Höhöhö, oty egy buzi könyv!
Kizarolag azutan, hogy a nagyfonok, a HRes es a kisfonok is megnezte az endre altal keszitett oktatovideot a jutkarol, a mercikerol, a lamantinrol majd alairtak, hogy endrenek mindig igaza van es video elott elfogadjak az endre altal ajanlott szerzodes modositasokat.
Mert ugye enelkul endre mar nem dolgozik sehol. Ja, es a 64 ezres fizu, tudod. Azt is meg kell beszelni
Ebben eddig lehetett eljutni.
ahhoz is hülye, hogy erre kihasználta volna a péniszgyűrű szövetségét, hogy a csőbuzi jenes a párja, ő meg nőnek érzi magát abban a póthajban
ehelyett az cro-magnoni jenest akarta elküldeni kémkedni a szegedi szvingerbe, és sajnos mindketten tagjai lettek annak a szűk körnek akik utálják a fikást
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
pont néztem konzervet, korai Linzi liveok valamelyike. Akkor is mondta a tranyó hogy Bubuval beszélget, szóval amúgy ez nem volt friss dolog mikor ő dugta. Endi, már akkor is akkora szarvaid voltak mint soha.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
0:05:
youtu.be/P-EIoOFoMhg?si=W2v5A8ApufcBPIXC
Sodrák sokat gyakorolt a fesztiválon.
Fél napig csak férfi hátsókat,szivárványos legyezőket,szőke buzi önmagát filmezte.
Csak, hogy értsd miért kapod a minuszokat:
Ez itt a Sodifórum. Kurvára nem érdekel minket a többi trashretard, kivéve akkor, ha Sodi is jelen van a live-ban.
Szóval ne reklámozd ha nincs ott a Gyagyás, mert nem érdekel.
1.5 millió komment között elfér az, hogy jenes most akarja kibérelni a supot stokitól?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
az időben akkor pont stimmel hogy az első és legintenzivebb szexualis élménye apja tibor nevű csövesével volt.
- Köszönjük szépen. Láthatóan ön egy üldözött, jobb sorsra érdemes fiatalember. Ne aggódjon, mostantól minden rendben lesz. Üljön vissza a gépéhez és olvassa tovább a dokumentációt. És ne aggódjon mindenféle szlovák szobafestők és magánnyomozók miatt, nem fogunk bedőlni nekik.
Állásinterjú speedrun any%
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Te vagy a HR -es, kapsz egy csonagot arról, hogy a frissen felvett arc egy elmebeteg alkoholista, aki erőszakos dühkitörései közben egy demens öregasszonyt sem átall bántalmazni.
Én az ISIS-ban harcoltam, cshaxólok.
Kösz, hogy szóltál. Már nagyon nézem, hogy kit lehetne ráküldeni erre a rohadt kölyökre, ha nem akar fizetni. Egy cigánygaleri pont megfelel.
Kis kezi csókollom Frau golda.
Tessék nyugodtan okos fijját Sztojka vajdaúr TELJES VIDDDELME ALÁ küldeni.
JÓ KIS DZSUKER CSICSKÁT nevel stokiból a báttya.
He?
Tibi + Bálna, Jenes + Samu. Szegény gyagya, mindig kihagyják a buliból.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Annyi penzbol amennyit a herelt ratyira elkoltott, szaz szamra buzulhatott volna; nem veletlen orjong a buzidemon.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Szerintem fejben már minimum 20 módon eltervezte, hogyan öli meg Jutkát. Az az egy videó legalább 5 melóhelyről baszatta ki, + Jovináék buzikommunája, meg amikről nem tudunk.
Jutkának kéne lennie a n1. nemezisnek.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Az egesz sziget lajvnak az volt a lenyeg, hogy meg akkor is szenvedett amikor volt tarsasaga. Azon a helyen ahol barkivel beszelgetsz aki a kozeledben van, meg ott is maganyos volt.
A kommenthaverokkal beszélgetett.
a sodi egy gyáva féreg, korábban vodkával próbálta meggyilkolni lyudkát, amit igazságosmátyás tibor király megakadályozott, mert még benne is több emberség van, mint a sodiban.
más metódust nem merne kivitelezni a sodi. mivel nincs lyudka tibor nélkül, az alkohollal való túladagolás garantálható kudarcocska.
(lábjegyzet: amikor méltatlankodsz, lelkecske, hogy már megint bántunk, jusson eszedbe, hogy egy súlyos beteg, alkoholista nőt próbáltál meggyilkolni a szó legszorosabb értelmében. nem rajtad múlt, hogy lyudka nem halt meg aznap. mindegy. tibi.)
vérdíj target nr. 1
Kevés bulizó fiatal kíváncsi egy két órás loopra Tiborról, a volt barátnőjéről.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Azokat is addig birta elviselni amig kellett.
5-ös pepszi szigorlat:
Minden O és K
Várjál már, sok idegen szóval dobálózol itt! Mit jelent az, hogy "barát"?
Kirakatyott ko-ko-kontextus, he.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Komolyan? Nem mondod. Én a saját szigetemen vagyok, bár nem a csajommal, hanem 20 luxuskurvával, akiket Miamiból a saját repülőgépem szállított ide. Fesztivál ugyan nincs, viszont itt van egy világhírű zenekar (a nevét nem írom le), akik csak nekünk játszanak egész hétvégén. Nem egy nagy wasistdas, tudom, de már én sem vagyok 20 éves, csak csendesen, öregesen élvezem az életet.
És mennyi feliratkozód van? Nautye.
Egy igaz matyar nem megy a csigazabálókhoz. Szégyelld magad! Én - személy szerint - azt gondolom, hogy aki 2 hétnél többet tölt külföldön, az hazaáruló.
Lehet elővette a Golda-kártyát, hogy ápolja.
Megpróbáltam két teszt képpel is az image to video-t de mindkettőnél megállt a generálás elég hosszú ideje 99%-nál. Nálad is ez ment?
Nem kéne bemutatnia ehhez valami igazolást mondjuk Golda háziorvosától, hogy ápolásra szorul? Vagy legalább valami papírt arról, hogy beteg?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
ide papíj nyem kejj, a tyények magukéjt beszéjnyek.
milyen fifikás dolog ez... az ápolásra(kényszergyógykezelés) szoruló "ápolja" az anyját
erröl majd késöbb
nem inkább az lmbtq? úgye kék hajjal akart interjúzni....
viszont ha goldára hivatkozik, lehet érdemes lenne az asmt- tájékoztatszni (piszonyítékokkal), hogy nincs maminak semmi baja...monduk az is magas, ha ápolásra hivatkoznik, akkor miért nem kérnek tőle orvosi papíroka (bár amennyire védi a kisfiát, az is lehet, ugyanazzal barátnőjével íratott vmit sajtpapírt, aki az orvosihoz is megadta az igazolást).
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Igen, kell neki pár óra.
Mifaaaaaaaaaaaan
Esz ethy szhaaar!!!
A korábbin annyit "alakítottam", hogy végtelenített, úgynevezett boomerang loop gif-é konvertáltam. Így nincs benne az a törés, hogy mindig az elejéről indul a gif, hanem "szépen" csókolóznak a világ végéig :D
Ilyen fertelmetességre is csak Sodi képes. Undorító!
