Azt hazudtam, hogy egy butageci lakatos vagyok, közben fogak nélkül szimultán párszaszájú vagyok, fogadott Mardekaráros, Kevinke meg sárvérű, 3 pringles-ért átkolat szórok. Cégbe. Cégeknek, okosba.
Sok nyomorúságos évet Tranyóbaszó Gayza.
Punszisza a lekjopp!
Hallod, fiam, én egy butageci lakatos vagyok, nyílt sebet láttam, ami folyik, persze, hogy ívheggesztéssel oda tettem a pálcám.
Na, laura akció excel, csá!
Ezt mondta volna a tranyóbaszó a hangján:D
Igen, minden ellenzéki csalódásodat itt kell kiélned, folytasd még.... Tudnál még erről írni? Ez a belpolitika fóruma...
Ha nem is belpolitika de valamelyest mindegyikünkre kihat.
Punszisza a lekjopp!
Ma ennek a napja van, karácsonykor (:D) se lehessen ünnepi köszöntőt mondani? Tudom hogy ez soditroll fórum de szerintem ez érthető.
broni prof mögcsinálta! endrének sajnos ez sem sikerült, hiába próbált régebben egy mikropárt színeiben indulni, a recskagate kettétörte épp csak induló, harmatos politikai karrierjét
Asodi ikertesójának szerintem meglesz BP. Neki lehet, endrének nem.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
(Bocsi Ásó!)
Ez továbbra is csak a hosszú idézetek esetében vicces.
Lassan tele lesz az egész város Sodi-emlékhelyekkel.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Asodi csak pár hónapig húzza melócsákban a jobb sorsra érdemes fiatalember dumával, nekem viszont összejött most még 5 év ugyanezzel!
Hadd legyen jóvan az szeretik a puják
Punszisza a lekjopp!
Közmunkán nincs vécé, marad a bokor mögött bujkálás
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
vagy a munkatársai mentek ki a vécébe okádni
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Semmiből nem tanulsz te balfasz. Abból sem hogy apádat kisemmizte a vén zugügybéd kurva, abból sem ahogy a Bittner pénzből csipegetett.
Egyébként meg a tjojjok megmondták már a megoldást: gondnokság, hahó! Na kellemes remegést a melócsában te szutyok!
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Ez az egesz baromsag onnan ered, hogy szerinte a lamantin is igy ugyeskedik. Beteges zaklato a gyagyas aki minden baromsagot lemasol.
Szerinted a Golda tenyleg nyitna vele kozos bankszamlat? Vegighallgatnam azt a beszelgetest amikor ezt felhozza az endre.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ráadásul nagyjából 1,5 perc volt megtalálni, hogy full baromság amit a lamantin bemesélt a fogyatékosnak.
“A pénzügyi intézménynél több számlatulajdonos tulajdonában álló számlán kezelt pénzösszeg bármelyik számlatulajdonossal szemben fennálló követelés fejében teljes összegben végrehajtás alá vonható.A nem adós számlatulajdonost a végrehajtó értesíti a számla megterheléséről.A nem adós számlatulajdonos a végrehajtást kérő ellen az igényperre vonatkozó szabályok szerint pert indíthat a végrehajtást foganatosító hatóság rendelkezése alapján a számláról leemelt, őt illető pénzösszegek visszafizetése iránt.”
A megfelelő szó rá szerintem az amorf.
hoty... hotyhotyhoty...
Gnóm
Punszisza a lekjopp!
Bajbi fatyiszó? Iwatt Bajbi...höhöhöhöhö...
Azt a brazil béranya hozza magával?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Endre. Egyszerűen nem érdekel senkit, hogy kurod meg az átgányolt palidat. Tégyleg. Ki vagy éhezve a befordított faszra? Igen az látszik. Ez nem lehet flokktéma. Nagyon udórító. Nem érted, hogy senkit nem érdekel a Te perverziód?
Ezzel mi a cél?
- Cica visszaszerzése, mert nosztalgiázol.
-Hidd el csak akkor tér vissza Tibi, ha stabil a háttér, de ezt Te is tudod többszörösen levezetted. (Ebben jól tévedsz.)
- Undor kiváltás és feltűnés.
-Megtetted kérlek fejezzük ezt be. Ennek nincs értelme.
-Lejáratás:
-Csak magadat mutatodbe. CVbe is írhatod. Atomok sehol sincsenek nem is voltak.
Ide hiába atomozol. ITT Te vagy a CÉLPONT Endre csak is TE a többiek mellék szereplők. Itt mindeki rád vadászik.
Most már kiderült akkor sügér vagy radar alatt se megy a süsüzés.
+50 FT
Jozsii Busák
Ebédszünet a faszom :)
Jól neki simult valami fehér falnak, csak a tipik falusi kutyaugatás belehallatszik.
Lehet “officehome”ban van amúgy. De, hogy nem Bécsben az kirva biztos.
Nevetni fogsz, de a szerelmének Tibinek csinálja ezeket a flokkokat. Aki kvázi sose nézi meg a szarjait.
én is erre tippelek, kicsit olvastam is utána: létezik olyan verzió is, hogy megkapja az ams-től, ami jár, akor hónapokra előre is (lehet, h ebből van pénze, és ezért vizionaziál őszre saját autót), mivel a tanfolyam alatt neki a tanulásra kell, koncentrálni, nem a munkakeresésre - nyilván, ilyenkor lehet, hogy hallgatói jogviszonyban van.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nekem ez az ebédszünet dolog gyanús. Képzéseken van fix ebédszünet. Melóban, IT-ben, akkor mész el fél órára, amikor akarsz.
Persze Isten mentsen, hogy itt falsch megérzésekkel összezavarjam a professzorok kutató munkáját!
túl jó kedve van és túl magabiztos (pimasz). vagy valami nagyon idióta cég, aki home office-ban foglalkoztatja, vagy tanfolyam, ahol megint fütyizhet - lehet, hogy nem teljes napos, mert azt mondta tengnap, hogy sok szabadideje lesz.
azt is mondta, hogy bécsben kéne jogsit csinálni, de nincs a kreszhez home office - ez csak akkor gond, ha hosszútávon nem bécsben van.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Church of NAMBLA Rank: Acolyte
Höhöhö, hülye tjoj! 23 cm a pitonsz, phiszony
Nem, a sarkon lévő önvédelmi vadászboltban lehet venni.
Nekem az a tippem, hogy elment valamelyik boltba és lehúzódott valamelyik olyan épület mellé aminek nincs kerítése.
Ott a penny felé több épület is van amihez odaállhatott, a színek ugyanazok.
