?
Nov 09, 2012 16:05:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Sodi egyenlőre nem árulok el semmit, de ennek a törvényalkotásnak csúnya vége lesz és tényleg a sitten vagy egy diliházban fogsz kikötni.</div>
Én nem alkotok törvényeket.
Borbély szerint egyébként épp az adja meg a legitimációt, hogy senkinek nem jutott eszébe ellene hivatalos eljárás színlelése ürügyén eljárást indítani.
Ergo: még a rendőrök is elfogadják, hogy igaza van.</div>
Egyébként én meg az ellenkezőjét mondom mint Borbély. Nekem van igazam és kész. KÁr, hogy a dolgok nem így működnek. Kit érdekelnek a rendőrök te balfasz?
Borbély szerint egyébként épp az adja meg a legitimációt, hogy senkinek nem jutott eszébe ellene hivatalos eljárás színlelése ürügyén eljárást indítani.
Egyébként én meg az ellenkezőjét mondom mint Borbély. Nekem van igazam és kész. KÁr, hogy a dolgok nem így működnek. Kit érdekelnek a rendőrök te balfasz?
Nov 09, 2012 16:05:20
?
Nov 09, 2012 16:07:02
Az egész faszságotok lényege, hogy törvényen kívül akarjátok magatokat helyezni ,hogy nem kelljen mindenféle tartozást kifizetni. Persze ettől nem változik semmi.
Nov 09, 2012 16:07:02
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:07:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
és még van pofája hermánnak feljelentgetni.</div>
<b>Egyelőre nincs. Gyorsan meg kell rá tanítani, hogy ne csak rendőröket, de végrehajtást kérőket és végrehajtókat is jelentsem fel, pereljen be.</b>
Borbély Józseffel pont ezt tárgyaltuk meg. Az Apostoli Magyar Királyságot úgy lehet népszerűsíteni, ha esettanulmányok leírásával és lefilmezésével bemutatjuk, és széles körben népszerűsítjük a gyakorlatban is működő módszert.
Lényegében ez lesz az én feladatom. :)</div>
jaj, micsoda agytröszt lehettek ti ketten. egyik hülyébb mint a másik, és sorban mondjátok sok faszságot egymásnak helyeselve.
és még van pofája hermánnak feljelentgetni.</div>
<b>Egyelőre nincs. Gyorsan meg kell rá tanítani, hogy ne csak rendőröket, de végrehajtást kérőket és végrehajtókat is jelentsem fel, pereljen be.</b>
Borbély Józseffel pont ezt tárgyaltuk meg. Az Apostoli Magyar Királyságot úgy lehet népszerűsíteni, ha esettanulmányok leírásával és lefilmezésével bemutatjuk, és széles körben népszerűsítjük a gyakorlatban is működő módszert.
Lényegében ez lesz az én feladatom. :)</div>
jaj, micsoda agytröszt lehettek ti ketten. egyik hülyébb mint a másik, és sorban mondjátok sok faszságot egymásnak helyeselve.
Nov 09, 2012 16:07:06
sodika
Nov 09, 2012 16:07:36
<div class="quote"><div class="author">?</div>
Ez így nagyon kevés."Kicsit" még tanulni meg olvasni kéne.</div>
Utánaolvastam. A hivatalos eljárás színlelése csak eleve bűncselekmények minősülő cselekedetek súlyosbító körülménye, önmagában nem büntetendő. :)
Utánaolvastam. A hivatalos eljárás színlelése csak eleve bűncselekmények minősülő cselekedetek súlyosbító körülménye, önmagában nem büntetendő. :)
Nov 09, 2012 16:07:36
szeszesember
Nov 09, 2012 16:08:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>
Utánaolvastam. A hivatalos eljárás színlelése csak eleve bűncselekmények minősülő cselekedetek súlyosbító körülménye, önmagában nem büntetendő. :)</div>
Akkor én most halálra ítéllek.
Utánaolvastam. A hivatalos eljárás színlelése csak eleve bűncselekmények minősülő cselekedetek súlyosbító körülménye, önmagában nem büntetendő. :)</div>
Akkor én most halálra ítéllek.
Nov 09, 2012 16:08:59
sodika
Nov 09, 2012 16:10:24
<div class="quote"><div class="author">?</div>Az egész faszságotok lényege, hogy törvényen kívül akarjátok magatokat helyezni</div>
Nincs olyan törvény, amire hivatkozol.
Az összes ilyen törvény megszűnt.
Ettől még tisztában vagyunk vele, hogy a bírók, rendőrök, és egyéb hivatalos személyek még nem tudnak erről, vagy ha tudnak is róla, nem hiszik el, sőt: talán még ki is nevetik ezt a tényt, ezért még a régi, hatályát vesztett törvények alapján érzik szükségét, hogy eljárjanak, de éppen ezért kell őket meggyőzni az igazságról.
Nincs olyan törvény, amire hivatkozol.
Az összes ilyen törvény megszűnt.
Ettől még tisztában vagyunk vele, hogy a bírók, rendőrök, és egyéb hivatalos személyek még nem tudnak erről, vagy ha tudnak is róla, nem hiszik el, sőt: talán még ki is nevetik ezt a tényt, ezért még a régi, hatályát vesztett törvények alapján érzik szükségét, hogy eljárjanak, de éppen ezért kell őket meggyőzni az igazságról.
Nov 09, 2012 16:10:24
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:10:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>Mondom: Shadowrun a valós életben.</b>
Én ezt tegnap szó szerint értettem.
Meghackeljük a végrehajtói rendszert. :)</div>
micsoda idióták vagytok. azt sem értitek, hogy attól az alapkövetelés nem szűnik meg, hogy a végrehajtást késleltetitek. dabasiék sem tudtak eltüntetni egyetlen adósságot sem.
fussál neki még egyszer, faszfej.:))
Én ezt tegnap szó szerint értettem.
Meghackeljük a végrehajtói rendszert. :)</div>
micsoda idióták vagytok. azt sem értitek, hogy attól az alapkövetelés nem szűnik meg, hogy a végrehajtást késleltetitek. dabasiék sem tudtak eltüntetni egyetlen adósságot sem.
fussál neki még egyszer, faszfej.:))
Nov 09, 2012 16:10:29
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:12:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébiránt a Borbély kitalálta a profi megoldást a hamis vád ellen, amivel nyugodtan fel lehet jelenteni bárkit.
