Ahogy mondod, nem tudták honnan töltöttem fel, ezért kerestek a szülővárosomban először (mert oda vagyok bejelentve)
Eléggé hetyetye szagú. Lehet Púp annyira be van baszva, hogy bedől neki, de kis logikával...
Mivel pont a Google/YT az, ami bírósági végzés nélkül nem ad ki semmit, még kormányoknak is csak nagy hercehurca árán. Majd pont megy a magyar rendőrségnek kérés nélkül. Hogyne
Igen, Igen és egészen pontosan csak másnap kerestek.
Hát igen ez ilyen, de már nem keresem a logikát ebben hogy kihez mennek meg kihez nem.
Inkább menjenek mindenkihez, tőlem nem vettek el semmit, én viszont remélem tudtam a nyomozáshoz hozzá adni
Megint trollok voltak rendőrnek beöltözve? Vagy rendőrnek álcázott EOS alkalmazottak voltak?
Köszi! Ez a lényeg, nem nagyerejű nyomozás volt, mindenki nyugodjon le a picsába. Szimplán a felhasználó által megadott adatokat passzolta tovább a google.
Na most egy trollfiók esetében ugye ilyen nem történik meg, így a rendőrség ezért le is szarja.
JAVASLAT:
Kezdődjenek el a kiss endre farkas adataival feltöltött fiókok megszületni. Újszászi lakcím, telefonszámok stb.
És kerüljenek fel a fenyegetős videói a pedofilnak, nem listázottként.
Gyakorlatilag két kattintással ki lehet a jardokat küldeni a macskaólba.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mivel pont a Google/YT az, ami bírósági végzés nélkül nem ad ki semmit, még kormányoknak is csak nagy hercehurca árán. Majd pont megy a magyar rendőrségnek kérés nélkül. Hogyne
Sodi nemzetközi bűnöző. Már a Nagy Testvér is figyeli. Irány az ágyneműtartó, mobilokat a mikróba!
Személyes adatokat "csak úgy" nem adnak ki. De bcs gyanúja esetén kötelező kiadnia és erre nem csak algoritmusa van, hanem adott nyelvű moderátorai is a humán kontrollra. Szóval ez a sztorri sztem továbbra sem életszerűtlen.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Nem rossz ötlet, csak mint mindent, ezt se vigyük túlzásba.
Válogassuk meg hányan raknak fel így dolgokat, illetve mit raknak fel.
Javasolnám a minél aktuálisabb tartalmak felrakását.
Ezt adom. Mondjuk a Jutkás szájbefogósra
Hehe

Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ha azt akarod itt sugalmazni, hogy most kezdjünk el kételkedni Vaják szavaiban, akkor rossz úton jársz!
Pont az rajzolódik ki ebből az eljárásból, hogy az a protokoll, ami eddig volt, az lehet, hogy megváltozott. És ez kibaszott aggasztó, legalábbis, ha ebből rendszer van/lesz. Oké, hogy most még torokelvágós, gyilkosságra felbújtásos ügyekre jelez be a Big Tech jelzőrendszere, de ez egy pillanat alatt átválthat sima vegzálásba is.
Beszédes, hogy ez az automatikus bejelzés is vaklárma volt... Helló privacy, szép új világ köszönt ránk...
Hát nem tudom kedves Vaják trolléga... Alig van olyan felvétel, ahol egyenruhások is feltünnek. Bocs elröhögtem...
Felajánlok egy szütyőnyi 30 forintost annak aki talál olyan képet amin nem tűnik fogyatékosnak.
Szerintem odaáig jutottunk, hogy kellene egy külön cikk Sodi Ügyei rovat a pédiára.
Ezt adom. Büntetőügyek cikk lehetne.
+ természetesen német nyelvű fordítás. Foshná
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Zseniàlis. NSZKSZ
Ez jó? Na kérem a péészt!!

Heki a traki
Hát azért ez gecinagy meló így rendszerezni. Mi lehet ami a hatóságok érdeklődését felkeltheti?
(1) Lyudkaverés
(2) Kábszi ügyek (Szeged+Bécs)
(3) Szandika abúzálás
(4) püpszászi felgyújtós
(5) bécsi torokelvágás
(6) hitelzsonglőrködés
(7) pedofília
.... össze sem bírom számolni
Az elejére szerintem az ügyintéző és UFO fenyegetés mehetne, utána a segélycsalás
Oszt a hitel-/ segélycsalásokkal mi lesz, he?
8. lehetne egy pont az őskori provokálásról: rendőrlista, sheriff-sheriffné, buzigyógyítás.
Főleg a bándi kata-ügyet fogják a yardok és egyéb rendvédelmi szervek nagyra értékelni a többi ügye megítélésénél.
Szerintem "RENDŐRÖK IDE" menüpont célravezető lenne az egybites jagellóknál is.
blabla
A gyomai fenyegetésterror-cunami ki ne maradjon! Az több órás tömény válogatott gyűlölködés, egy random ártatlan helyi srác és családja ellen! (Benézték a gammercigánnyal a szemüvegtolvajt, de lyukra futottak természetesen.) Nekem az az egyik vesszőparipám, ott fogadtam meg egy életre, hogy a nyomorult nem érdemel semmiféle kegyelmet!
A rendőrlista az igen mert az jogos (személyiségi jog sértés). És nem akarok érzéketlennek tűnni, ne értsetek félre, de a Bándi Kata ügy (bármennyire is felháborít) az sajna nem bcs/szabsértés gyanús, csak "egy" undorító féregség... a "buzigyógyítás" sem, az sima ostobaság és sajnos nem büntetendő. Szóval ha lenne ilyen lista akkor az jogilag ütős legyen...
A €20 ugy lett kiszamolva, hogy ez volt amit megendeghet maganak. A tobbi csak vetites.
Ebben eddig lehetett eljutni.
A gyomai az jogos lehet, de az annyira zavaros, hogy ember legyen a talpán aki azt érthetően összevágja egy külső szemlélő számára.... Ha lesz ilyen lista, akkor a legkönnyebben összerakható, egyértelmű hatósági ügyeivel kell kezdeni, aztán ha van még lendület, jöhetnek a zavaros hergelései (Gyoma, felgyújtós, torokelvágós, labancrendőr megbaszós stb.)
Hát a 168 órás kép elég jó lett xd Teljesen jól megfogja a valóját: egy elmebeteg pszichopata aki az ártatlant játssza.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ott konkrétan a sajtóigazolvánnyal visszaélés és a tárgyalási információk kiszivárogtatása játszik. Az utóbbi sajnos elég gyakori, a hangfelvétel leiratával takarózás viszont konkrétan a bíróság szájbaszarása.
