Szerző: sörtötbontok (Snecológus-pontszám: 16667x8) May 27, 2024 08:35:44
Válasz
(21)
Balogh
Nem szükséges, mert pszichológus is fog beszélni vele.

Bízzunk benne, hogy a pszichológus keze nem remeg meg a maradék Bittner-pénz láttán.
May 27, 2024 08:35:44

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48198x24) May 27, 2024 08:56:43
Válasz
(4)
sörtötbontok
Bízzunk benne, hogy a pszichológus keze nem remeg meg a maradék Bittner-pénz láttán.

egyébként ez komoly dilemma: a szisza telekom számlája, vagy kenőpénz?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
May 27, 2024 08:56:43

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 27, 2024 09:26:37
Válasz
(1)
sörtötbontok

Mennyi lehet az még?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
May 27, 2024 09:26:37

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) May 27, 2024 09:30:04
Válasz
(13)
sörtötbontok

Vesztegetni olyasmivel lehet, ami nem derül ki. Teszem azt éleslátás, bejött az arc, felolvastattam vele a számokat a tábláról, elmondta. Mert végülis be is tanulhatta és mondhatta fejből is, utólag nehéz rámondani, hogy tényleg látta vagy nem.

Viszont ott az öt bukás, jól dokumentáltan, két vizsgabiztossal. Ott a pszichiátriai papír. Ez már önmagában óvatosságra inti az orvost, mert van nyoma, hogy a faszi nem tud vezetni. Lehwt súgnak is, hogy a dupla vizsgabiztos azért kellett, mert perelgetős emberről van szó.

Endre esetében erre még rajön az idült alkoholizmus, a szellemi fogyaték és a személyiségzavarok, egyik sem olyan, ami máról holnapra kialakulhat. Nagyon-nagyon meg tudják baszni az orvost, hogy mégis hogy nem vette észre, hogy ennek a kuncsaftnak az IQ -ja a hetvenet éri csak el? Nem fogja tudni megmagyarázni, hogy biztos hirtelen elhülyült egyik napról a másikra. Ugyanígy egy vérvételből látszik bármikor, hogy a páciens nem este kettővel több sört ivott, hanem évek óta mérgezi már magát. Ugyanígy biztos vagyok benne, hogy a Sodi cukorbeteg, amíg a cukrát be nem állítják, nem vezethet eleve, azt sem tagadhatja le az orvos, a felhőbe mentik a leleteit.

Itt nem nagyon fog olyan orvost találni, aki le meri írni, hogy alkalmas vezetni, mert könnyedén bizonyítható utólag is, hogy nem. Ahhoz meg nem elég a Bittner-pénz maradéka (ami legföljebb egy orvos két-háromheti fizetése), hogy azért bárki bevállaljon egy ilyen kellemetlen ügyet. Bizony, a Sodit egy vérvétel után fogják kibaszni, meg se nézik, milyen gyorsan tudja kirakni a fakockákat.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
May 27, 2024 09:30:04

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 49731x24) May 27, 2024 09:49:30
Válasz
(5)
Endre priusza
...Bizony, a Sodit egy vérvétel után fogják kibaszni, meg se nézik, milyen gyorsan tudja kirakni a fakockákat.

Na. De hátha a PÁV-on felírják a fiakrát is!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
May 27, 2024 09:49:30

Szerző: sörtötbontok (Snecológus-pontszám: 16667x8) May 27, 2024 10:04:13
Válasz
(4)
sörtötbontok

MaxPayne
Mennyi lehet az még?

Nem feltétlenül nem a röhögéstől fog remegni a pszichológus, amikor meglátja, hogy Endre a maradék tízezer fütyi Bittner-pénzzel akar majd vesztegetni.

Amúgy az egyik utolsó Sunkás lájfszban magyarázta magabiztosan Endre, hogy a PÁV-on 10-ből 9-en átmennek és Gayza hiába mondta neki, hogy "te leszel az az egy, aki megbukik", ez nem ment át a pajzson.
May 27, 2024 10:04:13

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11523x5) May 27, 2024 10:20:34
Válasz
(15)
Endre priusza

Itt nem nagyon fog olyan orvost találni, aki le meri írni, hogy alkalmas vezetni, mert könnyedén bizonyítható utólag is, hogy nem.

Dehát láthattad, hogy már volt 1 rohadék orvos, amelyik vezetésre alkalmasnak nyilvánította, a pedofil köcsögje pózolt is vele az elmebeteg mosolygásával, a fene azt a kurvaocsmány teleszart veknijét. Ettől függetlenül szerintem is megbasszák a PÁV-on.

Amúgy endre, tegyük fel, hogy azt "megértem", hogy a pedofíliádra, aberráltságodra, elmebajodra azt mondja a kurva anyád, hogy "beteg a gyerek, nincs betegségtudata se, stb.", neki is kellemetlen a téma, öreg kurva is, meg ha jobban belekérdeznének, tuti hogy a posztkomcsi vénkurva is azt mondaná, hogy lmbtq, born this way, elfogadás, nem tehet róla (meg persze kezelésre szorulna, mondhatná, de azt meg elutasítja a "gyerek", a buzeráns gyerekmolesztáló...).

De ahhoz mit, hogy az egyszem ivadéka - és ez kibaszottul tény, ez a múlt meg a jelen! - egy kibaszott csöves, akinek papírja is van a csövességéről, illetve többször járkál a bíróságra, mint egy retkes tolvaj cigánybűnöző?

Na budai dandy-handy-endi geci, ezt válaszold meg.
Igyunk egy sörtöt, he
May 27, 2024 10:20:34

Szerző: Trollok harca (Snecológus-pontszám: 10203x5) May 27, 2024 10:21:32
Válasz
(6)
nagy a kuss, jó lesz ez!
Miskolci alvósejt
May 27, 2024 10:21:32

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48198x24) May 27, 2024 10:25:35
Válasz
(2)
Ténfép
Dehát láthattad, hogy már volt 1 rohadék orvos, amelyik vezetésre alkalmasnak nyilvánította, a pedofil köcsögje pózolt is vele az elmebeteg mosolygásával, a fene azt a kurvaocsmány teleszart veknijét. Ettől függetlenül szerintem is megbasszák a PÁV-on.

