*torok köszörülés*
Idézek.
"Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban. Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a bevásárlást. Fáradtság, amiben semmi élvezet nincs. Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az a bevásárlókosár szorongatása. :D :D A Grobynál viszont nem csak hogy házhoz hozzák, de a SZOLGÁLTATÁS SZERVES RÉSZEKÉNT be is pakolják neked a hűtőbe a kaját (nem vicc). :D Ha van valami, ami NAGYON TÁVOL ÁLL a proliságtól, akkor egy ilyen haladó szellemű KÉNYELMI szolgáltatás igénybevétele mindenképpen az."
Ha a bevásárlás igazán prolis akkor az mi a mit te művelsz budai urifiu?
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Egész életében az alatt a szibt alatt volt amit lenézett.
Soha nem volt értelmiségi inkább számított “csökkent képességűnek”, amikor 4 lakásuk volt akir is olyan fehér cigányok voltak ő meg a szülei, hogy azóta is “luxusnak” hív mindent ahol nincs macskaszar a csempén
Pennybe serpázni napi 3x, proli dolog ezek szerint. Ajajj endre.
puskapoj
“Összeomlás a [instert name here]-i REpont automatánál” szerintem is nagyot menne
Troll automata
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Nekem ebben a kategóriában az a kedvencem, mikor azon borongott, hogy a gonosz hamburgi orvosok tönkretették a testét a kenguruzsebbel.
Pontosan tudja, hogy mennyire torz, de végül örömöt talált mások sokkolásban is.
Pl erre gondolsz? youtu.be/PnRqrsT1Zs0?si=NbTvchSLbSP6MT6Q
Ebben eddig lehetett eljutni.
Mondtuk neki évekig, hogy csináltassa meg a sérvét, mert beledögölthet, de nyomta, hogy csakis laparoszkóposan hajlandó megcsináltatni a műtétet aprócska heggel, amit Magyarországon nem csináltak neki ingyen.
Aztán szokás szerint megvárta, amíg rágyullad a ruhája: kizáródott, ki kellett metszeni a beleiből egy jó adagot, kikötötték a hasára a szarát, ráadásul így is kishíján megdöglött. 2x kellett felnyitni a szarból való kis senkit, ezért lett olyan ocsmány kenguruzsebe. Az ingyenes magyar sérvműtét derogált neki, mikor még kis sebhellyel megúszhatta volna. Szokásos stokis retardáltság.
Wow stoki!
Nézd ezt a vidit! Nagyon jó!
Pont ideális arra hogy ha visszaérsz a nyaralásból lecsüccsenj a retkes macskaólba a 40 fokba és megnézd.
Pontosan.
Börtönben lesz majd fűtés. :-)
Hazug.Geci.Varangy.
Emlékszem random belenéztem egy régi, még németországi flokkba, pont abba a részbe amikor mondta hogy mégsem megy a szomszéd fürdő/strand helyre, mert az egy nappal korábban a Google által ígért 28 fok helyett csak 27 lesz, szóval off. :DD
Már akkoriban, nem ennyire idült alkoholista korában is irtózott a hidegtől, nem csoda hogy sok konfliktus volt az Ogréval a termosztát miatt, hahó!
Reméljük a legrosszabbat.
A legrosszabb az lenne nekünk ha élne. Reméljük a legjobbakat hogy már megkéselték valami albán bevándorlók.
Áh geci tényleg ez vett nekik autót :DDDDD
Géza intézte okosba :D
Kiss Farkas Farkas
Akárcsak a munkaviszonyai.
Fosh Tartay
Már az se tesz ki egy teljes napot. Délelőttös sodi a sodi.
Pajkos jatek volt az csupan ket vityos infuenszer kozott!
A show kedveert meg egy kis hormonkezeles es szemoldokborotvalas is siman ment!
Kicsit méltatlan lenne a dögtér. Ott sokszor kimúlt haszonállatok, gázabb helyeken házikedvencek oszlanak. Astoki még az agyonvert patkány kategóriát is dícséretnek venné. Nem való ez ilyen helyekre, blaha padhoz fagyva magányosan megdögleni, az való neki.
Én az eladósodó endrét nézem, mert már nagyon várom az új évadot. Állítólag lesz benne valami megvonódó AMS segélyke.
a másik dolog pedig, azt hiszem, mostani trutymó lájvban hangzott el, hogy azért (is) szeretett ilyen puccos buzigőzökbe járni, hogy a “gazdagok életét élje, legalább erre az időre.”
Hahó! Bevonzás! Nem véletlenül ez a nevem itt. Vallásként hisz a bevonzásban, gondolta ha elkezd ilyen helyekre járni akkor a jómód is jön hozzá.
