igen...mindenhol simogatják, még itthon is, ami meglepő. gondolom, kint tolja mindenhol az az LMBTQ+XYZ propagandát, itthon meg "jajj ápolom szegény beteg anyámat".
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Meg Golda jól kiokította a zsidó ütyfét taktikákból, nagyjából tudja, hogy mit szabad mondani és mit nem még ilyen holdkóros állapotban is.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi

Ez a live elerheto valahol?
Sikitva rohogtem, mikor bemutatta a karkotot arra valaszul, hogy kover :D
Ez inkabb az alacsony intelligenciajanak tudhato be, vagy annak, hogy elmebeteg?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Pinczér, írja a többihez!
Egyébként az az adás engem teljesen megdöbbentett. Azt hiszed, hogy az emberek többsége legalább alapszinten tisztában van az ilyen egészen hétköznapi ismeretekkel, hogy mi az az Oroszország, miért tört ki a háború? De nem, basszameg ez a három kretén élő műsort forgat arról, hogy nem elég, hogy teljesen tájékozatlanok mindenről, ami nem sör, ketyerű vagy fajtalankodás, de nem is érzik úgy, hogy legalább a műsor előtt tíz percben tájékozódniuk kéne. Ablak az emberi sötétség legalsó bugyrába.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nagyon nevetek 🤣
mindkettő
Minden tiszteletem a prof úrnak!
Tudhatnánk e többet az ügyről?
De miért pont most dobod be ide, amikor a fikás visszavonult? Így nem fog tudni reagálni se flokkban, se lályfban!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ennél jobban hogy?
Mifaaaaaaaaaaaan
Gyagya, azonnal felmész Szegedre és szexuális kapcsolatot létesítesz mindkettővel! MOST!!!!
Sajnos nem, mert a fikás megpróbálna bizonyítékokat eltüntetni és tanúkat befolyásolni ha tudná a részleteket.
szerintem eleve a kuncsaft is igénytelen balek, ha a tranyó szolgáltatásait gumi nélkül veszi igénybe + még fizet is érte. csak rá kell nézni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
nem kéne nekik kétszer mondani.
Nya jól fan ütyfét új! *picsaszáj harapdálás* Erre délután kivételesen reagálni fogok egy 20 perces flokkban. Na visszavonulás, csá!
A legfontosabb, hogy a lehető legnagyobb "ütyfélforgalomban" és gumi nélkül természetesen.
Hogy a kurva anyádat, képes voltál 20 fokban, esőbenhorgász halásznadrágban oda állítani te papíros elmebeteg? Nem röhögött ki nagyon a pszichológus, mikor mondtad hogy te egykoron millió fütyit kereső programozó voltál? *pr*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nahat Endre! Egy csehszlovak mukormos megint rakoppintott arra a nagy zsido orrodra?
Milyen kar, hogy erre mar nem tudsz reagalni, mert orokre visszavonultal!
Sorhoz meg azert odafersz?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Egy probléma van ezzel, nálad sokkal okosabbak és képzettebbek a sok pepszi-t 5-ösre abszolváló, diplomás pszichomókusok
Kár itt nagy pszicho-mestermind-pszichotrillert csinálni egy egyszerű pszichológiai alkalmassági bukásból.
A SoDI attól lett asodi, hogy neki lenni vicces fotyaték.
Normálisan attól, hogy valaki szociopata, pszichopata, ilyenolyan hendikeppel él, ha képes mechanikusan, normálisan funkcionálni, akkor vezethet gépjárművet. Általában nem is kerül a pszichológushoz, mert miért kerülne.
A gyagya nem képes, láttuk ezerszer.
A belátási képessége teljesen hiányzik, ha nem hiányozna, nem is próbálkozna autóvezetéssel.
Nem is mások miatt, hanem maga miatt.
Ha az autóval fogalmatlanul kimegy a kamion elé, csak kissé megzavarodva, akkor meghal. És ilyen helyzet a közlekedésben percenként ezer van.
Ez az a teljes ignorancia, amitől dühösek rá páran, hogy "bezzeg egy nomrális embert már", pedig ez csak a társadalom csoport-működéséből következő mechanizmus.
Mi nomrálisak sosem tudnánk bemenni egy állásinterjúra és mindefélének hazudni magunkat, hisz nekünk lenne kellemetlen.
Neki nem az.
Nekünk van önképünk, önbecsülésünk, szükségünk van a társadalom (nem csak a barátaink, ismerőseink, stb, hanem általában minden embertársunk) ilyenolyan többékevésbé pozitív reakciójára, stb.
A gyagya súlyosan visszamaradott, és azt jól írod, odabent valahol ő is ember, nagyon mélyen, és ott bent nagyon szenved a picike emberi én.
Mert a borzalmas őrület, az egész beteg asodi átvette az irányítást már eléggé régen, és hiába van ezer önvédő mechanizmus, hiába npc mindenki, hiába van az egész valóság is megkérdőjelezve, meghajlítva, auti pajzs által kiszűrve, mindez lassan elfogy, elfoszlik, kifordul.
Mert amíg egy zsémbes háziúr nyitott tenyeres pofonját, vagy a szexnagyi férjének megvető leköpését kell belül feldolgozni, az még megy ilyen önvédő hetyetyékkel.
De a zártosztály, a nincstelenség, a hajléktalanság, az alkoholfüggőség, a börtönbüntetés, azok nem ilyen "kellemetlen múló epizódok".
Itt már egyre nagyobb és nagyobb őrületre van szükség, hogy a belső beteg egó tovább tombolhasson.
Igazából ez látszik a gyagyáson, a belső zárlat, csapogó-szikrázó agyi káosz, mélyen becsomagolt elfojtott traumák, leszedált tompaság, ami pillanatokon belül átadja a helyét a mániás elmebajnak.
Ez az, ami ad neki egy hullámzó bipoláris jelleget is, de nála ez nem a probléma, csak egy sokadik kisérőjelenség.
a legutóbb laumó kíméletlen őszinteséggel mesélte neki, hogy milyen undorító dolgokat kérnek tőle az ügyfelei - ez a púpos olvasatában az abszolút piszalmi viszony. persze közben morzsolta a döglött pitonszt, és azóta is arról ábrándozik, hogy mit csináltasson meg velük, term. ingyen - mert neki az jár és amúgy is mások orra alá lehet dörgölni (pisztosan mindeki iligy rá).
eltűntek a ruhák a fonaton, hahó!
Hetyetye

Tegnapelőtt este a dlive-on megment valami, és nem engedett broadcastolni, megnéztem több csatornával és több gépről, egyikről sem. Szerintem pillanatnyi hiba lehetett, a tegnapi live-ok már mirrorozva voltak ha jól látom. Ugyanitt, töltöm fel a tegnapi cuccokat gofilera.