én osztom azt a véleményt, hogy a doktornéni goldamama pajtása volt a nyuggerklubból

arra lennék kivi, h a páv előtt nézik-e az eeszt-t? és ha igen, látszik-e a púp kórelőzménye - mert ugye magyar tajszáma nincs.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
May 27, 2024 10:25:35

Szerző: Fatászpika (Snecológus-pontszám: 5033x2) May 27, 2024 10:27:34
Válasz
(5)
Ténfép

Amúgy endre, tegyük fel, hogy azt "megértem", hogy a pedofíliádra, aberráltságodra, elmebajodra azt mondja a kurva anyád, hogy "beteg a gyerek, nincs betegségtudata se, stb.", neki is kellemetlen a téma, öreg kurva is, meg ha jobban belekérdeznének, tuti hogy a posztkomcsi vénkurva is azt mondaná, hogy lmbtq, born this way, elfogadás, nem tehet róla (meg persze kezelésre szorulna, mondhatná, de azt meg elutasítja a "gyerek", a buzeráns gyerekmolesztáló...).

De ahhoz mit, hogy az egyszem ivadéka - és ez kibaszottul tény, ez a múlt meg a jelen! - egy kibaszott csöves, akinek papírja is van a csövességéről, illetve többször járkál a bíróságra, mint egy retkes tolvaj cigánybűnöző?

Na budai dandy-handy-endi geci, ezt válaszold meg.

Szerintem azért más komolyás van egy PÁV-os bolondokat vizsgáló dokiban, meg egy öregasszonyban, aki falun végzi el az alkalmassági vizsgálatokat, úgyse lesz átengedve

Golda már régóta szarik a fiára, ha az ő szemszögéből nézed akkor minden egyes pesti ingatlanjukat, meg egy valag pénzt elbaszott a kütyükre meg a nácizásra, a botrányai (Bombagyár, Bándy Kata) után meg végképp lehetett látni hogy endike nem viszi semmire, a híd alatt lesz a helye

Bazdmeg amúgy most érdemes belegondolnod Endre hogyha nem baszod el anyád pesti ingatlanjait erre meg arra, vígan élhetnél és fütyizhetnél csak a bérleti díjakból, semmi gondod nem lenne az AMS-re.

De te ezt is el tudod baszni gyagyás
May 27, 2024 10:27:34

Szerző: SporoloProli (Snecológus-pontszám: 7546x3) May 27, 2024 10:28:20
Válasz
(16)
halászlé
én osztom azt a véleményt, hogy a doktornéni goldamama pajtása volt a nyuggerklubból

arra lennék kivi, h a páv előtt nézik-e az eeszt-t? és ha igen, látszik-e a púp kórelőzménye - mert ugye magyar tajszáma nincs.

Szerencsere endrehez mar semmiféle kórtörténet nem szükséges. Elég 5 percet eltölteni vele egy légtérben és s egyértelmű, hogy az égvilágon semmire sem alkalmas.
May 27, 2024 10:28:20

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48198x24) May 27, 2024 10:34:00
Válasz
(5)
SporoloProli
Szerencsere endrehez mar semmiféle kórtörténet nem szükséges. Elég 5 percet eltölteni vele egy légtérben és s egyértelmű, hogy az égvilágon semmire sem alkalmas.

nem érek egyet Trolléga...sajnos, szerintem ahol kell, összeszedi magát. épeszű ember nem hívja be interjúra.
May 27, 2024 10:34:00

Szerző: Gunnar (Snecológus-pontszám: 5925x2) May 27, 2024 10:34:45
Válasz
(7)
TikTik reggel jelzett be, hogy a Púpos feltolt egy flokkot megint. Nézem, vonszolja magát Bécs utcáin, fiteózást abbahagyja egy időre mert a trollszok minden apró részletből tudnak valami fostengert generálni neki.

Utána látom, ez pénteki. Ott rohadjon meg ez a fos ahol van, már örültem, hogy a vasárnapi faszerdőre reagált a kvazimódó.
blabla
May 27, 2024 10:34:45

Szerző: MegintKezded (Snecológus-pontszám: 12350x6) May 27, 2024 10:38:59
Válasz
(2)
Gunnar
TikTik reggel jelzett be, hogy a Púpos feltolt egy flokkot megint. Nézem, vonszolja magát Bécs utcáin, fiteózást abbahagyja egy időre mert a trollszok minden apró részletből tudnak valami fostengert generálni neki.

Utána látom, ez pénteki. Ott rohadjon meg ez a fos ahol van, már örültem, hogy a vasárnapi faszerdőre reagált a kvazimódó.

Sokszor láttam már, hogy mások is "panaszkodtak" a Tiktik értesítésre, tényleges videó nélkül. Nálam is sokszor csinálja ezt. Gyanítom, ahogy a "XY fenn van tiktokon, lehet ismered, kövesd be" szarságot dobálja fel az app (ugyan azokra az emberekre is), itt is csak a meglévö flokkokat (még ha már látta is az ember) dobálja ezeket ki. Nem tölt ez semmit fel amit nem látunk, csak a Tiktok is olyan klikkvadász szar app, mint pl a Tinder.
Na bumm.
May 27, 2024 10:38:59

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) May 27, 2024 10:43:35
Válasz
(5)
halászlé
nem érek egyet Trolléga...sajnos, szerintem ahol kell, összeszedi magát. épeszű ember nem hívja be interjúra.

Szerintem most a PÁV-nál nem fog össze jönni, eleve defekteseket keresnek akiket kik kell zárni a forgalomból.

Amilyen mentális állapotban van, még azt is kenézem belőle, hogy beszél hozzá a pszichomókus amire endre közbe vág....

-Jó ezt most hagyjuk mert mejszike kivett a lokátojból..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
May 27, 2024 10:43:35

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 27, 2024 10:45:02
Válasz
(7)
Klohek
Szerintem most a PÁV-nál nem fog össze jönni, eleve defekteseket keresnek akiket kik kell zárni a forgalomból.

Amilyen mentális állapotban van, még azt is kenézem belőle, hogy beszél hozzá a pszichomókus amire endre közbe vág....

-Jó ezt most hagyjuk mert mejszike kivett a lokátojból..

Meg ö ilyenkor meg szokott inni egy sörtöt.
May 27, 2024 10:45:02

Szerző: Pitonsz Professzor (Snecológus-pontszám: 34946x17) May 27, 2024 10:52:52
Válasz
(5)
Megérkezett a másodikkörös interjúra a Termin te rossz buzi?:)
Punszisza a lekjopp!
May 27, 2024 10:52:52

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25396x12) May 27, 2024 10:53:17
Válasz
(5)
Ha átevickél a pávon akkor sincs semmi.Folytatódik a drága mókuskerék.350 euró bukásonként.Forgalmi vizsgán átmenni képtelen.Ebben eddig lehet eljutni.
May 27, 2024 10:53:17

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27270x13) May 27, 2024 10:57:17
Válasz
(5)
Felajánlották a CTO fizetését is te alkoholista balfasz, csakhogy egy ilyen lecsúszott férget alkalmazni tudjanak grazban? :D
May 27, 2024 10:57:17

Szerző: nemet mondtak (Snecológus-pontszám: 8856x4) May 27, 2024 11:04:22
Válasz
(3)
kripli figyelő
Ha átevickél a pávon akkor sincs semmi.Folytatódik a drága mókuskerék.350 euró bukásonként.Forgalmi vizsgán átmenni képtelen.Ebben eddig lehet eljutni.

