Info info? Van CV?
Na ez igen! Ez remek kontent lenne.
Tolni kell a kontentot, he!
ezen hangosan felnevettem!
ezt még gyorsabban meg fogom találni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Még nincs, buzi dolog ez a GDPR.
ezért szopni fogsz kis geci. majd lekonyul a picsa szád te kurva.
Buzi dolog? Akkor Endrének tuti hogy köze van hozzá!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
A kulcsszó :)
Mik nem vannak... :D :D
Ó, bárcsak tudnám egyszer interjúztatni
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nem rossz ötlet. A javítást már tudom, hogy kinek a számlájára írom.
A macskaólat sosem zárja
Gecis hányós lavór
KAKÁLSZ MIKÖZBEN A SZERELMED BASZIK
etyek bejelátnak!!!!!!!!
Úristen, ez hatalmas! Kicsit féltem, hogy csak random találgatás, de ezek szerint nem :D
Látod, fikás? Ez a leak!
Ha a korcs arra fanyalodik, hogy magyar helyekre is jelentkezzen, akkor tényleg nagy gáz van. Azt nehezebben tudja eladni az AMS-nek, már ha el tudja egyáltalán, ő maga pedig, ha véletlenül felvennék (*pr*), nem tudna magyar számlaszámot adni, mert repül rá az egyelőre csak navos inkasszó.
Elég reális, amit meg merek osztani: nem echte magyar cég, de magyar leány. A bérigény egyébként nagyjából egyezik azzal amit a német és osztrák gányoldákról próbál lehúzni, és mivel maga a cég amúgy multi lehetne is esélye megkapni, csak sajnos ez a cég éppen próbálkozik javítani a hiring folyamatain úgyhogy bár a kezdeti elbeszélgetés nem sikerült bántóan szarul(nem, a HR sajnos nem kifejezetten kompetens), vannak viszont külső szakmai konzultánsok akik figyelik a folyamatot és beavatkoznak ha balfaszságot érzékelnek.
És az egész kárpis ügy kb annyiba került mint endre tullap lekérése.
Nagyon nevetek.
De endre azt hitte,hogy az a cím csak egy vicc, ezért kirakta egy átlagban 250 látogatóval rendelkező fórumra.
Ezt azért mégse
Haha, akkor lehet, hogy ezért villogott annyira, hogy vissza kell jutnia német nyelvterületre szaunázgatni, mert már a markában érzett egy magyar szerződést.
Na tessék, megint nagyon hamar lebukott, hogy kamuzgatott.
Amúgy nem nagy élmény, pár éve már találkoztunk egyszer, akkor még corporate melós voltam én is, és az volt a nagy terv hogy osztrák irodát nyitunk ahova kellett volna egy erős tech lead hogy majd maga köré építsen egy combos csapatot. Ott is átcsúszott a HR körön, de a technikai körről kivágtuk a faszba. Fun fact egyébként, hogy egy ex-solarysos srác lett a befutó. No persze ez még az előtt volt hogy endre egyáltalán megtudta volna hogy létezik ez a cég, de szerintem vicces.
Döbbenetes egyébként, hogy ilyen pozíciókra jelentkezik évtizedes, elavult technológiákkal és általában is annyi tudással, mint az övé.
Azt sem tudja, hogy miről szól egy tech lead pozíció. Vagy egy tudományos segédmunkatárs, ahova szintén beadta. Mindig ezen lovagolok, de nem tudom túltenni magam rajta. Nem is értem, hogy terapeutának meg iskolai tanárnak miért nem jelentkezik. Kb. annyira van köze ezekhez, mint egy tech lead pozihoz.
gondolom az anyjáéval próbálna türkközni, de úgyis utóléri a letiltás pár hónap múlva; mondjuk úgyse gondolkodik sokat előre...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
hogy ment át a HR-en? (írtam Neked mailt, majd kukk meg, nszksz!)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Amúgy ebben nem egyedülálló amit csinál sajnos, kurvasokan adják be azon az alapon hogy hátha bejön, aztán meg csodálkoznak hogy az interjún nem az ezredik fizzbuzzt kell lekódolni, hanem mondjuk system design van meg szituációs játék. És ami mégrosszabb, elég gyakran be is jön, endrének persze angyalszárny, egy szakmailag nulla tech leadnek kell hogy legalább karizmatikus legyen. Két lába van ennek a pozíciónak és ha egyik sincs meg, akkor még a legkreténebb multi is kiszórja.
Hát figyu, hallottam már a mítoszt a kompetens HR-esről, de még nem láttam(no offense). Már bedobtam a bullshit alarmot a CV miatt, de ettől még engedhetik továbbmenni(sztem nem fogják), legkésőbb a 3. körön viszont úgyis találkoznánk, akkor meg vége a könyvnek.
mndjuk nem is értem, ha HR-es nem IT-s, akkor miért nem ül mellette valaki, aki ért hozzá...
A HR kör itt előszűrés, ha mindig beültetsz a HR-es mellé egy szakembert is, az mindenkinek fáj mert kurvasok a jelentkező. Azzal hogy átmegy a HR körön, IT-ban csak annyit bizonyít hogy be tudja magáról hazudni a kissé együgyü programozó imidzset. Nem néztem mikorra van kiírva a technikai köre, tippre jövőhéten lehet valamikor, már most szólok hogy arról nem lesz azonnal info mert a saját kredibilitásommal játszanék, viszont pár hét múlva amikor már kihűlt akkor beszámolok természetesen csak nagy vonalakban.
még ha nem is ül mellette szaki, endrére csak rá kell nézni...
egen... na erre mondom hogy hallottam már a mítoszt a kompetens HR-esről. Mert nem kell hogy IT-ban otthon legyen, de azért az elmebeteg veknifejet nem kiszúrni, az nekem nem áll össze. Persze lehet hogy torz az értékítéletem, elvégre én már figyelem endrét egy ideje, pontosan értem és látom mit kommunikál a csúf jávorszarvas fejével, de ha valaki olyannal beszél aki még nem ismeri, pláne videohívásban ahol nem látszik a teljes testbeszéd, és nem érződik az az ocsortány alkoholszag ami árad belőle, hát, még így sem biztos hogy értem hogy engedik át... de valahogy átengedik.
