Én amúgy "nem éjtyem", hogy lehet dagadt a Stoki, amikor a szigetes meg előtte a rántott gombás videójából nyilvánvalóan lejött, hogy nem nagyon képes enni, 1-2 falat után már haldoklik?
Csak a piától lehet ennyire dagadt valaki?
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
a sör puffaszt, ő ipari mennyiségben fogyaszt úgyhogy bőven elég kalóriát kap, tápanyagot szinte semmit. normális ember megiszik 2-3 sört és majdnem szétrobban, rohannia kell a wc-be.
ő ennek a tízszeresét tolja
1 sör 200 kalória átlagosan. a sodi napi 3000+ kalóriát visz be sörből. izomtalan sodi a sodi, tehát még az sincs, hogy az alap kalóriaigénye magasabb lenne. egy izomsorvadásos pálcikaember elpöfög napi 1500 kalóriával is, hiába XY kromoszómás. na, a sodi ennek a kétszeresét viszi be.
vérdíj target nr. 1
Aki egy szavát is elhiszi Endrének, az vagy naiv, vagy ma van itt először. Ezerszer bebizonyosodott, hogy folyton hazudik és sunnyog. A nem evős kamucirkuszt a férjének rendezte, hogy megsajnálja. De aki nem hiszi el, próbáljon meg csak sörön élni. Garantálom, hogy egy héten belül úgy legyengül, hogy jSherlock Porksi ereje sem lesz, és hamarosan a sürgősségin köt ki, jókora infúziókkal a karjában.
"Baszót adok be a Gézára."
Hiszen "csipeget", hahó!
Lehet megér, de soha többet nem fogja megkapni
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Like
Tényleg akkora? XDDD
Nem mintha érdekelne...
Szerintem az előző trolléga még alá is számolt.
Egy deci sör kb. 50 kalória. Egy doboz 250, neki alaphangon bemegy egy nap 15-20, de számoljunk 15-el annyi biztos. Az 3750 kalória és még nem evett semmit.
Ezzel szemben lehet maximum 175 centi, tekintve, hogy izomsorvadásos, 0 tesztoszteron szintű rokkant nyomorék az ideális súlya nagyjából 65 kg lenne. Minen kg megtartásához 30 kalóriával számolunk akkor 1950 az ideális bevitel.
Szóval a Gyagyás majdnem dupla annyi kalóriát visz be mint amire szüksége lenne, és tadám ott van a bojler test, a női csípő meg a tokás vekni.
pedig hidd csak el, hogy stoki tényleg nem eszik, vagy ha eszik is végtelenül keveset nyammog el, és ahogy telik az idő, látszik rajta, hogy egyre nagyobb undorral eszik ha eszik.
amit a lájvszokban leművelt, látszik is, hogy fél adag kaját alig bírt megenni, meg rosszul lett tőle (gomba + rizs), a szigeten egy fél hot dogot alig bírt leszendvedni a torkán.
jó, a smack levest kenyérrel meg az anyjától lopott szalonnát eleszegeti, de az is egy minimális mennyiség.
előttem többen fejtegették már, hogy milyen betegségei lehetnek még, és a hízás nem feltétlenül nem valami betegség indukálta dagadás vagy puffadás nála.
mert, ha megnézed, testre sem hízik csak kibaszott nagy sörhasa van. a nyaka is gondolom valami nyirokcsomó dagadás lehet, de nem vagyok orvos nem tudhatom. ha kövér is sodi, nem azért hízik bizonyos helyekre mert “túleszi” magát.
Vicces, hogy az apjának tényleg sok haja maradt, csak a korcs kitépte a sajátját. Folyton kényszeresen túrja, simogatja, igazgatja, húzza. Csak azért hullott ki, mert aktívan dolgozott rajta.
a vashiány, fehérjehiány, túl kevés vitaminbavitel, a stressz, a pajzsmirigy rossz működése mint ugyan úgy hozzájárulhat még pluszban a hajhulláshoz / vesztéshez.
tényleg kéne az a teljes vérkép nálad, stoki, mert minden egyes kis dolgod arra utal csak, hogy haldoklasz
Én készséggel elhiszem, hogy nem táplálkozik egészségesen/megfelelően, de az a hónapok óta tartó loop, hogy "szoddi, éhenhaltál már?", még wishful thinkingnek is gyenge. Filmeket néz, jön-megy, Bécsbe vonatozik, buzinudira jár, stb. Mindez egyáltalán nem azt tükrözi, hogy az éhhalál küszöbén lenne. A különféle halálos betegségek pedig, amiket a "laikus szakértők" előszeretettel diagnosztizálnak nála, nos... Lehet, hogy ez szórakoztató, de ettől még nem lesz valóság belőle. Ha csak a fele igaz lenne, amit eddig itt diagnosztizáltak nála, már régen az elfekvőben kellene hörögnie öntudatlan állapotban. Ehhez képest buzistrandra jár, meg flokkolgat.
A vejét.
Egyetértek. Még az igazi hajléktalanok is súlyos alkoholizmussal viszonylag sokáig húzzák. Sodinak még működik a mája, messze van attól, hogy már két sörtől bebasszon, valami csak nyammog néha,van fedél a feje felett.
Innen még nagyon sok idő a teljes leépülés sajnos.
Vajon a kommenthaverok milyen erosen vonzottak be az ot milliot, endre?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Van a környékünkön egy hajléktalan nő. Legalább tíz éve látom rendszeresen. Szinte állandóan részeg, cigizik, tiszta fekély és ödéma a lába, hadd ne soroljam. És él.
Ahhoz Stokinak rövidet kellene innia, méghozzá brutális mennyiségben, hogy viszonylag gyors és radikális változások álljanak be az állapotában, ő viszont csak sört vedel.
De keményen?
Nem csak az fáj neki, hogy nem jutott a szegediek közelébe, hanem az is, hogy úgy érzi: legyőzték a kívánságmüsorban, hiszen a fejében Laura azt vizualizálhatta, hogy ne találkozzanak.
lau viszont bevonzotta pesti lakást, ami merga régi álma...és amit endi nem tud, hogy hol lesz
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Stoki valósága:
-csip-csup ügyeket addig sodikáz el, amíg valós problémává duzzadnak, tovább sodikázza, aztán mikor rengeteg idő és pénz befektetésével majdnem megoldódik a probléma, újra az elsodikázás útját választja, hogy ismét érezhesse a szájában a faszerdő zamatát.
Mert ilyen astoki.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ha nem iszik elég sörtöt, nem tud értelmesen beszélni :D
Nem vagy alkoholista, Stoki!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Tádááám!
Púpp a púp hátán
A masszív alkoholisták (mint Endi is pl) rendkívül kevés szilárd táplálékot vesznek magukhoz. Szóval ez nem biztos, hogy hazugság a részéről.
Minden O és K
azt, amit minden nap: mejszike....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Stoki múltbéli jövője mondta így.
subba.blog.hu/2007/02/19/itt_nem_fogunk_buziskodni
Konkrétan a pedofilt látjuk, csak ez a torz gnómhoz képest egy dévidhásszelhóf baszdmeg :D
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Egy pillanatra beszartam, hogy ez nekünk szól
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Gratulálok a Professzor Úrnak!
Autiloop vokál nincs a háttérben?
Egyáltalán beszélt melócsáról bármikor is?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Nézd, ahány ember, annyi test.
Nem vagyunk egyformák még az alkoholisták sem azok. Sokat láttam közülük, ápoltam is néhányat. Nem egyformák, hidd el. Engedd el egy kicsit ezt a vonalat, mert itt nincs egyetemleges igazság. A karma dolgozik. Endre teste bírja, ameddig bírja, a pszichéje lassan már csapágyasra van hajtva.
Ez az állapota eléggé lent van ahhoz, hogy érdemi munkát tudjon végezni, vagy ne járassa le magát 5 perc alatt egy új közösségben. Ami viszont lényeges, higy nem is látszik ebből a kiút számára.
A sorsát intézi a teknős, hidd el.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Vigyázz Sodi! Az élijen ki fog jönni a hasadból!
