sodika
Nov 20, 2012 00:00:33
just poopin':
Tudom nagyon jól, hogy remekül szórakoznál egy túlkompenzáláson, de nem fogsz kapni belőle.
Törődj bele.
Tudom nagyon jól, hogy remekül szórakoznál egy túlkompenzáláson, de nem fogsz kapni belőle.
Törődj bele.
Nov 20, 2012 00:00:33
tigris
Nov 20, 2012 00:00:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mielőtt valaki megkérdezné:
<b>Azért kell a szart követni, mert így rendszeresen megerősítést nyer előtted, hogy a naczivadasz.com valójában nem túloz, ezek a ballibzsidóbuzik tényleg ilyenek. :DDD</b></div>
???
neked nem elég a kuruc meg a náczivadász szava? neked nem elég morvai és vona szava? hogy is van ez?
<b>Azért kell a szart követni, mert így rendszeresen megerősítést nyer előtted, hogy a naczivadasz.com valójában nem túloz, ezek a ballibzsidóbuzik tényleg ilyenek. :DDD</b></div>
???
neked nem elég a kuruc meg a náczivadász szava? neked nem elég morvai és vona szava? hogy is van ez?
Nov 20, 2012 00:00:51
gennyes féregzsidó
Nov 20, 2012 00:01:44
sneci, mikor állsz végre a tükör elé, és vallod be magadnak, hogy buzi vagy.
86 faszverő videó megtekintése után már nincs mit tagadni, buzigyerek.
86 faszverő videó megtekintése után már nincs mit tagadni, buzigyerek.
Nov 20, 2012 00:01:44
tigris
Nov 20, 2012 00:01:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>just poopin':
Törődj bele.</div>
az egész életed a kompenzálásról szól te meleg zsidó fiú
Törődj bele.</div>
az egész életed a kompenzálásról szól te meleg zsidó fiú
Nov 20, 2012 00:01:50
tigris
Nov 20, 2012 00:02:48
na most megint annyira beégett, hogy eltűnik egy rövid időre, levezeti a feszültséget, és idelinkel valami több órás rettenet unalmas szart
Nov 20, 2012 00:02:48
Fotelrocker_Presszócigány
Nov 20, 2012 00:03:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
sf azt is említette, hogy steiner twitterének követője voltál.</div>
A szart követni kell. :D
Onnan tudod, hogy jó úton jársz.</div>
érdekes én nem követem se steiner se a kuruc szarságait, és sincsenek milliós tartozásaim sem. lehet én/mi a másik helyes úton járunk?
érdekes én nem követem se steiner se a kuruc szarságait, és sincsenek milliós tartozásaim sem. lehet én/mi a másik helyes úton járunk?
Nov 20, 2012 00:03:20
gennyes féregzsidó
Nov 20, 2012 00:03:26
sneci, mi is történt ott a bunkiban? a kis barátaid verték ki a faszodat? nem akarsz erről mesélni, grafikus 24? hogy is volt azokkal a könyvjelzőkkel, fuck hot boy?
Nov 20, 2012 00:03:26
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 20, 2012 00:04:45
November 20. van.
<b>HOL A REPCSIIIII?????</b>
<b>HOL A REPCSIIIII?????</b>
Nov 20, 2012 00:04:45
just poopin'
Nov 20, 2012 00:05:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>just poopin':
Törődj bele.</div>
én remekül szórakozom a túlkompenzálásaidon. az egész internetes pályafutásod erről szól. nem véletlenül nevezett a partizáninfó kényszerbloggernek, hahó!
Törődj bele.</div>
én remekül szórakozom a túlkompenzálásaidon. az egész internetes pályafutásod erről szól. nem véletlenül nevezett a partizáninfó kényszerbloggernek, hahó!
Nov 20, 2012 00:05:19
gennyes féregzsidó
Nov 20, 2012 00:05:28
lolbazmeg, kinek jut eszébe 1 buzi twitterét követni? pamela anderson twitterét is követted? vagy bármilyen más bombázó csajét? nem. te inkább egy buzi mindennapjait követted, snecibuzi.
Nov 20, 2012 00:05:28
Nov 20, 2012 00:05:32
HOL A REPCSI BALFASZ???
Nov 20, 2012 00:05:32
sodika
Nov 20, 2012 00:06:08
A buzik közé egyetlen egyszer mentem be Gyurcsányz filmezni. Meg is bántam, mert kurva unalmas volt.
Nov 20, 2012 00:06:08
tigris
Nov 20, 2012 00:06:31
HOL A REP-CSI? HOL A REP-CSI?
Nov 20, 2012 00:06:31
gennyes féregzsidó
Nov 20, 2012 00:06:44
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>November 20. van.
<b>HOL A REPCSIIIII?????</b></div>
lolbazmeg, a teljes shiker napja.:))
hol a repcsi púp? a szpítshopban?
<b>HOL A REPCSIIIII?????</b></div>
lolbazmeg, a teljes shiker napja.:))
hol a repcsi púp? a szpítshopban?
Nov 20, 2012 00:06:44
tigris
Nov 20, 2012 00:07:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A buzik közé egyetlen egyszer mentem be Gyurcsányz filmezni. Meg is bántam, mert kurva unalmas volt.</div>
kis izgalomra vágytál a buzik között ? nocsak
kis izgalomra vágytál a buzik között ? nocsak
Nov 20, 2012 00:07:00
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 20, 2012 00:07:50
A repcsiiiiiről beszélj, te balfasz!
