De ez hogy derült ki? Mert nem kutatják át minden külföldi poggyászát hogy milyen gyógyszer van nála.
Csak nem a hugyozás miatt intézkedtek Endrével szemben?
óbégatott, szétszórta a cuccait, a kamera meg felvette
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
A gyagya már ott megbukott, hogy nem ember, vagyis akármit visz, az indokolja hogy jól púpon basszák.
Minden a legnagyobb rendben!!
Hát, nekem az a sejtésem hogy volt egy kiutazása berlinbe, amikor leszállították a buszról mert foskészen volt, és esélyesen hívtak rá mentőt is, akik meg megtalálták nála a tranyótól kapott bogyóit.
igazából ennyi lehetett a nagy nemmondomej titok.
minden csak idő kérdése, azt sem mondta el, hogy hányt-e, aztán pár nappal később mégis
le vagy tiltva, kurva anyád
Más éjjel fél 3-kor és más fényes nappal egy pályaudvaron azért...
Ez a Hlavní Nádraží-n napi szinten történik. Ugyanúgy mint Budapest pályaudvarain. Fényes nappal. Ott hemzsegnek a hajléktalanok és Endre pont megfelel egy hajléktalan leírásának.
Pfejjj bazdmeg.
De akkor erre gyakorolt, amikor balna testevel puceran elaludt a nudistrandon elolajvban, es kuka lett a yt csatornaja :D
Vartad, h raszalljanak az anuszodra a a ven buzik a nudiban, mi fikas? De meg nekik sem kellettel, pedig a csatornadat is felaldoztad.
Balek:D
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
olyan amorf még hátulrol nézve is hogy nem létezik az a buzi aki ráizgulna. neki ez sem opció.
Pontosan. Így azért szebb, hogy a testvéreim basszák meg a fikást.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Nyilván az első, mert egy pólót sem tud kimosni.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Ekkor kellett buszt cserélni, mert betört az ablak. Az akkori utazását pontosan úgy "tervezte", hogy leszedálja magát rivóval és sörrel, majd alszik az út végéig.
A busz ablaka betört, így Pozsonyban a szokott mélygarázsban akartak csinálni egy gyors cserét.
Amikor bejelentkezett a gyógyszer és a sör hatása alatt minden eddiginél jobban be volt lassulva, de az már csak a történet "vége" volt, mert a hisztijei közepette elmondta, hogy cirkuszolt a sofőrrel, hogy ő márpedig nem száll le, oldják meg máshogyan, nem ezért fizetett stb.
Na, most ha nem egy keményebb kötésű szláv buszsofőrt fogott ki, hanem egy modorosabbat, az hozzá se akart érni a büdös, koszos migrihez. Hívhattak hozzá rendőrt, akikkel szintén neki állt cirkuszolni....
:D
Prágában csak az anyját baszta meg.
A jó portás csak baszik!
Nem figyelsz. Többször szándékosan mond prágát pozsony helyett, még az ország nevét sem mondja ki, mert azt hiszi, hogy ezzel hergel.
Az idiotizmusból kell kiindulni amikor megfejted a fikást. Mindig kérdezd azt, hogy mit tenne ebben a helyzetben egy idióta, és ott lesz a megfejtés.
Ez volt az amikor órákat töltött el pozsonyban és hol haza akart menni, hol menni akart tovább de valami olyan járattal aminek semmi értelme nem volt. teljesen átvette a kontrollt a "rivotil", később letagadta hogy emlékezne bármire ebből.
Az az állásinterjú is jól el lett sodikázva, a hülye meg fent hagyta a cuccait a buszon ami elment nélküle és nem figyelt oda hogyan pótolják majd, a shör fontosabb volt.
Mivel ő magasan képzett fasztisztelő, mindegy lenne. Bár lusta, szóval inkább baszatná magát.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Madarakat békén hagyod, a kurva anyád, mert legközelebb leszakítom a fejedet, ha meglátlak a 10. kerületben.
Ők valójában gurulkák, Endre gurulkái. Nem trollok.
A jó portás csak baszik!
Tudja valaki hol zajlik a tanfolyam? Ma pont lenne időm meglátogatni a retardot.

Kellemes kis pitonsz két perce a liveban
BEST Institut für berufsbezogene Weiterbildung und Personaltraining GmbH
A-1070 Wien, Mariahilfer Straße 8
Tel.: +43/1/585 50 50
Fax: +43/1/585 50 50 – 77
E-Mail: [email protected]
Web: best.at
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Már az ásítás is ásit.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Köszönöm drága kolegám, 5 percre lakom a BEST-től. Mikor lesz vége a tanfolyamnak?
