Azt nem írta, hogy nő kell neki. Buzisodi asodi.
Igyunk egy sörtöt, he
Teljesen eldobta az agya a gépszíjat. Elképzelhetetlen, hogy egy bármennyire is vállalható nő szóba álljon vele, így most ül a bunkerban és fantáziál arról, hogy Steiner majd támad, áttöri az ostromgyűrűt és felmenti Berlint.
Maga sem tudja már, mit beszél.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nagy a fütyim.
Gondolom változatlan, lassan 1 hónapja minden nap a macskaólból jelentkezik, max a szigetig jutott el, így lakcímet se nagyon intézhetett, erre kár pazarolni a lekérdezést, még. szvsz :D
Na bumm.
Ne aggódj, Stoki, a bilincseden majd lesz lánc, még ha nem is logikai.
17 és 45 között - Már megint a troll bácsik bajszát rángatod te pokolfajzat? Hányszor kell még a duda orrodat beverni, hogy kiűzd a beteg agyadból mindent ami 18 év alatt van?
ne legyen ronda se a teste se az arca - Endre pasztmek, te egy kifejezetten csúnya ember vagy. A tested torz. Juszt is fogyatékosnak nézel ki!
ne legyen gyereke - Ezt a homoszexualitásod és impotenciád okán te is tudod hozni, de a normális emberek általában a te korodban már gimibe küldik a gyerekük.
legyen keresete
Ez nem túl sok követelmény - Egy átlag embernek valóban nem, de te mélyen átlag alatti vagy mind külsőleg mind belsőleg.
Csak ismételni tudom magam. Egyetlen vonzó tulajonságod a hitelkártyáid voltak. Most, hogy egy mamaólban lakó segélyes falubolondja van ezzel le is zárult minden emberi kapcsolatod. Oszt jó napot!
Még csak rezsi se kell (holott tény, általában azt kérik), egy átlag ember 2-3 naponta vásárol valamit egy üzletben (akár online is), biztos arról minimum vannak blokkok. Ugye? UGYE? :)
Na bumm.
tedd bele még kitételnek, hogy legyen neki is troll fóruma. minimum 1,500 000 kommentel... így nem kell majd magyarázkodnod! Hahó!
Meg kell nézni egy vásárlós filmet, nincs mese.
Természetesen nem tudná azt hazudni, hogy kp-val fizetett, mert ahhoz pénzt kellene leszedni, ami ugye…
Endre, szerintem baj van. Rezsi számlát tudsz hamisítani??:))
Majd kér Géza pótaputól. Ja várjunk, az is egy dologtalan, Gémeskútban segélycsaló fehércigány.
Lássuk be azért öszintén, ezekkel az AMS is tisztában van, csak szarik bele. Néha elöszednek 1-2 tisztességes embert akit faszrahúznak, de az ilyen rutinos és nyálkás (de közben ostoba és egyértelmü) csalókat leszarják. Túl sok papírmunka.
Talán majd a szeptemberi választáson amikor a szélsöjobb nyer, jobban a torkára lépnek az ilyen élösködö homokinigger szintjén lévö keleti csalóknak. Vagy nem. :)
Na bumm.
Természetesen futtatni. Máshogy hogy lenne jövedelme egy 17 éves iskolásnak, aki még házicseléd is mellette :D
- Akkoj moszt megtanulod pekötni a cipőm, utána kéjlek szedd össze a koszt ami itt összetyűlt 1 éf alatt, etess meg, húszd ki a fokaimat, penj el nekem söjéjt hogy cisszenjen, hallgasd meg a 3,5 órás loopomat kurvárkól, csövesekről és mehetsz is rhodázni. NA HELLOOO , SZEVAAA , MEHETSZ! SZEVAAA
|__o__|
De nem volt nagy és fel sem állt....

Hiányzom Endi?
a nőknek is vannak elvárásai
például, hogy a pasi ne legyen egy alkoholista, pedofil, retardált, rákos, putris csöves
jogsiról meg pénzről ne is beszéljünk
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Te pedofil fasz
megint ezerrel pörög a pajzs fikás, de sebaj
elkövetsz egy bűncselekményt->kiderül->elítélnek->mész a böribe
ilyen kibaszott egyszerű, te hazug fasz
Endre és te mit adsz a kapcsolatba?
-nincs meló
-nincs jogsi/kocsi
-nincs házad/albérleted
-el vagy hízva
-alkoholista vagy
-kopasz és ragyás vagy
-orbit rágó fogak
-gerincferdülés
-csak bogyóra félkemény pitonsz
kissendrevagyok
egyszer fél szavakban valamid mondott a “télapóig minden jó” vagy valami ilyesmi… nem tudom ezzel mi van… december elején zárul le minden?
Addig tart a segély, mert a tanfolyam miatt meghosszabodott
Nincs neki, Golda zárja előle, illetve 2-3 méterenként önvédelmi villa/fakanál stb rendelkezésre áll.
Nem egyszer rontott már be őrjöngve, megunta az öregasszony.
Itt volt az, mikor a tranyó akadékoskodott, hogy bevásárolni nem tudnak, bezzeg a kondibérletet fizeti a
Ezek voltak azok a Gyagyás szerint “boldog mézeshetek” :)
Más ember az ilyen kapcsolatot mint amit ezek toltak élete legmélyebb pontjaként éli meg. Mit tolt itt a Tibi pasztmek, 50% loopolva veszekedés, 40% loopolva ignorálás 5% verés 5% szánalom szex.
Egy ilyen kapcsolat a pokol bazdmeg, ennek a félkegyelmű nyomorultnak meg ez volt élete “boldog” időszaka …
Mindenki azt akarja hogy megdögölj végre a kurva anyádba.Hozzád meg nem lehet putris,max a faszszopó kurva anyádhoz.
Punszisza a lekjopp!
beköltözik… hozzád… már hallucinálsz?