Ami a kicket illeti, megpróbáltam, bannoltak ToC szegésért.
De Trump az ítélethirdetést követően kitette a kolduscsíkot, amiből 53 millió dollár jött be.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
nagy NSZKSZ a munkáért Trolléga!
Nem tudná összefoglalni 5 percben mi történt? :)
ez ma a semmiből jött :D nagy a baj gyagya?
Sajnálatmorzsákat gyűjtögető elmebeteg zaklató sodi asodi.
Keresi azt, aki visszaírna neki, annyira magányos a korcs.
Itt meg csak a valóságot kapná, azt neee azt most ne.
valakinek muszáj felfognia a loopot különben felrobban a feje.
kizárásos alapon a csirketolvaj gammerre tippelnék de ő lehet nem mindig ér rá.
Ezt nem egy trolltól hallottam amúgy, hogy ez a figyelemkurva elmebeteg random körüzeneteket küld szét mindnekinek akivel bármilyen kapcsolatban is volt messengeren.
Bármilyen bután is hangzik, de Goldának kurvára igaza volt, hogy "közlési mániája" van.
Olyan trolloknak küldözgeti az éjszakai loopolását meg, hogy ki-kivel hol "phaszott" akik évekóta a vesztét akarják.
Ez tényleg az önsorsrontás olyan fokozata, hogy egy oktalan állat is felismeri, hogy ha bemegy a csalánosba az megcsípi és többet nem megy oda.
De ez az értelmi fogyatékos félkegyelmű semmiből nem tanul ... 10-szer köphetnek bele a szájába, ő 11-szer is táttottszájjal visszamegy.
Most is azon loopol a fogyatékos, hogy "grazban a kávéval lebukhatott volna". És ki a faszom küldte el Laurának a kávézgatós képet, hát ő maga. Elküldi hol van meg mit csinál annak az embernek aki az elmúlt 2 hétben reflex szerűen rak ki minden beszélgetést a forumra.
Erre már tényleg nincsenek szavak ...
Gyagyás meg majdnem ennyit szedett össze, csak persze forintban. Meg hát mínuszban, de úgy is szép!
Ezt muszáj volt többször is visszatekernem, és tényleg ezt mondja.
Jajj te idióta fikás geci, hányszor vesztetted el ebben az elmúlt 2 évben "végleg" a "Mejszit"? Pedig azt hittük megtanultad: van pééénsz, van tranyó.
Mondjuk pénzed még most is lenne segélykéből, csak hát felét viszik a zsidóbankok egyből.
Gyagyás fasz, te is tudod hogy sokáig nem fog ez Szegeden kurválkodni, egyrészt kiállhatatlan a személyisége, másrészt büdös neki a munka. Te magad mesélted a flokkban hogy panaszkodik: a kliensek gyorsan akarják beverni a faszpinába ami nem tetszik neki. Na okádás, csá!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ez tényleg az önsorsrontás olyan fokozata, hogy egy oktalan állat is felismeri, hogy ha bemegy a csalánosba az megcsípi és többet nem megy oda.
De ez az értelmi fogyatékos félkegyelmű semmiből nem tanul ... 10-szer köphetnek bele a szájába, ő 11-szer is táttottszájjal visszamegy.
Hát a géjzának is megírta, hogy csicskája, kutyája lesz, a gyagyásban a buziság mellett erős sub hajlam is elfojtásra került, aztán néha kibugyog, mindegy, hogy, csak foglalkozzanak vele.
Endi, holnap érkezik a papír róla, hogy funkcionális analfabéta vagy?
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
:D nah menj a faszomba te buzi! geci unalmas vagy...10 éve is az voltál!
O és K együtt OK és minden OK!!
Semmiből nem tanul. Laumónak ugyanezeket a köröket loopolta. O és K, mehetek? igen/nem, "Laura kedves", stb...
A ketten dolgoznak a kliensen témához: akkor a "barátnőmmel várunk" rosszlányok sem kurvák ugye? Mert az már másik szint, szerinted. Idióta örökszűz buzeráns homokos, fogalmad sincs a világ dolgairól, működéséről. Pont ezért kaszáltak el PÁFon is.
Pont Szilveszter napján? Kurva anyádat pedofil!
Amúgy viccen kívül, szerintem a korcs meggyőződése, hogy ő jobban szopna, mint Tibor.
Közben birizgálná a golyókat is, szóval nem buzi!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ebben kivételesen igaza van. 42 éve szopja a faszt, kedvence a garatig engedett trollfasz. Kicsit drága, kicsit bíróságra kell mennie, kicsit elítélik és hajléktalan lesz, de ez a hobbija, na.
Holnapig majd jön valami buzikurva looppal a bukott levél mellé
Punszisza a lekjopp!
Komolyan érdekel, hogy mit vártál attól, hogy elkezded zaklatni a szakértőket? Hogy a pszichológus majd a leveled hatására megváltoztatja az amúgy pozitív véleményét és megbuktatja a korcsot? Vagy hogy hálálkodni fog, hogy megerősíted random videókkal, amit amúgy is tudott, hiszen még a korcs is elmesélte, hogy lebukott a betanult válaszokkal? Vagy hogy a hatáskörén túllépve, kockáztatva a munkáját nekiáll majd hupákolni, hogy kényszergyógykezeljenek egy tb nélküli elmebeteget, akit nem is diagnosztizált, mert ez nem olyan típusú vizsgálat?
Próbáld már meg beleképzelni magad az olvasó fejébe, ha leveleket írogtasz.
Szerinted egy utcaseprő díjazná, ha odaállnál a háta mögé okoskodni, hogy nem úgy kell tartani a seprűt és ott kimaradt egy csikk?
Vagy egy autószerelő, amikor ugrándoznál a nyakán, hogy az aknába miért nem ment le átvizsgálni a kocsit, aminek a törött ablaktörlőjét szereli?
Csak mert pont ennyire abszurd a pszichológus szakértőt basztatni a korcs miatt.
Levél helyett egy jó csípős pizzát kellett volna neki küldeni, 1 liter kapros mártással!
Mifaaaaaaaaaaaan
hattyá má.. asszem végleg elvesztettem a merszit.. ettől már nyem lesz rsszabb.. höhö..

Elolvasta a visszavonulós youtube könyvet?
Na ugye.
szejelmes csók tranyó faszjárta szájával :D
KURVArangy
Ezért volt cejelmes a csók.
Szerintem ez érthető!
...és bakker megint az ügyfelek számával meg a koton nélkül dugással van elfoglalva....hihetetlen....meg a rossz lelki állapot miatt nem ment a pszichológiai teszeten...
laumó, kérlek, hívd el, mielőtt felszáll a fonatra, aztán tartsátok ott szerdáig; talán akkor megvonják végre a segélyt.
