Nem teljesen hülye ez a fikazabáló, totyogó nyomorék ám! Ott akart lenni a céges karácsonyon és ott is lesz. Ő lesz az idei év legviccesebb története. Már most írtak a kollégák vagy 20 emailt, “ezt nem hiszitek el” tárggyal.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hogy a picsába lehet ilyen mocskos szemüveggel létezni? Engem már egy kisebb ujjlenyomat is kurvára tud irritálni. De ez???
Az új flokkban látszik, hogy eső. De semmit nem változtat azon a tényen, hogy gyagyás nem méltó az életre.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
van rendszámunk a suzukira? lekérem ha valaki bedobja
Ez egy snecológiatörténeti dokumentum, amiről a mostani fórumozók most már többsége sajnálatosan nem tud, pedig alapmű. Aki nem ismeri a korcs korábbi fő "munkáit" (mint pl. ez), az ne várja, hogy igazán mélységében megérti az autilogikát és ki tudja számítani a gyagyás jövőbeli cselekedeteit. Aki itt automatizmusként szajkózza, hogy a korcs mindig hazudik, meg hogy semmit nem lehet elhinni abból, amit mond, meg hogy csak a faszpina érdekli meg hasonlók, annál pont az ehhez hasonló doksik ismerete hiányzik.
Az a rengeteg tudás, amit a gyagyás korábbi cselekedeteiből és az ilyen "alapművekből" le tudtunk vonni, az, ami a régi trollokat megkülönbözteti az újabb generáció legtöbb tagjától és nem a csillagjaik száma. Ez nem született tudás, ez nem behozhatatlan előny, csak fel kell ismerni és behozni, nem mínuszolni.
Értem én, hogy most már a sok hallgató miatt el lehet sinkelni az első éves proszemináriumot, de attól még ez egy nagyon rossz gyakorlat és nagyon rosszat tesz a tudománynak. Az elméleti alapozás során lehet megtanulni, hogy abban, amit a korcs Tibivel és a lamantinnal csinál, nincs semmi "különös", a korcs egyszerűen így működik. Nem a faszpinába szerelmes mindenek felett, hanem ilyen a kötődési mintázata és ha valakit emberszámba tud venni (mint Andit, Márkot, a ribancot vagy a heréltet), akkor azzal így viselkedik, csak az létezik neki mindenek felett.
Most, hogy a korcs nem ontja a faszságait napi 5-6 órán át, lenne idő kicsit tanulni, például úgy, hogy a hallgató következetesen hozzáilleszti a valóságot a gyagyás fenti agymenéséhez, és akkor kirajzolódnak előttük is az autiködben működő mechanizmusok.
Nem valószínű mert normális ember 2 mondat után levágja, hogy micsoda főnyeremény érkezett hozzájuk. Főleg miután az a pár mondat angolul volt, és nem értette mit mond ez a furcsa büdösgóc. Ha már behívták emberségből beszéltek vele kicsit, aztán kedélyesen megmutatták hol tud örökre kifáradni az irodából.
szép munka, zsidó!
láthatja őket, de nem beszélhet velük. így még jobban fáj neki.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
12 napja ugyanaz a dressz a hínárhajún. egyik este lecserélte 2paces pizamapolora de nem hiszem hogy azért mert mosta
A bűnbarlang helyett lassan a "bűzbarlang" szót használhatnánk a Sodi exeinek minibordélyára.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Tyeknyikai problémám van, nekem nem jön be a kép. Mit baszok el?
Aláírom, tényleg eső.
Péküljünkki.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Ausztriában kéne már lennie pár munkanélküli hr-esnek amennyi helyre bejutott büdösgóc interjúzni
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
a képen laura és tibor látható a szegedi dock kávézó teraszán
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Endre, fordítsd meg a dolgot, kovácsolj belőle előnyt! Csak olyan cégekhez jelentkezz, amik eleve valami átbaszást működtetnek! Neked már úgyis mindegy, hogy egy-két ügy még becsúszik, és legalabb jól szoktak fizetni addig is a leülőembernek.
Lehet a belső csoportban már figyelmeztetik egymást a Púposra.
Részemről fel tudok ajánlani egy úriemberes döntetlent.
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Rakd fel légyszi a catbox.moe oldalra.
Amúgy minden kókányda így jár, amelyik ezerrel teper a pedofil után. Ezek a grazi idióták kifejezetten hívogatták még azután is, hogy látszott, hogy a fizetési kérdésekben kibékíthetetlen ellentétek vannak. Ugyanez volt a Partner Bankkal is.
A fikást felvették a Screencodehoz, de a partneres főnök ott erősködött, hogy nézze meg az ablak melletti munkaállomást, ami olyan szeretettel várja. Aztán rá is beszélte a korcsot, hogy inkább őket válassza, erre a fikás lement besörözve aláírni a szerződést és baszhatták is ki, mielőtt munkába állt volna. A korcs meg ment vissza hüppögve Hannesékhez, hogy ki látott már ilyet, vegyék vissza.
Tessék! Btw a tibi büdös volt, a lamantin meg brutál meghízott, a képek vissza se adják mennyire.
files.catbox.moe/fp79lr.png

A facebookot is 45 nap után visszakapta, tolt egy cunamit és megint lecsakopp a bann hammer :DDDDD
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
"Még egy ujjal"