Ezek sajnos még ha bűncselekmények is, valószínűleg már elavultak, viszont jól illusztrálják hogy hosszú távú magatartásról van szó, és nem csak a munkanélküliség miatt ideges a fiatalember. Szerintem mehet minden jogi vagy bármilyen hatósággal kapcsolatos ügy, úgyis valamelyik újabb ügye miatt fogják elővenni. A többi csak kedvcsinálónak kell.
Na ezzz nagyon profi lenne, méltó a tanszékhez!
Ez sajnos nem bcs. Ha a T. Tanszék elgondolkodik egy ilyen aloldal létrehozásán, én azt javasolnám, hogy zoomoljunk ki és más optikán keresztül nézzük a pedo ügyeit (mi évek óta ennek a phassznak az univerzumát nézzük és nekünk minden érthető, másnak meg nem). Olyan ügyekkel kezdenék amiről tudjuk, hogy folyó, papiros bírósági/rendőrségi ügye van/volt.
Hüjetrol. Haggyámá. Most állítom be Mejszi épülvaccsát.
Hát de pont ez a baj, hogy ebből nagyon kevés van + többségét ejnye-bejnyével megúszta.
-közokirat hamisítás/lakcimcsalás
-atos elvesztett laptop/ams per
-Viktorsz vonatos támadás
-Szandika megerőszakolása
Jó nyilván nem azt mondom az utolsó vélt sérelmet, szemetelést is írjuk össze, de mondjuk szerintem épp egy utcán hugyozás sem feltétlen példaértékű egy millió fütyis, 1000 követővel rendelkező inkluenszer felhőénektől.
Uhh ki esz a jóképű enper..a fia máj nyem is értekel
Amellett, hogy ezt nagyon adom, lenne még javaslatom a T. Tanszék számára. Miért nem lehet a legbrutálisabb kijelentéseiből válogatás(oka)t csinálni? Olyasmire gondolok, mint amilyen Nagy Lacinak a "Gyűlölködés enciklopédiája" című klasszikusa. Pont nincs még 1 napja sem, hogy a Trashcityn egy kissé tl;dr kommentben kifakadtam ezen, igaz, MC Isti kapcsán, akinél a visszatérő specifikum a magyarozás és a gyerekezés, viszont a Gyagyásnál szintén széles a repertoár. Felvázolnám, mire gondolok pontosan.
Családkiirtások, torokelvágások, személy- és ingatlanfelgyújtások, mindenféle válogatott módon végrehajtandó ölések, megbaszások, rendőrmegbaszások, anyák hátán való megbaszások, gyermekek anyjuk hátán történő megbaszásai - hirtelen ezek a formulák jutottak eszembe, de biztosan van szép számmal más egyéb is.
Ezek megjelenítése zanzásítva egy videóban foschná. Sokszor az a baj, hogy ezek hosszú videókban, több órás emészthetelen lájfokban vannak mindenfelé szerteszéjjel. Még edzett snecológusnak is kihívás ezeket számon tartani, hát még egy kívülálló földi halandónak! (Egyébként innen is a jókurvaanyját a pedofilgeci trashvúdos pedofiloknak, hogy önnön pedofiságuk révén elbaszták a mozgóképes tárgyi emlékek jó részét, halott linkeket okozva ezres nagyságrenben itt a 'pédián is... :( De szerencsére azért ezek a fiteók fellelhetőek még itt-ott.)
Tematikus Endre tevékenysége hiánypótló ezen a területen, de HaseoComes4u "Miért utálja MINDENKI SODI-t? [SODI FŐBŰNEI]" videója is ide tartozik. Viszont én konkrétan a gyűlölködésre mennék rá, mert az töményen nagyot üt, valamint az utóbbi években ezek is egyre brutálisabbak, ahogy az idő előrehaladtával látványosan bomlik meg Endre elméje. Ezek kimondott szavak, mondatok, és ami a fontos: ennél a szintű gyűlöletnél meggyőződésem, hogy irreleváns a kontextus! Mert ezek - amellett, hogy gyomorforgatóak -, önmagukban is BTK-sak. Nincs felmentés, hogy részeg volt, nem úgy gondolta, megbánta, stb. (amúgy ezeket a Gyagyás még utólag sem bánja meg -> lásd gyomai esetet, még az ártatltan anyukával is csak hetyetyézett utólag). Akik ezt a stílust képviselik, Sodival és a tiktikes cigányokkal egyetemben mind szubhumán, untermensh, emberi lét alatti férgek.
Ezt az aprómunkát el kell végeznünk, korábban részt vettem ilyen videókban, valamint mindenféle tényfeltárásokban, de teret kellene adni a lelkes fiatalabb generációnak is, mivel sokunk közben családos ember lett ezen a fórumon.
Pl. a "Szemüveglopás utáni Sodi live Gammer Bandinál" részekből a konkrét életellenes felbujtások kivágva és kiegészítve a mostani UFO-s-rendőrös gyűlölet-looppal önmagában elmennének kezdetnek. Úgyhogy én a magam részéről szívesen látnék pályamunkákat, de segítséget is fel tudok ajánlani ebben. Első körben legdurvább rage-ek lista szinten történő összegyűjtése a közelmúltból is megfelel (pl. a halál-halál-halál is egy ilyen klasszikus, de pl. ezt most fogalmam sincs, hol kellene keresnem).
Egy ilyen Gyűlölködés enciklopédiája-jellegű videó, becsatolva az írásosan összegyűjtött (büntető)ügyek mellé szerintem mindenféleképpen foschná!
Ha már Michelangelo, Ádám teremtése festménye és a púpos szörnyeteg. Old but gold rovat:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
És ha már ennyire a múltban vagyunk, akkor:

Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Valszeg hazapatkánykodott
Bújkál és patkánykodik, nehogy elvegyék a segélyke euró centecskéket.
Az lehet, de megállt-e közben rendőrségi felkérdezésre? Ha kimentek Vajákhoz, akkor a fikást is pont ilyen agilitással keresik. Biztos vagyok benne, hogy volt ma rendőrségtől hívása.
Ha tényleg börtönbe kerül, akkor endre rendezettebben, tisztábban és egészségesebben lesz kénytelen élni, mint évek óta bármikor, és az idejét is hasznosabban kell beosztania. Ez a felfelé bukásnak egy kvázi szemtelenül egyszerű módja.
Ennyi év után derül ki, hogy csak fel kellett volna tölteni a videóit egy a nevére nyitott csatornára?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ember..ha ez confirmed börtönbe kerül, első dolgom lesz egy pakkba összegyűjteni a pedofil üzelmeit.
Még egészséges élet..xdd
Man of culture🥲
A vizsgáló. Kérdezni.
"Ezt honnan tudod?! Ezt nyem mondtam el senkinek!"