Na igen, pl. egy ilyen sodigyűlölőnek, mint amilyen én is vagyok, nehéz eldönteni, hogy melyik forgatókönyvnek szurkoljak...

Hagyjak-e/kivánjak-e pillanatnyi örömöket az életébe, vagy csak a tömény szopás, szüntelen szenvedés legyen. A végeredmény valószínűleg ugyanaz, egyenes út a nyomorba a féregnek.

Nagyon tetszik amúgy a hónapok óta tartó szenvedése a korcsnak, jól összerakták ezt az évadot a rendezők.
May 27, 2024 11:04:22

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 17207x8) May 27, 2024 11:22:40
Válasz
(2)
Fatászpika
Szerintem azért más komolyás van egy PÁV-os bolondokat vizsgáló dokiban, meg egy öregasszonyban, aki falun végzi el az alkalmassági vizsgálatokat, úgyse lesz átengedve

Személyes tapasztalat, igazából alkalmasságin felolvastatta velem a tábláról a számokat, mért vérnyomást, szoki kérdések hogy nincs semmi más betegséged, a többit iskolában úgyis orvos megnézte, az nem fontos. Alkalmas, 7500 fütyi.

Szóval annyira nem hülyebiztos ez az alkalmassági vizsgálat. Fater, akinek van C illetve E kategóriás jogsija sokszor mondta hogy mindenkinek kéne PÁV, még az előtt hogy kocsiba ülne.

Egy jobb világban ez a púpos kobold a leégett kuplungos toyotáig se jutott volna el, nem hogy az öt bukásig.
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
May 27, 2024 11:22:40

Szerző: KicsiNéző (Snecológus-pontszám: 26026x13) May 27, 2024 11:24:03
Válasz
(1)
nemet mondtak
Na igen, pl. egy ilyen sodigyűlölőnek, mint amilyen én is vagyok, nehéz eldönteni, hogy melyik forgatókönyvnek szurkoljak...

Hagyjak-e/kivánjak-e pillanatnyi örömöket az életébe, vagy csak a tömény szopás, szüntelen szenvedés legyen. A végeredmény valószínűleg ugyanaz, egyenes út a nyomorba a féregnek.

Nagyon tetszik amúgy a hónapok óta tartó szenvedése a korcsnak, jól összerakták ezt az évadot a rendezők.

De jó, hogy te ilyen sodigyűlölő vagy, kevés ilyen van a fórumon :)

A válasz meg egyszerű, kurvára ne menjen át a PÁVon. Egyrészt ne legyen sikerélménye, minimális se.
Másrészt csökkentsük le szépen azt a 0.1%os esélyt, hogy valaha kijut forgalomba és embereket veszélyeztet 0%ra.

A pénzt úgyis elbassza sörre.
May 27, 2024 11:24:03

Szerző: 40_éves_junior (Snecológus-pontszám: 13062x6) May 27, 2024 11:24:55
Válasz
(24)
nemet mondtak
...
...

Szerény véleményem szerint a púpos elmúlt 10 évében volt elég "pillanatnyi öröm", most annak van itt az ideje hogy szüntelenül szopjon, mert megérdemli.
May 27, 2024 11:24:55

Szerző: MINDEN A TE HIBÁD May 27, 2024 11:36:33
Válasz
(7)
Endre, egyébként anyád mennyire vert el a hétvégén 42 éves létedre?

Emlékezzünk csak:

trashcity.net/video/10512/sodit-veri-az-anyja-%C3%A9s-a-40-%C3%A9ves-sz%C5%B1z-pedo-sodi-s%C3%ADr-teljes-hangfelv%C3%A9tel

01:25: "Ha még egyszer ki mered mondani, hogy én vagyok az oka, akkor tényleg szétverem a fejedet."

Miután a hétvégén anyád hozott el Szolnokról, remélem köszönésképpen rögtön azzal kezdted, hogy minek vette át a prágai a levelet és őt hibáztattad mindenért.
May 27, 2024 11:36:33

Szerző: Pitonsz Professzor (Snecológus-pontszám: 34946x17) May 27, 2024 11:41:58
Válasz
(1)
herr_schwechater
Személyes tapasztalat, igazából alkalmasságin felolvastatta velem a tábláról a számokat, mért vérnyomást, szoki kérdések hogy nincs semmi más betegséged, a többit iskolában úgyis orvos megnézte, az nem fontos. Alkalmas, 7500 fütyi.

Szóval annyira nem hülyebiztos ez az alkalmassági vizsgálat. Fater, akinek van C illetve E kategóriás jogsija sokszor mondta hogy mindenkinek kéne PÁV, még az előtt hogy kocsiba ülne.

Egy jobb világban ez a púpos kobold a leégett kuplungos toyotáig se jutott volna el, nem hogy az öt bukásig.

Hat akkor szerencséd volt.Sokakat elhúznak a pávon
Punszisza a lekjopp!
May 27, 2024 11:41:58

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) May 27, 2024 11:44:38
Válasz
(2)
Pitonsz Professzor

Akikkel én voltam páv-on mindenki átment. Mondjuk mi nem a bukások miatt jutottunk oda, hanem a kategória miatt. Azokat lehet elnyesik nagyobb arányban akik a sok bukás miatt kerülnek oda.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
May 27, 2024 11:44:38

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) May 27, 2024 11:53:21
Válasz
(2)
Dörpepúp
Akikkel én voltam páv-on mindenki átment. Mondjuk mi nem a bukások miatt jutottunk oda, hanem a kategória miatt. Azokat lehet elnyesik nagyobb arányban akik a sok bukás miatt kerülnek oda.

Az más páv
May 27, 2024 11:53:21

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 17207x8) May 27, 2024 11:53:31
Válasz
(1)
Pitonsz Professzor

Elnézést ha félreérthetően fogalmaztam, nem PÁV-on voltam csak sima orvosin.

Csak én úgy éreztem az a vizsgálat nem nagyon hatásos abban kiszűrje az ilyen szefósokat, igazából ha látsz és hallassz rendesen, illetve nincs valamilyen betegséged akkor biztos megadják. Hasonló mint az elsősegély, perkáld ki azt a pár ezret azt mehetsz.
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
May 27, 2024 11:53:31

Szerző: Pitonsz Professzor (Snecológus-pontszám: 34946x17) May 27, 2024 11:55:56
Válasz
(1)
herr_schwechater
Elnézést ha félreérthetően fogalmaztam, nem PÁV-on voltam csak sima orvosin.

