sodika
Oct 22, 2012 18:21:49
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, ebből a levélből már sejted?</div>
A legutóbbi Facebook-bejegyzésemben már megengedem annak a lehetőségét, hogy Béla nem hálátlan volt, hanem esetlegesen hiszékeny. Ebben az esetben viszont tényleg nincs miről beszélnem vele, mert aki a trolloknak beugrik még azután is, hogy pontosan ismeri, mi minden követtek már el a múltban, az - konkrét személyektől elvonatkoztatva egytől egyig - egész egyszerűen a logikus helyzetértékelés olyan alacsony szintjén áll, hogy ilyen szinten megvezethető, ebből a szempontból óvodás szinten álló emberrel én magam is meg akarok szakítani minden kapcsolatot.
A legutóbbi Facebook-bejegyzésemben már megengedem annak a lehetőségét, hogy Béla nem hálátlan volt, hanem esetlegesen hiszékeny. Ebben az esetben viszont tényleg nincs miről beszélnem vele, mert aki a trolloknak beugrik még azután is, hogy pontosan ismeri, mi minden követtek már el a múltban, az - konkrét személyektől elvonatkoztatva egytől egyig - egész egyszerűen a logikus helyzetértékelés olyan alacsony szintjén áll, hogy ilyen szinten megvezethető, ebből a szempontból óvodás szinten álló emberrel én magam is meg akarok szakítani minden kapcsolatot.
Oct 22, 2012 18:21:49
Balogh Béla
Oct 22, 2012 18:24:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, ebből a levélből már sejted?</div>
óvodás szinten álló emberrel én magam is meg akarok szakítani minden kapcsolatot.</div>
Rendben, akkor holnap ne gyere.
óvodás szinten álló emberrel én magam is meg akarok szakítani minden kapcsolatot.</div>
Rendben, akkor holnap ne gyere.
Oct 22, 2012 18:24:07
sodika
Oct 22, 2012 18:25:07
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>Tényleg sodi, arról miért nem készítesz leleplező videót, hogy ez a két homi együtt él?</div>
Nem törődöm efféle lejárató, sugalmazó pletykákkal, mert ez a téma mindenkinek a magánéletéhez tartozik. Orosz József más tészta, ő egész egyszerűen a magyarság ellen fordult. Molnár és Domján nem a magyarság ellen dolgozik, egyszerűen a többi hasonszőrű tényfeltáróval együtt felfoghatatlanul üldözési mániásnak és hiszékenynek tűnnek, ami viszont már nem támadásra, hanem inkább sajnálatra adhatna okot a szememben.
Tényleg hagyom a francba az egészet, az lesz a legjobb.
Nem törődöm efféle lejárató, sugalmazó pletykákkal, mert ez a téma mindenkinek a magánéletéhez tartozik. Orosz József más tészta, ő egész egyszerűen a magyarság ellen fordult. Molnár és Domján nem a magyarság ellen dolgozik, egyszerűen a többi hasonszőrű tényfeltáróval együtt felfoghatatlanul üldözési mániásnak és hiszékenynek tűnnek, ami viszont már nem támadásra, hanem inkább sajnálatra adhatna okot a szememben.
Tényleg hagyom a francba az egészet, az lesz a legjobb.
Oct 22, 2012 18:25:07
szpítsopp
Oct 22, 2012 18:29:08
Á, nem a magyarság ellen dolgozik. A végbélömleny szarmagyarozás kifejezetten a magyarság érdekében tett megnyilatkozás volt. Igaz hazafi ez a molnár :)
Oct 22, 2012 18:29:08
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 18:30:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, ebből a levélből már sejted?</div>
A legutóbbi Facebook-bejegyzésemben már megengedem annak a lehetőségét, hogy Béla nem hálátlan volt, hanem esetlegesen hiszékeny. Ebben az esetben viszont tényleg nincs miről beszélnem vele, mert aki a trolloknak beugrik...</div>
itt te ugrottál be egyedül. nincsenek trollok, sneci, bélának egy nálad jóval nagyobb társadalmi megbecsülést élvező valós személy írt, diplomával, egzisztenciával, minden olyannal, ami neked nincs. bélával nem kell már beszélned, szerintem ő sem akar már veled beszélni a bíróságon kívül.
rendkívül buta vagy, sneci.
A legutóbbi Facebook-bejegyzésemben már megengedem annak a lehetőségét, hogy Béla nem hálátlan volt, hanem esetlegesen hiszékeny. Ebben az esetben viszont tényleg nincs miről beszélnem vele, mert aki a trolloknak beugrik...</div>
itt te ugrottál be egyedül. nincsenek trollok, sneci, bélának egy nálad jóval nagyobb társadalmi megbecsülést élvező valós személy írt, diplomával, egzisztenciával, minden olyannal, ami neked nincs. bélával nem kell már beszélned, szerintem ő sem akar már veled beszélni a bíróságon kívül.
rendkívül buta vagy, sneci.
Oct 22, 2012 18:30:42
sodika
Oct 22, 2012 18:30:58
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
jót röhögök rajtad sneci, mert nem veszed észre, hogy éppen egy trollok által telepített faszerdő kellős közepén ülsz, arra pedig már végképp nem tudsz rájönni, hogy ki, mivel és hogyan szopatott meg.</div>
Ha igaz, amit írsz, nem engem szopattál meg, hanem a Bélát. Teljesen mindegy, hogy jellemtelenségből fordult-e ellenem - annak ellenére, hogy én mindig és mindenhol védtem őt -, vagy éppen a ti szarkavarásotoknak ugrott-e be. Az utóbbi esetben ugyanis ugyancsak kevés tisztelni valót látnék a viselkedésében, mert aki a ti idióta szarkavarásotoknak bedől, az az én szintemhez képest olyan szellemi mélységről tesz tanúbizonyságot, hogy én magam örülök inkább, hogy többé nem kell kapcsolatot tartanom az alapvető emberi logikát ilyen szinten mellőző emberekkel.
jót röhögök rajtad sneci, mert nem veszed észre, hogy éppen egy trollok által telepített faszerdő kellős közepén ülsz, arra pedig már végképp nem tudsz rájönni, hogy ki, mivel és hogyan szopatott meg.</div>
Ha igaz, amit írsz, nem engem szopattál meg, hanem a Bélát. Teljesen mindegy, hogy jellemtelenségből fordult-e ellenem - annak ellenére, hogy én mindig és mindenhol védtem őt -, vagy éppen a ti szarkavarásotoknak ugrott-e be. Az utóbbi esetben ugyanis ugyancsak kevés tisztelni valót látnék a viselkedésében, mert aki a ti idióta szarkavarásotoknak bedől, az az én szintemhez képest olyan szellemi mélységről tesz tanúbizonyságot, hogy én magam örülök inkább, hogy többé nem kell kapcsolatot tartanom az alapvető emberi logikát ilyen szinten mellőző emberekkel.
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 18:33:57
sneci, te mindig elfelejted, hogy amikor levesszük a trollálcát, akkor minden esetben egy nálad jóval értékesebb és jelentősebb személy jelenik meg, akinek még a fingja is fontosabb dolognak számít, mint bármelyik szavad, mondatod, gondolatod. így aztán egy balogh béla nem kezd el kételkedni a szavunkban.