Azt hiszem ez az, márciusi képek utcaisodika trolléga munkája.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Ez neked, meg a zsidó kurva anyádnak szól, Gyagya!
hovege.hu/sporolj/2024/05/28/olcso-receptek-2000-forint-alatt-maradek-macesz-felhasznalasa/
(Bazdmeg ez az oldal agyrákot okoz)
🕎Endigame🕎
azt a kurva, laura lassan szélesebb, mint amilyen magas
Ha a nárcisznak nincs tükre(npc-k) amiben magát láthatja, magáról visszajelzést kaphat, akkor megszűnik létezni.
Ennyire fontos nekik a reflexió.
Na magány, csá!
Tibivel mikor élőlájvozott, mondta hogy erősen pajzsmirigyes lett
akkor sorstársak tibivel !
KURVArangy
Az elhízás nem pajzsmirigy kérdése, hanem bevitt és elégett kalória külömbsége.
A Laurakurva egyszerűen csak halálba zabálja magát a mániás depressziója miatt.
Értem?
Első találat a pajzsmirigy-alulműködésre:
A pajzsmirigy-alulműködésben szenvedő betegek mintegy fele a csökkent étvágy ellenére hízást tapasztal, ennek átlagos mértéke azonban csak 3 kilogramm. A jelentős, akár 10 százalékos - vagy nagyobb mértékű - testsúlynövekedést viszont már nem lehet csupán a pajzsmirigyre fogni. Pajzsmirigy-alulműködés miatt maximum 3 kilogrammot hízhatunk.
A lustaságot ne nevezzük már pajzsmirigy betegségnek, mert ezzel a ténylegesen ebben a betegségben szenvedőket bántjátok meg. A bálnaszirén életében nem járt még konditerem közelében sem, ezért néz ki jelenleg úgy, ahogy.
"Tisztított vizelet VAGY desztillált sós víz" végülis majdnem ugyanaz
Ohhelló
Pontosan. De mivel a korcs nagyon kevés npc visszajelzét hajlandó csak meghallani, nem tudja kielégíteni a loopolási vágyát bárkivel, csak azok a bizonyos rendszeren kívüli rohadékok érnek neki valamit, akik vele is kibasznak. Ha zavarja is, hogy kimegy minden, nagyjából elfogadja, hiszen a rohadékok olyanok, hogy mindenkivel (így vele is) kibasznak, de nem tud felhagyni a gondjai ecsetelésével, nem tudja hatalmas kamukkal etetni őket, mert az a kényszere, hogy valamilyen kifacsart formában, de elmondja az igazat.
Ezt számíthatjuk újabb pimaszkodásnak, ugye?
Bedobnád ide is, kérlek?
Nszksz
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Először nem olvastam, csak megnéztem a képeket és már megörültem, hogy halni készül, azért tette közkinccsé a "találmányait", erre kiderül, hogy 18 éves csöveseket csábít el :(
Helyette ocsortány részeg nyüszítés lesz, hogy nem tud beszélni senkivel.
rájött, hogy hahó ugráltatja a lamantint és cseszik ki így a kaffka sodival
Erről jut eszembe!
Fikás, régen hallottuk tőled a hatástöbbszörözés szót.
Nem tartod alkalmazhatónak erre a helyzetre?:)
Eleged van mindenből, sneci? Akkor lődd fel a lájvot és feküdj ki egy vonat elé.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Ez az autó visszafelé megy?
swiftá csak 99.999 az órája, így párszor átpörgött már 2001 óta, de első és egyetlen tulaja volt a horgász
Nem, csak a horgász sokat tolatott vele.
Volt itt is jelezve, hogy a Corvin plázánál cicázott a féreg. Azt hitte, hogy erről nem tudnak a trollok, akik bizony mindenhol ott vannak már.
Baaazdmeg mekkora feje van a Laurának :O
Endre te ezzel hencegsz hogy ezt megbasztad ?
Amúgy a képen lehet pont fórumot olvasnak :D
Vizesedik Laura is. Lehet, ő is megissza a magáét?
Bagolyka
(
x7)
May 28, 2024 14:44:06
x7)
Szerintem engedjük el ezt a melócsát és kezdjünk zülleni rendesebben! Shimán mehetne a tévében ahogy Goldának nyomod a családkiirtóst miközben az villával szurkálja a veknit.
max5enutálnak
(
x47)
May 28, 2024 14:44:25
x47)
Na most gondold el amikor betotyog a kockás rövidgatyájában meg a turkálós bolyhos mackófelsőben és a 3 szavas angol tudásával havi 5000 bruttót követel :)
Nem teljesen hülye ez a fikazabáló, totyogó nyomorék ám! Ott akart lenni a céges karácsonyon és ott is lesz. Ő lesz az idei év legviccesebb története. Már most írtak a kollégák vagy 20 emailt, “ezt nem hiszitek el” tárggyal.
Fatászpika
(
x2)
May 28, 2024 14:45:09
x2)
Flokk hogyfolt:
*szisszen a sör az első másodperben, persze kifolyik*
Grazi kiruccanás, az interjúra ment
Bemegy, német diskurálást vár, erre elkezdenek angolul beszélni hozzá
Rázúdították a technikai kérdéseket, amikre SZERINTE jó válasz tudott adni
kevésbé gyakorlott az angolja, nem is ment volna el ha tudja hogy angol az interjú
Kavarás van a szegedi prostituált duóval is
El kellett vinni a laptopját is, ugyanis egy programozási tesztről is szó volt
A tesztre nem került sor, fél órányi beszélgetés után jó utat kívántak
Legalább nem a suliban bassza a rezet, nem olyan nagy baj az utazás
Kicsit sajnálja, mert nem is tűnik olyan rossz helynek
*szisszen a sör az első másodperben, persze kifolyik*
Grazi kiruccanás, az interjúra ment
Bemegy, német diskurálást vár, erre elkezdenek angolul beszélni hozzá
Rázúdították a technikai kérdéseket, amikre SZERINTE jó válasz tudott adni
kevésbé gyakorlott az angolja, nem is ment volna el ha tudja hogy angol az interjú
Kavarás van a szegedi prostituált duóval is
El kellett vinni a laptopját is, ugyanis egy programozási tesztről is szó volt
A tesztre nem került sor, fél órányi beszélgetés után jó utat kívántak
Legalább nem a suliban bassza a rezet, nem olyan nagy baj az utazás
Kicsit sajnálja, mert nem is tűnik olyan rossz helynek
Szemüveges troll
May 28, 2024 14:45:46
Ez a balfasz azzal kezdi a videóját, hogy cisszent egy sört, ami telibeveri a rút veknit.
Hogy a picsába lehet ilyen mocskos szemüveggel létezni? Engem már egy kisebb ujjlenyomat is kurvára tud irritálni. De ez???
May 28, 2024 14:45:46
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
May 28, 2024 14:47:25
x1)
Így kezdődik a flokk: "ajjjjjj, má megin harakszikk a söröm"
És locsolja össze-vissza. Ettől persze még eső is lehet.
És locsolja össze-vissza. Ettől persze még eső is lehet.
Az új flokkban látszik, hogy eső. De semmit nem változtat azon a tényen, hogy gyagyás nem méltó az életre.
tibigél
May 28, 2024 14:47:45
inkább menj el egy gyárba, itt már sose lesz programozás jóból
May 28, 2024 14:47:45
Fatászpika
(
x2)
May 28, 2024 14:48:29
x2)
Szóval Endre feltöltött egy flokkot csak azért, hogy olyan dolgokról panaszkodjon, amit már a fórumon 1 nappal ezelőtt tudtunk
Csak ezért kár volt megszakítani a hírzárlatot, ami nem is létezett
Csak ezért kár volt megszakítani a hírzárlatot, ami nem is létezett
Hahó
(
x135)
May 28, 2024 14:49:31
x135)
Új flokk
-
May 28, 2024 14:49:32
Egyébként Golda a nyugdíjából hogy tart fent egy kocsit? Minden be van fizetve? Minden le van papírozva?
May 28, 2024 14:49:32
A helyzet megoldása
(
x44)
May 28, 2024 14:49:35
x44)
új flokk, nyilvános bocsánatkérésre kötelezték
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
kripli figyelő
(
x12)
May 28, 2024 14:49:55
x12)
Egyre jobb ez a hírzárlat.
ascites
(
x57)
May 28, 2024 14:50:50
x57)
Na ezért jó, hogy vannak az infojmatyikához konyítók is a köreinkben.
Nszksz. Értem a mínuszolókat, de azért gondoljanak bele, kicsit szándék is volt arra, hogy itt is át lehessen érezni, mit érez az, akinek a kirúgása után kézbe kell vennie a gyagyás kódjait, vagy mire gondoltak a code review-ban, amikor azt írták neki, hogy primitív, emészthetetlen spagetti kódokat ír.
Nszksz. Értem a mínuszolókat, de azért gondoljanak bele, kicsit szándék is volt arra, hogy itt is át lehessen érezni, mit érez az, akinek a kirúgása után kézbe kell vennie a gyagyás kódjait, vagy mire gondoltak a code review-ban, amikor azt írták neki, hogy primitív, emészthetetlen spagetti kódokat ír.
