SneciManó
May 18, 2013 22:31:06
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Én abortuszellenes vagyok (Juszt is), ezért mínuszt nyomtam, bocs :( Sneci sem a születésekor csesződött el...</div>
Ény ity egyetértyek. (Éty bajátyom, Jatyi ity.)
Ény ity egyetértyek. (Éty bajátyom, Jatyi ity.)
May 18, 2013 22:31:06
Mem diplómás Tról
May 18, 2013 22:58:17
Papúcsós íródallmí percekk - hóggy a Naruttón és a Kakkuzsiráfónn kivűl máss ís ragagyón Sódira, de ne a kósz legyenn azz!!!!
ReccsSoDI – A fél kezem
Mert nekem nincs most más,
Csak a fél kezem, csak a fél kezem,
Bárhol járok,
Én kiverem, én kiverem,
A Velvet mindig rám talál,
Ha felveszem, ha felveszem,
Trollok kiröhögnek
És ez jó nekem, ez jó nekem.
ReccsSoDI – A fél kezem
Bárhol járok,
Én kiverem, én kiverem,
Trollok kiröhögnek
És ez jó nekem, ez jó nekem.
May 18, 2013 22:58:17
Motivációs SMS
May 18, 2013 22:58:49
Természetesen sokkal jobb lett volna mindenkinek, ha az alany meg sem születik, de ezen már nem tudunk változtatni, így kár is időt vesztegetnünk rá. Amit viszont tenni tudunk és kvázi kötelességünk is megtenni, az az alany életének minél intenzívebb megkeserítése. Ezen tevékenység az egyedüli, amivel egyszer talán elérhető, hogy az alany jó útra térjen, vagy legalábbis felhagyjon jelenlegi, se Istennek, se normális embernek nem tetsző életvitelével. Az a snecológus, aki ebben a szellemben él és ennek a célnak szenteli alá életét, egészen biztos lehet benne, hogy jó ügyet szolgál. Ámen!
May 18, 2013 22:58:49
Fiatalember
May 18, 2013 23:02:42
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Én abortuszellenes vagyok (Juszt is), ezért mínuszt nyomtam, bocs :( Sneci sem a születésekor csesződött el...</div>
Ezt majd meséld el annak a 14 éves brazil kislánynak, akit egy banda erőszakolt meg, és a juszt is abortuszellenes, szemforgató katolikus orvosok megtagadták tőle az abortuszt!
SoDI pedig azért baszódott el, mert a szülei gyávák voltak. Gyávák voltak elvetetni, amikor az ultrahang egy jávorszarvast mutatott. Gyávák voltak, amikor előjöttek a beteges hajlamai, és inkább lebaszták Füzítőre a nagymamához. Gyávák voltak elküldeni dolgozni, és inkább finanszírozták négy egyetemét. Gyávák voltak elzavarni a Tescoba árufeltölteni, miután kibukott mindenhonnan. És gyávák voltak lebaszni a Blaha aluljáróba, amikor még a betevő falatra valót sem keresi meg.
Ezt majd meséld el annak a 14 éves brazil kislánynak, akit egy banda erőszakolt meg, és a juszt is abortuszellenes, szemforgató katolikus orvosok megtagadták tőle az abortuszt!
SoDI pedig azért baszódott el, mert a szülei gyávák voltak. Gyávák voltak elvetetni, amikor az ultrahang egy jávorszarvast mutatott. Gyávák voltak, amikor előjöttek a beteges hajlamai, és inkább lebaszták Füzítőre a nagymamához. Gyávák voltak elküldeni dolgozni, és inkább finanszírozták négy egyetemét. Gyávák voltak elzavarni a Tescoba árufeltölteni, miután kibukott mindenhonnan. És gyávák voltak lebaszni a Blaha aluljáróba, amikor még a betevő falatra valót sem keresi meg.
May 18, 2013 23:02:42
Bye alex
May 18, 2013 23:03:45
<div class="quote"><div class="author">Mem diplómás Tról</div>Papúcsós íródallmí percekk - hóggy a Naruttón és a Kakkuzsiráfónn kivűl máss ís ragagyón Sódira, de ne a kósz legyenn azz!!!!
ReccsSoDI – A fél kezem
Bárhol járok,
Én kiverem, én kiverem,
Trollok kiröhögnek
És ez jó nekem, ez jó nekem.</div>
Ezt töröld. Most.
Na eurovizio, csà!
ReccsSoDI – A fél kezem
Bárhol járok,
Én kiverem, én kiverem,
Trollok kiröhögnek
Ezt töröld. Most.
Na eurovizio, csà!
May 18, 2013 23:03:45
gennyes féregzsidó
May 18, 2013 23:04:53
<div class="quote"><div class="author">Motivációs SMS</div>Természetesen sokkal jobb lett volna mindenkinek, ha az alany meg sem születik, de ezen már nem tudunk változtatni, így kár is időt vesztegetnünk rá. Amit viszont tenni tudunk és kvázi kötelességünk is megtenni, az az alany életének minél intenzívebb megkeserítése. Ezen tevékenység az egyedüli, amivel egyszer talán elérhető, hogy az alany jó útra térjen, vagy legalábbis felhagyjon jelenlegi, se Istennek, se normális embernek nem tetsző életvitelével. Az a snecológus, aki ebben a szellemben él és ennek a célnak szenteli alá életét, egészen biztos lehet benne, hogy jó ügyet szolgál. Ámen!</div>
ebből megint tudományos vita lesz. a magam részéről csak a végső megoldást tartom elképzelhetőnek, egy brutális, kegyelmet nem tűrő kínzás után.
ebből megint tudományos vita lesz. a magam részéről csak a végső megoldást tartom elképzelhetőnek, egy brutális, kegyelmet nem tűrő kínzás után.
May 18, 2013 23:04:53
Bye alex
May 18, 2013 23:05:23
A finn lànyt simàn..
May 18, 2013 23:05:23
Mem diplómás Tról
May 18, 2013 23:06:31
<div class="quote"><div class="author">Bye alex</div><div class="quote"><div class="author">Mem diplómás Tról</div>Papúcsós íródallmí percekk - hóggy a Naruttón és a Kakkuzsiráfónn kivűl máss ís ragagyón Sódira, de ne a kósz legyenn azz!!!!
ReccsSoDI – A fél kezem
Bárhol járok,
Én kiverem, én kiverem,
Trollok kiröhögnek
Ezt töröld. Most.
Na eurovizio, csà!</div>
Mijért ez a Mem diplómás remíszk!!!!
