Jelentése= a macskaólban nyüglödök mert 30 forintom sincs sörre és az AMS se tud róla, hogy itt vagyok szóval kérlek szóljatok a nevemben. Köszi.
Szívesen.
Na bumm.
Balek gyagyás fhasz! Az a csoda hogy eddig egyáltalán felvettek bárhova is a masni CV-vel.
Mit mondtál a tanyáj nyényinek? Miért van ilyen sok munkahely, meg közte hézagok? Projektmunkák? 🤣🤣🤣
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
nem tudott volna 89ezres tartozassal apple watchot kihozni meg wireless töltőt.
azt bizony tegnap kifizette a gyagyás ha akarta ha nem.
Szétmasnizva, de igazából most mondtad ki, hogy eddig egy hazug geci voltál, ami ma már nem működik, mert még az AMS is látja, hogy nem fedi a valóságot, és egy képességek nélküli, lecsúszott, idült, alkoholista vagy
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Elmentél 30 forintért sört venni?
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
esku te elmebeteg vagy !
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
HAZUG PEDOFIL!
Csak vigyázz, ne az UFO-ba menj. Még a végén nem a kapitányságon, hanem az SBO-n kötsz ki.
Ki az az Endre bácsi?
Ezek után kezdtél el futkározni Hétfőn mint a mérgezett egér.
Mondta a suliban a csávó, hogy vissza vagyok jelentve.
Mondom ok, ez is el van intézve.
Hát nem volt xD
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem úgy volt, hogy elmész ügyeket intézni? xD
Mifaaaaaaaaaaaan
AZT MONDTAD, HOGY ELTAKARODSZ A KURVA ANYÁDBA!
100%ek hogy pont az ellenkezojet mondta
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Félreértetted. Az lehetett a gond, hogy egy 4 éves értelmi szintjének megfelelően beszélsz németül, nem?
Tényleg, Frank Gutsche-val jóban vagytok még? :DDD
Vettem tegnap mályvacukrot, megsüthetem nálad? Inkább megeszem kokszosan azt, mint a pedofil hetyetyét olvasom ezen a szép tavaszi napon.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
És mért a suliba mentél a pénteki AMS levél után? Mert ugye onnan kaptad a levelet? Szerinted a suliba egy random csávó honnan tudna olyanokat hogy neked van e aktiv tb?
Egyébként arra gondoltál már hogy a AMS honnan tudta hogy táppénzen vagy? Ugye nem jelent minden nap a suli a AMS felé, hogy mi a helyzet veled pl hogy haladsz a képzéssel, mikor jársz be, milyen indokokal nem jársz be stb stb.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
a totális fehércigány stílust meghagyhatnánk tibornak és a fikásnak.
NSZKSZ
Nem lehet pupos hogy a nemet tudasod szar ahoz hogy megersd hogy mit akkrtak mondani az AMSnel?
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Térde hogy bírja?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

Ebben eddig lehetett eljutni.
"Mert vicces!"
Jobban mint a csaja bokája. De ami igazán aggasztó az az, hogy pénz van rábízva...
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Mielőbb ki kell baszatni! Hadd fogyassza csak a pedo pénzét!
szol24.hu/2024/02/19/nem-eppen-a-legnepszerubb-munkara-parkolooroket-keresnek-szolnokon/
Bruttó 250 én azt mondom ne rúgassuk ki :DD
Elvárás:
➡️Felhasználószintű számítógépes ismeret
➡️Szolnoki helyismeret
➡️Önálló, pontos munkavégzés
➡️Stressztűrő képesség
➡️Büntetlen előélet
Ebbol melyik elvarasnak felelmeg a tranyo?
Netflix, HBO max, Disney plus, Sky showtime, Amazon Prime, Scream.hu elofizetes vagyok!!!
Ment a Telekomhoz kihozni egy Apple Watchtot. Amikor valami nagyon rossz történik vele, azonnal "vásárlásba" kezd, hogy megnyugtassa a pici lelkét, hogy nincs itt semmi gond.
Meg egyébként is, nem lehet, hogy a Tibinek van, neki meg nincs.
Ki az az Endre bácsi?
Fixed
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Se nem nő, se nem becsületes ember, se nem erős ember. Viszont férfi és egy bűnöző. Ebben eddig lehetett eljutni! :-)
Ha akkora életképtelen csicska szánalom vagy, hogy egy enyhén kificamodott boka miatt napokig nem mész be a kötelező tanfolyamra, ahol egyébként is csak ülni kéne, akkor megérdemelsz minden hivatali szopatást. Nagyon helyesen vetetik veled torokra a faszt egymás után az összes érintett hivatalnál. Látják, hogy egy utolsó szar, segélycsaló bevándorló vagy, aki fehér bőrszíne és EU-s állampolgársága ellenére integrációs tanfolyamon van, tehát egy BARBÁR LUMPEN ÉLŐSKÖDŐ. Ilyenkor automatikusan a B verzió lép életbe minden ügyintézésnél, azaz a lehető leghosszabb kerülőúton csinálnak mindent, hátha elmegy tőle a kedved félúton, és megdöglesz valami árokparton.