Endre, Laura horoszkópja szerint ahogy látom nem is skorpió hanem rák , lényegtelen is de egy zenére tátogó videóra akadtál ki?:D
Beírni a nevét a google be nem agysebészet, de a legtöbb szarik mindenre.
Viszont az jutott eszembe, hogy lehet, hogy ez most azért a magyar mulihoz jelentkezik, mert tudja (vagy sejti), hogy erkölcsi fog kelleni, és azt Ausztriában már nem tud szerezni? Aztán ha kap ajánlatot, akkor megpróbálná átsírni magát az osztrák részleghez?
A multik gyakran kérnek erkölcsit, nem?
Nálam eddig az összes kért.
mindig kérnek, de ez a folyamat vége szokott lenni, és ha amúgy perfect fit, akkor a nem tiszta erkölcsit is áteröltetik.
Es akkor itt az ujabb bizonyitek arra nezve, h ki all a narancssarga nick mogott.
Nem hiszem, h sokan lekertek volna ezt az infot ebben az idointervallumban.
Balfasz.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Kövezzetek meg nyugodtan és mehet a mínusz. De Laura tényleg sírt? Vagy liveban volt ez és random lelépett? Lemaradtam,meló is volt
Azért még éltet a remény, hogy nem csak az van az erkölcsijében, hogy "hamis magánokirat felhasználása", hanem hogy "CV-hamisítás" vagy "hamis munkaigazolás felhasználása".
Azon azért már talán egy Atoshoz hasonló kretén cég is elgondolkodna, amelyik gond nélkül felvette diploma nélkül, pedig az álláskiírásban benne volt, hogy az kell.
*retkesebb "nő"
5x buktál jogsin, páv-on is megbuktál, ahol reflex és pszichológiai vizsgálat van, te tipikusan az az 1% vagy, akinek soha nem lesz jogsija. Egyszerűen azért mert degenerált vagy és veszélyes a közösségi közlekedésben
ebéd-előfizetés! xD
Sot, van hogy egy projekt elott kulon is kernek. Bevett gyakorlat hogy mielott egy kulfoldi customer hozza enged barkit a rendszerehez, leveret egy teljes kor vettinget, aminek resze az erkolcsi is. Nem lesz gyanus hogy a bolond egy masik orszagba jar erkolcsiert :)
A munka nem megoldás.
Teli van az is buzikkal, meg tranyókkal, persze, hogy Endre nézi.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Vagyis az interjúk egy részét eleve a trollok szervezik?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Hát igen a legtöbb hr-es fő képessége, hogy kikérdezi a cv-det aztán ha vannak benne lyukak arra valami koherens magyarázatot kér.
Ezekre a tucat hr-es kérdésekre már tényleg csuklóból válaszol a fogykos. Azért ne felejtsük el, hogy valószínű több állásinterjún vett részt egyedül mint az IT-s trollok együtt valaha.
Ha nem lenne full gyökér indíthatna egy vállalkozást, ami penetration teszteli a HRes rendszereket.
puskapoj
Te hülye idióta faszkalap ezt a gádzsit ismerem személyesen akiről vannak a képek.Mi a fasz köze van hozzá?
Ekkora egy balfasz geci vagy?xDDDDDD
Punszisza a lekjopp!
Fele legalább igazxD
Punszisza a lekjopp!
Évente van néhány ingyenes lekérdezés, nem?
Azokat mire lőtted el, kit stalkoltál, te vén buzi?
Jenes, Tibor, Laumó stb
Már annyira nem érdekli semmi, hogy el sem olvassa, mire jelentkezik, a lényeg az, hogy valami IT-s cucc legyen. Ezekre adja be százával a masni cv-t, aztán a nagy számok törvénye alapján majd csak összejön valami, jellemzően ilyen GVS, meg Solarys szintű gányoldák.
Rendszeresen csekkolja a púpszászi putrit, mert retteg, hogy a Golda eladja a trolloknak a favellát :D
S01E02 : Mi fany a tyáskmbany?
Spojler!!! ( sört)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kedvenc színe a babakék!
Jaja, mondjuk a GVS más volt, ott tényleg megfingatták a púpját, teljesítményt is elvártak, bár ettől hiába…
Ők kaptak talán legjobban képet arról, milyen is Endrével "dolgozni", ez a baromállat mosdatlanul, büdösen, zsíros-kócos "hajjal" és totál bebaszva ment be minden nap.
Amikor már érezte, hogy nem lesz ez jó, akkor tette közzé, hogy egy magyarul beszélő embert zaklat az aulában, a lift melletti GVS logót is direkt hagyta benne a felvételben, bár mire beért volna a tényfeltárás megszabadultak tőle pont a szülinapján... :D
Annyira aranyos, hogy rácsodálkozol régi dolgokra :D
TC-n van két videó arról, hogy oda milyen állapotban járt be.
trashcity.net/video/6826
trashcity.net/video/6827
És ez másfél éve volt, azóta csak romlott a helyzet.
mostani szemmel nézve ez a név szó szerint az egyik legundorítóbb, a gyagyást az általa "evés"-nek nevezett szenvedés közben nézni iszonyú gusztustalan
"nincsenek igazából tisztában azzal, hogy ki is vagyok én és hogy mi mindent tettem korábban a nemzetemért"
még öt évvel ezelőtt is pontosan tudta mindenki hogy egy csőbuzi munkakerülő volt, aki átveri a munkáltatóit, a kolosy térről, recskaboyról, a rendőrlistáról, Bándy Katáról nem is beszélve
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Mert, mit tett a nemzetéért? :D
Mintha bármiben bárhol is tényezö lett volna :D
Már csak ebböl is tökéletesen levehetö, hogy elmebeteg.
Amíg Sneci csendben van/érdektelen contentet tol, addig inkább nézegetem a régi kommentjeit/"archív" videóit
Szejinytyem eszt is a mejszi pofásztya ki!
