|__o__|
Az a fókaüvöltés :DDDD nekem a berlini streamer része volt a legszórakoztatóbb ennek az egésznek
Gobesug 5.8on nyert ma, úgyhogy ott mehet aztán az utcai jókedv
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Remelem nem tamad fel, mint a Shunka!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
amint elfogy az aproja, ugyis meg kell emelnie
Segélyt csalt? :D
Amúgy én sem értem. Onnantól, hogy bejelentkezik az AMShez és van legalább 1 "ledolgozott" éve, az AMS intézi, hogy biztosítva legyen. (Lehet közben ez a felétel változott) Ez akkor is így van, ha közben betegállományba kell mennie. Ilyenkor is úgyanúgy kapja a segélyt az ÖGK-n keresztül és max ök hivják be a saját orvosukhoz, ha két hétnél tovább van betegállományban. De ettöl még nem kellene megszünnie a társadalombizotításának.
A Sodi maga leakelte ki a TB számát, Levelező Levente pedig ennek ismeretében bejelentette, hogy hazaköltözik és kijelentkezett az osztrak rendszerből.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Hát geci ez a Levente de nincs mit tenni:DD
Punszisza a lekjopp!
A fogyatékos homokos meg itt loopolta ,hogy a tb szàmàval ugysem tudunk mit csinàlni.(Dehogynem)
:-D
Az adóbevallástól mindenhova azt kérik!:D
Punszisza a lekjopp!
Csak nem takony részeg, de tuti nem józan. Szerintem ez a harmadik söre, még nincs üzemi hőfokon.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Nem fog az sokáig tartani. Valszeg a bank millió fütyis tippje volt, hogy mi lenne ha tenne rá (gondolom nem is volt/magas default limit volt rajt). Így hogy nincs mellette tranyó sem megint majd mehet a dönerezés, kütyüzés hamar fel fog az a limit oldódni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Én értem, nem is azt mondtam, hogy józan, hanem hogy józannak tűnik.
Nincsenek összevissza hanglejtések, meg nem akad össze a szava.
Technikailag igaz, kimaxolta és mindent megtett, hogy a lehetö legtöbbet csalja és hazudja ki a rendszerböl.
Na bumm.
Állítom hogy a 20€ rós limitet nem fogja tudni leszedni hogy megvegye. 😂
Én vagyok Űr diplomata úr
30 forint.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Tehát a mai nap folyamán még minimum 15 lájv várható
irodalmi szófordulatokkal beszél
Keményen baszom már harmadik napja, már járni is alig bír a kis kurva!
Mire kapnak a magasan képzett felhöénekek milliós fizetéseket?
Amíg bejár lenyeli a hotelek árát és nyaralásnak is felfoghatja az ember,napi pár órát faptopozni kell egy kijelölt helyen.Amikor nem jár be megspórolja a busz és hotel árát és kussban csalja a segélyt a macskaólban.
Ez a balfasz meg minden héten buszozik,de ha már ott van és fizeti a hotelt,bejárás helyett inkább bepiálva rohangál mint az autista mérgezett egér és mindent elbasz.
A képzésén résztvevő migrik többsége is valószínűleg a segélyre utazik és biztos gyagyás lesz az egyetlen aki elbassza az egészet.Hülye mint a segg ehhez is.
Megkegyelmezett neki hahó! Mert ilyen kegyes úr sodi a sodi.
Mondjuk írt már olyat is hogy kegyelem csak a faszhoz jár... Dehát a konzisztencia sosem volt az erőssége.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Annyit kellett volna tennie, hogy napi két-három órában bejár a migránsidomítóba, ahol csendben ül és kiszínezi az oroszlánt, hogy továbbra is segélyt kapjon. Még az sem volt feltétel, hogy józan maradjon. Ezt nem sikerült megugrania két héten át egyhuzamban, rögtön el kellett kezdenie a patkánykodást. Hazament ápolni az anyját, kificamodott a lába, stb. Semmit sem tett meg, egyszerűen olyan elképesztően alkalmatlan mindenre, hogy arra szavak nincsenek.
Ez már az alkoholizmus legalja, az egész életét fölzabálta a pia meg a faszpina. Szó szerint napi két órára sem tudja már összeszedni magát, ez a vég. Innen nincs tovább, csak a végtelen "ügyintézés", vagyis részegen rohangálás a hivatalok közt, minden eredmény nélkül. Például most, ha nagy nehezen el is intézi, hogy visszavegyék a rendszerbe (erősen kétséges, hogy sikerül), akkor máris ott a következő intéznivaló, az igazolás erre a hétre a migránsidomítóba.
A minoseget elnezve van egy tippem kitol tanult vlogolni.
lépek ki mert hülyék vagytok
Nem is kérdés. Már ő is a jogosítvánnyal jön....
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Egyébként nem feltétlenül nem szándékosan szivárogtatott, hogy az Ausztriacsát is a trollokra kenhesse.
Endre, te nagyon jó munkanélküli vagy, de elment a nagy ügyfél.
