Dehát a büdös inkább kakaspinára menne rá, mivel buzerant.
Oaaarrrghh!
Ha behívót kap amin szerepel , hogy X hónap Y nap 08:00 jelenjen meg a szolnoki BV-ben tuti azzal fog hergelni, hogy direkt lekési a vonatot meg még utoljára jól bebaszva büdösen, ápolatlanul fog megjelenni, telefonnal a kezében lájvozva heherészve a fatászpika ezt persze a börtönőr urak pimaszkodásnak fogják venni és egy nem feltétlenül nem kannibál cellába lesz berakva.
natyon egyszerű: tibi kapott egy kurva nagy pofont állambácsitól és bekussolt, visszatérve rémtranyói gyökereihez.
a sodi nem ilyen. a sodi nem tanul semmiből, akármekkora pofont is kap. mert a sodi mindig győz. a sodi mindent jól csinál. a sodi.
vérdíj target nr. 1
Azért hetyetye, Tibi sem szokott ebből tanulni általában. Legutóbb ugye bemindenezve feküdt az elterelésnél az ajtóban, aztán meg az ügyészség kapuját ostromolta a cicamocival. Épp ezért kérdeztem, hogy most vajon mi történt? Beállították a gyógyszerét az IMEI-ben? Kifordították a faszpinát, és végre megint férfiként élhet, ahogy szeretett volna?
Most megy a hazudozás Cucu részéről, hogy "tról" rendőr volt a Poloskánál, és a rendőrség egyáltalán nem foglalkozik a Cucuval. Egyetlen szava nem igaz ennek a szerencsétlennek. Most valaki döntse el a mindennapi hazudozások után, hogy mi az igazság. A Cucut körülvevő pár ember kavarja ezeket a dolgokat szerintem, hogy legyen műsor, és ezen ők is bekeressenek. Pedig a Gyagyás miatt is jó lett volna, ha a Cucuval valóban foglalkoznának kicsit a hatóságok. De szerintem, amíg külföldön van, erre kicsi az esély.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
Valószínű, hogy így van. Az elején még az emberek többsége elhitte, hogy az "Emese" milyen jól beszopatta a Cucut. De aztán tisztán látszott, hogy mindez a bevételszerzésre megy, és húzzák ezt a sztorit, mint a rétestésztát. A Cucu "nagy tróljai" nem tudnák eltakarítani a Malacot? Dehogynem. De inkább pórázon sétáltatják, bazári majomként a porondon, mert ebből jön a pénz, nemcsak a Cucunak, hanem nekik is. És rengeteg hiszékeny embert be tudnak fésülni, és le tudnak húzni így. Ami vicc a történetben, hogy még egy szellemi fogyatékos, egybites digitális koldus is jobban pörgeti a bevételszerzést, mint a Gyagyás. Ő még ehhez is balfasz. Tényleg, Endre, miért nem Tiktokozol?
Cucu is színezi a valóságot, mint endre. Szerintem nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz a folytatás.
A jövő pinája a fasz...
"jájj gyerekek nagy a baj, dobjatok össze védőügyvédre pls! Köszi az univerzumot diplomata úr"
annyira nem meredek, nagyon sokan nezik a diszno kivagott videoit tiktokon, aztan ki tudja hogy meg hogyan monetizaljak
le vagy tiltva, kurva anyád

Ez amúgy mi a fittyfene lesz? Vagy mi ez?
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
A pedofil Krokko agymenésének tűnik az oldal...
aki nem hitelképes az nem ember
Endre neve alól azért néhány jelző még lemaradt
TikTok-on lehet követni Tibcédeszt?
Így van, ő a megoldás. Youtube-on nála szokott ilyen generált fos feltünni. Bár én még cvi-t sem zárnám ki, mint együttműködő.
Jaj istenem... Ezt nagyon benézitek. Aki eleget hallgatta Istit vágja a szellemi színvonalát. Több órát hallgattam az Emesés hárcból és egy ilyen ostoba egybites ember képtelen lenne ezt megjátszani 0-24-ben mint amilyen Isti. Olyan hisztériákat vágott le hogy az szerintem csak tisztán idegi alapon történtek, nem szimuláció. Még ha tudna színészkedni akkor is kivillanna rendszeresen az igazi éne mert annyit szerepel.
Cucu egy ritka ostba véglény, a trollok meg azért csinálják mert a sok geciségért cserébe imádják gyötörni.
Kb mintha azt mondanátok hogy Endre egy 140 IQ-s puppet master és folyamatosan a dupla cselekkel szivat minket.
Tényéeg, Endre! Te lehetnél a 2020-as évek Anettkája!
A gyagyás az pont így látja saját magát a trollokkal szemben
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Csak a bíróbácsi rondít bele ebbe a képbe mindig.
olyan ellenséges vagy velem
Az kiaz?
Ő csinált pár hónapja Sodi igazi arca címmel egy hosszabb videót Sodipediát is mutatta benne.
Vagy, ha az évek során hegyekben felhalmozott műszaki szarokat elvaterázta volna, mára vidáman üzemelne a Newsaxon Craft Brewery... Ugyan már, a Gazdálkodj okosan! tábláján eltévedne.
Dehát most a gta-ra félretesz nem?
Mi az a gta? gigászira tágított ánuszrózsa? 👌🤣
Egy "influencer" aki azzal akarja kiszedni a zümmögő dobozból a pénzt, hogy egy pedofil alkoholista bűnözőt reklámoz az interneten.
Egyet?
Emellé ráadásul a cloudflaret is ki lehet kerülni, mert ugyanazon a szerverről fut a levelezésuk:
> host szegyenpad.com
szegyenpad.com has address 185.205.244.67
szegyenpad.com has IPv6 address 2606:4700:3030::6815:4e91
szegyenpad.com has IPv6 address 2606:4700:3030::ac43:df04
szegyenpad.com mail is handled by 10 lupus.szegyenpad.com.
szegyenpad.com has HTTP service bindings 1 . alpn="h3,h2" ipv4hint=104.21.78.145,172.67.223.4 ech=AEX+DQBBfQAgACBLmydz5Hf//FsbKhmR9K3knE0UC05W1gRYMomj70OaNgAEAAEAAQASY2xvdWRmbGFyZS1lY2guY29tAAA= ipv6hint=2606:4700:3030::6815:4e91,2606:4700:3030::ac43:df04
> host lupus.szegyenpad.com
lupus.szegyenpad.com has address 185.205.244.67
lupus.szegyenpad.com has IPv6 address 2a02:c206:2085:4158::1
> curl 185.205.244.67 -H 'Host: szegyenpad.com' -kSs | grep title | head -n 1
Kezdőoldal | szegyenpad.com
A következő domainek is ide tartoznak: mail.tardshow.hu, ftp.tardshow.hu, mail.apakazigazsagert.hu, mail.pressguard.hu, lupus.szegyenpad.com
Teszteltem és a pressguard.hu is ide mutat:
> curl 185.205.244.67 -H 'Host: pressguard.hu' -kSs | grep title | head -n 1
PressGuard.hu
Phocsánat, phocsánat evidenciát kifelejtettem: platform.censys.io/hosts/185.205.244.67
teljes az elmebaj
Ez nem köthető Kaufmannhoz véletlen?
És a karmát is rosszul értelmezi a sÓdi.
Igazából Contabo GmbH a tárhelyszolgáltató, mert valami olcsójános vpsről fut az egész. :D
Nem Fake. 15 éve együtt PMR-eztem vele, akkor még nem volt retard.
