2 beragadt live van, ha arra gondolsz
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nincs ez a rossz kancsi buzi senkivel így elég érdektelen
Punszisza a lekjopp!
Azt hittem a vonatos friss
kissendrevagyok
don't give me hope!
egyébként komoly összeget tennék arra, hogy a gyagya képtelen lesz felállni a SUP-on. még egy átlag embernek semmi egyszerű művelet, ő meg aztán egyensúlyérzékben, mozgáskoordinációban, erőben és feladatmegoldásban is mélyen az átlag alatt van.
mondjuk kurva jókat röhögnénk a felvételeken, amin a pókhasú toronyőr a pálcika karjaival kalimpál. de nem reménykedek ilyenekben. max fekve fog kalimpálni a deszkán, mint egy jó zsíros autista fóka
Meg is értem. Nagyon irigy vagyok én is rá, hogy neki van SUP-ja. Még így is meg tudta venni, hogy több 10 millió adóssága van, nincs se kocsija se jogsija amivel szállítani tudná, fizikailag is képtelen használni, a felfújásról meg ne is beszéljünk. DE! A hős bátor stoki így is megvette. Nekem nem lett volna rá bátorságom.
Irigyellek Stoki!
Ezt nyjem értyem
Hát én nem fogok ennek a gyagyás baromnak sofőrködni.
most elképzeltem - a legókirákós/jutkaverős lájf mintájára - hogy tibor izmos karjaival evez a sup-on, és kurva jól szórakozik, miközben a háttérben a gyagás óbégatva fuldoklik :DD
Sajnos ezek a felvételek soha nem fognak elkészülni, több okból sem.
- Soha nem lesz képes vízre tenni.
- Ha valamilyen csoda folytán lecipeli valami vízpartra akkor is képtelen lesz felfújni
- Magányos Stoki a Stoki így nem lesz aki felveszi a szerencsétlenkedéseit, magát pedig nem tudja felvenni mert szar a setupja.
Ezt nyjem értyem
Egy SUP-os élőlájvba most szerintem be is menne a Tibor.
Vízre gyagya, csak előtte tölts be rendesen, mert akkor ellazulsz! Részegen kell vízre menni, pláne ebben a jó napsütésben, ez nagyon férfias!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
A löttyedt szamárfaszt fogja vízbe lógatva előre-hátra himbálni.
Hát mire való az a kenguruzseb a pociján?
Faszom
Három. Az öreg Rocskai is erősen versenyben van.
Faszom
*hamiskásan mosolyog a bajusza alatt*
www.meglepikucko.hu/ar-verdak-felfujhato-auto-puha-labdaval-10-darabos-jatek-bebijatekok-p1286154
Stoki nézd csak!

Erről a leak-ről ne terelődjön már el a figyelem! Ennek kivételesen tényleg értelme volt, pláne hogy természetesen megint a gyagyás szájában fog elsülniba saját atombombája.
Nekem fingom nincs, ki az a Gábor Márkó, életemben most hallom először ezt a nevet, de ha celeb körökben és médiumokban mond valamit, akkor biztos szívesen fogadnák a szaftos sztorikat, hogy a nagy hősszerelmes, mintaapa az asszonykája mellett egy hírhedt, Mayer Laura Edda nevű szegedi prostituált szájbavizelésével foglalatoskodott. Utóbbi volt a kiválója egyébként Gáspár Laci botrányának is (LINKEK!!!)
Akik a napokban írtak olyan médiumoknak, akik lehozták a Turbó Titán vérengzést, ugyanannak az emailnek a forwardolásával, ugyanazzal a címmel tegyék meg, mert az az email ezek szerint már átment a szűrőn.
De lehet a párját is tömegesen betalálni, hogy mi a véleménye erről a botrányról, megbocsát-e a pasijának. A bátrabbak azt is megkérdezhetik tőle, hogy ő is hasonlóképpen vállal-e szájbavizelést és mennyi a tarifa?
Ha az ilyen troll üzenetek elkezdenek cirkulálni, Redditen és hasonlókon feltünedezni, a bulvármocsok média nem teheti meg, hogy valamilyen érintőlegesen nem számol be róla. Pont mint Gáspár Lacinál.
A levélben oda kell írni, a sceenshotot szerelemféltésből Kiss Endre Farkas, azaz SoDI publikálta, saját fórumán, a sodifórumon. Utóbbira kérjük forrásként hivatkozzanak.
Ezt természetesen Gábor Márkóval és rokonságával is tudatni kell, kinek köszönhető a mocskos titkának kiteregetése.
Nem bassza ki. Az a baj infók alapján inkább Laura köt ki nyergesen, Tibi meg majd marad ott .
Nem a pedofilt, hanem a faszerdőt csalogatom.
Erről a leak-ről ne terelődjön már el a figyelem! Ennek kivételesen tényleg értelme volt, pláne hogy természetesen megint a gyagyás szájában fog elsülniba saját atombombája.
Nekem fingom nincs, ki az a Gábor Márkó, életemben most hallom először ezt a nevet, de ha celeb körökben és médiumokban mond valamit, akkor biztos szívesen fogadnák a szaftos sztorikat, hogy a nagy hősszerelmes, mintaapa az asszonykája mellett egy hírhedt, Mayer Laura Edda nevű szegedi prostituált szájbavizelésével foglalatoskodott. Utóbbi volt a kiválója egyébként Gáspár Laci botrányának is (LINKEK!!!)