Oktober de mar Juliusban lelövik a kártyákat
Punszisza a lekjopp!
www.oesterreich.gv.at/themen/steuern_und_finanzen/unterstuetzungen_beihilfen_und_foerderungen/unterstuetzungen_bzw_beihilfen_fuer_arbeitsuchende_sowie_arbeitgeber/1/2/Seite.3610017.html
De az osztrák Behajtó Brumi csak havi 800 eurot hagy meg túlélésre. Úgyhogy maradhat a napi 20euros limit a bankkártyán.
|__o__|
mázsahúsz..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Még a papíros elmebeteg Xandikának is előbb lesz jogsija mint gyagyásnak. Evidenciákat.

Anonymus, a rejtélyes troll szobra, aki ellopott 110k forcsit Endre bankszámlájáról, és gyanúba keverte a töketlen Tibort!
Bp. 2024
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Amit már a második hónapban megvonnának töle, tekintve, hogy az azért feltételekhez van kötve. Folyamatos állákeresés. CV-k kiküldése, ennek dokumentálása az AMS saját rendszerébe. Ha szólnak ugrasz, ha hivnak felveszed, ha behivnak, akkor személyesen, ápoltan megjelensz. Ha valahová kiküldenek, akkor szépen megköszönöd és odamész. Ebböl a büdösgóc elmebeteg pszichopata patkány egyiket se tudja megugrani.
Érdekes, mert 05/06 valóban Budapesten volt, de 05/07 Szolnokon vásárolgatott. Mikor vonult le a Jeneshez? Még a hétvégén, jól emlékszem?
Endrét kirúgták a seggpresztótól!
akkor nem kapott kulcsot!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Sajnos nem lehet, épp Ahmeddel tanulják közösen a SZUM függvény használatát!
Jajj a korcs az találékony ha Tiborról van szó.
Majd hirtelen ki kell mennie a WCre és belájvol vagy kitalál valami más kamu dolgot.
Fáj atérgye bokája, hahó!
Szerző:
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 07, 2024 23:47:57
Válasz
(7)
x7)
May 07, 2024 23:47:57
Válasz
(7)
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy a Gyagyás milyen kitekert autilogika alapján hazudja most, hogy visszakapta a 110 ezret?
Nem kell feljelentés, elég a banknak jelezni, hogy az utolsó hány tranzakció nem saját. Aztán a bank megpróbálja visszavenni. Például, ha készpénzre vesz telót, azt kevés eséllyel téríti vissza feljelentés nélkül, de a Telekom számla egyszerű, mert a Telekom újra követeli a tranyón. May 07, 2024 23:47:57
balek
(
x10)
May 07, 2024 23:49:24
x10)
Hitelkártya varázslás régen:
Új hitel igénylés, és pénz utaztatás a kártyák között.
Hitelkártya varázslás most:
Számlák aljáról összesepregetni az aprót, hogy kijöjjön még egy utolsó sör.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Új hitel igénylés, és pénz utaztatás a kártyák között.
Hitelkártya varázslás most:
Számlák aljáról összesepregetni az aprót, hogy kijöjjön még egy utolsó sör.
ascites
(
x57)
May 07, 2024 23:52:00
x57)
Szerintem megtette írásban a feljelenést, de semmit nem mondott az előzményekről, csak hogy a trollok bántják. Telefonszámla meg ilyen mellékes dolgok nem szerepeltek benne, hiszen ahogy az elmúlt hetekben számtalanszor elloopolta, neki "elemi érdeke", hogy ne tudjon semmit az elkövetőről.
De szimplán arra játszik szerintem, hogy megszüntessék az eljárást, mert már múlt előtti héten hívta a nyomozó, hogy menjen be, de áttetette a múlt hétre, most hétfőn viszont azzal nyitott, hogy majd ezen a héten. Lehet, hogy el akarja számoltatni igazolt hiányzásnak a tanfolyamon a kihallgatást, vagy tényleg elhúzza, hogy csak úgy leszarja a rendőrség is.
Utóbbi esetben ez a rendőrség félrevezetése banki csalás céljából, hiszen valódi nyomozást nem akart. Tibi kapott 110-kt, neki pedig nem került semmibe.
De szimplán arra játszik szerintem, hogy megszüntessék az eljárást, mert már múlt előtti héten hívta a nyomozó, hogy menjen be, de áttetette a múlt hétre, most hétfőn viszont azzal nyitott, hogy majd ezen a héten. Lehet, hogy el akarja számoltatni igazolt hiányzásnak a tanfolyamon a kihallgatást, vagy tényleg elhúzza, hogy csak úgy leszarja a rendőrség is.
Utóbbi esetben ez a rendőrség félrevezetése banki csalás céljából, hiszen valódi nyomozást nem akart. Tibi kapott 110-kt, neki pedig nem került semmibe.
mikedp
(
x9)
May 08, 2024 00:14:02
x9)
Korcs, szóltak már a szobában az alkohol, test, és lábszagod miatt ?
Nyilván a macskákhoz vagy szokva, meg a tranyóhoz, de itt emberek vannak melletted. Jut eszembe, a hajnali hármas sör helyetti fütyimorzsolgatást hogy oldod meg ?
Megannyi kínzó kérdés púpom.
KURVArangy
Nyilván a macskákhoz vagy szokva, meg a tranyóhoz, de itt emberek vannak melletted. Jut eszembe, a hajnali hármas sör helyetti fütyimorzsolgatást hogy oldod meg ?