Aztakurva:SDD
Ennek mindjárt kijön az alien a gyomrából
kizárt, hogy erre ellenkező nemű egyed rámozduljon
Remélem meignt valami fedett akciós trollnak loopol. Idióta gyagyás fasz, más ki állna szóba veled?
Labanc melócsá interjún még nem kérdeztek rá mi a kurva anyádért nyúlkálsz állandóan a picsaszájba, mint egy óvodás?
A hazug kurva anyád! Való igaz hogy próbálták a trollok elvágni tőled a Xandikát miután láttuk hogy viselkedsz vele, de egyik próbálkozás se zárult sikerrel. A prostit csakis te martad el mellőled azzal hogy addig erősködtél - a tiltakozása ellenére - még ő sem vállalta a halott szamárfasz feltámasztását sőt inkább rendőrt hívott. Ebben eddig lehetett eljutni.
Dehát volt egy jól tejelő jutyu csatornád azzal mi lett te púprém?
Endre, biztosan azért szerettél bele a Sziszádba, mert ő nem vagy-vagy akarta ezeket, hanem mind a négyet egyszerre.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Gammer cickány? Szeged miatt lehet összeállt a két dögevő.
MaxPayne
(
x24)
Aug 31, 2024 12:35:09
x24)
Aruld mar el pedofil, mivel kabit az autipajzs?
Ha most egyutt lehetnel tibivel milyen kozos jovokepet vizionizal az autiköd?
Ketkeresos csaladmodell, tiszta es rendezett korulmenyek, stabil es boldog parkapcsolat?
Es te tenyleg elhiszed ezt az autibaromsagot, endre?
Miert hiszed ezt el?
Ja, tudom, tudom. Mert elmebeteg vagy.
Irigyelnelek, ha lenne miert.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ha most egyutt lehetnel tibivel milyen kozos jovokepet vizionizal az autiköd?
Ketkeresos csaladmodell, tiszta es rendezett korulmenyek, stabil es boldog parkapcsolat?
Es te tenyleg elhiszed ezt az autibaromsagot, endre?
Miert hiszed ezt el?
Ja, tudom, tudom. Mert elmebeteg vagy.
Irigyelnelek, ha lenne miert.
Hurvinyek
Aug 31, 2024 12:37:45
hagyjuk ezt a “hol faty mejszi? hol fan a mejszi?” dolgot stoki. az igazi kérdés az az hogy hol van a nyakad? hát nem tudod, hogy a dagi emberek undik? hisz te mondtad!
Én amúgy "nem éjtyem", hogy lehet dagadt a Stoki, amikor a szigetes meg előtte a rántott gombás videójából nyilvánvalóan lejött, hogy nem nagyon képes enni, 1-2 falat után már haldoklik?
Aug 31, 2024 12:37:45
again mine the refund
(
x6)
Aug 31, 2024 12:43:53
x6)
a sör puffaszt, ő ipari mennyiségben fogyaszt úgyhogy bőven elég kalóriát kap, tápanyagot szinte semmit. normális ember megiszik 2-3 sört és majdnem szétrobban, rohannia kell a wc-be.
ő ennek a tízszeresét tolja
kissendrevagyok
(
x48)
Aug 31, 2024 12:48:46
x48)
Anyám szétkúrta az életemet brühühü.. elküldte itthonról a menyét brühühü...ezért bosszúból továbbra is nála lakok 🤡🤡🤡
BALEK!
kissendrevagyok
BALEK!
Kötőjel
(
x12)
Aug 31, 2024 12:49:57
x12)
1 sör 200 kalória átlagosan. a sodi napi 3000+ kalóriát visz be sörből. izomtalan sodi a sodi, tehát még az sincs, hogy az alap kalóriaigénye magasabb lenne. egy izomsorvadásos pálcikaember elpöfög napi 1500 kalóriával is, hiába XY kromoszómás. na, a sodi ennek a kétszeresét viszi be.
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2024 12:53:40
x68)
De miért akar valaki ismerkedni az anyja luxusmacskaóljából?
Mifaaaaaaaaaaaan
Bád Szpenszer
(
x1)
Aug 31, 2024 13:05:42
x1)
Aki egy szavát is elhiszi Endrének, az vagy naiv, vagy ma van itt először. Ezerszer bebizonyosodott, hogy folyton hazudik és sunnyog. A nem evős kamucirkuszt a férjének rendezte, hogy megsajnálja. De aki nem hiszi el, próbáljon meg csak sörön élni. Garantálom, hogy egy héten belül úgy legyengül, hogy jSherlock Porksi ereje sem lesz, és hamarosan a sürgősségin köt ki, jókora infúziókkal a karjában.
Johann Hölzel
(
x1)
Aug 31, 2024 13:09:40
x1)
Hiszen "csipeget", hahó!
gyagyás irigye2
(
x3)
Aug 31, 2024 13:10:52
x3)
STOKI!
Dögöjjmeg!
Na meló, csá.
kissendrefarkas életét irigyellem
Dögöjjmeg!
Na meló, csá.
D_Dezső
(
x29)
Aug 31, 2024 13:19:12
x29)
Bevonzottuk magic numbert, erről is anyám tehet ...

Eazy
(
x11)
Aug 31, 2024 13:20:05
x11)
Nesze te faszszopó ennyit csak megér az aranyhajú szisza!
*link*
*link*
Lehet megér, de soha többet nem fogja megkapni
Michael Jorden
Aug 31, 2024 13:21:12
Like
Aug 31, 2024 13:21:12
Laci
Aug 31, 2024 13:27:41
Tényleg akkora? XDDD
Nem mintha érdekelne...
Aug 31, 2024 13:27:41
D_Dezső
(
x29)
Aug 31, 2024 13:31:53
x29)
É
Szerintem az előző trolléga még alá is számolt.
Egy deci sör kb. 50 kalória. Egy doboz 250, neki alaphangon bemegy egy nap 15-20, de számoljunk 15-el annyi biztos. Az 3750 kalória és még nem evett semmit.
Ezzel szemben lehet maximum 175 centi, tekintve, hogy izomsorvadásos, 0 tesztoszteron szintű rokkant nyomorék az ideális súlya nagyjából 65 kg lenne. Minen kg megtartásához 30 kalóriával számolunk akkor 1950 az ideális bevitel.
Szóval a Gyagyás majdnem dupla annyi kalóriát visz be mint amire szüksége lenne, és tadám ott van a bojler test, a női csípő meg a tokás vekni.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 31, 2024 13:36:01
x3)
pedig hidd csak el, hogy stoki tényleg nem eszik, vagy ha eszik is végtelenül keveset nyammog el, és ahogy telik az idő, látszik rajta, hogy egyre nagyobb undorral eszik ha eszik.
amit a lájvszokban leművelt, látszik is, hogy fél adag kaját alig bírt megenni, meg rosszul lett tőle (gomba + rizs), a szigeten egy fél hot dogot alig bírt leszendvedni a torkán.
jó, a smack levest kenyérrel meg az anyjától lopott szalonnát eleszegeti, de az is egy minimális mennyiség.
előttem többen fejtegették már, hogy milyen betegségei lehetnek még, és a hízás nem feltétlenül nem valami betegség indukálta dagadás vagy puffadás nála.
mert, ha megnézed, testre sem hízik csak kibaszott nagy sörhasa van. a nyaka is gondolom valami nyirokcsomó dagadás lehet, de nem vagyok orvos nem tudhatom. ha kövér is sodi, nem azért hízik bizonyos helyekre mert “túleszi” magát.
ascites
(
x57)
Aug 31, 2024 13:37:41
x57)
Ilyet itt is írt még két évvel ezelőtt vagy három. Apjától örökölt sportos genetikák, jó futó és a többi álomképei.
Vicces, hogy az apjának tényleg sok haja maradt, csak a korcs kitépte a sajátját. Folyton kényszeresen túrja, simogatja, igazgatja, húzza. Csak azért hullott ki, mert aktívan dolgozott rajta.