Csak én úgy éreztem az a vizsgálat nem nagyon hatásos abban kiszűrje az ilyen szefósokat, igazából ha látsz és hallassz rendesen, illetve nincs valamilyen betegséged akkor biztos megadják. Hasonló mint az elsősegély, perkáld ki azt a pár ezret azt mehetsz.

Ja nem..Más kategória..:)
Punszisza a lekjopp!
May 27, 2024 11:55:56

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24293x12) May 27, 2024 11:57:19
Válasz
(5)
forum.index.hu/Article/showArticle?la=144867624&t=9033819

Egyébként érdemes végigolvasni az élménybeszámolókat ebben a Threadban, főleg a Gyagyás fejével.

Különösen "basztikuri" kommentje, ha tényleg ilyen feladatok vannak, esélytelen Endrénknek.

Hogyan tudná a szimulátor feladatait elvégezni a Púp, aki naponta legalább 40x téved el egy városban, ahol évek óta él, nem tudja értelmezni a Google Maps "iránytűjét" és 10-ből 8 esetben a rossz irányba tartó villamosra ül fel.

Az hagyján, hogy a metrótól a hostelig se talál el, ahol már 2. hete lakik, de mint a múlt hétvégi "haladjon tovább Újszász felé" hangfelvételből kiderül, már a Púpszászi vasútállomás - Macskaól útvonal megtétele is kihívás számára.

A "van-e a környezetében alkoholista, súlyos agybeteg, drogos" kérdésen pedig egyenesen a földre estem, Endrének CSAK ilyen ember van a környezetében.
Ki az az Endre bácsi?
May 27, 2024 11:57:19

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) May 27, 2024 11:59:01
Válasz
(5)
A pályaalkalmassági vizsgálat során a műszeres képességvizsgáló feladatok mellett egyébként különféle személyiségteszteket is kitöltenek a résztvevők, amelyet kiegészít egy pszichológussal való beszélgetés. Van például többféle közlekedésspecifikus kérdőív, ami a közlekedési stílust, kockázatvállalást, esetleges agresszív interakcióstílust, a magabiztosságot, kritikátlanságot stb. vizsgálja. És az úgynevezett validitási skála alapján kiderül az is, értékelhető-e a teszt, vagy csak jó benyomást akart kelteni valaki, de ellentmondásosak a válaszai
May 27, 2024 11:59:01

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11523x5) May 27, 2024 11:59:04
Válasz
(3)
MINDEN A TE HIBÁD

01:25: "Ha még egyszer ki mered mondani, hogy én vagyok az oka, akkor tényleg szétverem a fejedet."

Én nem tudom, mivel ütötte ott az aberrált barom kölykét, de időbe ott körül van, hogy (ha jól hallottam) valami fadarabot lebasz a kádárkocka kövére, aztán ezt mondja a vénkurva: "Eltört a lába."
Igyunk egy sörtöt, he
May 27, 2024 11:59:04

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47490x23) May 27, 2024 12:01:24
Válasz
(8)
Szerintem mikor a korcs azt mondja talán hogy ezzel nyugtatgassa magát, hogy 10-böl 9 ember átmegy PÁV-on akkor arra gondol, mikor pár hónapja volt itt bent egy cikk ahol ezt írták. Csakhogy a korcs ott téved azzal, hogy az a cikk azokról szólt elsősorban, akiknek mindenképp kell PÁV-ot végezniük a munkájukhoz. És nem azokról akik azért mennek PÁV-ra mert 5x is megbuktak jogosítvány szerzéskor. Na azt a számot nem tudjuk.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
May 27, 2024 12:01:24

Szerző: tyodika May 27, 2024 12:11:28
Válasz
(12)
A PAVon minden hulye atmegy. A sodi nem tehat a sodi nem hulye sodi.
May 27, 2024 12:11:28

Szerző: tyodika May 27, 2024 12:20:07
Válasz
(22)
Ti teljesen félreértettétek a PÁV-ot. Én vagyok Sodi az űrdiplomata és az űrhajós PÁV-ra megyek a cicámmal hamarosan!

May 27, 2024 12:20:07

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) May 27, 2024 12:21:22
Válasz
(4)
Elnézést, bocsánat! Nem akarok telhetetlennek tűnni, de: honnan származik az infó, hogy Snecit elítélték?
May 27, 2024 12:21:22

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19160x9) May 27, 2024 12:22:31
Válasz
(5)
töppedt buzigolyók
Elnézést, bocsánat! Nem akarok telhetetlennek tűnni, de: honnan származik az infó, hogy Snecit elítélték?

Egy elejtett felmondatbol plusz abbol hogy a pragai level amit nem volt idege vegigolvasni valahogy nem all ossze.
lépek ki mert hülyék vagytok
May 27, 2024 12:22:31

Szerző: Keine Kleine Tranyó Manó May 27, 2024 12:29:51
Válasz
(6)
A PÁV vizsga fonatkozásában, az egyik kimenetel jobb mint a másik.
Ha sikerül, tovább öntiheti a pénzt az oktató bácsi feneketlen zsebébe.
Ha megbukik, ismét bebizonyosodik hogy életképtelen sodi a sodi, és még egy orángután is ügyesebb nála.
May 27, 2024 12:29:51

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) May 27, 2024 12:35:24
Válasz
(20)
Endre érdeklődött már, hogy mikor lesz pontosan a vizsgája? Esetleg le is mondta azt???
Mifaaaaaaaaaaaan
May 27, 2024 12:35:24

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21090x10) May 27, 2024 12:36:13
Válasz
(7)
Ásó27
Endre érdeklődött már, hogy mikor lesz pontosan a vizsgája? Esetleg le is mondta azt???

Anyukaja telefonalt?
Ebben eddig lehetett eljutni.
May 27, 2024 12:36:13

Szerző: Berregő macifasz May 27, 2024 12:55:08
Válasz
(22)
go lyó
Messiás hetyetye

Szia, várlak, szia.
May 27, 2024 12:55:08

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 27, 2024 13:06:04
Válasz
(0)
go lyó
Sziasztok, én vagyok Golyó, aki ki fogja készíteni a Fikást. Fifi kutyát, a vakvezező korcsot, aki a szemüvegtől megfosztott Jenes Patrikot irányítja ebként.

Kezembe veszem az irányítást! Innentől fogva én fogom megmondani nektek, hogy ki és hogyan legyen tevékeny a fórumon. Kiosztom a feladatokat.

Holnap reggel hatkor feltöltök valamit Trashcity-re, amit nem fogtok elhinni. Kiderül belőle, miért tűnt el hirtelen a fórumról tegnap. Elmondhatom, nincsen hozzá köze a tegnapi szivárogtatásnak. Az évtized felvétele lesz. Én vettem fel a saját kezemmel. És még lesz több ilyen.