Ez egy snecológiatörténeti dokumentum, amiről a mostani fórumozók most már többsége sajnálatosan nem tud, pedig alapmű. Aki nem ismeri a korcs korábbi fő "munkáit" (mint pl. ez), az ne várja, hogy igazán mélységében megérti az autilogikát és ki tudja számítani a gyagyás jövőbeli cselekedeteit. Aki itt automatizmusként szajkózza, hogy a korcs mindig hazudik, meg hogy semmit nem lehet elhinni abból, amit mond, meg hogy csak a faszpina érdekli meg hasonlók, annál pont az ehhez hasonló doksik ismerete hiányzik.
Az a rengeteg tudás, amit a gyagyás korábbi cselekedeteiből és az ilyen "alapművekből" le tudtunk vonni, az, ami a régi trollokat megkülönbözteti az újabb generáció legtöbb tagjától és nem a csillagjaik száma. Ez nem született tudás, ez nem behozhatatlan előny, csak fel kell ismerni és behozni, nem mínuszolni.
Értem én, hogy most már a sok hallgató miatt el lehet sinkelni az első éves proszemináriumot, de attól még ez egy nagyon rossz gyakorlat és nagyon rosszat tesz a tudománynak. Az elméleti alapozás során lehet megtanulni, hogy abban, amit a korcs Tibivel és a lamantinnal csinál, nincs semmi "különös", a korcs egyszerűen így működik. Nem a faszpinába szerelmes mindenek felett, hanem ilyen a kötődési mintázata és ha valakit emberszámba tud venni (mint Andit, Márkot, a ribancot vagy a heréltet), akkor azzal így viselkedik, csak az létezik neki mindenek felett.
Most, hogy a korcs nem ontja a faszságait napi 5-6 órán át, lenne idő kicsit tanulni, például úgy, hogy a hallgató következetesen hozzáilleszti a valóságot a gyagyás fenti agymenéséhez, és akkor kirajzolódnak előttük is az autiködben működő mechanizmusok.
Melócsák
May 28, 2024 14:51:01
Endre, szerinted is hátrány lesz a priuszocska a melócsák keresésénél?
May 28, 2024 14:51:01
SzarszagúFadászpika
(
x4)
May 28, 2024 14:51:19
x4)
Revidiálni :D Mehet az autiszótárba
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
-
May 28, 2024 14:51:36
Nem lehet hogy az volt hogy szóltak neki hogy "akkor most egy kis kódolási gyakorlat jön, készítse elő a laptopját. Erre a fikás elővette az össze gecizett faptopot, felnyitotta és a szintén gecis billentyűzetet amikor közbevágtak az interjúztatók:
Óh ennyi elég is lesz, köszöjük szépen, de sajnos most szóltak hogy elment a naty ügyfél!
Jó utat !
Óh ennyi elég is lesz, köszöjük szépen, de sajnos most szóltak hogy elment a naty ügyfél!
Jó utat !
May 28, 2024 14:51:36
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 28, 2024 14:52:36
x2)
Jó az irány ma már megvolt a melocsá flokk, most a bocsánat kérő flokk. Meg a ravatal flokk hiányzik fikas! Kapd össze magad
Szegedi egység
May 28, 2024 14:53:39
Amíg gyagyás te az esőben ázol és stresszelsz. A Tibi addig issza a stresszmentes délutáni kávéjàt.
May 28, 2024 14:53:39
SporoloProli
(
x3)
May 28, 2024 14:54:02
x3)
Nem lehet hogy az volt hogy szóltak neki hogy "akkor most egy kis kódolási gyakorlat jön, készítse elő a laptopját. Erre a fikás elővette az össze gecizett faptopot, felnyitotta és a szintén gecis billentyűzetet amikor közbevágtak az interjúztatók:
Jó utat !
Jó utat !
Nem valószínű mert normális ember 2 mondat után levágja, hogy micsoda főnyeremény érkezett hozzájuk. Főleg miután az a pár mondat angolul volt, és nem értette mit mond ez a furcsa büdösgóc. Ha már behívták emberségből beszéltek vele kicsit, aztán kedélyesen megmutatták hol tud örökre kifáradni az irodából.
Hahó
(
x135)
May 28, 2024 14:54:50
x135)
Amíg gyagyás te az esőben ázol és stresszelsz. A Tibi addig issza a stresszmentes délutáni kávéjàt.
szép munka, zsidó!
láthatja őket, de nem beszélhet velük. így még jobban fáj neki.
öklendező szerelő
(
x4)
May 28, 2024 14:56:39
x4)
Gyagyás, azért tiltottak le, mert személyesen akarnak látni. Indulj Szegedre
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
dogoljmegsodi
(
x5)
May 28, 2024 14:56:45
x5)
12 napja ugyanaz a dressz a hínárhajún. egyik este lecserélte 2paces pizamapolora de nem hiszem hogy azért mert mosta
Endre priusza
(
x11)
May 28, 2024 14:56:53
x11)
Eközben Grazban egy CEO éppen üvöltözik a HR-es kislánnyal.
"Hogy végzi maga a munkáját? Látta ezt a jelentkezőt? Ez egy csöves, körüllengte a sörszag, a gatyáján tenyérnyi szarfolt virított! Hogy a picsába szűri maga a jelentkezőket? Ennyi erővel a híd alá is kimehetnék és végigkérdezhetném a hajleszeket, hogy akarnak -e programozni? Magának ez az egy feladata van, hogy a jelentkezőket szűrje, hogy ne nekem kelljen a csöveseket pátyolgatni. Milyen nyelven interjúztatta ezt a tulkot? Oroszul? Se angolul, se németül sem beszélt, ez nem tűnt fel magának?"
"Hogy végzi maga a munkáját? Látta ezt a jelentkezőt? Ez egy csöves, körüllengte a sörszag, a gatyáján tenyérnyi szarfolt virított! Hogy a picsába szűri maga a jelentkezőket? Ennyi erővel a híd alá is kimehetnék és végigkérdezhetném a hajleszeket, hogy akarnak -e programozni? Magának ez az egy feladata van, hogy a jelentkezőket szűrje, hogy ne nekem kelljen a csöveseket pátyolgatni. Milyen nyelven interjúztatta ezt a tulkot? Oroszul? Se angolul, se németül sem beszélt, ez nem tűnt fel magának?"
Endre priusza
(
x11)
May 28, 2024 15:00:02
x11)
A bűnbarlang helyett lassan a "bűzbarlang" szót használhatnánk a Sodi exeinek minibordélyára.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 28, 2024 15:01:18
x2)
CafkaMarci
(
x6)
May 28, 2024 15:01:22
x6)
Aláírom, tényleg eső.
Péküljünkki.
MaxPayne
(
x24)
May 28, 2024 15:02:29
x24)
És tényleg egyre jobban ragyásodik a vekni! :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Púpszászi napelem
(
x13)
May 28, 2024 15:03:14
x13)
Ausztriában kéne már lennie pár munkanélküli hr-esnek amennyi helyre bejutott büdösgóc interjúzni
öklendező szerelő
(
x4)
May 28, 2024 15:03:34
x4)
a képen laura és tibor látható a szegedi dock kávézó teraszán
Endre priusza
(
x11)
May 28, 2024 15:04:15
x11)
Endre, szerinted is hátrány lesz a priuszocska a melócsák keresésénél?
Endre, fordítsd meg a dolgot, kovácsolj belőle előnyt! Csak olyan cégekhez jelentkezz, amik eleve valami átbaszást működtetnek! Neked már úgyis mindegy, hogy egy-két ügy még becsúszik, és legalabb jól szoktak fizetni addig is a leülőembernek.
Bagolyka
(
x7)
May 28, 2024 15:04:53
x7)
Milyen szegedi hölgyek? Az egyik egy pasi, a másik meg egy ribanc.
Endre priusza
(
x11)
May 28, 2024 15:06:16
x11)
Lehet a belső csoportban már figyelmeztetik egymást a Púposra.
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
May 28, 2024 15:06:27
x1)
Aláírom, tényleg eső.
Péküljünkki.
Péküljünkki.
Részemről fel tudok ajánlani egy úriemberes döntetlent.
-
May 28, 2024 15:06:45
May 28, 2024 15:06:45
ascites
(
x57)
May 28, 2024 15:08:03
x57)
Amúgy minden kókányda így jár, amelyik ezerrel teper a pedofil után. Ezek a grazi idióták kifejezetten hívogatták még azután is, hogy látszott, hogy a fizetési kérdésekben kibékíthetetlen ellentétek vannak. Ugyanez volt a Partner Bankkal is.
A fikást felvették a Screencodehoz, de a partneres főnök ott erősködött, hogy nézze meg az ablak melletti munkaállomást, ami olyan szeretettel várja. Aztán rá is beszélte a korcsot, hogy inkább őket válassza, erre a fikás lement besörözve aláírni a szerződést és baszhatták is ki, mielőtt munkába állt volna. A korcs meg ment vissza hüppögve Hannesékhez, hogy ki látott már ilyet, vegyék vissza.
Szegedi egysèg
May 28, 2024 15:13:21
Tessék! Btw a tibi büdös volt, a lamantin meg brutál meghízott, a képek vissza se adják mennyire.
files.catbox.moe/fp79lr.png
May 28, 2024 15:13:21
-
May 28, 2024 15:15:46

