Máris érzem, ahogy töltődöm.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
De bár van egy Pepsi szigorlatja 🤣
Szerintem térdig érő aranyere van.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
Jó lesz Sztojkának a gyros mellé.
Ez nem látszott a teszteken.
De akkor hogy tud leülni?
Az faj olyankor, nem?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
És heréje 🤣
Azokra se emlekszik amit 12 oraval korabban mondott. Elitta teljesen azt a keves agyat is, amivel eleve rendelkezett.
Akkor ebből Máltai lesz, Tibor.
Komolyan hintaztatna a pedofilt, mikor jelenleg nyugis es szamara luxusnak mondhato elete van?
Minek?
Proli a Benke meg a Kozma.
Ez már az értelmezhetetlen kategória.
Engem még mindig az érdekel Tibor Szegeden van e már ? Ha jenessel nem akart közösködni Laura ha a gnómmal beszél, nem hiszem hogy a tranyóval együtt akarna lakni ha az ismét összesodizza magát. Ha valaki beszél vele megkérdezhetnè
arra sem "emlékszik", amikor bevalotta h családos nudi képekre veri ki a pitont.
És én is benne lettem volna pár dologban....
Így van. Csapj le pedofil a kis pöttöm Csavardira!
Nem viccelek de Laura küldte hogy irt neki a kis csavardi hogy menne patrikkal Szegedre :D
Astoki nem lakik tetőtérben, mint a galambok! A stoki Budia úrifiú, ő a macskaólban lakik. Egyébként valószínűleg egy szál faszban csinálja ezeket a felvételeket mert alsóneműje még mindig nincs, a többi ruhája meg kurva meleg és kényelmetlen.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Tehát akkor Stoki nem törli a seggét + tök meztelen + kurva meleg van + disznóól az nem macska = Hepatitisz kopogtat.
lehet, hogy igazából a covid is így kezdődött. egy kínai Stokitól egy kínai macskaólból

Hát most berágott Fullfingnak, de nem loopolt egész nap, pedig biztosra vettem, hogy végig lájvolni fog. Valaki felfogja a loopot, aki eddig nem, az biztos.
Viszont ingyen loop-pajti nincs, így ez is jó.
Nem baj az. Addig sem itt rontja a levegőt.
Tuti kihúz 62 napot ilyen memóriával egy munkahelyen :D
Ha van is neki, nincs rajta. Otthon is meztelenül flangál, gondolom Golda azért szokott le arról, hogy benézzen.
Amikor az okádék talál valamit amitől ő is okádni kezd, és ez a valami a vérszerinti fia..
Remek egy család, szerintem mindenki ilyet akar!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold

Dehogynem. Csak igy mas a hibas.
Ebben eddig lehetett eljutni.
lehet, hogy rossz irányba megyek ezzel, nem vagyok pszichológus vagy pszichiáter, és van stokinak még rengeteg más tünete is, DE
én úgy tudom, hogy szexuális erőszak okozta trauma esetén tipikus, ha valaki túlzásba viszi az ilyesfajta tisztálkodást, mivel mocskosnak érik magukat az áldozatok, és így próbálják kompenzálni.
de annak tekintatében, hogy a korcs a cipőjét sem tudja bekötni, szerintem simán nincs tisztában azzal, mennyi WC papírra vagy tusfürdőre van szüksége egy normális embernek.
A humorérzék olyan, mint az elektromos áram a fürdőben. Nem mindenkinek van.
És abban is hasonlítanak, hogy Stoki mindkettővel csak megbaszatni tudná magát.
Még a linzi időszakban tibor mondta hogy minden szarás után zuhany és egy flakon tusfürdő, én sem vagyok pszichológus, de azt sejtem igazad lehet. Pláne ha mellétesszük a csöves férfit aki számára a tökéletes nő(mert már nincs meg az az alkatrésze amitől annyira fél).
MC Isti erre biztos nagyon irigy.
Ezt nyjem értyem
Meglehetősen erős az ellentét a környezetére való igényessége és a sajátja között, ha “koszosnak” érzi magát. Hallod fikás, ideje lenne felcsapni a jó öreg Méreit, hahó!
továbbmenve ezen a vonalon, ilyen traumák után, főképpen ha kezeletlenül maradnak, két radikális irány figyelhető meg az áldozatoknál: vagy teljes elhatárolódás bármilyen szexuális jelleg dologtól - de akár fizikai kontaktustól is, vagy hiper-szexualitás.
ha ezt vesszük: stoki állandóan buzigőzbe jár, nudistastrandra, swingerklubbokba, előszeretettel beszél a valód vagy vélt szexuális kalandjairól, folyton kíváncsi más szexuális életére (lásd tibit ki hogy baszta meg, kinek milyen kemény a farka).
továbbá az intimitást még véletlenül sem kapcsolja össze a szexszel (neki csak baszás van)...
lehet tévedek, de mindenképp érdekes.
ezért is csak feltételezések ezek. az meg a másik dolog, hogy stoki egy külön eset, és szerintem rengeteg különböző mentális betegség van nála jelen keverten.
kívül-belül egy korcs, akit nagyon sokáig lehetne elemezgetni
Személyiségzavarra nincs gyógyszer.
Pontosan ittukozik ki a problema. Az orvos gyogyszerrel kezel. Ha a paciens nem gyogyszerzheto valami okbol, akkor ott az orvos munkajanak vege.
Nincs olyan ember a kornyezetben aki kepes lenne azt a nyomast elbirni idegileg, amit endre elbir.
Egy szemelyes beszelgetes alatt az egyik trollnak igaza volt - endre eletenek a veget az jelentene ha nem lenne a forum.
Technikailag a legtobb segitseget onnan kapta, hogy a forum altal igazolta onmaganak a kudarcait es mar egy ideje a forumot hasznalja arra, hogy a hatosagok fele igazolja az iranyaba torteno tamadasokat.
(Mar masok is emlitettek, hogy pl a legdurvabb dolog az lenne ha a forum linkje egy allatkert webcamjara mutatna amikor endrenek targyalasa van)
En nem azt allitom, hogy meg kene szuntetni a forumot, csupan elismerem, hogy itt mindenki sodi es sodi maga a forum. Ghost in the shell.
Itt van ez az emberi hulladék aki a legkisebb nyomásra becsicskul,pánikol,menekül,toporzékol.Ha a magánéletben kerül nyomás alá még rosszabb a teherbírása mert összeomlik azonnal.
Teljesen egyetertek veled. Minden atlag ember szemszogebol ugy tunik, hogy amit leirtal az tortenik. Pont ez az a divergencia amit a pav is bizonyitott. Az, hogy te vagy en nem is probaltuk volna "atvetni" a tesztet ami pont egyetlen dolgot szur ki, hogy ki az aki at akarja verni.
A komment, amire válaszolt Neked junior azzal teljesen egyet tudok érteni. Meg amit utána írtál azzal is.
