Mi értelme van a vergődésnek Tajgi? Amellett, hogy kurvára nem lettünk beháromszögelve és elintézve, köszönjük jól vagyunk. Amit rólad viszont el lehet mondani.
Elég szar lehet a nyomozásod, hogy egy ártatlan zagyvarékasi műkörmösről mindent tud, de rólunk semmit.
Emlékezz, hogy tavaly már elküldtünk a faszba, elfelejtettünk, és folytattuk Endre szopatását, de te megint ártatlan embereket vontál bele a retardált bosszúdba.
A legviccesebb trollvadászos lájvod az volt, amikor élőben kérdeztek fel, te viszont csak buzisan a cipődet nézegetted. Szerinted ki fél egy görnyedt buzitól? Nem csoda, hogy az egész börtön seggbebaszott!
Tényleg, a büszkeséged, életed egyetlen szerelme, Sittes Sanyi hogy van? A múltkori kis látogatását már kipihente a segged?
Megmondtuk, hogy a pimaszkodást nem tűrjük! Sokan örülnének, ha megint egy STNÍI következne a részedről. A retard haverjaid persze más véleményen vannak, ők szeretnék, hogy folytasd a dezinformálást, és hogy személyes játszóterednek használd a fórumot.
A posztolt fenyegetéseid, meg az ültetett faszerdőid... *ásít* Ezeket már évek óta látjuk, halljuk, de semmi haszna és látszata nincs. Vannak itt jóval élelmesebb trollok, akik valódi munkát végeznek a szopatásod érdekében.
Bár kik vagyunk mi, hogy megmondjuk mit csinálj?! Ha úgy van kedved, folytasd nyugodtan a munkásságodat itt a fórumon, csak néha azért nézz hátra is miközben a focipályához bicegsz. Tudod a troll kerítések bárhol megjelenhetnek. És ha egy jó tanácsot megfogadsz, mostantól gyakrabban nézd át a holmijaidat, nehogy megint valaki a bizalmi körödből AirTag-et rejtsen el a Sárkány sörödbe!
Na puszi, puszi pici köcsög ;)
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Minden majom nagyobb IQ-val rendelkezik mint a tranyóbaszó sodi
Buzi soDI a soDI
Stílusra nekem is Tajgira hasonlít. Most nem régen volt ugyan, de ha már az újpalotai cselkirály, itt a nagy recept:
tartarossz.blogspot.com/2015/08/borton-receptek-smack-leves-gasztro.html
Hahó írta az előző oldalon.
Hihetetlen hogy ez már hányadik esélye, más nem hogy második hanem még első lehetőséget sem kap a szakmájában és kénytelen elmenni bolti alkalmazottnak.
Én hiszek a "dezinformációnak", hogy bejárós a melócsá AMS kiközvetítéss, ha remote lenne már rég haza takarodott volna és tényleg ladal alatt kusshadna, maximum fórumon figyelemkurvulna. A szállás, amit kikönyörgött az anyjától szerintem a következő hétre kell neki, pont emiatt.
AMS-től kijelentkez, melócsába be, majd hamarosan kibasszák, szóvál melócsából ki, AMS-hez be.
Itt azon múlik milyen gyorsan intéz ügyeket (höhöhh), mert visszamenőleg nincs segély.
Sajnos pont tegnap kapta a segélykét. De igen, jövő hónap 10-ig kell beosztania kb 1500 eurócsát. Fasza lesz ha tényleg bejárós és kialvatlanul,szarszagúan fog beesni a 10 ágyas hostelből.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Valaki tudja minek szokta levenni a szemüvegét? Ezzel a két üvegszem meresztegetéssel gecire fogyatékosnak néz ki, no nem mintha szemüveggel nem lenne az.
Tudom, lehet ki sem lát rajta mert nem tudja, hogy lekéne takarítani, de hátha van más ötlet.
blabla
Mert az egyik lakását valaki a szemüvegen tükröződő erkélykorlátból háromszögelte be.
Na igen, de elfelejti az alkoholistája, hogy a szemgolyója is csillog.
Na képkockázás, csá.
Ki is kerestem gyorsan, mert szerintem ez egy snecológiai peak moment :D forum.sodika.org/?pageNo=13746#comment-1390027
A gyagyásbuzi biztonságérzetének az apró morzsáit számolták fel itt éppen, azóta néha újra elkezd kicsírázni, de legalább nem unatkozunk.
Az AMS biztos nagyon fog örülni, hogy pár nap, esetleg hét után megint megy segélyért kuncsorogni.
Amilyen legendás tempóban intézi endre az ügyeit, ha 2 nap után kirúgják se kell majd segélyt fizetni neki decemberig.
Az a cég nagyon megérdemli Endrég, aki ezt a félkegyelműt jelen állapotában alkalmazza. Hidd el, ilyen mellényúlásokkal a következő üzleti év végét sem élik meg.
Ne görcsölj ezen trolléga, az élet mindig döntetlenre játszik.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Nem fityelsz! Endre ilyen fasza programozó, meg hát a Superman papírok (aka ajánlások)... Sajnos ez van. De én is arra teszek hogy nem lesz ideje megmelegedni sem az új helyen.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Aha aha… hát nekünk teljesen szimpi
Jöhet. Esetleg rohad az összes hátsó foga? Feketék már? Csak mert akkor az ügyfeleinkkel is tarthatná a kapcsolatot. Illetve az érdekelne minket még, hogy buzi-e? Akkor mindenféleképpen alkalmaznánk. Szeretnénk egy végetnemérő loopot hallgatni az LMBTQ partneréről aki lehetőség szerint legyen egy beszart, drogos hajléktalan átműtött férfi
MI KÖSZÖNJÜK!!
Deutschland den Deutschen, Ausländer raus!
De azt mondta, hogy üldözött LMBTQ-tag, azzal hitelesítve, nyíltan felvállalta előttünk az élettársát, aki egy kiherélt csöves férfi, aki most ugyan nincs vele és még egy jó darabig nem is lesz, de biztos így van, és elhisszük neki, mert szeretjük az LMBTHDTV-t.
És annyira báncsák őt, hogy most havi 40000 euro segély mellett is hajlékony szállón kell laknia. Furcsa, de biztos így van, mert ekkorát nem hazudna senki, ráadásul akinek ilyen eltorzult feje van, kötelességünk hinni, mert toleránsak vagyunk.
Asodi!
Azt írja a seggbekúrt: "aki legalább eljutott arra a tudati szintre, hogy nem eszik húst, mint a barbárok, az úgy tesz ahogyan én; kiveszi és kidobja az ízesítőt tartalmazó tasakot, mivel az marhaalkatrészeket és nyomokban kagylót is tartalmazhat, az élővilág pedig szent és sérthetetlen."