May 28, 2024 15:15:46
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 28, 2024 15:16:05
x10)
Eddig remek ez a hírzárlat Endi!
Álmodjatok Rémeket!
-
May 28, 2024 15:16:09
tibi ebbe a pink felsőbe rohad 2 hete szegeden
May 28, 2024 15:16:09
A helyzet megoldása
(
x44)
May 28, 2024 15:16:53
x44)
Vekni legfrissebb tiktok követése:
Az Újszászi 30 forintosok fogságában

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

Betöjt Laptop
(
x39)
May 28, 2024 15:19:05
x39)
Endre!
Hogy van az, hogy a két igénytelen szexmunkás, csak órákat képes elviselni a közelségedet, de egymással tök jól elvannak.
Szerintem a hiba benned van elmebeteg!
Hogy van az, hogy a két igénytelen szexmunkás, csak órákat képes elviselni a közelségedet, de egymással tök jól elvannak.
Szerintem a hiba benned van elmebeteg!
Pedocilin
May 28, 2024 15:20:54
go lyo videoja kint van mar? kiosztotta a szerepeket? ki keszitette mar fifi kutyat?
* ásít *
Hol és mikor volt itt szó valódi pedofil oldalról?
* ásít *
May 28, 2024 15:20:54
Hahó
(
x135)
May 28, 2024 15:22:11
x135)
fikás, a tiktokon is kapni fogod a tiltást, és így a második 24 órás ban is eldőlt.
48 óra múlva kapsz újabb esélyt, hogy megmutasd, tudsz viselkedni.
banshee
(
x24)
May 28, 2024 15:22:37
x24)
Endre! Te szigonyoznál ilyen bálnákat, mint Lóramó? Mikbe faty?
A helyzet megoldása
(
x44)
May 28, 2024 15:23:24
x44)
Tényleg igaz hogy az urológiai vizsgálat közepén felüvöltöttél: "EZ AZ TIBOR"
Betöjt Laptop
(
x39)
May 28, 2024 15:23:29
x39)
fikás, a tiktokon is kapni fogod a tiltást, és így a második 24 órás ban is eldőlt.
A facebookot is 45 nap után visszakapta, tolt egy cunamit és megint lecsakopp a bann hammer :DDDDD
Belek
May 28, 2024 15:23:57
Tényleg igaz hogy az urológiai vizsgálat közepén felüvöltöttél: "EZ AZ TIBOR"
"Még egy ujjal"
May 28, 2024 15:23:57
Zsibuci
(
x5)
May 28, 2024 15:25:51
x5)