ReccsSoDI – A fél kezem
Bárhol járok,
Én kiverem, én kiverem,
Trollok kiröhögnek
Ezt töröld. Most.
Na eurovizio, csà!</div>
Mijért ez a Mem diplómás remíszk!!!!
May 18, 2013 23:06:31
broni
May 18, 2013 23:10:49
mindjárt deliriumos rohamom lesz, hajnal5 óta nem ittam semmmit(((előbb már fel akartam borítani a szekrényt.....baszodjon meg mindenki, szétvágom az erem
May 18, 2013 23:10:49
Motivációs SMS
May 18, 2013 23:25:27
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>ebből megint tudományos vita lesz. a magam részéről csak a végső megoldást tartom elképzelhetőnek, egy brutális, kegyelmet nem tűrő kínzás után.</div>
Szerintem ez érthető. Mindig is voltak köztünk türelmetlenebbek. Velük is megértőek vagyunk, de amíg nem tör ki a várva várt forradalom, az általuk favorizált végső megoldás (szaknevén: Endlösung der Ukeleifrage) könnyen veszélybe sodorhatja a hallgatókat.
Szerintem ez érthető. Mindig is voltak köztünk türelmetlenebbek. Velük is megértőek vagyunk, de amíg nem tör ki a várva várt forradalom, az általuk favorizált végső megoldás (szaknevén: Endlösung der Ukeleifrage) könnyen veszélybe sodorhatja a hallgatókat.
May 18, 2013 23:25:27
Napi tipp
May 18, 2013 23:38:56
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Motivációs SMS</div>Természetesen sokkal jobb lett volna mindenkinek, ha az alany meg sem születik, de ezen már nem tudunk változtatni, így kár is időt vesztegetnünk rá. Amit viszont tenni tudunk és kvázi kötelességünk is megtenni, az az alany életének minél intenzívebb megkeserítése. Ezen tevékenység az egyedüli, amivel egyszer talán elérhető, hogy az alany jó útra térjen, vagy legalábbis felhagyjon jelenlegi, se Istennek, se normális embernek nem tetsző életvitelével. Az a snecológus, aki ebben a szellemben él és ennek a célnak szenteli alá életét, egészen biztos lehet benne, hogy jó ügyet szolgál. Ámen!</div>
ebből megint tudományos vita lesz. a magam részéről csak a végső megoldást tartom elképzelhetőnek, egy brutális, kegyelmet nem tűrő kínzás után.</div>
Néhány kiló gyógyszer és pár liter alkohol fejében szerintem broni kiválóan végrehajtaná a kivégzést, még ha most, "józanon" esetleg el is zárkózik tőle.
ebből megint tudományos vita lesz. a magam részéről csak a végső megoldást tartom elképzelhetőnek, egy brutális, kegyelmet nem tűrő kínzás után.</div>
Néhány kiló gyógyszer és pár liter alkohol fejében szerintem broni kiválóan végrehajtaná a kivégzést, még ha most, "józanon" esetleg el is zárkózik tőle.
May 18, 2013 23:38:56
broni
May 18, 2013 23:42:13
mindjártr jön a mentő, anyám kihívta őket, mert elbarikádoztam magam egy pengével!!!!
mindjártr jön a mentő, anyám kihívta őket, mert elbarikádoztam magam egy pengével!!!!
May 18, 2013 23:42:13
sodika
May 18, 2013 23:56:09
Broni, tót ügyvédeket nem vállalsz?
May 18, 2013 23:56:09
Trollopata
May 18, 2013 23:58:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Broni, tót ügyvédeket nem vállalsz?</div>
de nagy a szad!
hol van zsery kodja?
marci penze?
hurok?? akasztofa???
fogadjunk, hogy ma is csak gecis zsepit termeltel!
de nagy a szad!
hol van zsery kodja?
marci penze?
hurok?? akasztofa???
fogadjunk, hogy ma is csak gecis zsepit termeltel!
May 18, 2013 23:58:44
Karalábé Hadnagy
May 19, 2013 00:03:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Broni, tót ügyvédeket nem vállalsz?</div>
Irreleváns, mert a 15 Ft-odból úgysem tudnád kifizetni.
Irreleváns, mert a 15 Ft-odból úgysem tudnád kifizetni.
May 19, 2013 00:03:28
broni
May 19, 2013 00:06:32
ha nem zavar, éppen a szoásos deliriumosos őrjöngésem van, majd szökhetek meg megint a pszichiátriáról....
ha nem zavar, éppen a szoásos deliriumosos őrjöngésem van, majd szökhetek meg megint a pszichiátriáról....
May 19, 2013 00:06:32
tigriss
May 19, 2013 00:08:20
miért nem állsz fel neki te?
ha jól értettem itt, akkor egy úgynevezett troll bement egy tüntetés közepére és felkérdezett téged mindenki előtt....
miért nem állsz fel neki te?
ha jól értettem itt, akkor egy úgynevezett troll bement egy tüntetés közepére és felkérdezett téged mindenki előtt....
May 19, 2013 00:08:20
sodika
May 19, 2013 00:10:37
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>
Irreleváns, mert a 15 Ft-odból úgysem tudnád kifizetni.</div>
Várj. Ha elég részeg, lehet hogy beéri egy dicsérettel.
Az nem kerül pénzbe.
Az nem kerül pénzbe.
May 19, 2013 00:10:37
Fiatalember
May 19, 2013 00:13:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>
Az nem kerül pénzbe.</div>
Endre, dicséret és dicséret között van különbség. Ha a királynő/elnök/karatemester adja, az ember tényleg beéri vele.
Viszont, ha egy torz, beteglelkű recskagnóm dicsér meg, ráadásul még az is fenyeget, hogy vállon vereget a gecis kezével... Na, ezzel kevés embert fogsz tudni rávenni bármire is.
Endre, dicséret és dicséret között van különbség. Ha a királynő/elnök/karatemester adja, az ember tényleg beéri vele.
Viszont, ha egy torz, beteglelkű recskagnóm dicsér meg, ráadásul még az is fenyeget, hogy vállon vereget a gecis kezével... Na, ezzel kevés embert fogsz tudni rávenni bármire is.
May 19, 2013 00:13:32
Karalábé Hadnagy
May 19, 2013 00:18:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>
Igen, csak azt felejted el, hogy broni a mi oldalunkon - az állítólagos tót ügyvédek oldalán - áll, neked max kommenthaverod. Ilyesmire a saját baráti körödben (LOL!) keres embert. Ott van pl. a Pappúcsós, ő most úgyis belezős kedvében van.