Hát bazdmeg cselkirály, te se leszel már ostobább, maximum a segglukad lesz tágabb. Nem támogatod az állatok legyilkolását, de azért megveszel egy terméket, aminek a legyártásához állatokat öltek meg. Csak te kidobod a zacsit, így legalább egész biztos, hogy értelmetlenül döglöttek meg. Bravó, a kurva anyád.
Elnézést az offért.

Na beeej, ezt csak úgy az arcodba szeretném vágni, Fikás.
Hol van az okleveled?
Nem áll rendelkezésre?
:DDDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Amikor német cégnek dolgozott, még nem volt ennyire leépülve. Akkoriban még nem kellett innia félóránként, hahó! Az osztrákok vették fel állandóan a sörszagú koboldot.
Én továbbra is azt mondom, hogy blöfföl a korcs. Ha lenne munkája, nem reklámozná, ahogy most csinálja.
Fél év (20 hét asszem). Első segély igényléshez kellett csak 1 év neki .
Fél év múlva hitelkiváltó hitelt is igényelhet.
De előbb fog leszokni a sörről és rendszeresen sportolni.
Minden hónap plusz forrás neki.Ez nem jó.
Punszisza a lekjopp!
szerintem amúgy már leesett, mert akkor nem excel tanfolyamra küldték volna, hanem phytonra.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Raadasul a kegyetlen valosag, hogy 9 honapja nem dolgozott csak ivott es rivozott meg nem is utotte arcon.
Ha tenyleg ugy vettek fel, hogy "megelolegeztek neki a bizalmat" akkor boven lehet, hogy 3 honapot nehezen eli tul.
A gyagyas utolso meloi ilyen low key, nem direkt it dev cegek voltak. Kis team. Mar az elozo meloban is szopattak.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Azért ez nem ilyen egyszerű. Az utolsó melócsába is (Solarys) is kihúzta 0.5 évig mielőtt felmondtak neki, de ott is elérte hogy utána még 3 hónapig fizessenek neki úgy, hogy nem is kellet neki dolgoznia. Illetve ezek után majdnem 0.5 év munkanélküliség után, megint sikerült neki bepaliznia egy céget a jelek szerint.
Az AMS meg lassan 2.5 éve folyamatosan segélyezi, kisebb nagyobb megszakításokkal. Na ennyire esik le nekik hogy egy kóklerrel van dolguk.
Nagyon nagy hiba leírni a korcsot, mondván most már aztán biztos vége a dalának. Ha a túléléséröl van szó akkor ö egy feketeöves, gátlástalan, csaló, és közel se az a életképtelen balfasz ami minden más esetbe lejőn róla. Ezért nem szabad alábecsülni.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.

Minden O és K endre?
Ez a Best lesz. Tegnap elkotyogta részegen a nagy dancsó-módban, hogy ma is megy a "fos suliba".
Fifi hétvégéje: macskaól, UFO ABC, buzifürcsi, mozi, flokkolás, pitonhuzogatás, kurvák fenyegetése, részegen fetrengés.
Business as usual.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ez lesz a legkellemetlenebb. Elintezni a lakhatast egy bejaros melohoz.
Ugye nem kevinkevel koltozol ossze, endre?
vélhetően már le is beszélted az új hely CEO-val a fikás további sorsát.
Mi lenne ha soha többé nem írnál ide?
Meg kell enni a fél adag menzai ebédet szombat-vasárnap, hogy valami tápanyagot is bevigyen. Nem élhet csak sörön egész héten.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
A szart is ki fogják préselni belőle. Ráadásul minden egyes hetyetyével csak mélyíti maga alatt a szakadékot.
Hamarosan pedig labanciában jön az FPÖ, tündérmeseországban az AFD, gémeskútban vagy Magyar Péter, vagy a Mi Hazánk - FIDESZ kombó.
Egyik sem jó jel fifi számára az álmoskönyvek szerint.
Hogy is volt 2006-ban? "Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük."
Kell még valamit mondanom, Ildikó?
Ebű börtön lesz, more.
ez tényleg felháborító, más, diplomás, nyelveket beszélő, igényes, nem alkesz embernek 820 helyre kell jelentkeznie hogy 72 körös interjú után talán felvegyék valahova... ezt meg felveszik és nem ezer eurócsiért.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
En megertem, hogy te vagy a sodi forum basszajba megmondo embere csak baratilag rakerdeznek, hogy akkor miert en vagyok az aki megallas nelkul foglalkozik a melocsaval es miert nem te?

Mert lepontozni lehet. Megertem. Nekem nem fog nehezemre esni nem irni ide. De valamiert te a - neveddel azt hiszed, hogy ha engem kipontozol akkor nem lesz tobb e-mail. Ami kicsit furi.
Pontosan. Elhetyetyezni a sok baromsagot, hogy miert nem lehet ceges email meg miert vannak a tojjok. Endre nem eppen az a keresett munkaero. Foleg ugy, hogy most a hazudozasok mellett probalta visszavenni a pialast - a stressz majd latszik rajta.
Ez micsoda, Anschluss? Mikori és hogy keletkezett? A szövegezés alapján olyan, mintha az üzenet címzettje javasolta volna Kiss Endre Farkast és most sajnálattal tudatnák, hogy sajnos nem fogják tudni alkalmazni.
Az is fura, hogy ilyen természetességgel írják le a kifejezetten kényesnek számító okokat - ez sodi kezében akár (rágalmazás vagy diszkrimináció miatt) egy esetleges peres eljárásban is felhasználható lenne a cég ellen.
A harmadik, hogy asodi nagyon kevés helyre jelentkezett az elmúlt hetekben. Végülis két interjút összehozott, szóval akár a Bauer valamelyik álláshirdetésére is jelentkezhetett, de az év eleji, vagy korábbi nagy jelentkezési hullámaihoz képest jóval kisebb az esély, hogy pont most essen be egy ismerős céghez.
A harmadik, hogy asodi nagyon kevés helyre jelentkezett az elmúlt hetekben. Végülis két interjút összehozott, szóval akár a Bauer valamelyik álláshirdetésére is jelentkezhetett, de az év eleji, vagy korábbi nagy jelentkezési hullámaihoz képest jóval kisebb az esély, hogy pont most essen be egy ismerős céghez.
Tenyleg? Szoval te tudod, hogy keves ceghez jelentkezett?
Mit szeretnél?
Hogy a Sodi idejöjjön a fórumra, vagy egy vekniflokkban cáfolja üvöltve a levél valódiságát. Azt már azért jó jelnek vennénk, hogy betalált.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Mivel mindent kipofázott igen tudnivaló,hogy nem csinált szőnyegbombázást.
Punszisza a lekjopp!
Leírta logikusan az álláspontját.Egyéb kifogás?
