vejanyényi "anyja helyett anyja volt" + goldával egy ágyban aludt, amikor az nála vendégeskedett = a sodi megbaszta vejanyényit.
vérdíj target nr. 1

Gyagyás tegnapi keresete. Gyagyás ugye véletlenül nem azért nincs most reggeli tyegityetek live, mert legalább 1x betartottad a szavadat és nem utaltál a Csöveskényinek 50 százalékot? És ezért aztán, ebből a pénzből akár 12-14 doboz sör is kijön ma.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
A prágai hotelben is egy ágyban aludtak, hahó
Sörre nincs pénzem bazmeg, hol lenne pénzem adóra.
Gyagyás tegnapi keresete. Gyagyás ugye véletlenül nem azért nincs most reggeli tyegityetek live, mert legalább 1x betartottad a szavadat és nem utaltál a Csöveskényinek 50 százalékot? És ezért aztán, ebből a pénzből akár 12-14 doboz sör is kijön ma.
Ebből 3 napi adagot kell fedeznie. 370 fz/dobozzal számolva 15 doboz jön ki 3 napra, ez azért karcsú.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
akkor mi minek adózunk?
Hogy lehessen bejegyzett tulajdonod.
Nekem olyan nem kell. Elég a rendelkezési jog.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mert neked van behajtható vagyonod. Egy pillanat alatt ráterhelik a tartozásodat a lakásodra, kocsidra, letiltják a fizetésedből.
A nincstelen, munkanélküli csövesek kiváltsága, hogy "Írják a többihez!" felkiáltással csak nevetnek az újabb tartozásokon, mert semmi sincs a nevükön, lehetetlen bármit is behajtani tőlük.
Még attól sem ijed meg, ha le kell ülnie. Szerinted Endrét a hét év középértékkel meg az újabb csőre töltött csalási üggyel a púpján mit érdekli, hogy rábasznak -e még hat hónapot az adótartozásai miatt? Nem számít különösebben, hogy tíz vagy tíz és fél évet kell ülnie. Ellenben te rohadtul megijednél ettől, mert amúgy nem néz ki neked sokéves börtönbüntetés, neked a szabadlábhoz képest eléggé nagy törést jelentene a hat hónap csücsi.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Te nem rendelkezel semmi felett, hiszen semmid nem lehet. A szabadságodat is elvették már tőled, az egész életed másoktól függ.
Nem kell már nézned a korcsot, itt az AI összefoglaló: https://kronika-400.pages.dev/
Soha nem lesz semmit és semmit felett nem rendelkezel :)
Az életed felett is mi rendelkezünk, tudod az a kb 10 ügy ami ellened van azokat mi adtuk be :)))
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Te Endre, te mi fölött rendelkezel? Van öt üres sörösdobozod, egy törött szemüveged meg a lassan tönkremenő faptopod. Ezen kívül már a fütyidre sincs rendelkezési jogod, amióta impotens vagy.
Amikor feltekerted magadat a kerítésre akkor kifizette ki a kezecskének a költségeit?
A rendelkezési jogod a kapura már nem terjed ki, hogy folyton másznod kell?
Megint kezded a fikciókat?
Cégbirodalom, medencés iroda, bmw x6, ezek voltak a terveid.
Kb. a rendelkezési jogod is ilyen shikert fog elérni.
Nyugodtan lehet tulajdonjogod azon a kartonpapíron, amin a blahán fogsz feküdni miután kijöttél a börtönből. Azt nem veszi el a végrehajtó.
Te már a felett sem rendelkezel, hogy mikor mehetsz be fosni a kurva anyádhoz.
Kotródj innen.
Ki az az Endre bácsi?
Számomra ez a snecológia egyik legszebb pillanata volt a partvis nyéllel csapkodós mellett!
Te inkább a sittre készülj, Endre. Ott majd lesz időd megírni a memoárodat.
viccelődünk halál előtt sodi?
az egyetlen rendelkezési jog amivel még bírsz, hogy mikor kötöd fel magad, nyalogatod kicsit a konnektort, a kimenő alatt a vonat elé ugrasz, vagy csak szimplán kimeredsz végre a reterátban.
más rendelkezési jogod nincs. neked véged van. akármit delírálsz, akkor is így van. innen már nem fogsz felállni soha, mivel egy lusta, életképtelen, iq minúszos lumpen papíros pedofil szar vagy.
szarnak is fos.
asodi.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
A Vén kurva anyád mit szól hozzá, hogy budai úri fiúból, 44 éves korodra egy büdös csöves lettél, akinek SEMMILYEN tulajdona nem lehet? És te mit szólsz hozzá, büszke vagy emiatt magadra?
Most hova szarjak? 44 évesen az anyád melléképületében óbégatsz, részegen. És ha fölemeled a hangod, Golda vagy elver, vagy lekapcsolja a villanyodat. 44 évesen a kapun mászol ki, mert Golda nem enged ki a boltba. És akkor még a következő 6-8 évről nem is beszéltem...
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Remélem tudod, hogy rosszabb vagy, mint a cigányok. Pedig annál már nehéz lentebb csúszni.
A snecológiának ezek a legszebb pillanatai, amikor kicsit belelátunk Endre gondolkodásába. Nincstelen, idült alkoholista, munkanélküli csövesként ül az anyja fáskamrájában, sokmilliós adóssággal és 10+ évnyi börtönbüntetéssel fenyegető ügyekkel a púpján. És arról képzeleg, hogy nem is baj, hogy nem lehet a nevén semmi, mert őneki a "rendelkezési jog" is jó. Nyilván ezzel vigasztalja magát, hogy majd akkor lízingeli a Teslát meg a medencés sarokirodát, nem íratja a nevére.
a rendelkezési jog
és szerinted te rendelkezel a favellával te jobbágy?
