én azt nem értem, hogy az elmeorvosi miért volt neki enyhítő, mikor ő maga is elismeri, hogy napi 10 shört megiszik. gyakorlatilag magának idézte elő, hogy súlyosbodjon az állapota.ezt nem veszik figyelembe?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Váderedményesség!
Ajjaj!
Nagyon kivancsi vagyok, hogy vegul hany evet fog kapni osszesen(rendort kivegzos, Gayzat megolos, Mannas), kiveve az osztrak ugyeket.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nem az alkohol idézi elő a személyiségzavart.
Genetikailag selejt.
De nem volt hivatkozás a korlátlan enyhítő szakaszra. Ez csak azért fontos, mert a terroros ügyében erre számít, hogy a teljesen más vizsgálati időpontra készült szakvélemény alapján korlátlanul fognak neki enyhíteni a terrorosban. Ebből is látszik, mennyire vakon van.
A tegnapi nap a buta védekezéseinek a főpróbája volt. Teljesen irreleváns dolgokra hivatkozik, nem érti az összefüggéseket, irreleváns bizonyitási indítványokat tesz. A tegnapi nap alapján borítékolható, hogy a terrorosban is ez lesz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Genetikailag selejt.
vagy Golda verte a saját hasát gumikalapáccsal a harmadik trimeszterben...
Ha kotonnal csinálod az nem fajgyalázás. Ez fontos.
De azzal, hogy genetikailag ostobának született még nem lenne baj. A baj azzal van, hogy végtelenül gonosz, aljas kis geci. Mindent megérdemel, főleg amit majd a sitten kap.
Pontosan!
Innen is köszönet a kukázós felvételért az ifjú intervencionista zsidónak!
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Egy átlagos középiskolát csak az nem jár ki, aki nem akar. Szinte látom magam előtt, ahogy a szóbeli érettségin dadogva hetyetyézik végtelen körmondatokban és inkább átengedik, csak menjen már, még mielőtt agyvérzést kap a teljes vizsgabizottság.
jóbólmondom
Egyébként az a felvétel snecológiai szempontból egy legendary find, kikerül a tanszék folyosói vitrinjébe a tavaly talált titánkeretes szemüveg mellé.
Ki az az Endre bácsi?
Ez a céltalan ide-oda rohangálása egyszerűen kikészít. Mint a mérgezett egér. Azt sem tudja, merre van arccal.
Nem csak a putriban, hanem a kukázós felvételen is. Plusz régebben láttam élőben, konkrétan így közlekedett akkor is, ide-oda cikázott a környezetét, járókelőket le sem szarva, koncepció nélkül. Mint amikor valami undorító csótány rohangál rohangál a vizesblokkban, miután megzavarják a fészkét. Egyszerűen egy jól irányzott rúgással Föld körüli pályára kellene állítani.
állítólag csak 2 söre volt ma. azért járkált ki s be
Hát, azért hetyetye.
Régen nem ez a karikázós, 2+2 mennyi?, nézd ki az atlaszból, fityisz féle népbutító érettségi volt...
Nem értem mit örvendeztek ezen annyira?
Majd így +1 600-ezres levélkét az AMS-nek és meg van oldva.
Varázslós Sodi asodi! Megmondta élőlájvba sokszor.
Ez a bolygó "református"
Endre egy pedofil!
A BKKB-ra a moszkvatérről indult és budakeszi felől érkezett.
lépek ki mert hülyék vagytok
Ez meg csak az erőszak tréningen tanult fogás amivel lenyugtatja magát és ismét békés törvénytisztelő, soha nem hazudó állampojgál lesz aSodi!
,,,,,,,,,be is fejezem az önfelszopást.
Én szívesen folytatom!
Akkor a készülékbiztosítás amit a Xiaomira fizettek nem fedez semmit :D
Teljesen egyetértek, erről meg elég annyi, még régről, a "szépvok" képek.
Erre csak ennyit adnék be, számomra komolyan az idei év kedvenc képe, eszméletlenül, leírhatatlanul ocsmány.
Jó éjszakát mindenkinek.
Ahogy arról is, hogy büntethető. :))))
Az nem az Erzsébet téri ideggörcs volt?
Hát endi ez ennyi. Elintézted.

Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
igen. nincs olyan testrésze ami ne lenne génhibás (a halott pitonsz amire olyan büszke sem evolucios előny lévén hogy nem áll fel) és erre jön még a viselkedése ami egy társadalomba se illik
Ez nagyon jó, de esetleg picsaszájharapós verzióban nem lenne meg?
bocsi de ezt le kellett mentenem
#50euro + kamatok
Egy valamit megtanultam, hogy a korcs végtelenségig mémelhető, tehát bármi kivitelezhető hogyha valaki egy atom gáz kontextusban kívánja látni.
