Csak csendben írom, de egy zaklatási per csak akkor állja meg a helyét, ha már mindent megtettek azért, hogy az illető ne érje el őket. Ha továbbra is beszélnek vele, akkor nem állja meg a helyét, de a "hölgyek" ennyire ostobák. Ennyit a feljelentésről.
Csak én nem látom a felsorolásban se a Lauját, se a mejcit? Mi van púp, akkor most hogy van ez, mejszisza csak akkor nő amikor éppen nem zárkózik el a kommunikációtól? Lauráról eddig is tudtuk hogy csak csicskulni meg házikoboldkodni jártál oda.
Ehhez képest már másnap leakelve lett a Prágai levél tartalma
Hol? Én azóta sem tudom mi lett az itelet.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ha bizonyítható a zaklatás,ami gyagyás esetében nem nehéz,akkor megáll a dolog.
Valszeg a Márkos ügy lesz
forum.sodika.org/?pageNo=14516&highlight=1467043#comment-1467043
Csak hát hazudós sodi asodi ugye
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

Tudom hogy ez nem az (minta mondjuk stimmel, Nász bácsi középen), de egyszerűen nevetséges hogy 40 évesen nyugati felhőénekként olyan ruhákat hord amit más 60 évesen max otthonra vesz fel.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Nem kell bujkálni, csak a magyar jogrendszer ezt várja el, addig egy lépést se tesz. Nyilván nem ez a logikus gondolkodás, de az ügyészség se tud lépni, ha a "zaklatott" feljelentést tesz, de közben kommunikál a "zaklatóval"
Tudom hogy ez nem az (minta mondjuk stimmel, Nász bácsi középen), de egyszerűen nevetséges hogy 40 évesen nyugati felhőénekként olyan ruhákat hord amit más 60 évesen max otthonra vesz fel.
Lehet hogy 40 éves a phatászbika, de a teste egy 70 évesé.
Álmodjatok Rémeket!
Ennyi történt a szakácslánnyal. Első csókolózás 17 évesen. Ma már úgy emlékszik a pajzs, hogy dugtak.
Ugyanúgy beszél, mint a hozzá hasonló fejlettséggel rendelkező, többi 10-12 éves gyerek. Ezért van az is, hogy ő mindig "megbaszta" a masikat. Bár, pont a mai flokkban a dugást szót is használja, előtte nem igazán csinált ilyet. Valami komoly baj lehet a rendszerben.
Mifelénk ilyen felsőben disznóvágásra szokás menni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Nálunk a kinti kutyák alatt van ilyen. Lehet a macskáktól nyúlta le.
De ha gyagya felmutatja azt, hogy Laura hívta oda (aminek valljuk be 100% az esélye csak persze azt hazudja a lamantin, hogy ő nem mert ő csak áldozat) akkor baszhatja a feljelentését. Plusz ha utána is folyamatosan beszélget vele és kommunikál akkor pláne.
Akkoriban nem voltam itt, Verának mi volt a polgári foglalkozása? Ő volt a szexnagyi is nem?
Hmm lehet neked lesz igazad Fordos nénit emlegette középvezetőként forum.sodika.org/?pageNo=3823#comment-391992
De legalább az megvan honnan jönnek ezek a régies kifejezései, hát nyugdíjasok közt nevelkedett forum.sodika.org/?pageNo=3836#comment-393320
Hol? Link vagy ilyenek?
www.tiktok.com/@sodika82/video/7376950160833727777
Csak tiktik linkel tudok szolgálni.
Utolsó flokk de azért lesz még egy live.
NSZKSZ
Nemhiszem hogy ez most nagypofájúskodás, szerintem azért ajánlgatja ilyen bőszen, mert bejött a Grazi gányolda.
Kurva mindegy mit mond vagy csinál, a végén úgyis mindig ő baszik rá. Ekkora BALEK nincs még egy a Földön.
Egy trófeát kihagytál, hahó!
Igyunk egy sörtöt, he
Nem baj, nyujtson csak.
Mi meg tovabbi faszerdoket nyujtunk neki.
Nagyon hulye.
Ugy tűnik ezen a héten délelőtt kell a migráns idomitóba járnia ellentétbe a korábbi hetekkel mikor délután fél 2-re járt. Vajon mi változott?
Valszeg másik kurzus.
Cipőfűző bekötő tanfolyam talán?
Endre, egy tipp: te mint nagy videós-gamer csinálhatnál egy jó kis retró témájú adást a Commodore 64-ről és hogy a kedvenc undorító témádat is bele tudd szőni, mondhatod, hogy egy évben jelent meg, mint az egyetlen "nő", akit megphaszztál, vagyis 1982-es, mint a kis Kaffka Tibike
Endre egy pedofil!
Igazad van fifke, te vadászbika. Rajtad kívül senki sem hajlandó egy órás áldozatot hozni senki másért, csak te.
az azért tegyük hozzá, mégha igaz is, ez is csak fiagrával sikerült, ami autumatek alapján lehet 4 is
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Én úgy emlékszem, hogy csak Április első hetébe mikor elkezdet járni az idomitóba, akkor járt csak délelőtt. Azt követő hetekbe mindig délután ment. Ezt onnan lehetet tudni például, hogy ha volt délelőtt is live akkor főleg Bécsbe kódorgót, lásd mikor gondok voltak a tb-vel neki, illetve délutánoként szokott a parkból lájvozni mindig. De volt olyan is hogy mikor végre elintézte hogy a napi limit megszünjön a kártyán ott is délelőtt lájvozot, miközben a várost járta. Következö héten meg ment délután felvételizni a Bécsi céghez, elsö körbe, aminek azért örült mert úgy igazoltan lehetet távol az idomítóból. Ebből meg kiderül, hogy minimum 2 egymást követő héten is délután kellet mennie. Ezek főleg azelőtt voltak, hogy ugye 2 hete kitalálta, hogy többet nem videózik majd. Ami látjuk milyen jól sikerült. :) Mult hetet meg majdnem teljesen ellógta, talán csak Hétfőn volt bent. Mivel Kedden Grázba volt felvételin, Szerdán a Bécsi cégnél volt második körön, Csütörtök ünnepnap volt Ausztriába, Pénteken meg ugye PÁV-on volt. Igy érkeztünk meg ehhez a héthez és hogy délelőtt jár.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
De mesélt, dugás nem volt, csak hozzá dörgölte a sciccét. Olyan volt, mint a bolondos tekintetű lány a klippben.
[quote-Hotyvolt]- egyetemi swingeres kaland Pesten, tegnap mesélt erről. Feszéjezve érezte magát a nő, ezért állítása szerint csak a lakásán volt akció [/quote]
Kotonelhozós sztori
[quote-Hotyvolt]- Pejlinyi orosz lány *ásít* Vele állítása szerint szaunában volt akció [/quote]
Miatta bocsátotta meg az 1944-45-ös orosz háborús bűnöket.