Nov 20, 2012 00:07:50
Nov 20, 2012 00:08:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A buzik közé egyetlen egyszer mentem be Gyurcsányz filmezni. Meg is bántam, mert kurva unalmas volt.</div>
miért mire számítottál? masztipartyra??
miért mire számítottál? masztipartyra??
Nov 20, 2012 00:08:19
gennyes féregzsidó
Nov 20, 2012 00:08:21
minden évben kimész buzikat nézni. még a melegolimpia alatt is üldözted őket.
én még soha nem voltam a melegfelvonulás közelében sem. és a haveri körömben sem volt ott senki. ezt bebuktad, buzi.
én még soha nem voltam a melegfelvonulás közelében sem. és a haveri körömben sem volt ott senki. ezt bebuktad, buzi.
Nov 20, 2012 00:08:21
Duna
Nov 20, 2012 00:08:52
* Sodi itt az idő, várlak! *
Nov 20, 2012 00:08:52
tigris
Nov 20, 2012 00:09:07
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>A buzik közé egyetlen egyszer mentem be Gyurcsányz filmezni. Meg is bántam, mert kurva unalmas volt.</div>
én még soha nem voltam a melegfelvonulás közelében sem. és a haveri körömben sem volt ott senki. ezt bebuktad, buzi.</div>
ja tényleg a kifliolimpa alatt végig a várost járta csorgó nyállal...
én még soha nem voltam a melegfelvonulás közelében sem. és a haveri körömben sem volt ott senki. ezt bebuktad, buzi.</div>
ja tényleg a kifliolimpa alatt végig a várost járta csorgó nyállal...
Nov 20, 2012 00:09:07
gennyes féregzsidó
Nov 20, 2012 00:10:19
snecit felhívja a sátán a shiker napján:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=rP3AzoQvd9c" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rP3AzoQvd9c</a>
a szpítshopban, sneci?:))
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=rP3AzoQvd9c" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=rP3AzoQvd9c</a>
a szpítshopban, sneci?:))
Nov 20, 2012 00:10:19
sodika
Nov 20, 2012 00:12:13
Na, nagy nehezen megtaláltam végre. :D
Ez az a videó, amikor bementem a buzik közé.
<a href="http://videa.hu/videok/hirek-politika/buzifelvonulas-2009-buzi-felvonulas-gyurcsany-pZ2Q2LjFfWNl70pB" rel="nofollow" target="_blank">http://videa.hu/videok/hirek-politika/buzifelvonulas-2009-buzi-felvonulas-gyurcsany-pZ2Q2LjFfWNl70pB</a>
Ez az a videó, amikor bementem a buzik közé.
<a href="http://videa.hu/videok/hirek-politika/buzifelvonulas-2009-buzi-felvonulas-gyurcsany-pZ2Q2LjFfWNl70pB" rel="nofollow" target="_blank">http://videa.hu/videok/hirek-politika/buzifelvonulas-2009-buzi-felvonulas-gyurcsany-pZ2Q2LjFfWNl70pB</a>
Nov 20, 2012 00:12:13
Kéredzőbiztos
Nov 20, 2012 00:13:17
Tajgafos, mekkora csicska vagy, te jó ég! :)
Nov 20, 2012 00:13:17
gennyes féregzsidó
Nov 20, 2012 00:14:07
2011. november 20., vasárnap
AR.Drone projekt - teljes siker
Van ez a dolog, amit a Vonzás Törvénye tesztjének szántam, és bejött. Már tegnap rendelkezésemre állt a megvásárlásához szükséges összeg, a Speedshop, ahol 80 ezer Ft az AR.Drone reggel 9-től délután 5-ig szombaton is nyitva van, így csak egyetlen kérdés maradt a levegőben: navigáljam-e magam vesztes helyzetbe azzal, hogy szégyenszemre hagyom magam egzecíroztatni az idióta trollok által.
Úgy találtam, hogy elegendő, hogy üzembiztosan bebizonyosodott a Vonzás Törvényének a működőképessége, amit a tény jelez, hogy eszem ágában sincs az összegyűlt pénzt bármi másra fordítani, és ha az életem múlik rajta, akkor sem is fogom. Arra sem utal semmi, hogy a Speedishop bármelyik üzlete kifogyna a készletből. Most már csak a rácsatlakoztatható 32 ezres sportkamerára, és a rögzítésnél megfarigcsálandó 11 ezres pótfedlapra kell gyűjtenem, hogy mindezeket egyszerre vásároljam meg a következő hetekben.
Ez fog történni a legrosszabb esetben. És emellett ott van még a legjobb eset is, hogy karácsonyra optimális feltételek teremtődnek ahhoz, hogy igazán profi tudósítói munkába kezdjek. Zoom-olós Sony HD kamerával, külső mikrofonnal, miegymás.
De egyelőre élvezzük inkább a győzelmemet, és azt, hogy még a legrosszabb eset is örömteli, mert nem mindenki tud légi HD felvételeket készíteni. :)
By SoDI
Van ez a dolog, amit a Vonzás Törvénye tesztjének szántam, és bejött. Már tegnap rendelkezésemre állt a megvásárlásához szükséges összeg, a Speedshop, ahol 80 ezer Ft az AR.Drone reggel 9-től délután 5-ig szombaton is nyitva van, így csak egyetlen kérdés maradt a levegőben: navigáljam-e magam vesztes helyzetbe azzal, hogy szégyenszemre hagyom magam egzecíroztatni az idióta trollok által.