Néhány ezer spermát kievett a tranyó szétrohadt pofájából, de neki a prosztataváladék a kedvence, szóval mindegy.
zindex hírek
Jun 02, 2024 10:57:22
Jun 02, 2024 10:57:22
2 Papíros Elmebeteg ASODI
Jun 02, 2024 10:59:38
Endre, tök jó irány ez a másokat másolgatok és próbálom kiválasztani a kedves arcokat a Szondiról, meg semleges dolgokat hetyetyézni a Rozsomák teszten.
Egy probléma van ezzel, nálad sokkal okosabbak és képzettebbek a sok pepszi-t 5-ösre abszolváló, diplomás pszichomókusok.
Baszki, ezek kitalálták hogyan bökjék ki a hozzád hasonló zakkant elméjűeket, mert az autóvezetés veszélyes üzem piszony, oda hozzád hasonlóknak csak annyit mondanak: RAUS HERR KISS, MAGA EGY SZÖRNYETEG!
Csak megjegyezném, hogy érzelmeket tartósan SHIKERESEN másolni csak nagyon magasan funkcionáló dark triad-osok képesek, akiknek magas az IQ-juk, és ott is kilóg a lóláb, ha van empátiája a másik félnek (kvázi átlagos EQ, empatákat, sötét empatákat ne is vegyük ide, azok kilométerekről kiszagolják, hogy beteg vagy).
Endre, tudom hogy nem rendelkezel betegségtudattal, ezt a sérülékeny kis egód (amelyik józanon üvölt belül, hogy meg akar halni) default elutasítja, mert rossz érzés SZHAR ALKALMATLAN-nak lenni.
De sajnos a teknőc ilyen geci, még a végén kiderül, hogy te vagy az npc a sodi show-ban amit álmodik?
Sokan kérdezik, ha magányos vagy, akkor az olyan mintha megsemmisülnél, nem léteznél?
Ízlelgesd, már nincs sok lapja a könyvednek és az így fog eltelni, a kínzó gondolatokkal.
Egy probléma van ezzel, nálad sokkal okosabbak és képzettebbek a sok pepszi-t 5-ösre abszolváló, diplomás pszichomókusok.
Baszki, ezek kitalálták hogyan bökjék ki a hozzád hasonló zakkant elméjűeket, mert az autóvezetés veszélyes üzem piszony, oda hozzád hasonlóknak csak annyit mondanak: RAUS HERR KISS, MAGA EGY SZÖRNYETEG!
Csak megjegyezném, hogy érzelmeket tartósan SHIKERESEN másolni csak nagyon magasan funkcionáló dark triad-osok képesek, akiknek magas az IQ-juk, és ott is kilóg a lóláb, ha van empátiája a másik félnek (kvázi átlagos EQ, empatákat, sötét empatákat ne is vegyük ide, azok kilométerekről kiszagolják, hogy beteg vagy).
Endre, tudom hogy nem rendelkezel betegségtudattal, ezt a sérülékeny kis egód (amelyik józanon üvölt belül, hogy meg akar halni) default elutasítja, mert rossz érzés SZHAR ALKALMATLAN-nak lenni.
De sajnos a teknőc ilyen geci, még a végén kiderül, hogy te vagy az npc a sodi show-ban amit álmodik?
Sokan kérdezik, ha magányos vagy, akkor az olyan mintha megsemmisülnél, nem léteznél?
Ízlelgesd, már nincs sok lapja a könyvednek és az így fog eltelni, a kínzó gondolatokkal.
Jun 02, 2024 10:59:38
halászlé
(
x24)
Jun 02, 2024 11:00:56
x24)
simogatás.
igen...mindenhol simogatják, még itthon is, ami meglepő. gondolom, kint tolja mindenhol az az LMBTQ+XYZ propagandát, itthon meg "jajj ápolom szegény beteg anyámat".
keserke
(
x4)
Jun 02, 2024 11:02:16
x4)
Meg Golda jól kiokította a zsidó ütyfét taktikákból, nagyjából tudja, hogy mit szabad mondani és mit nem még ilyen holdkóros állapotban is.
-
Jun 02, 2024 11:06:45

Jun 02, 2024 11:06:45
MaxPayne
(
x24)
Jun 02, 2024 11:15:30
x24)
Ez inkabb az alacsony intelligenciajanak tudhato be, vagy annak, hogy elmebeteg?
Tyodika
Jun 02, 2024 11:15:38
Pinczér, írja a többihez!
Jun 02, 2024 11:15:38
keserke
(
x4)
Jun 02, 2024 11:16:50
x4)
Egyébként mondtam én, hogy el kell érni a százat, az olyan szép kerek szám. Örülök, hogy valamiben hallgatsz a trollokra, gyagya!
Hahó
(
x135)
Jun 02, 2024 11:32:35
x135)
Fikás, a kurva anyádat, hogy még az úr napján is írkálnom kell a feljelentéseket ellened. Ja bocs, ismeretlen tettes ellen.
Egy nagyobbacska excel kell majd neked csak a magyar ügyeidhez. Volt olyan a napokban, hogy 3 feljelentést szereztél magadnak egy órán belül.

Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Egy nagyobbacska excel kell majd neked csak a magyar ügyeidhez. Volt olyan a napokban, hogy 3 feljelentést szereztél magadnak egy órán belül.

Endre priusza
(
x11)
Jun 02, 2024 11:36:16
x11)
de hát volt már szakpolitikai podcast, hahó!
Egyébként az az adás engem teljesen megdöbbentett. Azt hiszed, hogy az emberek többsége legalább alapszinten tisztában van az ilyen egészen hétköznapi ismeretekkel, hogy mi az az Oroszország, miért tört ki a háború? De nem, basszameg ez a három kretén élő műsort forgat arról, hogy nem elég, hogy teljesen tájékozatlanok mindenről, ami nem sör, ketyerű vagy fajtalankodás, de nem is érzik úgy, hogy legalább a műsor előtt tíz percben tájékozódniuk kéne. Ablak az emberi sötétség legalsó bugyrába.
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 02, 2024 11:37:08
x21)
Fikás, a kurva anyádat, hogy még az úr napján is írkálnom kell a feljelentéseket ellened. Ja bocs, ismeretlen tettes ellen.