Végülis majdnem úgy lett!
Mindenkinek jobb ez így. :) Mennyivel derűsebb a hangulat, ha csak nosztalgiázgatunk (lsd nemrég Sherlock Porks). :)
De miért is jelentkezne be? Hiszen visszavonult. Balfenék. Ladal alatt. Egyrészt. Zárójel bezárva. He. Geci.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hú gyerekek, az van...
Mifaaaaaaaaaaaan
Sokan kerdezitek, hogy...
"Többen kérdezték hogy a nudiban elővettem-e a csoffadt szamárfaszt, na most akkor beszéljünk erről"
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Mercike.....
Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonali vonatok Rákosig közlekednek és onnan fordulnak vissza Újszász felé.
Rákos Stokinak Rákos jut. Remélem eltéved 4x.
Ha Balatonról közvetlen vonattal megy (Fonyód - Szolnok), akkor sajnos nem érinti, mert Kelenföld - Kőbánya-Felső útvonalon elkerüli.
Ki az az Endre bácsi?
Akkor már nem élne és lehet hogy más(oka)t is magával vitt volna.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Elozo heten reggelente tiszta felsok. A mi endrenk megint onboardingozott?
"Jelképes hu hu hu húszezer"
Géza csalogatja róla beszélnek...
Nem kell, a masik pioca mar rugrott az otletre. Mar most megerte a Gezanak. Mindegy, neki lehet, endrenek nem.
Tematikusan összegyűjtve?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM

"Rákosig közlekednek"
Tehát hozzád még pont eljut Gyagya!
Nyírd ki anyád Sneci | Blekk ket csöcsképek kapcsán keress protonmailen
"Rákosig közlekednek"
odafele is valami 3 oras kesessel jutott le, aznap is botrány volt a vasúton, visszafele is pont kifogja.
forditott midasz király a stoki.
aStoki.
hagyják had kamatozzon az összeg, ami késik az nem múlik
erröl majd késöbb
Szerző:
Arthur Dent
(
x1)
Aug 25, 2024 13:32:14
Válasz
(17)
x1)
Válasz
(17)
Fasza lehet a szekrényből kivett hugymeleg sör...
balek
(
x10)
Aug 25, 2024 13:33:20
x10)
Még egy cikk Endi+Tibi szerelméről:
A homárok úgy kommunikálnak, hogy arcon vizelik egymást
telex.hu/eszkombajn/2024/08/25/homar-anatomia-hugy-kommunikacio-feromon
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
A homárok úgy kommunikálnak, hogy arcon vizelik egymást
telex.hu/eszkombajn/2024/08/25/homar-anatomia-hugy-kommunikacio-feromon
Kendra
(
x2)
Aug 25, 2024 13:36:18
x2)
Stoki hogy telik a 2 napos villámnyaralás? Ugye megérte?
NBVNG
(
x1)
Aug 25, 2024 13:36:48
x1)
Hát már a sörön is spórolni kell, nyomorék? Padok alól próbáld összeguberálni a harmincforintosokat.
Tegnap volt jobb egyedül, vagy ma?
Tegnap volt jobb egyedül, vagy ma?
*torok köszörülés*
Idézek.
"Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban. Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a bevásárlást. Fáradtság, amiben semmi élvezet nincs. Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az a bevásárlókosár szorongatása. :D :D A Grobynál viszont nem csak hogy házhoz hozzák, de a SZOLGÁLTATÁS SZERVES RÉSZEKÉNT be is pakolják neked a hűtőbe a kaját (nem vicc). :D Ha van valami, ami NAGYON TÁVOL ÁLL a proliságtól, akkor egy ilyen haladó szellemű KÉNYELMI szolgáltatás igénybevétele mindenképpen az."
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 25, 2024 13:39:55
x3)
én, a magam részéről, hatalmas megelégülést érzek, hogy stoki most az alatt a szint alatt van, amit alapból is lenézett évekkel ezelőtt.
Nemvoltdurex
(
x13)
Aug 25, 2024 13:41:52
x13)
Én azért szívesen megnézném, ahogy szenved a repont automatával, amikor az utolsó centjeit éli fel.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
D_Dezső
(
x29)
Aug 25, 2024 13:43:34
x29)
én, a magam részéről, hatalmas megelégülést érzek, hogy stoki most az alatt a szint alatt van, amit alapból is lenézett évekkel ezelőtt.
Egész életében az alatt a szibt alatt volt amit lenézett.
Soha nem volt értelmiségi inkább számított “csökkent képességűnek”, amikor 4 lakásuk volt akir is olyan fehér cigányok voltak ő meg a szülei, hogy azóta is “luxusnak” hív mindent ahol nincs macskaszar a csempén
-
Aug 25, 2024 13:44:44
Hogyan hívják Stokit társaságba?