[quote-Hotyvolt]*työrike szlopálás*
- Kolossy téri időkben 2 nő, ők az "egyetemista csődör" hirdetésre jelentkeztek, egyik egy molett hölgy, 2-3* rakta meg, a másik egy "középvezető hölgy", hozzá sokáig eljárt. De ő állandóan masszíroztatni akarta magát, gyagya masszázs közben pedig inkább a híreket nézte, nem a pináját. Gyagya megelégelte ezt, mert még fizetést sem kapott a masszázsért, aztán ki is költözött *szünet * Németországba
Ennyi az 5[/quote]
Az xxl trikós szexnagyi.
[quote-Hotyvolt]Asodi nem ismerkedős, csak véletlen akad össze az embejekkel
Trollok unszolják hogy regisztráljon társkeresőre
Ha a farokveres is szex akkor végülis Szandikát is beleszámolja
Továbbra is gondolkozik a társkeresős regisztráción
Ezzel most válaszolt a kérdésre - amit senki nem kérdezett
4:31 sziasztok jó napot[/quote]
A freeblogon írt egy csajról, akit annyit reszelt, hogy félbe kellett hagyni a baszást, mert elfáradt. Az lemaradt.
Elfelejtette, hogy akkor mit hazudott.
A nagy leakhegyek során volt egy üzenet (nem tudtuk meg kitől származott), ami szerint a fikás csak 0-ról kitalálta a prágai/pozsonyi sztorit és valójában csak márkos ügy ítéletére reagált úgy, hogy napokig nem merte végogolvasni.
NSZKSZ az áldozatos munkáért!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Abból csak én láttam személyesen hármat :D tény hogy a netszemetelő kujafi, naponta ráver ezzel a teljesítménnyel a volt Omegára.
KURVArangy
Volt ilyen? :D
Nyilván hárman-négyen reszelik éppen egy számára kisebb vagyonnak tűnő összegért, amikor megállítja őket, hogy: "Fiúk, most tíz perc szünet, amíg megnézzük együtt egy seggrészeg gnóm nyekergését."
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Még mázli, hogy elmebeteg, és nem esik le neki, hogy a többszöri visszavonulásának bejelentése teszi totál hiteltelenné.
Képtelen eltakarodni.. :)
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold

Le a kalappal a showrunnerek előtt.Az a szürreális forgatókönyv,hogy a gyagyásbuzi vágyainak tárgyai szövetkeznek, sőt életvitelszerűen együtt élnek,megvalósult.A zsírbálna életreszóló mennyiségű zsarolóvideót gyárthat, Tibi pedig mielőtt újra tyoproniért csinálná a máltai mellett, megtapasztalhatja myomorult létezésének legkényelmesebb időszakát.
Mi van, még a végén bezárja a polóblogot is?
Mondjuk egy Mercédeszt kihozhat a Laura szalonjából egy órára pár tízezer fütyiért.
TIBIT
Punszisza a lekjopp!
de minek ?
KURVArangy
Eddig tartott a nagy visszavonulás? Kurva anyádat Pedofil!
Úgy nem jön ki a szóvicc.
A tavaszi felpörgést követően, hosszas visszavonulás után a júniusi felpörgés keretében válaszolok a nézők kérdéseire immár többedik alkalommal. Sajnos mindig vannak olyan témák, amikről beszélni kell. Megjegyzem szigorúan nevek nélkül említem Laurát és a Mercit, Gézáról pedig nem mondok semmit.
Így egyeztünk meg, szerintem ez érthető. Ez a taktika a trollok ellen a Márknál is nagyon jól bevált, azóta is rendben törleszt mindenki.
Na Dancsó mód, csá.
Szerző:
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 05, 2024 11:11:18
Válasz
(25)
x17)
Válasz
(25)
A kurva anyádat miért nem számoltad bele te púpos köcsög?
Punszisza a lekjopp!
Balogh
(
x1)
Jun 05, 2024 11:12:02
x1)
Gondolom a feljelentés is ennyire hihető...
Csak csendben írom, de egy zaklatási per csak akkor állja meg a helyét, ha már mindent megtettek azért, hogy az illető ne érje el őket. Ha továbbra is beszélnek vele, akkor nem állja meg a helyét, de a "hölgyek" ennyire ostobák. Ennyit a feljelentésről.
kripli figyelő
(
x12)
Jun 05, 2024 11:12:22
x12)
Azt se tudja már mit hazudott.Ez volt a 5-6. tisztázós lájvja amiben összeszámolta miket hazudott eddig az évek alatt.Mindegyikben mást állít.Még ő maga is szégyenli hogy egy férfival baszott először és utoljára.
A tiltás láthatólag egyre jobban bassza az egóját is.Hiába vergődik nem kapja meg a reakciókat amire számított.Tulajdonképpen a mostani flokkokkal is azt mantrázza asodi fontos asodi számít.Nem tudja feldolgozni hogy egy tollvonással kiírták és senkinek sem hiányzik.
A tiltás láthatólag egyre jobban bassza az egóját is.Hiába vergődik nem kapja meg a reakciókat amire számított.Tulajdonképpen a mostani flokkokkal is azt mantrázza asodi fontos asodi számít.Nem tudja feldolgozni hogy egy tollvonással kiírták és senkinek sem hiányzik.