Viszont kell a derékszög agyamnak az ihlet, és a picsaszáj harapdálás szerintem gifekben jobban átadja a gnómot, még egy teli fekete kép csak a kajsza orrát emeli ki. :-D
Köszi Oszi, nyomod!!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
:)))
Valahol még fel sem fogom hogy eljutottunk idáig. :DD
Aztán ha feldobja a talpát az öreglány, akkor már csak a száraz kenyér, meg a budivíz fog energiát adni a következő tágításra. Célba értél sneci!!
HÁT ITT VAN BAZDMEG 15 ÉVE IS EGYSÉGEK A MOSZKVA TÉREN
Tudtam én, hát ott volt fotózva 15 éve is ez a barom miközben fel le járkált, semmi nem változott.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
ami hirtelen eszembe jutott hogy van endrés ikonom a macroboardon még a streamelésből visszamaradva, és gondolkodok visszatérni hozzá hobbi szinten aztán kivágom azt a részt mikor nem volt söre és "segitség...." hangeffektnek és annak lesz ez az ikonja. ha engedélyt megadod.
meg van pár ananászfejű effekt is már.
#50euro + kamatok
Amint érkezik valami böszmeség, és itt megjelenik, onnantól kezdve mindenki szellemi tulajdona. :)
* azért az egyik sarokban mi is végig ott voltunk... (vagyunk, leszünk)
Nálam ez egy abszolút favorit:
m.youtube.com/watch?v=CnIQRtoR6b0
Tiborban a könyörület és a józanság aznap örökre meghalt endre felé. Csak úgy suhant a seprűnyél.
Persze, alkoholista, a keringése már romokban, jó hogy fázik. :D
Be kell szarni, mint egy call centeres
bolyhos rocskaifashion pulesz, téli gyerekmolesztáló kollekció 1995
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Uraim, fizetésnap volt tegnap a többségnek akik későn kapják meg a keresetüket. Rendszerint ez a réteg az, aki ide bassza el a nehezen megkeresett jövedelmét.
Ez ilyen, a roncstársadalom ma este mulat, holnap meg szűkölködik! :)
Butters?
le lettem ma baszva h minek foglalkozok itt a disznóval; na ezért. utálom is, meg ez a tetű keres vele, én nem akarom, hogy AI-ra legyen pénze.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
🛢️: yo yo, a nevem mc hordó
szövegemen a flow mint egy eldugult lefolyó
yo
úristen, mekkora idióták ezek a koca trollok, még azt sem fogják fel, hogy a kocánál köt ki ez a bevétel. azt már nem is említem, hogy egy állatkínzónak dobnak, mert ez már atomfizika nekik.
Köszi, ez lesz a megfejtés. Mindig elfelejtem mi az értelmi színvonal tiktokon.
Ha már sodinak is fizetésnap van, mikor lesz "kihozva" részletre az új mobil? Mikor fogja kifizetni Goldának az összeget amivel nap mint nap megkárosítja?
Endre, esetleg leszopod isti faszát és a teljes koldult összeget átküldöd neki?
Ugyan, mivel elszórja az egészet, nem fog félretenni büntire.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Kellene nekik csinálni ilyen magyarázó videót, hogy miért ne dobáljanak a pdf-nek, de képekkel kell operálni, mert az írott szöveget nem biztos, hogy megértik.
A komlói ŐSERŐ!
Dögöljön meg az összes utolsó ótvar élettelen roncsproletár trashlégy, aki csak egyszer is tíz fillért dob ezeknek a koldus senkihàzi geciknek.
Akkor sem fizetné be, ha Barnabás a héten megnyerte volna az Eurojackpotot és megdobta volna 10 univejzummal.
jóbólmondom
nem. a disznó meg a livike megcsinálta neki a múltkor a reklámot. onnan jönnek a dobók, akuk műsort akarnak.
ha a diplomatás belső kör trollokból áll, akkor talán. ezt pista maga is emlegette pár alkalommal. ezen kívül csak a sok proli lidérc dobál jelentős összegeket, mert nekik ez a platform a kultúra.
The secret entrance of the The Favela
így is úgy is csóró, heti egyszer beesik egy tizes. húha. mit vesz belőle? olcsó mérget.
halászlé
(
x24)
Jun 11, 2026 14:44:40
x24)
így van, mert ezt az iratot mutatta live-ban. csak akkor még gyanúsítás volt. most már vád.
én azt nem értem, hogy az elmeorvosi miért volt neki enyhítő, mikor ő maga is elismeri, hogy napi 10 shört megiszik. gyakorlatilag magának idézte elő, hogy súlyosbodjon az állapota.ezt nem veszik figyelembe?
MaxPayne
(
x24)
Jun 11, 2026 14:47:19
x24)
így van, mert ezt az iratot mutatta live-ban. csak akkor még gyanúsítás volt. most már vád.
Váderedményesség!
Ajjaj!
Nagyon kivancsi vagyok, hogy vegul hany evet fog kapni osszesen(rendort kivegzos, Gayzat megolos, Mannas), kiveve az osztrak ugyeket.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 11, 2026 14:50:21
x45)
Endre, dőlj hátra és sörözz, mert ugyan van itt mindenfele csúnya ügy, de legalább a lauras ügybe nem keveredtél bele.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Hahó
(
x136)
Jun 11, 2026 14:51:25
x136)
Genetikailag selejt.
