sodika
Dec 23, 2012 12:07:50
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Ezen a szálon kellett volna elindulni, mert a vak is látja, hogy Rósza bolond.</div>
Erről délután rakom fel a papírokat. Rózsa kapott ugyanis elmeorvosi behívót is, ugyanahhoz a Dombai Gyulához, akihez korábban a Borbély is. Mondom neki, ennek alapján érjen halasztást az elzárásra, és hivatkozzon arra, hogy büntethetőséget kizáró ok lehetősége merült fel. Ez nem tetszik neki, de erre világossá tettem előtte, hogy ez most nem az emberi büszkeség ideje: vagy erre hivatkozik, vagy lecsukják (esetleg fizet, de azt meg a semmiből nem tud).
Ezen a szálon kellett volna elindulni, mert a vak is látja, hogy Rósza bolond.</div>
Erről délután rakom fel a papírokat. Rózsa kapott ugyanis elmeorvosi behívót is, ugyanahhoz a Dombai Gyulához, akihez korábban a Borbély is. Mondom neki, ennek alapján érjen halasztást az elzárásra, és hivatkozzon arra, hogy büntethetőséget kizáró ok lehetősége merült fel. Ez nem tetszik neki, de erre világossá tettem előtte, hogy ez most nem az emberi büszkeség ideje: vagy erre hivatkozik, vagy lecsukják (esetleg fizet, de azt meg a semmiből nem tud).
Dec 23, 2012 12:07:50
sodika
Dec 23, 2012 12:08:18
érjen = kérjen
Dec 23, 2012 12:08:18
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 12:09:41
Miért nem fizeted ki helyette a 25 ezer forintot?
Dec 23, 2012 12:09:41
Trollopata
Dec 23, 2012 12:10:37
hol a gumikupak, pup?
Dec 23, 2012 12:10:37
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 12:12:48
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>hol a gumikupak, pup?</div>
A szpítsoppban!
A szpítsoppban!
Dec 23, 2012 12:12:48
Rezsirém
Dec 23, 2012 12:15:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Erről délután rakom fel a papírokat. Rózsa kapott ugyanis elmeorvosi behívót is, ugyanahhoz a Dombai Gyulához, akihez korábban a Borbély is. Mondom neki, ennek alapján érjen halasztást az elzárásra, és hivatkozzon arra, hogy büntethetőséget kizáró ok lehetősége merült fel. Ez nem tetszik neki, de erre világossá tettem előtte, hogy ez most nem az emberi büszkeség ideje: vagy erre hivatkozik, vagy lecsukják (esetleg fizet, de azt meg a semmiből nem tud).</div>
Púp, te azt tudtad, hogy a sitten nem kell rezsit fizetni? Ez még számodra is vonzó lakhatási alternatíva lehet!
Erről délután rakom fel a papírokat. Rózsa kapott ugyanis elmeorvosi behívót is, ugyanahhoz a Dombai Gyulához, akihez korábban a Borbély is. Mondom neki, ennek alapján érjen halasztást az elzárásra, és hivatkozzon arra, hogy büntethetőséget kizáró ok lehetősége merült fel. Ez nem tetszik neki, de erre világossá tettem előtte, hogy ez most nem az emberi büszkeség ideje: vagy erre hivatkozik, vagy lecsukják (esetleg fizet, de azt meg a semmiből nem tud).</div>
Púp, te azt tudtad, hogy a sitten nem kell rezsit fizetni? Ez még számodra is vonzó lakhatási alternatíva lehet!
Dec 23, 2012 12:15:03
sodika
Dec 23, 2012 12:15:31
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Miért nem fizeted ki helyette a 25 ezer forintot?</div>
Mert én sem tudom. Én abban tudok mellé állni, hogy a jogi segítségért cserébe nem kérek el tőle tízezreket, mint a jogvédők, hanem ingyen intézem neki, ha akarja.
Mondtam neki, hogy lehet itt a büszke embert játszani, és nagyon helyes is, de sajnos hiába tény, hogy az állam nem létezik, és azok sem léteznek, akik elhurcolhatnák Pálhalmára; ezek az emberek ugyanis vagy nem tudják, hogy nem léteznek, vagy tudják, csak nem hiszik el: a lényeg, hogy tévesen mégis csak azt hiszik magukról, hogy léteznek, ezért ezen tévképzetük következményeként eljönnek érte.
Mert én sem tudom. Én abban tudok mellé állni, hogy a jogi segítségért cserébe nem kérek el tőle tízezreket, mint a jogvédők, hanem ingyen intézem neki, ha akarja.
Mondtam neki, hogy lehet itt a büszke embert játszani, és nagyon helyes is, de sajnos hiába tény, hogy az állam nem létezik, és azok sem léteznek, akik elhurcolhatnák Pálhalmára; ezek az emberek ugyanis vagy nem tudják, hogy nem léteznek, vagy tudják, csak nem hiszik el: a lényeg, hogy tévesen mégis csak azt hiszik magukról, hogy léteznek, ezért ezen tévképzetük következményeként eljönnek érte.
Dec 23, 2012 12:15:31
snecsótány
Dec 23, 2012 12:16:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Miért nem fizeted ki helyette a 25 ezer forintot?</div>
Mondtam neki, hogy lehet itt a büszke embert játszani, és nagyon helyes is, de sajnos hiába tény, hogy az állam nem létezik, és azok sem léteznek, akik elhurcolhatnák Pálhalmára; ezek az emberek ugyanis vagy nem tudják, hogy nem léteznek, vagy tudják, csak nem hiszik el: a lényeg, hogy tévesen mégis csak azt hiszik magukról, hogy léteznek, ezért ezen tévképzetük következményeként eljönnek érte.</div>
Neked is érik az elmeorvosi behívó.
Mondtam neki, hogy lehet itt a büszke embert játszani, és nagyon helyes is, de sajnos hiába tény, hogy az állam nem létezik, és azok sem léteznek, akik elhurcolhatnák Pálhalmára; ezek az emberek ugyanis vagy nem tudják, hogy nem léteznek, vagy tudják, csak nem hiszik el: a lényeg, hogy tévesen mégis csak azt hiszik magukról, hogy léteznek, ezért ezen tévképzetük következményeként eljönnek érte.</div>
Neked is érik az elmeorvosi behívó.