Oct 22, 2012 18:33:57
sodileaks
Oct 22, 2012 18:36:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Molnár és Domján nem a magyarság ellen dolgozik</div>
"Szégyen egy szaros bűnöző (Bándy Kata) likvidálása körül ekkora patáliát rendezni csak azért, mert végre egy cigány ölt, nem egy rühes, koszos, bűnöző, fasiszta szarmagyar." by Molnár F. Árpád
"Szégyen egy szaros bűnöző (Bándy Kata) likvidálása körül ekkora patáliát rendezni csak azért, mert végre egy cigány ölt, nem egy rühes, koszos, bűnöző, fasiszta szarmagyar." by Molnár F. Árpád
Oct 22, 2012 18:36:14
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 18:37:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Ha igaz, amit írsz, nem engem szopattál meg, hanem a Bélát. Teljesen mindegy, hogy jellemtelenségből fordult-e ellenem - annak ellenére, hogy én mindig és mindenhol védtem őt -, vagy éppen a ti szarkavarásotoknak ugrott-e be. Az utóbbi esetben ugyanis ugyancsak kevés tisztelni valót látnék a viselkedésében, mert aki a ti idióta szarkavarásotoknak bedől, az az én szintemhez képest olyan szellemi mélységről tesz tanúbizonyságot, hogy én magam örülök inkább, hogy többé nem kell kapcsolatot tartanom az alapvető emberi logikát ilyen szinten mellőző emberekkel.</div>
fogalmad nincs arról, hogy ki minek vagy kinek ugrott be, nem tudod, hogy időrendi sorrendbe milyen események történtek a hátad mögött, mi minek volt a következménye.
itt csak te vagy szopóágon, Hahó!
meg titán. de ő engem annyira nem is érdekel.
Ha igaz, amit írsz, nem engem szopattál meg, hanem a Bélát. Teljesen mindegy, hogy jellemtelenségből fordult-e ellenem - annak ellenére, hogy én mindig és mindenhol védtem őt -, vagy éppen a ti szarkavarásotoknak ugrott-e be. Az utóbbi esetben ugyanis ugyancsak kevés tisztelni valót látnék a viselkedésében, mert aki a ti idióta szarkavarásotoknak bedől, az az én szintemhez képest olyan szellemi mélységről tesz tanúbizonyságot, hogy én magam örülök inkább, hogy többé nem kell kapcsolatot tartanom az alapvető emberi logikát ilyen szinten mellőző emberekkel.</div>
fogalmad nincs arról, hogy ki minek vagy kinek ugrott be, nem tudod, hogy időrendi sorrendbe milyen események történtek a hátad mögött, mi minek volt a következménye.
itt csak te vagy szopóágon, Hahó!
meg titán. de ő engem annyira nem is érdekel.
Oct 22, 2012 18:37:32
Danyiil Romanovics
Oct 22, 2012 18:43:47
Recskamester, melyik tüntetésreől közvetítesz holnap?
Miután tegnap és ma légüres térbe kerültél új szubkultúrádon belül, benyalintasz egy nagyot Zagyva, Toroczkai és minden jobbikos ánuszába, akihez csak hozzáférsz majd?
Vagy végre egyszer valami értelmeset is csinálsz és kimész a Millára balos politikusoknak provokatív kérdéseket feltenni?
Miután tegnap és ma légüres térbe kerültél új szubkultúrádon belül, benyalintasz egy nagyot Zagyva, Toroczkai és minden jobbikos ánuszába, akihez csak hozzáférsz majd?
Vagy végre egyszer valami értelmeset is csinálsz és kimész a Millára balos politikusoknak provokatív kérdéseket feltenni?
Oct 22, 2012 18:43:47
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 18:45:41
sneci, hol a titánnal készült tengerparti videó?
nehogy azt mondd, hogy előbb feltöltöd a tegnapi jobbikos tüntetést.
nehogy azt mondd, hogy előbb feltöltöd a tegnapi jobbikos tüntetést.
Oct 22, 2012 18:45:41
sodileaks
Oct 22, 2012 18:48:16
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, hol a titánnal készült tengerparti videó?
nehogy azt mondd, hogy előbb feltöltöd a tegnapi jobbikos tüntetést.</div>
Ma ki kell pihennie baloghpuniella marhaságait, így a feltöltés szünetel.
nehogy azt mondd, hogy előbb feltöltöd a tegnapi jobbikos tüntetést.</div>
Ma ki kell pihennie baloghpuniella marhaságait, így a feltöltés szünetel.
Oct 22, 2012 18:48:16
nullás napok az excelben
Oct 22, 2012 18:49:54
*gyűlnek*
Oct 22, 2012 18:49:54
Karalábé Hadnagy
Oct 22, 2012 18:58:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Tényleg hagyom a francba az egészet, az lesz a legjobb.</div>
Ez alatt pontosan mit értesz? Mi az, amit nem fogsz csinálni és kivel nem? Illetve mi az, amit csinálsz majd helyette és kivel?
Ez alatt pontosan mit értesz? Mi az, amit nem fogsz csinálni és kivel nem? Illetve mi az, amit csinálsz majd helyette és kivel?
Oct 22, 2012 18:58:08
sodika
Oct 22, 2012 18:58:35
<div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>Nem az én dolgom eldönteni ki valódi és ki nem ezen a fórumon</div>
A legjobb tudomásom szerint minden valódi, ami narancsárga névvel (sodiika) jelenik meg mellettem, legalábbis eddig még nem tapasztaltam olyan jeleket, hogy az IP címem és böngésző-sütik alapján ezen a módon engem azonosító hozzászólások közül a trollok akár egyetlen egyet is meghamisítottak volna.
Technikai lehetőségük kétség kívül lenne rá, és az adatbázisban bármelyik korábbi hozzászólásom tartalmát átírhatják bármikor, de különös módon eddig azt tapasztaltam, mintha ezen az egyetlen ponton tisztességesnek mutatkoznának a trollok.
Ugyanakkor, miután továbbra sincs halvány segédfogalmam se, hogy mégis milyen hozzászólásokról van vagy lehet szó, érdemben a ködös, és általam ismeretlen semmihez nyilvánvalóan nem tudok hozzászólni abban a vonatkozásban, hogy hiteles-e, vagy sem.
A legjobb tudomásom szerint minden valódi, ami narancsárga névvel (sodiika) jelenik meg mellettem, legalábbis eddig még nem tapasztaltam olyan jeleket, hogy az IP címem és böngésző-sütik alapján ezen a módon engem azonosító hozzászólások közül a trollok akár egyetlen egyet is meghamisítottak volna.
Technikai lehetőségük kétség kívül lenne rá, és az adatbázisban bármelyik korábbi hozzászólásom tartalmát átírhatják bármikor, de különös módon eddig azt tapasztaltam, mintha ezen az egyetlen ponton tisztességesnek mutatkoznának a trollok.
Ugyanakkor, miután továbbra sincs halvány segédfogalmam se, hogy mégis milyen hozzászólásokról van vagy lehet szó, érdemben a ködös, és általam ismeretlen semmihez nyilvánvalóan nem tudok hozzászólni abban a vonatkozásban, hogy hiteles-e, vagy sem.
Oct 22, 2012 18:58:35
Trollopata
Oct 22, 2012 19:00:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>Nem az én dolgom eldönteni ki valódi és ki nem ezen a fórumon</div>
Ugyanakkor, miután továbbra sincs halvány segédfogalmam se, hogy mégis milyen hozzászólásokról van vagy lehet szó, érdemben a ködös, és általam ismeretlen semmihez nyilvánvalóan nem tudok hozzászólni abban a vonatkozásban, hogy hiteles-e, vagy sem.</div>
A lenyeg: TE szoktal hazudni, mi pedig ezzel altalaban szembesitunk. Itt minden hozzaszolas valodi, te angolna!