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 31, 2024 13:48:29
x3)
a vashiány, fehérjehiány, túl kevés vitaminbavitel, a stressz, a pajzsmirigy rossz működése mint ugyan úgy hozzájárulhat még pluszban a hajhulláshoz / vesztéshez.
tényleg kéne az a teljes vérkép nálad, stoki, mert minden egyes kis dolgod arra utal csak, hogy haldoklasz
ascites
(
x57)
Aug 31, 2024 13:51:02
x57)
Nekem az tetszett a tegnapi 2. buziflokkban, hogy mennyire padlóra küldte, hogy nem sikerült a bevonzás.
A múltkor még nagyon heherészett a macskaólban, hogy bevonzotta a lamantinos infót (az anyja címét), és fenyegette a némbert, hogy profi és mindent be tud vonzani. Azt állította, hogy a lamantin is hisz ebben a debilségben, ez volt benne a fenyegetés.
Gondolom azóta ez a marha a SZIN-t vizualizálta vagy egy hétig, aztán nagy mellénnyel elküldte a pénzt, és jött a menetrendszerü pofáraesés.
Azért loopolt napokig, hogy ez így nem zaklatás, meg úgy nem, mert tényleg azt hitte, hogy most majd meghajlítja a valóságot, csak aztán felkenődött a falra.
Nem csak az fáj neki, hogy nem jutott a szegediek közelébe, hanem az is, hogy úgy érzi: legyőzték a kívánságmüsorban, hiszen a fejében Laura azt vizualizálhatta, hogy ne találkozzanak.
A múltkor még nagyon heherészett a macskaólban, hogy bevonzotta a lamantinos infót (az anyja címét), és fenyegette a némbert, hogy profi és mindent be tud vonzani. Azt állította, hogy a lamantin is hisz ebben a debilségben, ez volt benne a fenyegetés.
Gondolom azóta ez a marha a SZIN-t vizualizálta vagy egy hétig, aztán nagy mellénnyel elküldte a pénzt, és jött a menetrendszerü pofáraesés.
Azért loopolt napokig, hogy ez így nem zaklatás, meg úgy nem, mert tényleg azt hitte, hogy most majd meghajlítja a valóságot, csak aztán felkenődött a falra.
Bád Szpenszer
(
x1)
Aug 31, 2024 13:53:19
x1)
Én készséggel elhiszem, hogy nem táplálkozik egészségesen/megfelelően, de az a hónapok óta tartó loop, hogy "szoddi, éhenhaltál már?", még wishful thinkingnek is gyenge. Filmeket néz, jön-megy, Bécsbe vonatozik, buzinudira jár, stb. Mindez egyáltalán nem azt tükrözi, hogy az éhhalál küszöbén lenne. A különféle halálos betegségek pedig, amiket a "laikus szakértők" előszeretettel diagnosztizálnak nála, nos... Lehet, hogy ez szórakoztató, de ettől még nem lesz valóság belőle. Ha csak a fele igaz lenne, amit eddig itt diagnosztizáltak nála, már régen az elfekvőben kellene hörögnie öntudatlan állapotban. Ehhez képest buzistrandra jár, meg flokkolgat.
nemet mondtak
(
x4)
Aug 31, 2024 13:54:16
x4)
Anyám szétkúrta az életemet brühühü.. elküldte itthonról a menyét brühühü...
A vejét.
Hahó
(
x135)
Aug 31, 2024 13:58:55
x135)
Stoki csinálj egy flokkot a vonzás törvényéről és a titok című filmről!
Mondd el, hogy csináltad ezt, hogy ilyen pompás helyzetet vonzottál be magadnak.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mondd el, hogy csináltad ezt, hogy ilyen pompás helyzetet vonzottál be magadnak.
Angelina Proli
Aug 31, 2024 14:00:20
Én készséggel elhiszem, hogy nem táplálkozik egészségesen/megfelelően, de az a hónapok óta tartó loop, hogy "szoddi, éhenhaltál már?", még wishful thinkingnek is gyenge. Filmeket néz, jön-megy, Bécsbe vonatozik, buzinudira jár, stb. Mindez egyáltalán nem azt tükrözi, hogy az éhhalál küszöbén lenne.
Egyetértek. Még az igazi hajléktalanok is súlyos alkoholizmussal viszonylag sokáig húzzák. Sodinak még működik a mája, messze van attól, hogy már két sörtől bebasszon, valami csak nyammog néha,van fedél a feje felett.
Aug 31, 2024 14:00:20
noikabatgomb
(
x10)
Aug 31, 2024 14:17:44
x10)
Vajon a kommenthaverok milyen erosen vonzottak be az ot milliot, endre?
Bád Szpenszer
(
x1)
Aug 31, 2024 14:18:19
x1)
Van a környékünkön egy hajléktalan nő. Legalább tíz éve látom rendszeresen. Szinte állandóan részeg, cigizik, tiszta fekély és ödéma a lába, hadd ne soroljam. És él.
Ahhoz Stokinak rövidet kellene innia, méghozzá brutális mennyiségben, hogy viszonylag gyors és radikális változások álljanak be az állapotában, ő viszont csak sört vedel.
Tyodika
Aug 31, 2024 14:18:27
Tényleg akkora? XDDD
Nem mintha érdekelne...
Nem mintha érdekelne...
De keményen?
Aug 31, 2024 14:18:27
halászlé
(
x24)
Aug 31, 2024 14:19:45
x24)
lau viszont bevonzotta pesti lakást, ami merga régi álma...és amit endi nem tud, hogy hol lesz
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2024 14:20:37
x68)
Pesti lakás a cicának? Autó is lesz. Úgy látszik, hogy Laura nem csak ígérget, mint egyes putris gyernőttek.
Mifaaaaaaaaaaaan
Tibi_méhe
Aug 31, 2024 14:21:33
Fosh Tartay
Aug 31, 2024 14:21:33
Pitonsz Professzor
(
x17)
Aug 31, 2024 14:22:52
x17)
Punszisza a lekjopp!
mikedp
(
x9)
Aug 31, 2024 14:22:58
x9)
KURVArangy
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2024 14:23:23
x68)
15:01-es búcsúflokk, nézzék meg a bátrak.
Mifaaaaaaaaaaaan
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2024 14:24:03
x39)
Stoki valósága:
-csip-csup ügyeket addig sodikáz el, amíg valós problémává duzzadnak, tovább sodikázza, aztán mikor rengeteg idő és pénz befektetésével majdnem megoldódik a probléma, újra az elsodikázás útját választja, hogy ismét érezhesse a szájában a faszerdő zamatát.
Mert ilyen astoki.
SyntaxError
(
x24)
Aug 31, 2024 14:24:27
x24)
Ha nem iszik elég sörtöt, nem tud értelmesen beszélni :D
Nem vagy alkoholista, Stoki!
Púpp
(
x1)
Aug 31, 2024 14:27:58
x1)
Vissza vonult ma már a púpos vagy jöjjek vissza kèsőbb?
Tádááám!
Betöjt Laptop
(
x39)
Aug 31, 2024 14:30:00
x39)
Endre saját bevallása szerint is egy buzi balek, akiből sugárzik, hogy rúgj belém.
Tűpontos.
Mivan Endre? A fórumnak végig igaza volt?
Mik vannak....
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Tűpontos.
Mivan Endre? A fórumnak végig igaza volt?
Mik vannak....
keserke
(
x4)
Aug 31, 2024 14:30:27
x4)
Gyagya bazmeg gyenge vagy és nem bírod a piát! Ideje áttérni a töményre!
herr_schwechater
(
x8)
Aug 31, 2024 14:30:49
x8)
annyira örülnék ha lenne a flokkokhoz egy plugin, ami kivágja a helyzet drámaiságát éreztető nagyon hosszú szüneteket, fhaszom nem néz végig negyed órás flokkot
leginkább az egyik oktató előadás videóira emlékeztet, amikben még másfélszeres gyorsításnál is percekig iszik
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
leginkább az egyik oktató előadás videóira emlékeztet, amikben még másfélszeres gyorsításnál is percekig iszik
Nem vagyok őrült
(
x3)
Aug 31, 2024 14:31:24
x3)
A masszív alkoholisták (mint Endi is pl) rendkívül kevés szilárd táplálékot vesznek magukhoz. Szóval ez nem biztos, hogy hazugság a részéről.
max5enutálnak
(
x47)
Aug 31, 2024 14:35:25
x47)
Aki úgy jár, mint egy buzi balek, úgy beszél, mint egy buzi balek, úgy viselkedik, mint egy buzi balek, az egy buzi balek.