Tetyó, ez olyan, mint én
A trollok egymásnak adnák a kilincset. Most komolyan, ki ne akarná megnézni, ahogy pia nélkül, internet nélkül sanyargatják a kóterban.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Lofaszt! Mar bocsanat.
Hogy aztan legyen kinek loopolnia, meg figyelemkurvulnia?
Legnagyobb buntetes szamara, ha senki le se szarja.
Kinek kinek szatirkodni, nem figyel ra senki.
Engem ez a tudat sokkal boldogabba tenne, mint hogy megadjam neki az oromet, valaki foglalkozik vele.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Andi. Mindegy.
Elerszerutlen a cikk!
" legtöbb holmimat megengedték, hogy bevigyem (még a cipőfűzőt se kellett kivenni), "
Egy szenyor felhoeneknek nincs cipofuzoje.
Kedd: Sodi kihallgatás alatt és / vagy börtönben. A szisza pedig Jenes faszán.
Ja csak a szokásos..
Punszisza a lekjopp!
A Gyűlölködés Enciklopédiája a világirodalom meghatározó alkotása, egyetemes történelmünk szerves részét képező alapmű. Mindörökké legyen áldott Kuzma Máté, valamint a folytatást elkészítők neve. Mindörökké, Ánem!
"Nyem is. Csak azt mutattam a rendőrbácsiknak, hogy mekkora a pitonom ha feláll. Hülye tyroll!"
Ez amúgy kurva jó ötlet! És mondjuk el neki, hogy minden live perc után 10 ajrót utalunk Goldának amit majd a későbbi kiszabadítására, ügyvédi költségre költhet!
blabla
...
Mint kiderült az erőszakos tartalmakért letiltott Youtube videókat elküldik a rendőrségre is.
...
Én is kitartást kívánok önnek Vaják trolléga! Egy ilyen dolog azért egy büntetlen előéletű civilnek rendesen el tudja szarni a kedvét/napját.
Egyébként tudom, hogy van pár hibája van a TC-nek (néha megsérül a feltöltés, belassul időközönként az oldal stb.) és, hogy emiatt nem szívesen tölt fel oda videókat, de látja, onnan legalább senki sem küldi magára rendőrséget.
:D
A témához visszatérve: Sajnos jellemző, hogy maguk a rendőrtisztek sincsenek mindig tisztában a joggal sem. Néha a full kamu bejelentéseket halál komolyan veszik, valósakra meg vállat rántanak. Sajnos nem az öné az első, ehhez hasonló eset.
|__o__|
Ha jól értem, rossz hangulatú beszélgetésnek indult, de rájuk varázsoltad Axii jelét, és onnantól közösen összefogtatok a Trottel ellen. Szép munka trolléga!
30asai is vannak a földön!
Anyámat küldöm sörért.
max5enutálnak
(
x47)
May 10, 2024 20:33:48
x47)
Ha jól értem akkor a saját google fiókodhoz rendelt yt csatornádra töltötted fel a videót, amin megadtad az adataidat, nem pedig az IP címed alapján háromszögeltek be a jardok.
Solaris Trollino
(
x1)
May 10, 2024 20:34:11
x1)
Először is nagyon nagy együttérzésekben vagyok irántad, Vaják trolléga! Egy pár dolog viszont nem hagy nyugodni. Most akkor
- egy YT nem listázott(!) fiteó miatt,
- amit a YT automatikusan(!) jelent(!) a magyar Rendőrségnek,
- órákon belül(!) kimennek házhoz(!) a magyar rendőrök?
Ez a sok mocskos undorító féreg retart tiktikes trash, mint MC Isti (akiről csak a Trashcityn 1500 gyűlölködő videó van fent, benne válogatott anya- és gyermekgyilkosságokkal, megerőszakolásokkal) és a társai hogy a keciben ússzák meg akkor következmények nélkül???
Ez felháborító!
Ez a sok mocskos undorító féreg retart tiktikes trash, mint MC Isti (akiről csak a Trashcityn 1500 gyűlölködő videó van fent, benne válogatott anya- és gyermekgyilkosságokkal, megerőszakolásokkal) és a társai hogy a keciben ússzák meg akkor következmények nélkül???
Ez felháborító!
noikabatgomb
(
x10)
May 10, 2024 20:34:26
x10)
Megjott a postas a kartyennel, endi? Vart melle meg valami?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 10, 2024 20:35:43
x7)
A hatóság jobban ugrik, amikor hatósági személy ellen követnek el valamit.
Itt már nem lesz elég vigyorogva elővenni a viagrát, mint a házrágyújtos videó után.
Akkor röhögnék, ha mindkét országban megfarkalnák
|__o__|
Itt már nem lesz elég vigyorogva elővenni a viagrát, mint a házrágyújtos videó után.
Akkor röhögnék, ha mindkét országban megfarkalnák
kripli figyelő
(
x12)
May 10, 2024 20:35:44
x12)
May 10, 2024 20:35:44
Mi van akkor, ha olyan valakibe "állt" bele a korcs, akinek vannak ilyen-olyan rendőrségi kapcsolatai?
Kell ürügy a tiktok betiltására és egy levágott influencer fej sem árt amit körbehordozhatnak mint a véres kardot.Lehet végre megkapja a hírnevet amire annyira nagyon vágyott. May 10, 2024 20:35:44
Vaják
(
x6)
May 10, 2024 20:36:12
x6)
Ha jól értem akkor a saját google fiókodhoz rendelt yt csatornádra töltötted fel a videót, amin megadtad az adataidat, nem pedig az IP címed alapján háromszögeltek be a jardok.
Ahogy mondod, nem tudták honnan töltöttem fel, ezért kerestek a szülővárosomban először (mert oda vagyok bejelentve)
Kopp-kopp
May 10, 2024 20:36:26
Kiss Úr, beszélnünk kellene, Kiss Úr. Ne szórakozzon már!
May 10, 2024 20:36:26
-
May 10, 2024 20:36:57
Először is nagyon nagy együttérzésekben vagyok irántad, Vaják trolléga! Egy pár dolog viszont nem hagy nyugodni. Most akkor
Ez felháborító!
Ez felháborító!
Eléggé hetyetye szagú. Lehet Púp annyira be van baszva, hogy bedől neki, de kis logikával...
May 10, 2024 20:36:57
Vaják
(
x6)
May 10, 2024 20:38:34
x6)
Igen, Igen és egészen pontosan csak másnap kerestek.
Hát igen ez ilyen, de már nem keresem a logikát ebben hogy kihez mennek meg kihez nem.
Inkább menjenek mindenkihez, tőlem nem vettek el semmit, én viszont remélem tudtam a nyomozáshoz hozzá adni
GRoby
May 10, 2024 20:38:57
Hogyne
Hogyne
Megint trollok voltak rendőrnek beöltözve? Vagy rendőrnek álcázott EOS alkalmazottak voltak?