Endre,megnyugodhatsz. Nincs ember,aki önként beköltözne melléd a macskaólba.
Milyen hozzád?
Anyád óljába? Hát nem tudom fogykos ... :)
Néztem a cickánynőről képeket nagyobb rend és tisztaság van náluk mind anyád házában. A te kegyelem óladba a macska sem vinné a kölykeit mert a szomszéd fás óljába kevesebb baktérium van.
Hozzád? Az anyád házának melléképülete. Nem a tulajdonod, nem fizetsz lakbért sem törlesztrő részletet. Te egy lakásfoglaló hajléktalan impotens, gusztustalan, alkoholista, pedofil vagy.
Arra se vagy méltó hogy a szádra vedd azt a nőt meg a gyerekét te nyomorult.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Akárhogy is nézem, a Jenes pont beleillik a halmazba.
Hajrá!
Milyen “hozzád”? :DDDD Most beszéltük meg, hogy a kulcsod olyan, mint a melegvized. Nincs :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Mondja ezt egy ocsmány elmebeteg rákos,betegségekben szenvedő munkanélküli véd púpos buzi.
Háhhh ez jó:D
Punszisza a lekjopp!
Alaptalan félelem. Nem hozzád költözne be, hanem anyádhoz, ő meg ugye rendőrökkel dobatná ki a kérésedre, ahogy ezt tibivel is tette. Elmennél moziba és mire visszaérsz, feladat megoldva.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Egy születettet szerintem nem.
Anyám egyszerűen titkolt transzfób.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Beköltözne hozzád? Bécsben vagy, nem? :))
Szerintem nem = igazad van, kibaszatná azt is.
Anyád egyszerűen még nem itta el az agyát annyira, mint te.
JELENTSD FEL!!
Ami? Talán aki a szülőanyád, aki most is eltart.
Igen, anyád elég jól felmérte, hogy számodra felfele ismerkedés lett volna Szandika.
Mi van a buzigyógyító tümtetésekkel púpos buzi?
Punszisza a lekjopp!
te pedig egy titkolt pedofil vagy, csak nem kifele hanem magadnak titkolod, mert rajtad kívül mindenki tudja
Na de te dobattad ki anyáddal, nem önszántából zavarta el golda.
KURVArangy
Mert Szandika nem húzott le 15 millióval es nem vert hetente véresre. Szimplán rossz néven vette, hogy meg akartad erőszakolni.
Anyádnak semmi baja a levágott faszú nyomorékokkal. Te magad mondtad, hogy nőként beszél Tibiről. Anyád csak azt nem szereti, ha valaki annyira tönkreteszi a fogyatékos gyerekét, hogy annak 40 évesen hozzá kell költöznie, mert egy életképtelen nyomorék.
Most már érted, te retardált? Örülök, hogy segíthettem.
erről mindig az jut eszembe, amikor tibi azt mondta “papíron nő vagyok.”
és fontos megjegyezni, hogy egy Szandika sem tartott férfinak
Miért lenne titkolt, miért kéne ezt titkolni?
Mindenki utálja az ilyen Tibi féle állatokat
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Ő ezt teszi.
Hogy nem amiatt.
De szerintem pont a Szandinál lebukott, hogy de.
Bizony, bizony... Hogy is volt az a bizonyos videó?
"Endire nem féltenek (gondnok), hogy megerőszakolna, tehát nem olyan mint egy Rácz Gábor László, na az férfi..."
:DDD
Menj neki és győzzön az erősebb!
Senki nem szereti ha egy herélt buzival látja a gyerekét te púpos buzi.
Punszisza a lekjopp!
És? Most mi lesz? Elköltözöl? :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Az nem lehet, hogy simán utálja a számító, alpàri, több millióval lerántó, hajléktalan, deviáns és szociopata embereket? Ahogy mindenki más? -rajtad kívül-.
Te meg kimondott transzfób meg homofób voltál, aztán láss csodát, most is egy fasztalanított férfit próbálsz féltékennyé tenni.
azért dobta ki a trafót, mert próbált téged megvédeni te balfasz, csak téged hatalmas stockholm szindrómában tart a faszpina, hogy még a veréseket is elfelejted
úgyhogy még egyszer:
A TRAFÓ SOSEM SZERETETT, CSAK EGY GAZDATEST VOLTÁL
Akkor még mindig nem érted. Ha Tibor nem egy alkoholista csöves lenne, aki kiporszívózza a hitelkártyáidat, hanem egy tanult ember, jó állással (amilyen te már sosem leszel pl), akkor ő lenne a legboldogabb, hogy van egy becsületes, normális, levágott faszú nyomorék veje.
De Tibi csak egy szar parazita volt rajtad.
Érted már?
Ez piszony nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás
kissendrevagyok
Igaza volt a hód kurva anyádnak !
KURVArangy
Szerző:
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 21, 2024 12:36:16
Válasz
(16)
x21)
Válasz
(16)
Na de várjál már, 17 évesnek hogy lehet önálló keresete?
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Hetye Etye
Aug 21, 2024 12:37:24
Ha Tibit nem tudtad megtartani akkor mit akarsz egy normális értékrendű nőtől??? :D
Aug 21, 2024 12:37:24
Pietr
(
x2)
Aug 21, 2024 12:39:21
x2)
Sodi te pedofil szarkupac, tudsz egyetlen dolgot mondani amit TE tudnál adni ezekért a tulajdonságokért cserébe?
EGYETLEN DOLGOT KÉRÜNK.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
EGYETLEN DOLGOT KÉRÜNK.
Ténfép
(
x5)
Aug 21, 2024 12:39:29
x5)
Ha Tibit nem tudtad megtartani akkor mit akarsz egy normális értékrendű nőtől??? :D
Azt nem írta, hogy nő kell neki. Buzisodi asodi.
