« 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 »
1740268 komment.

Szerző: Tutenchamun Sep 18, 2012 23:22:24
Válasz
(6)
sneci, bécigány üzent neked:

Balogh Béla
Tegnap, Érd
Harcolj magadért, vagy élj zsíros kenyéren. Én harcolni fogok. <b>Nem eszem zsíros kenyeret tovább. De vajasat sem.</b> Húst akarok. Nem akarok több sírást. Nem akarok több utcára ki tett embert. Harcolj. Küzdj. Mutass példát a gyerekednek.
Sep 18, 2012 23:22:24

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:22:33
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
tehát 28 ezer a ledolgozott egyenleged. ez shiker!</div>

Minimum. Nem mondom, hogy nagyságrendivel több, mert nem, de hát még nem is telt el egy egész hónap.
Sep 18, 2012 23:22:33

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:23:00
Válasz
(0)
nagyságrendekkel
Sep 18, 2012 23:23:00

Szerző: asd a Régi Troller Sep 18, 2012 23:24:18
Válasz
(1)
Szomszédok - 3. rész
2012. szeptember 18., kedd

A picsák még mindig nem költöztek el, de legalább kussolnak.

Egyikük a minap körbejárta a lakókat, és szende mosollyal megpróbálta őket rávenni, hogy írják alá az általa szerkesztett "tanúvallomást", miszerint valamennyien látták, hogy én tömtem a gyufaszálat a kulcslyukba, ám a lakók elhajtották. Többségük egyébként jogász, még egykori legfelsőbb bírósági bíró is lakik a házban, szóval nem csoda, hogy nem díjazták a hamis tanúzásra való felbujtás bűntettét.

Én még a "buli" másnapján írtam a picsa munkahelyének, egy patinás belvárosi ügyvédi irodának, és az esti eseményeket leírva feltettem a kérdést, ismerik-e azt a törpenövésű köcsögöt, aki fenyegetőzött. Válaszában az irodát vezető ügyvéd sajnálattal közölte, hogy ilyen nem dolgozik náluk. Néhány órán belül megjelent egy álláshirdetés, hogy az irodába jogászgyakornokot keresnek. A picsa aznap elég hamar hazaért, és egész este bőgött. Nem tudom, van-e összefüggés
Sep 18, 2012 23:24:18

Szerző: asd a Régi Troller Sep 18, 2012 23:24:45
Válasz
(1)
<a href="http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=245" rel="nofollow" target="_blank">http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=245</a>
Sep 18, 2012 23:24:45

Szerző: Tutenchamun Sep 18, 2012 23:25:47
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
tehát 28 ezer a ledolgozott egyenleged. ez shiker!</div>

Minimum. Nem mondom, hogy nagyságrendivel több, mert nem, de hát még nem is telt el egy egész hónap.</div>

mióta nem telt el 1 hónap? amióta éjt nappallá téve dolgozol?

április 1. óta vége a pályakezdő időszaknak. azóta már szerinted is releváns a teljesítményed. Hahó!
Sep 18, 2012 23:25:47

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:26:12
Válasz
(0)
Azt már gimnazistaként felismertem, hogy a buta zümmögő dobozból nem úgy lesz pénz, hogy 55 évesen is baszkurálod rajta a gombokat, mert nem is, meg az már komolytalan, idős programozót mindenki kiröhögi, hanem úgy, hogy csinál valamit, oszt kevés személyes támogatással elzümmög a sarokban.
Sep 18, 2012 23:26:12

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:27:08
Válasz
(0)
mióta nem telt el 1 hónap? amióta éjt nappallá téve dolgozol?</div>

Nyáron mindenkinek elmentem minden szarra.

Ma például még Novák Előd komcsivilla előtt sajtótájékoztatójára se mentem el. Ez igenis haladás az önmérséklet tekintetében. :D
Sep 18, 2012 23:27:08

Szerző: Tutenchamun Sep 18, 2012 23:27:48
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><a href="http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=245" rel="nofollow" target="_blank">http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=245</a></div>

"A picsa aznap elég hamar hazaért, és egész este bőgött."

persze, árti meg ott volt mellette a kamerával, és filmezte.:))
Sep 18, 2012 23:27:48

Szerző: Tutenchamun Sep 18, 2012 23:29:34
Válasz
(3)
valami rövid lefolyású kappandráma volt.

Balogh Béla
Tegnap, Érd
Dombóvári Andrea.

Szeretlek. A barátom vagy. Gyere vissza. A Koppány csoport nem számít, csak a barátság.
Sep 18, 2012 23:29:34

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:29:57
Válasz
(0)
<b>Gazdinfóra is pont azért iratkoztam be a nappali ELTE mellett párhuzamosan, mert OKJ sulikat és CISCO-t követő három év ELTE IK után sem értettem, hogy oké, zümmögő doboz, de PÉNZ az, bazmeg, amiből kenyeret veszel a boltban, hogy a retkes picsába lesz ebből az egészből, oszt ott talán kiderül. :DDDD</b>
Sep 18, 2012 23:29:57

Szerző: broni Sep 18, 2012 23:33:04
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><a href="http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=245" rel="nofollow" target="_blank">http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=245</a></div>

persze, árti meg ott volt mellette a kamerával, és filmezte.:))</div>

ha tényleg elég lóvés a csaj, keres jópénzért pár cigányt, 195 cm, 135 kg.....
Sep 18, 2012 23:33:04

Szerző: Amerika Kapitány Sep 18, 2012 23:34:37
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, bécigány üzent neked:

Balogh Béla
Tegnap, Érd
Harcolj magadért, vagy élj zsíros kenyéren. Én harcolni fogok. <b>Nem eszem zsíros kenyeret tovább. De vajasat sem.</b> Húst akarok. Nem akarok több sírást. Nem akarok több utcára ki tett embert. Harcolj. Küzdj. Mutass példát a gyerekednek.</div>