Dec 23, 2012 12:16:48
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 12:17:39
Akkor nem sikerült behajtanod pénzt három helyről is még az év vége előtt?
Vagy összesen nem éri el az összeg a 25 ezret?
Vagy már elköltötted valami faszságra?
Vagy összesen nem éri el az összeg a 25 ezret?
Vagy már elköltötted valami faszságra?
Dec 23, 2012 12:17:39
Csak egy olvasó
Dec 23, 2012 12:17:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Miért nem fizeted ki helyette a 25 ezer forintot?</div>
Már megint piálsz ilyen korán?
Már megint piálsz ilyen korán?
Dec 23, 2012 12:17:48
Rezsirém
Dec 23, 2012 12:21:51
Púp, te létezel?
Púp, te létezel?
Dec 23, 2012 12:21:51
sodika
Dec 23, 2012 12:23:41
<div class="quote"><div class="author">Rezsirém</div>
Púp, te létezel?</div>
Félreérted. Ez most nem metafizika, hanem rendszerváltás.
Púp, te létezel?</div>
Félreérted. Ez most nem metafizika, hanem rendszerváltás.
Dec 23, 2012 12:23:41
banshee
Dec 23, 2012 12:27:09
A pénz sem létezik, nem metafizikailag, hanem rendszerváltás szintjén, mert a rendszerváltáskor nem pénz lesz hanem szentkoronás excell.
Dec 23, 2012 12:27:09
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 12:29:28
Sodi, megfogadtad RGL és Titán tanácsát, és minden pénzeden tartós élelmet és palackozott vizet vettél? Ezért nem tudsz adni Rószának 25 ezer forintot?
Dec 23, 2012 12:29:28
tigris
Dec 23, 2012 12:31:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Rezsirém</div>
Púp, te létezel?</div>
Félreérted. Ez most nem metafizika, hanem rendszerváltás.</div>
milyen rendszerváltás???
Púp, te létezel?</div>
milyen rendszerváltás???
Dec 23, 2012 12:31:05
Haim
Dec 23, 2012 12:33:29
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Rezsirém</div>
Púp, te létezel?</div>
milyen rendszerváltás???</div>
A dilisek mennek a gyogyóba, a nemfizetők az utcára, a bűnözők meg a sittre. Nagyon jól van ez így.
Púp, te létezel?</div>
A dilisek mennek a gyogyóba, a nemfizetők az utcára, a bűnözők meg a sittre. Nagyon jól van ez így.
Dec 23, 2012 12:33:29
Drogos troll
Dec 23, 2012 12:37:56
Az első sorban fogok röhögni amikor te is mehetsz majd szépen elmeorvosira.
Az első sorban fogok röhögni amikor te is mehetsz majd szépen elmeorvosira.
Dec 23, 2012 12:37:56
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 12:44:52
<div class="quote"><div class="author">Drogos troll</div>Az első sorban fogok röhögni amikor te is mehetsz majd szépen elmeorvosira.</div>
Szerintem tudatosan erre spekulál.
Ha papírja lesz róla, hogy bolond, akkor már az anyjának is mindig csak azt fogja lobogtatni, ha pénzt kér tőle.
Szerintem tudatosan erre spekulál.
Ha papírja lesz róla, hogy bolond, akkor már az anyjának is mindig csak azt fogja lobogtatni, ha pénzt kér tőle.
Dec 23, 2012 12:44:52
grafikus007
Dec 23, 2012 12:47:07
SF, te mit tudsz sodi anyai nagyanyjáról? Érintették őt a zsidótörvények? Szép kis szülinapi ajándék lenne sodinak, ha nyilvánosságra kerülne ez az info is.
Dec 23, 2012 12:47:07
banshee
Dec 23, 2012 12:48:00
Illetve akkor tényfeltárhat össze-vissza, nem lesz perelhető.
Dec 23, 2012 12:48:00
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 12:51:55
És valami segélyke is lesz.
Dec 23, 2012 12:51:55
sodika
Dec 23, 2012 13:03:16
<div class="quote"><div class="author">Drogos troll</div>
Az első sorban fogok röhögni amikor te is mehetsz majd szépen elmeorvosira.</div>
Nem fognak, ne örülj. :)
Az első sorban fogok röhögni amikor te is mehetsz majd szépen elmeorvosira.</div>
Nem fognak, ne örülj. :)
Dec 23, 2012 13:03:16
tigris
Dec 23, 2012 13:05:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Drogos troll</div>
Nem fognak, ne örülj. :)</div>
na ennyi. akkor már tuti.
amit te megígérsz, annak csak az ellentétje igaz
na ennyi. akkor már tuti.
amit te megígérsz, annak csak az ellentétje igaz
Dec 23, 2012 13:05:25
Csak egy olvasó
Dec 23, 2012 13:07:41
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Rezsirém</div>
Púp, te létezel?</div>
A dilisek mennek a gyogyóba, a nemfizetők az utcára, a bűnözők meg a sittre. Nagyon jól van ez így.</div>
Ráadásul Sodi ismeretségi körében nagyrészt mindenki legalább két kategóriába is beletartozik a fentiek közül, úgyhogy valamelyik helyet érinteni fogják.
Púp, te létezel?</div>
A dilisek mennek a gyogyóba, a nemfizetők az utcára, a bűnözők meg a sittre. Nagyon jól van ez így.</div>
Ráadásul Sodi ismeretségi körében nagyrészt mindenki legalább két kategóriába is beletartozik a fentiek közül, úgyhogy valamelyik helyet érinteni fogják.
Dec 23, 2012 13:07:41
Drogos troll
Dec 23, 2012 13:11:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Drogos troll</div>
Dehogynem.
Fogadunk?
15 ft?
Dehogynem.
Fogadunk?
15 ft?