💕38 nap!💕
Pocsánat hogy megint berakom a képet, de szeretném ha látnátok a Titok című film bevonzó erejét.
Ugye ezzel a képpel próbáltam bevonzani neki és akkor eszerint shiker lesz mert pont kettő hiányzott az albumból!

Btk. gyűjtőalbum
💕38 nap!💕
Az Endizésröl másnak is mindig Tibi ugrik be, mikkor mondta neki, hogy "Endi ezt ne, ezt ne csináld Endi." ? Látod Endi, tényleg rá kellet volna hallgatnod és nem ilyeneket kellet volna csinálnod.
milyen ügyben szabad tudni?
💕38 nap!💕
Nagy a titkolózás erről. Annyit mondott az Ősember, hogy nem Stokis, nem Laurás, nem Turbós, nem Tibis ügy. De mire a végére ér a kétliteres kannásnak, úgyis elmondja. :D
nem feltétlen, ő nem közlési kényszeres mint a Büdös. csak annyit szivárogtat a legyeknek mindig ami a figyelemkurvuláshoz feltétlen szükséges
Ezt gondoltad a tranyóról is amikor megmozgattad a kártyeneket, mi????
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Vagy in medias hússeb,hörögve indítva
Nyomja csak. :D
Zseniális ahogyan belecsavadik a saját hülyeségébe xd
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
nanana, ha az a pénz lenne már nem lenne. endrének a szuperképessége, hogy ha kap ötezer forintot, akkor egyből tízezret költ el, generálva magának legalább hatezer adósságot kamattal. egyszerűen képtelen a spórolásra
💕38 nap!💕
Persze, rég elbaszta volna már egy másik tök értelmetlen és felesleges kacatra.
De attól még bassza csak az ideg, hogy másfél millióból most mennyi sört vehetne!
Csodálatos felidézni, hogy próbálta bebizonyítani, hogy nem egy ember alatti állat, hanem legalább egy retardált, akiknek sikerült jogsit szerezniük.

Milyen nagy pofával mutogatta a sikeres elsősegély vizsgáról a lapot, amit egy 14 éves is meg tud szerezni moped kategóriával.
Aztán tudjuk, hogy mi lett a vége...

Nem kell már nézned a korcsot, itt az AI összefoglaló: https://kronika-400.pages.dev/
Proba, mert nálam nem látszanak a képek megnyitva se. Ha igy se működik nálam se, akkor probáld ibb.co-ra feltölteni öket és onnan beilleszteni ide.

Egyébként meg azt a képet rakjátok be, ha nincsen ezek közt, ha megvan, mikor oldalról volt "fotozva" miközben épen vezetett. Azon a képen rajta van minden debilsége.
Rend van, na!
Mennyit röhögtem anno ennek a balfasznak a jogosítvány szerzéses szerencsétlenkedésein, rendesen fájt a hasam. A legjobban elköltött másfél millió forint volt, szigorúan a mi szo-szo-szórakoztatásunkra.
Vádirat: 6 év börtön.
Az hagyján, de ez volt az utolsó másfél milliója. Közben meg azt hazudja hogy a félretett milliók elmentek mert beragasztották kétszer a zárat, meg egy külső uveget kellett cserélni.
Mindenki leírta neki hogy az a pénz amit erre éget sohasem fog megtérülni, sohasem lesz jogsija és munkanélküliként ez az utolsó amire pénzt kéne költenie.
De hát ő ugye okosabb volt akkor is mindenkinél, most meg könyörög naponta, hogy alsopolcos sört vehessen és a teljes megsemmisülésbe navigálta magát.
Ilyen ez.
Azóta sem jogsi, sem büdös hajléktalan nem áll rendelkezésre.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Nem peszéjünk a Mejszivel,ja no pejsze :)
igen ezt mindenki elhitte
tehát a fikás még egyszer kibaszik tibivel
biztos jó ötlet arra tárgyalást kérni, hogy tiborsz berivózva nekiment a májasnak
💕38 nap!💕
Engem, ott, felprovokáltak. Tetszik érteni?
Jogossan legyintettem a Viktorsz felé egyet.
DE NEKTEK SZÉTBASZOM A SZÁTOKAT!
És akkor Viktorsz beidéztette tanuknak a Mannás eladókat, amiból mi baj lehet, végüli csak majdnem 3 éve járkálnak a rendőrségre miattatok és amiatt az este miatt, ugye Tibi?
Csak mondom azon a videófelvételen látszódik az is, ahogy érkezés után, csak úgy zsebre teszel 2 telefont is, mielőtt rátámadsz Viktorszra. És amely telefonok szerepelnek egy rendőrségi papíron is, hogy nálad voltak.
Gyagyás ugye te ezeket azért csinálod igazából, hogy minél több trasht börtönbe jutas, anélkül hogy spiclinek kéne lenned? Kertubudi vajon mivel fizet, ugye nem képekkel a gyerekeiről?
Akkor indul is a Tipli-lájv hamarosan! Juhúúúú!
Örülhettek | Macskaól | Alkohol okozta dependencia | Gyogyóba zárattak | Fél év előzetes, háziőrizet
Hehe, rábasztál nem pénzt kérek a beadványírásért, hanem sörtöt!
Kiváló ötlet, mert a zugírásért is kaphat még két évet, szóval tényleg semmi okát sem látom, hogy ne akarjon Putricselliként tündökölni. Legföljebb majd csak az ötvenes években szabadul!
