Endre Óbarokra jár.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Döbling, Márk, Ogre, AMS?
Döbling, Márk. Ogre, AMS, Döbling, Márk.
Pumukli Rolanddal is jól megérti magát, aki szintén nem arról híres, hogy mind a két szemével egy irányba néz.
Nem csúfolódnék a szemtengelyferdülésen, de a méhrákos nők, nagy mellbimbójú nők után ... sem szarom le, nyilván ez nem nemtől függ.
Endre, viszont kifejezetten undorítónak találom a térdig érő zacskód, és azt a csoffadt csirkenyakat, amit a két vézna combod között lóbálsz. Genetikai selejt vagy, még szaporodni sem tudsz, amire egy hímnős gyűrűsféreg (giliszta) is képes...
Nem csúfolódnék a szemtengelyferdülésen, de a méhrákos nők, nagy mellbimbójú nők után ... sem szarom le, nyilván ez nem nemtől függ.
Én sem, de ez is olyan, mint Schmidt Mariska vagy Mr. "pekidzs" jegybankelnök. Volt pénz lóvéra éveken keresztül, de egyszer nem ment át az agyán, hogy lehet meg kéne csináltatnia a fogait, elmenni egy teljes kivizsgálásra, de minimum letenni a piát.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szegény gyerek. Ok, hogy most még tudja húzni az igát, de ő sem lesz már fiatalabb, az ország meg nem lesz gazdagabb, és ebben neki is nagy szerepe van. Ezt egyébként már 2000-ben, de legkésőbb 2006-ban lehetett látni, hogy bizony a forradalom felfalja gyermekeit. És hány ilyen "család" lehet még. Az a szerencse, hogy a retardok nagy többségével ép eszű nő nem áll szóba, vagy legalábbis semmiképp nem vállal velük közös gyereket. Sodi meg már impotens is, illetve egy férfiba dugdossa a lógó szamárfaszt. Sodi, maradj meg buzinak!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
budai úrfijú egy szakértő segélycsaló... szánalmas balfasz...
Aljas rágalom! A macskaólban is van könyvespolc, valami Jutyu marketing könyvet is leakelt, meg gondolom a spanyol nyelv könyvet is itt tartja. NSFL Tibi bendő!
sodipedia.sodika.org/images/thumb/7/7f/03_furdovel_szamben.png/1600px-03_furdovel_szamben.png
sodipedia.sodika.org/wiki/A_p%C3%BApsz%C3%A1szi_favella#A_Macska.C3.B3l
Ófarokra
Ez kockás has Endre szerint.
Endre szerint Tibi egy szép nő, ő meg egy pályaképes programozó.
sörhas, konyakkönyök, unicumhát
háttérben a fikás meztelencsiga teste
nem tudom melyik undorítóbb
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Egyiket sem gondolja, csak hazudozza.
Mek hetejo fatászpika!
Ennyi, na csá.
Ha nem lennél segghülye, akkor tudhatnád, hogy azt nézik, 2022 februárjában hol voltak bejelentve.
Különben meg DoNbasz, te fasz.
Jó-jó de legalább közel vannak a gázai piramisok!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
ez a kuvikfej még mindig meg tud botránkoztatni
Jöhet a reagálós flokk gyagyás, ezek egyértelműen téged hergelnek!
*pr* szerintem Tibi már arra sem emlékszik hogy ki vagy te.
Az vigasztaljon, hogy a fikás szimplán irigységből szapulja a nőket, valójában nem látja a különbségeket sem.
Ez jól látszott akkor is, amikor arról hadovált, hogy kisgyerekes anyukák tetszenek neki a legjobban a szaunákban. Megint megpróbálta elképzelni, hogy mit nézhet egy hetero (vagy legalább bi) az ilyen helyeken, de nem sikerült beleélnie magát a helyzetbe.
Az van, hogy a nők férfiakkal dugnak, ezért endike nagyon irigyli őket, piszony. Az még ki is csúszott belőle, hogy irigyelte a fiatal dokit a lamantintól. Mivel ennyire dúl benne a bosszúvágy, amiért elveszik előle a jó pasikat, vagdalkozik mindennel, amit csak el tud képzelni a 3 agysejtjével, így a súlyt, a lógó mellet és a mellbimbót tudja csak fikázni. Még gúnyolódni is béna, mert egyszerűen nem lát különbséget a lamantin, Flódnis és egy 20 éves, kisportolt lány közt sem.
Ami engem nagyon felkúrt a tegnapi flokkban, hogy a nyomorult az első beszélgetés(!) előtt előásta a csaj pucér képeit, holott már ott egyértelmű volt, hogy nem lesz belőle semmi, mikor elkezdett finnyogni a csaj haján. Muszáj megaláznia másokat, muszáj bepofátlankodnia mások privát szférájába, hogy jól érezze magát. Elképesztően gonosz fajzat ez.