Megannyi kínzó kérdés púpom.
-
May 08, 2024 00:17:35
régi szép idők:
www.tiktok.com/@faszosskft/video/7351114517331397920
www.tiktok.com/@faszosskft/video/7351114517331397920
May 08, 2024 00:17:35
again mine the refund
(
x6)
May 08, 2024 00:23:26
x6)
régi szép idők:
tiktok.com/@faszosskft/video/7351114517331397920
tiktok.com/@faszosskft/video/7351114517331397920
Az a fókaüvöltés :DDDD nekem a berlini streamer része volt a legszórakoztatóbb ennek az egésznek
Hektor a Traktor
(
x8)
May 08, 2024 00:34:03
x8)
Azért Endre????
Szerinted mennyire gáz, hogy 40x évesen egy hostelben csövezel sokadmagaddal egy szobában???
Mondhatnám, hogy ez olyan lehet neked mint az osztálykirándulásokon a bulis éjszakák, de hát ott is a számkivetettek sorát erősítetted.
Endre? Azért kiváncsi lennék, hogy mikor siklott ki az életed. Már gyerekkorodba? Vagy mikor apád csövesei ujjazták a seggedet? Mikor menekültél egy általad épített világba, ahonnan azóta se találsz ki?
Heki a traki
Szerinted mennyire gáz, hogy 40x évesen egy hostelben csövezel sokadmagaddal egy szobában???
Mondhatnám, hogy ez olyan lehet neked mint az osztálykirándulásokon a bulis éjszakák, de hát ott is a számkivetettek sorát erősítetted.
Endre? Azért kiváncsi lennék, hogy mikor siklott ki az életed. Már gyerekkorodba? Vagy mikor apád csövesei ujjazták a seggedet? Mikor menekültél egy általad épített világba, ahonnan azóta se találsz ki?
A helyzet megoldása
(
x45)
May 08, 2024 01:16:05
x45)
endre én a helyedben az összes pénzt feltettem volna a ma esti psg - dotrmundra, 5.8-at ad a németnek
Gobesug 5.8on nyert ma, úgyhogy ott mehet aztán az utcai jókedv
ascites
(
x57)
May 08, 2024 04:11:06
x57)
Aki holnap betelefonál a korcshoz, tudakolja meg legyen szíves, hogy mi történt az Ogréval. Mit fog szólni az öreg, hogy a bankok ott fogják keresni a gyernőttet? Mennyit és mire fizetett neki áprilisban (mert mondta, hogy fizetett)? Milyen most a viszonyuk? Egyáltalán mit gondol most az öregről? Ha ők is szakítottak, akkor talán bedob néhány vicces történetet a lágerőrről.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 08, 2024 04:20:58
x7)
Behajtó Brumi a tartózkodási- vagy lakhelyen szokta összegyűjteni az ingóságokat, és nem kérdezi, hogy mi kié, majd egymás között rendezik a lakók. Az Ogre utolsó pillanatban jelentette ki. Vajon soditol vagy trolloktól tudta, hogy dől a hitel?
|__o__|
technikai_proba
(
x1)
May 08, 2024 04:21:04
x1)
endre, tudtál ciccenteni háromkor? vagy már lájfdéndzsör van?
Golda csiklója
(
x8)
May 08, 2024 05:13:26
x8)
Gyászolsz endre? tibi tegnap öngyi lett!
O és K együtt OK és minden OK!!
MaxPayne
(
x24)
May 08, 2024 05:56:14
x24)
Gyászolsz endre? tibi tegnap öngyi lett!
Remelem nem tamad fel, mint a Shunka!
MaxPayne
(
x24)
May 08, 2024 06:00:22
x24)
Pediarol:
“ a) terve, hogy szerez egy tartós szállást Bécsben és a tranyóval élősködik az osztrák szociális rendszeren a végtelenségig, a b) terve pedig az, hogy szintén a hímnővel koldul Berlinben.”
Te idiota barom! Tenyleg azt hiszed, hogy feltetelek teljesitese nelkul, finanszirozni fogja az osztrak allam az alkoholista letedet?
Mindig meglep mennyire hatartalanul ostoba vagy.
Berlinhez is sok sikert! Legfeljebb a trollok majd oda jarnak ki teged telibehugyozni a teli ejszakakon.
“ a) terve, hogy szerez egy tartós szállást Bécsben és a tranyóval élősködik az osztrák szociális rendszeren a végtelenségig, a b) terve pedig az, hogy szintén a hímnővel koldul Berlinben.”
Te idiota barom! Tenyleg azt hiszed, hogy feltetelek teljesitese nelkul, finanszirozni fogja az osztrak allam az alkoholista letedet?
Mindig meglep mennyire hatartalanul ostoba vagy.
Berlinhez is sok sikert! Legfeljebb a trollok majd oda jarnak ki teged telibehugyozni a teli ejszakakon.
Endre priusza
(
x11)
May 08, 2024 06:12:18
x11)
Elsírta, hogy a tegnapi rendőrségi kihallgatáson amiatt is kinevette a rendőrnő, hogy Trottel „hajléktalan és két telefonja van? Ki hiszi ezt el?”