Nem is baj.
Eddig sikerült elkerülni, hogy tonnányi deep fake legyen a korcsról, ami után minden videójára azt fogja mondani, hogy az. Igen, a nőverősre is.
Ezt az ajtót szerintem nagyon nem kellene kinyitni.
ne ne ne ezt ne!! fel fogja használni az interjún, bizonyítandó, hogy egy rossz ratyheee 😵😵
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Nem fiatal, csak van olyan betegsége, amit be tud mutatni. De mit várunk attól a házi orvostól, igazolta gyagyának, hogy jogisra alkalmas. Ezek szerint bármit leigazol. :)
Volt ott azért pár "csavar" a történetben mire megkapta azokat a papírokat. Úgyhogy nem hiszem úgy csak úgy bemegy és megint kiállítanak neki valami dokumentumot.
-Csókolom doktyor nyényi, az édesanyám betegségéről jöttyem igazolásty kéjni.
-Már megint maga?!! RAUS!
Kb így képzelem.
Ezt elengedhetitek. Áprilisban magyarázta, hogy nem szabad az anyja ápolására hivatkozni, mert azzal elismeri, hogy Magyarországhoz köti a létérdeke.
A Bestnek (ami nem az AMS, csak az AMS bizonyos jogköreit gyakorolta) hazudta, hogy 3 napig ápolta Goldát, de mondogatta is, hogy ezt egyetlen egyszer lehetett büntetlenül ellőni.
Mert nem finanszírozták me neki. Eddig ugye az volt, hogy elmegy, de nem lesz lájv. Nem túl következetes a hazudozásban.
Ez egy mestermű bazdmeg.
Punszisza a lekjopp!
Privát Szabolcs nem viselné el hosszú távon a Gyagxást, mert tény hogy az is egy patkány viszont agyilag nincs leépülve annyira mint a Merga. Egy agyilag eléggé leépült szint kell ahhoz hogy elviseld a Gyagyást hosszú távon.
Én azt mondom meg kell próbálni, legrosszabb esetben fejbelövi a gázpisztollyal. Na bumm!
kissendrevagyok
Szerintem bebasztak a napon és döglenek egy padon.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Pedig nem titkolja most hogy itthon van.
Szerintem az lehet, hogy a félnapos melóhelye megszakította a segélyt és most még csak az előzőt kapta meg. Jelenleg szerintem új határozatra vár, ilyenkor még nem feltétlenül van kontroll alatt. :)
Ez a fasz is olyan, mint Endre - csak hisztizni tud meg követelőzni.
Tegnap írta ki, hogy nem lesz több lájv, nem?
Ez a családapa loop:
- Jó arc vagyok a trollokkal, bírlak titeket
- Kap egy kis donést
- Jó hát azért több donés kellene, hogy csináljam a dolgokat
- Rohadjon meg mindenki, nem lájvozok többet
- REPEAT
1. Ha megnézed az idei aktivitását, akkor egész évre igaz, hogy nem titkolja, hogy itthon van, folyamatosan a macskaólból, az utcáról, Szolnokról, a mozi elől, a Manna elől stb. videózott. Mostanában viszont pont, hogy egy bokorban veszi fel a videóit, hogy ne tudjuk bizonyítani az AMS-nek, hogy itthon van. Az nem zavarja, hogy mi tudjuk, az zavarja, ha az AMS is tudja, márpedig az akkor tudja, ha legalább a háttérből bizonyítható, hogy hol volt.
Mivel a szabályok szerint csak akkor nem kell fizetnie az AMS-nek, ha az egész napot külföldön tölti, ő konkrétan a szigetes lájvra is rámondhatja, hogy aznap reggel indult el Bécsből és másnap estére vissza is ért. Szóval 1-1 hétvégi felismerhető hátteres lájv nem probléma neki.
2. Az osztrák szabályok szerint ha 62 napnál kevesebb időre esik ki az ellátásból (vagyis min. ennyit dolgozik), akkor nem kell újraigényelni a segélyt, kapja alapból. Ez azzal jár, hogy az AMS-nek nincs oka és talán lehetősége sem újravizsgálni a segélyre való jogosultságát.
Nem tudom figyelted-e miket csinálok, de jellemzően egyértelműen poénos képek nem pedig megtévesztő fake cuccok.
Ő ki egyébként? Többször felmerült itt a neve, de nem találtam róla semmit a pédián.
Nem baj, gyűjtsük ezeket, ha a fikás megdöglik jó lesz jutalomjátéknak cvigány gondnokság alá helyezése. Aztán a gondnoka nélkül le fogják szarni mindenhol.
Egy random elmebeteg, aki Krokedlivel perelte a gyereke anyját.
Ide is járt elmerogyni.
Hasadásos elmezavar, amivel diagnosztizálták.
(ha jól tudom)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
2. Az osztrák szabályok szerint ha 62 napnál kevesebb időre esik ki az ellátásból (vagyis min. ennyit dolgozik), akkor nem kell újraigényelni a segélyt, kapja alapból. Ez azzal jár, hogy az AMS-nek nincs oka és talán lehetősége sem újravizsgálni a segélyre való jogosultságát.
Akkor viszont pár hét múlva már igényelheti az állandó segélyt, ami már nem az AMS-től jár. Ez nem túl jó hír.
Ez valami kínai bevándorló, a neve alapján?
"Baszót adok be a Gézára."
Direkt nem idéztem be amit írtál.
Maximálisan egyetértek, mert ha ez elterjed(ne), akkor az csak nehézségeket szülne.
Mielőtt ide kidobok valami filléres mémet, akkor kétszer is átnézem, hogy nem-e okozok vele nagyobb problémát, mint amekkora a mosoly mértéke a snecológusok arcán amikor meglátják.
Jobb az ha csak szimplán bemémeljük, és nem toljuk túl, és ezért sem szeretem nagyon az AI-t, főleg itt..
Ez inkább öngól, mint jó poén, szerintem.
Ha csak simán egymást nevettetjük, púpja rugdosásával a földön, akkor sokkalta többre megyünk, mert jobb retardáltnak tűnni egy wishes mémmel, mint óvatlan balfasznak, aki a jószándékával csak szart okoz.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
A gyogyós amúgy elszólta magát korábban, mert egyértelmű, hogy a végtelen nostandhilfére hajt, ami nem más, mint a nincstelen, munkaképtelen embereknek való tized.
Szerintem annyira lent van, és annyit nélkülözött a kártyenvár bedőlése óta, hogy neki az is jó, hogyha csak túlél, némi sörikével, aztán lesz, ami lesz.
Töppedt buzigolyók nevű kollégánk tegnapi nosztalgiája is tanító hatással bírt, mert sneci nem egyszer akart túlélni, ami korábban csak egy átmeneti időszak volt, de ma már lételem.
Stay sharp with the nostandhilfe
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Nem az, csak megváltoztatta(?) a nevét.
Valójában Király Balázsnak hívják (Kismaros, Cinke u. 14 alatt lakik a legutóbbi info szerint.)
Tudathasadásos elmebeteg.
Ennyit elég is róla tudni.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Arra sem lenne jogosult, szóval le kell választani az osztrák köldökzsinórról.