Hahó
(
x136)
Aug 21, 2024 12:41:13
x136)
stoki, csinálj egy gyors tesztet, hogy hol a helyed a húspiacon.
tedd fel magad tinderre, állítsd be a 17-45-ig korosztályt, 160 km-re a keresést, és nézd meg hány matched lesz, utána pedig nézd meg, hogy ezek közül ki fog válaszolni, és ki fog kibaszott gyorsan leválasztani, ahogy megtudja milyenek az életkörülményeid.
a végén nézzük meg, hogy kik megmaradni, akik hajlandóak veled randizni, és utána majd számolj be arról, hogy milyenek voltak élőben filter nélkül.:))))
legyen erről egy flokksorozat!
tedd fel magad tinderre, állítsd be a 17-45-ig korosztályt, 160 km-re a keresést, és nézd meg hány matched lesz, utána pedig nézd meg, hogy ezek közül ki fog válaszolni, és ki fog kibaszott gyorsan leválasztani, ahogy megtudja milyenek az életkörülményeid.
a végén nézzük meg, hogy kik megmaradni, akik hajlandóak veled randizni, és utána majd számolj be arról, hogy milyenek voltak élőben filter nélkül.:))))
legyen erről egy flokksorozat!
Endre priusza
(
x11)
Aug 21, 2024 12:41:55
x11)
Tök hülye ez az ember basszameg de ez tényleg létezik? Amíg ült a hitelmilliókon és megvehetett volna bárkit addig egy beszart, levágott faszu hajléktalan férfi kellett neki. Most hogy egy regisztrált hajléktalan most meg igényei lettek. Én komolyan mondom hátrafele nézem ezt a mozifilmet?
Teljesen eldobta az agya a gépszíjat. Elképzelhetetlen, hogy egy bármennyire is vállalható nő szóba álljon vele, így most ül a bunkerban és fantáziál arról, hogy Steiner majd támad, áttöri az ostromgyűrűt és felmenti Berlint.
Maga sem tudja már, mit beszél.
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 12:42:10
x78)
Olyan nőt nehéz lesz találni a környéken, akivel közös téma, hogy mekkora heréje volt mielőtt egy vajazó késsel kiherélte magát...
Kérdezz rá az UFO-ban, hátha...
Kérdezz rá az UFO-ban, hátha...
Sodi valósága
Aug 21, 2024 12:42:42
Sodi te pedofil szarkupac, tudsz egyetlen dolgot mondani amit TE tudnál adni ezekért a tulajdonságokért cserébe?
EGYETLEN DOLGOT KÉRÜNK.
EGYETLEN DOLGOT KÉRÜNK.
Nagy a fütyim.
Aug 21, 2024 12:42:42
MegintKezded
(
x6)
Aug 21, 2024 12:43:36
x6)
Lakcímmel mizu, mesterem? :D
Gondolom változatlan, lassan 1 hónapja minden nap a macskaólból jelentkezik, max a szigetig jutott el, így lakcímet se nagyon intézhetett, erre kár pazarolni a lekérdezést, még. szvsz :D
Golda
Aug 21, 2024 12:44:29
Szigeten is csak azért nem ivott mert nem adtam pénzt a büdös kölöknek.
Aug 21, 2024 12:44:29
Ténfép
(
x5)
Aug 21, 2024 12:45:20
x5)
A stoki!
Azzal, hogy 15-17 éveseket 'keresel', nem teszed jóvá azt, hogy egy öregasszonyt többször megvertél.
Tudtad?
Igyunk egy sörtöt, he
Azzal, hogy 15-17 éveseket 'keresel', nem teszed jóvá azt, hogy egy öregasszonyt többször megvertél.
Tudtad?
Endre priusza
(
x11)
Aug 21, 2024 12:45:29
x11)
Ebben nincs logikai lánc.
Ne aggódj, Stoki, a bilincseden majd lesz lánc, még ha nem is logikai.
D_Dezső
(
x29)
Aug 21, 2024 12:45:52
x29)
17 és 45 között
ne legyen ronda se a teste se az arca
ne legyen gyereke
legyen keresete
Ez nem túl sok követelmény.
ne legyen gyereke
legyen keresete
17 és 45 között - Már megint a troll bácsik bajszát rángatod te pokolfajzat? Hányszor kell még a duda orrodat beverni, hogy kiűzd a beteg agyadból mindent ami 18 év alatt van?
ne legyen ronda se a teste se az arca - Endre pasztmek, te egy kifejezetten csúnya ember vagy. A tested torz. Juszt is fogyatékosnak nézel ki!
ne legyen gyereke - Ezt a homoszexualitásod és impotenciád okán te is tudod hozni, de a normális emberek általában a te korodban már gimibe küldik a gyerekük.
legyen keresete
Ez nem túl sok követelmény - Egy átlag embernek valóban nem, de te mélyen átlag alatti vagy mind külsőleg mind belsőleg.
Csak ismételni tudom magam. Egyetlen vonzó tulajonságod a hitelkártyáid voltak. Most, hogy egy mamaólban lakó segélyes falubolondja van ezzel le is zárult minden emberi kapcsolatod. Oszt jó napot!
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 12:46:19
x78)
A nem létező főbérlő, ha már bejelentkezni nem (önmagában szabályellenes), de a rezsi számlákat odaadja amivel be tudnál csoszogni az AMS-hez, ha mondjuk úgy a poén kedvéért kérnék?!:)
Ilyen létérdek központja dolog, tudod, Endre…
MegintKezded
(
x6)
Aug 21, 2024 12:47:52
x6)
A nem létező főbérlő, ha már bejelentkezni nem (önmagában szabályellenes), de a rezsi számlákat odaadja amivel be tudnál csoszogni az AMS-hez, ha mondjuk úgy a poén kedvéért kérnék?!:)
Még csak rezsi se kell (holott tény, általában azt kérik), egy átlag ember 2-3 naponta vásárol valamit egy üzletben (akár online is), biztos arról minimum vannak blokkok. Ugye? UGYE? :)
hegesztőnő
(
x3)
Aug 21, 2024 12:47:55
x3)
17 és 45 között
ne legyen gyereke
legyen keresete
ne legyen gyereke
legyen keresete
tedd bele még kitételnek, hogy legyen neki is troll fóruma. minimum 1,500 000 kommentel... így nem kell majd magyarázkodnod! Hahó!
