Remek videó lett. Én a végéről hiányoltam egy Goldával készült interjút, ahol az öregasszony is megerősíthette volna, hogy a toldaléklakó egy lumpen alkoholista ingyenélő.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Most nézem, és semmi idióta bevágás vagy vicceskedés vagy ilyesmi, mint ami a fiatalabb youtubereknél már megszokott lett.
Tényleg jó.
Emlékszem régebbről egy kommentre, és most meg is találtam. Erről tud valaki valamit, mi lett a sorsa? Ez a Hahó-féle trollbánó volt? Vagy valami más? Az ügyszámokat nem lehet valahogy kibetűzni?
Jó lenne, de a videó második felében rengeteg a pontatlanság, és az időrenddel is vannak problémák. Bár ha nem követtem volna volna napról napra az elmúlt idők eseményeit, szerintem én se, lennék képes egy teljesen pontos összefoglalót csinálni.
Így jött ki a matek.
Ő képviselte a magánvádat legutóbb
olyan ellenséges vagy velem
Korábbi ismertség, meg nagy pofa. Legalább olyan jó hely a családi elbaszására mint a helyi trafik.
"Az egész napomat elvette az idő..."
El Camino 2025.04.25.
46. perc
le vagy tiltva, kurva anyád
Igen és kapott a pedofil kisfia egy tokot is a megkerült telefonjához. Mint egy kisalsós bazmeg.
Igen és kapott a pedofil kisfia egy tokot is a megkerült telefonjához. Mint egy kisalsós bazmeg.
Golda sem tanul semmiből. Megérdemi, hogy vénségére ott kullancskodik a nyakán az élete legnagyobb hibája!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Jönnek egyet kajálni Tibivel.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Egy Flixbusos utazás során történt garázdaság featuring Tibi asszem. Már pontosan nem emlékszem mi volt csak hogy kegyetlenül undorító módon viselkedtek külföldön, ezzel is építve a magyarokról a sztereotípiákat.
Meg a Rivós korszak is akkor volt, mintha ahhoz is köze lett volna.
Szarfétis malacot hasonlóval pótolni nem menő, endre..
Ezt nem tanították az etyetemen?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Nem akkor indult meg teljesen berivózba, aztán Pozsonyban leszállt, és nélküle ment a busz tovább a cuccaival ?
KURVArangy
Csodálatos... Minél többen ismerik meg, annál több bori-twinki-barnabás gazdatest cirógatja a púpját. Ha csak 2-3 retarddal több, megduplázta a támogatóinak számát.
De-de! És utána jött az idegösszeomlásocska.
Emiatt felesleges aggódni, mert ez mindegyik trashnél így van. Lásd pl. Vadász Gyulát, akinek havi szinten dobálnak be 300 ezer forintot a felszopók és konkrétan eltartják, miközben folyamatosan követelőzik, hogy erre-arra kéne pénz. Vagy Pista, akit meg az állítólagos trolljai tartanak fent a vizen, hogy legyen kontent, egyébként már Ő sem keresne annyit a TikTokból.
Endrénél viszont kurva hamar kikopnak ezek az emberek, Szarnabás meg Anyagos van jelenleg csak, meg esetleg Bori. Twinkyvel meg lett beszélve a TC-s trollok által és állítólag bocsánatot kért a faszságai miatt. Őt mondjuk tényleg nem értettem, mert egy bizonyos bőnyi informatikust szopatott szarrá tavaly, de nekem az már pozitívum, ha valaki belátja hogy hülyéséget csinált és abbahagyja, nem pedig "juszt is" nyomatja tovább, vagy éppenséggel bele is áll a fikásba, mint ahogyan azt Jenes tette az elmúlt hónapokban.
Anyagosnál meg Szarnabásnál szerintem ilyenre ne számítsunk, főleg a szerencsétlen macskás eset kapcsán. A moderátor csajnak kéne még beszélni a fejével, hátha jobb belátásra lehetne bírn.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Hajnali ügyeleteshez hasonlóan ez is privátolva lett.
Délután elkezdtem nézni, mire este megnyitottam már nem volt elérhető, úgyhogy jelenleg kár is aggódni.
Remélem, ilyen nyakra akasztós. Mellé kellene még egy szintén nyakra akasztós országbérlet tok, meg a kulcsok. Mint a fogyatékos, enyhén autista osztálytárs a suliban.
A kép címe: Gőzölgő szarhalom a szemétdomb tetején
Ez a videó esetleg megtekinthető valahol? A linken privát lett
Nem ér rá, legkomolyabb sörserpázások, utána elfárad, délben kakikálás zuhanyzás, utána szatírkodás a kanapén.
100%, hogy 75%ban 50%.
Engem érdekel, miért?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Endrénél viszont kurva hamar kikopnak ezek az emberek, Szarnabás meg Anyagos van jelenleg csak, meg esetleg Bori. Twinkyvel meg lett beszélve a TC-s trollok által és állítólag bocsánatot kért a faszságai miatt. Őt mondjuk tényleg nem értettem, mert egy bizonyos bőnyi informatikust szopatott szarrá tavaly, de nekem az már pozitívum, ha valaki belátja hogy hülyéséget csinált és abbahagyja, nem pedig "juszt is" nyomatja tovább, vagy éppenséggel bele is áll a fikásba, mint ahogyan azt Jenes tette az elmúlt hónapokban.
Anyagosnál meg Szarnabásnál szerintem ilyenre ne számítsunk, főleg a szerencsétlen macskás eset kapcsán. A moderátor csajnak kéne még beszélni a fejével, hátha jobb belátásra lehetne bírn.
Meg őszintén, mire jut azzal, hogy van egy-két felszopója? Kap pár doboz sört, kicsit többet ihat addig, amíg el nem ítélik. A házi őrizetből nem jöhet ki ettől, a büntetőügyeiben nem tudják segíteni. Itt már nem kérdés, hogy telik -e kakukkcióra vagy hogy fenn tudja -e tartani a kártyavárat a következő fizetésig? Ezek mind-mind elmúltak. Tök mindegy, hogy támogatja -e valaki, a jelen pillanatban ha tízmillió forintot kapna készpénzben, akkor sem jutna előrébb, legföljebb több sörikét vehetne belőle, de maradna a macskaólban, házi őrizetben.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Pontosan így van. Ráadásul, ha kicsit több sörike érkezik, Endre számolatlanul öntögeti a picsaszájába, így a "szalonspicc" helyett picsarészeg állapot lesz. És az ellene folyó eljárások jelentős részét ennek a picsarészeg állapotának köszönhette. Szóval a felszopók, akik néha kartonszámra küldik a söröket a Gyagyásnak, tulajdonképpen hasznos bolondok. És egyben ők azok, akik a legjobban kibasznak a Gyagyással.