May 10, 2024 20:38:57
-
May 10, 2024 20:39:45
Gammer küldte az embereit. May 10, 2024 20:39:45
max5enutálnak
(
x47)
May 10, 2024 20:40:17
x47)
Köszi! Ez a lényeg, nem nagyerejű nyomozás volt, mindenki nyugodjon le a picsába. Szimplán a felhasználó által megadott adatokat passzolta tovább a google.
Na most egy trollfiók esetében ugye ilyen nem történik meg, így a rendőrség ezért le is szarja.
JAVASLAT:
Kezdődjenek el a kiss endre farkas adataival feltöltött fiókok megszületni. Újszászi lakcím, telefonszámok stb.
-
May 10, 2024 20:40:41
Sodi nemzetközi bűnöző. Már a Nagy Testvér is figyeli. Irány az ágyneműtartó, mobilokat a mikróba!
May 10, 2024 20:40:41
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 20:41:15
x2)
Személyes adatokat "csak úgy" nem adnak ki. De bcs gyanúja esetén kötelező kiadnia és erre nem csak algoritmusa van, hanem adott nyelvű moderátorai is a humán kontrollra. Szóval ez a sztorri sztem továbbra sem életszerűtlen.
Vaják
(
x6)
May 10, 2024 20:43:07
x6)
Köszi!
JAVASLAT:
JAVASLAT:
Nem rossz ötlet, csak mint mindent, ezt se vigyük túlzásba.
Válogassuk meg hányan raknak fel így dolgokat, illetve mit raknak fel.
Javasolnám a minél aktuálisabb tartalmak felrakását.
kripli figyelő
(
x12)
May 10, 2024 20:44:10
x12)
Javaslom s pédiás kép lecserélését a további félreértések elkerülése végett.
max5enutálnak
(
x47)
May 10, 2024 20:46:21
x47)
Ezt adom. Mondjuk a Jutkás szájbefogósra
Vaják
(
x6)
May 10, 2024 20:46:28
x6)
Illetve még egy dolog.
Szerintem odaáig jutottunk, hogy kellene egy külön cikk Sodi Ügyei rovat a pédiára.
Ami csak arra van kiélezve hogy milyen büntetőügyek vannak/voltak Sodi ellen, a legaktuálisabbakat legfelülre rendszerezvén.
Természetesen minden szükséges linkkel, bizonyitékkal, valamint akár ország szerint különválasztva
Ami csak arra van kiélezve hogy milyen büntetőügyek vannak/voltak Sodi ellen, a legaktuálisabbakat legfelülre rendszerezvén.
Természetesen minden szükséges linkkel, bizonyitékkal, valamint akár ország szerint különválasztva
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 10, 2024 20:47:41
x17)
A terminátor őszfasz csengetett már?
Punszisza a lekjopp!
Eazy
(
x11)
May 10, 2024 20:48:55
x11)
Megjott a postas a kartyennel, endi? Vart melle meg valami?
Hehe

kripli figyelő
(
x12)
May 10, 2024 20:50:33
x12)
Illetve még egy dolog.
Ezt lehetne bővíteni tippekkel amikből még ügy lehet.Ott segítsük a hatóság munkáját ahol tudjuk. Szerintem odaáig jutottunk, hogy kellene egy külön cikk Sodi Ügyei rovat a pédiára.
Solaris Trollino
(
x1)
May 10, 2024 20:50:45
x1)
Ha azt akarod itt sugalmazni, hogy most kezdjünk el kételkedni Vaják szavaiban, akkor rossz úton jársz!
Pont az rajzolódik ki ebből az eljárásból, hogy az a protokoll, ami eddig volt, az lehet, hogy megváltozott. És ez kibaszott aggasztó, legalábbis, ha ebből rendszer van/lesz. Oké, hogy most még torokelvágós, gyilkosságra felbújtásos ügyekre jelez be a Big Tech jelzőrendszere, de ez egy pillanat alatt átválthat sima vegzálásba is.
Beszédes, hogy ez az automatikus bejelzés is vaklárma volt... Helló privacy, szép új világ köszönt ránk...
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 20:50:47
x2)
Illetve még egy dolog.
Hát nem tudom kedves Vaják trolléga... Alig van olyan felvétel, ahol egyenruhások is feltünnek. Bocs elröhögtem...
molos troll
(
x2)
May 10, 2024 20:51:25
x2)
Felajánlok egy szütyőnyi 30 forintost annak aki talál olyan képet amin nem tűnik fogyatékosnak.
trolléga
(
x30)
May 10, 2024 20:51:48
x30)
-
May 10, 2024 20:55:38
Hehe
Zseniàlis. NSZKSZ
May 10, 2024 20:55:38
linziasztal01
(
x78)
May 10, 2024 21:01:21
x78)
Ez jó? Na kérem a péészt!!

Hektor a Traktor
(
x8)
May 10, 2024 21:01:22
x8)

HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 21:02:40
x2)
Hát azért ez gecinagy meló így rendszerezni. Mi lehet ami a hatóságok érdeklődését felkeltheti?
(1) Lyudkaverés
(3) Szandika abúzálás
(4) püpszászi felgyújtós
(5) bécsi torokelvágás
(6) hitelzsonglőrködés
(7) pedofília
Vaják
(
x6)
May 10, 2024 21:04:17
x6)
Hát azért ez gecinagy meló így rendszerezni.
Az elejére szerintem az ügyintéző és UFO fenyegetés mehetne, utána a segélycsalás
-
May 10, 2024 21:04:18
(1) Lyudkaverés
(3) Szandika abúzálás
(4) püpszászi felgyújtós
(5) bécsi torokelvágás
(6) hitelzsonglőrködés
(7) pedofília
(1) Lyudkaverés
(3) Szandika abúzálás
(4) püpszászi felgyújtós
(5) bécsi torokelvágás
(6) hitelzsonglőrködés
(7) pedofília
Oszt a hitel-/ segélycsalásokkal mi lesz, he?
May 10, 2024 21:04:18
molos troll
(
x2)
May 10, 2024 21:06:06
x2)
8. lehetne egy pont az őskori provokálásról: rendőrlista, sheriff-sheriffné, buzigyógyítás.
Főleg a bándi kata-ügyet fogják a yardok és egyéb rendvédelmi szervek nagyra értékelni a többi ügye megítélésénél.
Gunnar
(
x2)
May 10, 2024 21:10:35
x2)
Szerintem "RENDŐRÖK IDE" menüpont célravezető lenne az egybites jagellóknál is.