A pédiáról pótoltam be a lefekvés utáni eseményeket. Hát fene tudja, amióta a snecológiában megjelentek ezek a cyberpunkok azóta valahogy úgy tűnik, hogy a becsületes, dolgozó emberek három-ötévente vesznek egy telefont, de a hajleszek évente három-öt készüléket "hoznak ki" és legkevesebb négy telefonos flottát tartanak fenn.
A pédiáról pótoltam be a lefekvés utáni eseményeket. Hát fene tudja, amióta a snecológiában megjelentek ezek a cyberpunkok azóta valahogy úgy tűnik, hogy a becsületes, dolgozó emberek három-ötévente vesznek egy telefont, de a hajleszek évente három-öt készüléket "hoznak ki" és legkevesebb négy telefonos flottát tartanak fenn.
Endre priusza
(
x11)
May 08, 2024 06:15:44
x11)
Kifejezetten tetszik, hogy ez a barom így a hitelek bedőlésekor végre beállított magának egy napi limitet. Ezzel csak körülbelül hét évet késett, most meg teljesen mindegy, itt az anyagi csőd.
Fullkamu
(
x2)
May 08, 2024 06:45:27
x2)
Kifejezetten tetszik, hogy ez a barom így a hitelek bedőlésekor végre beállított magának egy napi limitet. Ezzel csak körülbelül hét évet késett, most meg teljesen mindegy, itt az anyagi csőd.
amint elfogy az aproja, ugyis meg kell emelnie
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 08, 2024 06:46:11
x17)
Sziasztok jó reggelt újabb nyomor nap biztosítás nélkül a "geci labancoknál"?
De kár.
Ja amúgy érdekes dolgok ezek,mivel a Krankenversicherung nem szűnik meg csak úgy egyik napról a másikra..Szóval mit tehetett,hogy így jártak el ellene?:D
Punszisza a lekjopp!
De kár.
Ja amúgy érdekes dolgok ezek,mivel a Krankenversicherung nem szűnik meg csak úgy egyik napról a másikra..Szóval mit tehetett,hogy így jártak el ellene?:D
MaxPayne
(
x24)
May 08, 2024 06:49:38
x24)
De kár.
De kár.
Segélyt csalt? :D
Amúgy én sem értem. Onnantól, hogy bejelentkezik az AMShez és van legalább 1 "ledolgozott" éve, az AMS intézi, hogy biztosítva legyen. (Lehet közben ez a felétel változott) Ez akkor is így van, ha közben betegállományba kell mennie. Ilyenkor is úgyanúgy kapja a segélyt az ÖGK-n keresztül és max ök hivják be a saját orvosukhoz, ha két hétnél tovább van betegállományban. De ettöl még nem kellene megszünnie a társadalombizotításának.
Hektor a Traktor
(
x8)
May 08, 2024 06:52:45
x8)
Endre basszus én is felkeltem hajnali 3 körül, s nem tudtam visszaaludni. Megjött a Q1 bonuszom 8000 euró. Veled is ez szokott lenni???
Heki a traki
Endre priusza
(
x11)
May 08, 2024 07:01:28
x11)
De kár.
De kár.
A Sodi maga leakelte ki a TB számát, Levelező Levente pedig ennek ismeretében bejelentette, hogy hazaköltözik és kijelentkezett az osztrak rendszerből.
Angol Troll
(
x2)
May 08, 2024 07:24:28
x2)
Jaj Pupos nyugodj meg nem csak neked hianyoznak azok a napok amikor a legnagyobb banatod az volt hogy a Devizas haver megint toled ker kolcson. Nekem is hianyoznak a napok mert amit most csinalsz az mar elerte a szanalmas szinvonalat. Innen mar nem rohogunk csak izgatotan varjuk a finalet.
Es hidd el ez a nap mar nagyon kozel van, hisz csak azt nezuk hogy 2 ev alatt mennyire melyre sulyedtel.
Ugyan ugy ahogy az alkoholimusod novekszik a gyorsasag is novekszik vele egyutt amikor mobil nelkuli hajlektalan leszel a blahan ahol a cigany Jozsika megver mert nem gyujtotel neki eleg ures soros dobozt a napi piara.
Aztan majd te is az artatlan jarokeloket zaklatod a hulye meseidel hogy egyszer voltal berlini programozo es a nemzet kronikasa.
Mint most akkor is lefogja majd szarni mindenki magasrol hogy ki voltal vagy leszel.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Es hidd el ez a nap mar nagyon kozel van, hisz csak azt nezuk hogy 2 ev alatt mennyire melyre sulyedtel.
Ugyan ugy ahogy az alkoholimusod novekszik a gyorsasag is novekszik vele egyutt amikor mobil nelkuli hajlektalan leszel a blahan ahol a cigany Jozsika megver mert nem gyujtotel neki eleg ures soros dobozt a napi piara.
Aztan majd te is az artatlan jarokeloket zaklatod a hulye meseidel hogy egyszer voltal berlini programozo es a nemzet kronikasa.