Nem szopatás ez.
Egyszerűen igen szervezetlen geciszar az egész.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
EU legélhetőbb városa, hahó!
Balfék csöves pedofil geci
Németországban és Ausztriában van a legszervezettebb bürokrácia az egész Unió területén. Ez nem vita tárgya, ezek kőkemény tények. Téged szándékosan szopatnak, mert látják, hogy csak élősködsz a rendszeren, és azt akarják elérni, hogy hulljál ki belőle végre. Csak egy hülye nem érti ezt meg.
Lehet hogy lett pár labanc troll!
Grüss Gott!!!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Dehogynem, a TE szopatásod, a krém.
De hát úgyse érted.
Andi.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ahhoz képest Berlinben nincs ennyi adminisztráció.
Két dologra kell figyelni németben:
- ne bliccelj
- fizesd be a tévédíjat
és ennyi
A másik lehetőség meg az, hogy egy oltári nagy balfasz vagy...
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
Miért is?
Az osztrákoknál is van ilyen adó, csak már annyira régen lurkoltál Berlinben, hogy fogalmad sincsen mi merre, hány méter.
Nem, ez nem személyes.
Egyszerűen ekkora szarok.
Mikor lesz IQ teszt kitöltés live-ban Endre?
Németországhoz van még bármi közöd vagy már csak a felszólítások fognak onnan érkezni? Ogre tényleg felmondta a címed?
EOS Faktorral mizu van?
Mercike letiltott? Snoopy mondta neki, hogy egy mocskos pedofillal ne beszélgessen? Okosóra meg a faszom
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nem, Bécsben alig mennek a 20-as lányok ilyen helyre.
Az idegesít, míg németben mindig mentek.
Bukott parazita sodi asodi
Nem, de látod, elvan.
Én meg nem.
Erdekes, hogy a tobbi 1 millio embernek meg nem az. Ez miert lehet igy, pedofil?
Lányok helyett csávókat akartál írni, ugye? :D
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Hazug pedofil, azt írtad, hogy eltakarodsz te féreg
Mosópor, hahó
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Biztos, hogy a tranyót vegzálni kell most?
Ha dolgozik, lesz egy kis pénze.
Ha van pénze, leszarja a pedofilt.
Ha a pedofil le van szarva, akkor nyüszít, mint egy fürdőskurva, az meg alapvetően egy tök vicces dolog.
Tibi a pénzéből befizeti majd a raktárat meg a telekomot, elviszi a lyucifert mozizni, meg elbulikázik a sárigáborral vagy bubkával egyszer-kétszer.
Talán így lesz, talán nem, de ha szimplán csak cigánykristályozik az utcán egy jót, az is hasznosabb, mintha a fikás szociális kapcsolatok iránti vágyát elégíené ki.
Szerintem elég jó a műsor olyankor, amikor a tranyó nincs ráutalva a fikásra. A fikást most amiatt is baszkodja az ideg, hogy a hapsijának van munkája, neki meg nincs. A hapsijának van jogsija, de neki az sincs. A tranyó lájvozhat, de ő nem.
Gyagyás! Amit másnak lehet, azt neked nem.
Na brümmögj egy kicsit a suzuki kormánya mögött, hátha anyád megengedi, te agyalágyult marha.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Már megint a bűvös 20as szám... *ásít*
youtu.be/72D8xr6KLUU
Hát nem.
Márk csodálkozott is, milyen fiatal lányok várnak a Vabaliba. Neki azért tetszett, Mercinek meg azért nem, mert öregekhez szokott, akik mellett gyönyörű.
Merci konkrétan írta, hogy undorodott attól, hogy 6 évesek vannak meztelenül bent, te pedofil.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ugye tudod merre talalod a berrego maci faszat?
Na akkor uzsgyi arra!
Ez melyik párhuzamos valóság?
Ki kell lépnünk az internetes világ fogságából, rabságából.
Ne aggódj, ha lesz következő szállásom, ott szépen szerződésbe foglaltatok egy hó végétől többhónapos felmondást már az elején, és onnantól leszarlak titeket.
ún. Troll-záradékot íratsz a csetdzsípítível?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Soha nem lesz új állásod.
Angol lesz a szerződés nyelve vagy német?
Nem te diktalod a felteteleket, haho!
Vagy alairod az o szerzodesuket, vagy takarodsz anyadhoz vissza.
Ennyi.
Az előző két hely is maga volt a hibás, hogy válaszolt nektek. Innentől és mosom kezeimet.
MegintKezded
(
x6)
May 11, 2024 11:15:40
x6)
Mindegy, csá.
Intézem az ügyeimet.
Soha többet nem írok ide
Intézem az ügyeimet.
Soha többet nem írok ide
Jelentése= a macskaólban nyüglödök mert 30 forintom sincs sörre és az AMS se tud róla, hogy itt vagyok szóval kérlek szóljatok a nevemben. Köszi.
Szívesen.