Arra akartam utalni, hogy rendkívül szélsőséges az igényessége. Környezetével, ruházatával, saját higiéniájával alapvetően nem foglalkozik, fodrászhoz is akkor ment el, ha már liveban beszóltak neki előtte.
Ezzel szemben ott van amit írtál, hogy szarás után elrepeszt egy tekercs papírt meg instant fürdés, kényszeres módon próbál megszabadulni a megfoghatatlan mocskosságtól.
Fikásban élő gyerek ilyenkor újraéli a hajléktalanok játékbabája szerepét, a rituáléi pedig a traumatikus élmény alól való kényszeres feloldozás(szabadulás?) reménytelen próbálkozásai.
Életemben nem hallottam hasonlót, hogy valaki egy olyan levágott faszú férfibe szerelmes, aki megalázza, lehúzza, ennek ellenére később pótanyaként hivatkozik rá, kvázi egy stockholm szindrómát romantizál.
Jó út ez a fikás lelkéhez, tényeket valószínűleg sose fogunk megtudni, de a valóság ugye mindig durvább, ha a gyagyásról van szó.
Mennyiszer szokott itt MC Isti kalandjairól szó lenni?
Vagy Tibi lájvjairól az Endréről releváns dolgokon kívül?
Talán még Tibiről néha, de Istiről biztos, hogy nem.
Szóval nem tudom mi értelme ennek a modoros hozzászólásnak.
Broni prof emlekere!

Én vagyok Űr diplomata úr
A három órai sörike után, már egy négy órai sörike is lecsúszik?
Endre, még el sem kezdődött a nap, de már részeg vagy?
Jóból!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
inkasszo manó csak a számláról tud. behajtó brumi tud a munkáltatóval együttműködni de az szerintem csak országon belül
Szerző:
MegintKezded
(
x6)
Jul 10, 2024 22:26:17
Válasz
(18)
x6)
Válasz
(18)
Endre lájvozott telókergetéssel = Geyza a hibás. Tetszik tetszik, elmebeteg. :D
Na bumm.
démondémon
(
x2)
Jul 10, 2024 22:26:21
x2)
Elérkezett újra a "démonoknak tekintem őket" évad!
Máris érzem, ahogy töltődöm.
nmthrwwy420
(
x12)
Jul 10, 2024 22:27:00
x12)
Na gyerünk akkor pedofil zaklató geci, dobjad akkor a leakeket.
Géza is elbaszta, Laura is elbaszta, Jenes 72 órája is lejárt.
Jöhet a leak.
Ja, hogy nincs semmi? Oké, akkor csá.
Arról ne is beszéljünk, hogy ezúttal a Turbót putrizod, hogy ott milyen szar szag van. Mert a Macskaólban milyen szag van, te csöves?
Ki az az Endre bácsi?
Géza is elbaszta, Laura is elbaszta, Jenes 72 órája is lejárt.
Jöhet a leak.
Ja, hogy nincs semmi? Oké, akkor csá.
Arról ne is beszéljünk, hogy ezúttal a Turbót putrizod, hogy ott milyen szar szag van. Mert a Macskaólban milyen szag van, te csöves?
SyntaxError
(
x24)
Jul 10, 2024 22:27:54
x24)
A forgatókönyvírókat kérem, hogy legközelebb az S22 telefon a Cosa Nostra központjából, Plaermoból, vagy a mexikói drogbandák főhadiszállásáról jelezzen be fifinek.
Többe kerülne odatotyognia, és nagyobb eséllyel "vonulna" végleg vissza.
És persze kérem a bűnösök megbűntetését!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Többe kerülne odatotyognia, és nagyobb eséllyel "vonulna" végleg vissza.
És persze kérem a bűnösök megbűntetését!
Tranyó mellszőre
Jul 10, 2024 22:28:20
Géjza a hibás mert te beliveoztál. Laura a hibás, mert annyit mondott jenesnek ha veled jóban van oda ne menjen. Evidenciákat
Jul 10, 2024 22:28:20
Kalapács
Jul 10, 2024 22:29:07
(0:00) Na, sziasztok! (0:03) Következik egy rövid összefoglaló a különféle emberekről. (0:09) Egyrészt, Géza, ez volt az utolsó alkalom, hogy tőle tanácsot kértem, (0:19) vagy hogy dilemma esetén hozzád fordulok. (0:25) Mert ezt a bizalmat te már megint elárultad olyan módon, (0:31) hogy konkrétan elszabotáltad és megakadályoztad azt, hogy én visszaszerezzem az S22 útra telefonomat.
(0:42) Ennek az egésznek kurvára titokban kellett volna maradnia, (0:48) hogy ne juthasson vissza a telefonosokhoz, hogy én keresem azt a szart. (0:52) Éjjel kettőig még elérhető volt a telefon. (0:56) Miután te elkezdtél erről live-ozni, már visszajutott hozzájuk az információ, (1:01) úgyhogy innentől kezdve veled szemben nincs helye semmilyen erkölcsi megfontolásnak.
(1:10) Ez volt az utolsó pont, ahol még azt mondtam, hogy jó, esetleg ez is szerepet játszhat a döntésekben, mostantól nem. (1:27) De ugyanebben a cipőbe jár a Laura is, aki a hétvégi Patrikos esetnél (1:34) eljátszotta az utolsó esélyét arra, hogy én vele kapcsolatban bármilyen erkölcsi megfontolásnak is helyt adjak. (1:43) Azzal, hogy belepofázott egy olyan dologba, amihez semmi köze.
(1:49) Úgyhogy én sem a Laura-val kapcsolatban, hogy jaj, hát egy áltatlan fiatal lány, (1:58) sem a Géza-val kapcsolatban, hogy jaj, hát mégis csak egy családapa. (2:03) Ezeket nem akarom hallani, vagy lehet nekem mondogatni, csak le fog rólam teregni. (2:13) Mind a kettő most az elmúlt napokban játszotta el az utolsó esélyét.
(2:19) Arra, hogy az ő személyükkel kapcsolatban etikai megfontolások szerepet játszanak abban, hogy milyen döntéseket hozok. (2:31) Embereknek őket továbbiakban nem tekintem, hanem démonoknak tekintem őket. (2:39) Éppen ezért embereknek kijáró jogok, vagy megfontolások nekik a továbbiakban az én részemről nem járnak ki.
(2:52) Konkrétan biztosan lesztem volna ügyesen, okosan, háttérben ezt a telefont, de te ezt megakaráljad Géza. (3:04) Egyrészt, másrészt, Merci most jól érzi magát akármi is történik. (3:17) Amikor ő teljesen eltűnik a bal fenéken, az annak a jele, hogy harmonikus béke veszik körül, amit nem akar veszélyeztetni.
(3:31) Éppen ezért őt békén hagyom. (3:36) Ilyenben én soha senkinek nem akartam beleszarni. (3:43) Legyen boldog, erre azt tudom mondani.