Igen, csak azt felejted el, hogy broni a mi oldalunkon - az állítólagos tót ügyvédek oldalán - áll, neked max kommenthaverod. Ilyesmire a saját baráti körödben (LOL!) keres embert. Ott van pl. a Pappúcsós, ő most úgyis belezős kedvében van.
May 19, 2013 00:18:01
Lázár
May 19, 2013 00:26:52
Sodi miért álltál Novotni családjának szolgálatába?
May 19, 2013 00:26:52
Fiatalember
May 19, 2013 00:28:30
<div class="quote"><div class="author">Lázár</div>Sodi miért álltál Novotni családjának szolgálatába?</div>
Kissé megkopott a cigányidomító tudása, és gondolta, hogy a börtön előtt jó lenne felfrissíteni.
Kissé megkopott a cigányidomító tudása, és gondolta, hogy a börtön előtt jó lenne felfrissíteni.
May 19, 2013 00:28:30
Géntolvaj református
May 19, 2013 00:28:47
Sodi fb:
"Hogy ez az "így jártam anyátokkal" miért tetszik mindenkinek annyira, el sem tudom képzelni. Már a második részt nézem meg belőle, és rohadt unalmas. Adok még neki három epizód esélyt, aztán utána elfelejtem."
Arra még sosem gondoltál, hogy esetleg a munkának is adhatnál pár hónap esélyt? Aztán, ha nem jön be, elfelejtheted, és jelentkezhetsz autistasegélyre.
"Hogy ez az "így jártam anyátokkal" miért tetszik mindenkinek annyira, el sem tudom képzelni. Már a második részt nézem meg belőle, és rohadt unalmas. Adok még neki három epizód esélyt, aztán utána elfelejtem."
Arra még sosem gondoltál, hogy esetleg a munkának is adhatnál pár hónap esélyt? Aztán, ha nem jön be, elfelejtheted, és jelentkezhetsz autistasegélyre.
May 19, 2013 00:28:47
Slim Shady
May 19, 2013 00:46:28
Fel akartam venni ma reggel a farmeromat, de nem sikerült.
Nem volt hely a memóriakártyámon.
() Varga B. Tamás ()
() Varga B. Tamás ()
May 19, 2013 00:46:28
Fiatalember
May 19, 2013 00:56:42
<div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div>Fel akartam venni ma reggel a farmeromat, de nem sikerült.
() Varga B. Tamás ()</div>
Azt hiszem, Varga B.-nek is megérik lassan egy kiadós faszerdő...
Azt hiszem, Varga B.-nek is megérik lassan egy kiadós faszerdő...
May 19, 2013 00:56:42
Géntolvaj református
May 19, 2013 01:00:44
Sodi, te viccesnek tartod Varga B. poénjait? Gondolom, te se nagyon érted őket, mert csak azokat a vicceit szoktad megosztani, amelyekben elhangzik a zsidó szó.
May 19, 2013 01:00:44
sodika
May 19, 2013 01:01:43
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Ilyesmire a saját baráti körödben (LOL!) keres embert</div>
Hihi. A baráti körömben két ember pont ellenkezőleg: éppen hogy LEBESZÉLTEM a tót ügyvéd felkeresésétől és felpofozásától, mert ne sodorják már tök feleslegesen bajba magukat. :D
Hihi. A baráti körömben két ember pont ellenkezőleg: éppen hogy LEBESZÉLTEM a tót ügyvéd felkeresésétől és felpofozásától, mert ne sodorják már tök feleslegesen bajba magukat. :D
May 19, 2013 01:01:43
Slim Shady
May 19, 2013 01:01:54
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div>Fel akartam venni ma reggel a farmeromat, de nem sikerült.
Azt hiszem, Varga B.-nek is megérik lassan egy kiadós faszerdő...</div>
annyira talán nem érdekes, mindenesetre hozzá képest sodi egy agresszív filoszemita
Azt hiszem, Varga B.-nek is megérik lassan egy kiadós faszerdő...</div>
annyira talán nem érdekes, mindenesetre hozzá képest sodi egy agresszív filoszemita
May 19, 2013 01:01:54
Gléda
May 19, 2013 01:09:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Ilyesmire a saját baráti körödben (LOL!) keres embert</div>
Hihi. A baráti körömben két ember pont ellenkezőleg: éppen hogy LEBESZÉLTEM a tót ügyvéd felkeresésétől és felpofozásától, mert ne sodorják már tök feleslegesen bajba magukat. :D</div>
* Az én művem *
Hihi. A baráti körömben két ember pont ellenkezőleg: éppen hogy LEBESZÉLTEM a tót ügyvéd felkeresésétől és felpofozásától, mert ne sodorják már tök feleslegesen bajba magukat. :D</div>
* Az én művem *
May 19, 2013 01:09:32
tigriss
May 19, 2013 01:15:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Ilyesmire a saját baráti körödben (LOL!) keres embert</div>
aha. dehát ki van a te baráti körödben?
pál marcsi?
rgl?
titán?
az átbaszott tajgi?
eszter aki üvöltözik veled?
a csótányzabáló hermán?
a kopasz sörösüvegválló rablógyilkos?
aha. dehát ki van a te baráti körödben?
pál marcsi?
rgl?
titán?
az átbaszott tajgi?
eszter aki üvöltözik veled?
a csótányzabáló hermán?
a kopasz sörösüvegválló rablógyilkos?
May 19, 2013 01:15:51
Mass Tea Party
May 19, 2013 01:20:05
jobb is, hogy lebeszélted, mert a tót ügyvéd halálra röhögte volna magát, ahogy a 120 centis papúcsós tőrpe megpróbálja "felpofozni".
jobb is, hogy lebeszélted, mert a tót ügyvéd halálra röhögte volna magát, ahogy a 120 centis papúcsós tőrpe megpróbálja "felpofozni".
May 19, 2013 01:20:05
Géntolvaj református
May 19, 2013 01:20:43
Sodi, neked nincsenek barátaid. Legfeljebb képzelt barátaid. Például Sodi, a bolygóközi diplomata, amalono, egy másik rajzfilmhős, és persze ne feledkezzünk meg a szerkesztőségről se!
May 19, 2013 01:20:43
Lázár
May 19, 2013 01:20:57
Te legalább tisztában vagy az ismerőseid lehetőségeivel, ha már nekik nincs ehhez elég eszük.
Jól tetted hogy lebeszélted őket.
Jól tetted hogy lebeszélted őket.
May 19, 2013 01:20:57
Erdő Péter
May 19, 2013 04:31:06
broni, az istenbasszameg, hol van a kereszt?
May 19, 2013 04:31:06
jiddise máme
May 19, 2013 05:59:35
Sneckó, megvan a kód? Mit mondasz az agárnak, miért nem készültél el?