Előbb tenném be a lábam a villamos alá, minthogy ennek legyen kozelje
Nekem se könnyű
Igazából olyan nagon nagy prognózis nem volt. Bár én nem voltam itt a kezdetektől, de eleinte a Sodipedia inkább csak a trollok vicces írásait, bizonyos szituációk archiválásait tartalmazta. Nem volt vele ennél több cél, ennek megfelelően aztán később elég ritkán frissült.
Aztán amikor aktivizálta magát a Levéltáros, meg új szócikkek is sűrűbben kezdtek megjelenni, akkor kezdett a gyagyás mindennapi életét követő oldallá válni.
A gyagyás fiatalkorában mindenki a Blahát és/vagy a börtönt emlegette neki, amik közül idővel mindegyik valósággá vált (előbbi online formában). Amikor jött a Covid, meg amikor egy óvodás tüsszentésétől majdnem megdöglött, illetve amikor kizáródott a sérve, akkor kezdte a trollokat komolyabban foglalkoztatni, hogy ez a puhos szar belátható időn belül tényleg ki fog purcanni.
Egyelőre még húzza, de az egészsége fokozatosan romlik, ez hosszú ideje szemmel látható. Kíváncsi lennék egy olyan igazi teljes mértékű orvosi kivizsgálás eredményére. Szerintem egy Pokémon bajnok nem gyűjtött annyit, mint amennyi ragály pusztítja ezt az elkorcsosult abominációt.
Hát azért volt már egy kis Blaha preview!
Emlékszel amikor a földön sírva nyöszörgött az anutájáért és egyedül Jutka hajolt le hozzá? Az a Blaha aluljáró volt.

Endre, erről is te jutottál eszembe.
Jó, csak én ilyenkor általában szoktam inni egy sört.
Te aki sokat nézed azt látod mennyire ostoba,aki nem nézi az azt is látja,évek óta konstans profittal gyártja a showt.Véletlenek vannak,de nem évekig és nem a show bizniszben.
A malac műsorának lényege azt a látszatot fenntartani hogy van beleszólása a műsorba random porondmestereknek.Zabálja is a sok fogyatékos aki forintos mr beastet akar játszani.Prolik közt is rengeteg a beképzelt majom aki azt képzeli magáról majd a háttérből nyomkodja a gombokat kávét szürcsölve.
Ugyan ez nem tartozik a snecológiához, de itt is él az alapvetés. A valóság mindíg sokkal rosszab.
Ebben az esetben csak szeretnénk hogy valami furmányos cselszövés legyen a háttérben.
A valóság azonban az hogy egy vitéz lászló bábjáték komplexitású műsor az egyik legnagyobb szenzáció az elmúlt hetekben a tiktokon.
A másik, hogy egy cigány kiszabadult a sittről. (igen ezt még leírni is abszurd).
Nincsenek már lenyomozások, beháromszögelések repülőzajból, lakásból kibaszatások egy zsanér alapján, melócsák troll összeesküvésekből. Nem kell lerántani a leplet az álértelmiségieskedésről. Sem pedig a hamis ideológiákról.
Nincs a gátlástalan angolnázó kobold utáni vadászat.
Ez "áll rendelkezésre"
Egy retardált, hályas, rasszista, miskolci, proli akinek 2 nagy szerencséje volt az életben, az egyik a dancsó, a másik hogy külföldön van.
És ennyi a trükkje.
Nincs hitel meg ams csalás, cv masnizás powered by fordosnéni, sem jogászkodás.
Ha itthon lenne már rég vége lenne. Csak ennyin múlik.
Ez az abszolút legalja mocsok, ami annyira hitvány, hogy rendesen elvárná az ember hogy legyen már egy kicsit sunyi, cseles vagy aljas.
De ez még arra sem képes.
Ezzel persze nem endrét akarom felemelni, hanem az ananász támogatókat minősíteni.
Kicsit idiocracy feelingem van, hogy lassan arra fognak "dobni" az emberek hogy van a képernyőn egy segg ami fingik.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Belehallgattam TC-n az MTA székfoglalóba, a proli szóról valahogyan a Dugó nevű illető jutott először eszembe. Eszméletlen sötétség van az állítólagos Pistike trollok között is.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Ezért kerül 1 csilliárdba 64gb ram. MINDEN A TE HIBÁD te toldaléklakó féreg, MINDEN! Hogy vinnének már vissza.
Stoki nevét nem bírják helyesen leírni (Kiss Farkas Endre, ami valljuk be vicces),
Azon jót nevettem, hogy a cikk címében nem tudták leírni a pedo nevét, de a borítóképen / indexképen helyesen szerepel a neve.
Esetleg a pressguard.hu-t is érdemes lehet kinyomozni, ugyanonnan fut.
Van egy jelentéktelen youtube video beágyazva az oldalra.
Ez a csövestartás eléggé rímel egy amolyan modern "legális" rabszolgatartásra és egy olyan lehetőséget jelképez, ahol a saját nyomoronc lénye ellenére kiélheti a hatalmaskodó allűrjeit és levezetheti a frusztrációját egy olyasvalakin, aki kiszolgáltatott és nem tud védekezni. Szerencsére a Nagy Teknősnek van humorérzéke és lassan lefő a kávé a Recskarémnek.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Ugyanezen a címen:

És ez az Antal Béla ugyanitt feltűnik egy cikkben, mint tag:
www.apakazigazsagert.org/cikk/kozerdeku-tajekoztatas-a-gyermekek-okmanyainak-atadasarol-kapcsolattartas-kezdetekor
Nem ér rá, biztos egész nap a gazdinak vágja a fiteókat.
Egy pillanatra abba gondoljatok bele, amikor a SoDipédia született, mennyire más volt a világ!
Épphogy az elitnek voltak valamiféle kezdetleges méregdrága "okostelefonok"
Még a facebook ami már idehaza évek óta lecsengett, fel sem futott, az iwiw volt helyette, de azt is teljesen máshogy használtuk, hiszen nagyrészt helyhez kötött gépek, vagy legalábbis nehezen hozzáférhető wifis net volt az általános.
Nekem voltak un. netbook-jaim, ez akkor nagyon ment, egy picike laptopszerűség, és akkor mindig online vagy, a tablet korszak még a jövő mélyén szunnyadt
A blogok már léteztek, de inkább ilyen vicceskdő magánizék voltak, kis szubkultúrák, nem az a mainstreram mint később.
És akkor ebben a közegben nyomta a gyagyás, nagy állványra egy kezdetleges fütyikamerát ráoktojálva, és az adófizetőktől lopot diákhiteléből vásárolt faptopját csatlakoztatva
És mivel ilyen cuccai kevés embernek voltak, meg foglalkozott azzal, hogy a sok szart cipelje, így a gyagya valamiféle "közéleti szereplő" tudott lenni nagyon az alján.
Olyasmi, hogy vlogger meg influencer még tán nem is volt idehaza, pár nyugati előkép volt, a mai szemmel kaputelefon felbontású youtube-on.
A mém fogalma már nagyjából ismert volt, de a korai mémek, ilyen szalacsi és társai is inkább kocka dolgok voltak, nem volt olyan széleskörű a "netes ismertség" mint manapság.
Ekkor a "trollok", akik mindigis a tyodi kizárólagos követői voltak, inkább csak szórakoztak a gyagyáson, igyekeztek provokálni meg belezavarni a hülyeségeibe.