Mint most akkor is lefogja majd szarni mindenki magasrol hogy ki voltal vagy leszel.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 08, 2024 07:25:55
x17)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 08, 2024 07:29:17
x8)
A fogyatékos homokos meg itt loopolta ,hogy a tb szàmàval ugysem tudunk mit csinàlni.(Dehogynem)
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 08, 2024 07:49:07
x17)
Az adóbevallástól mindenhova azt kérik!:D
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
May 08, 2024 08:00:33
x1)
8:00 és korcs liveban
KicsiNéző
(
x13)
May 08, 2024 08:01:19
x13)
Jó reggelt, jó ügyintézést
linziasztal01
(
x78)
May 08, 2024 08:02:11
x78)
Remény reggele, sokadig felvonás.
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
May 08, 2024 08:03:42
x1)
a penetráns lábszaggal rendelkező gyagyás óbégat hogy nem tudott aludni egy horkoló szobatársa miatt 😂
linziasztal01
(
x78)
May 08, 2024 08:04:28
x78)
Eddig tartott a napi 20 eurós keret. :)
Kell bérlet, azzal jobban lehet ügyeket intézni.
Kell bérlet, azzal jobban lehet ügyeket intézni.
Fullkamu
(
x2)
May 08, 2024 08:05:46
x2)
horkoltak a szallason. az hogy ez a budos goreny minden hajnali haromkor recsegteti a sorosdobozt az gondolom rendben van.
KicsiNéző
(
x13)
May 08, 2024 08:08:07
x13)
Furcsa ez a lájv, a korcs józannak tűnik. Nem tudom mikor láttunk ilyen lájvot utoljára.
linziasztal01
(
x78)
May 08, 2024 08:09:02
x78)
Furcsa ez a lájv, a korcs józannak tűnik. Nem tudom mikor láttunk ilyen lájvot utoljára.
Csak nem takony részeg, de tuti nem józan. Szerintem ez a harmadik söre, még nincs üzemi hőfokon.
koszos
(
x11)
May 08, 2024 08:10:59
x11)
May 08, 2024 08:10:59
2 sor van minimum benne,ez tuti May 08, 2024 08:10:59
linziasztal01
(
x78)
May 08, 2024 08:11:58
x78)
"Remélem nem mulasztottam el a heti konzultációt."
Képben van szokás szerint, ez ilyen best.at-s konzultáció?
Képben van szokás szerint, ez ilyen best.at-s konzultáció?
trolléga
(
x30)
May 08, 2024 08:12:12
x30)
A napi 20 eurós limitet nem tudom hogyan akarja tartani. Ma csak a szendvics és az esti 1 sör volt 12 euró. Ezen kívül is ivott legalább 10 sört, az 10-12 euró.
Nem fog az sokáig tartani. Valszeg a bank millió fütyis tippje volt, hogy mi lenne ha tenne rá (gondolom nem is volt/magas default limit volt rajt). Így hogy nincs mellette tranyó sem megint majd mehet a dönerezés, kütyüzés hamar fel fog az a limit oldódni.
Skynetsodi
(
x2)
May 08, 2024 08:12:44
x2)
Este tizenegykor még vedelt. Reggel nyolckor már újra iszik, de azt állítja, hogy azért zavarta a hálótársa horkolása, mert józanul aludt.
Nekem se könnyű
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
May 08, 2024 08:13:25
x1)
Az a fura hogy tartotta magát a reggel 8 órás kezdéshez és nem késett. Vagy eddig tartott kimenni a hefbánhofra, vagy ennyire hiányzik neki a társaság és elhatározta magát hogy tiktok pénz mágnás lesz. A torz fejével és viselkedésével amivel egy követ is feltudna idegesíteni!
KicsiNéző
(
x13)
May 08, 2024 08:13:49
x13)
Rövidgatyában mászkál az esőben :D
koszos
(
x11)
May 08, 2024 08:14:09
x11)
furdes = dezodorral fujja a budos labat
"faradt vagvyok" :D a tibi is ugyan ezt szokta mondogatni,semmit sem csinalnak egesz nap csak isznak,de ok faradtak :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
"faradt vagvyok" :D a tibi is ugyan ezt szokta mondogatni,semmit sem csinalnak egesz nap csak isznak,de ok faradtak :D
KicsiNéző
(
x13)
May 08, 2024 08:14:54
x13)
Én értem, nem is azt mondtam, hogy józan, hanem hogy józannak tűnik.
Nincsenek összevissza hanglejtések, meg nem akad össze a szava.
trolléga
(
x30)
May 08, 2024 08:15:33
x30)
Továbbra is az autihetyetye megy, ha jön az összeomlás legalább az ő lelkiismerete tiszta hogy mindent megtett *ásít*
faszombele
May 08, 2024 08:16:17
-már 8kor ihatsz
-hehe, ja
reggeli hetyetyés työr lefetyelés
-hehe, ja
reggeli hetyetyés työr lefetyelés
May 08, 2024 08:16:17
Fullkamu
(
x2)
May 08, 2024 08:16:42
x2)
depi dezso kezenfogta endre, ma egesz nap egyutt setalnak az esoben
trolléga
(
x30)
May 08, 2024 08:16:46
x30)
Vége a lájfsznak. Depis az eső miatt, nem nagyon lesznek ma bejelentkezések.