Ugyanakkor, miután továbbra sincs halvány segédfogalmam se, hogy mégis milyen hozzászólásokról van vagy lehet szó, érdemben a ködös, és általam ismeretlen semmihez nyilvánvalóan nem tudok hozzászólni abban a vonatkozásban, hogy hiteles-e, vagy sem.</div>
A lenyeg: TE szoktal hazudni, mi pedig ezzel altalaban szembesitunk. Itt minden hozzaszolas valodi, te angolna!
Oct 22, 2012 19:00:48
Karalábé Hadnagy
Oct 22, 2012 19:02:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>...aki a ti idióta szarkavarásotoknak bedől, az az én szintemhez képest olyan szellemi mélységről tesz tanúbizonyságot, hogy én magam örülök inkább, hogy többé nem kell kapcsolatot tartanom az alapvető emberi logikát ilyen szinten mellőző emberekkel.</div>
Te hány tucatszor is ugrottál be a trollok szarkavarásának, még a saját szintedhez képest is óriási szellemi mélységről téve tanúságot? Költői kérdés volt.
Te hány tucatszor is ugrottál be a trollok szarkavarásának, még a saját szintedhez képest is óriási szellemi mélységről téve tanúságot? Költői kérdés volt.
Oct 22, 2012 19:02:28
sodika
Oct 22, 2012 19:03:59
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>Itt minden hozzaszolas valodi, te angolna!</div>
Beleértve az előbbi Kiss Endre Farkas-t is természetesen.
* ásít *
Beleértve az előbbi Kiss Endre Farkas-t is természetesen.
* ásít *
Oct 22, 2012 19:03:59
sodileaks
Oct 22, 2012 19:04:29
Már hiába magyarázkodsz sodó, puniella megmondta, hogy feljelent.
Oct 22, 2012 19:04:29
sodileaks
Oct 22, 2012 19:05:04
De mi volt ez a pofon olaszországban?
Oct 22, 2012 19:05:04
sodileaks
Oct 22, 2012 19:05:43
Tajgetosz hisztizett és véletlenül meglegyintett, vagy mi volt?
Oct 22, 2012 19:05:43
Trollopata
Oct 22, 2012 19:06:51
bizony, sneci!
meselj az olasz pofonrol inkabb...
az, hogy most megint egymasnak ugrotok a retard-csoportban kurvara nem erdekel senkit. majd ha lesz pereskedes, videozas, verekedes vagy valami, akkor esetleg megnezzuk. de addig geostacionarius palyarol szarunk ra, hogy mit hazudozol eppen a beciganynak vagy a molnarnak vagy a tobbi idiotanak...
meselj az olasz pofonrol inkabb...
az, hogy most megint egymasnak ugrotok a retard-csoportban kurvara nem erdekel senkit. majd ha lesz pereskedes, videozas, verekedes vagy valami, akkor esetleg megnezzuk. de addig geostacionarius palyarol szarunk ra, hogy mit hazudozol eppen a beciganynak vagy a molnarnak vagy a tobbi idiotanak...
Oct 22, 2012 19:06:51
Danyiil Romanovics
Oct 22, 2012 19:06:57
Mi volt a pofon, Recskás?
Oct 22, 2012 19:06:57
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 19:07:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>továbbra sincs halvány segédfogalmam se, hogy mégis milyen hozzászólásokról van vagy lehet szó, </div>
ne hazudozz balogh úrnak!
pontosan tudod, hogy azokról a hozzászólásokról van szó, amelyekben ügynöközöd balogh urat.
ne hazudozz balogh úrnak!
pontosan tudod, hogy azokról a hozzászólásokról van szó, amelyekben ügynöközöd balogh urat.
Oct 22, 2012 19:07:08
sodika
Oct 22, 2012 19:07:13
<div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>Akkor mégis miért tartozom Sodi? Nem értem ezt az egészet. Te beteg vagy Endre!</div>
Az a baj a trollokban, hogy magam se tudom eldönteni, mikor írnak valóban valakinek a nevében, mert hitelesen másolják a stílust. :)
Ha tényleg Te vagy a Béla, és valaki azt hazudta Neked, hogy én azt hazudtam valakinek, hogy te tartozol nekem, akkor ezt jelezd felém valami hiteles forrásból, én ugyanis természetesen soha nem terjesztettem efféle marhaságot. :)
Az a baj a trollokban, hogy magam se tudom eldönteni, mikor írnak valóban valakinek a nevében, mert hitelesen másolják a stílust. :)
Ha tényleg Te vagy a Béla, és valaki azt hazudta Neked, hogy én azt hazudtam valakinek, hogy te tartozol nekem, akkor ezt jelezd felém valami hiteles forrásból, én ugyanis természetesen soha nem terjesztettem efféle marhaságot. :)
Oct 22, 2012 19:07:13
sodika
Oct 22, 2012 19:07:35
pontosan tudod, hogy azokról a hozzászólásokról van szó, amelyekben ügynöközöd balogh urat.</div>
Oké, hol?
* ásít *
pontosan tudod, hogy azokról a hozzászólásokról van szó, amelyekben ügynöközöd balogh urat.</div>
Oké, hol?
* ásít *
Oct 22, 2012 19:07:35
Hiteles! Balogh Béla
Oct 22, 2012 19:09:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha tényleg Te vagy a Béla, és valaki azt hazudta Neked, hogy én azt hazudtam valakinek, hogy te tartozol nekem, akkor ezt jelezd felém valami hiteles forrásból, én ugyanis természetesen soha nem terjesztettem efféle marhaságot. :)</div>
Igazolom, hogy én vagyok az.
Igazolom, hogy én vagyok az.
Oct 22, 2012 19:09:41
sodika
Oct 22, 2012 19:10:36
<div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>És tényleg én vagyok az. Úgyhogy a 8ezer forintról se hazudj légyszives, mert mindketten tudjuk, hogy kicsit kevesebb volt az is...</div>
Na, itt bukott le, hogy Te nem a valódi Béla vagy, mert a valódi Béla nem írna ilyen marhaságot. Nem volt az kevesebb. :)
Na, itt bukott le, hogy Te nem a valódi Béla vagy, mert a valódi Béla nem írna ilyen marhaságot. Nem volt az kevesebb. :)
Oct 22, 2012 19:10:36
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 19:11:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Oké, hol?
* ásít *</div>
* ásít *
keresd meg.
Oké, hol?
* ásít *</div>
* ásít *
keresd meg.
Oct 22, 2012 19:11:04
GIGA-Tomcat
Oct 22, 2012 19:12:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>És tényleg én vagyok az. Úgyhogy a 8ezer forintról se hazudj légyszives, mert mindketten tudjuk, hogy kicsit kevesebb volt az is...</div>
Na, itt bukott le, hogy Te nem a valódi Béla vagy, mert a valódi Béla nem írna ilyen marhaságot. Nem volt az kevesebb. :)</div>
Ok ezt en irtam, de a tobbit nem
Na, itt bukott le, hogy Te nem a valódi Béla vagy, mert a valódi Béla nem írna ilyen marhaságot. Nem volt az kevesebb. :)</div>
Ok ezt en irtam, de a tobbit nem
Oct 22, 2012 19:12:34
XVI. Benedek
Oct 22, 2012 19:12:57
Sodi fiam, hidd el, hogy ide mindenki a saját nevével kommentel.
Oct 22, 2012 19:12:57
Karalábé Hadnagy
Oct 22, 2012 19:14:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>...aki a ti idióta szarkavarásotoknak bedől, az az én szintemhez képest olyan szellemi mélységről tesz tanúbizonyságot, hogy én magam örülök inkább, hogy többé nem kell kapcsolatot tartanom az alapvető emberi logikát ilyen szinten mellőző emberekkel.</div>
<b>vs</b>
(Oct 22, 2012 19:07:13)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az a baj a trollokban, hogy magam se tudom eldönteni, mikor írnak valóban valakinek a nevében, mert hitelesen másolják a stílust. :)</div>
Gratulálok! 37 perc belül sikerült megint két tök ellentétes állítással beszopatnod magadat, te kibaszott idióta!