Vagy csak somolyogtak, hogy na itt van ez a fogatlan cigány gyerek biztos behülyítette fasszal ezt a szerencsétlen vén buzit.
Na meg amikor megkóstolta a gyagya, és látszott a fején, hogy legszívesebben kiköpné az egészet, de egy kényszeredett nyelés után odamondta a pincéreknek, hogy “tökéletes”, mintha gasztronómiai szakértő lenne :D
Ám ha már szegedre járkáltál te vén buzi, megkóstoltál egyszer is egy jó halászlevet? Kétlem.
Szegeden olyan nincs , hogy jó halászlé
Tehát eddig azért vettek fel mindenkit, mert hálóval kellett embert fogni, tehát a kevés utcáról beeső silány emberanyagból kellett valamit, egy jobbat, igéretesebbet megfogni....
most meg azért, mert kurvasok a jelentkezés, és jaj mennyi erőforrást köt le, emészt fel betölteni ezeket a pozikat.
Na, itt kellene konferenciát szervezni az összes CEO-nak SoDiról, és tételesen kimutatni, mekkora kár éri a céget ezzel a hozáállásal, nem csak bérköltség oldalon ,hogy kapja a fizetését a tetű a semmire, de az elmaradt haszon, a kisiklott projekt, a céges image sérülése... mindez megtörtént már a esetében többször is.
Ráadásul ez a hozáállás egy zombimunkaerő piacot hoz létre, mert biztos vagyok benne, hogy minden esetben amikor ez a féreg dokumentációkat olvasgatott hónapokig, lett volna nála megfelelőbb, valóban normális, valamit legalább igyekvő, alapszinten használható ember ugyanarra a helyre, ugyanazért a pénzért.
Ráadásul ez a hozáállás egy zombimunkaerő piacot hoz létre
Nyugi, az van.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Szóval te is olyan barbár vagy, aki tésztát tesz a halászlébe?
Az a 2 pincér v 3,végtelenül proli volt.illett endreekhez
Szerző:
Golda Bank
Aug 11, 2024 23:34:15
Válasz
(21)
A ma éjszakai/holnap hajnali troll hívásokért darabonként 5000 Ft-tal nő a tartozásod!
Aug 11, 2024 23:34:15
féregnyulvány
(
x7)
Aug 11, 2024 23:36:01
x7)
atom részeg
még lenyom 3-5 sört és döglik 3 percen belül ahogy elkezdi a sorozatot
álmodj támadü skoriókkal te elmebeteg zaklató buzikurva
még lenyom 3-5 sört és döglik 3 percen belül ahogy elkezdi a sorozatot
álmodj támadü skoriókkal te elmebeteg zaklató buzikurva
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Aug 11, 2024 23:36:17
x7)
annyi komment jött hogy azt hittem minimum megverték, erre csak őrjöng a home officeból ez a putris vén buzi
le vagy tiltva, kurva anyád
40_éves_junior
(
x6)
Aug 11, 2024 23:36:30
x6)
Amúgy hogy mennek az interjúid gyagyás? Hallom már magyar cégekkel is próbálkozol.
rezsidémon
(
x8)
Aug 11, 2024 23:36:34
x8)
A rangsorban/ranglétrán akkor még Jutka is feletted áll agyilag és emberileg?
Hiszen még ő is normálisabban ír nálad.
És a trashkarácsonynál is ő hajolt le hozzád (nem a tibor, még véletlenül sem) amikor levetetted magad a földre a Keletinél!
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Hiszen még ő is normálisabban ír nálad.
És a trashkarácsonynál is ő hajolt le hozzád (nem a tibor, még véletlenül sem) amikor levetetted magad a földre a Keletinél!
ascites
(
x57)
Aug 11, 2024 23:36:49
x57)
Lamantin, szerintem kérd meg holnap az anyukádat, hogy hívja fel Goldát és kérdezze meg, hogy mit kellene csinálni az elmebeteg fiacskájával, mert zaklatja.
Golda szokta szeretni, mikor a kortársai tényfeltárnak.
nabejj
(
x3)
Aug 11, 2024 23:36:51
x3)
Jó hogy nem baszod el az egész nyaradat a szegedi kurvákra:))
irodalmi szófordulatokkal beszél
ascites
(
x57)
Aug 11, 2024 23:37:27
x57)
Amúgy hogy mennek az interjúid gyagyás? Hallom már magyar cégekkel is próbálkozol.
Info info? Van CV?
linziasztal01
(
x78)
Aug 11, 2024 23:37:39
x78)
Lamantin, szerintem kérd meg holnap az anyukádat, hogy hívja fel Goldát és kérdezze meg, hogy mit kellene csinálni az elmebeteg fiacskájával, mert zaklatja.
Na ez igen! Ez remek kontent lenne.
Tolni kell a kontentot, he!
Hahó
(
x136)
Aug 11, 2024 23:38:41
x136)
ezen hangosan felnevettem!
ezt még gyorsabban meg fogom találni.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 11, 2024 23:38:44
x6)
Info info? Van CV?
lényegtelen1234
Aug 11, 2024 23:39:28
Na jó, aki betippelte az Esernyő Akadémia 4. évadát, jól tippelt ma.
Csá.
Csá.
ezért szopni fogsz kis geci. majd lekonyul a picsa szád te kurva.
Aug 11, 2024 23:39:28
Zsibuci
(
x5)
Aug 11, 2024 23:39:36
x5)
Buzi dolog? Akkor Endrének tuti hogy köze van hozzá!
linziasztal01
(
x78)
Aug 11, 2024 23:40:06
x78)
Melyik magyar cégnél próbálkozol, Endre?
Posta?
Posta?
DB maintenance/backup
Aug 11, 2024 23:40:32
Aug 11, 2024 23:40:32
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 11, 2024 23:41:30
x21)
Micsoda leakelések mentek a jogászistentől, Gáspár Laci már tervezi a visszavonulást, Lilla meg mindjárt ugrik Tajgi után.
