sodika
Oct 25, 2012 20:06:17
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Itt valami susmus van. Lehet, hogy annyit csicskítják titánék, ami már neki is kínos.</div>
Nincs semmiféle susmus.
Egyszerűen az van, hogy szigorúan RAGASZKODOM ahhoz, hogy sorrendben mindig a legfrissebb anyag menjen fel a netre, és onnan haladok visszafele az egyre régebbi anyagok felé.
A tengerparti anyag azért nem került még fel, mert állandóan van annál is frissebb anyag.
Itt valami susmus van. Lehet, hogy annyit csicskítják titánék, ami már neki is kínos.</div>
Nincs semmiféle susmus.
Egyszerűen az van, hogy szigorúan RAGASZKODOM ahhoz, hogy sorrendben mindig a legfrissebb anyag menjen fel a netre, és onnan haladok visszafele az egyre régebbi anyagok felé.
A tengerparti anyag azért nem került még fel, mert állandóan van annál is frissebb anyag.
Oct 25, 2012 20:06:17
tigris
Oct 25, 2012 20:06:30
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az Ustream-nél pont az a lényeg, hogy nincs semmiféle vágás. Ami lement közvetítésben, az van benne egy az egyben az anyagban.
Azt, hogy a Gyulának voltak utólag kérései, csak most láttam a videón, mert nem nekem, hanem Hermánnak mondta.
Az viszont, hogy Gyula áll egy fényképen valami rendőrautó előtt, egészen más kérdés, eseményhez nem köthető. A fénykép nem gáz.
Ennyi.</div>
kurva anyádér hazudsz. ezerszer fel lett hozva itt, hogy a zagyva azt kéri, hogy ne legyen benne.
hazug gec
Azt, hogy a Gyulának voltak utólag kérései, csak most láttam a videón, mert nem nekem, hanem Hermánnak mondta.
Az viszont, hogy Gyula áll egy fényképen valami rendőrautó előtt, egészen más kérdés, eseményhez nem köthető. A fénykép nem gáz.
Ennyi.</div>
kurva anyádér hazudsz. ezerszer fel lett hozva itt, hogy a zagyva azt kéri, hogy ne legyen benne.
hazug gec
Oct 25, 2012 20:06:30
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 25, 2012 20:06:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De most a Rácz követséges anyagot priváttá tettem, ha valakit zavar.</div>
"Rácz"?!?
Állandóan a kis buzibarátodon jár az agyad, vagy mi?
"Rácz"?!?
Állandóan a kis buzibarátodon jár az agyad, vagy mi?
Oct 25, 2012 20:06:48
sodika
Oct 25, 2012 20:08:07
Most például éppen a ma reggeli Minda Zoli-pert töltöm fel, mert az a legfrissebb anyag. Utána jön még két cigánybűnözős beszéd Kerecsendről. Ezután jön Hermán Pétertől egy hosszú beszámoló arról, mi volt, amikor vendégségbe ment a TEK-be.
Ezek mind az olasz út UTÁN voltak, így sorrendben ezek után jön az olasz út.
Ezek mind az olasz út UTÁN voltak, így sorrendben ezek után jön az olasz út.
Oct 25, 2012 20:08:07
El Snesí
Oct 25, 2012 20:08:13
Ne csicskulj, Sodi, a tüntetés nyilvános volt, Zagyváék közszerepeltek, sajtósként jogod volt felvenni! Írd meg neki, hogy csinálhat, amit akar, te élsz a jogaiddal és nem manipulálod a hiteles, vágatlan felvételeidet egy buta ex-villanyszerelő-ex-szkinhed kedvéért!
Oct 25, 2012 20:08:13
Trollopata
Oct 25, 2012 20:08:24
ha jol emlekszem arrol volt szo, hogy a nyakadba akasztasz egy tablat "ELO ADAS!" felirattal!
Oct 25, 2012 20:08:24
sodika
Oct 25, 2012 20:08:42
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Állandóan a kis buzibarátodon jár az agyad, vagy mi?</div>
:DDD
Oké, akkor rác.
Megkövetlek.
Állandóan a kis buzibarátodon jár az agyad, vagy mi?</div>
:DDD
Oké, akkor rác.
Megkövetlek.
Oct 25, 2012 20:08:42
sodika
Oct 25, 2012 20:09:20
tigris :
Hermánnak mondta, nem nekem. Most visszaolvasta láttam a videóban is, hogy tényleg ilyet mond. Ennyi.
Hermánnak mondta, nem nekem. Most visszaolvasta láttam a videóban is, hogy tényleg ilyet mond. Ennyi.
Oct 25, 2012 20:09:20
sodika
Oct 25, 2012 20:09:56
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ha jol emlekszem arrol volt szo, hogy a nyakadba akasztasz egy tablat "ELO ADAS!" felirattal!</div>
Most Hermánnál volt a kamera, nem nálam.
Most Hermánnál volt a kamera, nem nálam.
Oct 25, 2012 20:09:56
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 25, 2012 20:10:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Megkövetlek.</div>
Ne modoroskodjál már itt.
Ne modoroskodjál már itt.
Oct 25, 2012 20:10:35
sodika
Oct 25, 2012 20:10:48
El Snesí:
A közvetítés szerintem remek dolog.
Nem kell lemondani róla pár félreértés miatt.
A közvetítés szerintem remek dolog.
Nem kell lemondani róla pár félreértés miatt.
Oct 25, 2012 20:10:48
Andy Dufresne
Oct 25, 2012 20:12:42
Sodi, egyszer a tengerpartos anyag is friss volt. Akkor miert nem kerult fel?
Oct 25, 2012 20:12:42
Andy Dufresne
Oct 25, 2012 20:14:23
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az Ustream-nél pont az a lényeg, hogy nincs semmiféle vágás. Ami lement közvetítésben, az van benne egy az egyben az anyagban.
Ennyi.</div>
Ne nekunk magyarazkodj te budos kis csicska, hanem a proli villanyszerelonek.
Ennyi.</div>
Ne nekunk magyarazkodj te budos kis csicska, hanem a proli villanyszerelonek.