-Nem hívják.
-Nem hívják.
Aug 25, 2024 13:44:44
cucksodi
(
x3)
Aug 25, 2024 13:46:04
x3)
*torok köszörülés*
Idézek.
Idézek.
Pennybe serpázni napi 3x, proli dolog ezek szerint. Ajajj endre.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 25, 2024 13:46:52
x3)
Én azért szívesen megnézném, ahogy szenved a repont automatával, amikor az utolsó centjeit éli fel.
“Összeomlás a [instert name here]-i REpont automatánál” szerintem is nagyot menne
Nemvoltdurex
(
x13)
Aug 25, 2024 13:50:16
x13)
Troll automata
Hurvinyek
Aug 25, 2024 13:53:58
Aranytartalék normál embereknél: Széfben egy csomó aranytárgy
Aranytartalék Sodinál: Egy bontatlan tálca Arany Ászok az ágyneműtartóban meg persze GOLDa a nagyházban. "Af isz afany!!!"
Ui: Én egy ideje csak azokat a flokkokat bírom az oldalon, amikor Golda belerikácsol, mert van egy Rokker Zsoltti és a Nagymutter jellege, csak humor nélkül. És komolyan gondolva...
De mégis azért jó poén látni, amikor élőben kiosztja valaki ezt a gyökeret, és mivel állandóan bujkál (még az olyan hikomatok elől is, mint Fullfing, aki inkább gurul, mint megy), egyedül Golda mester tudja ezt megtenni (villázás, leöntés, sallerek stb.)
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Aranytartalék Sodinál: Egy bontatlan tálca Arany Ászok az ágyneműtartóban meg persze GOLDa a nagyházban. "Af isz afany!!!"
Ui: Én egy ideje csak azokat a flokkokat bírom az oldalon, amikor Golda belerikácsol, mert van egy Rokker Zsoltti és a Nagymutter jellege, csak humor nélkül. És komolyan gondolva...
De mégis azért jó poén látni, amikor élőben kiosztja valaki ezt a gyökeret, és mivel állandóan bujkál (még az olyan hikomatok elől is, mint Fullfing, aki inkább gurul, mint megy), egyedül Golda mester tudja ezt megtenni (villázás, leöntés, sallerek stb.)
Aug 25, 2024 13:53:58
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 25, 2024 13:56:35
x3)
amúgy, mostanában szembe jött velem pár régi lájvsz, és betettem háttérzajnak: és voltak dolgok, amik megcsapták a fülemet.
például a Júliás szivárogtatásokból kiderült, hogy stoki tényleg utálja az életet, és tisztában van vele, hogy az övének semmi értelme nincs.
a másik dolog pedig, azt hiszem, mostani trutymó lájvban hangzott el, hogy azért (is) szeretett ilyen puccos buzigőzökbe járni, hogy a “gazdagok életét élje, legalább erre az időre.”
ezt csak azért hagyom itt, mert sokszor elgondolkodom, hogy stoki valóban fogyatékos-e ilyen szinten, de nem. ő is tisztában van mindennel, mint mi, csak tagadja a valóságot, és nem hajlandó elfogadni, hogy az élete teljes kudarc.
például a Júliás szivárogtatásokból kiderült, hogy stoki tényleg utálja az életet, és tisztában van vele, hogy az övének semmi értelme nincs.
ezt csak azért hagyom itt, mert sokszor elgondolkodom, hogy stoki valóban fogyatékos-e ilyen szinten, de nem. ő is tisztában van mindennel, mint mi, csak tagadja a valóságot, és nem hajlandó elfogadni, hogy az élete teljes kudarc.
tralala
Aug 25, 2024 14:00:29
emlékszel sodi a sok értelmetlen faszságra amiket hitelből vettél? annyi pénzből megműttethetted volna a gerinced, és nem néznél ki úgy mint a Notre Dame-i toronyőr...
de kinek mi.
te balek :D
erröl majd késöbb
de kinek mi.
te balek :D
Aug 25, 2024 14:00:29
ascites
(
x57)
Aug 25, 2024 14:05:13
x57)
Nekem ebben a kategóriában az a kedvencem, mikor azon borongott, hogy a gonosz hamburgi orvosok tönkretették a testét a kenguruzsebbel.
Pontosan tudja, hogy mennyire torz, de végül örömöt talált mások sokkolásban is.