Akik a napokban írtak olyan médiumoknak, akik lehozták a Turbó Titán vérengzést, ugyanannak az emailnek a forwardolásával, ugyanazzal a címmel tegyék meg, mert az az email ezek szerint már átment a szűrőn.
De lehet a párját is tömegesen betalálni, hogy mi a véleménye erről a botrányról, megbocsát-e a pasijának. A bátrabbak azt is megkérdezhetik tőle, hogy ő is hasonlóképpen vállal-e szájbavizelést és mennyi a tarifa?
Ha az ilyen troll üzenetek elkezdenek cirkulálni, Redditen és hasonlókon feltünedezni, a bulvármocsok média nem teheti meg, hogy valamilyen érintőlegesen nem számol be róla. Pont mint Gáspár Lacinál.
A levélben oda kell írni, a sceenshotot szerelemféltésből Kiss Endre Farkas, azaz SoDI publikálta, saját fórumán, a sodifórumon. Utóbbira kérjük forrásként hivatkozzanak.
Ezt természetesen Gábor Márkóval és rokonságával is tudatni kell, kinek köszönhető a mocskos titkának kiteregetése.
Már írom is az első levelet bástya. De abba már úgy írom bele ahogyan a valóságban történtek a dolgok, hogy Kiss Endre Farkas , Sodi, szerelemfèltésből tette közzè az infót
Helyes, csak a színtiszta igazságot trolléga
Ez a gyerek szegedi, nem értem miért basztatjuk laurát egyébként most mikor a púpost szopatja.
Nem tudsz olvasni a sorok között. Nem Laurát basztatjuk (neki már mindegy, a fél bolygó tudja hogy egy szar prosti), hanem a gyagyást, hahó!
Szia Lamantin!
Laura nem szopatja fikást
mivel szopatja?? soha nem szopatta meg,az atos is a trollok érdeme volt nem lauráé
az ,hogy felengedte a trollokat a lakásba nem újkeltű,élvezte is a történéseket,aztán 1-2 troll visszajáró vendég is lett az atos ominózus eset után
vagy azzal szopatja hogy ott a tibi és nem beszélnek vele? ez is hahó érdeme,nem lauráé
elvileg elindultak volna szegedre a zsírgéza meg púpos és fix hogy lauráék felhívták volna őket egy kis figyelem miatt,azért legyeskedett turbó körül is
betegesen figyelemhiányos
nem szopatja fikást ezt azért tisztázzuk
Ha szopatná lehívni napi 5x szegedre a semmire. Vagy az elso munkanapja elott lehivta volna Tibizni hogy ne jelenjen meg. Vagy most a maradek penzet lehuzna rola egy Tibibaszás belengetésével. Bármi. De ez nem szopatás.
Egy kis off a videóról mert ahogy elmondta akkor a Transzformersz sem kokaint vitt neki hanem jó eséllyel azt a mocsok cseh-szlovák pervitint (metamfetamin) mert a kokain hatása kb 40 perc. A pervitin pörget egész este. De egy undorító drog ugyanolyan mint te gyagyás.
Menjél azt szopd le akkor a csaló kurvát
Punszisza a lekjopp!
pontosan
az lenne a legjobb ha gábormárkó feljelentené sodit is meg laurát is
mind2nek van ügye
Laura felfüggbe van ,nem? :)
egy dalolászó majom
sztárban sztár-ban volt
A dal
itt írják ezt a gugliba
A Sztárban Sztár leszek! döntőse kamerák előtt mutatta be kedvesét. Gábor Márkó szívét Becz Bernadett rabolta el.
Igazi hatodosztályú "celeb leszek" féle félbuzi senkiházinak tűnik.
Anyuka meg apuka nyomja előre.
5 perc után ennyi jött le a "hősünkről".
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A Bors cikke szerint mintaapa 25 évesen.
Szerintem ők még nem tudnak a urvák szájbahugyozásáról.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
akkor szorri az anyja instáján van egy zsanettal
akkor az a testvére lehet
Még a fórum vezet, de a loopok miatt a szájbaszarás száma a végtelenbe konvergál!
Nagy kár lenne ha megtudnák,hogy GL után ő is a kádban volt
Punszisza a lekjopp!
Az mindegy a Borsnak meg ilyeneknek. Majd úgy írják meg, hogy felmerült a gyanú. Szarnak rá
Aha és szerinted a múltkori kis videó után nem lesz hiteles a forrás?
Punszisza a lekjopp!
Egy névtelen trollfórumon kirakott képernyőmentés egy chatről? Nem. Bárki készíthet egy álprofilt és chatelhet vele.
A GL is innen derűlt ki
Punszisza a lekjopp!
Ne legyünk kishitűek.
nesze video Mayer Laura Edda pisiléséről:
www.napiszar.com/mi-szarunk/2023/03/25/bezzeg-ha-en-pisalok-bele-a-kadba-akkor-mindig-leorditjak-a-fejem
Én úgy vettem észre, hogy azért nem úgy tekintenek a tanszékre, mint egy névtelen trollfórumra.
Nagy kár lenne ha még egy agresszív levél is menne hozzá
Punszisza a lekjopp!
Mire észreveszi már gyanúsított lesz megint:)
Punszisza a lekjopp!