Úgy találtam, hogy elegendő, hogy üzembiztosan bebizonyosodott a Vonzás Törvényének a működőképessége, amit a tény jelez, hogy eszem ágában sincs az összegyűlt pénzt bármi másra fordítani, és ha az életem múlik rajta, akkor sem is fogom. Arra sem utal semmi, hogy a Speedishop bármelyik üzlete kifogyna a készletből. Most már csak a rácsatlakoztatható 32 ezres sportkamerára, és a rögzítésnél megfarigcsálandó 11 ezres pótfedlapra kell gyűjtenem, hogy mindezeket egyszerre vásároljam meg a következő hetekben.
Ez fog történni a legrosszabb esetben. És emellett ott van még a legjobb eset is, hogy karácsonyra optimális feltételek teremtődnek ahhoz, hogy igazán profi tudósítói munkába kezdjek. Zoom-olós Sony HD kamerával, külső mikrofonnal, miegymás.
De egyelőre élvezzük inkább a győzelmemet, és azt, hogy még a legrosszabb eset is örömteli, mert nem mindenki tud légi HD felvételeket készíteni. :)
By SoDI
Nov 20, 2012 00:14:07
tigris
Nov 20, 2012 00:14:27
<div class="quote"><div class="author">Kéredzőbiztos</div>Tajgafos, mekkora csicska vagy, te jó ég! :)</div>
tajga miért nem inkább borival törődsz? megint ott sírt nekem, hogy milyen mihaszna semmirekellő puhafasz vagy
tajga miért nem inkább borival törődsz? megint ott sírt nekem, hogy milyen mihaszna semmirekellő puhafasz vagy
Nov 20, 2012 00:14:27
tigris
Nov 20, 2012 00:15:16
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>2011. november 20., vasárnap
By SoDI</div>
TEL-JES SI-KER
By SoDI</div>
TEL-JES SI-KER
Nov 20, 2012 00:15:16
gennyes féregzsidó
Nov 20, 2012 00:15:41
sneci, mesél a győzelemről?
mutass már nekünk pár légi hd felvételt, amit az ar.drone-oddal készítettél!
mutass már nekünk pár légi hd felvételt, amit az ar.drone-oddal készítettél!
Nov 20, 2012 00:15:41
broni
Nov 20, 2012 00:16:02
bazdmeg, ha buzikat akarsz filmezni, menjél be egy keresztény tempolmba..., miko mise van
Nov 20, 2012 00:16:02
sodika
Nov 20, 2012 00:16:48
Mondom, az egyetlen alkalom, amikor bementem közéjük, olyan kurva unalmas volt, még az ott tébláboló, akkor még miniszterelnök Gyurcsány ellenére is, hogy hamar elhúzta a belem. :D
Nov 20, 2012 00:16:48
gennyes féregzsidó
Nov 20, 2012 00:17:23
sneci, milyen a győzelem íze?
Nov 20, 2012 00:17:23
szpítsopp
Nov 20, 2012 00:17:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mielőtt valaki megkérdezné:
hasonló okból nézted végig a 83 faszverős videót is a buzitube-on, ugye? :D
hasonló okból nézted végig a 83 faszverős videót is a buzitube-on, ugye? :D
Nov 20, 2012 00:17:38
tigris
Nov 20, 2012 00:18:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mondom, az egyetlen alkalom, amikor bementem közéjük, olyan kurva unalmas volt, még az ott tébláboló, akkor még miniszterelnök Gyurcsány ellenére is, hogy hamar elhúzta a belem. :D
<a href="http://videa.hu/videok/hirek-politika/buzifelvonulas-2009-buzi-felvonulas-gyurcsany-pZ2Q2LjFfWNl70pB" rel="nofollow" target="_blank">http://videa.hu/videok/hirek-politika/buzifelvonulas-2009-buzi-felvonulas-gyurcsany-pZ2Q2LjFfWNl70pB</a></div>
UNCSIK Voltak a buzik? morcos voltál? többet vártál?
de ha olyan unalmas, akkor miért mész ki minden évben? csak a nyáladat csorgatod?
<a href="http://videa.hu/videok/hirek-politika/buzifelvonulas-2009-buzi-felvonulas-gyurcsany-pZ2Q2LjFfWNl70pB" rel="nofollow" target="_blank">http://videa.hu/videok/hirek-politika/buzifelvonulas-2009-buzi-felvonulas-gyurcsany-pZ2Q2LjFfWNl70pB</a></div>
UNCSIK Voltak a buzik? morcos voltál? többet vártál?
de ha olyan unalmas, akkor miért mész ki minden évben? csak a nyáladat csorgatod?
Nov 20, 2012 00:18:18
Gonda László
Nov 20, 2012 00:18:40
Sodi mi van a helikoptereddel?
Nov 20, 2012 00:18:40
tigris
Nov 20, 2012 00:18:54
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Kéredzőbiztos</div>Tajgafos, mekkora csicska vagy, te jó ég! :)</div>
tajga miért nem inkább borival törődsz? megint ott sírt nekem, hogy milyen mihaszna semmirekellő puhafasz vagy</div>szánalmas köcsög vagy, gyakorlóruhás onanizáló senki, szopd le apád valagát</div>
dehát nem én tehetek róla, hogy nem tudsz baszni, hogy munkanélküli csöves vagy!
tajga miért nem inkább borival törődsz? megint ott sírt nekem, hogy milyen mihaszna semmirekellő puhafasz vagy</div>szánalmas köcsög vagy, gyakorlóruhás onanizáló senki, szopd le apád valagát</div>
dehát nem én tehetek róla, hogy nem tudsz baszni, hogy munkanélküli csöves vagy!