Mi van, ha megkapta az online python kurzust? Mivel az egy elég könnyen tanulható nyelv, programozóknak szóló program (pláne, ami 2000+ euró lenne) nem nagyon van, így a program a programozás alapjaival kezdődhet, amin még annyira sem figyel, mint általábam, hiszen már "tudja".
Magyarázná a vidámságát (nem kell Bécsben lennie, nem költ szállásra és van ams pénz), magyarázza a sok szabadidőt, akár az ebédszünetet is. És azt is, hogy erőszakosan sugallja, hogy melója van, márpedig ha lenne, az lenne a célja, hogy ne keressük.
Németes trollok, nem találtok olyan online python tanfolyamot, ami most kezdődött, akár júni 1-től? Esélyes, hogy osztrák cég, mert árajánlatot kellett kérnie.
Akkor lehet az UFO-ba már tényleg nem mehet.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Egyedül ápolja Szolnokon az idős édesanyját.
Mert azt nem az AMS csinálja, csak az fizeti. A korcsnak kellett kiválasztania, vinni az árajánlatot és a motívációs levelet, ezt korábban mondogatta.
Az AMS meggyőződése, hogy Bécsben él, különben nem kapta volna eddig a segélyt. Az idomító célja sem a városhoz kötés volt.
igen, ez nem állt össze nekem sem, mert sírt a szája, hogy személyes jelenlétet kérnek. + szerintem tudják, hogy iszik, szal tanfolyam kecskének káposzta
Az AMS engedheti, hogy 'otthon' tanuljon, de annak Ausztriában kell lennie, különben nem jár a segély. Ezért is retardkodhat szerinte be nem azonosítható falak elől.
Tegnap is gyanús volt, hogy először azt mondta, hogy 4-kor kell indulnia, utána már 5 volt, és végül a helyi egység sem látta távozni.
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Nem fog bejutni a Qualin. Eleve a felvételi is többkörös, IQ, német, angol teszt, személyes elbeszélgetés, utána 5 hetes Qualifying. Maximum a csapat fele szokott tovább jutni. Ha nem olyan jók a jelentkezők, akkor még kevesebb, mivel fizikailag limitált a helyek száma.
Régebben én is jártam ide, nagyon szigorú a bekerülés.
Géza
Jun 09, 2024 23:39:37
Azt mondtad múltkor a cégedet kell felfuttatnod..Érdekelne hogy es ostoba dagadt fogatlan tranyóbaszóként mennyire leszel hiteles cégvezető? Nszksz
Azt hazudtam, hogy egy butageci lakatos vagyok, közben fogak nélkül szimultán párszaszájú vagyok, fogadott Mardekaráros, Kevinke meg sárvérű, 3 pringles-ért átkolat szórok. Cégbe. Cégeknek, okosba.
Jun 09, 2024 23:39:37
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 09, 2024 23:40:22
x17)
linziasztal01
(
x77)
Jun 09, 2024 23:43:48
x77)
Hallod, fiam, én egy butageci lakatos vagyok, nyílt sebet láttam, ami folyik, persze, hogy ívheggesztéssel oda tettem a pálcám.
linziasztal01
(
x77)
Jun 09, 2024 23:44:39
x77)
Ezt mondta volna a tranyóbaszó a hangján:D
Sodi controversial
Jun 09, 2024 23:56:21
A szex a mammond imadoknak való...
Jun 09, 2024 23:56:21
A lényeg
Jun 10, 2024 00:44:48
Endre, milyen érzés magányosan, egyedül ?
Jun 10, 2024 00:44:48
SyntaxError
(
x24)
Jun 10, 2024 00:56:04
x24)
Endre, Orbánnak nem volt túl őszinte a mosolya a "győzelmi" beszéde alatt, de Hahó most mondja, hogy új országra ébredünk.
Úgyhogy ha háromkor felkelsz a sörikéért, akkor szerintem kezdj el jegyeket foglalni és menekülj.
Bár nem tudom hova, mert mindenhol vége. Sehol nem várják már szívesen a csaló migriket.
Úgyhogy ha háromkor felkelsz a sörikéért, akkor szerintem kezdj el jegyeket foglalni és menekülj.
Bár nem tudom hova, mert mindenhol vége. Sehol nem várják már szívesen a csaló migriket.
-
Jun 10, 2024 00:59:18
Endre, Orbánnak nem volt túl őszinte a mosolya a "győzelmi" beszéde alatt, de Hahó most mondja, hogy új országra ébredünk
Igen, minden ellenzéki csalódásodat itt kell kiélned, folytasd még.... Tudnál még erről írni? Ez a belpolitika fóruma...
Jun 10, 2024 00:59:18
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 10, 2024 01:16:40
x17)
Fullkamu
(
x2)
Jun 10, 2024 01:20:13
x2)
kibaszott idegesito ez a sorosdoboz recsegtetes
-
Jun 10, 2024 01:20:40
Jun 10, 2024 01:20:40
again mine the refund
(
x6)
Jun 10, 2024 01:30:36
x6)
Ma ennek a napja van, karácsonykor (:D) se lehessen ünnepi köszöntőt mondani? Tudom hogy ez soditroll fórum de szerintem ez érthető.
-
Jun 10, 2024 01:34:27
Izraelben? Jun 10, 2024 01:34:27
-
Jun 10, 2024 01:44:38
Gyagya én arra szavaztam, hogy buzi vagy.
Jun 10, 2024 01:44:38
linziasztal01
(
x77)
Jun 10, 2024 01:45:50
x77)
Tisztelt fórumtársak!
Választás volt, van és lesz -és ez valahol a demokrácia és véleményszabadság ünnepe-, de mi már akkor döntöttünk a háború és harc mellett, amikor felgyűlt bennünk aminek kellett, hogy beregisztráljunk ide és egy szilárd elhatározásunk legyen, hogy háborúba álljunk Endre ellen, szünet nélkül, váltott fegyverfogásban és éberségben, tetszik vagy sem!
Egy cél kovácsol minket össze, ez pedig Endre jogos- és igazságos helyretétele. Ez egy olyan harc, ahol mindenki maga választ fegyvernemet (egyedül a fegyvertelen balek porszem nem), kénye, kedve, ideje és vérmérséklete szerint.
Mozog még a korcs és önfeledten vesz sört(öt)?
Igen?
Fegyverbe, töltsetek be mindent az ágyúcsőbe, amit csak értek!
Éljen minden trollsz, vesszen a korcs!!
Választás volt, van és lesz -és ez valahol a demokrácia és véleményszabadság ünnepe-, de mi már akkor döntöttünk a háború és harc mellett, amikor felgyűlt bennünk aminek kellett, hogy beregisztráljunk ide és egy szilárd elhatározásunk legyen, hogy háborúba álljunk Endre ellen, szünet nélkül, váltott fegyverfogásban és éberségben, tetszik vagy sem!
