Autilogika. Ha költ rá, azzal bevonzza a shikert. Lásd tisztítószerek, John Harris karkötő.
Sem megerősítve sem cáfolva nincs. Most épp endre ugye ezerrel ignorálja a problémái több mint felét (migri tanfolyam, EOS, német kártyenek) valószínűleg meg sem meri már nyitni sem a leveleket. De állítólag márciusban fizetett utoljára a zsidóbankoknak, múlt héten pedig elküldte az újabb halasztást kérő leveleket, amire a héten egyik banktól már jött is elutasító válasz. Erre dobta fel a kezét a szutyok és mondta: rendben, akkor a többi válasza már nem is érdekli.
Aztán lehet az egész 20 eurós szűkölködés azért van mert már csak az az 1 osztrák kártyája működik amire az AMS segélyke érkezik.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
De de.
Elnézést bocsánat, az önherélt komlói transzformersz férfiakra vonatkozó szabályokat nem ismertem
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
10+ millió befektetése után. Mélyen mínuszban van vele.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Egyébként valószínűleg igen. A bebukott hitelt a többi bank is látja, az alapján döntenek majd az újabb hitelekeől.
Es amint a bankok be mondjak az unalmast onnantol kezdve aruhitel sincs.
Ugy hogy ugy vigyaz Endre mert tobb telefont mar nem fogsz tudni kihozni, akkorse a tolvaj Tibike lopja el.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Hitelboy életközepi válsága.
Ellopták a koponyáját.. vajon, hol használják? Melyik szabadkőműves páholyban??
/Wittner Mária/
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Majd mehetnek ujra egyut a csovi kocsin.
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Na most Debrecen egy szabadkőműves fellegvár
A tiszavasvári nagyoriensnél kell érdeklődni.
Múltkoriban nevet váltott, ha menne a komment.sodikereso.info/ talán meg tudnám mondani, volt linkelve itt. Meg Facebookon aktívkodik talán a törpecigány?
youtube.com/@SaveOurSoulsSOS-cs6np
+ bitchuten gyűlölködik www.bitchute.com/video/0eq7joB7Rff0/
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
A nagy sikerrel berobbant Alexa Channel tegnap róla videózott:
youtu.be/E4d618SelXs
Ez is szégyen a púpnak, a ketyós lamantin Alexa sokkal sikeresebb videós egy krumplival mint ő a tízmilliók elköltése után.
Ha iszok egy sörtöt, akkoj nem remeg úgy a kezem.
Jó, evidenciákat, de ha nem faszmutogatja el, akkor azért jobban állna.
Szerintem nem kell ellopni aki először bemegy érte annak odaadják.
A Gyagyás még a temetésre sem fog odamenni. “Jófan hatyjatok már ezzel, annyi elintézni valóm van, ki emlékszik ilyenre?!”
Hattyámá, álljanak be majd a sorba a diákhitel intézet, az eos faktoring, a rágalmazási ügyem miatt induló külföldi és belföldi végrehajtások mögé!
HÖHÖÖ!
igen, már be is hugyoztam
Dopeman még kínál buddhista hitelt? Az pont megfelelne Endinek.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Úgyis van!
Gyerünk Endi! Induljon a hitelt kiváltó uzsorát felvevö lájfsz!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Kb szó szerint ezt akartam írni. Tibi a halála után csak akkor lesz megemlítve, ha sajnálnia kell magát a totyogó nyomoréknak, hogy egyedül maradt. Amúgy magasról fog szarni rá.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Sajnos semmi.Ez több éves procedura is lehet
1.Letiltják az összes kártyáját, számláját (tudja,leszarja)
2. Hivogatjak, levelekkel bombázzák.
3.Átadják behajtócégnek
4. Lásd kettes pont
5. Behajtó cég bíroságra viszi
6. Időhúzás, fellebbezés, végül ítélet.
7. Nincs tiltható vagyon, akkora már segély sem lesz,vagy a segély harmadát viszik.
Csak egy esélye van. Ha az anyja belehal a szégyenbe. Bár ennek kicsi az esélye.
7. Nincs tiltható vagyon, akkora már segély sem lesz,vagy a segély harmadát viszik.
Ez a lényeg tetyou, ezt varom !
KURVArangy
Esélytelen, hogy ezeknek akár titokban is lenne 80-90 ezer eurónyi ingatlan vagy bármilyen vagyonuk fedezetnek
15M alatt mennek ezek a putrik: ingatlan.com/34016696
NSZKSZ. hát az semmire sem elég szerencsére.
Talán a tőke harmadát tisztázhatja belőle. Addig kamatozik annyit, hogy ne számítson semmit.
Egészen biztosan nem fedezi. Szerencsére!
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Nincs mese, új kontinensre kell patkánykodia a parazita zsidónak.
Ez százszor igényesebb mit Gyöngyi néni putrija. 10 misi is túlzás szerintem a púpszászi recskaólért, az kb bontandó.
Nyem jehet, épp az fkeres fükfényt tanuljuk. Na segélycsalás, csá!