Tibi_méhe
Aug 31, 2024 14:36:37
"Anyám elbaszta az életem mert kibaszta a Tibit",
valakivel naponta hosszasan beszélget,
a buzistrandon elkezd loopolni a Tibiről meg a SUP-ról mindenkinek aztán csak buzulni akarnak vele,
"Trollok mindent elbasznak",
visszavonulás hetyetye.
Ennyit bírtam megnézni ebből a fosból.
Fosh Tartay
valakivel naponta hosszasan beszélget,
a buzistrandon elkezd loopolni a Tibiről meg a SUP-ról mindenkinek aztán csak buzulni akarnak vele,
"Trollok mindent elbasznak",
visszavonulás hetyetye.
Ennyit bírtam megnézni ebből a fosból.
Aug 31, 2024 14:36:37
Bád Szpenszer
(
x1)
Aug 31, 2024 14:36:43
x1)
Hihetetlen, hogy nem éri fel ésszel, hogy nem az anyja tette tönkre az életét azzal, hogy elküldte tibort, hanem tibor tette tönkre, amikor belépett az életébe, azóta veszített el mindent, hogy a tranyót megismerte.
SyntaxError
(
x24)
Aug 31, 2024 14:38:05
x24)
Endre, te teljesen hülye vagy. Minek pörögsz itt ezeken a melócsákon, ha úgyis börtönbe mész?
Bruttó 70.000 Euro??? :D :D :D
Balfasz!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Bruttó 70.000 Euro??? :D :D :D
Balfasz!
Sodi_linzi_sult_hala
Aug 31, 2024 14:38:33
Ma van a naptári nyár utolsó napja. Azért az kijelenthető Fikás, hogy majdnem sikerült az, hogy ne baszd el az egész nyaradat azzal, hogy a szegedi kurvákkal foglalkozol. Egy hajszálon múlott csak :DDD
Ne felejtsétek, én tanárnak készültem. Félig-meddig pedagógus szakember az, aki előttetek áll.
Aug 31, 2024 14:38:33
púpostulok
(
x2)
Aug 31, 2024 14:40:08
x2)
Endre, ne csodálkozz amikor ez exedről, Tiborról beszélsz és utána buzulni akarnak veled.
linziasztal01
(
x77)
Aug 31, 2024 14:41:45
x77)
Mi loopot kaphatott az a "valaki" tegnap…
halászlé
(
x24)
Aug 31, 2024 14:44:41
x24)
azt, amit minden nap: mejszike....
linziasztal01
(
x77)
Aug 31, 2024 14:45:48
x77)
"Homokszexuális"
Budai értelmiségi…
Budai értelmiségi…
Skynetsodi
(
x2)
Aug 31, 2024 14:47:23
x2)
Eddig legalább egy napon belül nem vonultál vissza többször. Egyre szörnyűbb bajok vannak a fejedbe. Lehet el kellett volna az oktatónak, azt is mondani, hogy pedofilmeg nőverő vagy. Nemcsak azt, hogy buzi. Akkor a Sebestyén Gyula el sem vállalt volna. De te szokásodhoz híven ott is hazudtál.
Nekem se könnyű
Balázs Padre
(
x13)
Aug 31, 2024 14:47:40
x13)
Ez a KÉTNAPONTA ELTŰNTEM FOREVER valami kenyszeres elmebeteg loop lesz.
Az bolond buzija fél napon belül megint itt lesz.
Tudniillik őt visszarángatják folyamatosan.
Az bolond buzija fél napon belül megint itt lesz.
Tudniillik őt visszarángatják folyamatosan.
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2024 14:49:14
x68)
Ha minden egyes videódban ismételgeted, hogy mostantól tényleg visszavonulsz, akkor egyszer tényleg vissza leszel vonulva! Ez a visszavonulás bevonzása!
Mifaaaaaaaaaaaan
linziasztal01
(
x77)
Aug 31, 2024 14:50:21
x77)
Milyen szép a szomszéd zöld ház. :)
Ez Bécs, igaz?
Ez Bécs, igaz?
max5enutálnak
(
x47)
Aug 31, 2024 14:51:29
x47)
"Homokszexuális"
Budai értelmiségi…
Budai értelmiségi…
Stoki múltbéli jövője mondta így.
subba.blog.hu/2007/02/19/itt_nem_fogunk_buziskodni
Konkrétan a pedofilt látjuk, csak ez a torz gnómhoz képest egy dévidhásszelhóf baszdmeg :D
trashWOODstock varangya
(
x3)
Aug 31, 2024 14:51:52
x3)
új ivós játék:
1 feles akárhányszor stoki megérinti / dörzsöli a száját.
ha túljutsz a flokkon alkoholmérgezés nélkül: nyersz.
Balázs Padre
(
x13)
Aug 31, 2024 14:52:59
x13)
Aranyat ért az a loop,hogy őt vagy csal lehúzni akarják,vagy csak buziskodni akarnak vele.
Sodrák!!!
Egy elmebeteg buzitól mi mást akarhatnak.
Sodrák!!!
Egy elmebeteg buzitól mi mást akarhatnak.
nmthrwwy420
(
x12)
Aug 31, 2024 14:53:46
x12)
Bazdmeg Endre, te még alkoholistának is szar vagy :D
Ki az az Endre bácsi?
Eazy
(
x11)
Aug 31, 2024 14:54:57
x11)
új ivós játék:
Egy pillanatra beszartam, hogy ez nekünk szól
Eazy
(
x11)
Aug 31, 2024 14:56:30
x11)
Gratulálok a Professzor Úrnak!
Autiloop vokál nincs a háttérben?
mikedp
(
x9)
Aug 31, 2024 14:56:43
x9)
Nem lesz itt szeptembertől melócsá! Decemberig angolnázik a segélyen , azt addig kitalál valamit, vagy bebasszák végre a börtönbe.
KURVArangy
cucksodi
(
x3)
Aug 31, 2024 14:56:45
x3)
Endrének baja van azzal, hogy csak olyan keresik akik, meglopni, lehúzni akarják vagy buzulni akarnak vele.
Közben tibort keregeti és zakaltja, aki mind a hármat megtette vele.
Endre akkor most az a baj, hogy aki meglopna az nem buzul veled és aki buzulni akar az nem lopna meg vagy én most nem értem!
Legyen erröl egy flokk, amikor holnap visszatérsz!
puskapoj
Közben tibort keregeti és zakaltja, aki mind a hármat megtette vele.
Endre akkor most az a baj, hogy aki meglopna az nem buzul veled és aki buzulni akar az nem lopna meg vagy én most nem értem!
Legyen erröl egy flokk, amikor holnap visszatérsz!
Bád Szpenszer
(
x1)
Aug 31, 2024 14:58:24
x1)
Arra panaszkodik, hogy csak lehúzás, átverés vagy buziskodás céljából állnak szóba vele. Endikém, a tiborral való kapcsolatod nem pontosan ugyanerre a három elemre épült? Na jó, ő bónuszként még oldalba is fosott, ennyi volt az extra.
keserke
(
x4)
Aug 31, 2024 14:58:44
x4)
Nem lesz itt szeptembertől melócsá! Decemberig angolnázik a segélyen , azt addig kitalál valamit, vagy bebasszák végre a börtönbe.
Egyáltalán beszélt melócsáról bármikor is?
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Aug 31, 2024 14:58:51
x3)
Nézd, ahány ember, annyi test.
Nem vagyunk egyformák még az alkoholisták sem azok. Sokat láttam közülük, ápoltam is néhányat. Nem egyformák, hidd el. Engedd el egy kicsit ezt a vonalat, mert itt nincs egyetemleges igazság. A karma dolgozik. Endre teste bírja, ameddig bírja, a pszichéje lassan már csapágyasra van hajtva.
