Hány embernek van 50 centi hosszú feje?
de még ölni nem ölt… Szóval a tízparancsolatból is maradt egy amit nem szeg meg folyamatosan. eddig. Vagy csak nem tudunk róla…
talán nem ölt per se, de az apja kisemmizésével minimum hozzájárult annak leépüléséhez és így korai halálához
Nem rajta múlt, hogy lyucifer nem halt bele a fikás-féle terápiába...
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Archiv kepem van csak:
Itt anno valakit megkért, hogy írja oda a nevét? Csak mert oké, hogy 4 betű , hogy KISS de ő nem tud így írni. Ő nagyjából úgy ír mint egy rovarevő bantu antilopvadász. Sehogy. KCF az aláírása is ennek a tanulatlan nyomorultnak.
Soha egy könyvet nem olvasott el, egy újságot nem vett a kezébe. Aztán itt meg szofisztikáltan , barokk körmondatokban fogalmaz meg ilyen alja dolgokat, hogy kurva-e az öncsonkító melegtibi aki összevissza van fosvahányvahugyozva… Erre van esze. Esszét tudna írni a sok mocsokságból amitől az emberek hányingert kapnak. Egy igazi szar alak a sodi
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Nem tudom ki irta oda a nevet, ezt a tranyos evad legelejen lottem, akkoriban sokat jartam Ausztriaba egy gepsor beuzemelese miatt.
Be is csongettem hozza, de nem valaszolt a kaputelefonon. Sot, azutan pont be tudtam menni mert vki lejott, de hiaba kopogt az ajtajan, nem nyitott ajtot. Csicskagyasz.
Ez az imádkozó sáska egyértelműen a sodi. A képkeresőben még olyan kép is akad, amin pont ugyanezt a nadrágot viseli:
az a has nem szerkesztett kép?
tényleg ekkora felfujt hordó lett? mintha egy buddha szoborba 4 gyufaszálat dugnál végtagoknak
Az ascites az ascites...
Igyunk egy sörtöt, he
Papucsban van a marha. Az feltűnt már?
Heki a traki
igen láttam is már olyat élőben de még az is arányos volt azzal együtt hogy feszült rajta a bőr.
itt meg nemeth szilard hasát látom egy madarijesztore photoshopolva egyaltalan nem illik oda.
uncanny valley vibes
ez tavalyi kép, egyrészt. másrészt elképzelhetetlenül torz és amorf a púpos élőben.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Hú az a bél gecc... xDD
sOhAnEmÍrOkIdE hÖhÖhÖhÖhÖhÖhÖ
ès ez magyaráz parizer mellekről meg tul hosszú hajról mikor konkrétan a cirkusz nem vinnè el a freak showba mert megijesztené a gyerekeket.
ebből is látszik, hogy papíros elmebeteg sodi asodi. nincs kapcsolata a realitással. várja az új corinát.
Attól még hogy itt bőgök, nem fogok hazamaterializálódni.
Miért hazudsz zsidó?
a véremben van.
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Ezt múltkor megkérdeztem tőle és ezt figyeld , azt mondta, hogy azért nem volt buzis dolog egy herélt férfit más férfiakkal seggbebaszni , miközben egyéb férfiak verték a faszukat rájuk MERT *nagy levegő* kérlek szépen azért mert egy szvingerbe papíron van egy olyan szabály, hogy beléptetéskor nézik az ivararányt és kellett ott valahol nőknek is lennie. Tetszik érteni? Tehát a logika alapján akkor vagy pl a legkevésbé homokos ha egy apácazárdában 200 nő között baszol meg egy átműtött férfit mert jó volt az ivararány..
Nem tudom érti-e ezt valaki én a múltkor próbáltam fejtegetni de ezzel érvelt a vén köcsög sodi a buzi a sodi
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Én akárhány hetero férfi ismerősöm kérdeztem meg, kivétel nélkül mindenki azt mondja, hogy aki rámozdul egy transzira (még arra is, aki át van műtve) az egy férfival baszik.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Ebben szerintem tényleg közrejátszik az ascites, karra-lábra nem hízik, csak a gyomra és a feje lesz egyre nagyobb.
Ezen a képen látszik, hogy már a sérvecskét is nyomja kifelé, hiába műtötték.
Púpos, anutádnak már ne intézz felesleges bankkártyákat, simán túlél a 123 éves vénasszony.
Ráadásul az "élet" nevű játék csak úgy érdekes, ha megtöltöd tartalommal.