Ma indulok Bécsbe, intézkedem.

Köszönöm a tiszteletet!

Kérem a retardáltak megbüntetését!
May 27, 2024 13:06:04

Szerző: Jogtroll May 27, 2024 13:12:03
Válasz
(2)
info infók szerint érdemes lesz követni az eheti tárgyalási jegyzéket is Szeged, Hungary környékén. Lassan fény derülhet a retard újra felbukkanására?:)

szegediitelotabla.birosag.hu/targyalasi-jegyzek
May 27, 2024 13:12:03

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11523x5) May 27, 2024 13:14:29
Válasz
(5)
go lyó
faszság

Hogy a "szellem emberét" idézzem, visszatérő barátom:

"Mér nem hagyod abba?"
"Mér nem hagyod abba?"
"Mér nem hagyod abba?"
"Mér nem hagyod abba?"
...
Igyunk egy sörtöt, he
May 27, 2024 13:14:29

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27270x13) May 27, 2024 13:30:33
Válasz
(3)
Megy a háttérben az okosság Endre? Szövetkezés, ószövetségi düh átjár, újabb bűncselekmények elkövetésének tervezése.

Csak ügyesen, ma is kövess el valami bűncselekményt!
May 27, 2024 13:30:33

Szerző: démondémon (Snecológus-pontszám: 4453x2) May 27, 2024 13:38:02
Válasz
(1)
töppedt buzigolyók

mintha hahó is megerősítette vna tegnap.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
May 27, 2024 13:38:02

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) May 27, 2024 13:39:45
Válasz
(2)
Bubuka
Megy a háttérben az okosság Endre? Szövetkezés, ószövetségi düh átjár, újabb bűncselekmények elkövetésének tervezése.

Csak ügyesen, ma is kövess el valami bűncselekményt!

Már megint nem a cv-jével foglalkozik, hanem zugjogászt játszik a retardok között?...
May 27, 2024 13:39:45

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115893x57) May 27, 2024 13:39:46
Válasz
(3)
EasybankosPedo
És nem azokról akik azért mennek PÁV-ra mert 5x is megbuktak jogosítvány szerzéskor. Na azt a számot nem tudjuk.

Igazából nem is számít a statisztika az esetében, mert a PÁV-ot pont azért találták ki, hogy a korcsot (és a hozzá hasonló rottyantakat) kiszűrjék.
May 27, 2024 13:39:46

Szerző: démondémon (Snecológus-pontszám: 4453x2) May 27, 2024 13:41:31
Válasz
(0)
Klohek
Már megint nem a cv-jével foglalkozik, hanem zugjogászt játszik a retardok között?...

amúgy milyen retardok között tudja még jogásznak eladni magát?

tibi meg laumantin troll vezérlésű egységek, az összes többi félkegyelmű meg még így is okosabb nála :D
May 27, 2024 13:41:31

Szerző: Pedocilin May 27, 2024 13:45:12
Válasz
(-7)
go lyó
Sziasztok, én vagyok Golyó, aki ki fogja készíteni a Fikást. Fifi kutyát, a vakvezező korcsot, aki a szemüvegtől megfosztott Jenes Patrikot irányítja ebként.

Kezembe veszem az irányítást! Innentől fogva én fogom megmondani nektek, hogy ki és hogyan legyen tevékeny a fórumon. Kiosztom a feladatokat.

Holnap reggel hatkor feltöltök valamit Trashcity-re, amit nem fogtok elhinni. Kiderül belőle, miért tűnt el hirtelen a fórumról tegnap. Elmondhatom, nincsen hozzá köze a tegnapi szivárogtatásnak. Az évtized felvétele lesz. Én vettem fel a saját kezemmel. És még lesz több ilyen.

Ma indulok Bécsbe, intézkedem.

Köszönöm a tiszteletet!

Persze-persze majd pont te. Nevetseges vagy. Mi baszott fel kisgyerek? Az, hogy a Kaffkanak nagyobbak a golyoi es azert van vele a kedves lamantinod?
Hol és mikor volt itt szó valódi pedofil oldalról?
May 27, 2024 13:45:12

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 49731x24) May 27, 2024 13:47:52
Válasz
(2)
Pedocilin
Persze-persze majd pont te. Nevetseges vagy. Mi baszott fel kisgyerek? Az, hogy a Kaffkanak nagyobbak a golyoi es azert van vele a kedves lamantinod?

Mókás, hogy pont Te szövegelsz erről azzal a komment históriával, ami neked van.
May 27, 2024 13:47:52

Szerző: - May 27, 2024 13:49:20
Válasz
(23)
MaxPayne
Kérem a retardáltak megbüntetését!

Akkor most kivételesen kezdjed magaddal, és ezt nem rosszindulatú szándékból mondom.
Mindenki aki ezt a fajta retardkodást újra beidézve válaszol, az is megérdemli a mínuszt..ezek nem véletlenül vannak eltűntetve, vagy kitörölve..
Nszksz.
May 27, 2024 13:49:20

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) May 27, 2024 14:05:03
Válasz
(4)
démondémon
amúgy milyen retardok között tudja még jogásznak eladni magát?

tibi meg laumantin troll vezérlésű egységek, az összes többi félkegyelmű meg még így is okosabb nála :D
Ugyan azoknak akiknek eddig is..xd endrének, nem tanították a colvinuson, hogy "Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra, és várni, hogy az eredmény más legyen."
May 27, 2024 14:05:03

Szerző: sörtötbontok (Snecológus-pontszám: 16667x8) May 27, 2024 14:27:55
Válasz
(3)
Endre, fennállásod óta ez a hírzárlat a legkomolyabb.

A tartalomgyártást szünetelteted.

A rengeteg felszabadult időt komoly ügyintézésekre fordítod vagy csak a sörtöket locsolod a picsaszáj mélyére?
May 27, 2024 14:27:55

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24293x12) May 27, 2024 14:32:32
Válasz
(5)
sörtötbontok

A rengeteg felszabadult időt komoly ügyintézésekre fordítod vagy csak a sörtöket locsolod a picsaszáj mélyére?

Endrének sosincs ideje semmire.