(3:49) Akkor, Salk Matyi, lehet, hogyha te meghívsz embereket magadhoz, azok általában szarszagúan bűzölögnek. (4:08) És akkor, én ezt tudomásul veszem, hogy nálad ez a szokás, hogy az emberek szarszagúan bűzölögnek, de én például lezolnyoztam. (4:20) És hetek óta emlegeted nekem rendszeresen föl azt a kevés melegvizet, meg azt a kevés áramot, amivel utána ma törő között ki kellett mosni.
(4:34) Remek, vendéglátó vagy, csak ezt tudom mondani, mindenki érezze az iróniát itt, mert van. (4:46) Most röviden ennyi, ha még van gondolatom, majd közzé teszem. (4:53) Mindenki szígyelje magát, ennyitok.
(4:56) Egy ötleten üzenni mindenkinek. Sziasztok!
(0:42) Ennek az egésznek kurvára titokban kellett volna maradnia, (0:48) hogy ne juthasson vissza a telefonosokhoz, hogy én keresem azt a szart. (0:52) Éjjel kettőig még elérhető volt a telefon. (0:56) Miután te elkezdtél erről live-ozni, már visszajutott hozzájuk az információ, (1:01) úgyhogy innentől kezdve veled szemben nincs helye semmilyen erkölcsi megfontolásnak.
(1:10) Ez volt az utolsó pont, ahol még azt mondtam, hogy jó, esetleg ez is szerepet játszhat a döntésekben, mostantól nem. (1:27) De ugyanebben a cipőbe jár a Laura is, aki a hétvégi Patrikos esetnél (1:34) eljátszotta az utolsó esélyét arra, hogy én vele kapcsolatban bármilyen erkölcsi megfontolásnak is helyt adjak. (1:43) Azzal, hogy belepofázott egy olyan dologba, amihez semmi köze.
(1:49) Úgyhogy én sem a Laura-val kapcsolatban, hogy jaj, hát egy áltatlan fiatal lány, (1:58) sem a Géza-val kapcsolatban, hogy jaj, hát mégis csak egy családapa. (2:03) Ezeket nem akarom hallani, vagy lehet nekem mondogatni, csak le fog rólam teregni. (2:13) Mind a kettő most az elmúlt napokban játszotta el az utolsó esélyét.
(2:19) Arra, hogy az ő személyükkel kapcsolatban etikai megfontolások szerepet játszanak abban, hogy milyen döntéseket hozok. (2:31) Embereknek őket továbbiakban nem tekintem, hanem démonoknak tekintem őket. (2:39) Éppen ezért embereknek kijáró jogok, vagy megfontolások nekik a továbbiakban az én részemről nem járnak ki.
(2:52) Konkrétan biztosan lesztem volna ügyesen, okosan, háttérben ezt a telefont, de te ezt megakaráljad Géza. (3:04) Egyrészt, másrészt, Merci most jól érzi magát akármi is történik. (3:17) Amikor ő teljesen eltűnik a bal fenéken, az annak a jele, hogy harmonikus béke veszik körül, amit nem akar veszélyeztetni.
(3:31) Éppen ezért őt békén hagyom. (3:36) Ilyenben én soha senkinek nem akartam beleszarni. (3:43) Legyen boldog, erre azt tudom mondani.
(3:49) Akkor, Salk Matyi, lehet, hogyha te meghívsz embereket magadhoz, azok általában szarszagúan bűzölögnek. (4:08) És akkor, én ezt tudomásul veszem, hogy nálad ez a szokás, hogy az emberek szarszagúan bűzölögnek, de én például lezolnyoztam. (4:20) És hetek óta emlegeted nekem rendszeresen föl azt a kevés melegvizet, meg azt a kevés áramot, amivel utána ma törő között ki kellett mosni.
(4:34) Remek, vendéglátó vagy, csak ezt tudom mondani, mindenki érezze az iróniát itt, mert van. (4:46) Most röviden ennyi, ha még van gondolatom, majd közzé teszem. (4:53) Mindenki szígyelje magát, ennyitok.
(4:56) Egy ötleten üzenni mindenkinek. Sziasztok!
Jul 10, 2024 22:29:07
hotyfolt
Jul 10, 2024 22:31:32
Esti félmeztelen flokk hotyfolt
- Géza, ez volt az utolsó alkalom, hogy tőled tanácsot kértem
- Géza szabotálta a telefon visszaszerzését (hát persze korcs, ezt se te basztad el)
* kurva nagy savas büfögés a sörtől, nyelőcső likes this *
- Laura hetyetye, hétvégén eljátszotta az esélyeit
- nem érdekli a korcsot, hogy “Lauja egy fiatal lány, vagy Géza családapa, le fog róla peregni”
- mindkettő eljátszotta az utolsó esélyét hetyetye
- őket a továbbiakban nem embereknek, hanem démonoknak tekinti *pr*
- ezáltal nincsenek emberi jogaik
- a korcs visszaszerezte volna a telefont “ügyesen a háttérben”
- Merci jól érzi magát, mert eltűnt hetyetye, békénhagyja Mercit *pr*
- turbo titán szar szagú emberek hetyetye, korcs lefürdött nála, titán felemlegeti a korcs által elhasznált vizet és áramot
- ennyit tudok elmondani, sziasztok
- Géza, ez volt az utolsó alkalom, hogy tőled tanácsot kértem
- Géza szabotálta a telefon visszaszerzését (hát persze korcs, ezt se te basztad el)
* kurva nagy savas büfögés a sörtől, nyelőcső likes this *
- Laura hetyetye, hétvégén eljátszotta az esélyeit
- nem érdekli a korcsot, hogy “Lauja egy fiatal lány, vagy Géza családapa, le fog róla peregni”
- mindkettő eljátszotta az utolsó esélyét hetyetye
- őket a továbbiakban nem embereknek, hanem démonoknak tekinti *pr*
- ezáltal nincsenek emberi jogaik
- a korcs visszaszerezte volna a telefont “ügyesen a háttérben”
- Merci jól érzi magát, mert eltűnt hetyetye, békénhagyja Mercit *pr*
- turbo titán szar szagú emberek hetyetye, korcs lefürdött nála, titán felemlegeti a korcs által elhasznált vizet és áramot
- ennyit tudok elmondani, sziasztok
Jul 10, 2024 22:31:32
halászlé
(
x24)
Jul 10, 2024 22:31:50
x24)
púpom, pontosan te fagy az, aki a kilincsorrát rendszeresen beleüti mások dolgába, meg mások életébe akar belepofázni.
a tisztálkodási meg szarási szokásaidat ismerve nem lepődünk meg Matyi panaszán....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
a tisztálkodási meg szarási szokásaidat ismerve nem lepődünk meg Matyi panaszán....
max5enutálnak
(
x47)
Jul 10, 2024 22:32:12
x47)
Nem érted, mamahoteles nyomorék. Lauja nem azt mondta Jenesnek, hogy nem beszélhet veled. Csak te annyira undorító ember vagy, hogy a fényes nappal a nyílt utcán fossá vernek, így nem csoda, hogy nem csak veled, de még azokkal sem akar kapcsolatot tartani, aki veled beszél. Egy emberi hulladék vagy. Ha nem így lenne, melegjenes téged választott volna. De téged soha senki nem választ, mert egy emberi hulladék vagy. Azért.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
MegintKezded
(
x6)
Jul 10, 2024 22:32:23
x6)
Endre, na csak röviden tisztázzuk a Matyis témát, mert ugyan tróger az is, de saját háza van, jogsija, autója, még gyereket is sikerült csinálnia. Ezek közül neked egyik sincs és nem is lesz.