Nagyon nevetek 🤣
Bubuka
(
x13)
Jun 02, 2024 11:38:47
x13)
Már foroghat a sörösdobozok között a büdös elmebeteg :D
-
Jun 02, 2024 11:39:58
mindkettő
Jun 02, 2024 11:39:58
hitelboy1
(
x2)
Jun 02, 2024 11:42:05
x2)
Darth Tibor
(
x7)
Jun 02, 2024 11:42:32
x7)
De miért pont most dobod be ide, amikor a fikás visszavonult? Így nem fog tudni reagálni se flokkban, se lályfban!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 02, 2024 11:42:34
x8)
Hm. Gumi nélkül kurnak a Tibi meg a Laura???? Érdemes lenne elterjeszteni a herélt tisztasági szokásait, illetve egyébb nemi betegségeit. Aztán annyi a magy luxus kurva karriernek. Mit szólsz Tibi??? Menjen az info info???? Köszönd ezt is Endrének aki elköpte a flokkban ezt a tényt.
Heki a traki
Ásó27
(
x68)
Jun 02, 2024 11:44:05
x68)
Hm. Gumi nélkül kurnak a Tibi meg a Laura???? Érdemes lenne elterjeszteni a herélt tisztasági szokásait...
Ennél jobban hogy?
keserke
(
x4)
Jun 02, 2024 11:44:55
x4)
Hm. Gumi nélkül kurnak a Tibi meg a Laura????
Gyagya, azonnal felmész Szegedre és szexuális kapcsolatot létesítesz mindkettővel! MOST!!!!
-
Jun 02, 2024 11:45:17
Sajnos nem, mert a fikás megpróbálna bizonyítékokat eltüntetni és tanúkat befolyásolni ha tudná a részleteket.
Jun 02, 2024 11:45:17
halászlé
(
x24)
Jun 02, 2024 11:46:10
x24)
Hm. Gumi nélkül kurnak a Tibi meg a Laura???? Érdemes lenne elterjeszteni a herélt tisztasági szokásait, illetve egyébb nemi betegségeit. Aztán annyi a magy luxus kurva karriernek. Mit szólsz Tibi??? Menjen az info info???? Köszönd ezt is Endrének aki elköpte a flokkban ezt a tényt.
szerintem eleve a kuncsaft is igénytelen balek, ha a tranyó szolgáltatásait gumi nélkül veszi igénybe + még fizet is érte. csak rá kell nézni...
halászlé
(
x24)
Jun 02, 2024 11:46:34
x24)
Tyodika
Jun 02, 2024 11:46:38
Nya jól fan ütyfét új! *picsaszáj harapdálás* Erre délután kivételesen reagálni fogok egy 20 perces flokkban. Na visszavonulás, csá!
Jun 02, 2024 11:46:38
keserke
(
x4)
Jun 02, 2024 11:47:37
x4)
A legfontosabb, hogy a lehető legnagyobb "ütyfélforgalomban" és gumi nélkül természetesen.
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 02, 2024 11:49:34
x21)
Így van, ne tudjon a fikás semmit sem. Harapja csak szépen a picsaszáját, plusz hátha kap ismét egy kisebb agyvérzést és ott bizony vége lesz a könyvnek!
Jogsitól eltiltott Endre
Jun 02, 2024 11:54:56
Bukott PÁV-ról gatyát húzogatva távozó sodi asodi.
Az elmebeteg.
Az elmebeteg.
Jun 02, 2024 11:54:56
trolléga
(
x30)
Jun 02, 2024 11:59:30
x30)
Bukott PÁV-ról gatyát húzogatva távozó sodi asodi.
Az elmebeteg.
i.ibb.co/6rBcGqx/Screenshot-2024-06-02-at-11-50-32.png
Az elmebeteg.
i.ibb.co/6rBcGqx/Screenshot-2024-06-02-at-11-50-32.png
Hogy a kurva anyádat, képes voltál 20 fokban, esőben
MaxPayne
(
x24)
Jun 02, 2024 11:59:51
x24)
Nahat Endre! Egy csehszlovak mukormos megint rakoppintott arra a nagy zsido orrodra?
Milyen kar, hogy erre mar nem tudsz reagalni, mert orokre visszavonultal!
Sorhoz meg azert odafersz?
C64korszak
(
x2)
Jun 02, 2024 12:00:40
x2)
Egy probléma van ezzel, nálad sokkal okosabbak és képzettebbek a sok pepszi-t 5-ösre abszolváló, diplomás pszichomókusok
Kár itt nagy pszicho-mestermind-pszichotrillert csinálni egy egyszerű pszichológiai alkalmassági bukásból.
A SoDI attól lett asodi, hogy neki lenni vicces fotyaték.
Normálisan attól, hogy valaki szociopata, pszichopata, ilyenolyan hendikeppel él, ha képes mechanikusan, normálisan funkcionálni, akkor vezethet gépjárművet. Általában nem is kerül a pszichológushoz, mert miért kerülne.
A gyagya nem képes, láttuk ezerszer.
A belátási képessége teljesen hiányzik, ha nem hiányozna, nem is próbálkozna autóvezetéssel.
Nem is mások miatt, hanem maga miatt.
Ha az autóval fogalmatlanul kimegy a kamion elé, csak kissé megzavarodva, akkor meghal. És ilyen helyzet a közlekedésben percenként ezer van.
Ez az a teljes ignorancia, amitől dühösek rá páran, hogy "bezzeg egy nomrális embert már", pedig ez csak a társadalom csoport-működéséből következő mechanizmus.
Mi nomrálisak sosem tudnánk bemenni egy állásinterjúra és mindefélének hazudni magunkat, hisz nekünk lenne kellemetlen.
Neki nem az.
Nekünk van önképünk, önbecsülésünk, szükségünk van a társadalom (nem csak a barátaink, ismerőseink, stb, hanem általában minden embertársunk) ilyenolyan többékevésbé pozitív reakciójára, stb.
A gyagya súlyosan visszamaradott, és azt jól írod, odabent valahol ő is ember, nagyon mélyen, és ott bent nagyon szenved a picike emberi én.
Mert a borzalmas őrület, az egész beteg asodi átvette az irányítást már eléggé régen, és hiába van ezer önvédő mechanizmus, hiába npc mindenki, hiába van az egész valóság is megkérdőjelezve, meghajlítva, auti pajzs által kiszűrve, mindez lassan elfogy, elfoszlik, kifordul.
Mert amíg egy zsémbes háziúr nyitott tenyeres pofonját, vagy a szexnagyi férjének megvető leköpését kell belül feldolgozni, az még megy ilyen önvédő hetyetyékkel.
De a zártosztály, a nincstelenség, a hajléktalanság, az alkoholfüggőség, a börtönbüntetés, azok nem ilyen "kellemetlen múló epizódok".
Itt már egyre nagyobb és nagyobb őrületre van szükség, hogy a belső beteg egó tovább tombolhasson.