Hotyfolt
Jun 05, 2024 11:14:02
Reggeli flokk
gofile.io/d/AlslOt
Na bejj
Työrike szlopálás reggel 8-kor
Mostmár tényleg nem gyakorol neveket, de azért erre még muszáj reagálnia
Fel van háborodva hogy azt mondták neki állandóan kipofázik mindent és szart kavar
2 héttel ezelőtti szombat hetyetye ismét: megbeszélte a szegedi kurvákkal, hogy mostmár tényleg nem leakelnek egymásról dolgokat, nem emlegetnek fel régi sérelmeket valamint nem ártanak szándékosan a másiknak
Gyagya még ezt is elnézte a lamantinnak "lehetett más forrásból"
Ez elküldte hangüzenetben, de az is kikerült
Utána Gayza kezdte el zaklatni a szegedieket, meg lett mondva asodinak hogy beszéljen a dagadékkal
Ismét megerősíti hogy Fülzsír megbaszta tibit
Kedden grazi kávézós kép leak, a fórumra olyan hamar kikerült hogy még a kávéját sem fejezte be :DD
Majdnem kibaszták a kávéházból, mert elkezdett a leakre anyázós hangüzenetekben süsüzni
"kurva kurva kurva" ezt loopolta
Ezután még újabb kávét kért - szívrohamocska integet -
4 száma van Fülzsírhoz, de egyiken se érte el
Szívesen átkülték a szegedieket az új számát, beszélt a pótapukával, ekkor ez lett az orrára koppintva
A fentiek után is még simulni akart a szegedi kurvákhoz, de letiltás lett a jutalma
3 nap alatt nagyon kiakadt rájuk :D
Hétvégi fajtalankodás után úgy érezte ő egy bizalmi barát
1 órán át próbálta "csúcsra juttatni" a Tibit *ásít*
Erre még a "pesti csávó" sem volt hajlandó
Karácsonykor is 1 órán át maszatolt, akkor a drogra fogta tranyó
"hihetetlen de most tényleg nincs semmi féle drog szegeden"
Most a töményt hozta fel Tibi a libidó csökkenés okaként
Házi balekként sem tud már funkciónalni, aki csak néha felbukkan és lefetyel
Így mostmár könnyen el tudja engedi a tranyót *ásít*
Ha ezt elmondja neki - hogy egészségügyi problémája van és hiába próbálja kielégíteni *broáf*- Tibi akkor nem sértődik meg
A letiltás nem megoldás
7:30 Sziasztokheló
gofile.io/d/AlslOt
Na bejj
Työrike szlopálás reggel 8-kor
Mostmár tényleg nem gyakorol neveket, de azért erre még muszáj reagálnia
Fel van háborodva hogy azt mondták neki állandóan kipofázik mindent és szart kavar
2 héttel ezelőtti szombat hetyetye ismét: megbeszélte a szegedi kurvákkal, hogy mostmár tényleg nem leakelnek egymásról dolgokat, nem emlegetnek fel régi sérelmeket valamint nem ártanak szándékosan a másiknak
Gyagya még ezt is elnézte a lamantinnak "lehetett más forrásból"
Ez elküldte hangüzenetben, de az is kikerült
Utána Gayza kezdte el zaklatni a szegedieket, meg lett mondva asodinak hogy beszéljen a dagadékkal
Ismét megerősíti hogy Fülzsír megbaszta tibit
Kedden grazi kávézós kép leak, a fórumra olyan hamar kikerült hogy még a kávéját sem fejezte be :DD
Majdnem kibaszták a kávéházból, mert elkezdett a leakre anyázós hangüzenetekben süsüzni
"kurva kurva kurva" ezt loopolta
Ezután még újabb kávét kért - szívrohamocska integet -
4 száma van Fülzsírhoz, de egyiken se érte el
Szívesen átkülték a szegedieket az új számát, beszélt a pótapukával, ekkor ez lett az orrára koppintva
A fentiek után is még simulni akart a szegedi kurvákhoz, de letiltás lett a jutalma
3 nap alatt nagyon kiakadt rájuk :D
Hétvégi fajtalankodás után úgy érezte ő egy bizalmi barát
1 órán át próbálta "csúcsra juttatni" a Tibit *ásít*
Erre még a "pesti csávó" sem volt hajlandó
Karácsonykor is 1 órán át maszatolt, akkor a drogra fogta tranyó
"hihetetlen de most tényleg nincs semmi féle drog szegeden"
Most a töményt hozta fel Tibi a libidó csökkenés okaként
Házi balekként sem tud már funkciónalni, aki csak néha felbukkan és lefetyel
Így mostmár könnyen el tudja engedi a tranyót *ásít*
Ha ezt elmondja neki - hogy egészségügyi problémája van és hiába próbálja kielégíteni *broáf*- Tibi akkor nem sértődik meg
A letiltás nem megoldás
7:30 Sziasztokheló
Jun 05, 2024 11:14:02
sörtötbontok
(
x8)
Jun 05, 2024 11:15:00
x8)
Netyvenkét évesen arról flokkol, hogy kivel-hányszor-hol baszott.
Miközben a radar alatt van.
Nemnormalis.jpg
Miközben a radar alatt van.
Nemnormalis.jpg
Endi Vajna
(
x11)
Jun 05, 2024 11:17:07
x11)
Endre ha már így visszavonultál lógsz nekünk egy Rittenhouse flokkal!!!
Miskolci kollegáidra akartál vele reflektálni hahó!
Miskolci kollegáidra akartál vele reflektálni hahó!
hegesztőnő
(
x3)
Jun 05, 2024 11:18:35
x3)
nagyon nevetek endre... mindenki mellőz, ezért a trolljaiddal kell beszélgetned.
ráadásul teljesen abnormális az életed és a szexualitásod, szexhirdetés, buziszauna meg swinger meg egy befordított gennyező fasz... elbaszottul elmebeteg vagy... életedben nem volt egy normális emberi kapcsolatod mert mindenki menekül mellőled...
ráadásul teljesen abnormális az életed és a szexualitásod, szexhirdetés, buziszauna meg swinger meg egy befordított gennyező fasz... elbaszottul elmebeteg vagy... életedben nem volt egy normális emberi kapcsolatod mert mindenki menekül mellőled...
40_éves_junior
(
x6)
x6)
5 nő hetyetye
Csak én nem látom a felsorolásban se a Lauját, se a mejcit? Mi van púp, akkor most hogy van ez, mejszisza csak akkor nő amikor éppen nem zárkózik el a kommunikációtól? Lauráról eddig is tudtuk hogy csak csicskulni meg házikoboldkodni jártál oda.
MaxPayne
(
x24)
Jun 05, 2024 11:19:35
x24)
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 05, 2024 11:20:54
x13)
Endre az egyetlen balek aki eljutott a lamantinhoz es nem tudta megbaszani, mert egy rossz buzi. Inkabb gayzaval buzult es mcistit nezett
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
-
Jun 05, 2024 11:21:06
Ez nem úgy működik hogy az áldozatnak menekülnie kell,telefonszámot váltania,elköltöznie,nevet változtatni,bujkálni,rettegni,nem felvenni idegen számokról hívást stb.Ha bizonyítható a zaklatás,ami gyagyás esetében nem nehéz,akkor megáll a dolog.
Jun 05, 2024 11:21:06
trolléga
(
x30)
Jun 05, 2024 11:23:33
x30)
Hol? Én azóta sem tudom mi lett az itelet.
Valszeg a Márkos ügy lesz
forum.sodika.org/?pageNo=14516&highlight=1467043#comment-1467043
Csak hát hazudós sodi asodi ugye
CafkaMarci
(
x6)
Jun 05, 2024 11:23:40
x6)
Hogyan mondd el egyetlen autista körmondatban, hogy egy incel szűzbuzi vagy anélkül, hogy elmondanád, hogy egy incel szűzbuzi vagy:
"Én azzal a koncepcióval jöttem el, hogy én egy bizalmi barát vagyok, aki időnként lemegy és segít, hogy megadja azt, amit más nem hajlandó, mert mondjuk egy egész órán keresztül lelkesen próbálkozni, hogy hátha eljut a csúcsra valaki, az egy olyan dolog, hogy csak én vagyok rá hajlandó, nem tudom, hogy tud-e olyat találmi, aki erre hajlandó lenne, mert még akivel nagyon össze akart volna költözni, a pesti csávó is úgy volt vele, hogy 10 perc alatt végzett, és közölte, hogy ő 24 órás, úgyhogy most úgy-úgy-úgy úgymaradt."