Nov 20, 2012 00:18:54
sodika
Nov 20, 2012 00:19:28
Mert a buzipropaganda káros, és el kell taposni.
Nov 20, 2012 00:19:28
ar.drone
Nov 20, 2012 00:19:58
*a szpítshopban sír sneci után*
Nov 20, 2012 00:19:58
Nov 20, 2012 00:20:13
púpi, a te ötleted volt az ar drone, akkor miért a trollok regrecíroztattak? továbbá az hol siker, hogy idézem:
De egyelőre élvezzük inkább a győzelmemet, és azt, hogy még a legrosszabb eset is örömteli, mert nem mindenki tud légi HD felvételeket készíteni. :) ??
te sem tudsz HD légi felvételek készíteni, hiszen nincs repcsiid. egy év alatt nem tudtál összekuporgatni szabadidős célra ennyi pénzt. ideje lenne a duna felé venni az irányt nem?
De egyelőre élvezzük inkább a győzelmemet, és azt, hogy még a legrosszabb eset is örömteli, mert nem mindenki tud légi HD felvételeket készíteni. :) ??
te sem tudsz HD légi felvételek készíteni, hiszen nincs repcsiid. egy év alatt nem tudtál összekuporgatni szabadidős célra ennyi pénzt. ideje lenne a duna felé venni az irányt nem?
Nov 20, 2012 00:20:13
DUNA
Nov 20, 2012 00:22:15
*várja snecit*
Nov 20, 2012 00:22:15
broni
Nov 20, 2012 00:23:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mert a buzipropaganda káros, és el kell taposni.</div>
miért lenne káros, legalább nem születik annyi köcsög....igy is tulnépesedés van, hahó!!!
miért lenne káros, legalább nem születik annyi köcsög....igy is tulnépesedés van, hahó!!!
Nov 20, 2012 00:23:49
Echelon neni
Nov 20, 2012 00:25:32
Hol a buszjegy Sneci?
Nov 20, 2012 00:25:32
fogorvos
Nov 20, 2012 00:25:36
Kiss Rolandot kérem, hogy egyenlítse ki a számlát. 75000 forinttal tartozik. Aki látja, kérem szóljon neki, hogy fizessen nekem. Már két hete hiába várok a pénzemre.
Kiss Roland, fizetni kéne, Hahó!
Kiss Roland, fizetni kéne, Hahó!
Nov 20, 2012 00:25:36
tigris
Nov 20, 2012 00:25:56
<div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mert a buzipropaganda káros, és el kell taposni.</div>
miért lenne káros, legalább nem születik annyi köcsög....igy is tulnépesedés van, hahó!!!</div>
ja hogy ezért nézte az aaron cute-ot meg a fuck hot boyst, hogy rájöjjön, hogy jó úton jár?
miért lenne káros, legalább nem születik annyi köcsög....igy is tulnépesedés van, hahó!!!</div>
ja hogy ezért nézte az aaron cute-ot meg a fuck hot boyst, hogy rájöjjön, hogy jó úton jár?
Nov 20, 2012 00:25:56
Kiss Roland édesanyja
Nov 20, 2012 00:28:13
Fiam, most már menj el dolgozni. Az nem állapot, hogy minden nap csak lustálkodsz, és nekem kell fizetnem mindent a nyugdíjamból. Alig tudok a boltban fizetni, mert minden pénzem rád megy el. 43 évesen itt tartasz, fiam? Ez szégyen.
Nov 20, 2012 00:28:13
Echelon neni
Nov 20, 2012 00:28:36
Tajgi, te ugye nem valami buncselekmenyre keszulsz, mert rossz meg belegondolni is, hogy milyen hideg van ilyenkor november vege fele, egy szal papucsban. :-)
Nov 20, 2012 00:28:36
broni
Nov 20, 2012 00:28:45
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">broni</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mert a buzipropaganda káros, és el kell taposni.</div>
miért lenne káros, legalább nem születik annyi köcsög....igy is tulnépesedés van, hahó!!!</div>broni egy észlény, mikor ittad el a maradék retardált agyadat baromarcú barom?</div>
te is csak humusznakvalo vagy, mint az emberi faj 95%-a
miért lenne káros, legalább nem születik annyi köcsög....igy is tulnépesedés van, hahó!!!</div>broni egy észlény, mikor ittad el a maradék retardált agyadat baromarcú barom?</div>
te is csak humusznakvalo vagy, mint az emberi faj 95%-a
Nov 20, 2012 00:28:45
Kiss Olivér
Nov 20, 2012 00:30:08
Tesó, anyának igaza van. Meddig akarsz még így élni? Csiziék minden alkalommal röhögnek rajtad amikor nem tudsz fizetni a sörözőben. Teljesen égő vagy nekem, tesó.
Nov 20, 2012 00:30:08
Kémlégy
Nov 20, 2012 00:30:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mert a buzipropaganda káros, és el kell taposni.</div>
Na és a púppropaganda?
Na és a púppropaganda?
Nov 20, 2012 00:30:53
broni
Nov 20, 2012 00:31:48
palesztin gyerek:
tanár néni, ég az iskola!!
-a kamerába mondjad, , bazdmeg!!))))
tanár néni, ég az iskola!!
-a kamerába mondjad, , bazdmeg!!))))