Punszisza a lekjopp!
Leírta az álláspontját, csak azt nem hogy ezzel az állásponttal mit szeretne állítani/cáfolni.
A kileakelt valami száma alapján nem lehet lekérdezni a melócsát valahol?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Amint fizettek utána járulékot
Arra a 3 napra?..xd Hadd szenvedjen legalább egy pár napig, sör nélkül, napi 8 órában, összefosott kockás gatyájában..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Ha valaki tudja a melócsát (már ha van), akkor most nagyon megéri az első nap elött kirúgatni, mert ha nem sikerül, akkor még a mostani helyzetnél is nehezebb lesz megmagyarázni az AMS-nek, hogy a korcsnak nem jár a segély.
Fifinek ugyanis alapból nem jár, mert az utolsó munkahelyének Gémeskútországból dolgozott és mint ilyen, csak hazánkban jogosult az efféle ellátásokra. Ha most 2 napig Ausztriából dolgozik, tisztább lesz a helyzete, mert bár így sem járna a segély (mivel szimpla ingázóként minden hétvégén hazamegy), de erről sokkal nehezebb lesz meggyőzni a hatóságokat.
azt hiszi ez a nyomorék hogy pár nap alatt kisírja magának a HO-t, és húz haza a macskaólba.
KURVArangy
De ha mondjuk két hét múlva kibasszák, utána mennyi idő, míg kap segílykét?
Ahogy en is kilottem az eddigi strategiat. Nyilvan eddig ennek volt ertelme, de innentol kezdve mar nem fog mukodni. Pedig csak kevesen tudtak rola.
Végülis mondta hogy hétvégén van programja.
baszod, ez szarabbul néz ki mint a tibi, pedig az nagy szó :D
KURVArangy
majd odadörgöli a halott pitonszt pár (valóban) jobb sorsra érdemes fiatalember combjához
Ha normális, egymást szerető meleg emberekről ez az ordenáré faszlukbaszó köcsögláda jut eszedbe, akkor tudok ajánlani egy jó kis blogot, egy egyetemista srác írja, tök jópofa, buzigyógyítást is szervez
Endre egy pedofil!
Eddig azt hittem, hogy műszaki beállítottságú vagyok, de ezt nem lófaszt nem bírta feldolgozni az agyam.
Zsibuci
(
x5)
Jun 07, 2024 12:41:23
x5)
buzeráns hetyetye
Megint itt a seggbekúrt. Megy a fenyegetés, nagyot mondás, mintha le sem lépett volna egy fél évre... Mi értelme van a vergődésnek Tajgi? Amellett, hogy kurvára nem lettünk beháromszögelve és elintézve, köszönjük jól vagyunk. Amit rólad viszont el lehet mondani.
Elég szar lehet a nyomozásod, hogy egy ártatlan zagyvarékasi műkörmösről mindent tud, de rólunk semmit.
Emlékezz, hogy tavaly már elküldtünk a faszba, elfelejtettünk, és folytattuk Endre szopatását, de te megint ártatlan embereket vontál bele a retardált bosszúdba.
A legviccesebb trollvadászos lájvod az volt, amikor élőben kérdeztek fel, te viszont csak buzisan a cipődet nézegetted. Szerinted ki fél egy görnyedt buzitól? Nem csoda, hogy az egész börtön seggbebaszott!
Tényleg, a büszkeséged, életed egyetlen szerelme, Sittes Sanyi hogy van? A múltkori kis látogatását már kipihente a segged?
Megmondtuk, hogy a pimaszkodást nem tűrjük! Sokan örülnének, ha megint egy STNÍI következne a részedről. A retard haverjaid persze más véleményen vannak, ők szeretnék, hogy folytasd a dezinformálást, és hogy személyes játszóterednek használd a fórumot.
A posztolt fenyegetéseid, meg az ültetett faszerdőid... *ásít* Ezeket már évek óta látjuk, halljuk, de semmi haszna és látszata nincs. Vannak itt jóval élelmesebb trollok, akik valódi munkát végeznek a szopatásod érdekében.
Bár kik vagyunk mi, hogy megmondjuk mit csinálj?! Ha úgy van kedved, folytasd nyugodtan a munkásságodat itt a fórumon, csak néha azért nézz hátra is miközben a focipályához bicegsz. Tudod a troll kerítések bárhol megjelenhetnek. És ha egy jó tanácsot megfogadsz, mostantól gyakrabban nézd át a holmijaidat, nehogy megint valaki a bizalmi körödből AirTag-et rejtsen el a Sárkány sörödbe!
Na puszi, puszi pici köcsög ;)
Ténfép
(
x5)
Jun 07, 2024 12:44:38
x5)
Nem tudom honnan van az info info hogy felvették, de tegyük fel, hogy igaz. Most akkor a balfaszok addig pénzelik a segélycsalót, amíg az 1. fizut hozzá nem vágják, vagy úgy lesz, mint a normális embereknél, hogy akkor itt vége, és 1 hónapig/1. fizetésig megélsz ahogy tudsz?
Igyunk egy sörtöt, he
dreamland
Jun 07, 2024 12:45:01
Kiss Endre Farkas a senior felhőének pikkdata szájentiszt!

Jun 07, 2024 12:45:01
Propi
Jun 07, 2024 12:47:42
Kiss Endre Farkas a senior felhőének pikkdata szájentiszt!
Minden majom nagyobb IQ-val rendelkezik mint a tranyóbaszó sodi
Jun 07, 2024 12:47:42
-
Jun 07, 2024 12:49:36
Megint itt a seggbekúrt. Megy a fenyegetés, nagyot mondás, mintha le sem lépett volna egy fél évre...
Stílusra nekem is Tajgira hasonlít. Most nem régen volt ugyan, de ha már az újpalotai cselkirály, itt a nagy recept:
Jun 07, 2024 12:49:36
again mine the refund
(
x6)
Jun 07, 2024 12:49:58
x6)
Nem tudom honnan van az info info hogy felvették, de tegyük fel, hogy igaz. Most akkor a balfaszok addig pénzelik a segélycsalót, amíg az 1. fizut hozzá nem vágják, vagy úgy lesz, mint a normális embereknél, hogy akkor itt vége, és 1 hónapig/1. fizetésig megélsz ahogy tudsz?
Hahó írta az előző oldalon.
Hihetetlen hogy ez már hányadik esélye, más nem hogy második hanem még első lehetőséget sem kap a szakmájában és kénytelen elmenni bolti alkalmazottnak.
linziasztal01
(
x77)
Jun 07, 2024 12:51:26
x77)
Nem tudom honnan van az info info hogy felvették, de tegyük fel, hogy igaz.