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 25, 2024 14:09:24
x44)
Egy kőbányai hajléktalant átszervez a tanszék újszászra, hogy az első modernkori rikkancsként azt kiabálja újszászon, hogy Kiss Endre Farkas pedofil szatír!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sztrapacska
(
x6)
Aug 25, 2024 14:11:47
x6)
Hogy telik a szánalmas "nyaralásod" te féreg? Annyira leszart magányos senki vagy, hogy már az utálóid lájvjába is bejelentkezel? Nincs egy random cigány sem akinek girosszal fizethetsz az undorító és nyomasztó tarsaságodért, pénzes stoki?
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
kripli figyelő
(
x12)
Aug 25, 2024 14:16:04
x12)
Aug 25, 2024 14:16:04
Évekig azt loopolta hogy ő csakis német egészségügyben "csináltatja" meg a sérvét.Mert ott heg nélküli lesz műtét.Ezért mindig jót röhögök amikor előveszi a gusztustalan kenguruzsebet. Aug 25, 2024 14:16:04
noikabatgomb
(
x10)
Aug 25, 2024 14:29:33
x10)
amúgy, mostanában szembe jött velem pár régi lájvsz, és betettem háttérzajnak: és voltak dolgok, amik megcsapták a fülemet.
ascites
(
x57)
Aug 25, 2024 15:00:52
x57)
Évekig azt loopolta hogy ő csakis német egészségügyben "csináltatja" meg a sérvét.Mert ott heg nélküli lesz műtét.Ezért mindig jót röhögök amikor előveszi a gusztustalan kenguruzsebet.
Mondtuk neki évekig, hogy csináltassa meg a sérvét, mert beledögölthet, de nyomta, hogy csakis laparoszkóposan hajlandó megcsináltatni a műtétet aprócska heggel, amit Magyarországon nem csináltak neki ingyen.
Aztán szokás szerint megvárta, amíg rágyullad a ruhája: kizáródott, ki kellett metszeni a beleiből egy jó adagot, kikötötték a hasára a szarát, ráadásul így is kishíján megdöglött. 2x kellett felnyitni a szarból való kis senkit, ezért lett olyan ocsmány kenguruzsebe. Az ingyenes magyar sérvműtét derogált neki, mikor még kis sebhellyel megúszhatta volna. Szokásos stokis retardáltság.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 25, 2024 15:15:31
x3)
ezért vigyáz magára annyira stoki. “hiszen olyan nehezen gyógyulok”
banshee
(
x24)
Aug 25, 2024 15:16:11
x24)
Meg dél-amerikai állampolgár német orvosok műtötték.
Hiába mondtuk neki, hogy perelje be őket, ma már nem kísérletezhetnek náci orvosok zsidókon.
Hiába mondtuk neki, hogy perelje be őket, ma már nem kísérletezhetnek náci orvosok zsidókon.
NBVNG
(
x1)
Aug 25, 2024 15:36:07
x1)
Wow stoki!
Nézd ezt a vidit! Nagyon jó!
Pont ideális arra hogy ha visszaérsz a nyaralásból lecsüccsenj a retkes macskaólba a 40 fokba és megnézd.
tralala
Aug 25, 2024 16:01:00
www.youtube.com/watch?v=HgVZJAOLq3E
egy kis nosztalgia , itt is látszik az alkalmazkodási zavaros hiperaktív figyelemhiányos (attention deficit hyperactivity disorder) autista mostanra májbeteg, gyomorfekélyes( ulcus pepticum) sodi leépülése.
ez jó hír nekünk, de endrének nem mond semmit, mert nem képes felfogni.
erröl majd késöbb
egy kis nosztalgia , itt is látszik az alkalmazkodási zavaros hiperaktív figyelemhiányos (attention deficit hyperactivity disorder) autista mostanra májbeteg, gyomorfekélyes( ulcus pepticum) sodi leépülése.
Aug 25, 2024 16:01:00
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 25, 2024 16:12:59
x5)
az a durva. ha már nosztalgia. hogy púposkorcs az egyetlen emberi (?) lény aki még ebből a társaságból is LEFELÉ képes kilógni.
echelon8.org/elmebetegge_nyilvanitottak.htm
tehát nem ő határolódik el tőlük hogy mi ez az igénytelen kötözni való retardáltság, hanem ők határolódbak el a stokitól mert ő még náluk is retardáltabb. stokinál már nincs lejjebb. aStokinál.
echelon8.org/elmebetegge_nyilvanitottak.htm
tehát nem ő határolódik el tőlük hogy mi ez az igénytelen kötözni való retardáltság, hanem ők határolódbak el a stokitól mert ő még náluk is retardáltabb. stokinál már nincs lejjebb. aStokinál.
keserke
(
x4)
Aug 25, 2024 16:13:47
x4)
Egyébként mostanában, főleg így a 40 fokban vajon milyen ruhában jár? Nyakig gombolt hosszú ujjú ing + krisnás nadrág + strandpapucs?