May 19, 2013 05:59:35
Ószövetségi Düh
May 19, 2013 08:20:07
Broni ha elég részeg, téged fog kibelezni, amiért nem hoztad a megígért 100 doboz Frontint.
Broni ha elég részeg, téged fog kibelezni, amiért nem hoztad a megígért 100 doboz Frontint.
May 19, 2013 08:20:07
sodileaks
May 19, 2013 09:11:06
<i>Kiss Endre Farkas megosztotta Zsuzsa Koczkáné albumát.
8 órája
Mai otthonvédő megbeszélés a Krisztina Hotelben.
Névtelen album (17 fénykép)</i>
A kjónyikást nem hívták meg, LOLbazmeg!
8 órája
A kjónyikást nem hívták meg, LOLbazmeg!
May 19, 2013 09:11:06
sodileaks
May 19, 2013 09:13:41
Szokjál hozzá, hogy hamarosan forizs is mellőzni fog te kis szarcsimbók. Végül csak szegény anyád marad, akit már rég kiszipolyoztál.
Féreg vagy.
Féreg vagy.
May 19, 2013 09:13:41
Havas Jon
May 19, 2013 09:16:17
Endre az egyetlen megoldás, ha még ma északra utazol és felöltöd a feketét!
May 19, 2013 09:16:17
Zénó
May 19, 2013 09:28:21
Indul a nyári felpörgés:
Need For Speed: MostWanted on Android (Galaxy Tab 2 7.0)
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=v9XHz3txag8" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=v9XHz3txag8</a>
<i>Kiss Endre Farkas shared a link.
6 hours ago.
Na döntöttem. Ezt veszem meg. 70 ezerből megvan, biztos, hogy nincs a minőségben és felszereltségben kompromisszum, és gyors rajta a Need For Speed Most Wanted. ;P
Ennél nagyobb nem kell, mert ahol nem ciki elővenni a laptopot, ott azt veszem elő, ahol pedig ciki, ott a 10 colos tablet is hülyén nézne ki szerintem. </i>
Need For Speed: MostWanted on Android (Galaxy Tab 2 7.0)
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=v9XHz3txag8" rel="nofollow" target="_blank">https://www.youtube.com/watch?v=v9XHz3txag8</a>
<i>Kiss Endre Farkas shared a link.
6 hours ago.
Na döntöttem. Ezt veszem meg. 70 ezerből megvan, biztos, hogy nincs a minőségben és felszereltségben kompromisszum, és gyors rajta a Need For Speed Most Wanted. ;P
Ennél nagyobb nem kell, mert ahol nem ciki elővenni a laptopot, ott azt veszem elő, ahol pedig ciki, ott a 10 colos tablet is hülyén nézne ki szerintem. </i>
May 19, 2013 09:28:21
Jeor Mormont
May 19, 2013 09:34:14
<div class="quote"><div class="author">Havas Jon</div>Endre az egyetlen megoldás, ha még ma északra utazol és felöltöd a feketét!</div>
Teljesen hülye vagy? Napjában 100x szegné meg a szüzességi fogadalmat! SOHA!
Teljesen hülye vagy? Napjában 100x szegné meg a szüzességi fogadalmat! SOHA!
May 19, 2013 09:34:14
gennyes féregzsidó
May 19, 2013 09:43:13
dehát milyen bajba sodornák magukat? nyem éjtyem.
dehát milyen bajba sodornák magukat? nyem éjtyem.
May 19, 2013 09:43:13
gennyes féregzsidó
May 19, 2013 09:44:55
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><i>Kiss Endre Farkas megosztotta Zsuzsa Koczkáné albumát.
8 órája
A kjónyikást nem hívták meg, LOLbazmeg!</div>
az is lolbazmeg, hogy egy random kappanos szexnagyi jobb képeket csinál, mint kocsonya.
látod, balfasz, ennyire felesleges vagy.
8 órája
az is lolbazmeg, hogy egy random kappanos szexnagyi jobb képeket csinál, mint kocsonya.
látod, balfasz, ennyire felesleges vagy.
May 19, 2013 09:44:55
Krisztina hotel staff
May 19, 2013 09:45:04
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><i>Kiss Endre Farkas megosztotta Zsuzsa Koczkáné albumát.
8 órája
Jeleztük,hogy egyrészt többet nem vagyunk hajlandóak a wcben a tükörről letakarítani utàna a khmm..a nyàkot, màsrészt nincs több ingyen ital és szentkoronàban sem lehet fizetni!
8 órája
Jeleztük,hogy egyrészt többet nem vagyunk hajlandóak a wcben a tükörről letakarítani utàna a khmm..a nyàkot, màsrészt nincs több ingyen ital és szentkoronàban sem lehet fizetni!
May 19, 2013 09:45:04
gennyes féregzsidó
May 19, 2013 09:48:28
kocsonya, meg is van az idei nyaralásod:
Balogh Béla
22 perce
KOPPÁNY BULI – KIKAPCSOLÓDÁS!
Ránk fér a pihenés. Júniusban új dimenziókat nyitunk az ellenállás területén. Előtte azonban pihenni, kikapcsolódni hívunk minden Koppányost és szimpatizánst az ország egyik vagy talán az egyetlen legszebb üdülőfalujába, Velembe, Novák falvára. 2013. 06. 07-08-án közösen eltölthetünk 2 csodálatos napot ebben a magyarságot hűen bemutató falucskában. 09-én indulunk vissza, hogy újra akcióba lépjünk friss erővel a kilakoltatások megakadályozásért folytatott harcunkban.
Költségek: leutazás személyautókkal, 3000 forint/fő. Szintén 3000 forint az ital és étel költsége. Szállás INGYENES. Összesen tehát a költség személyenként 6000 forint. Fizetés a helyszínen.
Programok: Városnézés, ismerkedés, akciók tervezése, esti közös bulik, csapatépítés.
Részletes tájékoztatást és jelentkezést kizárólag telefonon vagy mailben várunk. Tel: 06209160029 – Email: [email protected]
Balogh Béla
22 perce
KOPPÁNY BULI – KIKAPCSOLÓDÁS!
Ránk fér a pihenés. Júniusban új dimenziókat nyitunk az ellenállás területén. Előtte azonban pihenni, kikapcsolódni hívunk minden Koppányost és szimpatizánst az ország egyik vagy talán az egyetlen legszebb üdülőfalujába, Velembe, Novák falvára. 2013. 06. 07-08-án közösen eltölthetünk 2 csodálatos napot ebben a magyarságot hűen bemutató falucskában. 09-én indulunk vissza, hogy újra akcióba lépjünk friss erővel a kilakoltatások megakadályozásért folytatott harcunkban.