Ameddig golda él addig onnan semmit nem foglalhatnak le, mivel ő az egyedüli tulajdonos. Ám ha eltávozna az örök zsidó mezőkre, a púp örököl mindent, onnantól viszont végrehajtható a tartozása.
KURVArangy
Aszondja a dikhtoktalan Tibi hogy "jó munkahely, nem kell semmit csinálni". Biztos sok ilyen munkahely van.
Rég kibaszhatta volna a gecibe, lenyúlhatta volna a vén zsiráf a bittner pénzt, de nem tette.
KURVArangy
Az új tulaj, valami hájas vajda megtarthatná házi manónak: felszolgál, szart lapátol, boltba jár, cipőt pucol.
Azt mondta onnan is tud esténként lájvozni majd.
Portás tibi atibi.
És? Ettől azt hiszed, hogy az elvtelen Golda majd fontosabbnak tartja az életét megkeserítő alkoholista fia örökségét, mint a saját biztonságát, romló egészségügyi állapotban. Tudja, hogy nem számíthat senkire, senki nem fogja ápolni, ha beteg lesz. Az első komolyabb bajnál menni fog az otthonba, ami kurvadrága és behopp legalább 8-10 milla.
Endre sajnos nagyon büdös. Mindenki sugárban rókázna a meetingeken.
Napnál is világosabb. a főszabály szerint a herélt is mindig hazudik.
KURVArangy
Akkor véletlenül valaki megint befizeti a telekomot.
Majd telitömik kínai fűszerekkel, hogy elviselhető szaga legyen!
Endre, mit mondasz, át tudsz állni Tsingraóra az Ottakingerről?
Tibi megint haldoklik? Nekem mondjuk nem tűnik túl betegnek. Vagy megint öngyi lesz Jövő héten?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Végülis pontosan írta körül akkor. Szexmunka, de nem kell semmit csinálnia, mert Endre impotens.
Seggbe kell ujjazni, Kaffka már elkotyogta hogy azt élvezi a pedofil. Úgy még talán el is tud menni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Akkor mit aggódik az urológia miatt. Ott ugyanazt megkapja. Ha van persze Tb-je...
A vesédbe látunk, Tibikém!
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
És az a leggázabb, hogy a következő 100k-s számlát is az adófizetők fogják végül benyelni.
De amit tegnap mutogatott papír azon Április 30 volt a dátum.
Szóval nem volt ő tegnap sehol orvosnál.
Mondjuk ők is piálnak meg cigiznek.
Aki beteszi a lábát a kórházba, annak felírunk egy marék gyógyszert. Még az olyan makkegészséges, sportos cicáknak is, mint Mercédesz.
banshee
(
x24)
May 10, 2024 07:47:31
x24)
Igazából érthetetlen, miért a szetáp fejlesztésére baszott el vagyonokat.
Autilogika. Ha költ rá, azzal bevonzza a shikert. Lásd tisztítószerek, John Harris karkötő.
trolléga
(
x30)
May 10, 2024 07:48:01
x30)
olvasom a pédiát, tényleg megtörtént kedden a történelmi pillanat, bedőlt a kártyenvár?
Sem megerősítve sem cáfolva nincs. Most épp endre ugye ezerrel ignorálja a problémái több mint felét (migri tanfolyam, EOS, német kártyenek) valószínűleg meg sem meri már nyitni sem a leveleket. De állítólag márciusban fizetett utoljára a zsidóbankoknak, múlt héten pedig elküldte az újabb halasztást kérő leveleket, amire a héten egyik banktól már jött is elutasító válasz. Erre dobta fel a kezét a szutyok és mondta: rendben, akkor a többi válasza már nem is érdekli.
Aztán lehet az egész 20 eurós szűkölködés azért van mert már csak az az 1 osztrák kártyája működik amire az AMS segélyke érkezik.
banshee
(
x24)
May 10, 2024 07:52:06
x24)
Nem azt hetyetyézte, ha az egyik bank nemet mond, az olyan, mintha mindegyik nemet mondott volna?
-
May 10, 2024 07:52:42
Nem azt hetyetyézte, ha az egyik bank nemet mond, az olyan, mintha mindegyik nemet mondott volna?
De de.
May 10, 2024 07:52:42
A helyzet megoldása
(
x45)
May 10, 2024 07:57:16
x45)
Nem mondaná: forum.sodika.org/?pageNo=14163&highlight=1431737#comment-1431737 Szemét Csurcsány alatt írták át a papírjait, régen ezek szerint mehetett a történelemhamisítás. Apja nevénél van csak ott Tibor.
Elnézést bocsánat, az önherélt komlói transzformersz férfiakra vonatkozó szabályokat nem ismertem
Endre priusza
(
x11)
May 10, 2024 07:57:40
x11)
De, volt egyszer havi 200 youtubeból, csak elfaszmutogatta.
bankos troll
May 10, 2024 07:58:53
a hitelkartyakat mar tuti nem tudja hasznalni, azokat aznap blokkolja a rendszer amint nem erkezik meg hataridore a minimum befizetendo osszeg se
folyoszamlas debitek esetleg meg elhetnek, de oda is megfognak erkezni a zarolasok
keszulnek a faszerdok
juhuuu
folyoszamlas debitek esetleg meg elhetnek, de oda is megfognak erkezni a zarolasok
keszulnek a faszerdok
juhuuu
May 10, 2024 07:58:53
Endre priusza
(
x11)
May 10, 2024 07:58:54
x11)
Egyébként valószínűleg igen. A bebukott hitelt a többi bank is látja, az alapján döntenek majd az újabb hitelekeől.