EasybankosPedo
(
x23)
May 11, 2024 11:15:41
x23)
Pénteken már pontosan tudtad mit kell majd csinálnod.
"Írja a reggeli határozatában: tegnaptól táppénzt kapok, ezért addig szünetel a munkanélküli segély. De ha egészséges vagyok, menjek be bármikor, és visszajelentkezhetek."

Hogy is mondta Golda neked? Mindenről te tehetsz, mindenről!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
"Írja a reggeli határozatában: tegnaptól táppénzt kapok, ezért addig szünetel a munkanélküli segély. De ha egészséges vagyok, menjek be bármikor, és visszajelentkezhetek."

Hogy is mondta Golda neked? Mindenről te tehetsz, mindenről!
trolléga
(
x30)
May 11, 2024 11:15:42
x30)
Az a CV, ami másfél éve még fasza volt, most már rossz és túlzsúfolt. Ezt most megértettem, és dolgozom rajta.
Csak ahhoz, ha az a szerkesztési és jelentkezési módszer, ami 8 évig töretlenül bevált, hirtelen használhatatlan, nehezen szoksz hozzá.
Csak ahhoz, ha az a szerkesztési és jelentkezési módszer, ami 8 évig töretlenül bevált, hirtelen használhatatlan, nehezen szoksz hozzá.
Balek gyagyás fhasz! Az a csoda hogy eddig egyáltalán felvettek bárhova is a masni CV-vel.
Mit mondtál a tanyáj nyényinek? Miért van ilyen sok munkahely, meg közte hézagok? Projektmunkák? 🤣🤣🤣
Trollok harca
(
x5)
May 11, 2024 11:15:51
x5)
magyarul a masnizás már nem válik be
Miskolci alvósejt
dogoljmegsodi
(
x5)
May 11, 2024 11:15:53
x5)
Tessék élőzni aztán tibit felkérdezni a 80 ezres vásárlási értesítőről, hahó! Egy fatászpika legyen fatászpika!
Azóta próbálkozott az "anonymous" vásárlással?
Azóta próbálkozott az "anonymous" vásárlással?
nem tudott volna 89ezres tartozassal apple watchot kihozni meg wireless töltőt.
azt bizony tegnap kifizette a gyagyás ha akarta ha nem.
Eazy
(
x11)
May 11, 2024 11:15:57
x11)
Az a CV, ami másfél éve még fasza volt, most már rossz és túlzsúfolt. Ezt most megértettem, és dolgozom rajta.
Szétmasnizva, de igazából most mondtad ki, hogy eddig egy hazug geci voltál, ami ma már nem működik, mert még az AMS is látja, hogy nem fedi a valóságot, és egy képességek nélküli, lecsúszott, idült, alkoholista vagy
egynadrág
(
x2)
May 11, 2024 11:16:37
x2)
Mindegy, csá.
Intézem az ügyeimet.
Soha többet nem írok ide
Intézem az ügyeimet.
Soha többet nem írok ide
koszos
(
x11)
May 11, 2024 11:16:46
x11)
ez a legnagyobb baromsag amit valaha leirt valaki :DDDCsak ahhoz, ha az a szerkesztési és jelentkezési módszer, ami 8 évig töretlenül bevált, hirtelen használhatatlan, nehezen szoksz hozzá.
esku te elmebeteg vagy !
mondomkusskuss
(
x21)
May 11, 2024 11:17:33
x21)
Mindegy, csá.
Intézem az ügyeimet.
Soha többet nem írok ide
Intézem az ügyeimet.
Soha többet nem írok ide
HAZUG PEDOFIL!
nmthrwwy420
(
x12)
May 11, 2024 11:17:52
x12)
Csak vigyázz, ne az UFO-ba menj. Még a végén nem a kapitányságon, hanem az SBO-n kötsz ki.
Péter Páv
May 11, 2024 11:18:52
jutka a jóskával kirándul, jó idő van
May 11, 2024 11:18:52
sodika
May 11, 2024 11:19:16
Hát nem volt xD
May 11, 2024 11:19:16
Ásó27
(
x68)
May 11, 2024 11:19:52
x68)
Hát nem volt xD
Hát nem volt xD
Nem úgy volt, hogy elmész ügyeket intézni? xD
mondomkusskuss
(
x21)
May 11, 2024 11:20:06
x21)
Hát nem volt xD
Hát nem volt xD
AZT MONDTAD, HOGY ELTAKARODSZ A KURVA ANYÁDBA!
Kakaspina
(
x24)
May 11, 2024 11:20:48
x24)
Ikszdé. 42 éves őszfasz ikszdé
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
MaxPayne
(
x24)
May 11, 2024 11:21:24
x24)
Hát nem volt xD
Hát nem volt xD
100%ek hogy pont az ellenkezojet mondta
rezsidémon
(
x8)
May 11, 2024 11:21:55
x8)
Mindegy, csá.
Intézem az ügyeimet.
Soha többet nem írok ide
aka "10 perc alatt elintézhető ügyet 3 hétig intézek mert egy elmebeteg alkoholista vagyok és nem szeretem a migriképző sulit" Intézem az ügyeimet.