Dec 23, 2012 13:11:17
IsmeretlenJoAkaro
Dec 23, 2012 13:11:35
<div class="quote"><div class="author">Csak egy olvasó</div>
Dec 23, 2012 13:11:35
Fotelrocker_Presszócigány
Dec 23, 2012 13:11:41
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem 10 perc után lépett le, hanem 20 perc után.</div>
Húsz perc után sem. Szépen ül, kussol és megvárja az orvost.
Senkit nem érdekel egy háborodott napi programja. Nehogy már egy orvos igazodjon egy magát kormányzónak képzelő elmebeteghez.</div>
Álomvilágban élnek ezek, nagy pofára esése lesz felébredni..
Húsz perc után sem. Szépen ül, kussol és megvárja az orvost.
Senkit nem érdekel egy háborodott napi programja. Nehogy már egy orvos igazodjon egy magát kormányzónak képzelő elmebeteghez.</div>
Álomvilágban élnek ezek, nagy pofára esése lesz felébredni..
Dec 23, 2012 13:11:41
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 13:17:12
Juszt se leszel vádlott?
Juszt se leszel vádlott?
Dec 23, 2012 13:17:12
sodika
Dec 23, 2012 13:19:00
Én is csodálkozom, hogy az ismerőseimmel mindig történik valami: elmeorvoshoz küldik, feljelentik, elhurcolják, kilakoltatják, megbüntetik, beperelik őket, de hát sajnos ilyen mocskos ez a világ, hogy a magyar embernek nincs nyugta benne. :(
Dec 23, 2012 13:19:00
sodika
Dec 23, 2012 13:19:38
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Juszt se leszel vádlott?</div>
Elmeorvoshoz azt küldik, aki okot ad rá.
Én adok rá okot. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 23, 2012 13:19:38
sodika
Dec 23, 2012 13:19:53
Mármint helyesen: én <b>nem adok</b> rá okot :DDD
Dec 23, 2012 13:19:53
Fappogó Hebrencs
Dec 23, 2012 13:20:29
a magyar embernek nincs nyugta benne
???
magyar ember vagyok, teljes nyugalomban sütjük épp az ebédet a feleségemmel. Te teljesen hülye vagy?
???
magyar ember vagyok, teljes nyugalomban sütjük épp az ebédet a feleségemmel. Te teljesen hülye vagy?
Dec 23, 2012 13:20:29
grafikus007
Dec 23, 2012 13:21:11
sodi, akkor lesz holnap tüntetés a Kossuth téren, ahogy Molnárral terveztétek?
Dec 23, 2012 13:21:11
Dec 23, 2012 13:21:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én is csodálkozom, hogy az ismerőseimmel mindig történik valami: elmeorvoshoz küldik, feljelentik, elhurcolják, kilakoltatják, megbüntetik, beperelik őket, de hát sajnos ilyen mocskos ez a világ, hogy a magyar embernek nincs nyugta benne. :(</div>
Miután lumpen elmebeteg szarok alkotják a baráti körödet ne csodálkozz ezen. Gonda, Rocskai. Őket miért nem akarja senki elmeorvoshoz cipelni? És az én ismerőseim? Gondolom ők nem magyarok vagy az más.
Miután lumpen elmebeteg szarok alkotják a baráti körödet ne csodálkozz ezen. Gonda, Rocskai. Őket miért nem akarja senki elmeorvoshoz cipelni? És az én ismerőseim? Gondolom ők nem magyarok vagy az más.
Dec 23, 2012 13:21:53
tigris
Dec 23, 2012 13:22:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Én is csodálkozom, hogy az ismerőseimmel mindig történik valami: elmeorvoshoz küldik, feljelentik, elhurcolják, kilakoltatják, megbüntetik, beperelik őket, de hát sajnos ilyen mocskos ez a világ, hogy a magyar embernek nincs nyugta benne. :(</div>
mi a bajod a perekkel? nem te voltál az egyetemista, aki pereket provokál maga ellen?
az a baj, hogy ti direkt megsértitek a magyar köztársaság törvényeit, direkt provokáljátok a tisztességes embereket. mocskos anarchisták vagytok, ez az igazság
mi a bajod a perekkel? nem te voltál az egyetemista, aki pereket provokál maga ellen?
az a baj, hogy ti direkt megsértitek a magyar köztársaság törvényeit, direkt provokáljátok a tisztességes embereket. mocskos anarchisták vagytok, ez az igazság
Dec 23, 2012 13:22:51
Sigmund Freud
Dec 23, 2012 13:22:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Én adok rá okot. Ilyen nagyon egyszerű ez.</div>
Elszóltad magad!
Én adok rá okot. Ilyen nagyon egyszerű ez.</div>
Elszóltad magad!
Dec 23, 2012 13:22:57
sodika
Dec 23, 2012 13:23:11
<div class="quote"><div class="author">Fappogó Hebrencs</div>Te teljesen hülye vagy?</div>
Gyakorlatilag szó szerint minden héten történik valamelyik ismerősömmel valami rendkívüli. Olyan sokkoló dolog, aminek sokszor egy egész életen át sem szabadna megtörténnie. Én éppen azért dokumentálom ezeket az eseteket nagy alapossággal, hogy mindenki lássa, mi folyik ebben az országban.
Gyakorlatilag szó szerint minden héten történik valamelyik ismerősömmel valami rendkívüli. Olyan sokkoló dolog, aminek sokszor egy egész életen át sem szabadna megtörténnie. Én éppen azért dokumentálom ezeket az eseteket nagy alapossággal, hogy mindenki lássa, mi folyik ebben az országban.
Dec 23, 2012 13:23:11
gennyes féregzsidó
Dec 23, 2012 13:23:31
rocskaiékat is? őket valamiért nem. jéééé.
rocskaiékat is? őket valamiért nem. jéééé.
Dec 23, 2012 13:23:31
tigris
Dec 23, 2012 13:23:47
Dec 23, 2012 13:23:47
sodika
Dec 23, 2012 13:24:35
<div class="quote"><div class="author">Sigmund Freud</div>
Elszóltad magad!</div>
Elgépeltem. Vicceskedek, de mindig egyértelművé teszem, hogy ez pusztán afféle paródia, és nem vagyok bolond.
Elszóltad magad!</div>
Elgépeltem. Vicceskedek, de mindig egyértelművé teszem, hogy ez pusztán afféle paródia, és nem vagyok bolond.