Én hiszek a "dezinformációnak", hogy bejárós a melócsá AMS kiközvetítéss, ha remote lenne már rég haza takarodott volna és tényleg ladal alatt kusshadna, maximum fórumon figyelemkurvulna. A szállás, amit kikönyörgött az anyjától szerintem a következő hétre kell neki, pont emiatt.
AMS-től kijelentkez, melócsába be, majd hamarosan kibasszák, szóvál melócsából ki, AMS-hez be.
Itt azon múlik milyen gyorsan intéz ügyeket (höhöhh), mert visszamenőleg nincs segély.
-
Jun 07, 2024 12:54:29
Megint flokk: www.tiktok.com/@sodika82/video/7377711452964097313
Jun 07, 2024 12:54:29
again mine the refund
(
x6)
Jun 07, 2024 12:56:02
x6)
érdemtelen asodi a sodi.
trolléga
(
x30)
Jun 07, 2024 12:56:30
x30)
Sajnos pont tegnap kapta a segélykét. De igen, jövő hónap 10-ig kell beosztania kb 1500 eurócsát. Fasza lesz ha tényleg bejárós és kialvatlanul,szarszagúan fog beesni a 10 ágyas hostelből.
linziasztal01
(
x77)
Jun 07, 2024 12:57:44
x77)
4 órája ött ülsz már és unalmadban flokkolgatsz, te szhar?!
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 07, 2024 12:59:25
x21)
Addig jó még flokolgat, csak live ne legyen. Tegnap tőle és a vénasszonytól is kiégett az agyam!
trolléga
(
x30)
Jun 07, 2024 13:00:47
x30)
Kissendrevagyok: merre jár a korcs?
8-kor már onnan jelentkezett, én továbbra is Bestre tippelek.
Ams-nél nem hinném eddig húzza az időt.
8-kor már onnan jelentkezett, én továbbra is Bestre tippelek.
Ams-nél nem hinném eddig húzza az időt.
Gunnar
(
x2)
Jun 07, 2024 13:01:38
x2)
Megint flokk: tiktok.com/@sodika82/video/7377711452964097313
Valaki tudja minek szokta levenni a szemüvegét? Ezzel a két üvegszem meresztegetéssel gecire fogyatékosnak néz ki, no nem mintha szemüveggel nem lenne az.
Tudom, lehet ki sem lát rajta mert nem tudja, hogy lekéne takarítani, de hátha van más ötlet.
nmthrwwy420
(
x12)
Jun 07, 2024 13:01:54
x12)
Legújabb flokkban az eddigi legrövidebb visszavonulás: "én most akkor eltűnök", majd 3 másodperc múlva "lehet, hogy jelentkezem még".
Szépek amúgy a Gucci táskák a szemeid alatt, Gyagyás.
Ki az az Endre bácsi?
Szépek amúgy a Gucci táskák a szemeid alatt, Gyagyás.
CafkaMarci
(
x6)
Jun 07, 2024 13:04:58
x6)
Lehet, hogy lesz programod a hétvégere, gyagyástódi, de a szegedi hölgyek sem fognak unatkozni.
Puszipuszi

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Puszipuszi

mikedp
(
x9)
Jun 07, 2024 13:06:37
x9)
Tégy meg nekem egy szívességet endre, legközelebb a dögkútból jelentkezzél be.
KURVArangy
40_éves_junior
(
x6)
Jun 07, 2024 13:06:45
x6)
Mert az egyik lakását valaki a szemüvegen tükröződő erkélykorlátból háromszögelte be.
Bagolyka
(
x7)
Jun 07, 2024 13:07:41
x7)
Még az a szerencse, hogy teljesen, visszavonhatatlanul és végérvényesen visszavonultál.
álkissendrevagyok
Jun 07, 2024 13:08:14
Na igen, de elfelejti az alkoholistája, hogy a szemgolyója is csillog.
Na képkockázás, csá.
Jun 07, 2024 13:08:14
Bagolyka
(
x7)
Jun 07, 2024 13:09:10
x7)
A szhar kaparó megérdemli az AMG Mercit, Kiss Endre Farkas nem érdemli meg a Kaffka Mercit.
Ez ilyen egyszerű. Piszony!
Ez ilyen egyszerű. Piszony!
40_éves_junior
(
x6)
Jun 07, 2024 13:12:57
x6)
Ki is kerestem gyorsan, mert szerintem ez egy snecológiai peak moment :D forum.sodika.org/?pageNo=13746#comment-1390027
A gyagyásbuzi biztonságérzetének az apró morzsáit számolták fel itt éppen, azóta néha újra elkezd kicsírázni, de legalább nem unatkozunk.
MaxPayne
(
x24)
Jun 07, 2024 13:17:32
x24)
Most tényleg bepróbálkozik a pedofil a melóval, mikor esélytelen a megtartása? Már nem csak a trollok miatt, hanem mert eljutott a teljesen munkaképtelen szintre.
Az AMS biztos nagyon fog örülni, hogy pár nap, esetleg hét után megint megy segélyért kuncsorogni.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
SporoloProli
(
x3)
Jun 07, 2024 13:19:53
x3)
Amilyen legendás tempóban intézi endre az ügyeit, ha 2 nap után kirúgják se kell majd segélyt fizetni neki decemberig.
????
Jun 07, 2024 13:22:27
De most ez komoly bazdmeg? Kongóban nem vennének fel egy ilyen kinézetű embert bazdmeg a wc-t kipucolni. Komolyan bemegy bazdmeg valahova interjúzni lecsúszott halász-rövidgatyában, boxer alsó nélkül beszarva/hugyozva, lógó fikás pólóban és koszos kizipzározott PULÓVERBEN !! A 30 fokban és felveszik PROGRAMOZNI?
Na takarodjon az egész világ. Bazdmeg emberek évekig keresnek melót több diplomával , valós önéletrajzzal erre odamegy Endre vagy Sodi (nem tudom ilyenkor melyik személyisége dominál) azzal a dumával meg azzal a kamuval hogy tapasztalt programozó és felveszik. Közben gondolom ilyeneken jár az agya hogy “fú, csak megoldom valahogy. Csak lesz valahogy” és itt még csak nem is a munkára gondol, hanem arra, hogy ha bögrébe issza majd egésznap a sört nem veszik majd észre és azt fogják hinni hogy kávézik.
MILYEN EMBER EZ BAZDMEG???
Na takarodjon az egész világ. Bazdmeg emberek évekig keresnek melót több diplomával , valós önéletrajzzal erre odamegy Endre vagy Sodi (nem tudom ilyenkor melyik személyisége dominál) azzal a dumával meg azzal a kamuval hogy tapasztalt programozó és felveszik. Közben gondolom ilyeneken jár az agya hogy “fú, csak megoldom valahogy. Csak lesz valahogy” és itt még csak nem is a munkára gondol, hanem arra, hogy ha bögrébe issza majd egésznap a sört nem veszik majd észre és azt fogják hinni hogy kávézik.