Nem jó már a büdös burzsujnak az ufóragu?
Sep 18, 2012 23:34:37

Szerző: Tutenchamun Sep 18, 2012 23:35:27
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Gazdinfóra is pont azért iratkoztam be a nappali ELTE mellett párhuzamosan, mert OKJ sulikat és CISCO-t követő három év ELTE IK után sem értettem, hogy oké, zümmögő doboz, de PÉNZ az, bazmeg, amiből kenyeret veszel a boltban, hogy a retkes picsába lesz ebből az egészből, oszt ott talán kiderül. :DDDD</b></div>

sneci, arról volt szó, hogy a hazugságaiddal ellentétben egy materialista szar vagy, katolikusként egy szót sem ejtettél az üdvözülésről, csak a pénzről, és birtokolni kívánt dolgokról, meg vállalatbirodalomról, mint életcélról.

te meg folyamatosan alátámasztod ezt.

vagy akkora idióta vagy, hogy fel sem tűnik?
Sep 18, 2012 23:35:27

Szerző: asd a Régi Troller Sep 18, 2012 23:35:40
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><a href="http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=245" rel="nofollow" target="_blank">http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=245</a></div>

ha tényleg elég lóvés a csaj, keres jópénzért pár cigányt, 195 cm, 135 kg.....</div>

Kár, hogy nem tudjuk ki is ez a csaj. Biztos szívesen olvasná Sherlock Porks írásait.
Sep 18, 2012 23:35:40

Szerző: asd a Régi Troller Sep 18, 2012 23:37:19
Válasz
(2)
<b>Sodika keresd meg ártánnyal vagy pogival egy házban lakó ügyvéd gyakornokokat vagy tudd meg az elérhetőségüket és kapsz egy gyros tálat.</b>
Sep 18, 2012 23:37:19

Szerző: Amerika Kapitány Sep 18, 2012 23:37:44
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><a href="http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=245" rel="nofollow" target="_blank">http://www.Sherlock Porkspolo.hu/droidzona/showpost.php?id=245</a></div>

ha tényleg elég lóvés a csaj, keres jópénzért pár cigányt, 195 cm, 135 kg.....</div>

Kár, hogy nem tudjuk ki is ez a csaj. Biztos szívesen olvasná Sherlock Porks írásait.</div>

Pedig csak elég lenne a disznóól környékén kiragasztani pár magyarázókártyát.
Sep 18, 2012 23:37:44

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:38:48
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>katolikusként egy szót sem ejtettél az üdvözülésről, csak a pénzről, és birtokolni kívánt dolgokról, meg vállalatbirodalomról, mint életcélról. </div>

Eszköz. Nem cél.

Eszköz, oszt ha megvan lehet karitatívkodni is, meg pénzt adni Mária-, de legalább Prohászka Ottokár-szoborra, meg ilyenek.
Sep 18, 2012 23:38:48

Szerző: asd a Régi Troller Sep 18, 2012 23:40:08
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>katolikusként egy szót sem ejtettél az üdvözülésről, csak a pénzről, és birtokolni kívánt dolgokról, meg vállalatbirodalomról, mint életcélról. </div>

Eszköz. Nem cél.

Eszköz, oszt ha megvan lehet karitatívkodni is, meg pénzt adni Mária-, de legalább Prohászka Ottokár-szoborra, meg ilyenek.</div>

Neked ezt jelenti a katolicizmus? Pár kibaszott szobor? Te tényleg egy rohadt materialista vagy. Semmi több
Sep 18, 2012 23:40:08

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:44:54
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>
Neked ezt jelenti a katolicizmus? Pár kibaszott szobor? Te tényleg egy rohadt materialista vagy. Semmi több</div>

A katolikus embernek is ennie kell valamiből.

Egyébként nincs itt semmiféle ellentmondás.

Keresztény előadások: vállalkozás és hit.
<a href="http://istenletezik.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://istenletezik.hu/</a>

Az oldal alján.

Egyébként ezek is Schlingloff Sándor-előadások.
Sep 18, 2012 23:44:54

Szerző: Tutenchamun Sep 18, 2012 23:45:10
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>katolikusként egy szót sem ejtettél az üdvözülésről, csak a pénzről, és birtokolni kívánt dolgokról, meg vállalatbirodalomról, mint életcélról. </div>

Eszköz. Nem cél.

Eszköz, oszt ha megvan lehet karitatívkodni is, meg pénzt adni Mária-, de legalább Prohászka Ottokár-szoborra, meg ilyenek.</div>

a vállalatbirodalom volt az életcélod, meg a dolgok, amiket birtokolni fogsz. ezt magyaráztad folyamatosan, hogy hogyan fogod delegálni a feladatokat, milyen fényűzően fogsz élni, milyen jogi formákban fogod birtokolni a vagyont, és hogyan fogsz irányítani.

egy szó sem volt arról, hogy ez bárminek az eszköze lenne. szó sem volt karitatív tevékenységről. és főleg szó sem volt üdvözülésről, meg imádkozásról. erről van itt nagyban szó, katolikuskám. arról, hogy egy szar materialista voltál mindig is. és most, hogy mélyszegénységben találtad magad, már azt hazudod, hogy nem is vagy materialista. pedig dehogynem.
Sep 18, 2012 23:45:10

Szerző: Schlingloff Sándor Sep 18, 2012 23:46:32
Válasz
(8)
Én vagyok a szexpapi.
Sep 18, 2012 23:46:32

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:47:25
Válasz
(0)
egy szó sem volt arról, hogy ez bárminek az eszköze lenne.</div>

Mert evidens. A pénz nem létezik, így cél sem lehet.
Sep 18, 2012 23:47:25

Szerző: Géntolvaj református Sep 18, 2012 23:49:06
Válasz
(3)
Sodi lesz az istenfélő, bmw-s keresztény. Ilyet se hallottam még...
Sep 18, 2012 23:49:06

Szerző: broni Sep 18, 2012 23:49:23
Válasz
(2)
Keresztény előadások: vállalkozás és hit.
<a href="http://istenletezik.hu/" rel="nofollow" target="_blank">http://istenletezik.hu/</a>