Egy cél kovácsol minket össze, ez pedig Endre jogos- és igazságos helyretétele. Ez egy olyan harc, ahol mindenki maga választ fegyvernemet (egyedül a fegyvertelen balek porszem nem), kénye, kedve, ideje és vérmérséklete szerint.
Igen?
Alkalmazkodasi zokkeno
Jun 10, 2024 03:17:12
Tudod mi emliti ezt, endre?
A Google.
Felülvizsvgálat alapjául szolgáló tényezö.
Hazudos endre az endre.
A Google.
Felülvizsvgálat alapjául szolgáló tényezö.
Hazudos endre az endre.
Jun 10, 2024 03:17:12
-
Jun 10, 2024 03:24:25
Szeretnék gratulálni broninak az újrázásért és hahónak a kiváló EP eredményért!
Jun 10, 2024 03:24:25
technikai_proba
(
x1)
Jun 10, 2024 04:47:41
x1)
éjszakai ciccentés megvolt? gondolj bele endre, míg te a migránsidomítódban fogsz szívni ma is, addig mások a medencés irodában üldögélnek majd és nyugodtan töltenek egy drága italt. nekik lehet, neked nem
technikai_proba
(
x1)
Jun 10, 2024 04:50:24
x1)
tényleg endre, pepszis balfaszként észrevetted, hogy lóra ugyanazokat a helyesírási hibákat véti, mint májas? lehet, hogy sokszor nem is lórával csetelsz, hanem valaki mással? csak nem egy újabb médiaetikai vétség? ki tudja?
technikai_proba
(
x1)
Jun 10, 2024 04:53:58
x1)
Szeretnék gratulálni broninak az újrázásért és hahónak a kiváló EP eredményért!
broni prof mögcsinálta! endrének sajnos ez sem sikerült, hiába próbált régebben egy mikropárt színeiben indulni, a recskagate kettétörte épp csak induló, harmatos politikai karrierjét
MaxPayne
(
x24)
Jun 10, 2024 07:20:57
x24)
Csak, hogy jól értem e.
A pedofil nagy valószinüséggel a napokban, akár már ma kezd egy gányoldában, vagy olyan helyen, amire vagy az AMS, vagy a biróság (közmunka?) kötelezte.
Németországban jelenleg nem kaphat hitelt, nem kaphat albérletet, a munkavállalás több, mint nehézzé vált ott számára. (Mennyire biztos info, hogy az Ogre kijelentette és még a nevét is levette a postaládáról? Ugye a korcs mindig hazudik, igy az ö szavára nem lehet adni)
A német bankok remélhetöleg hamarosan megkezdik a behajtásokkal járó hivatalos eljárásokat a pupos ellen.
Ausztriában és Magyarországon egyre több rendörségi ügye van, illetve ebben a két országban is hamarosan kereshetik a behajtó brumik. Magyarországon föleg a NAV, még Ausztriában föleg a segélycsalások miatt a Finanzamt/AMS.
Mindeközben képtelen kijönni egy hónapban az elcsalt csegélyböl, folyamat sakál részeg.
A fentiek ellenére ö azt hiszi, képes lesz legkésöbb öszre megcsinálni a jogositványt Bécsben, ezen felül saját autóról fantáziál szintén ebben az idösávban.
Én értem, hogy komolyan korlátozott agyi képességekkel bír, értem, hogy elmebeteg, de ennyire még talán sosem láttam eltávolodni a valóságtól. Elöbb kerül börtönbe, vagy pszichiátriára, minthogy jogosítvány közelébe kerüljön.
Plusz a szervezete láthatóan döcögösen üzemel; a fogai bármikor elkezdhetnek kihullani, a májacska és a gyomor is nap, mint nap komoly csapásoknak van kitéve.
Miben reménykedik a pedofil, mi fog vele történni év végéig?
Tényleg azt képzeli, hogy ebböl még felállhat és újra csekonics bárót fog játszani a trolloknak?
(Bocsi Ásó!)
A pedofil nagy valószinüséggel a napokban, akár már ma kezd egy gányoldában, vagy olyan helyen, amire vagy az AMS, vagy a biróság (közmunka?) kötelezte.
Németországban jelenleg nem kaphat hitelt, nem kaphat albérletet, a munkavállalás több, mint nehézzé vált ott számára. (Mennyire biztos info, hogy az Ogre kijelentette és még a nevét is levette a postaládáról? Ugye a korcs mindig hazudik, igy az ö szavára nem lehet adni)
A német bankok remélhetöleg hamarosan megkezdik a behajtásokkal járó hivatalos eljárásokat a pupos ellen.
Ausztriában és Magyarországon egyre több rendörségi ügye van, illetve ebben a két országban is hamarosan kereshetik a behajtó brumik. Magyarországon föleg a NAV, még Ausztriában föleg a segélycsalások miatt a Finanzamt/AMS.
Mindeközben képtelen kijönni egy hónapban az elcsalt csegélyböl, folyamat sakál részeg.
A fentiek ellenére ö azt hiszi, képes lesz legkésöbb öszre megcsinálni a jogositványt Bécsben, ezen felül saját autóról fantáziál szintén ebben az idösávban.
Én értem, hogy komolyan korlátozott agyi képességekkel bír, értem, hogy elmebeteg, de ennyire még talán sosem láttam eltávolodni a valóságtól. Elöbb kerül börtönbe, vagy pszichiátriára, minthogy jogosítvány közelébe kerüljön.
Plusz a szervezete láthatóan döcögösen üzemel; a fogai bármikor elkezdhetnek kihullani, a májacska és a gyomor is nap, mint nap komoly csapásoknak van kitéve.
Miben reménykedik a pedofil, mi fog vele történni év végéig?
Tényleg azt képzeli, hogy ebböl még felállhat és újra csekonics bárót fog játszani a trolloknak?
(Bocsi Ásó!)
Trollok harca
(
x5)
Jun 10, 2024 07:41:26
x5)
Jenes újraszámoltat még ne örülj sodibodi!
Miskolci alvósejt
trolléga
(
x30)
Jun 10, 2024 07:51:22
x30)
Jenes újraszámoltat még ne örülj sodibodi!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 10, 2024 08:07:11
x17)
Borkainak lehet kokain&kurvák a gyagyás buzinak nem
Punszisza a lekjopp!
Tomcat
Jun 10, 2024 08:13:56
Endre! Elfuthatsz, de el nem bújhatsz.
Jun 10, 2024 08:13:56
-
Jun 10, 2024 08:24:26
(Bocsi Ásó!)
Ez továbbra is csak a hosszú idézetek esetében vicces.