Te közel 43 éves vagy, és SEMMI értelme a létezésednek. SEMMI! Még egy szájbacseszett macska sem számít rád, céltalanul bámulsz ki a malac szemeiddel abból az ormótlan koponyádból. Üres minden napod...
Elnézést bhocsánat mondhatok valamit? Amit itt még soha nem írt le senki, a Kaffka férfi vs valódi nő témában, az a bőr.
Aki ért már női bőrhöz, az tudja hogy az egyik legjobb dolog a nőben ahogy a sima és puha testhez bárhol érsz hozzá az jó, ellenben aki akár látott már ilyen 40+ os, hajléktalan férfit az tudja hogy a bőrük nagyjából olyan mint egy dermatologiai rémálom egy csiszolópapiron.
Tehát Kaffka fonatkozásában már ott elbukik az ügy, ha egy hetero férfi hozzáér, undorodik a bőrétől is
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Mert ez az igazság. Sodin kívül senki nem látja máshogy. Buzisodi
a fasznak a bőrének a külső részét bassza amire csorog az ondóvezetekbol az előváladék. mikozben az Y kromoszomas bőrt csokolgatja ami alatt szilikon van.
ilyen stoki aStoki. ennél közelebb sosem jutott nőhöz.
Sodipédia főoldalára nézz fel, ha nem nézegetted az utóbbi időben.

Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Jozsii Busák
Ez ijesztő. Ráadásul ez nem "normál has". Mármint én magam is kövér vagyok, sokat nézem a saját képeim, hogy találjak közöttük elfogadhatót, de abszolút nem ilyen a kövérség miatti has (igaz Stokink alacsony, én meg magas vagyok). Ez valami betegség, torzulás, mint a púpja meg a vekni.
Esetleg a sok "sörtöt ivás" miatt a mája volna? De ahhoz még túl "fiatal" (kivételesen ezt kell mondjam a vén bolondra)
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Ascitese van. Azért néz ki így.
Sirinek nem tud loopolni, mert English only, úgyhogy marad a KalapácsGPT.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Eleve ki menne hozzá oda? Egyrészt. Másrészt.
Elmebeteg alkoholista benyomását kelti.
Bizonytalan járás, a telefont 20 centire nyomja a saját pofájába, folyamatosan.
Büdös és koszos.
Hadonászik és mutogat, széles mozdulatokkal.
A csövesek is kikerülik. Konkrétan.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Messziről látszik róla, hogy elmeroggyant, meg se kell szólalnia.
Hát én láttam ... egész pontosan Kaffka Tibit láttam kisgatyában.
Kb. 3 éve útlevelet csináltattam és jöttem ki a kormányhivatalból ezek ketten Judka meg Tibi jöttek szembe. Egy pillanatra ránéztem a Kaffka lábára ... pfh gechi' az nem a pihe-puha női láb :)
Televolt ilyen tipikus csöves sebekkel meg csípésekkel. A csontszáraz kérges bőre lógott az inas combjain. Annyira volt nőies a lába mint a 70 éves ex-focista apám lába :)
Kurva beteg egy állat ez az Endre, hogy ehhez dörgölte a pitonját ... pfhejj
Ki kell hozni, endi!!!
Ki kell hozni!!!!!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Hát ez a 4k/120 FPS KIHAGYHATATLAN lehetőség lenne hogy maximálisra emelje a bokor flokkok minőségét!
FOMO ENDI FOMO!
Még 1 kérdés, aztán nem picsogok tovább: hogy van az, hogy a heréltnek is, a korcsnak is, de még Mc Pityulinak is, (inkább) hátul rothadnak / rothadtak ki a fogai, de elöl látszólag megvannak?
Holott, pl. az ilyen "derék "munkás" "embereknek", mint tranyóbaszó Gayza, Biós Pityesz, vagy Heiner Emőke (na jó, talán ő nem), egyenletesen, elöl is rothadnak a fogai?
Igyunk egy sörtöt, he
Azok csak úgy ki szoktak potyogni.:-D
Kaffkának protkója van. Pityesznek meg a korcsnak csak "szerencséje" van.
Plusz ugye, a "jó munkásembereknél" benne van, hogy kiütögetik az elsőket.
Ez a Gyagyásnál meg a bolond mc-nél ugye nem áll fent mert mindkettő az anyja szoknyája alatt élte le az életét
Én arra gondolok, hogy mivel a hátsok már rohadnak, fájnak a hidegtől, melegtől, édestől.
