Géntolvaj református
Oct 07, 2012 11:17:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Összeomlás után végre magukhoz tudják ragadni a hatalmat a nemzeti erők, és akkor jaj a bankároknak.</div>
Az addig oké, de konkrétan te mit fogsz enni?
Az addig oké, de konkrétan te mit fogsz enni?
Oct 07, 2012 11:17:39
Echelon néni
Oct 07, 2012 11:18:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Nem voltam egy napot, mifaaaan Titánnal? Valaki lécci mondja már el. Köszönöm előre is.</div>
Bajban van, de a részletek nem publikusak.</div>
Értem, de nyugtass meg, hogy nem egy titkos CIA (KGB, Moszad, MI6...etc) börtönben kínozza a háttérhatalom valamelyik sátánista pribékje?
Bajban van, de a részletek nem publikusak.</div>
Értem, de nyugtass meg, hogy nem egy titkos CIA (KGB, Moszad, MI6...etc) börtönben kínozza a háttérhatalom valamelyik sátánista pribékje?
Oct 07, 2012 11:18:46
sodika
Oct 07, 2012 11:19:20
<div class="quote"><div class="author">SF</div>Vagy még előtte börtönbe kerül, mert az RGL-féle társaság belerángatja valamibe. Sodika ha velük van "tényfeltárni", fel sem fogja mit tesz, és annak milyen következményei lehetnek...</div>
Ez hülyeség.
Mégis mibe rángatnának bele?
Nekem nagyon magas szintű a jogérzékem, senki semmibe nem tud engem belerángatni.
Ez hülyeség.
Nekem nagyon magas szintű a jogérzékem, senki semmibe nem tud engem belerángatni.
Oct 07, 2012 11:19:20
snecigeci
Oct 07, 2012 11:20:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nekem nagyon magas szintű a jogérzékem, senki semmibe nem tud engem belerángatni.</div>
Valóban, vádlott (2x)?
Valóban, vádlott (2x)?
Oct 07, 2012 11:20:28
sodika
Oct 07, 2012 11:20:43
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Értem, de nyugtass meg, hogy nem egy titkos CIA (KGB, Moszad, MI6...etc) börtönben kínozza a háttérhatalom valamelyik sátánista pribékje?</div>
Pont azért nem írok részleteket, mert keresik. Miután RGL nagymamájára rátörték az ajtót, ő a saját nagymamájától sietősen elment, nehogy a sorsára jusson.
Pont azért nem írok részleteket, mert keresik. Miután RGL nagymamájára rátörték az ajtót, ő a saját nagymamájától sietősen elment, nehogy a sorsára jusson.
Oct 07, 2012 11:20:43
grafikus007
Oct 07, 2012 11:20:53
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SF</div>Vagy még előtte börtönbe kerül, mert az RGL-féle társaság belerángatja valamibe. Sodika ha velük van "tényfeltárni", fel sem fogja mit tesz, és annak milyen következményei lehetnek...</div>
Ez hülyeség.
Nekem nagyon magas szintű a jogérzékem, senki semmibe nem tud engem belerángatni.</div>
Sas tanár úr tudna mesélni erről
Ez hülyeség.
Nekem nagyon magas szintű a jogérzékem, senki semmibe nem tud engem belerángatni.</div>
Sas tanár úr tudna mesélni erről
Oct 07, 2012 11:20:53
Hitvány Patkány
Oct 07, 2012 11:21:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SF</div>Vagy még előtte börtönbe kerül, mert az RGL-féle társaság belerángatja valamibe. Sodika ha velük van "tényfeltárni", fel sem fogja mit tesz, és annak milyen következményei lehetnek...</div>
Ez hülyeség.
Mondod ezt a géntolvajozás és a rendőrlista után, hülyegyerek?
Ez hülyeség.
Mondod ezt a géntolvajozás és a rendőrlista után, hülyegyerek?
Oct 07, 2012 11:21:20
Echelon néni
Oct 07, 2012 11:21:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi, ha 2016-ban összeomlik a gazdaság, akkor hogyan akarsz megélni?</div>
Összeomlás után végre magukhoz tudják ragadni a hatalmat a nemzeti erők, és akkor jaj a bankároknak.</div>
A bankárok valami védett helyen fognak röhögni azon, ahogy az emberek egymást gyilkolják a kajáért.
A nemzeti erők összefogása pedig egészen pontosan olyan lesz, mint amikor a jófej Szálasi emberei örjöngtek Budapesten.
A nemzetinek hazudott erők összefogása általában öldökléshez vezet, ahogy a söpredék hatalmat kap elkezdődik a káosz.
Összeomlás után végre magukhoz tudják ragadni a hatalmat a nemzeti erők, és akkor jaj a bankároknak.</div>
A bankárok valami védett helyen fognak röhögni azon, ahogy az emberek egymást gyilkolják a kajáért.
A nemzeti erők összefogása pedig egészen pontosan olyan lesz, mint amikor a jófej Szálasi emberei örjöngtek Budapesten.
A nemzetinek hazudott erők összefogása általában öldökléshez vezet, ahogy a söpredék hatalmat kap elkezdődik a káosz.
Oct 07, 2012 11:21:25
sodika
Oct 07, 2012 11:22:14
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Valóban, vádlott (2x)?</div>
Mindkettő 2009-es ügy. És első érdemi bírósági tárgyalás szerint mindkét ügyben 2013-ban lesz.
És ezek az ügyek ilyen blogozós, fórumozós csúfolódásokról szólnak, amiket nagyobb részt ráadásul nem is én tettem.
Mindkettő 2009-es ügy. És első érdemi bírósági tárgyalás szerint mindkét ügyben 2013-ban lesz.
És ezek az ügyek ilyen blogozós, fórumozós csúfolódásokról szólnak, amiket nagyobb részt ráadásul nem is én tettem.
Oct 07, 2012 11:22:14
informátor
Oct 07, 2012 11:22:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Értem, de nyugtass meg, hogy nem egy titkos CIA (KGB, Moszad, MI6...etc) börtönben kínozza a háttérhatalom valamelyik sátánista pribékje?</div>
Pont azért nem írok részleteket, mert keresik. Miután RGL nagymamájára rátörték az ajtót, ő a saját nagymamájától sietősen elment, nehogy a sorsára jusson.</div>
Lehet, hogy nálad héderezik. mi lenne ha kapna egy fülest a rendőrség arról, hogy titán feltehetőleg a kolosy téren tartózkodik és te bújtatod?