Költségek: leutazás személyautókkal, 3000 forint/fő. Szintén 3000 forint az ital és étel költsége. Szállás INGYENES. Összesen tehát a költség személyenként 6000 forint. Fizetés a helyszínen.
Programok: Városnézés, ismerkedés, akciók tervezése, esti közös bulik, csapatépítés.
Részletes tájékoztatást és jelentkezést kizárólag telefonon vagy mailben várunk. Tel: 06209160029 – Email: [email protected]
May 19, 2013 09:48:28
gennyes féregzsidó
May 19, 2013 10:12:32
kocsonya, melyik templomba mész pünkösdi misére?
*paródiarovat
*paródiarovat
May 19, 2013 10:12:32
sodika
May 19, 2013 10:21:16
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>
Meghívtak, de sajnos dolgom volt.
Meghívtak, de sajnos dolgom volt.
May 19, 2013 10:21:16
Hitvány Patkány
May 19, 2013 10:23:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>A kjónyikást nem hívták meg, LOLbazmeg!</div>Meghívtak, de sajnos dolgom volt.</div>
És valaki megszán 6000 forinttal, vagy a nyaralás alatt is dolgod lesz?
És valaki megszán 6000 forinttal, vagy a nyaralás alatt is dolgod lesz?
May 19, 2013 10:23:42
Bela
May 19, 2013 10:25:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>
Meghívtak, de sajnos dolgom volt.</div>
Tudjuk, a bitofat acsoltad a szentendrei trollnak. De ugyis magadat fogod felhuzni ra, ahogyan a hurok eseteben is remek erzekkel szoritottal rajta, ha emlekszel. Megint robog feled egy faszerdo, gyozzed kikerulni recsito. xD
Tudjuk, a bitofat acsoltad a szentendrei trollnak. De ugyis magadat fogod felhuzni ra, ahogyan a hurok eseteben is remek erzekkel szoritottal rajta, ha emlekszel. Megint robog feled egy faszerdo, gyozzed kikerulni recsito. xD
May 19, 2013 10:25:13
gennyes féregzsidó
May 19, 2013 10:28:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>
és mi vol az a más dolog? zsery kódját csináltad?
és mi vol az a más dolog? zsery kódját csináltad?
May 19, 2013 10:28:13
Fiatalember
May 19, 2013 10:30:57
Endre, ha júniusig össze tudod kaparni kappányos nyaralásra a 6000 forintot + Bécigánynak az ígért 2000 forintot, már azzal is megdöbbentenéd az összes trollt.
Persze kurva vicces, hogy 70 ezres tabletekről álmodozol, ahogy vicces volt ugyanez a repcsiiiii esetében is. A helyzet viszont az, hogy neked jelenleg egy 1000 forintos pendrive is elérhetetlen cél, proli.
Persze kurva vicces, hogy 70 ezres tabletekről álmodozol, ahogy vicces volt ugyanez a repcsiiiii esetében is. A helyzet viszont az, hogy neked jelenleg egy 1000 forintos pendrive is elérhetetlen cél, proli.
May 19, 2013 10:30:57
olívaolajügyész
May 19, 2013 10:43:06
nagy a csend zseri-temaban!
May 19, 2013 10:43:06
El Snesí
May 19, 2013 11:35:21
<a href="http://kuruc.info/r/6/112374/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/6/112374/</a>
"Katona Tamás Anticionista · Kiemelt hozzászóló · Szerb Antal Gimnázium
Hát azt a kuglifejű pigmenthiányos nigger varga buzi tamást simán üti.
Válasz · Tetszik · Bejegyzés követése · 5 órája"
LOL
"Katona Tamás Anticionista · Kiemelt hozzászóló · Szerb Antal Gimnázium
Hát azt a kuglifejű pigmenthiányos nigger varga buzi tamást simán üti.
Válasz · Tetszik · Bejegyzés követése · 5 órája"
LOL
May 19, 2013 11:35:21
nyilvános faszkiverő
May 19, 2013 11:37:45
pupos korcs, mindjart lejar a hatarido!!
hogy allsz zsery kodjaval?
leszkotber?
hogy allsz zsery kodjaval?
leszkotber?
May 19, 2013 11:37:45
broni
May 19, 2013 11:44:41
sodi, elindultál már a csíksomlyói bulcsuba??????aki magyar, és erre veri magát, az ott van!!!!!
May 19, 2013 11:44:41
jiddise máme
May 19, 2013 11:48:30
<div class="quote"><div class="author">olívaolajügyész</div>nagy a csend zseri-temaban!</div>
Még előtte az egész délután, hahó!
Még előtte az egész délután, hahó!
May 19, 2013 11:48:30
angolna
May 19, 2013 11:49:10
mi van sóder, meghaxoltad a fórumot?
May 19, 2013 11:49:10
jiddise máme
May 19, 2013 11:49:27
Nehogymán egy vérprofi programozó ne tudjon összeütni egy tetves kódot egy délután alatt!
May 19, 2013 11:49:27
sodika
May 19, 2013 11:53:00
A 70 ezres épp elég. Nézegettem a videókat, és a 10 colost nem lehet kényelmesen egy kézzel megfogni. Az úgy gány. 7 colnál nem kell nagyobb.
May 19, 2013 11:53:00
nyilvános faszkiverő
May 19, 2013 11:54:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A 70 ezres épp elég. Nézegettem a videókat, és a 10 colost nem lehet kényelmesen egy kézzel megfogni. Az úgy gány. 7 colnál nem kell nagyobb.</div>
7 colon meg micsoda elmeny a nidforszpid...
de te mar megint elore elkoltod a nem letezo penzedet, korcs!
hol van zsery kodja? hol az adatbazis?
nehogy tablet-vasarlas helyett kotbert kelljen fizetned!
7 colon meg micsoda elmeny a nidforszpid...
de te mar megint elore elkoltod a nem letezo penzedet, korcs!
hol van zsery kodja? hol az adatbazis?
nehogy tablet-vasarlas helyett kotbert kelljen fizetned!
May 19, 2013 11:54:47
snecigeci
May 19, 2013 11:55:46
Megint bilibe lóg a kezed, púpos. 70 ezret a holokárpid óta nem láttál egyben, Hahó!
May 19, 2013 11:55:46
Hiszékeny Jenő
May 19, 2013 11:58:23
Szásszázalékig biztos vagyok benne, hogy ebben a gyönyörű időben, a milli power king és a másod monitor segítségével, hűs lombok árnyékában teát szürcsölgetve, lazán befejezte gery kódját.