Igy elöl rágcsálnak, és ott még valamilyen szinten van tisztulás, na nem a fogkefétől:-D
De majd egy fogorvos troll elmagyarázza.
vanna ilyen közös pontok...pl. mindegyik olyan helyen érzi magát jól, ahol van éjjel-nappali bót...meg midegyik éjjel 1-kor áll neki főzni...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Ráadásul örvendezett, hogy 5 centiről csodálta a faszpinapumpáló arab faszokat.
Miért is lenne buzi emiatt? :D
címet is adhatnánk a képnek.
A buzi fohász.
Kiss Farkas Farkas
HALAL FOOD-ot neki Bécsben
Holnap haza kell menni, a leterdek kozpontjaba, a macskaolba. De miutan hazaert anyukanak be kell szamolni a tortentekrol.
Minden o es K.
Labanc hivatal nem igy működik, ha meg tudják b@szni, megfogják:-D
Lemaradt, segítőkészek alapból, de ha látjlák hogy valaki angolnázik,azt megszopatják ahogyan azt illik:-)
Azért na, 1 éve ezt csinálja ez a munkanélküli alkoholista kókler szar. Az elején értettem, hogy segítik, mert "szegény,szerencsétlen migri". De na. Azóta lebukott párszor, tényfeltárások nélkül is. Nem kis dolgokkal.
Szarik bele az AMS. pár hónap és letudják a hülyegyereket, talán majd a Notstandhilfét megvonják. Vagy nem. Addig meg dolgozzanak a proli geci adófizetök, hogy eltartsák ezt a társadalmi zsákutcában vergödö pedofilt (és társait).
Na bumm.
Na ez az, hogy akik nem ismerik a gyagyást, azoknak nagyon megtévesztő tud lenni..
A tényfeltárásoknak is ezért tud sajnos néha csak az 1/5-öd része beérni, mert olyan szinten szánalmat kelt emberekben, hogy egyszerűen kihúzza a nyakát a hurokból..
Én 100%-osan meg voltam győződve, hogy a Jutkás incidens után bilincsbe viszik el, és azt is megúszta egy pár napos hitelkártyenről fizetett hotellel. Elképesztő..
Nincs a világon nincs még egy olyan személy, aki annyi szart megúszott életében, mint ő, aki ráadásul még pedofil is.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ne sürgesd a karmát zsidó, minden egy folyamat! Fogunk mi meg bronislaw prof emlekere sodi sirjara szarni!
Jahve kísérje utunkat, lehet ideje meglátogatnunk a siratófalat, hogy a karma újra a kegyeibe fogadjon minket.
Na bumm.
Kamatostul fognak visszakérni mindent, amint lezárul a dolog,
vitának helye nem lesz.
Persze a mi buzink, majd próbálkozik, de bukta, szerintem.
Engemet évek óta szivatnak, egy idiota könyvelő miatt.
Pedig nem rosszhiszeműen akartam eljárni, de az a balfasz,amit csak lehetett elbaszott.
Azóta minden finanzamt-hoz kötött dolog ,szopás számomra.
+papir munka, és 2x anny idö.
Ez van.
A pupos is megkapja majd ami jár neki, csak idö kérdése.
Reméljük, hogy mindkét szemetet hamarosan elviszi a halál.
Heki a traki
HellBoy
Sep 09, 2024 16:11:59
Keresztényi Sodi a zsidósodi.
Igaz, hogy a tiktok neve Istenkáromló ès nem vicces. Igaz, hogy egy perverz, gusztustalan homoszexuális tranyóbaszó àlat és JóIstent kurvára nem érdekli a hetyetye a nő agyakról. Egy született férfiakat baszó, szvingerbe fajtalankodó, faszát gyerekeknek mutogató geciláda. Igaz, hogy hazudik, lop, nem tiszteli az anyját, Isten nevét hiába a szájára (tiktokjára) veszi de még ölni nem ölt… Szóval a tízparancsolatból is maradt egy amit nem szeg meg folyamatosan. eddig. Vagy csak nem tudunk róla…
Na mindegy. Szóval valószínűleg a sátán fogja felhúzni a sóderes rojtos bőrkeményedéses faszára a sodit a sodit. De azért imádkozik a sodi a sodi
Tehát ahogy én látom
Igaz, hogy a tiktok neve Istenkáromló ès nem vicces. Igaz, hogy egy perverz, gusztustalan homoszexuális tranyóbaszó àlat és JóIstent kurvára nem érdekli a hetyetye a nő agyakról. Egy született férfiakat baszó, szvingerbe fajtalankodó, faszát gyerekeknek mutogató geciláda. Igaz, hogy hazudik, lop, nem tiszteli az anyját, Isten nevét hiába a szájára (tiktokjára) veszi de még ölni nem ölt… Szóval a tízparancsolatból is maradt egy amit nem szeg meg folyamatosan. eddig. Vagy csak nem tudunk róla…
Na mindegy. Szóval valószínűleg a sátán fogja felhúzni a sóderes rojtos bőrkeményedéses faszára a sodit a sodit. De azért imádkozik a sodi a sodi
Tehát ahogy én látom
Sep 09, 2024 16:11:59
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 09, 2024 16:13:27
x37)
Nem akarom a szkeptikust adni feleslegesen, de ez legit sneci? Nekem a szemüveg alakja és mérete (kisebbnek tűnik) gyanús, illetve a képen szereplő ember haja is mintha dúsabb lenne, mint a rossz fényviszonyos vadászbikáé. A sör és az idióta ruhaválasztás viszont csekk.