Angol Troll
(
x2)
May 10, 2024 08:00:54
x2)
Ugy hogy ugy vigyaz Endre mert tobb telefont mar nem fogsz tudni kihozni, akkorse a tolvaj Tibike lopja el.
Endre priusza
(
x11)
May 10, 2024 08:02:08
x11)
Hitelboy életközepi válsága.
Örkény István
May 10, 2024 08:06:23
- Hölderlin ist ihnen unbekannt? - kérdezte a német őr, miközben K.C.F. a dögkutat ásta.
- Csultikunk? - kérdezte K.C.F. - Nyem éjtem.
- Aki a Hyperion-t írta - magyarázta dühösen a német őr - A német romantika legnagyobb alakja. És például Heine?
- Kik ezek? - kérdezte K.C.F
- Költők - mondta a német őr - Schiller nevét sem ismeri?
- Na jó, eszt ne, eszt ne, hülye tjoll, tiltalak a gecibe - dadogta K.C.F - Dűnét láttad? Tudod, mi az a fűszer?
A német őr csőre töltötte a fegyverét, és lelőtte K.C.F-t.
- Csultikunk? - kérdezte K.C.F. - Nyem éjtem.
- Aki a Hyperion-t írta - magyarázta dühösen a német őr - A német romantika legnagyobb alakja. És például Heine?
- Kik ezek? - kérdezte K.C.F
- Költők - mondta a német őr - Schiller nevét sem ismeri?
- Na jó, eszt ne, eszt ne, hülye tjoll, tiltalak a gecibe - dadogta K.C.F - Dűnét láttad? Tudod, mi az a fűszer?
A német őr csőre töltötte a fegyverét, és lelőtte K.C.F-t.
May 10, 2024 08:06:23
noikabatgomb
(
x10)
May 10, 2024 08:14:44
x10)
Szerintetek el tudnank lopatni a tibi hamvait? A kadar koponya mell a tranyourna is bekerulne a tortenelemkonyvbe.
Persze nem vagyok en egy szivtelen ember, allithatnank neki fejfat a Mazdae melle.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Persze nem vagyok en egy szivtelen ember, allithatnank neki fejfat a Mazdae melle.
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 10, 2024 08:15:52
x21)
Szerintem lassan mehetsz RGL mellé magad elé motyogni, mint a hüllő. Jön a jóidő, élvezd a napsütést, cigányfaszt is szophatsz, engedjük el ezt a vergődést, jó?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 10, 2024 08:16:58
x21)
A kadar koponya mell a tranyourna is bekerulne a tortenelemkonyvbe.
.
.
/Wittner Mária/
Angol Troll
(
x2)
May 10, 2024 08:24:44
x2)
Szerintem lassan mehetsz RGL mellé magad elé motyogni, mint a hüllő. Jön a jóidő, élvezd a napsütést, cigányfaszt is szophatsz, engedjük el ezt a vergődést, jó?
Majd mehetnek ujra egyut a csovi kocsin.
Mellékretardológia
May 10, 2024 08:29:57
Amíg Endre az Orbit rágókkal csócsálja a kiflicsücsköt: hova tűnt RGL?
Múltkor sokáig kerestem a YouTube-on a Save Our Souls csatornáját, de semmi találat. Pedig érdekelne, van-e új húgymeghajtású perpetuum mobile, esetleg kitoloncolós NWO Gestapo őrjőngés.
Múltkor sokáig kerestem a YouTube-on a Save Our Souls csatornáját, de semmi találat. Pedig érdekelne, van-e új húgymeghajtású perpetuum mobile, esetleg kitoloncolós NWO Gestapo őrjőngés.
May 10, 2024 08:29:57
Rucuja
May 10, 2024 08:32:36
/Wittner Mária/
/Wittner Mária/
Na most Debrecen egy szabadkőműves fellegvár
May 10, 2024 08:32:36
Seggbekúrt
May 10, 2024 08:32:58
/Wittner Mária/
/Wittner Mária/
A tiszavasvári nagyoriensnél kell érdeklődni.
May 10, 2024 08:32:58
Molnár F Árpád
May 10, 2024 08:34:29
Egy tranyó, egy csont
May 10, 2024 08:34:29
Kaffka T. végrendelet
May 10, 2024 08:39:03
Az összes telefonomat a Judgára hagyom.
A rózsaszín trikót lencsilencsire, a leopárd nadrágot zserbócára.
A maradék citromixet a viktorszomra.
Endiiii, fejezd be, nem érted, hogy te nem kapsz semmit? Kussoljál már!
A rózsaszín trikót lencsilencsire, a leopárd nadrágot zserbócára.
A maradék citromixet a viktorszomra.
Endiiii, fejezd be, nem érted, hogy te nem kapsz semmit? Kussoljál már!