Mert egy belvárosi polgári lakás. Túlárazott szar, de tényleg annyit ér...
My bad, nem gondoltam volna, hogy belvárosban lakik a papucsos elmebeteg. Szegény kislányát baromira sajnálom, hogy két elmebeteg szülő marakodik érte.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Notstandhilfe is rendszeresen felül van vizsgálva, ugyanúgy baszogat az AMS, ugyanúgy meg kell igényelni, fél / egy évente és nem jár végtelenségig. A Mindestsicherung más tészta, de olvassatok utána a feltételeinek, nem felelne meg neki szvsz a korcs. Ezért sem értem, miért kap bármit is, semmiféle Voraussetzungnak nem felel meg.
Rengeteg ilyen van, aki nagyitól/még régebbről örökölt valamit, ami még szar állapotban is rengeteget ér lokáció miatt.
Arról nem is beszélve, hogy ami 6-7 éve 20-30 millió volt, az most 100.
Mikbe faty? A stoki visszavonult stoki a stoki.
80 négyzetméter, a Falk Miksában, olyan állapotban hogy térdig ér a szemét meg az állat szag, szellőztetve nem lehetett kb 10 éve, ér kb 90milliót.
Ha normális állapotban lenne esetleg akkor menne 130 körül
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Szerző:
daniel83
(
x1)
Aug 10, 2024 11:21:12
Válasz
(-14)
x1)
Válasz
(-14)
Lassan indul a buli Jeneséknél.

Fikás
Aug 10, 2024 11:22:01
Baszd ki a collection-öd Sodi, ha már értelmes emberekkel akarsz ismerkedni *pr*, mutasd te miket olvasgatol (hiszen az értelmes ember nem csak a TikTik-et pörgeti, hanem néha-néha olvas is valamit), nézd, nekem még van egy olyan könyvem is, amiről tudnál loopolni a TV néző gyerekeknek (bár nem transzos, sorry sorry)
Höhöhö, oty egy buzi könyv!
Aug 10, 2024 11:22:01
Pietr
(
x2)
Aug 10, 2024 11:22:18
x2)
Egyszerű kérdés:
Izzítottad már a juciverős pre-tènyfeltáró videót vagy a második körre hagyod?
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Izzítottad már a juciverős pre-tènyfeltáró videót vagy a második körre hagyod?
noikabatgomb
(
x10)
Aug 10, 2024 11:23:18
x10)
Ha tényleg lesz második kör, az shiker, mert fel fogják venni, azaz mehet a buzi dilivonat tovább.
Kizarolag azutan, hogy a nagyfonok, a HRes es a kisfonok is megnezte az endre altal keszitett oktatovideot a jutkarol, a mercikerol, a lamantinrol majd alairtak, hogy endrenek mindig igaza van es video elott elfogadjak az endre altal ajanlott szerzodes modositasokat.
Mert ugye enelkul endre mar nem dolgozik sehol. Ja, es a 64 ezres fizu, tudod. Azt is meg kell beszelni
herr_schwechater
(
x8)
Aug 10, 2024 11:23:19
x8)
bel kell húzni az üldözött szerencsétlen magyar LMBTQ+ szerepbe....
ahhoz is hülye, hogy erre kihasználta volna a péniszgyűrű szövetségét, hogy a csőbuzi jenes a párja, ő meg nőnek érzi magát abban a póthajban
ehelyett az cro-magnoni jenest akarta elküldeni kémkedni a szegedi szvingerbe, és sajnos mindketten tagjai lettek annak a szűk körnek akik utálják a fikást
Kriptozsidó
(
x6)
Aug 10, 2024 11:23:53
x6)
Imádnám. És végre endre szerelme is megkapná azt, amitől újra kiegyensúlyozott és boldog lehetne.
Szegény sziszalánynak biztosan életre szóló traumát okozott, amikor lassan egy éve a saját bejegyzett élettársa hívatott rá az anyjával rendőröket.
Neki jár a boldogság, ami az anyósának soha nem adatott meg.
Szegény sziszalánynak biztosan életre szóló traumát okozott, amikor lassan egy éve a saját bejegyzett élettársa hívatott rá az anyjával rendőröket.
Neki jár a boldogság, ami az anyósának soha nem adatott meg.
pont néztem konzervet, korai Linzi liveok valamelyike. Akkor is mondta a tranyó hogy Bubuval beszélget, szóval amúgy ez nem volt friss dolog mikor ő dugta. Endi, már akkor is akkora szarvaid voltak mint soha.
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 10, 2024 11:27:07
x21)
Fatászpika
(
x2)
Aug 10, 2024 11:27:51
x2)
Látod Endi még Jenesnek is lehet nyilvános helyről lájfozni meg inni, csak neked nem
Pusztulj csak meg anyád macskaóljában szépen csendben
Pusztulj csak meg anyád macskaóljában szépen csendben
Balázs Padre
(
x13)
Aug 10, 2024 11:29:06
x13)
bel kell húzni az üldözött szerencsétlen magyar LMBTQ+ szerepbe....
Sodrák sokat gyakorolt a fesztiválon.
Fél napig csak férfi hátsókat,szivárványos legyezőket,szőke buzi önmagát filmezte.
Pietr
(
x2)
Aug 10, 2024 11:31:56
x2)
- Köfönöm a figyelmet akkor egy kis prezentációval indítanék ha megengedik
- Nahát , maga mennyire felkészült! Persze, várjuk, miről fog szólni? Korábbi sikerre vitt projektek? Esetleg már most van koncepciója a sikeres közös munkához?
- Nyelftanilag iken. Pillanat inditom a vidrót. MONDOM INDITOM. INDUJJÁMÁ FASSZOOOM. Na!
Szóval ez a csapzott férfi ez hajléktalan volt de becsábított hogy alkossunk együtt meg megtanít spórolni aztán olyan költekezésbe kezdtünk hogy viccből véletlen megvertem ezt a másik hajléktalan öregasszonyt de látják ezek se normálisak be vannak szarva aztán gyógyszerre ittunk, szétbasztuk az albérletem, egyébként gyorskötözővel és sniccerrel vágta le a heréjét polgári ingedetlenségből. Zanzásítva ennyi kicsit érthetetlrn volt de ennyi fért 5 perc 1 másodpercbe.
- Takarodjon az irodából!!!
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
- Nahát , maga mennyire felkészült! Persze, várjuk, miről fog szólni? Korábbi sikerre vitt projektek? Esetleg már most van koncepciója a sikeres közös munkához?
- Nyelftanilag iken. Pillanat inditom a vidrót. MONDOM INDITOM. INDUJJÁMÁ FASSZOOOM. Na!
Szóval ez a csapzott férfi ez hajléktalan volt de becsábított hogy alkossunk együtt meg megtanít spórolni aztán olyan költekezésbe kezdtünk hogy viccből véletlen megvertem ezt a másik hajléktalan öregasszonyt de látják ezek se normálisak be vannak szarva aztán gyógyszerre ittunk, szétbasztuk az albérletem, egyébként gyorskötözővel és sniccerrel vágta le a heréjét polgári ingedetlenségből. Zanzásítva ennyi kicsit érthetetlrn volt de ennyi fért 5 perc 1 másodpercbe.