Pont azért nem írok részleteket, mert keresik. Miután RGL nagymamájára rátörték az ajtót, ő a saját nagymamájától sietősen elment, nehogy a sorsára jusson.</div>
Lehet, hogy nálad héderezik. mi lenne ha kapna egy fülest a rendőrség arról, hogy titán feltehetőleg a kolosy téren tartózkodik és te bújtatod?
Oct 07, 2012 11:22:55
Echelon néni
Oct 07, 2012 11:23:27
Ez hülyeség.
Az a helyzet Endi, hogy hamarosan lesz egy meglepetésem neked meg a fejlett jogérzékednek.
Ez hülyeség.
Az a helyzet Endi, hogy hamarosan lesz egy meglepetésem neked meg a fejlett jogérzékednek.
Oct 07, 2012 11:23:27
banshee
Oct 07, 2012 11:23:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Ez hülyeség.
És átverni se tudnak...
Ez hülyeség.
És átverni se tudnak...
Oct 07, 2012 11:23:42
sodika
Oct 07, 2012 11:24:35
Mi 2008-ban már számítottunk az összeomlásra. A nemzeti erők már ugrásra készen álltak, hogy ha bekövetkezik, mozdulhassanak.
Erről Toroczkai is beszélt.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=GKHagYuyXZ8" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GKHagYuyXZ8</a>
Csak sajnos a bankárok féltették a seggüket, ezért megmentették az országot, így a hatalomátvétel egyelőre elmaradt, és a valódi összeomlásig nincs is rá esély.
Erről Toroczkai is beszélt.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=GKHagYuyXZ8" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=GKHagYuyXZ8</a>
Csak sajnos a bankárok féltették a seggüket, ezért megmentették az országot, így a hatalomátvétel egyelőre elmaradt, és a valódi összeomlásig nincs is rá esély.
snecigeci
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindkettő 2009-es ügy. És első érdemi bírósági tárgyalás szerint mindkét ügyben 2013-ban lesz.
És ezek az ügyek ilyen blogozós, fórumozós csúfolódásokról szólnak, amiket nagyobb részt ráadásul nem is én tettem.</div>
Teljesen irreleváns, hogy mikori ügy, meg mikor lesz ítélet, te fasz.
Az elsőbe Hermán rángatottt bele, a másikba Kaufmann. Mert hülye vagy. Könnyen lehet, hogy leültetnek a picsába miatta. Ennyit a magas szintű jogérzékedről.
És ezek az ügyek ilyen blogozós, fórumozós csúfolódásokról szólnak, amiket nagyobb részt ráadásul nem is én tettem.</div>
Teljesen irreleváns, hogy mikori ügy, meg mikor lesz ítélet, te fasz.
Az elsőbe Hermán rángatottt bele, a másikba Kaufmann. Mert hülye vagy. Könnyen lehet, hogy leültetnek a picsába miatta. Ennyit a magas szintű jogérzékedről.
tigris
Oct 07, 2012 11:24:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div>várjál már, akkor most azt állítod, hgoy SF miatt került kórházba</div>
Nem.
Azt állítom, hogy ez a kezelhetetlen, dacos, engedetlen, és lentről felkiabálós gyerek ő volt. Ezzel szemben engem Füzitőn mindenki szeretett, szó szerint soha senkinek nem volt velem semmi baja.</div>
kivéve azoknak a családoknak, akiknek a kölykeivel dokktrosdit játszottál, akik szétverték és feltúrták a buzibunkit
Nem.
Azt állítom, hogy ez a kezelhetetlen, dacos, engedetlen, és lentről felkiabálós gyerek ő volt. Ezzel szemben engem Füzitőn mindenki szeretett, szó szerint soha senkinek nem volt velem semmi baja.</div>
kivéve azoknak a családoknak, akiknek a kölykeivel dokktrosdit játszottál, akik szétverték és feltúrták a buzibunkit
Oct 07, 2012 11:24:55
banshee
Oct 07, 2012 11:25:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>engem Füzitőn mindenki szeretett, szó szerint soha senkinek nem volt velem semmi baja.</div>
Ez abszolút hihető.
Pesten mindenki utált.
Szomódon mindenki utált.
Ezzel szemben Füzitőnek volt egy olyan kisugárzása hogy ott megjavultál és mindenki szeretett.
Ez abszolút hihető.
Pesten mindenki utált.
Szomódon mindenki utált.
Ezzel szemben Füzitőnek volt egy olyan kisugárzása hogy ott megjavultál és mindenki szeretett.
Oct 07, 2012 11:25:51
sodika
Oct 07, 2012 11:26:18
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Az elsőbe Hermán rángatottt bele, a másikba Kaufmann.</div>
Becsületsértés híreszteléssel, adatokkal való visszaélés közérdekből nyilvános adatokkal, rágalmazás linkeléssel.
Csupa jogi nonszensz az összes ügy.
Úgy mellékesen.
Becsületsértés híreszteléssel, adatokkal való visszaélés közérdekből nyilvános adatokkal, rágalmazás linkeléssel.
Úgy mellékesen.
Oct 07, 2012 11:26:18
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2012 11:26:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mi 2008-ban már számítottunk az összeomlásra. A nemzeti erők már ugrásra készen álltak, hogy ha bekövetkezik.</div>
Erről ennyit.
Erről ennyit.
Oct 07, 2012 11:26:43
sodika
Oct 07, 2012 11:27:08
Szomódon engem nem utált senki. Az utóbbi időben lett rólam rossz véleményük, hogy lement az apu.
Oct 07, 2012 11:27:08
Echelon néni
Oct 07, 2012 11:27:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>Értem, de nyugtass meg, hogy nem egy titkos CIA (KGB, Moszad, MI6...etc) börtönben kínozza a háttérhatalom valamelyik sátánista pribékje?</div>
Látod. Megmondtuk már számtalanszor, hogy ez lesz a vége. A retardáltak sorsa ez.
Titán a vigyorgóban végzi, Rácz a sitten és te is ha nem változol meg sürgősen.
Itt az ideje megszakítanod minden kapcsolatot RGL-el, Fórizzsal és a többi beteg emberrel.
Inkább legyél tényleg egy önjelölt nemzeti kjónikás, mint bolondok támasza.
Látod. Megmondtuk már számtalanszor, hogy ez lesz a vége. A retardáltak sorsa ez.
