"Baszót adok be a Gézára."
elege lett, flokkban mondta vagy 2-3 napja baszta rá a telefont azzal hogy tényleg elmebeteg, valoszinűleg le is tiltotta.
„Ezt most NAGYON JÓL vésd az agyadba, Andi, és vedd komolyan. Mindkettőnk szerencséje, hogy keményen kell melóznom, hogy meglegyen az albérleti pénzem, így most nem érek rá rajtad rágódni. Péntekig ezért békén is hagylak, de jól jegyezd meg, amit most írok! Utálok neked ilyeneket írni. Miért kell erre kényszerítened? Milyen haver az ilyen? Megszoktam, hogy velem mindenki vagy sajnálatból áll szóba, vagy mert ki akar használni. Te voltál az első, aki emberként szólt hozzám, sajnálat, és hátsó szándék nélkül. Reményt adtál, hogy talán mégsem vagyok teljesen reménytelen, halálra váró idióta. Ezután viszont visszataszítani engem a mélybe kegyetlenebb és gonoszabb dolog, mintha soha nem reménykedtem volna semmiben. Ráadásul fizikailag is árt nekem. Főleg így hullámvasutazva. Köztudott, hogy a megbetegedések 80%-a pszichoszomatikus eredetű, és friss kutatási eredmény, hogy a magányosság jobban károsítja az egészséget - elsősorban a szívizmot és az immunrendszert -, mint napi 15 szál cigaretta elszívása. Vedd tudomásul: ha AMIATT, hogy még akkor sem tudok veled két-három szót váltani - tök mindegy, miről: BÁRMIRŐL -, amikor szó szerint FIZIKAILAG SZENVEDEK a magányosságtól (miközben pontosan tudod, hogy nálam már pár szavad is egy héten át tartó terápiás erővel bírna), a végén valamilyen komoly szervi betegség alakul ki bennem, soha nem fogok megbocsátani neked!”
Aktualis.
Ebben eddig lehetett eljutni.
szerintem a pedofilokat annyira megvetik a börtönben hogy a faszukat sem dugják beléjük. de ne aggódj endre, széklábat, wc pumpát, seprűnyelet ilyesmit igen.
Az elsőben pont vezet a rénszarvas, de a legtöbb neked szól, Endre: youtu.be/92jJEGC7l1M?si=qWiFPgWZo4tsTxK3
Endre egy pedofil!
ráadásul ő is koldusbotra jutott a 100milliokból. volt kitől örökölni a totális pénzügyi analfabetizmust a stokinak. aStokinak.
Vannak okos zsidók meg vannak buta zsidók. Ki lehet találni, hogy a Bata-Klein család melyik.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Le kell nyesned a pitont, Endre. Nővé kell válnod.
Gondolj bele Endre te lehetnel az egyetlen ocsmanyabb fajzat tibinel a vilagon!
lépek ki mert hülyék vagytok
Nade atvette az Andi? Ugye.
hát azért hetyetye
1000 éve nem tömegközlekedem, ez a Boráros tér vagy melyik aluljáró?
Amúgy Józsi keményen úgy néz ki mint aki naponta hülyére veri judkát
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Biztos, hogy valami ítélet született (ezesetben az elterelést is ideértem), mivel Waffenverbot-ot nem rendelnek csak úgy el. Mint osztrák fegyvertartási engedéllyel rendelkezö egyén, tudom. Az is igaz, hogy nem feltétlen kell eröszakkal kapcsolatos, mégcsak büncselekménynek sem, ellenben ez elég ritka. Ellenben egy okirathamisításra kicsi az esély egy ilyen eltiltás.
Viszont ugye ott volt ezzel az esettel kapcsolatban az is, amikor 2 hétre eltiltották a linzi lakástól. (Bevett szokás, de azért nem azzal kezdik...) Szóval megverte a Jutkát (Tibi is kivette a részét ebben), elsö körben eltiltották 2 hétre, majd hivatalból fel is jelentették testisértésért. Mivel az elsö ilyen alkalom volt, ezért waffenverbot + elterelés volt a bünti.
ìgy már nem csak az okirathamisítás miatt nem játszik a döblingi ügyben elterelés, de ha bármi eröszakos ügyet hoz össze, ott is egyböl megbasszák.
(ès stoki, nem, nem számít hogy a döblingi ügyed korábbi, mint a lakcímcsalási ügyed, nem játszik már elterelés. vagy börtön vagy csúnya pénzbírság. balfasz.)
Na bumm.
amúgy a jutka hány éves van már 60? 10 éve is 60nak nézett ki pedig akkor még nem hordott otthonkát.
Majd csak neki lesz online diverzson, hogy a leterdek kozpontjaban tudja vegezni.
Ha csak a lakásokat nem basszák el, most goldának több száz milliós vagyona lenne. Így csak maradt a púpszászi kádárkocka
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Pont ez jutott nekem is eszembe, simán 60asnak néz ki ebben a hacukában.
Asszem max 50, nem sokkal idősebb mint Tibiék.
1967-ben született, tehát most 57 éves.
Lakás, autó, fizetett egyetem, annyi dolga lett volna, hogy elvégez egy szakot és élete végéig jól élhetett volna.
De neeeeeeem, kibaszott idiótákkal menni kilakoltatásokat videózni jobb ötlet volt neki.
Elmebeteg, magányos szar.
Ettől a ponttól visszanézve, azért látszik, hogy egy életképtelen génhulladék.
Nem volt olyan ösvény, ahol jó vége lehetett volna.
Endre a társadalom szemete.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kevered a szezont a faszommal. Golda nem érintett a Questorban, abban a Rocskai klán az érintett (Pénzmentő Kft)
"Ha ekkora tőgye van és így viselkedik, akkor baszható."
By.:Kiss Endre Farkas
Fedopil!
Plusz a 70k-ért cserébe egy github-ot nem tud bemutatni. Csak ködös hetyetyét, hogy valami webshopon, valahol 6 éve gányolt egy Api-t amit soha nem épiítettek be mert egy kis indiai 2 hét alatt újra írta a 6 hónap alatt összelopkodott kódját.
nagyon érik már a következő verés
Csak azert mert nem kernek ajanlast azt nem feltetlenul jelenti azt, hogy nem erdekli oket, hogy mit csinaltal ezelott.
Nem tud beirni semmi friss melot ami letezo melo lett volna.
1. Vagy megint megy a Videkmedia KFT mint nagy utyfel hamu cegezes
2. Vagy beirja a Solaryst mint utolso melot de az lassan egy ev
3. Project base dolgokra rakerdeznek
Sehogy nem Jon ki a matek. Ha nem veletlenul volt megborotvalkozva es tiszta polokban hanem azert mert valaki felvette remote-ban, ott nemsokara jon majd a segitsegkero endre megint ment a chatgpt elkur mindent es nyem mukotyik...
Nem hiába nem hívják be már interjúkra.
Még amikor friss migri volt ellavírozott a magyar kamu cv-vel. Most, hogy már papíron 8 éve Németország+Ausztriában van már feltűnők a lyukak a cv-ben.
Közben el is szemtelenedett a fogykos, régen amikor még junior pénzt kért 38 évesen úgy voltak vele, hogy eltujázik ott a sarokban, mi tovább számlázzuk, aztán ha van valami biorobot meló majd a Gyagyás megcsinálja.
De a hitelspirál miatt egyre nagyobbakat kellett "álmodni" viszont a senior pénzért már valami teljesítményt is várnak.
Szerintem azért mert a PedoSoDI azt gondolja, hogy mennyire romantikus lenne egy 12 éves kislánnyal romantikázni egy pajtában miközben ők ketten ott ragadnak.
ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD! ÁMD!

Nézd stoki! A szisza elköltözött Los Santosba NPCnek!
Álmodjatok Rémeket!
Tibike csak szeretne ilyen homokóra alkatú lenni.
Azt hazudja a CV-jében, hogy projektmunka volt mindegyik rövidebb munkaviszonya (a nagyon rövideket kihagyja) és amiket egy meg nem nevezett munkaerőközvetítő cég szervezett neki (ez azt hiszem infó infó, mert nem volt még itt kinn).