és ugy hívják, hogy josé mourinho!!!!!!!!!!!
Sep 18, 2012 23:49:23

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:50:05
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi lesz az istenfélő, bmw-s keresztény. Ilyet se hallottam még...</div>

Épp most linkeltem ehhez a több órás előadásokat tartalmazó weblapot. Legalább próbálj figyelni. :D
Sep 18, 2012 23:50:05

Szerző: Tutenchamun Sep 18, 2012 23:51:46
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div> Válaszában az irodát vezető ügyvéd sajnálattal közölte, hogy ilyen nem dolgozik náluk. Néhány órán belül megjelent egy álláshirdetés, hogy az irodába jogászgyakornokot keresnek.</div>

korábban arról volt szó, hogy könyvelőirodában dolgozik a 2 picsa, és 300 eurót kapnak 1 óráért. most meg már jogászgyakornok.

eleve a jogászgyakornokok szinte sehol sem kapnak pénzt, mert ezt a munkakört egyetemisták látják el, ingyen, vagy piti pénzért. aki végzett jogász, az pedig nem gyakornok, hanem - ügyvédi iroda esetében - ügyvédjelölt.

Sherlock Porks megint esti meséket ír a droidjainak.
Sep 18, 2012 23:51:46

Szerző: asd a Régi Troller Sep 18, 2012 23:53:01
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi lesz az istenfélő, bmw-s keresztény. Ilyet se hallottam még...</div>

Épp most linkeltem ehhez a több órás előadásokat tartalmazó weblapot. Legalább próbálj figyelni. :D</div>

Sodika ki nem szarja le ezt a szektás fost? Katolikus ember templomba jár és a papot hallgatja. Te tényleg ennyire hülye vagy?
Sep 18, 2012 23:53:01

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:53:16
Válasz
(0)
A sok marketing-tanácsadó közül nem véletlenül választottam pont Schlingloff Sándort, amikor azt kerestem, kinek az anyagára érdemes befizetni akár több százezer forintot, de ezt is ezerszer elmondtam már.

Biztos akartam lenni benne, hogy holmi harácsoló vademberek nem fertőznek meg kereszténytelen, embertelen, vadliberális gondolatokkal, és erre az ő kereszténysége elegendő garanciát jelentett a számomra.
Sep 18, 2012 23:53:16

Szerző: székelyek Sep 18, 2012 23:54:38
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div> Válaszában az irodát vezető ügyvéd sajnálattal közölte, hogy ilyen nem dolgozik náluk. Néhány órán belül megjelent egy álláshirdetés, hogy az irodába jogászgyakornokot keresnek.</div>

korábban arról volt szó, hogy könyvelőirodában dolgozik a 2 picsa, és 300 eurót kapnak 1 óráért. most meg már jogászgyakornok.

eleve a jogászgyakornokok szinte sehol sem kapnak pénzt, mert ezt a munkakört egyetemisták látják el, ingyen, vagy piti pénzért. aki végzett jogász, az pedig nem gyakornok, hanem - ügyvédi iroda esetében - ügyvédjelölt.

Sherlock Porks megint esti meséket ír a droidjainak.</div>

Sőt, az első verzióban az volt, hogy multinak dolgoznak. Szépen színesedik a sztori, ahogy haladunk előre.
Sep 18, 2012 23:54:38

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:55:25
Válasz
(0)
<b>EZ DE KIBASZOTT JÓ!!!!!

AZ ÖSSZES 2012-ES KERESZTÉNY ELŐADÁSA MEGNÉZHETŐ VIDEÓN IS!!!</b>

<a href="http://istenletezik.hu/eredmenyeselet2012" rel="nofollow" target="_blank">http://istenletezik.hu/eredmenyeselet2012</a>

:DDDDDD

Á, hogy én erre csak most jövök rá!! :)
defasza
Sep 18, 2012 23:55:25

Szerző: székelyek Sep 18, 2012 23:55:58
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A sok marketing-tanácsadó közül nem véletlenül választottam pont Schlingloff Sándort, amikor azt kerestem, kinek az anyagára érdemes befizetni akár több százezer forintot, de ezt is ezerszer elmondtam már.

Biztos akartam lenni benne, hogy holmi harácsoló vademberek nem fertőznek meg kereszténytelen, embertelen, vadliberális gondolatokkal, és erre az ő kereszténysége elegendő garanciát jelentett a számomra.</div>

És frankón be is jött, megérte a befektetés. A saját megoldás ma már okádja a milliókat, így van miből adakozni az egyháznak. Igaz recskaboy?
Sep 18, 2012 23:55:58

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:56:24
Válasz
(0)
hurrá :D

ettől most tökre feldobódtam
Sep 18, 2012 23:56:24

Szerző: Tutenchamun Sep 18, 2012 23:56:33
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
egy szó sem volt arról, hogy ez bárminek az eszköze lenne.</div>

Mert evidens. A pénz nem létezik, így cél sem lehet.</div>

hagyjuk már sneci. korábban mindig arról pofáztál, hogy mennyit fogsz keresni. most már az átlagbér 3szorosát kellene keresned nettóban, vagyis 530 ezret.

soha nem volt szó üdvözülésről, imádságról. mindig materialista könyveket olvastál, soha nem a bibliát, vagy vallástörténeti, teológiai könyveket.

egy materialista szardarab vagy.

hívő katolikus nem csinál magáról faszverős videókat, és nem keres ezekkel párokat alkalmi szexre, netes hirdetésekben.

de hogy van pofád, hogy ennek ellenkezőjét állítod?
Sep 18, 2012 23:56:33

Szerző: grafikus007 Sep 18, 2012 23:57:59
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A sok marketing-tanácsadó közül nem véletlenül választottam pont Schlingloff Sándort, amikor azt kerestem, kinek az anyagára érdemes befizetni akár több százezer forintot, de ezt is ezerszer elmondtam már.