A módszer megfigyelhető a tegnap feltöltött bírósági videóban. De erről bővebben majd később.
Na meló, csá.</div>
kurva okos ez a borbély, csak az a helyzet, hogy ahhoz már hülye volt, hogy kitaláljon egy profi módszert a vállalkozása életben tartására.
A módszer megfigyelhető a tegnap feltöltött bírósági videóban. De erről bővebben majd később.
Na meló, csá.</div>
kurva okos ez a borbély, csak az a helyzet, hogy ahhoz már hülye volt, hogy kitaláljon egy profi módszert a vállalkozása életben tartására.
Nov 09, 2012 16:12:51
Danyiil Romanovics
Nov 09, 2012 16:13:32
Az Úr 2012. esztendeje Szent András havának hetedik napján a Méltóságos Kormányzó Úr Dei Gratia Gubernator Hungariae, kíséretével pesti szállását Kecskömét városába tevé át.
Tette ezt azon okból, minthogy a Taljánországba vándorolt Márton Vitéz, mely a plebs körében igen nagy honestas-nak örvende, immár az uruszág napnyugati gyepüjét igen megközelíté.
A Gubernator pediglen erősen félté szolgáját, ki csupán fertály héttel az előtt fordult meg udvarában, de akit azon nyomban igen megszeretett. Így hát - engedvén a nyomorult nap-napi könyörgésének - székhelyét a nyugati határszéltől távolabb tevé át.
A szolgának mindent megada, melyet egy pór kívánhat: a castellum padlóján volt szállása, s az Úr ebédjének maradékát még az ebek előtt átválogathatta volt. S a jobbágy ennek igen örvendett. A Dominus pedig nagy symposiont rendezett, hol Ő maga s szolgája a Pestről kordékon hurcolt idős asszonyokban, római módra, a padlón lelték kedvüket.
Hamarost azonban hírét vevék, hogy az erősen felbőszült Márton Vitéz megindult Kecskömét felé. A Gubernator mielőbb különféle gyertyákért szalajtotta a sybillákat, majd az ánglius Brennus Tracy Ius Attractionis mágiáját alkalmazva kívánta távol tartani az ellent. A Gubernator udvara imígy esett a strigák, ördöngösök, boszorkányok s más bálványimádók karmaiba.
(Részlet a Kormányzó Krónikásának Gestájából)
Tette ezt azon okból, minthogy a Taljánországba vándorolt Márton Vitéz, mely a plebs körében igen nagy honestas-nak örvende, immár az uruszág napnyugati gyepüjét igen megközelíté.
A Gubernator pediglen erősen félté szolgáját, ki csupán fertály héttel az előtt fordult meg udvarában, de akit azon nyomban igen megszeretett. Így hát - engedvén a nyomorult nap-napi könyörgésének - székhelyét a nyugati határszéltől távolabb tevé át.
A szolgának mindent megada, melyet egy pór kívánhat: a castellum padlóján volt szállása, s az Úr ebédjének maradékát még az ebek előtt átválogathatta volt. S a jobbágy ennek igen örvendett. A Dominus pedig nagy symposiont rendezett, hol Ő maga s szolgája a Pestről kordékon hurcolt idős asszonyokban, római módra, a padlón lelték kedvüket.
Hamarost azonban hírét vevék, hogy az erősen felbőszült Márton Vitéz megindult Kecskömét felé. A Gubernator mielőbb különféle gyertyákért szalajtotta a sybillákat, majd az ánglius Brennus Tracy Ius Attractionis mágiáját alkalmazva kívánta távol tartani az ellent. A Gubernator udvara imígy esett a strigák, ördöngösök, boszorkányok s más bálványimádók karmaiba.
(Részlet a Kormányzó Krónikásának Gestájából)
Nov 09, 2012 16:13:32
Danyiil Romanovics
Nov 09, 2012 16:14:04
Az elsőt elcsesztem, törölheted, Sneci!
Nov 09, 2012 16:14:04
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:15:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div>
Mindez nagyon szép és jó. Milyen fizetés fejében vállaltad ezt a kormányzó úrnak?
*paródiarovat*</div>
Nem figyelsz. Nem pénzt kérek, hanem jutalékot.
Ha nincs bevétel, azt sem.</div>
de addig is amíg befut a jutalék, minden nap kérsz zabálni valót.
olyan vagy, mint egy kutya. kajáért nyalod a gazdád kezét.
Mindez nagyon szép és jó. Milyen fizetés fejében vállaltad ezt a kormányzó úrnak?
*paródiarovat*</div>
Nem figyelsz. Nem pénzt kérek, hanem jutalékot.
Ha nincs bevétel, azt sem.</div>
de addig is amíg befut a jutalék, minden nap kérsz zabálni valót.
olyan vagy, mint egy kutya. kajáért nyalod a gazdád kezét.
Nov 09, 2012 16:15:01
sodika
Nov 09, 2012 16:16:23
Egyébként az a titok, hogy nem szabad olyan dologgal vádolni senkit, amit nem követett el, hanem ehelyett kizárólag olyan dologgal szabad, amit tényleg megtett, és amiről legfeljebb azt fogják mondani, hogy helyesen járt el, tehát amit csinált, az nem bűncselekmény.
Részletesen majd máskor fejtem ki.
Részletesen majd máskor fejtem ki.
Nov 09, 2012 16:16:23
sodika
Nov 09, 2012 16:16:34
Na meló, csá.
Nov 09, 2012 16:16:34
Andy Dufresne
Nov 09, 2012 16:17:59
Sodi, amugy Herman felesege miert mozgasserult?
Nov 09, 2012 16:17:59
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 09, 2012 16:18:15
Sodi, te most tulajdonkeppen mit csinalsz Kecskemeten?
Nov 09, 2012 16:18:15
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 09, 2012 16:18:49
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Sodi, amugy Herman felesege miert mozgasserult?</div>
Olyat is irt Sodi, hogy "kommunikalni keptelen". Suketnema?
Olyat is irt Sodi, hogy "kommunikalni keptelen". Suketnema?
Nov 09, 2012 16:18:49
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:19:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként nem értitek a lényeget.
A lényeg, hogy nincsenek végrehajtók.
A bíróságokkal be lettek tiltva ők is.
Csak még nem tudnak róla.
Ahhoz kell a felvilágosító websorozat, hogy tudják meg.