Azt is szokta írni a motivációs leveleiben, hogy eddig ugyan projektmunkákat csinált, de most inkább egy hosszútávú munkalehetőség érdekelné.
Így próbálja eltitkolni, hogy akárhova veszik fel, pár hónap (néha nap) után mindig kibasszák.
Szerencsére a jelek szerint kezdenek átlátni rajta.
Ja, azt mondtam már, hogy azt is hazudja a cégeknek, hogy abszolvált és ezt egy olyan papírral igazolja, ami arról szól, hogy mind a tíz állami félévet elhasználta? Ezt a papírt szándékosan félrefordította úgy, mintha azt igazolná, hogy teljesítette a képzést. Ahol pedig legördülő form van rá, ott néha simán kiválasztja, hogy bsc. végzettsége van.
Kibaszott osztrák HR-esek, mennyit pofáznak...
Inzoi-ba is kéne 🤣
kissendrevagyok
Hallod ezt fifi kutya? Egy jó eutanáziacsá?
Na tejhabosítás, csá.
akárhogy nézzük, pont ez az oka annak, hogy a jelentkezések 90%-ra be se hívják. nincs az a 42 éves valamit érö programozó akinak csak projektmunkából áll az élete :))) saját magát lötte lábon, újra és újra és újra.
Na bumm.
Ó igen, HR-es/felvételiztetős trollsz puszi puszi!
Hát ez kurva jó, mikor volt ez a kiközvetített munka púpom? Az sem lehetett hosszú történet nagyon hallgattál róla.
A diploma meg no comment... Hogy is van az hogy astoki sosem hazudik? Féreg szemétláda!
Nem érdemel ilyen könnyű halált.
Ha én írnám a könyv utolsó bekezdését, én odaadnám a blaha földjén alkoholelvonástól remegő stoki testét egy lengyel pszichopatákból álló csapatnak, akik lelógatnák fejjel lefelé a tél közepén egy magas fáról meztelenül a lasszófaszánál fogva.
A pszichopaták pedig büntetlenül azt csinálnak vele, amit csak akarnak: elvághatják késsel az achillesét, felgyújthatják a pinaszőrt a fején, kiverhetik kalapáccsal a fogait, kettévághatják a nyelvét, stb...
Közben pedig nagyképernyős tévén mejszike, márkszisza, fullfing és andi képeket/videókat vetítenék neki bevágva egy-egy részletet a régi szép időkből a vlogjaiból, amikor még futár pakolta tele a hűtőt és budai egyetemista úrifiú volt.
Lennének még bőven ötletein, de az eutanázia pont nincs közötte.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Ja, azt mondtam már, hogy azt is hazudja a cégeknek, hogy abszolvált és ezt egy olyan papírral igazolja, ami arról szól, hogy mind a tíz állami félévet elhasználta? Ezt a papírt szándékosan félrefordította úgy, mintha azt igazolná, hogy teljesítette a képzést. Ahol pedig legördülő form van rá, ott néha simán kiválasztja, hogy bsc. végzettsége van.
Ez alapján én a levelező tagozatnak tanácsolnám, hogyha a korcsnak még lesz is egy újabb 6 órás munkája, akkor a tényfeltáró anyagba kerüljön be, ha eddig nem volt benne, hogy ezzel is megtévesztette őket, ha igy vették fel, és itt csak egy érettségizett csalóval van dolguk, és ha tehetik akkor tegyék meg a jogi lépéseket ellene ez miatt.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Dehogynem, simán vannak ilyen vállalkozók, akik 3-6 hónapos projekteket csinálnak.
Gyorsak, effektívek, precízek. Nem kell nekik 3 hónap betanulni, értik amit csinálnak és tudják mit kell csinálni.
Endréről 2 perc alatt lejön, hogy nem ilyen.
Pontosan ez az a resz ami erthetetlen. Home office project munkara olyan embereket szoktak felvenni akkikrol tudjak, hogy el is fogjak vegezni a melot.
Az utolso helyere "megelolegeztek" neki a bizalmat. Ami gondolom abbol allt, hogy a fonok kedvencei kozott van egy magyar es ugy volt vele, hogy majd az uj munkaero emiatt jo add lesz a csapatba.
Az a cel fizu max 40 lesz es azt is tudhatja mostanra, hogy a home office nem feltetlenul fog osszejonni.
Hát igen, egy olyan imposztor kóklerről beszélünk, aki annyira nem érti a világot, ahova be akarja hazudni magát, hogy ostobán néz ki az avasdiófejéből és őszintén nem érti, hogy miért problémás, hogy legutoljára 2021-ben nyúlt Javahoz, hiszen papíron megvan a 3 év tapasztalata az álláskiíráshoz. Itt motyogta a flokkban, hogy hát ő nem érti, hogy ez miért szempont.
A koalás mese után inkább a teletubbies-t fogja elkezdeni.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Igaz, ott már az elején van egy húsvér kisgyerek.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Mennyire kell ehhez idiótának lenni? "Jaj, hát beírta, hogy diplomája van, akkor ne is kérjük el tőle, hiszen miért hazudna?".
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Stoki még nem fogta fel - éppen diploma hiányában - hogy az egyetemen gondolkozni tanítják meg az embert, nem végrehajtani, mint egy betanított munkást. Persze egyeteme válogatja - magam kimaradtam a fos magyar oktatásból - de normális helyeken épp arról szól az egész képzés, hogy a problémamegoldási képességeket fejlesztik, illetve gondoskodnak róla, hogy az illető tud csoportban is dolgozni.
Nos, fifi, neked mind a két kompetenciád a nullával egyenlő, így egy hozzáértő - nem gányoládban dolgozó - HR-es azonnal levágná, hogy egy kókler vagy.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Én még fűzök némi pislákoló reményt ahhoz, hogy egyszer úgy megverik, hogy szét szakadnak az amúgy is haldokló szervei, és olyan kínokat él át, hogy két fájdalom között egy életre megbánja, hogy egy kontextusba került bármilyen fiatalkorúval. :))))))
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Sokszor volt már erről szó, zsák a foltját.
Egy olyan cég, ahol mindimálisan rendben vannak a folyamatok, sosem venné fel, vagy 10perc után baszná ki a recskást.
Ez olyan, mint a lehúzók, és a leépült nyugdíjasok, engem ugyan hívhatna a nigériai herceg, érted.
A gyagya egy állásszédelgő csaló, aki a fordosnéni szexnagyija kupált ki veranéni szexnagyija pénzén ennek a csalásnak az alapjaira.
Életében soha semmi értelmezhetőt nem hozott létre, gimnáziumi elsős, 14éves, matek kettes fulffull-vérpistike szinten van minden prjograjamozási és IT tudása.
Pontosabban volt,... mert mostmár én 99,99% biztos vagyok benne, hogy a 10éve még nagy kínnal, vérrel, keservvel, hibásan, trágya módon összegányolt dolgokat is képtelen lenne újra véghezvinni.
Pontosabban volt,... mert mostmár én 99,99% biztos vagyok benne, hogy a 10éve még nagy kínnal, vérrel, keservvel, hibásan, trágya módon összegányolt dolgokat is képtelen lenne újra véghezvinni.
Különös tekintettel arra, hogy nem is képzi magát. Ez a terület pedig kifejezetten olyan, hogy egy hónap is rengeteg idő, nemhogy egy évtized.
Endre! Jelentkezz hólapátolósra. "Kár", hogy már a gémeskúti telek sem olyanok, hogy szükség lenne rá...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Emlékszem fiatalon szaros mangákat meg szomszédokat nézett folyton,
Egek, erre innom kell.
Van még egy kis söröd, Ferikém?
De jó hideg legyen ám!
Annyira jól látszik, hogy a németországi állásait ugyanazzal a Fordos nénis csalással hozta össze, mert nélküle egyáltalán nem tudja követni az életében beállt változásokat, nem képes adaptálódni az újabb attribútumaihoz.