Jun 10, 2024 08:24:26
keserke
(
x4)
Jun 10, 2024 08:37:15
x4)
Nézd csak Endre, érdeklődnek mi történt a cicamobillal :DD
Lassan tele lesz az egész város Sodi-emlékhelyekkel.
Karácsony Gergely
Jun 10, 2024 09:01:12
Asodi csak pár hónapig húzza melócsákban a jobb sorsra érdemes fiatalember dumával, nekem viszont összejött most még 5 év ugyanezzel!
Jun 10, 2024 09:01:12
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 10, 2024 09:06:21
x17)
Hadd legyen jóvan az szeretik a puják
Bubuka
(
x13)
Jun 10, 2024 10:00:35
x13)
Milyen volt az első óra a melóban fikás? Kimentél már sírni a vécébe?
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 10, 2024 10:03:14
x13)
Közmunkán nincs vécé, marad a bokor mögött bujkálás
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 10, 2024 10:04:05
x4)
vagy a munkatársai mentek ki a vécébe okádni
trolléga
(
x30)
Jun 10, 2024 10:05:17
x30)
azon gondolkodik, hogy Goldával együtt fog bankszámlát nyitni, hogy ne inkasszálhassák a rajta lévő pénzt
Semmiből nem tanulsz te balfasz. Abból sem hogy apádat kisemmizte a vén zugügybéd kurva, abból sem ahogy a Bittner pénzből csipegetett.
Egyébként meg a tjojjok megmondták már a megoldást: gondnokság, hahó! Na kellemes remegést a melócsában te szutyok!
noikabatgomb
(
x10)
Jun 10, 2024 10:12:55
x10)
Ez az egesz baromsag onnan ered, hogy szerinte a lamantin is igy ugyeskedik. Beteges zaklato a gyagyas aki minden baromsagot lemasol.
Szerinted a Golda tenyleg nyitna vele kozos bankszamlat? Vegighallgatnam azt a beszelgetest amikor ezt felhozza az endre.
Johann Hölzel
(
x1)
Jun 10, 2024 10:18:14
x1)
Tisztelt fórumtársak!
Igen?
Igen?
D_Dezső
(
x29)
Jun 10, 2024 10:39:06
x29)
Ráadásul nagyjából 1,5 perc volt megtalálni, hogy full baromság amit a lamantin bemesélt a fogyatékosnak.
“A pénzügyi intézménynél több számlatulajdonos tulajdonában álló számlán kezelt pénzösszeg bármelyik számlatulajdonossal szemben fennálló követelés fejében teljes összegben végrehajtás alá vonható.A nem adós számlatulajdonost a végrehajtó értesíti a számla megterheléséről.A nem adós számlatulajdonos a végrehajtást kérő ellen az igényperre vonatkozó szabályok szerint pert indíthat a végrehajtást foganatosító hatóság rendelkezése alapján a számláról leemelt, őt illető pénzösszegek visszafizetése iránt.”
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 10, 2024 10:44:21
x17)
Ennyi erővel mindenki közös számlát nyitna akit üldöz a végrehajtó
Punszisza a lekjopp!
Vaják
(
x6)
Jun 10, 2024 10:44:43
x6)
Fent van archiveon a tegnap esti flokk:
www.bitchute.com/video/e07EKWmFQE4O
www.bitchute.com/video/e07EKWmFQE4O
Rufus
Jun 10, 2024 10:46:10
Gyagyás, ne hallgass a hülye trollokra! Nagyon jó ötlet közös számlára tenni minden pénzeteket!!! Aztán a kurva anyádnak sem maradna semmi, micsoda villázások lennének :D
heló
Jun 10, 2024 10:46:10
Zegernye
(
x2)
Jun 10, 2024 10:54:22
x2)
Hát azért hetyetye... Itt döntse el mindenki, hogy vékony vagy kövér sodi-e a sodi....
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jun 10, 2024 10:56:45
x17)
Gnóm
Tyodika
Jun 10, 2024 11:00:48
?
Pár méterre a Fecskétől egy Barbi nevű fagyizó található.
Pár méterre a Fecskétől egy Barbi nevű fagyizó található.
Bajbi fatyiszó? Iwatt Bajbi...höhöhöhöhö...
Jun 10, 2024 11:00:48
banshee
(
x24)
Jun 10, 2024 11:24:08
x24)
Jó oda a párezres brazil machete is.
MaxPayne
(
x24)
Jun 10, 2024 11:25:53
x24)
Jó oda a párezres brazil machete is.
púpostulok
(
x2)
Jun 10, 2024 11:52:39
x2)
Korcs flokk
trolléga
(
x30)
Jun 10, 2024 11:54:57
x30)
Csak belepörgettem, hogy a kurva anyjába nézett ez ki tegnap este 11kor. 😂😂
Látom azóta új flokk is van, továbbra is macskaól ha jól látom!
Látom azóta új flokk is van, továbbra is macskaól ha jól látom!
elfeldett sörösüveg
Jun 10, 2024 11:55:08
Fent van archiveon a tegnap esti flokk:
bitchute.com/video/e07EKWmFQE4O
bitchute.com/video/e07EKWmFQE4O
Endre. Egyszerűen nem érdekel senkit, hogy kurod meg az átgányolt palidat. Tégyleg. Ki vagy éhezve a befordított faszra? Igen az látszik. Ez nem lehet flokktéma. Nagyon udórító. Nem érted, hogy senkit nem érdekel a Te perverziód?
Ezzel mi a cél?
- Cica visszaszerzése, mert nosztalgiázol.
-Hidd el csak akkor tér vissza Tibi, ha stabil a háttér, de ezt Te is tudod többszörösen levezetted. (Ebben jól tévedsz.)
- Undor kiváltás és feltűnés.
-Megtetted kérlek fejezzük ezt be. Ennek nincs értelme.
-Lejáratás:
-Csak magadat mutatodbe. CVbe is írhatod. Atomok sehol sincsenek nem is voltak.
Ide hiába atomozol. ITT Te vagy a CÉLPONT Endre csak is TE a többiek mellék szereplők. Itt mindeki rád vadászik.
Most már kiderült akkor sügér vagy radar alatt se megy a süsüzés.
Jun 10, 2024 11:55:08
trolléga
(
x30)
Jun 10, 2024 11:55:38
x30)
Megtekintésre sem érdemes, ugyanarról loopol mint éjszaka bebaszva
-
Jun 10, 2024 11:56:45
Ebédszünetet emleget a púp, gondolom ez fontos lehet
Jun 10, 2024 11:56:45
MaxPayne
(
x24)
Jun 10, 2024 11:57:05
x24)
Ebedszunetet emleget.
Home officos melocsa?