Dec 23, 2012 13:24:35
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 13:25:18
Ennek semmi köze sincs a magyarsághoz.
Nekem is van csomó ismerősöm, aztán senkit sem jelentenek fel, hurcolnak el, lakoltatnak ki, büntetnek meg stb. Ehelyett gyerekeket nevelnek, házat építenek, dolgoznak, nyaralnak, stb., stb.
Ugyanis a te haverjaiddal nem azért történik ennyi negatív dolog, mert magyar emberek, hanem mert mind kivétel nélkül elmebetegek meg utolsó élősködő lumpenprolik, akik képtelenek beilleszkedni a társadalomba.
Ennek semmi köze sincs a magyarsághoz.
Nekem is van csomó ismerősöm, aztán senkit sem jelentenek fel, hurcolnak el, lakoltatnak ki, büntetnek meg stb. Ehelyett gyerekeket nevelnek, házat építenek, dolgoznak, nyaralnak, stb., stb.
Ugyanis a te haverjaiddal nem azért történik ennyi negatív dolog, mert magyar emberek, hanem mert mind kivétel nélkül elmebetegek meg utolsó élősködő lumpenprolik, akik képtelenek beilleszkedni a társadalomba.
Dec 23, 2012 13:25:18
gennyes féregzsidó
Dec 23, 2012 13:25:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fappogó Hebrencs</div>Te teljesen hülye vagy?</div>
Gyakorlatilag szó szerint minden héten történik valamelyik ismerősömmel valami rendkívüli. Olyan sokkoló dolog, aminek sokszor egy egész életen át sem szabadna megtörténnie. Én éppen azért dokumentálom ezeket az eseteket nagy alapossággal, hogy mindenki lássa, mi folyik ebben az országban.</div>
a te ismerőseid folyamatosan okot adnak rá, hogy ezek történjenek velük. és meg is történnek. ilyen nagyon egyszerű ez.
Gyakorlatilag szó szerint minden héten történik valamelyik ismerősömmel valami rendkívüli. Olyan sokkoló dolog, aminek sokszor egy egész életen át sem szabadna megtörténnie. Én éppen azért dokumentálom ezeket az eseteket nagy alapossággal, hogy mindenki lássa, mi folyik ebben az országban.</div>
a te ismerőseid folyamatosan okot adnak rá, hogy ezek történjenek velük. és meg is történnek. ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 23, 2012 13:25:33
tigris
Dec 23, 2012 13:26:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Sigmund Freud</div>
Elszóltad magad!</div>
Elgépeltem. Vicceskedek, de mindig egyértelművé teszem, hogy ez pusztán afféle paródia, és nem vagyok bolond.</div>
most akkor elgépelted vagy vicceskedsz?
buzinak buzi vagy.
Elszóltad magad!</div>
Elgépeltem. Vicceskedek, de mindig egyértelművé teszem, hogy ez pusztán afféle paródia, és nem vagyok bolond.</div>
most akkor elgépelted vagy vicceskedsz?
buzinak buzi vagy.
Dec 23, 2012 13:26:23
sodika
Dec 23, 2012 13:27:16
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Elmeorvoshoz azt küldik, aki okot ad rá.</div>
Igen, korábban már írtam, hogy addig szabad elmenni, amit a hatalom még éppen hajlandó eltűrni. De éppen ezért jó a rendszerromboló harc, mert az élő esettanulmányok segítségével körvonalazódnak a határok, és így ügyesebben lehet navigálni. Én ügyesen navigálok.
Igen, korábban már írtam, hogy addig szabad elmenni, amit a hatalom még éppen hajlandó eltűrni. De éppen ezért jó a rendszerromboló harc, mert az élő esettanulmányok segítségével körvonalazódnak a határok, és így ügyesebben lehet navigálni. Én ügyesen navigálok.
Dec 23, 2012 13:27:16
Csak egy olvasó
Dec 23, 2012 13:29:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Igen, korábban már írtam, hogy addig szabad elmenni, amit a hatalom még éppen hajlandó eltűrni. De éppen ezért jó a rendszerromboló harc, mert az élő esettanulmányok segítségével körvonalazódnak a határok, és így ügyesebben lehet navigálni. Én ügyesen navigálok.</div>
Az nem navigálás, amit te csinálsz, hanem gerinctelen angolnázás.
Igen, korábban már írtam, hogy addig szabad elmenni, amit a hatalom még éppen hajlandó eltűrni. De éppen ezért jó a rendszerromboló harc, mert az élő esettanulmányok segítségével körvonalazódnak a határok, és így ügyesebben lehet navigálni. Én ügyesen navigálok.</div>
Az nem navigálás, amit te csinálsz, hanem gerinctelen angolnázás.
Dec 23, 2012 13:29:16
Dec 23, 2012 13:30:29
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
tévedsz, nem azért viszik el őket mert a rendszer ellen "harcolnak" hanem mert azt hiszik magukról, hogy kormányzók meg hadsereg parancsnokok..
tévedsz, nem azért viszik el őket mert a rendszer ellen "harcolnak" hanem mert azt hiszik magukról, hogy kormányzók meg hadsereg parancsnokok..
Dec 23, 2012 13:30:29
gennyes féregzsidó
Dec 23, 2012 13:30:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
2 ügyben is vádlott vagy. nagyon ügyesen navigálsz.:))
2 ügyben is vádlott vagy. nagyon ügyesen navigálsz.:))
Dec 23, 2012 13:30:35
sodika
Dec 23, 2012 13:35:11
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
2 ügyben is vádlott vagy.</div>
Ebben külön az a dühítő egyébként, hogy mindkét ügy a 2009. december 31-én bezárt blogom miatt folyik, amit direkt azért zártam be, mert elegen lett belőle, ráadásul mindkét ügy a bezárás időpontja után indult.
Ebben külön az a dühítő egyébként, hogy mindkét ügy a 2009. december 31-én bezárt blogom miatt folyik, amit direkt azért zártam be, mert elegen lett belőle, ráadásul mindkét ügy a bezárás időpontja után indult.