- Takarodjon az irodából!!!
Jóból
Aug 10, 2024 11:40:54
Lassan indul a buli Jeneséknél.
Ez itt a Sodifórum. Kurvára nem érdekel minket a többi trashretard, kivéve akkor, ha Sodi is jelen van a live-ban.
Aug 10, 2024 11:40:54
Hahó
(
x135)
Aug 10, 2024 11:47:08
x135)
1.5 millió komment között elfér az, hogy jenes most akarja kibérelni a supot stokitól?
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 10, 2024 11:52:38
x5)
Időben nem stimmel. Kora huszonévesként költözött az apja csöveskommunájába.
az időben akkor pont stimmel hogy az első és legintenzivebb szexualis élménye apja tibor nevű csövesével volt.
v 2.0
Aug 10, 2024 11:56:16
- Köfönöm a figyelmet akkor egy kis prezentációval indítanék ha megengedik
- Köszönjük szépen. Láthatóan ön egy üldözött, jobb sorsra érdemes fiatalember. Ne aggódjon, mostantól minden rendben lesz. Üljön vissza a gépéhez és olvassa tovább a dokumentációt. És ne aggódjon mindenféle szlovák szobafestők és magánnyomozók miatt, nem fogunk bedőlni nekik.
Aug 10, 2024 11:56:16
Endre priusza
(
x11)
Aug 10, 2024 11:59:10
x11)
Egy, másfél éve röhögök a vergődéseden Endre, hogyan akarod kicselezni a Jufkaverő videót. És nem sikerül, mert egy kibaszott pszichopata vagy, aki egyszerűen képtelen mások fejével gondolkodni.
Te vagy a HR -es, kapsz egy csonagot arról, hogy a frissen felvett arc egy elmebeteg alkoholista, aki erőszakos dühkitörései közben egy demens öregasszonyt sem átall bántalmazni. Nyilván aggódni kezdesz, hogy ezt majd a cégnél is bemutatja aztán fizethetnek milliós kártérítéseket a kolleginának, akit megtámad az elmebeteg.
Na, mit gondolsz, mivel tudnád lenyugtatni ezt a HRest? A hetyetyéddel a tesztoszteroncsúcsokról biztos nem, azzal csak megerősíted, hogy közveszélyes elmebeteg vagy. A cyberbullying mesével sem, hárman voltatok a judkaverős albérletben. Azzal sem, hogy már régen volt, hiszen semmit sem változtál azóta.
Most ez a legújabb szánalmaskodásod szintén nem fog működni, hogy kimentél a Szigetre és ott tébláboltál. Egyrészt látszik, hogy még mindig iszol, hogy még mindig elmebeteg vagy, másrészt lerí róluk, hogy nem vagy képes emberi társaságba integrálódni, az elképzelhető legkönnyebb terepen sem, egy félrészeg arcokkal teli fesztiválon.
Az egyetlen megoldásra, amivel megmenthetnéd a karrieredet *PR* pedig sohasem fogsz rájönni, mivel az autipajzs megakadályozza, hogy bármiért is felelősséget vállalj. Én pedig nyilván nem fogom elmondani, mert véletlen sem akarlak segíteni.
Szóval pörgesd továbbra is az elmebeteg pótcselekvéseidet, mint a jogsiszerzés, de azért tudjad, hogy ott a megoldás karnyújtásnyira!
Szerinted ezt a
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Te vagy a HR -es, kapsz egy csonagot arról, hogy a frissen felvett arc egy elmebeteg alkoholista, aki erőszakos dühkitörései közben egy demens öregasszonyt sem átall bántalmazni. Nyilván aggódni kezdesz, hogy ezt majd a cégnél is bemutatja aztán fizethetnek milliós kártérítéseket a kolleginának, akit megtámad az elmebeteg.
Na, mit gondolsz, mivel tudnád lenyugtatni ezt a HRest? A hetyetyéddel a tesztoszteroncsúcsokról biztos nem, azzal csak megerősíted, hogy közveszélyes elmebeteg vagy. A cyberbullying mesével sem, hárman voltatok a judkaverős albérletben. Azzal sem, hogy már régen volt, hiszen semmit sem változtál azóta.
Most ez a legújabb szánalmaskodásod szintén nem fog működni, hogy kimentél a Szigetre és ott tébláboltál. Egyrészt látszik, hogy még mindig iszol, hogy még mindig elmebeteg vagy, másrészt lerí róluk, hogy nem vagy képes emberi társaságba integrálódni, az elképzelhető legkönnyebb terepen sem, egy félrészeg arcokkal teli fesztiválon.
Az egyetlen megoldásra, amivel megmenthetnéd a karrieredet *PR* pedig sohasem fogsz rájönni, mivel az autipajzs megakadályozza, hogy bármiért is felelősséget vállalj. Én pedig nyilván nem fogom elmondani, mert véletlen sem akarlak segíteni.
Szóval pörgesd továbbra is az elmebeteg pótcselekvéseidet, mint a jogsiszerzés, de azért tudjad, hogy ott a megoldás karnyújtásnyira!
Szerinted ezt a
NBVNG
(
x1)
Aug 10, 2024 12:00:42
x1)
Nagyon jól, behívták 2. körre is a kiváló szakembert = 5 perc után kirakták a púpját a hívásból, mert annyira seggrészeg volt, hogy beszélni sem tudott.
Állásinterjú speedrun any%
Menedzser Ahmed
Aug 10, 2024 12:07:12
Te vagy a HR -es, kapsz egy csonagot arról, hogy a frissen felvett arc egy elmebeteg alkoholista, aki erőszakos dühkitörései közben egy demens öregasszonyt sem átall bántalmazni.
Én az ISIS-ban harcoltam, cshaxólok.
Aug 10, 2024 12:07:12
Balázs Padre
(
x13)
Aug 10, 2024 12:07:34
x13)
Ha elmenne a nagy üttyfél,akkor ott van neked Sztojka báttya rokkant ellátása.
A jászsági telefonok Dzsingisz kánja szeretne már gíroszt zabálni.
Golda
Aug 10, 2024 12:10:33
Ha elmenne a nagy üttyfél,akkor ott van neked Sztojka báttya rokkant ellátása.
Kösz, hogy szóltál. Már nagyon nézem, hogy kit lehetne ráküldeni erre a rohadt kölyökre, ha nem akar fizetni. Egy cigánygaleri pont megfelel.
Aug 10, 2024 12:10:33
Balázs Padre
(
x13)
Aug 10, 2024 12:14:00
x13)
Kis kezi csókollom Frau golda.
Tessék nyugodtan okos fijját Sztojka vajdaúr TELJES VIDDDELME ALÁ küldeni.
JÓ KIS DZSUKER CSICSKÁT nevel stokiból a báttya.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 10, 2024 12:26:40
x21)
Gyere Stoki mesélj, szerinted morálisan miért jó dolog az efebofília?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 10, 2024 12:32:58
x5)
részeg vagy már te genetikai zsákutca?
tyodika
Aug 10, 2024 12:36:34
részeg vagy már te genetikai zsákutca?
He?
Aug 10, 2024 12:36:34
SMA93
Aug 10, 2024 12:44:01
Jelenleg Z60-as Sodimentes a Keletibol
Emberek.. fel napig nem lépek fel es 8 oldalni anyag..