Igazából ez látszik a gyagyáson, a belső zárlat, csapogó-szikrázó agyi káosz, mélyen becsomagolt elfojtott traumák, leszedált tompaság, ami pillanatokon belül átadja a helyét a mániás elmebajnak.
Ez az, ami ad neki egy hullámzó bipoláris jelleget is, de nála ez nem a probléma, csak egy sokadik kisérőjelenség.
halászlé
(
x24)
Jun 02, 2024 12:05:37
x24)
a legutóbb laumó kíméletlen őszinteséggel mesélte neki, hogy milyen undorító dolgokat kérnek tőle az ügyfelei - ez a púpos olvasatában az abszolút piszalmi viszony. persze közben morzsolta a döglött pitonszt, és azóta is arról ábrándozik, hogy mit csináltasson meg velük, term. ingyen - mert neki az jár és amúgy is mások orra alá lehet dörgölni (pisztosan mindeki iligy rá).
halászlé
(
x24)
Jun 02, 2024 12:06:02
x24)
Hogy a kurva anyádat, képes voltál 20 fokban, esőben horgász halásznadrágban oda állítani te papíros elmebeteg? Nem röhögött ki nagyon a pszichológus, mikor mondtad hogy te egykoron millió fütyit kereső programozó voltál? *pr*
eltűntek a ruhák a fonaton, hahó!
Vaják
(
x6)
Jun 02, 2024 12:15:32
x6)
Fent a hajnali 5-ös flokk:
www.bitchute.com/video/m8BpMJYFdjgi
www.bitchute.com/video/m8BpMJYFdjgi
Véres lepke
Jun 02, 2024 12:18:23
Nem mentette véletlenül valaki a tegnap délutáni lájvot? Nagy kár lenne, ha elvesznének a Rorschach tesztre adott bemagolt válaszai.
Hetyetye
Jun 02, 2024 12:18:23
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 02, 2024 12:24:21
x7)
Nem csak vizsgaútvonalakat tanult be, hanem PÁV pszichológiai teszteket is. Kár, hogy mindig változnak az útvonalak.
|__o__|
Bagolyka
(
x7)
Jun 02, 2024 12:30:47
x7)

-
Jun 02, 2024 12:36:36
"Amíg az egyiket dugják, a másik tudja közben a heréket izgatni, és így együtt sokkal magasabb kategóriát képviselnek, ezért nem kurvák."
Kiss Endre Farkas
PÁV-alkalmatlan
Kiss Endre Farkas
PÁV-alkalmatlan
Jun 02, 2024 12:36:36
40_éves_junior
(
x6)
Jun 02, 2024 12:39:40
x6)
Köszi a választ ás a munkát . És igen ezt értem hogy egy ideje te töltöd fel a gofile-ra a videókat, amit nem értek hogy eddig ami ment dlive-on az ott fent is szokott maradni, vissza lehetet nézni subként ott, tegnap mégse ez történt. Ennek mi lehet az oka?
Egyébként irták itt, hogy esetleg kick-et meglehetne még próbálni alternatívaként, ezen esetleg gondolkozol? Illetve ok.ru is sok mindent elbir tudtommal, és ott is lehet elvileg live-ot indítani, azt nem tudom meg is marad e ott utólag vajon. Illetve ha nem titok akkor megkérdezhetem hogy mit használsz a livok rögzítésére?
Egyébként irták itt, hogy esetleg kick-et meglehetne még próbálni alternatívaként, ezen esetleg gondolkozol? Illetve ok.ru is sok mindent elbir tudtommal, és ott is lehet elvileg live-ot indítani, azt nem tudom meg is marad e ott utólag vajon. Illetve ha nem titok akkor megkérdezhetem hogy mit használsz a livok rögzítésére?
Tegnapelőtt este a dlive-on megment valami, és nem engedett broadcastolni, megnéztem több csatornával és több gépről, egyikről sem. Szerintem pillanatnyi hiba lehetett, a tegnapi live-ok már mirrorozva voltak ha jól látom. Ugyanitt, töltöm fel a tegnapi cuccokat gofilera.
40_éves_junior
(
x6)
Jun 02, 2024 12:40:07
x6)
Ami a kicket illeti, megpróbáltam, bannoltak ToC szegésért.
Darth Tibor
(
x7)
Jun 02, 2024 12:42:45
x7)
Trumpot 34 vádpontban találták bűnösnek. A fikás ezt lehet, hogy megdönti!
40_éves_junior
(
x6)
Jun 02, 2024 12:42:54
x6)
Bocsi a fragmentált válaszért, eléggé szanaszét vagyok, úgyhogy akkor a harmadik(és utolsó darab :D), a live rögzítésére egy python scriptet használok, amit ebből github.com/Michele0303/tiktok-live-recorder forkoltam, viszont elég sok utólagos hozzátoldás kellett hogy legalább annyira stabil legyen amilyen most. A feltöltést egy teljesen homemade golang service-el csináltam eddig, csak pár hete a gofile átalakította az apit elég radikálisan, és még nem volt egybefüggő 4 órám amit rászánjak hogy felújítsam, viszont mostmár nagyon kéne. Jövő hétvégén ha minden igaz már lesz.
hunty
(
x2)
Jun 02, 2024 12:43:49
x2)
kb 1 éve hivogattuk haverommal a gyagyást az ő profiljáról, ez volt az utolsó interakció.
MDI Fireburn
Kakaspina
(
x24)
Jun 02, 2024 12:44:21
x24)
Trumpot 34 vádpontban találták bűnösnek. A fikás ezt lehet, hogy megdönti!
De Trump az ítélethirdetést követően kitette a kolduscsíkot, amiből 53 millió dollár jött be.
halászlé
(
x24)
Jun 02, 2024 12:46:48
x24)
Bocsi a fragmentált válaszért, eléggé szanaszét vagyok, úgyhogy akkor a harmadik(és utolsó darab :D), a live rögzítésére egy python scriptet használok, amit ebből github.com/Michele0303/tiktok-live-recorder forkoltam, viszont elég sok utólagos hozzátoldás kellett hogy legalább annyira stabil legyen amilyen most. A feltöltést egy teljesen homemade golang service-el csináltam eddig, csak pár hete a gofile átalakította az apit elég radikálisan, és még nem volt egybefüggő 4 órám amit rászánjak hogy felújítsam, viszont mostmár nagyon kéne. Jövő hétvégén ha minden igaz már lesz.
nagy NSZKSZ a munkáért Trolléga!
linziasztal01
(
x77)
Jun 02, 2024 12:47:41
x77)
kb 1 éve hivogattuk haverommal a gyagyást az ő profiljáról, ez volt az utolsó interakció.