Itt az ideje megszakítanod minden kapcsolatot RGL-el, Fórizzsal és a többi beteg emberrel.
Oct 07, 2012 11:27:40
Echelon néni
Oct 07, 2012 11:27:46
Oct 07, 2012 11:27:46
snecigeci
Oct 07, 2012 11:27:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Becsületsértés híreszteléssel, adatokkal való visszaélés közérdekből nyilvános adatokkal, rágalmazás linkeléssel.
Úgy mellékesen.</div>
Te pedig juszt sem vagy vádlott, jogász úr.
Úgy mellékesen.</div>
Te pedig juszt sem vagy vádlott, jogász úr.
Oct 07, 2012 11:27:58
grafikus007
Oct 07, 2012 11:28:55
sodi, akkor visszatérve az eredeti kérdésre: mit fogsz csinálni egy összeomláskor? Miből fogsz megélni? Ha most problémáid vannak, mi lesz akkor?
Oct 07, 2012 11:28:55
banshee
Oct 07, 2012 11:28:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mi 2008-ban már számítottunk az összeomlásra. A nemzeti erők már ugrásra készen álltak, hogy ha bekövetkezik, mozdulhassanak.</div>
És mit csináltak volna ha sikerül? A zsidól, a cigányok, a bankárok és a rendőrök Dunába lövése után elkezdték volna az árulókeresgélést és egymás kiirtását?
És mit csináltak volna ha sikerül? A zsidól, a cigányok, a bankárok és a rendőrök Dunába lövése után elkezdték volna az árulókeresgélést és egymás kiirtását?
Oct 07, 2012 11:28:58
tigris
Oct 07, 2012 11:29:01
Ez hülyeség.
igen, a koppány csoport is milyen jól járt a jogászkodásokddal, titán is, rgl is. téged meg két ügyben is el fognak ítélni.
zseni vagy, ez kétségtelen
Ez hülyeség.
igen, a koppány csoport is milyen jól járt a jogászkodásokddal, titán is, rgl is. téged meg két ügyben is el fognak ítélni.
zseni vagy, ez kétségtelen
Oct 07, 2012 11:29:01
Peter
Oct 07, 2012 11:29:20
Ez csak test, hogy mukodik-e az avatar.
Oct 07, 2012 11:29:20
banshee
Oct 07, 2012 11:29:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szomódon engem nem utált senki. Az utóbbi időben lett rólam rossz véleményük, hogy lement az apu.</div>
Bunki, masztipartik kissrácokkal, az ott mindenkinek tetszett.
Bunki, masztipartik kissrácokkal, az ott mindenkinek tetszett.
Oct 07, 2012 11:29:47
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2012 11:29:54
Az különben a szokásosnál is megdöbbentőbb, hogy mivel csóró és reménytelenül eladósodott vagy, ezért az ország, sőt a világ összeomlásában reménykedsz, hogy akkor mindenkinek legyen olyan rossz, mint neked.
Oct 07, 2012 11:29:54
Törött Láb
Oct 07, 2012 11:30:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi, ha 2016-ban összeomlik a gazdaság, akkor hogyan akarsz megélni?</div>
Sneci, ha összeomlik az állam, megszûnik a közbiztonság, és te egy furgon sötét gyomrában fogsz rikoltozni.
Sneci, ha összeomlik az állam, megszûnik a közbiztonság, és te egy furgon sötét gyomrában fogsz rikoltozni.
Oct 07, 2012 11:30:07
snecigeci
Oct 07, 2012 11:30:28
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi, akkor visszatérve az eredeti kérdésre: mit fogsz csinálni egy összeomláskor? Miből fogsz megélni? Ha most problémáid vannak, mi lesz akkor?</div>
Az összeomlás után tönkrement pátyi kisvállalkozó google fiókját fogja kezelni, Hahó!
Az összeomlás után tönkrement pátyi kisvállalkozó google fiókját fogja kezelni, Hahó!
Oct 07, 2012 11:30:28
informátor
Oct 07, 2012 11:31:06
Sodika nálad van Titán? Tud már erről a rendőrség?
Oct 07, 2012 11:31:06
snecigeci
Oct 07, 2012 11:31:19
Péter, ezt állítsd be:
<a href="http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/553662_4384541499550_816727719_n.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/553662_4384541499550_816727719_n.jpg</a>
xD
<a href="http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/553662_4384541499550_816727719_n.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/s720x720/553662_4384541499550_816727719_n.jpg</a>
xD
Oct 07, 2012 11:31:19
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2012 11:31:44
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>sodi, akkor visszatérve az eredeti kérdésre: mit fogsz csinálni egy összeomláskor? Miből fogsz megélni? Ha most problémáid vannak, mi lesz akkor?</div>
Egy gazdasági összeomláskor pl, tutira bezár a Pénzmentő Kft. Hova költözöl?
Egy gazdasági összeomláskor pl, tutira bezár a Pénzmentő Kft. Hova költözöl?
Oct 07, 2012 11:31:44
Törött Láb
Oct 07, 2012 11:32:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Az elsőbe Hermán rángatottt bele, a másikba Kaufmann.</div>
Úgy mellékesen.</div>
Na és sikerült már visszadobnod ezeket a nonszensz ügyeket, sztárügyvéd úr?
Úgy mellékesen.</div>
Na és sikerült már visszadobnod ezeket a nonszensz ügyeket, sztárügyvéd úr?
Oct 07, 2012 11:32:06
snecigeci
Oct 07, 2012 11:33:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Szomódon engem nem utált senki. Az utóbbi időben lett rólam rossz véleményük, hogy lement az apu.</div>
Megtudták, hogy felé sem nézel a nyomorgó öregednek?
Megtudták, hogy felé sem nézel a nyomorgó öregednek?
Oct 07, 2012 11:33:24
Káoszkapitány
Oct 07, 2012 11:34:23
Sodi, kérdezd meg apádat, milyen volt 45 után a gazdasági összeomlás, nem biztos, hogy erre vágysz. Az embereket egy öltözet ruháért ölték meg a vetkőztetők, de majd apád mesél erről is, neki el fogod hinni.
Oct 07, 2012 11:34:23
informátor
Oct 07, 2012 11:34:40
ne aggódj endre, hamarosan lesz 3 újabb ügyed. kiteljesedhetsz.