Home officos melocsa?
trolléga
(
x30)
Jun 10, 2024 11:58:42
x30)
Ismét egy komoly munkahely ahol 0. nap délelőtt több órás tranyó lájfszot lehet nézni... *ásít* hogy dögölnél meg végre te korcs geci
Jozsii Busák
(
x5)
Jun 10, 2024 11:58:49
x5)
Ebedszunetet emleget.
Home officos melocsa?
Jött egy kicsit gonoszkodni Tiborral ezért még egy hét bant érdemel! Home officos melocsa?
sodifingszagúhálózsákja
Jun 10, 2024 11:59:55
Ultimátumokat adogat, akinek kuss a neve minden tekintetben.
Szánalmas a vergődésed...
Szánalmas a vergődésed...
Jun 10, 2024 11:59:55
démondémon
(
x2)
Jun 10, 2024 12:03:10
x2)
Hogy szenved a sajat irrelevanciajatol.
Mondta is az egyik becsi lajvszban egy viszonylag alacsony autipajzsos bekurt pillanataban, h tudja, h tibi nelkul o senkit nem erdekel.
Igy van. Kiveve az eros gyomru elszant snacologusokat.
Minden remalmod valora valik, fikas :)
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Mondta is az egyik becsi lajvszban egy viszonylag alacsony autipajzsos bekurt pillanataban, h tudja, h tibi nelkul o senkit nem erdekel.
Igy van. Kiveve az eros gyomru elszant snacologusokat.
Minden remalmod valora valik, fikas :)
trolléga
(
x30)
Jun 10, 2024 12:03:20
x30)
Ismét confimálja hogy Tibi behugyozik. Bezzeg melletted ugye sose csinált ilyet, ugy? *ásít*
Megint az a loop hogy ő csak médiatermékekre reagál... Komolytalan.
Megint az a loop hogy ő csak médiatermékekre reagál... Komolytalan.
D_Dezső
(
x29)
Jun 10, 2024 12:04:39
x29)
Ebédszünetet emleget a púp, gondolom ez fontos lehet
Ebédszünet a faszom :)
Jól neki simult valami fehér falnak, csak a tipik falusi kutyaugatás belehallatszik.
Lehet “officehome”ban van amúgy. De, hogy nem Bécsben az kirva biztos.
MaxPayne
(
x24)
Jun 10, 2024 12:04:57
x24)
Csak ötlet gyanánt, az lehetséges lehet, hogy sikerült magát olyan AMS képzésre áttetetni, ahol online folyik a képzés?
Ha lesz idöm áttúrom majd az AMS képzési oldalát, hátha találok olyat, ami elképzelhetö osztrák logikával a korcsnak.
Ha lesz idöm áttúrom majd az AMS képzési oldalát, hátha találok olyat, ami elképzelhetö osztrák logikával a korcsnak.
kramalon
(
x8)
Jun 10, 2024 12:05:27
x8)
Gyagyás eredményhirdető
Szakembereink egész éjszaka számolták a szavazatokat, végül úgy látszik megvan az eredmény, a Gyagyás Tanács a következők szerint fog kinézni a következő ciklusban.
Bejutó pártok:
Buzidémon a Konzervatív Perverzekért Pártja
21%-os részesedést ért el, ami jelentős növekedés a legutóbbi választáson elért 14%-hoz képest. Megerődödésük nem volt váratlan, de ilyen mértékre nem számítottunk, különösen úgy, hogy részletes programmal nem készültek, a szóvivő is csak annyit árult el, hogy "Jólfan, legyen fürcsi", de a belső körös szavazóknak úgy tűnik, ez elég volt
Provokatív exchibicionisták mozgalom
Magabiztos 15% ereményt értek el, amely szinte változatlan az előző cikusokhoz képest. Hogy folyamatos, megfeszített munka mellett miért nem tudnak nagyobb eredményt elérni, arról majd politikai elemzőinkkel fogunk beszélgetni. Mindenesetre az öröm nagy, továbbra is nagy létszámmal lesznek jelen a Gagyás Tanácsban.
Manipulateur kommün
11% részesedés, ami elég nagy zakó a legutóbbi 20%-hoz képest. A helyzet komoly, annek jelentős jelei lesznek a következő ciklusban, ha az önsajnáltatás, botladozás jelentősen kisebb részt fog vállalni az operatív műveletekben, kevésbé eredményes kormányzásra számíthatunk. Ebbű' baj lesz more, reméljük, hogy valahogy kompenzálni tudják majd a Tanácsban.
Űrdiplomaták és Személyiségzavarosok párszövetsége
21%, változatlan eredmény, így a stratégiai döntésekben nem várható jelentős irányváltozás, a kampány unalmas volt, de úgy látszik nem is volt rá szükség, biztos a helyük a Tanácsban.
Addikcióval a gyógyuláSÖRT
Vészjósló előretörést láttunk, 32%-ra jöttek fel, ezzel a legerősebb párttá váltak a tanácsban. Ne felejtsük el, hogy legutóbb 18%-ot szereztek és milyen rumli lett belőle szinte mindenhol. Komoly aggodalomra ad okot, de önmagában még nem lenne probléma, de a kiesett HITEL és a szintén kiesett Munkáspárt eddig ellensúlyzni tudta a tevékenységét. Úgy tűnik, hogy zavarosabb, kiszámíthatatlanabb idők jönnek, ennek nyilván a befektetők sem fognak örülni.
Kiesett pártok:
Munkáspárt
Folyamatos csökkenés után végül nem tudtak mandátumot szerezni, így a Tanács finanszírozása is kérdésessé válik a következő ciklusban.
HITEL párt
Hatalmas pofonként ért mindenkit ez a fejlemény, mert még a Munkáspárt nélkülözhető a rövid távú túléléshez a HITEL párt megsemmisülésével nem számolt senki. Egyedül most már csak a Manipulateur kommün képes valamilyen finanszírozást szerezni, de ennek láttuk korábban a következményeit.
Be nem jutó pártok:
Szorgalom és Becsület pártja (0 szavazat) - mint mindig
Magyar Gazdaság Párt (9 szavazat)
Silingó Sándor (független PDF jelölt) (1 szavazat)
Zöldpárt-Zsomcat (13 szavazat)
Faszom
Szakembereink egész éjszaka számolták a szavazatokat, végül úgy látszik megvan az eredmény, a Gyagyás Tanács a következők szerint fog kinézni a következő ciklusban.