De nem volt hivatkozás a korlátlan enyhítő szakaszra. Ez csak azért fontos, mert a terroros ügyében erre számít, hogy a teljesen más vizsgálati időpontra készült szakvélemény alapján korlátlanul fognak neki enyhíteni a terrorosban. Ebből is látszik, mennyire vakon van.
A tegnapi nap a buta védekezéseinek a főpróbája volt. Teljesen irreleváns dolgokra hivatkozik, nem érti az összefüggéseket, irreleváns bizonyitási indítványokat tesz. A tegnapi nap alapján borítékolható, hogy a terrorosban is ez lesz.
again mine the refund
(
x6)
Jun 11, 2026 14:52:44
x6)
endre, mondta neked is a píjónéni hogy "jóffan lassú vagy, szevaasz"?
xddd
xddd
Tibi vagyok de nemtranyó
(
x1)
Jun 11, 2026 14:53:11
x1)
Genetikailag selejt.
vagy Golda verte a saját hasát gumikalapáccsal a harmadik trimeszterben...
-
Jun 11, 2026 15:07:04
Genetikailag selejt.
Többször elmondta, ő sosem akart okos lenni. Más kérdés, hogy nem is tudott volna, 80IQ ugye. Csoda, hogy a középsulit kijárta. És akkor igy kellene elhinni, hogy ő ennyi ésszel jó programozó volt. Genetikailag selejt.
De azzal, hogy genetikailag ostobának született még nem lenne baj. A baj azzal van, hogy végtelenül gonosz, aljas kis geci. Mindent megérdemel, főleg amit majd a sitten kap.
Jun 11, 2026 15:07:04
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 11, 2026 15:13:13
x45)
Nem tudom hogy csak a kép vagy a videó is volt már, de informatikus úr csatornáján fenn van ahogy Endre a kukákba mászik be fejjel majd a Szellkalmanon uvoltozik
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 11, 2026 15:16:39
x45)
Kukából kimászás után síró hangon az első üvöltés “hol all meg az a szar”
Milyen esemény sorozat ami úgy történik, hogy kukába kell mászni megálló keresés közbe, ki ne derüljön hogy amúgy beleokádtál a kukába, mert más indok egyelőre nincs
Milyen esemény sorozat ami úgy történik, hogy kukába kell mászni megálló keresés közbe, ki ne derüljön hogy amúgy beleokádtál a kukába, mert más indok egyelőre nincs
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Jun 11, 2026 15:17:00
x3)
Nem tudom hogy csak a kép vagy a videó is volt már, de informatikus úr csatornáján fenn van ahogy Endre a kukákba mászik be fejjel majd a Szellkalmanon uvoltozik
Pontosan!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 11, 2026 15:17:35
x45)
Bazdmeg ez szerintem tényleg a kukába hányt, mert utána köp egyet, és a pólót meg láttuk hogy le van hányva XD
kurafi
Jun 11, 2026 15:18:14
Többször elmondta, ő sosem akart okos lenni. Más kérdés, hogy nem is tudott volna, 80IQ ugye. Csoda, hogy a középsulit kijárta. És akkor igy kellene elhinni, hogy ő ennyi ésszel jó programozó volt.
Egy átlagos középiskolát csak az nem jár ki, aki nem akar. Szinte látom magam előtt, ahogy a szóbeli érettségin dadogva hetyetyézik végtelen körmondatokban és inkább átengedik, csak menjen már, még mielőtt agyvérzést kap a teljes vizsgabizottság.
Jun 11, 2026 15:18:14
nmthrwwy420
(
x12)
Jun 11, 2026 15:20:10
x12)
Pontosan!
Egyébként az a felvétel snecológiai szempontból egy legendary find, kikerül a tanszék folyosói vitrinjébe a tavaly talált titánkeretes szemüveg mellé.
-
Jun 11, 2026 15:28:04
Linkeljétek légyszi’ újra a kukázós felvételt!
Jun 11, 2026 15:28:04
Darth Tibor
(
x8)
Jun 11, 2026 15:45:08
x8)
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jun 11, 2026 16:03:06
x3)
www.bitchute.com/video/9962EQwwLW6g
Ez a céltalan ide-oda rohangálása egyszerűen kikészít. Mint a mérgezett egér. Azt sem tudja, merre van arccal.
Kendra
(
x3)
Jun 11, 2026 16:03:09
x3)
Na akkor Sodikám lehet visszafizetni a tartozásokat. Azt hiszem idáig volt érdemes tartogatni a PS5-öt és Nintendo-t. Ideje pénzzé-tenni mindent!