Oct 25, 2012 20:14:23
SajátMegoldás
Oct 25, 2012 20:15:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az élő közvetítéseim anyagát nem én töltöm fel, hanem közvetlenül az Ustream. De most a Rácz követséges anyagot priváttá tettem, ha valakit zavar.</div>
Közvetlenül a Ustream tölti fel a YouTube-ra a közvetítéseid anyagát, igaz?
Egyébként meg már késő becsicskulni, hiszen látta, hogy felraktad, valamint bármikor újra meg is nézheti:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=B8OHbFkhC7E" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=B8OHbFkhC7E</a>
Egyébként meg már késő becsicskulni, hiszen látta, hogy felraktad, valamint bármikor újra meg is nézheti:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=B8OHbFkhC7E" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=B8OHbFkhC7E</a>
Oct 25, 2012 20:15:21
sodika
Oct 25, 2012 20:15:42
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Sodi, egyszer a tengerpartos anyag is friss volt. Akkor miert nem kerult fel?</div>
Az olasz út után pihentem egy napot, és beindult az élet: jöttek sorban a frissebb felvételek. De egymás után dolgozom fel őket.
Az olasz út után pihentem egy napot, és beindult az élet: jöttek sorban a frissebb felvételek. De egymás után dolgozom fel őket.
Oct 25, 2012 20:15:42
SajátMegoldás
Oct 25, 2012 20:16:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ha jol emlekszem arrol volt szo, hogy a nyakadba akasztasz egy tablat "ELO ADAS!" felirattal!</div>
Most Hermánnál volt a kamera, nem nálam.</div>
És az ő nyakában volt tábla? Vagy a tiedben olyan tábla, hogy a kamerás társam élő online közvetítésben van? Na ugye!
És az ő nyakában volt tábla? Vagy a tiedben olyan tábla, hogy a kamerás társam élő online közvetítésben van? Na ugye!
Oct 25, 2012 20:16:59
Andy Dufresne
Oct 25, 2012 20:18:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Sodi, egyszer a tengerpartos anyag is friss volt. Akkor miert nem kerult fel?</div>
Az olasz út után pihentem egy napot, és beindult az élet: jöttek sorban a frissebb felvételek. De egymás után dolgozom fel őket.</div>
De egy hete azt mondtatd, hogy mar toltod fel a Youtube-ra csak lassan.
Az olasz út után pihentem egy napot, és beindult az élet: jöttek sorban a frissebb felvételek. De egymás után dolgozom fel őket.</div>
De egy hete azt mondtatd, hogy mar toltod fel a Youtube-ra csak lassan.
Oct 25, 2012 20:18:39
Andy Dufresne
Oct 25, 2012 20:19:42
<div class="quote"><div class="author">SajátMegoldás</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az élő közvetítéseim anyagát nem én töltöm fel, hanem közvetlenül az Ustream. De most a Rácz követséges anyagot priváttá tettem, ha valakit zavar.</div>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=B8OHbFkhC7E" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=B8OHbFkhC7E</a></div>
Lebuktal, Sneci emlekeztem en, hogy nem csak a kozvetitesben volt benne. Erre rabasztal megy a level a villanyszerelonek.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=B8OHbFkhC7E" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=B8OHbFkhC7E</a></div>
Lebuktal, Sneci emlekeztem en, hogy nem csak a kozvetitesben volt benne. Erre rabasztal megy a level a villanyszerelonek.
Oct 25, 2012 20:19:42
Slim Shady
Oct 25, 2012 20:20:33
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=HiuBiddssIQ&feature=channel&list=UL" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=HiuBiddssIQ&feature=channel&list=UL</a>
"amikor dolgoztam, sodi, te meg..."
mire gondolhatott titán?
"amikor dolgoztam, sodi, te meg..."
mire gondolhatott titán?
Oct 25, 2012 20:20:33
Táltosy Benedek
Oct 25, 2012 20:24:04
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>Lebuktal, Sneci emlekeztem en, hogy nem csak a kozvetitesben volt benne. Erre rabasztal megy a level a villanyszerelonek.</div>
Nem szükséges, már rég tud róla. Majd legközelebb, amikor meglátja valamilyen eseményen a kamerázó recskaboy-t, biztos rögtön eszébe jut és kicsit elbeszélget vele.
Nem szükséges, már rég tud róla. Majd legközelebb, amikor meglátja valamilyen eseményen a kamerázó recskaboy-t, biztos rögtön eszébe jut és kicsit elbeszélget vele.
Oct 25, 2012 20:24:04
Trollopata
Oct 25, 2012 20:25:13
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>ha jol emlekszem arrol volt szo, hogy a nyakadba akasztasz egy tablat "ELO ADAS!" felirattal!</div>
angolnageci vagy! a te japtyopod kozvetitett!
angolnageci vagy! a te japtyopod kozvetitett!
Oct 25, 2012 20:25:13
informátor
Oct 25, 2012 20:27:15
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">SajátMegoldás</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az élő közvetítéseim anyagát nem én töltöm fel, hanem közvetlenül az Ustream. De most a Rácz követséges anyagot priváttá tettem, ha valakit zavar.</div>
Lebuktal, Sneci emlekeztem en, hogy nem csak a kozvetitesben volt benne. Erre rabasztal megy a level a villanyszerelonek.</div>
uhh. ment a levél gyulának. ebből tuti botrány lesz.
sodika mióta jó neked, hogy nevetségessé teszel jobbikos képviselőket? szerinted zagyvának jó lesz, ha a zsindex hoz le róla a videód alapján valami mocskolódást? töröld a videót! <b> mindenki tudja, hogy a sajátmegoldás youtube csatorna a tied!!!</b>
Lebuktal, Sneci emlekeztem en, hogy nem csak a kozvetitesben volt benne. Erre rabasztal megy a level a villanyszerelonek.</div>
sodika mióta jó neked, hogy nevetségessé teszel jobbikos képviselőket? szerinted zagyvának jó lesz, ha a zsindex hoz le róla a videód alapján valami mocskolódást? töröld a videót! <b> mindenki tudja, hogy a sajátmegoldás youtube csatorna a tied!!!</b>
Oct 25, 2012 20:27:15
snecigeci
Oct 25, 2012 20:27:42
"amikor dolgoztam sodi, te meg a f.."