Kivan szépen a kotyvasztott szintetikától.
🕎Endigame🕎
Ami engem nagyon felkúrt a tegnapi flokkban, hogy a nyomorult az első beszélgetés(!) előtt előásta a csaj pucér képeit, holott már ott egyértelmű volt, hogy nem lesz belőle semmi, mikor elkezdett finnyogni a csaj haján. Muszáj megaláznia másokat, muszáj bepofátlankodnia mások privát szférájába, hogy jól érezze magát. Elképesztően gonosz fajzat ez.
Kár,hogy Endre Bécsben lakik, mert így a nyilvánosan megalázott nő rokonai nem tudják személyesen is megköszönni neki.
Megmondtam, hogy ne menj be a sötét szobába Lamantin! Most meg fog enni a szörny!
Endre már csak seggen át hugyozik, hiszen csak sört iszik. Utoljára Berlinben szart keményet.
Vámház körút 9.
Melyik kolbász? Igen!
Dehogy van ennek kivasalva a haja :D a lamantinnak barnább a haja vagy nemtudom eldönteni :D
A vasalt haj pedig tudod, hogy mit jelent, ugye, stoki?
Ügyfelet.
Amivel nem is lett volna gond, ha én is mehettem volna mellette.
Mindegy.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Illetve azt,hogy neked jó volt az izzadt szaros segg, csimbókos hajjal, másoknak nem.
De téged senki nem hívott. Mint mindig.
Nem is tudom gyagyás, hogy ez amit mondasz szomorúbb-e, vagy undorítóbb.
"Hosszú és véres mese. Hogy őszinte legyek, nagyrészt részeg voltam."
Takarodj koalas mesét nézni rákos! Tibi sose lesz már veled.
Ennyike.
De nem mehetsz. Nekik lehet, neked nem!
Amit az ütyfélnek lehet, a Stokinak nem. "Elment" a nagy ütyfél, már megint.
Bazd meg ez Gollam rózsaszínben??
Heki a traki
De, lehetett volna, csak és csalódást okoztam.
És nem voltam lehúzható.
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
Takarodj már a kurva anyádba! Elég volt mára belőled!
Te mennyit ajánlottál ügyfélként a hölgyeknek?
Lehet, hogy kevés az eurócsi?
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
Hátazért hetyetye....
15 millió hitelpénz integet.
És ez ellenére letiltott sodi a sodi.
Dehogynem mennel!
Mar reg ott jatszanad a nem letezo eszedet, csak rangathasd a doglott faszodat a sarokban, amig kurjak a ket kurvat.
Dehat egy nincstelen senki vagy.
Szomcsy
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Én megyek veled, de válaszolnod kell néhány interjú kérdésre.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
A gyagya megmondta, hogy az nem kurva, hanem társalkodónő!
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Ajaj, keményen meg lesz baszva a Kaffka Tibi férfisegge ma este?
Kilefetyelnéd utána, mi?
MINDENNEL is lehúzott téged te madár! :D
De miert kellene egy zaklato elmebeteg barhova, barkinek is elhivnia?
Le sem szarják a proli nyomorodat, a szánalmas olcsó meghívásod, esetleg Sztojka féle éhes cigányoknak lehet már csak jó.
Ez azt implikálná, hogy egyszer sem baszta meg.
Holott tényszerűen bizonyítható, hogy pizony megbaszott egy született férfi kurvát.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
És a hölgy elképzelésbe hogy fér bele a faszpina?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Tenyleg azt hitted majd pont veled fognak foglalkozni? :D
Idiota
Akkor üzenem, hogy jöjjenek a Balcsira.
Mindent állok.
Eddig is tudta mindenki.
Mibol? Egy vasad sincs es anyadnak is tartozol 200ezerrel.
Monden álmom egy bűzölgő genetikai hulladék alkoholistával mutatkozni, aki nyilvánvalóan elmebeteg és buzi is.
Ez nem üzenőfal fika, oldd meg magadnak, zaklatasból amúgy is aranyérmes vagy
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Tibi nem hölgy.
(Randomnak elég random.)
Sörön kívül semmire nem költök szinte.
És bejön 700 ezer.
Szerinted van?
Endre fogd már fel, nem kellesz senkinek.Már pénzért sem.
Nincs pénzed te hazug pedofil szarláda!
Segélyke mennyi?
Szerinted azt nem kell visszafizetned?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nem engedélyezem. Mit nem lehet ezen érteni?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Anyad ezt tudja? Mennyit adsz bele a kozos koltsegekbe? Tartozasod megadtad mar neki?
Szamlak? Elofizetesek?
Roppotlan kis senki vagy.
Egy becsi pizzafutar tobbet keres nalad.