Remélem kapsz bant te rohadék! Megérdemelted a tegnapiért!
A legközelebbi parkban csövezik.
Mekkora lenne egy olyan videó, ahol látjuk kikacsázni a bejáraton, remekül lehetne látni a kontrasztot a hülye csöves és a többi normális ember öltözete között.
Az kurvaélet hogy motyog magában folyamatosan
Valamikor 17 és 18 óra közt. Eddig az utolsó szünetek 17 óra felé szoktak véget érni, ami után még vissza szokott menni kb fél, háromnegyed órára. Ha tudod és van időd rá, akkor próbáld lekövetni a szállásáig.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
forum.sodika.org/?pageNo=14184#comment-1433842
Asci írta: 3 óra, 2 óra a tanfolyam, de van közte 2 db fél órás szünet
Néha tovább szokott tartani heti pofavizit alkalmával de az hét elején vagy végén szokott lenni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Fasza, akkor még tanulok egy pici termodinamikát aztán irány a BEST. Szerintetek mikor lenne érdemes ott lenni? Időm van de azért csak nem szeretnék egy órát várakozni.
Höhö megfaty hülye tejmodinamikus troll mész az excejbe
És még témába is vág. Elvégre Endre sem más csak egy meleg test. Höhöhöhö
Értik ugye? Meleg test!
Hat ez zseniális!
Egész jó lett a Spyro remaster, csak az a púpos víziszörny ne lenne benne
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ráadásul bugos is, mert a púpos viziszörny körül a viznek barnának kellene lennie a sok szartól.
Úgy várom már, amikor marakodnak Endre segélyén, hogy ki inkasszózzon először.
"Az üt először, aki igazán nagyot üt, és először."
Még ezem az AMS-es bázison is szokott mozogni:
Wolfganggasse 58-60
1120 Wien, Ausztria
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
A mostani piton képre?
Nem.is baj a tegnapi pinaszkodasaert
Punszisza a lekjopp!
Szerintem nem az a mérvadó, hanem ez: europa.eu/youreurope/citizens/work/work-abroad/cross-border-commuters/index_de.htm (magyarul: europa.eu/youreurope/citizens/work/work-abroad/cross-border-commuters/index_hu.htm)
El kell keseritsem, a medián szociális munkás bér Bécsben jelenleg 44.000 Euro per év, ami havi 2.230 Eurónak felel meg, plusz 13. És 14. Havi fizu, amit munkanélküli segélyen tengődő alkoholistak ugye nem kapnak.
Hetyetye. Küldtél már be valami anyagot?
IGEN/NEM?
IGEN/NEM?
IGEN/NEM?
IGEN/NEM?
full részeg a suliban
Hülyének meg vaknak kellene lenni hogy ezt ne vegyék észre..Milyen jellemzés lesz írva róla vajon?
Folyamatosan alkesz geci?
Punszisza a lekjopp!
Milyen jó, hogy ezeknek úgy osztja a TB a gyógyszert, hogy még kínálni is lehet belőle.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Szóval van.
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Egy nap alatt két fiókja ment a levesbe

Bruttó 4.400 havonta az lepkefing Ausztriában az IT-ben.
IT-ben dolgozoként egyidosen a senkihazival Bécsben 95.000 Euro az éves bruttom és alul vagyok fizetve. Bruttó 4.400 havonta az 61.600 éves bruttó....
Endre priusza
(
x11)
May 21, 2024 13:36:10
x11)
Te Endre, ez a prostitúció az eddigi legéletképesebb ötleted. Te csak fekszel részegen egy ágyon, miközben igénytelen vén buzik elintéznek hatulról. Talán erre még te is alkalmas lennél!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
banshee
(
x24)
May 21, 2024 13:37:31
x24)
A cseheknél az a policy hogy ha olyan gyógyszert viszel be, amit náluk nem forgalmaznak akkor:
1. Csak egy embernyi adagot vihetsz(változó hogy ez miből mennyi)
2. Fel kell tudnod mutatni az orvosi javaslatot, és a receptet amit az orvos állít ki.
Ha a fentiekből bármelyik hibádzik, akkor az legalább pénzbünti.
2. Fel kell tudnod mutatni az orvosi javaslatot, és a receptet amit az orvos állít ki.
Ha a fentiekből bármelyik hibádzik, akkor az legalább pénzbünti.