Nem tud mit kezdeni azzal, hogy az öregedésnek a karrierjében is meg kellene mutatkoznia, ívelnie kellene (vagy 10 éve ugyanott szorgoskodnia), nem szakadozottan csordogálnia. Persze, mert neki egy ígéretes junior álcáját tanította be a nyanya.
Nem tud mit kezdeni azzal, hogy már a névleges tudása is elöregedett, távolról sem fedi azt, amit egy ennyi idős szakembernél megfigyelhető. Persze, mert a 30 éves junior álcájában elég volt előadnia, hogy "ha megy a php, bármilyen nyelvet gyorsan meg tudok tanulni".
Nem tud reagálni a megváltozott keresletre sem, hiszen egy olyan világban készült interjúkra, ahol könyörögtek neki, hogy vállalja el a munkát, mert már egy éve nem találnak rá senkit.
Az osztrák néplélek pedig pont akkora misztikum neki, mint a német volt, mielőtt a Fordos néni beleverte. Bár bizonyos helyzeteket ki tud használni, de az osztrákok igenis máshogy állnak hozzá az álláskeresés és az alkalmazás alatt is.
Ráadásul ha keresi is okokat a sikertelenségére, csak elhesegeti őket, ha eszébe jut egy, mert egyszerűen szarik munkát tenni a csalásba is, jobb a kis lelkének, ha keseregve loopolhatja, hogy nem érti, mi történik körülötte.
Endre! Jelentkezz hólapátolósra. "Kár", hogy már a gémeskúti telek sem olyanok, hogy szükség lenne rá...
Nekem Tirolban volt alkalmam párszor körbe lapátolni az automat.
A stoki a 4 lapátnál eldölne,egy autot nem tudna kiásni 1m hó alol.
Még szerencse hogy nincs kocsija....mert ugye eltiltották a vezetéstől.
Gyere nevess velünk PÁV negatív stoki.
Felhivnám a figyelmet a legutóbbi munkahelyéhez kapcsolódóan valamire. Gyagyás mi is volt a cég neve? Olya jó munkát végeztek Hahóék a 6 órás kirugatásal, hogy esély sincs rá hogy megjegyezzem a cég nevét. . xD Na de vissza amit mondani akarok. Június elején kapott a gyagyás egy szóbeli ígéretet, hogy jó, akkor lehet felveszik. Ezt onnan tudjuk hogy ugye a gyagyás azonnal ott is hagyta a migri iomitót ez miatt. Ekkor volt az hogy nyíltan mert néha videózni Púpszászról és Szolnokról és hogy mindig a következő héten kezdet. Igen ám, de a cég álláshirdetése az ígéret után még 3 hétig aktív volt, pupszi adatbázisa alapján. Majd csak a korcs munkába állása elött pár nappal került le az álláshirdetés. Tehát itt is látszik hogy talán ők is csak kényszerböl vették fel talán az utolsó pillanatba. Hogy aztán 6 óra után ki is vágják. xD
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
De volt hogy kicsit több hó esett:-D
i.ibb.co/xfxtShW/Kep-108.jpg
Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy a fikás anno Bécsben kötött ki, és nem Tirolban.
Bár ott hamar megették volna, ha valahol Innsbruck környékén tanyázik. :))
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ott lehet hogy ,csak tavasszal találtak volna rá valami hütte mögötti szurdokban:-D
Mára már lehet, visszavonult, és nem fért bele a töménytelen semmittevésbe kitotyogni a bokorhoz.
a kurva anyádat, Endre
pár képkocka után egyértelmű volt, hogy a kislány miatt fixálódott rá a pedofil a mesére.
egyébként ez egy újabb bizonyíték arra, hogy stoki sokkal inkább pedofil mint homokos.
tibor egy kis termetű, vékony dongájú, rövid hajú valaki. a büdös pedofil pont erre a gyerekes kinézetre izgul. neki nincs szüksége nőies idomokra, hangra, illatra, csak a gyerektestre.
veri a teknos :D
Na tejhabosítás, csá.
Meg annal is jobban, mint ahogy elsore kepzelned!
De arra figyazni, hogy ne abba dogoljon bele. Ez fontos.
A fajdalmat kell maximalizalni.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Szerző:
Hahó
(
x136)
Sep 02, 2024 16:08:54
Válasz
(7)
x136)
Válasz
(7)
Indítsd a depizős betelefonálós lájvot stoki.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Bád Szpenszer
(
x1)
Sep 02, 2024 16:12:47
x1)

trashWOODstock varangya
(
x3)
Sep 02, 2024 16:17:40
x3)
“Mivel a koala étrendje elég alacsony tápértékű, energiát takarít meg azáltal, hogy szokatlanul kicsi az agya: a koponyaüreg 40%-át folyadék tölti ki.”
mennyi sör lehet abban a vekni fejedben, te
mennyi sör lehet abban a vekni fejedben, te
linziasztal01
(
x77)
Sep 02, 2024 16:18:15
x77)
A kopasz faszid, akinek hordtad serényen a mekit nem ér rá vagy esetleg elege lett belőled?! :)
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 02, 2024 16:21:10
x5)
A kopasz faszid, akinek hordtad serényen a mekit nem ér rá vagy esetleg elege lett belőled?! :)
elege lett, flokkban mondta vagy 2-3 napja baszta rá a telefont azzal hogy tényleg elmebeteg, valoszinűleg le is tiltotta.
Hahó
(
x136)
Sep 02, 2024 16:22:35
x136)
Stoki gondolod a macskaólban részegen mesefilmet nézve bevonzod a bombanőt? :))
Legalább egy flokkot csinálj, hogy kit szeretnél magad mellé. Csak így hallja meg az univerzum, a zöld teknős!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Legalább egy flokkot csinálj, hogy kit szeretnél magad mellé. Csak így hallja meg az univerzum, a zöld teknős!
trolldarázs
Sep 02, 2024 16:30:14
endre, az egyetlen dolog amire jó vagy az a mi szórakoztatásunk, kegyetlenül sokat röhögtem azon, ahogy elképzeltem, hogy egy szál köntösben a 40 fokos macskaólban meleg sört szlopálva egy több évtizedes gyerekmese köt le téged, ennél lejjebb nehéz jutni.
A börtönben nem lesz mese, de ott majd az fog lekötni, ha seggberaknak a cigányok, de te azt úgy is élvezni fogod :))
A börtönben nem lesz mese, de ott majd az fog lekötni, ha seggberaknak a cigányok, de te azt úgy is élvezni fogod :))
Sep 02, 2024 16:30:14
-
Sep 02, 2024 16:30:32
Gyernőtt
Sep 02, 2024 16:30:32
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 02, 2024 16:31:05
x21)
Ajaj Endre... Újabb pedofil ügy... Tudod mit fogsz te nézni a börtönben? Ahmed és Juszuf faszát, piszony!
-
Sep 02, 2024 16:36:13
Endre, Tibi hónapok óta le sem szar, szerintem ez neked szól, és megtette az első lépést.
Sep 02, 2024 16:36:13
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2024 16:38:38
x10)
Endre, Tibi hónapok óta le sem szar, szerintem ez neked szól, és megtette az első lépést.
„Ezt most NAGYON JÓL vésd az agyadba, Andi, és vedd komolyan. Mindkettőnk szerencséje, hogy keményen kell melóznom, hogy meglegyen az albérleti pénzem, így most nem érek rá rajtad rágódni. Péntekig ezért békén is hagylak, de jól jegyezd meg, amit most írok! Utálok neked ilyeneket írni. Miért kell erre kényszerítened? Milyen haver az ilyen? Megszoktam, hogy velem mindenki vagy sajnálatból áll szóba, vagy mert ki akar használni. Te voltál az első, aki emberként szólt hozzám, sajnálat, és hátsó szándék nélkül. Reményt adtál, hogy talán mégsem vagyok teljesen reménytelen, halálra váró idióta. Ezután viszont visszataszítani engem a mélybe kegyetlenebb és gonoszabb dolog, mintha soha nem reménykedtem volna semmiben. Ráadásul fizikailag is árt nekem. Főleg így hullámvasutazva. Köztudott, hogy a megbetegedések 80%-a pszichoszomatikus eredetű, és friss kutatási eredmény, hogy a magányosság jobban károsítja az egészséget - elsősorban a szívizmot és az immunrendszert -, mint napi 15 szál cigaretta elszívása. Vedd tudomásul: ha AMIATT, hogy még akkor sem tudok veled két-három szót váltani - tök mindegy, miről: BÁRMIRŐL -, amikor szó szerint FIZIKAILAG SZENVEDEK a magányosságtól (miközben pontosan tudod, hogy nálam már pár szavad is egy héten át tartó terápiás erővel bírna), a végén valamilyen komoly szervi betegség alakul ki bennem, soha nem fogok megbocsátani neked!”