May 10, 2024 08:39:03
trolléga
(
x30)
May 10, 2024 08:40:18
x30)
Múltkoriban nevet váltott, ha menne a komment.sodikereso.info/ talán meg tudnám mondani, volt linkelve itt. Meg Facebookon aktívkodik talán a törpecigány?
youtube.com/@SaveOurSoulsSOS-cs6np
+ bitchuten gyűlölködik www.bitchute.com/video/0eq7joB7Rff0/
linziasztal01
(
x77)
May 10, 2024 08:40:59
x77)
Az Orbit fogakról és a száraz kifliről jut eszembe:
Endre, a bal orbit rágóval valami baj van, mert nagyon visszahúzódott az ínyecske és egyre nagyobb a szünet köztük, szinte napról napra. Az íny visszahúzódik és szépen lassan el fogja engedni az egész fogat, pontosan úgy, ahogy a bankok a kezecskédet. Nem feltétlenül nem lötyöghet már, szóval ha kicsit nagyobb szél támad sétálás közbe, akkor csukd be a pudvás pofádat, mert szaladhatsz utána Bécs utcáin, de az is megoldás ha ragasztasz rá egy airtag-et és térképpel meg tudod keresni, hogy merre lesz.
direkt így, mert reggel van meg amúgy is undorító:
files.catbox.moe/12ezsc.jpg
Endre, a bal orbit rágóval valami baj van, mert nagyon visszahúzódott az ínyecske és egyre nagyobb a szünet köztük, szinte napról napra. Az íny visszahúzódik és szépen lassan el fogja engedni az egész fogat, pontosan úgy, ahogy a bankok a kezecskédet. Nem feltétlenül nem lötyöghet már, szóval ha kicsit nagyobb szél támad sétálás közbe, akkor csukd be a pudvás pofádat, mert szaladhatsz utána Bécs utcáin, de az is megoldás ha ragasztasz rá egy airtag-et és térképpel meg tudod keresni, hogy merre lesz.
direkt így, mert reggel van meg amúgy is undorító:
files.catbox.moe/12ezsc.jpg
Bátor_bikagolyó
(
x2)
May 10, 2024 08:41:32
x2)
Ebben az egész mostani saga-ban az ingyenkonyha basz fel a legjobban.
Rászoruló sodi asodi, mert mindenféle jöttmentek anyagi csődbe vitték az értelmiségi formáját.
Balek.
Rászoruló sodi asodi, mert mindenféle jöttmentek anyagi csődbe vitték az értelmiségi formáját.
Balek.
Púp integrátor
May 10, 2024 08:42:07
Kérem a migráns integrálását!
May 10, 2024 08:42:07
RGL kereső
May 10, 2024 08:46:26
A nagy sikerrel berobbant Alexa Channel tegnap róla videózott:
youtu.be/E4d618SelXs
Ez is szégyen a púpnak, a ketyós lamantin Alexa sokkal sikeresebb videós egy krumplival mint ő a tízmilliók elköltése után.
May 10, 2024 08:46:26
Erkelyszimulator
(
x2)
May 10, 2024 08:47:56
x2)
Endi, a fogyókásoknak szánt migiri kurzuson sikerult a vonalon belul maradni?
Tyodika
May 10, 2024 08:48:54
Endi, a fogyókásoknak szánt migiri kurzuson sikerult a vonalon belul maradni?
Ha iszok egy sörtöt, akkoj nem remeg úgy a kezem.
May 10, 2024 08:48:54
banshee
(
x24)
May 10, 2024 08:49:44
x24)
Jó, evidenciákat, de ha nem faszmutogatja el, akkor azért jobban állna.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 10, 2024 08:53:10
x17)
Tudunk indulni te patkány?
Punszisza a lekjopp!
linziasztal01
(
x77)
May 10, 2024 08:54:23
x77)
Endre leglátványosabb lepusztulása egyébként akkor lesz, amikor a jobb élet reményét jelentő osztrák szárnyas kapuk bezáródnak és már csak a macskaól marad számára.
Ha Golda egy kicsit több pénzt ad aznap bebaszni és "véletlenül" megint elesnél, akkor szerinted ki fog ellátni TB-nélkül? Egyik országban sem lesz biztosításod, gyakorlatilag halálra ítélted saját magad a balfaszságaiddal. Ha ellátnak, mert nem akarnak jegyzőkönyvet írni arról, hogy ott döglöttél meg, akkor kiszámlázzák, de azt hogyan fogod kifizetni, amikor egy szimpla Revolut sem fog rendelkezésre állni? Abból is lesz egy kisebb behajtásocska idővel?
Amikor egy szimpla kötözésre jártál és "volt pénsz", szerintem akkor sem tudtad elszámolni a költségeket az osztrák biztosítóval, igaz, nem is nagyon akarhattad, mert kellemetlen kérdéseket kaptál volna. Természetesen azt hazudtad, hogy sikerült, de ebben kételkedem. :)
Ha Golda egy kicsit több pénzt ad aznap bebaszni és "véletlenül" megint elesnél, akkor szerinted ki fog ellátni TB-nélkül? Egyik országban sem lesz biztosításod, gyakorlatilag halálra ítélted saját magad a balfaszságaiddal. Ha ellátnak, mert nem akarnak jegyzőkönyvet írni arról, hogy ott döglöttél meg, akkor kiszámlázzák, de azt hogyan fogod kifizetni, amikor egy szimpla Revolut sem fog rendelkezésre állni? Abból is lesz egy kisebb behajtásocska idővel?