Biztos akartam lenni benne, hogy holmi harácsoló vademberek nem fertőznek meg kereszténytelen, embertelen, vadliberális gondolatokkal, és erre az ő kereszténysége elegendő garanciát jelentett a számomra.</div>

Miért, mi az ő kereszténysége? Az, hogy vevőcsalogatóként tart néhány előadást Istenről? Te teljesen hülye vagy? Ő legalább meg van keresztelve? Legalább jár templomba? Dumálni te is dumálsz róla, csak nem élsz keresztényi életet.
Sep 18, 2012 23:57:59

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:58:19
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">székelyek</div>
És frankón be is jött, megérte a befektetés. A saját megoldás ma már okádja a milliókat, így van miből adakozni az egyháznak.</div>

Unalmas, hogy ugyanarra ezerszer válaszoljak. 20 évesen egyszer már beszoptam, "a jaj, hány éves vagy, sietni kell, mi lesz belőled"-dumát, az öncélú és értelmetlen kapkodásra nem akarok még egy évtizedet fecsérelni.

Ehelyett okosan, fontolva haladok.
Sep 18, 2012 23:58:19

Szerző: broni Sep 18, 2012 23:58:37
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>Keresztény előadások: vállalkozás és hit.

és ugy hívják, hogy josé mourinho!!!!!!!!!!!</div>Ez a Golgota u.3.? Az régen nem a fekete lyuk volt? Ki kell verni onnan a keresztényeket.</div>

nem kell őket kiverni, inkább ők legyenek, mint a szamárbaszó mohamedék!!!!
Sep 18, 2012 23:58:37

Szerző: székelyek Sep 18, 2012 23:58:59
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>hurrá :D

ettől most tökre feldobódtam</div>

Jöhet is egy rapid recskamaraton aaron cute-ra a kereszténység jegyében.
Sep 18, 2012 23:58:59

Szerző: sodika Sep 18, 2012 23:59:00
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>Az, hogy vevőcsalogatóként tart néhány előadást Istenről?</div>

NÉHÁNY? Nézd már meg azt a weblapot :D
Sep 18, 2012 23:59:00

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:00:30
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">székelyek</div>
És frankón be is jött, megérte a befektetés. A saját megoldás ma már okádja a milliókat, így van miből adakozni az egyháznak.</div>

Unalmas, hogy ugyanarra ezerszer válaszoljak. 20 évesen egyszer már beszoptam, "a jaj, hány éves vagy, sietni kell, mi lesz belőled"-dumát, az öncélú és értelmetlen kapkodásra nem akarok még egy évtizedet fecsérelni.

Ehelyett okosan, fontolva haladok.</div>

De bazmeg, nem haladsz sehova, egyre lejjebb csúszol. Mondjuk nem írtad, hogy előre vagy visszafelé haladsz az igaz. Pedig te mindig pontosan fogalmazol.
Sep 19, 2012 00:00:30

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:00:39
Válasz
(0)
hívő katolikus nem csinál</div>

* ásít *

Szó szerint idemásolom, amit ma erről SF-nek írtam:

Lehet képmutatásnak álmodni, hogy az ember véd a közéletben egy értékrendet, és a magánélete esetlegesen mást is mutat, de kérdem én: mikor támogattam én drogokat, mikor támogattam az abortuszt, mikor mocskoltam az ezer éves értékeket, vagy a család szentségét? Mert az értékrend közéleti vonatkozásban az értékek védelmét jelenti, az ezek melletti kiállást, és nem feltétlenül azt, hogy álszenteskedsz, és a nap 24 órájában ápolod ezeket az értékeket, elvégre a magánélet az akkor is magánélet, bárki bármit mond, hanem ehelyett azt jelenti, hogy megtámadod azokat, akik ezeket az értékeket nyíltan támadják. Mert tudod, hogy ahogyan élsz, az egy dolog, de a közélet hatástöbbszörözéssel működik, ott már nem rólad, hanem a nemzetedről van szó.
Sep 19, 2012 00:00:39

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:01:23
Válasz
(0)
De bazmeg, nem haladsz sehova, egyre lejjebb csúszol. </div>

Ha azt akarom hallgatni, hogy nézzek szét reálisan, majd elmászom a Csernushoz. :DDDDDD

vazz
Sep 19, 2012 00:01:23

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 00:01:30
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">székelyek</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div> Válaszában az irodát vezető ügyvéd sajnálattal közölte, hogy ilyen nem dolgozik náluk. Néhány órán belül megjelent egy álláshirdetés, hogy az irodába jogászgyakornokot keresnek.</div>

Sőt, az első verzióban az volt, hogy multinak dolgoznak. Szépen színesedik a sztori, ahogy haladunk előre.</div>

a lényeg, hogy Sherlock Porks a hős, aki elbánt az athinát aludni nem hagyó picsákkal.

csak ettől a sajtót valahogy még mindig nem akarja érdekelni a nagy projekt, amivel a kanadaiak 20 ezer dolcsit kaszáltak, és sztárok lettek, tv műsorokba hívják őket.

Sherlock Porks továbbra is csak a meséiben marad sztár. jól van ez így.
Sep 19, 2012 00:01:30

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:03:47
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">székelyek</div>
De bazmeg, nem haladsz sehova, egyre lejjebb csúszol. </div>

Ha azt akarom hallgatni, hogy nézzek szét reálisan, majd elmászom a Csernushoz. :DDDDDD

vazz</div>

Miért, nem az az alapállapot, hogy reálisan szemléled a világot? Most már drogozol is vagy mifaann?
Sep 19, 2012 00:03:47

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 00:04:24
Válasz
(5)

* ásít *

Lehet képmutatásnak álmodni, hogy az ember véd a közéletben egy értékrendet, és a magánélete esetlegesen mást is mutat, de kérdem én: mikor támogattam én drogokat, mikor támogattam az abortuszt, mikor mocskoltam az ezer éves értékeket, vagy a család szentségét? Mert az értékrend közéleti vonatkozásban az értékek védelmét jelenti, az ezek melletti kiállást, és nem feltétlenül azt, hogy álszenteskedsz, és a nap 24 órájában ápolod ezeket az értékeket, elvégre a magánélet az akkor is magánélet, bárki bármit mond, hanem ehelyett azt jelenti, hogy megtámadod azokat, akik ezeket az értékeket nyíltan támadják. Mert tudod, hogy ahogyan élsz, az egy dolog, de a közélet hatástöbbszörözéssel működik, ott már nem rólad, hanem a nemzetedről van szó.</div>