Szerintem idővel "beérnek" majd a dolgok. Vadásznál is, a Cucunál is, Endrénél is.
sörtötbontok
(
x8)
Oct 02, 2026 09:43:44
x8)
Endre, mikor volt az a nap, amikor a fütyidnél már nagyobb lett a baj?
Kötőjel
(
x13)
Oct 02, 2026 09:51:20
x13)
Endre 2 agysejtje között az az esemény hozott létre erős neuronkapcsolatot amikor Vera néninél vendégeskedett és vendégtörölközőt kapott.
Na most attól elvonatkoztatva hogy Endre elmebeteg, vajon mi okozhatja ezt az erős kapcsolódàst ehhez az emlékhez?
Na most attól elvonatkoztatva hogy Endre elmebeteg, vajon mi okozhatja ezt az erős kapcsolódàst ehhez az emlékhez?
vejanyényi "anyja helyett anyja volt" + goldával egy ágyban aludt, amikor az nála vendégeskedett = a sodi megbaszta vejanyényit.
EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 09:57:10
x25)

Sodi_linzi_sult_hala
(
x1)
Oct 02, 2026 10:05:00
x1)
A prágai hotelben is egy ágyban aludtak, hahó
Hahó
(
x140)
Oct 02, 2026 10:05:25
x140)
Ebből 3 napi adagot kell fedeznie. 370 fz/dobozzal számolva 15 doboz jön ki 3 napra, ez azért karcsú.
Bagolyka
(
x7)
Oct 02, 2026 10:27:21
x7)
Hát volt megvenni a sose használt pléjsztésön előfizetéseket.
Mennyi kurva sok soha fel nem használható sör az nem?
Mennyi kurva sok soha fel nem használható sör az nem?
EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 10:41:09
x25)
Azért az is megkorra szégyen már Csőveskényinek, hogy mikor a NAV 27 milliót követel rajta, ami soha nem fog elévülni, közbe már nem csak egy zsugori zsidó meg egy adócsaló vicces színű de még egy utolsó, büdös, csőves, pedofil csicska is beint neki és megtagadja az adózást neki? xD Na ezt vágjátok a pofájába annak a debilnek is.
dogoljmegsodi
(
x7)
Oct 02, 2026 10:48:37
x7)
az hogy van hogy adóelkerülés miatt nem lehet leültetni a szüzeskényit (és a Büdöst) csak kiszabnak egy behajthatatlan tartozást és ennyi?
akkor mi minek adózunk?
akkor mi minek adózunk?
sodika
Oct 02, 2026 10:53:35
akkor mi minek adózunk?
Oct 02, 2026 10:53:35
Endre priusza
(
x11)
Oct 02, 2026 10:54:29
x11)
az hogy van hogy adóelkerülés miatt nem lehet leültetni a szüzeskényit (és a Büdöst) csak kiszabnak egy behajthatatlan tartozást és ennyi?
akkor mi minek adózunk?
akkor mi minek adózunk?
Mert neked van behajtható vagyonod. Egy pillanat alatt ráterhelik a tartozásodat a lakásodra, kocsidra, letiltják a fizetésedből.
A nincstelen, munkanélküli csövesek kiváltsága, hogy "Írják a többihez!" felkiáltással csak nevetnek az újabb tartozásokon, mert semmi sincs a nevükön, lehetetlen bármit is behajtani tőlük.
Még attól sem ijed meg, ha le kell ülnie. Szerinted Endrét a hét év középértékkel meg az újabb csőre töltött csalási üggyel a púpján mit érdekli, hogy rábasznak -e még hat hónapot az adótartozásai miatt? Nem számít különösebben, hogy tíz vagy tíz és fél évet kell ülnie. Ellenben te rohadtul megijednél ettől, mert amúgy nem néz ki neked sokéves börtönbüntetés, neked a szabadlábhoz képest eléggé nagy törést jelentene a hat hónap csücsi.
Sodi_linzi_sult_hala
(
x1)
Oct 02, 2026 10:54:31
x1)
Nem beszélgetünk
Sörre nincs pénzem bazmeg, hol lenne pénzem adóra.
Bubuka
(
x15)
Oct 02, 2026 10:54:35
x15)
Te nem rendelkezel semmi felett, hiszen semmid nem lehet. A szabadságodat is elvették már tőled, az egész életed másoktól függ.
A helyzet megoldása
(
x48)
Oct 02, 2026 10:54:47
x48)
Soha nem lesz semmit és semmit felett nem rendelkezel :)
Az életed felett is mi rendelkezünk, tudod az a kb 10 ügy ami ellened van azokat mi adtuk be :)))
A helyzet megoldása
(
x48)
Oct 02, 2026 10:55:40
x48)
Vége az életednek, nem tűnt még fel?
Ha nem akkor nézz körül ahol most vagy és megérted
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ha nem akkor nézz körül ahol most vagy és megérted
Endre priusza
(
x11)
Oct 02, 2026 10:56:00
x11)
Te Endre, te mi fölött rendelkezel? Van öt üres sörösdobozod, egy törött szemüveged meg a lassan tönkremenő faptopod. Ezen kívül már a fütyidre sincs rendelkezési jogod, amióta impotens vagy.
Bagolyka
(
x7)
Oct 02, 2026 10:56:15
x7)
Amikor feltekerted magadat a kerítésre akkor kifizette ki a kezecskének a költségeit?
-
Oct 02, 2026 10:56:26
Aruld mar el hogy egyeztetheto ossze a kereszteny konzervativ hazafias ertekrended azzal, hogy nevetve kozlod te sosem fogsz magyar allampolgarkent adozni? Ez tenyleg nagyon erdekel. Nekem olyan nem kell. Elég a rendelkezési jog.