Oct 25, 2012 20:27:42
sodika
Oct 25, 2012 20:30:30
informátor:
Az élő közvetítés ilyen.
Megvan a maga varázsa.
Ennyi.
Az élő közvetítés ilyen.
Megvan a maga varázsa.
Ennyi.
Oct 25, 2012 20:30:30
sodika
Oct 25, 2012 20:31:11
De igen, csak a közvetítés anyagában volt benne.
Oct 25, 2012 20:31:11
SajátMegoldás
Oct 25, 2012 20:33:47
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De igen, csak a közvetítés anyagában volt benne.</div>
Amit aztán a YouTube-ra is feltöltöttél.
Amit aztán a YouTube-ra is feltöltöttél.
Oct 25, 2012 20:33:47
Andy Dufresne
Oct 25, 2012 20:34:22
<div class="quote"><div class="author">informátor</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div><div class="quote"><div class="author">SajátMegoldás</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Az élő közvetítéseim anyagát nem én töltöm fel, hanem közvetlenül az Ustream. De most a Rácz követséges anyagot priváttá tettem, ha valakit zavar.</div>
sodika mióta jó neked, hogy nevetségessé teszel jobbikos képviselőket? szerinted zagyvának jó lesz, ha a zsindex hoz le róla a videód alapján valami mocskolódást? töröld a videót! <b> mindenki tudja, hogy a sajátmegoldás youtube csatorna a tied!!!</b></div>
Az ove az a csatorna, ahogyan ez a forum is.
sodika mióta jó neked, hogy nevetségessé teszel jobbikos képviselőket? szerinted zagyvának jó lesz, ha a zsindex hoz le róla a videód alapján valami mocskolódást? töröld a videót! <b> mindenki tudja, hogy a sajátmegoldás youtube csatorna a tied!!!</b></div>
Az ove az a csatorna, ahogyan ez a forum is.
Oct 25, 2012 20:34:22
sodika
Oct 25, 2012 20:36:00
<div class="quote"><div class="author">SajátMegoldás</div>
Amit aztán a YouTube-ra is feltöltöttél.</div>
Jah, a saját megoldás YouTube csatorna alá.
Biztos. :) * ásít *
Biztos. :) * ásít *
Oct 25, 2012 20:36:00
informátor
Oct 25, 2012 20:36:09
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>informátor:
Az élő közvetítés ilyen.
Megvan a maga varázsa.
Ennyi.</div>
Gyula is örülni fog ennek.
Az élő közvetítés ilyen.
Megvan a maga varázsa.
Ennyi.</div>
Gyula is örülni fog ennek.
Oct 25, 2012 20:36:09
gennyes féregzsidó
Oct 25, 2012 20:36:45
sneci, mennyit pénzt kerestél az idén?
átlépted a 200 ezer forintos határt?
ilyen bevételek mellett nem gondolod, hogy kicsit fals az a hivatkozásod, hogy az adóhivatal több pénzt követel tőled, mint amennyit eddig összesen kerestél?
átlépted a 200 ezer forintos határt?
ilyen bevételek mellett nem gondolod, hogy kicsit fals az a hivatkozásod, hogy az adóhivatal több pénzt követel tőled, mint amennyit eddig összesen kerestél?
Oct 25, 2012 20:36:45
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 25, 2012 20:41:23
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>ilyen bevételek mellett nem gondolod, hogy kicsit fals az a hivatkozásod, hogy az adóhivatal több pénzt követel tőled, mint amennyit eddig összesen kerestél?</div>
Pedig tényszerűen igaz. Sodi mindig precízen fogalmaz.
Pedig tényszerűen igaz. Sodi mindig precízen fogalmaz.
Oct 25, 2012 20:41:23
gennyes féregzsidó
Oct 25, 2012 20:41:41
sneci, amikor azt írtad a napokban, hogy úton van a pénz, akkor azt hittem egy félmilliós összegről beszélsz, mivel hónapok óta nem kerestél semmit.
erre kiderül, hogy 18 ezer. botrányos bazmeg. 1 óra alatt keresek ennyit. te mennyi idő alatt kerested meg ezt a pénzt, tekintettel arra, hogy hatékonyságfetisiszta vagy?
erre kiderül, hogy 18 ezer. botrányos bazmeg. 1 óra alatt keresek ennyit. te mennyi idő alatt kerested meg ezt a pénzt, tekintettel arra, hogy hatékonyságfetisiszta vagy?
Oct 25, 2012 20:41:41
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 25, 2012 20:42:42
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>sneci, mennyit pénzt kerestél az idén?
átlépted a 200 ezer forintos határt?</div>
Kizárt.
átlépted a 200 ezer forintos határt?</div>
Kizárt.
Andy Dufresne
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SajátMegoldás</div>
Biztos. :) * ásít *</div>
Az a te csatornad, ez meg a te forumod. Pont. Ezt mindenki tudja. Ennyi.
Az a te csatornad, ez meg a te forumod. Pont. Ezt mindenki tudja. Ennyi.
gennyes féregzsidó
Oct 25, 2012 20:46:08
sneci, ha ignorálod a kérdéseimet, akkor legalább tudom, hogy kellemetlenül érzed magad miattuk. te is érzed legbelül, hogy kurvára nagy gáz van gazdasági életképességeddel.
a segíllyel jobban járnál.
nem akarsz elmenni falból munkanélkülire? azzal kaszálnál.
a segíllyel jobban járnál.
nem akarsz elmenni falból munkanélkülire? azzal kaszálnál.
Oct 25, 2012 20:46:08
Csak egy olvasó
Oct 25, 2012 20:47:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>
Nincs semmiféle susmus.
A tengerparti anyag azért nem került még fel, mert állandóan van annál is frissebb anyag.</div>
Arra a problémára miért nem reagálsz, hogy ha ennyire szigorúan ragaszkodsz a sorrendhez, hogyan kerülhetett ki október 20-án egy júliusi videó, hiszen a tengerparti felvétel hónapokkal frissebb.
Nincs semmiféle susmus.