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 12:50:22
x78)
Természetesen nem tudná azt hazudni, hogy kp-val fizetett, mert ahhoz pénzt kellene leszedni, ami ugye…
Félregombolt pizsama
Aug 21, 2024 12:52:36
Majd kér Géza pótaputól. Ja várjunk, az is egy dologtalan, Gémeskútban segélycsaló fehércigány.
Aug 21, 2024 12:52:36
MegintKezded
(
x6)
Aug 21, 2024 12:53:57
x6)
Lássuk be azért öszintén, ezekkel az AMS is tisztában van, csak szarik bele. Néha elöszednek 1-2 tisztességes embert akit faszrahúznak, de az ilyen rutinos és nyálkás (de közben ostoba és egyértelmü) csalókat leszarják. Túl sok papírmunka.
Talán majd a szeptemberi választáson amikor a szélsöjobb nyer, jobban a torkára lépnek az ilyen élösködö homokinigger szintjén lévö keleti csalóknak. Vagy nem. :)
ascites
(
x57)
Aug 21, 2024 12:54:08
x57)
Mit akarsz te 17 évesekkel 40 évesen?
Természetesen futtatni. Máshogy hogy lenne jövedelme egy 17 éves iskolásnak, aki még házicseléd is mellette :D
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 12:56:22
x78)
A beszántott raktár miatt ketyeg a kamatos kamat, Endre?
Azt anyáddal olyan ügyesen ki tudjátok számolni.. :))
Azt anyáddal olyan ügyesen ki tudjátok számolni.. :))
Tyodika
Aug 21, 2024 12:57:05
- Akkoj moszt megtanulod pekötni a cipőm, utána kéjlek szedd össze a koszt ami itt összetyűlt 1 éf alatt, etess meg, húszd ki a fokaimat, penj el nekem söjéjt hogy cisszenjen, hallgasd meg a 3,5 órás loopomat kurvárkól, csövesekről és mehetsz is rhodázni. NA HELLOOO , SZEVAAA , MEHETSZ! SZEVAAA
Aug 21, 2024 12:57:05
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 21, 2024 12:57:25
x7)
Aug 21, 2024 12:57:25
17 és 45 között
judkát is meg akartad baszni, amikor tibi nem akart. Aug 21, 2024 12:57:25
max5enutálnak
(
x47)
Aug 21, 2024 12:57:40
x47)
Hahahaha, hát te annyira gusztustalan vagy, hogy az elhagyott lepratelepen csöveseket szopó, seggbebaszott, kiherélt, maga alá szaró hajléktalan faszi undorodott tőled :DDDDD Mondta hogy büdös a szád, mert SOHA nem mosol fogat! Tudod, emiatt rohadt ki 16 fogad! Utána meg öklendezett, amikor meglátta, hogy eszed a fikád :DDD!
40 évesen egy hajléktalannak zsarolással kellett leszoktatnia időlegesen a fikazabálásról!! Megfenyegetett, hogy többet nem érhetsz hozzá! Egy hajléktalan :DDDDD
40 évesen egy hajléktalannak zsarolással kellett leszoktatnia időlegesen a fikazabálásról!! Megfenyegetett, hogy többet nem érhetsz hozzá! Egy hajléktalan :DDDDD
max5enutálnak
(
x47)
Aug 21, 2024 12:59:06
x47)
Ha kritérium 1, eredmény 0. Ezt le is programozhatod!
HTC Vive
(
x2)
Aug 21, 2024 12:59:52
x2)
"Én látok meztelen nőket rendszeresen" - azért csak ledobta az atomot a púp...
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
rezsidémon
(
x8)
Aug 21, 2024 13:02:17
x8)
Követelményeket támaszt a F4320 és F6090 kódos, miközben a cipőfűzőkötést képtelen abszolválni és úgy kell mondani neki hogy egyen valami normálisat mert enélkül csak a kockacukrot szopogatja :DD
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Narrátor
Aug 21, 2024 13:02:36
Nagy a fütyim.
De nem volt nagy és fel sem állt....
Aug 21, 2024 13:02:36
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 13:02:52
x78)
Tudjuk, hogy a nudigőzben nem az anyukát, hanem a mellette haladó fehérnégyzetet bámultad, körülöttük ólálkodtál a gnóm testeddel, ezt Tibor is többször megerősítette.
A varázslatos "hú-húsz év körüli kisportolt" pedig a fiatal twinkykre kell érteni, ajánlom Tematikus videóját ezzel kapcsolatban…
Egy aberrált állat vagy, egy szubhumán lény, aki mindent megérdemel, ami az elkövetkező rövid kis időben történik vele! :)
A varázslatos "hú-húsz év körüli kisportolt" pedig a fiatal twinkykre kell érteni, ajánlom Tematikus videóját ezzel kapcsolatban…
Egy aberrált állat vagy, egy szubhumán lény, aki mindent megérdemel, ami az elkövetkező rövid kis időben történik vele! :)
-
Aug 21, 2024 13:04:43

Hiányzom Endi?