Oct 02, 2026 10:56:26
elfelejtettemajelszot
Oct 02, 2026 10:57:11
A rendelkezési jogod a kapura már nem terjed ki, hogy folyton másznod kell?
Oct 02, 2026 10:57:11
A helyzet megoldása
(
x48)
Oct 02, 2026 10:57:26
x48)
Miért nem csinalsz egy vlogot a run lola run útvonalán?
Jaaaa hogy arról se rendelkezhetsz hogy el hagyd az ólt, szomcsy
Jaaaa hogy arról se rendelkezhetsz hogy el hagyd az ólt, szomcsy
Hahó
(
x140)
Oct 02, 2026 10:58:55
x140)
Megint kezded a fikciókat?
Cégbirodalom, medencés iroda, bmw x6, ezek voltak a terveid.
Kb. a rendelkezési jogod is ilyen shikert fog elérni.
Nyugodtan lehet tulajdonjogod azon a kartonpapíron, amin a blahán fogsz feküdni miután kijöttél a börtönből. Azt nem veszi el a végrehajtó.
Bagolyka
(
x7)
Oct 02, 2026 10:58:59
x7)
Amúgy meg keci mindegy.
Kibaszott sokat fogsz ülni és ha és amennyiben túléled hajléktalan leszel.
Ennek nincs más kimenetele. Elbuktál.
Kibaszott sokat fogsz ülni és ha és amennyiben túléled hajléktalan leszel.
Ennek nincs más kimenetele. Elbuktál.
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 02, 2026 10:59:25
x12)
Te már a felett sem rendelkezel, hogy mikor mehetsz be fosni a kurva anyádhoz.
Kotródj innen.
Hahó
(
x140)
Oct 02, 2026 11:02:59
x140)
Tyegíttyék utaljatok egy doboz sör feletti rendelkezési jogra.
Ez a realitás pdf.
Ez a realitás pdf.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Oct 02, 2026 11:03:41
x6)
"összetörtem A NYOLCSZÁZ EURÓS TABLETEM! BAZDMEEEEG"
Számomra ez a snecológia egyik legszebb pillanata volt a partvis nyéllel csapkodós mellett!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 02, 2026 11:06:00
x37)
Te inkább a sittre készülj, Endre. Ott majd lesz időd megírni a memoárodat.
buniBanki
(
x2)
Oct 02, 2026 11:06:32
x2)
Endre, a sittes cibbonoknak lesz rendelkezési joga a farpinád felett, azért ezzel remélem tisztában vagy
Endre egy pedofil!
Bubuka
(
x15)
Oct 02, 2026 11:07:46
x15)
De tényleg. Még afelett sem rendelkezel, hogy mikor mehetsz el szarni meg fürödni, pedofil.
Mit delirálsz már megint? :D
Mit delirálsz már megint? :D
Hahó
(
x140)
Oct 02, 2026 11:09:34
x140)
Az áram feletti rendelkezési jogod hiánya miatt akarsz nekimenni a 96 éves anyádnak.
Bagolyka
(
x7)
Oct 02, 2026 11:09:47
x7)
Tényleg! Van még végtelen vécépapírod vagy már nincs igény a törlésre?
Hahó
(
x140)
Oct 02, 2026 11:14:01
x140)
pdf remélem nem költötted el minden garasodat sörre. anyád már nem biztosít rendelkezési jogot paradicsom, paprika és szalámi felett, azokat neked kell megvenned. mármint a rendelkezési jogot.
banshee
(
x24)
Oct 02, 2026 11:14:43
x24)
Nem csak a jenygyejkeszési jog fontos, a használati is.
Joga van-e használni a natyhász wcjét. Meg Golda áramát.
Joga van-e használni a natyhász wcjét. Meg Golda áramát.
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Oct 02, 2026 11:16:52
x1)
Elég a rendelkezési jog.
viccelődünk halál előtt sodi?
az egyetlen rendelkezési jog amivel még bírsz, hogy mikor kötöd fel magad, nyalogatod kicsit a konnektort, a kimenő alatt a vonat elé ugrasz, vagy csak szimplán kimeredsz végre a reterátban.
más rendelkezési jogod nincs. neked véged van. akármit delírálsz, akkor is így van. innen már nem fogsz felállni soha, mivel egy lusta, életképtelen, iq minúszos lumpen papíros pedofil szar vagy.
szarnak is fos.
asodi.
EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 11:21:38
x25)
A Vén kurva anyád mit szól hozzá, hogy budai úri fiúból, 44 éves korodra egy büdös csöves lettél, akinek SEMMILYEN tulajdona nem lehet? És te mit szólsz hozzá, büszke vagy emiatt magadra?
PúpszásziRePont
(
x8)
Oct 02, 2026 11:34:09
x8)
Elég a rendelkezési jog.
Most hova szarjak? 44 évesen az anyád melléképületében óbégatsz, részegen. És ha fölemeled a hangod, Golda vagy elver, vagy lekapcsolja a villanyodat. 44 évesen a kapun mászol ki, mert Golda nem enged ki a boltba. És akkor még a következő 6-8 évről nem is beszéltem...
Konzervatív Honpolgár
Oct 02, 2026 11:37:43
Remélem tudod, hogy rosszabb vagy, mint a cigányok. Pedig annál már nehéz lentebb csúszni.