Nov 20, 2012 00:31:48
Kémlégy
Nov 20, 2012 00:32:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon neni</div>Van melod, csak penzed nincs belole.</div>
Van pénz is belőle. Ezen a héten hozok már, elmegyek talán érte, mert anyám nyűgös, oszt nyugodjon meg.</div>
Mondd neki, hogy higgadjon, átlagban fizetted a rezsit eddig is. Mutasd meg neki az Excelt. Aztán szard ám le bátran, ha ugrál, úgysem laksz már Pátyon! Mit csinál? Beperel? Inkasszót kér a szaros alsógatyádra? :D
Van pénz is belőle. Ezen a héten hozok már, elmegyek talán érte, mert anyám nyűgös, oszt nyugodjon meg.</div>
Mondd neki, hogy higgadjon, átlagban fizetted a rezsit eddig is. Mutasd meg neki az Excelt. Aztán szard ám le bátran, ha ugrál, úgysem laksz már Pátyon! Mit csinál? Beperel? Inkasszót kér a szaros alsógatyádra? :D
Nov 20, 2012 00:32:30
prolipower
Nov 20, 2012 00:32:53
Jó meccsek lesznek a héten, nem teszed fel anyádat a tippmixen, pár forintot csak kapnál érte.
Nov 20, 2012 00:32:53
Plajner Borbála
Nov 20, 2012 00:35:28
Roli meggondoltam magam. Megbeszéltem anyumékkal, és igazuk van, nem fizetem ki helyetted a pénzt a bíróságnak. Inkább a lányokra költöm. Veszek nekik játékokat, mesekönyveket. Tőled hiába is várnék ilyesmit.
Nov 20, 2012 00:35:28
Csepregi Horváth Ilona
Nov 20, 2012 00:37:28
Bori nagyon jól döntöttél. Egy ilyen erőszakos állattól nem várhatsz semmi jót.
Nov 20, 2012 00:37:28
broni
Nov 20, 2012 00:39:35
<div class="quote"><div class="author">prolipower</div>Jó meccsek lesznek a héten, nem teszed fel anyádat a tippmixen, pár forintot csak kapnál érte.</div>
én a muttert meg akartam hirdetni lolita 14 néven...))))
én a muttert meg akartam hirdetni lolita 14 néven...))))
Nov 20, 2012 00:39:35
Csepregi Horváth Ilona
Nov 20, 2012 00:39:47
Tájékoztatom a kedves fórumozókat, hogy Kiss Roland engem is zaklatott. Ez egy igazi bűnöző, még börtönben is ült pár hónapot.
Nov 20, 2012 00:39:47
tigris
Nov 20, 2012 00:40:42
<div class="quote"><div class="author">terence hill</div><div class="quote"><div class="author">Csepregi Horváth Ilona</div>Bori nagyon jól döntöttél. Egy ilyen erőszakos állattól nem várhatsz semmi jót.</div>tajgi nem erőszakos állat, hanem egy nagyszerű ember.</div>
CSAK PUHA A FASZA
CSAK PUHA A FASZA
Nov 20, 2012 00:40:42
Csepregi Horváth Ilona
Nov 20, 2012 00:41:22
Kiss Roland! Tartsd magad távolt Bori gyerekeitől!! Szegény kislányoknak csak bánatot okozol.
Nov 20, 2012 00:41:22
2 kislány
Nov 20, 2012 00:42:04
* nem szeretik az ősz hajú bácsit *
Nov 20, 2012 00:42:04
Horánszky utca 12. lakói
Nov 20, 2012 00:43:18
Kiss Roland! Azok után amit cirkuszolt, maga nem szívesen látott vendég a társasházban. Ne járjon ide!
Nov 20, 2012 00:43:18
2 kislány
Nov 20, 2012 00:43:37
* álmában levágják Roland bácsi faszát, és odadobják a kutyának *
Nov 20, 2012 00:43:37
Novotni István
Nov 20, 2012 00:45:02
Mikor jössz a pénzedért Roland? 2700 forint nagy lóvé neked, ne hagyd veszni.
Nov 20, 2012 00:45:02
2 kislány
Nov 20, 2012 00:45:25
<div class="quote"><div class="author">2 kislány</div>* álmában levágják Roland bácsi faszát, és odadobják a kutyának *</div>
anyu szerint másra úgysem jó
anyu szerint másra úgysem jó
Nov 20, 2012 00:45:25
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 00:46:42
Miért törölted két kommentemet Roland? Már te is a TEK-nek dolgozol, mint Eszter? Többet engem ne keress!
Nov 20, 2012 00:46:42
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 00:48:07
Még egy ilyen, Roland, és elmegyek hozzád a Drégelyvár utca 31-be, de azt nem köszönöd meg.
Nov 20, 2012 00:48:07
-
Nov 20, 2012 00:51:59
<div class="quote"><div class="author">Rácz Gábor László</div>Miért törölted két kommentemet Roland? Már te is a TEK-nek dolgozol, mint Eszter? Többet engem ne keress!</div>Azért mert az üzenőfal nem arra van feltalálva, hogy a hírhátteret tekintsd célpontnak, ha nekik üzensz, üzenj nekik, de ne mások üzenőfalán keresztül. AMúgy sem a hírháttérrel kellene foglalkoznod, hanem leállítani az elmebeteg haverodat, mielőtt valaki lecsapja mint a nyúlat baszki.
Nov 20, 2012 00:51:59
tűzszünet??
Nov 20, 2012 00:52:33
Milyen tűzszünet, te gyökér? Addig örülj, amíg valaki nem megy el hozzád a Drégelyvárba, és nem üt le hátulról, aztán addig rugdossa a pofádat, amíg kell egy teljes protkó.