Ennyi . Mehet a Lamantin telefonszamaval egyutt majd az asszony megkerdezi ha akarja. Mehet a pisilos video is alatamasztasnak de itt nem szeretnenk tobbet meglatni mert kifordul a belunk
Trashlégy élet velejárója. Ezen is repkedj akkor. Tipikusan esete annak, mikor minden pofon jó helyre megy.
Kellemetlen.Nem lennék utána a helyében a szegedi kurvának
Punszisza a lekjopp!
naja amúgy viccen kívül ott is a sodifórum volt a forrás a kirobbantó reddit posztnak:
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/141s79v/gáspár_laci_vs_szeged_mayer_laura/
Hol? Hunflu (pfej)
más nemjutott eszembe
Hoppá ujabb leak?
Punszisza a lekjopp!
Nem tudom, az én agyam itt nem tudja felfogni ki utalt kinek
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Kérdés lett volna, hogy hunflu? :D De azóta láttam a posztod
Én sem..A troll a haverja vagy mi?
Punszisza a lekjopp!
jaja :D kommentbe rakjátok be az utalásos fotót
legtöbben nem értik ki kivel van
ha valaki ráér majd vezesse le kommentben
Ne idejárj felszopni a szegedi kurvát.
Punszisza a lekjopp!
Nyugodjon békében!

Kiraksz valamit aminek semmi köze Endréhez, utána pedig kérdőre vonsz mindenkit, hogy amiről beszélünk annak semmi köze Endréhez?
Milyen fegyvert? Te akarod itt védeni a szegedi kurvát.
Punszisza a lekjopp!
megvagy buktatva
annó sodi leakelte ki ezt IS mint a GÁSPÁR lacisat is bosszúból
Menjél fhaszom szóljál Jaujának hogy megint szopni fog,hál Istennek a leaked miatt miattad is.
Punszisza a lekjopp!
öklendező szerelő
(
x4)
Jul 22, 2024 12:34:09
x4)
de jó lenne most egy mazda, gyagyás. csak bebasznád a csomagtartóba vagy a tetőre seggrészegen a supot, és mehetnél a balcsira
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
dogoljmegsodi
(
x5)
Jul 22, 2024 12:35:02
x5)
hol marad a működésképtelen döglött faszt mutogató supozós flokk pedro?
vagy megigérted a vörösnek hogy nem buktatod le ezért a csatornapatkanykodás?
vagy megigérted a vörösnek hogy nem buktatod le ezért a csatornapatkanykodás?
Endre priusza
(
x11)
Jul 22, 2024 12:37:02
x11)
Te Endre, te milyen kategóriába sorolnád azt az embert, akinek nőkre sildenafillal sem áll fel a pöcse, de férfiakra azonnal, vegyi segítség nélkül is? Heteroszexuális?
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 22, 2024 12:37:08
x48)
Samu live
kissendrevagyok
Buzidémon
Jul 22, 2024 12:37:50
Szegény Samu nagyon szomi lesz ha nem ülhet fel a fasz... Mármint a SUP-ra.
Jul 22, 2024 12:37:50
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 22, 2024 12:38:09
x45)
Samu live
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 12:38:45
x17)
Samu live
Nincs ez a rossz kancsi buzi senkivel így elég érdektelen
MaxPayne
(
x24)
Jul 22, 2024 12:38:49
x24)
Az Univerzumot es vagy a Teknost kerdeznem:
- melyik a tobb, a nagyobb szam?
A forumon talalhato kommentek szama, vagy ahanyszor eddig eleteben szajbaszarta magat a pedofil?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A forumon talalhato kommentek szama, vagy ahanyszor eddig eleteben szajbaszarta magat a pedofil?
kissendrevagyok
(
x48)
Jul 22, 2024 12:39:06
x48)
Azt hittem a vonatos friss
Geciscérnabugyi
Jul 22, 2024 12:39:51
Elképzelem ahogy felhevült testtel, jól besörözve lelépsz a SUP-ról, alattad legalább 6 méter. Mejszi meg Lau a partról integetnek, a szíved már megállt, de te meg kapálózol még 5 másodpercig míg a tüdőd megtelik vízzel. Hahó!
Soha nem propagáltam erkölcstelen vagy liberális életmódot.
Jul 22, 2024 12:39:51
sittessanyi
(
x7)
Jul 22, 2024 12:43:00
x7)
stoki egyébként krokkó downgradelt verziója ( saját vagyon és gyerek nélkül nélkül)
hobbijogászkodó pedofil lúzerek, akik elképesztően igénytelenek.
amíg a hüllő a gyerekét kergeti és zaklatja, addig a gyagyás az ocsmány tranyóját. de mindkettőnek ugyanaz a sorsa. nem kellenek senkinek, mert annyira elviselhetetlen a társaságuk.
rend van.
hobbijogászkodó pedofil lúzerek, akik elképesztően igénytelenek.
amíg a hüllő a gyerekét kergeti és zaklatja, addig a gyagyás az ocsmány tranyóját. de mindkettőnek ugyanaz a sorsa. nem kellenek senkinek, mert annyira elviselhetetlen a társaságuk.
rend van.
Érdeklődő
(
x6)
Jul 22, 2024 12:47:38
x6)
Tibornak egyébként nagyon imponál, hogy Endre SUP-ot vett, olyanokat mondogat a Laurának, hogy ez tök férfias dolog, és nagyon felizgatja, ahogy elképzeli Endrét miközben szeli a habokat.