Igazad van fifke, te vadászbika. Rajtad kívül senki sem hajlandó egy órás áldozatot hozni senki másért, csak te.
És igen, mindenki csak "hajlandóságból" bújik ágyba másokkal, nem azért, mert mondjuk élvezi és/vagy kívánja a partnerét.
Csupán legenda az is, hogy vannak, akik annyira élvezik a partnerük társaságát, hogy az egész hétvégét/nyaralást az ágyban töltik fiakkra nélkül - ne dőlj be az ilyen mendemondáknak!
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
"Én azzal a koncepcióval jöttem el, hogy én egy bizalmi barát vagyok, aki időnként lemegy és segít, hogy megadja azt, amit más nem hajlandó, mert mondjuk egy egész órán keresztül lelkesen próbálkozni, hogy hátha eljut a csúcsra valaki, az egy olyan dolog, hogy csak én vagyok rá hajlandó, nem tudom, hogy tud-e olyat találmi, aki erre hajlandó lenne, mert még akivel nagyon össze akart volna költözni, a pesti csávó is úgy volt vele, hogy 10 perc alatt végzett, és közölte, hogy ő 24 órás, úgyhogy most úgy-úgy-úgy úgymaradt."
És igen, mindenki csak "hajlandóságból" bújik ágyba másokkal, nem azért, mert mondjuk élvezi és/vagy kívánja a partnerét.
Csupán legenda az is, hogy vannak, akik annyira élvezik a partnerük társaságát, hogy az egész hétvégét/nyaralást az ágyban töltik fiakkra nélkül - ne dőlj be az ilyen mendemondáknak!
D_Dezső
(
x29)
Jun 05, 2024 11:25:30
x29)
Sodika trófeái egy helyen :)

hegesztőnő
(
x3)
Jun 05, 2024 11:27:24
x3)
menniyre éretlen gyerekes ha valaki azt a szót használja állandóan egy női nemi szervre hogy "phináját" kinyíltam a pináját, megbasztam a pináját... soha nem volt dolgod nővel, életedben egyszer engedte valaki beleverni az undorító farkadat egy lyukba és az egy tibi nevű férfi volt, aki levágta a saját faszát hogy legyen egy lyuknak nevezhető sebbhelye... és te azt nyalogatod, beteges szar korcs vagy endre
trolléga
(
x30)
Jun 05, 2024 11:27:37
x30)
Valaki csekkolja valahol le az öreg horgász képeit, van egy gyanúm ez az ing az övé lesz. Gyagya anyáddal mit loptatok el még az öreg Nász bácsitól?

Balogh
(
x1)
Jun 05, 2024 11:28:50
x1)
Ez nem úgy működik hogy az áldozatnak menekülnie kell,telefonszámot váltania,elköltöznie,nevet változtatni,bujkálni,rettegni,nem felvenni idegen számokról hívást stb.
Nem kell bujkálni, csak a magyar jogrendszer ezt várja el, addig egy lépést se tesz. Nyilván nem ez a logikus gondolkodás, de az ügyészség se tud lépni, ha a "zaklatott" feljelentést tesz, de közben kommunikál a "zaklatóval"
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 05, 2024 11:29:28
x10)
Lehet hogy 40 éves a phatászbika, de a teste egy 70 évesé.
-
Jun 05, 2024 11:31:06
Azért ragad magával ez a csaj, mert mintha csak az a 15 évvel ezelőtti, Blahánál lakó szakácslány lenne, akivel életemben először csókolóztam, miközben a sliccemet hozzá dörzsöltem. :D
Ennyi történt a szakácslánnyal. Első csókolózás 17 évesen. Ma már úgy emlékszik a pajzs, hogy dugtak.
Jun 05, 2024 11:31:06
nemet mondtak
(
x4)
Jun 05, 2024 11:31:38
x4)
menniyre éretlen gyerekes ha valaki azt a szót használja állandóan egy női nemi szervre hogy "phináját" kinyíltam a pináját, megbasztam a pináját... soha nem volt dolgod nővel, életedben egyszer engedte valaki beleverni az undorító farkadat egy lyukba és az egy tibi nevű férfi volt, aki levágta a saját faszát hogy legyen egy lyuknak nevezhető sebbhelye... és te azt nyalogatod, beteges szar korcs vagy endre
Ugyanúgy beszél, mint a hozzá hasonló fejlettséggel rendelkező, többi 10-12 éves gyerek. Ezért van az is, hogy ő mindig "megbaszta" a masikat. Bár, pont a mai flokkban a dugást szót is használja, előtte nem igazán csinált ilyet. Valami komoly baj lehet a rendszerben.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 05, 2024 11:31:52
x13)
Balogh
(
x1)
Jun 05, 2024 11:32:57
x1)
Nálunk a kinti kutyák alatt van ilyen. Lehet a macskáktól nyúlta le.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 05, 2024 11:34:48
x10)
Vera nénit meg a jó édes anyádat kihagytam a felsorolásból fifi!
Álmodjatok Rémeket!
cucksodi
(
x3)
Jun 05, 2024 11:38:47
x3)
Jól sikerült ez a visszavonulás is.
puskapoj
Kakaspina
(
x24)
Jun 05, 2024 11:47:47
x24)
Úgy gondoltam ez a Nász Imre Stylist Studio csak poénnak indul.
De nem.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
De nem.
-
Jun 05, 2024 11:48:39
Újabb flokk.
Jun 05, 2024 11:48:39
nmthrwwy420
(
x12)
Jun 05, 2024 11:49:50
x12)
Ismét visszavonul. * ásít *
Ki az az Endre bácsi?
-
Jun 05, 2024 11:51:04
Ez nem úgy működik hogy az áldozatnak menekülnie kell,telefonszámot váltania,elköltöznie,nevet változtatni,bujkálni,rettegni,nem felvenni idegen számokról hívást stb.
De ha gyagya felmutatja azt, hogy Laura hívta oda (aminek valljuk be 100% az esélye csak persze azt hazudja a lamantin, hogy ő nem mert ő csak áldozat) akkor baszhatja a feljelentését. Plusz ha utána is folyamatosan beszélget vele és kommunikál akkor pláne.
Jun 05, 2024 11:51:04
Gyors Cigány
Jun 05, 2024 11:51:48
Ez az utolsó flokkozás is olyan mint az stníi. Legalább látszik, hogy mennyit számít a fórum bansz.( ha up to date vagyok még korlátozva van a fikás)
Egyszerűen nem bír meglenni magában
Egyszerűen nem bír meglenni magában
Jun 05, 2024 11:51:48
Endi Vajna
(
x11)
Jun 05, 2024 11:52:27
x11)
Újabb flokk tiktiken a visszavonult videóstól.
trolléga
(
x30)
Jun 05, 2024 11:53:07
x30)
EZ A FORDOS NÉNI??