Bejutó pártok:
Buzidémon a Konzervatív Perverzekért Pártja
21%-os részesedést ért el, ami jelentős növekedés a legutóbbi választáson elért 14%-hoz képest. Megerődödésük nem volt váratlan, de ilyen mértékre nem számítottunk, különösen úgy, hogy részletes programmal nem készültek, a szóvivő is csak annyit árult el, hogy "Jólfan, legyen fürcsi", de a belső körös szavazóknak úgy tűnik, ez elég volt
Provokatív exchibicionisták mozgalom
Magabiztos 15% ereményt értek el, amely szinte változatlan az előző cikusokhoz képest. Hogy folyamatos, megfeszített munka mellett miért nem tudnak nagyobb eredményt elérni, arról majd politikai elemzőinkkel fogunk beszélgetni. Mindenesetre az öröm nagy, továbbra is nagy létszámmal lesznek jelen a Gagyás Tanácsban.
Manipulateur kommün
11% részesedés, ami elég nagy zakó a legutóbbi 20%-hoz képest. A helyzet komoly, annek jelentős jelei lesznek a következő ciklusban, ha az önsajnáltatás, botladozás jelentősen kisebb részt fog vállalni az operatív műveletekben, kevésbé eredményes kormányzásra számíthatunk. Ebbű' baj lesz more, reméljük, hogy valahogy kompenzálni tudják majd a Tanácsban.
Űrdiplomaták és Személyiségzavarosok párszövetsége
21%, változatlan eredmény, így a stratégiai döntésekben nem várható jelentős irányváltozás, a kampány unalmas volt, de úgy látszik nem is volt rá szükség, biztos a helyük a Tanácsban.
Addikcióval a gyógyuláSÖRT
Vészjósló előretörést láttunk, 32%-ra jöttek fel, ezzel a legerősebb párttá váltak a tanácsban. Ne felejtsük el, hogy legutóbb 18%-ot szereztek és milyen rumli lett belőle szinte mindenhol. Komoly aggodalomra ad okot, de önmagában még nem lenne probléma, de a kiesett HITEL és a szintén kiesett Munkáspárt eddig ellensúlyzni tudta a tevékenységét. Úgy tűnik, hogy zavarosabb, kiszámíthatatlanabb idők jönnek, ennek nyilván a befektetők sem fognak örülni.
Kiesett pártok:
Munkáspárt
Folyamatos csökkenés után végül nem tudtak mandátumot szerezni, így a Tanács finanszírozása is kérdésessé válik a következő ciklusban.
HITEL párt
Hatalmas pofonként ért mindenkit ez a fejlemény, mert még a Munkáspárt nélkülözhető a rövid távú túléléshez a HITEL párt megsemmisülésével nem számolt senki. Egyedül most már csak a Manipulateur kommün képes valamilyen finanszírozást szerezni, de ennek láttuk korábban a következményeit.
Be nem jutó pártok:
Szorgalom és Becsület pártja (0 szavazat) - mint mindig
Magyar Gazdaság Párt (9 szavazat)
Silingó Sándor (független PDF jelölt) (1 szavazat)
Zöldpárt-Zsomcat (13 szavazat)
Klohek
(
x12)
Jun 10, 2024 12:06:26
x12)
eendre, minket ne zsibbasszál már evvel a zaklatással, majd a bíróva megbeszéled.
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
SporoloProli
(
x3)
Jun 10, 2024 12:09:07
x3)
"Egy puha bottal szerettem volna bökdösődni"
endre tudjuk hogy impotens vagy, nem kell reklámozni
endre tudjuk hogy impotens vagy, nem kell reklámozni
trolléga
(
x30)
Jun 10, 2024 12:09:53
x30)
eendre, minket ne zsibbasszál már evvel a zaklatással, majd a bíróva megbeszéled.
Nevetni fogsz, de a szerelmének Tibinek csinálja ezeket a flokkokat. Aki kvázi sose nézi meg a szarjait.
halászlé
(
x24)
Jun 10, 2024 12:11:32
x24)
Csak ötlet gyanánt, az lehetséges lehet, hogy sikerült magát olyan AMS képzésre áttetetni, ahol online folyik a képzés?
én is erre tippelek, kicsit olvastam is utána: létezik olyan verzió is, hogy megkapja az ams-től, ami jár, akor hónapokra előre is (lehet, h ebből van pénze, és ezért vizionaziál őszre saját autót), mivel a tanfolyam alatt neki a tanulásra kell, koncentrálni, nem a munkakeresésre - nyilván, ilyenkor lehet, hogy hallgatói jogviszonyban van.
D_Dezső
(
x29)
Jun 10, 2024 12:11:33
x29)
Figyeljétek meg, hogy amikor hazudik vagy olyan dolgot ad elő pozitívumként amitől amúgy retteg (pl. Soha többet nem beszélünk egymásról) akkor mindig vagy a fejét valarássza vagy a szemüvegét basztatja.
MaxPayne
(
x24)
Jun 10, 2024 12:13:31
x24)
Nekem ez az ebédszünet dolog gyanús. Képzéseken van fix ebédszünet. Melóban, IT-ben, akkor mész el fél órára, amikor akarsz.
Persze Isten mentsen, hogy itt falsch megérzésekkel összezavarjam a professzorok kutató munkáját!
Klohek
(
x12)
Jun 10, 2024 12:15:21
x12)
endre, te nem vagy olyan pozícióban, hogy feltételeket szabj!!!
Amugy meg bazd meg te azt a hitvány kurva anyádat, aki arra nem tanított meg, hogy aki évekig oldalba hugyoz arra rászóljál,te csicska!!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Amugy meg bazd meg te azt a hitvány kurva anyádat, aki arra nem tanított meg, hogy aki évekig oldalba hugyoz arra rászóljál,te csicska!!
halászlé
(
x24)
Jun 10, 2024 12:16:26
x24)
túl jó kedve van és túl magabiztos (pimasz). vagy valami nagyon idióta cég, aki home office-ban foglalkoztatja, vagy tanfolyam, ahol megint fütyizhet - lehet, hogy nem teljes napos, mert azt mondta tengnap, hogy sok szabadideje lesz.
azt is mondta, hogy bécsben kéne jogsit csinálni, de nincs a kreszhez home office - ez csak akkor gond, ha hosszútávon nem bécsben van.
sotyika
Jun 10, 2024 12:18:13
Lehet még szavazni?
Jun 10, 2024 12:18:13
sotyika
Jun 10, 2024 12:24:16
Endre! A kurva anyádért szavaztam rád, azthittem megjelenik a pofád az M1en Vitézy meg Karácsony mellett. Ezért kapni fogsz megint ha találkozunk!
Church of NAMBLA Rank: Acolyte
Jun 10, 2024 12:24:16
40_éves_junior
(
x6)
Jun 10, 2024 12:24:27
x6)
Sodi, a magányos macskahúgyban pácolt púpos pedofil oltogatja a szegedi "luxuslakásban" lakó "luxuskurvát", van ebben valami irónikus. No persze, itt pofon rossz helyre legalább biztos nem megy.
kripli figyelő
(
x12)
Jun 10, 2024 12:27:16
x12)
A miép nem stimmel így érvénytelen a szavazat.Magyar Gazdaság Párt mellé kell az X.