De abból szarásonként egy guriga.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Azert nem eszik, hogy ezzel sporoljon. Nagyon rafinalt a pedofil.
Akkor rakd csak félre trollbánóra. Itt a tél lassan szobafestö kocsijára meg kell majd téligumi szett.
puskapoj
Hiányzik az exed?
Igen.
Ha uncsi van, menjünk a Balcsira, vagy le a tengerre.
Árban szinte mindegy.
Elmebeteg vagy, hogy itt uzengetsz nekik?
Erted hogy ez is megy a rendorsegnek?
De akkor ne itt loopoljál, hanem menj oda és mondd meg nekik!
Ennyi.
Fizetnék mindent, menjünk pár napra a Balcsira hárman.
Ez most nem vicc.
Szerző:
hitelboy1
(
x2)
Aug 22, 2024 19:51:13
Válasz
(5)
x2)
Válasz
(5)
NSZKSZ a feltöltést Hajnali Ügyeletes! ✌️
Sztrapacska
(
x6)
Aug 22, 2024 19:51:22
x6)
Csodálatos. Köszi!
Endre, te miért nem ide, a barátodhoz, jársz tankolni?
(PR)
Endre, te miért nem ide, a barátodhoz, jársz tankolni?
(PR)
Endre Óbarokra jár.
Döbling Már Ogre AMS
Aug 22, 2024 19:53:35
Be kéne állítani egy napra, hogy bárki bármit beír, random kicserélné "Döbling/Márk/Ogre/AMS" szavakra.
Döbling, Márk, Ogre, AMS?
Döbling, Márk. Ogre, AMS, Döbling, Márk.
Aug 22, 2024 19:53:35
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Aug 22, 2024 19:54:57
x8)
Miageci volt itt ma?
Látom a fogyatékosunk ,Kiyosaki-ra itta magát:-D
Látom a fogyatékosunk ,Kiyosaki-ra itta magát:-D
Mercis troll
Aug 22, 2024 19:55:08
endi ne kelljen már holnap rád pazarolni az időmet, hogy bemegyek újszászra
Aug 22, 2024 19:55:08
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 22, 2024 19:57:02
x11)
Milyen szemkontaktus, ha kancsal vagy?
Pumukli Rolanddal is jól megérti magát, aki szintén nem arról híres, hogy mind a két szemével egy irányba néz.
Endre, viszont kifejezetten undorítónak találom a térdig érő zacskód, és azt a csoffadt csirkenyakat, amit a két vézna combod között lóbálsz. Genetikai selejt vagy, még szaporodni sem tudsz, amire egy hímnős gyűrűsféreg (giliszta) is képes...
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 22, 2024 19:59:38
x21)
Én sem, de ez is olyan, mint Schmidt Mariska vagy Mr. "pekidzs" jegybankelnök. Volt pénz lóvéra éveken keresztül, de egyszer nem ment át az agyán, hogy lehet meg kéne csináltatnia a fogait, elmenni egy teljes kivizsgálásra, de minimum letenni a piát.
keserke
(
x4)
Aug 22, 2024 20:00:39
x4)
De igen, csak ha egy gyereket kell eltartani, akkor az könnyen felülírhatja az elveidet. Az asszony otthagyta, eladható piacképes szaktudása nincs, - szóval maradnak az ehhez hasonló melók.
Szegény gyerek. Ok, hogy most még tudja húzni az igát, de ő sem lesz már fiatalabb, az ország meg nem lesz gazdagabb, és ebben neki is nagy szerepe van. Ezt egyébként már 2000-ben, de legkésőbb 2006-ban lehetett látni, hogy bizony a forradalom felfalja gyermekeit. És hány ilyen "család" lehet még. Az a szerencse, hogy a retardok nagy többségével ép eszű nő nem áll szóba, vagy legalábbis semmiképp nem vállal velük közös gyereket. Sodi meg már impotens is, illetve egy férfiba dugdossa a lógó szamárfaszt. Sodi, maradj meg buzinak!
Jóból
Aug 22, 2024 20:03:01
Jenessel most hogy álltok?
Tudna neked adni segédeszközt, hogy megkönnyítsd majd az életedet a börtönben, vagy akár Rolandot is felhívhatnád a nyomógombosán, hogy adjon tanácsot.
Tudna neked adni segédeszközt, hogy megkönnyítsd majd az életedet a börtönben, vagy akár Rolandot is felhívhatnád a nyomógombosán, hogy adjon tanácsot.
Aug 22, 2024 20:03:01
hegesztőnő
(
x3)
Aug 22, 2024 20:11:31
x3)
Én simán ezt csinálnám.
Ungváron vagy Munkácson keresnék egy dombaszi belső menekültet. Átjelentkeznék hozzá, és kész, jönnék vissza.