Kurvára eltanulta tranyótól ezeket az 5 perces szarokat.
linziasztal01
(
x78)
May 08, 2024 08:18:27
x78)
Ma még bérletet is kell venni, hahó!
MegintKezded
(
x6)
May 08, 2024 08:18:51
x6)
Továbbra is az autihetyetye megy, ha jön az összeomlás legalább az ő lelkiismerete tiszta hogy mindent megtett *ásít*
Technikailag igaz, kimaxolta és mindent megtett, hogy a lehetö legtöbbet csalja és hazudja ki a rendszerböl.
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
May 08, 2024 08:19:12
x1)
Ma még bérletet is kell venni, hahó!
Állítom hogy a 20€ rós limitet nem fogja tudni leszedni hogy megvegye. 😂
Klohek
(
x12)
May 08, 2024 08:20:36
x12)
endre, hogy állunk a tiktok bevétellel a héten, 67 forint?
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Rudas Ratyeeeeee
May 08, 2024 08:20:55
Tiborsz él még vagy tényleg vége?
May 08, 2024 08:20:55
keserke
(
x4)
May 08, 2024 08:21:04
x4)
endre, hogy állunk a tiktok bevétellel a héten, 67 forint?
30 forint.
nabejj
(
x3)
May 08, 2024 08:21:59
x3)
Vége a lájfsznak. Depis az eső miatt, nem nagyon lesznek ma bejelentkezések.
Tehát a mai nap folyamán még minimum 15 lájv várható
Jenes Patrik
May 08, 2024 08:22:15
Tiborsz él még vagy tényleg vége?
Keményen baszom már harmadik napja, már járni is alig bír a kis kurva!
May 08, 2024 08:22:15
Bagolyka
(
x7)
May 08, 2024 08:25:02
x7)
Leszart, magányos, csóró sodi a sodi aki csak arra jó, hogy a tróloknak mutatványozzon. Piszony
újpesti troll
May 08, 2024 08:28:44
Minden felhőmérnök a reggeleket excel tanfolyammal és 3 sörikével kezdi?
Egy osztrák csöves hatóságokat provokál maga ellen
May 08, 2024 08:28:44
MaxPayne
(
x24)
May 08, 2024 08:37:58
x24)
Minden felhőmérnök a reggeleket excel tanfolyammal és 3 sörikével kezdi?
Miért, mit hittél? Mire kapnak a magasan képzett felhöénekek milliós fizetéseket?
linziasztal01
(
x78)
May 08, 2024 08:40:27
x78)
A Revolutot nem lehetne kivenni a donga lába alól? Szerintem sérti a szerződés feltételeit a gyanús tranzakció, utaztatás, pláne most, hogy a német bank beintett.
Elvileg az AI monitorozza a tevékenységet, majd "piros" jelzés után elkerül egy ügyintéződhöz, aki mérlegel majd döntést hoz.
A Wise egyből picsán rúgta, nem tudom ezek miért tartják meg...
Elvileg az AI monitorozza a tevékenységet, majd "piros" jelzés után elkerül egy ügyintéződhöz, aki mérlegel majd döntést hoz.
A Wise egyből picsán rúgta, nem tudom ezek miért tartják meg...
kripli figyelő
(
x12)
May 08, 2024 08:41:38
x12)
Dehogy is,olyan bután csinálja az egész pitiáner kis csalását amin az összes osztálytársa csak röhög.Megkapta a 13 hetes behívót a migri udvariasság képzőbe.7 hetet bejárt volna a maradékra meg szerez egy-két hetes igazolásokat kamu betegségekkel,elosztva a képzés ideje alatt.Ezt még egy általános iskolás is megugorja.Amíg bejár lenyeli a hotelek árát és nyaralásnak is felfoghatja az ember,napi pár órát faptopozni kell egy kijelölt helyen.Amikor nem jár be megspórolja a busz és hotel árát és kussban csalja a segélyt a macskaólban.
Ez a balfasz meg minden héten buszozik,de ha már ott van és fizeti a hotelt,bejárás helyett inkább bepiálva rohangál mint az autista mérgezett egér és mindent elbasz.
A képzésén résztvevő migrik többsége is valószínűleg a segélyre utazik és biztos gyagyás lesz az egyetlen aki elbassza az egészet.Hülye mint a segg ehhez is.
Ténfép
(
x5)
May 08, 2024 08:46:02
x5)
Buzi, feljelentetted már a boltoscsajt? Nem, mi?
Amúgy az a fogyatékos buzisága mellé milyen, hogy ugyanolyan posztkomcsi házmester kifejezéseket használ, mint a kurva anyja?
Igyunk egy sörtöt, he
Amúgy az a fogyatékos buzisága mellé milyen, hogy ugyanolyan posztkomcsi házmester kifejezéseket használ, mint a kurva anyja?
trolléga
(
x30)
May 08, 2024 09:11:06
x30)
Buzi, feljelentetted már a boltoscsajt? Nem, mi?
Megkegyelmezett neki hahó! Mert ilyen kegyes úr sodi a sodi.
Mondjuk írt már olyat is hogy kegyelem csak a faszhoz jár... Dehát a konzisztencia sosem volt az erőssége.