Oct 07, 2012 11:34:40
sodika
Oct 07, 2012 11:35:15
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>Sodika nálad van Titán? Tud már erről a rendőrség?</div>
:D
Ja, a kutya mellé kötöttem a láncra.
Annyit elárulok, hogy szerdán, de legkésőbb csütörtökön nyilvános lesz néhány dolog. Addig azt sem árulom el, mi a baj most.
:D
Ja, a kutya mellé kötöttem a láncra.
Annyit elárulok, hogy szerdán, de legkésőbb csütörtökön nyilvános lesz néhány dolog. Addig azt sem árulom el, mi a baj most.
Oct 07, 2012 11:35:15
tigris
Oct 07, 2012 11:36:16
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>ne aggódj endre, hamarosan lesz 3 újabb ügyed. kiteljesedhetsz.</div>
majd lamináltat azokhoz is csillámpónit, és meg is van oldva.
majd lamináltat azokhoz is csillámpónit, és meg is van oldva.
Oct 07, 2012 11:36:16
Echelon néni
Oct 07, 2012 11:36:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Az elsőbe Hermán rángatottt bele, a másikba Kaufmann.</div>
Úgy mellékesen.</div>
Annak köszönhetően, hogy igen sokat tartózkodsz gyakorló elmebetegek társaságában, már igen messze kerültél attól, hogy képes legyél bármit racionálisan megítélni.
Egyébként is problémáid voltak ezzel, de a hibbantak ligája csak rontott a helyzeten.
A hamis, önszuggeráló alapvetések mantrázása helyett, próbáld meg végre kicsit úgy nézni a világot, ahogy más, szubkultúrádon kívüli ember.
Te bele vagy buzulva egy alternatív valóságba, ahol hazafiak harcolnak az elnyomókkal, ahol bolondok rakétasilókat keresnek a város közepén, ahol sértett cigánygyerekek szabadságharcosnak számítanak.
A valóság pedig ott pörög melletted és bármennyire is nem veszel tudomást róla, hatással lesz rád. El fogsz bukni mindent, mert homokba dugtad a fejed.
Ébredj fel és tedd rendbe az életed.
*falra hányt borsó rovat*
Úgy mellékesen.</div>
Annak köszönhetően, hogy igen sokat tartózkodsz gyakorló elmebetegek társaságában, már igen messze kerültél attól, hogy képes legyél bármit racionálisan megítélni.
Egyébként is problémáid voltak ezzel, de a hibbantak ligája csak rontott a helyzeten.
A hamis, önszuggeráló alapvetések mantrázása helyett, próbáld meg végre kicsit úgy nézni a világot, ahogy más, szubkultúrádon kívüli ember.
Te bele vagy buzulva egy alternatív valóságba, ahol hazafiak harcolnak az elnyomókkal, ahol bolondok rakétasilókat keresnek a város közepén, ahol sértett cigánygyerekek szabadságharcosnak számítanak.
A valóság pedig ott pörög melletted és bármennyire is nem veszel tudomást róla, hatással lesz rád. El fogsz bukni mindent, mert homokba dugtad a fejed.
*falra hányt borsó rovat*
Oct 07, 2012 11:36:17
Peter
Oct 07, 2012 11:36:34
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Péter, ezt állítsd be:
xD</div>
Koszi sencigeci, ezt akartam eredetileg, de nem talaltam.
xD</div>
Koszi sencigeci, ezt akartam eredetileg, de nem talaltam.
Oct 07, 2012 11:36:34
snecigeci
Oct 07, 2012 11:38:21
Sodika, én nem bírom ezt a bionytalanságot. Mi a baja titánnak? Megjött az elmeorvosi eredménye?
Oct 07, 2012 11:38:21
grafikus007
Oct 07, 2012 11:39:07
sodi, milyen érzés, hogy több személyes ismerősöd itt szopat a fórumon? Meglepődnél, ha anyád is megjelenne itt egy Gyurcsányos avatarral?
Oct 07, 2012 11:39:07
dr. Fórizs Eszter
Oct 07, 2012 11:40:22
Sodi, nekem elmondod mi van titánnal?
Oct 07, 2012 11:40:22
Peter
Oct 07, 2012 11:42:07
Vagy legyek inkabb girosztal?
Alpakka vagy girosztal, ez itt a kerdes.
Alpakka vagy girosztal, ez itt a kerdes.
Oct 07, 2012 11:42:07
Káoszkapitány
Oct 07, 2012 11:43:40
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>Vagy legyek inkabb girosztal?
Alpakka vagy girosztal, ez itt a kerdes.</div>
Az alpakka aranyosabb, de én az ormányos medvére szavaznék.
Az alpakka aranyosabb, de én az ormányos medvére szavaznék.
Oct 07, 2012 11:43:40
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2012 11:43:50
Alpakka.
Alpakka.
Oct 07, 2012 11:43:50
Brian
Oct 07, 2012 11:44:32
Lehetnél pénzes zsidó mecénás. Még nem késő, jön az összeomlás, a nemzeti erők átveszik a hatalmat, jobb lenne elkezdened helyezkedni, hahó!
Lehetnél pénzes zsidó mecénás. Még nem késő, jön az összeomlás, a nemzeti erők átveszik a hatalmat, jobb lenne elkezdened helyezkedni, hahó!
Oct 07, 2012 11:44:32
Echelon néni
Oct 07, 2012 11:44:56
Alpakka, csakis. Bár egyik sem kóser. ;-)
Alpakka, csakis. Bár egyik sem kóser. ;-)
Oct 07, 2012 11:44:56
Kéredzőbiztos
Oct 07, 2012 11:45:00
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Az elsőbe Hermán rángatottt bele, a másikba Kaufmann.</div>
Úgy mellékesen.</div>
*falra hányt borsó rovat*</div>
Minek próbálod folyamatosan jó útra téríteni?
Egyrészt semmi értelme, mert úgysem hallgat rád, másrészt mi pedig akkor szórakozunk jól amikor egymás után kapja a sorstól a jól megérdemelt pofonjait.
Úgy mellékesen.</div>
*falra hányt borsó rovat*</div>
Minek próbálod folyamatosan jó útra téríteni?
Egyrészt semmi értelme, mert úgysem hallgat rád, másrészt mi pedig akkor szórakozunk jól amikor egymás után kapja a sorstól a jól megérdemelt pofonjait.