Aug 10, 2024 12:44:01
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 10, 2024 12:56:27
x48)
Jenes/Samu lokáció:
Szolnok, József Attila út 23, 5000
kissendrevagyok
keserke
(
x4)
Aug 10, 2024 13:15:03
x4)
Jenes/Samu lokáció:
MaxPayne
(
x24)
Aug 10, 2024 13:17:31
x24)
Annyi penzbol amennyit a herelt ratyira elkoltott, szaz szamra buzulhatott volna; nem veletlen orjong a buzidemon.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 10, 2024 13:22:35
x3)
stoki, akkor van esélyed a sziszát visszacsalni, ha lyudgát magadhoz veszed és vele lájvoztok
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 10, 2024 13:24:24
x21)
stoki, akkor van esélyed a sziszát visszacsalni, ha lyudgát magadhoz veszed és vele lájvoztok
Szerintem fejben már minimum 20 módon eltervezte, hogyan öli meg Jutkát. Az az egy videó legalább 5 melóhelyről baszatta ki, + Jovináék buzikommunája, meg amikről nem tudunk.
noikabatgomb
(
x10)
Aug 10, 2024 13:27:07
x10)
Az egesz sziget lajvnak az volt a lenyeg, hogy meg akkor is szenvedett amikor volt tarsasaga. Azon a helyen ahol barkivel beszelgetsz aki a kozeledben van, meg ott is maganyos volt.
Hahó
(
x135)
Aug 10, 2024 13:28:33
x135)
Kötőjel
(
x12)
Aug 10, 2024 13:33:38
x12)
a sodi egy gyáva féreg, korábban vodkával próbálta meggyilkolni lyudkát, amit igazságos
más metódust nem merne kivitelezni a sodi. mivel nincs lyudka tibor nélkül, az alkohollal való túladagolás garantálható kudarcocska.
(lábjegyzet: amikor méltatlankodsz, lelkecske, hogy már megint bántunk, jusson eszedbe, hogy egy súlyos beteg, alkoholista nőt próbáltál meggyilkolni a szó legszorosabb értelmében. nem rajtad múlt, hogy lyudka nem halt meg aznap. mindegy. tibi.)
Endre priusza
(
x11)
Aug 10, 2024 13:38:44
x11)
Kevés bulizó fiatal kíváncsi egy két órás loopra Tiborról, a volt barátnőjéről.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2024 13:46:01
x37)
Most vajon mit csinál a szamárfaszú retard? Készül a ma esti Sziget csúcsnapra, vagy mi? Nem úgy volt, hogy kétszer megy ki?
noikabatgomb
(
x10)
Aug 10, 2024 13:51:34
x10)
Azokat is addig birta elviselni amig kellett.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 10, 2024 13:58:41
x3)
5-ös pepszi szigorlat:
Kikmakukk
(
x1)
Aug 10, 2024 13:59:45
x1)
Hadd tegyem kontextusba a szigetes vaganykodasod stoki. Én a csajommal épp egy privát, csak meghívásos alapon működő fesztiválon vagyok Bretagne-ban ahová egy francia barátom hívott meg bennünket.
Te fantáziátlan, ostoba fasz.
*Prolihergeles rovat*
*Prolihergeles rovat*
Sodi valósága
Aug 10, 2024 14:04:28
Hadd tegyem kontextusba a szigetes vaganykodasod stoki. Én a csajommal épp egy privát, csak meghívásos alapon működő fesztiválon vagyok Bretagne-ban ahová egy francia barátom hívott meg bennünket.
*Prolihergeles rovat*
*Prolihergeles rovat*
Várjál már, sok idegen szóval dobálózol itt! Mit jelent az, hogy "barát"?
Aug 10, 2024 14:04:28
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 10, 2024 14:05:48
x21)
5-ös pepszi szigorlat:
Kirakatyott ko-ko-kontextus, he.
Szodicsú
Aug 10, 2024 14:09:44
*Prolihergeles rovat*
*Prolihergeles rovat*
Komolyan? Nem mondod. Én a saját szigetemen vagyok, bár nem a csajommal, hanem 20 luxuskurvával, akiket Miamiból a saját repülőgépem szállított ide. Fesztivál ugyan nincs, viszont itt van egy világhírű zenekar (a nevét nem írom le), akik csak nekünk játszanak egész hétvégén. Nem egy nagy wasistdas, tudom, de már én sem vagyok 20 éves, csak csendesen, öregesen élvezem az életet.
Aug 10, 2024 14:09:44
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 10, 2024 14:10:52
x44)
Na gyerünk krokesz, hagyd már ezt a diploma nélküli jogászadást, kiderült ahhoz úgy se értesz, töltsd le a tiktokot, és menjen a corgiért üvöltős!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Kovi
(
x2)
Aug 10, 2024 14:13:06
x2)
*Prolihergeles rovat*
*Prolihergeles rovat*
És mennyi feliratkozód van? Nautye.
tyodika
Aug 10, 2024 14:33:36
*Prolihergeles rovat*
*Prolihergeles rovat*
Egy igaz matyar nem megy a csigazabálókhoz. Szégyelld magad! Én - személy szerint - azt gondolom, hogy aki 2 hétnél többet tölt külföldön, az hazaáruló.
Aug 10, 2024 14:33:36
Igazmondo
Aug 10, 2024 14:40:02
Sodi meddig hùzza mèg az AMS-nėl a gyufàt? Mar nincs osztràk bejelentett lakcime ennek ellenère utaljàk a segèlyt Szeptemberig? Ha viszont valaki jelentette hogy Magyarorszagon èl, miert nem vonjàk el tőle a segèlyt?
Nyem èlytem
Kaffka Merci es Jucus èlettarsa 1 fedèl alatt hogyan egyeztethető össze a szerelme Sodival ?
Nyem èlytem
Aug 10, 2024 14:40:02
Biztatási kár
(
x10)
Aug 10, 2024 14:44:07
x10)
Sodi meddig hùzza mèg az AMS-nėl a gyufàt? Mar nincs osztràk bejelentett lakcime ennek ellenère utaljàk a segèlyt Szeptemberig? Ha viszont valaki jelentette hogy Magyarorszagon èl, miert nem vonjàk el tőle a segèlyt?
Nyem èlytem
Nyem èlytem
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Aug 10, 2024 14:49:02
x5)
klingai.com/
Megpróbáltam két teszt képpel is az image to video-t de mindkettőnél megállt a generálás elég hosszú ideje 99%-nál. Nálad is ez ment?