<b>vs</b>
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az a baj a trollokban, hogy magam se tudom eldönteni, mikor írnak valóban valakinek a nevében, mert hitelesen másolják a stílust. :)</div>
Gratulálok! 37 perc belül sikerült megint két tök ellentétes állítással beszopatnod magadat, te kibaszott idióta!
Oct 22, 2012 19:14:46
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 19:15:21
sneci, te ritka nagy féreg vagy. még 1 órája sincs, hogy azt hazudtad, bélának csak 1-2 ezressel kellett kipótolnia a júniusi túra költségeit, rád bizonyítom, hogy hazudsz, és több tízezerről volt szó, és erre előállsz azzal, hogy buktassalak le egy újabb hazudozásban, mert szerinted nem ügynöközted bélát.
folyamatosan hazudozol, már követni sem tudjuk, nemhogy mindig beégetni téged.
folyamatosan hazudozol, már követni sem tudjuk, nemhogy mindig beégetni téged.
Oct 22, 2012 19:15:21
Karalábé Hadnagy
Oct 22, 2012 19:15:22
perc<b>en</b>
Oct 22, 2012 19:15:22
sodika
Oct 22, 2012 19:17:55
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>azt hazudtad, bélának csak 1-2 ezressel kellett kipótolnia</div>
Azt mondtam, néhány ezressel, ami egészen konkrétan 10 ezernél is többet jelentett a gyakorlatban. Nem azon volt a lényeg, hogy Béla nem vállalt hatalmas személyes áldozatokat (dehogynem vállalt, és valóságot hőstett volt a részéről), hanem azon, hogy én soha senkinek nem állítottam egy pillanatig se, hogy lenne pénzem.
Azt mondtam, néhány ezressel, ami egészen konkrétan 10 ezernél is többet jelentett a gyakorlatban. Nem azon volt a lényeg, hogy Béla nem vállalt hatalmas személyes áldozatokat (dehogynem vállalt, és valóságot hőstett volt a részéről), hanem azon, hogy én soha senkinek nem állítottam egy pillanatig se, hogy lenne pénzem.
Oct 22, 2012 19:17:55
Balogh Béla
Oct 22, 2012 19:18:58
Endre miért kellene igazolnom magam neked, tudtommal nem vagy rendőr. Amit akartam elmondtam. Egyébként nem konkrétan az ügynöközős hozzászólások miatt fogok pereskedni, de erről most nem veled szeretnék tárgyalni, majd megtudsz te is mindent. Kárt okoztál a csoportnak, gondolkodj el talán majd rájössz!!!
Akik meg a nevemben írogatnak inkább találjanak maguknak jobb szórakozást, engem felejtsenek el! Köszönöm! A továbbiakban nem adom a nevem ehez a forumhoz!
Tisztelettel: Balogh Béla
Akik meg a nevemben írogatnak inkább találjanak maguknak jobb szórakozást, engem felejtsenek el! Köszönöm! A továbbiakban nem adom a nevem ehez a forumhoz!
Tisztelettel: Balogh Béla
Oct 22, 2012 19:18:58
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 22, 2012 19:20:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Technikai lehetőségük kétség kívül lenne rá, és az adatbázisban bármelyik korábbi hozzászólásom tartalmát átírhatják bármikor, de különös módon eddig azt tapasztaltam, mintha ezen az egyetlen ponton tisztességesnek mutatkoznának a trollok.</div>
Mi ezen a meglepő? Nem mindenki olyan jellemtelen soderáló bajnok mint te.
Nem szorul itt rá senki sem, hogy hamisított posztokkal járasson le. Szállítod te szépen a kötelet a saját akasztásodhoz.
Mi ezen a meglepő? Nem mindenki olyan jellemtelen soderáló bajnok mint te.
Nem szorul itt rá senki sem, hogy hamisított posztokkal járasson le. Szállítod te szépen a kötelet a saját akasztásodhoz.
Oct 22, 2012 19:20:10
Trollopata
Oct 22, 2012 19:20:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>azt hazudtad, bélának csak 1-2 ezressel kellett kipótolnia</div>
Azt mondtam, néhány ezressel, ami egészen konkrétan 10 ezernél is többet jelentett a gyakorlatban. Nem azon volt a lényeg, hogy Béla nem vállalt hatalmas személyes áldozatokat (dehogynem vállalt, és valóságot hőstett volt a részéről), hanem azon, hogy én soha senkinek nem állítottam egy pillanatig se, hogy lenne pénzem.</div>
nehany ezres = tobb, mint tizezer = 8000 = HAZUDSZ ANGOLNAGECI!
Azt mondtam, néhány ezressel, ami egészen konkrétan 10 ezernél is többet jelentett a gyakorlatban. Nem azon volt a lényeg, hogy Béla nem vállalt hatalmas személyes áldozatokat (dehogynem vállalt, és valóságot hőstett volt a részéről), hanem azon, hogy én soha senkinek nem állítottam egy pillanatig se, hogy lenne pénzem.</div>
nehany ezres = tobb, mint tizezer = 8000 = HAZUDSZ ANGOLNAGECI!
Oct 22, 2012 19:20:11
Trollopata
Oct 22, 2012 19:21:07
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Oct 22, 2012 18:30:58
<b>vs</b>
Gratulálok! 37 perc belül sikerült megint két tök ellentétes állítással beszopatnod magadat, te kibaszott idióta!</div>
sneci, miert mellozod az alapveto emberi logikat?
<b>vs</b>
Gratulálok! 37 perc belül sikerült megint két tök ellentétes állítással beszopatnod magadat, te kibaszott idióta!</div>
sneci, miert mellozod az alapveto emberi logikat?
Oct 22, 2012 19:21:07
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 22, 2012 19:25:08
Ballay-Kis Edének ki is dőlt be? Ál-Sherlock Porksnek ki ajánlott fel védelmi pénzt? Az indexszel ki kötött szóbeli szerződést?
Sodi, te mellőzöd az alapvető emberi logikát?
Sodi, te mellőzöd az alapvető emberi logikát?
Oct 22, 2012 19:25:08
Kiss Endre
Oct 22, 2012 19:27:41
Takarodj innen puniella! Azt hiszed félek tőled? Sherlock Porksnek is nekimentem, Pál Marci mentette meg az életét azzal, hogy engem lefogott.
Oct 22, 2012 19:27:41
Danyiil Romanovics
Oct 22, 2012 19:27:42
Sneci, mi volt az olasz pofon?
Oct 22, 2012 19:27:42
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 22, 2012 19:30:50
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Sneci, mi volt az olasz pofon?</div>
Csak nem összefutottak Marcival? Ezért kellett hirtelen visszafordulni Chiaggóban?
Csak nem összefutottak Marcival? Ezért kellett hirtelen visszafordulni Chiaggóban?
Oct 22, 2012 19:30:50
sodika
Oct 22, 2012 19:30:58
<div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>majd megtudsz te is mindent</div>
Vagyis sakkozzam ki, vajon miért haragudtál meg rám, mert titok. Értem. :)
Nem tudom, hogy troll vagy-e, de most jutottam el oda, hogy irreleváns is, mert nagyjából annyit ér, amit írsz.
Nem tudom, hogy troll vagy-e, de most jutottam el oda, hogy irreleváns is, mert nagyjából annyit ér, amit írsz.
Oct 22, 2012 19:30:58
sodileaks
Oct 22, 2012 19:33:32
<div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>Kárt okoztál a csoportnak, gondolkodj el talán majd rájössz!!!</div>
Milyen kárt okoztál masztignóm?