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 09, 2024 16:15:22
x5)
de még ölni nem ölt… Szóval a tízparancsolatból is maradt egy amit nem szeg meg folyamatosan. eddig. Vagy csak nem tudunk róla…
talán nem ölt per se, de az apja kisemmizésével minimum hozzájárult annak leépüléséhez és így korai halálához
linziasztal01
(
x77)
Sep 09, 2024 16:19:23
x77)
Holnap legyen TikTik élő a bíróságról, te kurva!
Krónikálj!!
Krónikálj!!
-
Sep 09, 2024 16:22:06
Nem azért de egész délelőtt esett az eső.A képen pedig minden száraz. Sep 09, 2024 16:22:06
CafkaMarci
(
x6)
Sep 09, 2024 16:24:35
x6)
de még ölni nem ölt…
Nem rajta múlt, hogy lyucifer nem halt bele a fikás-féle terápiába...
Erkelyszimulator
(
x2)
Sep 09, 2024 16:28:22
x2)
A linzi recskabunkert!
Archiv kepem van csak:
Pietr
(
x2)
Sep 09, 2024 16:35:21
x2)
Archiv kepem van csak:
Itt anno valakit megkért, hogy írja oda a nevét? Csak mert oké, hogy 4 betű , hogy KISS de ő nem tud így írni. Ő nagyjából úgy ír mint egy rovarevő bantu antilopvadász. Sehogy. KCF az aláírása is ennek a tanulatlan nyomorultnak.
Soha egy könyvet nem olvasott el, egy újságot nem vett a kezébe. Aztán itt meg szofisztikáltan , barokk körmondatokban fogalmaz meg ilyen alja dolgokat, hogy kurva-e az öncsonkító melegtibi aki összevissza van fosvahányvahugyozva… Erre van esze. Esszét tudna írni a sok mocsokságból amitől az emberek hányingert kapnak. Egy igazi szar alak a sodi
Erkelyszimulator
(
x2)
Sep 09, 2024 16:40:43
x2)
Nem tudom ki irta oda a nevet, ezt a tranyos evad legelejen lottem, akkoriban sokat jartam Ausztriaba egy gepsor beuzemelese miatt.
Be is csongettem hozza, de nem valaszolt a kaputelefonon. Sot, azutan pont be tudtam menni mert vki lejott, de hiaba kopogt az ajtajan, nem nyitott ajtot. Csicskagyasz.
SyntaxError
(
x24)
Sep 09, 2024 17:06:10
x24)
Részegen balesetet okozó, majd az ágyneműtartóba elbújó szarházit fogtak Józsefvárosban!
Endre, te nem vezetgetni jársz Pestre véletlenül?
Ugye nem?!
hvg.hu/cegauto/20240909_rendorseg-baleset-ittas-vezetes-agynemutarto-bujkalas
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Endre, te nem vezetgetni jársz Pestre véletlenül?
Ugye nem?!
hvg.hu/cegauto/20240909_rendorseg-baleset-ittas-vezetes-agynemutarto-bujkalas
D_Dezső
(
x29)
Sep 09, 2024 17:07:52
x29)
Nézd csak Endre! Öreg barátod Tóta mint ha csak rólad írna :)
"Nahát! A magyar történelem egy ismétléses poén. Hol az antiszemita miniszterelnökről derül ki, hogy zsidó, hol Trianont játsszuk el kétszer. Hol meg a homofób ájtatosmanó bukik le, hogy másodállásban gruppenpuszi."