Azt hiszem ez az, márciusi képek utcaisodika trolléga munkája.
ascites
(
x57)
May 28, 2024 15:26:01
x57)
Csuldigung, hogy még mindig ezen pörgök, de az Autismus által betett doksiban például is aktuális, hogy a fikás ezt írta Andinak: "Szó szerint bármit megteszek, csak ne haragudj rám. Ha nem állsz szóba velem, az tényleg halálfélelmet okoz nekem."
Pontosan ugyanez a hajtóerő, a mögöttes kényszer, amiért akkor is mondja Laurának a szaros bajait, amikor látja, hogy kinn van minden a fórumon, és pontosan ez az, amiért a fórumon pofázik, amikor senki más nem hallgatja meg a loopolását. Halálfélelme van, ha senki nem tudja, hogy mi történik vele, hol van, mit csinál.
Pontosan ugyanez a hajtóerő, a mögöttes kényszer, amiért akkor is mondja Laurának a szaros bajait, amikor látja, hogy kinn van minden a fórumon, és pontosan ez az, amiért a fórumon pofázik, amikor senki más nem hallgatja meg a loopolását. Halálfélelme van, ha senki nem tudja, hogy mi történik vele, hol van, mit csinál.
Penzmento
(
x6)
May 28, 2024 15:28:07
x6)
Vekni legfrissebb tiktok követése:
Ez neked, meg a zsidó kurva anyádnak szól, Gyagya!
hovege.hu/sporolj/2024/05/28/olcso-receptek-2000-forint-alatt-maradek-macesz-felhasznalasa/
(Bazdmeg ez az oldal agyrákot okoz)
linziasztal01
(
x77)
May 28, 2024 15:28:27
x77)
Ez már a rendes, haverok-féle idomítás, Endre?
Ahogy látom, igen. Helyes.
Ahogy látom, igen. Helyes.
-
May 28, 2024 15:28:58
May 28, 2024 15:28:58
NPD
May 28, 2024 15:29:00
Ha nem állsz szóba velem, az tényleg halálfélelmet okoz nekem."
Ha a nárcisznak nincs tükre(npc-k) amiben magát láthatja, magáról visszajelzést kaphat, akkor megszűnik létezni.
Na magány, csá!
May 28, 2024 15:29:00
Darth Tibor
(
x7)
May 28, 2024 15:29:51
x7)
Durva ez a hírzárlat! Teljesen össze vagyok zavarodva, és ideges vagyok!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
A helyzet megoldása
(
x44)
May 28, 2024 15:30:47
x44)
Fél off
Eközben a 8-as echelon elhárító csatornán is zajlik az élet, Rácz Gábor László (behugyozós motor feltaláló) publikálta összes eddigi találmányát:

A kutatásban segítséget kért a Cambridge egyetemtől, valami zajgenerátorban:

Ezen felül, a saját elmondása alapján 18 éves kislányokat fogad a cigányhintóban, ahol már ő is elsajátította a ravatalflokk műfaját

Eközben a 8-as echelon elhárító csatornán is zajlik az élet, Rácz Gábor László (behugyozós motor feltaláló) publikálta összes eddigi találmányát:

Ezen felül, a saját elmondása alapján 18 éves kislányokat fogad a cigányhintóban, ahol már ő is elsajátította a ravatalflokk műfaját

-
May 28, 2024 15:32:11
May 28, 2024 15:32:11
mikedp
(
x9)
May 28, 2024 15:33:31
x9)
akkor sorstársak tibivel !
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
May 28, 2024 15:35:53
x8)
Gyagyásbuzi,a fogyatékos vizsgálat /PÁV/ mikor lesz:
Azon átmész ? :-D
Azon átmész ? :-D
Betöjt Laptop
(
x39)
May 28, 2024 15:36:20
x39)
Az elhízás nem pajzsmirigy kérdése, hanem bevitt és elégett kalória külömbsége.
A Laurakurva egyszerűen csak halálba zabálja magát a mániás depressziója miatt.
Értem?
CafkaMarci
(
x6)
May 28, 2024 15:36:39
x6)
Első találat a pajzsmirigy-alulműködésre:
A pajzsmirigy-alulműködésben szenvedő betegek mintegy fele a csökkent étvágy ellenére hízást tapasztal, ennek átlagos mértéke azonban csak 3 kilogramm. A jelentős, akár 10 százalékos - vagy nagyobb mértékű - testsúlynövekedést viszont már nem lehet csupán a pajzsmirigyre fogni. Pajzsmirigy-alulműködés miatt maximum 3 kilogrammot hízhatunk.
A lustaságot ne nevezzük már pajzsmirigy betegségnek, mert ezzel a ténylegesen ebben a betegségben szenvedőket bántjátok meg. A bálnaszirén életében nem járt még konditerem közelében sem, ezért néz ki jelenleg úgy, ahogy.
-
May 28, 2024 15:36:43
May 28, 2024 15:36:43
-
May 28, 2024 15:37:25
Fél off
"Tisztított vizelet VAGY desztillált sós víz" végülis majdnem ugyanaz
May 28, 2024 15:37:25
Lenin atom jégtörő
May 28, 2024 15:37:29
Ohhelló
May 28, 2024 15:37:29
ascites
(
x57)
May 28, 2024 15:40:39
x57)
Pontosan. De mivel a korcs nagyon kevés npc visszajelzét hajlandó csak meghallani, nem tudja kielégíteni a loopolási vágyát bárkivel, csak azok a bizonyos rendszeren kívüli rohadékok érnek neki valamit, akik vele is kibasznak. Ha zavarja is, hogy kimegy minden, nagyjából elfogadja, hiszen a rohadékok olyanok, hogy mindenkivel (így vele is) kibasznak, de nem tud felhagyni a gondjai ecsetelésével, nem tudja hatalmas kamukkal etetni őket, mert az a kényszere, hogy valamilyen kifacsart formában, de elmondja az igazat.
Bubuka
(
x13)
May 28, 2024 15:41:41
x13)
Pörögjél recskás huhúúú! :D
Hahó
(
x135)
May 28, 2024 15:41:52
x135)
Új flokk, vagyis kép.:))))
Ideges a lelkecske.:))))
dogoljmegsodi
(
x5)
May 28, 2024 15:42:53
x5)
neue flokken: pimaszkodó púp bánópénzeket provokál maga ellen
Bubuka
(
x13)
May 28, 2024 15:43:12
x13)
Ezt számíthatjuk újabb pimaszkodásnak, ugye?
MaxPayne
(
x24)
May 28, 2024 15:43:47
x24)
Bedobnád ide is, kérlek?
Nszksz
max5enutálnak
(
x47)
May 28, 2024 15:44:34
x47)
Ragyás szar :DD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
CafkaMarci
(
x6)
May 28, 2024 15:44:59
x6)
Tiktikteleknek