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 25, 2024 16:18:12
x21)
Egyébként mostanában, főleg így a 40 fokban vajon milyen ruhában jár? Nyakig gombolt hosszú ujjú ing + krisnás nadrág + strandpapucs?
Pontosan.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 25, 2024 16:20:38
x3)
jajj, csak télen nehogy megfázzon, ha már most is nyakig kell gombolkoznia, 40 fokban
mondomkusskuss
(
x21)
Aug 25, 2024 16:30:34
x21)
jajj, csak télen nehogy megfázzon, ha már most is nyakig kell gombolkoznia, 40 fokban
Börtönben lesz majd fűtés. :-)
faszombele
Aug 25, 2024 16:30:39
www.youtube.com/watch?v=HgVZJAOLq3E
Hazug.Geci.Varangy.
Aug 25, 2024 16:30:39
Hektor a Traktor
(
x8)
Aug 25, 2024 16:31:09
x8)
Endre!!!
Ez már 2 napos nyaralás. Nehogy megártson. Te az 1 napokhoz vagy hozzászokva.
Heki a traki
Johann Hölzel
(
x1)
Aug 25, 2024 16:31:25
x1)
Emlékszem random belenéztem egy régi, még németországi flokkba, pont abba a részbe amikor mondta hogy mégsem megy a szomszéd fürdő/strand helyre, mert az egy nappal korábban a Google által ígért 28 fok helyett csak 27 lesz, szóval off. :DD
Már akkoriban, nem ennyire idült alkoholista korában is irtózott a hidegtől, nem csoda hogy sok konfliktus volt az Ogréval a termosztát miatt, hahó!
keserke
(
x4)
Aug 25, 2024 16:35:25
x4)
Hidegebb időre leszek kíváncsi. Minden ruháját elhagyta, alsónadrágja, kabátfetisizmusa már régen nincs, vajon mit fog hordani? Tíz melegítőt egymáson?
Poop in the loop
(
x2)
Aug 25, 2024 16:38:34
x2)
Púpos! Hát az isten bassza rád a Goldamamát!
sörtötbontok
(
x8)
Aug 25, 2024 16:39:45
x8)
Endre, ugye nem hagyod ma flokk nélkül a lajongókat?!
Egy kis szegedi escortozás, Gézázás, csak a szokásos, nagyon izgalmas témák.
Egy kis szegedi escortozás, Gézázás, csak a szokásos, nagyon izgalmas témák.
NBVNG
(
x1)
Aug 25, 2024 17:31:54
x1)
keserke
(
x4)
Aug 25, 2024 18:09:03
x4)
Egyébként él még?
SodiAgyvérzése
Aug 25, 2024 18:12:54
Egyébként él még?
Aug 25, 2024 18:12:54
OmlosHal
(
x1)
Aug 25, 2024 18:19:31
x1)
A legrosszabb az lenne nekünk ha élne. Reméljük a legjobbakat hogy már megkéselték valami albán bevándorlók.
sírógörcs
(
x4)
Aug 25, 2024 18:22:31
x4)
Jutka műbarack
(
x5)
Aug 25, 2024 18:26:49
x5)
Géza intézte okosba :D
Tibi_méhe
Aug 25, 2024 18:30:52
Endre!!!
Aug 25, 2024 18:30:52
Balogh
(
x1)
Aug 25, 2024 18:31:24
x1)
Mikor lesz a flokk, hogy mit hagytál el fikás?
SzárazVekni
Aug 25, 2024 18:32:10
Már az se tesz ki egy teljes napot. Délelőttös sodi a sodi.
Aug 25, 2024 18:32:10
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 25, 2024 18:43:42
x3)
most nézem vissza tibi vekniverős lájvszát a macskaólból (ahol még látszott a padló.)
mostmár értem, miért hiányzik neked annyira a sziszád — egy szerelmen alapuló párkapcsolat alapfeltétele, hogy amíg vernek azt ordibálják neked, hogy “megöllek” te meg csak annyit felelsz, hogy húzzál el.
mostmár értem, miért hiányzik neked annyira a sziszád — egy szerelmen alapuló párkapcsolat alapfeltétele, hogy amíg vernek azt ordibálják neked, hogy “megöllek” te meg csak annyit felelsz, hogy húzzál el.
noikabatgomb
(
x10)
Aug 25, 2024 18:45:32
x10)
most nézem vissza tibi vekniverős lájvszát a macskaólból (ahol még látszott a padló.)
Pajkos jatek volt az csupan ket vityos infuenszer kozott!
A show kedveert meg egy kis hormonkezeles es szemoldokborotvalas is siman ment!