És még megkérdezném: Ma lesz a takarítós lájv?
ez konkrétan dzsungel
Nagyon remélem, hogy ez egy TEK-es furgon...
leeht a lumpen alkesz csives verte a nyalat ,a srac meg befosott
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Jozsii Busák
Minden az ő hibája...a SZÜLETETT HIBÁS
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Minden alkalommal, amikor nyitogatja a toldalék ajtaját, és kényszeresen ki-be járkál, kihúzhatna két szál gazt, vagy levághatna egy négyzetméter füvet. Kicsit elterelhetné a figyelmét a nyomorult életéről. De a Gyagyásnak nincs még ennyi esze sem. Golda is mondhatná a lumpennek, hogy az ebédért cserébe legalább a kertet tartsa rendben.
Itt nagyon bokszolnak a szavak egymással.
Az egész lénye végtelenségig destruktív alapokon áll, amit ő kreál, az legfeljebb egy rothadó paradicsom.
Linz, Berlin, az ól..csak retket, és káoszt hagy maga után, és szerinted egy ilyen tud bármit is alkotni? Mejsziii alkossunk!! Na.
Még ott sem tud rendet rakni ahol él. Állandóan fáradt a halálért könyörgő keringése miatt, és ennek fejében még egy lusta geci is.
Semmilyen realitás alapú megítélése nincsen, elmebeteg.
Meg milyen lélek? Ha van is neki, akkor az menten meghal amikor kinyitja azokat a 45 fokban már félig lehalt malac szemeit.
Egy ártatlan, és szelíd macskát hagyott kínok közt megpusztulni, aki amúgy semmiben nem korlátozta, és korábban is csak azért kapott oda, mert nem bírta kezelni a pszichopata jellemét, és érezte rajta hogy abszolút nem ért a nulladik szintű érzelmekhez sem.
Úgyhogy a kurva anyádat sneci
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ez egyébként számomra teljes mértékben felfoghatatlan a linzi rétegelt mocsok első dokumentációja óta. Az ember környezete egy kivetülése a belső világának. Saját magamon is érzem, hogy ha kicsit elhagyom magamat akkor a környezetüket is és fordítva. Ez a fajta mélység amit a snecológia bemutat külön DSM kötetet fog kapni.
100%, hogy 75%ban 50%.
Ne feledjül el azért mielőtt megsajnálja bárki is a kommunista vén kurvát, hogy ő hozta létre ezt a rémet!
Nyelte volna le inkább azt a gecit.
Én mindent is eltudok képzelni a Gyagyásról, de azt, hogy a kezében szerszámot, ne adj' Isten fűkaszát lássak.. hát nem tudom. Láttuk, hogy mit művel a metszőollóval, amikor csomagot kap.
Ezert is varom a bortonevad folytatasat, mert ott Bortonor Balint addig nem engedi TVzni amig nincs rend, vagy beteszik a kannibalok koze akik majd idomitjak.
Endre az idomár, oda van minden chikány idomér. De főleg a bolondos vazelines csapágygolyós fhaszéér.
Ő büszke rá, hogy soha nem csinált semmi fizikait még az életében. Goldának meg ennyi esze van, hogy is megtűri, hogy nem csinál otthon mást csak kárt!
és még akkor is elutazik neki 40 fokba a klimátlan vonaton új telefontokért.
minden rosszat megérdemel az öregasszony is
Annyit példálózott már a dentális holokauszt viselője, hogy "he én lennék A sztálin" (érted még csak nem is Hitler, szakadt volna feje kommunista kurva anyjába), hogy lassan észak-koreai retorziókat von maga után minden lépése.
100%, hogy 75%ban 50%.
Most komolyan azt szeretnéd, hogy írjunk Doboziéknak, hogy basztok vágni a füvet?
* ásít *
meglepne ha a sok gaz között pong parlagfü nem nőlne. márpedig azért komoly pénzbírsággal sújthatják őket ha nem irtják ki
Mekkora lenne ha kijön a pörtönből és megjátsza a kemény börtönjárt csávót, aztán kiderült volna hogy a BV-s troll elintézte hogy a csillárban legyen a cellájában kamera live streaminggel.
Persze úgy hogy 8 évig azon röhögött több ezer ember hogy hogy csicskul meg hogy verik.
Ráadásul mindenhol lom, és szétdobált szemét. Igazi egér-és patkánytanya. Nem is értem, a szomszédok miért tűrik...
Szerencsére ez már csak illúzió. Ha egyszer visszakerül,élve már nem jön ki. Sem fizikailag,sem mentálisan nem fogja bírni, ehhez jön még bizosíték gyanánt egy nagyon szimpatikus, nagyon alkalmazkodó és kooperatív személyiség, illetve a még be nem ért ügyek, amik már a sitten fordulnak termőre.
Hát ha egyelőre több nem is, de két nagyra nőtt patkány biztosan lakik azon a telken.
Hevér Enikőről is és családjáról teljes Excel van Endrének, saját maga mondta :)
nem lepődünk meg.
Az a fóliasátor vajon minek van ott?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Először családtag megöléssel fenyegetőzik, most meg adatokat szerez a családjáról. Endre bazdmeg, még hány plusz évre akarsz bekerülni?
Kiss Endre Farkas: alkoholista, lumpen, pedofil, impotens, prosztataváladékot nyaldosó szar
remélem ennek a családkutatásnak az eredményét videóban is megosztja, hogy mehessen egy valódi baszó a fikás ellen
💕3 év letöltendő fegyházbüntetés💕
Brrrrrrr
Es mibol fogja fenttartani az alapitvanyt, illetve a putri kolcsegeit? Ugyanugy kilakoltatjak par honap mulva.
Stoki maga az őrület definicioja mellett talalhato illusztracio. Ugyanazokat csinalja, de mindig mas eredmenyt var. Tobbet kellett volna Far Cry-ozni! Akkor lehet ertene.