Ez az állapota eléggé lent van ahhoz, hogy érdemi munkát tudjon végezni, vagy ne járassa le magát 5 perc alatt egy új közösségben. Ami viszont lényeges, higy nem is látszik ebből a kiút számára.
A sorsát intézi a teknős, hidd el.
linziasztal01
(
x77)
x77)
"Ott áll előttem egy elhízott, topis nő…"
Viszont te szép vagy.

Viszont te szép vagy.

keserke
(
x4)
Aug 31, 2024 14:59:34
x4)
Viszont te szép vagy.
Viszont te szép vagy.
Vigyázz Sodi! Az élijen ki fog jönni a hasadból!
Eazy
(
x11)
Aug 31, 2024 14:59:44
x11)
Hihetetlenül csicskagyász vagy Endre, kapaszkodsz a segélybe, mint a fentebb linkelt gammer gorilla anno, a laula csüngő csöcseibe.
Mi lenne, ha végre kezdenél valamit a szánalmas életeddel, és mondjuk kitakarítanád a macskaólat, hogy a szisza örömmel térjen vissza hozzád? *pr*
Mi lenne, ha végre kezdenél valamit a szánalmas életeddel, és mondjuk kitakarítanád a macskaólat, hogy a szisza örömmel térjen vissza hozzád? *pr*
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2024 14:59:54
x68)
De miért akarna tőled bárki bármi mást? Mármint a buzulás csak azért van, mert nem tudják, hogy impotens vagy.
Mit lehet veled csinálni? Miről lehet veled beszélni?
Találkozik veled egy random ember, és a tranyóról loopolsz neki. Kibírhatatlan vagy.
Mifaaaaaaaaaaaan
Mit lehet veled csinálni? Miről lehet veled beszélni?
Találkozik veled egy random ember, és a tranyóról loopolsz neki. Kibírhatatlan vagy.
almafarok
Aug 31, 2024 15:00:07
Kérem a forgatókönyvírókat, hogy találjanak ki valamit az őszi évadra, mert ez a nyári nem volt túl izgalmas.
Aug 31, 2024 15:00:07
Eazy
(
x11)
Aug 31, 2024 15:00:37
x11)
Viszont te szép vagy.
Viszont te szép vagy.
Aztakurva:SDD
Ennek mindjárt kijön az alien a gyomrából
Balázs Padre
(
x13)
Aug 31, 2024 15:01:39
x13)
Keress munkát,gyanútlan, átbaszható cégeket akár 290 napig.
Ha találsz egy szerencsétlen céget,akkor ott 27 pers 40 sec helyett 8 perc 24 sec alatt fogsz megalázva kibaszódni egy bécsi park padjára.
Pörögj bohóc.
Ha találsz egy szerencsétlen céget,akkor ott 27 pers 40 sec helyett 8 perc 24 sec alatt fogsz megalázva kibaszódni egy bécsi park padjára.
Pörögj bohóc.
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2024 15:02:56
x68)
Vegyél egy nyakbaakasztós AI barátot, aztán loopolj neki a tranyóról. Neked úgyis csak ennyire van igényed egy "kapcsolatból", hiszen impotens vagy.
Itt lehet előrendelni, te buzi: www.friend.com/
Mifaaaaaaaaaaaan
Itt lehet előrendelni, te buzi: www.friend.com/
max5enutálnak
(
x47)
Aug 31, 2024 15:06:03
x47)
Csodálatos ez a haláltusa :DDD
Bubuka
(
x13)
Aug 31, 2024 15:07:08
x13)
Info info
Ma hajnali négykor egy átmulatott éjszaka után belefutottam a Blahán Endrébe.

Ma hajnali négykor egy átmulatott éjszaka után belefutottam a Blahán Endrébe.

nmthrwwy420
(
x12)
Aug 31, 2024 15:08:38
x12)
Augusztus 31.
Elkúrtad az egész nyaradat azzal, hogy rajtuk vergődsz. :)
Ki az az Endre bácsi?
Elkúrtad az egész nyaradat azzal, hogy rajtuk vergődsz. :)
JuDKa
(
x1)
Aug 31, 2024 15:10:01
x1)
Ajajj!
Stoki, újabb bánó van kinézőben! :))))))))
Sebestyén urat felszólítom, hogy ne hagyja annyiban ezt a dolgot! Tessék feljelenteni a stokit!
broni ♥
Stoki, újabb bánó van kinézőben! :))))))))
Sebestyén urat felszólítom, hogy ne hagyja annyiban ezt a dolgot! Tessék feljelenteni a stokit!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Aug 31, 2024 15:11:04
x10)
Na sziasztok, ajjj nem tudok sört nélkül élni, mert alkesz fatyok. Nyah ciasztok
Álmodjatok Rémeket!
öklendező szerelő
(
x4)
Aug 31, 2024 15:11:30
x4)
hát gyagyás, a topis szandikának legalább van pénze
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
max5enutálnak
(
x47)
Aug 31, 2024 15:14:40
x47)
Egy szavas elutasításokat kap :DDD RAUS
-
Aug 31, 2024 15:15:10
A flokk szöveges leirata 1.
Na, sziasztok! Hát, megvallom őszintén, elég rossz mentális állapotban vagyok. Ha nem iszom elég sört, akkor nem vagyok képes kiállni elétek. Viszonylag értelmesen beszélni. Ha pedig túl sokat iszom, akkor kidőlök fáradtan. Egyik se normális. És most azt vettem észre magamban, amellett, hogy ehhez hasonló geci zajongások a szomszédok részéről is fölbasszák az agyamat, hogy amíg most ki is zökkentett, engem a gondolat mellettemből, a rohadt kurva életben, igen, hogy mindenki tud zökkenteni, és nem találom az egyensúlyt, és úgy egyébként van valaki, akivel hosszasan szoktam beszélgetni.
Most ez teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő. És tegnap már ő is rám csapta a telefont, mondvá, hogy nem vagyok ő magam, és nagyon be van korlátozva a gondolkodásom. Tehát így egy évvel után, a történtek után itt csak arra tudok gondolni, és arról tudok beszélni, hogy anyám szétbaszta az életemet azzal, hogy ki baszta innen az ex-emet. És hogy örök magányra ítélt ezzel. És lehet mondogatni, hogy ez nincs így. Csak nagyon érdekes, hogy bárki próbál velem kapcsolatot teremteni és beszélgetni, és az a tapasztalatom, hogy az élető vagy lehúzni akar, vagy meglopni akar, vagy trólkodni akar, vagy valamiféle homoszexuális kapcsolatot akar létesíteni. Tehát ezeket a beszélgetéseket úgy képzeljétek el, és ezt több emberrel is megismétlődött, hogy elkezdünk beszélgetni a szörfömről. Mondom, tök jó, végre valakivel ismerkedek. Nöki is eloldom, hogy ezt most azért csinálom, hogy felejtsek, hogy az ex-emet kiűzzem a fejemből, mert olyan tevékenységet próbálok űzni, amiket vele soha. És erről kellemesen elbeszélgetünk, és akkor a hatodik-nyolcigik percben jön a kérdés hirtelen, hogy derültékből, hogy férfi van, nem? És mondom, ám, Jézus, nem, tehát édes Istenem! Tehát aki nem megtrólkodni, meglopni, lehúzni akar, az meg boziskodni. Ez egészen döbbenetes, és egészen elkéselítő. Hogy nagyjából ez a négy dolog, ami a kisugárzásom alapján kinézhető, ezek szerint belőlem.
Mindegy, most eltűnök. A lényeg az, hogy többen mondjátok, hogy hát lépjek már túl a Mercén. Aha, és én ebben még az ő tanácsát is megfogadtam, januári elején. Jó, mondta nekem, hogy figyelj, engem a munkám. Pesthez költ, te most fenysz ki Vécsbe, ott próbálj valamit. Mondom, jó, és akkor próbáltam a januári szállásomat. Keresztbe tettek neki a trollók. Próbáltam az egyetlen ottani ismerősömet, a Sandikát, aki hát két éve korábban még olyan volt. Látjátok a akkori live-ban, hogy őszeszedett volt, aranyos mosolygos lányaképpen varrónőnek tanult. Egyébként léteznek manufaktúrák, ez nem olyan ördögtől való gondolat, hogy ezzel meg lehet élni. És úgy egyébként csak narancs levet ivott, abszinens volt.