Amikor egy szimpla kötözésre jártál és "volt pénsz", szerintem akkor sem tudtad elszámolni a költségeket az osztrák biztosítóval, igaz, nem is nagyon akarhattad, mert kellemetlen kérdéseket kaptál volna. Természetesen azt hazudtad, hogy sikerült, de ebben kételkedem. :)
D_Dezső
(
x29)
May 10, 2024 08:54:29
x29)
Szerintetek el tudnank lopatni a tibi hamvait? A kadar koponya mell a tranyourna is bekerulne a tortenelemkonyvbe.
A Gyagyás még a temetésre sem fog odamenni. “Jófan hatyjatok már ezzel, annyi elintézni valóm van, ki emlékszik ilyenre?!”
tyodika
May 10, 2024 08:58:07
Ha ellátnak, mert nem akarnak jegyzőkönyvet írni arról, hogy ott döglöttél meg, akkor kiszámlázzák, de azt hogyan fogod kifizetni, amikor egy szimpla Revolut sem fog rendelkezésre állni? Abból is lesz egy kisebb behajtásocska idővel?
Hattyámá, álljanak be majd a sorba a diákhitel intézet, az eos faktoring, a rágalmazási ügyem miatt induló külföldi és belföldi végrehajtások mögé!
HÖHÖÖ!
May 10, 2024 08:58:07
EOS-Faktoring
May 10, 2024 09:02:44
Arról kapunk majd valami hetyetye-szerűt, hogy a lefoglalható ingósáid közül minek neked ennyi telefon?
Nem, a tiktik-ezés nem számít munkának, egyébként sincs erre "vállalkozásod", így ezt felejtsd is el, amúgy is 2 hét alatt kerestél vele 100 forintot.
A nyomógombos nokiád maradhat, az kell a francnak, azon elérünk ha akarunk.
Nem, a tiktik-ezés nem számít munkának, egyébként sincs erre "vállalkozásod", így ezt felejtsd is el, amúgy is 2 hét alatt kerestél vele 100 forintot.
A nyomógombos nokiád maradhat, az kell a francnak, azon elérünk ha akarunk.
May 10, 2024 09:02:44
keserke
(
x4)
May 10, 2024 09:03:09
x4)
Az a baj, hogy tényleg rengeteg lehetősége van még így is. Csinál valami excel-táblát az ételosztásra, a karitaszra, illetve legyen akármennyi adóssága is, akkor sem fog leállni az ilyen-olyan állami szervek pumpolásával. Illetve ott van a macskaól is, max ingázik Púpszász és Bécs között.
tyodika
May 10, 2024 09:03:29
Tudunk indulni te patkány?
igen, már be is hugyoztam
May 10, 2024 09:03:29
sörtötbontok
(
x8)
May 10, 2024 09:10:49
x8)
A kártyenvár összedőlésének időzítései hogyan néznek ki?
Tehát ha Endre nem tudja fizetni bármelyik hitelét (először a németeket engedi el), a bejelentett címein nem veszi át senki a zsidók leveleit, utána mi és mikor várható?
Tehát ha Endre nem tudja fizetni bármelyik hitelét (először a németeket engedi el), a bejelentett címein nem veszi át senki a zsidók leveleit, utána mi és mikor várható?
MaxPayne
(
x24)
May 10, 2024 09:11:22
x24)
Endre! Na hallgass a trollokra, he!
Tudsz te még varázsolni!
Egy csomo helyen kinálnak teljes összefogó hitelt(hitelt kiváltó hitel) még BAR listásoknak is!
A következöt kell tenned!
Egy ilyenuzsorás maffiaszervezetet bankot kell csak találnod, szépen kiangolnázod, kivarázsolod a hitelt, ezekböl kifizeted a mostani német és egyéb hiteleidet, igy megint egy csomó pénzt le fogsz majd tudni róluk gombolni.
Na mekkora ötlet, te pedofil patkány? :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Tudsz te még varázsolni!
Egy csomo helyen kinálnak teljes összefogó hitelt(hitelt kiváltó hitel) még BAR listásoknak is!
Egy ilyen
trolléga
(
x30)
May 10, 2024 09:13:16
x30)
Ezzel amúgy nem lehetne megszopatni, hogy igaz van címe a Caritasnál de kb egyszer nem látták ott? Közben meg egy hostelben lakik?
Hát szerencsétlen, tisztességesen dolgozó Várőr úr adatait kb bemondásra kiadták Lincben egy kibaszott plakátolás miatt, a kurva anyjukat.
Hát szerencsétlen, tisztességesen dolgozó Várőr úr adatait kb bemondásra kiadták Lincben egy kibaszott plakátolás miatt, a kurva anyjukat.
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 09:13:30
x2)
Endre! Na hallgass a trollokra, he!
Tudsz te még varázsolni!