Jun 07, 2024 13:22:27
CafkaMarci
(
x6)
Jun 07, 2024 13:28:00
x6)
De most ez komoly bazdmeg? Kongóban nem vennének fel egy ilyen kinézetű embert bazdmeg a wc-t kipucolni. Komolyan bemegy bazdmeg valahova interjúzni lecsúszott halász-rövidgatyában, boxer alsó nélkül beszarva/hugyozva, lógó fikás pólóban és koszos kizipzározott PULÓVERBEN !! A 30 fokban és felveszik PROGRAMOZNI?
Az a cég nagyon megérdemli Endrég, aki ezt a félkegyelműt jelen állapotában alkalmazza. Hidd el, ilyen mellényúlásokkal a következő üzleti év végét sem élik meg.
Ne görcsölj ezen trolléga, az élet mindig döntetlenre játszik.
Az új kolléga jellemzése
Jun 07, 2024 13:29:04
Az új kolléga aki folyton sörszagú, büdös.
Az új kolléga akinek folyton ki van kötődve a cipőfűzője, le van csúszva a nadrága, láthatóan koszos.
Az új kolléga aki bögréből issza a sört az irodában.
Az új kolléga aki magában beszél, néha ordibál.
Az új kolléga aki nem ismeri a nyelvünket.
Az új kolléga aki eddig minden rábízott munkát elbaszott mert munkaidőben részeg.
De komolyan. Ki ne akarna ilyen kollégát?
Az új kolléga akinek folyton ki van kötődve a cipőfűzője, le van csúszva a nadrága, láthatóan koszos.
Az új kolléga aki eddig minden rábízott munkát elbaszott mert munkaidőben részeg.
Jun 07, 2024 13:29:04
trolléga
(
x30)
Jun 07, 2024 13:30:32
x30)
melócsá
Nem fityelsz! Endre ilyen fasza programozó, meg hát a Superman papírok (aka ajánlások)... Sajnos ez van. De én is arra teszek hogy nem lesz ideje megmelegedni sem az új helyen.
Német cégek
Jun 07, 2024 13:35:03
Az új kolléga aki folyton sörszagú, büdös.
Jöhet. Esetleg rohad az összes hátsó foga? Feketék már? Csak mert akkor az ügyfeleinkkel is tarthatná a kapcsolatot. Illetve az érdekelne minket még, hogy buzi-e? Akkor mindenféleképpen alkalmaznánk. Szeretnénk egy végetnemérő loopot hallgatni az LMBTQ partneréről aki lehetőség szerint legyen egy beszart, drogos hajléktalan átműtött férfi
MI KÖSZÖNJÜK!!
Jun 07, 2024 13:35:03
AfD
Jun 07, 2024 13:38:06
MI KÖSZÖNJÜK!!
MI KÖSZÖNJÜK!!
Deutschland den Deutschen, Ausländer raus!
Jun 07, 2024 13:38:06
de...
Jun 07, 2024 13:38:24
Az új kolléga aki...
De azt mondta, hogy üldözött LMBTQ-tag, azzal hitelesítve, nyíltan felvállalta előttünk az élettársát, aki egy kiherélt csöves férfi, aki most ugyan nincs vele és még egy jó darabig nem is lesz, de biztos így van, és elhisszük neki, mert szeretjük az LMBTHDTV-t.
És annyira báncsák őt, hogy most havi 40000 euro segély mellett is hajlékony szállón kell laknia. Furcsa, de biztos így van, mert ekkorát nem hazudna senki, ráadásul akinek ilyen eltorzult feje van, kötelességünk hinni, mert toleránsak vagyunk.
Jun 07, 2024 13:38:24
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 07, 2024 13:45:35
x2)
Most akkor valami legyen már tisztába rakva a nagyérdeműtől, mert kissé képzavarban vagyok.
Amikor valami kritikusnak tűnő info-info jelenik meg Hahó-tól, akkor záros időn belül megjelenik mindig ez a Hekk.
Állításuk szerint Hahó egy fasz, aki hazudik, kamu, semmitmondó infókkal szórja a fórumot.
Legutóbb mégis kirakta a melócsá infót ami pontos volt.
Akkor most ki a retard?
Nyeméjtem!
Amikor valami kritikusnak tűnő info-info jelenik meg Hahó-tól, akkor záros időn belül megjelenik mindig ez a Hekk.
Állításuk szerint Hahó egy fasz, aki hazudik, kamu, semmitmondó infókkal szórja a fórumot.
Legutóbb mégis kirakta a melócsá infót ami pontos volt.
Akkor most ki a retard?
Nyeméjtem!
-
Jun 07, 2024 13:46:42
M
Akkor most ki a retard?
Akkor most ki a retard?
Asodi!
Jun 07, 2024 13:46:42
Vega troll
Jun 07, 2024 13:52:26
Azt írja a seggbekúrt: "aki legalább eljutott arra a tudati szintre, hogy nem eszik húst, mint a barbárok, az úgy tesz ahogyan én; kiveszi és kidobja az ízesítőt tartalmazó tasakot, mivel az marhaalkatrészeket és nyomokban kagylót is tartalmazhat, az élővilág pedig szent és sérthetetlen."
Hát bazdmeg cselkirály, te se leszel már ostobább, maximum a segglukad lesz tágabb. Nem támogatod az állatok legyilkolását, de azért megveszel egy terméket, aminek a legyártásához állatokat öltek meg. Csak te kidobod a zacsit, így legalább egész biztos, hogy értelmetlenül döglöttek meg. Bravó, a kurva anyád.
Elnézést az offért.
Jun 07, 2024 13:52:26
mikedp
(
x9)
Jun 07, 2024 13:52:53
x9)
Te púp, aztán az új melócsába is mezitláb mész be ?
Fogsz majd műsirni és süsüzni ha meglátod tibit valami új kannal az élőlájfszban ?
KURVArangy
Fogsz majd műsirni és süsüzni ha meglátod tibit valami új kannal az élőlájfszban ?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 07, 2024 13:53:48
x21)

Na beeej, ezt csak úgy az arcodba szeretném vágni, Fikás.
Hol van az okleveled?
Nem áll rendelkezésre?
:DDDD
ascites
(
x57)
Jun 07, 2024 13:54:32
x57)
Amikor német cégnek dolgozott, még nem volt ennyire leépülve. Akkoriban még nem kellett innia félóránként, hahó! Az osztrákok vették fel állandóan a sörszagú koboldot.
Én továbbra is azt mondom, hogy blöfföl a korcs. Ha lenne munkája, nem reklámozná, ahogy most csinálja.