Solaris Trollino
(
x1)
May 10, 2024 21:11:23
x1)
(1) Lyudkaverés
(3) Szandika abúzálás
(4) püpszászi felgyújtós
(5) bécsi torokelvágás
(6) hitelzsonglőrködés
(7) pedofília
(1) Lyudkaverés
(3) Szandika abúzálás
(4) püpszászi felgyújtós
(5) bécsi torokelvágás
(6) hitelzsonglőrködés
(7) pedofília
A gyomai fenyegetésterror-cunami ki ne maradjon! Az több órás tömény válogatott gyűlölködés, egy random ártatlan helyi srác és családja ellen! (Benézték a gammercigánnyal a szemüvegtolvajt, de lyukra futottak természetesen.) Nekem az az egyik vesszőparipám, ott fogadtam meg egy életre, hogy a nyomorult nem érdemel semmiféle kegyelmet!
linziasztal01
(
x78)
May 10, 2024 21:12:11
x78)
Mindez miért történt?
Azért, mert anyád előző nap csak 4 sörre elegendő zsebpénzt adott, persze, hogy hepciáskodtál az UFO-ban reggel.
Azért, mert anyád előző nap csak 4 sörre elegendő zsebpénzt adott, persze, hogy hepciáskodtál az UFO-ban reggel.
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 21:12:42
x2)
A rendőrlista az igen mert az jogos (személyiségi jog sértés). És nem akarok érzéketlennek tűnni, ne értsetek félre, de a Bándi Kata ügy (bármennyire is felháborít) az sajna nem bcs/szabsértés gyanús, csak "egy" undorító féregség... a "buzigyógyítás" sem, az sima ostobaság és sajnos nem büntetendő. Szóval ha lenne ilyen lista akkor az jogilag ütős legyen...
noikabatgomb
(
x10)
May 10, 2024 21:13:35
x10)
Mindez miért történt?
A €20 ugy lett kiszamolva, hogy ez volt amit megendeghet maganak. A tobbi csak vetites.
max5enutálnak
(
x47)
May 10, 2024 21:19:14
x47)
Lassan össze is írjátok az ügyeket :D
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 21:20:52
x2)
A gyomai az jogos lehet, de az annyira zavaros, hogy ember legyen a talpán aki azt érthetően összevágja egy külső szemlélő számára.... Ha lesz ilyen lista, akkor a legkönnyebben összerakható, egyértelmű hatósági ügyeivel kell kezdeni, aztán ha van még lendület, jöhetnek a zavaros hergelései (Gyoma, felgyújtós, torokelvágós, labancrendőr megbaszós stb.)
trolléga
(
x30)
May 10, 2024 21:28:12
x30)
Hát a 168 órás kép elég jó lett xd Teljesen jól megfogja a valóját: egy elmebeteg pszichopata aki az ártatlant játssza.
Sodronyka
(
x4)
May 10, 2024 21:30:03
x4)
Van egy ami mem kent is meg lett csinálva is pörög néha a fórumon amikor mondja hogy Halál! Halàl! Halál! Nem tudom
Marcit v Laura fenyegeti benne
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Marcit v Laura fenyegeti benne
Lassan össze is írjátok az ügyeket :D
molos troll
(
x2)
May 10, 2024 21:30:25
x2)
Ott konkrétan a sajtóigazolvánnyal visszaélés és a tárgyalási információk kiszivárogtatása játszik. Az utóbbi sajnos elég gyakori, a hangfelvétel leiratával takarózás viszont konkrétan a bíróság szájbaszarása.
Ezek sajnos még ha bűncselekmények is, valószínűleg már elavultak, viszont jól illusztrálják hogy hosszú távú magatartásról van szó, és nem csak a munkanélküliség miatt ideges a fiatalember. Szerintem mehet minden jogi vagy bármilyen hatósággal kapcsolatos ügy, úgyis valamelyik újabb ügye miatt fogják elővenni. A többi csak kedvcsinálónak kell.
A helyzet megoldása
(
x45)
May 10, 2024 21:31:05
x45)
Ha lesz ilyen szócikk akkor ezt a formátumot ajánlom:
Elkövetett bűncselekmény:
Neve:
Btk:
Időpontja:
Helyszíne:
Folytatólagos/Eseti elkövetés:
Önálló/Bünsegéddel/Bűnszervezetben:
Eljárás van/volt már az ügyben:
+ Az adott büncselekményhez tartozó kép és videó bizonyíték linkek.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Neve:
Btk:
Időpontja:
Helyszíne:
trolléga
(
x30)
May 10, 2024 21:33:46
x30)
Ha lesz ilyen szócikk akkor ezt a formátumot ajánlom:
Neve:
Btk:
Időpontja:
Helyszíne:
Neve:
Btk:
Időpontja:
Helyszíne:
Na ezzz nagyon profi lenne, méltó a tanszékhez!
MaxPayne
(
x24)
May 10, 2024 21:34:06
x24)
Ahogy varhato volt, kussban van a pedofil.
Legkomolyabb csatornapatkanykodasok.
A holnapi napra kivancsi leszek, mikor sorert indul.
Remelem lesz valaki aki felkerdezi az ufo boltos srac csaladjanak fenyegeteseert!
Legkomolyabb csatornapatkanykodasok.
A holnapi napra kivancsi leszek, mikor sorert indul.
Remelem lesz valaki aki felkerdezi az ufo boltos srac csaladjanak fenyegeteseert!
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 21:37:17
x2)
Ez sajnos nem bcs. Ha a T. Tanszék elgondolkodik egy ilyen aloldal létrehozásán, én azt javasolnám, hogy zoomoljunk ki és más optikán keresztül nézzük a pedo ügyeit (mi évek óta ennek a phassznak az univerzumát nézzük és nekünk minden érthető, másnak meg nem). Olyan ügyekkel kezdenék amiről tudjuk, hogy folyó, papiros bírósági/rendőrségi ügye van/volt.
linziasztal01
(
x78)
May 10, 2024 21:42:18
x78)
Endre, biztos nem jött rá senki, hogy ha péntek este ennyire kushadsz, akkor a macskaól "kényelmét" élvezed.
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 21:44:08
x2)
Endre, biztos nem jött rá senki, hogy ha péntek este ennyire kushadsz, akkor a macskaól "kényelmét" élvezed.
Hüjetrol. Haggyámá. Most állítom be Mejszi épülvaccsát.
A helyzet megoldása
(
x45)
May 10, 2024 21:45:41
x45)
Hogy lennék behugyozós, ülve hugyozok az imeiben is

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

-
May 10, 2024 21:53:04
Mi van fifi, őrizetbe vettek? Rossz kedvű kihallgatás zajlik, azt matyarázod, hogy nem létetik az ügyintéző?