Soha többet nem írok ide
trolléga
(
x30)
May 11, 2024 11:23:14
x30)
Más szenyor felhőének: jókat eszik-iszik homeofficeban, étteremben, pihe puha párnák közt, millió fütyis ágyban alszik, felkéréseket kap LinkedIn-en, válogat a munkáltatók közt.
Endre: migránsképző tanfolyamon masnizza a CV-jét, kiküldi 1000 helyre csak hogy végre valaki felvegye, Mekire koldul, utcán csövezik, 20 évesek közt alszik hostelben.
Nem vagy te véletlenül egy kontár kókler geci? Xd
Endre: migránsképző tanfolyamon masnizza a CV-jét, kiküldi 1000 helyre csak hogy végre valaki felvegye, Mekire koldul, utcán csövezik, 20 évesek közt alszik hostelben.
Nem vagy te véletlenül egy kontár kókler geci? Xd
thatsapup
May 11, 2024 11:23:43
Hát nem volt xD
Hát nem volt xD
Félreértetted. Az lehetett a gond, hogy egy 4 éves értelmi szintjének megfelelően beszélsz németül, nem?
May 11, 2024 11:23:43
rezsidémon
(
x8)
May 11, 2024 11:24:24
x8)
Hát nem volt xD
Az EOS Faktor üggyel mizu van?Mondom ok, ez is el van intézve.
Hát nem volt xD
Tényleg, Frank Gutsche-val jóban vagytok még? :DDD
Dörpepúp
(
x7)
May 11, 2024 11:26:14
x7)
Endre kb 100x lefogja írni ma mi történt vele, addig inkább begyújtom a grillt. A Zsodi meg beszelgessen magában.
Vettem tegnap mályvacukrot, megsüthetem nálad? Inkább megeszem kokszosan azt, mint a pedofil hetyetyét olvasom ezen a szép tavaszi napon.
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 11, 2024 11:26:24
x17)
Szevasz te buzi patkány ideevett a geci?
Punszisza a lekjopp!
Fullkamu
(
x2)
May 11, 2024 11:27:40
x2)
erdekes, napi hatszor elugrani sort venni mindig van idod
EasybankosPedo
(
x23)
May 11, 2024 11:28:19
x23)
Hát nem volt xD
Hát nem volt xD
És mért a suliba mentél a pénteki AMS levél után? Mert ugye onnan kaptad a levelet? Szerinted a suliba egy random csávó honnan tudna olyanokat hogy neked van e aktiv tb?
Egyébként arra gondoltál már hogy a AMS honnan tudta hogy táppénzen vagy? Ugye nem jelent minden nap a suli a AMS felé, hogy mi a helyzet veled pl hogy haladsz a képzéssel, mikor jársz be, milyen indokokal nem jársz be stb stb.
-
May 11, 2024 11:28:33
Szevasz te buzi patkány ideevett a geci?
a totális fehércigány stílust meghagyhatnánk tibornak és a fikásnak.
NSZKSZ
May 11, 2024 11:28:33
Angol Troll
(
x2)
May 11, 2024 11:30:07
x2)
Tehát amikor a felvilágosítások is ellentmondóan, az méltán bassza fel az ember agyát.
Ugyanez a banknál: küldjem be az űrlapot.
Beküldöm, semmi válasz.
És péntek reggel közlik csak velem, amikor betelefonálok, hogy mi van már 3 nap után, hogy majd postán kapok új hozzáférési adatokat a ebanking-hoz.
Hát kösz.
Ezt is miért nem lehetett elsőre elmondani, rejtély, mert akkor sokkal korábban megyek be személyesen intézkedni az anyabankhoz (ahol meglepődtem a nagy soron, de majd hétfő reggel úgy megyek oda, hogy eleve sorra számítok, így már nem fogja felbaszni az agyam).
Ugyanez a banknál: küldjem be az űrlapot.
Beküldöm, semmi válasz.
És péntek reggel közlik csak velem, amikor betelefonálok, hogy mi van már 3 nap után, hogy majd postán kapok új hozzáférési adatokat a ebanking-hoz.
Hát kösz.
Ezt is miért nem lehetett elsőre elmondani, rejtély, mert akkor sokkal korábban megyek be személyesen intézkedni az anyabankhoz (ahol meglepődtem a nagy soron, de majd hétfő reggel úgy megyek oda, hogy eleve sorra számítok, így már nem fogja felbaszni az agyam).
Nem lehet pupos hogy a nemet tudasod szar ahoz hogy megersd hogy mit akkrtak mondani az AMSnel?
HTC Vive
(
x2)
May 11, 2024 11:30:08
x2)
Nem akarom felkavarni az állóvizet, de úgy tünik Tibor valami parkolót őriz....