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Aug 25, 2024 18:46:16
x1)
azért reménykedem benne, hogy a stokit már szállítják a dögtér felé. astokit.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
40_éves_junior
(
x6)
Aug 25, 2024 18:49:39
x6)
azért reménykedem benne, hogy a stokit már szállítják a dögtér felé. astokit.
Kicsit méltatlan lenne a dögtér. Ott sokszor kimúlt haszonállatok, gázabb helyeken házikedvencek oszlanak. Astoki még az agyonvert patkány kategóriát is dícséretnek venné. Nem való ez ilyen helyekre, blaha padhoz fagyva magányosan megdögleni, az való neki.
NBVNG
(
x1)
Aug 25, 2024 18:50:04
x1)
Én az eladósodó endrét nézem, mert már nagyon várom az új évadot. Állítólag lesz benne valami megvonódó AMS segélyke.
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 25, 2024 18:51:29
x12)
Valószínűleg közvetlen vonattal vonszolja a Púpját haza, abból csak egy van:

Ki az az Endre bácsi?

keserke
(
x4)
Aug 25, 2024 18:53:54
x4)
Vajon most is ikeás szatyorral ment?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Aug 25, 2024 18:57:13
x5)
Hahó! Bevonzás! Nem véletlenül ez a nevem itt. Vallásként hisz a bevonzásban, gondolta ha elkezd ilyen helyekre járni akkor a jómód is jön hozzá.
Végülis majdnem úgy lett!
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 25, 2024 18:59:44
x4)
nem mer bejelentkezni, mert tudja, hogy egyből rajta röhögne megint mindenki
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
SodiAgyvérzése
Aug 25, 2024 19:03:43
Mindenkinek jobb ez így. :) Mennyivel derűsebb a hangulat, ha csak nosztalgiázgatunk (lsd nemrég Sherlock Porks). :)
Aug 25, 2024 19:03:43
Hahó
(
x135)
Aug 25, 2024 19:04:27
x135)
De miért is jelentkezne be? Hiszen visszavonult. Balfenék. Ladal alatt. Egyrészt. Zárójel bezárva. He. Geci.
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2024 19:06:16
x68)
Hú gyerekek, az van...
noikabatgomb
(
x10)
Aug 25, 2024 19:10:38
x10)
Hú gyerekek, az van...
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 25, 2024 19:11:48
x44)
"Többen kérdezték hogy a nudiban elővettem-e a csoffadt szamárfaszt, na most akkor beszéljünk erről"
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2024 19:15:25
x68)
Kéne egy humoros flokk a 11. perces cicáról.
Mifaaaaaaaaaaaan
keserke
(
x4)
Aug 25, 2024 19:25:56
x4)
Nasziasztok....
sírógörcs
(
x4)
Aug 25, 2024 19:26:17
x4)
Nasziasztok....
Mercike.....
Kendra
(
x2)
Aug 25, 2024 19:37:34
x2)
Stoki holnap fel tudsz kelni? Tudod hétfő... Vagy te gyermeki révületben nyáriszünetezel? A kortársaidnak már háza, gyereke és egzisztenciája van. Neked meg csak adósságod. Eddig dorbézoltál ideje visszafizetni mindent kamatostul!
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 25, 2024 19:42:30
x2)
"Van ez a Máájeeerr Lauraaa éjszaka fenvaaaannn nappal alszik"
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 25, 2024 19:44:14
x48)
Keleti pályaudvar elesett egy kisiklott vonat miatt. Jelentős késések várhatóak.
Endre te szopni jársz a MÁV-hoz rendszeresen.
kissendrevagyok
gobesug
(
x30)
Aug 25, 2024 19:47:54
x30)
Keleti pályaudvar elesett egy kisiklott vonat miatt. Jelentős késések várhatóak.
Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonali vonatok Rákosig közlekednek és onnan fordulnak vissza Újszász felé.
Rákos Stokinak Rákos jut. Remélem eltéved 4x.
tekknikai_proba
Aug 25, 2024 19:52:57
Megint visszavonult astoki flokk.
Aug 25, 2024 19:52:57
PÁV Pszichológus
Aug 25, 2024 19:53:06
Mégiscsak jól jött volna az a jogsi nem gondolod Endre?
Aug 25, 2024 19:53:06
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 25, 2024 19:56:55
x3)
a végére az az “aki akar békülni, az szóljon” nagyon kellett. a szánalmas kifejezés már nem elég rád, stoki
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 25, 2024 19:58:24
x12)
Ha Balatonról közvetlen vonattal megy (Fonyód - Szolnok), akkor sajnos nem érinti, mert Kelenföld - Kőbánya-Felső útvonalon elkerüli.
keserke
(
x4)
Aug 25, 2024 20:00:49
x4)
Mégiscsak jól jött volna az a jogsi nem gondolod Endre?