A helyzet megoldása
(
x45)
May 08, 2024 09:15:57
x45)
Endre, tényleg igaz hogy a szamárfaszra rákötötted, hogy bebikázd a hallott, csoffadt lasszóst, de rosszul sült el a mutatvány?
TE ELEKTROSOKKOS GYILKOS ELMEBETEG!!!

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
TE ELEKTROSOKKOS GYILKOS ELMEBETEG!!!

Endi Vajna
(
x11)
May 08, 2024 09:20:21
x11)
Endre ismét nem vagytok rajta a sziszával, szomorú hogy a tiktik karrier se vált be.
forbes.hu/lists/forbes-a-legertekesebb-magyar-influenszerek-2024-lista/
forbes.hu/lists/forbes-a-legertekesebb-magyar-influenszerek-2024-lista/
kxytop
May 08, 2024 09:23:36
May 08, 2024 09:23:36
Endre priusza
(
x11)
May 08, 2024 09:25:20
x11)
Annyit kellett volna tennie, hogy napi két-három órában bejár a migránsidomítóba, ahol csendben ül és kiszínezi az oroszlánt, hogy továbbra is segélyt kapjon. Még az sem volt feltétel, hogy józan maradjon. Ezt nem sikerült megugrania két héten át egyhuzamban, rögtön el kellett kezdenie a patkánykodást. Hazament ápolni az anyját, kificamodott a lába, stb. Semmit sem tett meg, egyszerűen olyan elképesztően alkalmatlan mindenre, hogy arra szavak nincsenek.
Ez már az alkoholizmus legalja, az egész életét fölzabálta a pia meg a faszpina. Szó szerint napi két órára sem tudja már összeszedni magát, ez a vég. Innen nincs tovább, csak a végtelen "ügyintézés", vagyis részegen rohangálás a hivatalok közt, minden eredmény nélkül. Például most, ha nagy nehezen el is intézi, hogy visszavegyék a rendszerbe (erősen kétséges, hogy sikerül), akkor máris ott a következő intéznivaló, az igazolás erre a hétre a migránsidomítóba.
Hafré
(
x9)
May 08, 2024 09:26:03
x9)
Endre mit szólsz?
Szandika elkezdett Vlogolni
HTC Vive
(
x2)
May 08, 2024 09:29:00
x2)
Nem is kérdés. Már ő is a jogosítvánnyal jön....
Endre priusza
(
x11)
May 08, 2024 09:41:58
x11)
Egyébként nem feltétlenül nem szándékosan szivárogtatott, hogy az Ausztriacsát is a trollokra kenhesse.
Endre, te nagyon jó munkanélküli vagy, de elment a nagy ügyfél.
Sörike
(
x3)
May 08, 2024 09:44:12
x3)
Gyagyás meddig kaphat még segélyt?
Gecis hányós lavór
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 08, 2024 09:49:09
x17)
Se segély se TB se UFO nehéz hónap lesz ez
Punszisza a lekjopp!
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 08, 2024 09:49:34
x17)
Oktober de mar Juliusban lelövik a kártyákat
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 08, 2024 09:59:50
x7)
A kb. 1400 euros Notstandshilfe (vészhelyzeti segély) örökre jár csak 52 hetente újra meg kell igényelni. www.oesterreich.gv.at/themen/steuern_und_finanzen/unterstuetzungen_beihilfen_und_foerderungen/unterstuetzungen_bzw_beihilfen_fuer_arbeitsuchende_sowie_arbeitgeber/1/2/Seite.3610017.html
De az osztrák Behajtó Brumi csak havi 800 eurot hagy meg túlélésre. Úgyhogy maradhat a napi 20euros limit a bankkártyán.
gobesug
(
x30)
May 08, 2024 10:03:02
x30)
Jó húsban van az Alexandra!
BBC standard
May 08, 2024 10:12:04
240p.
Endre jó tanàr.
Endre jó tanàr.
May 08, 2024 10:12:04
Klohek
(
x12)
May 08, 2024 10:12:26
x12)
Jó húsban van az Alexandra!
mázsahúsz..
újpesti troll
May 08, 2024 10:14:49
Alexandra csinálhatna filmkritikákat a kedvenc 'hóró' filmjeiről, az fhosná!
May 08, 2024 10:14:49
muhaha
May 08, 2024 10:20:20
Endre hallod?
Szandika nekiáll jogosítványt csinálni. Nem lesz neked ez így nagyon égő?
May 08, 2024 10:20:20
trolléga
(
x30)
May 08, 2024 10:21:40
x30)
Endre hallod?
Még a papíros elmebeteg Xandikának is előbb lesz jogsija mint gyagyásnak. Evidenciákat.
Darth Tibor
(
x8)
May 08, 2024 10:24:55
x8)

Anonymus, a rejtélyes troll szobra, aki ellopott 110k forcsit Endre bankszámlájáról, és gyanúba keverte a töketlen Tibort!
Bp. 2024
sörtötbontok
(
x8)
May 08, 2024 10:26:14
x8)
Endre, ma melyik lyukján basszuk meg a rendszert?
-
May 08, 2024 10:26:52
Tibor lájv merci2 tiktik
May 08, 2024 10:26:52
trolléga
(
x30)
May 08, 2024 10:27:00
x30)
Rákos Tibi élő online
J.merci.2 tiktik
J.merci.2 tiktik
trolléga
(
x30)
May 08, 2024 10:28:06
x30)
Egész kisimult a hímringyó, jól kikormolhatták.