Milyen kárt okoztál masztignóm?
Oct 22, 2012 19:33:32
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 19:35:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>azt hazudtad, bélának csak 1-2 ezressel kellett kipótolnia</div>
az isten bassza már meg ezt az állandó hazudozást! nem tudod abbahagyni? nem tudsz néhány perc erejéig becsületes ember lenni?
azt mondtad, ki kellett pótolnia pár ezressel neki is, erre lebuktattalak, hogy hazudsz, és több tízezer volt az a "pár ezer". (pár ezer = 2-3 ezer) a tizedére akartad lehazudni béla hozzájárulását.
egyébként az egész azért került szóba, mert élősködtél bélán, most meg nagy nyilvánosság előtt gyalázod, hálátlan féreg módjára, és eszedbe sincs visszaadni a pénzt amit feléltél, és amivel tartozol.
kurvára nem arról van szó, hogy te valaha is mondtad-e bárkinek, hogy van pénzed.
megint hazudsz, reggel, délben és este.
az isten bassza már meg ezt az állandó hazudozást! nem tudod abbahagyni? nem tudsz néhány perc erejéig becsületes ember lenni?
azt mondtad, ki kellett pótolnia pár ezressel neki is, erre lebuktattalak, hogy hazudsz, és több tízezer volt az a "pár ezer". (pár ezer = 2-3 ezer) a tizedére akartad lehazudni béla hozzájárulását.
egyébként az egész azért került szóba, mert élősködtél bélán, most meg nagy nyilvánosság előtt gyalázod, hálátlan féreg módjára, és eszedbe sincs visszaadni a pénzt amit feléltél, és amivel tartozol.
kurvára nem arról van szó, hogy te valaha is mondtad-e bárkinek, hogy van pénzed.
megint hazudsz, reggel, délben és este.
Oct 22, 2012 19:35:43
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 22, 2012 19:36:30
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>Kárt okoztál a csoportnak, gondolkodj el talán majd rájössz!!!</div>
Milyen kárt okoztál masztignóm?</div>
Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, ő üldözte el Pétert.
Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, ő üldözte el Pétert.
Oct 22, 2012 19:36:30
sodika
Oct 22, 2012 19:38:38
<b>IGEN, A BÉLÁNAK KELLETT KIPÓTOLNIA, EZÉRT Ő EGY HŐS.</b>
Ennyi.
Ennyi.
Oct 22, 2012 19:38:38
sodika
Oct 22, 2012 19:38:58
Na jó, ünnepélyesen befejezem, és bejelentem, hogy többet nem írok a Balogh-Molnár és egyéb tényfeltáró, otthonvédő vonalról. Ha egyikük sem hajlandó elárulni, hogy mégis miért haragudtak meg rám, miközben én mindenhol csak védtem őket, nem fogok tovább erőlködni, hogy kiderítsem ennek a máig merőben rejtélyes okát.
Foglalkozom helyette inkább normális témákkal. Ennyi.
Foglalkozom helyette inkább normális témákkal. Ennyi.
Oct 22, 2012 19:38:58
Fotelrocker_Presszócigány
Oct 22, 2012 19:39:19
most már mindent a trollokra fogsz te gerinctelen köcsög??
Oct 22, 2012 19:39:19
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 19:39:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>majd megtudsz te is mindent</div>
Nem tudom, hogy troll vagy-e, de most jutottam el oda, hogy irreleváns is, mert nagyjából annyit ér, amit írsz.</div>
sneci, csak aztán nehogy sírva kérjél bocsánatot ezekért a sértésekért, amikor balogh úr igénybe veszi a bíróságon kívüli utat a becsülete visszaállítására, és lekever neked pár elmaradt atyai pofont egy sötét sarokban, vagy éppen néhány kappanos előtt, hogy jobban megszégyenítsen.
Nem tudom, hogy troll vagy-e, de most jutottam el oda, hogy irreleváns is, mert nagyjából annyit ér, amit írsz.</div>
sneci, csak aztán nehogy sírva kérjél bocsánatot ezekért a sértésekért, amikor balogh úr igénybe veszi a bíróságon kívüli utat a becsülete visszaállítására, és lekever neked pár elmaradt atyai pofont egy sötét sarokban, vagy éppen néhány kappanos előtt, hogy jobban megszégyenítsen.
Oct 22, 2012 19:39:44
sodileaks
Oct 22, 2012 19:42:11
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">Balogh Béla</div>Kárt okoztál a csoportnak, gondolkodj el talán majd rájössz!!!</div>
Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, ő üldözte el Pétert.</div>
Ez elég logikus. Ezek szerint Béla kaphatott Péter és sneci kommentjeiből egy gyűjteményt, amiből kiderül, hogy sneci lebeszélte Pétert a kappanokkal való további együttműködésről.
Ha tippelnem kellene, akkor azt mondanám, ő üldözte el Pétert.</div>
Ez elég logikus. Ezek szerint Béla kaphatott Péter és sneci kommentjeiből egy gyűjteményt, amiből kiderül, hogy sneci lebeszélte Pétert a kappanokkal való további együttműködésről.
Oct 22, 2012 19:42:11
sodika
Oct 22, 2012 19:42:28
<b>Ha valaki még azt sem hajlandó elárulni nekem, hogy mégis miért haragudott meg rám, és miért fordult ellenem, miközben én mindig és mindenhol csak védtem őt, akkor leszarom.</b>
Nem fogok neki napokon át könyörögni, hogy árulja el végre. Nem akarja elárulni, hát ne árulja el.
Leszarom mint témát. Őt és a Koppány Csoportot is.
Ennyi.
Nem fogok neki napokon át könyörögni, hogy árulja el végre. Nem akarja elárulni, hát ne árulja el.
Ennyi.
Oct 22, 2012 19:42:28
sodileaks
Oct 22, 2012 19:43:03
Ety etyetyemista sjác pejeket pjovokál.
Ez hanyadik feljelentés lesz ellened sodó?
Ez hanyadik feljelentés lesz ellened sodó?
Oct 22, 2012 19:43:03
sodileaks
Oct 22, 2012 19:43:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Leszarom mint témát. Őt és a Koppány Csoportot is.
Ennyi.</div>
Oké, akkor beszélj az olasz pofonról.
Ennyi.</div>
Oké, akkor beszélj az olasz pofonról.
Oct 22, 2012 19:43:51
sodika
Oct 22, 2012 19:44:20
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Oké, akkor beszélj az olasz pofonról.</div>
Olyan meg nem volt :)
Olyan meg nem volt :)
Oct 22, 2012 19:44:20
Zulu
Oct 22, 2012 19:47:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Oké, akkor beszélj az olasz pofonról.</div>
Olyan meg nem volt :)</div>
Most kérdezzük meg Molnár F-et? Vagy tajgetoszt?
Most kérdezzük meg Molnár F-et? Vagy tajgetoszt?
Oct 22, 2012 19:47:16
15 ft
Oct 22, 2012 19:47:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Oké, akkor beszélj az olasz pofonról.</div>
beszélj a saját megoldásról?
ja, az sem volt?
beszélj a saját megoldásról?
ja, az sem volt?
Oct 22, 2012 19:47:40
Hitvány Patkány
Oct 22, 2012 19:47:46
Ezt is mástól kell megkérdeznünk? Nem mondanál legalább egyszer igazat?
Ezt is mástól kell megkérdeznünk? Nem mondanál legalább egyszer igazat?
