Agy manók...
Agya sincs már mert elitta.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Mar minek? Igy is ugy is ki fogjuk csinalni.
Meg mindig nem erti, hogy most mar a teljes kapitulacio is keves lenne.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Dehat homoszexualis :’)
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Azt a mindenit! Agymanók 2.? Én is utaznék érte a közeli városba, egyedül ülni a moziban, animációt nézni.
Púpos, lassan 43 évesen nem gondolkoztál még el rajta, hogy teljesen visszamaradott hülye vagy?
Hány fehérnégyzet volt a moziban? Ugye nem csak azért mentél?
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
Es sort sem lattal a kezeben. Endre, ugye nem kezelnek eppen?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ez jó észrevétel!
Tudsz te jót is írni, tartsd meg ezt a személyiséged:)
Sodi előbb fogja magát felkötni egy HDMI kábelre az unalomtól, minthogy elapadjon a segíly. Germanisztán jobban teljesít, sajnos.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Az anyád a zsidó. Pedofil geci. Soha többet ne írj ide
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
én arra hogy mindig elmondja, ő sosem hazudik.
Akkor ez mi volt te retardált?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Vagy amikor azt mondta Szandikának, hogy ő arról híres, hogy mindig betartja amit ígér!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Egy ebben járatos trolléga meg tudná erősíteni, hogy ilyen létezik? Én inkább azt tudnám elképzelni, hogy csak valamit ajánlottak neki, hogy 1-2 év múlva, amikor újra nekifut sikerüljön a páv (amin ugyebár minden retardált átmegy :))). De nekem ez sem áll össze, elsodikázná ezeket a lusta gnóm.
Ez ety szar mindenki dögöljön meg
amikor leirta mar lehet a szolnoki vonaton ult, tehat nyelvtanilag nem pupszaszon volt. ravasz sodi a sodi.
Milyen Pixel az Pixar te szerencsetlen! :D
Hehe, csak nem azért magyarázott az elhúzódó tripper kezelésről, mert éppen azon vesz részt? Jó, tudom, csak antibiotikumot kell szedni.
Viszont azt olvastam, hogy itthon, ha valaki pozitív tripperre, akkor alapból vizsgálják szifiliszre és aids-re is, ami vérvizsgálat ugyebár.
Lehet, hogy Tibi megadta, mint faszpartnerét, ezért megkeresték a korcsot közegészségügyi okokból, aztán kiszúrtak nála valamit, ami miatt most be kell járnia valami kezelésre.
vagy csak simán kipakolta golda a horgász szekrényét , azt kapott egy zsák ruhát a korcs.
ő meg a ruhával való terelés ....
KURVArangy
Endre a sárgával írjál!
kissendrevagyok
elképzelhető, h plojekt munkát kapott, aztán gondolja magában, majd a határidő előtt egy héttel gányol valamit. ha biztosan tudja, hogy a főnök szabin van, simán lelép mozizni.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Sod Kleinerberg, a Veknibook társ-alapítója, főpjogjamoszó,üzlet gányolóember. Manapság az anyjával él egy bontásra ítélt házban.
A Veknibook soha sem ért el nagy sikereket, mivel egyrészt a társadalom legnagyobb részét nem érdeklik a pedofil tartalmak, másrészt az oldal statisztikailag 1,25 másodperc használat után összeomlott, harmadrészt a felhasználók nem akarták olyan oldalra megadni személyes adataikat, amely egyik célja gyakorlatilag nyíltan a kölcsönös zaklatás.
A "Zsodi" néven is elhíresült médiacsaló jelenleg elmeorvosi vizsgálat alatt áll, ismerősei (trolljai) szerint a nyilvánosság elől bujkál, csak TikTok videókban ("flokkokban") üzen a nyilvánosságnak, melyek legnagyobb része egykori szerelmének, egy kasztrált, hajléktalan férfinak (Kaffka Tibornak) szólnak. Viszont az említett férfi egy ideje letiltotta, ezzel is magyarázható "Snecimanó" (egy másik 'művészneve') zavart viselkedése, sorozatos közszeméremsértés miatti büntetőügyei, zaklató megnyilvánulása, illetve a vágyott férfi tetteinek és szóhasználatának mániákus utánzása.
Többek állítása szerint a médiaszereplése, flokkokban való őrjöngése az elfojtott homoszexualitást és impotenciáját hivatott leplezni, eddig ismert legutolsó nyilvános üzenetét Huszár Géza Krisztiánnak, közismert lakásmaffiózónak küldte, melyben csak ennyit mondott (a beszédhibák kijavítva): "Géza, ha már nem játszottad át a kishölgyet (K. Tibor) asodinak, pótapámként tartozol annyival, hogy egy ph*szásra nekem adod a felkarod. Legyél ember, gondold át. Puszi-puszi, na bej."
Furcsa ezen az állomásos képen, hogy nincs a kezében sörös doboz.
Szerintem én már vagy 4 éve nem láttam úgy, hogy ne nőtt volna a kezéhez a sörös doboz.
Home officeben ez nem kizárt, fôleg ha kötetlen a munkaidô. Én kb így dolgozok minden nap. Két gyerek mellett óriási segítség (a moziról nem is álmodok).
Összeáll azért a kép.
Laptop táska van a vállán, de a masina sehol!
Hahó!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ez már nyári program! Hahó!
puskapoj
Voltak rajtad kívül más pedofilok is?
Endre egy pedofil!
Endre egy pedofil!
Azt még vakon is kitalálom, hogy nem a gyagyás vitte el!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
az apply gombot nem találja meg a tüdőcske. számára egy night mode már atomfizika.
vérdíj target nr. 1
A suzuki ott állt a putri előtt?
O és K együtt OK és minden OK!!
Mindenki nyugodt, csak te feszülsz a sok faszerdő után, hogy valakinek a radarjára kerülsz.
Elmebeteg pszichopata vagy ember..
Országon belül ezermilliárd nevezetesség található, de te csak megemlíted Szegedet, mert nem bírsz a benned eszkalálódó közléskényszerrel, de csináld csak, mert úgyis úgy táncolsz, ahogy azt a kommenthaverjaid akarják.
A max ötből. :))
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Endre a kek ocean strategia hive, Haho.
Siman kinezem belole, hogy a pav-nak van valami koze az egeszhez.
1. Hazug sodi a sodi es az egesz pav bukos tortenet csak ki lett szinezve. Kozolte az AMS -el, hogy kell a jogsi a melohoz de azt csak itthon tudja letenni mert mar elkezdte. Ha kozben kisirt egy online kurzust akkor siman belefer, hogy reggel kilenctol van az online kurzus es utana meg vezetni jar. Ha az AMS nem tudja, hogy pupszaszon van, ez akkor is egy lehetseges verzio csak akkor rabaszik.
2. Megbukott a gecibe es pszichologushoz jar meg megprobalja letenni a piat. Ez egybeesne azzal, hogy a tranyo szinten bejelentette, hogy nem iszik.
3. A valosag mindig durvabb es egyszeruen elfogyott a penze meg az energiaja, hogy becsbe rohangasszon. Talalt valami bootcampet aminek a vegere melot igertek neki. Most bujkal a favellaban, hogy sporoljon es abban remenykedik, hogy a kurzus vegen be tudja hazudni magat valahova mert nem talalt melot ugy, hogy 9 honapja nem irt egy sor kodot sem.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Te meg bazdmeg annyira nem tudsz magaddal mit kezdeni. Annyira ötlettelen, egysíkú, alkoholista nyomorult vagy, hogy beülsz egyedül mesefilmet nézni …
Vagy legalábbis ezt hazudta egy tjojj fórumos felkérdezésre. Szánalmas vagy gyagya.
Az Elemi meg simán nézhető Tixar film. Pedig még rasszistáskodás is volt benn, nem is ertem hogy nem tetszhetett neked.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
|__o__|
kemény a fasza? höhö
Pisztos a telefonos csalás részleteit beszélik meg *ásít*
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jó, akkor kimondom amire mindenki gondol: Laumó melócsázik, és ebbű' baszás lesz.
Hoppá, endre ebből baszás lesz.
Szerintem amúgy ő lehet anonymus troll, endrevágódj azonnal kocsiba kocogj ki a vonathoz és irány szeged!
Tudod jól hogy Endre már nem reagál ilyesmire, ha véletlen lenne egy fokkal komolyabb bizonyíték akkor már hígfosna a fórumra.
nem tudom
Persze, fejecskében ott van Sodi, Endre, Vera néni, Magány Marci, Depi Dezsőke.
Igen, Bagolyka és Tigris társaságában. Apropó Endre, nyisd az ajtót nekik, csicska!
Nyem fatyok fotocejja!!
Na sírás csá!