Akkor már nem élne és lehet hogy más(oka)t is magával vitt volna.
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 25, 2024 20:00:57
x12)
Oddsos troll, a 24. visszavonulás kibír egy teljes napot?
Ki az az Endre bácsi?
Eazy
(
x11)
Aug 25, 2024 20:05:30
x11)
Valakitől megint kapott egy pofont, (esetleg online) mert nem nagyon volt élménybeszámoló, csak hogy a napos recskalak 20 rugóba került.
A tranyó hiánya ekkora hasadást okozott, hogy folyton újraéled a visszavonulásodat?
Mennyinél tartunk csak idén, 30?
Voltak tippek vele kapcsolatban amik korábban bejöttek, és most a viselkedése is nagyon arról árulkodik, hogy ennek bizony kb ősszel tényleg börtönbe kell mennie.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
A tranyó hiánya ekkora hasadást okozott, hogy folyton újraéled a visszavonulásodat?
Mennyinél tartunk csak idén, 30?
Voltak tippek vele kapcsolatban amik korábban bejöttek, és most a viselkedése is nagyon arról árulkodik, hogy ennek bizony kb ősszel tényleg börtönbe kell mennie.
Hotyfolt
Aug 25, 2024 20:09:55
Szemüveg nélkül, bokor alól jelentkezik ismet
Aug 25, 2024 20:09:55
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 25, 2024 20:14:05
x39)
Hát bazdmeg, ez megint visszavonult.
Teljes a téboj!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Teljes a téboj!
Skynetsodi
(
x2)
Aug 25, 2024 20:14:19
x2)
A végén, azért marad a kiskapu. " aki akar békülni szóljon"
Nekem se könnyű
Mc Isti
Aug 25, 2024 20:15:03
Legkomolyabb autipajzs repedések.
Aug 25, 2024 20:15:03
KicsiNéző
(
x13)
Aug 25, 2024 20:15:17
x13)
"Miután jövő héten már szeptember van"
Szerintetek elnézte a naptárat? Az ok, hogy vasárnap már elseje, de wtf :D
Hotyfolt
Aug 25, 2024 20:16:37
Szemüveg nélkül, bokor alól jelentkezik ismét
0.33-as Heinekenre telik már csak (vagy a sav miatt?) de a szénsavas ebből is kirázza, úgy cisszenti
Ráeszmélt hogy jövő héten már szeptember (és ígéretével ellentétben egész nyáron a szegediekről loopolt)
Retteg az elhaladó autóktól
A bazilika kilincsen megcsillanó fényre azt hiszi sörhab
Rendes parasztházat bérelt állítsa szerint 1 napra 20 ezerért, Balatonnál volt
Se flokk, se lájfsz se más trashek lájfszába nem megy mostantól
Mindig vissza volt rángatva
Aki akar békülni szóljon
1:00 sziasztok
0.33-as Heinekenre telik már csak (vagy a sav miatt?) de a szénsavas ebből is kirázza, úgy cisszenti
Ráeszmélt hogy jövő héten már szeptember (és ígéretével ellentétben egész nyáron a szegediekről loopolt)
Retteg az elhaladó autóktól
A bazilika kilincsen megcsillanó fényre azt hiszi sörhab
Rendes parasztházat bérelt állítsa szerint 1 napra 20 ezerért, Balatonnál volt
Se flokk, se lájfsz se más trashek lájfszába nem megy mostantól
Mindig vissza volt rángatva
Aki akar békülni szóljon
1:00 sziasztok
Aug 25, 2024 20:16:37
noikabatgomb
(
x10)
Aug 25, 2024 20:18:40
x10)
"Miután jövő héten már szeptember van"
Elozo heten reggelente tiszta felsok. A mi endrenk megint onboardingozott?
herr_schwechater
(
x8)
Aug 25, 2024 20:18:56
x8)
nem lesz lájfsz, nem lesz flokk, más lájfjába se jön be
tehát marad minden úgy ahogy
20 szotyoláért egy meleg kézfogást nem kapsz a balaton környékén, tehát megint lehúztak
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
20 szotyoláért egy meleg kézfogást nem kapsz a balaton környékén, tehát megint lehúztak
Kendra
(
x2)
Aug 25, 2024 20:20:07
x2)
nem lesz lájfsz, nem lesz flokk, más lájfjába se jön be
"Jelképes hu hu hu húszezer"
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 25, 2024 20:22:32
x2)
Gyagyàs bazdmeg ez így nem jó, a fórumról egy szó sem eset. Tessék szépen újra forgatni a flokkot.