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 22, 2024 12:53:06
x45)
Itt trükközés van, Endre már egy órája felrakott egy flokkot, ami még mindig nem nyilvános, tehát már fix hogy időzítettre rakta, és nem csak a tiktok dolgozza fel lassan
sittessanyi
(
x7)
Jul 22, 2024 12:57:08
x7)
Elképzelem ahogy felhevült testtel, jól besörözve lelépsz a SUP-ról, alattad legalább 6 méter.
don't give me hope!
egyébként komoly összeget tennék arra, hogy a gyagya képtelen lesz felállni a SUP-on. még egy átlag embernek semmi egyszerű művelet, ő meg aztán egyensúlyérzékben, mozgáskoordinációban, erőben és feladatmegoldásban is mélyen az átlag alatt van.
mondjuk kurva jókat röhögnénk a felvételeken, amin a pókhasú toronyőr a pálcika karjaival kalimpál. de nem reménykedek ilyenekben. max fekve fog kalimpálni a deszkán, mint egy jó zsíros autista fóka
habos babafos
(
x3)
Jul 22, 2024 12:57:14
x3)
Tibornak egyébként nagyon imponál, hogy Endre SUP-ot vett, olyanokat mondogat a Laurának, hogy ez tök férfias dolog, és nagyon felizgatja, ahogy elképzeli Endrét miközben szeli a habokat.
Meg is értem. Nagyon irigy vagyok én is rá, hogy neki van SUP-ja. Még így is meg tudta venni, hogy több 10 millió adóssága van, nincs se kocsija se jogsija amivel szállítani tudná, fizikailag is képtelen használni, a felfújásról meg ne is beszéljünk. DE! A hős bátor stoki így is megvette. Nekem nem lett volna rá bátorságom.
Irigyellek Stoki!
Mjeszisza
Jul 22, 2024 12:59:52
de jó lenne most egy mazda, gyagyás. csak bebasznád a csomagtartóba vagy a tetőre seggrészegen a supot, és mehetnél a balcsira
Hát én nem fogok ennek a gyagyás baromnak sofőrködni.
Jul 22, 2024 12:59:52
sittessanyi
(
x7)
Jul 22, 2024 13:00:40
x7)
Tibornak egyébként nagyon imponál, hogy Endre SUP-ot vett
most elképzeltem - a legókirákós/jutkaverős lájf mintájára - hogy tibor izmos karjaival evez a sup-on, és kurva jól szórakozik, miközben a háttérben a gyagás óbégatva fuldoklik :DD
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 13:00:56
x17)
Pedig az a 110k mennyi másra is elég lett volna..Pl Tibi telefonszámlájára ha kibassza hamarosan a szegedi kurva.
Punszisza a lekjopp!
habos babafos
(
x3)
Jul 22, 2024 13:01:02
x3)
...egyébként komoly összeget tennék arra, hogy a gyagya képtelen lesz felállni a SUP-on. ...
...mondjuk kurva jókat röhögnénk a felvételeken,...
...mondjuk kurva jókat röhögnénk a felvételeken,...
Sajnos ezek a felvételek soha nem fognak elkészülni, több okból sem.
- Soha nem lesz képes vízre tenni.
- Ha valamilyen csoda folytán lecipeli valami vízpartra akkor is képtelen lesz felfújni
- Magányos Stoki a Stoki így nem lesz aki felveszi a szerencsétlenkedéseit, magát pedig nem tudja felvenni mert szar a setupja.
keserke
(
x4)
Jul 22, 2024 13:01:21
x4)
Vízre gyagya, csak előtte tölts be rendesen, mert akkor ellazulsz! Részegen kell vízre menni, pláne ebben a jó napsütésben, ez nagyon férfias!
kramalon
(
x8)
Jul 22, 2024 13:08:13
x8)
Az evező is felfújható? Gyagyás, mondd, hogy az nem része a csomagnak és vissza kell patkánykodni a Dechatlonba, vagy jó lesz anyád serpenyője is.
Faszom
símanó
(
x3)
Jul 22, 2024 13:11:55
x3)
Az evező is felfújható? Gyagyás, mondd, hogy az nem része a csomagnak és vissza kell patkánykodni a Dechatlonba, vagy jó lesz anyád serpenyője is.
A löttyedt szamárfaszt fogja vízbe lógatva előre-hátra himbálni.
kramalon
(
x8)
Jul 22, 2024 13:13:38
x8)
De hát úszni sem tud. A SUP mennyi sörös dobozt bír el???
Faszom
kramalon
(
x8)
Jul 22, 2024 13:14:38
x8)
Amúgy gyagyás mi a terved a SUP-ozáskor a telefonoddal?
Kint hagyod a parton magányosan, hogy sztojka ezt is ellopja, vagy beviszed a vízbe és beborulsz, aztán süsüzve keresed órákon át kutyaúszásban?
Kint hagyod a parton magányosan, hogy sztojka ezt is ellopja, vagy beviszed a vízbe és beborulsz, aztán süsüzve keresed órákon át kutyaúszásban?
Hát mire való az a kenguruzseb a pociján?
linziasztal01
(
x77)
Jul 22, 2024 13:14:40
x77)
Akartok fogadni, hogy Programozó Zolinak, Tibi új párjának sokkal menőbb sup-ja van? :))
Darth Tibor
(
x7)
Jul 22, 2024 13:17:16
x7)
Endre!