Tanulok Sherlock Porkstől. Legalább 15 epizódot előre leforgatom, mielőtt egyetlen résszel is jelentkeznék.</div>
te nem érted a lényeg. hiába tilt be bárki bármit, ha nem tudja kikényszeríteni a tiltást.
ennyi erővel betilthatjátok a napot, a holdat és a csillagokat együttvéve. csak az a helyzet, hogy szarnak rátok, és továbbra is a helyükön maradnak.
most még intravénásan lövöd magadnak a hülyeséget, de az ébredés keserű lesz, sneci. egyedül a trollok fognak röhögni.:))
A lényeg, hogy nincsenek végrehajtók.
A bíróságokkal be lettek tiltva ők is.
Csak még nem tudnak róla.
Ahhoz kell a felvilágosító websorozat, hogy tudják meg.
Tanulok Sherlock Porkstől. Legalább 15 epizódot előre leforgatom, mielőtt egyetlen résszel is jelentkeznék.</div>
te nem érted a lényeg. hiába tilt be bárki bármit, ha nem tudja kikényszeríteni a tiltást.
ennyi erővel betilthatjátok a napot, a holdat és a csillagokat együttvéve. csak az a helyzet, hogy szarnak rátok, és továbbra is a helyükön maradnak.
most még intravénásan lövöd magadnak a hülyeséget, de az ébredés keserű lesz, sneci. egyedül a trollok fognak röhögni.:))
Nov 09, 2012 16:19:00
grafikus007
Nov 09, 2012 16:20:24
sodi, ha a kormányzó betiltotta az összes pártot, akkor a Jobbik képviselői törvénytelenül veszik fel a fizetésüket? Vissza fogjátok követelni Nováktól meg Vonától? Ez a szándékotok?
Nov 09, 2012 16:20:24
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 09, 2012 16:20:30
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Sodi, amugy Herman felesege miert mozgasserult?</div>
Kulonben tudtommal nem felesege, hanem elettarsa.
Bunben elnek.
Bunben elnek.
Nov 09, 2012 16:20:30
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:20:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na meló, csá.</div>
mennyit dolgoztál amióta visszaszorítottad a kamerázást? nagyon hallgatsz erről. 12 nap alatt megvolt a 8 óra összesen? és mennyi a ledolgozott egyenleged?
mikor mész a pénzért, és mennyit adsz belőle marcinak?
mennyit dolgoztál amióta visszaszorítottad a kamerázást? nagyon hallgatsz erről. 12 nap alatt megvolt a 8 óra összesen? és mennyi a ledolgozott egyenleged?
mikor mész a pénzért, és mennyit adsz belőle marcinak?
Nov 09, 2012 16:20:50
Pál Márton
Nov 09, 2012 16:23:51
*nem zsidó, leszarja a pénzt, csak Sodó vérét akarja kiontani*
Nov 09, 2012 16:23:51
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:25:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Sodi egyenlőre nem árulok el semmit, de ennek a törvényalkotásnak csúnya vége lesz és tényleg a sitten vagy egy diliházban fogsz kikötni.</div>
briliáns logika.:)))
ez kb. olyan, hogy leírsz valami hülyeséget valakiről, és mivel nem perelt szarrá, ezért elfogadta, hogy igazad van.
ennek az asztalosnak inkább egy fűrészelnie és gyalulnia kéne, ahhoz talán van elég esze.
briliáns logika.:)))
ez kb. olyan, hogy leírsz valami hülyeséget valakiről, és mivel nem perelt szarrá, ezért elfogadta, hogy igazad van.
ennek az asztalosnak inkább egy fűrészelnie és gyalulnia kéne, ahhoz talán van elég esze.
Nov 09, 2012 16:25:18
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 09, 2012 16:25:25
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>mikor mész a pénzért, és mennyit adsz belőle marcinak?</div>
Az anyja ott baszta el, de nagyon, hogy 10 eve nem mondott fel, tette penzze mindenet, es lepett le valahova melegebb egtajra.
Sodinak meg aztan magyarzhatta volna, hogy felesleges beperelnie, hiszen minden honapban megadja neki a fizetese meghatarozott szazalekat, a nulla forintot.
Az anyja ott baszta el, de nagyon, hogy 10 eve nem mondott fel, tette penzze mindenet, es lepett le valahova melegebb egtajra.
Sodinak meg aztan magyarzhatta volna, hogy felesleges beperelnie, hiszen minden honapban megadja neki a fizetese meghatarozott szazalekat, a nulla forintot.
Nov 09, 2012 16:25:25
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:28:16
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Sodi, amugy Herman felesege miert mozgasserult?</div>
Olyat is irt Sodi, hogy "kommunikalni keptelen". Suketnema?</div>
tolókocsis, nem tud kommunikálni, de sneci csodálkozik, hogy kibaszták a gondnoki állásból, és a gondnoki lakásból.
micsoda szociális érzéketlenség a lakóktól, hogy olyan gondnokot akarnak maguknak, aki nem béna, és tud beszélni, azaz el tudja intézni a dolgokat. micsoda alávaló gecik.:))
Olyat is irt Sodi, hogy "kommunikalni keptelen". Suketnema?</div>
tolókocsis, nem tud kommunikálni, de sneci csodálkozik, hogy kibaszták a gondnoki állásból, és a gondnoki lakásból.
micsoda szociális érzéketlenség a lakóktól, hogy olyan gondnokot akarnak maguknak, aki nem béna, és tud beszélni, azaz el tudja intézni a dolgokat. micsoda alávaló gecik.:))
Nov 09, 2012 16:28:16
broni
Nov 09, 2012 16:28:18
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Sodi, amugy Herman felesege miert mozgasserult?</div>
Bunben elnek.</div>
kaloda????????????
Bunben elnek.</div>
kaloda????????????