May 19, 2013 11:58:23
Géntolvaj református
May 19, 2013 11:58:36
"Debrecen nem kér az "arab rajokból" - a menekülttábor elé vonult a Jobbik"
<a href="http://kuruc.info/r/2/112400/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/2/112400/</a>
Nahát! Lehet, hogy a Jobbikban többségbe kerültek az 50 feletti IQ-júak? Végre abbahagyják az arab cigók faszának szopását? Sodi, te ezek után mit lépsz, Maradsz az arabszopkodó vonalon, vagy váltasz te is?
<a href="http://kuruc.info/r/2/112400/" rel="nofollow" target="_blank">http://kuruc.info/r/2/112400/</a>
Nahát! Lehet, hogy a Jobbikban többségbe kerültek az 50 feletti IQ-júak? Végre abbahagyják az arab cigók faszának szopását? Sodi, te ezek után mit lépsz, Maradsz az arabszopkodó vonalon, vagy váltasz te is?
May 19, 2013 11:58:36
Sam
May 19, 2013 11:58:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A 70 ezres épp elég. Nézegettem a videókat, és a 10 colost nem lehet kényelmesen egy kézzel megfogni. Az úgy gány. 7 colnál nem kell nagyobb.</div>
Magyarul nem kompatibilis a rejszolási szokásaiddal.
Magyarul nem kompatibilis a rejszolási szokásaiddal.
May 19, 2013 11:58:41
Hiszékeny Jenő
May 19, 2013 12:02:46
Ne sunnyogj gery, mondjad csak milyen fasza kódot adott át ez a programozó géniusz!
May 19, 2013 12:02:46
broni
May 19, 2013 12:06:58
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>"Debrecen nem kér az "arab rajokból" - a menekülttábor elé vonult a Jobbik"
Nahát! Lehet, hogy a Jobbikban többségbe kerültek az 50 feletti IQ-júak? Végre abbahagyják az arab cigók faszának szopását? Sodi, te ezek után mit lépsz, Maradsz az arabszopkodó vonalon, vagy váltasz te is?</div>
he-he, mi van ratyikál jobbgyíkok, elég vót a morokbol??))))))
Nahát! Lehet, hogy a Jobbikban többségbe kerültek az 50 feletti IQ-júak? Végre abbahagyják az arab cigók faszának szopását? Sodi, te ezek után mit lépsz, Maradsz az arabszopkodó vonalon, vagy váltasz te is?</div>
he-he, mi van ratyikál jobbgyíkok, elég vót a morokbol??))))))
May 19, 2013 12:06:58
snecigeci
May 19, 2013 12:10:31
23:59-kor lesz a kódátadás, Hahó!
May 19, 2013 12:10:31
Géntolvaj református
May 19, 2013 12:11:19
<div class="quote"><div class="author">broni </div>he-he, mi van ratyikál jobbgyíkok, elég vót a morokbol??))))))</div>
Már nem ízlik nekik a szaracénfasz?
Már nem ízlik nekik a szaracénfasz?
May 19, 2013 12:11:19
broni
May 19, 2013 12:13:49
refi:ez már több mint szánalmas, máskor meg kockás abroszban őrjöngenek az arabokért.....
May 19, 2013 12:13:49
RoSZA
May 19, 2013 12:15:09
SODI, SZÓLJÁL A KAJSZAORRÚNAK, HOGY NE BUHERÁLJA A FÓRUMODON A PONTOS IDŐT !!! WÁGENZI????!?!?
May 19, 2013 12:15:09
sodika
May 19, 2013 12:18:22
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Végre abbahagyják az arab cigók faszának szopását?</div>
<b>Azok ott nem arabok, hanem arab lumpenek.
Nem az a lényeg, hogy arabok, hanem az, hogy lumpenek.</b>
Nem az a lényeg, hogy arabok, hanem az, hogy lumpenek.</b>
May 19, 2013 12:18:22
broni
May 19, 2013 12:21:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Végre abbahagyják az arab cigók faszának szopását?</div>
Nem az a lényeg, hogy arabok, hanem az, hogy lumpenek.</b></div>
az a lényeg, hogy a jobbgyíkok egy csira kis párt, akik össze-vissza nyalnak mindenkinek, csak lehesesen zsidózni...gulágra velük!!!!
az a lényeg, hogy a jobbgyíkok egy csira kis párt, akik össze-vissza nyalnak mindenkinek, csak lehesesen zsidózni...gulágra velük!!!!
May 19, 2013 12:21:39
angolna
May 19, 2013 12:23:41
Sodi, a zsidókkal mi a bajod, csak nem pont az, ha nem elég lumpenek, mert akkor elkezdik uralni a világot?
May 19, 2013 12:23:41
Karalábé Hadnagy
May 19, 2013 12:26:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Végre abbahagyják az arab cigók faszának szopását?</div>
Azt akarod mondani, hogy nem a származás a fontos, hanem az ember, te szélsőliberális mocsok? Akkor a zsidóknál és a cigányoknál miért a származást nézed? Ja, hogy náci vagy és ragaszkodsz kettős mércéhez!
Azt akarod mondani, hogy nem a származás a fontos, hanem az ember, te szélsőliberális mocsok? Akkor a zsidóknál és a cigányoknál miért a származást nézed? Ja, hogy náci vagy és ragaszkodsz kettős mércéhez!
May 19, 2013 12:26:20
Bela
May 19, 2013 12:26:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Végre abbahagyják az arab cigók faszának szopását?</div><b>Azok ott nem arabok, hanem arab lumpenek.Nem az a lényeg, hogy arabok, hanem az, hogy lumpenek.</b></div>
Nalad sem az a lenyeg, hogy zsido vagy, hanem az, hogy lumpenproli vagy.
Nalad sem az a lenyeg, hogy zsido vagy, hanem az, hogy lumpenproli vagy.
May 19, 2013 12:26:39
sodilegnagyobbrajongoja
May 19, 2013 12:28:40
<div class="quote"><div class="author">Bela</div>Nalad sem az a lenyeg, hogy zsido vagy, hanem az, hogy lumpenproli vagy.</div>
Na ugyanezt akartam én is írni.
Na ugyanezt akartam én is írni.
May 19, 2013 12:28:40
sodika
May 19, 2013 12:33:43
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Akkor a zsidóknál és a cigányoknál miért a származást nézed?</div>
De hisz én sose azt nézem. Előítéletesnek nem szabad lenni, de aki sztereotipizáltan viselkedik, arra utána már alkalmazható a sztereotípia.