Nekem a SUP-ozás nem nagyon jött be. Jobban szeretek kayakozni! Szerintem sokkal jobb szórakozás meg sport is. Itt ez a felfújható a decathlonban:
www.decathlon.hu/p/felfujhato-kajak-1-2-szemelyes/_/R-p-344889?mc=8797726&c=kék_narancssárga
2 személyes! Mehetsz Tiborral vagy a hobbit haveroddal, vagy egyedül sok sörikével is! Én a helyedben ezt is megvenném! Egy összehasonlító teszt a SUP-pal fhosná!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nekem a SUP-ozás nem nagyon jött be. Jobban szeretek kayakozni! Szerintem sokkal jobb szórakozás meg sport is. Itt ez a felfújható a decathlonban:
www.decathlon.hu/p/felfujhato-kajak-1-2-szemelyes/_/R-p-344889?mc=8797726&c=kék_narancssárga
2 személyes! Mehetsz Tiborral vagy a hobbit haveroddal, vagy egyedül sok sörikével is! Én a helyedben ezt is megvenném! Egy összehasonlító teszt a SUP-pal fhosná!
Hektor a Traktor
(
x8)
Jul 22, 2024 13:18:08
x8)
Endre!! Tegnap néztél valami jó szörfös filmet???? Vagy a youtube-on egy kis útmutató videót??
Elméletben már megy a dolog??? Mint a programozás?? Amihez szintén balfasz vagy.
Ne felejtsd el begyakorolni a vizen is az útvonalakat, mint a vezetésnél. Tudod, hogy ott is milyen jó eredménnyel zártál. De hát a szellem embere csak elméletben dolgozik.;)
Heki a traki
Elméletben már megy a dolog??? Mint a programozás?? Amihez szintén balfasz vagy.
Ne felejtsd el begyakorolni a vizen is az útvonalakat, mint a vezetésnél. Tudod, hogy ott is milyen jó eredménnyel zártál. De hát a szellem embere csak elméletben dolgozik.;)
kramalon
(
x8)
Jul 22, 2024 13:21:42
x8)
Ez már évek óta fix ifnó. Sodinak két eredeti apukája van.
Weisz rabbi
Jul 22, 2024 13:27:01
*hamiskásan mosolyog a bajusza alatt*
Jul 22, 2024 13:27:01
Fatászpika
(
x2)
Jul 22, 2024 13:27:36
x2)
A gyagyás utolsó utáni haláltusáját vívja, ez onnan is látszódik hogy már nem tervez messzire, az utolsó pénzeket elkölti a faszságokra, hogy még utoljára kiélhesse a kütyük iránti pazarló életét, mert aztán tudja hogy ősszel már jön a hirtelen halál
Elég vicces agonizálás ez
Elég vicces agonizálás ez
Vaják
(
x6)
Jul 22, 2024 13:34:00
x6)
Érdekes hogy végül az autipajzs fogja sírba és még nagyobb nyomorba taszítani a korcsot
Az autipajzs miatt ismét nem veszi észre a gazdasági crach-ot, elbassza minden pénzét a pillanatnyi fellángolásaira/vágyaira hogy megmutassa hogy ő a Sodi, aki szörfözik és végig mulat a nyáron, valamint jól megvan faszpinák és szegedi kurvák nélkül
Hát igen Endi, ők is jól meglesznek nélküled a szegedi lakásukban, míg téged meg halálra rúgdosnak a trollok a Blaha csodálatos felújított terén
Az autipajzs miatt ismét nem veszi észre a gazdasági crach-ot, elbassza minden pénzét a pillanatnyi fellángolásaira/vágyaira hogy megmutassa hogy ő a Sodi, aki szörfözik és végig mulat a nyáron, valamint jól megvan faszpinák és szegedi kurvák nélkül
Hát igen Endi, ők is jól meglesznek nélküled a szegedi lakásukban, míg téged meg halálra rúgdosnak a trollok a Blaha csodálatos felújított terén
Sztojka
Jul 22, 2024 13:36:28
Most a Stoki kajakra vett egy sup-ot?
Jul 22, 2024 13:36:28
Hahó
(
x136)
Jul 22, 2024 13:37:51
x136)
stoki, kocsiból nem árulnak felfújhatósat? vehetnél abból is egyet.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Carpenter
(
x2)
Jul 22, 2024 13:38:37
x2)
stoki, kocsiból nem árulnak felfújhatósat? vehetnél abból is egyet.
www.meglepikucko.hu/ar-verdak-felfujhato-auto-puha-labdaval-10-darabos-jatek-bebijatekok-p1286154
Stoki nézd csak!
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 22, 2024 13:40:48
x16)
A számba is hugyozhatnak, de hogy lennék én prosti?
ÚRISTEN!! xD
ÚRISTEN!! xD

Szolnoki troll
Jul 22, 2024 13:42:36
Pedig az a 110k mennyi másra is elég lett volna..Pl Tibi telefonszámlájára ha kibassza hamarosan a szegedi kurva.
Nem bassza ki. Az a baj infók alapján inkább Laura köt ki nyergesen, Tibi meg majd marad ott .
Jul 22, 2024 13:42:36
mondomkusskuss
(
x21)
Jul 22, 2024 13:44:08
x21)
@Autismus Maximus kérlek ne csalogasd ide a pedofilt...