Oct 02, 2026 11:37:43
EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 11:39:17
x25)
És jut eszembe bűnöző, a ki nem fizetett = ellopót buzihengere meg Iphonera volt rendelkezési jogod? És a rácsosba vagy a IMEI-be, lesz rendelkezési jogod, vagy másoknak lesz feletted rendelkezési joguk? Takarodj a kurva anyádbe innen te, ma már hergelni se tudó, büdös, alkesz, csöves!
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 02, 2026 11:42:21
x12)
Nagyon szánalmasak ezek a hergelési kísérleteid az elmúlt napokban :)
Ki az az Endre bácsi?
Endre priusza
(
x11)
Oct 02, 2026 11:47:20
x11)
A snecológiának ezek a legszebb pillanatai, amikor kicsit belelátunk Endre gondolkodásába. Nincstelen, idült alkoholista, munkanélküli csövesként ül az anyja fáskamrájában, sokmilliós adóssággal és 10+ évnyi börtönbüntetéssel fenyegető ügyekkel a púpján. És arról képzeleg, hogy nem is baj, hogy nem lehet a nevén semmi, mert őneki a "rendelkezési jog" is jó. Nyilván ezzel vigasztalja magát, hogy majd akkor lízingeli a Teslát meg a medencés sarokirodát, nem íratja a nevére.
herr_schwechater
(
x10)
Oct 02, 2026 11:48:47
x10)
a rendelkezési jog
és szerinted te rendelkezel a favellával te jobbágy?
EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 11:56:23
x25)
Elmebeteg, tudod mi lenne a legszebb, ha a vén kurva anyád abba döglene bele, hogy Hahó miattad elveszi a favelát tőle, és így neked is ugrana a rendelkezési jogod felette, miközben te a rácsosba, jó csicska módjára cigit töltenél, zoknit mosnál és szopnád a nagy barna cigány faszokat. Akarod hogy bevonzuk ezt is neked?
-
Oct 02, 2026 12:00:57
Endre! Inditsd a tisztázóst a + 2 ügyedről!
Oct 02, 2026 12:00:57
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 02, 2026 12:04:27
x2)
Ironikus, hogy Recskás mindig ökölszabályra, meg mindenek felett álló tudományos tényekre és törvényszerűségekre hivatkozik, de ha az érdekei úgy kívánják, akkor hajlítgatja a valóságot, hazudozik, szándékosan félrevezet és játssza a hülyét. Ahogy láttam erre még az elmeorvosi szakvéleménye is felhívta a figyelmet. Egy hazudós elmebeteg, aki szerencsére jogilag azért megmérhető jó pár évvel, így szembesül majd a következményekkel.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
!
Oct 02, 2026 12:05:24
recsi, fel a fejjel!
Amikor majd a vicesszinuek kurvaja leszel a sitten es epp a torkodba toljak le a faszukat, gondolj csak arra, hogy most epp ezt almodja a teknos! :)))
Amikor majd a vicesszinuek kurvaja leszel a sitten es epp a torkodba toljak le a faszukat, gondolj csak arra, hogy most epp ezt almodja a teknos! :)))
Oct 02, 2026 12:05:24
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Oct 02, 2026 12:07:20
x6)
Endre! Inditsd a tisztázóst a + 2 ügyedről!
Pocsánat hogy megint berakom a képet, de szeretném ha látnátok a Titok című film bevonzó erejét.
Ugye ezzel a képpel próbáltam bevonzani neki és akkor eszerint shiker lesz mert pont kettő hiányzott az albumból!

herr_schwechater
(
x10)
Oct 02, 2026 12:08:11
x10)
Btk. gyűjtőalbum
keresésielözmények
Oct 02, 2026 12:09:25
Endi!
Miért kerestél rá a biró,ügyész,H.Enikő stb stb családtagjaira is?
Tán nem profilozod őket?Jaaa nem!
Oct 02, 2026 12:09:25
EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 12:13:42
x25)
Endi!
Az Endizésröl másnak is mindig Tibi ugrik be, mikkor mondta neki, hogy "Endi ezt ne, ezt ne csináld Endi." ? Látod Endi, tényleg rá kellet volna hallgatnod és nem ilyeneket kellet volna csinálnod.
Sodragon legendája
(
x2)
Oct 02, 2026 12:17:34
x2)
Fikás, már csak a gombos tűre szúrt csótányokat gyűjtögetheti a börtönben a már meglévő ügyei és börtönévei mellé. Neked lefőtt a kávé, PDF, csak még nem voltál hajlandó elfogadni ezt a tényt.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Tisztítótűz hadművelet
Oct 02, 2026 12:29:17
Off: A gecievő Ősember is bíróság által kiszabott pénzbüntetésben részesült, hamarosan minden trash a helyére kerül.
Oct 02, 2026 12:29:17
herr_schwechater
(
x10)
Oct 02, 2026 12:30:55
x10)
Off: A gecievő Ősember is bíróság által kiszabott pénzbüntetésben részesült, hamarosan minden trash a helyére kerül.
Hahó
(
x140)
Oct 02, 2026 12:31:07
x140)
pdf!
kollégák vagytok jenessel, ő is vádlott egy ügyben, előkészítő ülése lesz.
pénzbüntetést kapott büntetővégzéssel, de tárgyalást kért. azt mondja kevesebbet kapott mint te.
menj be hozzá, most lájvban van, és fejezd ki szolidaritásodat a bűnözővel.
kollégák vagytok jenessel, ő is vádlott egy ügyben, előkészítő ülése lesz.
pénzbüntetést kapott büntetővégzéssel, de tárgyalást kért. azt mondja kevesebbet kapott mint te.
menj be hozzá, most lájvban van, és fejezd ki szolidaritásodat a bűnözővel.