Hát azért hetyetye! Égbe szökő víz-gáz-villany csekkek, hahó! Bar stokit ismerve a valószínűbb scenárió hogy az első szembejövő Korina nevére iratja max 2 hét után. Ha Golda megdöglik a korcsnak is vége, képtelen az önellátásra. Illetve hát az igazságszolgáltatás pörölye után a trollok ökle is lesújt, az sem lesz elhanyagolható tényező.
én álló fasszal várom, hogy bepróbálkozzon egy ilyen manőverrel.
azt hiszi ez a balfasz, hogy ő a történelemben az első kisköcsög, aki ilyen módon akarja megúszni a végrehajtócsát?
megint veszélyesen hülye a tüdőcske.
a sodi, nem írjuk le, miért zsákutca ez. próbáld csak meg nyugodtan, úgyis jokilag ejős fatászpika faty. :))
vérdíj target nr. 1
És az alapítvány miből fog működni?
Ezért is nagy ötlet a vépezés, mikor a börtönben megérdezik: Kiss úr, dohányzik? Egy határozott nem! helyett majd elkezd hetyetyézni hogy hááát, dee dedede empej, ez gyógygőz, höhöh nyelftanilag nem dohánytejmék... Értjük, dohányzócella!
Normális alapítvány ezt ilyen formában nem hiszem, hogy bevállalná, mert nincs benne ráció. Ha egy fővárosi 300 milliós ingatlanról lenne szó, akkor még talán. De az ingatlan, amiről beszélünk, az alföld segglyukán található (ahogy Endre szokta mondani) düledező vályogputri, végtelenül lepukkant állapotban. Alapesetben is néhány év alatt többet kellene költeni rá, mint amennyi az értéke. Mellé még ki vállalná be, hogy ki tudja hány éven át pesztráljon egy papíros bolondot, és fizesse a költségeit?
Ha meg netán valami fiktív papírozás lenne az ügyben, azt a behajtók úgyis okosan kezelik szerintem.
Kitesznek egy köpőcsészét Stoki fényképével. Egy köpés 100 Ft.
A jövő pinája a fasz...
Akkora debil, ha nem fenyegette volna a hatóságokat simán kaphatna egy kivételt hogy a ház körül jàrkálhasson mert a szegény édesanyutája nem bírja egyedül fenntartani, és nem akarja hogy bírságot kapjanak.
Durva inflációt vizionál hogy mostanság ingyen el lehet tángálni a veknit, 5+ év múlva meg egy szaros köpés is egy százas lesz.
"Az egész napomat elvette az idő..."
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 24, 2026 19:35:37
x6)
Remek videó lett. Én a végéről hiányoltam egy Goldával készült interjút, ahol az öregasszony is megerősíthette volna, hogy a toldaléklakó egy lumpen alkoholista ingyenélő.
again mine the refund
(
x6)
Jun 24, 2026 19:41:21
x6)
Remek videó lett.
Most nézem, és semmi idióta bevágás vagy vicceskedés vagy ilyesmi, mint ami a fiatalabb youtubereknél már megszokott lett.
Tényleg jó.
Autismus Maximus
(
x16)
Jun 24, 2026 20:00:59
x16)
Hahó bá!
Ha valaki küld a Nándorfejérvár közbe egy fizetési meghagyást, és nem veszi át a recskás, akkor végrehajtható lesz?
Ha valaki küld a Nándorfejérvár közbe egy fizetési meghagyást, és nem veszi át a recskás, akkor végrehajtható lesz?
Emlékszem régebbről egy kommentre, és most meg is találtam. Erről tud valaki valamit, mi lett a sorsa? Ez a Hahó-féle trollbánó volt? Vagy valami más? Az ügyszámokat nem lehet valahogy kibetűzni?
Szia Sneci!
Volt nálam a doktorügyvédúr, szerintem ezért nem tudta átvenni a leveledet. Én meg most indulok a postára. Te átveszed az enyémet?
Remélem anyádat kiokítottad, hogy soha többé ne vegyen át semmilyen küldeményt a nevedben, a múltkor is milyen baj lett belőle. Ha én is "nem kereste" megjegyzéssel kapnám vissza, az lenne az igazi móka és kacagás.
De ha átveszed, az is jó, ha jól tudom jártál jogi egyetemre, akkor igazán megcsillogtathatod a tudásodat, ügyvédeket reggeliző vadászbika! Akkor lesz az igazi műsor a trolloknak!
Általában read only vagyok itt, néhányszor írtam be korábban, de azt sosem gondoltam volna, hogy hivatalos minőségemben is fogok valaha!
Na posta csá!
Volt nálam a doktorügyvédúr, szerintem ezért nem tudta átvenni a leveledet. Én meg most indulok a postára. Te átveszed az enyémet?
Remélem anyádat kiokítottad, hogy soha többé ne vegyen át semmilyen küldeményt a nevedben, a múltkor is milyen baj lett belőle. Ha én is "nem kereste" megjegyzéssel kapnám vissza, az lenne az igazi móka és kacagás.
De ha átveszed, az is jó, ha jól tudom jártál jogi egyetemre, akkor igazán megcsillogtathatod a tudásodat, ügyvédeket reggeliző vadászbika! Akkor lesz az igazi műsor a trolloknak!
Általában read only vagyok itt, néhányszor írtam be korábban, de azt sosem gondoltam volna, hogy hivatalos minőségemben is fogok valaha!
Na posta csá!
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jun 24, 2026 20:50:58
x3)
Tényleg jó.
Tényleg jó.
Jó lenne, de a videó második felében rengeteg a pontatlanság, és az időrenddel is vannak problémák. Bár ha nem követtem volna volna napról napra az elmúlt idők eseményeit, szerintem én se, lennék képes egy teljesen pontos összefoglalót csinálni.
Eazy
(
x11)
Jun 24, 2026 20:52:47
x11)
Drágák ezek az ügyvédek sneci.
Ráadásul úgy tartozni 5 millával, hogy még csak nem is képvisel..
Nem semmi
Ráadásul úgy tartozni 5 millával, hogy még csak nem is képvisel..
Nem semmi
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jun 24, 2026 20:59:07
x3)
Alszol már, Büdös, vagy megmukorodtál a hőségtől?
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 24, 2026 20:59:40
x5)
ki be járkálos live
Hafré
(
x10)
Jun 24, 2026 20:59:46
x10)
még csak nem is képvisel..
Ő képviselte a magánvádat legutóbb
Flixbus utas
(
x2)
Jun 24, 2026 21:00:32
x2)
Ajtón ki be járkálással indul a lájf
Jut eszembe a hétvégén a toldalékban hány fok várható? Illetve milyen szagok?