De ez hogy derült ki? Mert nem kutatják át minden külföldi poggyászát hogy milyen gyógyszer van nála.
analfarmer01
May 21, 2024 13:38:40
A Prágai levéllel kapcsolatban:
Prágában laktam kb 10 évig (félig Cseh vagyok). A rendőrséget kurvára nem érdekli a nyilvános huggyozás - még akkor is hogyha valaki feljelentést tesz. Többször is megtörtént, hogy fél 3 körül klub után full részegen hugyoztam a vencel-tér közepén, kb 10 rendőr látókörében lmao. Ha már utánanéztek, az azt jelenti hogy valamit nagyon elbaszott a gyagyás. Hallottam, hogy valamit a Rivotril-ről mondott a streamen de az csak akkor kapcsolható a levélhez, hogyha a személyén találták. Nagy valószínűséggel valami súlyosabb történt.
Prágában laktam kb 10 évig (félig Cseh vagyok). A rendőrséget kurvára nem érdekli a nyilvános huggyozás - még akkor is hogyha valaki feljelentést tesz. Többször is megtörtént, hogy fél 3 körül klub után full részegen hugyoztam a vencel-tér közepén, kb 10 rendőr látókörében lmao. Ha már utánanéztek, az azt jelenti hogy valamit nagyon elbaszott a gyagyás. Hallottam, hogy valamit a Rivotril-ről mondott a streamen de az csak akkor kapcsolható a levélhez, hogyha a személyén találták. Nagy valószínűséggel valami súlyosabb történt.
May 21, 2024 13:38:40
halászlé
(
x24)
May 21, 2024 13:38:57
x24)
óbégatott, szétszórta a cuccait, a kamera meg felvette
MaxPayne
(
x24)
May 21, 2024 13:38:59
x24)
Na igen, de egyreszt szeretnie kell egy komoly zacskot, amit az ugyfelek a veknire tudnak huzni, plusz ki kell szamolni, hogy egy aktus utan hany darab wc papir fog fogyni. Lehet meg igy is minuszos lesz a pedofil.
Baar ha aztan a szaros faszt szepen le is szopja…
Baar ha aztan a szaros faszt szepen le is szopja…
Palfaszkeci
May 21, 2024 13:42:15
A cseheknél az a policy hogy ha olyan gyógyszert viszel be, amit náluk nem forgalmaznak akkor:
A gyagya már ott megbukott, hogy nem ember, vagyis akármit visz, az indokolja hogy jól púpon basszák.
Minden a legnagyobb rendben!!
May 21, 2024 13:42:15
40_éves_junior
(
x6)
May 21, 2024 13:42:24
x6)
Hát, nekem az a sejtésem hogy volt egy kiutazása berlinbe, amikor leszállították a buszról mert foskészen volt, és esélyesen hívtak rá mentőt is, akik meg megtalálták nála a tranyótól kapott bogyóit.
dogoljmegsodi
(
x5)
May 21, 2024 13:43:54
x5)
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
May 21, 2024 13:46:15
x7)
minden csak idő kérdése, azt sem mondta el, hogy hányt-e, aztán pár nappal később mégis
banshee
(
x24)
May 21, 2024 13:51:36
x24)
A Prágai levéllel kapcsolatban:
-
May 21, 2024 13:55:15
Sodi evek ota mondjuk neked az onlyfans-t a cicaval, de mar ez sem valosulhat meg szerencsere mert mar a Laurakedves cicazik, az o prostija lett
May 21, 2024 13:55:15
analfarmer01
May 21, 2024 13:56:04
Ez a Hlavní Nádraží-n napi szinten történik. Ugyanúgy mint Budapest pályaudvarain. Fényes nappal. Ott hemzsegnek a hajléktalanok és Endre pont megfelel egy hajléktalan leírásának.
May 21, 2024 13:56:04
s
May 21, 2024 13:56:23
Tenyleg amikor berlinbe probalt kijutni, akkor hol es merre akadt el? Nem pont praga?
May 21, 2024 13:56:23
Shared Car
May 21, 2024 13:56:49
Nem Pragaban hugyozott ez a fasz, hanem Pozsonyban, csak rosszul mondta. Nem jart Pragaban.
May 21, 2024 13:56:49
démondémon
(
x2)
May 21, 2024 13:57:12
x2)
Te Endre, ez a prostitúció az eddigi legéletképesebb ötleted. Te csak fekszel részegen egy ágyon, miközben igénytelen vén buzik elintéznek hatulról. Talán erre még te is alkalmas lennél!