Aug 21, 2024 13:04:43
herr_schwechater
(
x8)
Aug 21, 2024 13:05:19
x8)
17 és 45 között
ne legyen gyereke
legyen keresete
ne legyen gyereke
legyen keresete
a nőknek is vannak elvárásai
például, hogy a pasi ne legyen egy alkoholista, pedofil, retardált, rákos, putris csöves
jogsiról meg pénzről ne is beszéljünk
hitelboy1
(
x2)
Aug 21, 2024 13:05:28
x2)
17 és 45 között
Te pedofil fasz
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 21, 2024 13:06:09
x3)
stoki, oké, legyenek kritériumad, elvárásaid.
de TE mit tudsz ajánlani, amit miatt bárkinek kellenél?
az alapvető higénia és igényesség SINCS meg.
alkoholista vagy.
ostoba vagy.
egy szemétddomb közepén élsz egy ólban.
a cipődet sem tudod bekötni.
ronda vagy.
csak adósságaid vannak.
de TE mit tudsz ajánlani, amit miatt bárkinek kellenél?
az alapvető higénia és igényesség SINCS meg.
alkoholista vagy.
ostoba vagy.
egy szemétddomb közepén élsz egy ólban.
a cipődet sem tudod bekötni.
ronda vagy.
csak adósságaid vannak.
herr_schwechater
(
x8)
Aug 21, 2024 13:07:43
x8)
Nem, egyszerűen hülyeség a logikai kapcsolat a példában.
Mert nincs.
Mert nincs.
megint ezerrel pörög a pajzs fikás, de sebaj
elkövetsz egy bűncselekményt->kiderül->elítélnek->mész a böribe
ilyen kibaszott egyszerű, te hazug fasz
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 21, 2024 13:08:52
x48)
17 és 45 között
ne legyen gyereke
legyen keresete
ne legyen gyereke
legyen keresete
Endre és te mit adsz a kapcsolatba?
-nincs meló
-nincs jogsi/kocsi
-nincs házad/albérleted
-el vagy hízva
-alkoholista vagy
-kopasz és ragyás vagy
-orbit rágó fogak
-gerincferdülés
-csak bogyóra félkemény pitonsz
hitelboy1
(
x2)
Aug 21, 2024 13:10:05
x2)
Endre! Te tényleg azt számoltad ki az Acer korában hogy a laptopod 36 ezer miliamperes? Nagyon nevetek rajtad te balek :DDDD
Hafré
(
x9)
Aug 21, 2024 13:10:25
x9)
Jol sikerult tematizalnod a beszelgetes iranyat Endre. De most valaszolj a lenyeges kerdesekre, mi lesz a troll banokkal es az ugyekkel? Mikor kapod az utolso segelyket?
lépek ki mert hülyék vagytok
max5enutálnak
(
x47)
Aug 21, 2024 13:10:26
x47)
Konkrétan, szívességi melegvízhasználatánál többet nem tudsz felmutatni 42 évesen.
Annyira nyomorék vagy :DDD
Annyira nyomorék vagy :DDD
Érdeklődő
(
x6)
Aug 21, 2024 13:11:01
x6)
Endre, négy dolgot mindenképp tegyél világossá a társkereső profilodon, PUA-szakértők szerint ezek jelentik a kulcsot a fiatal hölgyek meghódításához:
- 50 millió forintnyi adósságom van
- napi 20 sört iszok meg
- nem áll fel a fütyim
- munkanélküli vagyok
Profilképnek bármit berakhatsz, mert ocsmány vagy bárhogyan. :)
- 50 millió forintnyi adósságom van
- napi 20 sört iszok meg
- nem áll fel a fütyim
- munkanélküli vagyok
Profilképnek bármit berakhatsz, mert ocsmány vagy bárhogyan. :)
Hahó
(
x136)
Aug 21, 2024 13:11:12
x136)
stoki, amúgy én tényleg azt várom, hogy valakivel akadj össze (persze, ronda, kövér és buta lesz, mert csak ilyenre van esélyed, de ilyenre is nagyon kicsi), és aztán elkezdődjön az ámokfutásod, amit tibi ellen is elkövettél, amit te motivációnak hívsz. értsd: nyilvános fenyegetések és érzelmi zsarolások, bosszúállás, stb, minden amiből kiderül, hogy milyen hitvány ember vagy.
"ha nem csinálod ezt meg azt, akkor leakelek rólad"
"mától hajléktalan lettél, mert nem úgy viselkedtél ahogy elvártam tőled"
"kirúgatlak a munkahelyedről, mert szakítani mertél velem"
"basznod kell velem, mert ez meg az"
egyszerűen élvezem és szórakoztat ahogy nyilvánosan megnyilvánul gonosz érzelmi nyomorékként, miközben azt magyarázod, hogy te mennyivel jobb ember vagy, mint a másik. ez nekem mindig morális muníciót ad, hogy a személyes okokon túl (é: a pimaszkodás büntetése) miért indokolt és szükséges az eltaposásod. egyszerűen meg kell téged semmisíteni, mint egy káros gyomnövényt.
"ha nem csinálod ezt meg azt, akkor leakelek rólad"
"mától hajléktalan lettél, mert nem úgy viselkedtél ahogy elvártam tőled"
"kirúgatlak a munkahelyedről, mert szakítani mertél velem"
"basznod kell velem, mert ez meg az"
egyszerűen élvezem és szórakoztat ahogy nyilvánosan megnyilvánul gonosz érzelmi nyomorékként, miközben azt magyarázod, hogy te mennyivel jobb ember vagy, mint a másik. ez nekem mindig morális muníciót ad, hogy a személyes okokon túl (é: a pimaszkodás büntetése) miért indokolt és szükséges az eltaposásod. egyszerűen meg kell téged semmisíteni, mint egy káros gyomnövényt.
D_Dezső
(
x29)
Aug 21, 2024 13:12:19
x29)
Endre egy kérdésem lenne.
Volt valaha kapcsolatod a fent említett kritériumoknak megfelelő nővel?