Akkoriban még a maihoz képest egy "lángelmének" tűnt, bár modoroskodó önellentmondó fasságokat írkált össze, de egész székfoglaló hosszúságú okoskodásokat is ki tudott okádni, 2bekezdésnyi körmondatokkal.
Ennek a fárumnak az eleje is tele van hasonló postjaival.
Az intervencionizmus mint irányzat lassan nyert teret, és eleinte eléggé online volt, recskáskereső játék, minden címe lebukott, webes trollkodások, vonatozó öregek a webáruházba, szexhirdetés a szálloda wifijére ahol megszált, stb :D
Akkoriban a "szolnoki hacker" nagyon aktív volt, és a gyagyás mellett futott a porks vonal is, ami sokkal érdekesebb és veszélyesebb volt, mert tamásmacska egy elmebeteg agresszív retard volt akkoriban a gurulkáival együtt, börtönbe is került volna az is évekre, ha nem szökik meg.
Szóval nem voltak különösebb prognózisok a kezdet kezdetén, mindenki tudta, hogy a valóság előbb utóbb rárobban a recskakoboldra, de szórakoztatóvá tette az is, hogy a legváratlanabb élősködésekkel tudott minden szarból kiangolnázni.
Mostmár az anyján élősködik annak élete végéig, ha megéri, mert az életmódja és a kilátásai miatt már ez is kétséges.
Utána elfogynak a számottevő gazdatestek, tehát mindenképp game over.
Mondjuk lesz idő feldolgozni és sokféle módon kutatni a snecológiát, amíg a kobold a sitten rohad majd, jobb is lenne, ha már végre leültenék, mert ez a trash tiktok korszak ez borzasztó, ... én csak átpörgetve vagyok képes felszinesen követni, live-okat pedig soha nem nézek, nincs miért.
Ez nem ember.
Így jött ki a matek.
"befan hűtfe, engeggyébe xd"
Szerző:
sörtötbontok
(
x8)
Jul 03, 2026 11:42:35
Válasz
(13)
x8)
Válasz
(13)
Endre, Kakaspinának miért lehet a rodás Jázmint kúrnia a Times Square-en és neked miért nem lehet?
-
Jul 03, 2026 11:55:55
Endre, Kakaspinának miért lehet a rodás Jázmint kúrnia a Times Square-en és neked miért nem lehet?
Jul 03, 2026 11:55:55
kokaspina
Jul 03, 2026 12:10:27
Oaaarrrghh!
Jul 03, 2026 12:10:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 03, 2026 12:30:06
x37)
Tibinek vajon honnan van pénze, hogy nem kell 0/24 szénné mindenezve figyelemkurvulnia, mint Stokinak?
Továbbá hogy lehet az, hogy a politoxikomán, kiherélt, bipoláris zavarral és ADHD-val küzdő, virtigli bűnöző, erőszakos, verekedő, magát rendszeresen a nemlétbe mindenező, utcán hugyozó-szaró Tibornak nem néz ki minimum 3 év sitt, a berlini sztárprogramozó, második generációs értelmiségi Endrének meg igen?
Továbbá hogy lehet az, hogy a politoxikomán, kiherélt, bipoláris zavarral és ADHD-val küzdő, virtigli bűnöző, erőszakos, verekedő, magát rendszeresen a nemlétbe mindenező, utcán hugyozó-szaró Tibornak nem néz ki minimum 3 év sitt, a berlini sztárprogramozó, második generációs értelmiségi Endrének meg igen?
Kendra
(
x3)
Jul 03, 2026 12:32:48
x3)
Endre te Isten barma. Egyedüli pillanatnyi önsorsjavítás most az lehetne ha kitakarítanál és felvennéd Tiborral a kapcsolatot. Nem odaköltözni hanem csak elhívni, mint a falvit vagy Addaboyt. Konkrétan lehetne egy jó napod, ha mákod van még seggujjazás is beeshet!
Legyen eszed utolsó lehetőséged hogy együtt legyél egy papíron nővel!
Legyen eszed utolsó lehetőséged hogy együtt legyél egy papíron nővel!
Flixbus utas
(
x2)
Jul 03, 2026 12:35:35
x2)
Főszabály szerint behívót kap.
Akkor rendelik el az azonnali foganatba vételt, ha min 5(?) év a kiszabott büntetés és fennáll az elrejtőzés, stb lehetősége
Akkor rendelik el az azonnali foganatba vételt, ha min 5(?) év a kiszabott büntetés és fennáll az elrejtőzés, stb lehetősége
Ha behívót kap amin szerepel , hogy X hónap Y nap 08:00 jelenjen meg a szolnoki BV-ben tuti azzal fog hergelni, hogy direkt lekési a vonatot meg még utoljára jól bebaszva büdösen, ápolatlanul fog megjelenni, telefonnal a kezében lájvozva heherészve a fatászpika ezt persze a börtönőr urak pimaszkodásnak fogják venni és egy nem feltétlenül nem kannibál cellába lesz berakva.
Kötőjel
(
x13)
Jul 03, 2026 12:40:58
x13)
Tibinek vajon honnan van pénze, hogy nem kell 0/24 szénné mindenezve figyelemkurvulnia, mint Stokinak?
natyon egyszerű: tibi kapott egy kurva nagy pofont állambácsitól és bekussolt, visszatérve rémtranyói gyökereihez.
a sodi nem ilyen. a sodi nem tanul semmiből, akármekkora pofont is kap. mert a sodi mindig győz. a sodi mindent jól csinál. a sodi.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 03, 2026 12:44:41
x5)
végül nem mi takaritottuk el az internetröl a recskást hanem a felszopó aki utal neki. nem számolta bele hogy a Büdös annyira lusta hogy nem jön fel ha coinért nem muszáj
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 03, 2026 12:44:52
x37)
Azért hetyetye, Tibi sem szokott ebből tanulni általában. Legutóbb ugye bemindenezve feküdt az elterelésnél az ajtóban, aztán meg az ügyészség kapuját ostromolta a cicamocival. Épp ezért kérdeztem, hogy most vajon mi történt? Beállították a gyógyszerét az IMEI-ben? Kifordították a faszpinát, és végre megint férfiként élhet, ahogy szeretett volna?
PúpszásziRePont
(
x6)
Jul 03, 2026 12:46:09
x6)
Ha igaz hogy nem ment be, a két univerzumot küldő is rábaszik. Egy emberölés előkészületével gyanúsított bűnözőt ( mert hogy Pistike ezzel a húzásával egy bűnöző lett, még ha a szánalmasabb fajtából is a lényegen nem változtat ) segítenek, hogy a felelősségre vonás alól meg tudjon lépni. Ez szerintem kimeríti a bűnpártolás tényállását.
Most megy a hazudozás Cucu részéről, hogy "tról" rendőr volt a Poloskánál, és a rendőrség egyáltalán nem foglalkozik a Cucuval. Egyetlen szava nem igaz ennek a szerencsétlennek. Most valaki döntse el a mindennapi hazudozások után, hogy mi az igazság. A Cucut körülvevő pár ember kavarja ezeket a dolgokat szerintem, hogy legyen műsor, és ezen ők is bekeressenek. Pedig a Gyagyás miatt is jó lett volna, ha a Cucuval valóban foglalkoznának kicsit a hatóságok. De szerintem, amíg külföldön van, erre kicsi az esély.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 03, 2026 12:47:27
x5)
azért ez a zohár vagy ki még a stokinál is jelentéktelenebb cucuseggnyaló
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 03, 2026 12:50:15
x21)
Én élnék a gyanúval, hogy Cucu és Emese a háttérben konspiráltak és így maximalizálják a bevételeket. Gondolom megállapodtak valami százalékos arányban, mint a Gyagyással. Ez a rendőrös sztori pl. kurva jó engagement bait, papírral nem tudják bizonyítani, Emese Cucura hivatkozik, Cucu meg Emesére.