Plusz:
1. te 42 évesen nem tudod rendesen kitörölni még a seggedet sem ( a cipöfüzö után meg sem lep :D)
2. nem Matyi vendégei húznak büzcsikot maguk után, hanem bizonyitottan Te (Addaboy, Merci és sok Moszad ügynök megerösitése után is)
Erröl ennyit, te kétpapíros elmebeteg :D
Na bumm.
Plusz:
1. te 42 évesen nem tudod rendesen kitörölni még a seggedet sem ( a cipöfüzö után meg sem lep :D)
2. nem Matyi vendégei húznak büzcsikot maguk után, hanem bizonyitottan Te (Addaboy, Merci és sok Moszad ügynök megerösitése után is)
Erröl ennyit, te kétpapíros elmebeteg :D
Sodronyka
(
x4)
Jul 10, 2024 22:32:57
x4)
Jaaajj Gyagyás! Már megint Fatászpikává sörözted magad??
SoDi fatyok ety ikazi anyagi csőőőőőd
Félmeztelen új flokk tiktiken
vm.tiktok.com/ZGeGcwSbg/
vm.tiktok.com/ZGeGcwSbg/
Vaják
(
x6)
Jul 10, 2024 22:33:28
x6)
fent a mostani flokk:
old.bitchute.com/video/GuoSKuJwWeRb/
old.bitchute.com/video/GuoSKuJwWeRb/
Hahó
(
x135)
Jul 10, 2024 22:34:22
x135)
Stokinak nem tanították az etyetemen a seggtörlést.
Elfogytak az állami félévek, seggtörlő szigorlat nem áll rendelkezésre.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 10, 2024 22:35:52
x21)
Kakaspina
(
x24)
Jul 10, 2024 22:36:27
x24)
-
Jul 10, 2024 22:36:33
Jó lesz Sztojkának a gyros mellé.
Jul 10, 2024 22:36:33
PÁV Pszichológus
Jul 10, 2024 22:37:23
Ez nem látszott a teszteken.
Jul 10, 2024 22:37:23
koszos
(
x11)
Jul 10, 2024 22:37:27
x11)
TEHAT a gayza a hibas azert,mert agyhalott vagy ? ertheto
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
MaxPayne
(
x24)
Jul 10, 2024 22:37:40
x24)
De akkor hogy tud leülni?
Az faj olyankor, nem?
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 10, 2024 22:37:44
x21)
És heréje 🤣
-
Jul 10, 2024 22:38:22
Géza démon, Matyi démon és Lóra démon. Jó lesz ez.
Jul 10, 2024 22:38:22
sírógörcs
(
x4)
Jul 10, 2024 22:38:40
x4)
Te balfasz, hát te hívtad fel A sztojkát, hogy miért mentetek enni , amikor ott volt a telefon
Szerinted nem ő szólt a haverjának? XD
Szerinted nem ő szólt a haverjának? XD
Karib
(
x10)
Jul 10, 2024 22:39:33
x10)
Szerintem ez tényleg nem emlékszik rá, hogy tegnap flokkolt és lájvolt is a telefonjával kapcsolatban. Teljesen elmebeteg.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Tibi és a harmónikus béke
Jul 10, 2024 22:40:07
Ingyen zaba, cigi és pia. Seggbepacsi.
Jul 10, 2024 22:40:07
Kakaspina
(
x24)
Jul 10, 2024 22:40:47
x24)
Szerintem itt titkos faszpinázás volt.
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
MaxPayne
(
x24)
Jul 10, 2024 22:40:48
x24)
Szerintem ez tényleg nem emlékszik rá, hogy tegnap flokkolt és lájvolt is a telefonjával kapcsolatban. Teljesen elmebeteg.
Azokra se emlekszik amit 12 oraval korabban mondott. Elitta teljesen azt a keves agyat is, amivel eleve rendelkezett.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 10, 2024 22:41:38
x47)
Kb 500 trollodnak mutattad élőben a hely telefonszámát tegnap. Ez Gayza hibája.
Te teljesen elmebeteg vagy.
Te teljesen elmebeteg vagy.
-
Jul 10, 2024 22:41:46
Akkor ebből Máltai lesz, Tibor.
Jul 10, 2024 22:41:46
koszos
(
x11)
Jul 10, 2024 22:41:59
x11)
fikas,te a furdesrol,higieniarol komolyan az eszt akarod iosztani ?:DD hat livben mutattad,hogy a budos labadat hogyan "kezeled" ,konkretaN dezodorral fujtad:DDDD
egy olyan csoves palival eltel egyutt,akinel igenytelenebbet nem nagyon "ismerek" ezen a foldon :DDD
szal nezz magadba es huzz az edes anyukadba pls.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
egy olyan csoves palival eltel egyutt,akinel igenytelenebbet nem nagyon "ismerek" ezen a foldon :DDD
szal nezz magadba es huzz az edes anyukadba pls.
MaxPayne
(
x24)
Jul 10, 2024 22:42:04
x24)
Komolyan hintaztatna a pedofilt, mikor jelenleg nyugis es szamara luxusnak mondhato elete van?
Minek?
sittessanyi
(
x7)
Jul 10, 2024 22:43:40
x7)
stoki!
valamit magyarázz már el nekem!
miért vagy mindig a fáskamrában? hiszon ott a macskák laknak, rendes emberek összkomfortos házban élnek és bármikor bekapcsolhatják a klímát.
ez így nagyon proli.
miért vagy mindig a fáskamrában? hiszon ott a macskák laknak, rendes emberek összkomfortos házban élnek és bármikor bekapcsolhatják a klímát.
ez így nagyon proli.
linziasztal01
(
x77)
Jul 10, 2024 22:44:22
x77)
Anyád is démon, ezt ne felejtsd!
Na, menj neki!
Na, menj neki!
-
Jul 10, 2024 22:45:14
stoki!
ez így nagyon proli.
ez így nagyon proli.
Proli a Benke meg a Kozma.
Ez már az értelmezhetetlen kategória.
Jul 10, 2024 22:45:14
Szolnoki troll
Jul 10, 2024 22:45:18
Minek?
Minek?