PúpszásziRePont
(
x8)
Oct 02, 2026 12:35:22
x8)
Nagy a titkolózás erről. Annyit mondott az Ősember, hogy nem Stokis, nem Laurás, nem Turbós, nem Tibis ügy. De mire a végére ér a kétliteres kannásnak, úgyis elmondja. :D
PúpszásziRePont
(
x8)
Oct 02, 2026 12:37:41
x8)
Vajon a Törvényszék jelenleg zajló ügyeinek hány százalékát teszik ki a trash-influenszerek tyúkperei?
Nemzet Krónikása
(
x24)
Oct 02, 2026 12:38:09
x24)
Vagy csak az is lehet, hogy figyelemkurvul.. esetleg rábaszták a 112-es hívásokat.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 02, 2026 12:48:36
x12)
Ne legyél már ilyen besavanyodott fhasz, nézd a jó oldalát, lesz ismerősöd a BV-ben :D
Ki az az Endre bácsi?
dogoljmegsodi
(
x7)
Oct 02, 2026 12:52:40
x7)
nem feltétlen, ő nem közlési kényszeres mint a Büdös. csak annyit szivárogtat a legyeknek mindig ami a figyelemkurvuláshoz feltétlen szükséges
Eazy
(
x12)
Oct 02, 2026 13:05:44
x12)
Ezt gondoltad a tranyóról is amikor megmozgattad a kártyeneket, mi????
-
Oct 02, 2026 13:07:02
Segítek elindulni a könyvben, Endre. In medias res,pörögve indítva
Vagy in medias hússeb,hörögve indítva
Oct 02, 2026 13:07:02
Eazy
(
x12)
Oct 02, 2026 13:07:59
x12)
Kotródj innen.
Nyomja csak. :D
Zseniális ahogyan belecsavadik a saját hülyeségébe xd
?
Oct 02, 2026 13:22:56
Mennyit is basztál el a jogsira, másfél milliót?
Pedig hányszor el lett mondva, hogy te ahhoz fogyatékos vagy, sosem fogod megszerezni!
Milyen jól jönne most az a pénz, ugye pedofil?
Pedig hányszor el lett mondva, hogy te ahhoz fogyatékos vagy, sosem fogod megszerezni!
Oct 02, 2026 13:22:56
Kötőjel
(
x13)
Oct 02, 2026 13:25:57
x13)
bűz, lehet, hogy te nem adózol, de ha a nemadózás ilyen élethez vezet, én inkább adózok.
vérdíj target nr. 1
herr_schwechater
(
x10)
Oct 02, 2026 13:26:10
x10)
nanana, ha az a pénz lenne már nem lenne. endrének a szuperképessége, hogy ha kap ötezer forintot, akkor egyből tízezret költ el, generálva magának legalább hatezer adósságot kamattal. egyszerűen képtelen a spórolásra
-
Oct 02, 2026 13:28:43
Persze, rég elbaszta volna már egy másik tök értelmetlen és felesleges kacatra.
De attól még bassza csak az ideg, hogy másfél millióból most mennyi sört vehetne!
Oct 02, 2026 13:28:43
Bubuka
(
x15)
Oct 02, 2026 13:30:32
x15)
Csodálatos felidézni, hogy próbálta bebizonyítani, hogy nem egy ember alatti állat, hanem legalább egy retardált, akiknek sikerült jogsit szerezniük.

Milyen nagy pofával mutogatta a sikeres elsősegély vizsgáról a lapot, amit egy 14 éves is meg tud szerezni moped kategóriával.

Bubuka
(
x15)
Oct 02, 2026 13:32:34
x15)
mindegy, Andi!

EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 13:40:14
x25)
Proba, mert nálam nem látszanak a képek megnyitva se. Ha igy se működik nálam se, akkor probáld ibb.co-ra feltölteni öket és onnan beilleszteni ide.

Egyébként meg azt a képet rakjátok be, ha nincsen ezek közt, ha megvan, mikor oldalról volt "fotozva" miközben épen vezetett. Azon a képen rajta van minden debilsége.
Erkelyszimulator
(
x3)
Oct 02, 2026 13:44:37
x3)
Rend van, na!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 02, 2026 13:47:20
x13)
mindegy, Andi!
Mennyit röhögtem anno ennek a balfasznak a jogosítvány szerzéses szerencsétlenkedésein, rendesen fájt a hasam. A legjobban elköltött másfél millió forint volt, szigorúan a mi szo-szo-szórakoztatásunkra.
Bubuka
(
x15)
Oct 02, 2026 13:54:11
x15)
Az hagyján, de ez volt az utolsó másfél milliója. Közben meg azt hazudja hogy a félretett milliók elmentek mert beragasztották kétszer a zárat, meg egy külső uveget kellett cserélni.
Mindenki leírta neki hogy az a pénz amit erre éget sohasem fog megtérülni, sohasem lesz jogsija és munkanélküliként ez az utolsó amire pénzt kéne költenie.
De hát ő ugye okosabb volt akkor is mindenkinél, most meg könyörög naponta, hogy alsopolcos sört vehessen és a teljes megsemmisülésbe navigálta magát.
Ilyen ez.
Nemzet Krónikása
(
x24)
Oct 02, 2026 14:03:31
x24)
Fel ne merd lőni az élőlájvot, elvégre most van péntek délután, tudod, potenciálian utaló magyarok tömegei várják, hogy dobjanak neked valamit, hiszen ki kell segíteni a sztárprogramozót
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 02, 2026 14:04:14
x38)
Méghogy rendelkezési jog, Recskás?!