Pfejjj bazdmeg.
De akkor erre gyakorolt, amikor balna testevel puceran elaludt a nudistrandon elolajvban, es kuka lett a yt csatornaja :D
Vartad, h raszalljanak az anuszodra a a ven buzik a nudiban, mi fikas? De meg nekik sem kellettel, pedig a csatornadat is felaldoztad.
dogoljmegsodi
(
x5)
May 21, 2024 13:58:30
x5)
Pfejjj bazdmeg.
olyan amorf még hátulrol nézve is hogy nem létezik az a buzi aki ráizgulna. neki ez sem opció.
Hahó
(
x135)
May 21, 2024 14:01:22
x135)
Nem Pragaban hugyozott ez a fasz, hanem Pozsonyban, csak rosszul mondta. Nem jart Pragaban.
transzzsírsav
May 21, 2024 14:04:01
Endre vajon köcsög vagy csicska lenne a sitten?
ma nem jó ma ütyeket intézek
May 21, 2024 14:04:01
HTC Vive
(
x2)
May 21, 2024 14:05:26
x2)
Nyilván az első, mert egy pólót sem tud kimosni.
Arthur Dent
(
x1)
May 21, 2024 14:06:27
x1)
May 21, 2024 14:06:27
KÖCSÖGCSICSKA !!! May 21, 2024 14:06:27
linziasztal01
(
x77)
May 21, 2024 14:07:50
x77)
Ekkor kellett buszt cserélni, mert betört az ablak. Az akkori utazását pontosan úgy "tervezte", hogy leszedálja magát rivóval és sörrel, majd alszik az út végéig.
A busz ablaka betört, így Pozsonyban a szokott mélygarázsban akartak csinálni egy gyors cserét.
Amikor bejelentkezett a gyógyszer és a sör hatása alatt minden eddiginél jobban be volt lassulva, de az már csak a történet "vége" volt, mert a hisztijei közepette elmondta, hogy cirkuszolt a sofőrrel, hogy ő márpedig nem száll le, oldják meg máshogyan, nem ezért fizetett stb.
Na, most ha nem egy keményebb kötésű szláv buszsofőrt fogott ki, hanem egy modorosabbat, az hozzá se akart érni a büdös, koszos migrihez. Hívhattak hozzá rendőrt, akikkel szintén neki állt cirkuszolni....
MaxPayne
(
x24)
May 21, 2024 14:09:03
x24)
Szerintem maradjunk annyiban, hogy a börtönben az elsö nap kiverik a loopolo elmebeteg összes fogát, utána meg ö lesz ott a helyi szopósmalac.
-
May 21, 2024 14:11:56
Azt azért nagyon jó lenne tudni, hogy ez most prágai vagy pozsonyi ügy, mert a korcs láthatólag nem tudja mi a különbség a két város közt.
Prágát többször mondta, de pozson is elhangzott azért és prágában nem volt sokat, pozsonyban meg volt egy azóta is méltán emlegetett rivós meltdownja.
Prágát többször mondta, de pozson is elhangzott azért és prágában nem volt sokat, pozsonyban meg volt egy azóta is méltán emlegetett rivós meltdownja.
May 21, 2024 14:11:56
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 21, 2024 14:14:37
x7)
Azon még nagyon nevetek, hogy az auticunami közepette valami sorozatból kezdett idézgetni :DDD 42 évesen... Így "fenyegetőzni" még 15 évesen is rettenetesen szánalomszar... Endre te egy igazi kis buzi vagy, de komolyan. Szarszagú csövesknél se tudsz semmit se elérni. Emlékszem egyszer te közvetítetted, hogy milyen amikor a tranyó kívűlről nézve "fenyegeti" a telóját. Azon is nevettem, de úgy megnézném, amikor a macskahúgyszagú ólban füstöl a billentyűzet, meg vágod a pofákat fórumozás közben. Parádésan tragikomikus pillanatok lehetnek ezek!
A jó portás csak baszik!
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 21, 2024 14:15:01
x7)
Azt azért nagyon jó lenne tudni, hogy ez most prágai vagy pozsonyi ügy, mert a korcs láthatólag nem tudja mi a különbség a két város közt.
Prágában csak az anyját baszta meg.