May 10, 2024 21:53:04
trolléga
(
x30)
May 10, 2024 22:01:00
x30)
lyan ügyekkel kezdenék amiről tudjuk, hogy folyó, papiros bírósági/rendőrségi ügye van/volt.
Hát de pont ez a baj, hogy ebből nagyon kevés van + többségét ejnye-bejnyével megúszta.
-közokirat hamisítás/lakcimcsalás
-atos elvesztett laptop/ams per
-Viktorsz vonatos támadás
-Szandika megerőszakolása
Jó nyilván nem azt mondom az utolsó vélt sérelmet, szemetelést is írjuk össze, de mondjuk szerintem épp egy utcán hugyozás sem feltétlen példaértékű egy millió fütyis, 1000 követővel rendelkező inkluenszer felhőénektől.
A helyzet megoldása
(
x45)
May 10, 2024 22:03:28
x45)
Endre, hogy gondoltad hogy megrontod az első szülött fiát, id. Kaffka Tibornak?

Tyodika
May 10, 2024 22:08:29
Uhh ki esz a jóképű enper..a fia máj nyem is értekel
May 10, 2024 22:08:29
Solaris Trollino
(
x1)
May 10, 2024 22:10:13
x1)
kellene egy külön cikk Sodi Ügyei rovat a pédiára. Ami csak arra van kiélezve hogy milyen büntetőügyek vannak/voltak Sodi ellen, a legaktuálisabbakat legfelülre rendszerezvén.
Amellett, hogy ezt nagyon adom, lenne még javaslatom a T. Tanszék számára. Miért nem lehet a legbrutálisabb kijelentéseiből válogatás(oka)t csinálni? Olyasmire gondolok, mint amilyen Nagy Lacinak a "Gyűlölködés enciklopédiája" című klasszikusa. Pont nincs még 1 napja sem, hogy a Trashcityn egy kissé tl;dr kommentben kifakadtam ezen, igaz, MC Isti kapcsán, akinél a visszatérő specifikum a magyarozás és a gyerekezés, viszont a Gyagyásnál szintén széles a repertoár. Felvázolnám, mire gondolok pontosan.
Családkiirtások, torokelvágások, személy- és ingatlanfelgyújtások, mindenféle válogatott módon végrehajtandó ölések, megbaszások, rendőrmegbaszások, anyák hátán való megbaszások, gyermekek anyjuk hátán történő megbaszásai - hirtelen ezek a formulák jutottak eszembe, de biztosan van szép számmal más egyéb is.
Ezek megjelenítése zanzásítva egy videóban foschná. Sokszor az a baj, hogy ezek hosszú videókban, több órás emészthetelen lájfokban vannak mindenfelé szerteszéjjel. Még edzett snecológusnak is kihívás ezeket számon tartani, hát még egy kívülálló földi halandónak! (Egyébként innen is a jókurvaanyját a pedofilgeci trashvúdos pedofiloknak, hogy önnön pedofiságuk révén elbaszták a mozgóképes tárgyi emlékek jó részét, halott linkeket okozva ezres nagyságrenben itt a 'pédián is... :( De szerencsére azért ezek a fiteók fellelhetőek még itt-ott.)
Tematikus Endre tevékenysége hiánypótló ezen a területen, de HaseoComes4u "Miért utálja MINDENKI SODI-t? [SODI FŐBŰNEI]" videója is ide tartozik. Viszont én konkrétan a gyűlölködésre mennék rá, mert az töményen nagyot üt, valamint az utóbbi években ezek is egyre brutálisabbak, ahogy az idő előrehaladtával látványosan bomlik meg Endre elméje. Ezek kimondott szavak, mondatok, és ami a fontos: ennél a szintű gyűlöletnél meggyőződésem, hogy irreleváns a kontextus! Mert ezek - amellett, hogy gyomorforgatóak -, önmagukban is BTK-sak. Nincs felmentés, hogy részeg volt, nem úgy gondolta, megbánta, stb. (amúgy ezeket a Gyagyás még utólag sem bánja meg -> lásd gyomai esetet, még az ártatltan anyukával is csak hetyetyézett utólag). Akik ezt a stílust képviselik, Sodival és a tiktikes cigányokkal egyetemben mind szubhumán, untermensh, emberi lét alatti férgek.
Ezt az aprómunkát el kell végeznünk, korábban részt vettem ilyen videókban, valamint mindenféle tényfeltárásokban, de teret kellene adni a lelkes fiatalabb generációnak is, mivel sokunk közben családos ember lett ezen a fórumon.
Pl. a "Szemüveglopás utáni Sodi live Gammer Bandinál" részekből a konkrét életellenes felbujtások kivágva és kiegészítve a mostani UFO-s-rendőrös gyűlölet-looppal önmagában elmennének kezdetnek. Úgyhogy én a magam részéről szívesen látnék pályamunkákat, de segítséget is fel tudok ajánlani ebben. Első körben legdurvább rage-ek lista szinten történő összegyűjtése a közelmúltból is megfelel (pl. a halál-halál-halál is egy ilyen klasszikus, de pl. ezt most fogalmam sincs, hol kellene keresnem).
Egy ilyen Gyűlölködés enciklopédiája-jellegű videó, becsatolva az írásosan összegyűjtött (büntető)ügyek mellé szerintem mindenféleképpen foschná!
SyntaxError
(
x24)
May 10, 2024 22:10:23
x24)
Hehe
Ha már Michelangelo, Ádám teremtése festménye és a púpos szörnyeteg. Old but gold rovat:
Eazy
(
x11)
May 10, 2024 22:16:15
x11)
És ha már ennyire a múltban vagyunk, akkor:

Eazy
(
x11)
May 10, 2024 22:18:24
x11)
Golda kicsit Quake 3D-sre sikeredett, de mivel a gondolkodása is ezen a szinten mozog, így remélem maradhat
KicsiNéző
(
x13)
May 10, 2024 22:29:29
x13)
Mi van fifi, őrizetbe vettek? Rossz kedvű kihallgatás zajlik, azt matyarázod, hogy nem létetik az ügyintéző?
-
May 10, 2024 22:30:46
Bújkál és patkánykodik, nehogy elvegyék a segélyke euró centecskéket.
May 10, 2024 22:30:46
SodiLottyadtKakasa
May 10, 2024 22:35:09
Már bocs, de a pitonsz az csak lóg. May 10, 2024 22:35:09
SyntaxError
(
x24)
May 10, 2024 22:36:19
x24)
Endre, egy friss cikk a börtönéletről, olyasvalaki tollából, akit adósság miatt vartak be:
24.hu/belfold/2024/05/10/bortonnaplo-elzaras-beszamolo-gyorskocsi-utca-buntetes-vegrehajtas/
Szerintem esti fütyizés helyett, ma ezt olvasgasd. Nagyon tanulságos.