Akkoriban nem voltam itt, Verának mi volt a polgári foglalkozása? Ő volt a szexnagyi is nem?
Hmm lehet neked lesz igazad Fordos nénit emlegette középvezetőként forum.sodika.org/?pageNo=3823#comment-391992
De legalább az megvan honnan jönnek ezek a régies kifejezései, hát nyugdíjasok közt nevelkedett forum.sodika.org/?pageNo=3836#comment-393320
Balogh
(
x1)
Jun 05, 2024 11:53:22
x1)
Újabb flokk tiktiken a visszavonult videóstól.
Hol? Link vagy ilyenek?
Endi Vajna
(
x11)
Jun 05, 2024 11:54:11
x11)
Hol? Link vagy ilyenek?
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 05, 2024 11:54:12
x10)
Visszavonul, de lesz még 1 (1000) live.
Álmodjatok Rémeket!
Balogh
(
x1)
Jun 05, 2024 11:55:27
x1)
NSZKSZ
nemet mondtak
(
x4)
Jun 05, 2024 11:55:34
x4)
Beszarok az ideggyenge féregtől.
Pont be akartam írni poénból, hogy ma még nem fonult fissza, és de... :D
Pont be akartam írni poénból, hogy ma még nem fonult fissza, és de... :D
trolléga
(
x30)
Jun 05, 2024 11:56:08
x30)
Nagy a pofája, hogy asszondja várja a lekövetős tjojjokat a best előtt meg a parkban.
-
Jun 05, 2024 11:56:30
Nem tett le a bécsi jogosítványról. Confirmed.
Teljesen elmebeteg. Van levelező troll aki tudja tájékoztatni az osztrák közlekedési hatóságot,hogy egy segélycsaló migri egy másik unios országban alkalmatlanként ilyen terveket szövöget?
Teljesen elmebeteg. Van levelező troll aki tudja tájékoztatni az osztrák közlekedési hatóságot,hogy egy segélycsaló migri egy másik unios országban alkalmatlanként ilyen terveket szövöget?
Jun 05, 2024 11:56:30
Endi Vajna
(
x11)
Jun 05, 2024 11:56:35
x11)
Endre ismét radar alatt akar mozogni, hogy a trollok ne ártsanak neki.
De Endre!!!!! Te pofázod ki mindig hol vagy és mit csinálsz!!!
De Endre!!!!! Te pofázod ki mindig hol vagy és mit csinálsz!!!
Balogh
(
x1)
Jun 05, 2024 11:57:42
x1)
Sikertelen, így nem kell az oktatót felvilágosítani gyagya. Sőt! elárulok valamit, ha PÁV off akkor nem is lehet vezetgetni, még oktatóval sem! A szabály az szabály, de te bugyuta szhar vagy fikás!
40_éves_junior
(
x6)
Jun 05, 2024 11:59:47
x6)
Nagy a pofája, hogy asszondja várja a lekövetős tjojjokat a best előtt meg a parkban.
Nemhiszem hogy ez most nagypofájúskodás, szerintem azért ajánlgatja ilyen bőszen, mert bejött a Grazi gányolda.
nemet mondtak
(
x4)
Jun 05, 2024 12:01:23
x4)
Kurva mindegy mit mond vagy csinál, a végén úgyis mindig ő baszik rá. Ekkora BALEK nincs még egy a Földön.
Ténfép
(
x5)
Jun 05, 2024 12:01:52
x5)
Sodika trófeái egy helyen :)
Egy trófeát kihagytál, hahó!
Nem vágom a jelszavam
Jun 05, 2024 12:03:17
az első éjszaka után amit Tiborral töltött, azt mondta a buzikurva,hogy férfi lett a fikasbol, szál tuti a Tibi előtt csak a markában járt a halott szamarfasz. Jun 05, 2024 12:03:17
trolléga
(
x30)
Jun 05, 2024 12:03:36
x30)
Rövid hotyfolt
Még mindig várja a PÁF eredményt meg a felvételről a visszajelzést :DD
Azt hiszi a tjojjok csak akkor dolgoznak a háttérben ha ő maga bejelenti a bukást, melócsát, bármit. Hát ez nagyon hülye!
Mostmár tényleg fisszafonul, ki szeretne békülni mindenkivel. Corvin sétány 4 kipofázás ismét. Szegedi kurvák jelentkezését továbbra is várja, de bárki más odamehet hozzá, ő békejobbot nyújt.
Mára még lájfszot ígér.
Azt hiszi a tjojjok csak akkor dolgoznak a háttérben ha ő maga bejelenti a bukást, melócsát, bármit. Hát ez nagyon hülye!
Mostmár tényleg fisszafonul, ki szeretne békülni mindenkivel. Corvin sétány 4 kipofázás ismét. Szegedi kurvák jelentkezését továbbra is várja, de bárki más odamehet hozzá, ő békejobbot nyújt.
Mára még lájfszot ígér.
Sztrapacska
(
x6)
Jun 05, 2024 12:03:41
x6)
Minden rezdülése a faszpinának szól, aki ezek szerint továbbra is le sem szarja és valaszra sem méltatja. Egy kétségbeesett szerelmes buzi pusztába kiáltott vergődése ez.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
MaxPayne
(
x24)
Jun 05, 2024 12:04:58
x24)
Rövid hotyfolt
Mára még lájfszot ígér.
Mára még lájfszot ígér.
Nem baj, nyujtson csak.
Mi meg tovabbi faszerdoket nyujtunk neki.
Nagyon hulye.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 05, 2024 12:06:36
x17)
Gyagyás buzi itt hintáztatni csak téged lehet a trollokat nem:)
Punszisza a lekjopp!
KicsiNéző
(
x13)
Jun 05, 2024 12:07:40
x13)
A 3 napja visszavonult videós ismét bejelenti, hogy visszavonul.
De hát Endre, nem lehet visszavonulni, amikor olyan fontos témák vannak, hogy:
- Minden platformra külön videót kell feltenni arról, hogy visszavonulsz
- Részegen kimondasz dolgokat amiket nem akartál, ami miatt bocsánatkérős/tisztázós videók kellenek
- És hát persze kivételesen reagálni kell a nem olvasott fórum kérdéseire arról, hogy hány nővel voltál
De hát Endre, nem lehet visszavonulni, amikor olyan fontos témák vannak, hogy:
- Minden platformra külön videót kell feltenni arról, hogy visszavonulsz
- Részegen kimondasz dolgokat amiket nem akartál, ami miatt bocsánatkérős/tisztázós videók kellenek
- És hát persze kivételesen reagálni kell a nem olvasott fórum kérdéseire arról, hogy hány nővel voltál
Balogh
(
x1)
Jun 05, 2024 12:07:47
x1)
te szhar darab! Nincs békejobb, se semmilyen péküljünk ki! A szavaknak nagy súlyuk van. Te a föld alatt is kártékony vagy.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 05, 2024 12:10:25
x23)
Tegnapi napról.