Ha valakit emberölés előkészítése miatt behívnak a rendőrségre és nem megy be, akkor körözést adnak ki rá uniós szinten.
Ezzel az elmebeteg pistike is tisztában van, szóval egy ilyen esetén szó nélkül menne be a kapitányságra, ahonnan nem hinném, hogy elengednék.
Ha valakit emberölés előkészítése miatt behívnak a rendőrségre és nem megy be, akkor körözést adnak ki rá uniós szinten.
Ezzel az elmebeteg pistike is tisztában van, szóval egy ilyen esetén szó nélkül menne be a kapitányságra, ahonnan nem hinném, hogy elengednék.
PúpszásziRePont
(
x6)
Jul 03, 2026 13:14:40
x6)
Én élnék a gyanúval, hogy Cucu és Emese a háttérben konspiráltak és így maximalizálják a bevételeket. Gondolom megállapodtak valami százalékos arányban, mint a Gyagyással.
Valószínű, hogy így van. Az elején még az emberek többsége elhitte, hogy az "Emese" milyen jól beszopatta a Cucut. De aztán tisztán látszott, hogy mindez a bevételszerzésre megy, és húzzák ezt a sztorit, mint a rétestésztát. A Cucu "nagy tróljai" nem tudnák eltakarítani a Malacot? Dehogynem. De inkább pórázon sétáltatják, bazári majomként a porondon, mert ebből jön a pénz, nemcsak a Cucunak, hanem nekik is. És rengeteg hiszékeny embert be tudnak fésülni, és le tudnak húzni így. Ami vicc a történetben, hogy még egy szellemi fogyatékos, egybites digitális koldus is jobban pörgeti a bevételszerzést, mint a Gyagyás. Ő még ehhez is balfasz. Tényleg, Endre, miért nem Tiktokozol?
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 03, 2026 13:17:19
x5)
stoki ebből is kimaradt. a Büdös. a papó. a koldusnak is szar
-
Jul 03, 2026 13:20:55
Én élnék a gyanúval, hogy Cucu és Emese a háttérben konspiráltak és így maximalizálják a bevételeket. Gondolom megállapodtak valami százalékos arányban, mint a Gyagyással. Ez a rendőrös sztori pl. kurva jó engagement bait, papírral nem tudják bizonyítani, Emese Cucura hivatkozik, Cucu meg Emesére.
Cucu is színezi a valóságot, mint endre. Szerintem nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz a folytatás.
Jul 03, 2026 13:20:55
Hafré
(
x11)
Jul 03, 2026 13:21:38
x11)
Azt mondjátok a cucunak vannak showrunnerei? És a biznisz legalján még stokinak is lecsurog valami?
Debil felügyelő
Jul 03, 2026 13:22:14
Lehetseges,hogy csak debilmüsor.De lehetsegesen vagyvezerelt velemenyem szerint a NAV-nal is elerte a röfi az összeghatart ami miatt mar megkukizzak,es külföldröl csak rendöri kooperacioban elöszedhetö.Ameddig csak fenyegetözött,meg csak kerte ugy altalaban az infokat,talan meg legyintett a yard.De miutan a recskarem dokumentalva bedolgozott szamara gyakorlatilag jackpot yardnak.ügyeszsegnek.Kivalo statisztikajavito ügy,amit imadnak. Ha valakit emberölés előkészítése miatt behívnak a rendőrségre és nem megy be, akkor körözést adnak ki rá uniós szinten.
Jul 03, 2026 13:22:14
Semper Snecifisz
(
x3)
Jul 03, 2026 13:26:15
x3)
Azért kicsit meredek gondolat hogy a malachoz képest gombokat érő ajándékokat kapó trolloknak annyira megérné ezért a pénzért 24/7 bábmestert játszani:D
"Az egész napomat elvette az idő..."
Kendra
(
x3)
Jul 03, 2026 13:30:44
x3)
Vajon lesz a hétvégén újszászi buzipuccs reboot?
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 03, 2026 13:31:03
x2)
"jájj gyerekek nagy a baj, dobjatok össze védőügyvédre pls! Köszi az univerzumot diplomata úr"
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jul 03, 2026 13:31:21
x7)
Azért kicsit meredek gondolat hogy a malachoz képest gombokat érő ajándékokat kapó trolloknak annyira megérné ezért a pénzért 24/7 bábmestert játszani:D
annyira nem meredek, nagyon sokan nezik a diszno kivagott videoit tiktokon, aztan ki tudja hogy meg hogyan monetizaljak
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Jul 03, 2026 13:34:08
x1)

halottpiton
(
x4)
Jul 03, 2026 13:36:17
x4)
halottpiton
(
x4)
Jul 03, 2026 13:42:59
x4)
Mellesleg baszott szarul van mobilra optimalizálva, hirdetés kitakarja a menüt, ilyenek...
Nem lennék meglepve ha a pedofil Kiss Endre Farkasnak is lenne az oldalhoz köze
aki nem hitelképes az nem ember
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 03, 2026 13:48:57
x2)
Endre neve alól azért néhány jelző még lemaradt
Judas
Jul 03, 2026 13:53:09
TikTok-on lehet követni Tibcédeszt?
Jul 03, 2026 13:53:09
Hetero Hegesztő
(
x1)
Jul 03, 2026 13:56:02
x1)
Így van, ő a megoldás. Youtube-on nála szokott ilyen generált fos feltünni. Bár én még cvi-t sem zárnám ki, mint együttműködő.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jul 03, 2026 14:06:30
x6)
Azt mondjátok a cucunak vannak showrunnerei? És a biznisz legalján még stokinak is lecsurog valami?
Jaj istenem... Ezt nagyon benézitek. Aki eleget hallgatta Istit vágja a szellemi színvonalát. Több órát hallgattam az Emesés hárcból és egy ilyen ostoba egybites ember képtelen lenne ezt megjátszani 0-24-ben mint amilyen Isti. Olyan hisztériákat vágott le hogy az szerintem csak tisztán idegi alapon történtek, nem szimuláció. Még ha tudna színészkedni akkor is kivillanna rendszeresen az igazi éne mert annyit szerepel.
Cucu egy ritka ostba véglény, a trollok meg azért csinálják mert a sok geciségért cserébe imádják gyötörni.
Kb mintha azt mondanátok hogy Endre egy 140 IQ-s puppet master és folyamatosan a dupla cselekkel szivat minket.
Kendra
(
x3)
Jul 03, 2026 14:10:28
x3)
Endre várható ma is szatírkodás? Esetleg naturista porszívozás liveban? Fhosná!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jul 03, 2026 14:49:58
x38)
Remélem a kóbor macska véresre karmolja a fityegő faszodat, amikor nem figyelsz oda! De ha anyád benyit, akkor biztos kapsz a lapáttal a meztelen altestedre, te szatír! Hát mi a faszt gondolsz te magadról, hogy ruha nélkül kóricálsz anyád kotorékjában! Semmi szégyenérzet nincs benned, te mutogatós bácsi? Undorító képződmény vagy, mindig is az voltál, de majd a sitten megtanítanak meztelenkedni, az biztos!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Gabonatároló
(
x2)
Jul 03, 2026 14:56:58
x2)
Endre várható ma is szatírkodás? Esetleg naturista porszívozás liveban? Fhosná!