Oct 22, 2012 19:47:46
sodileaks
Oct 22, 2012 19:47:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olyan meg nem volt :)</div>
De valami csak történt. Egy kis vitatkozás esetleg? Kiabálás, amit tajgetosz kiszínezett egy kicsit, amikor előadta molnárnak?
De valami csak történt. Egy kis vitatkozás esetleg? Kiabálás, amit tajgetosz kiszínezett egy kicsit, amikor előadta molnárnak?
Oct 22, 2012 19:47:57
sodika
Oct 22, 2012 19:48:06
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Ezek szerint Béla kaphatott Péter és sneci kommentjeiből egy gyűjteményt, amiből kiderül, hogy sneci lebeszélte Pétert a kappanokkal való további együttműködésről.</div>
:)
Péterrel legjobb emlékezetem szerint abban maradtunk Nagybörzsönyben, hogy pár héten belül megveszi a füstgépet, hogy a következő kilakoltatásnál már ez is segíteni tudja a Béla munkáját.
Vagyis nem csak hogy nem beszéltem le őt semmiről, de egymást lelkesítettük.
Hogy Péter miért sokallt be mégis, fogalmam sincs.
:)
Péterrel legjobb emlékezetem szerint abban maradtunk Nagybörzsönyben, hogy pár héten belül megveszi a füstgépet, hogy a következő kilakoltatásnál már ez is segíteni tudja a Béla munkáját.
Vagyis nem csak hogy nem beszéltem le őt semmiről, de egymást lelkesítettük.
Hogy Péter miért sokallt be mégis, fogalmam sincs.
Oct 22, 2012 19:48:06
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 19:48:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Ha valaki még azt sem hajlandó elárulni nekem, hogy mégis miért haragudott meg rám, és miért fordult ellenem, miközben én mindig és mindenhol csak védtem őt, akkor leszarom.</b>
Ennyi.</div>
ahhoz képest, hogy szerinted nem akarja elárulni, kész verziód van róla, hogy miért történt (hálátlanság, emberi minőség, gonoszság stb.), és ezt szajkózod már 1 napja.
kérted bélát, hogy árulja el neked miért baszott ki? nem kérted. azt várod, hogy megkeressen és közölje veled. pedig te csak egy kis faszcibáló hülyegyerek vagy, még annyi jelentőséged sincs, mint molnárefnek.
mielőtt teljesen leszarod a csoportot és bélát, illendő lenne visszafizetned az élősködésed árát.
illem, becsület. tudod, hogy mit jelentenek ezek?
Ennyi.</div>
ahhoz képest, hogy szerinted nem akarja elárulni, kész verziód van róla, hogy miért történt (hálátlanság, emberi minőség, gonoszság stb.), és ezt szajkózod már 1 napja.
kérted bélát, hogy árulja el neked miért baszott ki? nem kérted. azt várod, hogy megkeressen és közölje veled. pedig te csak egy kis faszcibáló hülyegyerek vagy, még annyi jelentőséged sincs, mint molnárefnek.
mielőtt teljesen leszarod a csoportot és bélát, illendő lenne visszafizetned az élősködésed árát.
illem, becsület. tudod, hogy mit jelentenek ezek?
Oct 22, 2012 19:48:20
sodika
Oct 22, 2012 19:50:37
mielőtt teljesen leszarod a csoportot és bélát, illendő lenne visszafizetned az élősködésed árát.</div>
Azt én ledolgoztam. Minden nap Kurucon volt a videó, hogy aznap hol jártunk. Ez volt az én hasznom és szerepem.
mielőtt teljesen leszarod a csoportot és bélát, illendő lenne visszafizetned az élősködésed árát.</div>
Azt én ledolgoztam. Minden nap Kurucon volt a videó, hogy aznap hol jártunk. Ez volt az én hasznom és szerepem.
Oct 22, 2012 19:50:37
sodika
Oct 22, 2012 19:53:15
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>ahhoz képest, hogy szerinted nem akarja elárulni, kész verziód van róla</div>
Én mindig mindent meg tudok beszélni mindenkivel. Ha valaki nem árulja el, hogy mi baja van velem, persze, hogy csak találgatni tudok.
Én mindig mindent meg tudok beszélni mindenkivel. Ha valaki nem árulja el, hogy mi baja van velem, persze, hogy csak találgatni tudok.
Oct 22, 2012 19:53:15
Hitvány Patkány
Oct 22, 2012 19:53:40
Azt én ledolgoztam. Minden nap Kurucon volt a videó, hogy aznap hol jártunk. Ez volt az én hasznom és szerepem.</div>
Akkor keresd csak vissza a kurucon, hogy hányszor támadták a csoportot, azért mert Recskaboy-jal közösködnek!
Azt én ledolgoztam. Minden nap Kurucon volt a videó, hogy aznap hol jártunk. Ez volt az én hasznom és szerepem.</div>
Akkor keresd csak vissza a kurucon, hogy hányszor támadták a csoportot, azért mert Recskaboy-jal közösködnek!
Oct 22, 2012 19:53:40
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 19:55:07
nem dolgoztál le semmit. ha bárki telefonos felvételeket készített volna béláék közül, az is többet ért volna.
a te "munkádnak" nem volt semmilyen értéke. te magad írtad, hogy nem értesz a videózáshoz.
nem dolgoztál le semmit. ha bárki telefonos felvételeket készített volna béláék közül, az is többet ért volna.
a te "munkádnak" nem volt semmilyen értéke. te magad írtad, hogy nem értesz a videózáshoz.
Oct 22, 2012 19:55:07
Kémlégy
Oct 22, 2012 19:55:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Ez mar tenyleg tartos alaultaplaltasag vagy valami betegseg kovetkezmenye lehet csak</div>
Hogy lehetne már betegség, amikor életemben soha nem volt ebbél vastagabb a karom? :)</div>
Elég szomorú. Úgy nézel ki, mint egy heroinista. Én a helyedben fütyikamera helyett uszodabérletet vettem volna, de te tudod...
Hogy lehetne már betegség, amikor életemben soha nem volt ebbél vastagabb a karom? :)</div>
Elég szomorú. Úgy nézel ki, mint egy heroinista. Én a helyedben fütyikamera helyett uszodabérletet vettem volna, de te tudod...
Oct 22, 2012 19:55:14
sodika
Oct 22, 2012 19:56:15
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Akkor keresd csak vissza a kurucon, hogy hányszor támadták a csoportot, azért mert Recskaboy-jal közösködnek!</div>
:D
Azok legfeljebb ti voltatok. :DDDDDD
:D
Azok legfeljebb ti voltatok. :DDDDDD
Oct 22, 2012 19:56:15
Zulu
Oct 22, 2012 19:56:48
Érdemes megfigyelni amúgy a smiley-t, mint a hazudozás biztos jelét.
Érdemes megfigyelni amúgy a smiley-t, mint a hazudozás biztos jelét.
Oct 22, 2012 19:56:48
Oct 22, 2012 19:57:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>:D
A troll Kiss Endre Farkas beszélget a troll Balogh Bélával, és közben remekül érzik magukat.
Ez valami nagyon szánalmas. :D</div>
nálad azért nem szánalmasabb :))
A troll Kiss Endre Farkas beszélget a troll Balogh Bélával, és közben remekül érzik magukat.
Ez valami nagyon szánalmas. :D</div>
nálad azért nem szánalmasabb :))
Oct 22, 2012 19:57:27
sodileaks
Oct 22, 2012 19:58:17
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Oké, akkor beszélj az olasz pofonról.</div>
Érdemes megfigyelni amúgy a smiley-t, mint a hazudozás biztos jelét.</div>
Így van. Valamit titkol a fütyidoki.
Érdemes megfigyelni amúgy a smiley-t, mint a hazudozás biztos jelét.</div>
Így van. Valamit titkol a fütyidoki.