SyntaxError
(
x24)
Aug 10, 2024 14:50:19
x24)
Nem kéne bemutatnia ehhez valami igazolást mondjuk Golda háziorvosától, hogy ápolásra szorul? Vagy legalább valami papírt arról, hogy beteg?
tralala
Aug 10, 2024 14:53:57
ide papíj nyem kejj, a tyények magukéjt beszéjnyek.
milyen fifikás dolog ez... az ápolásra(kényszergyógykezelés) szoruló "ápolja" az anyját
Aug 10, 2024 14:53:57
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 10, 2024 14:59:24
x44)
A trash koldus tiktok lájvok hivatalos verse:
Ha jön a pénz a revóra
Lesz majd pénzem rívóra
Ha jön a pénz a revóra
Lesz majd pénzem rívóra
halászlé
(
x24)
Aug 10, 2024 15:02:34
x24)
nem inkább az lmbtq? úgye kék hajjal akart interjúzni....
viszont ha goldára hivatkozik, lehet érdemes lenne az asmt- tájékoztatszni (piszonyítékokkal), hogy nincs maminak semmi baja...monduk az is magas, ha ápolásra hivatkoznik, akkor miért nem kérnek tőle orvosi papíroka (bár amennyire védi a kisfiát, az is lehet, ugyanazzal barátnőjével íratott vmit sajtpapírt, aki az orvosihoz is megadta az igazolást).
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2024 15:03:39
x68)
Igen, kell neki pár óra.
Rhossz Rhatyee
Aug 10, 2024 15:09:12
Igen, kell neki pár óra.
Esz ethy szhaaar!!!
Aug 10, 2024 15:09:12
SyntaxError
(
x24)
Aug 10, 2024 15:16:31
x24)
Igen, kell neki pár óra.
A korábbin annyit "alakítottam", hogy végtelenített, úgynevezett boomerang loop gif-é konvertáltam. Így nincs benne az a törés, hogy mindig az elejéről indul a gif, hanem "szépen" csókolóznak a világ végéig :D
SyntaxError
(
x24)
Aug 10, 2024 15:18:29
x24)
Itt van imgBB-re felrakva is. Korlátos, de egyelőre működik.
ascites
(
x57)
Aug 10, 2024 15:19:25
x57)
Nem is baj.
Eddig sikerült elkerülni, hogy tonnányi deep fake legyen a korcsról, ami után minden videójára azt fogja mondani, hogy az. Igen, a nőverősre is.
halászlé
(
x24)
Aug 10, 2024 15:19:33
x24)
ne ne ne ezt ne!! fel fogja használni az interjún, bizonyítandó, hogy egy rossz ratyheee 😵😵
Biztatási kár
(
x10)
Aug 10, 2024 15:27:21
x10)
Nem fiatal, csak van olyan betegsége, amit be tud mutatni. De mit várunk attól a házi orvostól, igazolta gyagyának, hogy jogisra alkalmas. Ezek szerint bármit leigazol. :)
SyntaxError
(
x24)
Aug 10, 2024 15:30:00
x24)
Volt ott azért pár "csavar" a történetben mire megkapta azokat a papírokat. Úgyhogy nem hiszem úgy csak úgy bemegy és megint kiállítanak neki valami dokumentumot.
-Csókolom doktyor nyényi, az édesanyám betegségéről jöttyem igazolásty kéjni.
-Már megint maga?!! RAUS!
Kb így képzelem.
ascites
(
x57)
Aug 10, 2024 15:30:35
x57)
Ezt elengedhetitek. Áprilisban magyarázta, hogy nem szabad az anyja ápolására hivatkozni, mert azzal elismeri, hogy Magyarországhoz köti a létérdeke.
A Bestnek (ami nem az AMS, csak az AMS bizonyos jogköreit gyakorolta) hazudta, hogy 3 napig ápolta Goldát, de mondogatta is, hogy ezt egyetlen egyszer lehetett büntetlenül ellőni.
SyntaxError
(
x24)
Aug 10, 2024 15:38:09
x24)
Fifi, neked mi shikerült idén? Se jogsi, se végzettség, se SUP-os menőzés.
De lett viszont több száz sörike, valami STD a kankós csapattól, mínusz pár ezer agysejt (ha még volt egyáltalán annyi), és sok-sok melócsá / kártyacsá / albérletcsá. Plusz behúztál egy börtönt is :D
Ez shiker!
De lett viszont több száz sörike, valami STD a kankós csapattól, mínusz pár ezer agysejt (ha még volt egyáltalán annyi), és sok-sok melócsá / kártyacsá / albérletcsá. Plusz behúztál egy börtönt is :D
Ez shiker!
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 10, 2024 15:45:12
x44)
Dagadt proli Géza live
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 10, 2024 15:46:13
x5)
elvileg ma supozni kellene lennie az óvodák rémének.
szerintem azert gubbaszt csöndben az ólban nehogy.kiderüljön hogy nincs kedve és kárba ment a 100ezer.
szerintem azert gubbaszt csöndben az ólban nehogy.kiderüljön hogy nincs kedve és kárba ment a 100ezer.
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 10, 2024 15:47:12
x44)
Géza: "sok féle dolog meghiúsult (Endrével kapcsolatban) úgyhogy majd később futok vele össze" XDDDDDDD
CafkaMarci
(
x6)
Aug 10, 2024 15:48:12
x6)
Most jött az értesítés, hogy sunkamalac lájvozik. Nem úgy volt, hogy egész hétvégén kussban lesz?
Miért nem bírják ezek a fogyatékos retardok EYGSZER tartani a szavukat? Miért szarják minden egyes nap szájba önmagukat?
Hogy a büdös picsába lehet ez is egy ekkora figyelemkurva?
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Miért nem bírják ezek a fogyatékos retardok EYGSZER tartani a szavukat? Miért szarják minden egyes nap szájba önmagukat?
Hogy a büdös picsába lehet ez is egy ekkora figyelemkurva?
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 10, 2024 15:48:57
x48)
OFF OFF OFF
Azért Endre nem tagadhatod le, hogy tényleg tuti találat volt privát tranyó. Nem elég, hogy most szintén porcleválása van a térdén asportsérüléstől hormonterápiától mint ahogy a sziszának de még Jeszenszky féle politikai hobbistát idéz és orosz videómegosztót promózik. Ugyanolyan büdös féreg hazudozó parazita az osztrák szociális hálón mint te csak neki van hol laknia Ausztriában. Mondtuk, hogy vele kellene összejönnöd, mert akkor lenne hol laknod, lenne kontent mert utál titeket egy egész ország, szexuálisan ki lennél elégítve mert csonkolt fasz helyett megvan még az eredeti ergo nem kellene Kamagra se a buzidémonnak. Én továbbra is szorgalmazok egy cameoszerepes évadot a szabival, ha csak nem azért hogy féltékenységi rohamot kapjon tőle a tolvajtranyó.
Na kipontozódás csá
kissendrevagyok
Azért Endre nem tagadhatod le, hogy tényleg tuti találat volt privát tranyó. Nem elég, hogy most szintén porcleválása van a térdén a
Na kipontozódás csá
Hahó
(
x135)
Aug 10, 2024 15:49:11
x135)
Géza: "sok féle dolog meghiúsult (Endrével kapcsolatban) úgyhogy majd később futok vele össze" XDDDDDDD
Mert nem finanszírozták me neki. Eddig ugye az volt, hogy elmegy, de nem lesz lájv. Nem túl következetes a hazudozásban.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 10, 2024 15:49:33
x48)
Gayza live
kissendrevagyok
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 10, 2024 15:57:25
x21)
Piros lámpát kapott a koleszterin miatt, majd jövőhéten becsszóra szétbassza a retkes pedofil pofáját, de előtte még betol 2 hambit, megbassza a tranyót majd lepasszolja Kevinkét a kutyaiskolába, hogy ne harapdáljon senkit.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
CafkaMarci
(
x6)
Aug 10, 2024 16:05:06
x6)
Sunkánál a háttérben kukorékol a kakas. :) Nem is egy.