Spoiler: nem, nem kaptak esti sörtöt az elítéltek és nincs net sem.
Na jó éjszakát! Ezek az utolsók szabadlábon. Jóból mondom tetyó!
24.hu/belfold/2024/05/10/bortonnaplo-elzaras-beszamolo-gyorskocsi-utca-buntetes-vegrehajtas/
-
May 10, 2024 22:37:12
Az lehet, de megállt-e közben rendőrségi felkérdezésre? Ha kimentek Vajákhoz, akkor a fikást is pont ilyen agilitással keresik. Biztos vagyok benne, hogy volt ma rendőrségtől hívása.
May 10, 2024 22:37:12
Lex optimi
May 10, 2024 22:45:54
Két dolgot kéne betiltani a világon:
- Kiss Endre Farkast
- TikTokot
- Kiss Endre Farkast
- TikTokot
May 10, 2024 22:45:54
molos troll
(
x2)
May 10, 2024 22:45:58
x2)
Endre, egy friss cikk a börtönéletről, olyasvalaki tollából, akit adósság miatt vartak be:
Ha tényleg börtönbe kerül, akkor endre rendezettebben, tisztábban és egészségesebben lesz kénytelen élni, mint évek óta bármikor, és az idejét is hasznosabban kell beosztania. Ez a felfelé bukásnak egy kvázi szemtelenül egyszerű módja.
Endre priusza
(
x11)
May 10, 2024 22:46:58
x11)
JAVASLAT:
JAVASLAT:
Ennyi év után derül ki, hogy csak fel kellett volna tölteni a videóit egy a nevére nyitott csatornára?
-
May 10, 2024 22:47:53
Hívott a rendőr, majd kinyomtad és letiltottad, igaz?
May 10, 2024 22:47:53
XD
May 10, 2024 22:48:11
Ember..ha ez confirmed börtönbe kerül, első dolgom lesz egy pakkba összegyűjteni a pedofil üzelmeit.
Még egészséges élet..xdd
May 10, 2024 22:48:11
Zárkamenő Zoltán
May 10, 2024 22:53:47
Endre, ha tényleg azt álmodná a Teknős, hogy lecsuknak, szerinted az alábbiak közül ki menne hozzád beszélőre?
- Golda
- Trafó Tibi
- Gammer
- RGL
- Seggbekúrt
- Faszos Fórizs
- Márkcigány
- Kaufmann apád
- Kamionos Vendel
- Dőrppde
- Trollok nevetni
- Golda
- Trafó Tibi
- Gammer
- RGL
- Seggbekúrt
- Faszos Fórizs
- Márkcigány
- Kaufmann apád
- Kamionos Vendel
- Dőrppde
- Trollok nevetni
May 10, 2024 22:53:47
K. Máté
May 10, 2024 22:56:08
Nagy Lacinak a "Gyűlölködés enciklopédiája" című klasszikusa.
Man of culture🥲
May 10, 2024 22:56:08
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 22:56:22
x2)
Endre, ha tényleg azt álmodná a Teknős, hogy lecsuknak, szerinted az alábbiak közül ki menne hozzád beszélőre?
A vizsgáló. Kérdezni.
SyntaxError
(
x24)
May 10, 2024 22:58:25
x24)
Hívott a rendőr, majd kinyomtad és letiltottad, igaz?
"Ezt honnan tudod?! Ezt nyem mondtam el senkinek!"
Mejszike12
May 10, 2024 22:58:47
Tetyó, ez olyan, mint én
May 10, 2024 22:58:47
Endre priusza
(
x11)
May 10, 2024 23:00:00
x11)
- Golda
- Trafó Tibi
- Gammer
- RGL
- Seggbekúrt
- Faszos Fórizs
- Márkcigány
- Kaufmann apád
- Kamionos Vendel
- Dőrppde
- Trollok nevetni
- Golda
- Trafó Tibi
- Gammer
- RGL
- Seggbekúrt
- Faszos Fórizs
- Márkcigány
- Kaufmann apád
- Kamionos Vendel
- Dőrppde
- Trollok nevetni
A trollok egymásnak adnák a kilincset. Most komolyan, ki ne akarná megnézni, ahogy pia nélkül, internet nélkül sanyargatják a kóterban.
MaxPayne
(
x24)
May 10, 2024 23:03:54
x24)
Lofaszt! Mar bocsanat.
Engem ez a tudat sokkal boldogabba tenne, mint hogy megadjam neki az oromet, valaki foglalkozik vele.
MaxPayne
(
x24)
May 10, 2024 23:04:33
x24)
Lofaszt! Mar bocsanat.
*nincs kinek szatirkodniHogy aztan legyen kinek loopolnia, meg figyelemkurvulnia?
Andi. Mindegy.
linziasztal01
(
x78)
May 10, 2024 23:07:26
x78)
Lehetne egy kihallgatásokat összehasonlító kolduslájv is, de ráérsz holnap, jegyzetelj addig!
Éjféli ebéd
May 10, 2024 23:10:07
Endre, szerintem vegyél magánórákat Tajgitól. Biztos elmondja a titkot, hogyan lehetnél a lehető legrövidebb idő alatt seggbekúrt.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
May 10, 2024 23:10:07
Börtönreceptek
May 10, 2024 23:15:01
May 10, 2024 23:15:01
noikabatgomb
(
x10)
May 10, 2024 23:17:09
x10)
Elerszerutlen a cikk!
" legtöbb holmimat megengedték, hogy bevigyem (még a cipőfűzőt se kellett kivenni), "
Egy szenyor felhoeneknek nincs cipofuzoje.
A helyzet megoldása
(
x45)
May 10, 2024 23:40:50
x45)
Péntek este: Mind2 nyomorult kussol lapít
Hétfő 8:04: MInd2 élőben
Rossz buzik
Rossz buzik
SyntaxError
(
x24)
May 10, 2024 23:43:16
x24)
Rossz buzik
Rossz buzik
Kedd: Sodi kihallgatás alatt és / vagy börtönben. A szisza pedig Jenes faszán.
-
May 10, 2024 23:48:38
Következő műsor: vasárnap késő este. Addig is jó hétvégét mindenkinek szerettei körében, ne felejtsétek el beosztani a napi 20 eurókat.
May 10, 2024 23:48:38
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 10, 2024 23:52:55
x17)
Rossz buzik
Rossz buzik
Ja csak a szokásos..
Solaris Trollino
(
x1)
May 10, 2024 23:56:10
x1)
Man of culture🥲
A Gyűlölködés Enciklopédiája a világirodalom meghatározó alkotása, egyetemes történelmünk szerves részét képező alapmű. Mindörökké legyen áldott Kuzma Máté, valamint a folytatást elkészítők neve. Mindörökké, Ánem!