A tengerparti anyag azért nem került még fel, mert állandóan van annál is frissebb anyag.</div>
Arra a problémára miért nem reagálsz, hogy ha ennyire szigorúan ragaszkodsz a sorrendhez, hogyan kerülhetett ki október 20-án egy júliusi videó, hiszen a tengerparti felvétel hónapokkal frissebb.
Oct 25, 2012 20:47:17
gennyes féregzsidó
Oct 25, 2012 20:47:50
sneci, neked tajgi a példaképed, aki már 10 éve élősködik?
egyébként titán hogy áll a munkakereséssel? miből fogja megadni xéniának az olasz út költségeit?
egyébként titán hogy áll a munkakereséssel? miből fogja megadni xéniának az olasz út költségeit?
Oct 25, 2012 20:47:50
snecigeci
Oct 25, 2012 20:58:14
Személyes és Telefonos Konzultáció
Beszéljünk az Ön nyereségéről! - Schlingloff Sándorral, Csepregi Balázzsal vagy Khauth Györggyel
...
Jelenleg óránként 50.000 Ft+Áfa-ért adunk tanácsot személyesen találkozva, ahol Önnek legalább két órát kell rendelnie, ahhoz, hogy érdemes legyen belevágnunk.
(A konzultáció az Ön által meghatározott helyen zajlik és amennyiben Budapesten kívül kell találkoznunk a utazással eltöltött időért 25.000 Ft/óra díjat számolunk fel.)
Beszéljünk az Ön nyereségéről! - Schlingloff Sándorral, Csepregi Balázzsal vagy Khauth Györggyel
...
Jelenleg óránként 50.000 Ft+Áfa-ért adunk tanácsot személyesen találkozva, ahol Önnek legalább két órát kell rendelnie, ahhoz, hogy érdemes legyen belevágnunk.
(A konzultáció az Ön által meghatározott helyen zajlik és amennyiben Budapesten kívül kell találkoznunk a utazással eltöltött időért 25.000 Ft/óra díjat számolunk fel.)
vacsoráját fogyasztó trol
*hálás a kitűnő műsorért *
snecigeci
Oct 25, 2012 21:01:12
Sodi, rendelnél egy ilyen 2 órás konzultációt 100+áfáért, ha nem te lennél a Világ Legcsóróbb Programozója?
*jav
*jav
Oct 25, 2012 21:01:12
Géntolvaj református
Oct 25, 2012 21:01:44
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Személyes és Telefonos Konzultáció
...
(A konzultáció az Ön által meghatározott helyen zajlik és amennyiben Budapesten kívül kell találkoznunk a utazással eltöltött időért 25.000 Ft/óra díjat számolunk fel.)</div>
Ez az árszabás komoly? Anyám borogass!
...
(A konzultáció az Ön által meghatározott helyen zajlik és amennyiben Budapesten kívül kell találkoznunk a utazással eltöltött időért 25.000 Ft/óra díjat számolunk fel.)</div>
Ez az árszabás komoly? Anyám borogass!
Oct 25, 2012 21:01:44
SajátMegoldás
Oct 25, 2012 21:02:12
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">SajátMegoldás</div>
Nem, először a Sodi Közvetítőre töltötted fel, (ahol privátra állítottad azóta, az előbb írtad) és Zagyva is ott nézte meg. Az ő képébe is megpróbálsz majd így belehazudni? Sok sikert hozzá, de előtte mindenképp kapcsold be a kamerát!
Egyébként meg az, hogy én a csatornád nevében írok, csak hecc. Ettől még mindenki tisztában van vele, hogy a SajátMegoldás juszt is a te csatornád, ahogy magad is bevallod itt, a jobboldali hasábban: <a href="http://www.youtube.com/user/SajatMegoldas" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/user/SajatMegoldas</a>
A kiemelt csatornák listája pedig szintén magáért beszél.
Nem, először a Sodi Közvetítőre töltötted fel, (ahol privátra állítottad azóta, az előbb írtad) és Zagyva is ott nézte meg. Az ő képébe is megpróbálsz majd így belehazudni? Sok sikert hozzá, de előtte mindenképp kapcsold be a kamerát!
Egyébként meg az, hogy én a csatornád nevében írok, csak hecc. Ettől még mindenki tisztában van vele, hogy a SajátMegoldás juszt is a te csatornád, ahogy magad is bevallod itt, a jobboldali hasábban: <a href="http://www.youtube.com/user/SajatMegoldas" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/user/SajatMegoldas</a>
A kiemelt csatornák listája pedig szintén magáért beszél.
Oct 25, 2012 21:02:12
snecigeci
Oct 25, 2012 21:02:21
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>
Ez az árszabás komoly? Anyám borogass!</div>
Komoly. Szerintem már év végéig be vannak táblázva.
Ez az árszabás komoly? Anyám borogass!</div>
Komoly. Szerintem már év végéig be vannak táblázva.
Oct 25, 2012 21:02:21
sodika
Oct 25, 2012 21:03:53
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodi, rendelnél egy ilyen 2 órás konzultációt 100+áfáért, ha nem te lennél a Világ Legcsóróbb Vállalkozója?</div>
Természetesen.
Ha elakadok az üzletépítésben, és éppen lesz rá fedezetem, rendelni is fogok.
Természetesen.
Ha elakadok az üzletépítésben, és éppen lesz rá fedezetem, rendelni is fogok.
Oct 25, 2012 21:03:53
informátor
Oct 25, 2012 21:05:59
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Személyes és Telefonos Konzultáció
...
A slingló honlapon lévő katonás kép honnan van? nem jogvédett tartalom? Sodika fel akarod jelenteni slingót?
mekkora lenne ha összefutnál mestereddel a bíróságon!
XDD
...
A slingló honlapon lévő katonás kép honnan van? nem jogvédett tartalom? Sodika fel akarod jelenteni slingót?
mekkora lenne ha összefutnál mestereddel a bíróságon!
XDD
Oct 25, 2012 21:05:59
snecigeci
Oct 25, 2012 21:08:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Természetesen.
Ha elakadok az üzletépítésben, és éppen lesz rá fedezetem, rendelni is fogok.</div>
Megér 130 rugót, hogy ez a majom löki a hülye betanult bullshitjét 2 órán keresztül? Bazmeg, én akkor sem hallgatnám végig, ha ők fizetnének érte, esküszöm. Pedig van netes üzletem.