Egy ilyen uzsorás maffiaszervezetet bankot kell csak találnod, szépen kiangolnázod, kivarázsolod a hitelt, ezekböl kifizeted a mostani német és egyéb hiteleidet, igy megint egy csomó pénzt le fogsz majd tudni róluk gombolni.
Tudsz te még varázsolni!
Egy ilyen uzsorás maffiaszervezetet bankot kell csak találnod, szépen kiangolnázod, kivarázsolod a hitelt, ezekböl kifizeted a mostani német és egyéb hiteleidet, igy megint egy csomó pénzt le fogsz majd tudni róluk gombolni.
sörtötbontok
(
x8)
May 10, 2024 09:16:54
x8)
MaxPayne
(
x24)
May 10, 2024 09:17:02
x24)
Úgyis van!
Gyerünk Endi! Induljon a hitelt kiváltó uzsorát felvevö lájfsz!
max5enutálnak
(
x47)
May 10, 2024 09:21:16
x47)
Kb szó szerint ezt akartam írni. Tibi a halála után csak akkor lesz megemlítve, ha sajnálnia kell magát a totyogó nyomoréknak, hogy egyedül maradt. Amúgy magasról fog szarni rá.
dogoljmegsodi
(
x5)
May 10, 2024 09:22:02
x5)
értéktelen ingyenelo levágott faszu live
linziasztal01
(
x77)
May 10, 2024 09:24:43
x77)
Remélem az uzsorás AuxMoney havi törlesztőjét fizeted serényen, Endre!
Egy ilyen cégnek tartozni? Ajjaj.
"Keveset" vettél fel, de azt 8 évre.

Biztos nem ejtették fejére asodit?:)
Egy ilyen cégnek tartozni? Ajjaj.
"Keveset" vettél fel, de azt 8 évre.

Biztos nem ejtették fejére asodit?:)
'
May 10, 2024 09:26:31
A kártyenvár összedőlésének időzítései hogyan néznek ki?
3.Átadják behajtócégnek
4. Lásd kettes pont
May 10, 2024 09:26:31
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 09:33:11
x2)
3.Átadják behajtócégnek
4. Lásd kettes pont
3.Átadják behajtócégnek
4. Lásd kettes pont
Csak egy esélye van. Ha az anyja belehal a szégyenbe. Bár ennek kicsi az esélye.
mikedp
(
x9)
May 10, 2024 09:39:46
x9)
Ez a lényeg tetyou, ezt varom !
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 09:41:42
x2)
Biztos írták már valahol az ingatlanos trollszok, de mennyit érhet Golda tyúkólja? Fedezi egyáltalán fifi egyre növekvő tartozásait?
Gyors Cigány
May 10, 2024 09:43:08
Biztos írták már valahol az ingatlanos trollszok, de mennyit érhet Golda tyúkólja? Fedezi egyáltalán fifi egyre növekvő tartozásait?
Esélytelen, hogy ezeknek akár titokban is lenne 80-90 ezer eurónyi ingatlan vagy bármilyen vagyonuk fedezetnek
May 10, 2024 09:43:08
hunty
(
x2)
May 10, 2024 09:44:07
x2)
MDI Fireburn
sörtötbontok
(
x8)
May 10, 2024 09:47:52
x8)
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 09:48:54
x2)
NSZKSZ. hát az semmire sem elég szerencsére.
Endre priusza
(
x11)
May 10, 2024 09:50:15
x11)
Talán a tőke harmadát tisztázhatja belőle. Addig kamatozik annyit, hogy ne számítson semmit.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
May 10, 2024 09:50:35
x13)
Egészen biztosan nem fedezi. Szerencsére!
símanó
(
x3)
May 10, 2024 09:50:43
x3)
Nincs mese, új kontinensre kell patkánykodia a parazita zsidónak.
linziasztal01
(
x77)
May 10, 2024 09:51:15
x77)
Endre, indíts rá Tibire ahogy szoktál!!
-
May 10, 2024 09:51:41
Sikerült már kicsekkolni, te szhar?
Gondolom azért nincs lájv, mert tele van a kezed a sok lommal.
Gondolom azért nincs lájv, mert tele van a kezed a sok lommal.
May 10, 2024 09:51:41
trolléga
(
x30)
May 10, 2024 09:52:08
x30)
Ez százszor igényesebb mit Gyöngyi néni putrija. 10 misi is túlzás szerintem a púpszászi recskaólért, az kb bontandó.
Tyodika
May 10, 2024 09:52:47
Endre, indíts rá Tibire ahogy szoktál!!
Nyem jehet, épp az fkeres fükfényt tanuljuk. Na segélycsalás, csá!
May 10, 2024 09:52:47
linziasztal01
(
x77)
May 10, 2024 09:54:27
x77)
Tibinek lőtték mindkét tiktok-ot, Endre így hogy fogod behívni peszélgetni?:)
Állítása szerint holnaptól dolgozik, így még nagyobb leszart róka leszel.