Oct 22, 2012 19:58:17
sodika
Oct 22, 2012 19:59:10
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Olyan meg nem volt :)</div>
Oct 22, 2012 19:59:10
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 19:59:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>ahhoz képest, hogy szerinted nem akarja elárulni, kész verziód van róla</div>
Én mindig mindent meg tudok beszélni mindenkivel. Ha valaki nem árulja el, hogy mi baja van velem, persze, hogy csak találgatni tudok.</div>
te nem pusztán találgatsz, hanem állításokat fogalmaztál meg. jóhírnevet, becsületet súlyosan sértő állításokat. de mivel pereket provokálsz magad ellen, ezért ebből a szempontból ez shiker!
Én mindig mindent meg tudok beszélni mindenkivel. Ha valaki nem árulja el, hogy mi baja van velem, persze, hogy csak találgatni tudok.</div>
te nem pusztán találgatsz, hanem állításokat fogalmaztál meg. jóhírnevet, becsületet súlyosan sértő állításokat. de mivel pereket provokálsz magad ellen, ezért ebből a szempontból ez shiker!
Oct 22, 2012 19:59:12
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 22, 2012 19:59:20
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>Úgy nézel ki, mint egy heroinista. Én a helyedben fütyikamera helyett uszodabérletet vettem volna, de te tudod...</div>
Uszodabérletet?!?
Kaját!!! Látványosan alultáplált. Szabályosan éhezhet.
Uszodabérletet?!?
Kaját!!! Látványosan alultáplált. Szabályosan éhezhet.
Oct 22, 2012 19:59:20
Kémlégy
Oct 22, 2012 19:59:54
A seggek és lábak filmezése, valamint a letartóztatás előli elfutás, az bizony lófasz értéket nem képvisel. Egy kamerásmobillal komolyabb anyagokat lehetett volna készíteni.
A seggek és lábak filmezése, valamint a letartóztatás előli elfutás, az bizony lófasz értéket nem képvisel. Egy kamerásmobillal komolyabb anyagokat lehetett volna készíteni.
Oct 22, 2012 19:59:54
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 22, 2012 20:01:08
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
A seggek és lábak filmezése, valamint a letartóztatás előli elfutás, az bizony lófasz értéket nem képvisel. Egy kamerásmobillal komolyabb anyagokat lehetett volna készíteni.</div>
Így igaz. ha vettek volna 10.000 Ft-ért egy webkamerát, majd azt lebaszták volna a sarokba, kábé ugyanott tartottak volna.
A seggek és lábak filmezése, valamint a letartóztatás előli elfutás, az bizony lófasz értéket nem képvisel. Egy kamerásmobillal komolyabb anyagokat lehetett volna készíteni.</div>
Így igaz. ha vettek volna 10.000 Ft-ért egy webkamerát, majd azt lebaszták volna a sarokba, kábé ugyanott tartottak volna.
Oct 22, 2012 20:01:08
Kémlégy
Oct 22, 2012 20:01:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>Olyan meg nem volt :)</div>
De valami csak történt. Egy kis vitatkozás esetleg? Kiabálás, amit tajgetosz kiszínezett egy kicsit, amikor előadta molnárnak?</div>
Nem az történt, hogy Titánt kibaszták Rómában arról a helyről, ahol csövezett?
De valami csak történt. Egy kis vitatkozás esetleg? Kiabálás, amit tajgetosz kiszínezett egy kicsit, amikor előadta molnárnak?</div>
Nem az történt, hogy Titánt kibaszták Rómában arról a helyről, ahol csövezett?
Oct 22, 2012 20:01:31
sodika
Oct 22, 2012 20:03:38
te nem pusztán találgatsz, hanem állításokat fogalmaztál meg.</div>
Ha valaki, akit te mindig megvédtél, hitelen minden ok nélkül letilt, a társa pedig neked támad, az igenis hálátlanság.
Ha valaki, akit te mindig megvédtél, hitelen minden ok nélkül letilt, a társa pedig neked támad, az igenis hálátlanság.
Oct 22, 2012 20:03:38
Hitvány Patkány
Oct 22, 2012 20:04:12
Lehet, hogy Titán, akiről eddig senkinek nem hitte el, hogy közveszélyes, megverte?
Azt mondjuk kurvára megérdemelné, ő segített neki megszökni a zártosztály elől.
Azt mondjuk kurvára megérdemelné, ő segített neki megszökni a zártosztály elől.
Oct 22, 2012 20:04:12
sodileaks
Oct 22, 2012 20:06:40
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>Nem az történt, hogy Titánt kibaszták Rómában arról a helyről, ahol csövezett?</div>
Ja, kaphatott néhány sallert a nagy pofája miatt, aztán sírva menekült fórizsanyuhoz.
Ja, kaphatott néhány sallert a nagy pofája miatt, aztán sírva menekült fórizsanyuhoz.
Oct 22, 2012 20:06:40
sodika
Oct 22, 2012 20:08:24
Na, és ettől a pillanattól kezdve senki se zavarjon engem Molnár F. Árpáddal, Balogh Bélával, vagy a Koppány Csoporttal, mert nem kívánok foglalkozni velük.
Oct 22, 2012 20:08:24
Oct 22, 2012 20:10:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, és ettől a pillanattól kezdve senki se zavarjon engem Molnár F. Árpáddal, Balogh Bélával, vagy a Koppány Csoporttal, mert nem kívánok foglalkozni velük.</div>
elhiszem, hogy te nem kívánsz foglalkozni velük. majd bécigány ügyvédje foglalkozik veletek :))
elhiszem, hogy te nem kívánsz foglalkozni velük. majd bécigány ügyvédje foglalkozik veletek :))
Oct 22, 2012 20:10:16
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 20:10:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, és ettől a pillanattól kezdve senki se zavarjon engem Molnár F. Árpáddal, Balogh Bélával, vagy a Koppány Csoporttal, mert nem kívánok foglalkozni velük.</div>
majd kapod az idézést, és egy csillámpóni beadványban leírhatod, hogy hagyjanak téged békén.
majd kapod az idézést, és egy csillámpóni beadványban leírhatod, hogy hagyjanak téged békén.
Oct 22, 2012 20:10:42
Kémlégy
Oct 22, 2012 20:11:39
Akkor foglalkozz a tengerparti videóval. Hol tart a feltöltés? Hány százalékon áll?
Akkor foglalkozz a tengerparti videóval. Hol tart a feltöltés? Hány százalékon áll?
Oct 22, 2012 20:11:39
szeszesember
Oct 22, 2012 20:12:58
Érdekes, amíg volt dögpöri, addig nem tettél ilyen kijelentéseket. Hm, csak nem kikakiltad a gerinced, Púp?
Érdekes, amíg volt dögpöri, addig nem tettél ilyen kijelentéseket. Hm, csak nem kikakiltad a gerinced, Púp?
Oct 22, 2012 20:12:58
szpítsopp
Oct 22, 2012 20:13:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>IGEN, A BÉLÁNAK KELLETT KIPÓTOLNIA, EZÉRT Ő EGY HŐS.</b>
Ennyi.</div>
aki etet, az hős lesz? akkor rocskai tízszer akkora hazafi mint béla, toroczkai pedig egy kurva nagy nulla Hahó!
Ennyi.</div>
aki etet, az hős lesz? akkor rocskai tízszer akkora hazafi mint béla, toroczkai pedig egy kurva nagy nulla Hahó!
Oct 22, 2012 20:13:14
szeszesember
Oct 22, 2012 20:14:20
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>akkor rocskai tízszer akkora hazafi mint béla, toroczkai pedig egy kurva nagy nulla Hahó!</div>
Ez a snecilogikát mellőzve is nagyjából így van.