Nov 20, 2012 00:52:33
tigris
Nov 20, 2012 00:53:19
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Rácz Gábor László</div>Miért törölted két kommentemet Roland? Már te is a TEK-nek dolgozol, mint Eszter? Többet engem ne keress!</div>Azért mert az üzenőfal nem arra van feltalálva, hogy a hírhátteret tekintsd célpontnak, ha nekik üzensz, üzenj nekik, de ne mások üzenőfalán keresztül. AMúgy sem a hírháttérrel kellene foglalkoznod, hanem leállítani az elmebeteg haverodat, mielőtt valaki lecsapja mint a nyúlat baszki.</div>
TE CENZOR GECI! MIT TÖRÖLGETED A HAZAFI RGL-T? TE CSICSKAFOS!
TE CENZOR GECI! MIT TÖRÖLGETED A HAZAFI RGL-T? TE CSICSKAFOS!
Nov 20, 2012 00:53:19
megfigyelő
Nov 20, 2012 00:54:42
Látom ma is 20 fb possztal romboltad a rendszert púpos
Nov 20, 2012 00:54:42
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 00:54:51
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Rácz Gábor László</div>Miért törölted két kommentemet Roland? Már te is a TEK-nek dolgozol, mint Eszter? Többet engem ne keress!</div>Azért mert az üzenőfal nem arra van feltalálva, hogy a hírhátteret tekintsd célpontnak, ha nekik üzensz, üzenj nekik, de ne mások üzenőfalán keresztül. AMúgy sem a hírháttérrel kellene foglalkoznod, hanem leállítani az elmebeteg haverodat, mielőtt valaki lecsapja mint a nyúlat baszki.</div>
Te teljesen hülye vagy Roland? Kit állítsak le, és miért? Árpina egy puncuska. Miért érzed szükségét védeni?
Te teljesen hülye vagy Roland? Kit állítsak le, és miért? Árpina egy puncuska. Miért érzed szükségét védeni?
Nov 20, 2012 00:54:51
a sziddhik ura
Nov 20, 2012 00:57:33
<div class="quote"><div class="author">Rácz Gábor László</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Rácz Gábor László</div>Miért törölted két kommentemet Roland? Már te is a TEK-nek dolgozol, mint Eszter? Többet engem ne keress!</div>Azért mert az üzenőfal nem arra van feltalálva, hogy a hírhátteret tekintsd célpontnak, ha nekik üzensz, üzenj nekik, de ne mások üzenőfalán keresztül. AMúgy sem a hírháttérrel kellene foglalkoznod, hanem leállítani az elmebeteg haverodat, mielőtt valaki lecsapja mint a nyúlat baszki.</div>
Te teljesen hülye vagy Roland? Kit állítsak le, és miért? Árpina egy puncuska. Miért érzed szükségét védeni?</div>Mert Árpinak fontos küldetése van, dokumentálja a kor sötétségét, a sátán birodalmát, a kapitalista fenevadat, aki a tengerből jő elő.
Te teljesen hülye vagy Roland? Kit állítsak le, és miért? Árpina egy puncuska. Miért érzed szükségét védeni?</div>Mert Árpinak fontos küldetése van, dokumentálja a kor sötétségét, a sátán birodalmát, a kapitalista fenevadat, aki a tengerből jő elő.
Nov 20, 2012 00:57:33
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 20, 2012 00:58:10
Hol a repcsiiii?
Nov 20, 2012 00:58:10
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 00:59:31
Árpina egy szánalmas hülye. ÉS te is az vagy ha az ő pártját fogod.
Ébredjetek, magyarok! <a href="http://www.youtube.com/UltimatumRGL" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/UltimatumRGL</a>
Ébredjetek, magyarok! <a href="http://www.youtube.com/UltimatumRGL" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/UltimatumRGL</a>
Nov 20, 2012 00:59:31
a sziddhik ura
Nov 20, 2012 01:00:00
<div class="quote"><div class="author">tűzszünet??</div>Milyen tűzszünet, te gyökér? Addig örülj, amíg valaki nem megy el hozzád a Drégelyvárba, és nem üt le hátulról, aztán addig rugdossa a pofádat, amíg kell egy teljes protkó.</div>Addig örülj amíg a sziddhik ura el nem veszi a hallásodat, és majd akkor adja vissza neked, ha úgy gondolja barom
Nov 20, 2012 01:00:00
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 01:01:13
Neked is fel kellene ébredned Roland. Vagy Esztertől várod, hogy felébredjen helyetted? Hát nem veszed észre, hogy mit csinál? Összeugraszt Titánnal, baszki. Egy őrült az a nő.
Nov 20, 2012 01:01:13
sodika
Nov 20, 2012 01:01:46
<div class="quote"><div class="author">a sziddhik ura</div>Mert Árpinak fontos küldetése van, dokumentálja a kor sötétségét, a sátán birodalmát, a kapitalista fenevadat, aki a tengerből jő elő.</div>
<b>Ezzel együtt mérhetetlenül szerény, mert amíg az egyik pillanatban a világ legjelentősebb keresztény tényfeltárója, addig a következő pillanatban már egy átlagos kisemberként tekint magára, akinek a többi tényfeltáróhoz való viszonya saját megfogalmazása szerint mindössze "piti magánügy". :DDD</b>
<b>Ezzel együtt mérhetetlenül szerény, mert amíg az egyik pillanatban a világ legjelentősebb keresztény tényfeltárója, addig a következő pillanatban már egy átlagos kisemberként tekint magára, akinek a többi tényfeltáróhoz való viszonya saját megfogalmazása szerint mindössze "piti magánügy". :DDD</b>
Nov 20, 2012 01:01:46
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 01:02:20
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Hol a repcsiiii?</div>
Te vagy az Eszter? Lehet lekoccolni Titánról, amíg szépen mondom.