Gunnar
(
x2)
May 11, 2024 00:12:56
x2)
Endit sajnos nem látjuk többet, uccsó 20 ajróját elköltve úgy bebaszott, hogy heves karlendítésekbe kezdett, amit a helyi erők nem toleráltak, hiába próbálta bevédeni a local trash különítmény:
www.reddit.com/r/interestingasfuck/comments/1cmdjkv/nazi_salute_in_front_of_german_police/
Tibcsi keress új ATM-et!
blabla
www.reddit.com/r/interestingasfuck/comments/1cmdjkv/nazi_salute_in_front_of_german_police/
Tibcsi keress új ATM-et!
SyntaxError
(
x24)
May 11, 2024 00:17:45
x24)
Endit sajnos nem látjuk többet, uccsó 20 ajróját elköltve úgy bebaszott, hogy heves karlendítésekbe kezdett, amit a helyi erők nem toleráltak, hiába próbálta bevédeni a local trash különítmény:
reddit.com/r/interestingasfuck/comments/1cmdjkv/nazi_salute_in_front_of_german_police/
Tibcsi keress új ATM-et!
reddit.com/r/interestingasfuck/comments/1cmdjkv/nazi_salute_in_front_of_german_police/
Tibcsi keress új ATM-et!
"Nyem is. Csak azt mutattam a rendőrbácsiknak, hogy mekkora a pitonom ha feláll. Hülye tyroll!"
Schmuck Andor
May 11, 2024 01:41:03
bíboros az ég alja, bruno kreisky feltámadt!! munka hadának a lépte dobog, az ősi prófécia szerint asodi feje felett damokrész kardjaként lebeg omlik össze a kártyenvár.
May 11, 2024 01:41:03
again mine the refund
(
x6)
May 11, 2024 01:42:23
x6)
Csak most tudtam felzárkózni az eseményekkel, esélyesnek hangzik innentől hogy a következő ilyen UFO ABC-s balhé miatt be fogják pakolni a kocsiba a rendőrök ezt a balfaszt és nem fog azonnal kijönni.
SyntaxError
(
x24)
May 11, 2024 01:46:53
x24)
Endre, otthon már bejelentetted, hogy hamarosan érkeznek a rendőrök és a behajtók? Lehet egyszerre. Az nagy móka lenne, nem?
Igazi kaland :)
Szerintem tanítsd meg Gyöngyi néninek, hogy hogyan liveozni, nehogy csak azért lemaradjunk a fináléról, mert te bilincsben leszel :)
Igazi kaland :)
Szerintem tanítsd meg Gyöngyi néninek, hogy hogyan liveozni, nehogy csak azért lemaradjunk a fináléról, mert te bilincsben leszel :)
Gunnar
(
x2)
May 11, 2024 02:02:36
x2)
Ez amúgy kurva jó ötlet! És mondjuk el neki, hogy minden live perc után 10 ajrót utalunk Goldának amit majd a későbbi kiszabadítására, ügyvédi költségre költhet!
Dr Tájfel
May 11, 2024 02:22:56
...
Mint kiderült az erőszakos tartalmakért letiltott Youtube videókat elküldik a rendőrségre is.
...
Én is kitartást kívánok önnek Vaják trolléga! Egy ilyen dolog azért egy büntetlen előéletű civilnek rendesen el tudja szarni a kedvét/napját.
Egyébként tudom, hogy van pár hibája van a TC-nek (néha megsérül a feltöltés, belassul időközönként az oldal stb.) és, hogy emiatt nem szívesen tölt fel oda videókat, de látja, onnan legalább senki sem küldi magára rendőrséget.
:D
A témához visszatérve: Sajnos jellemző, hogy maguk a rendőrtisztek sincsenek mindig tisztában a joggal sem. Néha a full kamu bejelentéseket halál komolyan veszik, valósakra meg vállat rántanak. Sajnos nem az öné az első, ehhez hasonló eset.
May 11, 2024 02:22:56
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
May 11, 2024 02:37:22
x7)
May 11, 2024 02:37:22
A büdöslábú totyogó koldusgeci azért kussol mert úton van púpszászra?...
nem oda visszük. (Lásd avatarom) May 11, 2024 02:37:22
hajnal 3-as sörike
May 11, 2024 03:29:17
Asszem ez kemény műszak lesz...
May 11, 2024 03:29:17
Igazmondó Juhász
(
x2)
May 11, 2024 04:45:48
x2)
TAOT!
Sajnos egyéb elfoglaltság miatt nem tudtam a tegnapi nap végig lenni, pacsi ismét Levéltáros trollégának a munkáért.
Vaják trollégának üzenem, hogyha a kékek keresek, Tibit is meg lehetne említeni, főleg a rakétázást, meg ha jól rémlik rendőrök ölésével is fenyegetett. Lehet érdekelné őket az ominózus felvétel (ha megvan).
Sajnos egyéb elfoglaltság miatt nem tudtam a tegnapi nap végig lenni, pacsi ismét Levéltáros trollégának a munkáért.
Vaják trollégának üzenem, hogyha a kékek keresek, Tibit is meg lehetne említeni, főleg a rakétázást, meg ha jól rémlik rendőrök ölésével is fenyegetett. Lehet érdekelné őket az ominózus felvétel (ha megvan).
MaxPayne
(
x24)
May 11, 2024 05:23:41
x24)
Na mi van trottel?
Lassan indulni kell az ufoba sorert, haho!
Melyik inger az erosebb? Az alkohol utani vagyad, vagy a gyavasagod?
Angol Troll
(
x2)
May 11, 2024 05:56:44
x2)
Na pupos adot anyad penz sorikere vagy megint az agy alatt keresed a huszasokat?
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Autismus Maximus
(
x16)
May 11, 2024 06:05:28
x16)
A rendőrök most jártak miattam Endre miatt…
Később felrakok egy beszámoló de érik a krém Endi
Később felrakok egy beszámoló de érik a krém Endi
Ha jól értem, rossz hangulatú beszélgetésnek indult, de rájuk varázsoltad Axii jelét, és onnantól közösen összefogtatok a Trottel ellen. Szép munka trolléga!
Szögedisanyi
May 11, 2024 06:13:49
Na pupos adot anyad penz sorikere vagy megint az agy alatt keresed a huszasokat?
30asai is vannak a földön!
May 11, 2024 06:13:49
Sodi valósága
May 11, 2024 06:25:44
Na mi van trottel?
Anyámat küldöm sörért.
May 11, 2024 06:25:44
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

És mikor? Vagy mivel? Arról lájvolt Bécsben, hogy osztrák torkokat akar elvágni.