Oct 07, 2012 11:45:00
Törött Láb
Oct 07, 2012 11:46:33
Sodi, te tényleg azt hiszed, hogy az elbaszott életedért a bankárok a felelôsek, te idióta? Ezt fogod majd mesélni a többi csövesnek a Blahán?
Oct 07, 2012 11:46:33
sodika
Oct 07, 2012 11:48:45
<div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Itt az ideje megszakítanod minden kapcsolatot RGL-el, Fórizzsal és a többi beteg emberrel.</div>
Még mindig nem értem, hogy a fenébe lehetne képes bárki belerángatni engem bármibe? Tegyük fel, kitalálnak valamit, ami bűncselekmény, és kérik hozzá a segítségemet. Én tudom arról, hogy bűncselekmény, ezért azt mondom nekik, hogy nem, ebből engem hagyjanak ki.
Ennyi történne. :D
Itt az ideje megszakítanod minden kapcsolatot RGL-el, Fórizzsal és a többi beteg emberrel.</div>
Még mindig nem értem, hogy a fenébe lehetne képes bárki belerángatni engem bármibe? Tegyük fel, kitalálnak valamit, ami bűncselekmény, és kérik hozzá a segítségemet. Én tudom arról, hogy bűncselekmény, ezért azt mondom nekik, hogy nem, ebből engem hagyjanak ki.
Ennyi történne. :D
Oct 07, 2012 11:48:45
Törött Láb
Oct 07, 2012 11:49:00
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>ne aggódj endre, hamarosan lesz 3 újabb ügyed. kiteljesedhetsz.</div>
majd lamináltat azokhoz is csillámpónit, és meg is van oldva.</div>
Amekkora forgalma lesz a jövôben, elkezdhetne laminálógépre skálázni.
<a href="http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=777964" rel="nofollow" target="_blank">http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=777964</a>
majd lamináltat azokhoz is csillámpónit, és meg is van oldva.</div>
Amekkora forgalma lesz a jövôben, elkezdhetne laminálógépre skálázni.
<a href="http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=777964" rel="nofollow" target="_blank">http://www.conrad.hu/conrad.php?name=Products&pid=777964</a>
Oct 07, 2012 11:49:00
?
Oct 07, 2012 11:49:19
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Jó nagy buli lehetett Fórizsnál ha a rendőrség is megjelent.</div>
Nem, ez még azelőtt történt, hogy megérkeztek volna Eszterhez. Előtte még meg akartak volna látogatni a 8. kerületben egy rokont, és így csaptak le rájuk, mondván: gyülekeznek.</div>
Máshoz is szoktak vendégek járni, de mégsem a rendőrségen kötnek ki.
Nem, ez még azelőtt történt, hogy megérkeztek volna Eszterhez. Előtte még meg akartak volna látogatni a 8. kerületben egy rokont, és így csaptak le rájuk, mondván: gyülekeznek.</div>
Máshoz is szoktak vendégek járni, de mégsem a rendőrségen kötnek ki.
Oct 07, 2012 11:49:19
Törött Láb
Oct 07, 2012 11:50:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Echelon néni</div>
Ennyi történne. :D</div>
Igen, a géntolvajozásnál is milyen karakánul visszaszóltál Kaufmannnak, hogy téged ebbôl hagyjon ki :D
Ennyi történne. :D</div>
Igen, a géntolvajozásnál is milyen karakánul visszaszóltál Kaufmannnak, hogy téged ebbôl hagyjon ki :D
Oct 07, 2012 11:50:14
?
Oct 07, 2012 11:50:24
"Én tudom arról, hogy bűncselekmény, ezért azt mondom nekik, hogy nem, ebből engem hagyjanak ki."
Pont az a baj ,hogy nem tudod illetve tudnád.Lásd a Kaufmann és hermán ügyeket.
Pont az a baj ,hogy nem tudod illetve tudnád.Lásd a Kaufmann és hermán ügyeket.
Oct 07, 2012 11:50:24
sodika
Oct 07, 2012 11:52:05
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>ne aggódj endre, hamarosan lesz 3 újabb ügyed. kiteljesedhetsz.</div>
Miről van szó?
Miről van szó?
Oct 07, 2012 11:52:05
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2012 11:54:20
<div class="quote"><div class="author">Törött Láb</div>Sodi, te tényleg azt hiszed, hogy az elbaszott életedért a bankárok a felelôsek, te idióta? Ezt fogod majd mesélni a többi csövesnek a Blahán?</div>
Ha egy ilyen okos és értelmes, keményen tanuló és dolgozó fess fiatalember sikertelen, annak csak a mocskos rendszer lehet az oka.
Ha egy ilyen okos és értelmes, keményen tanuló és dolgozó fess fiatalember sikertelen, annak csak a mocskos rendszer lehet az oka.
Oct 07, 2012 11:54:20
?
Oct 07, 2012 11:54:52
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>ne aggódj endre, hamarosan lesz 3 újabb ügyed. kiteljesedhetsz.</div>
Miről van szó?</div>
Erre majd térjünk vissza jövő héten.
Miről van szó?</div>
Erre majd térjünk vissza jövő héten.
Oct 07, 2012 11:54:52
sodika
Oct 07, 2012 12:06:54
<div class="quote"><div class="author">?</div>Erre majd térjünk vissza jövő héten.</div>
Na mesélj. Mit követtem el szerinted?
Na mesélj. Mit követtem el szerinted?
Oct 07, 2012 12:06:54
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2012 12:07:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Erre majd térjünk vissza jövő héten.</div>
Na mesélj. Mit követtem el szerinted?</div>
Türelem. Minden egy folyamat...
Türelem. Minden egy folyamat...
Oct 07, 2012 12:07:50
Géntolvaj református
Oct 07, 2012 12:10:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mit követtem el szerinted?</div>
Az életed legnagyobb bűne az elrecskázott élet. A poén az az egészben, hogy ez egyben a büntetésed is.
Az életed legnagyobb bűne az elrecskázott élet. A poén az az egészben, hogy ez egyben a büntetésed is.
Oct 07, 2012 12:10:56
Kéredzőbiztos
Oct 07, 2012 12:12:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Erre majd térjünk vissza jövő héten.</div>
Baszod, neked nem mindegy?
Úgyis kitalálod, hogy az ügy bagatell, a bíró hülye, csillámpóni meg majd mindentől megvéd.
Te még akkor is ezeket szajkóznád ha meztelenül találnának, gecitől csöpögő fasszal egy megerőszakolt lány teteme fölött, véres késsel a kezedben.