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nyem éjtyem, puncica!
szerintem van már ott egy rakat kismacska
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ülni a Tisza parton ingyen van, Endi!
Nem lakás meg kocsi kell a tranyónak, látod, hanem nagyjából bárki, csak ne te!
AZEZ! Tetszik a történet!
A szemüveges srác:

ÁRAD A TISZA!
megölsz ma bazdmeg :D
Hahó most szerzi az értékes infókat?
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Erre kifételesen fálaszolok: a szisza szar 1-el komolyabb liga a hugynál, tehát fan.
Fikás, meséld már el, hogy miért mentél a 12:38-as vonattal a 15:10-kor kezdődő Agymanókra (mert a 13:00-as vetítést nem érted el)? A 14:12-sel is simán odaértél volna, még egy abrakolás is belefért volna, figyelebe véve, ahogy tömöd a veknit.
Csak nem az van, hogy hazudtál, és szokás szerint valami szupertitkos dolgod volt Szolnokon?
És amúgy miért borotválod meg mostanában állandóan az amorf pofádat? Sok a pofavizit?
Bubu megbaszta Tibit
Márk megbaszta a csaját
Sodi megbaszta az anyját
Ehhez hajolgatni kell. Nem bírná a háta.
Pont ugyanazért amiért azt a tetves John Harris tagságit is fizette, ahova nem járt el🤣🤣
Amikor azt hiszed hogy ennyire gecihülye ember nem létezhet fizikailag a Földön, aSodi mindig rácáfol.
Érdekes ez a pedofilnál. Ugye mindig azt állitja, ö semmiért sem hibás. Egy alkalommal erröl fagadta öt a Pádre, hogy legalább egy olyan esetet mondjon, amiben elismeri, hogy ö a hibás; nem sikerült neki kihúzni belöle.
Ellenben nem egyszer mondta, hogy bizonyos dolgokat megbánt és másként csinálná, ha lehetne.
Na de a döntéseket ö hozta meg. Senki nem szorított töltött fegyvert a veknihez. Ergo mégis csak ö a hibás mindenért.
Poénkodunk, poénkodunk, aztán ki tudja mi fog még kiderülni. Amennyire Sodi macskaólja a hazai retard gyűjtőhelye, addig a Lamantin pinájában meg a hazai "elit" találkozik.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Ásó27
(
x68)
Jun 13, 2024 19:49:31
x68)
Ennyi szopatás után megfontolhatnád, hogy visszavonulsz.
Mifaaaaaaaaaaaan
MaxPayne
(
x24)
Jun 13, 2024 19:49:49
x24)
Es mi lesz, mikor megkapja a lamantin feljelenteset? Vagy mar megkaptad Endre?
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 13, 2024 19:50:26
x39)
Még az sem, mert az a rajzfilm az érzelmekről szól, ami a pedofilnak nincsen!
Agy manók...
Agya sincs már mert elitta.
MaxPayne
(
x24)
Jun 13, 2024 19:50:46
x24)
Mar minek? Igy is ugy is ki fogjuk csinalni.
Meg mindig nem erti, hogy most mar a teljes kapitulacio is keves lenne.
tibi2435645
(
x2)
Jun 13, 2024 19:50:55
x2)
Na meló, csád.

Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló

ascites
(
x57)
Jun 13, 2024 19:53:40
x57)
Szóval a gyagyás vasárnap megállapította, hogy a szolnoki mozi kifejezetten kockázatos, mert felismerik a jegyszedők, erre most azt állítja, hogy csütörtökön du 1-kor simán beült a moziba, mert unatkozott, közben pedig a tiktiken bizonygatta, hogy nem itthon van.
Az pedig csak véletlen, hogy percekkel azután, hogy bement a fórumra az elmélet, hogy nem is moziban volt (ahogy a lekövetők feltételezték) mejelent bizonygatni, hogy moziban volt, de a kellemetlen kérdések hatására érdekes módon eltűnt.
Az pedig csak véletlen, hogy percekkel azután, hogy bement a fórumra az elmélet, hogy nem is moziban volt (ahogy a lekövetők feltételezték) mejelent bizonygatni, hogy moziban volt, de a kellemetlen kérdések hatására érdekes módon eltűnt.
démondémon
(
x2)
Jun 13, 2024 19:54:19
x2)
Dehat homoszexualis :’)
-
Jun 13, 2024 19:55:14
Endi,a PÁV feltárt valamit, amiért kötelező pszichiátriai beszélgetésekre járnod? Ejnye.
Jun 13, 2024 19:55:14
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Jun 13, 2024 19:57:26
x11)
Agymanók 2-t néztem meg egyébként, mert nincs más.
Kaszkadőrt már láttam, Garfield nem érdekel.
Azt a mindenit! Agymanók 2.? Én is utaznék érte a közeli városba, egyedül ülni a moziban, animációt nézni.
Púpos, lassan 43 évesen nem gondolkoztál még el rajta, hogy teljesen visszamaradott hülye vagy?
rossz_elgátó
Jun 13, 2024 19:59:38
Hány fehérnégyzet volt a moziban? Ugye nem csak azért mentél?
Jun 13, 2024 19:59:38
noikabatgomb
(
x10)
Jun 13, 2024 19:59:51
x10)
Szóval a gyagyás vasárnap megállapította, hogy a szolnoki mozi kifejezetten kockázatos, mert felismerik a jegyszedők, erre most azt állítja, hogy csütörtökön du 1-kor simán beült a moziba, mert unatkozott, közben pedig a tiktiken bizonygatta, hogy nem itthon van.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jun 13, 2024 20:00:05
x2)
Abból a pénzből amiből mesefilmeket nézel meg hikomat kurvákat hajkurászol már rég vehettél volna egy korongos flexet, ecsetet meg 1 kanna festéket arra a kurva kerítésre.
Hányinger ahogy kinéz és basztok rá a jó kurva anyáddal együtt, mert jóvanazúgy.
Hányinger ahogy kinéz és basztok rá a jó kurva anyáddal együtt, mert jóvanazúgy.
-
Jun 13, 2024 20:02:43
Ez jó észrevétel!
Tudsz te jót is írni, tartsd meg ezt a személyiséged:)
Jun 13, 2024 20:02:43
HalfejSodi
Jun 13, 2024 20:03:13
Az új Mad Max egy igen jó, férfias akciófilm. Meg sem lepődök neked nem tetszik.
Jun 13, 2024 20:03:13
keserke
(
x4)
Jun 13, 2024 20:04:24
x4)
Sodi előbb fogja magát felkötni egy HDMI kábelre az unalomtól, minthogy elapadjon a segíly. Germanisztán jobban teljesít, sajnos.
JohnCramer
(
x1)
Jun 13, 2024 20:04:50
x1)
na csá
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide
Az anyád a zsidó. Pedofil geci. Soha többet ne írj ide
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 13, 2024 20:10:00
x6)
Emlékeztek még a “nem vagyok itt” beszólására?
Te debil. :DDD
Te debil. :DDD
mikedp
(
x9)
Jun 13, 2024 20:12:01
x9)
nem vagyok púpszászon..
ja moziban voltam meséjt néztem . madájka, ott a madájka.
KURVArangy
Darth Tibor
(
x8)
Jun 13, 2024 20:13:35
x8)
Vagy amikor azt mondta Szandikának, hogy ő arról híres, hogy mindig betartja amit ígér!
tyodika
Jun 13, 2024 20:14:46
Szolnokon voltam, nem Újszászon, és sosem hazudok!
Jun 13, 2024 20:14:46
rossz_elgátó
Jun 13, 2024 20:15:00
Endi,a PÁV feltárt valamit, amiért kötelező pszichiátriai beszélgetésekre járnod? Ejnye.
Egy ebben járatos trolléga meg tudná erősíteni, hogy ilyen létezik? Én inkább azt tudnám elképzelni, hogy csak valamit ajánlottak neki, hogy 1-2 év múlva, amikor újra nekifut sikerüljön a páv (amin ugyebár minden retardált átmegy :))). De nekem ez sem áll össze, elsodikázná ezeket a lusta gnóm.
Jun 13, 2024 20:15:00
Fullkamu
(
x2)
Jun 13, 2024 20:15:21
x2)
nem vagyok púpszászon..
amikor leirta mar lehet a szolnoki vonaton ult, tehat nyelvtanilag nem pupszaszon volt. ravasz sodi a sodi.
-
Jun 13, 2024 20:15:33
Az elmúlt évek Pixel filmjeiből semmit se láttam, mert nem érdekel. Az Elemit végig szenvednem a Disney Plus-on.
De ennek anno láttam az első részét, és tetszett.
Egyébként a folytatás sem szar.
De ennek anno láttam az első részét, és tetszett.
Egyébként a folytatás sem szar.
Milyen Pixel az Pixar te szerencsetlen! :D
Jun 13, 2024 20:15:33
ascites
(
x57)
Jun 13, 2024 20:15:41
x57)
Hehe, csak nem azért magyarázott az elhúzódó tripper kezelésről, mert éppen azon vesz részt? Jó, tudom, csak antibiotikumot kell szedni.
Viszont azt olvastam, hogy itthon, ha valaki pozitív tripperre, akkor alapból vizsgálják szifiliszre és aids-re is, ami vérvizsgálat ugyebár.
Lehet, hogy Tibi megadta, mint faszpartnerét, ezért megkeresték a korcsot közegészségügyi okokból, aztán kiszúrtak nála valamit, ami miatt most be kell járnia valami kezelésre.
Fullkamu
(
x2)
Jun 13, 2024 20:18:46
x2)
ez egyertelmuen nem moziba jaros szett, ahhoz nem vett fel volna inget. kinyulott kek polo, fusion pulcsi + halasznaci kombo lett volna noi cipovel.
MegintKezded
(
x6)
Jun 13, 2024 20:21:00
x6)
és mivan, de csak feltételezés! érzi hogy ausztria is bedölni készül (vagy csak kevéske a segélyke már, hisz nem véletlenül koldult goldától), szolnokon kezdett el kókányolni valamit?
Na bumm.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 13, 2024 20:21:31
x45)
Mindeközben, dőrpe a mai napon:
(A hajós étteremben a próbanap jól sikerült, ott dolgozik már pár hete)