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
trolléga
(
x30)
May 11, 2024 11:31:16
x30)
Térde hogy bírja?
noikabatgomb
(
x10)
May 11, 2024 11:32:02
x10)

trolléga
(
x30)
May 11, 2024 11:32:39
x30)
Endre amúgy egyik lájfszban azt mondtad bármikor le tudnád tenni a työrikét mert egyszer több órát kibírtál nélküle, ergo fizikai függőség nincs (LOL!) .
Akkor miért vedelsz? Ez is csak MŰSOR? Vagy mert finyom?
klasszikusokat csak...
May 11, 2024 11:34:28
Endre amúgy egyik lájfszban azt mondtad bármikor le tudnád tenni a työrikét mert egyszer több órát kibírtál nélküle, ergo fizikai függőség nincs (LOL!) .
"Mert vicces!"
May 11, 2024 11:34:28
rezsidémon
(
x8)
May 11, 2024 11:35:29
x8)
Most azért jöttél ide loopolni mert a tibor megint nem hallgat meg/letiltott?
De esküdj meg ugye nem ő akarta a kártyáról befizetni a számláit? Ugye?? :DDDDD
Ismeretlen tettes mi? te világ balekja, te :D
De esküdj meg ugye nem ő akarta a kártyáról befizetni a számláit? Ugye?? :DDDDD
Ismeretlen tettes mi? te világ balekja, te :D
HTC Vive
(
x2)
May 11, 2024 11:35:46
x2)
Térde hogy bírja?
Jobban mint a csaja bokája. De ami igazán aggasztó az az, hogy pénz van rábízva...
mondomkusskuss
(
x21)
May 11, 2024 11:36:32
x21)
Bagolyka
(
x7)
May 11, 2024 11:37:44
x7)
Tanító néni megtanította már a cipőkötést?
trolléga
(
x30)
May 11, 2024 11:37:57
x30)
szol24.hu/2024/02/19/nem-eppen-a-legnepszerubb-munkara-parkolooroket-keresnek-szolnokon/
Bruttó 250 én azt mondom ne rúgassuk ki :DD
Angol Troll
(
x2)
May 11, 2024 11:42:35
x2)
Elvárás:
➡️Felhasználószintű számítógépes ismeret
➡️Szolnoki helyismeret
➡️Önálló, pontos munkavégzés
➡️Stressztűrő képesség
➡️Büntetlen előélet
Ebbol melyik elvarasnak felelmeg a tranyo?
Eazy
(
x11)
May 11, 2024 11:46:50
x11)
Na jól van, egyelőre bekussolt.
Ott vannak a rendőrök, Endi?
miskolcigány
(
x5)
May 11, 2024 11:48:09
x5)
Elnezest, bocsanat. Arra szuletett mar barmi megoldas, hogy Endre miert nem valtott meg a dobozos sorrol a csoves borra?
shop.drborocska.hu/termek/bastya-voros-2l-6-darab/
Mert peldaul 12 liter, 10%-os BÁSTYA vorosbor kisker aron is maximum 6000 Ft, ez pedig tiszta alkoholban merve kb. ketszer annyi amit a pedofil bekarmol egy atlagos hetkoznap, raadasul kevesebb penzert.
Tenyleg az a helyzet, hogy Endre meg az alkoholizmushoz is hulye lenne?
A munka nem megoldás.
shop.drborocska.hu/termek/bastya-voros-2l-6-darab/
Mert peldaul 12 liter, 10%-os BÁSTYA vorosbor kisker aron is maximum 6000 Ft, ez pedig tiszta alkoholban merve kb. ketszer annyi amit a pedofil bekarmol egy atlagos hetkoznap, raadasul kevesebb penzert.
Tenyleg az a helyzet, hogy Endre meg az alkoholizmushoz is hulye lenne?
Darth Tibor
(
x7)
May 11, 2024 11:48:50
x7)
Endre!
Most, hogy tudod, hogy a rendőrök meg fognak látogatni, összerezzensz ott a macskaól magányában, ha meghallod egy autó hangját?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Most, hogy tudod, hogy a rendőrök meg fognak látogatni, összerezzensz ott a macskaól magányában, ha meghallod egy autó hangját?
Péter Páv
May 11, 2024 11:55:28
Cica szépen, becsületesen dolgozik most is, pedig hétvége van. Annyira büszkék vagyunk rá!
May 11, 2024 11:55:28
nmthrwwy420
(
x12)
May 11, 2024 11:56:02
x12)
Na jól van, egyelőre bekussolt.
Ment a Telekomhoz kihozni egy Apple Watchtot. Amikor valami nagyon rossz történik vele, azonnal "vásárlásba" kezd, hogy megnyugtassa a pici lelkét, hogy nincs itt semmi gond.
Meg egyébként is, nem lehet, hogy a Tibinek van, neki meg nincs.
Judas
May 11, 2024 12:01:23
Nem értem miért nem 2 literes koccintós bort iszik sör helyett SoDI? Sokkal költséghatékonyabb lenne.
May 11, 2024 12:01:23
Péter Páv
May 11, 2024 12:02:22
Nő létére, 24 órában dolgozik hétvégén is, mert ő nem csíra férfi, hanem egy erős jellem. Nem körözi a rendőrség sem. Nem egy senkiházi bűnöző szar. Tisztelendő ember! És aki dolgozik, annak jár a csinos karóra. Ez teljesen érthető. Én nagyon rajongok. Ne add fel, Cica!