Fikás
Jun 10, 2024 12:32:01
Höhöhö, hülye tjoj! 23 cm a pitonsz, phiszony
Jun 10, 2024 12:32:01
banshee
(
x24)
Jun 10, 2024 12:32:19
x24)
Nem, a sarkon lévő önvédelmi vadászboltban lehet venni.
Ténfép
(
x5)
Jun 10, 2024 12:41:59
x5)
A csöves a vénkurva putrijából flokkolt? Nem nagyon tudtam beazonosítani egyik oldalát se a putrinak, 02:28-nál és 04:13-nál látszanak a részletek.
Lehet, hogy érdemes lenne lementeni ezt a szarját, ha még ez egyáltalán számít valamit; mert pébzelik, valamilyen segílykén vagy melón ugye elvileg van, úgy, hogy hétfő délre, a herélt lájfot nézegetve, félrészegen, csöves rongyokban vonyít.
Igyunk egy sörtöt, he
Lehet, hogy érdemes lenne lementeni ezt a szarját, ha még ez egyáltalán számít valamit; mert pébzelik, valamilyen segílykén vagy melón ugye elvileg van, úgy, hogy hétfő délre, a herélt lájfot nézegetve, félrészegen, csöves rongyokban vonyít.
KicsiNéző
(
x13)
Jun 10, 2024 13:16:34
x13)
Endre nem lehetne, hogy a Tibis lájvot ne hadüzenetnek, vagy esélyre a békülésnek vedd - hanem annak, hogy takarodj már végre el az internetről, és tényleg vonulj vissza?
A kurva isten faszát már, hogy 2 naponta tolsz egy visszavonulós flokkot, majd ugyanúgy gyártod a netszemetet.
A kurva isten faszát már, hogy 2 naponta tolsz egy visszavonulós flokkot, majd ugyanúgy gyártod a netszemetet.
MaxPayne
(
x24)
Jun 10, 2024 13:37:49
x24)
Ha csak egy picivel több gógyija lenne, mint egy páfránynak, akkor már rég rájött volna, hogy ez a folyamatos figyelemkurvulás nem normális mentális állapot és szakember segítségét igényelte volna.
De nem, mert ugye ö mindenkinél mindent is jobban tud és pont ez fogja a vesztét okozni.
De nem, mert ugye ö mindenkinél mindent is jobban tud és pont ez fogja a vesztét okozni.
again mine the refund
(
x6)
Jun 10, 2024 13:38:20
x6)
A csöves a vénkurva putrijából flokkolt? Nem nagyon tudtam beazonosítani egyik oldalát se a putrinak, 02:28-nál és 04:13-nál látszanak a részletek.
Nekem az a tippem, hogy elment valamelyik boltba és lehúzódott valamelyik olyan épület mellé aminek nincs kerítése.
Ott a penny felé több épület is van amihez odaállhatott, a színek ugyanazok.
max5enutálnak
(
x47)
Jun 10, 2024 14:13:48
x47)
A nemzet homoszexuális maszturbátora már szavazni sem megy el? Nem mintha bárkinek hiányozna egy papíros elmebeteg szavazata. Meg amúgy is elbaszta volna a szavazólapot. Tuti rohamot kapott volna a fülkében a sok információtól és vitték volna vissza a pszichiátriára.
Egy jelentéktelen élettelen szar nyomorék vagy, az a helyzet.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Egy jelentéktelen élettelen szar nyomorék vagy, az a helyzet.
A helyzet megoldása
(
x44)
Jun 10, 2024 14:42:44
x44)
Tekerd anyád nyaka köré azt a 23-as lasszót!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
D_Dezső
(
x29)
Jun 10, 2024 14:52:53
x29)
Endre új munkahelye :)

Egyáltalán nem biztos, hogy ez az, de kurva közel van a macskaólhoz. Lehet benne sört venni.
Plusz 2021-es a street view, azóta valószínű lepucolták kívülről. A kilógó cső a jobb oldalon elég árulkodó, a cső meg a kisablak között állhatott a fogyatékos.
A street view-s képen még piros rács van az ablakon, de a mérete és elhelyezkedése megegyezik.

Egyáltalán nem biztos, hogy ez az, de kurva közel van a macskaólhoz. Lehet benne sört venni.
Plusz 2021-es a street view, azóta valószínű lepucolták kívülről. A kilógó cső a jobb oldalon elég árulkodó, a cső meg a kisablak között állhatott a fogyatékos.
A street view-s képen még piros rács van az ablakon, de a mérete és elhelyezkedése megegyezik.
ascites
(
x57)
Jun 10, 2024 14:54:41
x57)
Mi van, ha megkapta az online python kurzust? Mivel az egy elég könnyen tanulható nyelv, programozóknak szóló program (pláne, ami 2000+ euró lenne) nem nagyon van, így a program a programozás alapjaival kezdődhet, amin még annyira sem figyel, mint általábam, hiszen már "tudja".
Magyarázná a vidámságát (nem kell Bécsben lennie, nem költ szállásra és van ams pénz), magyarázza a sok szabadidőt, akár az ebédszünetet is. És azt is, hogy erőszakosan sugallja, hogy melója van, márpedig ha lenne, az lenne a célja, hogy ne keressük.
Németes trollok, nem találtok olyan online python tanfolyamot, ami most kezdődött, akár júni 1-től? Esélyes, hogy osztrák cég, mert árajánlatot kellett kérnie.
SyntaxError
(
x24)
Jun 10, 2024 15:01:17
x24)
Endre új munkahelye :)
Akkor lehet az UFO-ba már tényleg nem mehet.
KicsiNéző
(
x13)
Jun 10, 2024 15:04:31
x13)
Én is erre gondolok ascites, hogy csak más kurzuson van - és simán lehet a python is - bár nem tudom miért engedné meg bármelyiken is az AMS a home officet.
SyntaxError
(
x24)
Jun 10, 2024 15:08:31
x24)
Én is erre gondolok ascites, hogy csak más kurzuson van - és simán lehet a python is - bár nem tudom miért engedné meg bármelyiken is az AMS a home officet.
Egyedül ápolja Szolnokon az idős édesanyját.
ascites
(
x57)
Jun 10, 2024 15:10:00
x57)
Mert azt nem az AMS csinálja, csak az fizeti. A korcsnak kellett kiválasztania, vinni az árajánlatot és a motívációs levelet, ezt korábban mondogatta.