Ez persze költői kérdés votl :) Az ilyenek szoktak undorodó fejjel elhúzódni amikor loopolsz a live-ban. ;)
Szóval miből gondolod, hogy ha eddig nem sikerült akkor majd most 42 évesen, lezüllve, lecsórósodva, testileg-lelkileg lepukkanva sikerülni fog?
Volt valaha kapcsolatod a fent említett kritériumoknak megfelelő nővel?
Ez persze költői kérdés votl :) Az ilyenek szoktak undorodó fejjel elhúzódni amikor loopolsz a live-ban. ;)
Szóval miből gondolod, hogy ha eddig nem sikerült akkor majd most 42 évesen, lezüllve, lecsórósodva, testileg-lelkileg lepukkanva sikerülni fog?
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 21, 2024 13:13:13
x3)
Jol sikerult tematizalnod a beszelgetes iranyat Endre. De most valaszolj a lenyeges kerdesekre, mi lesz a troll banokkal es az ugyekkel? Mikor kapod az utolso segelyket?
egyszer fél szavakban valamid mondott a “télapóig minden jó” vagy valami ilyesmi… nem tudom ezzel mi van… december elején zárul le minden?
D_Dezső
(
x29)
Aug 21, 2024 13:14:52
x29)
Addig tart a segély, mert a tanfolyam miatt meghosszabodott
Vaják
(
x6)
Aug 21, 2024 13:15:23
x6)
Itt a mai konzervvér:
old.bitchute.com/video/f4ejDIhL7aCr/
A gyagya és a hímnő átköltözött Linz-ből Bécs-be, és Snecit megbűntették (javítsatok ha rossz az összeg) 20 euróra mivel valamit elcseszett a kondibérlet átiratással
A tranyó egész liveban arról loopolt, hogy ha ilyen drága, akkor nem kellett volna átiratni a kondibérletet.
Itt volt az, mikor a tranyó akadékoskodott, hogy bevásárolni nem tudnak, bezzeg a kondibérletet fizeti a fifi.
Kicsit hosszú, de szerintem minden perce arany.
Jó szórakozást mindenkinek
old.bitchute.com/video/f4ejDIhL7aCr/
A gyagya és a hímnő átköltözött Linz-ből Bécs-be, és Snecit megbűntették (javítsatok ha rossz az összeg) 20 euróra mivel valamit elcseszett a kondibérlet átiratással
A tranyó egész liveban arról loopolt, hogy ha ilyen drága, akkor nem kellett volna átiratni a kondibérletet.
Itt volt az, mikor a tranyó akadékoskodott, hogy bevásárolni nem tudnak, bezzeg a kondibérletet fizeti a fifi.
Kicsit hosszú, de szerintem minden perce arany.
Jó szórakozást mindenkinek
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 13:15:28
x78)
42 évesen akkor fürödhetsz, amikor anyád beenged a nagy házba, te küszöbmajom.
Ezt írd majd be bioba tinderen!
Ezt írd majd be bioba tinderen!
max5enutálnak
(
x47)
Aug 21, 2024 13:20:05
x47)
Ugye nincs kulcsod a házhoz? Ugye? :DDDD
JuDKa
(
x1)
Aug 21, 2024 13:21:10
x1)
telex.hu/belfold/2024/08/15/pedofil-borton-banasmod-bantalmazas-bortonvilag-palhalma-veres-eroszak
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
broni ♥
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 13:22:10
x78)
Ugye nincs kulcsod a házhoz? Ugye? :DDDD
Nincs neki, Golda zárja előle, illetve 2-3 méterenként önvédelmi villa/fakanál stb rendelkezésre áll.
Nem egyszer rontott már be őrjöngve, megunta az öregasszony.
max5enutálnak
(
x47)
Aug 21, 2024 13:24:13
x47)
Te tényleg csak egy házi jószág vagy, haszon nélkül. Eszméletlen :DD
D_Dezső
(
x29)
Aug 21, 2024 13:25:38
x29)
Itt volt az, mikor a tranyó akadékoskodott, hogy bevásárolni nem tudnak, bezzeg a kondibérletet fizeti a
Ezek voltak azok a Gyagyás szerint “boldog mézeshetek” :)
Más ember az ilyen kapcsolatot mint amit ezek toltak élete legmélyebb pontjaként éli meg. Mit tolt itt a Tibi pasztmek, 50% loopolva veszekedés, 40% loopolva ignorálás 5% verés 5% szánalom szex.
Egy ilyen kapcsolat a pokol bazdmeg, ennek a félkegyelmű nyomorultnak meg ez volt élete “boldog” időszaka …
sodika
Aug 21, 2024 13:26:46
Vannak egyébként jófej rajongók is. Egy hölgy rámírt pl. TikTok-on, hogy legyen eszem, és mondjam le a tegnapra tervezett randit, mert ez képes, és azonnal beköltözik hozzám a gyerekkel, és soha nem dobom ki.
Ami valljuk be, pro tipp.
Aug 21, 2024 13:26:46
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 13:27:43
x78)
Hova költözik be? A szemétdomb tetejére?
Nem írt neked senki, itt magyarázod miért nem kell egy született nő.
Nem írt neked senki, itt magyarázod miért nem kell egy született nő.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 21, 2024 13:27:52
x17)
Vannak egyébként jófej rajongók is. Egy hölgy rámírt pl. TikTok-on, hogy legyen eszem, és mondjam le a tegnapra tervezett randit, mert ez képes, és azonnal beköltözik hozzám a gyerekkel, és soha nem dobom ki.
Mindenki azt akarja hogy megdögölj végre a kurva anyádba.Hozzád meg nem lehet putris,max a faszszopó kurva anyádhoz.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 21, 2024 13:27:54
x3)
beköltözik… hozzád… már hallucinálsz?
Endre priusza
(
x11)
Aug 21, 2024 13:28:16
x11)
Endre,megnyugodhatsz. Nincs ember,aki önként beköltözne melléd a macskaólba.