Te utolsó szerencsétlen magányos nyomorék.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Te utolsó szerencsétlen magányos nyomorék.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 11, 2024 23:42:31
x6)
Mik nem vannak... :D :D
linziasztal01
(
x78)
Aug 11, 2024 23:42:38
x78)
Most sakkozós youtube videókat néz egyébként.
Golda nyitás: Vödör víz a gyerek pofájába!
Világhírű!
Golda nyitás: Vödör víz a gyerek pofájába!
Világhírű!
hejneken
(
x3)
Aug 11, 2024 23:42:54
x3)
ez is anyád hibája Endre?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 11, 2024 23:42:59
x21)
Gyagyás viccen kívül mehetne a Neptun rendszerhez gányolni, esetleg TO-s bácsinak.
Megfelelően kvalifikált ezen folyamatok elvégzéséhez.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Megfelelően kvalifikált ezen folyamatok elvégzéséhez.
Sörike
(
x3)
Aug 11, 2024 23:43:17
x3)
csak el kellene vágni a netkábelt :D
Gecis hányós lavór
Púpszászi napelem
(
x13)
Aug 11, 2024 23:46:15
x13)
Golda Bank
Aug 11, 2024 23:46:24
csak el kellene vágni a netkábelt :D
Aug 11, 2024 23:46:24
Sörike
(
x3)
Aug 11, 2024 23:48:02
x3)
A macskaólat sosem zárja
hejneken
(
x3)
Aug 11, 2024 23:48:25
x3)
tyodika
Aug 11, 2024 23:49:24
etyek bejelátnak!!!!!!!!
Aug 11, 2024 23:49:24
ascites
(
x57)
Aug 11, 2024 23:53:37
x57)
Úristen, ez hatalmas! Kicsit féltem, hogy csak random találgatás, de ezek szerint nem :D
Látod, fikás? Ez a leak!
Ha a korcs arra fanyalodik, hogy magyar helyekre is jelentkezzen, akkor tényleg nagy gáz van. Azt nehezebben tudja eladni az AMS-nek, már ha el tudja egyáltalán, ő maga pedig, ha véletlenül felvennék (*pr*), nem tudna magyar számlaszámot adni, mert repül rá az egyelőre csak navos inkasszó.
Ezt ne_ezt ne_ezt ne
Aug 11, 2024 23:53:52
Ezt azért mégse
Aug 11, 2024 23:53:52
EasybankosPedo
(
x23)
Aug 12, 2024 00:00:30
x23)
Foglaljuk akkor össze, hogy mi történt itt ma este. Tibi felhívta Goldát, hogy pimaszkodjon vele, ezért az elmebeteg nekitámadt a lamantinak, kezdetbe vizes putykaporal, majd elövette a gecigránátót és besétált vele a faszerdőbe!
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 12, 2024 00:03:29
x6)
Elég reális, amit meg merek osztani: nem echte magyar cég, de magyar leány. A bérigény egyébként nagyjából egyezik azzal amit a német és osztrák gányoldákról próbál lehúzni, és mivel maga a cég amúgy multi lehetne is esélye megkapni, csak sajnos ez a cég éppen próbálkozik javítani a hiring folyamatain úgyhogy bár a kezdeti elbeszélgetés nem sikerült bántóan szarul(nem, a HR sajnos nem kifejezetten kompetens), vannak viszont külső szakmai konzultánsok akik figyelik a folyamatot és beavatkoznak ha balfaszságot érzékelnek.
Balek fasz
Aug 12, 2024 00:05:41
Foglaljuk akkor össze, hogy mi történt itt ma este. Tibi felhívta Goldát, hogy pimaszkodjon vele, ezért az elmebeteg nekitámadt a lamantinak, kezdetbe vizes putykaporal, majd elövette a gecigránátót és besétált vele a faszerdőbe!
És az egész kárpis ügy kb annyiba került mint endre tullap lekérése.
Nagyon nevetek.
Aug 12, 2024 00:05:41
Ezt ne_ezt ne_ezt ne
Aug 12, 2024 00:08:32
De endre azt hitte,hogy az a cím csak egy vicc, ezért kirakta egy átlagban 250 látogatóval rendelkező fórumra.
Aug 12, 2024 00:08:32
ascites
(
x57)
Aug 12, 2024 00:16:32
x57)
Haha, akkor lehet, hogy ezért villogott annyira, hogy vissza kell jutnia német nyelvterületre szaunázgatni, mert már a markában érzett egy magyar szerződést.
Na tessék, megint nagyon hamar lebukott, hogy kamuzgatott.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 12, 2024 00:20:47
x6)
Amúgy nem nagy élmény, pár éve már találkoztunk egyszer, akkor még corporate melós voltam én is, és az volt a nagy terv hogy osztrák irodát nyitunk ahova kellett volna egy erős tech lead hogy majd maga köré építsen egy combos csapatot. Ott is átcsúszott a HR körön, de a technikai körről kivágtuk a faszba. Fun fact egyébként, hogy egy ex-solarysos srác lett a befutó. No persze ez még az előtt volt hogy endre egyáltalán megtudta volna hogy létezik ez a cég, de szerintem vicces.
ascites
(
x57)
Aug 12, 2024 00:32:07
x57)
Amúgy nem nagy élmény, pár éve már találkoztunk egyszer, akkor még corporate melós voltam én is, és az volt a nagy terv hogy osztrák irodát nyitunk ahova kellett volna egy erős tech lead hogy majd maga köré építsen egy combos csapatot. Ott is átcsúszott a HR körön, de a technikai körről kivágtuk a faszba.
Döbbenetes egyébként, hogy ilyen pozíciókra jelentkezik évtizedes, elavult technológiákkal és általában is annyi tudással, mint az övé.
Azt sem tudja, hogy miről szól egy tech lead pozíció. Vagy egy tudományos segédmunkatárs, ahova szintén beadta. Mindig ezen lovagolok, de nem tudom túltenni magam rajta. Nem is értem, hogy terapeutának meg iskolai tanárnak miért nem jelentkezik. Kb. annyira van köze ezekhez, mint egy tech lead pozihoz.
halászlé
(
x24)
Aug 12, 2024 00:32:15
x24)
Látod, fikás? Ez a leak!