Jut eszembe a hétvégén a toldalékban hány fok várható? Illetve milyen szagok?
Darth Tibor
(
x8)
Jun 24, 2026 21:01:19
x8)
Golda visszatért már a telefonnal?
Semper Snecifisz
(
x2)
Jun 24, 2026 21:02:02
x2)
Ez a börtönből szabadult cickány miért ennyire népszerű a tiktiken? Van ilyenből ezer. Sajnos.
Korábbi ismertség, meg nagy pofa. Legalább olyan jó hely a családi elbaszására mint a helyi trafik.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jun 24, 2026 21:02:27
x7)
Kis segítséget kérnék.
A mellékelt képen az ominózus hegyoldal látható amivel szétloccsantották golda fejét. Úgy emlékszem az ablak is be lett mutatva valamelyik liveban vagy flokkban, de már rohadtul nem találom. Emlékeim szerint nem is ment keresztük a kavics mind a 2 réteg üvegen csak a külsőn. Erre szeretnék megerősítést.
Ha valakinek megvan a felvétel vagy tudja melyik az amiben ez szerepel és be is írja, annak nszksz.
A mellékelt képen az ominózus hegyoldal látható amivel szétloccsantották golda fejét. Úgy emlékszem az ablak is be lett mutatva valamelyik liveban vagy flokkban, de már rohadtul nem találom. Emlékeim szerint nem is ment keresztük a kavics mind a 2 réteg üvegen csak a külsőn. Erre szeretnék megerősítést.
Ha valakinek megvan a felvétel vagy tudja melyik az amiben ez szerepel és be is írja, annak nszksz.
El Camino 2025.04.25.
46. perc
Flixbus utas
(
x2)
Jun 24, 2026 21:03:52
x2)
Golda visszatért már a telefonnal?
Darth Tibor
(
x8)
Jun 24, 2026 21:07:02
x8)
Golda sem tanul semmiből. Megérdemi, hogy vénségére ott kullancskodik a nyakán az élete legnagyobb hibája!
herr_schwechater
(
x9)
Jun 24, 2026 21:07:22
x9)
istennek a faszát már, korcs a kutyát nem érdekli, hogy a malacot megtrollkodták
💕3 év letöltendő fegyházbüntetés💕
pozsonyi
Jun 24, 2026 21:14:18
Pozsonyban milyen ügye van?
Jun 24, 2026 21:14:18
A helyzet megoldása
(
x46)
Jun 24, 2026 21:14:35
x46)
Mc alinak “sodit nehogy beengedd”
Akkor ennek ennyi :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Akkor ennek ennyi :)
Sztrapacska
(
x6)
Jun 24, 2026 21:15:10
x6)
Jönnek egyet kajálni Tibivel.
A helyzet megoldása
(
x46)
Jun 24, 2026 21:15:30
x46)
Brendon univerzumokban fürdik, Mc alival
Szerintem appot töröld is le
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Szerintem appot töröld is le
A helyzet megoldása
(
x46)
Jun 24, 2026 21:18:22
x46)
Ragequit, mára ennyi
Te kit választanál?
Jun 24, 2026 21:19:46
Érdekes,felkapott, börtönből jött cigányok
Érdektelen,leszart,börtönbe menő pedofilok
Érdektelen,leszart,börtönbe menő pedofilok
Jun 24, 2026 21:19:46
A helyzet megoldása
(
x46)
Jun 24, 2026 21:25:16
x46)
Mc: “Sodi olyan jelentéktelen ember”
Flixbus utas
(
x2)
Jun 24, 2026 21:27:06
x2)
Egy Flixbusos utazás során történt garázdaság featuring Tibi asszem. Már pontosan nem emlékszem mi volt csak hogy kegyetlenül undorító módon viselkedtek külföldön, ezzel is építve a magyarokról a sztereotípiákat.
-
Jun 24, 2026 21:30:11
Jun 24, 2026 21:30:11
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 24, 2026 21:39:39
x4)
fúj basszameg füstöl a picsaszáj
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Gabonatároló
(
x2)
Jun 24, 2026 21:39:41
x2)
A jó üreg SZTRÁPÁCSKÁ Tour...
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 24, 2026 21:40:39
x6)
Remek választás volt moderátornak a zakkant nő. Ha minden nap kitilt 20-30 embert, egy hét múlva egyetlen néző sem lesz. :D
Eazy
(
x11)
Jun 24, 2026 22:45:52
x11)
Remek választás volt moderátornak a zakkant nő. Ha minden nap kitilt 20-30 embert, egy hét múlva egyetlen néző sem lesz. :D
Szarfétis malacot hasonlóval pótolni nem menő, endre..
Ezt nem tanították az etyetemen?
mikedp
(
x9)
Jun 24, 2026 23:08:57
x9)
Nem akkor indult meg teljesen berivózba, aztán Pozsonyban leszállt, és nélküle ment a busz tovább a cuccaival ?
ascites
(
x58)
Jun 24, 2026 23:15:39
x58)
Csodálatos... Minél többen ismerik meg, annál több bori-twinki-barnabás gazdatest cirógatja a púpját. Ha csak 2-3 retarddal több, megduplázta a támogatóinak számát.
noikabatgomb
(
x10)
Jun 24, 2026 23:42:20
x10)
Endre ez a felfelé barátkozás gecire bohozta azt, amit belefektettél.
Direkt csak az elmúlt napokra nézek vissza, mert a múltbarévedés miatt ugye jár a bansz.
A tegnapi retard barátod is jó választás volt. Úgy eröltette rád magád? Küldött 5 sört?
Volt a boglárka nevü kis náci, aki mindenkit tiltogatott... Lárka, lárka.. boglárka. Na az sikeresen átbaszott.
Még jó, hogy a pandát nem tetted be modinak te retardált.
Sikert shikerre halmozol, Endre.
Ezt csak azért említem, mert még azok is leszivattak akik már évek óta ráderöltették magukat.
Minden el lett ma küldve? Aláírva? Lesz anyukádnak extra amiért te retardáltnak tetted magad?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Direkt csak az elmúlt napokra nézek vissza, mert a múltbarévedés miatt ugye jár a bansz.
A tegnapi retard barátod is jó választás volt. Úgy eröltette rád magád? Küldött 5 sört?