Aktualis.
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 02, 2024 16:44:24
x5)
Ajaj Endre... Újabb pedofil ügy... Tudod mit fogsz te nézni a börtönben? Ahmed és Juszuf faszát, piszony!
szerintem a pedofilokat annyira megvetik a börtönben hogy a faszukat sem dugják beléjük. de ne aggódj endre, széklábat, wc pumpát, seprűnyelet ilyesmit igen.
(+)
Sep 02, 2024 16:49:41
Golda ebből is kimosta magát mint a fiacskája mindenből?
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/quaestor-iteltet-borton-tarsoly-csaba/nphyxh4
www.blikk.hu/politika/magyar-politika/quaestor-iteltet-borton-tarsoly-csaba/nphyxh4
Sep 02, 2024 16:49:41
buniBanki
(
x2)
Sep 02, 2024 16:55:17
x2)
Nézz meg egy mesét arról, hogyan legyél öngyilkos. Az is neked szól, hahó!
Az elsőben pont vezet a rénszarvas, de a legtöbb neked szól, Endre: youtu.be/92jJEGC7l1M?si=qWiFPgWZo4tsTxK3
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 02, 2024 17:02:11
x5)
blikk.hu/politika/magyar-politika/quaestor-iteltet-borton-tarsoly-csaba/nphyxh4
ráadásul ő is koldusbotra jutott a 100milliokból. volt kitől örökölni a totális pénzügyi analfabetizmust a stokinak. aStokinak.
-
Sep 02, 2024 17:03:33
Mofli,az utolsó koala
Endre, az utolsó köcsög
Endre, az utolsó köcsög
Sep 02, 2024 17:03:33
40_éves_junior
(
x6)
Sep 02, 2024 17:06:29
x6)
Endre, jól emlékszem hogy holnap lesz az első évfordulója hogy a fasztalanított korcs kandúrodat anyáddal dobattad ki a macskaólból mint egy igazi bátor felnőtt férfi? Lesz emléklive? Szerintem egy évfordulós mortal kombat live foshná a cica emlékére. Ahogy kell, ketyerűvel meg työrikével. Bár a tranyó már nincs ott hogy rommá verjen, de szerintem a sima AI is megteszi helyette. Aztán egy ponton úgy is elég nagy lenne a pofád hogy kimenj és keress magadnak pár cigányt akik megint összevernek. Szerintem méltó tisztelgés lenne ez ennek a különösen gyomorforgató kapcsolat egyik végzetes pillanatának az évfordulójára.
keserke
(
x4)
Sep 02, 2024 17:14:13
x4)
Vannak okos zsidók meg vannak buta zsidók. Ki lehet találni, hogy a Bata-Klein család melyik.
Szőke tranyó bomba”nő”
Sep 02, 2024 17:23:57
Minden álmom egy olyan gyernőtt, aki macskaólban lakik, ki sem mozdul onnan, és annyira uncsi, hogy nem is flokkol.
Sep 02, 2024 17:23:57
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 02, 2024 17:37:53
x38)
ASODI megint leszart róka koala lett, pont mint néhány éve Mindegy Andi részéről, csak most a hibridje és a lamantin koccintotta le a stalkert. Nem lennék meglepve, hogy ha előkerülne egy TibiÉsLauraStalk.xls, a szokásos agymenéssel tele 8 worksheeten át. Az egyetlen dolog ami itt furcsa csak, hogy ASODI nagyon okos, ő nem csak más-, de a saját kárából is nagyon jól tanul! Akkor nyem értyem, hogy ha az Andis stalkerkedésnek esőben sírás és betört orr lett a vége, akkor mit szeretne az okos ASODI elérni itt, hogy Tibi eltörje a seprűt a púpján, a bálna kiperelje a macskaólból, vagy mi? Segíts ASODI, többen kérdezik, hogy miért hívod ki MEGINT a sorsot magad ellen? Valaki most már tényleg le fogja vágni a serclit a vekniről, te is látod, hogy senki sem segít, és 5 független forrás erősíti meg, hogy érik már a kurva nagy veknidagasztás, te patkány féreg!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Érdeklődő
(
x6)
Sep 02, 2024 17:40:06
x6)
Endre, bazmeg, csak próbálod bevonzani a tranyót ahelyett, hogy kicsit gondolkodnál...
Kivel tudott huzamosabb ideig együtt élni a Tibor? Igen, nagyon jól mondod, Endre. Jutkával, és Laurával. Mi a közös ebben a két személyben? Pontosan, az hogy nők.
Tibor egy kemény férfi, aki négy évesen már cígölte a nyakig érő hóban a rönkfákat. Egy igazi hím, aki a katonaságban is sokra vitte (tudod, téged elutasítottak, mert egy nyekenyóka buzi vagy). Ő egy férfi, és egy nőre vágyik, ilyen nagyon egyszerű ez.
Mit kell tenned, hogy visszahódítsd? Bizony, megint jól válaszoltál. Le kell nyesned a pitont, Endre. Nővé kell válnod. Tibornak sem került egy forintjába sem a műtét, mindent az adófizetők álltak. Ezzel a szemtelenül egyszerű módszerrel te is élősködhetnél az egészségügyön, tudod mennyire szeretsz lopni. Utána lesz egy szépséges puncid, felcsapod a póthajad, és csak úgy dorombolni fog a szisza, mikor meglát!
Gyerünk Endre, mard el Goldától a metszőollót, és induljon az önkasztrálás!
Kivel tudott huzamosabb ideig együtt élni a Tibor? Igen, nagyon jól mondod, Endre. Jutkával, és Laurával. Mi a közös ebben a két személyben? Pontosan, az hogy nők.
Tibor egy kemény férfi, aki négy évesen már cígölte a nyakig érő hóban a rönkfákat. Egy igazi hím, aki a katonaságban is sokra vitte (tudod, téged elutasítottak, mert egy nyekenyóka buzi vagy). Ő egy férfi, és egy nőre vágyik, ilyen nagyon egyszerű ez.
Mit kell tenned, hogy visszahódítsd? Bizony, megint jól válaszoltál. Le kell nyesned a pitont, Endre. Nővé kell válnod. Tibornak sem került egy forintjába sem a műtét, mindent az adófizetők álltak. Ezzel a szemtelenül egyszerű módszerrel te is élősködhetnél az egészségügyön, tudod mennyire szeretsz lopni. Utána lesz egy szépséges puncid, felcsapod a póthajad, és csak úgy dorombolni fog a szisza, mikor meglát!
Gyerünk Endre, mard el Goldától a metszőollót, és induljon az önkasztrálás!
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 02, 2024 17:41:16
x45)
A Questor ügy vonatkozásban a legviccesebb, hogy a Kiss családnak bőven lett volna 100x lehetősége eltűnni a Questor pénzel, de azt inkább vitte a rocskai klán, Endrének meg küldték a Kádár időkből származó télikabátokat
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Hafré
(
x9)
Sep 02, 2024 17:41:30
x9)
Le kell nyesned a pitont, Endre. Nővé kell válnod.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2024 17:44:17
x10)
A Questor ügy vonatkozásban a legviccesebb, hogy a Kiss családnak bőven lett volna 100x lehetősége eltűnni a Questor pénzel, de azt inkább vitte a rocskai klán, Endrének meg küldték a Kádár időkből származó télikabátokat
Nade atvette az Andi? Ugye.