Ungváron vagy Munkácson keresnék egy dombaszi belső menekültet. Átjelentkeznék hozzá, és kész, jönnék vissza.
budai úrfijú egy szakértő segélycsaló... szánalmas balfasz...
Sztrapacska
(
x6)
Aug 22, 2024 20:13:52
x6)
Endre, így hogy augusztusban végig a macskaólban bújkáltál, mekkora segélyre számítasz szeptemberben?
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 22, 2024 20:14:24
x2)
Mit hazudozol, te patkánygeci? Nincs neked semmiféle tőzsdepszichológiai könyved a könyvespolcodon. Azon egyszerű oknál fogva, hogy utoljára a Nándorfejérváriban volt könyvespolcod, te műveletlen senkiházi szaralak. A macskaólban nincs ilyesmi, csak hányóslavór meg az a kotorék, amit magad alá túrtál ágynak, mint valami kutya.
Aljas rágalom! A macskaólban is van könyvespolc, valami Jutyu marketing könyvet is leakelt, meg gondolom a spanyol nyelv könyvet is itt tartja. NSFL Tibi bendő!
sodipedia.sodika.org/images/thumb/7/7f/03_furdovel_szamben.png/1600px-03_furdovel_szamben.png
sodipedia.sodika.org/wiki/A_p%C3%BApsz%C3%A1szi_favella#A_Macska.C3.B3l
tyodika
Aug 22, 2024 20:15:05
Endre Óbarokra jár.
Ófarokra
Aug 22, 2024 20:15:05
Szegedi Ütölőtábla
Aug 22, 2024 20:18:03
NSFL Tibi bendő!
Aug 22, 2024 20:18:03
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 22, 2024 20:20:35
x21)
MINDEN NYAVAJÁT MEGÉRDEMELSZ TE ELÍTÉLT, PEDOFIL KUTYA!
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 22, 2024 20:28:56
x3)
herr_schwechater
(
x8)
Aug 22, 2024 20:29:02
x8)
NSFL Tibi bendő!
sörhas, konyakkönyök, unicumhát
háttérben a fikás meztelencsiga teste
nem tudom melyik undorítóbb
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Aug 22, 2024 20:29:16
x11)
Ez mocskos, pedofil gnóm ítélkezik nők kinézetén, holott nőhöz még köze nem volt, családról, gyerekről nem is beszélek.
Te vén buzi, meztelen nőket egyelőre csak a szaunákban láttál, ezt te is elismerted.
Arról, hogy milyen csoda egy férfi számára is a gyermeke születése, fogalmad sincs.
Azért vagyok felháborodva, mert nem elégszik meg a méhrákkal, neki már a női mellbimbó sem tetszik.
Akkor szopogasd Kaffka Tibi férfi mellbimbóit, amik alá két pöttyös labda van beműtve.
Te vén buzi, meztelen nőket egyelőre csak a szaunákban láttál, ezt te is elismerted.
Arról, hogy milyen csoda egy férfi számára is a gyermeke születése, fogalmad sincs.
Azért vagyok felháborodva, mert nem elégszik meg a méhrákkal, neki már a női mellbimbó sem tetszik.
Akkor szopogasd Kaffka Tibi férfi mellbimbóit, amik alá két pöttyös labda van beműtve.
ascites
(
x57)
Aug 22, 2024 20:29:38
x57)
Egyiket sem gondolja, csak hazudozza.
Totyika
Aug 22, 2024 20:29:58
Mek hetejo fatászpika!
Ennyi, na csá.
Aug 22, 2024 20:29:58
sodilegnagyobbrajongoja
Aug 22, 2024 20:33:21
Egyébként ezek a cickányok tök hülyék.
kuruc.info/r/2/277484/
Át kell jelentkezni Dombaszba, valami lebombázott szar tulajával megegyezve kis pénzért, oszt kész.
kuruc.info/r/2/277484/
Át kell jelentkezni Dombaszba, valami lebombázott szar tulajával megegyezve kis pénzért, oszt kész.
Ha nem lennél segghülye, akkor tudhatnád, hogy azt nézik, 2022 februárjában hol voltak bejelentve.
Aug 22, 2024 20:33:21
egynadrág
(
x2)
Aug 22, 2024 20:34:22
x2)
Jó-jó de legalább közel vannak a gázai piramisok!
Púp Pinata
Aug 22, 2024 20:36:36
Mother of all autiloops
Aug 22, 2024 20:36:36
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Aug 22, 2024 20:41:18
x3)
Endre!
Nagyon jól szórakoztam rajtad egész nap. Ennyi embertelen marhaságot csak egy funkcionális analfabeta tud összehordani.
Csak így tovább, ügyes vagy!
Pro tipp: fektess német márkába! Fhosssná!