Baszod, neked nem mindegy?
Úgyis kitalálod, hogy az ügy bagatell, a bíró hülye, csillámpóni meg majd mindentől megvéd.
Te még akkor is ezeket szajkóznád ha meztelenül találnának, gecitől csöpögő fasszal egy megerőszakolt lány teteme fölött, véres késsel a kezedben.
Oct 07, 2012 12:12:32
sodileaks
Oct 07, 2012 12:14:23
Tegnap már kikotyogta ez az embersneci, hogy Jövő héten valószínűleg olaszországban fog pizzával pózolós képeket feltölteni. Szerintem az tippelt jól, aki azt mondta titánt csomagtartóban fogják kicsempészni olaszba, mielőtt a nácikurvák rá törnék az ajtót, és ehhez sneci is asszisztál majd. Mert ha egy rendőr megállítja őket, a kjónikás elindítja az élő köszfetyítyésht és akkor majd ezrek sietnek a megmentésükre, világméretű forradalmak törnek ki...
Oct 07, 2012 12:14:23
Csak egy olvasó
Oct 07, 2012 12:14:25
És mi lesz a bunkibankárokkal? Vagy Az más?
És mi lesz a bunkibankárokkal? Vagy Az más?
Oct 07, 2012 12:14:25
sodika
Oct 07, 2012 12:14:28
Na, nézzük csak...
- holokauszttagadás, amiért elmondom ugyanazt, amit a téma legismertebb hazai szakértői, Ungváry és Karsai?
- rágalmazás, amiért interjút készítek RGL-lel, amiben ő csúnyákat mond másokról?
- megint valami Kaufmann tanár úrra LINKELÉS miatt?
Vagy mégis mit álmodtál meg az okos fejeddel? :D
* ásít *
- holokauszttagadás, amiért elmondom ugyanazt, amit a téma legismertebb hazai szakértői, Ungváry és Karsai?
- rágalmazás, amiért interjút készítek RGL-lel, amiben ő csúnyákat mond másokról?
* ásít *
Oct 07, 2012 12:14:28
Törött Láb
Oct 07, 2012 12:15:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>ne aggódj endre, hamarosan lesz 3 újabb ügyed. kiteljesedhetsz.</div>
Miről van szó?</div>
Ha a Titán-ügy várhat, akkor ez is.
Ne sürgess, zsidó.
Miről van szó?</div>
Ha a Titán-ügy várhat, akkor ez is.
Ne sürgess, zsidó.
Oct 07, 2012 12:15:30
sodika
Oct 07, 2012 12:17:18
Egyébként én vagyok a hülye, hogy megint hagyom a baromságok miatt lecsapolni az energiáimat.
Ha egy napig fel sem nézek ide, felszabadult vagyok.
Ez egy addiktív drog, ami rombol.
De leszokok róla.
De leszokok róla.
Oct 07, 2012 12:17:18
informátor
Oct 07, 2012 12:17:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Na, nézzük csak...
* ásít *</div>
Egyik sem talált. Ne izgulj, a már elindult a folyamat. Nemsokára leveled érkezik. Több is.
* ásít *</div>
Egyik sem talált. Ne izgulj, a már elindult a folyamat. Nemsokára leveled érkezik. Több is.
Oct 07, 2012 12:17:48
székelyek
Oct 07, 2012 12:18:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként én vagyok a hülye, hogy megint hagyom a baromságok miatt lecsapolni az energiáimat.
De leszokok róla.</div>
A kényszeres recskázás is az. Kezdhetnél azzal.
De leszokok róla.</div>
A kényszeres recskázás is az. Kezdhetnél azzal.
Oct 07, 2012 12:18:16
Géntolvaj református
Oct 07, 2012 12:19:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként én vagyok a hülye, hogy megint hagyom a baromságok miatt lecsapolni az energiáimat.
De leszokok róla.</div>
Így van. Ez a fórum egy drog, és mi vagyunk a dealerek. És mivel évek óta nem fizetsz az anyagért, előbb-utóbb elmegyünk behajtani.
De leszokok róla.</div>
Így van. Ez a fórum egy drog, és mi vagyunk a dealerek. És mivel évek óta nem fizetsz az anyagért, előbb-utóbb elmegyünk behajtani.
Oct 07, 2012 12:19:38
Törött Láb
Oct 07, 2012 12:19:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként én vagyok a hülye, hogy megint hagyom a baromságok miatt lecsapolni az energiáimat.</div>
Úgy érted, nem mész többé kamerázni, és keresel egy állást? Wow.
Úgy érted, nem mész többé kamerázni, és keresel egy állást? Wow.
Oct 07, 2012 12:19:46
Cosa Nostra
Oct 07, 2012 12:20:44
Buongiorno, Dottore Cuchetto!
Oct 07, 2012 12:20:44
Talmud
Oct 07, 2012 12:21:36
De leszokok róla.</div>
"Azok élnek a legrosszabb szolgaságban, akik nem tudnak magukon uralkodni."
De leszokok róla.</div>
"Azok élnek a legrosszabb szolgaságban, akik nem tudnak magukon uralkodni."
Oct 07, 2012 12:21:36
sodika
Oct 07, 2012 12:21:55
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>Egyik sem talált. Ne izgulj, a már elindult a folyamat. Nemsokára leveled érkezik. Több is.</div>
Na, ha egyik se talált, akkor valami ritka nagy marhaságról lehet szó :)
Na, ha egyik se talált, akkor valami ritka nagy marhaságról lehet szó :)
Oct 07, 2012 12:21:55
Törött Láb
Oct 07, 2012 12:23:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>Egyik sem talált. Ne izgulj, a már elindult a folyamat. Nemsokára leveled érkezik. Több is.</div>
Na, ha egyik se talált, akkor valami ritka nagy marhaságról lehet szó :)</div>
Igen, arról. Küldenek neked a trollok néhány bírósági csillámpónit. Most pedig takarodj dolgozni. Mennyi az eheti egyenleged az Excelben?
Na, ha egyik se talált, akkor valami ritka nagy marhaságról lehet szó :)</div>
Igen, arról. Küldenek neked a trollok néhány bírósági csillámpónit. Most pedig takarodj dolgozni. Mennyi az eheti egyenleged az Excelben?
Oct 07, 2012 12:23:26
informátor
Oct 07, 2012 12:23:58
azt mondom legyen meglepetés. csak figyeld a postát.