Ősemberszemöldökű Jenes
Sep 02, 2024 17:48:26
hát azért hetyetye
Sep 02, 2024 17:48:26
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 02, 2024 17:49:18
x45)
Endre neked is az maradt már csak mint RGLnek, fel kell csinálod egy cigány kurvát, utána pedig indítani a betelefonálóst, ahol a blahán uvoltozol a nővel, hogy “hát akku kitű van a britani???”
-
Sep 02, 2024 17:51:02
Sep 02, 2024 17:51:02
gobesug
(
x30)
Sep 02, 2024 17:52:13
x30)
Teli sparos zacsko, Endre neked ez mar csak álom
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 02, 2024 17:52:42
x45)
MegintKezded
(
x6)
Sep 02, 2024 17:52:47
x6)
Miközben a féreg mesefilmet nézve megtalálta önmagát, azon gondolkodtam, hogy kurvára diversiont kaphatott Judka megveréséért is.
Tudjuk, hogy az eljárás nem zárult le csak úgy, hiszen kötelezték „erőszaktréningre” és a fegyvertartástól is eltiltották.
Tudjuk, hogy az eljárás nem zárult le csak úgy, hiszen kötelezték „erőszaktréningre” és a fegyvertartástól is eltiltották.
Biztos, hogy valami ítélet született (ezesetben az elterelést is ideértem), mivel Waffenverbot-ot nem rendelnek csak úgy el. Mint osztrák fegyvertartási engedéllyel rendelkezö egyén, tudom. Az is igaz, hogy nem feltétlen kell eröszakkal kapcsolatos, mégcsak büncselekménynek sem, ellenben ez elég ritka. Ellenben egy okirathamisításra kicsi az esély egy ilyen eltiltás.
Viszont ugye ott volt ezzel az esettel kapcsolatban az is, amikor 2 hétre eltiltották a linzi lakástól. (Bevett szokás, de azért nem azzal kezdik...) Szóval megverte a Jutkát (Tibi is kivette a részét ebben), elsö körben eltiltották 2 hétre, majd hivatalból fel is jelentették testisértésért. Mivel az elsö ilyen alkalom volt, ezért waffenverbot + elterelés volt a bünti.
ìgy már nem csak az okirathamisítás miatt nem játszik a döblingi ügyben elterelés, de ha bármi eröszakos ügyet hoz össze, ott is egyböl megbasszák.
(ès stoki, nem, nem számít hogy a döblingi ügyed korábbi, mint a lakcímcsalási ügyed, nem játszik már elterelés. vagy börtön vagy csúnya pénzbírság. balfasz.)
Klohek
(
x12)
Sep 02, 2024 17:58:57
x12)
[quote=
Amúgy Józsi keményen úgy néz ki mint aki naponta hülyére veri judkát[/quote]
De öt nem fogják miatta 10 munkahelyről kidobni..
Neki lehet endrének nem
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Amúgy Józsi keményen úgy néz ki mint aki naponta hülyére veri judkát[/quote]
De öt nem fogják miatta 10 munkahelyről kidobni..
Neki lehet endrének nem
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 02, 2024 17:59:44
x5)
amúgy a jutka hány éves van már 60? 10 éve is 60nak nézett ki pedig akkor még nem hordott otthonkát.
linziasztal01
(
x77)
Sep 02, 2024 18:00:25
x77)
Endre, hogy is van ez a diverzsön?
Olyan, mint a képzeletbeli főbérlőd, nem létezik?!:)
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2024 18:02:28
x10)
Endre, hogy is van ez a diverzsön?
Majd csak neki lesz online diverzson, hogy a leterdek kozpontjaban tudja vegezni.
Púpszászi napelem
(
x13)
Sep 02, 2024 18:06:53
x13)
Ha csak a lakásokat nem basszák el, most goldának több száz milliós vagyona lenne. Így csak maradt a púpszászi kádárkocka
kérdezhetek valamit
(
x2)
Sep 02, 2024 18:12:41
x2)
Pont ez jutott nekem is eszembe, simán 60asnak néz ki ebben a hacukában.
Asszem max 50, nem sokkal idősebb mint Tibiék.
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 02, 2024 18:13:18
x21)
1967-ben született, tehát most 57 éves.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 02, 2024 18:30:24
x2)
Lakás, autó, fizetett egyetem, annyi dolga lett volna, hogy elvégez egy szakot és élete végéig jól élhetett volna.
De neeeeeeem, kibaszott idiótákkal menni kilakoltatásokat videózni jobb ötlet volt neki.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 02, 2024 18:34:01
x39)
Ettől a ponttól visszanézve, azért látszik, hogy egy életképtelen génhulladék.
Nem volt olyan ösvény, ahol jó vége lehetett volna.
Endre a társadalom szemete.
-
Sep 02, 2024 18:35:44
Kevered a szezont a faszommal. Golda nem érintett a Questorban, abban a Rocskai klán az érintett (Pénzmentő Kft)
Sep 02, 2024 18:35:44
-
Sep 02, 2024 18:41:30
Csak hogy tudjuk, kiért sír Endre: Corina egy 12 éves, fejletlen kislány a rajzfilmben.
Te rohadt pedofil.
Te rohadt pedofil.
"Ha ekkora tőgye van és így viselkedik, akkor baszható."
By.:Kiss Endre Farkas
Sep 02, 2024 18:41:30
-
Sep 02, 2024 18:50:23
Nemtudom, hogy volt-e már. Tegnap láttam ezt az újraközlést tiktiken a gyagyástól. A videóról annyit érdemes tudni, hogy egy tizenéves kislány van benne aki a pajtában ragadt az eső miatt. Nemtudom miért foglalkoztat ez, Endi.

Sep 02, 2024 18:50:23
-
Sep 02, 2024 18:50:58
Nemtudom, hogy volt-e már. Tegnap láttam ezt az újraközlést tiktiken a gyagyástól. A videóról annyit érdemes tudni, hogy egy tizenéves kislány van benne aki a pajtában ragadt az eső miatt. Nemtudom miért foglalkoztat ez, Endi.
Fedopil!
Sep 02, 2024 18:50:58
Bubuka
(
x13)
Sep 02, 2024 18:52:12
x13)
Endre, összejött a magyar munka? Miért nem?
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Sep 02, 2024 19:06:07
x2)
Meg belegondolva, ez a debil f@sz 70k éves bruttót jelöl meg, amikor a cv-je tele van pár hónapos állásokkal.
Minden cég aki 70k-t megenged imád egy jobhopper-t.
D_Dezső
(
x29)
Sep 02, 2024 19:20:27
x29)
Meg belegondolva, ez a debil f@sz 70k éves bruttót jelöl meg, amikor a cv-je tele van pár hónapos állásokkal.
Plusz a 70k-ért cserébe egy github-ot nem tud bemutatni. Csak ködös hetyetyét, hogy valami webshopon, valahol 6 éve gányolt egy Api-t amit soha nem épiítettek be mert egy kis indiai 2 hét alatt újra írta a 6 hónap alatt összelopkodott kódját.
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 02, 2024 19:23:38
x5)
nagyon érik már a következő verés
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2024 19:26:47
x10)
Csak azert mert nem kernek ajanlast azt nem feltetlenul jelenti azt, hogy nem erdekli oket, hogy mit csinaltal ezelott.
Nem tud beirni semmi friss melot ami letezo melo lett volna.
1. Vagy megint megy a Videkmedia KFT mint nagy utyfel hamu cegezes
2. Vagy beirja a Solaryst mint utolso melot de az lassan egy ev
3. Project base dolgokra rakerdeznek
Sehogy nem Jon ki a matek. Ha nem veletlenul volt megborotvalkozva es tiszta polokban hanem azert mert valaki felvette remote-ban, ott nemsokara jon majd a segitsegkero endre megint ment a chatgpt elkur mindent es nyem mukotyik...