Ez is ausztriában van, mint stoki, ugye?
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Ez is ausztriában van, mint stoki, ugye?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 10, 2024 16:05:34
x17)
Ez egy mestermű bazdmeg.
Flixbus utas
(
x1)
Aug 10, 2024 16:08:42
x1)
OFF OFF OFF
Azért Endre nem tagadhatod le, hogy tényleg tuti találat volt privát tranyó. Nem elég, hogy most szintén porcleválása van a térdén a sportsérüléstől hormonterápiától mint ahogy a sziszának de még Jeszenszky féle politikai hobbistát idéz és orosz videómegosztót promózik. Ugyanolyan büdös féreg hazudozó parazita az osztrák szociális hálón mint te csak neki van hol laknia Ausztriában. Mondtuk, hogy vele kellene összejönnöd, mert akkor lenne hol laknod, lenne kontent mert utál titeket egy egész ország, szexuálisan ki lennél elégítve mert csonkolt fasz helyett megvan még az eredeti ergo nem kellene Kamagra se a buzidémonnak. Én továbbra is szorgalmazok egy cameoszerepes évadot a szabival, ha csak nem azért hogy féltékenységi rohamot kapjon tőle a tolvajtranyó.
Na kipontozódás csá
Azért Endre nem tagadhatod le, hogy tényleg tuti találat volt privát tranyó. Nem elég, hogy most szintén porcleválása van a térdén a sportsérüléstől hormonterápiától mint ahogy a sziszának de még Jeszenszky féle politikai hobbistát idéz és orosz videómegosztót promózik. Ugyanolyan büdös féreg hazudozó parazita az osztrák szociális hálón mint te csak neki van hol laknia Ausztriában. Mondtuk, hogy vele kellene összejönnöd, mert akkor lenne hol laknod, lenne kontent mert utál titeket egy egész ország, szexuálisan ki lennél elégítve mert csonkolt fasz helyett megvan még az eredeti ergo nem kellene Kamagra se a buzidémonnak. Én továbbra is szorgalmazok egy cameoszerepes évadot a szabival, ha csak nem azért hogy féltékenységi rohamot kapjon tőle a tolvajtranyó.
Na kipontozódás csá
Privát Szabolcs nem viselné el hosszú távon a Gyagxást, mert tény hogy az is egy patkány viszont agyilag nincs leépülve annyira mint a Merga. Egy agyilag eléggé leépült szint kell ahhoz hogy elviseld a Gyagyást hosszú távon.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Aug 10, 2024 16:09:38
x3)
Zseniális és vicces a smárolós gif, de ascitesnek van igaza a deepfake dolgokkal kapcsolatban. Ne adjunk muníciót a korcs kezébe, valószínűleg ilyen kifogásokkal próbál meg angolnázni a hivataloknál, munkahelyeken.
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 10, 2024 16:10:28
x48)
Nekem amúgy gyanús, hogy pont a vasútállomáshoz közel várakoztak Jenesék és a délutáni nagy pancsolós élőből nem lett semmi. Lehet tényleg elszólás volt Jenestől, hogy 2 gösszerért cserébe kipróbálhatják majd stoki SUP-ját.
kissendrevagyok
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 10, 2024 16:19:43
x48)
Én azt mondom meg kell próbálni, legrosszabb esetben fejbelövi a gázpisztollyal. Na bumm!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 10, 2024 16:20:38
x39)
Nekem amúgy gyanús, hogy pont a vasútállomáshoz közel várakoztak Jenesék és a délutáni nagy pancsolós élőből nem lett semmi. Lehet tényleg elszólás volt Jenestől, hogy 2 gösszerért cserébe kipróbálhatják majd stoki SUP-ját.
Szerintem bebasztak a napon és döglenek egy padon.
Biztatási kár
(
x10)
Aug 10, 2024 16:21:51
x10)
Szerintem az lehet, hogy a félnapos melóhelye megszakította a segélyt és most még csak az előzőt kapta meg. Jelenleg szerintem új határozatra vár, ilyenkor még nem feltétlenül van kontroll alatt. :)
KicsiNéző
(
x13)
Aug 10, 2024 16:34:18
x13)
Dagadt proli Géza live
Ez a fasz is olyan, mint Endre - csak hisztizni tud meg követelőzni.
Tegnap írta ki, hogy nem lesz több lájv, nem?
Ez a családapa loop:
- Jó arc vagyok a trollokkal, bírlak titeket
- Kap egy kis donést
- Jó hát azért több donés kellene, hogy csináljam a dolgokat
- Rohadjon meg mindenki, nem lájvozok többet
- REPEAT
ascites
(
x57)
Aug 10, 2024 16:34:34
x57)
1. Ha megnézed az idei aktivitását, akkor egész évre igaz, hogy nem titkolja, hogy itthon van, folyamatosan a macskaólból, az utcáról, Szolnokról, a mozi elől, a Manna elől stb. videózott. Mostanában viszont pont, hogy egy bokorban veszi fel a videóit, hogy ne tudjuk bizonyítani az AMS-nek, hogy itthon van. Az nem zavarja, hogy mi tudjuk, az zavarja, ha az AMS is tudja, márpedig az akkor tudja, ha legalább a háttérből bizonyítható, hogy hol volt.
Mivel a szabályok szerint csak akkor nem kell fizetnie az AMS-nek, ha az egész napot külföldön tölti, ő konkrétan a szigetes lájvra is rámondhatja, hogy aznap reggel indult el Bécsből és másnap estére vissza is ért. Szóval 1-1 hétvégi felismerhető hátteres lájv nem probléma neki.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Aug 10, 2024 16:46:39
x5)
Nem is baj.
Nem tudom figyelted-e miket csinálok, de jellemzően egyértelműen poénos képek nem pedig megtévesztő fake cuccok.
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 10, 2024 16:54:00
x44)
/OFF
CVI HUANG maratoni hosszúságú őrjöngős levelet és több feljelentést adott be a tegnapi krokesz videó alapján az abban szereplő pszichológus ellen /
CVI HUANG maratoni hosszúságú őrjöngős levelet és több feljelentést adott be a tegnapi krokesz videó alapján az abban szereplő pszichológus ellen /
-
Aug 10, 2024 17:01:59
/OFF
Ő ki egyébként? Többször felmerült itt a neve, de nem találtam róla semmit a pédián.
Aug 10, 2024 17:01:59
Hahó
(
x135)
Aug 10, 2024 17:02:44
x135)
/OFF
Nem baj, gyűjtsük ezeket, ha a fikás megdöglik jó lesz jutalomjátéknak cvigány gondnokság alá helyezése. Aztán a gondnoka nélkül le fogják szarni mindenhol.
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 10, 2024 17:04:30
x39)
Ide is járt elmerogyni.
(ha jól tudom)
Biztatási kár
(
x10)
Aug 10, 2024 17:10:46
x10)
Akkor viszont pár hét múlva már igényelheti az állandó segélyt, ami már nem az AMS-től jár. Ez nem túl jó hír.