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 13:29:08
x78)
Egy jobb érzésű patkány is elkerüli azt az ótvar putrit, nem még egy nő a gyerekével.
Egyébként meg Te nem dönthetsz arról ki megy oda, az Golda joga. A fura buzikat is elkergette…
Egyébként meg Te nem dönthetsz arról ki megy oda, az Golda joga. A fura buzikat is elkergette…
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 21, 2024 13:29:11
x5)
minden nő vágya a gyerekével egy najk zsoltiéknál is undoritobb putriba a véres szemethalom közepére költözni.
te kelyik filmet nézed te barom?
te kelyik filmet nézed te barom?
D_Dezső
(
x29)
Aug 21, 2024 13:29:25
x29)
Milyen hozzád?
Anyád óljába? Hát nem tudom fogykos ... :)
Néztem a cickánynőről képeket nagyobb rend és tisztaság van náluk mind anyád házában. A te kegyelem óladba a macska sem vinné a kölykeit mert a szomszéd fás óljába kevesebb baktérium van.
NBVNG
(
x1)
Aug 21, 2024 13:29:44
x1)
Hozzád? Az anyád házának melléképülete. Nem a tulajdonod, nem fizetsz lakbért sem törlesztrő részletet. Te egy lakásfoglaló hajléktalan impotens, gusztustalan, alkoholista, pedofil vagy.
Arra se vagy méltó hogy a szádra vedd azt a nőt meg a gyerekét te nyomorult.
Remegőszáj
(
x1)
Aug 21, 2024 13:29:46
x1)
17 és 45 között
ne legyen gyereke
legyen keresete
ne legyen gyereke
legyen keresete
Akárhogy is nézem, a Jenes pont beleillik a halmazba.
Hajrá!
max5enutálnak
(
x47)
Aug 21, 2024 13:29:55
x47)
Milyen “hozzád”? :DDDD Most beszéltük meg, hogy a kulcsod olyan, mint a melegvized. Nincs :DDD
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 21, 2024 13:31:03
x17)
17 és 45 között
ne legyen gyereke
legyen keresete
ne legyen gyereke
legyen keresete
Mondja ezt egy ocsmány elmebeteg rákos,betegségekben szenvedő munkanélküli véd púpos buzi.
Háhhh ez jó:D
Hahó
(
x136)
Aug 21, 2024 13:31:18
x136)
Alaptalan félelem. Nem hozzád költözne be, hanem anyádhoz, ő meg ugye rendőrökkel dobatná ki a kérésedre, ahogy ezt tibivel is tette. Elmennél moziba és mire visszaérsz, feladat megoldva.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 21, 2024 13:32:12
x3)
… ez már a delirium tremens szponzorálta hallucinációk. nincs baj, trollégák, főhősünk csupán hangosan haldoklik
sodika
Aug 21, 2024 13:32:43
Alaptalan félelem. Nem hozzád költözne be, hanem anyádhoz, ő meg ugye rendőrökkel dobatná ki
Aug 21, 2024 13:32:43
sodika
Aug 21, 2024 13:33:20
Úgy értem, ami egy Szandikát másfél óra dumcsi után szimpinek talál, az kit nem xD
Aug 21, 2024 13:33:20
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 13:33:25
x78)
Beköltözne hozzád? Bécsben vagy, nem? :))
Szerintem nem = igazad van, kibaszatná azt is.
Endre priusza
(
x11)
Aug 21, 2024 13:33:37
x11)
Anyád egyszerűen még nem itta el az agyát annyira, mint te.
Pro tipp
Aug 21, 2024 13:33:40
Kösd be a cipőfűződ. És ne idd le magad sörrel mindegy egyes alkalommal.
Ui.: egy jófej rajongó.
Ui.: egy jófej rajongó.
Aug 21, 2024 13:33:40
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 13:34:16
x78)
JELENTSD FEL!!
Endre priusza
(
x11)
Aug 21, 2024 13:34:45
x11)
Úgy értem, ami egy Szandikát másfél óra dumcsi után szimpinek talál, az kit nem xD
Ami? Talán aki a szülőanyád, aki most is eltart.
Igen, anyád elég jól felmérte, hogy számodra felfele ismerkedés lett volna Szandika.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 21, 2024 13:34:51
x17)
herr_schwechater
(
x8)
Aug 21, 2024 13:35:46
x8)
te pedig egy titkolt pedofil vagy, csak nem kifele hanem magadnak titkolod, mert rajtad kívül mindenki tudja
mikedp
(
x9)
Aug 21, 2024 13:36:02
x9)
Na de te dobattad ki anyáddal, nem önszántából zavarta el golda.
max5enutálnak
(
x47)
Aug 21, 2024 13:36:12
x47)
Mert Szandika nem húzott le 15 millióval es nem vert hetente véresre. Szimplán rossz néven vette, hogy meg akartad erőszakolni.
Anyádnak semmi baja a levágott faszú nyomorékokkal. Te magad mondtad, hogy nőként beszél Tibiről. Anyád csak azt nem szereti, ha valaki annyira tönkreteszi a fogyatékos gyerekét, hogy annak 40 évesen hozzá kell költöznie, mert egy életképtelen nyomorék.
Most már érted, te retardált? Örülök, hogy segíthettem.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 21, 2024 13:36:18
x45)
Endre, nagyon jó volt a tárgyalás, képzeld egy retardált házaspár azzal próbálkozott egy hagyatéki ügyben, hogy visszamenőlegesen írtak egy ellen szerelmi szerződést, hogy a házastárs ne legyen közös vagyoni felelőség alá vonható!
Most azonnal neked is írnod kell egy ellen szerelmi szerződést Tiborral, csak ez menthet meg!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Most azonnal neked is írnod kell egy ellen szerelmi szerződést Tiborral, csak ez menthet meg!