Az AMS meggyőződése, hogy Bécsben él, különben nem kapta volna eddig a segélyt. Az idomító célja sem a városhoz kötés volt.
halászlé
(
x24)
Jun 10, 2024 15:10:37
x24)
igen, ez nem állt össze nekem sem, mert sírt a szája, hogy személyes jelenlétet kérnek. + szerintem tudják, hogy iszik, szal tanfolyam kecskének káposzta
Golda csiklója
(
x8)
Jun 10, 2024 15:14:15
x8)
Tessék szépen szivecskézni minden kommentet fikás!

O és K együtt OK és minden OK!!

A helyzet megoldása
(
x44)
Jun 10, 2024 15:14:55
x44)
Viszont ez egy erősen üdvözlendő hír, ha engedi az AMS, hogy a segélyrabszolga homeofficeozzon.
Mivel a bécsi szállásokról megmaradt pénz a következőkre fog elmenni:
- Bánó Gézának
- Még több sör
- Szegedi stalkerkodás
- Az univerzum összes vonatjegye 2x megvéve
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
- Bánó Gézának
- Még több sör
- Szegedi stalkerkodás
Tyrion
Jun 10, 2024 15:18:29
Viszont ez egy erősen üdvözlendő hír, ha engedi az AMS, hogy a segélyrabszolga homeofficeozzon.
- Bánó Gézának
- Még több sör
- Szegedi stalkerkodás
- Bánó Gézának
- Még több sör
- Szegedi stalkerkodás
Az AMS engedheti, hogy 'otthon' tanuljon, de annak Ausztriában kell lennie, különben nem jár a segély. Ezért is retardkodhat szerinte be nem azonosítható falak elől.
Tegnap is gyanús volt, hogy először azt mondta, hogy 4-kor kell indulnia, utána már 5 volt, és végül a helyi egység sem látta távozni.
Jun 10, 2024 15:18:29
SyntaxError
(
x24)
Jun 10, 2024 15:43:54
x24)
Szerintem elengedte már mind a migráns idomítót, mind azt hogy bármit meg tudjon tanulni.
Elvégre többször mondta már, hogy 30 (vagy 40) felett már nyelvet sem lehet tanulni.
Sőt, ha nem engedte volna el, akkor ennyi idő alatt már régen elvégzett volna képzést - akár programozóit - vagy akár megtanult volna angolul - ami ugyebár lassan mindenhol követelmény.
De miután beférkőzte a fejébe a gondolat, hogy nem lehet semmit megtanulni már, így leszarja az egészet.
Ha van is iskola, az csak alibizni kell. Nem érdekli amit oktatni próbálnak neki. Ismerjük a dokumentáció tanulmányozási szokásait is.
Elvégre többször mondta már, hogy 30 (vagy 40) felett már nyelvet sem lehet tanulni.
Sőt, ha nem engedte volna el, akkor ennyi idő alatt már régen elvégzett volna képzést - akár programozóit - vagy akár megtanult volna angolul - ami ugyebár lassan mindenhol követelmény.
De miután beférkőzte a fejébe a gondolat, hogy nem lehet semmit megtanulni már, így leszarja az egészet.
Ha van is iskola, az csak alibizni kell. Nem érdekli amit oktatni próbálnak neki. Ismerjük a dokumentáció tanulmányozási szokásait is.
Vaják
(
x6)
Jun 10, 2024 16:01:39
x6)
fent a mai flokk:
www.bitchute.com/video/mACLLtxTx67V/
www.bitchute.com/video/mACLLtxTx67V/
hegesztőnő
(
x3)
Jun 10, 2024 16:01:52
x3)
endre! azért összegezzük így a végére a jogsi dolgot. hónapokon keresztül zajló komment háborúban írtuk neked hogy alkalmatlan vagy a vezetésre, te pedig a krva autipajzsod mögül bizonygattad fellengzően hogy igenis lesz jogsid. megint kiknek volt igaza endre? mindenki szerezhet jogsit de te még azt sem... ráadásul sem technikailag sem pszichológiailag nem vagy alkalmas... erre sem. Hahó!
SyntaxError
(
x24)
Jun 10, 2024 16:11:23
x24)
Űrhajósnak kellett volna jelentkezned Endre.
Kisebb arcvesztés lett volna ha elbukod, de kevesebbe került volna, és kevésbbé csináltál volna magadból hülyét.
Kisebb arcvesztés lett volna ha elbukod, de kevesebbe került volna, és kevésbbé csináltál volna magadból hülyét.
MaxPayne
(
x24)
Jun 10, 2024 16:23:19
x24)
Púpné
Jun 10, 2024 16:26:51
Gasztroenterológus trollok, *pr* titeket kérdezlek, hogy Endre baja mennyire jó?? Meghal majd? Hány éve van hátra, egy vagy két? 😂
.
Jun 10, 2024 16:26:51
MaxPayne
(
x24)
Jun 10, 2024 16:27:33
x24)
Itt peldaul lehet online is reszt venni:
codefactory.wien/de/python-programming-de/
codefactory.wien/de/python-programming-de/
MaxPayne
(
x24)
Jun 10, 2024 16:30:19
x24)
Szinten python, online:
spielend-programmieren.at/
spielend-programmieren.at/
-
Jun 10, 2024 16:30:24
Ilyesmi lehet?
api.codersbay.wien/uploads/20231227_Data_Engineering_and_KI_Informationsblatt_97d2e9b7b7.pdf?updated_at=2023-12-27T09:35:14.644Z
api.codersbay.wien/uploads/20231227_Data_Engineering_and_KI_Informationsblatt_97d2e9b7b7.pdf?updated_at=2023-12-27T09:35:14.644Z
Nem fog bejutni a Qualin. Eleve a felvételi is többkörös, IQ, német, angol teszt, személyes elbeszélgetés, utána 5 hetes Qualifying. Maximum a csapat fele szokott tovább jutni. Ha nem olyan jók a jelentkezők, akkor még kevesebb, mivel fizikailag limitált a helyek száma.
Régebben én is jártam ide, nagyon szigorú a bekerülés.
Jun 10, 2024 16:30:24
40_éves_junior
(
x6)
Jun 10, 2024 16:32:09
x6)
Hagyd a pythont endre, gyere tanulj Ziget codeberg.org/ziglings/exercises
csak csináld live-ban, röhögni akarok.
csak csináld live-ban, röhögni akarok.
egynadrág
(
x2)
Jun 10, 2024 16:34:23
x2)
Amikor a büdös elmebeteg a húgyszagról fantáziál!
endre tényleg annyira büdös vagy?
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
endre tényleg annyira büdös vagy?
122 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Oddsos nemcigány Márk szerint semennyire