Dec 23, 2012 13:35:11
sodika
Dec 23, 2012 13:36:41
Az egyenesen a rendszer elmebetegsége, hogy egy több éve nem létező, 2009. december 31 óta nem frissülő, és 2010 tavasza óta nem is létező weblap miatt várok arra, hogy valamikor majd 2013-ban lesz talán tárgyalás is. Nevetséges.
Dec 23, 2012 13:36:41
Géntolvaj református
Dec 23, 2012 13:37:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ebben külön az a dühítő egyébként, hogy mindkét ügy a 2009. december 31-én bezárt blogom miatt folyik, amit direkt azért zártam be, mert elegen lett belőle, ráadásul mindkét ügy a bezárás időpontja után indult.</div>
Ez egyáltalán nem dühítő. Engem kifejezetten boldoggá tesz, hogy szopod a faszt. Rend van ebben az országban.
Ez egyáltalán nem dühítő. Engem kifejezetten boldoggá tesz, hogy szopod a faszt. Rend van ebben az országban.
Dec 23, 2012 13:37:12
sodika
Dec 23, 2012 13:38:20
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Engem kifejezetten boldoggá tesz, hogy szopod a faszt.</div>
Hiába örülsz, mert te is tudod, hogy nem véletlenül zártam be a blogot.
Hiába örülsz, mert te is tudod, hogy nem véletlenül zártam be a blogot.
Dec 23, 2012 13:38:20
gennyes féregzsidó
Dec 23, 2012 13:40:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Ebben külön az a dühítő egyébként, hogy mindkét ügy a 2009. december 31-én bezárt blogom miatt folyik, amit direkt azért zártam be, mert elegen lett belőle, ráadásul mindkét ügy a bezárás időpontja után indult.</div>
nem dühítő, hanem inkább szórakoztató. mi trollok ugyanis kiválóan szórakozunk, amikor te, Sherlock Porks és a többi retard szopóágra kerül, és megkapja az élettől azt, ami jár neki.
Ebben külön az a dühítő egyébként, hogy mindkét ügy a 2009. december 31-én bezárt blogom miatt folyik, amit direkt azért zártam be, mert elegen lett belőle, ráadásul mindkét ügy a bezárás időpontja után indult.</div>
nem dühítő, hanem inkább szórakoztató. mi trollok ugyanis kiválóan szórakozunk, amikor te, Sherlock Porks és a többi retard szopóágra kerül, és megkapja az élettől azt, ami jár neki.
Dec 23, 2012 13:40:10
Dec 23, 2012 13:40:11
Nagyon hallgatsz a karácsonyi ajándékokról. Leszgumikupak?
Dec 23, 2012 13:40:11
tigris
Dec 23, 2012 13:40:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Engem kifejezetten boldoggá tesz, hogy szopod a faszt.</div>
Hiába örülsz, mert te is tudod, hogy nem véletlenül zártam be a blogot.</div>
becsicskultál?
Hiába örülsz, mert te is tudod, hogy nem véletlenül zártam be a blogot.</div>
becsicskultál?
Dec 23, 2012 13:40:51
gennyes féregzsidó
Dec 23, 2012 13:43:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az egyenesen a rendszer elmebetegsége, hogy egy több éve nem létező, 2009. december 31 óta nem frissülő, és 2010 tavasza óta nem is létező weblap miatt várok arra, hogy valamikor majd 2013-ban lesz talán tárgyalás is. Nevetséges.</div>
ez csak neked elmebetegség. a rendszer nekünk trolloknak kedveskedik.
ez csak neked elmebetegség. a rendszer nekünk trolloknak kedveskedik.
Dec 23, 2012 13:43:28
snecigeci
Dec 23, 2012 13:43:37
Sneci, te a faszerdőben navigálsz.
Dec 23, 2012 13:43:37
snecigeci
Dec 23, 2012 13:44:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ebben külön az a dühítő egyébként, hogy mindkét ügy a 2009. december 31-én bezárt blogom miatt folyik, amit direkt azért zártam be, mert elegen lett belőle, ráadásul mindkét ügy a bezárás időpontja után indult.</div>
Egyébként nem úgy volt, hogy juszt sem vagy vádlott? :))
Egyébként nem úgy volt, hogy juszt sem vagy vádlott? :))
Dec 23, 2012 13:44:38
Dec 23, 2012 13:45:59
Aki rendesen befizeti az adókat és járulékokat, nem lakoltatják ki. Aki nem hiszi magáról, hogy kormányzó nem küldik a vigyorgóba. Aki nem mocskolja a másikat mindenki előtt, nem fogják feljelenteni. Be kell tartani a törvényeket. Nem kell bűnözni. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Dec 23, 2012 13:45:59
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 13:47:26
Sodi, nekünk pont most hozták meg a karácsonyi kaját. (Idén úgy döntöttünk, nem főzünk, hanem rendelünk.)
Halászlé, sült kacsa, kolbásszal töltött karaj, tarja, hidegtál, talán még egy kis töltött káposzta is van. Meg vagy három fajta saláta. Kábé egy hétig ezt fogjuk enni.
Fél óráig tartott, míg be tudtam pakolni a hűtőbe, mert már nem volt hely. :)
Halászlé, sült kacsa, kolbásszal töltött karaj, tarja, hidegtál, talán még egy kis töltött káposzta is van. Meg vagy három fajta saláta. Kábé egy hétig ezt fogjuk enni.
Fél óráig tartott, míg be tudtam pakolni a hűtőbe, mert már nem volt hely. :)
Dec 23, 2012 13:47:26
sodika
Dec 23, 2012 13:49:07
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Egyébként nem úgy volt, hogy juszt sem vagy vádlott? :))</div>
Juszt sem, de ebben az ügyben majd később intézkedek.
Egyébként nem úgy volt, hogy juszt sem vagy vádlott? :))</div>
Juszt sem, de ebben az ügyben majd később intézkedek.
Dec 23, 2012 13:49:07
gennyes féregzsidó
Dec 23, 2012 13:50:12
sneci, molnáref is nyavíkol, mert szopóágra került, feljelentette 2 rendőr miután feljelentő feri értesítette őket, hogy molnár csúnya dolgokat terjeszt róluk nagy nyilvánosság előtt. molnáref bukni fogja a lakását. és ez így van jól.