Nem tudná összefoglalni 5 percben mi történt? :)
Zaklató Loopológép
Jun 02, 2024 12:48:28
Jun 02, 2024 12:48:28
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 02, 2024 12:57:25
x5)
valakinek muszáj felfognia a loopot különben felrobban a feje.
kizárásos alapon a csirketolvaj gammerre tippelnék de ő lehet nem mindig ér rá.
nemet mondtak
(
x4)
Jun 02, 2024 12:59:26
x4)
Persze, ez is úgy veszíti el végleg a herélt törpék, mint ahogy végleg fisszafonulni is szokott. Hiszen az is egy gerinctelen, számító féreg, akinek ha érdeke úgy kívánja, újra hintába fogja ültetni a zaklató elmebeteget.
D_Dezső
(
x29)
Jun 02, 2024 13:05:24
x29)
Ezt nem egy trolltól hallottam amúgy, hogy ez a figyelemkurva elmebeteg random körüzeneteket küld szét mindnekinek akivel bármilyen kapcsolatban is volt messengeren.
Bármilyen bután is hangzik, de Goldának kurvára igaza volt, hogy "közlési mániája" van.
Olyan trolloknak küldözgeti az éjszakai loopolását meg, hogy ki-kivel hol "phaszott" akik évekóta a vesztét akarják.
Most is azon loopol a fogyatékos, hogy "grazban a kávéval lebukhatott volna". És ki a faszom küldte el Laurának a kávézgatós képet, hát ő maga. Elküldi hol van meg mit csinál annak az embernek aki az elmúlt 2 hétben reflex szerűen rak ki minden beszélgetést a forumra.
Erre már tényleg nincsenek szavak ...
Darth Tibor
(
x7)
Jun 02, 2024 13:15:47
x7)
Gyagyás meg majdnem ennyit szedett össze, csak persze forintban. Meg hát mínuszban, de úgy is szép!
-
Jun 02, 2024 13:18:11
"Amíg az egyiket dugják, a másik tudja közben a heréket izgatni, és így együtt sokkal magasabb kategóriát képviselnek, ezért nem kurvák."
Kiss Endre Farkas
PÁV-alkalmatlan
Kiss Endre Farkas
PÁV-alkalmatlan
Ezt muszáj volt többször is visszatekernem, és tényleg ezt mondja.
Jun 02, 2024 13:18:11
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 02, 2024 13:22:01
x4)
Endre, össze van már készítve a horgász gönceiből a következő elhagyandó ikeás szatyor?
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
trolléga
(
x30)
Jun 02, 2024 13:24:43
x30)
files.catbox.moe/xtasqs.png
files.catbox.moe/xtasqs.png
Jajj te idióta fikás geci, hányszor vesztetted el ebben az elmúlt 2 évben "végleg" a "Mejszit"? Pedig azt hittük megtanultad: van pééénsz, van tranyó.
Mondjuk pénzed még most is lenne segélykéből, csak hát felét viszik a zsidóbankok egyből.
Gyagyás fasz, te is tudod hogy sokáig nem fog ez Szegeden kurválkodni, egyrészt kiállhatatlan a személyisége, másrészt büdös neki a munka. Te magad mesélted a flokkban hogy panaszkodik: a kliensek gyorsan akarják beverni a faszpinába ami nem tetszik neki. Na okádás, csá!
gyagyás irigye2
(
x3)
Jun 02, 2024 13:25:06
x3)
Hát a géjzának is megírta, hogy csicskája, kutyája lesz, a gyagyásban a buziság mellett erős sub hajlam is elfojtásra került, aztán néha kibugyog, mindegy, hogy, csak foglalkozzanak vele.
Endi, holnap érkezik a papír róla, hogy funkcionális analfabéta vagy?
Irigyellek!
MartinSellner
Jun 02, 2024 13:34:41
Endre! vérvonalad akkor élt át ilyen mélységeket amikor a második templom leomlott
Jun 02, 2024 13:34:41
hitelboy1
(
x2)
Jun 02, 2024 13:56:46
x2)
Golda csiklója
(
x8)
Jun 02, 2024 14:01:02
x8)
Hát, bazmeg.
Átnéztem a Facebook-ot... Az rendben van.
Átnéztem a Skype-ot... Néhol necces, de elviselhető.
De amit június 20 után műveltem...
Aznap kezdtem, és olyan, hogy nézem, görgetem, görgeteg, jézusom, hol a vége, és hány órán keresztül gépelhettem én ezt a szart?
Atyaúristen.
Sorban egy rakás "soha többet" és "bocsánat"-levél.
Meg egy csomó "reményt adtál, hogy elérhetem az életedet"-levél
jujjj
Kezdem átértékelni a dolgokat, mert ettől egy idő után bárki kikészült volna. :)
Átnéztem a Facebook-ot... Az rendben van.
Átnéztem a Skype-ot... Néhol necces, de elviselhető.
De amit június 20 után műveltem...
Aznap kezdtem, és olyan, hogy nézem, görgetem, görgeteg, jézusom, hol a vége, és hány órán keresztül gépelhettem én ezt a szart?
Atyaúristen.
Sorban egy rakás "soha többet" és "bocsánat"-levél.
Meg egy csomó "reményt adtál, hogy elérhetem az életedet"-levél
jujjj
Kezdem átértékelni a dolgokat, mert ettől egy idő után bárki kikészült volna. :)
trolléga
(
x30)
Jun 02, 2024 14:07:33
x30)
Semmiből nem tanul. Laumónak ugyanezeket a köröket loopolta. O és K, mehetek? igen/nem, "Laura kedves", stb...
A ketten dolgoznak a kliensen témához: akkor a "barátnőmmel várunk" rosszlányok sem kurvák ugye? Mert az már másik szint, szerinted. Idióta örökszűz buzeráns homokos, fogalmad sincs a világ dolgairól, működéséről. Pont ezért kaszáltak el PÁFon is.
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 02, 2024 14:08:03
x21)
A legnagyobb autiroham itt történt egyébként:
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3198
forum.sodika.org/index.php?pageNo=3198
Pont Szilveszter napján? Kurva anyádat pedofil!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 02, 2024 14:10:49
x17)
Gézát már leszoptad így csicskaságod alkalmából buzeráns? Ő is olyan kőbuzi mint te
Punszisza a lekjopp!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 02, 2024 14:14:17
x17)
Hogy szólít a Gayza? Fifi vagy Blöki?
Punszisza a lekjopp!
Vaják
(
x6)
Jun 02, 2024 14:26:03
x6)
40 éves junior, az a 10 fájl az összes a tegnapi liveokból ugye?