D_Dezső
(
x29)
May 10, 2024 09:54:56
x29)
Így emlékezzünk Tibor testvérünkre

max5enutálnak
(
x47)
May 10, 2024 09:55:41
x47)
Golda egy hétpróbás geci, egy forintot nem fog kapni a házból a büdöslábú totyogó nyomorék. Amint kezd rosszabb bőrben lenni, eltartásit fog kötni a házra, vagy szimplán eladja a faszba és beköltözik egy otthonba. Ehhez mindössze valami erősebb diagnózis kell. Meg fog rémülni és így fogja magát biztonságba tudni. Az ingyenkonyhás alkoholista meg tövig szopja a faszt, ahogy minden esetben.
mikedp
(
x9)
May 10, 2024 09:56:01
x9)
Ameddig golda él addig onnan semmit nem foglalhatnak le, mivel ő az egyedüli tulajdonos. Ám ha eltávozna az örök zsidó mezőkre, a púp örököl mindent, onnantól viszont végrehajtható a tartozása.
win-win
May 10, 2024 09:56:49
May 10, 2024 09:56:49
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 09:56:56
x2)
Tibinek lőtték mindkét tiktok-ot, Endre így hogy fogod behívni peszélgetni?:)
Aszondja a dikhtoktalan Tibi hogy "jó munkahely, nem kell semmit csinálni". Biztos sok ilyen munkahely van.
mikedp
(
x9)
May 10, 2024 09:57:27
x9)
Golda egy hétpróbás geci, egy forintot nem fog kapni a házból a büdöslábú totyogó nyomorék. Amint kezd rosszabb bőrben lenni, eltartásit fog kötni a házra, vagy szimplán eladja a faszba és beköltözik egy otthonba. Ehhez mindössze valami erősebb diagnózis kell. Meg fog rémülni és így fogja magát biztonságba tudni. Az ingyenkonyhás alkoholista meg tövig szopja a faszt, ahogy minden esetben.
Rég kibaszhatta volna a gecibe, lenyúlhatta volna a vén zsiráf a bittner pénzt, de nem tette.
linziasztal01
(
x77)
May 10, 2024 09:58:12
x77)
Az új tulaj, valami hájas vajda megtarthatná házi manónak: felszolgál, szart lapátol, boltba jár, cipőt pucol.
linziasztal01
(
x77)
May 10, 2024 09:59:00
x77)
Azt mondta onnan is tud esténként lájvozni majd.
Portás tibi atibi.
-
May 10, 2024 10:00:52
Fifi dobd már el azt a szatyrot a picsába és indulj meg, koldulni sem tudsz, fhhaszom!
May 10, 2024 10:00:52
max5enutálnak
(
x47)
May 10, 2024 10:02:31
x47)
És? Ettől azt hiszed, hogy az elvtelen Golda majd fontosabbnak tartja az életét megkeserítő alkoholista fia örökségét, mint a saját biztonságát, romló egészségügyi állapotban. Tudja, hogy nem számíthat senkire, senki nem fogja ápolni, ha beteg lesz. Az első komolyabb bajnál menni fog az otthonba, ami kurvadrága és behopp legalább 8-10 milla.
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 10:04:32
x2)
Nagyon vidám a tranyó. Már repülővel megy Bejlinbe. Feszt a "holnapi" munkáról loopol. Milyen szép lesz a pofáraesése holnap.
Endre priusza
(
x11)
May 10, 2024 10:05:07
x11)
Endre, megvan a megoldás: Kína. Ott még mindig nagy presztízst jelent, ha egy cég igazgatótanácsában európai is ül, így előfordul, hogy felvesznek falból egy kaukázusi rasszba tartozó embert, akinek csak az a dolga, hogy értekezleteken mosolyogjon.
Na, lehetnél te a fehér cirkuszi majom egy cégnél Sanghajban! Talán erre alkalmas vagy.
Na, lehetnél te a fehér cirkuszi majom egy cégnél Sanghajban! Talán erre alkalmas vagy.
Ajjaj
May 10, 2024 10:06:48
Kapja a tippeket rendesen, szerintem ki fogja próbálni:

May 10, 2024 10:06:48
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 10, 2024 10:08:01
x21)
Munka = szopás/baszás 500 forcsiért
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
May 10, 2024 10:08:02
May 10, 2024 10:08:02
dogoljmegsodi
(
x5)
May 10, 2024 10:10:28
x5)
nincs semmilyen munka. pupossal lesz
mikedp
(
x9)
May 10, 2024 10:11:38
x9)
Napnál is világosabb. a főszabály szerint a herélt is mindig hazudik.
linziasztal01
(
x77)
May 10, 2024 10:11:46
x77)
KicsiNéző
(
x13)
May 10, 2024 10:11:55
x13)
De kibaszott ronda lény ez a Tibor, mindig rácsodálkozok.
Endre priusza
(
x11)
May 10, 2024 10:12:55
x11)
Majd telitömik kínai fűszerekkel, hogy elviselhető szaga legyen!
Endre, mit mondasz, át tudsz állni Tsingraóra az Ottakingerről?
keserke
(
x4)
May 10, 2024 10:13:50
x4)
Így emlékezzünk Tibor testvérünkre
Tibi megint haldoklik? Nekem mondjuk nem tűnik túl betegnek. Vagy megint öngyi lesz Jövő héten?