* ásít *

fütyikamerával és faszverő videókkal védted az ezeréves értékeket szexhirdetésekben, párokat alkalmi szexre keresve.

de közben buzgón imádkoztál, ugye?:)))
Sep 19, 2012 00:04:24

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:05:11
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">székelyek</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div> Válaszában az irodát vezető ügyvéd sajnálattal közölte, hogy ilyen nem dolgozik náluk. Néhány órán belül megjelent egy álláshirdetés, hogy az irodába jogászgyakornokot keresnek.</div>

Sőt, az első verzióban az volt, hogy multinak dolgoznak. Szépen színesedik a sztori, ahogy haladunk előre.</div>

a lényeg, hogy Sherlock Porks a hős, aki elbánt az athinát aludni nem hagyó picsákkal.

csak ettől a sajtót valahogy még mindig nem akarja érdekelni a nagy projekt, amivel a kanadaiak 20 ezer dolcsit kaszáltak, és sztárok lettek, tv műsorokba hívják őket.

Sherlock Porks továbbra is csak a meséiben marad sztár. jól van ez így.</div>

Mindegyik retard a saját mesevilágát építgeti, és mi mindegyiken tudunk eleget röhögni, s jól van ez így :)
Sep 19, 2012 00:05:11

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 00:07:45
Válasz
(3)

* ásít *

Lehet képmutatásnak álmodni, hogy az ember véd a közéletben egy értékrendet, és a magánélete esetlegesen mást is mutat, de kérdem én: mikor támogattam én drogokat, mikor támogattam az abortuszt, mikor mocskoltam az ezer éves értékeket, vagy a család szentségét? Mert az értékrend közéleti vonatkozásban az értékek védelmét jelenti, az ezek melletti kiállást, és nem feltétlenül azt, hogy álszenteskedsz, és a nap 24 órájában ápolod ezeket az értékeket, elvégre a magánélet az akkor is magánélet, bárki bármit mond, hanem ehelyett azt jelenti, hogy megtámadod azokat, akik ezeket az értékeket nyíltan támadják. Mert tudod, hogy ahogyan élsz, az egy dolog, de a közélet hatástöbbszörözéssel működik, ott már nem rólad, hanem a nemzetedről van szó.</div>

Azzal, hogy nem élsz ezen értékek szerint azt üzened, hogy ezek az értékek értéktelenek és nem éri meg ezek szerint élni. Tehát fölösleges védeni őket. Te felszólítod az embereket, hogy ezek szerint éljenek, miközben te nem teszed.
Egyébként megint csúsztatsz te féreg. mi azon az álszenteskedés, ha valaki nem veri bele a faszát a kamerába és nem teszi ezt fel a netre? Ha nem nézem az aaron cuteot akkor álszenteskedek és a nap 24 órájában értékeket ápolok? Te teljesen hülye vagy?
Sep 19, 2012 00:07:45

Szerző: broni Sep 19, 2012 00:09:00
Válasz
(4)
a faszom, még most figyelem, az előbb a real meccsd második félidejében benyeltem vagy 1,5 deci 50 fokos házipáleszt, pedig előtte söröztem rendesen, pinár akarok megingt, pedig ma már nyaltam!!!!!!!
Sep 19, 2012 00:09:00

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:09:12
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>

* ásít *

Mert tudod, hogy ahogyan élsz, az egy dolog, de a közélet hatástöbbszörözéssel működik, ott már nem rólad, hanem a nemzetedről van szó.</div> Hidd el, hogy a keresztényi álláspontot meg kell haladni. Ha belesüppedsz, akkor olyan agyatlan protestáns leszel, aki kiszolgálja a rendszert, azáltal, hogy sikeres, azáltal látja magát isten által legitimizálva. Ma sikeresnek lenni súlyos bűncselekmény.</div>

Gratulálok, nem sok sztálinista maradt ebben a században, de te közéjük tartozol.
Sep 19, 2012 00:09:12

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:09:47
Válasz
(0)
Miért, nem az az alapállapot, hogy reálisan szemléled a világot?</div>

Lófaszt az.
Impozáns célok nélkül nincs emelkedés.
Sep 19, 2012 00:09:47

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 00:10:09
Válasz
(7)
Jövő héten az lesz a droidzónán, hogy sírva kopog a csaj Sherlock Porksnál az ajtón kegyelemért esedezve, mire ő lazán odaveti neki: először mosogass el, aztán lepipázhatsz.
Sep 19, 2012 00:10:09

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 00:10:12
Válasz
(4)
ezzel a szöveggel jól leleplezted magad zsidó. Neked az álszenteskedés ha nem néznél aaron cuteot meg más faszverő videókat. Miért? Mert te szereted ezeket nézni, ha nem néznéd ezeket, akkor csak megjátszanád magad, "álszenteskednél".
Sep 19, 2012 00:10:12

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:10:36
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>a faszom, még most figyelem, az előbb a real meccsd második félidejében benyeltem vagy 1,5 deci 50 fokos házipáleszt, pedig előtte söröztem rendesen, pinár akarok megingt, pedig ma már nyaltam!!!!!!!</div>

Azér' én is figyeltem egyet, a 60. percben csatlakoztam be 0-0-nál, iszom szépen a sörömet, ezek meg rúgtak 5 gólt. Eszem-faszom megáll :)
Sep 19, 2012 00:10:36

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:11:08
Válasz
(0)
de közben buzgón imádkoztál, ugye?:)))</div>

Na akkor talán olvasd el még egyszer, mire reagáltál. Más a hitélet, más a magánélet, és más, hogy közéletileg véded az ezeréves értékeket.
Sep 19, 2012 00:11:08