Judga
Sep 02, 2024 19:35:22
kurva anyátokat linkeltek gyerekeket a fórumra, miközben ez a pedofil sportja, idióta gecik
Sep 02, 2024 19:35:22
D_Dezső
(
x29)
Sep 02, 2024 19:36:47
x29)
Nem hiába nem hívják be már interjúkra.
Még amikor friss migri volt ellavírozott a magyar kamu cv-vel. Most, hogy már papíron 8 éve Németország+Ausztriában van már feltűnők a lyukak a cv-ben.
Közben el is szemtelenedett a fogykos, régen amikor még junior pénzt kért 38 évesen úgy voltak vele, hogy eltujázik ott a sarokban, mi tovább számlázzuk, aztán ha van valami biorobot meló majd a Gyagyás megcsinálja.
De a hitelspirál miatt egyre nagyobbakat kellett "álmodni" viszont a senior pénzért már valami teljesítményt is várnak.
Nostalgiafurry
Sep 02, 2024 19:42:21
Szerintem azért mert a PedoSoDI azt gondolja, hogy mennyire romantikus lenne egy 12 éves kislánnyal romantikázni egy pajtában miközben ők ketten ott ragadnak.
Sep 02, 2024 19:42:21
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 02, 2024 20:00:43
x10)

Gunnar
(
x2)
Sep 02, 2024 20:05:28
x2)
Endi! Ha ennyire unatkozol, hogy már gyerek mesével kell magadat tutujgatni, vegyél példát Rucu bácsiról, ő legalább begyógyszerezte magát (nem jött össze) aztán felvágta az ereit (nem jött össze) és most jelentkezett újra azzal a jó hírrel, hogy idő közben 150-ről 75 kilóra fogyott!
Követendő példa! youtu.be/iiGne1deBYk
blabla
Követendő példa! youtu.be/iiGne1deBYk
ascites
(
x57)
Sep 02, 2024 20:06:18
x57)
Tibike csak szeretne ilyen homokóra alkatú lenni.
Eazy
(
x11)
Sep 02, 2024 20:07:21
x11)
A tranyó mellett mindig dadogtál.
Ösztönszerűen fostad össze magadat, mert nem tudtad hogy mikor lendülnek meg a meszes tenyerek a torz pofád irányába.
Most, hogy ő nincs, és nem dadogsz, az amúgy összefüggéstelen, és kurvára tartalmatlan flokkjaidban, te mégis elkezded őt hiányolni, és ezzel párhuzamosan anyádat okolod, holott, ha nem is céltudatosan, de tyeknyikailag ő volt az aki megfosztott a téged korlátozó dadogástól.
Ki lehet nálad hálátlanabb e világon?
Ösztönszerűen fostad össze magadat, mert nem tudtad hogy mikor lendülnek meg a meszes tenyerek a torz pofád irányába.
Most, hogy ő nincs, és nem dadogsz, az amúgy összefüggéstelen, és kurvára tartalmatlan flokkjaidban, te mégis elkezded őt hiányolni, és ezzel párhuzamosan anyádat okolod, holott, ha nem is céltudatosan, de tyeknyikailag ő volt az aki megfosztott a téged korlátozó dadogástól.
Ki lehet nálad hálátlanabb e világon?
Fullkamu
(
x2)
Sep 02, 2024 20:09:07
x2)
tenyleg endre miert nem cigizel? nagyon jo a stressz ellen, a csajok is szeretik a kemeny, cigizos pasikat. probald ki!
-
Sep 02, 2024 20:11:19
Azt hazudja a CV-jében, hogy projektmunka volt mindegyik rövidebb munkaviszonya (a nagyon rövideket kihagyja) és amiket egy meg nem nevezett munkaerőközvetítő cég szervezett neki (ez azt hiszem infó infó, mert nem volt még itt kinn).
Azt is szokta írni a motivációs leveleiben, hogy eddig ugyan projektmunkákat csinált, de most inkább egy hosszútávú munkalehetőség érdekelné.
Így próbálja eltitkolni, hogy akárhova veszik fel, pár hónap (néha nap) után mindig kibasszák.
Szerencsére a jelek szerint kezdenek átlátni rajta.
Kibaszott osztrák HR-esek, mennyit pofáznak...
Sep 02, 2024 20:11:19
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 02, 2024 20:11:41
x48)
Inzoi-ba is kéne 🤣
NBVNG
(
x1)
Sep 02, 2024 20:16:21
x1)
amúgy az jutott eszembe, hogy milyen durva már hogyha a kutyám olyan állapotban lenne mint a sodi, lehet inkább elaltatnám.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 02, 2024 20:17:57
x5)
amúgy az jutott eszembe, hogy milyen durva már hogyha a kutyám olyan állapotban lenne mint a sodi, lehet inkább elaltatnám.
MegintKezded
(
x6)
Sep 02, 2024 20:18:11
x6)
Azt hazudja a CV-jében, hogy projektmunka volt mindegyik rövidebb munkaviszonya
akárhogy nézzük, pont ez az oka annak, hogy a jelentkezések 90%-ra be se hívják. nincs az a 42 éves valamit érö programozó akinak csak projektmunkából áll az élete :))) saját magát lötte lábon, újra és újra és újra.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Sep 02, 2024 20:27:29
x2)
és amiket egy meg nem nevezett munkaerőközvetítő cég szervezett neki (ez azt hiszem infó infó, mert nem volt még itt kinn).
Ó igen, HR-es/felvételiztetős trollsz puszi puszi!
Hát ez kurva jó, mikor volt ez a kiközvetített munka púpom? Az sem lehetett hosszú történet nagyon hallgattál róla.
A diploma meg no comment... Hogy is van az hogy astoki sosem hazudik? Féreg szemétláda!
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 02, 2024 20:32:23
x8)
Stokibuzi, ha már mesefilm ,akkor inkább Happy tree frends-et nézzél.
Ott legalább vannak mókás dolgok, amiket le utánozhatnál a macskalóban.
Szerintem ezt anyád is értékelné, meg mi trollok is,csk lájvban legyen:-D
Ott legalább vannak mókás dolgok, amiket le utánozhatnál a macskalóban.
Szerintem ezt anyád is értékelné, meg mi trollok is,csk lájvban legyen:-D
CafkaMarci
(
x6)
Sep 02, 2024 20:38:37
x6)
Nem érdemel ilyen könnyű halált.
Ha én írnám a könyv utolsó bekezdését, én odaadnám a blaha földjén alkoholelvonástól remegő stoki testét egy lengyel pszichopatákból álló csapatnak, akik lelógatnák fejjel lefelé a tél közepén egy magas fáról meztelenül a lasszófaszánál fogva.
A pszichopaták pedig büntetlenül azt csinálnak vele, amit csak akarnak: elvághatják késsel az achillesét, felgyújthatják a pinaszőrt a fején, kiverhetik kalapáccsal a fogait, kettévághatják a nyelvét, stb...
Közben pedig nagyképernyős tévén mejszike, márkszisza, fullfing és andi képeket/videókat vetítenék neki bevágva egy-egy részletet a régi szép időkből a vlogjaiból, amikor még futár pakolta tele a hűtőt és budai egyetemista úrifiú volt.
Lennének még bőven ötletein, de az eutanázia pont nincs közötte.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 02, 2024 20:39:11
x23)
Ez alapján én a levelező tagozatnak tanácsolnám, hogyha a korcsnak még lesz is egy újabb 6 órás munkája, akkor a tényfeltáró anyagba kerüljön be, ha eddig nem volt benne, hogy ezzel is megtévesztette őket, ha igy vették fel, és itt csak egy érettségizett csalóval van dolguk, és ha tehetik akkor tegyék meg a jogi lépéseket ellene ez miatt.
JohnCramer
(
x1)
Sep 02, 2024 20:39:40
x1)
Akit érdekel, fb-n megint felbukkant Porks, a diáktüntetések kapcsán. 18 évvel ezelőtti Havas- interjú+ Liptai Claudia, korlátolt értelmű gyerekkinevelésről beszélt a tolvajkéregető a belterjes alaptanterveken felül... meglepően sok lájkot kapott...