Endre priusza
(
x11)
May 10, 2024 10:13:56
x11)
Végülis pontosan írta körül akkor. Szexmunka, de nem kell semmit csinálnia, mert Endre impotens.
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 10:15:40
x2)
Na már kezdődik a dörgölőzés a hétvégére: "Endi nem pedofil. Endi hetero".
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 10, 2024 10:16:02
x21)
Seggbe kell ujjazni, Kaffka már elkotyogta hogy azt élvezi a pedofil. Úgy még talán el is tud menni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 10, 2024 10:17:05
x21)
Ez is óvoda környékén piál meg mutogatja a transzneműségét. Valaki szóljon Túró Tortának meg Csokis Nembuzi Máténak, NSZKSZ.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A helyzet megoldása
(
x45)
May 10, 2024 10:19:50
x45)
Kaffka Tibort most azonnal be kell fóliázni!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 10:21:37
x2)
Akkor mit aggódik az urológia miatt. Ott ugyanazt megkapja. Ha van persze Tb-je...
-
May 10, 2024 10:23:14
Vesebajos tranyógeci már a 3. sörtöt issza.
May 10, 2024 10:23:14
Sztrapacska
(
x6)
May 10, 2024 10:27:29
x6)
A vesédbe látunk, Tibikém!
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 10, 2024 10:29:00
x21)
Fikás már írkál neki.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
keserke
(
x4)
May 10, 2024 10:34:15
x4)
Fikás már írkál neki.
És az a leggázabb, hogy a következő 100k-s számlát is az adófizetők fogják végül benyelni.
HTC Vive
(
x2)
May 10, 2024 10:35:03
x2)
Azt mondta Tibcsi hogy tegnap minden eredménye faxa lett. Ezt mondjuk pont indokolja a veder gyógyszert amit szednie kell. Annyira sukár a teste, hogy agyi CT-re már be sem ment.
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 10, 2024 10:35:38
x21)
Amúgy ilyenkor hol vannak a közteresek? Egy csöves hajlesz geci délelőtt piál meg cigizik egy játszótérnél.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
D_Dezső
(
x29)
May 10, 2024 10:37:00
x29)
Azt mondta Tibcsi hogy tegnap minden eredménye faxa lett. Ezt mondjuk pont indokolja a veder gyógyszert amit szednie kell. Annyira sukár a teste, hogy agyi CT-re már be sem ment.
De amit tegnap mutogatott papír azon Április 30 volt a dátum.
Szóval nem volt ő tegnap sehol orvosnál.
keserke
(
x4)
May 10, 2024 10:37:47
x4)
Amúgy ilyenkor hol vannak a közteresek? Egy csöves hajlesz geci délelőtt piál meg cigizik egy játszótérnél.
Mondjuk ők is piálnak meg cigiznek.
MartinSellner
May 10, 2024 10:38:12
tisztelt tanszék!
az új "iskolás évek" szócikkben az osztályképen ki vannak takarva az ártatlanok- ellenben a Kronológia: az általános iskolától Vera néniig
szócikkben nincsenek. javaslom legmélyebb tisztelettel ennek pótlását
az új "iskolás évek" szócikkben az osztályképen ki vannak takarva az ártatlanok- ellenben a Kronológia: az általános iskolától Vera néniig
szócikkben nincsenek. javaslom legmélyebb tisztelettel ennek pótlását
May 10, 2024 10:38:12
Gondolatkísérlet
May 10, 2024 10:38:41
Tibi anno a Mokkában tett bizonyos szintű ismertségre. Legalábbis a legtöbben ott látták először a tranyót. Ha anno ő nem szerepel, a Fikás sem kezdi el vele a közös lájvokat. A legelsőt is úgy harangozta be, hogy egy igazi sztárvendéggel fog szerepelni. Ha nincs Mokka, nincs Tranyózás meg Judkázás és teljesen máshogy alakul a Korcs leépülése. Valószínűleg jelenleg nem lenne annyira leépülve, mert a mostani állapotokhoz a Tranyó oroszlánrésszel járult hozzá.
Konklúzió: HAVAS! MIMDEN A TE HIBÁD! FEL TUDOD EZT FOGNI?
Konklúzió: HAVAS! MIMDEN A TE HIBÁD! FEL TUDOD EZT FOGNI?
May 10, 2024 10:38:41
kripli figyelő
(
x12)
May 10, 2024 10:39:02
x12)
Kicsi takarékra rakhatnánk a herélt kontentet legalább amíg meg nem érkezik a korcs Pestre. Így is kapunk napi több óra élő dologtalan csöves műsort a főretardtól.Ezeknek a tibor liveoknak amúgy sincs szórakoztató értéke.Lőtéri kutyát nem érdekli éppen rákos,szuper aidses,cukros vagy csak simán megdöglik.
Dr Végh Béla
May 10, 2024 10:42:20
Aki beteszi a lábát a kórházba, annak felírunk egy marék gyógyszert. Még az olyan makkegészséges, sportos cicáknak is, mint Mercédesz.
May 10, 2024 10:42:20
44 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De, volt egyszer havi 200 youtubeból, csak elfaszmutogatta.