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 00:11:34
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>

* ásít *

Mert tudod, hogy ahogyan élsz, az egy dolog, de a közélet hatástöbbszörözéssel működik, ott már nem rólad, hanem a nemzetedről van szó.</div> Hidd el, hogy a keresztényi álláspontot meg kell haladni. Ha belesüppedsz, akkor olyan agyatlan protestáns leszel, aki kiszolgálja a rendszert, azáltal, hogy sikeres, azáltal látja magát isten által legitimizálva. Ma sikeresnek lenni súlyos bűncselekmény.</div>

sneci éppen ezért óvakodik a sikertől. ő inkább a shikerre törekszik.
Sep 19, 2012 00:11:34

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 00:12:00
Válasz
(2)
A "család szentségének tisztelete" hogyan egyeztethető össze azzal, hogy ahogy apádról vagy anyádról beszélsz, meg ahogy bánsz velük? Szexnagyi és szexpapi hogyan illik bele a család szentségének képébe?
Sep 19, 2012 00:12:00

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:12:17
Válasz
(2)

Lófaszt az.
Impozáns célok nélkül nincs emelkedés.</div>

És mégis hogy a faszomba tűzöl ki reaális, elérhető célokat, ha nem a reálisan szemléled saját magad és a téged körülvevő világot? Igen, tudom, a vonzás törvénye. Elmebeteg vagy.
Sep 19, 2012 00:12:17

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:12:17
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Ma sikeresnek lenni súlyos bűncselekmény.</div>

Lehet, de ha ezáltal segíteni tudsz másoknak, feloldozást nyerhetsz.
Sep 19, 2012 00:12:17

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 00:13:00
Válasz
(2)
sodi, egy olyan társadalomhoz mit szólnál, ha nagyon kemény cenzúra lenne, az ezer éves értékeket nagyon keményen védenék, de a buzulás -a hivatalos propaganda ellenére- teljesen megengedett dolog lenne, vagyis bárki nyugodtan csinálhatná, az utcán egymás seggét fogdosó buzik lennének. Magánélet az magánélet, a közélet pedig közélet, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Közéletben nincs buzulás, magánéletben van. Na?
Sep 19, 2012 00:13:00

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:13:52
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div> Szexnagyi és szexpapi hogyan illik bele a család szentségének képébe?</div>

Továbbra is csak az előbbi van.
És úgy fér bele a család szentségébe, hogy neki már, nekem meg még nincs családom. Nyilván közben nem megy.
Sep 19, 2012 00:13:52

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:14:37
Válasz
(0)
És mégis hogy a faszomba tűzöl ki reaális, elérhető célokat, ha nem a reálisan szemléled saját magad és a téged körülvevő világot?</div>

A valóság alakítható.
Sep 19, 2012 00:14:37

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 00:14:54
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi, egy olyan társadalomhoz mit szólnál, ha nagyon kemény cenzúra lenne, az ezer éves értékeket nagyon keményen védenék, de a buzulás -a hivatalos propaganda ellenére- teljesen megengedett dolog lenne, vagyis bárki nyugodtan csinálhatná, az utcán egymás seggét fogdosó buzik lennének. Magánélet az magánélet, a közélet pedig közélet, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Közéletben nincs buzulás, magánéletben van. Na?</div>
Ez Sodi álma.
Sep 19, 2012 00:14:54

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 00:15:04
Válasz
(1)

Lófaszt az.
Impozáns célok nélkül nincs emelkedés.</div>

csak a te céljaid között nincsenek keresztényi-katolikus célok. egy szót sem ejtesz üdvözülésről, az ahhoz vezető útról. te csak materialista célokat emlegetsz. sneci, nem mondta a lelki vezetőd, hogy nem a tárgyak birtoklásán keresztül vezet az út istenhez?
Sep 19, 2012 00:15:04

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:15:13
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>az utcán egymás seggét fogdosó buzik lennének</div>

Az ott már nem magánélet. :D
Sep 19, 2012 00:15:13

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:15:29
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div> Szexnagyi és szexpapi hogyan illik bele a család szentségének képébe?</div>

És úgy fér bele a család szentségébe, hogy neki már, nekem meg még nincs családom. Nyilván közben nem megy.</div>

Megvan még a csodálatos asszony, a barátnőd? Még mindig csak egészségügyi szex van buszjegyért vagy közben szerelmes lettél?
Sep 19, 2012 00:15:29

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 00:15:42
Válasz
(1)
És mégis hogy a faszomba tűzöl ki reaális, elérhető célokat, ha nem a reálisan szemléled saját magad és a téged körülvevő világot?</div>

A valóság alakítható.</div>

hogyan? meséld el!
Sep 19, 2012 00:15:42

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 00:15:56
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div> Szexnagyi és szexpapi hogyan illik bele a család szentségének képébe?</div>

És úgy fér bele a család szentségébe, hogy neki már, nekem meg még nincs családom. Nyilván közben nem megy.</div>

a katolikus Egyház elítéli a házasságon kívüli kapcsolatot. Vagyis bűnös vagy
Sep 19, 2012 00:15:56

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:16:06
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>nem mondta a lelki vezetőd, hogy nem a tárgyak birtoklásán keresztül vezet az út istenhez?</div>

Lelkizni csak akkor lehet, ha már ettél, és emellett időd is van rá.
Sep 19, 2012 00:16:06

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 00:16:32
Válasz
(2)

Alakul ez. Legalább azt elismerted már, hogy ugyanahhoz a párhoz mentél vissza, akik a recskagate után egyszer már kidobtak.