Tényéeg, Endre! Te lehetnél a 2020-as évek Anettkája!
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 03, 2026 15:19:34
x5)
érdekes egyébként hogy soha nem a brad pitt vagy palvin barbi alkatúaknak vannak magamutogató szatír hajlamuk hanem mindig az ilyen undorító kinézetű géntemető kinderlumpereknek mint a gyagyás
Eazy
(
x12)
Jul 03, 2026 15:48:11
x12)
Kendra
(
x3)
Jul 03, 2026 16:09:32
x3)
Dwight élőben épp a tegnapi faszvillantásról volt szó!
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 03, 2026 16:10:42
x2)
Egy pillanatra elgondolkodtam a sodipediát illetően. Amikor létrejött a sodipedia, akkor mi volt a prognózis vagy a várakozás, hogy Recskás kb meddig fogja húzni vagy mikor kerül teljesen lehetetlen helyzetbe? Ha csak 2006-hoz viszonyítunk az is nagyon meglepő, hogy 20 év elteltével Recskás még nem halt meg, vagy nem került nagyon hosszú időre sittre (egyelőre). Normális és produktív emberek életét néha a sors töri derékba és amikor látom, hogy a véglény szarházi PDF a mai napig hergel és játssza a picsáját online azért az eléggé felkorbácsolja az igazságérzetem, de szerintem ezzel a többségünk így van.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Hafré
(
x11)
Jul 03, 2026 16:11:04
x11)
Csak a bíróbácsi rondít bele ebbe a képbe mindig.
-
Jul 03, 2026 16:13:19
Dwight élőben épp a tegnapi faszvillantásról volt szó!
Az kiaz?
Jul 03, 2026 16:13:19
Kendra
(
x3)
Jul 03, 2026 16:15:23
x3)
Az kiaz?
Ő csinált pár hónapja Sodi igazi arca címmel egy hosszabb videót Sodipediát is mutatta benne.
Jonciii
(
x8)
Jul 03, 2026 16:29:59
x8)
Azon röhögök, a büdös bűnös képezhetett volna némi tartalékot, amíg a szarnabás pénzéből dőzsöl, de ehhez is hülye
Gabonatároló
(
x2)
Jul 03, 2026 16:42:38
x2)
Azon röhögök, a büdös bűnös képezhetett volna némi tartalékot, amíg a szarnabás pénzéből dőzsöl, de ehhez is hülye
Vagy, ha az évek során hegyekben felhalmozott műszaki szarokat elvaterázta volna, mára vidáman üzemelne a Newsaxon Craft Brewery... Ugyan már, a Gazdálkodj okosan! tábláján eltévedne.
Hafré
(
x11)
Jul 03, 2026 16:42:58
x11)
again mine the refund
(
x7)
Jul 03, 2026 17:07:14
x7)
Mi az a gta? gigászira tágított ánuszrózsa? 👌🤣
Kendra
(
x3)
Jul 03, 2026 18:03:57
x3)
Endre nyugtass meg minket épp rendetraksz és az esti tranyóbaszásra borotválod a tegnap bemutatott pitont.
-
Jul 03, 2026 18:04:28
Az kiaz?
Egy "influencer" aki azzal akarja kiszedni a zümmögő dobozból a pénzt, hogy egy pedofil alkoholista bűnözőt reklámoz az interneten.
Jul 03, 2026 18:04:28
Jonciii
(
x8)
Jul 03, 2026 18:05:50
x8)
Egyet?
-
Jul 03, 2026 18:13:59
Mellesleg baszott szarul van mobilra optimalizálva, hirdetés kitakarja a menüt, ilyenek...
Emellé ráadásul a cloudflaret is ki lehet kerülni, mert ugyanazon a szerverről fut a levelezésuk:
> host szegyenpad.com
szegyenpad.com has address 185.205.244.67
szegyenpad.com has IPv6 address 2606:4700:3030::6815:4e91
szegyenpad.com has IPv6 address 2606:4700:3030::ac43:df04
szegyenpad.com mail is handled by 10 lupus.szegyenpad.com.
szegyenpad.com has HTTP service bindings 1 . alpn="h3,h2" ipv4hint=104.21.78.145,172.67.223.4 ech=AEX+DQBBfQAgACBLmydz5Hf//FsbKhmR9K3knE0UC05W1gRYMomj70OaNgAEAAEAAQASY2xvdWRmbGFyZS1lY2guY29tAAA= ipv6hint=2606:4700:3030::6815:4e91,2606:4700:3030::ac43:df04
> host lupus.szegyenpad.com
lupus.szegyenpad.com has address 185.205.244.67
lupus.szegyenpad.com has IPv6 address 2a02:c206:2085:4158::1
> curl 185.205.244.67 -H 'Host: szegyenpad.com' -kSs | grep title | head -n 1
Kezdőoldal | szegyenpad.com
A következő domainek is ide tartoznak: mail.tardshow.hu, ftp.tardshow.hu, mail.apakazigazsagert.hu, mail.pressguard.hu, lupus.szegyenpad.com
Teszteltem és a pressguard.hu is ide mutat:
> curl 185.205.244.67 -H 'Host: pressguard.hu' -kSs | grep title | head -n 1
PressGuard.hu
Jul 03, 2026 18:13:59
-
Jul 03, 2026 18:16:22
Phocsánat, phocsánat evidenciát kifelejtettem: platform.censys.io/hosts/185.205.244.67
Jul 03, 2026 18:16:22
hitelboy1
(
x2)
Jul 03, 2026 18:41:17
x2)
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 03, 2026 18:42:26
x5)
teljes az elmebaj
-
Jul 03, 2026 18:45:03
A következő domainek is ide tartoznak: mail.apakazigazsagert.hu
Ez nem köthető Kaufmannhoz véletlen?
Jul 03, 2026 18:45:03
Gabonatároló
(
x2)
Jul 03, 2026 18:53:06
x2)
teljes az elmebaj
És a karmát is rosszul értelmezi a sÓdi.
-
Jul 03, 2026 19:09:47
Tárhely-szolgáltató:
CloudFlare
CloudFlare
Igazából Contabo GmbH a tárhelyszolgáltató, mert valami olcsójános vpsről fut az egész. :D
Jul 03, 2026 19:09:47
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 03, 2026 19:33:16
x21)
Ehhez a profilhoz köthető a SoDi/Füssy-féle cikk az oldalon, amit egy bizonyos Antal Béla írt. Bár ez eléggé fake fióknak tűnik.
www.facebook.com/antalbela74
www.facebook.com/antalbela74
-
Jul 03, 2026 19:38:09
Ehhez a profilhoz köthető a SoDi/Füssy-féle cikk az oldalon, amit egy bizonyos Antal Béla írt. Bár ez eléggé fake fióknak tűnik.
facebook.com/antalbela74
facebook.com/antalbela74
Nem Fake. 15 éve együtt PMR-eztem vele, akkor még nem volt retard.
Jul 03, 2026 19:38:09
LaCi
Jul 03, 2026 19:40:28
Mi az a PMR ? Az ilyen közös maszti?
Fúj persze ilyenbe soha nem mennék bele!
Fúj persze ilyenbe soha nem mennék bele!