Volt a boglárka nevü kis náci, aki mindenkit tiltogatott... Lárka, lárka.. boglárka. Na az sikeresen átbaszott.
Még jó, hogy a pandát nem tetted be modinak te retardált.
Sikert shikerre halmozol, Endre.
Ezt csak azért említem, mert még azok is leszivattak akik már évek óta ráderöltették magukat.
Minden el lett ma küldve? Aláírva? Lesz anyukádnak extra amiért te retardáltnak tetted magad?
Flixbus utas
(
x2)
Jun 25, 2026 00:12:26
x2)
De-de! És utána jött az idegösszeomlásocska.
Kerítés
Jun 25, 2026 00:21:57
Endre… kurva jó ötlet a nikotinfüggőség a börtön elött. Endre bár inkább dohányoztál volna 12 éves korodtól, mint hogy angolnázz, munkakerülő, és egy PDF legyél.
Kerítés
Jun 25, 2026 00:21:57
A helyzet megoldása
(
x46)
Jun 25, 2026 01:24:27
x46)
Endre 8 év után: “haha trollok győztem, én a sitten is nővel szexeltem mindennap”
Trollok: milyen nővel?
Endre: Ernővel, deeeee deee ott a személyikben a nő, vagy nem, nyaaautye
Trollok: milyen nővel?
Endre: Ernővel, deeeee deee ott a személyikben a nő, vagy nem, nyaaautye
Endre priusza
(
x11)
Jun 25, 2026 01:31:06
x11)
Endre tartsd a szintet! Mangós elfbar alá ne add semmiképpen!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Rihekopo
Jun 25, 2026 04:16:38
Brendon majdnem 4000$ keresett tegnap 2 3 óra alatt. Ha a malaccal èlőben verekednèl össze gyagya se kapnátok annyit 😂
Jun 25, 2026 04:16:38
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 25, 2026 05:55:11
x21)
Emiatt felesleges aggódni, mert ez mindegyik trashnél így van. Lásd pl. Vadász Gyulát, akinek havi szinten dobálnak be 300 ezer forintot a felszopók és konkrétan eltartják, miközben folyamatosan követelőzik, hogy erre-arra kéne pénz. Vagy Pista, akit meg az állítólagos trolljai tartanak fent a vizen, hogy legyen kontent, egyébként már Ő sem keresne annyit a TikTokból.
-
Jun 25, 2026 06:04:12
Hajnali ügyeleteshez hasonlóan ez is privátolva lett.
Délután elkezdtem nézni, mire este megnyitottam már nem volt elérhető, úgyhogy jelenleg kár is aggódni.
Jun 25, 2026 06:04:12
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jun 25, 2026 07:18:10
x3)
Remélem, ilyen nyakra akasztós. Mellé kellene még egy szintén nyakra akasztós országbérlet tok, meg a kulcsok. Mint a fogyatékos, enyhén autista osztálytárs a suliban.
Flixbus utas
(
x2)
Jun 25, 2026 07:19:49
x2)
80-as IQ
A kép címe: Gőzölgő szarhalom a szemétdomb tetején
Vaják
(
x6)
Jun 25, 2026 07:55:41
x6)
-
Jun 25, 2026 08:12:13
Vajon miert? Erdekes. Jun 25, 2026 08:12:13
Kendra
(
x3)
Jun 25, 2026 08:17:23
x3)
Endreee ma mivel fogsz szórakoztatni minket? Jó volt a tegnapi buzis dohányzásimitáció. Ma esetleg felvehetnéd Golda ruháit kicsit. Endreeee figyelsz?
lolnomaillolnopwreset
Jun 25, 2026 08:33:35
Endreee ma mivel fogsz szórakoztatni minket? Jó volt a tegnapi buzis dohányzásimitáció. Ma esetleg felvehetnéd Golda ruháit kicsit. Endreeee figyelsz?
Nem ér rá, legkomolyabb sörserpázások, utána elfárad, délben kakikálás zuhanyzás, utána szatírkodás a kanapén.
Jun 25, 2026 08:33:35
dilomalo
(
x1)
Jun 25, 2026 08:57:50
x1)
Vajon miert? Erdekes.
Engem érdekel, miért?
Endre priusza
(
x11)
Jun 25, 2026 08:59:09
x11)
Meg őszintén, mire jut azzal, hogy van egy-két felszopója? Kap pár doboz sört, kicsit többet ihat addig, amíg el nem ítélik. A házi őrizetből nem jöhet ki ettől, a büntetőügyeiben nem tudják segíteni. Itt már nem kérdés, hogy telik -e kakukkcióra vagy hogy fenn tudja -e tartani a kártyavárat a következő fizetésig? Ezek mind-mind elmúltak. Tök mindegy, hogy támogatja -e valaki, a jelen pillanatban ha tízmillió forintot kapna készpénzben, akkor sem jutna előrébb, legföljebb több sörikét vehetne belőle, de maradna a macskaólban, házi őrizetben.
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 25, 2026 09:29:54
x6)
Meg őszintén, mire jut azzal, hogy van egy-két felszopója? Kap pár doboz sört, kicsit többet ihat addig, amíg el nem ítélik.
Pontosan így van. Ráadásul, ha kicsit több sörike érkezik, Endre számolatlanul öntögeti a picsaszájába, így a "szalonspicc" helyett picsarészeg állapot lesz. És az ellene folyó eljárások jelentős részét ennek a picsarészeg állapotának köszönhette. Szóval a felszopók, akik néha kartonszámra küldik a söröket a Gyagyásnak, tulajdonképpen hasznos bolondok. És egyben ők azok, akik a legjobban kibasznak a Gyagyással.
És még megkérdezném: Ma lesz a takarítós lájv?
Börimanó
Jun 25, 2026 09:34:32
Gyagyás!
Ha már esetleg kitolod a retkes beled a macskaólból, kitakarodhatnál füvet nyírni hogy ezt se anyádnak kelljen megcsinálni:

Nem akajok visszamennyi a böjtönbe. Tyerintyem ety ertyhetyo.