Fun fact, hogy össze lett mixelve a nyomorult élete a faszinak a börtöninterjúkkal
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Fun fact, hogy össze lett mixelve a nyomorult élete a faszinak a börtöninterjúkkal
KicsiNéző
(
x13)
Sep 02, 2024 20:44:35
x13)
Dehogynem, simán vannak ilyen vállalkozók, akik 3-6 hónapos projekteket csinálnak.
Gyorsak, effektívek, precízek. Nem kell nekik 3 hónap betanulni, értik amit csinálnak és tudják mit kell csinálni.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2024 20:51:07
x10)
Pontosan ez az a resz ami erthetetlen. Home office project munkara olyan embereket szoktak felvenni akkikrol tudjak, hogy el is fogjak vegezni a melot.
Az utolso helyere "megelolegeztek" neki a bizalmat. Ami gondolom abbol allt, hogy a fonok kedvencei kozott van egy magyar es ugy volt vele, hogy majd az uj munkaero emiatt jo add lesz a csapatba.
Az a cel fizu max 40 lesz es azt is tudhatja mostanra, hogy a home office nem feltetlenul fog osszejonni.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 02, 2024 20:53:41
x21)
Valami értelmesebb animációs sorozatot nem tudsz találni, ami nem 5 éveseknek való?
Nézd meg a Terminator Zerot.
Ja várjunk, még ahhoz is elittad az eszed, hogy egy rohadt Terminátor lore-t fel tudj fogni.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ja várjunk, még ahhoz is elittad az eszed, hogy egy rohadt Terminátor lore-t fel tudj fogni.
símanó
(
x3)
Sep 02, 2024 20:59:37
x3)
Egyszer voltam külföldön de még ilyet nem láttam
Épp egy koalamacit dugtak seggbe vagy hárman
Szegény nagyon gyenge volt és ez lett a végzete
Nem tudott elszaladni, szétrepedt a végbele
Mert a szegény koala nagyon lassú teremtmény
Ha nem tud elmenekülni, mindig ez az eredmény
Mi rossz emberek elkapjuk, perverz hangon így szólunk:
Jaj, te szegény koala, most téged megrontunk!
Épp egy koalamacit dugtak seggbe vagy hárman
Szegény nagyon gyenge volt és ez lett a végzete
Nem tudott elszaladni, szétrepedt a végbele
Mert a szegény koala nagyon lassú teremtmény
Ha nem tud elmenekülni, mindig ez az eredmény
Mi rossz emberek elkapjuk, perverz hangon így szólunk:
Jaj, te szegény koala, most téged megrontunk!
Sodi élete
Sep 02, 2024 21:00:11
Sep 02, 2024 21:00:11
ascites
(
x57)
Sep 02, 2024 21:00:49
x57)
Hát igen, egy olyan imposztor kóklerről beszélünk, aki annyira nem érti a világot, ahova be akarja hazudni magát, hogy ostobán néz ki az avasdiófejéből és őszintén nem érti, hogy miért problémás, hogy legutoljára 2021-ben nyúlt Javahoz, hiszen papíron megvan a 3 év tapasztalata az álláskiíráshoz. Itt motyogta a flokkban, hogy hát ő nem érti, hogy ez miért szempont.
Darth Tibor
(
x7)
Sep 02, 2024 21:01:08
x7)
Valami értelmesebb animációs sorozatot nem tudsz találni, ami nem 5 éveseknek való?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 02, 2024 21:02:31
x21)
Igaz, ott már az elején van egy húsvér kisgyerek.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 02, 2024 21:03:08
x21)
Gyere Recskás, loopold hogy a koalamaci hangjára Bagolyka megőrült.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
kérdezhetek valamit
(
x2)
Sep 02, 2024 21:07:32
x2)
A szenyorének felhőmérnököt úgy közvetítik ki. Ezt azért tegyük el viccesbe. Te kókler szar szatír!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 02, 2024 21:10:36
x21)
A mi sulinkba keresnek rendszergazdát, ha gondolod, segíthetek a sajtpapírodnak megfelelő végzettséget találni. Fehér négyzetek sajnos itt nincsennek, de cserébe ha bárkit letapiznál, repülnél ki az emeleti irodából mint a szar.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
keserke
(
x4)
Sep 02, 2024 21:14:34
x4)
hogy ezzel is megtévesztette őket, ha igy vették fel,
Mennyire kell ehhez idiótának lenni? "Jaj, hát beírta, hogy diplomája van, akkor ne is kérjük el tőle, hiszen miért hazudna?".
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 02, 2024 21:22:43
x5)
ha úgyis a kiscsajra rángatja a döglött lasszót nem a koalára miért nem a nu pagagyít nézi az új sorozotban nemet váltott benne a nyúl mire a farkas is buzi lett
SyntaxError
(
x24)
Sep 02, 2024 21:25:15
x24)
Stoki még nem fogta fel - éppen diploma hiányában - hogy az egyetemen gondolkozni tanítják meg az embert, nem végrehajtani, mint egy betanított munkást. Persze egyeteme válogatja - magam kimaradtam a fos magyar oktatásból - de normális helyeken épp arról szól az egész képzés, hogy a problémamegoldási képességeket fejlesztik, illetve gondoskodnak róla, hogy az illető tud csoportban is dolgozni.
Nos, fifi, neked mind a két kompetenciád a nullával egyenlő, így egy hozzáértő - nem gányoládban dolgozó - HR-es azonnal levágná, hogy egy kókler vagy.
Eazy
(
x11)
Sep 02, 2024 21:25:53
x11)
Lennének még bőven ötleteinm, de az eutanázia pont nincs közötte.
Én még fűzök némi pislákoló reményt ahhoz, hogy egyszer úgy megverik, hogy szét szakadnak az amúgy is haldokló szervei, és olyan kínokat él át, hogy két fájdalom között egy életre megbánja, hogy egy kontextusba került bármilyen fiatalkorúval. :))))))
C64korszak
(
x2)
Sep 02, 2024 21:28:47
x2)
Egy olyan cég, ahol mindimálisan rendben vannak a folyamatok, sosem venné fel, vagy 10perc után baszná ki a recskást.
Ez olyan, mint a lehúzók, és a leépült nyugdíjasok, engem ugyan hívhatna a nigériai herceg, érted.
A gyagya egy állásszédelgő csaló, aki a fordosnéni szexnagyija kupált ki veranéni szexnagyija pénzén ennek a csalásnak az alapjaira.
Életében soha semmi értelmezhetőt nem hozott létre, gimnáziumi elsős, 14éves, matek kettes fulffull-vérpistike szinten van minden prjograjamozási és IT tudása.
SyntaxError
(
x24)
Sep 02, 2024 21:33:26
x24)
Különös tekintettel arra, hogy nem is képzi magát. Ez a terület pedig kifejezetten olyan, hogy egy hónap is rengeteg idő, nemhogy egy évtized.
C64korszak
(
x2)
Sep 02, 2024 21:48:20
x2)
Érdekes lenne egyébként tanulmányozni, a gyagya személyiségének mely része ragadt és milyen vetületekben 5-8 éves korban.
A stressz és a narcisztikus elmebaja mindig ezt teszi vele, visszalöki a gyerekkorba.
Ugyanakkor ezzel nem szabad őt felmenteni...hogy visszamaradott, ettől pedofil, meg gyermeteg ettől ennyire ostoba és mániákus...mert NEM.
Pl az a komplex gondolatmenet, annak elemei, érvelése, összefüggései, ami pont itt az utolsó oldalon beidézett narcisztikus hiszti tőle Angyinéninek, az teljesen és maximálisan idegen egy 10éves kor alatt ragadt szellemi szinvonalú személytől.
Egy gyerek (vagy gyermek képességű-agyú felnőtt) nem ír ilyeneket, nem keres és elemez ilyen összefüggéseket, sőt, mindezt nem tudja úgy kiforgatni, hogy a zaklatása és mániája tárgyától esetleg mégis figyelmet csikarjon ki vele.