Bubuka
(
x13)
May 28, 2024 15:45:23
x13)
Itt mínuszolgat az idegbeteg faszkalap, mert már csak ez maradt neki :'D
Bagolyka
(
x7)
May 28, 2024 15:46:19
x7)
Szerintem legyen ma Márió recskás. Sose volt aktuálisabb a dolog.
Darth Tibor
(
x7)
May 28, 2024 15:46:50
x7)
Laulyakedves most már nem nyuszifül, hanem zsírban tocsogó szar lamantin! Akkor lehet, hogy vége a szerelemnek?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
ascites
(
x57)
May 28, 2024 15:47:03
x57)
Fél off
Először nem olvastam, csak megnéztem a képeket és már megörültem, hogy halni készül, azért tette közkinccsé a "találmányait", erre kiderül, hogy 18 éves csöveseket csábít el :(
Hahó
(
x135)
May 28, 2024 15:47:29
x135)
Szerintem legyen ma Márió recskás. Sose volt aktuálisabb a dolog.
Helyette ocsortány részeg nyüszítés lesz, hogy nem tud beszélni senkivel.
-
May 28, 2024 15:48:02
Laulyakedves most már nem nyuszifül, hanem zsírban tocsogó szar lamantin! Akkor lehet, hogy vége a szerelemnek?
May 28, 2024 15:48:02
Hahó
(
x135)
May 28, 2024 15:50:00
x135)
Erről jut eszembe!
Fikás, régen hallottuk tőled a hatástöbbszörözés szót.
Nem tartod alkalmazhatónak erre a helyzetre?:)
Karib
(
x10)
May 28, 2024 15:50:24
x10)
tegnap esti picsogás laurának küldve, de valaki másnak akarta. mindenesetre vidám estéje volt endinek.
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
voca.ro/1jhgJKU1DQBh
Eleged van mindenből, sneci? Akkor lődd fel a lájvot és feküdj ki egy vonat elé.
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 28, 2024 15:50:58
x2)
Egy bécsi hajléktalan alkoholista szobafestőket provokál maga ellen.
Szegedi egység 2
May 28, 2024 15:51:29
Valóban a kávézóban voltak :D én akkor jöttem el mikor leültek. Ha jól hallottam, a fikás flokkjàt elemezték épp! És tényleg büdös és törpe, a másik meg egy viziló!
May 28, 2024 15:51:29
ügyfélkapus troll
May 28, 2024 15:53:24
Mikor halt meg a horgász?
A vén zsidó kva anyja még gyorsan csinált rá friss műszakit, mielőtt feldobta a pacskert...

A vén zsidó kva anyja még gyorsan csinált rá friss műszakit, mielőtt feldobta a pacskert...