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
(A hajós étteremben a próbanap jól sikerült, ott dolgozik már pár hete)

Sodronyka
(
x4)
Jun 13, 2024 20:23:16
x4)
Nem lehet hogy csak terelés miatt vette fel hátha el hisszük hogy melozik és Bécsben van??
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
ez egyertelmuen nem moziba jaros szett, ahhoz nem vett fel volna inget. kinyulott kek polo, fusion pulcsi + halasznaci kombo lett volna noi cipovel.
mikedp
(
x9)
Jun 13, 2024 20:24:52
x9)
Nem lehet hogy csak terelés miatt vette fel hátha el hisszük hogy melozik és Bécsben van??
vagy csak simán kipakolta golda a horgász szekrényét , azt kapott egy zsák ruhát a korcs.
ő meg a ruhával való terelés ....
Horgász Suzukija
Jun 13, 2024 20:26:10
info info: Már nem parkolok a haszienda előtt.
Jun 13, 2024 20:26:10
-
Jun 13, 2024 20:26:24
A mozis sztori egyébként szinte kizárja a melócsát.
Ha igaz, akkor miféle munka az, ami mellett az első héten el tud menni Szolnokra megnézni egy 96 perces filmet? Minimum két és fél óra kiesik. Mi van, ha a film közepén hívja a főnök, hogy na, akkor ugorjon be egy zoom callba, mert most fogja elmagyarázni neki az egyik kolléga valamelyik rendszert.
Ha már ismerős ott, tudja, hogy mi a szokás, akkor persze elképzelhető, hogy ennyire nincs feladata, de az első héten, próbaidőn ez eszméletlen veszélyes akkor is, ha abból indulunk ki, hogy csak ma volt Szolnokon.
Szóval ha igaz, akkor nincs remote munkája.
Ha viszont hazugság, akkor miért találna ki ilyet? Akkor mit csinált Szolnokon valójában? Akkor valami sötét titok van itt amit nagyon fontos elrejtenie.
Ha lenne munkája, akkor semmi keresnivalója nem lenne Szolnokon, de pláne nem olyan ügyben, ami annyira titkos, hogy egyből ide kell jönni hazudozni róla. Szóval hacsak nem ütött be pont egyszerre egy rendkívül titkos szolnoki project és a munka, akkor az előbbi miatt van Magyarországon.
Ha igaz, akkor miféle munka az, ami mellett az első héten el tud menni Szolnokra megnézni egy 96 perces filmet? Minimum két és fél óra kiesik. Mi van, ha a film közepén hívja a főnök, hogy na, akkor ugorjon be egy zoom callba, mert most fogja elmagyarázni neki az egyik kolléga valamelyik rendszert.
Ha már ismerős ott, tudja, hogy mi a szokás, akkor persze elképzelhető, hogy ennyire nincs feladata, de az első héten, próbaidőn ez eszméletlen veszélyes akkor is, ha abból indulunk ki, hogy csak ma volt Szolnokon.
Ha viszont hazugság, akkor miért találna ki ilyet? Akkor mit csinált Szolnokon valójában? Akkor valami sötét titok van itt amit nagyon fontos elrejtenie.
Ha lenne munkája, akkor semmi keresnivalója nem lenne Szolnokon, de pláne nem olyan ügyben, ami annyira titkos, hogy egyből ide kell jönni hazudozni róla. Szóval hacsak nem ütött be pont egyszerre egy rendkívül titkos szolnoki project és a munka, akkor az előbbi miatt van Magyarországon.
Jun 13, 2024 20:26:24
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 13, 2024 20:31:28
x48)
Endre a sárgával írjál!
halászlé
(
x24)
Jun 13, 2024 20:34:11
x24)
elképzelhető, h plojekt munkát kapott, aztán gondolja magában, majd a határidő előtt egy héttel gányol valamit. ha biztosan tudja, hogy a főnök szabin van, simán lelép mozizni.
-
Jun 13, 2024 20:35:34
Na meló, csád.
Sod Kleinerberg, a Veknibook társ-alapítója, főpjogjamoszó,
A Veknibook soha sem ért el nagy sikereket, mivel egyrészt a társadalom legnagyobb részét nem érdeklik a pedofil tartalmak, másrészt az oldal statisztikailag 1,25 másodperc használat után összeomlott, harmadrészt a felhasználók nem akarták olyan oldalra megadni személyes adataikat, amely egyik célja gyakorlatilag nyíltan a kölcsönös zaklatás.
A "Zsodi" néven is elhíresült médiacsaló jelenleg elmeorvosi vizsgálat alatt áll, ismerősei (trolljai) szerint a nyilvánosság elől bujkál, csak TikTok videókban ("flokkokban") üzen a nyilvánosságnak, melyek legnagyobb része egykori szerelmének, egy kasztrált, hajléktalan férfinak (Kaffka Tibornak) szólnak. Viszont az említett férfi egy ideje letiltotta, ezzel is magyarázható "Snecimanó" (egy másik 'művészneve') zavart viselkedése, sorozatos közszeméremsértés miatti büntetőügyei, zaklató megnyilvánulása, illetve a vágyott férfi tetteinek és szóhasználatának mániákus utánzása.