Engem még mindig az érdekel Tibor Szegeden van e már ? Ha jenessel nem akart közösködni Laura ha a gnómmal beszél, nem hiszem hogy a tranyóval együtt akarna lakni ha az ismét összesodizza magát. Ha valaki beszél vele megkérdezhetnè
Jul 10, 2024 22:45:18
sittessanyi
(
x7)
Jul 10, 2024 22:46:08
x7)
arra sem "emlékszik", amikor bevalotta h családos nudi képekre veri ki a pitont.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 10, 2024 22:48:27
x47)
Tegnap óta nem olvastam híreket, luxus lett a meleg víz és már nyugati felhőének pjogjamozók sem engedhetik meg maguknak?
Csvardi Samu
Jul 10, 2024 22:50:29
Ha nem így lenne, melegjenes téged választott volna.
Jul 10, 2024 22:50:29
-
Jul 10, 2024 22:51:20
Endre vegyél le valamit, vagy legalább a tetőt állítsd bukóra ha meleged van.
Jul 10, 2024 22:51:20
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 10, 2024 22:51:25
x21)
-
Jul 10, 2024 22:52:32
Nem viccelek de Laura küldte hogy irt neki a kis csavardi hogy menne patrikkal Szegedre :D
Jul 10, 2024 22:52:32
keserke
(
x4)
Jul 10, 2024 22:54:34
x4)
Endre vegyél le valamit, vagy legalább a tetőt állítsd bukóra ha meleged van.
Astoki nem lakik tetőtérben, mint a galambok! A stoki Budia úrifiú, ő a macskaólban lakik. Egyébként valószínűleg egy szál faszban csinálja ezeket a felvételeket mert alsóneműje még mindig nincs, a többi ruhája meg kurva meleg és kényelmetlen.
sodileak
(
x1)
Jul 10, 2024 22:58:15
x1)
Csak ennyit küldök az esti flokkra:
coub.com/view/3bj5jk
sodileak
coub.com/view/3bj5jk
sittessanyi
(
x7)
Jul 10, 2024 22:58:39
x7)
gyagya!
hiányoltam a legyet a legújabb krematórium flokkban.
ő sem bírta a társaságod?
vagy a hűtődbe döglött?
hiányoltam a legyet a legújabb krematórium flokkban.
ő sem bírta a társaságod?
vagy a hűtődbe döglött?
keserke
(
x4)
Jul 10, 2024 22:58:46
x4)
Tehát akkor Stoki nem törli a seggét + tök meztelen + kurva meleg van + disznóól az nem macska = Hepatitisz kopogtat.
max5enutálnak
(
x47)
Jul 10, 2024 23:00:16
x47)
Azért látszik, hogy akkor füstöl a legjobban az autipajzs, amikor tudja, hogy ő volt a nyomorék.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jul 10, 2024 23:00:57
x3)
kedz megint az ördögűző magyar verziója visszatérni...
vagy stoki a démonvadász
vagy stoki a démonvadász
MaxPayne
(
x24)
Jul 10, 2024 23:01:05
x24)
Jul 10, 2024 23:01:05
es ki tudja meg milyen egyeb testnedvek erjednek ott. Ha kiszabadulna onnan, amit a pedofil erlel, lehet visszasirnank a covidot. Jul 10, 2024 23:01:05
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jul 10, 2024 23:04:49
x3)
es ki tudja meg milyen egyeb testnedvek erjednek ott. Ha kiszabadulna onnan, amit a pedofil erlel, lehet visszasirnank a covidot.
lehet, hogy igazából a covid is így kezdődött. egy kínai Stokitól egy kínai macskaólból
-
Jul 10, 2024 23:04:54

Jul 10, 2024 23:04:54
ascites
(
x57)
Jul 10, 2024 23:05:03
x57)
Szerintem mégis van tranyózás, ebből ítélve beszél vele.
Hát most berágott Fullfingnak, de nem loopolt egész nap, pedig biztosra vettem, hogy végig lájvolni fog. Valaki felfogja a loopot, aki eddig nem, az biztos.
-
Jul 10, 2024 23:07:35
Viszont ingyen loop-pajti nincs, így ez is jó.
Jul 10, 2024 23:07:35
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 10, 2024 23:07:41
x21)
Nem baj az. Addig sem itt rontja a levegőt.
ascites
(
x57)
Jul 10, 2024 23:09:24
x57)
Tuti kihúz 62 napot ilyen memóriával egy munkahelyen :D
keserke
(
x4)
Jul 10, 2024 23:10:18
x4)
Gyagya, válaszolj: van most rajtad ruha a macskaólban? Van pólód és alsónadrágod?
ascites
(
x57)
Jul 10, 2024 23:11:58
x57)
Gyagya, válaszolj: van most rajtad ruha a macskaólban? Van pólód és alsónadrágod?
Ha van is neki, nincs rajta. Otthon is meztelenül flangál, gondolom Golda azért szokott le arról, hogy benézzen.
sittessanyi
(
x7)
Jul 10, 2024 23:14:39
x7)
tök érdekes egyébként az a retardációja (is), hogy kifürdi az összes vizet, egész flakon tusfürdőt és guriga wc-papírt tud elhasználni egy nap alatt. ide sorolnám azt is hogy minden játékot birtokolni akar miközben nem is játszik vele.
ez a mértéktelenség 3-5 éves pisis gyerekekre jellemző.
ha valakinek van erre tudományos magyarázata, tudása, ossza meg plíz! érdekelne.
( akár az eszetlen sörfogyasztása is felhúzható erre a mintára?)
ez a mértéktelenség 3-5 éves pisis gyerekekre jellemző.
ha valakinek van erre tudományos magyarázata, tudása, ossza meg plíz! érdekelne.
( akár az eszetlen sörfogyasztása is felhúzható erre a mintára?)
Eazy
(
x11)
Jul 10, 2024 23:15:45
x11)
Amikor az okádék talál valamit amitől ő is okádni kezd, és ez a valami a vérszerinti fia..
Remek egy család, szerintem mindenki ilyet akar!
Intelligens Tibor
Jul 10, 2024 23:18:35
Jul 10, 2024 23:18:35
-
Jul 10, 2024 23:27:16

Jul 10, 2024 23:27:16
Hahó
(
x135)
Jul 10, 2024 23:29:01
x135)
Hazafelé a macskaólba tartva már rájött, hogy mekkora idióta volt, és eddig tartott amíg talált egy hibáztatható személyt, aki nem astoki.
Azon látszik mennyire megsérült a pajzs, hogy titán alázása is betalált neki.
Szerintem most kb. 60 %-on van a pajzs, nem tudta feltölteni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Azon látszik mennyire megsérült a pajzs, hogy titán alázása is betalált neki.
Szerintem most kb. 60 %-on van a pajzs, nem tudta feltölteni.
noikabatgomb
(
x10)
Jul 10, 2024 23:30:25
x10)
Dehogynem. Csak igy mas a hibas.
démondémon
(
x2)
Jul 10, 2024 23:31:59
x2)
Gyagya szótár:
"EZ volt az UTOLSÓ" = EZ (bármi) még rengetegszer meg fog történni, pofázni is rengeteget fogok még róla.