Természetesen.
Ha elakadok az üzletépítésben, és éppen lesz rá fedezetem, rendelni is fogok.</div>
Megér 130 rugót, hogy ez a majom löki a hülye betanult bullshitjét 2 órán keresztül? Bazmeg, én akkor sem hallgatnám végig, ha ők fizetnének érte, esküszöm. Pedig van netes üzletem.
Oct 25, 2012 21:08:18
?
Oct 25, 2012 21:08:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodi, rendelnél egy ilyen 2 órás konzultációt 100+áfáért, ha nem te lennél a Világ Legcsóróbb Vállalkozója?</div>
Természetesen.
Már elakadtál évekkel ezelőtt.
Természetesen.
Már elakadtál évekkel ezelőtt.
Oct 25, 2012 21:08:28
snecigeci
Oct 25, 2012 21:09:53
Itt az eredeti kép:
<a href="http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/electronic_arts_kozel_masfel_millio_battlefield_3_premium_elofizeto_van_mar_1.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/electronic_arts_kozel_masfel_millio_battlefield_3_premium_elofizeto_van_mar_1.jpg</a>
<a href="http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/electronic_arts_kozel_masfel_millio_battlefield_3_premium_elofizeto_van_mar_1.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/electronic_arts_kozel_masfel_millio_battlefield_3_premium_elofizeto_van_mar_1.jpg</a>
Oct 25, 2012 21:09:53
Kémlégy
Oct 25, 2012 21:10:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most például éppen a ma reggeli Minda Zoli-pert töltöm fel, mert az a legfrissebb anyag. Utána jön még két cigánybűnözős beszéd Kerecsendről. Ezután jön Hermán Pétertől egy hosszú beszámoló arról, mi volt, amikor vendégségbe ment a TEK-be.
Ezek mind az olasz út UTÁN voltak, így sorrendben ezek után jön az olasz út.</div>
Menjél már a kurva anyádba Mindával együtt. Hányan nézték meg a szaros pervideóidat szerinted? Kit érdekel ez? Hol a tengerparti videó?
Ezek mind az olasz út UTÁN voltak, így sorrendben ezek után jön az olasz út.</div>
Menjél már a kurva anyádba Mindával együtt. Hányan nézték meg a szaros pervideóidat szerinted? Kit érdekel ez? Hol a tengerparti videó?
Oct 25, 2012 21:10:22
snecigeci
Oct 25, 2012 21:10:54
Szerintem Feljelentő Feri az Electronic Artsnál rákérdezhetne, hogy mit szólnak hozzá.
Oct 25, 2012 21:10:54
?
Oct 25, 2012 21:11:24
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Itt az eredeti kép:
<a href="http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/electronic_arts_kozel_masfel_millio_battlefield_3_premium_elofizeto_van_mar_1.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/electronic_arts_kozel_masfel_millio_battlefield_3_premium_elofizeto_van_mar_1.jpg</a></div>
Csak fel kéne jelenteni azt a jóembert.
<a href="http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/electronic_arts_kozel_masfel_millio_battlefield_3_premium_elofizeto_van_mar_1.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://www.gamechannel.hu/pictures/hirblock/electronic_arts_kozel_masfel_millio_battlefield_3_premium_elofizeto_van_mar_1.jpg</a></div>
Csak fel kéne jelenteni azt a jóembert.
Oct 25, 2012 21:11:24
Géntolvaj református
Oct 25, 2012 21:11:27
Kár, hogy Sodianyu így legatyásodott. Ha még mindig lenne pénze, letöltenék valami 50 oldalas, angol nyelvű marketing pdf-et, 2-3 nap alatt lefordítanám, és 70 ezerért eladnám Sodinak. Majd készítenék egy CD-t, amire felmondanám, hogy "a kulcs van megy -ba zár", meg egyéb okosságokat, és eladnám Sodinak 80 ezerért. Szerintem 2008 előtt minden budapesti szélhámos Sodianyuból élt. Gondolom, Schilingó pénztárcája is megsínylette Sodianyu kiesését.
Oct 25, 2012 21:11:27
Andy Dufresne
Oct 25, 2012 21:11:30
Feljelento Feri! Itt vagy valahol?
Oct 25, 2012 21:11:30
grafikus007
Oct 25, 2012 21:11:59
sodi, ha most nincs elég pénzed silingóval személyesen találkozni, még választhatod a telefonos konzultációt:
b/ Telefonos Konzultáció
Ez a konzultációs módszer a hatékonyságát tekintve semmiben sem marad el a személyes találkozásétól, sőt sokszor meghaladja azt, miközben rengeteg időt és energiát takarít meg mindkettőnknek.
Ez alapján hasonlóan kellene díjaznom, mint a személyes találkozást. Mivel az idő azonban pénz, sőt az én számomra az egyik legértékesebb is, én magam nem csak örömmel részesítem előnyben a telefonos, vagy Internet telefonos konzultációt, egy kedvezőbb 35.000 Ft+Áfa/óradíj ellenében bocsátom azt a rendelkezésére
b/ Telefonos Konzultáció
Ez a konzultációs módszer a hatékonyságát tekintve semmiben sem marad el a személyes találkozásétól, sőt sokszor meghaladja azt, miközben rengeteg időt és energiát takarít meg mindkettőnknek.
Ez alapján hasonlóan kellene díjaznom, mint a személyes találkozást. Mivel az idő azonban pénz, sőt az én számomra az egyik legértékesebb is, én magam nem csak örömmel részesítem előnyben a telefonos, vagy Internet telefonos konzultációt, egy kedvezőbb 35.000 Ft+Áfa/óradíj ellenében bocsátom azt a rendelkezésére
Oct 25, 2012 21:11:59
?
Oct 25, 2012 21:12:35
Azt hiszem a tengerparti videó a szakdolgozat sorsára fog jutni.
Oct 25, 2012 21:12:35
sodika
Oct 25, 2012 21:12:39
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Megér 130 rugót</div>
Naná.
Megér 130 rugót</div>
Naná.
Oct 25, 2012 21:12:39
?