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 22, 2024 13:45:06
x16)
@Autismus Maximus kérlek ne csalogasd ide a pedofilt...
Nem a pedofilt, hanem a faszerdőt csalogatom.
-
Jul 22, 2024 13:45:21
Már írom is az első levelet bástya. De abba már úgy írom bele ahogyan a valóságban történtek a dolgok, hogy Kiss Endre Farkas , Sodi, szerelemfèltésből tette közzè az infót
Jul 22, 2024 13:45:21
Vaják
(
x6)
Jul 22, 2024 13:46:16
x6)
Helyes, csak a színtiszta igazságot trolléga
Vaják
(
x6)
Jul 22, 2024 13:48:41
x6)
Megnéztem a meghiusúlt szegedi hétvége után ezt a konzervvért:
old.bitchute.com/video/rb7gV0kxbVbd/
Itt még eljutottál az étterembe te púpos pancser, mondjuk még úgy is hogy nem oda indultál...
Nagyon tanulságos nézni a lebomlásodat, és szivesen olvasgatom a kronológiát hogy ismét szemügyre vegyem hogy melyik szereplővel levő ismerettséged vezetett ide.
A válasz mindig a következő lesz: MINDEN A TE HIBÁD
Itt még eljutottál az étterembe te púpos pancser, mondjuk még úgy is hogy nem oda indultál...
Nagyon tanulságos nézni a lebomlásodat, és szivesen olvasgatom a kronológiát hogy ismét szemügyre vegyem hogy melyik szereplővel levő ismerettséged vezetett ide.
-
Jul 22, 2024 13:50:37
Ez a gyerek szegedi, nem értem miért basztatjuk laurát egyébként most mikor a púpost szopatja.
Jul 22, 2024 13:50:37
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 22, 2024 13:53:22
x16)
Nem tudsz olvasni a sorok között. Nem Laurát basztatjuk (neki már mindegy, a fél bolygó tudja hogy egy szar prosti), hanem a gyagyást, hahó!
-
Jul 22, 2024 13:54:15
. Szia Lamantin!
Jul 22, 2024 13:54:15
-
Jul 22, 2024 13:55:42
Laura nem szopatja fikást
mivel szopatja?? soha nem szopatta meg,az atos is a trollok érdeme volt nem lauráé
az ,hogy felengedte a trollokat a lakásba nem újkeltű,élvezte is a történéseket,aztán 1-2 troll visszajáró vendég is lett az atos ominózus eset után
vagy azzal szopatja hogy ott a tibi és nem beszélnek vele? ez is hahó érdeme,nem lauráé
elvileg elindultak volna szegedre a zsírgéza meg púpos és fix hogy lauráék felhívták volna őket egy kis figyelem miatt,azért legyeskedett turbó körül is
betegesen figyelemhiányos
nem szopatja fikást ezt azért tisztázzuk
Jul 22, 2024 13:55:42
-
Jul 22, 2024 13:57:21
Ha szopatná lehívni napi 5x szegedre a semmire. Vagy az elso munkanapja elott lehivta volna Tibizni hogy ne jelenjen meg. Vagy most a maradek penzet lehuzna rola egy Tibibaszás belengetésével. Bármi. De ez nem szopatás.
Jul 22, 2024 13:57:21
-
Jul 22, 2024 13:57:34
és ezzel nem laura lenne szopatva
szimlán csak hadd tudja meg Gábor Márkó asszonya(Zsanett) és a média ,hogy Kiss Endre Farkas szerelem féltésből és bosszúból leakelte ki ezeket az infókat és a többit is,Gáspár Lacifasz és a többi ismertebb ember vizitjét szegeden a lamantin lakban
szimlán csak hadd tudja meg Gábor Márkó asszonya(Zsanett) és a média ,hogy Kiss Endre Farkas szerelem féltésből és bosszúból leakelte ki ezeket az infókat és a többit is,Gáspár Lacifasz és a többi ismertebb ember vizitjét szegeden a lamantin lakban
Jul 22, 2024 13:57:34
Kétesnemiidentitásúsodi
Jul 22, 2024 13:59:23
Megnéztem a meghiusúlt szegedi hétvége után ezt a konzervvért:
Egy kis off a videóról mert ahogy elmondta akkor a Transzformersz sem kokaint vitt neki hanem jó eséllyel azt a mocsok cseh-szlovák pervitint (metamfetamin) mert a kokain hatása kb 40 perc. A pervitin pörget egész este. De egy undorító drog ugyanolyan mint te gyagyás.
Jul 22, 2024 13:59:23
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 13:59:25
x17)
Menjél azt szopd le akkor a csaló kurvát
A valóság
Jul 22, 2024 14:00:17
Kiss Endre Farkas (42) becenevén Sodi leakelte ki az információkat a rajongói fórumára. Az ok: szerelmféltés. Az említett hölgy elvette tőle Tibort , az átműtött hereszörnyet aki miatt az összes pénzét és az életèt is feláldozta és vált programozóból (gányolóból) egy macskahugyos angol toalett lakójává
Jul 22, 2024 14:00:17
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:01:17
x17)
Ki az a Márkó Gábor vagy ki? Lesz akkora leak mint a cigány volt?
Punszisza a lekjopp!