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Nagyon jól szórakoztam rajtad egész nap. Ennyi embertelen marhaságot csak egy funkcionális analfabeta tud összehordani.
Csak így tovább, ügyes vagy!
Pro tipp: fektess német márkába! Fhosssná!
CafkaMarci
(
x6)
Aug 22, 2024 20:42:04
x6)
A rózsaszín kistrikó még mindig bírja a gyűrődést szegeden.

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?

trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 22, 2024 20:43:26
x3)
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 22, 2024 20:47:05
x2)
Jöhet a reagálós flokk gyagyás, ezek egyértelműen téged hergelnek!
*pr* szerintem Tibi már arra sem emlékszik hogy ki vagy te.
ascites
(
x57)
Aug 22, 2024 20:50:17
x57)
Az vigasztaljon, hogy a fikás szimplán irigységből szapulja a nőket, valójában nem látja a különbségeket sem.
Ez jól látszott akkor is, amikor arról hadovált, hogy kisgyerekes anyukák tetszenek neki a legjobban a szaunákban. Megint megpróbálta elképzelni, hogy mit nézhet egy hetero (vagy legalább bi) az ilyen helyeken, de nem sikerült beleélnie magát a helyzetbe.
Az van, hogy a nők férfiakkal dugnak, ezért endike nagyon irigyli őket, piszony. Az még ki is csúszott belőle, hogy irigyelte a fiatal dokit a lamantintól. Mivel ennyire dúl benne a bosszúvágy, amiért elveszik előle a jó pasikat, vagdalkozik mindennel, amit csak el tud képzelni a 3 agysejtjével, így a súlyt, a lógó mellet és a mellbimbót tudja csak fikázni. Még gúnyolódni is béna, mert egyszerűen nem lát különbséget a lamantin, Flódnis és egy 20 éves, kisportolt lány közt sem.
Penzmento
(
x6)
Aug 22, 2024 20:53:08
x6)
Kivan szépen a kotyvasztott szintetikától.
-
Aug 22, 2024 20:54:03
Kár,hogy Endre Bécsben lakik, mert így a nyilvánosan megalázott nő rokonai nem tudják személyesen is megköszönni neki.
Aug 22, 2024 20:54:03
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 22, 2024 20:54:25
x21)
Nekem is volt egy olyan haverom, aki a rövid hajú, fiús, kis mellű nőkre gerjedt. Nem lepne meg, ha titkon buzi lenne, de mindegy.
Gyagyás számára undorító az ún. parizer csöcs és a saláta punci, holott ezeket a nőket rendesen fugázzák a heteró bikák. Ilyenkor mi van?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Gyagyás számára undorító az ún. parizer csöcs és a saláta punci, holott ezeket a nőket rendesen fugázzák a heteró bikák. Ilyenkor mi van?
keserke
(
x4)
Aug 22, 2024 20:54:55
x4)
Megmondtam, hogy ne menj be a sötét szobába Lamantin! Most meg fog enni a szörny!
Bagolyka
(
x7)
Aug 22, 2024 20:56:31
x7)
Hallod recskás? Ne sunnyogj, tudjuk, hogy itt púpolsz! Talán érdekesebb kérdés a sírásnál, hogy szhartál-e már ma?
Csak mert ugye mert nem nagyon eszünk meg ilyenek.
-
Aug 22, 2024 20:58:07
Hallod recskás? Ne sunnyogj, tudjuk, hogy itt púpolsz! Talán érdekesebb kérdés a sírásnál, hogy szhartál-e már ma?
Endre már csak seggen át hugyozik, hiszen csak sört iszik. Utoljára Berlinben szart keményet.
Aug 22, 2024 20:58:07
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 22, 2024 20:59:28
x39)
Azz érti valaki, hogy a depressziótól elfeljt enni a gyomorrákos pedofil, de valahogy a piálást nem felejti az alkoholista szardarab?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Martin Looper King
Aug 22, 2024 21:00:42
Váci út 95, OMV kút.
Vámház körút 9.
Aug 22, 2024 21:00:42
keserke
(
x4)
Aug 22, 2024 21:04:14
x4)
Tibi! Te meg sminkeld már ki magad rendesen! Nem igaz, hogy ott vagy egy született pinásnál, aki azért ért a sminkhez. Nőként azonosítod magad, de annyira már nem, hogy igényes is legyél. A lamantinban is tízmillió nemi betegség dolgozik egyszerre, mégis ki tud nézni valahogy! Te miért nézel úgy ki mint egy bányarém?
-
Aug 22, 2024 21:04:36
Megérkezett a tranyószopkodó brigád.Már mindenkinek nagyon hiányoztatok itt mert olyan rég volt ez kitárgyalva.