Összevágtam őket, most dolgozik a program és este megy fel bitchute-ra
Összevágtam őket, most dolgozik a program és este megy fel bitchute-ra
Simon Géza
Jun 02, 2024 14:27:03
Endre jobban cumizik mint Tibor
Jun 02, 2024 14:27:03
ascites
(
x57)
Jun 02, 2024 14:29:58
x57)
Endre jobban cumizik mint Tibor
Amúgy viccen kívül, szerintem a korcs meggyőződése, hogy ő jobban szopna, mint Tibor.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 02, 2024 14:35:25
x47)
Közben birizgálná a golyókat is, szóval nem buzi!
CafkaMarci
(
x6)
Jun 02, 2024 14:37:17
x6)
Sodi poww-on új flokk arról, hogy nem flokkol többé

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?

linziasztal01
(
x77)
Jun 02, 2024 14:37:53
x77)
Ebben kivételesen igaza van. 42 éve szopja a faszt, kedvence a garatig engedett trollfasz. Kicsit drága, kicsit bíróságra kell mennie, kicsit elítélik és hajléktalan lesz, de ez a hobbija, na.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 02, 2024 14:39:31
x17)
Sodi poww-on új flokk arról, hogy nem flokkol többé
Holnapig majd jön valami buzikurva looppal a bukott levél mellé
Vaják
(
x6)
Jun 02, 2024 14:46:41
x6)
Fent a flokk:
www.bitchute.com/video/IeHDG4AkuP7F/
www.bitchute.com/video/IeHDG4AkuP7F/
Ásó27
(
x68)
Jun 02, 2024 14:48:39
x68)
Szerintem jutyubra és facebookra is rakj ki egy új videót, hogy már befejezted végleg!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Jun 02, 2024 14:49:44
x68)
Még Messengeren sem leszel elérhető? Hát ki a faszom akar téged elérni? :)
Laura elvette tőled Mercit, már senkid és semmid nincs, 1-2 napon belül pedig közlik, hogy bukta a PÁV + melócsának is annyi :)))))
Mifaaaaaaaaaaaan
Laura elvette tőled Mercit, már senkid és semmid nincs, 1-2 napon belül pedig közlik, hogy bukta a PÁV + melócsának is annyi :)))))
linziasztal01
(
x77)
Jun 02, 2024 14:52:38
x77)
Vajon egy elmebeteg megérti, ha leírják neki, hogy a kóros elváltozás az az átlagtól való negatív eltérés?
Vannak kétségeim...
Egyébként, amiket Tepsi betelefonáló mutogatott lájvban, a Grászi kávés' hangüzik és vélhetően venyegető írásos autiloopok kikerültek ide?
Vannak kétségeim...
Egyébként, amiket Tepsi betelefonáló mutogatott lájvban, a Grászi kávés' hangüzik és vélhetően venyegető írásos autiloopok kikerültek ide?
mikedp
(
x9)
Jun 02, 2024 14:52:58
x9)
Nem lesz se videjo se lájsz , ladal alatt kell lennie :D
kurva unalmas vagy már te féreg , eltűnhetsz de a faszerdő rég kihajtott.
KURVArangy
kurva unalmas vagy már te féreg , eltűnhetsz de a faszerdő rég kihajtott.
ascites
(
x57)
Jun 02, 2024 14:53:10
x57)
Lezárultak a beszélgetések Novák Henriettával a pávos pszichológusok vezetőjével.
Megnézték de nem érdekelte őket, hogy élô adásban bevallod / célzol rá, hogy betanultad a pszichológiai teszthez a válaszokat. Alapból megbuktál volna, szó szerint elmebeteg vagy.
Megnézték de nem érdekelte őket, hogy élô adásban bevallod / célzol rá, hogy betanultad a pszichológiai teszthez a válaszokat. Alapból megbuktál volna, szó szerint elmebeteg vagy.
Komolyan érdekel, hogy mit vártál attól, hogy elkezded zaklatni a szakértőket? Hogy a pszichológus majd a leveled hatására megváltoztatja az amúgy pozitív véleményét és megbuktatja a korcsot? Vagy hogy hálálkodni fog, hogy megerősíted random videókkal, amit amúgy is tudott, hiszen még a korcs is elmesélte, hogy lebukott a betanult válaszokkal? Vagy hogy a hatáskörén túllépve, kockáztatva a munkáját nekiáll majd hupákolni, hogy kényszergyógykezeljenek egy tb nélküli elmebeteget, akit nem is diagnosztizált, mert ez nem olyan típusú vizsgálat?
Próbáld már meg beleképzelni magad az olvasó fejébe, ha leveleket írogtasz.
Szerinted egy utcaseprő díjazná, ha odaállnál a háta mögé okoskodni, hogy nem úgy kell tartani a seprűt és ott kimaradt egy csikk?
Vagy egy autószerelő, amikor ugrándoznál a nyakán, hogy az aknába miért nem ment le átvizsgálni a kocsit, aminek a törött ablaktörlőjét szereli?
Csak mert pont ennyire abszurd a pszichológus szakértőt basztatni a korcs miatt.
-
Jun 02, 2024 14:54:09
Trolltotón lehet tippelni mivel kezdi a következő flokkot
1. Erre még reagálok aztán még tényleg soha többet
X. Ignorálja a soha többet flokkokat mintha meg sem történtek volna
2. A trollok...
1. Erre még reagálok aztán még tényleg soha többet
X. Ignorálja a soha többet flokkokat mintha meg sem történtek volna
2. A trollok...
Jun 02, 2024 14:54:09
kripli figyelő
(
x12)
Jun 02, 2024 14:54:55
x12)
Jun 02, 2024 14:54:55
Még Messengeren sem leszel elérhető? Hát ki a faszom akar téged elérni? :)
A fórumra kirakott képre reagált ezzel :D Jun 02, 2024 14:54:55
Ásó27
(
x68)
Jun 02, 2024 14:56:00
x68)
Levél helyett egy jó csípős pizzát kellett volna neki küldeni, 1 liter kapros mártással!
Bagolyka
(
x7)
Jun 02, 2024 14:56:51
x7)
De akkor tényleg ne gyere majd recsi már majd többet!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 02, 2024 14:58:59
x13)
Menten meg is döglene a fikás, ha nem okádhatná ki a nyomorát a világnak. Holnap ugyanitt, nhaszhijasztok.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Keine Kleine Tranyó Manó
Jun 02, 2024 14:59:23
Tehat endre szerint a tranyo es a lamantin hibaja, hogy a pszichologus nem tartja sodit eleg epelmejunek ahhoz hogy vezessen
Jun 02, 2024 14:59:23
SyntaxError
(
x24)
Jun 02, 2024 15:00:03
x24)
Fifi, addig nem hiszem el, hogy soha többé nem írsz ide / soha többé nem flokkolsz, míg egy live-ban nem hallom azt a bevonulásod alatt a börtönőrtől, hogy: "na azt most kapcsolja ki, tegye be a ládába, 10 év múlva a szabadulásakor majd visszakapja".