HANS a kolléga
Jun 07, 2024 13:57:30
És akkor én odanézni mellém das ist hatalmas grósze púpszörny. Odatenni mellém svárze faptop. Én hallani ahogy recsegni billentyűk az ondótól és kosztól unter pókujjak.
Én kilépni most rögtön innen auffíderzén
Én kilépni most rögtön innen auffíderzén
Jun 07, 2024 13:57:30
PúpszásziVámpír
(
x10)
Jun 07, 2024 14:01:53
x10)
Jól sikerült a visszavonulás Endi!
Akkor most miért tolod a livot a partizánon?
Álmodjatok Rémeket!
Akkor most miért tolod a livot a partizánon?
FPÖ
Jun 07, 2024 14:06:29
Wir kümmern uns darum. Ausländer raus!
Jun 07, 2024 14:06:29
Gyors Cigány
Jun 07, 2024 14:10:27
Amennyiben tényleg lett meló, mennyi idő lenne a melócsá után újra visszajelentkezni a segélyezési rendszerbe? Van valami feltétele mint pl itthon a 365 nap munkaviszony?
Jun 07, 2024 14:10:27
banshee
(
x24)
Jun 07, 2024 14:19:08
x24)
Ne görcsöljetek már azon hogy felvették melócsába. Az eddigi tapasztalatok alapján úgyse marad ott meg, ebből meg egy idő után az AMS-nek is leesik, hogy Endre programozni alkalmatlan.
trolléga
(
x30)
Jun 07, 2024 14:21:46
x30)
Amennyiben tényleg lett meló, mennyi idő lenne a melócsá után újra visszajelentkezni a segélyezési rendszerbe? Van valami feltétele mint pl itthon a 365 nap munkaviszony?
banshee
(
x24)
Jun 07, 2024 14:25:04
x24)
Fél év múlva hitelkiváltó hitelt is igényelhet.
De előbb fog leszokni a sörről és rendszeresen sportolni.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 07, 2024 14:25:20
x17)
Ne görcsöljetek már azon hogy felvették melócsába. Az eddigi tapasztalatok alapján úgyse marad ott meg, ebből meg egy idő után az AMS-nek is leesik, hogy Endre programozni alkalmatlan.
halászlé
(
x24)
Jun 07, 2024 14:27:24
x24)
szerintem amúgy már leesett, mert akkor nem excel tanfolyamra küldték volna, hanem phytonra.
noikabatgomb
(
x10)
Jun 07, 2024 14:28:55
x10)
Raadasul a kegyetlen valosag, hogy 9 honapja nem dolgozott csak ivott es rivozott meg nem is utotte arcon.
Ha tenyleg ugy vettek fel, hogy "megelolegeztek neki a bizalmat" akkor boven lehet, hogy 3 honapot nehezen eli tul.
A gyagyas utolso meloi ilyen low key, nem direkt it dev cegek voltak. Kis team. Mar az elozo meloban is szopattak.
Jozsii Busák
(
x5)
Jun 07, 2024 14:34:46
x5)
Minek indulsz dolgozni mikor a trolloknál van a TB számod? Hahó végérvényesen elzárja a kinti csapot,mert megteheti mert egy igazi balek vagy. F
Jozsii Busák
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 07, 2024 14:38:44
x23)
Azért ez nem ilyen egyszerű. Az utolsó melócsába is (Solarys) is kihúzta 0.5 évig mielőtt felmondtak neki, de ott is elérte hogy utána még 3 hónapig fizessenek neki úgy, hogy nem is kellet neki dolgoznia. Illetve ezek után majdnem 0.5 év munkanélküliség után, megint sikerült neki bepaliznia egy céget a jelek szerint.
Az AMS meg lassan 2.5 éve folyamatosan segélyezi, kisebb nagyobb megszakításokkal. Na ennyire esik le nekik hogy egy kóklerrel van dolguk.
Nagyon nagy hiba leírni a korcsot, mondván most már aztán biztos vége a dalának. Ha a túléléséröl van szó akkor ö egy feketeöves, gátlástalan, csaló, és közel se az a életképtelen balfasz ami minden más esetbe lejőn róla. Ezért nem szabad alábecsülni.
Bagolyka
(
x7)
Jun 07, 2024 14:39:49
x7)
Kéne még egy tisztázós flokk, hogy most akkor végleg el engedted-e a Tranyó tartást, vagy még belevágsz-e valamikor.
Hetero Hegesztő
(
x1)
Jun 07, 2024 14:39:56
x1)
Azért abban lehet bízni, hogy az utóbbi időben eléggé keményen piál és a kézremegést, izzadást, zavartságot nem tudja majd elkenni borotválkozással meg buzigőzzel. A "tudása" is egyre inkább kopik, szinte hetente érkeznek az idézések, gondolom a bankok is hamarosan ütemesen kezdik rugdalni az ajtót a pénzért, szóval nehéz menet lesz ez. És akkor még olyan apróságokról ne is beszéljünk, hogy hivatalosan fél éve (nem hivatalosan talán olyan 9-10 hónapja) egy percet nem töltött munkával.
Endi Vajna
(
x11)
Jun 07, 2024 14:47:46
x11)
Endre most látom trash kollegáid betörtek a TV be. Mc Isti Tényekben és pár többi alja tiktikező trash.
Te hol vagy hahó!!!??
Mindenki is leszar téged Endre, hiába vergődsz annyira tiktiken is.
Te hol vagy hahó!!!??
Mindenki is leszar téged Endre, hiába vergődsz annyira tiktiken is.
SyntaxError
(
x24)
x24)
Kár hogy visszavonult fifi. Hogyan lesz így napi többször flokk?
SyntaxError
(
x24)
Jun 07, 2024 14:51:05
x24)
Az ég kék. A Sodi hazudik.
Amúgy ez a fehér mennyezetes hely az új "melócsá", a migránsidomító, a hajléktalanszálló, vagy ahogy remélem a rendőrségi fogda?
Amúgy ez a fehér mennyezetes hely az új "melócsá", a migránsidomító, a hajléktalanszálló, vagy ahogy remélem a rendőrségi fogda?
Glassdoor
Jun 07, 2024 14:55:02

Minden O és K endre?
Jun 07, 2024 14:55:02
ascites
(
x57)
Jun 07, 2024 14:55:20
x57)
Az ég kék. A Sodi hazudik.
Ez a Best lesz. Tegnap elkotyogta részegen a nagy dancsó-módban, hogy ma is megy a "fos suliba".
elfeldett sörösüveg
Jun 07, 2024 15:00:54
Endre élvezkedj Lauramoék VIPben rázzák magukat. Te nyarad, hogy ál? Szállás még meg lesz ma? Evidenciák?