Oct 25, 2012 21:13:17
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Megér 130 rugót</div>
Naná.</div>
BALEK
Megér 130 rugót</div>
Naná.</div>
BALEK
El Snesí
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodi, rendelnél egy ilyen 2 órás konzultációt 100+áfáért, ha nem te lennél a Világ Legcsóróbb Vállalkozója?</div>
Természetesen.
Mert eddig annyit segítettek slingó sikerkönyvei, 15 Ft a zsebe, 1000 Ft-os hatástöbbszörözés stb. Miért ragaszkodsz ennyire görcsösen ahhoz, hogy működnek a hülyeségei?
Természetesen.
Mert eddig annyit segítettek slingó sikerkönyvei, 15 Ft a zsebe, 1000 Ft-os hatástöbbszörözés stb. Miért ragaszkodsz ennyire görcsösen ahhoz, hogy működnek a hülyeségei?
Shillinger Sanyi
Oct 25, 2012 21:14:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Megér 130 rugót</div>
Naná.</div>
Szerintem is.
Megér 130 rugót</div>
Naná.</div>
Szerintem is.
Oct 25, 2012 21:14:25
snecigeci
Oct 25, 2012 21:14:38
Sodi, most éppen el vagy akadva az üzletépítésben. Ha lenne a zsebedben 130k (nem több), akkor megrendelnéd ezt?
Oct 25, 2012 21:14:38
sodika
Oct 25, 2012 21:14:53
<div class="quote"><div class="author">?</div>
BALEK</div>
Te meg középszerű vagy.
BALEK</div>
Te meg középszerű vagy.
Oct 25, 2012 21:14:53
sodika
Oct 25, 2012 21:15:17
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodi, most éppen el vagy akadva az üzletépítésben.</div>
Nem vagyok elakadva. Még el se kezdtem.
Nem vagyok elakadva. Még el se kezdtem.
Oct 25, 2012 21:15:17
sodika
Oct 25, 2012 21:15:49
Most nem rendelném meg, mert nem vagyok elakadva.
Ha elakadnék, és lenne pénzem, rögtön megrendelném.
Természetesen.
Természetesen.
Oct 25, 2012 21:15:49
Danyiil Romanovics
Oct 25, 2012 21:16:30
Ha el lennél akadva, nem lenne pénzed. Ahogy most sincs.
Oct 25, 2012 21:16:30
snecigeci
Oct 25, 2012 21:16:54
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div> Miért ragaszkodsz ennyire görcsösen ahhoz, hogy működnek a hülyeségei?</div>
Minél többet költ rá, annál jobban fog ragaszkodni hozzá, hogy ez működik, és őt bizony nem baszták át.
Minél többet költ rá, annál jobban fog ragaszkodni hozzá, hogy ez működik, és őt bizony nem baszták át.
Oct 25, 2012 21:16:54
snecigeci
Oct 25, 2012 21:17:20
Minél többet bukik, annál nehezebben tud kiszálni ez a fasz.
Oct 25, 2012 21:17:20
Fotelrocker_Presszócigány
Oct 25, 2012 21:17:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sodi, most éppen el vagy akadva az üzletépítésben.</div>
Nem vagyok elakadva. Még el se kezdtem.</div>
Csalódtam benned, nem úgy volt hogy április elsején indul az első? te kis bolondos..
Nem vagyok elakadva. Még el se kezdtem.</div>
Csalódtam benned, nem úgy volt hogy április elsején indul az első? te kis bolondos..
Oct 25, 2012 21:17:56
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 25, 2012 21:18:30
<div class="quote"><div class="author">El Snesí</div>15 Ft a zsebben, 1000 Ft-os hatástöbbszörözés stb. </div>
Nana, óvatosan azzal az 1000 forinttal. Nem hiszem, hogy azt megkapta. Azt az anyja simán valami más jogcímen nyúlta le szerintem.
Nana, óvatosan azzal az 1000 forinttal. Nem hiszem, hogy azt megkapta. Azt az anyja simán valami más jogcímen nyúlta le szerintem.
Oct 25, 2012 21:18:30
vacsoráját fogyasztó trol
Oct 25, 2012 21:18:39
<div class="quote"><div class="author">?</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>
Megér 130 rugót</div>
Naná.</div>
BALEK</div>
csak Sodi
Megér 130 rugót</div>
Naná.</div>
BALEK</div>
csak Sodi
Oct 25, 2012 21:18:39
snecigeci
Oct 25, 2012 21:18:45
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem vagyok elakadva. Még el se kezdtem.</div>
Hogyhogy? Mikor kezded el?
Hogyhogy? Mikor kezded el?
Oct 25, 2012 21:18:45
Danyiil Romanovics
Oct 25, 2012 21:19:44
Naná, hogy nem kapta meg azt az ezrest. Az anyja majd fillérre elszámol a gnómnak, hát azt lesheti.
Oct 25, 2012 21:19:44
Harley Davidson
Oct 25, 2012 21:22:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Most nem rendelném meg, mert nem vagyok elakadva.
Természetesen.</div>
Sodika én közgázt és marketinget tanultam az egyetemen, eszembe sem jutna marketing tanácsot kérni slingótól, főleg nem pénzért. ezt csak veled tudja megcsinálni, mert fogalmad sincs a marketing eszközökről. ezen a téren is teljesen kontár vagy, önálló ötlet nélkül.
Természetesen.</div>
Sodika én közgázt és marketinget tanultam az egyetemen, eszembe sem jutna marketing tanácsot kérni slingótól, főleg nem pénzért. ezt csak veled tudja megcsinálni, mert fogalmad sincs a marketing eszközökről. ezen a téren is teljesen kontár vagy, önálló ötlet nélkül.
Oct 25, 2012 21:22:04
snecigeci
Oct 25, 2012 21:23:53
Milyen lehet az, amikor sodi elakad a Megoldással?
Pl.: A Sodi Autó oldalán a napi 100-150 látogató nem klikkol elég bannerra, így a google csak 1000ft-ot utal sodinak? Na, jöjjön a Shillingloff!
Pl.: A Sodi Autó oldalán a napi 100-150 látogató nem klikkol elég bannerra, így a google csak 1000ft-ot utal sodinak? Na, jöjjön a Shillingloff!