Dec 23, 2012 13:50:12
snecigeci
Dec 23, 2012 13:53:14
Púp, miből gondolod, hogy az állam nem létezik? Én mindenhol azt látom, hogy nagyon is létezik. Rendre a torkotokba rakja a faszát, hiába vergődtök ellene.
Dec 23, 2012 13:53:14
sodika
Dec 23, 2012 13:53:38
Ha Molnárnak van esze, az a lakás már nincs a nevén. Amióta a segélyt nem kapó munkanélkülieknek is kötelező TB-t fizetni, őrültség, ha az ember valamit a nevén tart.
Dec 23, 2012 13:53:38
Csak egy olvasó
Dec 23, 2012 13:55:39
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Fél óráig tartott, míg be tudtam pakolni a hűtőbe, mert már nem volt hely. :)</div>
Bezzeg ha a G-Robytól rendelted volna, ez a futár dolga lett volna.
* paródiarovat
Bezzeg ha a G-Robytól rendelted volna, ez a futár dolga lett volna.
* paródiarovat
Dec 23, 2012 13:55:39
tigris
Dec 23, 2012 13:57:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ha Molnárnak van esze, az a lakás már nincs a nevén. Amióta a segélyt nem kapó munkanélkülieknek is kötelező TB-t fizetni, őrültség, ha az ember valamit a nevén tart.</div>
és kinek a nevére írassa? te normális vagy?
ha senkinek nincs a nevén semmi, akkor mi lesz?
tényleg akartam már kérdezni a múltkor, hogy szerinted valami "jó ismerős" nevére kellett volna íratni az ingatlant, és szerinted őket nem veszik elő?
te olyan buta vagy hogy az nem igaz
és kinek a nevére írassa? te normális vagy?
ha senkinek nincs a nevén semmi, akkor mi lesz?
tényleg akartam már kérdezni a múltkor, hogy szerinted valami "jó ismerős" nevére kellett volna íratni az ingatlant, és szerinted őket nem veszik elő?
te olyan buta vagy hogy az nem igaz
Dec 23, 2012 13:57:52
tigris
Dec 23, 2012 13:59:05
olyan kurvajól navigálsz, hogy idén a nemzeti oldalról is véglegesen kiírtad magad. nincs helyes sehol. a senkiföldjén vonszolod fizikailag leromlott, torz tested, nyöszörögve, örök magányra ítélve.
Dec 23, 2012 13:59:05
sodika
Dec 23, 2012 13:59:37
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>és szerinted őket nem veszik elő?</div>
Miért vennének elő olyasvalakit, akinek semmi köze a tartozáshoz? :)
Miért vennének elő olyasvalakit, akinek semmi köze a tartozáshoz? :)
Dec 23, 2012 13:59:37
tigris
Dec 23, 2012 14:01:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>és szerinted őket nem veszik elő?</div>
Miért vennének elő olyasvalakit, akinek semmi köze a tartozáshoz? :)</div>
dehát szerinted csak neked vagy molnárnak lehetnek tartozásai? vagy ezek szerint ebben az országban mégis lehet boldogulni? csak nektek nem sikerült?
Miért vennének elő olyasvalakit, akinek semmi köze a tartozáshoz? :)</div>
dehát szerinted csak neked vagy molnárnak lehetnek tartozásai? vagy ezek szerint ebben az országban mégis lehet boldogulni? csak nektek nem sikerült?
Dec 23, 2012 14:01:20
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 14:02:47
Bakker, most látom, hogy még két bejglit is hoztak. Szerencsére azt már nem kell berakni a hűtőbe.
Dec 23, 2012 14:02:47
tigris
Dec 23, 2012 14:02:48
én egyébként azt csinálnám, hogy átiratod a nevemre a házad, én meg eladom a gecibe, aztán mehetsz panaszra hitlerhez.
a nagy okoskodásnak köszönheted a családi vagyon elúszását is, mert te olyan okosnak hiszed magad. közben meg a legutolsó szélhámos is simán lehúz.
a nagy okoskodásnak köszönheted a családi vagyon elúszását is, mert te olyan okosnak hiszed magad. közben meg a legutolsó szélhámos is simán lehúz.
Dec 23, 2012 14:02:48
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 14:03:26
Sodi, ki az a megbízható (LOL) barátod, akinek a nevére átírnád a lakásod?
Dec 23, 2012 14:03:26
snecigeci
Dec 23, 2012 14:05:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miért vennének elő olyasvalakit, akinek semmi köze a tartozáshoz? :)</div>
Nem arról volt szó, hogy mindenkinek van tartozása?
Nem arról volt szó, hogy mindenkinek van tartozása?
Dec 23, 2012 14:05:16
snecigeci
Dec 23, 2012 14:06:23
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, ki az a megbízható (LOL) barátod, akinek a nevére átírnád a lakásod?</div>
Már egyszer átíratta egy köztiszteletben álló úriember nevére (Dr. Sas).
Már egyszer átíratta egy köztiszteletben álló úriember nevére (Dr. Sas).
Dec 23, 2012 14:06:23
tigris
Dec 23, 2012 14:07:10
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miért vennének elő olyasvalakit, akinek semmi köze a tartozáshoz? :)</div>
Nem arról volt szó, hogy mindenkinek van tartozása?</div>
na hét ennyi. mos megint eltűnik fél órára, aztán előjön valami szenzációs minda perrel
na hét ennyi. mos megint eltűnik fél órára, aztán előjön valami szenzációs minda perrel
Dec 23, 2012 14:07:10
Dec 23, 2012 14:07:27
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Miért vennének elő olyasvalakit, akinek semmi köze a tartozáshoz? :)</div>
lolbazmeg, nekem nincs hitelem se tartozásom, sőt még nekem tartoznak egyesek, ha érted mire gondolok :))
lolbazmeg, nekem nincs hitelem se tartozásom, sőt még nekem tartoznak egyesek, ha érted mire gondolok :))
Dec 23, 2012 14:07:27
snecigeci
Dec 23, 2012 14:08:05
Én molnár helyében hallgatnék sodi tanácsaira. Lakásügyekben mindig megfontolt döntést hoz, nyerő befektetései vannak.