"12:43-kor úgy tűnt, mintha live-ot próbált volna indítani, de 3 perc alatt kikapcsolta, aztán elvonult egy szaunába. Erről 20:56-kor, a nap utolsó flokkjában számolt be, miközben a szállása felé ballagott. '
Ugy tűnik ezen a héten délelőtt kell a migráns idomitóba járnia ellentétbe a korábbi hetekkel mikor délután fél 2-re járt. Vajon mi változott? Ugye Hétfőn is délután buzigözbe volt, meg akkor tegnap is. Illetve a mai flokkokat még nem láttam, de nem lepődnék meg ha azokat is délelőtti szünetekbe venné fel.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
"12:43-kor úgy tűnt, mintha live-ot próbált volna indítani, de 3 perc alatt kikapcsolta, aztán elvonult egy szaunába. Erről 20:56-kor, a nap utolsó flokkjában számolt be, miközben a szállása felé ballagott. '
Ugy tűnik ezen a héten délelőtt kell a migráns idomitóba járnia ellentétbe a korábbi hetekkel mikor délután fél 2-re járt. Vajon mi változott? Ugye Hétfőn is délután buzigözbe volt, meg akkor tegnap is. Illetve a mai flokkokat még nem láttam, de nem lepődnék meg ha azokat is délelőtti szünetekbe venné fel.
Vaják
(
x6)
Jun 05, 2024 12:11:38
x6)
KicsiNéző
(
x13)
Jun 05, 2024 12:11:48
x13)
Ugy tűnik ezen a héten délelőtt kell a migráns idomitóba járnia ellentétbe a korábbi hetekkel mikor délután fél 2-re járt. Vajon mi változott?
Valszeg másik kurzus.
-
Jun 05, 2024 12:15:13
Valszeg másik kurzus.
Váltott hetek vannak.Egyik héten délelőtt a másikon délután. Jun 05, 2024 12:15:13
nemet mondtak
(
x4)
Jun 05, 2024 12:17:11
x4)
Valszeg másik kurzus.
Cipőfűző bekötő tanfolyam talán?
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 05, 2024 12:26:24
x5)
visszavonulok de azért ha bárki keresne. ha BÁRKI akár még bizonyos szegediek is. ha békülni akarnátok. hallod mejszi. legyszi ugye hallod.
buniBanki
(
x2)
Jun 05, 2024 12:26:37
x2)
Új flokk hány "nővel" volt együtt hát beszarok
Endre, egy tipp: te mint nagy videós-gamer csinálhatnál egy jó kis retró témájú adást a Commodore 64-ről és hogy a kedvenc undorító témádat is bele tudd szőni, mondhatod, hogy egy évben jelent meg, mint az egyetlen "nő", akit megphaszztál, vagyis 1982-es, mint a kis Kaffka Tibike
halászlé
(
x24)
Jun 05, 2024 12:34:34
x24)
az azért tegyük hozzá, mégha igaz is, ez is csak fiagrával sikerült, ami autumatek alapján lehet 4 is
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 05, 2024 12:37:26
x23)
Váltott hetek vannak.Egyik héten délelőtt a másikon délután.
Én úgy emlékszem, hogy csak Április első hetébe mikor elkezdet járni az idomitóba, akkor járt csak délelőtt. Azt követő hetekbe mindig délután ment. Ezt onnan lehetet tudni például, hogy ha volt délelőtt is live akkor főleg Bécsbe kódorgót, lásd mikor gondok voltak a tb-vel neki, illetve délutánoként szokott a parkból lájvozni mindig. De volt olyan is hogy mikor végre elintézte hogy a napi limit megszünjön a kártyán ott is délelőtt lájvozot, miközben a várost járta. Következö héten meg ment délután felvételizni a Bécsi céghez, elsö körbe, aminek azért örült mert úgy igazoltan lehetet távol az idomítóból. Ebből meg kiderül, hogy minimum 2 egymást követő héten is délután kellet mennie. Ezek főleg azelőtt voltak, hogy ugye 2 hete kitalálta, hogy többet nem videózik majd. Ami látjuk milyen jól sikerült. :) Mult hetet meg majdnem teljesen ellógta, talán csak Hétfőn volt bent. Mivel Kedden Grázba volt felvételin, Szerdán a Bécsi cégnél volt második körön, Csütörtök ünnepnap volt Ausztriába, Pénteken meg ugye PÁV-on volt. Igy érkeztünk meg ehhez a héthez és hogy délelőtt jár.
banshee
(
x24)
Jun 05, 2024 12:37:30
x24)
10 órai flokk
gofile.io/d/f7h2QL
Bécsben üldögél a napfényben, Nász bácsi ingpólójában
Fórumozgatott a fatászpika, ott írták a nőügyeiről, ezért erre most muszáj reagálnia
Összezámolta hány nővel volt eddig összesen, 5 jött ki
- 17 évesen rövid hajú szakácsnő (sose mesélt róla, csak Goldától tudunk róla)
gofile.io/d/f7h2QL
Bécsben üldögél a napfényben, Nász bácsi ingpólójában
Fórumozgatott a fatászpika, ott írták a nőügyeiről, ezért erre most muszáj reagálnia
Összezámolta hány nővel volt eddig összesen, 5 jött ki
- 17 évesen rövid hajú szakácsnő (sose mesélt róla, csak Goldától tudunk róla)
De mesélt, dugás nem volt, csak hozzá dörgölte a sciccét. Olyan volt, mint a bolondos tekintetű lány a klippben.
[quote-Hotyvolt]- egyetemi swingeres kaland Pesten, tegnap mesélt erről. Feszéjezve érezte magát a nő, ezért állítása szerint csak a lakásán volt akció [/quote]
Kotonelhozós sztori
[quote-Hotyvolt]- Pejlinyi orosz lány *ásít* Vele állítása szerint szaunában volt akció [/quote]
Miatta bocsátotta meg az 1944-45-ös orosz háborús bűnöket.
[quote-Hotyvolt]*työrike szlopálás*
- Kolossy téri időkben 2 nő, ők az "egyetemista csődör" hirdetésre jelentkeztek, egyik egy molett hölgy, 2-3* rakta meg, a másik egy "középvezető hölgy", hozzá sokáig eljárt. De ő állandóan masszíroztatni akarta magát, gyagya masszázs közben pedig inkább a híreket nézte, nem a pináját. Gyagya megelégelte ezt, mert még fizetést sem kapott a masszázsért, aztán ki is költözött *szünet * Németországba
Ennyi az 5[/quote]
Az xxl trikós szexnagyi.