-
May 21, 2024 14:16:33
Nem figyelsz. Többször szándékosan mond prágát pozsony helyett, még az ország nevét sem mondja ki, mert azt hiszi, hogy ezzel hergel.
Az idiotizmusból kell kiindulni amikor megfejted a fikást. Mindig kérdezd azt, hogy mit tenne ebben a helyzetben egy idióta, és ott lesz a megfejtés.
May 21, 2024 14:16:33
again mine the refund
(
x6)
May 21, 2024 14:17:45
x6)
Ez volt az amikor órákat töltött el pozsonyban és hol haza akart menni, hol menni akart tovább de valami olyan járattal aminek semmi értelme nem volt. teljesen átvette a kontrollt a "rivotil", később letagadta hogy emlékezne bármire ebből.
Az az állásinterjú is jól el lett sodikázva, a hülye meg fent hagyta a cuccait a buszon ami elment nélküle és nem figyelt oda hogyan pótolják majd, a shör fontosabb volt.
max5enutálnak
(
x47)
May 21, 2024 14:18:39
x47)
Mivel ő magasan képzett fasztisztelő, mindegy lenne. Bár lusta, szóval inkább baszatná magát.
Och-Kom Taot
(
x3)
May 21, 2024 14:18:44
x3)
Prága vagy Pozsony egyre megy, lényeg, hogy egy újabb ország, ahol gyűlölik a sodit.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
bomladozó macskaól
May 21, 2024 14:19:23
Madáááj..
Ezért fontos volt fellőni a lájvot fikás
May 21, 2024 14:19:23
Madáj
May 21, 2024 14:20:11
Hagyjál békén a picsába te pedofil buzi!
May 21, 2024 14:20:11
linziasztal01
(
x77)
May 21, 2024 14:20:38
x77)
A tegnapi coming out mellé ma ismét elmondta, hogy csak azért nem volt közös fütyizés Jenessel, mert nem volt rá idő és megfelelő (nyugtató) környezet.
Ebből arra következtetek, hogy Endre bizony felhozta a fütyizés témát a másik agysérült buzinak.
Nagyon nevetek rajtad, te balek geci. Mit mondtál? Most hozzád nem mehettek buzulni, mert otthon van anyukád? :))
Ebből arra következtetek, hogy Endre bizony felhozta a fütyizés témát a másik agysérült buzinak.
Nagyon nevetek rajtad, te balek geci. Mit mondtál? Most hozzád nem mehettek buzulni, mert otthon van anyukád? :))
linziasztal01
(
x77)
May 21, 2024 14:23:12
x77)
Ha a "luxuskurválkodásban" is másolni akarja Tibit, akkor egy újabb ok, hogy Tibi elmegy a kurva anyjába, amiért elsodikázta az öngyilkos lájvot!
dogoljmegsodi
(
x5)
May 21, 2024 14:24:54
x5)
endre ezzel a kinézettel mint fizető vendég se jöhet szóba nem még hogy neki fizessenek a szexért.
azert ez abszurdum lenne.
azert ez abszurdum lenne.
Rufus
May 21, 2024 14:26:42
Fú de undorító ahogy csámcsog. Az a száj tényleg csak sörtöt és faszt kíván...
heló
May 21, 2024 14:26:42
Madárfotós troll
May 21, 2024 14:27:15
Madáááj..
Madarakat békén hagyod, a kurva anyád, mert legközelebb leszakítom a fejedet, ha meglátlak a 10. kerületben.
May 21, 2024 14:27:15
-
May 21, 2024 14:27:21
Tipp:
Mivel nem vitt laptopot, ahonnan tud fórumozni, egy kiválasztott időpontban záporozhatnak a leakek, nem tud rá "reagálni", ha pedig tiktok élőben mutogatja, akkor ez a csatornája is ugrik.
Mivel nem vitt laptopot, ahonnan tud fórumozni, egy kiválasztott időpontban záporozhatnak a leakek, nem tud rá "reagálni", ha pedig tiktok élőben mutogatja, akkor ez a csatornája is ugrik.
May 21, 2024 14:27:21
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 21, 2024 14:32:20
x2)
Ez a Juraj elképesztően irritáló a korcs livejaban.. ha itt vagy, a kevesebb néha több, megérné egy kicsit kussolni
halászlé
(
x24)
May 21, 2024 14:34:25
x24)
endre alszik a tanfolyamon, a padtársával együtt
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 21, 2024 14:34:51
x7)
Ez a Juraj elképesztően irritáló a korcs livejaban.. ha itt vagy, a kevesebb néha több, megérné egy kicsit kussolni
Ők valójában gurulkák, Endre gurulkái. Nem trollok.
linziasztal01
(
x77)
May 21, 2024 14:36:30
x77)
jelentéstek lasszófasz
analfarmer01
May 21, 2024 14:36:36
endre alszik a tanfolyamon, a padtársával együtt
Tudja valaki hol zajlik a tanfolyam? Ma pont lenne időm meglátogatni a retardot.