May 11, 2024 12:02:22
Dörpepúp
(
x7)
May 11, 2024 12:07:58
x7)
Nő létére férfi, egész nap iszik-narkózik-hazudozik, meg be is piszkít.
Fixed
mondomkusskuss
(
x21)
May 11, 2024 12:08:12
x21)
Nő létére, 24 órában dolgozik hétvégén is, mert ő nem csíra férfi, hanem egy erős jellem. Nem körözi a rendőrség sem. Nem egy senkiházi bűnöző szar. Tisztelendő ember! És aki dolgozik, annak jár a csinos karóra. Ez teljesen érthető. Én nagyon rajongok. Ne add fel, Cica!
Se nem nő, se nem becsületes ember, se nem erős ember. Viszont férfi és egy bűnöző. Ebben eddig lehetett eljutni! :-)
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 11, 2024 12:08:27
x37)
Ha már odamegyek valahova, adjanak teljeskörű felvilágosítást, és ne hatvan hivataltól begyűjtött ötven csempéből kelljen összerakni a mozaikot. Ez szerintem alapvető elvárás.
Ennyi.
Ennyi.
Ha akkora életképtelen csicska szánalom vagy, hogy egy enyhén kificamodott boka miatt napokig nem mész be a kötelező tanfolyamra, ahol egyébként is csak ülni kéne, akkor megérdemelsz minden hivatali szopatást. Nagyon helyesen vetetik veled torokra a faszt egymás után az összes érintett hivatalnál. Látják, hogy egy utolsó szar, segélycsaló bevándorló vagy, aki fehér bőrszíne és EU-s állampolgársága ellenére integrációs tanfolyamon van, tehát egy BARBÁR LUMPEN ÉLŐSKÖDŐ. Ilyenkor automatikusan a B verzió lép életbe minden ügyintézésnél, azaz a lehető leghosszabb kerülőúton csinálnak mindent, hátha elmegy tőle a kedved félúton, és megdöglesz valami árokparton.
sodika
May 11, 2024 12:10:15
Ha akkora életképtelen csicska szánalom vagy, hogy egy enyhén kificamodott boka miatt napokig nem mész be a kötelező tanfolyamra, ahol egyébként is csak ülni kéne, akkor megérdemelsz minden hivatali szopatást.
Nem szopatás ez.
May 11, 2024 12:10:15
koszos
(
x11)
May 11, 2024 12:11:05
x11)
Nem szopatás ez.
anyukad nem hallgat meg,hogy itt rontod a levegot ? Egyszerűen igen szervezetlen geciszar az egész.
púpostulok
(
x2)
May 11, 2024 12:11:32
x2)
Inditsd a liveot korcs vagy anyád nem engedi?
trolléga
(
x30)
May 11, 2024 12:12:21
x30)
Nem szopatás ez.
Balfék csöves pedofil geci
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 11, 2024 12:12:23
x37)
Nem szopatás ez.
Németországban és Ausztriában van a legszervezettebb bürokrácia az egész Unió területén. Ez nem vita tárgya, ezek kőkemény tények. Téged szándékosan szopatnak, mert látják, hogy csak élősködsz a rendszeren, és azt akarják elérni, hogy hulljál ki belőle végre. Csak egy hülye nem érti ezt meg.
Trollok harca
(
x5)
May 11, 2024 12:13:05
x5)
Mercica munkájához mit szólsz?
Miskolci alvósejt
egynadrág
(
x2)
May 11, 2024 12:13:24
x2)
Lehet hogy lett pár labanc troll!
Grüss Gott!!!
Eazy
(
x11)
May 11, 2024 12:14:02
x11)
Nem szopatás ez.
Dehogynem, a TE szopatásod, a krém.
De hát úgyse érted.
Andi.
sodika
May 11, 2024 12:14:42
- ne bliccelj
- fizesd be a tévédíjat
és ennyi
May 11, 2024 12:14:42
sodika
May 11, 2024 12:15:34
Ezt a két dolgot veszik komolyan a németek.
a) vegyél jegyet
b) fizesd be a tévédíjat
Oszt ennyi.
a) vegyél jegyet
b) fizesd be a tévédíjat
Oszt ennyi.
May 11, 2024 12:15:34
Eazy
(
x11)
May 11, 2024 12:15:38
x11)
Tévé díj...azt is az Ogre intézte még te messzi távlatból bólogattál neki, mi?
sodika
May 11, 2024 12:15:52
Ehhez képest az osztrákok agyfasz.
Ennyi.
Ennyi.