Látod, fikás? Ez a leak!
gondolom az anyjáéval próbálna türkközni, de úgyis utóléri a letiltás pár hónap múlva; mondjuk úgyse gondolkodik sokat előre...
halászlé
(
x24)
Aug 12, 2024 00:33:59
x24)
40_éves_junior
(
x6)
Aug 12, 2024 00:36:01
x6)
Amúgy ebben nem egyedülálló amit csinál sajnos, kurvasokan adják be azon az alapon hogy hátha bejön, aztán meg csodálkoznak hogy az interjún nem az ezredik fizzbuzzt kell lekódolni, hanem mondjuk system design van meg szituációs játék. És ami mégrosszabb, elég gyakran be is jön, endrének persze angyalszárny, egy szakmailag nulla tech leadnek kell hogy legalább karizmatikus legyen. Két lába van ennek a pozíciónak és ha egyik sincs meg, akkor még a legkreténebb multi is kiszórja.
KicsiNéző
(
x13)
Aug 12, 2024 00:38:32
x13)
Valóban elég sokszor bejön sajnos - az interjúzás is egy skill.
Mi is felvettünk egy csávót aki jól interjúzott, és bele is kérdeztünk, szépen elmagyarázott data pipeline designokat, mit csinált, stb.
Kapott egy lead pozíciót.
Hetek után kiderült, hogy egy for ciklussal bajai vannak, és csak beszélni tud róla - de nem ért semmihez, junioroknak kellett neki segíteni, amíg ki nem basztuk.
Konkrétan röhejes volt.
Sajnos HR miatt nem tudunk házit adni (don't even get me started).
Mi is felvettünk egy csávót aki jól interjúzott, és bele is kérdeztünk, szépen elmagyarázott data pipeline designokat, mit csinált, stb.
Kapott egy lead pozíciót.
Hetek után kiderült, hogy egy for ciklussal bajai vannak, és csak beszélni tud róla - de nem ért semmihez, junioroknak kellett neki segíteni, amíg ki nem basztuk.
Konkrétan röhejes volt.
Sajnos HR miatt nem tudunk házit adni (don't even get me started).
40_éves_junior
(
x6)
Aug 12, 2024 00:48:06
x6)
Hát figyu, hallottam már a mítoszt a kompetens HR-esről, de még nem láttam(no offense). Már bedobtam a bullshit alarmot a CV miatt, de ettől még engedhetik továbbmenni(sztem nem fogják), legkésőbb a 3. körön viszont úgyis találkoznánk, akkor meg vége a könyvnek.
halászlé
(
x24)
Aug 12, 2024 00:51:40
x24)
mndjuk nem is értem, ha HR-es nem IT-s, akkor miért nem ül mellette valaki, aki ért hozzá...
40_éves_junior
(
x6)
Aug 12, 2024 00:56:52
x6)
A HR kör itt előszűrés, ha mindig beültetsz a HR-es mellé egy szakembert is, az mindenkinek fáj mert kurvasok a jelentkező. Azzal hogy átmegy a HR körön, IT-ban csak annyit bizonyít hogy be tudja magáról hazudni a kissé együgyü programozó imidzset. Nem néztem mikorra van kiírva a technikai köre, tippre jövőhéten lehet valamikor, már most szólok hogy arról nem lesz azonnal info mert a saját kredibilitásommal játszanék, viszont pár hét múlva amikor már kihűlt akkor beszámolok természetesen csak nagy vonalakban.
halászlé
(
x24)
Aug 12, 2024 00:59:45
x24)
40_éves_junior
(
x6)
Aug 12, 2024 01:09:39
x6)
egen... na erre mondom hogy hallottam már a mítoszt a kompetens HR-esről. Mert nem kell hogy IT-ban otthon legyen, de azért az elmebeteg veknifejet nem kiszúrni, az nekem nem áll össze. Persze lehet hogy torz az értékítéletem, elvégre én már figyelem endrét egy ideje, pontosan értem és látom mit kommunikál a csúf jávorszarvas fejével, de ha valaki olyannal beszél aki még nem ismeri, pláne videohívásban ahol nem látszik a teljes testbeszéd, és nem érződik az az ocsortány alkoholszag ami árad belőle, hát, még így sem biztos hogy értem hogy engedik át... de valahogy átengedik.
-
Aug 12, 2024 01:13:15
Erről a műsírásról pedig csak annyit, hogy alig két napja egy kollázsban saját magadat nevezted "babaarc mögé rejtett skopiónak"ű
Na, pont ekként kezellek.
Támadü skorióként.
Na, pont ekként kezellek.
Támadü skorióként.
Endre, Laura horoszkópja szerint ahogy látom nem is skorpió hanem rák , lényegtelen is de egy zenére tátogó videóra akadtál ki?:D
Aug 12, 2024 01:13:15
ascites
(
x57)
Aug 12, 2024 01:18:13
x57)
egen... na erre mondom hogy hallottam már a mítoszt a kompetens HR-esről. Mert nem kell hogy IT-ban otthon legyen, de azért az elmebeteg veknifejet nem kiszúrni, az nekem nem áll össze.
Viszont az jutott eszembe, hogy lehet, hogy ez most azért a magyar mulihoz jelentkezik, mert tudja (vagy sejti), hogy erkölcsi fog kelleni, és azt Ausztriában már nem tud szerezni? Aztán ha kap ajánlatot, akkor megpróbálná átsírni magát az osztrák részleghez?
KicsiNéző
(
x13)
Aug 12, 2024 01:20:27
x13)
Nálam eddig az összes kért.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 12, 2024 01:28:43
x6)
mindig kérnek, de ez a folyamat vége szokott lenni, és ha amúgy perfect fit, akkor a nem tiszta erkölcsit is áteröltetik.
démondémon
(
x2)
Aug 12, 2024 01:37:34
x2)
Fikas, kar, h annyira szarkesz vagy, h epp atalszol egy tok jo kis leakelgetest :)
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
démondémon
(
x2)
Aug 12, 2024 01:39:37
x2)
Most fizettem ezért a szarért, hogy ellenőrizzem, nem kamu-e 4800 forintot, és NEM, nem az :))))))))))))))))))))
Es akkor itt az ujabb bizonyitek arra nezve, h ki all a narancssarga nick mogott.