Aug 22, 2024 21:04:36
-
Aug 22, 2024 21:06:23
Dehogy van ennek kivasalva a haja :D a lamantinnak barnább a haja vagy nemtudom eldönteni :D
Aug 22, 2024 21:06:23
daniel83
(
x1)
Aug 22, 2024 21:10:13
x1)
Egyelőre teljesen érdektelen Géza live indult.
sodika
Aug 22, 2024 21:10:53
Ügyfelet.
Mindegy.
Aug 22, 2024 21:10:53
Sztrapacska
(
x6)
Aug 22, 2024 21:12:08
x6)
Ügyfelet.
Mindegy.
Mindegy.
Illetve azt,hogy neked jó volt az izzadt szaros segg, csimbókos hajjal, másoknak nem.
D_Dezső
(
x29)
Aug 22, 2024 21:12:10
x29)
Ügyfelet.
Mindegy.
Mindegy.
De téged senki nem hívott. Mint mindig.
Tyrion
Aug 22, 2024 21:12:21
Ügyfelet.
Mindegy.
Mindegy.
Nem is tudom gyagyás, hogy ez amit mondasz szomorúbb-e, vagy undorítóbb.
kérdezhetek valamit
(
x2)
x2)
Ügyfelet.
Mindegy.
Mindegy.
Takarodj koalas mesét nézni rákos! Tibi sose lesz már veled.
Ennyike.
Szegedi Ütölőtábla
Aug 22, 2024 21:12:22
Ügyfelet.
Mindegy.
Mindegy.
De nem mehetsz. Nekik lehet, neked nem!
Aug 22, 2024 21:12:22
keserke
(
x4)
Aug 22, 2024 21:12:46
x4)
Ügyfelet.
Mindegy.
Mindegy.
Amit az ütyfélnek lehet, a Stokinak nem. "Elment" a nagy ütyfél, már megint.
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 22, 2024 21:12:49
x8)
Bazd meg ez Gollam rózsaszínben??
sodika
Aug 22, 2024 21:14:14
Amit az ütyfélnek lehet, a Stokinak nem.
És nem voltam lehúzható.
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
Aug 22, 2024 21:14:14
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 22, 2024 21:14:47
x21)
És nem voltam lehúzható.
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
És nem voltam lehúzható.
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
Takarodj már a kurva anyádba! Elég volt mára belőled!
CafkaMarci
(
x6)
Aug 22, 2024 21:14:54
x6)
Ügyfelet.
Mindegy.
Mindegy.
Te mennyit ajánlottál ügyfélként a hölgyeknek?
Lehet, hogy kevés az eurócsi?
Kopasz orosz szakácsnő
Aug 22, 2024 21:15:04
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
Hátazért hetyetye....
Aug 22, 2024 21:15:04
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 22, 2024 21:15:27
x21)
Te 15 milliót költöttél egy kurvára.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szegedi Ütölőtábla
Aug 22, 2024 21:15:54
És nem voltam lehúzható.
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
És nem voltam lehúzható.
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
15 millió hitelpénz integet.
És ez ellenére letiltott sodi a sodi.
Aug 22, 2024 21:15:54
Sztrapacska
(
x6)
Aug 22, 2024 21:16:10
x6)
Te mindenhová pénzért mész,te nyomorult, még nem szoktad meg?Ingyen, csak úgy senki nem kíváncsi rád.
sodika
Aug 22, 2024 21:16:13
Mondjuk azért a Balcsira elhivathatták volna magukat hotellel, utazással, kajával.
Az még belefért volna.
Másnak is, de nekik is.
De mindegy.
Az még belefért volna.
Másnak is, de nekik is.
De mindegy.
Aug 22, 2024 21:16:13
MaxPayne
(
x24)
Aug 22, 2024 21:16:29
x24)
És nem voltam lehúzható.
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
És nem voltam lehúzható.
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
Dehogynem mennel!
Mar reg ott jatszanad a nem letezo eszedet, csak rangathasd a doglott faszodat a sarokban, amig kurjak a ket kurvat.
Dehat egy nincstelen senki vagy.
Szomcsy
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 22, 2024 21:16:43
x21)
Mondjuk azért a Balcsira elhivathatták volna magukat hotellel, utazással, kajával.
Az még belefért volna.
Másnak is, de nekik is.
De mindegy.
Az még belefért volna.
Másnak is, de nekik is.
De mindegy.
Én megyek veled, de válaszolnod kell néhány interjú kérdésre.
SodiTitkosRajongója
Aug 22, 2024 21:16:50
Te 15 milliót költöttél egy kurvára.
Aug 22, 2024 21:16:50
sörtötbontok
(
x8)
Aug 22, 2024 21:16:55
x8)
Ügyfelet.
Ajaj, keményen meg lesz baszva a Kaffka Tibi férfisegge ma este?