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 21, 2024 13:36:29
x3)
erről mindig az jut eszembe, amikor tibi azt mondta “papíron nő vagyok.”
herr_schwechater
(
x8)
Aug 21, 2024 13:36:30
x8)
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 21, 2024 13:37:02
x45)
Mindenki utálja az ilyen Tibi féle állatokat
sodika
Aug 21, 2024 13:37:50
Ő ezt teszi.
Hogy nem amiatt.
Aug 21, 2024 13:37:50
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 13:38:01
x78)
Bizony, bizony... Hogy is volt az a bizonyos videó?
"Endire nem féltenek (gondnok), hogy megerőszakolna, tehát nem olyan mint egy Rácz Gábor László, na az férfi..."
:DDD
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 13:38:21
x78)
Ő ezt teszi.
Hogy nem amiatt.
Hogy nem amiatt.
Menj neki és győzzön az erősebb!
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 21, 2024 13:38:41
x17)
Ő ezt teszi.
Hogy nem amiatt.
Hogy nem amiatt.
Senki nem szereti ha egy herélt buzival látja a gyerekét te púpos buzi.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 21, 2024 13:39:05
x45)
és ha megmondaná hogy transzfób akkor miért lenne jobb?
hívnád a liberális dw-t forgatni, hogy ez botrány?
hívnád a liberális dw-t forgatni, hogy ez botrány?
Ásó27
(
x68)
Aug 21, 2024 13:39:17
x68)
Ő ezt teszi.
Hogy nem amiatt.
Hogy nem amiatt.
És? Most mi lesz? Elköltözöl? :)
-
Aug 21, 2024 13:39:26
Ő ezt teszi.
Hogy nem amiatt.
Hogy nem amiatt.
Az nem lehet, hogy simán utálja a számító, alpàri, több millióval lerántó, hajléktalan, deviáns és szociopata embereket? Ahogy mindenki más? -rajtad kívül-.
Aug 21, 2024 13:39:26
40_éves_junior
(
x6)
Aug 21, 2024 13:39:51
x6)
Te meg kimondott transzfób meg homofób voltál, aztán láss csodát, most is egy fasztalanított férfit próbálsz féltékennyé tenni.
herr_schwechater
(
x8)
Aug 21, 2024 13:39:55
x8)
Ő ezt teszi.
Hogy nem amiatt.
Hogy nem amiatt.
azért dobta ki a trafót, mert próbált téged megvédeni te balfasz, csak téged hatalmas stockholm szindrómában tart a faszpina, hogy még a veréseket is elfelejted
úgyhogy még egyszer:
A TRAFÓ SOSEM SZERETETT, CSAK EGY GAZDATEST VOLTÁL
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 21, 2024 13:40:04
x3)
Stoki. Szerintem Mercivel tényleg csak annyi gond van, hogy transz-nő? Szerinted tényleg csak ebbe lehet belekötni, ami vele kapcsolatos? Gondolkodj, várok.
Ásó27
(
x68)
Aug 21, 2024 13:40:16
x68)
Anyád csak jót akart. Azt akarta, hogy boldog legyél. Nem vagy boldog?
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x78)
Aug 21, 2024 13:40:37
x78)
Ezek alapján a rendőr is transzfób, mert zsigerből fajzatnak hívta Tibit, és igaza is van.
A helyzet megoldása
(
x45)
Aug 21, 2024 13:40:53
x45)
Miért voltál ébren hajnal 5-kor, ha éjjel 1kor értél az ólba fáradtan?
Csak nem okádni keltél fel?
Csak nem okádni keltél fel?
max5enutálnak
(
x47)
Aug 21, 2024 13:41:10
x47)
Ő ezt teszi.
Hogy nem amiatt.
Hogy nem amiatt.
Akkor még mindig nem érted. Ha Tibor nem egy alkoholista csöves lenne, aki kiporszívózza a hitelkártyáidat, hanem egy tanult ember, jó állással (amilyen te már sosem leszel pl), akkor ő lenne a legboldogabb, hogy van egy becsületes, normális, levágott faszú nyomorék veje.
De Tibi csak egy szar parazita volt rajtad.
Érted már?
Ásó27
(
x68)
Aug 21, 2024 13:41:46
x68)
Hol van a Merci?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Aug 21, 2024 13:42:08
"Abból is vannak szépek, de ennek milyen a feje."
Meg hogy erőszakos, züllött csöves.
Legfőképp az utóbbi az gyakori érve, az első csak az elején volt, egyszer.
Aug 21, 2024 13:42:08
sodika
Aug 21, 2024 13:42:15
Mindegy, ennyi.
csá
csá
Aug 21, 2024 13:42:15
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 21, 2024 13:43:10
x48)
Ez piszony nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás
sodika
Aug 21, 2024 13:43:14
Amikor először szóba került, akkor az "abból is vannak szépek, de ennek milyen már a feje" volt az első véleménye.
Ennyi, mindegy.
Ennyi, mindegy.
Aug 21, 2024 13:43:14
Normális szülő szelleme
Aug 21, 2024 13:43:19
Én sem engednék be olyat aki destruktív, legyen akárki is sőt!
Azon lennék hogy minél távolabb legyen az a valaki.
Ha a gyermekem nem fogná fel ezt, sőt mindennek elhordana engem, az pont őt minősíti.
Ő az elmebeteg, agyhalott, nyomorék meg minden, nem az aki próbál rendet tenni.
Azon lennék hogy minél távolabb legyen az a valaki.
Ha a gyermekem nem fogná fel ezt, sőt mindennek elhordana engem, az pont őt minősíti.
Ő az elmebeteg, agyhalott, nyomorék meg minden, nem az aki próbál rendet tenni.
Aug 21, 2024 13:43:19
mikedp
(
x9)
Aug 21, 2024 13:43:27
x9)
"Abból is vannak szépek, de ennek milyen a feje."
Igaza volt a hód kurva anyádnak !
175 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™