Jul 03, 2026 19:40:28
Skynetsodi
(
x2)
Jul 03, 2026 19:46:02
x2)
Előbb tenném be a lábam a villamos alá, minthogy ennek legyen kozelje
PúpszásziRePont
(
x6)
Jul 03, 2026 19:53:13
x6)
"A villamosról rosszul lelépve kibicsaklott a bokája, mert nem hívta meg a Sódit egy Kozelre."
Szerintem a Sódinak lófasz a seggébe, és akkor még finom voltam. Mondjuk, a karma az valóban dolgozik. Azért ül a Sódi ruppótlanul az anyja toldalékjában 44 évesen, sörre koldulva, bűnügyi felügyelet alatt, az ítéletre/börtönbüntetésre várva.
Szerintem a Sódinak lófasz a seggébe, és akkor még finom voltam. Mondjuk, a karma az valóban dolgozik. Azért ül a Sódi ruppótlanul az anyja toldalékjában 44 évesen, sörre koldulva, bűnügyi felügyelet alatt, az ítéletre/börtönbüntetésre várva.
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 03, 2026 19:59:06
x16)
Egy pillanatra elgondolkodtam a sodipediát illetően. Amikor létrejött a sodipedia, akkor mi volt a prognózis vagy a várakozás, hogy Recskás kb meddig fogja húzni vagy mikor kerül teljesen lehetetlen helyzetbe? Ha csak 2006-hoz viszonyítunk az is nagyon meglepő, hogy 20 év elteltével Recskás még nem halt meg, vagy nem került nagyon hosszú időre sittre (egyelőre). Normális és produktív emberek életét néha a sors töri derékba és amikor látom, hogy a véglény szarházi PDF a mai napig hergel és játssza a picsáját online azért az eléggé felkorbácsolja az igazságérzetem, de szerintem ezzel a többségünk így van.
Igazából olyan nagon nagy prognózis nem volt. Bár én nem voltam itt a kezdetektől, de eleinte a Sodipedia inkább csak a trollok vicces írásait, bizonyos szituációk archiválásait tartalmazta. Nem volt vele ennél több cél, ennek megfelelően aztán később elég ritkán frissült.
Aztán amikor aktivizálta magát a Levéltáros, meg új szócikkek is sűrűbben kezdtek megjelenni, akkor kezdett a gyagyás mindennapi életét követő oldallá válni.
A gyagyás fiatalkorában mindenki a Blahát és/vagy a börtönt emlegette neki, amik közül idővel mindegyik valósággá vált (előbbi online formában). Amikor jött a Covid, meg amikor egy óvodás tüsszentésétől majdnem megdöglött, illetve amikor kizáródott a sérve, akkor kezdte a trollokat komolyabban foglalkoztatni, hogy ez a puhos szar belátható időn belül tényleg ki fog purcanni.
Egyelőre még húzza, de az egészsége fokozatosan romlik, ez hosszú ideje szemmel látható. Kíváncsi lennék egy olyan igazi teljes mértékű orvosi kivizsgálás eredményére. Szerintem egy Pokémon bajnok nem gyűjtött annyit, mint amennyi ragály pusztítja ezt az elkorcsosult abominációt.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jul 03, 2026 20:10:32
x6)
A gyagyás fiatalkorában mindenki a Blahát és/vagy a börtönt emlegette neki, amik közül idővel mindegyik valósággá vált (előbbi online formában)amennyi ragály pusztítja ezt az elkorcsosult abominációt.
Hát azért volt már egy kis Blaha preview!
Emlékszel amikor a földön sírva nyöszörgött az anutájáért és egyedül Jutka hajolt le hozzá? Az a Blaha aluljáró volt.
molos troll
(
x2)
Jul 03, 2026 20:15:07
x2)
Azért kurva vicces hogy a maga álértelmiségi, modoros módján végül asodi is eljutott a legalja, legyen-szerencsés-a-családod-testvérem-sokboldogságot-neked-az-életben/rákegyekiaszived-hajjámegirigygeci tarhálásig :D
EgyetemistaSrác
(
x1)
Jul 03, 2026 20:26:24
x1)

Endre, erről is te jutottál eszembe.
-
Jul 03, 2026 20:38:08
Jaj istenem... Ezt nagyon benézitek. Aki eleget hallgatta Istit vágja a szellemi színvonalát.
Ezt úgy írod mintha a két dolog kizárná egymást.Mind a kettő igaz.Összejátszanak és így fejik meg a buta trashlegyeket,közben pedig egy ostoba idegbeteg csattogólepke.Te aki sokat nézed azt látod mennyire ostoba,aki nem nézi az azt is látja,évek óta konstans profittal gyártja a showt.Véletlenek vannak,de nem évekig és nem a show bizniszben.
A malac műsorának lényege azt a látszatot fenntartani hogy van beleszólása a műsorba random porondmestereknek.Zabálja is a sok fogyatékos aki forintos mr beastet akar játszani.Prolik közt is rengeteg a beképzelt majom aki azt képzeli magáról majd a háttérből nyomkodja a gombokat kávét szürcsölve.
Jul 03, 2026 20:38:08
NBVNG
(
x2)
Jul 03, 2026 20:40:36
x2)
Ugyan ez nem tartozik a snecológiához, de itt is él az alapvetés. A valóság mindíg sokkal rosszab.
Ebben az esetben csak szeretnénk hogy valami furmányos cselszövés legyen a háttérben.
A valóság azonban az hogy egy vitéz lászló bábjáték komplexitású műsor az egyik legnagyobb szenzáció az elmúlt hetekben a tiktokon.
A másik, hogy egy cigány kiszabadult a sittről. (igen ezt még leírni is abszurd).
Nincsenek már lenyomozások, beháromszögelések repülőzajból, lakásból kibaszatások egy zsanér alapján, melócsák troll összeesküvésekből. Nem kell lerántani a leplet az álértelmiségieskedésről. Sem pedig a hamis ideológiákról.
Nincs a gátlástalan angolnázó kobold utáni vadászat.
Ez "áll rendelkezésre"
Egy retardált, hályas, rasszista, miskolci, proli akinek 2 nagy szerencséje volt az életben, az egyik a dancsó, a másik hogy külföldön van.
És ennyi a trükkje.
Nincs hitel meg ams csalás, cv masnizás powered by fordosnéni, sem jogászkodás.
Ha itthon lenne már rég vége lenne. Csak ennyin múlik.
Ez az abszolút legalja mocsok, ami annyira hitvány, hogy rendesen elvárná az ember hogy legyen már egy kicsit sunyi, cseles vagy aljas.
De ez még arra sem képes.
Ezzel persze nem endrét akarom felemelni, hanem az ananász támogatókat minősíteni.
Kicsit idiocracy feelingem van, hogy lassan arra fognak "dobni" az emberek hogy van a képernyőn egy segg ami fingik.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jul 03, 2026 20:40:39
x21)
Prolik közt is rengeteg a beképzelt majom aki azt képzeli magáról majd a háttérből nyomkodja a gombokat kávét szürcsölve.
Belehallgattam TC-n az MTA székfoglalóba, a proli szóról valahogyan a Dugó nevű illető jutott először eszembe. Eszméletlen sötétség van az állítólagos Pistike trollok között is.