Ha már esetleg kitolod a retkes beled a macskaólból, kitakarodhatnál füvet nyírni hogy ezt se anyádnak kelljen megcsinálni:

Jun 25, 2026 09:34:32
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 25, 2026 09:35:21
x5)
Gyagyás!
ez konkrétan dzsungel
Kendra
(
x3)
Jun 25, 2026 09:36:49
x3)
Ha már felszopók Tajgi val mi lehet? Legkomolyabb nyári fakonozások mennek? Csak mert míg benn volt Endre annyira védte, Endre meg hálából le sem szarja. Totális "Dünotisz" ahogyan Molnár f. Árpád mondaná azaz teljes agyonhallgatás van.
halottpiton
(
x4)
Jun 25, 2026 09:38:48
x4)
Anyád készítse elő a nyugdíját a bírságra. Vadász Gyula pedofil kollégádat ugyanezért vágták meg, mert nem tartotta rendben a kerítés melletti részt.
aki nem hitelképes az nem ember
nemet mondtak
(
x4)
Jun 25, 2026 09:39:14
x4)
Gyagyás!
Nagyon remélem, hogy ez egy TEK-es furgon...
koszos
(
x11)
Jun 25, 2026 09:47:21
x11)
Engem érdekel, miért?
annyir gaz a fikas,hogy a yt algoritmus is okadott tole es inkabb privatoltaleeht a lumpen alkesz csives verte a nyalat ,a srac meg befosott
Jozsii Busák
(
x5)
Jun 25, 2026 09:56:26
x5)
Jun 25, 2026 09:56:26
esetleg kitolod a retkes beled a macskaólból, kitakarodhatnál füvet nyírni hogy ezt se anyádnak kelljen megcsinálni
Golda szállásolja, eteti,itatja rezsijèt fizeti míg ő csak hülyèzi. Egy fű szálat nem mozdított meg mióta otthon van csak kárt okozott és ideget. Kitakarított ólal várta az èlősködő "fekèlyt" aki csak mocskot és kupit csinált belőle. Golda jókat fog mosolyogni mikor nyüszítve fog neki könyörögni az alamizsnáèrt. Ő sem fog többet tenni érte és így van jól. MINDENT MEGÈRDEMEL!!! Jun 25, 2026 09:56:26
Sodi_linzi_sult_hala
Jun 25, 2026 09:59:17
MINDENT MEGÈRDEMEL!!!
Minden az ő hibája...a SZÜLETETT HIBÁS
Jun 25, 2026 09:59:17
Kendra
(
x3)
Jun 25, 2026 10:13:45
x3)
Amúgy viccen kívül, mióta a gyagyás háziőrizetben van már egy kis földi paradicsommá varázsolhatta volna a kertet ami a lelkének és a fizikumának és nem kicsit a megítélésén is javíthatna. Aztán mellette medencés kertes liveokat nyomhatna. Esetleg zoldséget, gyümölcsot termeszthetne, hogy ne a nyugdíjas anyja iskolaimenza kifőzdés maradékja legyen a kizárólagos tápanyagbevitele egy mosatlan műanyagtálból...
Ha ezek együttesen teljesülnének persze, akkor sem lehetne nagy a pofája az eltartott gyernőtt háziőrizetesnek, de sokkal hitelesebb lenne a cigtok koldusok között, mint a derékig szemétben bűzlő penészt lélegző papónak aki pont olyan lett, mint az apja pedig tengernyi lehetősége állt rendelkezésre amiről más csak álmodhat!
Ha ezek együttesen teljesülnének persze, akkor sem lehetne nagy a pofája az eltartott gyernőtt háziőrizetesnek, de sokkal hitelesebb lenne a cigtok koldusok között, mint a derékig szemétben bűzlő penészt lélegző papónak aki pont olyan lett, mint az apja pedig tengernyi lehetősége állt rendelkezésre amiről más csak álmodhat!
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 25, 2026 10:22:00
x6)
Amúgy viccen kívül, mióta a gyagyás háziőrizetben van már egy kis földi paradicsommá varázsolhatta volna a kertet ami a lelkének és a fizikumának és nem kicsit a megítélésén is javíthatna.
Minden alkalommal, amikor nyitogatja a toldalék ajtaját, és kényszeresen ki-be járkál, kihúzhatna két szál gazt, vagy levághatna egy négyzetméter füvet. Kicsit elterelhetné a figyelmét a nyomorult életéről. De a Gyagyásnak nincs még ennyi esze sem. Golda is mondhatná a lumpennek, hogy az ebédért cserébe legalább a kertet tartsa rendben.
Hafré
(
x10)
Jun 25, 2026 10:27:37
x10)
A stoki lételeme a haszontalanság és a környezetéknek rombolása. A lumpenség tankönyvi lexikális példája ezért elképzelhetetlen, hogy bármit is kertészkedjnek akármennyire is segitene rajta. A kertészetire járt stokin a lumpen legalja hulladékon.
Eazy
(
x11)
Jun 25, 2026 10:31:14
x11)
Amúgy viccen kívül, mióta a gyagyás háziőrizetben van már egy kis földi paradicsommá varázsolhatta volna a kertet ami a lelkének és a fizikumának és nem kicsit a megítélésén is javíthatna.
Itt nagyon bokszolnak a szavak egymással.
Az egész lénye végtelenségig destruktív alapokon áll, amit ő kreál, az legfeljebb egy rothadó paradicsom.
Linz, Berlin, az ól..csak retket, és káoszt hagy maga után, és szerinted egy ilyen tud bármit is alkotni? Mejsziii alkossunk!! Na.
Még ott sem tud rendet rakni ahol él. Állandóan fáradt a halálért könyörgő keringése miatt, és ennek fejében még egy lusta geci is.
Semmilyen realitás alapú megítélése nincsen, elmebeteg.
Meg milyen lélek? Ha van is neki, akkor az menten meghal amikor kinyitja azokat a 45 fokban már félig lehalt malac szemeit.
Egy ártatlan, és szelíd macskát hagyott kínok közt megpusztulni, aki amúgy semmiben nem korlátozta, és korábban is csak azért kapott oda, mert nem bírta kezelni a pszichopata jellemét, és érezte rajta hogy abszolút nem ért a nulladik szintű érzelmekhez sem.
Úgyhogy a kurva anyádat sneci
lolnomaillolnopwreset
Jun 25, 2026 10:34:11
A stoki lételeme a haszontalanság és a környezetéknek rombolása. A lumpenség tankönyvi lexikális példája ezért elképzelhetetlen, hogy bármit is kertészkedjnek akármennyire is segitene rajta. A kertészetire járt stokin a lumpen legalja hulladékon.