Kilefetyelnéd utána, mi?
doktorandusz
Aug 22, 2024 21:17:14
És nem voltam lehúzható.
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
És nem voltam lehúzható.
Pénzért nem is mennék.
Mert azért ácsi.
MINDENNEL is lehúzott téged te madár! :D
Aug 22, 2024 21:17:14
MaxPayne
(
x24)
Aug 22, 2024 21:17:19
x24)
Az még belefért volna.
Másnak is, de nekik is.
De mindegy.
Az még belefért volna.
Másnak is, de nekik is.
De mindegy.
De miert kellene egy zaklato elmebeteg barhova, barkinek is elhivnia?
Sztrapacska
(
x6)
Aug 22, 2024 21:17:27
x6)
Az még belefért volna.
Másnak is, de nekik is.
De mindegy.
Az még belefért volna.
Másnak is, de nekik is.
De mindegy.
Le sem szarják a proli nyomorodat, a szánalmas olcsó meghívásod, esetleg Sztojka féle éhes cigányoknak lehet már csak jó.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 22, 2024 21:17:28
x21)
Ez azt implikálná, hogy egyszer sem baszta meg.
Holott tényszerűen bizonyítható, hogy pizony megbaszott egy született férfi kurvát.
MegintKezded
(
x6)
Aug 22, 2024 21:17:55
x6)
Stoki neked minden phaszás pénzbe került.
Laura -> ATOS -> 66 ezer euro
Tibi -> työr,ketyerü,mazda -> 10 misi
Balek. :DDDDDD
Na bumm.
Laura -> ATOS -> 66 ezer euro
Tibi -> työr,ketyerü,mazda -> 10 misi
Balek. :DDDDDD
Szolnoki troll
Aug 22, 2024 21:18:15
Most írta be laumó Sunka liveba hogy unatkoznak. Meg kellene indulni púp nem?
Aug 22, 2024 21:18:15
sodika
Aug 22, 2024 21:19:01
Az, hogy jelentkezzen egy random hölgy erre a balatoni útra, egyébként rájuk is vonatkozott volna, de most már mindegy.
Aug 22, 2024 21:19:01
MaxPayne
(
x24)
Aug 22, 2024 21:19:03
x24)
Illetve miert hivnanak meg olyanok magukkal, akiket rendszeresen a legundoritobb modon gyalazol, ha epp nem az tortenik, amit az elmebeteg agyad kitalal?
keserke
(
x4)
Aug 22, 2024 21:19:05
x4)
Gyagya, melyik szám a nagyobb: 15 000 000 vagy 500? Mert az egyiket te költötted Tibire forintban, a másikat pedig a "naty ütyfél".
Eazy
(
x11)
Aug 22, 2024 21:19:28
x11)
Az, hogy jelentkezzen egy random hölgy erre a balatoni útra, egyébként rájuk is vonatkozott volna, de most már mindegy.
És a hölgy elképzelésbe hogy fér bele a faszpina?
MaxPayne
(
x24)
Aug 22, 2024 21:19:49
x24)
Tenyleg azt hitted majd pont veled fognak foglalkozni? :D
Idiota
sodika
Aug 22, 2024 21:19:51
Most írta be laumó Sunka liveba hogy unatkoznak. Meg kellene indulni púp nem?
Mindent állok.
Aug 22, 2024 21:19:51
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 22, 2024 21:20:01
x21)
Hagyjuk már ezt a lamantin, transzvesztita témát. Kellemetlen kérdésekkel kell bombázni a pedofil férget!
Szegedi Ütölőtábla
Aug 22, 2024 21:20:08
Eddig is tudta mindenki.
Aug 22, 2024 21:20:08
MaxPayne
(
x24)
Aug 22, 2024 21:20:33
x24)
Mindent állok.
Mindent állok.
gyagyás irigye2
(
x3)
Aug 22, 2024 21:20:47
x3)
Stoki!
Ez a halál előtti felpörgés?
POWAAAAAA!
kissendrefarkas életét irigyellem
Ez a halál előtti felpörgés?
POWAAAAAA!
Random hölgy
Aug 22, 2024 21:20:51
Monden álmom egy bűzölgő genetikai hulladék alkoholistával mutatkozni, aki nyilvánvalóan elmebeteg és buzi is.
Aug 22, 2024 21:20:51
Eazy
(
x11)
Aug 22, 2024 21:21:14
x11)
Mindent állok.
Mindent állok.
Ez nem üzenőfal fika, oldd meg magadnak, zaklatasból amúgy is aranyérmes vagy
sörtötbontok
(
x8)
Aug 22, 2024 21:21:28
x8)
egy random hölgy
Tibi nem hölgy.
(Randomnak elég random.)
sodika
Aug 22, 2024 21:21:35
És bejön 700 ezer.
Szerinted van?