-
Jun 11, 2026 16:06:25
Szerintem golda miatt rohangál.Vagy idegesíteni akarja a folyamatos zajongással vagy azt lesi mikor megy el ás púposkodhat be a natyházba. Jun 11, 2026 16:06:25
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Jun 11, 2026 16:17:32
x3)
Szerintem golda miatt rohangál.Vagy idegesíteni akarja a folyamatos zajongással vagy azt lesi mikor megy el ás púposkodhat be a natyházba.
Nem csak a putriban, hanem a kukázós felvételen is. Plusz régebben láttam élőben, konkrétan így közlekedett akkor is, ide-oda cikázott a környezetét, járókelőket le sem szarva, koncepció nélkül. Mint amikor valami undorító csótány rohangál rohangál a vizesblokkban, miután megzavarják a fészkét. Egyszerűen egy jól irányzott rúgással Föld körüli pályára kellene állítani.
Johann Hölzel
(
x1)
Jun 11, 2026 16:21:08
x1)
Ott alszik a megállóban a hajléktalan, konkrétan kulturáltabb mint a kacsázó, kukába hányó elítélt.
Illetve már csodálkoztam hogy rendesen hordja a pedohátizsákot... Nem telt egy percbe máris féloldalasan, teljesen kicipzározva lóg a púpján.
Aztán csodalkozik hogy elhagy mindent.
Mondjuk konkrétan karnyújtásnyira videózzava troll azt sem veszi észre, konkrét csőlátás a sokadikon, egy egyenes úton is szó szerint eltévedne szerintem.
Illetve már csodálkoztam hogy rendesen hordja a pedohátizsákot... Nem telt egy percbe máris féloldalasan, teljesen kicipzározva lóg a púpján.
Aztán csodalkozik hogy elhagy mindent.
Mondjuk konkrétan karnyújtásnyira videózzava troll azt sem veszi észre, konkrét csőlátás a sokadikon, egy egyenes úton is szó szerint eltévedne szerintem.
Kendra
(
x3)
Jun 11, 2026 16:22:18
x3)
Amúgy ez a fel-alá járkálása meg mikor a tárgyalás szünetében a telefonjába bújt és csak pörgette ez mind pótcselekvés hogy kizárja a valóságot. A saját buborékjában próbál maradni egyre kevesebb sikerrel. Az Izraelben kivégzett náci Adolf Eichmann körözött így a zárkájában tudva hogy közeleg a vég.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 11, 2026 16:50:53
x5)
hordó online várható a korcs is
JohnCramer
(
x1)
Jun 11, 2026 17:24:39
x1)
Fifikém,
Nem nyálverésből, de én megvettem ma magamnak a Teslám. X Model 75 D. 9 gurigámba került, de egy összegben. Tudod, amiről filozofáltál annak idején. Nekem nem adatott meg a medenkés iroda, az én becses szakmám hentes, böllér. Svájcban güriztem érte éveket, havi 5000 frank volt a kezdő fizetésem. Ukránokkal, románokkal, kigányokkal, albánokkal éltem együtt, míg meg nem nősültem és 6 év után meg nem született a 3 fehér négyzetem. A szívem már nem bírta a rengeteg hajtást, kicsit lerokkantam. Ez az a szint, amit sose fogsz megugrani. Te geci.
Kedvem lenne világgá kiáltani a boldogságom, és küldenék pár képet magamról és a kocsiról. De megkérem a nagyérdeműt, érjétek be ennyivel, ez Fifi és lelkecskéjének oldala, nem az enyém. Én nem vertem át se bankokat se cégeket. Csak maradok az egyszeri proli fehéregér.
És itt be is fejezem az önfelszopást.
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Nem nyálverésből, de én megvettem ma magamnak a Teslám. X Model 75 D. 9 gurigámba került, de egy összegben. Tudod, amiről filozofáltál annak idején. Nekem nem adatott meg a medenkés iroda, az én becses szakmám hentes, böllér. Svájcban güriztem érte éveket, havi 5000 frank volt a kezdő fizetésem. Ukránokkal, románokkal, kigányokkal, albánokkal éltem együtt, míg meg nem nősültem és 6 év után meg nem született a 3 fehér négyzetem. A szívem már nem bírta a rengeteg hajtást, kicsit lerokkantam. Ez az a szint, amit sose fogsz megugrani. Te geci.
Kedvem lenne világgá kiáltani a boldogságom, és küldenék pár képet magamról és a kocsiról. De megkérem a nagyérdeműt, érjétek be ennyivel, ez Fifi és lelkecskéjének oldala, nem az enyém. Én nem vertem át se bankokat se cégeket. Csak maradok az egyszeri proli fehéregér.
És itt be is fejezem az önfelszopást.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 11, 2026 17:26:19
x5)
Endre, dőlj hátra és sörözz, mert ugyan van itt mindenfele csúnya ügy, de legalább a lauras ügybe nem keveredtél bele.
állítólag csak 2 söre volt ma. azért járkált ki s be
Optimusz
Jun 11, 2026 17:35:00
Hát, azért hetyetye.
Régen nem ez a karikázós, 2+2 mennyi?, nézd ki az atlaszból, fityisz féle népbutító érettségi volt...