Ez egyébként számomra teljes mértékben felfoghatatlan a linzi rétegelt mocsok első dokumentációja óta. Az ember környezete egy kivetülése a belső világának. Saját magamon is érzem, hogy ha kicsit elhagyom magamat akkor a környezetüket is és fordítva. Ez a fajta mélység amit a snecológia bemutat külön DSM kötetet fog kapni.
Jun 25, 2026 10:34:11
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 25, 2026 10:36:33
x6)
Golda szállásolja, eteti,itatja rezsijèt fizeti míg ő csak hülyèzi. Egy fű szálat nem mozdított meg mióta otthon van csak kárt okozott és ideget. Kitakarított ólal várta az èlősködő "fekèlyt" aki csak mocskot és kupit csinált belőle. Golda jókat fog mosolyogni mikor nyüszítve fog neki könyörögni az alamizsnáèrt. Ő sem fog többet tenni érte és így van jól. MINDENT MEGÈRDEMEL!!!
Ne feledjül el azért mielőtt megsajnálja bárki is a kommunista vén kurvát, hogy ő hozta létre ezt a rémet!
Nyelte volna le inkább azt a gecit.
SzárazVekni
Jun 25, 2026 10:48:23
Én mindent is eltudok képzelni a Gyagyásról, de azt, hogy a kezében szerszámot, ne adj' Isten fűkaszát lássak.. hát nem tudom. Láttuk, hogy mit művel a metszőollóval, amikor csomagot kap.
Jun 25, 2026 10:48:23
Erkelyszimulator
(
x3)
Jun 25, 2026 10:53:53
x3)
Ezert is varom a bortonevad folytatasat, mert ott Bortonor Balint addig nem engedi TVzni amig nincs rend, vagy beteszik a kannibalok koze akik majd idomitjak.
Valami régi sanzon
Jun 25, 2026 10:56:23
Endre az idomár, oda van minden chikány idomér. De főleg a bolondos vazelines csapágygolyós fhaszéér.
Jun 25, 2026 10:56:23
Darth Tibor
(
x8)
Jun 25, 2026 10:58:23
x8)
Ő büszke rá, hogy soha nem csinált semmi fizikait még az életében. Goldának meg ennyi esze van, hogy is megtűri, hogy nem csinál otthon mást csak kárt!
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 25, 2026 11:00:05
x5)
lolnomaillolnopwreset
Jun 25, 2026 11:07:02
Annyit példálózott már a dentális holokauszt viselője, hogy "he én lennék A sztálin" (érted még csak nem is Hitler, szakadt volna feje kommunista kurva anyjába), hogy lassan észak-koreai retorziókat von maga után minden lépése.
Jun 25, 2026 11:07:02
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 25, 2026 11:25:48
x21)
Gyagyás!
Most komolyan azt szeretnéd, hogy írjunk Doboziéknak, hogy basztok vágni a füvet?
* ásít *
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 25, 2026 11:29:48
x5)
* ásít *
* ásít *
meglepne ha a sok gaz között pong parlagfü nem nőlne. márpedig azért komoly pénzbírsággal sújthatják őket ha nem irtják ki
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 25, 2026 11:37:35
x6)
Mekkora lenne ha kijön a pörtönből és megjátsza a kemény börtönjárt csávót, aztán kiderült volna hogy a BV-s troll elintézte hogy a csillárban legyen a cellájában kamera live streaminggel.
Persze úgy hogy 8 évig azon röhögött több ezer ember hogy hogy csicskul meg hogy verik.
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 25, 2026 11:39:48
x6)
Ráadásul mindenhol lom, és szétdobált szemét. Igazi egér-és patkánytanya. Nem is értem, a szomszédok miért tűrik...
-
Jun 25, 2026 11:41:59
Szerencsére ez már csak illúzió. Ha egyszer visszakerül,élve már nem jön ki. Sem fizikailag,sem mentálisan nem fogja bírni, ehhez jön még bizosíték gyanánt egy nagyon szimpatikus, nagyon alkalmazkodó és kooperatív személyiség, illetve a még be nem ért ügyek, amik már a sitten fordulnak termőre.
Jun 25, 2026 11:41:59
stokihivas
Jun 25, 2026 11:48:15
11:27 Részeg, Black catről sok mindent kideritett család stb,Jenes és Black cat ellen ir beadványt.Gézára kérdésre ,Gézával privátban beszélnek.Na ennyit erről!
Vádemelésre dob!
Vádemelésre dob!
Jun 25, 2026 11:48:15
Konzervatív Honpolgár
Jun 25, 2026 11:53:44
Hát ha egyelőre több nem is, de két nagyra nőtt patkány biztosan lakik azon a telken.
Jun 25, 2026 11:53:44
-
Jun 25, 2026 11:54:45
11:27 Részeg, Black catről sok mindent kideritett család stb,Jenes és Black cat ellen ir beadványt.Gézára kérdésre ,Gézával privátban beszélnek.Na ennyit erről!
Vádemelésre dob!
Vádemelésre dob!
Hevér Enikőről is és családjáról teljes Excel van Endrének, saját maga mondta :)
nem lepődünk meg.
Jun 25, 2026 11:54:45
keserke
(
x4)
Jun 25, 2026 12:04:05
x4)
Gyagyás!
Az a fóliasátor vajon minek van ott?
Gabonatároló
(
x2)
Jun 25, 2026 12:05:13
x2)
Ez gőz, ez nyem füst! Köh-köh... az asztymámra!
Napi 3 sör
(
x1)
Jun 25, 2026 12:07:20
x1)
Black catről sok mindent kideritett család stb
Először családtag megöléssel fenyegetőzik, most meg adatokat szerez a családjáról. Endre bazdmeg, még hány plusz évre akarsz bekerülni?
herr_schwechater
(
x9)
Jun 25, 2026 12:09:07
x9)
Vádemelésre dob!
Vádemelésre dob!
remélem ennek a családkutatásnak az eredményét videóban is megosztja, hogy mehessen egy valódi baszó a fikás ellen
-
Jun 25, 2026 12:26:42
Snecopunk 2026: A baszók éve
Jun 25, 2026 12:26:42
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jun 25, 2026 12:40:26
x3)
Jenes meg blekket nem követett el semmit, tyodika meg most is elkövetett több dolgot is. Ennyire egyszerű.
Így jött ki a matek.
Lamantin
Jun 25, 2026 12:41:34
Jenes nem követett el semmit,
Brrrrrrr
Jun 25, 2026 12:41:34
-
Jun 25, 2026 12:45:11
Érdemes lenne csekkolni, Golda putri, most kinek a nevén van, alapítvány stb.