Te vagy az Eszter? Lehet lekoccolni Titánról, amíg szépen mondom.
Nov 20, 2012 01:02:20
Nov 20, 2012 01:03:36
jézusom..
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Q71V6uOzO68&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Q71V6uOzO68&feature=plcp</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=Q71V6uOzO68&feature=plcp" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Q71V6uOzO68&feature=plcp</a>
Nov 20, 2012 01:03:36
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 01:03:46
Nácimentes jó éjszakát mindenkinek!
Nov 20, 2012 01:03:46
sodika
Nov 20, 2012 01:05:12
Azon a megközelítésen egyébként (konkrét személyektől elvonatkoztatva), hogy az egyik pillanatban én vagyok a közszereplő, a másik pillanatban pedig a közszereplésem valamely aspektusa mégsem közszereplés, mindig remekül mulatok. :D
Nov 20, 2012 01:05:12
-
Nov 20, 2012 01:05:29
<div class="quote"><div class="author">Rácz Gábor László</div>Nácimentes jó éjszakát mindenkinek!</div>Titánnal senki nem akar összeugrani.
Nov 20, 2012 01:05:29
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 01:05:46
Sodi! ma láttam balogh puniellát Érden. Nem akartam odamenni hozzá, és szarrá verni. De csak amiatt amit mondtál.
Nov 20, 2012 01:05:46
tigris
Nov 20, 2012 01:06:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azon a megközelítésen egyébként (konkrét személyektől elvonatkoztatva), hogy az egyik pillanatban én vagyok a közszereplő, a másik pillanatban pedig a közszereplésem valamely aspektusa mégsem közszereplés, mindig remekül mulatok. :D</div>
most arról beszélsz megint, hogy buzi vagy?
most arról beszélsz megint, hogy buzi vagy?
Nov 20, 2012 01:06:07
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 01:06:58
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Rácz Gábor László</div>Nácimentes jó éjszakát mindenkinek!</div>Titánnal senki nem akar összeugrani.</div>
Eszter fenyegeti. Nem lesz ennek jó vége, nagyon nem. Az a nő bolond, de majd elbeszélgetek vele.
Eszter fenyegeti. Nem lesz ennek jó vége, nagyon nem. Az a nő bolond, de majd elbeszélgetek vele.
Nov 20, 2012 01:06:58
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 20, 2012 01:07:49
Hol a tripod?
Nov 20, 2012 01:07:49
asd a Régi Troller
Nov 20, 2012 01:08:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azon a megközelítésen egyébként (konkrét személyektől elvonatkoztatva), hogy az egyik pillanatban én vagyok a közszereplő, a másik pillanatban pedig a közszereplésem valamely aspektusa mégsem közszereplés, mindig remekül mulatok. :D</div>
kiröhögöed molnárfet? szerinted ő egy bohóc, akit ki lehet nevetni? szerinted a embergyilkos terroristák viccesek? szerinted a tényfeltárás nevetséges?
remélem ez nem jut árpád fülébe valahogy!
kiröhögöed molnárfet? szerinted ő egy bohóc, akit ki lehet nevetni? szerinted a embergyilkos terroristák viccesek? szerinted a tényfeltárás nevetséges?
remélem ez nem jut árpád fülébe valahogy!
Nov 20, 2012 01:08:28
sodika
Nov 20, 2012 01:09:23
Olvasd el még egyszer, mi volt ott a zárójelben.
* ásít *
* ásít *
Nov 20, 2012 01:09:23
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 01:10:19
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Azon a megközelítésen egyébként (konkrét személyektől elvonatkoztatva), hogy az egyik pillanatban én vagyok a közszereplő, a másik pillanatban pedig a közszereplésem valamely aspektusa mégsem közszereplés, mindig remekül mulatok. :D</div>
remélem ez nem jut árpád fülébe valahogy!</div>
Árpina semmibe sem veszi Sodit. Pszichiátriai esetnek tartja. Ezt Roland is tudja.
remélem ez nem jut árpád fülébe valahogy!</div>
Árpina semmibe sem veszi Sodit. Pszichiátriai esetnek tartja. Ezt Roland is tudja.
Nov 20, 2012 01:10:19
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 01:11:29
Roland meséld el Sodinak, hogy mit mondott neked Árpina Sodi háta mögött. Mert nekem nem hitte el.
Nov 20, 2012 01:11:29
asd a Régi Troller
Nov 20, 2012 01:12:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Olvasd el még egyszer, mi volt ott a zárójelben.
* ásít *</div>
átlátok rajtad! a sátánt szolgálod.
Szerinted molnárf árpád egy nevetséges bohóc, akit csak arra jó hogy jól kiröhögjed!
Grat!
* ásít *</div>
átlátok rajtad! a sátánt szolgálod.
Szerinted molnárf árpád egy nevetséges bohóc, akit csak arra jó hogy jól kiröhögjed!
Grat!
Nov 20, 2012 01:12:02
asd a Régi Troller
Nov 20, 2012 01:14:07
Sodika áruld már el, gaudit is ilyen nevetséges embernek tartod?
azt tudjuk, hogy szerinted ő szakmailag egy nulla, de rajta is röhögsz?
azt tudjuk, hogy szerinted ő szakmailag egy nulla, de rajta is röhögsz?