Egy ponton viszont, ha kudarcot vall, jönnek ezek a gyerekmesés teljesen leépült vergődések.
Emlékszem fiatalon szaros mangákat meg szomszédokat nézett folyton, a kétségkívül bipoláris problémái mellé van valami ilyen pszichés defektusa is, ennek ellenére egy időben próbálta eljátszani ,hogy a tényleges korának és hobbijának megfelelő felnőttes dolgok iránt érdeklődik,..
De a valóságban annyira zizi, annyira nincsen számára semmiféle szellemi alap, olyan torz a személyisége, egy értelmesebb filmet, egy cselekményt, egy kompex felnőttes problémákat feszegető mozit élvezni képtelen.
Mindig vissza fog esni ide, a mesék és a legbugyutább sorozatok világába.
A stressz és a narcisztikus elmebaja mindig ezt teszi vele, visszalöki a gyerekkorba.
Ugyanakkor ezzel nem szabad őt felmenteni...hogy visszamaradott, ettől pedofil, meg gyermeteg ettől ennyire ostoba és mániákus...mert NEM.
Pl az a komplex gondolatmenet, annak elemei, érvelése, összefüggései, ami pont itt az utolsó oldalon beidézett narcisztikus hiszti tőle Angyinéninek, az teljesen és maximálisan idegen egy 10éves kor alatt ragadt szellemi szinvonalú személytől.
Egy gyerek (vagy gyermek képességű-agyú felnőtt) nem ír ilyeneket, nem keres és elemez ilyen összefüggéseket, sőt, mindezt nem tudja úgy kiforgatni, hogy a zaklatása és mániája tárgyától esetleg mégis figyelmet csikarjon ki vele.
Egy ponton viszont, ha kudarcot vall, jönnek ezek a gyerekmesés teljesen leépült vergődések.
Emlékszem fiatalon szaros mangákat meg szomszédokat nézett folyton, a kétségkívül bipoláris problémái mellé van valami ilyen pszichés defektusa is, ennek ellenére egy időben próbálta eljátszani ,hogy a tényleges korának és hobbijának megfelelő felnőttes dolgok iránt érdeklődik,..
De a valóságban annyira zizi, annyira nincsen számára semmiféle szellemi alap, olyan torz a személyisége, egy értelmesebb filmet, egy cselekményt, egy kompex felnőttes problémákat feszegető mozit élvezni képtelen.
Mindig vissza fog esni ide, a mesék és a legbugyutább sorozatok világába.
Janka néni
Sep 02, 2024 21:51:39
Emlékszem fiatalon szaros mangákat meg szomszédokat nézett folyton,
Egek, erre innom kell.
Van még egy kis söröd, Ferikém?
De jó hideg legyen ám!
Sep 02, 2024 21:51:39
ascites
(
x57)
Sep 02, 2024 21:54:35
x57)
A gyagya egy állásszédelgő csaló, aki a fordosnéni szexnagyija kupált ki ...
Annyira jól látszik, hogy a németországi állásait ugyanazzal a Fordos nénis csalással hozta össze, mert nélküle egyáltalán nem tudja követni az életében beállt változásokat, nem képes adaptálódni az újabb attribútumaihoz.
Nem tud mit kezdeni azzal, hogy az öregedésnek a karrierjében is meg kellene mutatkoznia, ívelnie kellene (vagy 10 éve ugyanott szorgoskodnia), nem szakadozottan csordogálnia. Persze, mert neki egy ígéretes junior álcáját tanította be a nyanya.
Nem tud mit kezdeni azzal, hogy már a névleges tudása is elöregedett, távolról sem fedi azt, amit egy ennyi idős szakembernél megfigyelhető. Persze, mert a 30 éves junior álcájában elég volt előadnia, hogy "ha megy a php, bármilyen nyelvet gyorsan meg tudok tanulni".
Nem tud reagálni a megváltozott keresletre sem, hiszen egy olyan világban készült interjúkra, ahol könyörögtek neki, hogy vállalja el a munkát, mert már egy éve nem találnak rá senkit.
Az osztrák néplélek pedig pont akkora misztikum neki, mint a német volt, mielőtt a Fordos néni beleverte. Bár bizonyos helyzeteket ki tud használni, de az osztrákok igenis máshogy állnak hozzá az álláskeresés és az alkalmazás alatt is.
Ráadásul ha keresi is okokat a sikertelenségére, csak elhesegeti őket, ha eszébe jut egy, mert egyszerűen szarik munkát tenni a csalásba is, jobb a kis lelkének, ha keseregve loopolhatja, hogy nem érti, mi történik körülötte.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 02, 2024 21:56:07
x8)
SporoloProli
(
x3)
Sep 02, 2024 21:58:13
x3)
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 02, 2024 21:59:41
x23)
Felhivnám a figyelmet a legutóbbi munkahelyéhez kapcsolódóan valamire. Gyagyás mi is volt a cég neve? Olya jó munkát végeztek Hahóék a 6 órás kirugatásal, hogy esély sincs rá hogy megjegyezzem a cég nevét. . xD Na de vissza amit mondani akarok. Június elején kapott a gyagyás egy szóbeli ígéretet, hogy jó, akkor lehet felveszik. Ezt onnan tudjuk hogy ugye a gyagyás azonnal ott is hagyta a migri iomitót ez miatt. Ekkor volt az hogy nyíltan mert néha videózni Púpszászról és Szolnokról és hogy mindig a következő héten kezdet. Igen ám, de a cég álláshirdetése az ígéret után még 3 hétig aktív volt, pupszi adatbázisa alapján. Majd csak a korcs munkába állása elött pár nappal került le az álláshirdetés. Tehát itt is látszik hogy talán ők is csak kényszerböl vették fel talán az utolsó pillanatba. Hogy aztán 6 óra után ki is vágják. xD
noikabatgomb
(
x10)
Sep 02, 2024 21:59:42
x10)
Jo, de ha a Golda nem tobja ki a tibit, akkor most lenne pitonos takfolyam ami az ÉÁJ alapja...
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 02, 2024 21:59:54
x8)
Eazy
(
x11)
Sep 02, 2024 22:07:29
x11)
Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy a fikás anno Bécsben kötött ki, és nem Tirolban.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 02, 2024 22:12:14
x8)
Ott lehet hogy ,csak tavasszal találtak volna rá valami hütte mögötti szurdokban:-D
meghaltam
Sep 02, 2024 22:20:45
stoki, ma nem lesz visszavonultam flokk??
Sep 02, 2024 22:20:45
Apmz
(
x1)
Sep 02, 2024 23:06:29
x1)
stoki, ma nem lesz visszavonultam flokk??
Mára már lehet, visszavonult, és nem fért bele a töménytelen semmittevésbe kitotyogni a bokorhoz.
sittessanyi
(
x7)
Sep 02, 2024 23:45:39
x7)
Csak hogy tudjuk, kiért sír Endre: Corina egy 12 éves, fejletlen kislány a rajzfilmben.
pár képkocka után egyértelmű volt, hogy a kislány miatt fixálódott rá a pedofil a mesére.
egyébként ez egy újabb bizonyíték arra, hogy stoki sokkal inkább pedofil mint homokos.
tibor egy kis termetű, vékony dongájú, rövid hajú valaki. a büdös pedofil pont erre a gyerekes kinézetre izgul. neki nincs szüksége nőies idomokra, hangra, illatra, csak a gyerektestre.
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 02, 2024 23:59:20
x5)
nagyon meg kéne verni
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Sep 03, 2024 00:04:19
x5)
nagyon meg kéne verni
veri a teknos :D
MaxPayne
(
x24)
Sep 03, 2024 00:06:52
x24)
nagyon meg kéne verni
Meg annal is jobban, mint ahogy elsore kepzelned!
De arra figyazni, hogy ne abba dogoljon bele. Ez fontos.
A fajdalmat kell maximalizalni.
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 03, 2024 00:14:33
x5)
de hol van az uj Korina? :'(
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.