De hisz én sose azt nézem. Előítéletesnek nem szabad lenni, de aki sztereotipizáltan viselkedik, arra utána már alkalmazható a sztereotípia.
May 19, 2013 12:33:43
broni
May 19, 2013 12:34:51
he-he, arra emlékeztek, amikor torrente eltöri a mór ujjjait???))))))))
May 19, 2013 12:34:51
sodika
May 19, 2013 12:36:14
Ott van például az a hitközségi elnök, aki hőesésben lakoltatott ki egy magyar anyát. Az ő esetében nyilván teljesen irreleváns az, hogy zsidó, egészen addig, amíg ezt meg nem tette, mert akkor már elmondható lett, hogy na, gonosz volt a zsidaja, ő sem kivétel.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ilyen nagyon egyszerű ez.
May 19, 2013 12:36:14
Karalábé Hadnagy
May 19, 2013 12:36:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Akkor a zsidóknál és a cigányoknál miért a származást nézed?</div>
De hisz én sose azt nézem. Előítéletesnek nem szabad lenni, de aki sztereotipizáltan viselkedik, arra utána már alkalmazható a sztereotípia.</div>
Ja, akkor biztos összekevertelek a masztipartis Sodival, bocs!
De hisz én sose azt nézem. Előítéletesnek nem szabad lenni, de aki sztereotipizáltan viselkedik, arra utána már alkalmazható a sztereotípia.</div>
Ja, akkor biztos összekevertelek a masztipartis Sodival, bocs!
May 19, 2013 12:36:18
Karalábé Hadnagy
May 19, 2013 12:38:08
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>akkor már elmondható lett, hogy na, gonosz volt a zsidaja, ő sem kivétel.
Ilyen nagyon egyszerű ez.</div>
Vagyis nálad a zsidó az alapból gonosz, de előfordul ritka kivétel.
Vagyis nálad a zsidó az alapból gonosz, de előfordul ritka kivétel.
May 19, 2013 12:38:08
Géntolvaj református
May 19, 2013 12:38:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ott van például az a hitközségi elnök, aki hőesésben lakoltatott ki egy magyar anyát. Az ő esetében nyilván teljesen irreleváns az, hogy zsidó, egészen addig, amíg ezt meg nem tette, mert akkor már elmondható lett, hogy na, gonosz volt a zsidaja, ő sem kivétel.
Ezt nem értem. Szerinted a zsidókra jellemző, hogy szeretnek embereket kilakoltatni? Erről hol olvastál? egy kuruc-kommentben?
Ezt nem értem. Szerinted a zsidókra jellemző, hogy szeretnek embereket kilakoltatni? Erről hol olvastál? egy kuruc-kommentben?
May 19, 2013 12:38:52
broni
May 19, 2013 12:40:23
Ott van például az a hitközségi elnök, aki hőesésben lakoltatott ki egy magyar anyát
)))))))))))
szerintem ez vicces)))ikszdé)))))
)))))))))))
szerintem ez vicces)))ikszdé)))))
May 19, 2013 12:40:23
Sam
May 19, 2013 12:42:30
Gyerünk Sodi, halljunk gyorsan valami kifogást arra, hogy miért ülsz a gép előtt, miért nem mész ki a szabadba egy könyvvel meg némi üdítővel és kapcsolódsz ki pár órára? Könyvek vannak a közeledben víz a csapból is folyik, szóval ne gyere itt a 15 forintoddal.
Megcsípnek a méhek?
Leégsz a napon?
Nyugger/proli szokás?
Megcsípnek a méhek?
Leégsz a napon?
Nyugger/proli szokás?
May 19, 2013 12:42:30
El Snesí
May 19, 2013 12:43:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ott van például az a hitközségi elnök, aki hőesésben lakoltatott ki egy magyar anyát. Az ő esetében nyilván teljesen irreleváns az, hogy zsidó, egészen addig, amíg ezt meg nem tette, mert akkor már elmondható lett, hogy na, gonosz volt a zsidaja, ő sem kivétel.
Vagyis ha egy zsidó rendesen viselkedik, akkor el kell hallgatni a származását, de ha valami rosszat tesz, akkor lehet kiabálni, hogy na tessék, mi megmondtuk, ezek ilyenek.
Vagyis ha egy zsidó rendesen viselkedik, akkor el kell hallgatni a származását, de ha valami rosszat tesz, akkor lehet kiabálni, hogy na tessék, mi megmondtuk, ezek ilyenek.
May 19, 2013 12:43:58
Géntolvaj református
May 19, 2013 12:44:21
Sodi, egyébként ne játszd meg, hogy szociálisan érzékeny vagy! Ez a szerep nem áll jól neked. Nem ismerek olyan embert, aki nálad szociálisan érzéketlenebb lenne. Téged nem zavar, ha másokat kilakoltatnak, csak azért hivatkozol ilyen esetekre, hogy többet zsidózhass.
May 19, 2013 12:44:21
jiddise máme
May 19, 2013 12:45:01
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>lakoltatott ki egy magyar anyát</div>
Az édeskevés, hogy egy magyar anya, tessen szíves rendesen fiztni a fizetnivalókat.
Valamint téged ismerve, ha történetesen nem egy magyar, hanem egy cigány anya lett volna kirakva, mert nem fizet, akkor ott poénkodtál volna, hogy nfe jól megkapta a lumpenje.
Télleg, a törpekorce mikor költözik?
Az édeskevés, hogy egy magyar anya, tessen szíves rendesen fiztni a fizetnivalókat.
Valamint téged ismerve, ha történetesen nem egy magyar, hanem egy cigány anya lett volna kirakva, mert nem fizet, akkor ott poénkodtál volna, hogy nfe jól megkapta a lumpenje.
Télleg, a törpekorce mikor költözik?
May 19, 2013 12:45:01
Lauder Botond
May 19, 2013 12:45:04
<div class="quote"><div class="author">broni </div>Ott van például az a hitközségi elnök, aki hőesésben lakoltatott ki egy magyar anyát
)))))))))))
szerintem ez vicces)))ikszdé)))))</div>
Dicsoseg a Hosnek!!!!
)))))))))))
szerintem ez vicces)))ikszdé)))))</div>
Dicsoseg a Hosnek!!!!
May 19, 2013 12:45:04
broni
May 19, 2013 12:47:39
Dicsoseg a Hosnek!!!!
több gojt az utcára!!!!!!
több gojt az utcára!!!!!!
May 19, 2013 12:47:39
El Snesí
May 19, 2013 12:56:31
Bezzeg amikor a "magyar anya" helyett a Sirály zsidó tulajdonosait lakoltatták ki, mert nem fizettek bérleti díjat, akkor tapsikoltál örömödben. Teljesen irreleváns neked a származás, mi?