Valahogy ezek mindig sokkal jobban elfoglaltabbak és fáradtabbak, mint egy átlag ember, aki bemegy a munkahelyére 8-16-ig gürizni, majd mehet haza főzni, mosni, takarítani, gyereket nevelni, kertet gondozni, anyám kínját csinálni.
Ki az az Endre bácsi?
May 27, 2024 14:32:32

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19160x9) May 27, 2024 14:34:53
Válasz
(12)
nmthrwwy420

Valahogy ezek mindig sokkal jobban elfoglaltabbak és fáradtabbak, mint egy átlag ember

Igyál meg napi 20 sörtöt és meglátod milyen fáradt és elfoglalt leszel.
lépek ki mert hülyék vagytok
May 27, 2024 14:34:53

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10680x5) May 27, 2024 14:37:07
Válasz
(2)
szóval bécsben van a büdöslábú.

a héten szinte biztos:

-technikai interjú bukás

-kézbesitési vélelem nem megdöntése

-páv bukás (ebben nem vagyok biztos annyit hazudott hogy lehet hogy inkább a jövő hónapba lesz)
May 27, 2024 14:37:07

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24293x12) May 27, 2024 14:38:25
Válasz
(2)
Hafré
Igyál meg napi 20 sörtöt és meglátod milyen fáradt és elfoglalt leszel.

És a rivot hanyadik sörrel kell bevennem? Illetve az a cigánykristály előtt vagy után javallott?
Ki az az Endre bácsi?
May 27, 2024 14:38:25

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) May 27, 2024 14:42:00
Válasz
(1)
Az se baj, ha nem bukik meg PÁV-on, sőt, még az se, ha ESETLEG meglenne a jogsi.

Mi történne ugyanis egy jogsival a kezében?

1.: Autóvásárlás (nincs mibű', de tegyük fel), aminek a folyománya újabb folyamatos kiadások, erősebb hitelspriál.
2.: Első árokba hajtás, amiből pedig ismét kiadások, kórház, és a többi lenne.

Endre! Bármit csinálsz, csak arra figyelj, hogy ártatlanok meg ne sérüljenek!!!

Azt ugyanis 10x erővel veri le rajtad a karma, hahó!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
May 27, 2024 14:42:00

Szerző: Pitonsz Professzor (Snecológus-pontszám: 34946x17) May 27, 2024 14:42:24
Válasz
(0)
Mi a fasz értelme van napi 20 kam profilt gyártani annak a 2-3 faszkalapnak,hogy utána azonnal kipontozódjanak?
Punszisza a lekjopp!
May 27, 2024 14:42:24

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27270x13) May 27, 2024 14:44:08
Válasz
(14)
Pitonsz Professzor
Mi a fasz értelme van napi 20 kam profilt gyártani annak a 2-3 faszkalapnak,hogy utána azonnal kipontozódjanak?

Hogy felbasszanak és róluk beszélj egész nap. Ez bennük azt a fals érzetet kelti, hogy sikerült kibaszniuk a trollokkal. Szóra sem érdemesek, engedd el inkább.
May 27, 2024 14:44:08

Szerző: Pitonsz Professzor (Snecológus-pontszám: 34946x17) May 27, 2024 14:50:02
Válasz
(0)
Bubuka
Hogy felbasszanak és róluk beszélj egész nap. Ez bennük azt a fals érzetet kelti, hogy sikerült kibaszniuk a trollokkal. Szóra sem érdemesek, engedd el inkább.

Nem basznak fel csak az indokot nem értem.:D Miért???????
Punszisza a lekjopp!
May 27, 2024 14:50:02

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10680x5) May 27, 2024 14:51:34
Válasz
(1)
Pitonsz Professzor

ugyanaz mint eljátszani hogy kilakoltatták hogy ne tudják a trollok hogy az ady endre u. 1.be lakik.

bármikor odamehetne egy ráérős szolnoki lőni róla egy képet hogy hazudik de annyira jelentéktelen féreg a gecievő hogy senkinek nem ér meg egy óra várakozást.

max 20an nézik átlagban nagyon erőlteti hogy ő is trash akar lenni baratkozik is serényen mindegyikkel de nem sikerül neki.
May 27, 2024 14:51:34

Szerző: hitelboy1 (Snecológus-pontszám: 4756x2) May 27, 2024 14:52:05
Válasz
(2)
go lyó
Köszönöm a kipontozódást!

te nem a HEKK vagy véletlen?
May 27, 2024 14:52:05

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 27, 2024 15:07:03
Válasz
(1)
Annak mennyi az esélye, hogy már a migriidomítóból is kibaszták?
May 27, 2024 15:07:03

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115893x57) May 27, 2024 15:11:07
Válasz
(7)
MaxPayne
Annak mennyi az esélye, hogy már a migriidomítóból is kibaszták?

Szerintem semennyi. Ha kibaszták volna, akkor megvonják a segélyét, akkor pedig leszarná a peres ügyeit is, mert azt hiszi a tyúkeszű strucc, hogy a macskaól penészes sötétjéből nem fogják előrángatni.
May 27, 2024 15:11:07

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27270x13) May 27, 2024 15:12:06
Válasz
(1)
Otthon lapít a szarházi kis féreg. Nincs semmi aktivitás, meg bejelentkezés amiben bizonyítaná, hogy a köztereken csövezne.
May 27, 2024 15:12:06

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 27, 2024 15:16:48
Válasz
(2)
Bubuka
Otthon lapít a szarházi kis féreg. Nincs semmi aktivitás, meg bejelentkezés amiben bizonyítaná, hogy a köztereken csövezne.

Ezért kérdeztem, mert fura, hogy nem csöveslájvozik.
Akkor a héten nincs is Bécsben?
May 27, 2024 15:16:48

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) May 27, 2024 15:33:44
Válasz
(1)
Kakaspina
Na. De hátha a PÁV-on felírják a fiakrát is!

A ciánkapszulát legföljebb.
May 27, 2024 15:33:44

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) May 27, 2024 15:37:53
Válasz
(5)
Ténfép

A harmadik orvos írta végül alá a papírját, amihez amúgy csak vérnyomásmérés meg látásvizsgálat szokott kelleni. Sőt, sokszor az sem, csak aláírják ránézésre. Életemben sohasem hallottam olyat, hogy valakinek a harmadik orvosig kellett zarándokolnia, hogy megkapja a sima alkalmasságit.
May 27, 2024 15:37:53

Szerző: - May 27, 2024 15:50:01
Válasz
(24)
Info Info,

Sneci Bécsben van, nála van a faptop és a Grazi cég behívta szakmai tesztre, ahová a saját gépével kell megjelenni. Mindjárt kikerülnek a hanganyagok.

Ennyit a visszavonulásról:

May 27, 2024 15:50:01

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115893x57) May 27, 2024 15:50:35
Válasz
(6)
MaxPayne
Ezért kérdeztem, mert fura, hogy nem csöveslájvozik.
Akkor a héten nincs is Bécsben?