-, Katizel zwei és broni
Jul 03, 2026 20:51:33
Ehhez így vagy úgy krokesznek köze van, az biztos, itt a hozzávaló cikk: szegyenpad.com/fussy-angela-ujsagiro/fussy-angela-zirci-buntetougye-gyermekp0rn0graf-felvetelek-tarolasaval-ragalmazta-kiss-farkas-endret-a-kronikus-hazudozo-ujsagirono/
Stoki nevét nem bírják helyesen leírni (Kiss Farkas Endre, ami valljuk be vicces), és van saját tag-je is az oldalon. Az oldal forrása (köszi networkös troll) alapján ugyanott fut mint az apák az igazságért, ami szintén krokeszhez köthető, bár abban többen vannak, de jól láthatóan a szegyenpad-on olyan cikkek vannak amik az ő ügyeikkel foglalkoznak, meg random gyermekbántalmazásokról szóló cikkek.
Tipikus krokesz tempo, hogy mindenféle felületeket hoz létre, ahol maga gyártja a tartalmat, majd kommenteli azokat alneveken, hogy ezt az ügyeiben használja később. Nem csoda hogy ez a figura astoki példaképe. Itt lenne az ideje többet foglalkozni ezzel a szemétládával is, egy mocsok féreg és ő ráadásul a saját gyerekét meg annak az anyját is teljesen széjjelbaszta lelkileg.
Stoki nevét nem bírják helyesen leírni (Kiss Farkas Endre, ami valljuk be vicces), és van saját tag-je is az oldalon. Az oldal forrása (köszi networkös troll) alapján ugyanott fut mint az apák az igazságért, ami szintén krokeszhez köthető, bár abban többen vannak, de jól láthatóan a szegyenpad-on olyan cikkek vannak amik az ő ügyeikkel foglalkoznak, meg random gyermekbántalmazásokról szóló cikkek.
Tipikus krokesz tempo, hogy mindenféle felületeket hoz létre, ahol maga gyártja a tartalmat, majd kommenteli azokat alneveken, hogy ezt az ügyeiben használja később. Nem csoda hogy ez a figura astoki példaképe. Itt lenne az ideje többet foglalkozni ezzel a szemétládával is, egy mocsok féreg és ő ráadásul a saját gyerekét meg annak az anyját is teljesen széjjelbaszta lelkileg.
Jul 03, 2026 20:51:33
kérdezhetek valamit
(
x2)
Jul 03, 2026 20:52:09
x2)
Ezért kerül 1 csilliárdba 64gb ram. MINDEN A TE HIBÁD te toldaléklakó féreg, MINDEN! Hogy vinnének már vissza.
-
Jul 03, 2026 21:04:40
Stoki nevét nem bírják helyesen leírni (Kiss Farkas Endre, ami valljuk be vicces),
Azon jót nevettem, hogy a cikk címében nem tudták leírni a pedo nevét, de a borítóképen / indexképen helyesen szerepel a neve.
Esetleg a pressguard.hu-t is érdemes lehet kinyomozni, ugyanonnan fut.
Felelős szerkesztő, kiadó:
Antal Béla
A kiadó email-címe:
pressguard[kukac]pressguard.hu
A kiadó címe:
1083 Budapest, Népszínház u. 11.
A kiadó telefonszáma:
06-70-935-6856.
Antal Béla
A kiadó email-címe:
A kiadó címe:
A kiadó telefonszáma:
06-70-935-6856.
Van egy jelentéktelen youtube video beágyazva az oldalra.
Jul 03, 2026 21:04:40
A helyzet megoldása
(
x46)
Jul 03, 2026 21:07:18
x46)
Kiss Endre Farkas, a hajléktalanság spirála:
Gyermekkor: Az apja csöveseket tart
Fiatal felnőtt: csövessé, válik, R.Vera íróasztal alatt tartott csövese
Ausztria: jól megy a hitelszekér, ezért apja mintájára ő is csöveseket tart
Vissza a start mezőre: újra Magyarország, újra ő válik, mostmár az anyja által tartott házicsövessé
A vég: egy Barnabás álnevű homo által kitartott csöves
A spirál lezárult.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Vissza a start mezőre: újra Magyarország, újra ő válik, mostmár az anyja által tartott házicsövessé
A spirál lezárult.
again mine the refund
(
x7)
Jul 03, 2026 21:16:50
x7)
cshöves saódi, NE indíts lájvot.
Sodragon legendája
(
x2)
Jul 03, 2026 21:17:13
x2)
Kiss Endre Farkas, a hajléktalanság spirála:
A spirál lezárult.
A spirál lezárult.
Ez a csövestartás eléggé rímel egy amolyan modern "legális" rabszolgatartásra és egy olyan lehetőséget jelképez, ahol a saját nyomoronc lénye ellenére kiélheti a hatalmaskodó allűrjeit és levezetheti a frusztrációját egy olyasvalakin, aki kiszolgáltatott és nem tud védekezni. Szerencsére a Nagy Teknősnek van humorérzéke és lassan lefő a kávé a Recskarémnek.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 03, 2026 21:19:25
x5)
nagy lehet a baj ha fel se tolta egész nap a ragyás képét
hitelboy1
(
x2)
Jul 03, 2026 21:20:03
x2)
Felelős szerkesztő, kiadó:
Antal Béla
A kiadó email-címe:
A kiadó címe:
A kiadó telefonszáma:
06-70-935-6856.
Antal Béla
A kiadó email-címe:
A kiadó címe:
A kiadó telefonszáma:
06-70-935-6856.
Ugyanezen a címen:

És ez az Antal Béla ugyanitt feltűnik egy cikkben, mint tag:
www.apakazigazsagert.org/cikk/kozerdeku-tajekoztatas-a-gyermekek-okmanyainak-atadasarol-kapcsolattartas-kezdetekor
Gabonatároló
(
x2)
Jul 03, 2026 21:21:26
x2)
nagy lehet a baj ha fel se tolta egész nap a ragyás képét
Nem ér rá, biztos egész nap a gazdinak vágja a fiteókat.
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jul 03, 2026 21:22:29
x3)
büdöskorcs live
Így jött ki a matek.
PúpszásziRePont
(
x6)
Jul 03, 2026 21:22:56
x6)
Endre, helyes volt a gondolat, hogy a mai napot is elengedted, ami a lájvozást illeti. Esetleg majd akkor lődd föl, amikor megy a hangeffektes autó, és megint összecsomagolnak. Az nézhető tartalom lenne.
C64korszak
(
x2)
Jul 03, 2026 21:24:48
x2)
Egy pillanatra elgondolkodtam a sodipediát illetően. Amikor létrejött a sodipedia, akkor mi volt a prognózis vagy a várakozás, hogy Recskás kb meddig fogja
Egy pillanatra abba gondoljatok bele, amikor a SoDipédia született, mennyire más volt a világ!
Épphogy az elitnek voltak valamiféle kezdetleges méregdrága "okostelefonok"
Még a facebook ami már idehaza évek óta lecsengett, fel sem futott, az iwiw volt helyette, de azt is teljesen máshogy használtuk, hiszen nagyrészt helyhez kötött gépek, vagy legalábbis nehezen hozzáférhető wifis net volt az általános.
Nekem voltak un. netbook-jaim, ez akkor nagyon ment, egy picike laptopszerűség, és akkor mindig online vagy, a tablet korszak még a jövő mélyén szunnyadt
A blogok már léteztek, de inkább ilyen vicceskdő magánizék voltak, kis szubkultúrák, nem az a mainstreram mint később.
És akkor ebben a közegben nyomta a gyagyás, nagy állványra egy kezdetleges fütyikamerát ráoktojálva, és az adófizetőktől lopot diákhiteléből vásárolt faptopját csatlakoztatva
És mivel ilyen cuccai kevés embernek voltak, meg foglalkozott azzal, hogy a sok szart cipelje, így a gyagya valamiféle "közéleti szereplő" tudott lenni nagyon az alján.