May 21, 2024 14:36:36
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 21, 2024 14:37:10
x2)

Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
May 21, 2024 14:37:12
x7)
Endrénél szánalmasabb létezés már csak az, ha a gurulkája vagy.
A jó portás csak baszik!
trolléga
(
x30)
May 21, 2024 14:38:05
x30)
Nem vagyok őrült
(
x3)
May 21, 2024 14:39:45
x3)
"Technikai eszközömhöz nem nyúlsz"
Minden O és K
trolléga
(
x30)
May 21, 2024 14:40:23
x30)
"mert egyszerűbb"
Azért vonatozik fikkbusz helyett
Azért vonatozik fikkbusz helyett
linziasztal01
(
x77)
May 21, 2024 14:40:26
x77)
Szépen megerősítette, hogy "nem cseh ügye van". :)
Ez tényleg ennyire fogyatékos.
mondomkusskuss
(
x21)
May 21, 2024 14:44:04
x21)
Vége a pedofil livenak.
MaxPayne
(
x24)
May 21, 2024 14:45:34
x24)
Szépen megerősítette, hogy "nem cseh ügye van". :)
Már az ásítás is ásit.
analfarmer01
May 21, 2024 14:48:47
Köszönöm drága kolegám, 5 percre lakom a BEST-től. Mikor lesz vége a tanfolyamnak?
May 21, 2024 14:48:47
linziasztal01
(
x77)
May 21, 2024 14:50:06
x77)
Ezek mellett akkor tényleg az (volt) a terv, hogy utasításba adta a köpedék kurva anyjának, hogy semmilyen levelet nem vehet át, ezzel akar időt húzni.
Golda természetesen átveszi és egy héttel később nyomja a fia zsidó orra alá. :))
Golda természetesen átveszi és egy héttel később nyomja a fia zsidó orra alá. :))
daniel83
(
x1)
May 21, 2024 14:50:16
x1)
Nem tudjuk pontosan, de az biztos hogy most ment be, és kb 1-1.5 óránként kimegy sörözni.
.
May 21, 2024 14:51:58
Remélem kapsz bant te rohadék! Megérdemelted a tegnapiért!
May 21, 2024 14:51:58
-
May 21, 2024 14:52:07
A legközelebbi parkban csövezik.
Mekkora lenne egy olyan videó, ahol látjuk kikacsázni a bejáraton, remekül lehetne látni a kontrasztot a hülye csöves és a többi normális ember öltözete között.
Az kurvaélet hogy motyog magában folyamatosan
May 21, 2024 14:52:07
EasybankosPedo
(
x23)
May 21, 2024 14:55:29
x23)
Valamikor 17 és 18 óra közt. Eddig az utolsó szünetek 17 óra felé szoktak véget érni, ami után még vissza szokott menni kb fél, háromnegyed órára. Ha tudod és van időd rá, akkor próbáld lekövetni a szállásáig.
trolléga
(
x30)
May 21, 2024 14:57:24
x30)
forum.sodika.org/?pageNo=14184#comment-1433842
Asci írta: 3 óra, 2 óra a tanfolyam, de van közte 2 db fél órás szünet
Néha tovább szokott tartani heti pofavizit alkalmával de az hét elején vagy végén szokott lenni.
Kakaspina
(
x24)
May 21, 2024 14:59:19
x24)
Gyagya kérdezd meg az eritreai osztálytársakat mit csináltak pünkösd alatt!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
analfarmer01
May 21, 2024 15:01:47
Fasza, akkor még tanulok egy pici termodinamikát aztán irány a BEST. Szerintetek mikor lenne érdemes ott lenni? Időm van de azért csak nem szeretnék egy órát várakozni.
May 21, 2024 15:01:47
Tyodika
May 21, 2024 15:04:27
Höhö megfaty hülye tejmodinamikus troll mész az excejbe
May 21, 2024 15:04:27
Galla Miklós
May 21, 2024 15:04:29
És még témába is vág. Elvégre Endre sem más csak egy meleg test. Höhöhöhö
Értik ugye? Meleg test!