1. Megint pofázik a tranyóval és a trashribanccal, vagyis nem szorul rá a nézői társaságra.
2. Mindenfelől szorongatják, bármit elköp véletlenül (márpedig minden lájvjában elköp valamit), azt a levelező tagozat jó érzékkel felhasználja ellene.
3. Az első két pont miatt nem tud semmiről sem beszélni, hiszen Tibi nem akarja, hogy a trollok tudják, hogy megint hallgatja a loopot, az élete többi részét pedig a körülötte lángoló világ előli menekülés tölti ki.

Vagyis be van fogva a picsaszája. Volt, amikor luxus volt a lilafalú, aztán volt, amikor luxus volt a púpszászi putri, most pedig a bécsi lájvolgatás a luxus. Rend van, na.
May 27, 2024 15:50:35

Szerző: Pitonsz Professzor (Snecológus-pontszám: 34946x17) May 27, 2024 15:50:46
Válasz
(4)
-
Info Info,

Sneci Bécsben van, nála van a faptop és a Grazi cég behívta szakmai tesztre, ahová a saját gépével kell megjelenni. Mindjárt kikerülnek a hanganyagok.

Instant bukó a gecis faptop
Punszisza a lekjopp!
May 27, 2024 15:50:46

Szerző: - May 27, 2024 15:56:49
Válasz
(5)
Este hatig kell elküldeni a CV hamisításos céges csalásos ügyet.

:D

Jó sok hangfelvétel következik...
May 27, 2024 15:56:49

Szerző: Gunnar (Snecológus-pontszám: 5925x2) May 27, 2024 15:58:47
Válasz
(3)
-
a Grazi cég behívta szakmai tesztre

Már ez önmagában önmagában hihetetlen, nem az amikor a gecis faptop elakadt ventillátora miatt túlmelegedés eredményeként kékhalállal zárul majd a majdnem kész teszt feladat.

Az meg, hogy mennyit pjogjamozott az elmúlt évben és mennyire van gyakorlatban... :D
blabla
May 27, 2024 15:58:47

Szerző: IT Troll v5.12 May 27, 2024 15:59:48
Válasz
(3)
-
Info Info,

Mellékszál, de eddig is nyilvánvaló volt, hogy a grazi cég egy rettentően kókler banda. Ez most már egyértelmű, ilyen helyre normális ember nem megy dolgozni.

Emiatt sajnos van minimális esélye sodinak is.
May 27, 2024 15:59:48

Szerző: Kakaspina (Snecológus-pontszám: 49731x24) May 27, 2024 16:07:11
Válasz
(4)
Külön élmény lehet egy légtérben tartózkodni az alapból büdös snecivel, ebben a kellemes 30 fokban.
May 27, 2024 16:07:11

Szerző: - May 27, 2024 16:08:22
Válasz
(34)
Itt egy friss hangüzenet csokor.

Sneci retteg, hogy ne kelljen angolul beszélni.

Előzmény: Snecimanó elkezdett nyomozni Laura cégei és OTP számlái ellen aki Endre volt, ő ezt természetesen tagadja és beindult a hazugsággyár.

streamable.com/qohngh
May 27, 2024 16:08:22

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) May 27, 2024 16:11:04
Válasz
(2)
Egy kicsit ideges a lelkecske :)
May 27, 2024 16:11:04

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27270x13) May 27, 2024 16:17:24
Válasz
(26)
42 éves senior felhőének, aki egy összegecizett, 100 fokon süvítő műanyag gamer faptoppal megérkezik húgyszagúan és lóg ki belőle egy olcsó billentyűzet és a másfél kilós táp adapter.

így kell megérkeznie egy sikeres programozónak a szakmai napra...

Sírok a röhögéstől basszátok meg :D
May 27, 2024 16:17:24

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) May 27, 2024 16:17:45
Válasz
(2)
Milyen örökségre vágysz te kutya? Se te, se a zsidó kurva anyádat semmit sem kaptok!
May 27, 2024 16:17:45

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10680x5) May 27, 2024 16:17:56
Válasz
(7)
nem kell aggódni kereken 0% esélye van átmenni a szakmai teszten még a leg kóklerebb cégnél is.

a rendőrnek is mi volt az első kérdése a vajákhoz. ő most valami rokkant? nem, csak hülye.

nem véletlen az sem hogy 3bol 2 orvos nem engedte át azon a vizsgálaton ahol szó szerint csak ránéznek az emberre.

látják hogy ez egy roncs, de még az utas ülésre is alkalmatlan mert nem lehet elviselni.

most is a laurának loopol kétpercenként hangüzenetbe, nem vedeni akarom de nem is tudom hogy hogy bírja.

hát még a saját anyja se bírta elviselni inkább lepasszolta. most se bír vele egy épületbe lenni.

mindenhonnan kizavarják, kitiltják.
nem összeegyeztethető az élettel a jelenléte. tényleg most nem csak trollkodásból. a leg békésebb emberből is azt hozza ki hogy ezt pofán kéne vágni csak kussoljon már.

ezt a blahán a csovesek se viselnék el. nem még egy irodába heti 3x.

May 27, 2024 16:17:56

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) May 27, 2024 16:19:14
Válasz
(4)
Velünk mi van mikor órákat loopol itt a férge? Ez egy eltaposni való csótány!
May 27, 2024 16:19:14

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24293x12) May 27, 2024 16:23:12
Válasz
(4)
"Nagyon szegényes, amatőr" Púp rögtön előkészített MacBook M3 Pjót szeretne már az állásinterjúra is.

Ha már az IDE-t se fogod tudni elindítani, abból nagy hahotázás lesz a tyeknikai kollégák körében.
Ki az az Endre bácsi?
May 27, 2024 16:23:12

Szerző: Levlistás troll May 27, 2024 16:23:15
Válasz
(30)
-
Itt egy friss hangüzenet csokor.

Sneci retteg, hogy ne kelljen angolul beszélni.

Előzmény: Snecimanó elkezdett nyomozni Laura cégei és OTP számlái ellen aki Endre volt, ő ezt természetesen tagadja és beindult a hazugsággyár.

streamable.com/qohngh

Lol, nem is így volt a beszivárgás, amit itt mond. A snecimanós account szerintem eleve másik próbálkozás volt, azzal be se került sehova, mert első nap lebukott, ugyanis össze volt kapcsolva a nickje a rendes email címével, ezért ott virított a wannabe listás troll snecimanó neve mellett sodi igazi emailcíme.

Úgyhogy csináltunk neki egy kamu fórumot és beetettük hogy meglátogatjuk szilveszterkor és előtte a kolosy téren valamelyik (konkrétan megnevezett) kocsmában gyűlünk előtte. Miközben minden troll már a saját bulijába készült, ez az idióta a kocsmában kamerázta a random vendégeket, majd kiírta a blogjára, hogy lebuktatotta a trollokat. Sajnos a videót soha sem publikálta. Ezt hívjuk azóta a kolosy téri szafarinak.