May 28, 2024 15:53:24
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 28, 2024 15:53:49
x10)
A fikás már hívta Tibort és ordibálta, hogy "OOTTT VANN MÖGÖTTETEK A KIBASZOTT MATYAR VIKTYOR A QURVA ANYÁTOKAT"
Álmodjatok Rémeket!
Ásó27
(
x68)
May 28, 2024 15:53:52
x68)
Endre lassan rájön, hogy Kaffka a fórum ügynöke vol. 42
Mifaaaaaaaaaaaan
nem vagy elég türelmes
(
x2)
May 28, 2024 15:54:07
x2)
Mikor halt meg a horgász?
-
May 28, 2024 15:54:51
swiftá csak 99.999 az órája, így párszor átpörgött már 2001 óta, de első és egyetlen tulaja volt a horgász
May 28, 2024 15:54:51
Ásó27
(
x68)
May 28, 2024 15:55:21
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
juditsasvari
May 28, 2024 15:56:22
Akkor ezek szerint,ha azt írta a Fikás,hogy "vasárnap négyszemközt '"akkor kapott Faszpinát.
Azért is van ennyire elemèben.
May 28, 2024 15:56:22
Kakaspina
(
x24)
May 28, 2024 15:56:38
x24)
Parádésan alakul ez a nap.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
ascites
(
x57)
May 28, 2024 15:56:46
x57)
Nahát, nahát.
Korcs, nem emlékszel, hogy vasárnap azzal próbáltad etetni a kommenthaverokat, hogy elhajtottak Tibóék a hétvégén és végig a macskaólban senyvedtél? Oké, már akkor tudtuk, hogy kamu, mert különben ugyanúgy visítottál volna, ahogy most teszed, de most el is ismerted, köszönjük.
És ha már retrospektívan értékeljük a hétvégét, le lett szavazva a - troll, aki beírta, hogy Tibi és a korcs együtt mutatkozott szombaton Budapesten. Aki anno dezinfót kiáltott, most ne felejtse el levonni a tanulságot, hogy nem az volt.
Korcs, nem emlékszel, hogy vasárnap azzal próbáltad etetni a kommenthaverokat, hogy elhajtottak Tibóék a hétvégén és végig a macskaólban senyvedtél? Oké, már akkor tudtuk, hogy kamu, mert különben ugyanúgy visítottál volna, ahogy most teszed, de most el is ismerted, köszönjük.
És ha már retrospektívan értékeljük a hétvégét, le lett szavazva a - troll, aki beírta, hogy Tibi és a korcs együtt mutatkozott szombaton Budapesten. Aki anno dezinfót kiáltott, most ne felejtse el levonni a tanulságot, hogy nem az volt.
kripli figyelő
(
x12)
May 28, 2024 15:57:41
x12)
Kicsit sem paranoid a lelkecske és már megint mindenhol trollt lát.Pár hónapja még az volt a trollok biorobotja akinek most panaszkodik a trollmanóról.Remélem az AMS is hamarosan a trollok leánycégévé válik.Lassan de biztosan eljutunk gyagyás végső konklúziójáig amit a blaha fagyos kővén motyoghat:Mindenről a trollok tehetnek,nem fatyok hibás semmiben ami az életemben történt.
CafkaMarci
(
x6)
May 28, 2024 15:57:52
x6)
Nem, csak a horgász sokat tolatott vele.
Bubuka
(
x13)
May 28, 2024 15:59:26
x13)
Akkor ezek szerint,ha azt írta a Fikás,hogy "vasárnap négyszemközt '"akkor kapott Faszpinát.
Volt itt is jelezve, hogy a Corvin plázánál cicázott a féreg. Azt hitte, hogy erről nem tudnak a trollok, akik bizony mindenhol ott vannak már.
linziasztal01
(
x77)
May 28, 2024 16:00:13
x77)
Kommentekben Endre cseverészik:
- Ez már az atom?
- Esz mék a diplomácia, hidd el!
Űrdiplomácia?:)
- Ez már az atom?
- Esz mék a diplomácia, hidd el!
Űrdiplomácia?:)
Éjféli ebéd
May 28, 2024 16:01:55
PÁV
Egy alkalmassági vizsga több szemszögből
A felhőének
A nyugati programozó mai napja is ugyan úgy indult, mint a többi. Hajnal 3-kor remegve felriadt, és már nyitotta is a sörét. Eszébe jutott, hogy a mai napon nagy megmérettetése lesz, ugyanis az ötödik bukása után PÁV-ra kell mennie. „10-ból 9 ember átmegy” motyogta félhangosan, egyedül a szobában. Mivel kicsit izgult a mai nap miatt, már nem tudott visszaaludni. Latolgatta, hogy hány sört tud elfogyasztani reggel 9-ig, hogy azt ne érezzék meg rajta de a kézremegését és idegességét leplezni tudja vele. Végül arra jutott, ha 8:30-ig megiszik 3 doboz sört az teljesen elfogadható, hiszen elkérte magát a mai tanfolyamról, kvázi szabadnapja van.
A sztárprogramozó megjelent a vizsgaközpontban. Felvette a hanyag és lezser, de eleganciát sugalló öltözékét, majd megkezdte a vizsgát. Úgy érezte, voltak helyzetek, amikor majdnem kicsúszott a keze közül az irányítás, de sikerült felülkerekednie minden problémán és szerinte kiválóan átment az összes feladaton.
Viszont most következett a legnagyobb falat, a pszichológiai vizsgálat. Mivel tisztában volt vele, hogy vannak ellenségei, ezért kinyomtatta a pszichiátrián kapott leletét, hogy majd elmagyarázza a pszichológusnak, miért „fából vaskarika” az egész. Megérkezett a pszichológus. 30-as évei közepén járó hölgy, elegánsan felöltözve, finom parfümje visszafogottan telítette be a vizsgálószobát. A szoftverének kicsit elhűlt, de aztán rájött, hogy neki biztosan nagyobb a fütyije, mint a hölgynek az asztal túloldalán, továbbá egy nőnek nincs hatalma felette. Bevetette a beszélgetésen az általa ismert összes manipulációs technikát, majd elégedetten elindult haza. Útközben az első erre alkalmas helyen vásárolt 4 sört, azzal kibírja az alig 1 órás utat a lakhelyéig.
A pszichológus
A KAV pszichológusa ezen reggele is ugyan úgy indult, mint a többi. Felkelt reggel fél 7-kor, átölelte a férjét. Míg a ház ura felébresztette a gyerekeket ő addig reggelit készített, majd a közös étkezés után útnak indította gyermekeit az iskolába. Férjével búcsút vettek egymástól, mind a ketten elindultak a munkába. Tudta, hogy ma nem lesz egy hosszú napja, ugyanis csak 5 elbeszélgetést kell tartania, viszont abból az egyik egy „négyes”. A központban a PÁV IV. kategóriára érkezőket kicsit sajnálták, mivel sokan buktak el az automata tesztjén, viszont mindegyikőjük mentálisan stabil és egészséges embernek bizonyult. Egyszerűen csak nem volt nekik való dolog a vezetés.
A pszichológus letudta első 4 elbeszélgetést, mindenki jól szerepelt. Egy gyors kávészünetet tartva a kollégái mondták, hogy valakinek egyetlen egy reflex tesztet sem sikerült helyesen megoldania. A hölgy bement a terembe, majd elállt a lélegzete. Először megcsapta a dohos, állott sörszag, utána pedig a húgy, fekália és elviselhetetlen lábszag. Ez az „illatkoktél” sok volt a gyomrának, de ezután pillantotta meg az egyént, aki kibocsátotta magából a szerencsétlen nő számára elviselhetetlen szagot.
Fejének formája és mérete megegyezett egy 1kg-os kenyérével, tetején ritkuló, ősz hajcsomók, melyek tövéről a pergő korpa hópaplanként simult a keskeny vállakra. Szájában rendezetlen és szuvas fogak, apró fekete szemei undort kifejezve, de kényszeresen meredeztek a kifinomult hölgyre. Testtartása a széken ülve inkább egy zsák macskaalomra hasonlít, mintsem emberi lényre. A ruházata legalább 30 éve divatjamúlt, molyrágta. Színét teljesen elvesztette, az anyag az évek alatt kinyúlt, felismerhetetlen pecsétek tarkítják, a macskaszőr belepi az egészet.
A pszichológus hölgy nem szívesen, de feltett néhány kérdést. Egyértelmű választ nem kapott egyikre se, viszont többször elhangzott a „szisza” illetve a „trollok” kifejezés is. Ennél több nem kellett a szakembernek. 4 perc után megköszönte a jelenlétet, majd kiállította a szakvéleményt.
A macskaól és környéke
A púpos korcs otthon továbbra is teljesen nyugodtan gondolt a PÁV-ra, hiszen ő mindnent jól csinált. Édesanyja a törött ablaküvegen keresztül szó nélkül bedobott neki egy borítékot. „Megjött az eredmény, végre mehetek újra Balázskához vezetni” gondolja magában örömittasan a kobold a melléképület félhomályában ücsörögve az emberi és állati végtermékekkel tarkított heverőn. A levélben az alábbi szó állt középen, nagybetűkkel: ALKALMATLAN.
A papíros elmebeteg éktelenül elkezdett tombolni. Egymást váltotta a süsüzés, a fókaüvöltés a műsírás és a nyüszítés. „NEM NEM NEM EZ NEM LEHET!! TROLL AZ EGÉSZ KAV, EZ A PÁV TISZTA HÜLYESÉG!” hallattszódott a romos melléképületből. „Sör kell, de azonnal” motyogta magában az alkoholista patkány. Kétségbeesetten kaparta fel a macskaszaros földről az aprókat, mivel a kártyájáról az utolsó filléreket is a PÁV-ra költötte. Minden ütemet nélkülöző, járásnak hívott botladozásával elvergődött az UFO diszkontba. Köszönés nélkül levette a polcról a legolcsóbb dobozos világos sört, a marék aprót odacsapta a pultra. Az eladó undorodva, de elkezdte számolni a pénzt, majd megszólalt: még 30 Ft hiányzik.