-
Jul 22, 2024 14:02:17
Kiss Endre Farkas (42) becenevén Sodi leakelte ki az információkat a rajongói fórumára. Az ok: szerelmféltés. Az említett hölgy elvette tőle Tibort , az átműtött hereszörnyet aki miatt az összes pénzét és az életèt is feláldozta és vált programozóból (gányolóból) egy macskahugyos angol toalett lakójává
pontosan
az lenne a legjobb ha gábormárkó feljelentené sodit is meg laurát is
mind2nek van ügye
Laura felfüggbe van ,nem? :)
Jul 22, 2024 14:02:17
-
Jul 22, 2024 14:03:30
egy dalolászó majom
sztárban sztár-ban volt
A dal
itt írják ezt a gugliba
Jul 22, 2024 14:03:30
Betöjt Laptop
(
x39)
Jul 22, 2024 14:03:31
x39)
A Sztárban Sztár leszek! döntőse kamerák előtt mutatta be kedvesét. Gábor Márkó szívét Becz Bernadett rabolta el.
Endre priusza
(
x11)
Jul 22, 2024 14:03:38
x11)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:04:03
x17)
Amúgy meg ha az a csaló kurva ennyi szarság után nem juttatta börtönbe ezt a púpos gecit meg is érdemli
Punszisza a lekjopp!
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 22, 2024 14:04:13
x16)
Jól érzékelem, hogy Kiss Endre Farkas vált a hazai celebvilág bosszúangyalává, Demokrész kardjává (sic!), akinek a nevétől az összes hazai celeb verítékben úszva riad fel rémálmából? Lassan már minden mocskos celebbotrányt ő tereget ki.
-
Jul 22, 2024 14:04:53
akkor szorri az anyja instáján van egy zsanettal
akkor az a testvére lehet
Jul 22, 2024 14:04:53
Teknős
Jul 22, 2024 14:05:04
Az Univerzumot es vagy a Teknost kerdeznem:
Még a fórum vezet, de a loopok miatt a szájbaszarás száma a végtelenbe konvergál!
Jul 22, 2024 14:05:04
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:05:10
x17)
Nagy kár lenne ha megtudnák,hogy GL után ő is a kádban volt
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:07:53
x17)
Redditen meg kell futtatni ezt a kis leakecsket
Punszisza a lekjopp!
Endre priusza
(
x11)
Jul 22, 2024 14:08:29
x11)
Mondjuk erre konkrétan nulla bizonyíték került elő. Az, hogy egy képernyőmentésen egy hazug ribanc ezt mondta, semmit sem jelent.
A múltkori ügyben volt róla videó, azért ütött akkorát.
Bors
Jul 22, 2024 14:08:35
Ír valaki egy emailt a borsnak? igazi szenny szar lap
[email protected].
Forrás Kiss Endre Farkas fóruma ,régen facebookon is terjesztette de igazán a fórimán több ezrek előtt hozta nyilvánosságra ezt a fotót Mayer Laura Edda beszélgetéséből,szerelemféltésből,féltékenységből,pont mint a Gáspár Lacis felvételeket
[email protected].
Forrás Kiss Endre Farkas fóruma ,régen facebookon is terjesztette de igazán a fórimán több ezrek előtt hozta nyilvánosságra ezt a fotót Mayer Laura Edda beszélgetéséből,szerelemféltésből,féltékenységből,pont mint a Gáspár Lacis felvételeket
Jul 22, 2024 14:08:35
-
Jul 22, 2024 14:10:07
Mondjuk erre konkrétan nulla bizonyíték került elő. Az, hogy egy képernyőmentésen egy hazug ribanc ezt mondta, semmit sem jelent.
Az mindegy a Borsnak meg ilyeneknek. Majd úgy írják meg, hogy felmerült a gyanú. Szarnak rá
Jul 22, 2024 14:10:07
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:10:27
x17)
Endre priusza
(
x11)
Jul 22, 2024 14:12:16
x11)
Egy névtelen trollfórumon kirakott képernyőmentés egy chatről? Nem. Bárki készíthet egy álprofilt és chatelhet vele.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:12:23
x17)
Újabb sztár járhatott egy szegedi prostituáltnál
Punszisza a lekjopp!
Nyúbíí
Jul 22, 2024 14:12:31
[URL=http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=893mcccc.png][img]http://www.kepfeltoltes.eu/images/2024/07/22/893mcccc.png[/img][/URL]
Mindeközben, már Azerothban is teljes az őrület.
Mindeközben, már Azerothban is teljes az őrület.
Jul 22, 2024 14:12:31
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:13:32
x17)
A GL is innen derűlt ki
-
Jul 22, 2024 14:14:57
Ne legyünk kishitűek.
Jul 22, 2024 14:14:57
-
Jul 22, 2024 14:17:41
nesze video Mayer Laura Edda pisiléséről:
www.napiszar.com/mi-szarunk/2023/03/25/bezzeg-ha-en-pisalok-bele-a-kadba-akkor-mindig-leorditjak-a-fejem
Jul 22, 2024 14:17:41
Tourist
Jul 22, 2024 14:18:26
Én úgy vettem észre, hogy azért nem úgy tekintenek a tanszékre, mint egy névtelen trollfórumra.