Egy másik alkalommal egy önképző zsírdisznológus nevű retard listatag átadta neki a nickjét ezért egy ideig valóban olvasta a listánkat. Ezzel úgy bukott le, hogy amikor lebukott a szexpartnerhirdetésekkel és a faszverős videók feltöltögetésével és lájkolgatásával, akkor az infó egyből bement a listára. Sodi pedig annak ellenére, hogy nem is otthon, hanem valami tüntetésen volt instant elkezdte törölgetni a hirdetéseket( mint később kiderült valamelyik pláza wifijéről, a járdán ülve) és a faszverő videóit az internetről.

Ezzel elérte, hogy kevés mentés és screenshot maradjon a találatokból és talán pár, durva videót, infót örökre el is rejtett a snecológusok szeme elől, de lebukott, hogy benn van a listán, ezért azonnal csináltunk egy másik listát nélküle.

Ez a sztori így talán már kevésbé lenne eladható Laurának, lehet ezért meséli máshogy.
May 27, 2024 16:23:15

Szerző: - May 27, 2024 16:23:16
Válasz
(6)
dogoljmegsodi
nem kell aggódni kereken 0% esélye van átmenni a szakmai teszten még a leg kóklerebb cégnél is.

a rendőrnek is mi volt az első kérdése a vajákhoz. ő most valami rokkant? nem, csak hülye.

nem véletlen az sem hogy 3bol 2 orvos nem engedte át azon a vizsgálaton ahol szó szerint csak ránéznek az emberre.

látják hogy ez egy roncs, de még az utas ülésre is alkalmatlan mert nem lehet elviselni.

most is a laurának loopol kétpercenként hangüzenetbe, nem vedeni akarom de nem is tudom hogy hogy bírja.

hát még a saját anyja se bírta elviselni inkább lepasszolta. most se bír vele egy épületbe lenni.

mindenhonnan kizavarják, kitiltják.
nem összeegyeztethető az élettel a jelenléte. tényleg most nem csak trollkodásból. a leg békésebb emberből is azt hozza ki hogy ezt pofán kéne vágni csak kussoljon már.

ezt a blahán a csovesek se viselnék el. nem még egy irodába heti 3x.

Valószínű laurának muszáj kibirnia, mivel valamelyik nagyobb trollt segíti. Nem védem de szerintem most hagyjuk őt, Hahó.. hadd hallgassa a loopokat, biztosan van oka rá
May 27, 2024 16:23:16

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) May 27, 2024 16:27:16
Válasz
(14)
ha a fonokbacsi angolul kezd el beszelni,sirva fogsz elmenekulni ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
May 27, 2024 16:27:16

Szerző: démondémon (Snecológus-pontszám: 4453x2) May 27, 2024 16:28:06
Válasz
(7)
dogoljmegsodi

.

tibivel él együtt napok óta, kankós gammerbe volt szerelmes.. hogy bírja? ez imádja. plusz mehet az odavissza szimpelés a handler trolljaival, amitől fontosnak is érzi magát.

win-win.
May 27, 2024 16:28:06

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10680x5) May 27, 2024 16:29:22
Válasz
(3)
a tranyótól is már másodjára jön értesités hogy kirakott valamit de aztán semmi új. kezd azért érződni a 10napos drogozás.
ezt csak ők ketten csinálják, azt tudom elképzelni hogy publikálnak valamit aztán egyből visszavonják hogy inkább mégse.
May 27, 2024 16:29:22

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) May 27, 2024 16:30:18
Válasz
(18)
"Imádom," hogy ilyenkor is mekkora pofája van, amikor saját bevallása szerint is "vonszolja magát csövesként".

"Ki akarjátok érdemelni a figyelmemet"? Ez egyébként ilyen Endre-féle zsarolás, ezeket akkor szokta mondani, amikor burkoltan fenyegető, több értelmű kifejezéseket akar használni.

A feje felett csapkodnak a szartenger hullámai, de erről szinte tudomást sem vesz.

Nagyon fogunk még a héten nevetni szerintem.
May 27, 2024 16:30:18

Szerző: Hetero Hegesztő (Snecológus-pontszám: 2223x1) May 27, 2024 16:30:24
Válasz
(9)
Mennyire kell ahhoz magányosnak és elmebetegnek lenni, hogy a téged átverő prostituáltnak, tranyónak és a körülöttük zsongó netes elmebetegnek loopolj javascript kaszkádolásról?
May 27, 2024 16:30:24

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90001x45) May 27, 2024 16:30:39
Válasz
(6)
Esetleg egy gyors utcán összeomlós, behugyozós?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
May 27, 2024 16:30:39

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115893x57) May 27, 2024 16:30:43
Válasz
(26)
Külön pacsi a hanganyagok gyors reagálású posztolásáért. A kobold most tuti nem tud majd a csillámpónis beadványára koncentrálni :D
May 27, 2024 16:30:43

Szerző: - May 27, 2024 16:31:51
Válasz
(0)
mi loopokat és 30 perces hanganyagokat kaphatott felváltva tibi és a lamantin. ééédesfhaszom, elmebeteg geci..
May 27, 2024 16:31:51

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) May 27, 2024 16:31:57
Válasz
(4)
Nyomdát keres? Tanulsággá vált a drága nyomtató?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
May 27, 2024 16:31:57

Szerző: Tranyó mellszőre May 27, 2024 16:32:29
Válasz
(0)
démondémon
tibivel él együtt napok óta, kankós gammerbe volt szerelmes.. hogy bírja? ez imádja. plusz mehet az odavissza szimpelés a handler trolljaival, amitől fontosnak is érzi magát.

win-win.

pár napja / hete lauráról és az egyik trollról megy a pletyka, hidegen hagy, a lényeg a korcsot faszultassák, ez számít

May 27, 2024 16:32:29

Szerző: Zsibuci (Snecológus-pontszám: 11850x5) May 27, 2024 16:32:40
Válasz
(3)
Púpszászi napelem

Valamelyik raktárral együtt elment a nyomtato is
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
May 27, 2024 16:32:40

Szerző: linziasztal01 (Snecológus-pontszám: 155859x77) May 27, 2024 16:32:47
Válasz
(4)
Púpszászi napelem

Persze, mert az abba a raktárban van amit nem tudott fizetni, ezért nem fér hozzá, de a bérleti díjat továbbra is követelik rajta és szépen kamatozik az is :)
May 27, 2024 16:32:47

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) May 27, 2024 16:32:48
Válasz
(3)
Púpszászi napelem
a raktarvadaszok sorozatban lehet benne lesz ! :D

amugy mi van akkor ha nem tudja fizetni ? bukik mindent nem ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
May 27, 2024 16:32:48

127 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™