Bád Szpenszer
(
x1)
Aug 10, 2024 17:20:30
x1)
Ide is járt elmerogyni.
(ha jól tudom)
Ide is járt elmerogyni.
(ha jól tudom)
Eazy
(
x11)
Aug 10, 2024 17:21:53
x11)
Direkt nem idéztem be amit írtál.
Maximálisan egyetértek, mert ha ez elterjed(ne), akkor az csak nehézségeket szülne.
Mielőtt ide kidobok valami filléres mémet, akkor kétszer is átnézem, hogy nem-e okozok vele nagyobb problémát, mint amekkora a mosoly mértéke a snecológusok arcán amikor meglátják.
Jobb az ha csak szimplán bemémeljük, és nem toljuk túl, és ezért sem szeretem nagyon az AI-t, főleg itt..
Ez inkább öngól, mint jó poén, szerintem.
Ha csak simán egymást nevettetjük, púpja rugdosásával a földön, akkor sokkalta többre megyünk, mert jobb retardáltnak tűnni egy wishes mémmel, mint óvatlan balfasznak, aki a jószándékával csak szart okoz.
Eazy
(
x11)
Aug 10, 2024 17:28:17
x11)
A gyogyós amúgy elszólta magát korábban, mert egyértelmű, hogy a végtelen nostandhilfére hajt, ami nem más, mint a nincstelen, munkaképtelen embereknek való tized.
Szerintem annyira lent van, és annyit nélkülözött a kártyenvár bedőlése óta, hogy neki az is jó, hogyha csak túlél, némi sörikével, aztán lesz, ami lesz.
Töppedt buzigolyók nevű kollégánk tegnapi nosztalgiája is tanító hatással bírt, mert sneci nem egyszer akart túlélni, ami korábban csak egy átmeneti időszak volt, de ma már lételem.
Zsibuci
(
x5)
Aug 10, 2024 17:42:35
x5)
Nem az, csak megváltoztatta(?) a nevét.
Valójában Király Balázsnak hívják (Kismaros, Cinke u. 14 alatt lakik a legutóbbi info szerint.)
Tudathasadásos elmebeteg.
Ennyit elég is róla tudni.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Aug 10, 2024 17:45:07
x3)
Arra sem lenne jogosult, szóval le kell választani az osztrák köldökzsinórról.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 10, 2024 18:00:00
x21)
Amúgy Kaufmann "villája" miért ér meg saját bevallása szerint 160 valahány millió forintot?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
-
Aug 10, 2024 18:01:54
Amúgy Kaufmann "villája" miért ér meg saját bevallása szerint 160 valahány millió forintot?
Aug 10, 2024 18:01:54
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 10, 2024 18:03:23
x21)
My bad, nem gondoltam volna, hogy belvárosban lakik a papucsos elmebeteg. Szegény kislányát baromira sajnálom, hogy két elmebeteg szülő marakodik érte.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Aug 10, 2024 18:13:37
x3)
Notstandhilfe is rendszeresen felül van vizsgálva, ugyanúgy baszogat az AMS, ugyanúgy meg kell igényelni, fél / egy évente és nem jár végtelenségig. A Mindestsicherung más tészta, de olvassatok utána a feltételeinek, nem felelne meg neki szvsz a korcs. Ezért sem értem, miért kap bármit is, semmiféle Voraussetzungnak nem felel meg.
KicsiNéző
(
x13)
Aug 10, 2024 18:16:42
x13)
Rengeteg ilyen van, aki nagyitól/még régebbről örökölt valamit, ami még szar állapotban is rengeteget ér lokáció miatt.
Arról nem is beszélve, hogy ami 6-7 éve 20-30 millió volt, az most 100.
MaxPayne
(
x24)
Aug 10, 2024 18:17:19
x24)
Aki pro az ilyen ai generalt video es hanganyagokban, meg tudna csinalni a Coffin Dance-t, ahogy 4 trash (pl: Geyza, Tibi [miert, he? Hat terdig ero hoban hordta a fat!], Gammer cigany, meg meg valaki) viszi az ismert dallamra a koporsoban fekvo pedofilt?
Szerintem zsenialis lenne.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Szerintem zsenialis lenne.
Johann Hölzel
(
x1)
Aug 10, 2024 18:17:44
x1)
Legkomolyabb *pr hogy a Gyagyás majd csinál Judka magyarázó montázst. (hogy halad a napi egy óra foglalkozás ezzel a projekttel amúgy Endre, tartod szigorúan?)
Egyrészt min, a retkes faptopon, elindul az még egyáltalán? Vagy sikerül majd az iPhone-on?
Másrészt meg idült alkoholista, agyilag nem lenne képes rá, ugyanúgy mint a munkára sem. Biztos odaül majd a mocskos, szemetes ólban, a rekkenő hőségben aztán videót vág meg miegymás.
Azért sem aggódom a melóért, ha sikerül is megint egy ilyen Iszap szintű helyre valahogy bejutnia, repül max egy órán belül, legegyszerűbb feladatot se lenne képes elvégezni, aztán előbb utóbb ránéznek az új munkatársra még ebéd előtt, akkor minden kiderül.
És mindehhez társul hogy még akár délután értesítik a másik, kompetens jelentkezőt hogy ha úgy van szívesen várják, az állás mégis üres még, kezdhet akár másnap, engem ez duplán boldogít. (:
Egyrészt min, a retkes faptopon, elindul az még egyáltalán? Vagy sikerül majd az iPhone-on?
Másrészt meg idült alkoholista, agyilag nem lenne képes rá, ugyanúgy mint a munkára sem. Biztos odaül majd a mocskos, szemetes ólban, a rekkenő hőségben aztán videót vág meg miegymás.
Azért sem aggódom a melóért, ha sikerül is megint egy ilyen Iszap szintű helyre valahogy bejutnia, repül max egy órán belül, legegyszerűbb feladatot se lenne képes elvégezni, aztán előbb utóbb ránéznek az új munkatársra még ebéd előtt, akkor minden kiderül.
És mindehhez társul hogy még akár délután értesítik a másik, kompetens jelentkezőt hogy ha úgy van szívesen várják, az állás mégis üres még, kezdhet akár másnap, engem ez duplán boldogít. (:
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 10, 2024 18:18:42
x37)
Mi ez az ernyedtség, Endre? Tudunk indulni? Szombat van, ma tudnák nézni az embereket a lájvodat. Induljál meg, te szar.
Hahó
(
x135)
Aug 10, 2024 18:24:30
x135)
Mi ez az ernyedtség, Endre? Tudunk indulni? Szombat van, ma tudnák nézni az embereket a lájvodat. Induljál meg, te szar.
Mikbe faty? A stoki visszavonult stoki a stoki.
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 10, 2024 18:24:51
x44)
80 négyzetméter, a Falk Miksában, olyan állapotban hogy térdig ér a szemét meg az állat szag, szellőztetve nem lehetett kb 10 éve, ér kb 90milliót.
Ha normális állapotban lenne esetleg akkor menne 130 körül
Ásó27
(
x68)
Aug 10, 2024 18:26:20
x68)
Jövő héten mit találsz ki, amit nem csináltál Tibivel soha? Elolvasol egy könyvet?
Mifaaaaaaaaaaaan
140 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™