Többek állítása szerint a médiaszereplése, flokkokban való őrjöngése az elfojtott homoszexualitást és impotenciáját hivatott leplezni, eddig ismert legutolsó nyilvános üzenetét Huszár Géza Krisztiánnak, közismert lakásmaffiózónak küldte, melyben csak ennyit mondott (a beszédhibák kijavítva): "Géza, ha már nem játszottad át a kishölgyet (K. Tibor) asodinak, pótapámként tartozol annyival, hogy egy ph*szásra nekem adod a felkarod. Legyél ember, gondold át. Puszi-puszi, na bej."
Jun 13, 2024 20:35:34
HAzudSZ SodI
Jun 13, 2024 20:42:53
A sodrák mindig hazudik.
Jun 13, 2024 20:42:53
D_Dezső
(
x29)
Jun 13, 2024 20:44:33
x29)
Mennyire kell elkeseredett, szánalmas balfasznak lenni, hogy valaki 42 éves “férfiként” beüljön egyedül Agymanók 2-t nézni?!
Egyáltalán nem nézhettek pedofilnak Gyagyás :)
Normális emberek a gyereküket viszik Agymanókra, de közben millió más dolgot kitudnának maguknak találni mit csináljanak ha a gyerek nem nyígna.
Te meg bazdmeg annyira nem tudsz magaddal mit kezdeni. Annyira ötlettelen, egysíkú, alkoholista nyomorult vagy, hogy beülsz egyedül mesefilmet nézni …
Normális emberek a gyereküket viszik Agymanókra, de közben millió más dolgot kitudnának maguknak találni mit csináljanak ha a gyerek nem nyígna.
D_Dezső
(
x29)
Jun 13, 2024 20:47:36
x29)
Ha esetleg kellene a másik fotó mellé piszonyítéknak:
Szerintem én már vagy 4 éve nem láttam úgy, hogy ne nőtt volna a kezéhez a sörös doboz.
koszos
(
x11)
Jun 13, 2024 20:48:26
x11)
sok gyerek ult melletted a moziban fikas ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
kissendrevagyok
(
x48)
Jun 13, 2024 20:50:13
x48)
Endre várod már a jövő heti Budapest Pride-ot ? 🏳🌈
A szisza mindig ott van. Itt a lehetőség!
kissendrevagyok
A szisza mindig ott van. Itt a lehetőség!
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 13, 2024 20:51:54
x23)
Gyagyás nem gondoltad te ezt át. Mit csinálsz akkor ha a trollok szolnak a Szolnoki mozinak, hogy egy veszélyes pedofil, folyamatosan gyerekeknek szóló animációs filmekre jár egyedül hozzájuk? Legutóbb például 2024.06.13 a 14:00-kor kezdődő Agymanók 2-re ült be.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Optimo Principi
Jun 13, 2024 20:53:37
Ha igaz, akkor miféle munka az, ami mellett az első héten el tud menni Szolnokra megnézni egy 96 perces filmet?
Ha igaz, akkor miféle munka az, ami mellett az első héten el tud menni Szolnokra megnézni egy 96 perces filmet?
Home officeben ez nem kizárt, fôleg ha kötetlen a munkaidô. Én kb így dolgozok minden nap. Két gyerek mellett óriási segítség (a moziról nem is álmodok).
Jun 13, 2024 20:53:37
Betöjt Laptop
(
x39)
Jun 13, 2024 21:19:29
x39)
Összeáll azért a kép.
Laptop táska van a vállán, de a masina sehol!
Hahó!
cucksodi
(
x3)
Jun 13, 2024 21:25:33
x3)
Mennyire kell elkeseredett, szánalmas balfasznak lenni, hogy valaki 42 éves “férfiként” beüljön egyedül Agymanók 2-t nézni?!
Ez már nyári program! Hahó!
buniBanki
(
x2)
Jun 13, 2024 21:27:31
x2)
buniBanki
(
x2)
Jun 13, 2024 21:27:40
x2)
Eazy
(
x11)
Jun 13, 2024 21:28:32
x11)
info info: Már nem parkolok a haszienda előtt.
Azt még vakon is kitalálom, hogy nem a gyagyás vitte el!
veszettai
(
x1)
Jun 13, 2024 21:31:22
x1)
Endre miért nem volt éjszakai mód a fórumon? Nagyon rossz látni hogy fehér háttérrel olvasod, mi lesz a szemeddel??
nem tudom
Kötőjel
(
x12)
Jun 13, 2024 21:34:27
x12)
Endre miért nem volt éjszakai mód a fórumon? Nagyon rossz látni hogy fehér háttérrel olvasod, mi lesz a szemeddel??
az apply gombot nem találja meg a tüdőcske. számára egy night mode már atomfizika.
EasybankosPedo
(
x23)
Jun 13, 2024 21:36:08
x23)
Gyagyás, azt én még meg is értem, hogy egy olyan kistelepülésen mint Púpszász nincs sok lehetőség kikapcsolódni és ezért is jársz Szolnokra moziba, na de, hogy egy akkora alkoholistának mint ami te vagy, a kocsmázás nem jut eszébe ilyenkor, az is csak azt bizonyítja, hogy menyire életképtelen, kretén, elmebeteg vagy.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Golda csiklója
(
x8)
Jun 13, 2024 21:36:53
x8)
Endre, neked nem ausztriában kellene lenni?
A suzuki ott állt a putri előtt?
Eazy
(
x11)
Jun 13, 2024 21:37:42
x11)