Nem hiszem, h sokan lekertek volna ezt az infot ebben az idointervallumban.
Balfasz.
Szolnoki troll
Aug 12, 2024 01:44:48
Fikas, kar, h annyira szarkesz vagy, h epp atalszol egy tok jo kis leakelgetest :)
Kövezzetek meg nyugodtan és mehet a mínusz. De Laura tényleg sírt? Vagy liveban volt ez és random lelépett? Lemaradtam,meló is volt
Aug 12, 2024 01:44:48
ascites
(
x57)
Aug 12, 2024 02:02:38
x57)
Azért még éltet a remény, hogy nem csak az van az erkölcsijében, hogy "hamis magánokirat felhasználása", hanem hogy "CV-hamisítás" vagy "hamis munkaigazolás felhasználása".
Azon azért már talán egy Atoshoz hasonló kretén cég is elgondolkodna, amelyik gond nélkül felvette diploma nélkül, pedig az álláskiírásban benne volt, hogy az kell.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 12, 2024 02:04:44
x45)
Endre, tényleg igaz, hogy a 47 interjú egyikén a HR-es pszichológiai teszt címén, megkért hogy adj ki majom hangokat, majd azt mondta hogy az és a programozási képességeid alapján napi 5 banán díjazással szívesen alkalmaznának? xd
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
-
Aug 12, 2024 02:49:04
A legtöbb tranyónak van egy mély hangja, ami buzissá teszi, ha beszél. Mercinél el nincs. Ő simán lehetne egy rekedtesebb nő.
*retkesebb "nő"
Aug 12, 2024 02:49:04
-
Aug 12, 2024 02:52:47
Miután a Solaryt szerintem ő dumálta ki, Pesten lennénk egy albiban, és lenne jogsim, mert nem őrölt volna fel az egész történet, és tudtam volna a vezetésre koncentrálni.
5x buktál jogsin, páv-on is megbuktál, ahol reflex és pszichológiai vizsgálat van, te tipikusan az az 1% vagy, akinek soha nem lesz jogsija. Egyszerűen azért mert degenerált vagy és veszélyes a közösségi közlekedésben
Aug 12, 2024 02:52:47
-
Aug 12, 2024 02:56:04
trashcity.net/video/6286/sodi-úgy-néz-ki-merci-már-nem-fog-ide-jönni-az-ebédért-soha-hehehe
Igen nagyon hiányzott akkoriban. Látjuk.
höhöhöhö :D
Igen nagyon hiányzott akkoriban. Látjuk.
höhöhöhö :D
ebéd-előfizetés! xD
Aug 12, 2024 02:56:04
MaxPayne
(
x24)
Aug 12, 2024 03:10:52
x24)
Miert van az Stoki, hogy te tenyleg keptelen vagy barmibol is tanulni?
3 oras sorike utani hanyas megvolt?
Az 5 millios troll banoval egyutt mennyi most az osszadossagod?
3 oras sorike utani hanyas megvolt?
Az 5 millios troll banoval egyutt mennyi most az osszadossagod?
kripli figyelő
(
x12)
Aug 12, 2024 03:54:35
x12)
Aug 12, 2024 03:54:35
vannak viszont külső szakmai konzultánsok akik figyelik a folyamatot és beavatkoznak ha balfaszságot érzékelnek.
Milyen finom megfogalmazása a trolloknak. Aug 12, 2024 03:54:35
miskolcigány
(
x5)
Aug 12, 2024 05:45:33
x5)
Sot, van hogy egy projekt elott kulon is kernek. Bevett gyakorlat hogy mielott egy kulfoldi customer hozza enged barkit a rendszerehez, leveret egy teljes kor vettinget, aminek resze az erkolcsi is. Nem lesz gyanus hogy a bolond egy masik orszagba jar erkolcsiert :)
Endre priusza
(
x11)
Aug 12, 2024 06:02:49
x11)
Na jó, aki betippelte az Esernyő Akadémia 4. évadát, jól tippelt ma.
Csá.
Csá.
Teli van az is buzikkal, meg tranyókkal, persze, hogy Endre nézi.
Endre priusza
(
x11)
Aug 12, 2024 06:03:44
x11)
Endre, tényleg igaz, hogy a 47 interjú egyikén a HR-es pszichológiai teszt címén, megkért hogy adj ki majom hangokat, majd azt mondta hogy az és a programozási képességeid alapján napi 5 banán díjazással szívesen alkalmaznának? xd
Vagyis az interjúk egy részét eleve a trollok szervezik?
Dörpepúp
(
x7)
Aug 12, 2024 06:16:49
x7)
Hogy is mondtad gyagyás? Ki az aki nem képes helyesen írni, pedig még a jutkadémon is képes rá?
Ezek a kedvenc évadaim, amikor szájonszarod magad félnaponta.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
MaxPayne
(
x24)
Aug 12, 2024 06:21:09
x24)
Hogy is mondtad gyagyás? Ki az aki nem képes helyesen írni, pedig még a jutkadémon is képes rá?
Óránként képes ilyenkor többször is szájbaszarnia magát. Imádja, na. Majd a börtönben is mások is szájba fogják szarni. És verni is. Ezek a kedvenc évadaim, amikor szájonszarod magad félnaponta.
D_Dezső
(
x29)
Aug 12, 2024 06:39:03
x29)
egen... na erre mondom hogy hallottam már a mítoszt a kompetens HR-esről. Mert nem kell hogy IT-ban otthon legyen, de azért az elmebeteg veknifejet nem kiszúrni, az nekem nem áll össze.
Hát igen a legtöbb hr-es fő képessége, hogy kikérdezi a cv-det aztán ha vannak benne lyukak arra valami koherens magyarázatot kér.