Jun 11, 2026 17:35:00
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 11, 2026 17:36:54
x6)
Ez a tegnapi nap is felfele bukás?
Nem értem mit örvendeztek ezen annyira?
Majd így +1 600-ezres levélkét az AMS-nek és meg van oldva.
Varázslós Sodi asodi! Megmondta élőlájvba sokszor.
buniBanki
(
x2)
Jun 11, 2026 17:46:01
x2)
Ez a bolygó "református"
Hafré
(
x10)
Jun 11, 2026 17:47:22
x10)
Azt sem tudja, merre van arccal.
A BKKB-ra a moszkvatérről indult és budakeszi felől érkezett.
-
Jun 11, 2026 17:47:47
Képzeld ezt el a sitten! Oroktol, rabtarsaktol felvaltva kapja majd az utbaigazito pofonokat. Nagyon meg lesz nevelve, fuggetlenul attol, hogy tanul e belole, vagy sem. Jun 11, 2026 17:47:47
Kakaspina
(
x25)
Jun 11, 2026 17:52:17
x25)
Büdös, a VB megnyitó alatt se lenne muszáj lájfszozni!!!!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 11, 2026 18:00:16
x6)
Ez meg csak az erőszak tréningen tanult fogás amivel lenyugtatja magát és ismét békés törvénytisztelő, soha nem hazudó állampojgál lesz aSodi!
Laci
Jun 11, 2026 18:47:26
,,,,,,,,,be is fejezem az önfelszopást.
Én szívesen folytatom!
Jun 11, 2026 18:47:26
-
Jun 11, 2026 18:52:14
Élvezd ki amíg ki-be loopolhatsz az ajtón.A zárkában már nem teheted.
Jun 11, 2026 18:52:14
hitelboy1
(
x2)
Jun 11, 2026 18:54:50
x2)
Nem lesz új telefon, nem hoz ki újat Golda!
Fizeti tovább a 16.800 Ft elöfizut sajna, csak a sim kártyát kapja meg.
Golda is azt mondja,ha igy folytatja börtön!
Fizeti tovább a 16.800 Ft elöfizut sajna, csak a sim kártyát kapja meg.
Golda is azt mondja,ha igy folytatja börtön!
Akkor a készülékbiztosítás amit a Xiaomira fizettek nem fedez semmit :D
comparator
Jun 11, 2026 19:03:26
Jun 11, 2026 19:03:26
-
Jun 11, 2026 19:07:02
Tényleg elképesztően aránytalan az a hombár fej a testhez képest. Gondolom élőben még szürrealisabb. Ez meg képes magáról azt hinni, hogy vonzó és jóképű. LoL
Jun 11, 2026 19:07:02
comparator
Jun 11, 2026 19:12:29
Ez meg képes magáról azt hinni, hogy vonzó és jóképű.
Teljesen egyetértek, erről meg elég annyi, még régről, a "szépvok" képek.
Erre csak ennyit adnék be, számomra komolyan az idei év kedvenc képe, eszméletlenül, leírhatatlanul ocsmány.
Jó éjszakát mindenkinek.
Jun 11, 2026 19:12:29
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 11, 2026 19:16:14
x45)
Az agyam már teljesen össze folyik az ilyen snecologiai múltban, de vagy 20 éve nem a moszkván volt hogy Endre egy mórickás vicc könyvet olvasott?
Volt arról valaha kép?
Volt arról valaha kép?
1982
Jun 11, 2026 19:17:36
nyald ki a seggét mc gyogyósnak , számodra nincs semmi érték csak a pénz, egy igazi gyökér vagy
ujpest08
Jun 11, 2026 19:17:36
Kendra
(
x3)
Jun 11, 2026 19:19:13
x3)
Azért ezt a kukábahányást én kibontanám azért elég epic dolgok történnek "kamerán kívül". Amikor szarul van de liveozik jóval többnek hazudja magát mint amilyen debil alapból.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 11, 2026 19:29:43
x21)
Kurva vicces, hogy ahogy távolra kamerázták, kb. teljesen elmenne egy tipikus budapesti elmebeteg csövesnek, aki az utcán ordibál magában. Látszódik az egész megjelenésén, hogy kibaszottul sérült mentálisan, egyszerűen minden porcikájából, a lábától a fejéig ez sugárzik belőle. Fogyatékos sodi asodi.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
-
Jun 11, 2026 19:31:51
Fogyatékos sodi asodi.
Papírja is van róla, hahó!Ahogy arról is, hogy büntethető. :))))
Jun 11, 2026 19:31:51
Erkelyszimulator
(
x2)
Jun 11, 2026 19:37:01
x2)
Az agyam már teljesen össze folyik az ilyen snecologiai múltban, de vagy 20 éve nem a moszkván volt hogy Endre egy mórickás vicc könyvet olvasott?
Volt arról valaha kép?
Volt arról valaha kép?
Az nem az Erzsébet téri ideggörcs volt?