Nov 09, 2012 16:28:18
Gyöngyi
Nov 09, 2012 16:28:38
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>mikor mész a pénzért, és mennyit adsz belőle marcinak?</div>
Az anyja ott baszta el, de nagyon, hogy 10 eve nem mondott fel, tette penzze mindenet, es lepett le valahova melegebb egtajra. </div>
* Búsan legyint *
Az anyja ott baszta el, de nagyon, hogy 10 eve nem mondott fel, tette penzze mindenet, es lepett le valahova melegebb egtajra. </div>
* Búsan legyint *
Nov 09, 2012 16:28:38
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:31:57
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>mikor mész a pénzért, és mennyit adsz belőle marcinak?</div>
Sodinak meg aztan magyarzhatta volna, hogy felesleges beperelnie, hiszen minden honapban megadja neki a fizetese meghatarozott szazalekat, a nulla forintot.</div>
sneci anyja alapvetően ott baszta el, hogy nem készített egy excelt táblát 30 évre visszamenőleg, és nem mutogatta snecinek amikor ő is elővette az övét.
az anyatejet literenként 100 ezerbe számoltam volna a helyében, mert monopolhelyzetben volt. "miért nem mentél el a boltba anyatejért csecsemőként, fiam? akkor elfogadtad, ennyi volt az ára. most már késő bánat."
Sodinak meg aztan magyarzhatta volna, hogy felesleges beperelnie, hiszen minden honapban megadja neki a fizetese meghatarozott szazalekat, a nulla forintot.</div>
sneci anyja alapvetően ott baszta el, hogy nem készített egy excelt táblát 30 évre visszamenőleg, és nem mutogatta snecinek amikor ő is elővette az övét.
az anyatejet literenként 100 ezerbe számoltam volna a helyében, mert monopolhelyzetben volt. "miért nem mentél el a boltba anyatejért csecsemőként, fiam? akkor elfogadtad, ennyi volt az ára. most már késő bánat."
Nov 09, 2012 16:31:57
Hasan Şaş
Nov 09, 2012 16:32:55
<div class="quote"><div class="author">Gyöngyi</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>mikor mész a pénzért, és mennyit adsz belőle marcinak?</div>
* Búsan legyint *</div>
Gyöngyi, higgye el, nem húztam volna le a fiát 2,5 millióval, ha tudom, hogy magácskát 25-tel is le lehet...
* Búsan legyint *</div>
Gyöngyi, higgye el, nem húztam volna le a fiát 2,5 millióval, ha tudom, hogy magácskát 25-tel is le lehet...
Nov 09, 2012 16:32:55
Dr. Sas Péter
Nov 09, 2012 16:34:51
Az unokaöcsém megint baromságokat ír, elnézést!
Nov 09, 2012 16:34:51
.
Nov 09, 2012 16:35:29
Sodi miért nem perled be anyádat a tizen akárhány milliód miatt?
Nov 09, 2012 16:35:29
sodika
Nov 09, 2012 16:35:35
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
micsoda szociális érzéketlenség a lakóktól, hogy olyan gondnokot akarnak maguknak, aki nem béna, és tud beszélni, azaz el tudja intézni a dolgokat. micsoda alávaló gecik.:))</div>
Ha korábban jó volt, legyen most is jó.
Várják meg, amíg meghal.
micsoda szociális érzéketlenség a lakóktól, hogy olyan gondnokot akarnak maguknak, aki nem béna, és tud beszélni, azaz el tudja intézni a dolgokat. micsoda alávaló gecik.:))</div>
Várják meg, amíg meghal.
Nov 09, 2012 16:35:35
Csak egy olvasó
Nov 09, 2012 16:37:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én nem alkotok törvényeket.</div>
Máris kezded a felelősség tologatását, pedig még semmi konkrétumot nem említett senki. Csukás simán mintázhatott volna rólad egy Takonygerincű Faszcibáló nevű figurát a Pom-pom meséibe, ha akkoriban léteztél volna.
Máris kezded a felelősség tologatását, pedig még semmi konkrétumot nem említett senki. Csukás simán mintázhatott volna rólad egy Takonygerincű Faszcibáló nevű figurát a Pom-pom meséibe, ha akkoriban léteztél volna.
Nov 09, 2012 16:37:31
szeszesember
Nov 09, 2012 16:37:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Várják meg, amíg meghal.</div>
Ne aggódj, már alig várják. :D
Ne aggódj, már alig várják. :D
Nov 09, 2012 16:37:38
sodika
Nov 09, 2012 16:37:51
Ha oda meg jönni valamelyik proli pofázni, neki is el fogom mondani, hogy szégyellje magát. Amíg nem kapott agyvérzést a hölgy, addig ugye jó volt nekik? Hát anyjukat, azt. Az ilyen mocskoknak, akik a betegeket utcára raknák, véreres lófaszt kell nyomni a torkukba.
Nov 09, 2012 16:37:51
.
Nov 09, 2012 16:38:30
Endre, valószínűleg pontosan az történt amit fentebb írtak, anyád tele van lével csak megpróbál kisemmizni téged.
Ezen gondolkodtál már, Endre?
Ezen gondolkodtál már, Endre?
Nov 09, 2012 16:38:30
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 09, 2012 16:38:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha korábban jó volt, legyen most is jó.Várják meg, amíg meghal.</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=BNsrK6P9QvI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=BNsrK6P9QvI</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=BNsrK6P9QvI" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=BNsrK6P9QvI</a>
Nov 09, 2012 16:38:47
Hitvány Patkány
Nov 09, 2012 16:40:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Na elmész te a retkes halál faszára, büdös recskakobold.
Mégis mi a faszért kellene eltartaniuk, ha pénz ellenértékét, a munkát nem végzi el? Különben is, Hermán miért nem dolgozik az asszony helyett, ha annyira szeret?
Na elmész te a retkes halál faszára, büdös recskakobold.
Mégis mi a faszért kellene eltartaniuk, ha pénz ellenértékét, a munkát nem végzi el? Különben is, Hermán miért nem dolgozik az asszony helyett, ha annyira szeret?
Nov 09, 2012 16:40:19
?
Nov 09, 2012 16:40:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha oda meg jönni valamelyik proli pofázni, neki is el fogom mondani, hogy szégyellje magát. Amíg nem kapott agyvérzést a hölgy, addig ugye jó volt nekik? Hát anyjukat, azt. Az ilyen mocskoknak, akik a betegeket utcára raknák, véreres lófaszt kell nyomni a torkukba.</div>
Te meg mitől lettél hirtelen ennyire szociálisan érzékeny?
Te meg mitől lettél hirtelen ennyire szociálisan érzékeny?
Nov 09, 2012 16:40:20
Andy Dufresne
Nov 09, 2012 16:41:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha oda meg jönni valamelyik proli pofázni, neki is el fogom mondani, hogy szégyellje magát. Amíg nem kapott agyvérzést a hölgy, addig ugye jó volt nekik? Hát anyjukat, azt. Az ilyen mocskoknak, akik a betegeket utcára raknák, véreres lófaszt kell nyomni a torkukba.</div>
Hahó! Valaki irta, hogy nem az utcara megy, hermannak van 2 lakasa is.