"EZ volt az UTOLSÓ" = EZ (bármi) még rengetegszer meg fog történni, pofázni is rengeteget fogok még róla.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jul 10, 2024 23:37:18
x3)
tök érdekes egyébként az a retardációja (is), hogy kifürdi az összes vizet, egész flakon tusfürdőt és guriga wc-papírt tud elhasználni egy nap alatt.
lehet, hogy rossz irányba megyek ezzel, nem vagyok pszichológus vagy pszichiáter, és van stokinak még rengeteg más tünete is, DE
én úgy tudom, hogy szexuális erőszak okozta trauma esetén tipikus, ha valaki túlzásba viszi az ilyesfajta tisztálkodást, mivel mocskosnak érik magukat az áldozatok, és így próbálják kompenzálni.
de annak tekintatében, hogy a korcs a cipőjét sem tudja bekötni, szerintem simán nincs tisztában azzal, mennyi WC papírra vagy tusfürdőre van szüksége egy normális embernek.
démondémon
(
x2)
Jul 10, 2024 23:37:45
x2)
Fikagép, te ne add a fölényest trutymónak, hogy mások "szarszagúan bűzölögnek", míg te milyen igényes vagy, mert fürdesz.
Egy kibaszott pöcegödör tetején kapirgálsz, ahol a kéthetes véres ingedben már púpszászi böglyök lárvái tekeregnek, és ahol még pudvás kóbormacskák sem bírnak megmaradni a mocsokban, pedig azoknak aztán tényleg mindegy.
Szóval nekünk te ne...
Egy kibaszott pöcegödör tetején kapirgálsz, ahol a kéthetes véres ingedben már púpszászi böglyök lárvái tekeregnek, és ahol még pudvás kóbormacskák sem bírnak megmaradni a mocsokban, pedig azoknak aztán tényleg mindegy.
Szóval nekünk te ne...
molos troll
(
x2)
Jul 10, 2024 23:40:01
x2)
És abban is hasonlítanak, hogy Stoki mindkettővel csak megbaszatni tudná magát.
40_éves_junior
(
x6)
Jul 10, 2024 23:40:42
x6)
Még a linzi időszakban tibor mondta hogy minden szarás után zuhany és egy flakon tusfürdő, én sem vagyok pszichológus, de azt sejtem igazad lehet. Pláne ha mellétesszük a csöves férfit aki számára a tökéletes nő(mert már nincs meg az az alkatrésze amitől annyira fél).
habos babafos
(
x3)
Jul 10, 2024 23:53:34
x3)
MC Isti erre biztos nagyon irigy.
thatsapup
Jul 10, 2024 23:54:30
Meglehetősen erős az ellentét a környezetére való igényessége és a sajátja között, ha “koszosnak” érzi magát. Hallod fikás, ideje lenne felcsapni a jó öreg Méreit, hahó!
Jul 10, 2024 23:54:30
trashWOODstock varangya
(
x3)
Jul 10, 2024 23:56:16
x3)
továbbmenve ezen a vonalon, ilyen traumák után, főképpen ha kezeletlenül maradnak, két radikális irány figyelhető meg az áldozatoknál: vagy teljes elhatárolódás bármilyen szexuális jelleg dologtól - de akár fizikai kontaktustól is, vagy hiper-szexualitás.
ha ezt vesszük: stoki állandóan buzigőzbe jár, nudistastrandra, swingerklubbokba, előszeretettel beszél a valód vagy vélt szexuális kalandjairól, folyton kíváncsi más szexuális életére (lásd tibit ki hogy baszta meg, kinek milyen kemény a farka).
továbbá az intimitást még véletlenül sem kapcsolja össze a szexszel (neki csak baszás van)...
lehet tévedek, de mindenképp érdekes.
Poop in the loop
(
x2)
Jul 10, 2024 23:59:08
x2)
Off: a korábban itt felmerült Dőrpés fotó meghódította az egyik népszerű humoroldalt.
Gyagyás, neked mikor lesz ilyened?

Gyagyás, neked mikor lesz ilyened?

trashWOODstock varangya
(
x3)
Jul 10, 2024 23:59:31
x3)
ezért is csak feltételezések ezek. az meg a másik dolog, hogy stoki egy külön eset, és szerintem rengeteg különböző mentális betegség van nála jelen keverten.
noikabatgomb
(
x10)
Jul 11, 2024 00:01:38
x10)
Endre kenyszeres cselekveseire nem teoriakat kell felallitani, hanem meg kell erteni, hogy azok a bipolaris betegek akik az endrehez hasonlo "grandiose idea" jellemzokkel birnak azoknak nincs betegsegtudatuk. Az ilyen emberek kozul nagyon keveset kezelnek, mert nem hajlandoak bekerulni a rendszerbe es a rendszer is ritkan kepes beilleszteni oket mert elmarad az a folyamat, hogy stabilizalni tudjak a gyogyszerezesuket.
Ezek az emberek egyszeruen athazudjak magukat a rendszeren es miutan ritkan kerulnek kenyszerkezeles ala - igy nehez oket ellatni.
A primary care assessment alapjan a koros tunetekre kapnanak kezelest de azt nem fogadjak el.
Ha ez gyerekkorban el van kapva akkor ADHD-nek van kezelve de csak kesobb derul ki, hogy felre lettek diagnosztizalva. Altalaban azert mert a szulok eroltetik az ADHD diagnozist. A bipolaris betegseget a csaladon belul szinten senki nem hajlando elfogadni.
Ami fontos, hogy endre azert valahol felismerte a bajt. O maga emlitette a szocialis elszigetelodeset. Nyilvan masokat hibaztat ezzel de az elmult heten a vonaton kiakadasa a patrikkal szemben van a turbo gyalazasa is pont oda mutat, hogy nem mi szigeteljuk el endret masoktol hanem o szigeteli el onmagat csak nem kepes ezt feldolgozni.
Erteni megerti, mert pl a patrik/vonat szituaciot kepes volt hetek utan a maga modjan feldolgozni.
Mindig 3 honappal le van maradva ezekkel. Most is a tibit ugy ertlemezi ahogy 3 honapja latta. Nem kepes agyilag felfogni, hogy a tibi tole fuggetlenul mar mas szituacioban van es azt varja tole, hogy mindenre ugy reagaljon ahogy harom honappal ezelott tette, ott mellette.
Ascites jol latta, hogy endre nem egy "elmebeteg" a megszokott felfogasban de o is erzi, hogy endre azok koze a bipolaris szociopatak koze tartozik akikkel egyutt elunk. Ezek az emberek gyogyszerezetlenul es kezeletlenul elnek mellettunk.
Ezek az emberek egyszeruen athazudjak magukat a rendszeren es miutan ritkan kerulnek kenyszerkezeles ala - igy nehez oket ellatni.
A primary care assessment alapjan a koros tunetekre kapnanak kezelest de azt nem fogadjak el.
Ha ez gyerekkorban el van kapva akkor ADHD-nek van kezelve de csak kesobb derul ki, hogy felre lettek diagnosztizalva. Altalaban azert mert a szulok eroltetik az ADHD diagnozist. A bipolaris betegseget a csaladon belul szinten senki nem hajlando elfogadni.