Hat ez zseniális!
May 21, 2024 15:04:29
Eazy
(
x11)
May 21, 2024 15:07:40
x11)
"Technikai eszközömhöz nem nyúlsz"
MaxPayne
(
x24)
May 21, 2024 15:15:32
x24)
Ráadásul bugos is, mert a púpos viziszörny körül a viznek barnának kellene lennie a sok szartól.
Dörpepúp
(
x7)
May 21, 2024 15:23:05
x7)
Enyje endre, megint ezek a fránya csehszlovák műkörmösök meg buszsofőrök meg rendőrbácsik. Remélem szárazon basztad meg őket és nem fordítva! *pr*
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
-
May 21, 2024 15:26:36
Akkor gyagya 4 országban vannak ügyeid.
Jó az irány.
Jó az irány.
May 21, 2024 15:26:36
SyntaxError
(
x24)
May 21, 2024 15:26:47
x24)
Endre, az miért van, hogy bárhova, bármelyik országba mész, mindenhol ügyecskék nőnek ki a földből?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ásó27
(
x68)
May 21, 2024 15:30:48
x68)
Egyébként az én reportjaimat bekapta a fikás liveja, szóval lehet, hogy lesz most egy kis pihi!
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
May 21, 2024 15:32:17
x77)
Akkor gyagya 4 országban vannak ügyeid.
Jó az irány.
Jó az irány.
Úgy várom már, amikor marakodnak Endre segélyén, hogy ki inkasszózzon először.
"Az üt először, aki igazán nagyot üt, és először."
Ilyen nincs
(
x4)
May 21, 2024 15:33:55
x4)
Még ezem az AMS-es bázison is szokott mozogni:
Wolfganggasse 58-60
1120 Wien, Ausztria
mondomkusskuss
(
x21)
May 21, 2024 15:34:06
x21)
Egyébként az én reportjaimat bekapta a fikás liveja, szóval lehet, hogy lesz most egy kis pihi!
A mostani piton képre?
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 21, 2024 15:39:17
x17)
A mostani piton képre?
Nem.is baj a tegnapi pinaszkodasaert
SyntaxError
(
x24)
May 21, 2024 15:40:31
x24)
Több generációs budai keresztyén értelmiségi:
Ügyészségnek író troll
Ahhoz gyakorlatilag naponta kéne visszajárnia Magyarországra, Pendlerarbeitereknek AMS pénz nem jut. Amennyiben be van jelentve Ausztriában és bizonyítani tudja, hogy x hónapot dolgozott (azaz fizette a SV-t), addig kap támogatást.
Szerintem nem az a mérvadó, hanem ez: europa.eu/youreurope/citizens/work/work-abroad/cross-border-commuters/index_de.htm (magyarul: europa.eu/youreurope/citizens/work/work-abroad/cross-border-commuters/index_hu.htm)
Kikmakukk
(
x1)
May 21, 2024 15:41:17
x1)
a púpos ezt is sikernek könyveli el, hogy többet segíjt kap, mint a szocmunkást
El kell keseritsem, a medián szociális munkás bér Bécsben jelenleg 44.000 Euro per év, ami havi 2.230 Eurónak felel meg, plusz 13. És 14. Havi fizu, amit munkanélküli segélyen tengődő alkoholistak ugye nem kapnak.
Szkeptikus troll
May 21, 2024 15:42:52
Hetyetye. Küldtél már be valami anyagot?
IGEN/NEM?
IGEN/NEM?
IGEN/NEM?
IGEN/NEM?
May 21, 2024 15:42:52
dogoljmegsodi
(
x5)
May 21, 2024 15:45:38
x5)
értéktelen ütni való fogyatékos buzi live
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 21, 2024 15:47:37
x17)
Megint volt felkérdezés?:)
Punszisza a lekjopp!
Och-Kom Taot
(
x3)
May 21, 2024 15:47:43
x3)
rossz élménye lehetett a tanfolyamon, nagyon kivan
"mi a retkes fasznak kell nekem itt lennem?? elegem van el akarok húzni innen!!"
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
"mi a retkes fasznak kell nekem itt lennem?? elegem van el akarok húzni innen!!"