Bezzeg amikor a "magyar anya" helyett a Sirály zsidó tulajdonosait lakoltatták ki, mert nem fizettek bérleti díjat, akkor tapsikoltál örömödben. Teljesen irreleváns neked a származás, mi?
May 19, 2013 12:56:31
Kun Béla
May 19, 2013 12:57:44
<div class="quote"><div class="author">broni </div>Dicsoseg a Hosnek!!!!
több gojt az utcára!!!!!!</div>
szabadság, broni elvtárs! lecsapunk a kapitalista burzsoáziára! nincsen nekünk semmi bajunk, kevesebben is többen vagyunk!
szabadság, broni elvtárs! lecsapunk a kapitalista burzsoáziára! nincsen nekünk semmi bajunk, kevesebben is többen vagyunk!
May 19, 2013 12:57:44
sodika
May 19, 2013 12:59:47
Természetesen ha valakit olyan veszély fenyeget, amin én már rég túl vagyok, akkor hisztis picsaságnak tartom az elkeseredését, mert lám: az én életemnek se lett vége.
Ilyenkor felhozom példaként, mi történt velem, és bárki, akinek kisebb a kára az én odaveszett 14 milliós lakásomnál, valamint 6 év folyamatos tanulás után a finisben finanszírozás miatt megakadt tanulmányaimnál, illetve a több milliós tartozásomnál, az ne legyen már látványosan ideges, és ne játssza el a világdrámát, hanem vegyen példát rólam, akinek sokkal rosszabb a helyzete nála, és mégis derűs vagyok.
Ez persze nem érvényes azokra, akiknek kilakoltatás után is 10 millió körüli uzsoratartozásuk marad, mert neki tényleg rosszabb a helyzetük az enyémnél is.
Ilyenkor felhozom példaként, mi történt velem, és bárki, akinek kisebb a kára az én odaveszett 14 milliós lakásomnál, valamint 6 év folyamatos tanulás után a finisben finanszírozás miatt megakadt tanulmányaimnál, illetve a több milliós tartozásomnál, az ne legyen már látványosan ideges, és ne játssza el a világdrámát, hanem vegyen példát rólam, akinek sokkal rosszabb a helyzete nála, és mégis derűs vagyok.
Ez persze nem érvényes azokra, akiknek kilakoltatás után is 10 millió körüli uzsoratartozásuk marad, mert neki tényleg rosszabb a helyzetük az enyémnél is.
May 19, 2013 12:59:47
sodika
May 19, 2013 13:01:47
És akkor a lenyúlt nagyanyai örökségemről, és a két büntetőügyemről még nem is beszéltem.
May 19, 2013 13:01:47
jiddise máme
May 19, 2013 13:03:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Természetesen ha valakit olyan veszély fenyeget, amin én már rég túl vagyok, akkor hisztis picsaságnak tartom az elkeseredését, mert lám: az én életemnek se lett vége.</div>
Ejnye mucuska, neked volt hova menned, anyád eltart, a tanulmányaidat pedig csak azért nem fejezted be, mert lusta voltál felemelni a segged és elmenni dolgozni, hogy megkeresd a tandíjra valót. Úgyhogy ne példálózz saját magaddal, mert olyan visszás.
Ejnye mucuska, neked volt hova menned, anyád eltart, a tanulmányaidat pedig csak azért nem fejezted be, mert lusta voltál felemelni a segged és elmenni dolgozni, hogy megkeresd a tandíjra valót. Úgyhogy ne példálózz saját magaddal, mert olyan visszás.
May 19, 2013 13:03:25
tigriss
May 19, 2013 13:03:36
dehát a lakásodat te herdáltad el, az egyetemről meg egyszerűen kibuktál.
ilyen nagyon egyszerű az egész.
noormális ember nem tudná elviselni ahogy te élsz. az állandó könyörgést az ételért, a megaláztatásokat két falatért, a folytonos csicskáztatást...
ilyen nagyon egyszerű az egész.
noormális ember nem tudná elviselni ahogy te élsz. az állandó könyörgést az ételért, a megaláztatásokat két falatért, a folytonos csicskáztatást...
May 19, 2013 13:03:36
tigriss
May 19, 2013 13:04:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És akkor a lenyúlt nagyanyai örökségemről, és a két büntetőügyemről még nem is beszéltem.</div>
nem nyúlta le azt senki, odaadtad egy zsidó múzeum megalapítására.
nem nyúlta le azt senki, odaadtad egy zsidó múzeum megalapítására.
May 19, 2013 13:04:05
jiddise máme
May 19, 2013 13:04:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>És akkor a lenyúlt nagyanyai örökségemről, és a két büntetőügyemről még nem is beszéltem.</div>
Erre mondta egy volt osztálytársam, hogy aki hülye, haljon meg. Rád ez fokozottan igaz.
Erre mondta egy volt osztálytársam, hogy aki hülye, haljon meg. Rád ez fokozottan igaz.
May 19, 2013 13:04:20
broni
May 19, 2013 13:05:17
<div class="quote"><div class="author">Kun Béla</div><div class="quote"><div class="author">broni </div>Dicsoseg a Hosnek!!!!
szabadság, broni elvtárs! lecsapunk a kapitalista burzsoáziára! nincsen nekünk semmi bajunk, kevesebben is többen vagyunk!</div>
büszke vagyok rá, hogy nem vagyok magyar!!!!!!!!!
szabadság, broni elvtárs! lecsapunk a kapitalista burzsoáziára! nincsen nekünk semmi bajunk, kevesebben is többen vagyunk!</div>
büszke vagyok rá, hogy nem vagyok magyar!!!!!!!!!
May 19, 2013 13:05:17
jiddise máme
May 19, 2013 13:05:49
<div class="quote"><div class="author">tigriss</div>noormális ember nem tudná elviselni ahogy te élsz. az állandó könyörgést az ételért, a megaláztatásokat két falatért, a folytonos csicskáztatást...</div>
Mink derülten zsidó szürkeegerek vogymuk, honnan is tudhatnánk, milyen az igazi öröm, amikor egy maxi KFC menüre befizet valaki.
Mink derülten zsidó szürkeegerek vogymuk, honnan is tudhatnánk, milyen az igazi öröm, amikor egy maxi KFC menüre befizet valaki.
May 19, 2013 13:05:49
80 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Felnőttként döntött úgy hogy az unaloműzésnek nincs jobb módja mint sittes cigányokkal mulatni a putriban.