Valami kibaszottul elcseszett lehet az a házaspár is, hogy rád vágynak.
Sep 19, 2012 00:16:32

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:16:45
Válasz
(2)

A valóság alakítható.</div>

De azt azért belátod, hogy a "valóság alakítása" neked évek óta nem megy. Miért nem próbálkozol mással?
Sep 19, 2012 00:16:45

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:16:53
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Nem, a vagyon megszállottja leszel és soha többé nem segítesz majd senkinek</div>

Eszter is segítene neked, ha hagynád. :)
Sep 19, 2012 00:16:53

Szerző: Sodó legjobb barátja Sep 19, 2012 00:17:01
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>Az, hogy vevőcsalogatóként tart néhány előadást Istenről?</div>

NÉHÁNY? Nézd már meg azt a weblapot :D</div>

Megpróbálod megtudni a trollok IP-címét, maszti srác?
Sep 19, 2012 00:17:01

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 00:17:15
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>az utcán egymás seggét fogdosó buzik lennének</div>

Az ott már nem magánélet. :D</div>

nem érted a lényeget. Mi az értelme egy olyan nyilvános propagandának, amit senki se tart be? Amit mindenki leszar?
Sep 19, 2012 00:17:15

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:17:27
Válasz
(0)
De azt azért belátod, hogy a "valóság alakítása" neked évek óta nem megy. Miért nem próbálkozol mással?</div>

Nincs kudarc itt, mert még bele se kezdtem.
Mindig volt valami faszság, ami lefoglalt.
Sep 19, 2012 00:17:27

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:18:16
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Sodó legjobb barátja</div>
Megpróbálod megtudni a trollok IP-címét</div>

Mi a fasz közöm lenne nekem Schlingloff Sándor weblapjához? Hülye vagy te? :)
Sep 19, 2012 00:18:16

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 00:18:55
Válasz
(1)
De azt azért belátod, hogy a "valóság alakítása" neked évek óta nem megy. Miért nem próbálkozol mással?</div>

Mindig volt valami faszság, ami lefoglalt.</div>
Három éven keresztül mindig volt valami???
Sep 19, 2012 00:18:55

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:20:09
Válasz
(2)

Ez egy tök könnyű álláspont, amivel véded magad. Nézd már meg, miért lehet az, hogy évek óta bele se kezdtél? Ennyire gyenge vagy? Ne is mondjam hány felpörgés volt, hány cél, amit te tűztél ki saját magadnak, aztán arra se voltál képes, hogy beismerd, hogy nem sikerült. Ez a legnagyobb gátló tényező az életedben: nem tudod beismerni a saját hibáidat MAGAD ELŐTT SEM!
Sep 19, 2012 00:20:09

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 00:20:45
Válasz
(1)
Sodi, áruld már el, hogy hol a repcsiiii?

Tavaly november 20-án azt mondtad, hogy óriási sikerrel ért véget mert a Vonzás Törvényének tesztje, mert sikerült kiskáláznod a pénzt. Csak nem volt időd elmenni a szpídsoppba.

Hol a repcsiiii? Egy év alatt nem tudtál elmenni a boltba?
Sep 19, 2012 00:20:45

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Sep 19, 2012 00:20:47
Válasz
(2)
SoDI segitek: A keresztenyseg nem egy ertekrend es nem egy erkolcsfilozofia. Ha neked csak ennyi, akkor pont hogy a legnagyobb ateistak melle sorakozol fel mint pl Richard Dawkins.

Kurvara nem arrol van szo, hogy te "megvedesz" egy "ertekrendet". Ha tenyleg kereszteny lennel, akkor jartal volna mar lelkigyakorlaton, olvasnad a bibliat es lenne fogalmad arrol hogy mit jelentenek olyan szavak mint pl hogy alazat.
Sep 19, 2012 00:20:47

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:21:02
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>Mi az értelme egy olyan nyilvános propagandának, amit senki se tart be? Amit mindenki leszar?</div>

Nem drogozunk, nem mocskoljuk az ezeréves keresztény értékeket, nem gyilkolunk magzatot, nem terjesztünk ateista -vagy buzipropagandát, nem keltünk férfiellenes előítéleteket, gyerekeket házasságban nevelünk.

Ezek az alapelvek.

A magánéletet emellett toleráljuk, amíg négy fal között van. Ennyi.
Sep 19, 2012 00:21:02

Szerző: Sodó legjobb barátja Sep 19, 2012 00:21:29
Válasz
(2)

Például a recskavideók készítése?
Sep 19, 2012 00:21:29

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 00:22:08
Válasz
(2)
de közben buzgón imádkoztál, ugye?:)))</div>

Na akkor talán olvasd el még egyszer, mire reagáltál. Más a hitélet, más a magánélet, és más, hogy közéletileg véded az ezeréves értékeket.</div>

nem, egyáltalán nem más. nincs olyan, hogy valaki imádkozik az üdvözülésért, aztán kiveri a faszát a kamerába, felteszi az internetre, és párokhoz megy alkalmi szexre.

neked azért nincs fogalmad a hitélet mibenlétéről, mert sosem élted ezt az életet. nem vagy tisztában a tartalmával. akinek istennel van igazi, élő kapcsolata, amit imádkozással, elmélyüléssel ér el, annál szóba sem kerülhet, hogy az ima után amatőr pornófelvételt készít, és kipakolja a netre. te teljesen hülye vagy, hogy ezt a 2 dolgot összeegyeztethetőnek gondolod. így csak egy idióta materialista gondolkodik.

voltál te már áhitatban egyáltalán? faszt voltál, hiszen még életedben nem imádkoztál.
Sep 19, 2012 00:22:08

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:22:12
Válasz
(0)
Ez egy tök könnyű álláspont, amivel véded magad.</div>

Egyszer elkövettem a sietség hibáját, még egyszer nem fogom.
Sep 19, 2012 00:22:12

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:23:39
Válasz
(0)
Tutenchamun :

Úgy értem, más gyakorló hívőnek lenni, és más olyan kereszténynek, aki a keresztény értékrendet védi az ateista támadásoktól.
Sep 19, 2012 00:23:39

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:24:35
Válasz
(2)
Ez egy tök könnyű álláspont, amivel véded magad.</div>

Egyszer elkövettem a sietség hibáját, még egyszer nem fogom.</div>

Ok, de a lényegre is válaszolhatnál: miért nem vagy képes ÖNMAGADNAK SEM beismerni a hibáidat?
Sep 19, 2012 00:24:35