Hahó! Valaki irta, hogy nem az utcara megy, hermannak van 2 lakasa is.
Nov 09, 2012 16:41:20
Csak egy olvasó
Nov 09, 2012 16:41:21
Te tényleg nem fogod fel, hogy ő ott a lakóközösség alkalmazottja volt és a lakást a munkavégzés idejére kapta <i>használatra</i>? Ellátja a feladatát? Nem. Akkor milyen jogon használja továbbra is a lakást?
Te tényleg nem fogod fel, hogy ő ott a lakóközösség alkalmazottja volt és a lakást a munkavégzés idejére kapta <i>használatra</i>? Ellátja a feladatát? Nem. Akkor milyen jogon használja továbbra is a lakást?
Nov 09, 2012 16:41:21
?
Nov 09, 2012 16:41:35
Ha odamegy hozzád valamelyik proli te füled farkad behúzva odébb sunnyogsz.
Ha odamegy hozzád valamelyik proli te füled farkad behúzva odébb sunnyogsz.
Nov 09, 2012 16:41:35
Hitvány Patkány
Nov 09, 2012 16:43:12
Mi az hogy proli? Hogy jössz te, mihaszna, az életben semmit el nem ért recskakobold ahhoz, hogy a dolgozó embereket prolizd? Nagyon várom már a Hermán ügy tárgyalását, a "betört" orrom feletti örömködés mellett ezt is "megbeszéljük".
Mi az hogy proli? Hogy jössz te, mihaszna, az életben semmit el nem ért recskakobold ahhoz, hogy a dolgozó embereket prolizd? Nagyon várom már a Hermán ügy tárgyalását, a "betört" orrom feletti örömködés mellett ezt is "megbeszéljük".
Nov 09, 2012 16:43:12
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 09, 2012 16:43:30
<div class="quote"><div class="author">?</div>Te meg mitől lettél hirtelen ennyire szociálisan érzékeny?</div>
Amikor elzarodott az anyai penzcsap es szembesulnie kellett azzal, hogy a munkaeropiac 15 Ft-ra ertekeli a teljesitmenyet.
Amikor elzarodott az anyai penzcsap es szembesulnie kellett azzal, hogy a munkaeropiac 15 Ft-ra ertekeli a teljesitmenyet.
Nov 09, 2012 16:43:30
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:43:46
akkor a bányászokat sem kell nyugdíjazni, hiszen ha jók voltak 20 évesen, akkor 80 évesen tolókocsiban is legyenek jók.
sneci, azt kívánom, hogy intézze a te ügyeidet is egy mozgásképtelen, süketnéma, vak gondnok.:)))
mekkora hülye vagy te, aztakurva.:)))
akkor a bányászokat sem kell nyugdíjazni, hiszen ha jók voltak 20 évesen, akkor 80 évesen tolókocsiban is legyenek jók.
sneci, azt kívánom, hogy intézze a te ügyeidet is egy mozgásképtelen, süketnéma, vak gondnok.:)))
mekkora hülye vagy te, aztakurva.:)))
Nov 09, 2012 16:43:46
szeszesember
Nov 09, 2012 16:44:23
Te faszszopó, azért lakhatott ott, mert ellátta a ház körüli teendőket. Mivel az erre való képessége megszűnt, a lakhatását munka helyett pénzzel megválthatja. Mivel erre nem hajlandó/képes, el kell hagynia a kéglit. Mi a faszt nem értesz ezen? Nem az utcára basszák, hanem mehet Hermán tatához. Elvileg kúrópajtik, nem is értem, miért nem éltek együtt eddig is.
Te faszszopó, azért lakhatott ott, mert ellátta a ház körüli teendőket. Mivel az erre való képessége megszűnt, a lakhatását munka helyett pénzzel megválthatja. Mivel erre nem hajlandó/képes, el kell hagynia a kéglit. Mi a faszt nem értesz ezen? Nem az utcára basszák, hanem mehet Hermán tatához. Elvileg kúrópajtik, nem is értem, miért nem éltek együtt eddig is.
Nov 09, 2012 16:44:23
Andy Dufresne
Nov 09, 2012 16:48:42
A tata dugja ezt a nyomorekot?
* parodiarovat
* parodiarovat
Nov 09, 2012 16:48:42
Fotelrocker_Presszócigány
Nov 09, 2012 16:49:38
remélem élőben közvetíted majd, ahogy a lakók a te torkodon nyomják le a saját faszodat..
remélem élőben közvetíted majd, ahogy a lakók a te torkodon nyomják le a saját faszodat..
Nov 09, 2012 16:49:38
Haim
Nov 09, 2012 16:49:55
Hermán egy mozgásképtelen, beszélni nem tudó öregasszonyt kúr?
Pfúj. És még mondja valaki bronira,hogy perverz..
Pfúj. És még mondja valaki bronira,hogy perverz..
Nov 09, 2012 16:49:55
szeszesember
Nov 09, 2012 16:49:56
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>A tata dugja ezt a nyomorekot?
* parodiarovat</div>
Sneci most nem ér rá, Kecskeméten van...
* parodiarovat</div>
Sneci most nem ér rá, Kecskeméten van...
Nov 09, 2012 16:49:56
Haim
Nov 09, 2012 16:51:32
A mai naptól betiltom a recskázást! Hallod sodi?!
Nov 09, 2012 16:51:32
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 09, 2012 16:52:22
Sodi, Hermanne hany eve nem latja mar el gondnoki feladatait?
Nov 09, 2012 16:52:22
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:53:11
sneci, tényleg!
hermánékhoz is beálltál volna faszt verni, amíg a télapó dugja a béna nőt? vagy nekik milyen nemi életük van?
tán csak nem azt akarod mondani, hogy hermán annyira megdugta az öreglányt, hogy agyvérzést kapott?
hermánékhoz is beálltál volna faszt verni, amíg a télapó dugja a béna nőt? vagy nekik milyen nemi életük van?
tán csak nem azt akarod mondani, hogy hermán annyira megdugta az öreglányt, hogy agyvérzést kapott?
Nov 09, 2012 16:53:11
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:54:09
sneci, véletlenül nem hermáné volt az a kék atlétatrikó?