Na, sziasztok! Hát, megvallom őszintén, elég rossz mentális állapotban vagyok. Ha nem iszom elég sört, akkor nem vagyok képes kiállni elétek. Viszonylag értelmesen beszélni. Ha pedig túl sokat iszom, akkor kidőlök fáradtan. Egyik se normális. És most azt vettem észre magamban, amellett, hogy ehhez hasonló geci zajongások a szomszédok részéről is fölbasszák az agyamat, hogy amíg most ki is zökkentett, engem a gondolat mellettemből, a rohadt kurva életben, igen, hogy mindenki tud zökkenteni, és nem találom az egyensúlyt, és úgy egyébként van valaki, akivel hosszasan szoktam beszélgetni.
Most ez teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő. És tegnap már ő is rám csapta a telefont, mondvá, hogy nem vagyok ő magam, és nagyon be van korlátozva a gondolkodásom. Tehát így egy évvel után, a történtek után itt csak arra tudok gondolni, és arról tudok beszélni, hogy anyám szétbaszta az életemet azzal, hogy ki baszta innen az ex-emet. És hogy örök magányra ítélt ezzel. És lehet mondogatni, hogy ez nincs így. Csak nagyon érdekes, hogy bárki próbál velem kapcsolatot teremteni és beszélgetni, és az a tapasztalatom, hogy az élető vagy lehúzni akar, vagy meglopni akar, vagy trólkodni akar, vagy valamiféle homoszexuális kapcsolatot akar létesíteni. Tehát ezeket a beszélgetéseket úgy képzeljétek el, és ezt több emberrel is megismétlődött, hogy elkezdünk beszélgetni a szörfömről. Mondom, tök jó, végre valakivel ismerkedek. Nöki is eloldom, hogy ezt most azért csinálom, hogy felejtsek, hogy az ex-emet kiűzzem a fejemből, mert olyan tevékenységet próbálok űzni, amiket vele soha. És erről kellemesen elbeszélgetünk, és akkor a hatodik-nyolcigik percben jön a kérdés hirtelen, hogy derültékből, hogy férfi van, nem? És mondom, ám, Jézus, nem, tehát édes Istenem! Tehát aki nem megtrólkodni, meglopni, lehúzni akar, az meg boziskodni. Ez egészen döbbenetes, és egészen elkéselítő. Hogy nagyjából ez a négy dolog, ami a kisugárzásom alapján kinézhető, ezek szerint belőlem.
Mindegy, most eltűnök. A lényeg az, hogy többen mondjátok, hogy hát lépjek már túl a Mercén. Aha, és én ebben még az ő tanácsát is megfogadtam, januári elején. Jó, mondta nekem, hogy figyelj, engem a munkám. Pesthez költ, te most fenysz ki Vécsbe, ott próbálj valamit. Mondom, jó, és akkor próbáltam a januári szállásomat. Keresztbe tettek neki a trollók. Próbáltam az egyetlen ottani ismerősömet, a Sandikát, aki hát két éve korábban még olyan volt. Látjátok a akkori live-ban, hogy őszeszedett volt, aranyos mosolygos lányaképpen varrónőnek tanult. Egyébként léteznek manufaktúrák, ez nem olyan ördögtől való gondolat, hogy ezzel meg lehet élni. És úgy egyébként csak narancs levet ivott, abszinens volt.
Aug 31, 2024 15:15:10
-
Aug 31, 2024 15:15:28
A flokk szöveges leirata 2.
És ehhez képest, meg most januárban találkoztam vele, úgyhogy ott áll előttem hirtelen egy elhízott topis. Nő, aki amikor elmesél, hogy éppen mivel foglalkozik, amellett, hogy alkoholista, akkor én úgy gondolkodtam, hogy hogyan reagáljak, és megakad bennem a szó. Ez pár hónapval később, kvázi azért az egyenes vallomások vonatkozásában megismétlődött a Corvin sétány négy alatt is, de ezt most hagyjuk. És még erre is azt mondtam, hogy jó, hát attól még lehet vele bandázni, lehet vele mászkálni szamunába, ide-oda-amoda, hogy milyen foglalkozik meg, hogy mennyire van eltehenesedve, de hát a tróllok még ennek is keresztbe tettek. Aztán akkor febrárban megint nekiálltam, és akkor az a szállás is szét lett baszva, és akkor most másfél hónapval ezelőtt szintén azt mondtam, hogy jó, akkor irány-gadány, Bécs, Bécsi állás, Bécsi szállás, Bécsi jogcsi, és akkor az is szét lett baszva. Tehát lehet nekem mondogatni, hogy miért pörgök egy év után is ezen, hogy anyukám innen kibaszta a Mercedes-et, és akkor attól kezdve mély repülésbe ment hát az életem. Csak az a helyzet, gyerekek, tudjátok, hogy azok a próbálkozásaim is rendre szét lettek baszva, amikor azt mondtam, hogy jó, igaz, lépjünk tovább, mert semmi értelme ezzel rágódni, múlt, lezárt emlék, kész. Csak az a gond, hogy az emberek többsége az olyan, hogy képmutató. abban a tekintetben, hogy érzékenye arra, hogy mit írnak róla az interneten. Tehát annak idején, amikor például a Krizsai Andinak tíz éve meséltem arról, hogy trójaim vannak, akkor mondta nekem, hogy hát nem kell azzal foglalkozni, hogy az emberről mit írnak az interneten, lépje tovább. És mi ezzel megegyeztünk, hogy hát ezt igazából ignorálni kell, figyelmet kívül hagyni. Amikor viszont elkezdtek a trólók írogatni a művészeinek, mert ugye egy galériát próbált csinálni, akkor már rántámad, hogy az én magyarországi haverém miket csinálnak. Elmondta, hogy mik közöm van nekem ehhez. És hát ugyanez volt mondjuk tavaly a Sebestyén Gyula autós oktatóval, akinél eleve azzal kezdtem, hogy elmesélem a trólókat, és mondta, hogy ne aggódjak, ő személyes benyomás alapján ítél, majd utána 34 levezetett óra után azzal küldött el, hogy nem akarja ezt velem tovább folytatni, mert megtudott valamit róla. Na most ez azt jelenti, hogy a legelején bele hazudott a pofámba. Tehát az, hogy ő személyes benyomás alapján ítél, és az, hogy ő be akarja fejezni az én oktatásomat, mert megtudott rólam valamit, ez a kettő ellentétben áll. Egymásra ez azt jelenti, hogy az elején nekem hazudott. Tehát hazugember. Pont. Na mindegy, a lényeg az, hogy akkor én most eltűnök, igyekszem úgy alakítani az életemet, hogy nem nagyon válaszoljak senkinek faggatózásokra. Próbáljak új ismeretségeket, videós körökön kívüli ismeretségeket kialakítani. Ennek oka van. Tehát például, amíg a MC Isti milliókat keresett azzal, hogy Alival live-ozott, addig az, hogy én egyszer live-oztam vele, az nekem kelemetlenségeket okozott, mert például a szandik a szociális munkában, és a munkás megkérdezte tőlem, hogy miért én miért beszélgetek strictikkel. És ez veszélyes, mondtam, mert ez az ember nem bűnöző, ez TikTok-ból él. Mindegy, édes Istenem, tehát tiszta agyrém az egész.