Ez a snecilogikát mellőzve is nagyjából így van.
Oct 22, 2012 20:14:20
Kémlégy
Oct 22, 2012 20:14:24
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>IGEN, A BÉLÁNAK KELLETT KIPÓTOLNIA, EZÉRT Ő EGY HŐS.</b>
Ennyi.</div>
aki etet, az hős lesz? </div>
Igen. Túlélés a morál előtt, hahó!
Ennyi.</div>
aki etet, az hős lesz? </div>
Igen. Túlélés a morál előtt, hahó!
Oct 22, 2012 20:14:24
Oct 22, 2012 20:16:43
ha rendelek neked egy pizzát, hős leszek? hameg 45 centis családit, még superman is elmehet a picsába..
Oct 22, 2012 20:16:43
Danyiil Romanovics
Oct 22, 2012 20:16:59
Sneci, melyik tüntetésre mész holnap? Olyan kurva nehéz válaszolni egy ilyen egyszerű kérdésre?
Oct 22, 2012 20:16:59
Kémlégy
Oct 22, 2012 20:18:15
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>ha rendelek neked egy pizzát, hős leszek? hameg 45 centis családit, még superman is elmehet a picsába..</div>
Nem is rossz ötlet. Sodika, ha kiteszed a netre az ál-Pushynak írt kódodat és az úszómellényes kvázi-úszást, ma este ingyen jóllakhatsz. Mit szólsz?
Nem is rossz ötlet. Sodika, ha kiteszed a netre az ál-Pushynak írt kódodat és az úszómellényes kvázi-úszást, ma este ingyen jóllakhatsz. Mit szólsz?
Oct 22, 2012 20:18:15
?
Oct 22, 2012 20:18:52
"hogy én soha senkinek nem állítottam egy pillanatig se, hogy lenne pénzem."
Hogy is volt a kiskálázás meg Dunának menés pillanata+ az elásás?
"mert aki a ti idióta szarkavarásotoknak bedől, az az én szintemhez képest olyan szellemi mélységről tesz tanúbizonyságot,"
20.000 forint?
Hogy is volt a kiskálázás meg Dunának menés pillanata+ az elásás?
"mert aki a ti idióta szarkavarásotoknak bedől, az az én szintemhez képest olyan szellemi mélységről tesz tanúbizonyságot,"
20.000 forint?
Oct 22, 2012 20:18:52
szeszesember
Oct 22, 2012 20:19:25
Azért annak is meglesz a maga diszkrét bája, mikor a nagy csövespátyolgató otthonvédő, az ingyenélő lumpenek patrónája, dr. Fórizs Xénia Eszter hölgyúr fogja Snegót kibaszni az utcára.
*paródiarovat*
*paródiarovat*
Oct 22, 2012 20:19:25
Hitvány Patkány
Oct 22, 2012 20:21:03
Tényleg Recsi, most hogy kappányék és a hírháttér kiközösített és Fórizstól leléptél, ki a mai gazdatest?
És ki lesz a holnapi?
És ki lesz a holnapi?
Oct 22, 2012 20:21:03
?
Oct 22, 2012 20:22:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Ha valaki még azt sem hajlandó elárulni nekem, hogy mégis miért haragudott meg rám, és miért fordult ellenem, miközben én mindig és mindenhol csak védtem őt, akkor leszarom.</b>
Ennyi.</div>
Majd a bíróság előtt elmondja.Minden egy folyamat, nem kell türelmetlennek lenni.Lassan elkezdhetnél játszani egy szomódi emigráció gondolatával.
Ennyi.</div>
Majd a bíróság előtt elmondja.Minden egy folyamat, nem kell türelmetlennek lenni.Lassan elkezdhetnél játszani egy szomódi emigráció gondolatával.
Oct 22, 2012 20:22:21
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 22, 2012 20:22:38
Ha valaki, akit te mindig megvédtél, hitelen minden ok nélkül letilt, a társa pedig neked támad, az igenis hálátlanság.</div>
Azért nem érted a szitut, mert autista vagy.
Az elején kappányék még talán egy ártalmatlan bolondnak, egy enyhén fogyatékos, de alapvetően aranyos srácnak tarthattak. De aztán ahogy egyre jobban megismertek, fokozatosan lettél egyre kínosabb számukra. Éghetett a pofájuk rendesen, hogy hozzájuk csapódott egy recskagnóm. Meg ugye teljességgel haszontalan is voltál, szar videókat csináltál.
Persze, hogy egy idő után elszakadt a cérna, aztán mondták, hogy "holnap ne gyere".
De te ezek után nem szálltál le róluk, mert hülye vagy. RGL-nek biztosítottál fórumot, adtad alá a lovat, aztán meg még az elmebeteg Titánt is felhergelted, hogy ügynöközze Bélát. Ki a fasz a Titán egyáltalán, hogy nyilatkoznia kell Baloghról meg kappányékról? Persze, hogy felbasztad Béla agyát.
Ha valaki, akit te mindig megvédtél, hitelen minden ok nélkül letilt, a társa pedig neked támad, az igenis hálátlanság.</div>
Azért nem érted a szitut, mert autista vagy.
Az elején kappányék még talán egy ártalmatlan bolondnak, egy enyhén fogyatékos, de alapvetően aranyos srácnak tarthattak. De aztán ahogy egyre jobban megismertek, fokozatosan lettél egyre kínosabb számukra. Éghetett a pofájuk rendesen, hogy hozzájuk csapódott egy recskagnóm. Meg ugye teljességgel haszontalan is voltál, szar videókat csináltál.
Persze, hogy egy idő után elszakadt a cérna, aztán mondták, hogy "holnap ne gyere".
De te ezek után nem szálltál le róluk, mert hülye vagy. RGL-nek biztosítottál fórumot, adtad alá a lovat, aztán meg még az elmebeteg Titánt is felhergelted, hogy ügynöközze Bélát. Ki a fasz a Titán egyáltalán, hogy nyilatkoznia kell Baloghról meg kappányékról? Persze, hogy felbasztad Béla agyát.
Oct 22, 2012 20:22:38
szeszesember
Oct 22, 2012 20:22:42
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Tényleg Recsi, most hogy kappányék és a hírháttér kiközösített és Fórizstól leléptél, ki a mai gazdatest?
És ki lesz a holnapi?</div>
Vargabé, ki más?
Tyerintyem ety értyhetyő.
És ki lesz a holnapi?</div>
Vargabé, ki más?
Tyerintyem ety értyhetyő.
Oct 22, 2012 20:22:42
gennyes féregzsidó
Oct 22, 2012 20:24:28
"többet nem írok a Balogh-Molnár és egyéb tényfeltáró, otthonvédő vonalról."
sneci, ezt hogy kell érteni?
hiszen titán, rgl, fórizs, tajgi, minda zoli és még sokan mások szintén tényfeltárók-otthonvédők.
kiről írsz és kiről nem a továbbiakban?
sneci, ezt hogy kell érteni?
hiszen titán, rgl, fórizs, tajgi, minda zoli és még sokan mások szintén tényfeltárók-otthonvédők.
kiről írsz és kiről nem a továbbiakban?
Oct 22, 2012 20:24:28
Danyiil Romanovics
Oct 22, 2012 20:25:53
Holnap Snecike visszatér a szélsőjobbos vonalhoz és körbecsókol minden jobbikos segget, ami csak a rénszarvasfeje elé kerül.
Oct 22, 2012 20:25:53
105 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Vagy, hogy is fogalmazzam meg, voltál már húspogácsa a tényfeltáró-szendvicsben, ezért kínos lenne? :)