Nov 09, 2012 16:54:09
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:54:53
*őzike*
Nov 09, 2012 16:54:53
Andy Dufresne
Nov 09, 2012 16:56:00
Huhuhu, ez durva :DDD
Nov 09, 2012 16:56:00
Haim
Nov 09, 2012 16:56:18
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, tényleg!
tán csak nem azt akarod mondani, hogy hermán annyira megdugta az öreglányt, hogy agyvérzést kapott?</div>
Vagy attól kapott agyvérzést,hogy rányitott a télapóra és snecire. Lebénult a döbbenettől és azóta is keresi a szavakat..
tán csak nem azt akarod mondani, hogy hermán annyira megdugta az öreglányt, hogy agyvérzést kapott?</div>
Vagy attól kapott agyvérzést,hogy rányitott a télapóra és snecire. Lebénult a döbbenettől és azóta is keresi a szavakat..
Nov 09, 2012 16:56:18
szeszesember
Nov 09, 2012 16:56:35
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, véletlenül nem hermáné volt az a kék atlétatrikó?</div>
A télapó nem olyan nagydarab. Viszont Borbély egyre gyanúsabb... :D
A télapó nem olyan nagydarab. Viszont Borbély egyre gyanúsabb... :D
Nov 09, 2012 16:56:35
?
Nov 09, 2012 16:57:36
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha oda meg jönni valamelyik proli pofázni, neki is el fogom mondani, hogy szégyellje magát. Amíg nem kapott agyvérzést a hölgy, addig ugye jó volt nekik? Hát anyjukat, azt. Az ilyen mocskoknak, akik a betegeket utcára raknák, véreres lófaszt kell nyomni a torkukba.</div>
Mi az hogy proli? Hogy jössz te, mihaszna, az életben semmit el nem ért recskakobold ahhoz, hogy a dolgozó embereket prolizd? Nagyon várom már a Hermán ügy tárgyalását, a "betört" orrom feletti örömködés mellett ezt is "megbeszéljük".</div>
Egy kormányzó tanácsadója nem lehet proli. Sodinak sok milliárdja van apostoli játékpénzben.
Mi az hogy proli? Hogy jössz te, mihaszna, az életben semmit el nem ért recskakobold ahhoz, hogy a dolgozó embereket prolizd? Nagyon várom már a Hermán ügy tárgyalását, a "betört" orrom feletti örömködés mellett ezt is "megbeszéljük".</div>
Egy kormányzó tanácsadója nem lehet proli. Sodinak sok milliárdja van apostoli játékpénzben.
Nov 09, 2012 16:57:36
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 16:59:01
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, véletlenül nem hermáné volt az a kék atlétatrikó?</div>
A télapó nem olyan nagydarab. </div>
sneci is 3 számmal nagyobb ruhákat hord, Hahó!
A télapó nem olyan nagydarab. </div>
sneci is 3 számmal nagyobb ruhákat hord, Hahó!
Nov 09, 2012 16:59:01
szeszesember
Nov 09, 2012 16:59:53
Púp, a mai naptól Haim betiltotta a recskázást, hallod? <b>HALLOD?!</b>
Nov 09, 2012 16:59:53
Haim
Nov 09, 2012 17:01:10
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>A mai naptól betiltom a recskázást! Hallod sodi?!</div>
És Masztilalomnak hívom ezentúl.
És Masztilalomnak hívom ezentúl.
Nov 09, 2012 17:01:10
?
Nov 09, 2012 17:01:17
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Púp, a mai naptól Haim betiltotta a recskázást, hallod? <b>HALLOD?!</b></div>
+kötelezővé tette számodra a fürdést és a napi 8 óra munkát.
+kötelezővé tette számodra a fürdést és a napi 8 óra munkát.
Nov 09, 2012 17:01:17
Andy Dufresne
Nov 09, 2012 17:04:49
<div class="quote"><div class="author">?</div><div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Púp, a mai naptól Haim betiltotta a recskázást, hallod? <b>HALLOD?!</b></div>
+kötelezővé tette számodra a fürdést és a napi 8 óra munkát.</div>
Ez mar sok, Sneci disszidalni fog.
+kötelezővé tette számodra a fürdést és a napi 8 óra munkát.</div>
Ez mar sok, Sneci disszidalni fog.
Nov 09, 2012 17:04:49
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:04:51
sneci, mit kaptál ma borbélytól zabálni, kutya? van már saját kutyatányérod az irodában?
ha engem kérdezel, megint kurva finomat ettem a duna parton. ebéd előtt kirúgtam egy embert, utána pedig a jól végzett munka örömére megettem egy finom gulyáslevest és egy három sajtos bundában sült jérce mellfilét. a desszert már nem is fért belém, pedig áfonyás piskótatekercset vanília fagylalttal gondoltam.
nem akarod hozzám felküldeni a télapót? most szívesen legurítanám a lépcsőn.:))
ha engem kérdezel, megint kurva finomat ettem a duna parton. ebéd előtt kirúgtam egy embert, utána pedig a jól végzett munka örömére megettem egy finom gulyáslevest és egy három sajtos bundában sült jérce mellfilét. a desszert már nem is fért belém, pedig áfonyás piskótatekercset vanília fagylalttal gondoltam.
nem akarod hozzám felküldeni a télapót? most szívesen legurítanám a lépcsőn.:))
Nov 09, 2012 17:04:51
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:07:42
már hülyéket beszélek, nem a télapót, hanem a törpegnómot. kurva magas a lépcső, olyan szépen gurulna, hogy már nem is volna szükség kilakoltatásra. egyenesen mehetne a temetőbe.
Nov 09, 2012 17:07:42
pilvax coffee shop
Nov 09, 2012 17:08:19
Endi, legyél inkább te is liberális!
Jut neked is a zöldből!
Éljen a világbéke és a szabadpiac!
Peace
Jut neked is a zöldből!
Éljen a világbéke és a szabadpiac!
Peace
Nov 09, 2012 17:08:19
szpítsopp
Nov 09, 2012 17:09:44
<div class="quote"><div class="author">.</div>Sodi miért nem perled be anyádat a tizen akárhány milliód miatt?</div>
Mert a kormányzó úr eltörölte a hiteleket/adósságokat.. Sodinak már nem lehet senki felé se követelése Hahó!
Mert a kormányzó úr eltörölte a hiteleket/adósságokat.. Sodinak már nem lehet senki felé se követelése Hahó!