Ami fontos, hogy endre azert valahol felismerte a bajt. O maga emlitette a szocialis elszigetelodeset. Nyilvan masokat hibaztat ezzel de az elmult heten a vonaton kiakadasa a patrikkal szemben van a turbo gyalazasa is pont oda mutat, hogy nem mi szigeteljuk el endret masoktol hanem o szigeteli el onmagat csak nem kepes ezt feldolgozni.
Erteni megerti, mert pl a patrik/vonat szituaciot kepes volt hetek utan a maga modjan feldolgozni.
Mindig 3 honappal le van maradva ezekkel. Most is a tibit ugy ertlemezi ahogy 3 honapja latta. Nem kepes agyilag felfogni, hogy a tibi tole fuggetlenul mar mas szituacioban van es azt varja tole, hogy mindenre ugy reagaljon ahogy harom honappal ezelott tette, ott mellette.
Ascites jol latta, hogy endre nem egy "elmebeteg" a megszokott felfogasban de o is erzi, hogy endre azok koze a bipolaris szociopatak koze tartozik akikkel egyutt elunk. Ezek az emberek gyogyszerezetlenul es kezeletlenul elnek mellettunk.
-
Jul 11, 2024 00:09:00
.
Jul 11, 2024 00:09:00
balek
(
x10)
Jul 11, 2024 00:09:24
x10)
KI A HIBÁS? Az első szó, amit megtalálsz a képen megadja, hogy ki a felelős sodi ballépéseiért!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
noikabatgomb
(
x10)
Jul 11, 2024 00:17:56
x10)
Pontosan ittukozik ki a problema. Az orvos gyogyszerrel kezel. Ha a paciens nem gyogyszerzheto valami okbol, akkor ott az orvos munkajanak vege.
Nincs olyan ember a kornyezetben aki kepes lenne azt a nyomast elbirni idegileg, amit endre elbir.
Egy szemelyes beszelgetes alatt az egyik trollnak igaza volt - endre eletenek a veget az jelentene ha nem lenne a forum.
Technikailag a legtobb segitseget onnan kapta, hogy a forum altal igazolta onmaganak a kudarcait es mar egy ideje a forumot hasznalja arra, hogy a hatosagok fele igazolja az iranyaba torteno tamadasokat.
(Mar masok is emlitettek, hogy pl a legdurvabb dolog az lenne ha a forum linkje egy allatkert webcamjara mutatna amikor endrenek targyalasa van)
En nem azt allitom, hogy meg kene szuntetni a forumot, csupan elismerem, hogy itt mindenki sodi es sodi maga a forum. Ghost in the shell.
-
Jul 11, 2024 00:33:34
Nincs mitöl tartani! Az új cégnél bármit lehet!
JOIN US
Now comes the part where we want to convince you how great it is to work with us. Let us just boast a little: We not only offer you a sunny office in beautiful Seiersberg, but also a friendly learning atmosphere and super-relaxed colleagues.
JOIN US
Now comes the part where we want to convince you how great it is to work with us. Let us just boast a little: We not only offer you a sunny office in beautiful Seiersberg, but also a friendly learning atmosphere and super-relaxed colleagues.
Jul 11, 2024 00:33:34
Fullkamu
(
x2)
Jul 11, 2024 00:41:55
x2)
endre! ki van ebben az utolso flokkban a sodi az isten csatornan tiktiken? biztos nem te, neked szemuveged van. egyszeruen nem ismerem fel ki lehet ez!
sittessanyi
(
x7)
Jul 11, 2024 00:48:19
x7)
köszönöm a válaszokat, az érdekes elemzéseket.
sokkal jobb ilyeneket olvasgatni mint a tranyó live tickert vagy mcisti kalandjait .
sokkal jobb ilyeneket olvasgatni mint a tranyó live tickert vagy mcisti kalandjait .
kripli figyelő
(
x12)
Jul 11, 2024 00:54:10
x12)
Pont ellenkezőleg,gyagyás egy ideggyenge szardarab.Egy átlag szülő vagy bármelyik vállalkozó felelősség,problémák,balfaszok sokszorosával találkozik napi szinten.Még a pitiáner csaló ismerősei is sokkal több szart kerülgetnek.Megoldják,megcsinálják,továbblépnek a legnagyobb természetességgel.Itt van ez az emberi hulladék aki a legkisebb nyomásra becsicskul,pánikol,menekül,toporzékol.Ha a magánéletben kerül nyomás alá még rosszabb a teherbírása mert összeomlik azonnal.
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jul 11, 2024 01:20:15
x1)
van egy képem amivel szerintem rászállna jenesre a korcs
és egy olyan kérdésem lenne hogy bevédjük jenest egy kicsit?
és egy olyan kérdésem lenne hogy bevédjük jenest egy kicsit?
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jul 11, 2024 01:21:45
x1)
nem akarja a korcsnak még a polgári nevét se meghallani amúgy annyira rühelli már a korcsot
noikabatgomb
(
x10)
Jul 11, 2024 01:27:56
x10)
Pont ellenkezőleg,gyagyás egy ideggyenge szardarab.Egy átlag szülő vagy bármelyik vállalkozó felelősség,problémák,balfaszok sokszorosával találkozik napi szinten.Még a pitiáner csaló ismerősei is sokkal több szart kerülgetnek.Megoldják,megcsinálják,továbblépnek a legnagyobb természetességgel.
Itt van ez az emberi hulladék aki a legkisebb nyomásra becsicskul,pánikol,menekül,toporzékol.Ha a magánéletben kerül nyomás alá még rosszabb a teherbírása mert összeomlik azonnal.
Teljesen egyetertek veled. Minden atlag ember szemszogebol ugy tunik, hogy amit leirtal az tortenik. Pont ez az a divergencia amit a pav is bizonyitott. Az, hogy te vagy en nem is probaltuk volna "atvetni" a tesztet ami pont egyetlen dolgot szur ki, hogy ki az aki at akarja verni.
thatsapup
Jul 11, 2024 01:37:00
A komment, amire válaszolt Neked junior azzal teljesen egyet tudok érteni. Meg amit utána írtál azzal is.
Arra akartam utalni, hogy rendkívül szélsőséges az igényessége. Környezetével, ruházatával, saját higiéniájával alapvetően nem foglalkozik, fodrászhoz is akkor ment el, ha már liveban beszóltak neki előtte.
Ezzel szemben ott van amit írtál, hogy szarás után elrepeszt egy tekercs papírt meg instant fürdés, kényszeres módon próbál megszabadulni a megfoghatatlan mocskosságtól.
Fikásban élő gyerek ilyenkor újraéli a hajléktalanok játékbabája szerepét, a rituáléi pedig a traumatikus élmény alól való kényszeres feloldozás(szabadulás?) reménytelen próbálkozásai.