May 11, 2024 12:15:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
May 11, 2024 12:16:41
x37)
3-4 bírósági ügy, 4-5 rendőrségi ügy csak Ausztriában, ami mind ott van az aktádban. Az ügyintéző beep boop beüti a nevedet, és látja, hogy egy eladósodott, munkanélküli, folyamatos rendbontásokért előállított személy vagy, aki jelenleg a Caritasnál húzza meg magát és segélyen van meg integrációs migritanfolyamon az afrikai kafferokkal. Hát persze, hogy beindul benne a szopatóösztön, és a lehető legbonyolultabb módon kezdi el intézni az ügyedet. Törvényes joga, hogy ne javasoljon neked rövidebb utakat meg kiskapukat, és él is vele.
Ilyen nincs
(
x4)
May 11, 2024 12:16:49
x4)
Ennyi.
Ennyi.
A másik lehetőség meg az, hogy egy oltári nagy balfasz vagy...
dogoljmegsodi
(
x5)
May 11, 2024 12:17:42
x5)
nem kéne hagyni hogy itt loopoljon a férges
Eazy
(
x11)
May 11, 2024 12:17:58
x11)
Ennyi.
Ennyi.
Miért is?
Az osztrákoknál is van ilyen adó, csak már annyira régen lurkoltál Berlinben, hogy fogalmad sincsen mi merre, hány méter.
sodika
May 11, 2024 12:18:29
Hát persze, hogy beindul benne a szopatóösztön, és a lehető legbonyolultabb módon kezdi el intézni az ügyedet.
Nem, ez nem személyes.
May 11, 2024 12:18:29
Ilyen nincs
(
x4)
May 11, 2024 12:19:49
x4)
Nem, ez nem személyes.
Mikor lesz IQ teszt kitöltés live-ban Endre?
trolléga
(
x30)
May 11, 2024 12:19:51
x30)
- ne bliccelj
- fizesd be a tévédíjat
és ennyi
- ne bliccelj
- fizesd be a tévédíjat
és ennyi
Németországhoz van még bármi közöd vagy már csak a felszólítások fognak onnan érkezni? Ogre tényleg felmondta a címed?
Eazy
(
x11)
May 11, 2024 12:20:06
x11)
Hány hét van még vissza a konténer integrálóból, Endre?
rezsidémon
(
x8)
May 11, 2024 12:20:28
x8)
Tényleg kijelentett az ogre a német kamucímedről?EOS Faktorral mizu van?
sodika
May 11, 2024 12:21:03
suli: vissza vagyok jelentve
orvos: nem vagyok
ÖGK: tényleg nem vagyok (WTF?)
AMS: tényleg nem, de igényeljem a táppénzt előtte
ÖGK: rendben, ez hiányzott mehetek orvoshoz
orvos: nem
ÖGK: de igen (WTF?)
AMS: pár nap, amíg átjön az ÖGK-tól a dolog, addig várni kell
Pénteken meg, hogy amikor írtam, hogy "ok, 3 napig vártam", semmi válasz.
EU megélhetőbb városa meg a faszom XD
May 11, 2024 12:21:03
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 11, 2024 12:21:45
x21)
Maradjunk annyiban, hogy neked azért a kedvenc városod Pejlin, mert ott több a buziszauna nudista és/vagy kevesebb vén fasz és több fiatalabb fasz lógatta a pömpölőt ezeken a helyeken, mint bhécsben.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 11, 2024 12:22:22
x21)
suli: vissza vagyok jelentve
Mercike letiltott? Snoopy mondta neki, hogy egy mocskos pedofillal ne beszélgessen? Okosóra meg a faszom
sodika
May 11, 2024 12:22:55
Maradjunk annyiban, hogy neked azért a kedvenc városod Pejlin, mert ott több a buziszauna nudista és/vagy kevesebb vén fasz és több fiatalabb fasz lógatta a pömpölőt ezeken a helyeken, mint bhécsben.
May 11, 2024 12:22:55
Kurva anyádat
May 11, 2024 12:23:07
Bukott parazita sodi asodi
May 11, 2024 12:23:07
sodika
May 11, 2024 12:23:23
Mercike letiltott?
Nem, de látod, elvan.
Én meg nem.
May 11, 2024 12:23:23
Ilyen nincs
(
x4)
May 11, 2024 12:23:33
x4)
Endre! Miért itt beszélgetsz a kommenthaverokkal? Ilyenkor meg szoktál inni egy sört egyéként is, nem?
MaxPayne
(
x24)
May 11, 2024 12:23:39
x24)
Nem, ez nem személyes.
Erdekes, hogy a tobbi 1 millio embernek meg nem az. Ez miert lehet igy, pedofil?
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 11, 2024 12:23:45
x21)
dogoljmegsodi
(
x5)
May 11, 2024 12:23:48
x5)
ne hazudj. halalos mennyiségű kamagraval se állna fel 20as lányokra. ha csak nem 20 centis nekik.
mondomkusskuss
(
x21)
May 11, 2024 12:24:00
x21)
Nem, de látod, elvan.
Én meg nem.
Én meg nem.
Hazug pedofil, azt írtad, hogy eltakarodsz te féreg
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 11, 2024 12:24:12
x21)
ne hazudj. halalos mennyiségű kamagraval se állna fel 20as lányokra. ha csak nem 20 centis nekik.