Nov 09, 2012 17:09:44
tigris
Nov 09, 2012 17:19:12
erről fantáziálsz? lófasz a torokban? hol llesz ez a szar , mostmár direkte odamegyek, és köpködni fogom a hermángecit, az illegális lakásfoglalót, az ingyenélő söpredéket. aztán várom, hogy gyere, és nekem támadj te kaftános takonyhuszár!
erről fantáziálsz? lófasz a torokban? hol llesz ez a szar , mostmár direkte odamegyek, és köpködni fogom a hermángecit, az illegális lakásfoglalót, az ingyenélő söpredéket. aztán várom, hogy gyere, és nekem támadj te kaftános takonyhuszár!
Nov 09, 2012 17:19:12
.
Nov 09, 2012 17:20:14
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">.</div>Sodi miért nem perled be anyádat a tizen akárhány milliód miatt?</div>Mert a kormányzó úr eltörölte a hiteleket/adósságokat.. Sodinak már nem lehet senki felé se követelése Hahó!</div>
Hallod ezt, Endre?
Vége az "örök lakhatásnak" anyádnál.
Hivatalosan is hajléktalan vagy. :)
Hallod ezt, Endre?
Vége az "örök lakhatásnak" anyádnál.
Hivatalosan is hajléktalan vagy. :)
Nov 09, 2012 17:20:14
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:24:26
sneci, jók ezek a mesék az apostoli királyságról, de meséld már el, hogy mennyi jelenleg érvényes pénz van a piciny zsebedben?
Nov 09, 2012 17:24:26
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:26:37
sneci, amúgy meddig tart még a kecskeméti bujkálásod? karácsonyra azért hazajössz a kolosy téri recskairodába? vagy a szentestét is a 120 m2-es iroda padlóján fogod tölteni?
Nov 09, 2012 17:26:37
tigris
Nov 09, 2012 17:27:51
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, jók ezek a mesék az apostoli királyságról, de meséld már el, hogy mennyi jelenleg érvényes pénz van a piciny zsebedben?</div>
egymilliárd Apostoli Fitying! már el is küldte marcinak a 30 százalékát. ha ezek után marci nekiáll hőbörögni, akkor zsidó!
egymilliárd Apostoli Fitying! már el is küldte marcinak a 30 százalékát. ha ezek után marci nekiáll hőbörögni, akkor zsidó!
Nov 09, 2012 17:27:51
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 09, 2012 17:28:33
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, jók ezek a mesék az apostoli királyságról, de meséld már el, hogy mennyi jelenleg érvényes pénz van a piciny zsebedben?</div>
Ot trilliard szentkorona.
Ot trilliard szentkorona.
Nov 09, 2012 17:28:33
sodika
Nov 09, 2012 17:30:18
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
egymilliárd Apostoli Fitying!</div>
Viccen kívül: hivatalos igazolást kaptam róla a kormányzó saját kezű aláírásával. xDD
Viccen kívül: hivatalos igazolást kaptam róla a kormányzó saját kezű aláírásával. xDD
Nov 09, 2012 17:30:18
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:31:13
"jelenleg érvényes" pénz, Hahó!
Nov 09, 2012 17:31:13
kormányzói hivatal
Nov 09, 2012 17:31:14
A kormányzó azonnali hatállyal rendelettel tiltja be ennek a fórumnak a működését.
Nov 09, 2012 17:31:14
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:31:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Viccen kívül: hivatalos igazolást kaptam róla a kormányzó saját kezű aláírásával. xDD</div>
fizesd ki anyádnak a rezsitartozásodat, és marcinak a 200 ezret.
Viccen kívül: hivatalos igazolást kaptam róla a kormányzó saját kezű aláírásával. xDD</div>
fizesd ki anyádnak a rezsitartozásodat, és marcinak a 200 ezret.
Nov 09, 2012 17:31:59
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:32:45
<div class="quote"><div class="author">kormányzói hivatal</div>A kormányzó azonnali hatállyal rendelettel tiltja be ennek a fórumnak a működését.</div>
sneci, tiltsd le a kommentelést. tibi bácsi is hányszor mondta már.
sneci, tiltsd le a kommentelést. tibi bácsi is hányszor mondta már.
Nov 09, 2012 17:32:45
tigris
Nov 09, 2012 17:33:13
egy materialista szar vagy.
egy materialista szar vagy.
Nov 09, 2012 17:33:13
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:34:29
sneci, ha megbaszod hermán béna élettársát, és csinálsz erről egy videót a trolloknak, akkor leállítom a kilakoltatást. eskü, hogy nem küldjük el a velvetnek.
Nov 09, 2012 17:34:29
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:35:48
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
egy materialista szar vagy.</div>
megfüstölték az apostoli pénzt, innentől spirituális valutának számít, Hahó!
egy materialista szar vagy.</div>
megfüstölték az apostoli pénzt, innentől spirituális valutának számít, Hahó!
Nov 09, 2012 17:35:48
szpítsopp
Nov 09, 2012 17:37:03
mennyi borbély-féle fabatka büszke tulajdonosa vagy?
mennyi borbély-féle fabatka büszke tulajdonosa vagy?
Nov 09, 2012 17:37:03
sodika
Nov 09, 2012 17:37:07
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>"jelenleg érvényes" pénz, Hahó!</div>
Igenis jelenleg az a valódi pénz, bár egyelőre még nem ér semmit, mert még nem tartunk ott.
Igenis jelenleg az a valódi pénz, bár egyelőre még nem ér semmit, mert még nem tartunk ott.
Nov 09, 2012 17:37:07
tigris
Nov 09, 2012 17:38:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>"jelenleg érvényes" pénz, Hahó!</div>
Igenis jelenleg az a valódi pénz, bár egyelőre még nem ér semmit, mert még nem tartunk ott.</div>
:DDDDDDDDDDDd
hallod, nekem van 10 milliárd tigrisdollárom. azt hogy váltjátok?
Igenis jelenleg az a valódi pénz, bár egyelőre még nem ér semmit, mert még nem tartunk ott.</div>
:DDDDDDDDDDDd
hallod, nekem van 10 milliárd tigrisdollárom. azt hogy váltjátok?
Nov 09, 2012 17:38:50
Rósza
Nov 09, 2012 17:39:38
sneci lefeküdt a kormányzóval... becsapott, elegem van!