Életemben nem hallottam hasonlót, hogy valaki egy olyan levágott faszú férfibe szerelmes, aki megalázza, lehúzza, ennek ellenére később pótanyaként hivatkozik rá, kvázi egy stockholm szindrómát romantizál.
Jó út ez a fikás lelkéhez, tényeket valószínűleg sose fogunk megtudni, de a valóság ugye mindig durvább, ha a gyagyásról van szó.
Jul 11, 2024 01:37:00
KicsiNéző
(
x13)
Jul 11, 2024 01:38:31
x13)
köszönöm a válaszokat, az érdekes elemzéseket.
Mennyiszer szokott itt MC Isti kalandjairól szó lenni?
Vagy Tibi lájvjairól az Endréről releváns dolgokon kívül?
Talán még Tibiről néha, de Istiről biztos, hogy nem.
Szóval nem tudom mi értelme ennek a modoros hozzászólásnak.
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jul 11, 2024 02:01:54
x1)
69 nice 😎
Erkelyszimulator
(
x2)
Jul 11, 2024 02:22:23
x2)
69 nice 😎
Broni prof emlekere!
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jul 11, 2024 02:33:26
x1)
Nyugodjanak békében az elesett trollok (cserno)
nem sokak kedvence volt de akkor is egy emberi élet veszett el
nem sokak kedvence volt de akkor is egy emberi élet veszett el
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jul 11, 2024 02:53:42
x1)
KI A HIBÁS? Az első szó, amit megtalálsz a képen megadja, hogy ki a felelős sodi ballépéseiért!

3. típusú Tajgibaszás
Jul 11, 2024 03:17:12
Oooooaaaarrrggghhh!
Jul 11, 2024 03:17:12
A helyzet megoldása
(
x44)
Jul 11, 2024 04:11:53
x44)
gobesug tisztázza mennyi RASTINGER sört fogyasztott az elmúlt 1 héten!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
A helyzet megoldása
(
x44)
Jul 11, 2024 04:36:43
x44)
Endre, ezt jelenleg hogy értékeljük?

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

SyntaxError
(
x24)
Jul 11, 2024 04:48:08
x24)
Endre, ezt jelenleg hogy értékeljük?
A három órai sörike után, már egy négy órai sörike is lecsúszik?
Endre, még el sem kezdődött a nap, de már részeg vagy?
Jóból!
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jul 11, 2024 05:13:17
x2)
Endre, arra még nem gondoltál, hogy valami hasznosat is tegyél? Ha már úgy is lassan egy csöves vagy, érdemes felfedezni a púpszászi és a szolnoki, esetleg pesti kukákat 50 ft-os palackok után. Természetesen mindezt lájvban.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Jul 11, 2024 05:16:17
x3)
Endre! Te csak azért loopolsz a Cicádról, mert nem bírod elviselni, hogy pattintva lettél. Bántja az egódat, hogy elhagyott, és mindenki mással jobb dolga van, mint veled. Még most is irányítani akarsz, ott vagy az élőiben, olvasod a posztjait, mindent tudni akarsz róla. Figyeled, hogy mint mond rólad, megemlít-e valahol. Az is sért, hogy az új pasija többet tud adni neki, mint amennyit te adtál - és itt nem a pénzről van szó.
Akkor látod legközelebb Tibicicát, amikor egy holló repül a szemeddel fölötte!
Nem érdemled meg őt!
Ő sem százas, de neki legalább van elképzelése az életről, tudja, hogy mit akar elérni, vannak emberi kapcsolatai, vágyik arra a társaságra, amiben jól érzi magát. Igenyli a szeretetet.
Te mit tudsz ezekből neki megadni? Kémkedsz utána és leprostizod úton- útfélen. Szart se tudsz az életről, mert fotykos vagy. A napok számolása megy csak. Elég a 62 nap az ingyenéléshez?
Ennyi vagy.
Homokórába tölteném a hamvaidat, hogy sose legyen nyugtod, te szhar!
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Akkor látod legközelebb Tibicicát, amikor egy holló repül a szemeddel fölötte!
Nem érdemled meg őt!
Ő sem százas, de neki legalább van elképzelése az életről, tudja, hogy mit akar elérni, vannak emberi kapcsolatai, vágyik arra a társaságra, amiben jól érzi magát. Igenyli a szeretetet.
Te mit tudsz ezekből neki megadni? Kémkedsz utána és leprostizod úton- útfélen. Szart se tudsz az életről, mert fotykos vagy. A napok számolása megy csak. Elég a 62 nap az ingyenéléshez?
Ennyi vagy.
Homokórába tölteném a hamvaidat, hogy sose legyen nyugtod, te szhar!
MaxPayne
(
x24)
Jul 11, 2024 05:31:23
x24)
Stoki!
Jol olvasom? Neked nincs inkasszod Ausztriaban?
Akkor is igy lesz, ha beerik a doblingi ugy es az AMS is euro ezreket kovetel majd rajtad? Balfasz :D
Jol olvasom? Neked nincs inkasszod Ausztriaban?
Akkor is igy lesz, ha beerik a doblingi ugy es az AMS is euro ezreket kovetel majd rajtad? Balfasz :D
MaxPayne
(
x24)
Jul 11, 2024 05:52:22
x24)
Amugy a pedofil miert akar az anyja nevere wise vagy revolut szamlat nyitni?
Ha lesz is, van is meloja, az inkasszo mano rogton a munkaltatoval, konyvelessel egyuttmukodve vonja a fizubol az elmaradasokat es utana lesz a maradek kiutalva a korcs altal megadott szamlara.
Vagy ezt teljesen rosszul tudom?
Ha lesz is, van is meloja, az inkasszo mano rogton a munkaltatoval, konyvelessel egyuttmukodve vonja a fizubol az elmaradasokat es utana lesz a maradek kiutalva a korcs altal megadott szamlara.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 11, 2024 05:58:57
x5)
Amugy a pedofil miert akar az anyja nevere wise vagy revolut szamlat nyitni?
inkasszo manó csak a számláról tud. behajtó brumi tud a munkáltatóval együttműködni de az szerintem csak országon belül
MaxPayne
(
x24)
Jul 11, 2024 06:00:03
x24)
Jul 11, 2024 06:00:03
nszksz Jul 11, 2024 06:00:03
vizsgabiztos
Jul 11, 2024 06:29:43
Gyagyás, te egyáltalán szoktál ruhákat mosni? Ha igen, hogyan és mivel? Vagy csak véletlenszerűen felveszel valamit a földről? Az sem számít, hogy előtte már 3x izzadtál bele, majd hetekig ott poshadt a földön összegyűrve?
Komolyan ennyire igénytelen vagy? Hogy nem kellemetlen neked az emberek közé menni így?
Komolyan ennyire igénytelen vagy? Hogy nem kellemetlen neked az emberek közé menni így?
Jul 11, 2024 06:29:43
Martin Balz
Jul 11, 2024 06:45:25
Ma is sört reggelizel, endre?
Jul 11, 2024 06:45:25
107 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™