Mosópor, hahó
rezsidémon
(
x8)
May 11, 2024 12:24:31
x8)
May 11, 2024 12:24:31
hetyetye
Miért dobtál mindenkit a tiktik adásból amikor a berlini dolgaidról meg az eos behajtásról kérdeztek? May 11, 2024 12:24:31
Twiccs Chat
(
x5)
May 11, 2024 12:24:53
x5)
amúgy erre a pedofil féregre nem vonatkozik a kipontozódás? hogy x negativ pont után nem tud ide írni?
egy ismerősöm kérdezi.
#50euro + kamatok
egy ismerősöm kérdezi.
MaxPayne
(
x24)
May 11, 2024 12:24:59
x24)
Addabboy meg folyamat rajtad rohog a nezokkal. Ehhez mit szolsz?
Szomcsi voltak mikor letiltott es nem tudtal neki tovabbi nyuszitos hanguzeneteket kuldeni?
Szomcsi voltak mikor letiltott es nem tudtal neki tovabbi nyuszitos hanguzeneteket kuldeni?
CafkaMarci
(
x6)
May 11, 2024 12:25:10
x6)
Biztos, hogy a tranyót vegzálni kell most?
Ha dolgozik, lesz egy kis pénze.
Ha van pénze, leszarja a pedofilt.
Ha a pedofil le van szarva, akkor nyüszít, mint egy fürdőskurva, az meg alapvetően egy tök vicces dolog.
Tibi a pénzéből befizeti majd a raktárat meg a telekomot, elviszi a lyucifert mozizni, meg elbulikázik a sárigáborral vagy bubkával egyszer-kétszer.
Talán így lesz, talán nem, de ha szimplán csak cigánykristályozik az utcán egy jót, az is hasznosabb, mintha a fikás szociális kapcsolatok iránti vágyát elégíené ki.
Szerintem elég jó a műsor olyankor, amikor a tranyó nincs ráutalva a fikásra. A fikást most amiatt is baszkodja az ideg, hogy a hapsijának van munkája, neki meg nincs. A hapsijának van jogsija, de neki az sincs. A tranyó lájvozhat, de ő nem.
Gyagyás! Amit másnak lehet, azt neked nem.
Na brümmögj egy kicsit a suzuki kormánya mögött, hátha anyád megengedi, te agyalágyult marha.
trolléga
(
x30)
May 11, 2024 12:25:13
x30)
Már megint a bűvös 20as szám... *ásít*
youtu.be/72D8xr6KLUU
Ilyen nincs
(
x4)
May 11, 2024 12:25:26
x4)
Na, ha már ennyire nagy a közlési kényszer, akkor mesélj arról, hogy mi volt ma a fél ebéd!
sodika
May 11, 2024 12:25:50
Hát nem.
Márk csodálkozott is, milyen fiatal lányok várnak a Vabaliba. Neki azért tetszett, Mercinek meg azért nem, mert öregekhez szokott, akik mellett gyönyörű.
May 11, 2024 12:25:50
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 11, 2024 12:26:29
x21)
Hát nem.
Merci konkrétan írta, hogy undorodott attól, hogy 6 évesek vannak meztelenül bent, te pedofil.
MaxPayne
(
x24)
May 11, 2024 12:26:31
x24)
retard hetyetye
Ugye tudod merre talalod a berrego maci faszat?
Na akkor uzsgyi arra!
Ilyen nincs
(
x4)
May 11, 2024 12:26:48
x4)
Hát nem.
Ez melyik párhuzamos valóság?
sodika
May 11, 2024 12:26:49
Ki kell lépnünk az internetes világ fogságából, rabságából.
Ne aggódj, ha lesz következő szállásom, ott szépen szerződésbe foglaltatok egy hó végétől többhónapos felmondást már az elején, és onnantól leszarlak titeket.
May 11, 2024 12:26:49
sodika
May 11, 2024 12:27:12
Harmadjára nem követem el azt a hibát, hogy nincs szerződésem.
May 11, 2024 12:27:12
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 11, 2024 12:27:19
x21)
trolldarázs
May 11, 2024 12:27:25
Soha nem lesz új állásod.
May 11, 2024 12:27:25
Ilyen nincs
(
x4)
May 11, 2024 12:27:35
x4)
Angol lesz a szerződés nyelve vagy német?
MaxPayne
(
x24)
May 11, 2024 12:27:59
x24)
Nem te diktalod a felteteleket, haho!
Vagy alairod az o szerzodesuket, vagy takarodsz anyadhoz vissza.
Ennyi.
sodika
May 11, 2024 12:28:10
Az előző két hely is maga volt a hibás, hogy válaszolt nektek. Innentől és mosom kezeimet.
May 11, 2024 12:28:10
sodika
May 11, 2024 12:28:52
Válaszoltál nekik?
Így jártál.
Ez lesz az álláspont, de ahhoz szerződés kell.
Így jártál.
Ez lesz az álláspont, de ahhoz szerződés kell.
May 11, 2024 12:28:52
66 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ennyi.