Oct 25, 2012 21:23:53
informátor
Oct 25, 2012 21:24:13
<b> Parancs: Sodika nevében feljeleni slingót a licenszek megsértése miatt a megfelelő szervezetnek pedig linket küldeni a képről</b>
Oct 25, 2012 21:24:13
faszerdő
Oct 25, 2012 21:24:44
* már ültetik *
Oct 25, 2012 21:24:44
sodika
Oct 25, 2012 21:26:42
<div class="quote"><div class="author">Harley Davidson</div>
Sodika én közgázt és marketinget tanultam az egyetemen</div>
Én úgyszintén tanultam egyetemen mindkettőt.
Ennek ellenére vannak olyan emberek, akik nem akadémikusok, hanem GYAKORLATI szakemberek.
Ennek ellenére vannak olyan emberek, akik nem akadémikusok, hanem GYAKORLATI szakemberek.
Oct 25, 2012 21:26:42
snecigeci
Oct 25, 2012 21:27:20
Ha lenne most pénzed, vennél PDF-eket slinglofftól?
Oct 25, 2012 21:27:20
Géntolvaj református
Oct 25, 2012 21:27:59
<div class="quote"><div class="author">informátor</div><b> Parancs: Sodika nevében feljeleni slingót a licenszek megsértése miatt a megfelelő szervezetnek pedig linket küldeni a képről</b></div>
Hé, Feljelentő Feri nem egy kutya, aki parancsra ugrik. Ő egy tisztességes, hazáját féltő hazafi, aki fellép a bűnözés ellen. Szépen kell megkérni.
Hé, Feljelentő Feri nem egy kutya, aki parancsra ugrik. Ő egy tisztességes, hazáját féltő hazafi, aki fellép a bűnözés ellen. Szépen kell megkérni.
Oct 25, 2012 21:27:59
sodika
Oct 25, 2012 21:28:52
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ha lenne most pénzed, vennél PDF-eket slinglofftól?</div>
Igen.
Igen.
Oct 25, 2012 21:28:52
snecigeci
Oct 25, 2012 21:29:35
Sneci, 50+áfáért én is konzultálok veled. Egy kis ízelítő:
- Tanulj meg programozni, vagy fizess meg egy programozót
- Dizájner
- Kevesebb faszverés, több belefektetett munka
- Felhasználók kéréseit nem 6 hónapos késéssel teljesítjük
stb
- Tanulj meg programozni, vagy fizess meg egy programozót
- Dizájner
- Kevesebb faszverés, több belefektetett munka
- Felhasználók kéréseit nem 6 hónapos késéssel teljesítjük
stb
Oct 25, 2012 21:29:35
?
Oct 25, 2012 21:30:42
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>
BALEK</div>
Te meg középszerű vagy.</div>
Tehát elismered, hogy balek vagy.
BALEK</div>
Te meg középszerű vagy.</div>
Tehát elismered, hogy balek vagy.
Oct 25, 2012 21:30:42
informátor
Oct 25, 2012 21:31:04
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Harley Davidson</div>
Ennek ellenére vannak olyan emberek, akik nem akadémikusok, hanem GYAKORLATI szakemberek.</div>
félreértesz. én tanultam, neked csak tanították. nekem közgazdász diplomám van neked pedig egy érettségid amit valami kisegítő középiskolában szereztél.
Ennek ellenére vannak olyan emberek, akik nem akadémikusok, hanem GYAKORLATI szakemberek.</div>
félreértesz. én tanultam, neked csak tanították. nekem közgazdász diplomám van neked pedig egy érettségid amit valami kisegítő középiskolában szereztél.
Oct 25, 2012 21:31:04
?
Oct 25, 2012 21:31:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Ha lenne most pénzed, vennél PDF-eket slinglofftól?</div>
Igen.</div>
Még mindig balek vagy.
Igen.</div>
Még mindig balek vagy.
Oct 25, 2012 21:31:11
sodika
Oct 25, 2012 21:31:38
A Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!, valamint a Gerilla Piacépítés Villámkurzus már megvan, mindkettőt megvásároltam. Ugyanígy részt vettem az E-mail marketing Kurzuson. A Pofi(t)képző tanfolyamon ezekért havi részletekben kb. 150 ezret fizettem ki másfél év alatt.
Ugyanakkor az Internet Marketing Műhelytitkok I.-II.-t még most is megvenném, ha éppen lenne annyi pénzem.
Ugyanakkor az Internet Marketing Műhelytitkok I.-II.-t még most is megvenném, ha éppen lenne annyi pénzem.
Oct 25, 2012 21:31:38
sodika
Oct 25, 2012 21:32:18
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>
félreértesz. én tanultam, neked csak tanították.
</div>
Ugyanazt tanultuk, valószínűleg ugyanott és ugyanazoktól. Ennyi.
</div>
Ugyanazt tanultuk, valószínűleg ugyanott és ugyanazoktól. Ennyi.
Oct 25, 2012 21:32:18
Kémlégy
Oct 25, 2012 21:32:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Harley Davidson</div>
Milyen vállalkozásokat is épített fel ez a GYAKORLATI szakember?
Mármint a magadfajta fogyatékosok lehúzásán kívül.
Milyen vállalkozásokat is épített fel ez a GYAKORLATI szakember?
Mármint a magadfajta fogyatékosok lehúzásán kívül.
Oct 25, 2012 21:32:46
?
Oct 25, 2012 21:32:53
<div class="quote"><div class="author">informátor</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Harley Davidson</div>
félreértesz. én tanultam, neked csak tanították. nekem közgazdász diplomám van neked pedig egy érettségid amit valami kisegítő középiskolában szereztél.</div>
Legyünk óvatosak az ilyen kijelentésekkel.Én pl. nem láttam az érettségijét. Amit Sodi nem tud nekünk Sodi tényekkel alátámasztani az olyan mintha nem is lenne.
félreértesz. én tanultam, neked csak tanították. nekem közgazdász diplomám van neked pedig egy érettségid amit valami kisegítő középiskolában szereztél.</div>
Legyünk óvatosak az ilyen kijelentésekkel.Én pl. nem láttam az érettségijét. Amit Sodi nem tud nekünk Sodi tényekkel alátámasztani az olyan mintha nem is lenne.