Endre elképzelései alapján,a Golda putrit alapitvány kapja, de fiának haszonélvezetet ad, és az alapitványnak kötelessége rendben tartani majd a környezetet, Golda halála után.
Igy biztosítva Endre szabadulása után való jogosultságát!
E szempontból is Endre nagyon magabiztos.Kb Blaha sosem.
Endre elképzelései alapján,a Golda putrit alapitvány kapja, de fiának haszonélvezetet ad, és az alapitványnak kötelessége rendben tartani majd a környezetet, Golda halála után.
Jun 25, 2026 12:45:11
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 25, 2026 12:46:18
x6)
Csak a szokásos Stoki-féle súlytalan vergődés. Amikor tudomására jut, hogy kapott egy baszót, lázas gyorsasággal bead egy ellen-baszót. Azt álmodja, hogy ő így már nem lehet bűnös. Sokszor alkalmazta már ezt a módszert. Igaz, még sosem jött be, de hűen követi ezt a stratégiát.
-
Jun 25, 2026 12:57:13
Es mibol fogja fenttartani az alapitvanyt, illetve a putri kolcsegeit? Ugyanugy kilakoltatjak par honap mulva.
Csak a szokásos Stoki-féle súlytalan vergődés. Amikor tudomására jut, hogy kapott egy baszót, lázas gyorsasággal bead egy ellen-baszót. Azt álmodja, hogy ő így már nem lehet bűnös. Sokszor alkalmazta már ezt a módszert. Igaz, még sosem jött be, de hűen követi ezt a stratégiát.
Stoki maga az őrület definicioja mellett talalhato illusztracio. Ugyanazokat csinalja, de mindig mas eredmenyt var. Tobbet kellett volna Far Cry-ozni! Akkor lehet ertene.
Jun 25, 2026 12:57:13
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jun 25, 2026 13:08:53
x2)
Hát azért hetyetye! Égbe szökő víz-gáz-villany csekkek, hahó! Bar stokit ismerve a valószínűbb scenárió hogy az első szembejövő Korina nevére iratja max 2 hét után. Ha Golda megdöglik a korcsnak is vége, képtelen az önellátásra. Illetve hát az igazságszolgáltatás pörölye után a trollok ökle is lesújt, az sem lesz elhanyagolható tényező.
Kötőjel
(
x13)
Jun 25, 2026 13:14:46
x13)
én álló fasszal várom, hogy bepróbálkozzon egy ilyen manőverrel.
azt hiszi ez a balfasz, hogy ő a történelemben az első kisköcsög, aki ilyen módon akarja megúszni a végrehajtócsát?
megint veszélyesen hülye a tüdőcske.
a sodi, nem írjuk le, miért zsákutca ez. próbáld csak meg nyugodtan, úgyis jokilag ejős fatászpika faty. :))
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 25, 2026 13:16:04
x21)
Mindenki nyugodjon le a picsába, majd Anyagos levonatozik minden második héten füvet nyírni.
Jonciii
(
x8)
Jun 25, 2026 13:16:34
x8)
molos troll
(
x2)
Jun 25, 2026 13:16:48
x2)
Ez gőz, ez nyem füst! Köh-köh... az asztymámra!
Ezért is nagy ötlet a vépezés, mikor a börtönben megérdezik: Kiss úr, dohányzik? Egy határozott nem! helyett majd elkezd hetyetyézni hogy hááát, dee dedede empej, ez gyógygőz, höhöh nyelftanilag nem dohánytejmék... Értjük, dohányzócella!
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 25, 2026 13:18:48
x6)
Normális alapítvány ezt ilyen formában nem hiszem, hogy bevállalná, mert nincs benne ráció. Ha egy fővárosi 300 milliós ingatlanról lenne szó, akkor még talán. De az ingatlan, amiről beszélünk, az alföld segglyukán található (ahogy Endre szokta mondani) düledező vályogputri, végtelenül lepukkant állapotban. Alapesetben is néhány év alatt többet kellene költeni rá, mint amennyi az értéke. Mellé még ki vállalná be, hogy ki tudja hány éven át pesztráljon egy papíros bolondot, és fizesse a költségeit?
Ha meg netán valami fiktív papírozás lenne az ügyben, azt a behajtók úgyis okosan kezelik szerintem.
PúpszásziRePont
(
x6)
Jun 25, 2026 13:22:53
x6)
Kötőjel
(
x13)
Jun 25, 2026 13:23:52
x13)
inkább azon gondolkodj, endre, hogyan tudnád elkerülni, hogy renátóék belefütyüljenek a grand canyonra tágított lyukadba.
(nem fogod tudni elkerülni :))
vérdíj target nr. 1
Debil felügyelő
Jun 25, 2026 13:28:01
inkább azon gondolkodj, endre, hogyan tudnád elkerülni, hogy renátóék belefütyüljenek a grand canyonra tágított lyukadba.
El akarja kerülni??? (nem fogod tudni elkerülni :))
Jun 25, 2026 13:28:01
-
Jun 25, 2026 13:49:47
Megbasztál egy faszt, büdös!
Jun 25, 2026 13:49:47
again mine the refund
(
x6)
Jun 25, 2026 14:02:28
x6)
Gyagyás!
Akkora debil, ha nem fenyegette volna a hatóságokat simán kaphatna egy kivételt hogy a ház körül jàrkálhasson mert a szegény édesanyutája nem bírja egyedül fenntartani, és nem akarja hogy bírságot kapjanak.
Hafré
(
x10)
Jun 25, 2026 14:23:51
x10)
Azt is vegyük figyelembe az ilyen nagypofával előadott alapitványos dumánál, hogy Endre debil és eddig egyetlen dolog sem volt az életében amivel nem baszott rá. Szerintetek ha megint elő akarja adni a fehérgalléros bűnöző mastermindot akkor ki nevet majd a végén? Mert szerintem ez kétesélyes, vagy a trollok vagy egy fogatlan cikány cellatársa.
bkv
Jun 25, 2026 14:37:02
Stoki ugye nem? :)

Jun 25, 2026 14:37:02
Semper Snecifisz
(
x2)
Jun 25, 2026 15:08:36
x2)
Durva inflációt vizionál hogy mostanság ingyen el lehet tángálni a veknit, 5+ év múlva meg egy szaros köpés is egy százas lesz.
99 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Benne