Dec 23, 2012 14:08:05
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 14:10:40
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, ki az a megbízható (LOL) barátod, akinek a nevére átírnád a lakásod?</div>
Már egyszer átíratta egy köztiszteletben álló úriember nevére (Dr. Sas).</div>
Tényleg. Az annyira jó döntésnek bizonyult, hogy azóta a 2,5 milliós nagyanyai/apai örökségét is ennél a talpig becsületes úriembernél parkoltatja.
Már egyszer átíratta egy köztiszteletben álló úriember nevére (Dr. Sas).</div>
Tényleg. Az annyira jó döntésnek bizonyult, hogy azóta a 2,5 milliós nagyanyai/apai örökségét is ennél a talpig becsületes úriembernél parkoltatja.
Dec 23, 2012 14:10:40
snecigeci
Dec 23, 2012 14:13:51
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>lolbazmeg, nekem nincs hitelem se tartozásom, sőt még nekem tartoznak egyesek, ha érted mire gondolok :))</div>
Olyan nincs. Vagy hazudsz, vagy az elnyomó cionista pénzzsidók egyike vagy.
Olyan nincs. Vagy hazudsz, vagy az elnyomó cionista pénzzsidók egyike vagy.
Dec 23, 2012 14:13:51
asd a Régi Troller
Dec 23, 2012 14:15:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fappogó Hebrencs</div>Te teljesen hülye vagy?</div>
És nem esett még le, hogy a kutyát sem érdekli?
Senkit nem érdekel Hermán meg Borbély. Ingyenélő fehércigány banda. Menjenek dolgozni!
És nem esett még le, hogy a kutyát sem érdekli?
Senkit nem érdekel Hermán meg Borbély. Ingyenélő fehércigány banda. Menjenek dolgozni!
Dec 23, 2012 14:15:09
Mem diplómás Tról
Dec 23, 2012 14:19:20
Ít a karácsónyi alyándékóm Sódinakk, azér ma adóm óda mert hólnappra Reccska bójnakk is bóldóg karácsónyt kivánnók azz úgratáss viszótt ma mégg bele férr.
Recskarácsony, nagykarácsony,
Épp a sülő giroszt várom,
Gyorsan Fórizs, ide véle,
Minikólát tetejére!
Jaj de szép az Aaron f@rk@,
Fehér g3c1 csorog rajta,
Nincsen repcsi, boroskóla,
Csak a trollok pereputtya.
Kezem, lábam, jaj, de fázik,
Kezem között kígyó mászik,
Hogyha mászik, kamerázom,
Azért van ma recskarácsony!
Trólók hólnapptoll háróm napigg tilós cíkízní Sóditt!
Recskarácsony, nagykarácsony,
Épp a sülő giroszt várom,
Gyorsan Fórizs, ide véle,
Minikólát tetejére!
Jaj de szép az Aaron f@rk@,
Fehér g3c1 csorog rajta,
Nincsen repcsi, boroskóla,
Csak a trollok pereputtya.
Kezem, lábam, jaj, de fázik,
Kezem között kígyó mászik,
Hogyha mászik, kamerázom,
Azért van ma recskarácsony!
Trólók hólnapptoll háróm napigg tilós cíkízní Sóditt!
Dec 23, 2012 14:19:20
broni
Dec 23, 2012 14:19:46
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, nekünk pont most hozták meg a karácsonyi kaját. (Idén úgy döntöttünk, nem főzünk, hanem rendelünk.)
Fél óráig tartott, míg be tudtam pakolni a hűtőbe, mert már nem volt hely. :)</div>
jól megnéztem,nincs ott tyrion kisütve, citrommal a szájában??
Fél óráig tartott, míg be tudtam pakolni a hűtőbe, mert már nem volt hely. :)</div>
jól megnéztem,nincs ott tyrion kisütve, citrommal a szájában??
Dec 23, 2012 14:19:46
broni
Dec 23, 2012 14:19:56
megnézted....
Dec 23, 2012 14:19:56
sodilegnagyobbrajongoja
Dec 23, 2012 14:20:58
Sodi, már megint egy olyan hozzászólást osztottál meg a Facebookon, amely többek között a Kossuth tér felújítását kritizálja. Pár napja még ezt hoztad fel a Fidesz-kormány nagysága bizonyságául.
Minek köszönhető ez a hirtelen változás?
Minek köszönhető ez a hirtelen változás?
Dec 23, 2012 14:20:58
Géntolvaj református
Dec 23, 2012 14:29:20
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, már megint egy olyan hozzászólást osztottál meg a Facebookon, amely többek között a Kossuth tér felújítását kritizálja. Pár napja még ezt hoztad fel a Fidesz-kormány nagysága bizonyságául.
Minek köszönhető ez a hirtelen változás?</div>
Az alacsony IQ-jának.
Minek köszönhető ez a hirtelen változás?</div>
Az alacsony IQ-jának.
Dec 23, 2012 14:29:20
tigris
Dec 23, 2012 14:29:59
a Nagy Navigátornak idén jó éve volt
összeveszett pálmarcsival, sf-fel, rgl-lel, titánnal, baloggal, molnár f-fel, rózsával stb. stb.
összeveszett pálmarcsival, sf-fel, rgl-lel, titánnal, baloggal, molnár f-fel, rózsával stb. stb.
Dec 23, 2012 14:29:59
Faszerdős Péter
Dec 23, 2012 14:34:06
Hol a világvége, Sodi? Hol a Nibiru, Sodi? Hol a korszakváltás, Sodi?
Dec 23, 2012 14:34:06
jiddise máme
Dec 23, 2012 14:35:23
<i>Tolvajkéregetők Most néztem végig az összes papírt. "A gyanúsítás alapjául a sértett vallomása, a felismerésre bemutatás eredménye és kamerafelvételek szolgálnak." Vagyis: egy felismerhetetlen, elmosódott, kb. 40-50 méterről készült felvétel, amelyen az események nagy része egy fal és egy autó takarásában történik. És a csöves állítása. Ennyi elég volt a meghurcolásunkhoz!</i>
Bruhaha.