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:24:38
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">székelyek</div>Ez a legnagyobb gátló tényező az életedben: nem tudod beismerni a saját hibáidat MAGAD ELŐTT SEM!</div>

Lustaság. Be van ismerve.
Nyílt kapukat döngetsz.
Sep 19, 2012 00:24:38

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 00:24:46
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tutenchamun :

Úgy értem, más gyakorló hívőnek lenni, és más olyan kereszténynek, aki a keresztény értékrendet védi az ateista támadásoktól.</div>
az nem keresztény, aki kiválaszt magának pár dolgot, hogy legyen mivel indokolnia a gyűlölködését, aztán otthon nonstop recskázik meg házaspárokhoz jár buszjegyért kúrni.
Sep 19, 2012 00:24:46

Szerző: IsmeretlenJoAkaro Sep 19, 2012 00:24:47
Válasz
(3)

olyan kereszténynek, aki a keresztény értékrendet védi az ateista támadásoktól.</div>

Ez valami kvazi-kereszteny?
Sep 19, 2012 00:24:47

Szerző: Latinovits Sep 19, 2012 00:25:08
Válasz
(3)

</div>

no, akkor elismerted, hogy szexnagyi van, nem pedig a csodálatos asszony barátnőd? nem mondod...
Sep 19, 2012 00:25:08

Szerző: sodika Sep 19, 2012 00:25:22
Válasz
(0)
Mindegy, most már fáradt vagyok, alszom.
Jó éjt.
Sep 19, 2012 00:25:22

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 00:26:11
Válasz
(9)
sodi, te betegesen vonzódsz a hazudozáshoz, ezért akarod rákényszeríteni az egész társadalomra, hogy ők is hazudozzanak. Mindenkinek legyen kettős élete, egy közéleti, ahol ezer éves értékeket véd, és egy magánéleti, ahol aztán csinálhat bármit. A lényeg, hogy ne legyenek az emberek őszinték, ez a célod. Hitványul érzed magad, hogy mindig hazudoznod kell, ezért azt akarod, hogy más is hazudozzon
Sep 19, 2012 00:26:11

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 00:26:29
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>nem mondta a lelki vezetőd, hogy nem a tárgyak birtoklásán keresztül vezet az út istenhez?</div>

Lelkizni csak akkor lehet, ha már ettél, és emellett időd is van rá.</div>

sneci, hallottál már az aszkétákról? ők is evés után élnek csak lelki életet?
Sep 19, 2012 00:26:29

Szerző: szpítsopp Sep 19, 2012 00:27:35
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>nem mondta a lelki vezetőd, hogy nem a tárgyak birtoklásán keresztül vezet az út istenhez?</div>

Lelkizni csak akkor lehet, ha már ettél, és emellett időd is van rá.</div>

sneci, hallottál már az aszkétákról? ők is evés után élnek csak lelki életet?</div>

hogyne hallott volna, ő is az, Hahó!
Sep 19, 2012 00:27:35

Szerző: Sodó legjobb barátja Sep 19, 2012 00:27:37
Válasz
(2)
Recska Endi, most, hogy visszatértél, az alábbi kérdésekre várjuk a választ:

Hol a repcsiiii?
Hol van Marci kétszázezer forintja?
Mikor írod meg a hozzászólást, amiben elmagyarázod, hogy miért van igazad Marci ügyében?
Anyádnak mikor mondod meg, hogy buzi vagy?
Mikor látogatod meg apádat Szomódon?
Ma ki lesz a gazdatest?
Te írtad a masztipartis kommentet?
Sep 19, 2012 00:27:37

Szerző: Schlingloff Sándor Sep 19, 2012 00:27:51
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy, most már fáradt vagyok, alszom.
Jó éjt.</div>
Jó éjt, aztán gyere holnap is, Te csődör! Várni foglak.
Sep 19, 2012 00:27:51

Szerző: broni Sep 19, 2012 00:28:14
Válasz
(3)
székelyek:ez a 2 félidő tényleg iszonyatosan nagy volt.!!!!!az eb-n nem volt ekkora meccs, mint amit nyomtak ezek a 2-odik 45-percpen.
Sep 19, 2012 00:28:14

Szerző: székelyek Sep 19, 2012 00:28:17
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">székelyek</div>Ez a legnagyobb gátló tényező az életedben: nem tudod beismerni a saját hibáidat MAGAD ELŐTT SEM!</div>

Lustaság. Be van ismerve.
Nyílt kapukat döngetsz.</div>

Rendben, a lustaság az ok, amit saját magad előtt is beismertél. Erre a válaszod évek óta a "felpörgés", aminek nincs eredménye. Ezt, mármint hogy a lustaság elleni védelmednek (felpörgés) nincs eredménye beláttad már? Mert nekem úgy tűnik, hogy egyre csak mondogatod ezt a felpörgés dolgot, de nem nagyon van eredménye.
Sep 19, 2012 00:28:17

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 00:28:31
Válasz
(2)

Úgy értem, más gyakorló hívőnek lenni, és más olyan kereszténynek, aki a keresztény értékrendet védi az ateista támadásoktól.</div>

gyakorló hívő = keresztény. Miért akarod megvédeni a keresztényeket, ha te nem vagy az?
Sep 19, 2012 00:28:31

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 00:31:39
Válasz
(2)
Tényleg Sodi, amikor szexnagyiéknál jártál a múlt héten, akkor kaptál egy vacsorát is a buszjegyen felül?

És a buszjegyet kúrás előtt kapod meg vagy utána? mindig megkapod azonnal, vagy van, hogy külön kérni kell?
Sep 19, 2012 00:31:39

Szerző: broni Sep 19, 2012 00:31:46
Válasz
(3)
már lehet, nem fogom elcsábítani c. ronaldo orosz modell barátnőjét se....király vagy, roni!!!!!!!!!
Sep 19, 2012 00:31:46
« 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 »
1740268 komment.

56 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™