Az egy dolog, hogy semmi, de semmi sincs, amire nemhogy tulajdonjogod lehetne a gecis zsepiken és a szutykos faptopodon kívül, amit okosba eldugtál a végrehajtó elől, hogy ne vigyék el, és a te kezed által mehessen tönkre (ez amúgy nagyon hamar be fog következni, és nem lesz pénzed se szervízre, se cserealkatrészre xD), de ráadásul téged az a veszély se fenyeget, hogy bármilyen módon előkerüljön bármi, ami rövidebb-hosszabb távon a tiéd lehetne. Egyedül a favella, de azt anyád előbb fogja eladni, hogy az utolsó éveit nyugalomban élhesse le, minthogy te rátehesd a ragacsos mancsodat.
Ráadásul a legközelebbi tárgyaláson már az fog következni, hogy "Szabadláb nem áll rendelkezésre!".
Te féreg!
Örülhettek | Macskaól | Alkohol okozta dependencia | Gyogyóba zárattak | Fél év előzetes, háziőrizet
Az egy dolog, hogy semmi, de semmi sincs, amire nemhogy tulajdonjogod lehetne a gecis zsepiken és a szutykos faptopodon kívül, amit okosba eldugtál a végrehajtó elől, hogy ne vigyék el, és a te kezed által mehessen tönkre (ez amúgy nagyon hamar be fog következni, és nem lesz pénzed se szervízre, se cserealkatrészre xD), de ráadásul téged az a veszély se fenyeget, hogy bármilyen módon előkerüljön bármi, ami rövidebb-hosszabb távon a tiéd lehetne. Egyedül a favella, de azt anyád előbb fogja eladni, hogy az utolsó éveit nyugalomban élhesse le, minthogy te rátehesd a ragacsos mancsodat.
Ráadásul a legközelebbi tárgyaláson már az fog következni, hogy "Szabadláb nem áll rendelkezésre!".
Te féreg!
tranyoinfo
Oct 02, 2026 14:15:00
Tranyo tárgyalást kért,Endre ráhatására, Endre elkészitette a Tranyónak a videofelvételek alapján a beadványt Viktorsz ellen.
Oct 02, 2026 14:15:00
rezsidémon
(
x9)
Oct 02, 2026 14:15:10
x9)
Az általános forgalmi adó-t nem fizeted meg véletlenül te agyatlan?
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
rezsidémon
(
x9)
Oct 02, 2026 14:22:22
x9)
és milliószor kijelentette hogy fontosabb a jogsiszerzés mint a büdös hajléktalanja.Azóta sem jogsi, sem büdös hajléktalan nem áll rendelkezésre.
Nyúbíí
Oct 02, 2026 14:23:00
Miért nem lövöd fel te köcsög koldus? Hétfőre, keddre már nem kell a sör.. Stratégiai érzéked semmi.
Oct 02, 2026 14:23:00
again mine the refund
(
x8)
Oct 02, 2026 14:23:34
x8)
igen ezt mindenki elhitte
herr_schwechater
(
x10)
Oct 02, 2026 14:26:14
x10)
Tranyo tárgyalást kért,Endre ráhatására, Endre elkészitette a Tranyónak a videofelvételek alapján a beadványt Viktorsz ellen.
biztos jó ötlet arra tárgyalást kérni, hogy tiborsz berivózva nekiment a májasnak
Tranyó Tibi
Oct 02, 2026 14:34:46
Hallod testvérem?! Okossan! HALLOD?! Okkosssan testvérem, mer’ baj lesz! Mindenkit megbaszok! biztos jó ötlet arra tárgyalást kérni, hogy tiborsz berivózva nekiment a májasnak
Engem, ott, felprovokáltak. Tetszik érteni?
Jogossan legyintettem a Viktorsz felé egyet.
DE NEKTEK SZÉTBASZOM A SZÁTOKAT!
Oct 02, 2026 14:34:46
EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 14:38:04
x25)
És akkor Viktorsz beidéztette tanuknak a Mannás eladókat, amiból mi baj lehet, végüli csak majdnem 3 éve járkálnak a rendőrségre miattatok és amiatt az este miatt, ugye Tibi?
Csak mondom azon a videófelvételen látszódik az is, ahogy érkezés után, csak úgy zsebre teszel 2 telefont is, mielőtt rátámadsz Viktorszra. És amely telefonok szerepelnek egy rendőrségi papíron is, hogy nálad voltak.
again mine the refund
(
x8)
Oct 02, 2026 14:39:30
x8)
gyagya, tudok egyszer rád figyelni nap közben, és NEM tolod a lájfszot?
-
Oct 02, 2026 14:40:29
Tibortranyó sokadjára is összeSodikázta magát, pedig mi szóóótunk előre!
Oct 02, 2026 14:40:29
elfelejtettemajelszot
Oct 02, 2026 14:41:34
Endre baszod, este meccs, kurvára el kéne hogy fáradj kilencig, szóval lődd fel a lájvot és próbáld meg hergelni a kommenthaverokat, amíg anyád le nem bassza a villanyt.
Oct 02, 2026 14:41:34
EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 14:45:25
x25)
Ja és van egy live arról is, ahol a gyagyás bűnöző miután mindketten szabadultatok a kihallgatás után, keresi rajtad is, az eltűnt telefonokat.
Endre priusza
(
x11)
Oct 02, 2026 14:47:20
x11)
Te Endre és a béranya a favelából mikor érkezik? MIntha kicsit késében lenne már!
-
Oct 02, 2026 14:47:48
Tudtommal arról is van videó ahol Kaffka orditva mondja tööbször is, hogy Endi! Te csalsz régóta! AMS csaló vagy!Te segélyt csalsz,hát itt élsz !