Oct 07, 2012 12:23:58
Camorra
Oct 07, 2012 12:24:07
Jönni krónikás nagy szerszám-val?
Oct 07, 2012 12:24:07
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2012 12:25:11
De leszokok róla.</div>
Nem azért érezted felszabadultnak magad, mert nem lógtál itt, hanem mert Fórizzsal meg RGL-lel töltötted az egész napot.
Elmebeteg vagy, ezért igényled és élvezed más elmebetegek társaságát, mert megerősítenek kényszerképzeteidben.
De leszokok róla.</div>
Nem azért érezted felszabadultnak magad, mert nem lógtál itt, hanem mert Fórizzsal meg RGL-lel töltötted az egész napot.
Elmebeteg vagy, ezért igényled és élvezed más elmebetegek társaságát, mert megerősítenek kényszerképzeteidben.
Oct 07, 2012 12:25:11
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2012 12:25:50
<div class="quote"><div class="author">Törött Láb</div> Mennyi az eheti egyenleged az Excelben?</div>
Nulla forint.
Nulla forint.
Oct 07, 2012 12:25:50
sodika
Oct 07, 2012 12:27:28
<div class="quote"><div class="author">Törött Láb</div>Úgy érted, nem mész többé kamerázni</div>
Eleve keveset megyek, de Molnár F. Árpáddal és tágabb, vele mára akár már haragban lévő környezetével, illetve a hasonló tényfeltárókkal, például Minda Zoltánnal mindig történik valami érdekes, valami aktuálisan nagyon rendkívüli. Mindig jönnek értük a rendőrök, vinnék őket elmeorvoshoz, menekülnek, meg minden szar.
De ha készítek velük anyagot, muszáj elmenni utána egy jobbikos sajtótájékoztatóra is, hogy meglegyen az egyensúly. Mert ha nem lenne mindegyik mellett ilyen videó mellett Jobbikos anyag, már tényleg mondhatná valaki, hogy ma már máshova csapódtam, mint ahol korábban álltam.
Eleve keveset megyek, de Molnár F. Árpáddal és tágabb, vele mára akár már haragban lévő környezetével, illetve a hasonló tényfeltárókkal, például Minda Zoltánnal mindig történik valami érdekes, valami aktuálisan nagyon rendkívüli. Mindig jönnek értük a rendőrök, vinnék őket elmeorvoshoz, menekülnek, meg minden szar.
De ha készítek velük anyagot, muszáj elmenni utána egy jobbikos sajtótájékoztatóra is, hogy meglegyen az egyensúly. Mert ha nem lenne mindegyik mellett ilyen videó mellett Jobbikos anyag, már tényleg mondhatná valaki, hogy ma már máshova csapódtam, mint ahol korábban álltam.
Oct 07, 2012 12:27:28
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 07, 2012 12:29:21
A vicc az, ha napi 4 órát elcsesznél RGL-re meg Fórizsra, még mindig simán dolgozhatnál 8-10 órát.
Oct 07, 2012 12:29:21
sodika
Oct 07, 2012 12:30:12
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>azt mondom legyen meglepetés. csak figyeld a postát.</div>
Kamuzol. Én nem vagyok Csiza Csaba.
Nem férgezek le lépten-nyomon bírókat és rendőröket.
Kamuzol. Én nem vagyok Csiza Csaba.
Nem férgezek le lépten-nyomon bírókat és rendőröket.
Oct 07, 2012 12:30:12
informátor
Oct 07, 2012 12:30:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Törött Láb</div>Úgy érted, nem mész többé kamerázni</div>
De ha készítek velük anyagot, muszáj elmenni utána egy jobbikos sajtótájékoztatóra is, hogy meglegyen az egyensúly. Mert ha nem lenne mindegyik mellett ilyen videó mellett Jobbikos anyag, már tényleg mondhatná valaki, hogy ma már máshova csapódtam, mint ahol korábban álltam.</div>
hamarason lesz elég saját anyag, amiket feldolgozhatsz. azt hiszem mozgalmas lesz számodra a '13-as esztendő.
De ha készítek velük anyagot, muszáj elmenni utána egy jobbikos sajtótájékoztatóra is, hogy meglegyen az egyensúly. Mert ha nem lenne mindegyik mellett ilyen videó mellett Jobbikos anyag, már tényleg mondhatná valaki, hogy ma már máshova csapódtam, mint ahol korábban álltam.</div>
hamarason lesz elég saját anyag, amiket feldolgozhatsz. azt hiszem mozgalmas lesz számodra a '13-as esztendő.
Oct 07, 2012 12:30:32
Bunki Bank
Oct 07, 2012 12:31:39
Mi nem uzsorakamatyra adunk kölcsönt Önnek, hanem tisztességes kamatyra. De a kamatyadót közvetlenül vezérigazgatónkmál törleszthetik le. Bizalmukat ízletes fagylalttal jutalmazzuk.
Oct 07, 2012 12:31:39
sodika
Oct 07, 2012 12:33:21
Ezek az emberek olyan mozgalmas életet élnek, hogy amikor éppen elhatározom, hogy dolgozom, és nem foglalkozom videózással, valamelyikre rátörik az ajtót a rendőrök, a másiknak a weblapját korlátozza valami blokkolás, a harmadik másként kerül bajba.
Alig győzöm kapkodni az fejemet.
Jobbikos anyag pedig csak azért jön melléjük, mert azt már én magam is gáznak érezném, ha folyton Molnár F-es videóim lennének. Muszáj mindegyik mellé friss jobbikos sajtótájékoztatót társítani.
Alig győzöm kapkodni az fejemet.
Jobbikos anyag pedig csak azért jön melléjük, mert azt már én magam is gáznak érezném, ha folyton Molnár F-es videóim lennének. Muszáj mindegyik mellé friss jobbikos sajtótájékoztatót társítani.
Oct 07, 2012 12:33:21
sodika
Oct 07, 2012 12:34:30
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>azt hiszem mozgalmas lesz számodra a '13-as esztendő.</div>
Szerintem meg nem.
Szerintem meg nem.
Oct 07, 2012 12:34:30
informátor
Oct 07, 2012 12:36:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>azt hiszem mozgalmas lesz számodra a '13-as esztendő.</div>
Szerintem meg nem.</div>
Türelem. Nekünk trolloknak az a jó, ha minden hónapra jut valami.