Szóval ha valaki lát engem egy Szegedre tartó vonaton, akkor lenyugodhat a picsába, ugyanis nem zaklatni megyek, hanem a Makói Hagymatikumba, mert azt még érdekel. :)
Mindenki nyugodt, csak te feszülsz a sok faszerdő után, hogy valakinek a radarjára kerülsz.
Elmebeteg pszichopata vagy ember..
Országon belül ezermilliárd nevezetesség található, de te csak megemlíted Szegedet, mert nem bírsz a benned eszkalálódó közléskényszerrel, de csináld csak, mert úgyis úgy táncolsz, ahogy azt a kommenthaverjaid akarják.
A max ötből. :))
noikabatgomb
(
x10)
Jun 13, 2024 21:38:10
x10)
Endre a kek ocean strategia hive, Haho.
Siman kinezem belole, hogy a pav-nak van valami koze az egeszhez.
1. Hazug sodi a sodi es az egesz pav bukos tortenet csak ki lett szinezve. Kozolte az AMS -el, hogy kell a jogsi a melohoz de azt csak itthon tudja letenni mert mar elkezdte. Ha kozben kisirt egy online kurzust akkor siman belefer, hogy reggel kilenctol van az online kurzus es utana meg vezetni jar. Ha az AMS nem tudja, hogy pupszaszon van, ez akkor is egy lehetseges verzio csak akkor rabaszik.
2. Megbukott a gecibe es pszichologushoz jar meg megprobalja letenni a piat. Ez egybeesne azzal, hogy a tranyo szinten bejelentette, hogy nem iszik.
3. A valosag mindig durvabb es egyszeruen elfogyott a penze meg az energiaja, hogy becsbe rohangasszon. Talalt valami bootcampet aminek a vegere melot igertek neki. Most bujkal a favellaban, hogy sporoljon es abban remenykedik, hogy a kurzus vegen be tudja hazudni magat valahova mert nem talalt melot ugy, hogy 9 honapja nem irt egy sor kodot sem.
ywky
Jun 13, 2024 21:39:55
Látod Endre a Cicának még adóznia sem kell!
Egyszerüen szó szerint élvezi az életet!
Egyszerüen szó szerint élvezi az életet!
Jun 13, 2024 21:39:55
SyntaxError
(
x24)
Jun 13, 2024 21:52:24
x24)
mikedp
(
x9)
Jun 13, 2024 22:00:29
x9)
Képzeld púp egyszer engem is pedofilnak néztek , önhibámon kívül. Anno vagy 8-10 éve be kellett ülnöm a Fluor film vetítésére , hogy kritikát írjak róla. Késve a sötét cinemába érkeztem, majd mikor a végén felkapcsolták a villanyt , ott találtam magam kb 60-70 12 éves lány mellett .
Még Fluor is meglepődött rajtam , de a sajtóbelépőm felmutatása után jót röhögtünk.
Neked nem ég a pofád ?
KURVArangy
Még Fluor is meglepődött rajtam , de a sajtóbelépőm felmutatása után jót röhögtünk.
Neked nem ég a pofád ?
-
Jun 13, 2024 22:00:57
A tranyó meg Laura a szemüveges sráccal kint ülnek a Tisza parton
Jun 13, 2024 22:00:57
trolléga
(
x30)
Jun 13, 2024 22:01:07
x30)
Vagy legalábbis ezt hazudta egy tjojj fórumos felkérdezésre. Szánalmas vagy gyagya.
Az Elemi meg simán nézhető Tixar film. Pedig még rasszistáskodás is volt benn, nem is ertem hogy nem tetszhetett neked.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 13, 2024 22:01:11
x7)
Német szinkronnal nézted a mesefilmet? Kaszkadőrt már láttam, Garfield nem érdekel.
tyodika
Jun 13, 2024 22:01:57
kemény a fasza? höhö
Jun 13, 2024 22:01:57
trolléga
(
x30)
Jun 13, 2024 22:02:31
x30)
Pisztos a telefonos csalás részleteit beszélik meg *ásít*
SyntaxError
(
x24)
Jun 13, 2024 22:07:19
x24)
Jó, akkor kimondom amire mindenki gondol: Laumó melócsázik, és ebbű' baszás lesz.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Jun 13, 2024 22:08:41
x5)
Csak van még ennyi a hitelkártyákban, Tibit vissza tudnád hódítani vele és nem mellesleg kurva jól nézne ki ilyen fukszban!
Ezzel ki Go-lyó-zhatnád Laura mellől!
BASZNAK
Jun 13, 2024 22:10:06
Hoppá, endre ebből baszás lesz.
Szerintem amúgy ő lehet anonymus troll, endre
Jun 13, 2024 22:10:06
veszettai
(
x1)
Jun 13, 2024 22:11:38
x1)
Tudod jól hogy Endre már nem reagál ilyesmire, ha véletlen lenne egy fokkal komolyabb bizonyíték akkor már hígfosna a fórumra.
Ásó27
(
x68)
Jun 13, 2024 22:12:15
x68)
Te is társaságban vagy, Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Endi Vajna
(
x11)
Jun 13, 2024 22:13:03
x11)
Persze, fejecskében ott van Sodi, Endre, Vera néni, Magány Marci, Depi Dezsőke.
mondomkusskuss
(
x21)
Jun 13, 2024 22:13:06
x21)
Igen, Bagolyka és Tigris társaságában. Apropó Endre, nyisd az ajtót nekik, csicska!
Tyodika
Jun 13, 2024 22:14:11
Nyem fatyok fotocejja!!
Na sírás csá!
Jun 13, 2024 22:14:11
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 13, 2024 22:14:19
x21)