Oct 02, 2026 14:47:48
EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 14:50:42
x25)
Tényleg jó ötlet egy olyan erős jogászbikára hallgatni, aki sikeresen elérte magának, hogy a 3 évet jelentő vádalkut (mértékes indítványt) visszavonja az ügyész és helyette zöldséget akarjon a vádlottból csinálni az IMEI-be.
Aurora
Oct 02, 2026 14:50:49
..és akkor még egy finomság, Tibi mellett felcsapott Kertibudi Andi ütyfédjeként is, megbízásra kalapálja a rágalmakat egy bizonyos Nagy Hajnal ellen.
Kicsit sok az info info, nem lesz ebből baj endre?
Gyere mesélj :)
Oct 02, 2026 14:50:49
EasybankosPedo
(
x25)
Oct 02, 2026 14:57:19
x25)
..és akkor még egy finomság, Tibi mellett felcsapott Kertibudi Andi ütyfédjeként is, megbízásra kalapálja a rágalmakat egy bizonyos Nagy Hajnal ellen.
Gyagyás ugye te ezeket azért csinálod igazából, hogy minél több trasht börtönbe jutas, anélkül hogy spiclinek kéne lenned? Kertubudi vajon mivel fizet, ugye nem képekkel a gyerekeiről?
Hafré
(
x13)
Oct 02, 2026 15:02:03
x13)
Sikeresen kézbesítve háznál.
olyan ellenséges vagy velem
PúpszásziRePont
(
x8)
Oct 02, 2026 15:05:38
x8)
Azért azt láthattuk eddig, hogy saját ügyei kapcsán eddig mire jutott az AI-vezérelt púpszászi putrijogász. A várhatóan letöltendő évek száma egyre csak pörög fölfelé a képzeletbeli számlálón. Ha mindezek tudatában valaki tőle kér jogi tanácsot, az megérdemli a sorsát, úgy gondolom. Tudjuk, hogy a putrijogász ugyebár mindenkinek segít. Valami azonban azt súgja, hogy emögött nem az önzetlenség lapul. Ha netán ezen gányolások kapcsán anyagi ellenszolgáltatás is fölmerült, abból még lehetnek problémák. Vadász Gyula példáját említeném, akit néhányszor már beidéztek a NAV-hoz, és hosszasan kellett magyarázkodnia, évekre visszamenőleg, hogy ki, és miért utalt a számlájára.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 02, 2026 15:06:36
x38)
Sikeresen kézbesítve háznál.
Akkor indul is a Tipli-lájv hamarosan! Juhúúúú!
-
Oct 02, 2026 15:09:55
Vadász Gyula példáját említeném, akit néhányszor már beidéztek a NAV-hoz, és hosszasan kellett magyarázkodnia, évekre visszamenőleg, hogy ki, és miért utalt a számlájára.
És lett belőle valami? Az ilyet simán kényszermunkára kellene ítélni. Mindegyik tartja a markát, de a közösbe büdös bármennyit is beletenni. Le kellene velük dolgoztatni amit felhalmoztak tartozást! Oct 02, 2026 15:09:55
Sodi valósága
Oct 02, 2026 15:10:05
Azért azt láthattuk eddig, hogy saját ügyei kapcsán eddig mire jutott az AI-vezérelt púpszászi putrijogász. A várhatóan letöltendő évek száma egyre csak pörög fölfelé a képzeletbeli számlálón. Ha mindezek tudatában valaki tőle kér jogi tanácsot, az megérdemli a sorsát, úgy gondolom. Tudjuk, hogy a putrijogász ugyebár mindenkinek segít. Valami azonban azt súgja, hogy emögött nem az önzetlenség lapul. Ha netán ezen gányolások kapcsán anyagi ellenszolgáltatás is fölmerült, abból még lehetnek problémák. Vadász Gyula példáját említeném, akit néhányszor már beidéztek a NAV-hoz, és hosszasan kellett magyarázkodnia, évekre visszamenőleg, hogy ki, és miért utalt a számlájára.
Hehe, rábasztál nem pénzt kérek a beadványírásért, hanem sörtöt!
Oct 02, 2026 15:10:05
again mine the refund
(
x8)
Oct 02, 2026 15:10:59
x8)
gyagya, köszönd meg az italokat!
Endre priusza
(
x11)
Oct 02, 2026 15:11:50
x11)
Kiváló ötlet, mert a zugírásért is kaphat még két évet, szóval tényleg semmi okát sem látom, hogy ne akarjon Putricselliként tündökölni. Legföljebb majd csak az ötvenes években szabadul!
PúpszásziRePont
(
x8)
Oct 02, 2026 15:12:19
x8)
Endre, induljon az unboxing lájv! Ne legyél hálátlan!
tranyókiller
(
x2)
Oct 02, 2026 15:15:33
x2)
Ma mar nem mer senki pimaszkodni remelem, mert tudjuk annak mi lenne a kovetkezmenye! XD
Achtung!!
PúpszásziRePont
(
x8)
Oct 02, 2026 15:17:52
x8)
És lett belőle valami? Az ilyet simán kényszermunkára kellene ítélni. Mindegyik tartja a markát, de a közösbe büdös bármennyit is beletenni. Le kellene velük dolgoztatni amit felhalmoztak tartozást!
Szerintem idővel "beérnek" majd a dolgok. Vadásznál is, a Cucunál is, Endrénél is.
dogoljmegsodi
(
x7)
Oct 02, 2026 15:54:29
x7)
mi van Büdös?! miért nem mutatod be milyen italt kaptál? elkezdted egyből szipolyozni mint egy poloska?
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

AKURVAANYÁD!!!!!!