Eazy
(
x11)
Jun 11, 2026 19:37:43
x11)
Elképesztő látvány a filterek nélküli nyers, rothadó, felpukkadt, likas, borvirágos, sárga, két kilós demens papó vekni.

dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 11, 2026 19:39:07
x5)
Kurva vicces, hogy ahogy távolra kamerázták, kb. teljesen elmenne egy tipikus budapesti elmebeteg csövesnek, aki az utcán ordibál magában. Látszódik az egész megjelenésén, hogy kibaszottul sérült mentálisan, egyszerűen minden porcikájából, a lábától a fejéig ez sugárzik belőle. Fogyatékos sodi asodi.
igen. nincs olyan testrésze ami ne lenne génhibás (a halott pitonsz amire olyan büszke sem evolucios előny lévén hogy nem áll fel) és erre jön még a viselkedése ami egy társadalomba se illik
Steven Spielberg
Jun 11, 2026 19:40:10
Jun 11, 2026 19:40:10
Twiccs Chat
(
x5)
Jun 11, 2026 19:40:19
x5)
Eazy
(
x11)
Jun 11, 2026 19:53:10
x11)
Egy valamit megtanultam, hogy a korcs végtelenségig mémelhető, tehát bármi kivitelezhető hogyha valaki egy atom gáz kontextusban kívánja látni.
Viszont kell a derékszög agyamnak az ihlet, és a picsaszáj harapdálás szerintem gifekben jobban átadja a gnómot, még egy teli fekete kép csak a kajsza orrát emeli ki. :-D
Köszi Oszi, nyomod!!
kripli figyelő
(
x12)
Jun 11, 2026 19:57:28
x12)
Volt arról valaha kép?
https://sodipedia.sodika.dk/wiki/M%C3%B3rickaVolt arról valaha kép?
kripli figyelő
(
x12)
Jun 11, 2026 20:04:04
x12)
"2011. augusztus 5-ének délutánján Sodi a Széll Kálmán téren tűnt fel. Mint később kiderült, az édesanyja nevén lévő előfizetéses mobiltelefonokat a szolgáltató"
Annyira röhögök.Az anyja mobilja részt teljesen elfelejtettem.Csak a móriczkára emlékeztem.Egy loop az egész élete.
Annyira röhögök.Az anyja mobilja részt teljesen elfelejtettem.Csak a móriczkára emlékeztem.Egy loop az egész élete.
Eazy
(
x11)
Jun 11, 2026 20:08:13
x11)
50 %-ot lehet vonni ha több végrehajtás van. plusz levonják a tartás költségeit. marad neki 10-20 ezer havonta, abból meg budipapírt fog vásárolni. tehát végső soron goldának lesz zsebbenyúlós.
Valahol még fel sem fogom hogy eljutottunk idáig. :DD
Aztán ha feldobja a talpát az öreglány, akkor már csak a száraz kenyér, meg a budivíz fog energiát adni a következő tágításra. Célba értél sneci!!
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 11, 2026 20:19:45
x45)
https://sodipedia.sodika.dk/wiki/M%C3%B3ricka
HÁT ITT VAN BAZDMEG 15 ÉVE IS EGYSÉGEK A MOSZKVA TÉREN
Tudtam én, hát ott volt fotózva 15 éve is ez a barom miközben fel le járkált, semmi nem változott.
Eazy
(
x11)
Jun 11, 2026 20:21:29
x11)
Valahogy így zajlódhatott:
Twiccs Chat
(
x5)
Jun 11, 2026 20:23:12
x5)
Köszi Oszi, nyomod!!
ami hirtelen eszembe jutott hogy van endrés ikonom a macroboardon még a streamelésből visszamaradva, és gondolkodok visszatérni hozzá hobbi szinten aztán kivágom azt a részt mikor nem volt söre és "segitség...." hangeffektnek és annak lesz ez az ikonja. ha engedélyt megadod.
meg van pár ananászfejű effekt is már.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jun 11, 2026 20:27:00
x5)
Büdös! az hogy van hogy mc sertésen (egyelőre) kívül az egész sodiverzumba nincs már egy retard se aki szóba állna veled akinek ne lennél kínos?
senki nem vállal veled közösséget pedig 2bites retardokról van szó.
biztos hogy te mindent jól csináltál?
senki nem vállal veled közösséget pedig 2bites retardokról van szó.
biztos hogy te mindent jól csináltál?
Eazy
(
x11)
Jun 11, 2026 20:29:33
x11)
ha engedélyt megadod.
Amint érkezik valami böszmeség, és itt megjelenik, onnantól kezdve mindenki szellemi tulajdona. :)
SMA93
Jun 11, 2026 20:41:32
Annyira skrizo, hogy az elitélés neki = a megállapodással...
Ha majd elviszik bilincsben akkor az neki kirándulást jelent 🤣
Emberek.. fel napig nem lépek fel es 8 oldalni anyag..