Ennyi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ennyi.
Ilyen nincs
(
x4)
Jun 02, 2024 15:00:55
x4)
Endre! Ha nagyon gyötör már a közlési kényszer, akkor az új chatgptnek már szövegesen is tudsz loopolni... jóból..
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
nemet mondtak
(
x4)
Jun 02, 2024 15:01:07
x4)
Kellene egy utolsó utáni fisszafonuló flokk arról, hogy ki/kivel/hogyan phaszik Szegeden.
Szerintem fosná.
Szerintem fosná.
Ásó27
(
x68)
Jun 02, 2024 15:01:25
x68)
A forgatókönyvírók azt súgták, hogy a jövő heted még szarabb lesz. Te is várod már?
Mifaaaaaaaaaaaan
kripli figyelő
(
x12)
Jun 02, 2024 15:02:28
x12)
Azt a rongyos pulóvert már egész szépen a nyaka köré rakta.Már csak egy kicsit kell állítani rajta és megoldódik minden gondja.
Tyodika
Jun 02, 2024 15:03:15
A forgatókönyvírók azt súgták, hogy a jövő heted még szarabb lesz. Te is várod már?
hattyá má.. asszem végleg elvesztettem a merszit.. ettől már nyem lesz rsszabb.. höhö..
Jun 02, 2024 15:03:15
Következő részekből
Jun 02, 2024 15:04:38

Jun 02, 2024 15:04:38
Bagolyka
(
x7)
Jun 02, 2024 15:05:01
x7)
De ha megint jössz mégis, akkor azt kell gondoljunk, hogy zaklató vagy.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 02, 2024 15:05:14
x17)
Aztán maradjon a nyomorból holnapra is te buzeráns!
Punszisza a lekjopp!
SyntaxError
(
x24)
Jun 02, 2024 15:05:45
x24)
Kedves pszichomókus urak:
Nem kell ide semmilyen pszicho-teszt, elég lenne fifit megkérni arra, hogy kösse be a cipőfűzőjét és azonnal kiderülne, hogy elmebeteg.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nem kell ide semmilyen pszicho-teszt, elég lenne fifit megkérni arra, hogy kösse be a cipőfűzőjét és azonnal kiderülne, hogy elmebeteg.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 02, 2024 15:05:56
x21)
Hát de te nem tudsz leállni a közléskényszerrel, mert elmebeteg vagy, hahó!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
linziasztal01
(
x77)
Jun 02, 2024 15:10:23
x77)
Szerintem jutyubra és facebookra is rakj ki egy új videót, hogy már befejezted végleg!
Elolvasta a visszavonulós youtube könyvet?
Na ugye.
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 02, 2024 15:16:28
x8)
Ez a nap így vonul be a snecológia nagykönyvébe.
2024.06.02. a nap amelyen Endre kétszer vonult vissza, s kezdte meg jadal alatti életét.
Heki a traki
2024.06.02. a nap amelyen Endre kétszer vonult vissza, s kezdte meg jadal alatti életét.
halászlé
(
x24)
Jun 02, 2024 15:17:22
x24)
cejelmes csók. na hányás, csá.
mikedp
(
x9)
Jun 02, 2024 15:18:24
x9)
cejelmes csók. na hányás, csá.
linziasztal01
(
x77)
Jun 02, 2024 15:20:29
x77)
Ezért volt cejelmes a csók.
Szerintem ez érthető!
Bagolyka
(
x7)
Jun 02, 2024 15:20:50
x7)
Kár, hogy a Fecskére nincs pénzed meg tele van trólal, így nem tudsz a helyi alkeszeknek lúpolni a bejlini évekről, meg faszpinákról.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 02, 2024 15:21:10
x47)
Annyira alávalóan buta és hihetetlen kevés ismerettel rendelkezik a prostitúcióval kapcsolatban ez a retardált elmebeteg, hogy tök felesleges erről kommentelni, de mégis megteszem.
Aki pénzért baszik, az kurva. Aki elkísér vacsorázni, meg társaságba, szintén pénzért (aztán megbaszod), az escort. Aki rengeteg pénzért baszik, legalább 1000 euro, az luxuskurva/pornós kurva.
Aki pedig gumi nélkül baszik, az a leghülyébb, legigénytelenebb, legalja kurva. Az olyanokat, még a kurvák is lenézik.
És még valami, te kóros elmeállapotú. Attól nem lesz valami elmebeteg, mert feszült. Attól csak feszült lesz.
Ahogy a szakember mondta, fingod sincs mi az, hogy ok és tünet.
Mert egy buta elmebeteg vagy, azért.
Na takarodj utolsó loopvideókat csinálni a nyomortanyából, te vesztes kesztyűbáb.
Aki pénzért baszik, az kurva. Aki elkísér vacsorázni, meg társaságba, szintén pénzért (aztán megbaszod), az escort. Aki rengeteg pénzért baszik, legalább 1000 euro, az luxuskurva/pornós kurva.
Aki pedig gumi nélkül baszik, az a leghülyébb, legigénytelenebb, legalja kurva. Az olyanokat, még a kurvák is lenézik.
És még valami, te kóros elmeállapotú. Attól nem lesz valami elmebeteg, mert feszült. Attól csak feszült lesz.
Ahogy a szakember mondta, fingod sincs mi az, hogy ok és tünet.
Mert egy buta elmebeteg vagy, azért.
Na takarodj utolsó loopvideókat csinálni a nyomortanyából, te vesztes kesztyűbáb.
halászlé
(
x24)
Jun 02, 2024 15:21:49
x24)
...és bakker megint az ügyfelek számával meg a koton nélkül dugással van elfoglalva....hihetetlen....meg a rossz lelki állapot miatt nem ment a pszichológiai teszeten...
laumó, kérlek, hívd el, mielőtt felszáll a fonatra, aztán tartsátok ott szerdáig; talán akkor megvonják végre a segélyt.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 02, 2024 15:23:45
x47)
Néhány ezer spermát kievett a tranyó szétrohadt pofájából, de neki a prosztataváladék a kedvence, szóval mindegy.
KicsiNéző
(
x13)
Jun 02, 2024 15:25:42
x13)
65 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Kezdő snecológusok hibája.
OFF
Miattam aztán ne, az ilyen pedofil meg egyéb mocskos tiktik koldus patkányok simogatása segít abban, hogy kevesebb időt fordítsak a trashre, a belem kiokádom ettől a tudatlanságtól. Láttamm TC-n is megy ez a szokás. Hozzatok létre nekik segélyalapot, hátha jobb sorsuk lesz tőle, amúgy is nagyon hiányozna a netes jelenlétük.
Na OFFcsá