Szerintem meg nem.</div>
Türelem. Nekünk trolloknak az a jó, ha minden hónapra jut valami.
Oct 07, 2012 12:36:00
Hitvány Patkány
Oct 07, 2012 12:36:58
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
De ha készítek velük anyagot, muszáj elmenni utána egy jobbikos sajtótájékoztatóra is, hogy meglegyen az egyensúly. </div>
Pedig tényleg szívesen dolgoznál (muhaha), csak ügyelned kell a jó híredre (muhaha).
De ha készítek velük anyagot, muszáj elmenni utána egy jobbikos sajtótájékoztatóra is, hogy meglegyen az egyensúly. </div>
Pedig tényleg szívesen dolgoznál (muhaha), csak ügyelned kell a jó híredre (muhaha).
Oct 07, 2012 12:36:58
sodika
Oct 07, 2012 12:37:33
Mindegy. ÉRZEM.
ÉRZEM, HOGY ITT FÓRUMOZVA FOLYIK EL AZ ENERGIÁM.
De ha egy napig nem nézek ide, vagy csak alig, feltöltődöm.
Nekem viszont töltődnöm kell.
Reggel-este ránézek, de egyébként leszarom.
ez lesz
ez lesz
Oct 07, 2012 12:37:33
Törött Láb
Oct 07, 2012 12:39:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Eleve keveset megyek, de Molnár F. Árpáddal és tágabb, vele mára akár már haragban lévő környezetével, illetve a hasonló tényfeltárókkal, például Minda Zoltánnal mindig történik valami érdekes, valami aktuálisan nagyon rendkívüli. Mindig jönnek értük a rendőrök, vinnék őket elmeorvoshoz, menekülnek, meg minden szar.
Vagyis mégsem kamerázol keveset, mert ezek az elmebetegek egyrészt rendszeresen kevernek valami szart, meg aztán a Jobbiknak is rendszeresen elmegy csaholni Sodi kutya.
És utána még csodálkozol a nullás Excel-egyenlegen, te címeres barom?
Vagyis mégsem kamerázol keveset, mert ezek az elmebetegek egyrészt rendszeresen kevernek valami szart, meg aztán a Jobbiknak is rendszeresen elmegy csaholni Sodi kutya.
És utána még csodálkozol a nullás Excel-egyenlegen, te címeres barom?
Oct 07, 2012 12:39:12
Csak egy olvasó
Oct 07, 2012 12:40:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Mindegy. ÉRZEM.
ez lesz</div>
Kvázi Soha többet nem írok ide.
ez lesz</div>
Kvázi Soha többet nem írok ide.
Oct 07, 2012 12:40:26
Törött Láb
Oct 07, 2012 12:42:09
ez lesz</div>
De ha reggel meg este is benézel ide, akkor egy napod sem múlik el fórumozás nélkült, te idióta. Mikor fogsz feltöltôdni?
ez lesz</div>
De ha reggel meg este is benézel ide, akkor egy napod sem múlik el fórumozás nélkült, te idióta. Mikor fogsz feltöltôdni?
Oct 07, 2012 12:42:09
Törött Láb
Oct 07, 2012 12:43:05
SF, ha tenni akarsz valamit az akaratgyenge unokatestvéredért, törd össze a fütyikameráját. Ezt komolyan mondom.
Oct 07, 2012 12:43:05
Peter
Oct 07, 2012 12:43:48
"ÉRZEM, HOGY ITT FÓRUMOZVA FOLYIK EL AZ ENERGIÁM.
De ha egy napig nem nézek ide, vagy csak alig, feltöltődöm."
Probald ki Sodiforum, Hirhatter es Jobbik nelkul. Csak az elso fel ora nagyon nehez, utana mar csak nehez.
Uj telefonszam, email cim se artana.
De ha egy napig nem nézek ide, vagy csak alig, feltöltődöm."
Probald ki Sodiforum, Hirhatter es Jobbik nelkul. Csak az elso fel ora nagyon nehez, utana mar csak nehez.
Uj telefonszam, email cim se artana.
Oct 07, 2012 12:43:48
sodileaks
Oct 07, 2012 12:44:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>azt hiszem mozgalmas lesz számodra a '13-as esztendő.</div>
Szerintem meg nem.</div>
Juszt sem?
Szerintem meg nem.</div>
Juszt sem?
Oct 07, 2012 12:44:42
seymour schwartz
Oct 07, 2012 12:45:23
ez lesz</div>
Ja, benézel ide reggel 8-tól délután 5-ig, az esti meg 6-tól hajnali 2-ig. Teljesen rendben van.
ez lesz</div>
Ja, benézel ide reggel 8-tól délután 5-ig, az esti meg 6-tól hajnali 2-ig. Teljesen rendben van.
Oct 07, 2012 12:45:23
Káoszkapitány
Oct 07, 2012 12:45:39
Annyira várom, hogy végre a tényfeltárók (akikre már rengeteg időt és energiát pazarolt) képébe vágja, hogy nem tud miattuk dolgozni, és ezután keressenek más balekot arra, hogy vegytiszta őrületüket megörökítse az utókor számára. Ennél jobban csak a démonos beadványt várom.
Oct 07, 2012 12:45:39
Csak egy olvasó
Oct 07, 2012 12:51:12
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Annyira várom, hogy végre a tényfeltárók (akikre már rengeteg időt és energiát pazarolt) képébe vágja, hogy nem tud miattuk dolgozni, és ezután keressenek más balekot arra, hogy vegytiszta őrületüket megörökítse az utókor számára. Ennél jobban csak a démonos beadványt várom.</div>
A démonos beadvány még csak-csak elkészül, mert a megírása közben sem kell dolgozni. A "tényfeltáróknak" viszont biztos nem fog ilyet előadni, mert már elismerte régebben, hogy nem tud nemet mondani meg amúgy is gyáva ehhez.
A démonos beadvány még csak-csak elkészül, mert a megírása közben sem kell dolgozni. A "tényfeltáróknak" viszont biztos nem fog ilyet előadni, mert már elismerte régebben, hogy nem tud nemet mondani meg amúgy is gyáva ehhez.
Oct 07, 2012 12:51:12
100 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

hülye vagy? nem ezt kérdeztem. TE mit fogsz csinálni? Miből fogsz megélni? Vagy azt hiszed, hogy majd a Jobbik kioszt neked egy kis alapjövedelmet, hálából azért mert évekig lejárattad őket?