Ha majd elviszik bilincsben akkor az neki kirándulást jelent 🤣
Jun 11, 2026 20:41:32
Kendra
(
x3)
Jun 11, 2026 20:45:30
x3)
Nagyon jó volt a kukábahányós videó, a veknidagasztás a metrón is nagyon a top öt-ben van nálam. A Mannás összeomlás és a gyagyás karácsony is a legjobbak közül van. DE! Nekem akkor is a favoritom amikor Tibor egy félliteres korsót széttört a gyagyás fején majd elindultak haza csurom véresen.
cigányfasz, férfisegg
Jun 11, 2026 21:03:02
Valahogy így zajlódhatott:
* azért az egyik sarokban mi is végig ott voltunk... (vagyunk, leszünk)
Jun 11, 2026 21:03:02
Tourist
Jun 11, 2026 21:05:57
Nagyon jó volt a kukábahányós videó, a veknidagasztás a metrón is nagyon a top öt-ben van nálam. A Mannás összeomlás és a gyagyás karácsony is a legjobbak közül van. DE! Nekem akkor is a favoritom amikor Tibor egy félliteres korsót széttört a gyagyás fején majd elindultak haza csurom véresen.
Tiborban a könyörület és a józanság aznap örökre meghalt endre felé. Csak úgy suhant a seprűnyél.
Jun 11, 2026 21:05:57
Kendra
(
x3)
Jun 11, 2026 21:19:52
x3)
Molnár f. Árpád itt már előre a Sodi Prozone-os ügyeiről beszélt amikor Laura mindenhova Endre telefonszámait adta meg.
Árpi jól kiosztja a Gyagyást figyelmetlenségéért.
indavideo.hu/video/Molnaref_-_Rozsa
Árpi jól kiosztja a Gyagyást figyelmetlenségéért.
indavideo.hu/video/Molnaref_-_Rozsa
öklendező szerelő
(
x4)
Jun 11, 2026 21:23:18
x4)
hogy nyalja a seggét mc istinek, miután örök vesztesnek nevezte
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
halottpiton
(
x4)
Jun 11, 2026 21:25:02
x4)
mc online, gyertek lőni, a pedofilt keresi
aki nem hitelképes az nem ember
again mine the refund
(
x6)
Jun 11, 2026 21:38:45
x6)
csicska, hopp!
halottpiton
(
x4)
Jun 11, 2026 21:39:30
x4)
gazda hívta, fel is lőtte
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Jun 11, 2026 21:40:40
x3)
Ez az aberrált szar most komolyan pulóverben van?
Így jött ki a matek.
again mine the refund
(
x6)
Jun 11, 2026 21:41:40
x6)
púpszászi divatbáró

Carpenter
(
x2)
Jun 11, 2026 21:42:58
x2)
Ez az aberrált szar most komolyan pulóverben van?
Persze, alkoholista, a keringése már romokban, jó hogy fázik. :D
again mine the refund
(
x6)
Jun 11, 2026 21:47:06
x6)
beépült a szemüveg szára a veknibe

stokinator: ítéletnap

Carpenter
(
x2)
Jun 11, 2026 21:47:45
x2)
beépült a szemüveg szára a veknibe
Be kell szarni, mint egy call centeres
herr_schwechater
(
x8)
Jun 11, 2026 21:51:03
x8)
púpszászi divatbáró
bolyhos rocskaifashion pulesz, téli gyerekmolesztáló kollekció 1995
again mine the refund
(
x6)
Jun 11, 2026 21:53:50
x6)
torokvágást elértük, nem kellett sokáig várni.
herr_schwechater
(
x8)
Jun 11, 2026 21:55:59
x8)
a fikás keresett eddig nagyjából 12 ezret az 578 ezres tartozásból
halottpiton
(
x4)
Jun 11, 2026 21:57:59
x4)
Az mc-s discordon aktív személyek jelezzék már, hogy ne dobáljanak már a gyogyós ellen, mert egy helyre megy
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 11, 2026 21:59:59
x13)
Füstöl a nyelve a pedofilnak "példaképen faty".
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
again mine the refund
(
x6)
Jun 11, 2026 22:00:56
x6)
Na, már csak 542k van vissza!
Rendszergazda
Jun 11, 2026 22:02:40
Mirror szerint ma 37.000 forintnál tart. Kik dobják tele és miért? Ez a jutalom a sok bűnözésért?
Jun 11, 2026 22:02:40
Bubuka
(
x13)
Jun 11, 2026 22:04:38
x13)
Mirror szerint ma 37.000 forintnál tart. Kik dobják tele és miért? Ez a jutalom a sok bűnözésért?
Uraim, fizetésnap volt tegnap a többségnek akik későn kapják meg a keresetüket. Rendszerint ez a réteg az, aki ide bassza el a nehezen megkeresett jövedelmét.
-
Jun 11, 2026 22:06:57
Butters?
Jun 11, 2026 22:06:57
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 11, 2026 22:10:24
x13)
Warning: fogyaték repp in progress.