Bagolyka
(
x7)
Jun 13, 2024 22:21:42
x7)
"Az “Agymanók” egyedülálló módon mutatja be az emberi érzelmek működését és fontosságát. A film hangsúlyozza, hogy minden érzelemnek megvan a maga szerepe és jelentősége az életünkben. "
Szerintem teljesen irreleváns volt ez a rajzfilm a recskás számra.
Szerintem teljesen irreleváns volt ez a rajzfilm a recskás számra.
Fifi homloklebenye
Jun 13, 2024 22:23:37
az emberi érzelmek működését és fontosságát
Nyem éjtyem, puncica!
Jun 13, 2024 22:23:37
Endi Vajna
(
x11)
Jun 13, 2024 22:25:29
x11)
Endre fejében mostanság ez lehet.

-
Jun 13, 2024 22:36:34
"Az intravénás kábítószereket használók közé nem jutott be a HIV Magyarországon, így elsősorban a szexuális átvitel a jellemző."

Jun 13, 2024 22:36:34
halászlé
(
x24)
Jun 13, 2024 22:37:36
x24)
szerintem van már ott egy rakat kismacska
démondémon
(
x2)
Jun 13, 2024 22:39:15
x2)
Ülni a Tisza parton ingyen van, Endi!
Nem lakás meg kocsi kell a tranyónak, látod, hanem nagyjából bárki, csak ne te!
Videós kolléga
Jun 13, 2024 22:40:23
"Az intravénás kábítószereket használók közé nem jutott be a HIV Magyarországon, így elsősorban a szexuális átvitel a jellemző."
AZEZ! Tetszik a történet!
Jun 13, 2024 22:40:23
SyntaxError
(
x24)
Jun 13, 2024 22:45:54
x24)
A szemüveges srác:

ÁRAD A TISZA!
démondémon
(
x2)
Jun 13, 2024 22:47:40
x2)
A szemüveges srác:
ÁRAD A TISZA!
ÁRAD A TISZA!
megölsz ma bazdmeg :D
Krvaanyád tiltalak!
Jun 13, 2024 22:47:46
Jun 13, 2024 22:47:46
Púpszászi napelem
(
x13)
Jun 13, 2024 22:56:36
x13)
A szemüveges srác:
ÁRAD A TISZA!
ÁRAD A TISZA!
Hahó most szerzi az értékes infókat?
Klohek
(
x12)
Jun 13, 2024 23:02:11
x12)
endre, van olyan rész a matracodon, ami nem tibi, vagy macskahugyos? többen kérdezik....
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Fifinho
Jun 13, 2024 23:31:42
endre, van olyan rész a matracodon, ami nem tibi, vagy macskahugyos? többen kérdezik....
Erre kifételesen fálaszolok: a szisza szar 1-el komolyabb liga a hugynál, tehát fan.
Jun 13, 2024 23:31:42
ascites
(
x57)
Jun 14, 2024 00:06:10
x57)
Fikás, meséld már el, hogy miért mentél a 12:38-as vonattal a 15:10-kor kezdődő Agymanókra (mert a 13:00-as vetítést nem érted el)? A 14:12-sel is simán odaértél volna, még egy abrakolás is belefért volna, figyelebe véve, ahogy tömöd a veknit.
Csak nem az van, hogy hazudtál, és szokás szerint valami szupertitkos dolgod volt Szolnokon?
És amúgy miért borotválod meg mostanában állandóan az amorf pofádat? Sok a pofavizit?
Jozsii Busák
(
x5)
Jun 14, 2024 00:06:17
x5)
Anyád azt a májat kiránthatná,me mé ne?
Jozsii Busák
Sodronyka
(
x4)
Jun 14, 2024 00:07:40
x4)
dikk sukárarany 🔱
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Csak van még ennyi a hitelkártyákban, Tibit vissza tudnád hódítani vele és nem mellesleg kurva jól nézne ki ilyen fukszban!
Endre nyári magánya
Jun 14, 2024 00:08:48
Figyelj endre, többen kérdezték, hogyan lehet az, hogy mások társaságban töltik a nyarat:

Neked pedig csak ez jut:

Neked pedig csak ez jut:

Jun 14, 2024 00:08:48
Bagolyka
(
x7)
Jun 14, 2024 00:11:29
x7)
Ha nem lennél ennyire átkozott lusta,

akkor egy csomót spórolhatnál, de az meg proliság lenne.

-
Jun 14, 2024 00:17:30
Figyelj endre, többen kérdezték, hogyan lehet az, hogy mások társaságban töltik a nyarat:
Neked pedig csak ez jut:
Neked pedig csak ez jut:
Bubu megbaszta Tibit
Márk megbaszta a csaját
Sodi megbaszta az anyját
Jun 14, 2024 00:17:30
SyntaxError
(
x24)
Jun 14, 2024 00:34:35
x24)
Endre, abba gondolj bele, hogy mindez a rossz nem történt volna meg veled, ha anno anyád beszélt volna Gayzával.
Hajnali hármas sörike
Jun 14, 2024 03:00:28
Szissz!
Jun 14, 2024 03:00:28
SyntaxError
(
x24)
Jun 14, 2024 03:20:08
x24)
Ha nem lennél ennyire átkozott lusta,
Ehhez hajolgatni kell. Nem bírná a háta.
SyntaxError
(
x24)
Jun 14, 2024 03:53:24
x24)
Endre, megint rengeteget utazgattál, hogy a mozizás után még a Partizánban, Budapesten is rontsd a levegőt.
Az AMS tud erről? Kár lenne, ha nem.
Az AMS tud erről? Kár lenne, ha nem.
DonDraper
Jun 14, 2024 06:22:04
de minek fizeted akkor a netflixet és a többi streaming előfizetést, ha havi előfizetéseket baszol el mozira ?
Pont ugyanazért amiért azt a tetves John Harris tagságit is fizette, ahova nem járt el🤣🤣
Amikor azt hiszed hogy ennyire gecihülye ember nem létezhet fizikailag a Földön, aSodi mindig rácáfol.
Jun 14, 2024 06:22:04
MaxPayne
(
x24)
Jun 14, 2024 06:23:14
x24)
Mi a mai terved pedofil?
Vekniflokkok a vissza(nem)vonulásról?
Sörszlopálás egész nap, miközben attól rettegsz kik és mikor követnek le?
Vekniflokkok a vissza(nem)vonulásról?
Sörszlopálás egész nap, miközben attól rettegsz kik és mikor követnek le?
koszos
(
x11)
Jun 14, 2024 06:52:16
x11)
a reggeli 3 oras sorike elfogyasztasa kozben mi jart a beteg agyadban ? most jelenleg ki a hibas a mostani helyzetedert ?
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
MaxPayne
(
x24)
Jun 14, 2024 06:57:56
x24)
a reggeli 3 oras sorike elfogyasztasa kozben mi jart a beteg agyadban ? most jelenleg ki a hibas a mostani helyzetedert ?
Érdekes ez a pedofilnál. Ugye mindig azt állitja, ö semmiért sem hibás. Egy alkalommal erröl fagadta öt a Pádre, hogy legalább egy olyan esetet mondjon, amiben elismeri, hogy ö a hibás; nem sikerült neki kihúzni belöle.
Ellenben nem egyszer mondta, hogy bizonyos dolgokat megbánt és másként csinálná, ha lehetne.
Na de a döntéseket ö hozta meg. Senki nem szorított töltött fegyvert a veknihez. Ergo mégis csak ö a hibás mindenért.
halottpiton
(
x3)
Jun 14, 2024 07:23:13
x3)
endre! Most őszintén.
Anyád hogy fogad amikor hazatérsz a púpszászi putriba? Gondolom örül neked .... xD
aki nem hitelképes az nem ember
Anyád hogy fogad amikor hazatérsz a púpszászi putriba? Gondolom örül neked .... xD
Ásó27
(
x68)
Jun 14, 2024 07:27:21
x68)
Kéne egy jó visszavonulós flokk.
Mifaaaaaaaaaaaan
keserke
(
x4)
Jun 14, 2024 07:45:10
x4)
A szemüveges srác:
ÁRAD A TISZA!
ÁRAD A TISZA!
Poénkodunk, poénkodunk, aztán ki tudja mi fog még kiderülni. Amennyire Sodi macskaólja a hazai retard gyűjtőhelye, addig a Lamantin pinájában meg a hazai "elit" találkozik.
145 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az előző is milyen szar volt...
Bezzeg agymanózni...
Mondjuk az inkább neked való.
Még az sem, mert az a rajzfilm az érzelmekről szól, ami a pedofilnak nincsen!