A bécsi hajléktalan teljesen összeomlott. A vásárlóközönség erőszakkal kitessékelte a boltból, mert nem bírták elviselni a hónapok óta tartó elmebajt a faluban, amit a púpos mocsok miatt kellett elszenvedniük. Egy járókelő kihívta a mentőket a görcsösen, földön rángatózó humanoid lényhez. Az utolsó emlék, amikor utoljára látta bárki is a visszataszító férget az volt, mikor még a mentők kiérkezése előtt egy fehér Fiat Ducato megállt mellette az utcán. Az furgonból kiszálló emberek megnyerőnek tűntek, megnyugtattak mindenkit, hogy minden a legnagyobb rendben van, majd berakták az üvöltöző elmebeteget a raktérbe és elhajtottak.
Mivel nem vagyok drogos, ezért a Csengét sem veszik el az apukájától
Egy alkalmassági vizsga több szemszögből
A felhőének
A nyugati programozó mai napja is ugyan úgy indult, mint a többi. Hajnal 3-kor remegve felriadt, és már nyitotta is a sörét. Eszébe jutott, hogy a mai napon nagy megmérettetése lesz, ugyanis az ötödik bukása után PÁV-ra kell mennie. „10-ból 9 ember átmegy” motyogta félhangosan, egyedül a szobában. Mivel kicsit izgult a mai nap miatt, már nem tudott visszaaludni. Latolgatta, hogy hány sört tud elfogyasztani reggel 9-ig, hogy azt ne érezzék meg rajta de a kézremegését és idegességét leplezni tudja vele. Végül arra jutott, ha 8:30-ig megiszik 3 doboz sört az teljesen elfogadható, hiszen elkérte magát a mai tanfolyamról, kvázi szabadnapja van.
A sztárprogramozó megjelent a vizsgaközpontban. Felvette a hanyag és lezser, de eleganciát sugalló öltözékét, majd megkezdte a vizsgát. Úgy érezte, voltak helyzetek, amikor majdnem kicsúszott a keze közül az irányítás, de sikerült felülkerekednie minden problémán és szerinte kiválóan átment az összes feladaton.
Viszont most következett a legnagyobb falat, a pszichológiai vizsgálat. Mivel tisztában volt vele, hogy vannak ellenségei, ezért kinyomtatta a pszichiátrián kapott leletét, hogy majd elmagyarázza a pszichológusnak, miért „fából vaskarika” az egész. Megérkezett a pszichológus. 30-as évei közepén járó hölgy, elegánsan felöltözve, finom parfümje visszafogottan telítette be a vizsgálószobát. A szoftverének kicsit elhűlt, de aztán rájött, hogy neki biztosan nagyobb a fütyije, mint a hölgynek az asztal túloldalán, továbbá egy nőnek nincs hatalma felette. Bevetette a beszélgetésen az általa ismert összes manipulációs technikát, majd elégedetten elindult haza. Útközben az első erre alkalmas helyen vásárolt 4 sört, azzal kibírja az alig 1 órás utat a lakhelyéig.
A pszichológus
A KAV pszichológusa ezen reggele is ugyan úgy indult, mint a többi. Felkelt reggel fél 7-kor, átölelte a férjét. Míg a ház ura felébresztette a gyerekeket ő addig reggelit készített, majd a közös étkezés után útnak indította gyermekeit az iskolába. Férjével búcsút vettek egymástól, mind a ketten elindultak a munkába. Tudta, hogy ma nem lesz egy hosszú napja, ugyanis csak 5 elbeszélgetést kell tartania, viszont abból az egyik egy „négyes”. A központban a PÁV IV. kategóriára érkezőket kicsit sajnálták, mivel sokan buktak el az automata tesztjén, viszont mindegyikőjük mentálisan stabil és egészséges embernek bizonyult. Egyszerűen csak nem volt nekik való dolog a vezetés.
A pszichológus letudta első 4 elbeszélgetést, mindenki jól szerepelt. Egy gyors kávészünetet tartva a kollégái mondták, hogy valakinek egyetlen egy reflex tesztet sem sikerült helyesen megoldania. A hölgy bement a terembe, majd elállt a lélegzete. Először megcsapta a dohos, állott sörszag, utána pedig a húgy, fekália és elviselhetetlen lábszag. Ez az „illatkoktél” sok volt a gyomrának, de ezután pillantotta meg az egyént, aki kibocsátotta magából a szerencsétlen nő számára elviselhetetlen szagot.
Fejének formája és mérete megegyezett egy 1kg-os kenyérével, tetején ritkuló, ősz hajcsomók, melyek tövéről a pergő korpa hópaplanként simult a keskeny vállakra. Szájában rendezetlen és szuvas fogak, apró fekete szemei undort kifejezve, de kényszeresen meredeztek a kifinomult hölgyre. Testtartása a széken ülve inkább egy zsák macskaalomra hasonlít, mintsem emberi lényre. A ruházata legalább 30 éve divatjamúlt, molyrágta. Színét teljesen elvesztette, az anyag az évek alatt kinyúlt, felismerhetetlen pecsétek tarkítják, a macskaszőr belepi az egészet.
A pszichológus hölgy nem szívesen, de feltett néhány kérdést. Egyértelmű választ nem kapott egyikre se, viszont többször elhangzott a „szisza” illetve a „trollok” kifejezés is. Ennél több nem kellett a szakembernek. 4 perc után megköszönte a jelenlétet, majd kiállította a szakvéleményt.
A macskaól és környéke
A púpos korcs otthon továbbra is teljesen nyugodtan gondolt a PÁV-ra, hiszen ő mindnent jól csinált. Édesanyja a törött ablaküvegen keresztül szó nélkül bedobott neki egy borítékot. „Megjött az eredmény, végre mehetek újra Balázskához vezetni” gondolja magában örömittasan a kobold a melléképület félhomályában ücsörögve az emberi és állati végtermékekkel tarkított heverőn. A levélben az alábbi szó állt középen, nagybetűkkel: ALKALMATLAN.
A papíros elmebeteg éktelenül elkezdett tombolni. Egymást váltotta a süsüzés, a fókaüvöltés a műsírás és a nyüszítés. „NEM NEM NEM EZ NEM LEHET!! TROLL AZ EGÉSZ KAV, EZ A PÁV TISZTA HÜLYESÉG!” hallattszódott a romos melléképületből. „Sör kell, de azonnal” motyogta magában az alkoholista patkány. Kétségbeesetten kaparta fel a macskaszaros földről az aprókat, mivel a kártyájáról az utolsó filléreket is a PÁV-ra költötte. Minden ütemet nélkülöző, járásnak hívott botladozásával elvergődött az UFO diszkontba. Köszönés nélkül levette a polcról a legolcsóbb dobozos világos sört, a marék aprót odacsapta a pultra. Az eladó undorodva, de elkezdte számolni a pénzt, majd megszólalt: még 30 Ft hiányzik.
A bécsi hajléktalan teljesen összeomlott. A vásárlóközönség erőszakkal kitessékelte a boltból, mert nem bírták elviselni a hónapok óta tartó elmebajt a faluban, amit a púpos mocsok miatt kellett elszenvedniük. Egy járókelő kihívta a mentőket a görcsösen, földön rángatózó humanoid lényhez. Az utolsó emlék, amikor utoljára látta bárki is a visszataszító férget az volt, mikor még a mentők kiérkezése előtt egy fehér Fiat Ducato megállt mellette az utcán. Az furgonból kiszálló emberek megnyerőnek tűntek, megnyugtattak mindenkit, hogy minden a legnagyobb rendben van, majd berakták az üvöltöző elmebeteget a raktérbe és elhajtottak.
May 28, 2024 16:01:55
-
May 28, 2024 16:05:51
Ahogy látom, többeknek volt szerencsétlenségünk ma a páratlan pàroshoz. Endre, csak neked nem…
May 28, 2024 16:05:51
Arthur Dent
(
x1)
May 28, 2024 16:07:31
x1)
Ahogy látom, többeknek volt szerencsétlenségünk ma a páratlan pàroshoz. Endre, csak neked nem…
Baaazdmeg mekkora feje van a Laurának :O
Endre te ezzel hencegsz hogy ezt megbasztad ?
linziasztal01
(
x77)
May 28, 2024 16:07:34
x77)
Endre féltve őrzött atomja:
"Láttátok a Havas interjút? Merci igazából Tibor."
Na, pukkapoj keresés, csá!
"Láttátok a Havas interjút? Merci igazából Tibor."
Na, pukkapoj keresés, csá!
Arthur Dent
(
x1)
May 28, 2024 16:08:41
x1)
Amúgy a képen lehet pont fórumot olvasnak :D
Endre priusza
(
x11)
May 28, 2024 16:09:40
x11)
Vizesedik Laura is. Lehet, ő is megissza a magáét?
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

és ha a második 24 óra alatt sem változtatsz, akkor jön a 48 órás tiltás, és így tovább.
meg leszel tanítva a rendes viselkedésre. ha jól viselkedsz jutifalat, ha rosszul, akkor fenyítés.
ilyen nagyon egyszerű ez.