Amúgy ha a fordított Midász király szerint a malac érinthetetlen, akkor jövőre garantáltan a csillagban fog ülni életfogytiglannal.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Amúgy ha a fordított Midász király szerint a malac érinthetetlen, akkor jövőre garantáltan a csillagban fog ülni életfogytiglannal.
halászlé
(
x24)
Jun 11, 2026 22:11:23
x24)
Az mc-s discordon aktív személyek jelezzék már, hogy ne dobáljanak már a gyogyós ellen, mert egy helyre megy
le lettem ma baszva h minek foglalkozok itt a disznóval; na ezért. utálom is, meg ez a tetű keres vele, én nem akarom, hogy AI-ra legyen pénze.
again mine the refund
(
x6)
Jun 11, 2026 22:11:50
x6)
Warning: fogyaték repp in progress.
🛢️: yo yo, a nevem mc hordó
szövegemen a flow mint egy eldugult lefolyó
yo
-
Jun 11, 2026 22:12:48
úristen, mekkora idióták ezek a koca trollok, még azt sem fogják fel, hogy a kocánál köt ki ez a bevétel. azt már nem is említem, hogy egy állatkínzónak dobnak, mert ez már atomfizika nekik.
Jun 11, 2026 22:12:48
Rendszergazda
Jun 11, 2026 22:14:04
Köszi, ez lesz a megfejtés. Mindig elfelejtem mi az értelmi színvonal tiktokon.
Ha már sodinak is fizetésnap van, mikor lesz "kihozva" részletre az új mobil? Mikor fogja kifizetni Goldának az összeget amivel nap mint nap megkárosítja?
Endre, esetleg leszopod isti faszát és a teljes koldult összeget átküldöd neki?
Jun 11, 2026 22:14:04
Kriptozsidó
(
x6)
Jun 11, 2026 22:16:46
x6)
-
Jun 11, 2026 22:18:46
Kellene nekik csinálni ilyen magyarázó videót, hogy miért ne dobáljanak a pdf-nek, de képekkel kell operálni, mert az írott szöveget nem biztos, hogy megértik.
Jun 11, 2026 22:18:46
Rendszergazda
Jun 11, 2026 22:25:45
Mirror szerint Cucu 52.000 forintnál tart ma. Jól megy nekik az üzlet.
Jun 11, 2026 22:25:45
a kapu
Jun 11, 2026 22:28:14
a mókuskereket csak a fiókok likvidálásával lehet megtörni. pistának jelenleg ez az egyetlen saját fiókja van, amin tud fogadni ajándékot. a másik átmenetileg offos. tehát csak a reportolgatás maradt... a sodis fiókokhoz ha meg még mindig hozzáfér azokat könnyebb hazavágni.
The secret entrance of the The Favela
Jun 11, 2026 22:28:14
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x6)
Jun 11, 2026 22:31:35
x6)
A komlói ŐSERŐ!
-
Jun 11, 2026 22:38:11
Dögöljön meg az összes utolsó ótvar élettelen roncsproletár trashlégy, aki csak egyszer is tíz fillért dob ezeknek a koldus senkihàzi geciknek.
Jun 11, 2026 22:38:11
A helyzet megoldása
(
x45)
Jun 11, 2026 22:39:15
x45)
Kukába esett a szemüveg XD
herr_schwechater
(
x8)
Jun 11, 2026 22:41:09
x8)
a tegnapi műsor jobb volt fikás
kurafi
Jun 11, 2026 22:41:39
Akkor sem fizetné be, ha Barnabás a héten megnyerte volna az Eurojackpotot és megdobta volna 10 univejzummal.
Jun 11, 2026 22:41:39
nmthrwwy420
(
x12)
Jun 11, 2026 22:43:05
x12)
Nagyon sok amit keres, üssük, üssük.
Ki az az Endre bácsi?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Jun 11, 2026 22:49:13
x21)
Ez most komoly, hogy a Pista trollok dobálnak Endrének?
Mi a geci van itt?
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Mi a geci van itt?
halászlé
(
x24)
Jun 11, 2026 22:51:34
x24)
Mi a geci van itt?
Mi a geci van itt?
nem. a disznó meg a livike megcsinálta neki a múltkor a reklámot. onnan jönnek a dobók, akuk műsort akarnak.
gobesug
(
x30)
Jun 11, 2026 22:57:52
x30)
szemgödör modelleksz

a kapu
Jun 11, 2026 22:58:32
Mi a geci van itt?
Mi a geci van itt?
ha a diplomatás belső kör trollokból áll, akkor talán. ezt pista maga is emlegette pár alkalommal. ezen kívül csak a sok proli lidérc dobál jelentős összegeket, mert nekik ez a platform a kultúra.
Jun 11, 2026 22:58:32
gobesug
(
x30)
Jun 11, 2026 22:59:17
x30)
így is úgy is csóró, heti egyszer beesik egy tizes. húha. mit vesz belőle? olcsó mérget.
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™