Hafré
(
x9)
May 21, 2024 15:47:50
x9)
Siro picsaszaj eloonline
lépek ki mert hülyék vagytok
danieldobai
May 21, 2024 15:47:54
Megint volt felkérdezés?:)
full részeg a suliban
May 21, 2024 15:47:54
linziasztal01
(
x77)
May 21, 2024 15:48:48
x77)
Hisztike
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 21, 2024 15:49:00
x17)
full részeg a suliban
Hülyének meg vaknak kellene lenni hogy ezt ne vegyék észre..Milyen jellemzés lesz írva róla vajon?
Folyamatosan alkesz geci?
SyntaxError
(
x24)
May 21, 2024 15:50:04
x24)
Viktrollsz a live-ban.
dogoljmegsodi
(
x5)
May 21, 2024 15:50:13
x5)
egyszer mar elkezdte mondani hogy a best mit mondott rola az amsnek csak szotyi agya kozbe pofazott.
sose tudjuk meg.
sose tudjuk meg.
trolléga
(
x30)
May 21, 2024 15:50:16
x30)
Remélem ma lezárul egy migri tanfolyam. Még vissza kell mennie, nem?
Ön fogyatékos, Herr Kiss? Xd
Ön fogyatékos, Herr Kiss? Xd
linziasztal01
(
x77)
May 21, 2024 15:50:33
x77)
Interjúra a szaros gatyában megy, abban a kockás bohócnadrágban.
SyntaxError
(
x24)
May 21, 2024 15:51:47
x24)
Frontin ügyecske van Prágában / Pozsonyban...
Ajaj...
Ajaj...
KicsiNéző
(
x13)
May 21, 2024 15:52:19
x13)
"Megkínál a gyógyszerével, az nem illegális"
MEGKÍNÁL A GYÓGYSZERÉVEL :DDD
MEGKÍNÁL A GYÓGYSZERÉVEL :DDD
trolléga
(
x30)
May 21, 2024 15:53:07
x30)
Rendszámot mutogatott. Ásó pls segíts, az én bejelentéseimet leszarják
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 21, 2024 15:55:40
x10)
Kiröhögte a rendőrnő, mert tudta, hogy az a mennyiség is kevés, hogy a slag felálljon.
Álmodjatok Rémeket!
noikabatgomb
(
x10)
May 21, 2024 15:56:10
x10)
Benzodiazepamra pozitiv lenne a teszt. Jobol.
Ebben eddig lehetett eljutni.
keserke
(
x4)
May 21, 2024 15:56:43
x4)
"Megkínál a gyógyszerével, az nem illegális"
Milyen jó, hogy ezeknek úgy osztja a TB a gyógyszert, hogy még kínálni is lehet belőle.
Ilyen nincs
(
x4)
May 21, 2024 15:58:03
x4)
Loop:
"Nincs rá jogszabály"
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
"Nincs rá jogszabály"
KicsiNéző
(
x13)
May 21, 2024 15:58:07
x13)
Nincs rá jogszabály loop.
Púpszászi napelem
(
x13)
May 21, 2024 15:58:56
x13)
Nincs rá jogszabály loop.
Szóval van.
-
May 21, 2024 15:59:12
Egy nap alatt két fiókja ment a levesbe

May 21, 2024 15:59:12
újpesti troll
May 21, 2024 15:59:40
Könyörgöm valamelyik jogász troll egy releváns jogszabályt mellékeljen be ide, mert a gyagyás kibaszott idegesítő
Egy osztrák csöves hatóságokat provokál maga ellen
May 21, 2024 15:59:40
nmthrwwy420
(
x12)
May 21, 2024 15:59:58
x12)
Ha ennyire "biztos" benne, akkor fixen rákeresett már, és a legelső hülyeséget megjegyezte és azt loopolja.
Ezzel akkor confirmed lehet, hogy Rivós sztori van Prágában / Pozsonyban.
Ki az az Endre bácsi?
Ezzel akkor confirmed lehet, hogy Rivós sztori van Prágában / Pozsonyban.
Bécsi IT-s troll
May 21, 2024 16:00:03
CTO-k keresnek 4500at és ez a buzi a szoba növénykedésre nem fogadta el a százassal kevesebbet. Mocskos ütni való féreg.
Bruttó 4.400 havonta az lepkefing Ausztriában az IT-ben.
IT-ben dolgozoként egyidosen a senkihazival Bécsben 95.000 Euro az éves bruttom és alul vagyok fizetve. Bruttó 4.400 havonta az 61.600 éves bruttó....
May 21, 2024 16:00:03
128 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Tudjátok miért lenne SoDI a legjobb kurva??
Mert nála minden nagy ügyfél elmegy! xD