Már megint a drogokat mutogatja
Már megint a drogokat mutogatja
Bubuka
(
x13)
May 08, 2024 10:29:43
x13)
Endre megint tévedett, nem költözött Jeneshez a faszpinás, tegnap is fogorvosnál volt és a Máltaiban lakik továbbra is.
A helyzet megoldása
(
x45)
May 08, 2024 10:30:07
x45)
Ezek szerint a nagy rivó koktél elmaradt
MaxPayne
(
x24)
May 08, 2024 10:30:10
x24)
A kb. 1400 euros Notstandshilfe (vészhelyzeti segély) örökre jár csak 52 hetente újra meg kell igényelni.
oesterreich.gv.at/themen/steuern_und_finanzen/unterstuetzungen_beihilfen_und_foerderungen/unterstuetzungen_bzw_beihilfen_fuer_arbeitsuchende_sowie_arbeitgeber/1/2/Seite.3610017.html
oesterreich.gv.at/themen/steuern_und_finanzen/unterstuetzungen_beihilfen_und_foerderungen/unterstuetzungen_bzw_beihilfen_fuer_arbeitsuchende_sowie_arbeitgeber/1/2/Seite.3610017.html
Amit már a második hónapban megvonnának töle, tekintve, hogy az azért feltételekhez van kötve. Folyamatos állákeresés. CV-k kiküldése, ennek dokumentálása az AMS saját rendszerébe. Ha szólnak ugrasz, ha hivnak felveszed, ha behivnak, akkor személyesen, ápoltan megjelensz. Ha valahová kiküldenek, akkor szépen megköszönöd és odamész. Ebböl a büdösgóc elmebeteg pszichopata patkány egyiket se tudja megugrani.
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
May 08, 2024 10:31:46
x1)
tranyesz live az új merci 2-n
egyenleg troll
May 08, 2024 10:32:47
Endre megint tévedett, nem költözött Jeneshez a faszpinás, tegnap is fogorvosnál volt és a Máltaiban lakik továbbra is.
Érdekes, mert 05/06 valóban Budapesten volt, de 05/07 Szolnokon vásárolgatott. Mikor vonult le a Jeneshez? Még a hétvégén, jól emlékszem?
May 08, 2024 10:32:47
Internet Explorer
May 08, 2024 10:32:58
tranyesz live az új merci 2-n
Endrét kirúgták a seggpresztótól!
May 08, 2024 10:32:58
újpesti troll
May 08, 2024 10:33:37
Igazán nőiesen köhög a cica, Endre kezeled?
May 08, 2024 10:33:37
halászlé
(
x24)
May 08, 2024 10:34:06
x24)
akkor nem kapott kulcsot!
linziasztal01
(
x78)
May 08, 2024 10:34:12
x78)
Endre, te nem nézheted tibit, tessék szépen idomítva excelezni.
KicsiNéző
(
x13)
May 08, 2024 10:34:28
x13)
Mennyi idő kell a korcsnak, hogy belájvoljon és megpróbálja behívni a Mercit?
("Faszom, hívjunk be valakit, kik vannak itt.. oh a Merci, jó akkor ha akarjátok hívjuk be a Mercit")
("Faszom, hívjunk be valakit, kik vannak itt.. oh a Merci, jó akkor ha akarjátok hívjuk be a Mercit")
MaxPayne
(
x24)
May 08, 2024 10:35:02
x24)
Endre mit szólsz?
youtu.be/UyxH7ANshoU?si=jCYC3E6lKXg1gc1Q
Mintha vékonyabb lett volna nem? Rendesen kikancásodott. Szandika elkezdett Vlogolni
youtu.be/UyxH7ANshoU?si=jCYC3E6lKXg1gc1Q
Evidenciák
May 08, 2024 10:35:29
Mennyi idő kell a korcsnak, hogy belájvoljon és megpróbálja behívni a Mercit?
May 08, 2024 10:35:29
gobesug
(
x30)
May 08, 2024 10:36:06
x30)
endre, ezt csak egy előremenekülős autóvásárlással lehet megoldani.
beszélj anyáddal.
beszélj anyáddal.
KicsiNéző
(
x13)
May 08, 2024 10:36:35
x13)
Majd hirtelen ki kell mennie a WCre és belájvol vagy kitalál valami más kamu dolgot.
kxytop
May 08, 2024 10:37:09
Be van állítva a szűrt szavak közé Endi Endre Sodi stb szavak csak a Pupost veszi be.
May 08, 2024 10:37:09
trolléga
(
x30)
May 08, 2024 10:37:23
x30)
Fáj a
linziasztal01
(
x78)
May 08, 2024 10:38:22
x78)
Ez tényleg haldoklik.
Kezeled, Endre?
Megér 110 ezret, hogy megdögöljön, nem?:)
Kezeled, Endre?
Megér 110 ezret, hogy megdögöljön, nem?:)
A helyzet megoldása
(
x45)
May 08, 2024 10:39:05
x45)
Kezdődik a rivózás!
160 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™