[quote-Hotyvolt]Asodi nem ismerkedős, csak véletlen akad össze az embejekkel
Trollok unszolják hogy regisztráljon társkeresőre
Ha a farokveres is szex akkor végülis Szandikát is beleszámolja
Továbbra is gondolkozik a társkeresős regisztráción
Ezzel most válaszolt a kérdésre - amit senki nem kérdezett
4:31 sziasztok jó napot[/quote]
A freeblogon írt egy csajról, akit annyit reszelt, hogy félbe kellett hagyni a baszást, mert elfáradt. Az lemaradt.
Elfelejtette, hogy akkor mit hazudott.
Vaják
(
x6)
Jun 05, 2024 12:37:53
x6)
Reggeli 2.flokk:
www.bitchute.com/video/vAJWi7ilGC5f
www.bitchute.com/video/vAJWi7ilGC5f
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 05, 2024 12:42:59
x5)
de érted. úgy nyújtja a békejobbot mintha a turbó faszánál meg viktoros screenshotoknál, tehát a semmin kívül bármit is tudott volna ártani.
tehát érted. belekötök valakibe a kocsmába, majd miután véresre ver úgy hogy én hozzá se tudtam érni, mondom hogy jó NE BÁNTSUK EGYMÁST TOVÁBB.
tehát érted. belekötök valakibe a kocsmába, majd miután véresre ver úgy hogy én hozzá se tudtam érni, mondom hogy jó NE BÁNTSUK EGYMÁST TOVÁBB.
Vaják
(
x6)
Jun 05, 2024 12:52:33
x6)
Pardon, így vannak sorban a flokkok:
1.: www.bitchute.com/video/lp6RFs0bfjkp/
2.: www.bitchute.com/video/L7PPRU55khr4/
3.: www.bitchute.com/video/vAJWi7ilGC5f/
Jó "szórakozást" trollégák
1.: www.bitchute.com/video/lp6RFs0bfjkp/
2.: www.bitchute.com/video/L7PPRU55khr4/
3.: www.bitchute.com/video/vAJWi7ilGC5f/
ascites
(
x57)
Jun 05, 2024 12:53:42
x57)
Akkor valaki bedobta ide, hogy mi az a Prágai levél?!
A nagy leakhegyek során volt egy üzenet (nem tudtuk meg kitől származott), ami szerint a fikás csak 0-ról kitalálta a prágai/pozsonyi sztorit és valójában csak márkos ügy ítéletére reagált úgy, hogy napokig nem merte végogolvasni.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 05, 2024 12:55:47
x38)
Újabb kutatások a végrehajtó funkciók zavarát hangsúlyozzák, mint az ADHD tüneteit magyarázó legfontosabb eltérést. A végrehajtó funkciók a célvezérelt (goal-oriented) viselkedés kivitelezését, végrehajtását, szabályozását foglalják magukba. A végrehajtó funkciók leírására többféle mutatót használnak, amelyek közül is kiemelkednek a következők:
1) kognitív flexibilitás, azaz a változó környezet követelményeinek tükrében való gondolkodás
2) kezdeményezés, önálló feladat kezelés
3) interferencia kontroll, irreleváns ingerek kiszűrése, elnyomása, ill. információk előhívása a memóriából
4) tervezés, szervezés, azaz a célok felállítása, logikai sorrendben történő viselkedés szervezés
5) irreleváns információk visszatartása, egy adott viselkedés megfelelő időben történő leállítása
6) önellenőrzés, ön-monitorozás, azaz a gondolatok és viselkedés ellenőrzése és szükség esetén történő módosítása
7) munkamemória,információ megtartása, kezelése
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
1) kognitív flexibilitás, azaz a változó környezet követelményeinek tükrében való gondolkodás
2) kezdeményezés, önálló feladat kezelés
3) interferencia kontroll, irreleváns ingerek kiszűrése, elnyomása, ill. információk előhívása a memóriából
4) tervezés, szervezés, azaz a célok felállítása, logikai sorrendben történő viselkedés szervezés
5) irreleváns információk visszatartása, egy adott viselkedés megfelelő időben történő leállítása
6) önellenőrzés, ön-monitorozás, azaz a gondolatok és viselkedés ellenőrzése és szükség esetén történő módosítása
7) munkamemória,információ megtartása, kezelése
halászlé
(
x24)
Jun 05, 2024 13:04:17
x24)
Pardon, így vannak sorban a flokkok:
1.: bitchute.com/video/lp6RFs0bfjkp/
2.: bitchute.com/video/L7PPRU55khr4/
3.: bitchute.com/video/vAJWi7ilGC5f/
1.: bitchute.com/video/lp6RFs0bfjkp/
2.: bitchute.com/video/L7PPRU55khr4/
3.: bitchute.com/video/vAJWi7ilGC5f/
NSZKSZ az áldozatos munkáért!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jun 05, 2024 13:06:31
x8)
Bazd meg Endre!!! Többször vonultál vissza mint az Omega együttes.
Heki a traki
-
Jun 05, 2024 13:07:33
Endre ha felülemelkedne bárki azon, hogy imbecíl vagy és büdös, lehet, hogy elfogadná a békejobbodat, de sajnos undorító helyekre nyúlkálsz vele, és azzal recskázol folyamatosan.
Jun 05, 2024 13:07:33
mikedp
(
x9)
Jun 05, 2024 13:13:38
x9)
Bazd meg Endre!!! Többször vonultál vissza mint az Omega együttes.
Abból csak én láttam személyesen hármat :D tény hogy a netszemetelő kujafi, naponta ráver ezzel a teljesítménnyel a volt Omegára.
ascites
(
x57)
Jun 05, 2024 13:14:50
x57)
Gratulálok, gyagya, lassan azokat is sikerül meggyőznöd, hogy sosem voltál nővel, akik eddig még ragaszkodtak ahhoz, hogy 50-60-as nőkbe beraktad a döglött pitont.
Hirtelen a 16 éves csaj felkerült a listára, Laura pedig lemaradt :D
Ekkora öngyülölő ostoba homárt :D
Hirtelen a 16 éves csaj felkerült a listára, Laura pedig lemaradt :D
Ekkora öngyülölő ostoba homárt :D
40_éves_junior
(
x6)
Jun 05, 2024 13:15:55
x6)
Gratulálok, gyagya, lassan azokat is sikerül meggyőznöd, hogy sosem voltál nővel, akik eddig még ragaszkodtak ahhoz, hogy 50-60-as nőkbe beraktad a döglött pitont.
Volt ilyen? :D
Sztrapacska
(
x6)
Jun 05, 2024 13:18:00
x6)
Géza hónalja kettőnek számít.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
halászlé
(
x24)
Jun 05, 2024 13:20:53
x24)
endrem szted a szisza "munka" közben nézi a péküjjünk ki flokkot?