Bruhaha.
Dec 23, 2012 14:35:23
tigris
Dec 23, 2012 14:38:16
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><i>Tolvajkéregetők Most néztem végig az összes papírt. "A gyanúsítás alapjául a sértett vallomása, a felismerésre bemutatás eredménye és kamerafelvételek szolgálnak." Vagyis: egy felismerhetetlen, elmosódott, kb. 40-50 méterről készült felvétel, amelyen az események nagy része egy fal és egy autó takarásában történik. És a csöves állítása. Ennyi elég volt a meghurcolásunkhoz!</i>
Bruhaha.</div>
valami itt nem tiszta....
Bruhaha.</div>
valami itt nem tiszta....
Dec 23, 2012 14:38:16
jiddise máme
Dec 23, 2012 14:41:49
valami itt nem tiszta....</div>
Pedig szerintem elég egyértelmű, eljött az a pillanat, amikor Sherlock Porks nem tudja kidumálni magát. De sőt még az is lehet, hogy állításával ellentétben 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztak. Esetleg megjérdezték a tescos biztonsági őröket, és azok se Sherlock Porks verzióját adták elő.
Pedig szerintem elég egyértelmű, eljött az a pillanat, amikor Sherlock Porks nem tudja kidumálni magát. De sőt még az is lehet, hogy állításával ellentétben 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztak. Esetleg megjérdezték a tescos biztonsági őröket, és azok se Sherlock Porks verzióját adták elő.
Dec 23, 2012 14:41:49
Drogos troll
Dec 23, 2012 14:57:02
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Pedig szerintem elég egyértelmű, eljött az a pillanat, amikor Sherlock Porks nem tudja kidumálni magát. De sőt még az is lehet, hogy állításával ellentétben 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztak. Esetleg megjérdezték a tescos biztonsági őröket, és azok se Sherlock Porks verzióját adták elő.</div>
Pedig ebben aztán nincs benne semmilyen indexes zsidó keze.
Fog ez még ülni, bizony mondom néktek.
Pedig szerintem elég egyértelmű, eljött az a pillanat, amikor Sherlock Porks nem tudja kidumálni magát. De sőt még az is lehet, hogy állításával ellentétben 8 napon túl gyógyuló sérülést okoztak. Esetleg megjérdezték a tescos biztonsági őröket, és azok se Sherlock Porks verzióját adták elő.</div>
Fog ez még ülni, bizony mondom néktek.
Dec 23, 2012 14:57:02
gennyes féregzsidó
Dec 23, 2012 15:00:40
<div class="quote"><div class="author">Drogos troll</div><div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
Fog ez még ülni, bizony mondom néktek.</div>
az is elég ha kap egy 1,5-2 milliós pénzbírságot.
Fog ez még ülni, bizony mondom néktek.</div>
az is elég ha kap egy 1,5-2 milliós pénzbírságot.
Dec 23, 2012 15:00:40
tigris
Dec 23, 2012 15:01:04
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>
hát de felfüggesztettje van nem?
akkkor irány a böri?
hát de felfüggesztettje van nem?
akkkor irány a böri?
Dec 23, 2012 15:01:04
gennyes féregzsidó
Dec 23, 2012 15:01:09
mármint pénzbüntetést.
Dec 23, 2012 15:01:09
Csodarabbi
Dec 23, 2012 15:04:51
Sodi alsója.
Sodi alsója.
Dec 23, 2012 15:04:51
sodika
Dec 23, 2012 15:06:33
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, már megint egy olyan hozzászólást osztottál meg a Facebookon, amely többek között a Kossuth tér felújítását kritizálja. Pár napja még ezt hoztad fel a Fidesz-kormány nagysága bizonyságául.</div>
A szöveget el sem olvastam.
A Kossuth tér átépítésével egyetértek.
A Kossuth tér átépítésével egyetértek.
Dec 23, 2012 15:06:33
Sodi jövője
Dec 23, 2012 15:07:47
<a href="http://index.hu/2012/karacsony/ejjeli_muszak_a_krizisautoval/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/2012/karacsony/ejjeli_muszak_a_krizisautoval/</a>
Dec 23, 2012 15:07:47
broni
Dec 23, 2012 15:08:09
<div class="quote"><div class="author">jiddise máme</div><i>Tolvajkéregetők Most néztem végig az összes papírt. "A gyanúsítás alapjául a sértett vallomása, a felismerésre bemutatás eredménye és kamerafelvételek szolgálnak." Vagyis: egy felismerhetetlen, elmosódott, kb. 40-50 méterről készült felvétel, amelyen az események nagy része egy fal és egy autó takarásában történik. És a csöves állítása. Ennyi elég volt a meghurcolásunkhoz!</i>
Bruhaha.</div>
ebben az ügyben egyedül a halálbüntetés lehet elfogadható!!!a társadalom eljutott egy olyan pontra, hogy azt mondjuk:elég!!!!
Bruhaha.</div>
ebben az ügyben egyedül a halálbüntetés lehet elfogadható!!!a társadalom eljutott egy olyan pontra, hogy azt mondjuk:elég!!!!
Dec 23, 2012 15:08:09
Csodarabbi
Dec 23, 2012 15:08:14
Endy, kérnék egy fotót a karácsonyfáról. Nem tavalyit, nem, hanem mostanit. Most!
Dec 23, 2012 15:08:14
Zulu
Dec 23, 2012 15:08:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Sodi, már megint egy olyan hozzászólást osztottál meg a Facebookon, amely többek között a Kossuth tér felújítását kritizálja. Pár napja még ezt hoztad fel a Fidesz-kormány nagysága bizonyságául.</div>
A Kossuth tér átépítésével egyetértek.</div>
Miért osztod meg, ha el se olvastad?
A Kossuth tér átépítésével egyetértek.</div>
Miért osztod meg, ha el se olvastad?
Dec 23, 2012 15:08:26
51 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ezen a szálon kellett volna elindulni, mert a vak is látja, hogy Rósza bolond.