És ehhez képest, meg most januárban találkoztam vele, úgyhogy ott áll előttem hirtelen egy elhízott topis. Nő, aki amikor elmesél, hogy éppen mivel foglalkozik, amellett, hogy alkoholista, akkor én úgy gondolkodtam, hogy hogyan reagáljak, és megakad bennem a szó. Ez pár hónapval később, kvázi azért az egyenes vallomások vonatkozásában megismétlődött a Corvin sétány négy alatt is, de ezt most hagyjuk. És még erre is azt mondtam, hogy jó, hát attól még lehet vele bandázni, lehet vele mászkálni szamunába, ide-oda-amoda, hogy milyen foglalkozik meg, hogy mennyire van eltehenesedve, de hát a tróllok még ennek is keresztbe tettek. Aztán akkor febrárban megint nekiálltam, és akkor az a szállás is szét lett baszva, és akkor most másfél hónapval ezelőtt szintén azt mondtam, hogy jó, akkor irány-gadány, Bécs, Bécsi állás, Bécsi szállás, Bécsi jogcsi, és akkor az is szét lett baszva. Tehát lehet nekem mondogatni, hogy miért pörgök egy év után is ezen, hogy anyukám innen kibaszta a Mercedes-et, és akkor attól kezdve mély repülésbe ment hát az életem. Csak az a helyzet, gyerekek, tudjátok, hogy azok a próbálkozásaim is rendre szét lettek baszva, amikor azt mondtam, hogy jó, igaz, lépjünk tovább, mert semmi értelme ezzel rágódni, múlt, lezárt emlék, kész. Csak az a gond, hogy az emberek többsége az olyan, hogy képmutató. abban a tekintetben, hogy érzékenye arra, hogy mit írnak róla az interneten. Tehát annak idején, amikor például a Krizsai Andinak tíz éve meséltem arról, hogy trójaim vannak, akkor mondta nekem, hogy hát nem kell azzal foglalkozni, hogy az emberről mit írnak az interneten, lépje tovább. És mi ezzel megegyeztünk, hogy hát ezt igazából ignorálni kell, figyelmet kívül hagyni. Amikor viszont elkezdtek a trólók írogatni a művészeinek, mert ugye egy galériát próbált csinálni, akkor már rántámad, hogy az én magyarországi haverém miket csinálnak. Elmondta, hogy mik közöm van nekem ehhez. És hát ugyanez volt mondjuk tavaly a Sebestyén Gyula autós oktatóval, akinél eleve azzal kezdtem, hogy elmesélem a trólókat, és mondta, hogy ne aggódjak, ő személyes benyomás alapján ítél, majd utána 34 levezetett óra után azzal küldött el, hogy nem akarja ezt velem tovább folytatni, mert megtudott valamit róla. Na most ez azt jelenti, hogy a legelején bele hazudott a pofámba. Tehát az, hogy ő személyes benyomás alapján ítél, és az, hogy ő be akarja fejezni az én oktatásomat, mert megtudott rólam valamit, ez a kettő ellentétben áll. Egymásra ez azt jelenti, hogy az elején nekem hazudott. Tehát hazugember. Pont. Na mindegy, a lényeg az, hogy akkor én most eltűnök, igyekszem úgy alakítani az életemet, hogy nem nagyon válaszoljak senkinek faggatózásokra. Próbáljak új ismeretségeket, videós körökön kívüli ismeretségeket kialakítani. Ennek oka van. Tehát például, amíg a MC Isti milliókat keresett azzal, hogy Alival live-ozott, addig az, hogy én egyszer live-oztam vele, az nekem kelemetlenségeket okozott, mert például a szandik a szociális munkában, és a munkás megkérdezte tőlem, hogy miért én miért beszélgetek strictikkel. És ez veszélyes, mondtam, mert ez az ember nem bűnöző, ez TikTok-ból él. Mindegy, édes Istenem, tehát tiszta agyrém az egész.
Aug 31, 2024 15:15:28
linziasztal01
(
x77)
Aug 31, 2024 15:15:38
x77)
Miért lett "szétbaszva a bécsi jogsi"?
Elkezdted?? :)
Elkezdted?? :)
-
Aug 31, 2024 15:15:45
A flokk szöveges leirata 3
Mindegy, a lényeg az, hogy azt, hogy ami másoknak működik, az nálam gondot okoz, tehát ami a Magyarorsi Csabálnak karriert és ingyen utakat tengeren túlra ér, a vlogozás az nálam csak vesztességet okoz. Ezt el kell fogadnom. Az, hogy valaki próbál érdekes emberekkel TikTok-ozni közösen, az nálam vesztességet okoz. Az, hogy valaki videós körönbelül ismerkedik, mint Laura meg a Merci, az nálam vesztességet okoz. Tehát ami nálam működik, az náluk működik, az nálam nem. Azt én kénytelen vagyok elfogadni és kénytelen vagyok hátralépni. Most még van pár hónapom, amit még valahogy tudok menedzselni. Eléggé nehezen viselem, hogy pirossal jelölgetem be a korábbi munkahely kereséseimet, és hát most megint adjon ki, hogy a legelső a Pesti kivételével mindegyik esetben hamarabb találtam munkát, mint most. Most még a 45. napnál lassan, és 45 nap alatt, mint egy korábbi meló, a legelső kivételével, ami 85 volt, meg lett. De mit tudom én, az az egynapos, amiben a trollok most engem be is megkirokadtak, az meg rekordidő alatt lett meg. Több száz nap alatt. Korábban mondtam, a Pestről keresős meló lett meg, Hamburgban, 85 nap alatt. És akkor például ilyen válaszokat kapok, hogy hiába van meg a megfelelő tapasztalatom évben, az állás-kidás szerint. Javában nem tudják figyelembe venni a jelentkezésemet, mert az utolsó javá alapú munkám az 2021-ben volt. De most három éve nem, de előtte meg több éves tapasztalat össze van gyűjtve, akkor ez megyiben releváns? Ez szintén egy olyan dolog, amit nem igazán tudok hova tenni. Máshol meg, mert itt a trollok gondoskodtak a gondolom a nagyszünetről, vagy esetleg küldtek random felvilágosítóanyagokat. És csak egy szabas elutasítás jön vissza, válaszul. És a helyzet az, hogy igazából pont most, másfél hónap után, amikor már ajánlatokat szoktam kapni, kapom az első interjúkéréseket érdemben. Ott egy hét után szokott. Jó, persze magasra lövöm a lécet, tehát bruttó 70 ezer euró alatt nem nagyon kívánok. És nyilván ezzel nehezítem a saját dolgomat, de olyan, nagyon ez nem a valóságtól elrúgaszkodott, ha például azt vesszük, hogy ugyanazt az ajánlatot kaptam meg, mint a Solaris-nál a legutolsó melóhelyen. Sőt, ha úgy vesszük még jobbat is, mert plusz napi 8 euró kaja télítés az lehet volna. Na jó, ennyi. Tehát most búcsózom, eltűntem.
Se vlog, se live, se bejelentkezés, se fórum, se semmi. Sziasztok!
Mindegy, a lényeg az, hogy azt, hogy ami másoknak működik, az nálam gondot okoz, tehát ami a Magyarorsi Csabálnak karriert és ingyen utakat tengeren túlra ér, a vlogozás az nálam csak vesztességet okoz. Ezt el kell fogadnom. Az, hogy valaki próbál érdekes emberekkel TikTok-ozni közösen, az nálam vesztességet okoz. Az, hogy valaki videós körönbelül ismerkedik, mint Laura meg a Merci, az nálam vesztességet okoz. Tehát ami nálam működik, az náluk működik, az nálam nem. Azt én kénytelen vagyok elfogadni és kénytelen vagyok hátralépni. Most még van pár hónapom, amit még valahogy tudok menedzselni. Eléggé nehezen viselem, hogy pirossal jelölgetem be a korábbi munkahely kereséseimet, és hát most megint adjon ki, hogy a legelső a Pesti kivételével mindegyik esetben hamarabb találtam munkát, mint most. Most még a 45. napnál lassan, és 45 nap alatt, mint egy korábbi meló, a legelső kivételével, ami 85 volt, meg lett. De mit tudom én, az az egynapos, amiben a trollok most engem be is megkirokadtak, az meg rekordidő alatt lett meg. Több száz nap alatt. Korábban mondtam, a Pestről keresős meló lett meg, Hamburgban, 85 nap alatt. És akkor például ilyen válaszokat kapok, hogy hiába van meg a megfelelő tapasztalatom évben, az állás-kidás szerint. Javában nem tudják figyelembe venni a jelentkezésemet, mert az utolsó javá alapú munkám az 2021-ben volt. De most három éve nem, de előtte meg több éves tapasztalat össze van gyűjtve, akkor ez megyiben releváns? Ez szintén egy olyan dolog, amit nem igazán tudok hova tenni. Máshol meg, mert itt a trollok gondoskodtak a gondolom a nagyszünetről, vagy esetleg küldtek random felvilágosítóanyagokat. És csak egy szabas elutasítás jön vissza, válaszul. És a helyzet az, hogy igazából pont most, másfél hónap után, amikor már ajánlatokat szoktam kapni, kapom az első interjúkéréseket érdemben. Ott egy hét után szokott. Jó, persze magasra lövöm a lécet, tehát bruttó 70 ezer euró alatt nem nagyon kívánok. És nyilván ezzel nehezítem a saját dolgomat, de olyan, nagyon ez nem a valóságtól elrúgaszkodott, ha például azt vesszük, hogy ugyanazt az ajánlatot kaptam meg, mint a Solaris-nál a legutolsó melóhelyen. Sőt, ha úgy vesszük még jobbat is, mert plusz napi 8 euró kaja télítés az lehet volna. Na jó, ennyi. Tehát most búcsózom, eltűntem.