Oct 25, 2012 21:32:53
?
Oct 25, 2012 21:33:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>
</div>
Ugyanazt tanultuk, valószínűleg ugyanott és ugyanazoktól. Ennyi.</div>
Ebben azért kételkednék.
</div>
Ebben azért kételkednék.
Oct 25, 2012 21:33:37
Oct 25, 2012 21:33:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!, valamint a Gerilla Piacépítés Villámkurzus már megvan, mindkettőt megvásároltam. Ugyanígy részt vettem az E-mail marketing Kurzuson. A Pofi(t)képző tanfolyamon ezekért havi részletekben kb. 150 ezret fizettem ki másfél év alatt.
Ugyanakkor az Internet Marketing Műhelytitkok I.-II.-t még most is megvenném, ha éppen lenne annyi pénzem.</div>
mennyit hozott vissza a befektetett pénz?
Ugyanakkor az Internet Marketing Műhelytitkok I.-II.-t még most is megvenném, ha éppen lenne annyi pénzem.</div>
mennyit hozott vissza a befektetett pénz?
Oct 25, 2012 21:33:49
?
Oct 25, 2012 21:34:08
Sodi mutass 3 embert aki ebből a silingó fosból meggazdagodott.
Oct 25, 2012 21:34:08
Oct 25, 2012 21:34:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">informátor</div>
</div>
volt eltésként a pofámról lesülne a bőr, ha egy lapon említenénk veled..
</div>
volt eltésként a pofámról lesülne a bőr, ha egy lapon említenénk veled..
Oct 25, 2012 21:34:54
sodika
Oct 25, 2012 21:35:04
<div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>
Milyen vállalkozásokat is épített fel ez a GYAKORLATI szakember?</div>
Több száz cég építését felügyelte már tanácsadóként.
Több száz cég építését felügyelte már tanácsadóként.
Oct 25, 2012 21:35:04
sodika
Oct 25, 2012 21:35:31
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
volt eltésként a pofámról lesülne a bőr</div>
A szóban forgó témákat éppen a Corvinus-on tanultam.
volt eltésként a pofámról lesülne a bőr</div>
A szóban forgó témákat éppen a Corvinus-on tanultam.
Oct 25, 2012 21:35:31
gennyes féregzsidó
Oct 25, 2012 21:35:48
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>A Professzionális Online Marketing, lépésről lépésre!, valamint a Gerilla Piacépítés Villámkurzus már megvan, mindkettőt megvásároltam. Ugyanígy részt vettem az E-mail marketing Kurzuson. A Pofi(t)képző tanfolyamon ezekért havi részletekben kb. 150 ezret fizettem ki másfél év alatt.
és visszahozta az árát, mr. 15 forint a zsebben?:))
és visszahozta az árát, mr. 15 forint a zsebben?:))
Oct 25, 2012 21:35:48
informátor
Oct 25, 2012 21:36:44
</div>
ez elég sértő és erősen kétlem. ha így lenne, akkor miért nem tudsz egyedül megtervezni egy marketing kampányt vagy stratégiát kidolgozni, stb. slingó segítége nélkül? mire kellettek a 70 ezres pdf-ek
lehet, hogy valami hasonlót tanítottak neked lebutítva, mint neked, de az biztos, hogy egy árva szót sem értettél belőle.
</div>
ez elég sértő és erősen kétlem. ha így lenne, akkor miért nem tudsz egyedül megtervezni egy marketing kampányt vagy stratégiát kidolgozni, stb. slingó segítége nélkül? mire kellettek a 70 ezres pdf-ek
lehet, hogy valami hasonlót tanítottak neked lebutítva, mint neked, de az biztos, hogy egy árva szót sem értettél belőle.
Oct 25, 2012 21:36:44
sodika
Oct 25, 2012 21:38:10
<div class="quote"><div class="author">informátor</div>miért nem tudsz egyedül megtervezni egy marketing kampányt vagy stratégiát kidolgozni, stb. slingó segítége nélkül?</div>
Tudnék. De hogy szarul vagy jól, ugye...
Hogy hozza vagy viszi a pénzt ugye utána.
Az más kérdés.
Tudnék. De hogy szarul vagy jól, ugye...
Hogy hozza vagy viszi a pénzt ugye utána.
Az más kérdés.
Oct 25, 2012 21:38:10
Schlingloff Sándor
Oct 25, 2012 21:38:30
<div class="quote"><div class="author">?</div>Sodi mutass 3 embert aki ebből a silingó fosból meggazdagodott.</div>
Én meggazdagodtam belőle, tehát köszönöm szépen, én jól vagyok!
Én meggazdagodtam belőle, tehát köszönöm szépen, én jól vagyok!
Oct 25, 2012 21:38:30
gennyes féregzsidó
Oct 25, 2012 21:39:16
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Kémlégy</div>
Több száz cég építését felügyelte már tanácsadóként.</div>
ez ő mondta magáról, ugye? és milyen eredménnyel? mármint milyen összefüggés van a cégek üzleti eredménye és silingó tanácsadása között? utána jártál?
*paródiarovat
Több száz cég építését felügyelte már tanácsadóként.</div>
ez ő mondta magáról, ugye? és milyen eredménnyel? mármint milyen összefüggés van a cégek üzleti eredménye és silingó tanácsadása között? utána jártál?
*paródiarovat
Oct 25, 2012 21:39:16
informátor
Oct 25, 2012 21:39:48
Sodika nem veszi észre, hogy slingó főleg angol anyagokat fordít, amik nagyrészt ingyenesen is hozzáférhetőek.
a másik dolog, hogy elnézve slingó egyszerű, lebutított marketinges írásait valószínáleg azért tetszik ez sodikának, mert az egyetemi tananyaggal ellentétben ezt még képes értelmezni.
a másik dolog, hogy elnézve slingó egyszerű, lebutított marketinges írásait valószínáleg azért tetszik ez sodikának, mert az egyetemi tananyaggal ellentétben ezt még képes értelmezni.
Oct 25, 2012 21:39:48
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ennyi.