Nov 09, 2012 17:39:38
tigris
Nov 09, 2012 17:39:45
gecibe ezt nem hiszem el. a snecilógia az egyik legszebb , leginnovatívabb tudományág a földön. ez, hogy ezt a faszt játékpénzzel fizetik ki, és még örül is neki..... mesébe illő bazmeg
Nov 09, 2012 17:39:45
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:44:31
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>"jelenleg érvényes" pénz, Hahó!</div>
ha valódi pénz, akkor menj be a szpítshopba, és vedd meg belőle a repcsiiiit, Hahó!
majd Jövő héten.
ha valódi pénz, akkor menj be a szpítshopba, és vedd meg belőle a repcsiiiit, Hahó!
majd Jövő héten.
Nov 09, 2012 17:44:31
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:45:41
sőt, vedd meg belőle az x6-t és a medencés irodát, hiszen valódi pénz.
sőt, vedd meg belőle az x6-t és a medencés irodát, hiszen valódi pénz.
Nov 09, 2012 17:45:41
Haim
Nov 09, 2012 17:46:14
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, ha megbaszod hermán béna élettársát, és csinálsz erről egy videót a trolloknak, akkor leállítom a kilakoltatást. eskü, hogy nem küldjük el a velvetnek.</div>
Hermánnal együtt,dibe tolják meg. Mondjuk akkor kéne egy tripod,ha csak a törpét nem hívják el kamerázni.
Hermánnal együtt,dibe tolják meg. Mondjuk akkor kéne egy tripod,ha csak a törpét nem hívják el kamerázni.
Nov 09, 2012 17:46:14
Haim
Nov 09, 2012 17:47:20
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, ha megbaszod hermán béna élettársát, és csinálsz erről egy videót a trolloknak, akkor leállítom a kilakoltatást. eskü, hogy nem küldjük el a velvetnek.</div>
Hermánnal együtt,dibe tolják meg. Mondjuk akkor kéne egy tripod,ha csak a törpét nem hívják el kamerázni.</div>
Dibe= dipibe engem is fertőz már a fórum.
Hermánnal együtt,dibe tolják meg. Mondjuk akkor kéne egy tripod,ha csak a törpét nem hívják el kamerázni.</div>
Dibe= dipibe engem is fertőz már a fórum.
Nov 09, 2012 17:47:20
Kéredzőbiztos
Nov 09, 2012 17:47:27
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>"jelenleg érvényes" pénz, Hahó!</div>
majd Jövő héten.</div>
Bocsánat, meg kell védenem Sodit.
Írja, hogy még nem tartunk ott!
Majd 5 füstölő, 2 gyertya meg nagyon sok kívánás és akkor már rendelheti is a repcsiiiit.
majd Jövő héten.</div>
Bocsánat, meg kell védenem Sodit.
Írja, hogy még nem tartunk ott!
Majd 5 füstölő, 2 gyertya meg nagyon sok kívánás és akkor már rendelheti is a repcsiiiit.
Nov 09, 2012 17:47:27
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:48:17
sneci, vágasd le a hajad helgával amíg a kormányzónál vendégeskedsz. így legalább fél év múlva, amikor felébredsz ebből az álomból, hivatkozhatsz arra, hogy neked megérte ez a fél év bevétel nélkül, mert ingyen vágattad le a hajad.
Nov 09, 2012 17:48:17
Linus
Nov 09, 2012 17:50:35
Sodi, oszinten, mekkora eselyt latsz arra, hogy ez a kormanyzosagos dolog bejon? Tehat arra, hogy mondjuk 10 even belul valodi hatalma legyen a "kormanyzo urnak".
Nov 09, 2012 17:50:35
sodika
Nov 09, 2012 17:50:54
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
ha valódi pénz, akkor menj be a szpítshopba, és vedd meg belőle a repcsiiiit, Hahó!</div>
Valódi, de ettől még egyelőre egy kiflit nem adnak érte a boltban. Tehát valódi, bár még nem ér semmit.
ha valódi pénz, akkor menj be a szpítshopba, és vedd meg belőle a repcsiiiit, Hahó!</div>
Valódi, de ettől még egyelőre egy kiflit nem adnak érte a boltban. Tehát valódi, bár még nem ér semmit.
Nov 09, 2012 17:50:54
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:52:27
Valódi, de ettől még egyelőre egy kiflit nem adnak érte a boltban. Tehát valódi, bár még nem ér semmit.</div>
az a valódi pénz, ami betölti az általános egyenértékes funkciót. ennyit sem tanultál meg az etyetemen, te balfasz?
Valódi, de ettől még egyelőre egy kiflit nem adnak érte a boltban. Tehát valódi, bár még nem ér semmit.</div>
az a valódi pénz, ami betölti az általános egyenértékes funkciót. ennyit sem tanultál meg az etyetemen, te balfasz?
Nov 09, 2012 17:52:27
Kéredzőbiztos
Nov 09, 2012 17:53:24
Mennyit kaptál?
Elárulod?
Mennyit kaptál?
Elárulod?
Nov 09, 2012 17:53:24
gennyes féregzsidó
Nov 09, 2012 17:53:39
sneci, a helyedben kiállíttatnék magamnak egy diplomát is a kormányzóval. vagy betiltotta az etyetemeket is?
Nov 09, 2012 17:53:39
sodileaks
Nov 09, 2012 17:55:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Valódi, de ettől még egyelőre egy kiflit nem adnak érte a boltban. Tehát valódi, bár még nem ér semmit.</div>
És mikor lesz valódi?
És mikor lesz valódi?
Nov 09, 2012 17:55:02
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 09, 2012 17:56:21
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, a helyedben kiállíttatnék magamnak egy diplomát is a kormányzóval. vagy betiltotta az etyetemeket is?</div>
Diplomat nem az allamfo szokott osztogatni, de emlekeim szerint az egyetemi tanarokat o nevezi ki. Szoval itt a vissza nem tero lehetoseg, hogy azonnal atugorj jo par lepcsofokot a tudomanyos karrierben.
Diplomat nem az allamfo szokott osztogatni, de emlekeim szerint az egyetemi tanarokat o nevezi ki. Szoval itt a vissza nem tero lehetoseg, hogy azonnal atugorj jo par lepcsofokot a tudomanyos karrierben.
Nov 09, 2012 17:56:21
91 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez így nagyon kevés."Kicsit" még tanulni meg olvasni kéne.