Se vlog, se live, se bejelentkezés, se fórum, se semmi. Sziasztok!
Aug 31, 2024 15:15:45
JuDKa
(
x1)
Aug 31, 2024 15:16:30
x1)
'jává'
Már csak ezért a szóért is a kurva anyádat!
broni ♥
Már csak ezért a szóért is a kurva anyádat!
rezsidémon
(
x8)
Aug 31, 2024 15:17:30
x8)
Miért laksz anyádnál ha ő a hibás mindenért? (aka a kérésedre dobta ki rendőrökkel tibit)
Jó ötlet volt annó a teljes magányra cseréni tibit, sok sikert a továbbiakban elmebeteg zaklató!
Ja és egy 96-os BH flokk is mindenféleképpen kell hogy a pénzküldéses üzengetés az miért nem zaklatás!
.....és talán egy álsírós flokk hogy miért nem tudsz a fizetési meghagyásnak eleget tenni :D na az vicces lesz
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
Jó ötlet volt annó a teljes magányra cseréni tibit, sok sikert a továbbiakban elmebeteg zaklató!
Ja és egy 96-os BH flokk is mindenféleképpen kell hogy a pénzküldéses üzengetés az miért nem zaklatás!
.....és talán egy álsírós flokk hogy miért nem tudsz a fizetési meghagyásnak eleget tenni :D na az vicces lesz
halászlé
(
x24)
Aug 31, 2024 15:18:31
x24)
Viszont te szép vagy.
Viszont te szép vagy.
kizárt, hogy erre ellenkező nemű egyed rámozduljon
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 31, 2024 15:21:31
x2)
Remélem meignt valami fedett akciós trollnak loopol. Idióta gyagyás fasz, más ki állna szóba veled?
Labanc melócsá interjún még nem kérdeztek rá mi a kurva anyádért nyúlkálsz állandóan a picsaszájba, mint egy óvodás?
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Aug 31, 2024 15:22:12
x3)
A flokk első másodperceiben megint majdnem ráfutottam a jégre.
Majdnem elhittem, hogy itt önreflexió lesz, meg belátas meg a betegségtudat átüti a pajzsot kifelé.
Aztán lófasz meg esti fény.
Akkor sem ismerné be ÖSZINTÉN, hogy beteg, ha kiokádná a gyomrát és kipukkadna a mája.
Nagy szinész a gyagyás
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Majdnem elhittem, hogy itt önreflexió lesz, meg belátas meg a betegségtudat átüti a pajzsot kifelé.
Aztán lófasz meg esti fény.
Akkor sem ismerné be ÖSZINTÉN, hogy beteg, ha kiokádná a gyomrát és kipukkadna a mája.
Nagy szinész a gyagyás
Pörköltnokedlivel
Aug 31, 2024 15:26:45
Stoki, egy megoldás maradt. Válassz egy fát, kötelet adunk szívesen.
Aug 31, 2024 15:26:45
Ásó27
(
x68)
Aug 31, 2024 15:28:24
x68)
Ha tényleg el akarsz tűnni, akkor miért nem törlöd le a tiktokos fiókjaidat?
Mifaaaaaaaaaaaan
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 31, 2024 15:30:12
x2)
És még erre is azt mondtam, hogy jó, hát attól még lehet vele bandázni, lehet vele mászkálni szamunába, ide-oda-amoda, hogy milyen foglalkozik meg, hogy mennyire van eltehenesedve, de hát a tróllok még ennek is keresztbe tettek.
A hazug kurva anyád! Való igaz hogy próbálták a trollok elvágni tőled a Xandikát miután láttuk hogy viselkedsz vele, de egyik próbálkozás se zárult sikerrel. A prostit csakis te martad el mellőled azzal hogy addig erősködtél - a tiltakozása ellenére - még ő sem vállalta a halott szamárfasz feltámasztását sőt inkább rendőrt hívott. Ebben eddig lehetett eljutni.
BauerReceuitment
Aug 31, 2024 15:32:35
Egy ujabb elegedett ugyfel!
Szivesen, Endre!
Szivesen, Endre!
Aug 31, 2024 15:32:35
Balfenék
Aug 31, 2024 15:34:01
Hát itt ugyan nincs...
Aug 31, 2024 15:34:01
Hahó
(
x135)
Aug 31, 2024 15:36:04
x135)
Stoki annyira visszavonultál, hogy a bíróságon pislogásodról sem fogsz flokkolni?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
kérdezhetek valamit
(
x2)
Aug 31, 2024 15:36:35
x2)
Mindegy, a lényeg az, hogy azt, hogy ami másoknak működik, az nálam gondot okoz, tehát ami a Magyarorsi Csabálnak karriert és ingyen utakat tengeren túlra ér, a vlogozás az nálam csak vesztességet okoz.
Dehát volt egy jól tejelő jutyu csatornád azzal mi lett te púprém?
linziasztal01
(
x77)
Aug 31, 2024 15:38:17
x77)
Milyen az új masis cv, Endike?:)
Masnis cv
Aug 31, 2024 15:41:23
Szart sem erek!
Aug 31, 2024 15:41:23
max5enutálnak
(
x47)
Aug 31, 2024 15:41:45
x47)
Annyira elrohadt az agya az alkoholtól, hogy már a faágak recsegése is kizökkentik a mondat közepén és nem tudja befejezni. Egy 3 éves jobban tud koncentrálni. Biztos jól menne a meló, LOL :D
CafkaMarci
(
x6)
Aug 31, 2024 15:42:46
x6)
Kinek lúpol ez a marha már megint, aki tegnap rácsapta a telefont? Csak nem sunkamalac simogatja ismét/még mindig a pedót? Nagyon kussol az a dagadék is mostanában.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Endre priusza
(
x11)
Aug 31, 2024 15:43:05
x11)
Csak nagyon érdekes, hogy bárki próbál velem kapcsolatot teremteni és beszélgetni, és az a tapasztalatom, hogy az élető vagy lehúzni akar, vagy meglopni akar, vagy trólkodni akar, vagy valamiféle homoszexuális kapcsolatot akar létesíteni.
Endre, biztosan azért szerettél bele a Sziszádba, mert ő nem vagy-vagy akarta ezeket, hanem mind a négyet egyszerre.
Endi Vajna
(
x11)
Aug 31, 2024 15:43:46
x11)
Kinek lúpol ez a marha már megint, aki tegnap rácsapta a telefont? Csak nem sunkamalac simogatja ismét/még mindig a pedót? Nagyon kussol az a dagadék is mostanában.
Gammer cickány? Szeged miatt lehet összeállt a két dögevő.
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

fel volt háborodva azon, hogy vissza kell fizetnie a kölcsönt a rokonainak.
azok kisegítik a púpját, ez az alávaló féreg meg nem hogy magától törlesztette volna és megköszönné, de még ő van felháborodva ha felhívják rá a figyelmét, hogy fizessen.
ezek után semmilyen morális alapja nincs követelnie a kintlévőségeit (*pr*)