Aug 22, 2024 21:21:35
Sztrapacska
(
x6)
Aug 22, 2024 21:21:46
x6)
Mindent állok.
Mindent állok.
Endre fogd már fel, nem kellesz senkinek.Már pénzért sem.
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 22, 2024 21:22:11
x21)
És bejön 700 ezer.
Szerinted van?
És bejön 700 ezer.
Szerinted van?
Nincs pénzed te hazug pedofil szarláda!
sodika
Aug 22, 2024 21:22:21
Jó, 100-as a telefonszámla, de egyébként
1) sör
2) tusfürdő
3) WV papír
És ennyi.
1) sör
2) tusfürdő
3) WV papír
És ennyi.
Aug 22, 2024 21:22:21
keserke
(
x4)
Aug 22, 2024 21:22:31
x4)
Meg azt nem értem, hogy miért teper azért, hogy két kurvát "elcsábítson"? Ki kell őket fizetni oszt kész. Fogod, odamész, közéjük dobsz egy ezres, megbirkóznak érte, a győztest megkúrod. Ilyen natyon eccerű ez.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 22, 2024 21:22:38
x21)
És bejön 700 ezer.
Szerinted van?
És bejön 700 ezer.
Szerinted van?
Segélyke mennyi?
Szerinted azt nem kell visszafizetned?
Hahó
(
x135)
Aug 22, 2024 21:22:41
x135)
Mindent állok.
Mindent állok.
Nem engedélyezem. Mit nem lehet ezen érteni?
sodika
Aug 22, 2024 21:22:42
WC papír, na
Aug 22, 2024 21:22:42
MaxPayne
(
x24)
Aug 22, 2024 21:22:51
x24)
És bejön 700 ezer.
Szerinted van?
És bejön 700 ezer.
Szerinted van?
Anyad ezt tudja? Mennyit adsz bele a kozos koltsegekbe? Tartozasod megadtad mar neki?
Szamlak? Elofizetesek?
Roppotlan kis senki vagy.
Egy becsi pizzafutar tobbet keres nalad.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Aug 22, 2024 21:22:55
x21)
100 ezer forintos telefonszámla XDDDDDDDDDDDDD
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
SodiTitkosRajongója
Aug 22, 2024 21:23:32
WC papír, na
Aug 22, 2024 21:23:32
MaxPayne
(
x24)
Aug 22, 2024 21:24:03
x24)
Azert nem eszik, hogy ezzel sporoljon. Nagyon rafinalt a pedofil.
cucksodi
(
x3)
Aug 22, 2024 21:24:17
x3)
Jó, 100-as a telefonszámla, de egyébként
1) sör
2) tusfürdő
3) WV papír
És ennyi.
1) sör
2) tusfürdő
3) WV papír
És ennyi.
Akkor rakd csak félre trollbánóra. Itt a tél lassan szobafestö kocsijára meg kell majd téligumi szett.
sodika
Aug 22, 2024 21:24:19
Mindegy.
Ha uncsiztok, gyerünk a Balcsira, és mindent fizetek.
Utazást, szállást, kaját, piát, cigit.
Ennyi az üzenetem.
Ennyi az üzenetem.
Aug 22, 2024 21:24:19
Bagolyka
(
x7)
Aug 22, 2024 21:24:27
x7)
Ügyfelet.
Mindegy.
Mindegy.
Hiányzik az exed?
Eazy
(
x11)
Aug 22, 2024 21:24:32
x11)
Kitakarítottál már, vagy még parkourozol a szemétben?
Szolnoki troll
Aug 22, 2024 21:24:36
Most írta be hogy kispéntek van unatkoznak nagyon. Púpom menj már oda, ne kéresd magad
Aug 22, 2024 21:24:36
sodika
Aug 22, 2024 21:25:10
Hiányzik az exed?
Igen.
Ha uncsi van, menjünk a Balcsira, vagy le a tengerre.
Árban szinte mindegy.
Aug 22, 2024 21:25:10
MaxPayne
(
x24)
Aug 22, 2024 21:25:21
x24)
Mindegy.
Ennyi az üzenetem.
Ennyi az üzenetem.
Elmebeteg vagy, hogy itt uzengetsz nekik?
Erted hogy ez is megy a rendorsegnek?
keserke
(
x4)
x4)
Mindegy.
Ennyi az üzenetem.
Ennyi az üzenetem.
De akkor ne itt loopoljál, hanem menj oda és mondd meg nekik!
sodika
Aug 22, 2024 21:26:03
Most írta be hogy kispéntek van unatkoznak nagyon. Púpom menj már oda, ne kéresd magad
Ennyi.
Fizetnék mindent, menjünk pár napra a Balcsira hárman.
Ez most nem vicc.
Aug 22, 2024 21:26:03
106 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™