Endre priusza
(
x11)
Jun 05, 2024 13:22:34
x11)
Sodi, Sodi, te nem figyeltél az oktatódra! Ő nem azt mondta, hogy 35 év alatt mindenki jogsit szerzett a keze alatt! Azt mondta, csak egy adta fel. És ugye nyelvtanilag te sem adtad fel, öt bukás után a PÁV -on eltiltottak, pedig te még mennél vizsgázgatni a világ végéig.
Endre, az oktatód mindig pontosan fogalmaz, nyelvtanilag most is igazat mondott!
Endre, az oktatód mindig pontosan fogalmaz, nyelvtanilag most is igazat mondott!
MaxPayne
(
x24)
Jun 05, 2024 13:25:14
x24)
Hogy értékeli az autipajzsod a következöket, Endre?
Nem tartod magad méltónak a tibihez, amig:
- nincs jogositványod
- nincs munkád
- nincs saját albérlet, ahová a kétkeresös háztartást *pr berendezheted
- nem hozol ki egy mercédeszt a szalonból
Csak nem hazudtál? Megint...
- nincs jogositványod
- nincs munkád
Tibor kisajkai
Jun 05, 2024 13:25:48
Bármiben fogadnék, hogy csak azért erőlteti ezt az “inkognito” módot hogy a szegedi kankósokat kíváncsivá tegye
friss jogsis troll
Jun 05, 2024 13:25:48
Endre priusza
(
x11)
Jun 05, 2024 13:29:47
x11)
endrem szted a szisza "munka" közben nézi a péküjjünk ki flokkot?
Nyilván hárman-négyen reszelik éppen egy számára kisebb vagyonnak tűnő összegért, amikor megállítja őket, hogy: "Fiúk, most tíz perc szünet, amíg megnézzük együtt egy seggrészeg gnóm nyekergését."
Eazy
(
x11)
Jun 05, 2024 13:32:06
x11)
Bármiben fogadnék, hogy csak azért erőlteti ezt az “inkognito” módot hogy a szegedi kankósokat kíváncsivá tegye
Még mázli, hogy elmebeteg, és nem esik le neki, hogy a többszöri visszavonulásának bejelentése teszi totál hiteltelenné.
kérdések
Jun 05, 2024 13:37:39

Jun 05, 2024 13:37:39
-
Jun 05, 2024 13:38:01
Le a kalappal a showrunnerek előtt.Az a szürreális forgatókönyv,hogy a gyagyásbuzi vágyainak tárgyai szövetkeznek, sőt életvitelszerűen együtt élnek,megvalósult.A zsírbálna életreszóló mennyiségű zsarolóvideót gyárthat, Tibi pedig mielőtt újra tyoproniért csinálná a máltai mellett, megtapasztalhatja myomorult létezésének legkényelmesebb időszakát.
Jun 05, 2024 13:38:01
Endre priusza
(
x11)
Jun 05, 2024 13:38:28
x11)
Most nézem a lájvot. Szerinted Endre, ki akar veled kapcsolatban békülni? A trollok gyűlölnek. A Laura és Tibcédesz mindig csak a lehúzható balekot látta benned. Géza nem haragszik rád, pénzért bármikor beszélget veled ez után is. Anyád le se szar már vagy negyven éve. Más meg nem áll veled szóba önként.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 05, 2024 13:42:49
x17)
Gyagyás buzi itt hintáztatni csak téged lehet a trollokat nem:)
Punszisza a lekjopp!
Endre priusza
(
x11)
Jun 05, 2024 13:43:00
x11)
Mi van, még a végén bezárja a polóblogot is?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 05, 2024 13:43:32
x17)
Nem valaszoltak még a melocsából? Akkor van egy apró de súlyos hírem
Punszisza a lekjopp!
Endre priusza
(
x11)
Jun 05, 2024 13:44:42
x11)
Hogy értékeli az autipajzsod a következöket, Endre?
- nincs jogositványod
- nincs munkád
- nincs jogositványod
- nincs munkád
Mondjuk egy Mercédeszt kihozhat a Laura szalonjából egy órára pár tízezer fütyiért.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 05, 2024 13:45:21
x17)
TIBIT
púpostulok
(
x2)
Jun 05, 2024 13:45:26
x2)
Korcs live
mikedp
(
x9)
Jun 05, 2024 13:46:01
x9)
Korcs live
de minek ?
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 05, 2024 13:46:41
x21)
Korcs live
Eddig tartott a nagy visszavonulás? Kurva anyádat Pedofil!
Endre priusza
(
x11)
Jun 05, 2024 13:47:47
x11)
TIBIT
Úgy nem jön ki a szóvicc.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 05, 2024 13:48:01
x17)
Jól osszátok be mert utolsó live!
Punszisza a lekjopp!
Endre priusza
(
x11)
Jun 05, 2024 13:49:45
x11)
Endre, akkor azt magyarázod az ádámcsutkával, hogy buzi vagy?
Darth Tibor
(
x7)
Jun 05, 2024 13:49:59
x7)
Gayza a liveban!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
tyodika
Jun 05, 2024 13:50:26
de minek ?
A tavaszi felpörgést követően, hosszas visszavonulás után a júniusi felpörgés keretében válaszolok a nézők kérdéseire immár többedik alkalommal. Sajnos mindig vannak olyan témák, amikről beszélni kell. Megjegyzem szigorúan nevek nélkül említem Laurát és a Mercit, Gézáról pedig nem mondok semmit.
Így egyeztünk meg, szerintem ez érthető. Ez a taktika a trollok ellen a Márknál is nagyon jól bevált, azóta is rendben törleszt mindenki.
Na Dancsó mód, csá.
Jun 05, 2024 13:50:26
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 05, 2024 13:50:32
x21)
Pedofil: büszke vagyok a nagy farkamra!
Endre priusza
(
x11)
Jun 05, 2024 13:52:14
x11)
"Ne kezdd el sorolni, ki ment végig az ádámcsutkáson, mert estig itt leszünk!"
Hafré
(
x9)
Jun 05, 2024 13:52:54
x9)
a live diohejban: ket buzi egy tibi
lépek ki mert hülyék vagytok
Endre priusza
(
x11)
Jun 05, 2024 13:53:35
x11)
-Mikor lesz meg a jogsi?
-Meg lehet hívni embereket.
-Meg lehet hívni embereket.
KicsiNéző
(
x13)
Jun 05, 2024 13:53:50
x13)
Kíváncsi vagyok mikor lesz a következő visszavonulós videó
Örebro
(
x17)
Jun 05, 2024 13:54:53
x17)
hello gyagya, mi haragbanvagyunk, de kibekulnek veled. mikor talålkozzunk pesten egy bekulös talira? remelem nem hazudtål es talålkozunk.
85 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™