+50 FT
Jun 07, 2024 15:00:54
SyntaxError
(
x24)
Jun 07, 2024 15:04:52
x24)
Az új kolléga hétfőn bejelentkezik a meetingre:
Eazy
(
x11)
Jun 07, 2024 15:05:31
x11)
Erre a seggbekúrtra is olyat ráfejelnék, hogy egy életre lélegeztetőre kerülne. :D
Alávaló tetvek vagytok mind a ketten, Endre.. kár ezt további hetyetyével pojcukjozni.
Azért azt még kihámoztam a flokkokból, hogy az ügyféd Úr, szerinted egy jó pasi!
Minek tagadja még mindig a kreált valóságod a napnál is világosabb tényt, hogy egy elmepeteg buzi vagy?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Alávaló tetvek vagytok mind a ketten, Endre.. kár ezt további hetyetyével pojcukjozni.
Azért azt még kihámoztam a flokkokból, hogy az ügyféd Úr, szerinted egy jó pasi!
Minek tagadja még mindig a kreált valóságod a napnál is világosabb tényt, hogy egy elmepeteg buzi vagy?
kripli figyelő
(
x12)
Jun 07, 2024 15:07:00
x12)
Egyből szegedre megy vagy előtte megpihen púpszászon?Esetleg gayza lesz akit sofőrként csicskáztat?
ascites
(
x57)
Jun 07, 2024 15:08:10
x57)
A fikás biziwellnessbe fog menni hétvégére, ráadásul azt ígérte, hogy be is fog lájvolni (nyilván, hogy büszkélkedjen a tranyónak). Vagy a szegedi élményfürdőbe fog menni (mert megvette a facebookos olcsó reklám) vagy Ausztriában megy valahova.
Ha utóbbi, az megint egy plusz pont lesz a munkanélküliség mellett, mert a múltkor kotyogott, hogy nem lenne szabad hétvégente sem hazajárnia. Ha van szerződése, kizárt, hogy magától Ausztriában maradjon, ha nem muszáj, mivel az AMS-nek nincs hatása rá akkor már.
Ha utóbbi, az megint egy plusz pont lesz a munkanélküliség mellett, mert a múltkor kotyogott, hogy nem lenne szabad hétvégente sem hazajárnia. Ha van szerződése, kizárt, hogy magától Ausztriában maradjon, ha nem muszáj, mivel az AMS-nek nincs hatása rá akkor már.
SyntaxError
(
x24)
Jun 07, 2024 15:19:30
x24)
A fikás biziwellnessbe fog menni hétvégére, ráadásul azt ígérte, hogy be is fog lájvolni (nyilván, hogy büszkélkedjen a tranyónak). Vagy a szegedi élményfürdőbe fog menni (mert megvette a facebookos olcsó reklám) vagy Ausztriában megy valahova.
Fifi hétvégéje: macskaól, UFO ABC, buzifürcsi, mozi, flokkolás, pitonhuzogatás, kurvák fenyegetése, részegen fetrengés.
Business as usual.
nmthrwwy420
(
x12)
Jun 07, 2024 15:30:21
x12)
Biztosan jön Gémeskútba, ez is egy beakadt loop, hogy haza kell járnia az anyjához, mint egy kolis embernek.
Na meghát indul a bosszúhadjárat, zaklatni kell a Tjollokat és a Sziszákat.
Ki az az Endre bácsi?
Na meghát indul a bosszúhadjárat, zaklatni kell a Tjollokat és a Sziszákat.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 07, 2024 15:38:37
x7)
Az sem lenne rossz, ha céges video meetingen feltünne valakinek, hogy hajléktalanszállón van.
- Mert kurva anyám nem fizette ki gyerek hosztelt.
|__o__|
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 07, 2024 15:39:02
x21)
Épp nézem, hogy a másik pedofil pajtásod is (Vadász Gyula) visszavonul, persze az is tegnap indított szigorúan egy utolsó liveot. Ez nálatok pedofiloknál valami új divat, hogy visszavonultok?
noikabatgomb
(
x10)
Jun 07, 2024 15:44:19
x10)
Az sem lenne rossz, ha céges video meetingen feltünne valakinek, hogy hajléktalanszállón van.
-
Jun 07, 2024 15:48:42
Jun 07, 2024 15:48:42
Jutka műbarack
(
x5)
Jun 07, 2024 15:52:25
x5)
Hétfőn véget ér egy munka viszony szemétkedése.
Kiss Farkas Farkas
Hahó
(
x136)
Jun 07, 2024 15:52:36
x136)
Itt most egy versenyfutás fog zajlani. A trollok találják meg előbb a melócsát, vagy az osztrák végrehajtó a német bankok kérelme alapján. Ha elkezdik vonni a fikás fizetését az win-win helyzet.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Endre priusza
(
x11)
Jun 07, 2024 15:53:26
x11)
Biztosan jön Gémeskútba, ez is egy beakadt loop, hogy haza kell járnia az anyjához, mint egy kolis embernek.
Meg kell enni a fél adag menzai ebédet szombat-vasárnap, hogy valami tápanyagot is bevigyen. Nem élhet csak sörön egész héten.
SyntaxError
(
x24)
Jun 07, 2024 15:58:34
x24)
Itt most egy versenyfutás fog zajlani. A trollok találják meg előbb a melócsát, vagy az osztrák végrehajtó a német bankok kérelme alapján. Ha elkezdik vonni a fikás fizetését az win-win helyzet.
A szart is ki fogják préselni belőle. Ráadásul minden egyes hetyetyével csak mélyíti maga alatt a szakadékot.
Hamarosan pedig labanciában jön az FPÖ, tündérmeseországban az AFD, gémeskútban vagy Magyar Péter, vagy a Mi Hazánk - FIDESZ kombó.
Egyik sem jó jel fifi számára az álmoskönyvek szerint.
Hogy is volt 2006-ban? "Az isteni gondviselés, a világgazdaság pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljük."
Kell még valamit mondanom, Ildikó?
Ebű börtön lesz, more.
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 07, 2024 16:01:32
x6)
ez tényleg felháborító, más, diplomás, nyelveket beszélő, igényes, nem alkesz embernek 820 helyre kell jelentkeznie hogy 72 körös interjú után talán felvegyék valahova... ezt meg felveszik és nem ezer eurócsiért.
noikabatgomb
(
x10)
Jun 07, 2024 16:08:43
x10)
En megertem, hogy te vagy a sodi forum basszajba megmondo embere csak baratilag rakerdeznek, hogy akkor miert en vagyok az aki megallas nelkul foglalkozik a melocsaval es miert nem te?