Ezekre a tucat hr-es kérdésekre már tényleg csuklóból válaszol a fogykos. Azért ne felejtsük el, hogy valószínű több állásinterjún vett részt egyedül mint az IT-s trollok együtt valaha.
cucksodi
(
x3)
Aug 12, 2024 06:50:58
x3)
Ha nem lenne full gyökér indíthatna egy vállalkozást, ami penetration teszteli a HRes rendszereket.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 12, 2024 07:15:52
x17)
Ez meg (a háttérben) véletlenül sem a Laura lakása, ahol előtérben az ő feltört tabletje van.
Te hülye idióta faszkalap ezt a gádzsit ismerem személyesen akiről vannak a képek.Mi a fasz köze van hozzá?
Ekkora egy balfasz geci vagy?xDDDDDD
D_Dezső
(
x29)
Aug 12, 2024 07:36:14
x29)
Figyelj már Endre!
Neked nem a Kurultajon kellett volna lenned hétvégén a többi retard jobbossal?!
Helyette a Zsigeten lődörögtél és női parókában illegetted magad a tiktokon … Látod, ezt már 2008 körül is mindenki vágta, hogy csak egy retardált homokos vagy.
Neked nem a Kurultajon kellett volna lenned hétvégén a többi retard jobbossal?!
Helyette a Zsigeten lődörögtél és női parókában illegetted magad a tiktokon … Látod, ezt már 2008 körül is mindenki vágta, hogy csak egy retardált homokos vagy.
halottpiton
(
x4)
Aug 12, 2024 07:44:25
x4)
endre!
Arról loopoltál év elején, hogy neked legalább lesz jogsid, a faszpinás tripperes kurvádnak pedig soha nem lesz jó térde.
Hogy áll a projekt?
aki nem hitelképes az nem ember
Arról loopoltál év elején, hogy neked legalább lesz jogsid, a faszpinás tripperes kurvádnak pedig soha nem lesz jó térde.
Hogy áll a projekt?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 12, 2024 07:46:22
x17)
endre!
Hogy áll a projekt?
Hogy áll a projekt?
Fele legalább igazxD
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 12, 2024 08:00:11
x7)
Jól eltűntél hirtelen te féreg, betalált a melócsás dolog? XD
Pedig ez lesz Endre, nem tudsz már elbújni.
A jó portás csak baszik!
Pedig ez lesz Endre, nem tudsz már elbújni.
-
Aug 12, 2024 08:22:12
Na tudunk indulni szegedre sodrák?
Aug 12, 2024 08:22:12
sörtötbontok
(
x8)
Aug 12, 2024 08:25:26
x8)
Most fizettem ezért a szarért, hogy ellenőrizzem, nem kamu-e 4800 forintot
-
Aug 12, 2024 08:33:27
Jenes, Tibor, Laumó stb
Aug 12, 2024 08:33:27
Szegedi Ütölőtábla
Aug 12, 2024 08:46:38
Már annyira nem érdekli semmi, hogy el sem olvassa, mire jelentkezik, a lényeg az, hogy valami IT-s cucc legyen. Ezekre adja be százával a masni cv-t, aztán a nagy számok törvénye alapján majd csak összejön valami, jellemzően ilyen GVS, meg Solarys szintű gányoldák.
Aug 12, 2024 08:46:38
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 12, 2024 08:50:02
x12)
Most, hogy nagyjából kijózanodtál, tudunk indulni a reggeli sörikéző bécsi flokkal, amiben békejobbot nyújtasz és nem gyakorolsz neveket (kivéve a Viktor, a Viktor hagyjon békén) mielőtt aktiválódík az agresszív porszem / támadü skorió?
Ki az az Endre bácsi?
MaxPayne
(
x24)
Aug 12, 2024 08:50:34
x24)
Rendszeresen csekkolja a púpszászi putrit, mert retteg, hogy a Golda eladja a trolloknak a favellát :D
hitelboy1
(
x2)
Aug 12, 2024 08:52:31
x2)
:DDD mit találtam
TOP 5 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL A SoDI-ról | SoDI szádba rágja S01E01 | Bemutatkozom!
www.youtube.com/watch?v=exozslWZvUo
TOP 5 DOLOG, AMIT NEM TUDTÁL A SoDI-ról | SoDI szádba rágja S01E01 | Bemutatkozom!
www.youtube.com/watch?v=exozslWZvUo
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 12, 2024 08:55:12
x39)
youtube.com/watch?v=exozslWZvUo
S01E02 : Mi fany a tyáskmbany?
Spojler!!! ( sört)
Trollok harca
(
x5)
Aug 12, 2024 08:56:23
x5)
ezeknek a szájhős trasheknek mind az anutája a gyenge pontja..
Miskolci alvósejt
sírógörcs
(
x4)
Aug 12, 2024 08:57:04
x4)
ezeknek a szájhős trasheknek mind az anutája a gyenge pontja..
Kedvenc színe a babakék!
linziasztal01
(
x78)
Aug 12, 2024 08:57:57
x78)
majd csak összejön valami, jellemzően ilyen GVS, meg Solarys szintű gányoldák.
Jaja, mondjuk a GVS más volt, ott tényleg megfingatták a púpját, teljesítményt is elvártak, bár ettől hiába…
Ők kaptak talán legjobban képet arról, milyen is Endrével "dolgozni", ez a baromállat mosdatlanul, büdösen, zsíros-kócos "hajjal" és totál bebaszva ment be minden nap.