Olyasmi, hogy vlogger meg influencer még tán nem is volt idehaza, pár nyugati előkép volt, a mai szemmel kaputelefon felbontású youtube-on.
A mém fogalma már nagyjából ismert volt, de a korai mémek, ilyen szalacsi és társai is inkább kocka dolgok voltak, nem volt olyan széleskörű a "netes ismertség" mint manapság.
Ekkor a "trollok", akik mindigis a tyodi kizárólagos követői voltak, inkább csak szórakoztak a gyagyáson, igyekeztek provokálni meg belezavarni a hülyeségeibe.
Akkoriban még a maihoz képest egy "lángelmének" tűnt, bár modoroskodó önellentmondó fasságokat írkált össze, de egész székfoglaló hosszúságú okoskodásokat is ki tudott okádni, 2bekezdésnyi körmondatokkal.
Ennek a fárumnak az eleje is tele van hasonló postjaival.
Az intervencionizmus mint irányzat lassan nyert teret, és eleinte eléggé online volt, recskáskereső játék, minden címe lebukott, webes trollkodások, vonatozó öregek a webáruházba, szexhirdetés a szálloda wifijére ahol megszált, stb :D
Akkoriban a "szolnoki hacker" nagyon aktív volt, és a gyagyás mellett futott a porks vonal is, ami sokkal érdekesebb és veszélyesebb volt, mert tamásmacska egy elmebeteg agresszív retard volt akkoriban a gurulkáival együtt, börtönbe is került volna az is évekre, ha nem szökik meg.
Szóval nem voltak különösebb prognózisok a kezdet kezdetén, mindenki tudta, hogy a valóság előbb utóbb rárobban a recskakoboldra, de szórakoztatóvá tette az is, hogy a legváratlanabb élősködésekkel tudott minden szarból kiangolnázni.
Mostmár az anyján élősködik annak élete végéig, ha megéri, mert az életmódja és a kilátásai miatt már ez is kétséges.
Utána elfogynak a számottevő gazdatestek, tehát mindenképp game over.
Mondjuk lesz idő feldolgozni és sokféle módon kutatni a snecológiát, amíg a kobold a sitten rohad majd, jobb is lenne, ha már végre leültenék, mert ez a trash tiktok korszak ez borzasztó, ... én csak átpörgetve vagyok képes felszinesen követni, live-okat pedig soha nem nézek, nincs miért.
Flixbus utas
(
x2)
Jul 03, 2026 21:25:19
x2)
" Nya esz ma sem működik "
Endre, ez nem ma sem működik, hanem 20 éve sem működött, takarodj el az internetről. Szerinted ki kíváncsi erre a műsorra amit egy ilyen undorító emberalatti élőlény mint te nyújtasz?

Endre, ez nem ma sem működik, hanem 20 éve sem működött, takarodj el az internetről. Szerinted ki kíváncsi erre a műsorra amit egy ilyen undorító emberalatti élőlény mint te nyújtasz?

Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jul 03, 2026 21:28:06
x3)
pedofil korcs kép
Ez nem ember.
Gabonatároló
(
x2)
Jul 03, 2026 21:33:47
x2)
Égettem a tokeneket = dolgoztam.
Eredmény: nulllaaaaa!
Eredmény: nulllaaaaa!
gyagyás irigye2
(
x3)
Jul 03, 2026 21:41:37
x3)
szkodi, nézhetetlen ez a vergődés, takarodj már be a börtönbe!
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Irigyellek!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Jul 03, 2026 21:44:51
x7)
unalmas és lassú...
le vagy tiltva, kurva anyád
again mine the refund
(
x7)
Jul 03, 2026 21:49:55
x7)
"magyarországon nincs olyanra példa, hogy valakit elvittek élő adás miatt"
de, már van 1 🤣
de, már van 1 🤣
JohnCramer
(
x1)
Jul 03, 2026 21:55:58
x1)
Szegény újszászi macskàk.
Tiszta szívből sajnálom őket. Emiatt az elmebeteg Gyogyika állatkínzó miatt.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Tiszta szívből sajnálom őket. Emiatt az elmebeteg Gyogyika állatkínzó miatt.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 03, 2026 22:00:08
x5)
még mindig 2forintos stoki aStoki. a pedofil
again mine the refund
(
x7)
Jul 03, 2026 22:00:38
x7)
"befan hűtfe, engeggyébe xd"
PúpszásziRePont
(
x6)
Jul 03, 2026 22:00:57
x6)
Nagyház zárva, könyörög a küszöbmajom.
again mine the refund
(
x7)
Jul 03, 2026 22:01:07
x7)
"Nem nyúlsz a mélyhűtőmhöz!"
Ilyen nincs
(
x4)
Jul 03, 2026 22:01:13
x4)
Zárva a nagy ház. A hideg "valami" meg bent van. Golda ideges
Szarvasaganccsal végezte ki a pedofilt az aggódó apa
again mine the refund
(
x7)
Jul 03, 2026 22:02:22
x7)
ooooarrrgh mi fehérnép, gyere kakaspenna nézd meg!
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Jul 03, 2026 22:02:29
x1)
Kakaspina! Kérem a gif-et!
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
Semper Snecifisz
(
x3)
Jul 03, 2026 22:04:16
x3)
Az ingerküszöb alapján kakaspinának kellene egy hyperlink a vidékilányokra, és soha többé nem látnánk.
"Az egész napomat elvette az idő..."
A helyzet megoldása
(
x46)
Jul 03, 2026 22:05:28
x46)
Tyeknyikai mélyhűtőmhöz nem nyúlsz!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A helyzet megoldása
(
x46)
Jul 03, 2026 22:05:56
x46)
Holnap 12:00 vagy inkább ízé akkor 14:00 egy takarítós
Rufus
(
x1)
Jul 03, 2026 22:06:29
x1)
Rengeteget segít nekem stoki az agyam óvásában. Ahányszor elkezdem nézni, beígér másnapra egy hosszú takarítóst és elkotródik :D
heló
again mine the refund
(
x7)
Jul 03, 2026 22:07:23
x7)
Megidéztelek és megint egy órán belül eltakarodtál gyagyás xd
Jó kutyu.
Jó kutyu.
PúpszásziRePont
(
x6)
Jul 03, 2026 22:08:31
x6)
Ki gondolta volna, ez ma sem működik... A mai lájvban annyi értékelhető volt, amikor Golda 10 másodpercig rikácsolt. De lényeg, hogy holnap hosszú és tartalmas takarítós lájv lesz. :D :D
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jul 03, 2026 22:08:44
x3)
Így jött ki a matek.
Zármester
Jul 03, 2026 22:09:17
A legutolsó cigány is tud pénzt keresni a platformon csak egyedül ennek a balfasznak nem megy még ez se... A budai etyetemista úri fiút megint legyőzik a 8 általánosos vidéki cigányok...
Jul 03, 2026 22:09:17
PúpszásziRePont
(
x6)
Jul 03, 2026 22:09:40
x6)
De nézzük a jó oldalát: ma legalább a faszod nem mutattad meg.
A helyzet megoldása
(
x46)
Jul 03, 2026 22:10:20
x46)
Na, akkor én holnapra midnent lemondtam
14:00kor ott fogok állni vödörrel, felmosóval és 8db kozellel a nappaliban, és kezdjük!
14:00kor ott fogok állni vödörrel, felmosóval és 8db kozellel a nappaliban, és kezdjük!
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™