A 20 ezer nekem is hatalmas kamunak tűnik. Főszezonban? 1 estére? XD
A 20 ezer nekem is hatalmas kamunak tűnik. Főszezonban? 1 estére? XD
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 25, 2024 20:23:24
x48)
Ajaj Endre. Hamarosan érted is mennek akkor a kékek.
kissendrevagyok
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 25, 2024 20:24:48
x5)
haragszik a sör ...
Ásó27
(
x68)
Aug 25, 2024 20:24:49
x68)
Turbó, lődd fel a sodicsalogató liveot!
Mifaaaaaaaaaaaan
Arthur Dent
(
x1)
Aug 25, 2024 20:25:33
x1)
Géza csalogatja róla beszélnek...
noikabatgomb
(
x10)
Aug 25, 2024 20:26:05
x10)
Nem kell, a masik pioca mar rugrott az otletre. Mar most megerte a Gezanak. Mindegy, neki lehet, endrenek nem.
szörnyeteg
(
x3)
Aug 25, 2024 20:32:10
x3)
Endre többen kérdezik, a bírósági ítéletekről, a pénzbüntetésekről és a trollbánókról azért lesz flokk?
És még egy kérdés. Jövő héten már szeptember, mit írjak az excellbe a jogosítvány oszlopba?
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
És még egy kérdés. Jövő héten már szeptember, mit írjak az excellbe a jogosítvány oszlopba?
Trollok harca
(
x5)
Aug 25, 2024 20:35:53
x5)
vicces lenne egy dátumozott búcsúzkodó montázs
Miskolci alvósejt
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 25, 2024 20:37:53
x39)
vicces lenne egy dátumozott búcsúzkodó montázs
Tematikusan összegyűjtve?
cucksodi
(
x3)
Aug 25, 2024 20:39:05
x3)
Jól megöszültél endre, gondolom a stresszmentes nyugi hatàsa.
Tibor, mindegy.
puskapoj
Tibor, mindegy.
tralala
Aug 25, 2024 20:42:18
azthittem már a nyár végére visszavonulás nélkül maradunk...
csak nem egy melócsa van a láthatáron? megint faszerdőben lesz a last minute :D
na gyomorfekély, csá.
erröl majd késöbb
csak nem egy melócsa van a láthatáron? megint faszerdőben lesz a last minute :D
na gyomorfekély, csá.
Aug 25, 2024 20:42:18
Kakaspina
(
x24)
Aug 25, 2024 20:43:38
x24)

"Rákosig közlekednek"
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 25, 2024 20:44:20
x12)
Endre, a SZIN fesztivál VIP részlegéről indított lájv az támadásnak számít?
Ki az az Endre bácsi?
NBVNG
(
x1)
Aug 25, 2024 20:45:20
x1)
Kérdés!
Visszanézegetem az endre "anyagias" videóit és darálja a hiteleket meg kiasásait meg aláírt olvasatlanul egy banki hitel szerződést ect.
Hogyhogy nem húzták még faszra az endrét a germán bankok?
Előre is NSZKSZ
Visszanézegetem az endre "anyagias" videóit és darálja a hiteleket meg kiasásait meg aláírt olvasatlanul egy banki hitel szerződést ect.
Előre is NSZKSZ
Hahó
(
x135)
Aug 25, 2024 20:48:06
x135)
Azt mondja az alperes/feljelentett, hogy aki pékülni akar az szóljon. Ezen KIVÉTELESEN hangosan felnevettem.
Fordítva ülsz a lovon, bogaram. Neked kell ajánlatot tenni, és részemről 40 millió alatt nincs is miről beszélni.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Fordítva ülsz a lovon, bogaram. Neked kell ajánlatot tenni, és részemről 40 millió alatt nincs is miről beszélni.
dogoljmegsodi
(
x5)
Aug 25, 2024 20:51:44
x5)
"Rákosig közlekednek"
odafele is valami 3 oras kesessel jutott le, aznap is botrány volt a vasúton, visszafele is pont kifogja.
forditott midasz király a stoki.
aStoki.
tralala
Aug 25, 2024 20:52:29
Kérdés!
Előre is NSZKSZ
Előre is NSZKSZ
hagyják had kamatozzon az összeg, ami késik az nem múlik
Aug 25, 2024 20:52:29
A helyzet megoldása
(
x44)
Aug 25, 2024 20:55:20
x44)
Mi van: Visszavonulós bokorflokk
Mi nincs: Tisztázós betelefonálós
Endre, fordítva használod a tiktok gépet, HAHÓ!
Mi nincs: Tisztázós betelefonálós
Endre, fordítva használod a tiktok gépet, HAHÓ!
85 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™