Amikor már érezte, hogy nem lesz ez jó, akkor tette közzé, hogy egy magyarul beszélő embert zaklat az aulában, a lift melletti GVS logót is direkt hagyta benne a felvételben, bár mire beért volna a tényfeltárás megszabadultak tőle pont a szülinapján... :D
hejneken
(
x3)
Aug 12, 2024 09:01:46
x3)
új nap, újabb fókaüvöltés a macskaól tornácán
KicsiNéző
(
x13)
Aug 12, 2024 09:09:13
x13)
Szegedi Ütölőtábla
Aug 12, 2024 09:10:17
trashcity.net/video/6826
trashcity.net/video/6827
Aug 12, 2024 09:10:17
herr_schwechater
(
x8)
Aug 12, 2024 09:17:16
x8)
mostani szemmel nézve ez a név szó szerint az egyik legundorítóbb, a gyagyást az általa "evés"-nek nevezett szenvedés közben nézni iszonyú gusztustalan
"nincsenek igazából tisztában azzal, hogy ki is vagyok én és hogy mi mindent tettem korábban a nemzetemért"
még öt évvel ezelőtt is pontosan tudta mindenki hogy egy csőbuzi munkakerülő volt, aki átveri a munkáltatóit, a kolosy térről, recskaboyról, a rendőrlistáról, Bándy Katáról nem is beszélve
MaxPayne
(
x24)
Aug 12, 2024 09:18:26
x24)
Mert, mit tett a nemzetéért? :D
Mintha bármiben bárhol is tényezö lett volna :D
Már csak ebböl is tökéletesen levehetö, hogy elmebeteg.
hitelboy1
(
x2)
Aug 12, 2024 09:21:43
x2)
Amíg Sneci csendben van/érdektelen contentet tol, addig inkább nézegetem a régi kommentjeit/"archív" videóit
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 12, 2024 09:45:40
x39)
trashcity.net/video/6826
trashcity.net/video/6827
trashcity.net/video/6826
trashcity.net/video/6827
Szejinytyem eszt is a mejszi pofásztya ki!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 12, 2024 09:47:29
x39)
Endre!
Azon gondolkodom, hogy ez az anyuka támadós irány... ez jó neked?
Úgy vettem észre ez ebben a szakmában tabu.
Szerintem ez nagyon rossz irány.
Csak gondoltam szólok.
Azon gondolkodom, hogy ez az anyuka támadós irány... ez jó neked?
Úgy vettem észre ez ebben a szakmában tabu.
Szerintem ez nagyon rossz irány.
Csak gondoltam szólok.
JuDKa
(
x1)
Aug 12, 2024 09:57:51
x1)
Ha már nosztalgiarovat.
Az egyik kedvenc részem az 50000-es hal a szájba, annyira látszik a pincérek fején is, hogy két undorító
buzeráns véglénynek adott az anyuci egy kis pénzt, és most ők bizony felvágnak egy olyan helyen, ahol kb semmi keresnivalójuk nincs. :DDD
Ritka undorító, mikor lehúzza a pálinkát, és közli a picsaszájjal: 'nnahh, mekágyaztunkh a Hh-hhalnak' :DDD
Ám ha már szegedre járkáltál te vén buzi, megkóstoltál egyszer is egy jó halászlevet? Kétlem.
broni ♥
Az egyik kedvenc részem az 50000-es hal a szájba, annyira látszik a pincérek fején is, hogy két undorító
buzeráns véglénynek adott az anyuci egy kis pénzt, és most ők bizony felvágnak egy olyan helyen, ahol kb semmi keresnivalójuk nincs. :DDD
Ritka undorító, mikor lehúzza a pálinkát, és közli a picsaszájjal: 'nnahh, mekágyaztunkh a Hh-hhalnak' :DDD
D_Dezső
(
x29)
Aug 12, 2024 10:01:49
x29)
ők bizony felvágnak egy olyan helyen, ahol kb semmi keresnivalójuk nincs. :DDD
Vagy csak somolyogtak, hogy na itt van ez a fogatlan cigány gyerek biztos behülyítette fasszal ezt a szerencsétlen vén buzit.
Szegedi Ütölőtábla
Aug 12, 2024 10:02:38
Ha már nosztalgiarovat.
Na meg amikor megkóstolta a gyagya, és látszott a fején, hogy legszívesebben kiköpné az egészet, de egy kényszeredett nyelés után odamondta a pincéreknek, hogy “tökéletes”, mintha gasztronómiai szakértő lenne :D
Aug 12, 2024 10:02:38
sírógörcs
(
x4)
Aug 12, 2024 10:11:49
x4)
C64korszak
(
x2)
Aug 12, 2024 10:15:46
x2)
A HR kör itt előszűrés, ha mindig beültetsz a HR-es mellé egy szakembert is, az mindenkinek fáj mert kurvasok a jelentkező.
Tehát eddig azért vettek fel mindenkit, mert hálóval kellett embert fogni, tehát a kevés utcáról beeső silány emberanyagból kellett valamit, egy jobbat, igéretesebbet megfogni....
most meg azért, mert kurvasok a jelentkezés, és jaj mennyi erőforrást köt le, emészt fel betölteni ezeket a pozikat.
Na, itt kellene konferenciát szervezni az összes CEO-nak SoDiról, és tételesen kimutatni, mekkora kár éri a céget ezzel a hozáállásal, nem csak bérköltség oldalon ,hogy kapja a fizetését a tetű a semmire, de az elmaradt haszon, a kisiklott projekt, a céges image sérülése... mindez megtörtént már a esetében többször is.
Ráadásul ez a hozáállás egy zombimunkaerő piacot hoz létre, mert biztos vagyok benne, hogy minden esetben amikor ez a féreg dokumentációkat olvasgatott hónapokig, lett volna nála megfelelőbb, valóban normális, valamit legalább igyekvő, alapszinten használható ember ugyanarra a helyre, ugyanazért a pénzért.
keserke
(
x4)
Aug 12, 2024 10:24:06
x4)
Ráadásul ez a hozáállás egy zombimunkaerő piacot hoz létre
Nyugi, az van.
linziasztal01
(
x78)
Aug 12, 2024 10:25:39
x78)
Felragasztottad a sakk táblákat, fogyatékos?
-
Aug 12, 2024 10:25:49
Szóval te is olyan barbár vagy, aki tésztát tesz a halászlébe?
Aug 12, 2024 10:25:49
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Aug 12, 2024 10:31:39
x7)
Endre, te tudtad, hogy gooner vagy egyébként?
A jó portás csak baszik!
prolipredator
Aug 12, 2024 10:35:38
Ha már nosztalgiarovat.
Az a 2 pincér v 3,végtelenül proli volt.illett endreekhez
Aug 12, 2024 10:35:38
132 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™