Nov 20, 2012 01:14:07
Dr. Fórizs Eszter
Nov 20, 2012 01:14:12
Most már elég legyen, Gábor! Elegünk van belőled, hogy mindig szítod a konfliktust. Reggel korán kell kelnem, erre ilyeneket kell olvasnom, hogy bolond vagyok. Szerinted milyen érzés ez nekem? Már bánom, hogy segítettem neked.
Nov 20, 2012 01:14:12
asd a Régi Troller
Nov 20, 2012 01:15:11
Ki van még akit kinevetsz a nemzeti oldalon?
Budaházyn is jüt röhögtél amikor a börtönben volt? az is vicces volt neked?
Budaházyn is jüt röhögtél amikor a börtönben volt? az is vicces volt neked?
Nov 20, 2012 01:15:11
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 01:16:56
<div class="quote"><div class="author">Chessmaster</div>Egyetlen egy dolgot nem értek csak, hogy miért jelent föl Titán és a Hírháttér ha ők tképpen ezt a rendszert megvetik. minek küldik a feljelentéseiket?</div>
Mert puncuskák.
Mert puncuskák.
Nov 20, 2012 01:16:56
besúgó
Nov 20, 2012 01:18:47
de nem ám. pátyi a fórum admin. szerintem ismered is roland.
Nov 20, 2012 01:18:47
tigris
Nov 20, 2012 01:18:50
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Ha már közzé lett téve a lakcímem is a fórumon, akkor a tisztesség úgy kívánja, hogy ennek a fórumnak az adminja is fedje fel a kilétét, nem torontói szerintem</div>
SoDI válaszolj az úrnak! Mégiscsak a te fórumod!
SoDI válaszolj az úrnak! Mégiscsak a te fórumod!
Nov 20, 2012 01:18:50
asd a Régi Troller
Nov 20, 2012 01:19:11
bannolja már vki a rolandot.
Nov 20, 2012 01:19:11
sodika
Nov 20, 2012 01:19:20
<div class="quote"><div class="author">Rácz Gábor László</div>Pszichiátriai esetnek tartja.</div>
Ezzel kapcsolatban már megbeszéltem velük, hogy amíg én soha nem mondom másra, hogy elmebeteg, miközben engem néhány névtelen trollt leszámítva kivétel nélkül minden normális ember normálisnak tart, addig ők, akiket a normális többség, és még a hatóságok is elmebetegnek tartanak (én speciel nem feltétlenül, de én a TV2-n elhangzott Sherlock Porks-féle definíció szerint - melyben ő saját magát sem sorolja a normális emberek közé - nem vagyok normális), pláne szokjanak le erről, mert ilyen körülmények között nevetségesen hat az ő szájukból. :D
Ezzel kapcsolatban már megbeszéltem velük, hogy amíg én soha nem mondom másra, hogy elmebeteg, miközben engem néhány névtelen trollt leszámítva kivétel nélkül minden normális ember normálisnak tart, addig ők, akiket a normális többség, és még a hatóságok is elmebetegnek tartanak (én speciel nem feltétlenül, de én a TV2-n elhangzott Sherlock Porks-féle definíció szerint - melyben ő saját magát sem sorolja a normális emberek közé - nem vagyok normális), pláne szokjanak le erről, mert ilyen körülmények között nevetségesen hat az ő szájukból. :D
Nov 20, 2012 01:19:20
Rácz Gábor László
Nov 20, 2012 01:20:27
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Rácz Gábor László</div>Sodi! ma láttam balogh puniellát Érden. Nem akartam odamenni hozzá, és szarrá verni. De csak amiatt amit mondtál.</div>És mit mondott Sodi? A Baloghot felesleges támadni, ő megtalálta a helyét, vezeti a Koppányokat.</div>
Sodi azt mondta, hogy balogh puniellát felesleges bántani, mert ő egy cigánybűnöző, és majd a rendszer elintézi. Varga Kata ügyében is kinéz neki egy börtönbüntetés. Sodi mondta.
Sodi azt mondta, hogy balogh puniellát felesleges bántani, mert ő egy cigánybűnöző, és majd a rendszer elintézi. Varga Kata ügyében is kinéz neki egy börtönbüntetés. Sodi mondta.
Nov 20, 2012 01:20:27
sodika
Nov 20, 2012 01:20:49
<div class="quote"><div class="author">Chessmaster</div>miért jelent föl Titán és a Hírháttér ha ők tképpen ezt a rendszert megvetik. minek küldik a feljelentéseiket?</div>
Erre könnyű válaszolni.
Azért, mert ugyanúgy gondolkodnak, mint én.
<b>A kapitalistáktól a legpraktikusabb megrendelni a kötelet a saját akasztásukhoz.</b>
Erre könnyű válaszolni.
Azért, mert ugyanúgy gondolkodnak, mint én.
<b>A kapitalistáktól a legpraktikusabb megrendelni a kötelet a saját akasztásukhoz.</b>
Nov 20, 2012 01:20:49
asd a Régi Troller
Nov 20, 2012 01:21:18
@roland: mert unalmas vagy.
Nov 20, 2012 01:21:18
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

csakhogy te egy buzit követtél. ugyanazon okból, amiért 86 faszverő videót is megnéztél, grafikus24. és ugyanazon okból, amiért miden áldott évben kimész buzikat néni. mert te is buzi vagy. látens kis búza.