Jul 22, 2024 14:18:26
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 22, 2024 14:20:02
x45)
Elég ha a feleségének elkülditek kiss Endre farkas nevében
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:21:33
x17)
Nagy kár lenne ha még egy agresszív levél is menne hozzá
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 22, 2024 14:21:41
x45)
Hatalmas tervezett terelés megy, az időzített flokk sehol, fogadok már valami strandon szenved(nek) a SUP-al
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:22:27
x17)
Hatalmas tervezett terelés megy, az időzített flokk sehol, fogadok már valami strandon szenved(nek) a SUP-al
Mire észreveszi már gyanúsított lesz megint:)
-
Jul 22, 2024 14:23:22
Ennyi . Mehet a Lamantin telefonszamaval egyutt majd az asszony megkerdezi ha akarja. Mehet a pisilos video is alatamasztasnak de itt nem szeretnenk tobbet meglatni mert kifordul a belunk
Jul 22, 2024 14:23:22
reddites troll
Jul 22, 2024 14:23:40
a biztonság kedvéért megfuttattam redditen hátha így majd a bors is lehozza vagy valamelyik
Jul 22, 2024 14:23:40
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jul 22, 2024 14:23:56
x1)
Miért nem engedjük el a laura szálat?

Én vagyok Űr diplomata úr

-
Jul 22, 2024 14:24:24
Trashlégy élet velejárója. Ezen is repkedj akkor. Tipikusan esete annak, mikor minden pofon jó helyre megy.
Jul 22, 2024 14:24:24
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:24:26
x17)
Kellemetlen.Nem lennék utána a helyében a szegedi kurvának
fajzat
Jul 22, 2024 14:25:09
A GL is innen derűlt ki
naja amúgy viccen kívül ott is a sodifórum volt a forrás a kirobbantó reddit posztnak:
www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/comments/141s79v/gáspár_laci_vs_szeged_mayer_laura/
Jul 22, 2024 14:25:09
Tourist
Jul 22, 2024 14:25:27
a biztonság kedvéért megfuttattam redditen hátha így majd a bors is lehozza vagy valamelyik
Hol? Hunflu (pfej)
Jul 22, 2024 14:25:27
-
Jul 22, 2024 14:26:23
Hol? Hunflu (pfej)
más nemjutott eszembe
Jul 22, 2024 14:26:23
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:26:41
x17)
Miért nem engedjük el a laura szálat?
Hoppá ujabb leak?
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 22, 2024 14:27:14
x45)
Hoppá ujabb leak?
Tourist
Jul 22, 2024 14:27:30
más nemjutott eszembe
Jul 22, 2024 14:27:30
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:28:00
x17)
Én sem..A troll a haverja vagy mi?
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jul 22, 2024 14:28:11
x1)
kavart a laura meg az a faszom tudja ki de mi köze van ennek az egésznek a púposhoz de most komolyan?
reddites
Jul 22, 2024 14:28:54
jaja :D kommentbe rakjátok be az utalásos fotót
legtöbben nem értik ki kivel van
ha valaki ráér majd vezesse le kommentben
Jul 22, 2024 14:28:54
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:29:06
x17)
kavart a laura meg az a faszom tudja ki de mi köze van ennek az egésznek a púposhoz de most komolyan?
Ne idejárj felszopni a szegedi kurvát.
-
Jul 22, 2024 14:29:30
Jenes még mindig nem tette meg a feljelentést, úgy tűnik ott van trutymónál. Ezt a kunyerálós posztot kb fél órája rakta ki, azóta már törölte

Jul 22, 2024 14:29:30
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Jul 22, 2024 14:29:45
x2)
Broni az isten basszon meg, ha meghaltál támadj fel ezen röhögni!!!!!4!!
Nyugodjon békében!

veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jul 22, 2024 14:29:51
x1)
senki nem fogja fel hogy ezzel csak fegyvert adunk a korcs kezébe???
A helyzet megoldása
(
x45)
Jul 22, 2024 14:29:57
x45)
Kiraksz valamit aminek semmi köze Endréhez, utána pedig kérdőre vonsz mindenkit, hogy amiről beszélünk annak semmi köze Endréhez?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:30:18
x17)
Milyen fegyvert? Te akarod itt védeni a szegedi kurvát.
évismétlés
Jul 22, 2024 14:30:53
megvagy buktatva
annó sodi leakelte ki ezt IS mint a GÁSPÁR lacisat is bosszúból
Jul 22, 2024 14:30:53
Pitonsz Professzor
(
x17)
Jul 22, 2024 14:31:51
x17)
Menjél fhaszom szóljál Jaujának hogy megint szopni fog,hál Istennek a leaked miatt miattad is.
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Jul 22, 2024 14:32:05
x1)
ha egy “kurva” segít ki valakit akkor azzal mizu?
145 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Induljunk ki abból, hogy ez elmúlt 10 ebben 15 milliót költöttél el (optimista becslés) saját magad szórakoztatására és a faszpinás tripperes kurvádra (akit soha többet nem fogsz megdugni ixdé)
Tehát: A mai árfolyamon 400 forintos sör árral számolva nagyjából
15 millió forintból 37500 doboz sör jön ki.
Ennyi pénzből 8,5 évig napi 12 sörtöt ihattál volna.
Gondolj bele.. a sör nem rúgat ki a melócsából, nem dobat le a flixbuszról, nem hagy ott egy random benzinkúton az éjszaka közepén egyedül, nem dagasztja nyilvánosan a veknit, nem líkel rólad, nem ugraszt össze a kurva anyáddal.
A Punszisza jó. Rám is hugyozott.