Mert lepontozni lehet. Megertem. Nekem nem fog nehezemre esni nem irni ide. De valamiert te a - neveddel azt hiszed, hogy ha engem kipontozol akkor nem lesz tobb e-mail. Ami kicsit furi.
noikabatgomb
(
x10)
Jun 07, 2024 16:20:02
x10)
Pontosan. Elhetyetyezni a sok baromsagot, hogy miert nem lehet ceges email meg miert vannak a tojjok. Endre nem eppen az a keresett munkaero. Foleg ugy, hogy most a hazudozasok mellett probalta visszavenni a pialast - a stressz majd latszik rajta.
-
Jun 07, 2024 16:31:47
Ez micsoda, Anschluss? Mikori és hogy keletkezett? A szövegezés alapján olyan, mintha az üzenet címzettje javasolta volna Kiss Endre Farkast és most sajnálattal tudatnák, hogy sajnos nem fogják tudni alkalmazni.
Az is fura, hogy ilyen természetességgel írják le a kifejezetten kényesnek számító okokat - ez sodi kezében akár (rágalmazás vagy diszkrimináció miatt) egy esetleges peres eljárásban is felhasználható lenne a cég ellen.
Jun 07, 2024 16:31:47
noikabatgomb
(
x10)
Jun 07, 2024 16:38:35
x10)
Te egy sodifan vagy?
Jun 07, 2024 16:38:50
Mit szeretnél?
Jun 07, 2024 16:38:50
Endre priusza
(
x11)
Jun 07, 2024 16:45:20
x11)
Mit szeretnél?
Hogy a Sodi idejöjjön a fórumra, vagy egy vekniflokkban cáfolja üvöltve a levél valódiságát. Azt már azért jó jelnek vennénk, hogy betalált.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 07, 2024 16:55:00
x17)
Mivel mindent kipofázott igen tudnivaló,hogy nem csinált szőnyegbombázást.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 07, 2024 16:58:14
x17)
Mit szeretnél?
40_éves_junior
(
x6)
Jun 07, 2024 17:22:42
x6)
Leírta az álláspontját, csak azt nem hogy ezzel az állásponttal mit szeretne állítani/cáfolni.
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 07, 2024 17:28:55
x13)
_
Jun 07, 2024 17:33:14
Amint fizettek utána járulékot
Jun 07, 2024 17:33:14
Klohek
(
x12)
Jun 07, 2024 17:33:37
x12)
Arra a 3 napra?..xd Hadd szenvedjen legalább egy pár napig, sör nélkül, napi 8 órában, összefosott kockás gatyájában..
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 07, 2024 17:41:43
x21)
Az az érzésem, hogy itt még a hétvégén szó szerint melóCSÁ lesz!
-
Jun 07, 2024 17:45:10
Ha valaki tudja a melócsát (már ha van), akkor most nagyon megéri az első nap elött kirúgatni, mert ha nem sikerül, akkor még a mostani helyzetnél is nehezebb lesz megmagyarázni az AMS-nek, hogy a korcsnak nem jár a segély.
Fifinek ugyanis alapból nem jár, mert az utolsó munkahelyének Gémeskútországból dolgozott és mint ilyen, csak hazánkban jogosult az efféle ellátásokra. Ha most 2 napig Ausztriából dolgozik, tisztább lesz a helyzete, mert bár így sem járna a segély (mivel szimpla ingázóként minden hétvégén hazamegy), de erről sokkal nehezebb lesz meggyőzni a hatóságokat.
Jun 07, 2024 17:45:10
Fullkamu
(
x2)
Jun 07, 2024 17:49:03
x2)
tenyleg annyira fogyatekos lenne hogy pupszaszot adta meg elerhetosegnek? ha bejaros melo akkor az lenne a logikus hogy becsi cimet prezental.
mikedp
(
x9)
Jun 07, 2024 17:50:18
x9)
tenyleg annyira fogyatekos lenne hogy pupszaszot adta meg elerhetosegnek? ha bejaros melo akkor az lenne a logikus hogy becsi cimet prezental.
azt hiszi ez a nyomorék hogy pár nap alatt kisírja magának a HO-t, és húz haza a macskaólba.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 07, 2024 17:55:07
x7)
Gémeskútországban a végrehajtó 30%-ot von a fizuból, az osztrák pedig 900 eurót hagy meg, mert annyi bőven elég a túlélésre egy tiszta szobában.
Oh wait...
|__o__|
Oh wait...
banshee
(
x24)
Jun 07, 2024 17:55:47
x24)
De ha mondjuk két hét múlva kibasszák, utána mennyi idő, míg kap segílykét?
koriander
Jun 07, 2024 17:55:48
Most kaptam a facebookon:

Egyből ez a SoDI jutott eszembe, meg Kaffka Tibor. :)

Jun 07, 2024 17:55:48
noikabatgomb
(
x10)
Jun 07, 2024 17:56:11
x10)
Ahogy en is kilottem az eddigi strategiat. Nyilvan eddig ennek volt ertelme, de innentol kezdve mar nem fog mukodni. Pedig csak kevesen tudtak rola.
technikai_proba
(
x1)
Jun 07, 2024 17:57:32
x1)
holnap bécsi pride!
asodi, lesz köszvetyítyés?
és buzigyógyító tüntetés?
SporoloProli
(
x3)
Jun 07, 2024 17:58:24
x3)
holnap bécsi pride!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 07, 2024 17:58:29
x45)
Szeretném bemutatni, a cigányhintó vontatására szolgált, mára újjászületett, pedálozós-napelem vontatós cigánytekerős járművet
2024.06.07 Bécs

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
2024.06.07 Bécs

mikedp
(
x9)
Jun 07, 2024 17:59:23
x9)
Szeretném bemutatni, a cigányhintó vontatására szolgált, mára újjászületett, pedálozós-napelem vontatós cigánytekerős járművet
2024.06.07 Bécs
2024.06.07 Bécs
baszod, ez szarabbul néz ki mint a tibi, pedig az nagy szó :D
technikai_proba
(
x1)
Jun 07, 2024 18:00:19
x1)
majd odadörgöli a halott pitonszt pár (valóban) jobb sorsra érdemes fiatalember combjához
buniBanki
(
x2)
Jun 07, 2024 18:00:59
x2)
Most kaptam a facebookon:
Ha normális, egymást szerető meleg emberekről ez az ordenáré faszlukbaszó köcsögláda jut eszedbe, akkor tudok ajánlani egy jó kis blogot, egy egyetemista srác írja, tök jópofa, buzigyógyítást is szervez
SodiAgyvérzése
Jun 07, 2024 18:01:00
2024.06.07 Bécs
2024.06.07 Bécs
Eddig azt hittem, hogy műszaki beállítottságú vagyok, de ezt nem lófaszt nem bírta feldolgozni az agyam.
Jun 07, 2024 18:01:00
151 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

-Ha a köpedék kurva anyám kifizeti a szállásom, akár hétfőn.
-Húbazdmeg.