"Nahát! A magyar történelem egy ismétléses poén. Hol az antiszemita miniszterelnökről derül ki, hogy zsidó, hol Trianont játsszuk el kétszer. Hol meg a homofób ájtatosmanó bukik le, hogy másodállásban gruppenpuszi."

D_Dezső
(
x29)
Sep 09, 2024 17:10:48
x29)
Amúgy Endi az mennyire homokos dolog, hogy egy olyan gruppenszexben vettél részt ... mi több te szervezted le, ahol 4 arab férfi, te meg egy herélt törpe volt?
Ha ez nem beríti ki a homokos szexparty jelentését akkor semmi pasztmek :)
Hetero Hegesztő
(
x1)
Sep 09, 2024 17:16:00
x1)
Nem akarom a szkeptikust adni feleslegesen, de ez legit sneci? Nekem a szemüveg alakja és mérete (kisebbnek tűnik) gyanús, illetve a képen szereplő ember haja is mintha dúsabb lenne, mint a rossz fényviszonyos vadászbikáé. A sör és az idióta ruhaválasztás viszont csekk.
Ez az imádkozó sáska egyértelműen a sodi. A képkeresőben még olyan kép is akad, amin pont ugyanezt a nadrágot viseli:
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 09, 2024 17:18:00
x5)
tényleg ekkora felfujt hordó lett? mintha egy buddha szoborba 4 gyufaszálat dugnál végtagoknak
Ténfép
(
x5)
Sep 09, 2024 17:27:55
x5)
Az ascites az ascites...
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 09, 2024 17:31:58
x8)
Papucsban van a marha. Az feltűnt már?
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 09, 2024 17:35:27
x5)
Az ascites az ascites...
igen láttam is már olyat élőben de még az is arányos volt azzal együtt hogy feszült rajta a bőr.
itt meg nemeth szilard hasát látom egy madarijesztore photoshopolva egyaltalan nem illik oda.
uncanny valley vibes
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 09, 2024 17:37:32
x8)
Endre nagyon érzi a SUP-tól a szörfös vibe-ot. Hawaii mintás gatya, strandpapucs, s imádkozás a Nagy Kahoonához jó szélért. Csak a hely ami nem stimmel.:)
Heki a traki
démondémon
(
x2)
Sep 09, 2024 17:53:45
x2)
ez tavalyi kép, egyrészt. másrészt elképzelhetetlenül torz és amorf a púpos élőben.
Soderák
(
x1)
Sep 09, 2024 17:54:23
x1)
Hú az a bél gecc... xDD
moshe dayan
(
x2)
Sep 09, 2024 17:55:10
x2)
A szürkeegérkedés miatt kimaradt 3-4 év de látom, hogy a lecsúszás folytatódik! Taps!
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 09, 2024 17:55:20
x5)
ès ez magyaráz parizer mellekről meg tul hosszú hajról mikor konkrétan a cirkusz nem vinnè el a freak showba mert megijesztené a gyerekeket.
démondémon
(
x2)
Sep 09, 2024 17:56:19
x2)
ebből is látszik, hogy papíros elmebeteg sodi asodi. nincs kapcsolata a realitással. várja az új corinát.
Anyám a hibás
Sep 09, 2024 18:01:59
Lesz őrjöngős livesz, ha esetleg mész a faszra huzató zárt falak mögé Endi?
Sep 09, 2024 18:01:59
tyodika
Sep 09, 2024 18:03:30
A szürkeegérkedés miatt kimaradt 3-4 év de látom, hogy a lecsúszás folytatódik! Taps!
Miért hazudsz zsidó?
Sep 09, 2024 18:03:30
moshe dayan
(
x2)
Sep 09, 2024 18:04:53
x2)
Miért hazudsz zsidó?
a véremben van.
Pietr
(
x2)
Sep 09, 2024 18:09:48
x2)
Amúgy Endi az mennyire homokos dolog, hogy egy olyan gruppenszexben vettél részt ... mi több te szervezted le, ahol 4 arab férfi, te meg egy herélt törpe volt?
Ezt múltkor megkérdeztem tőle és ezt figyeld , azt mondta, hogy azért nem volt buzis dolog egy herélt férfit más férfiakkal seggbebaszni , miközben egyéb férfiak verték a faszukat rájuk MERT *nagy levegő* kérlek szépen azért mert egy szvingerbe papíron van egy olyan szabály, hogy beléptetéskor nézik az ivararányt és kellett ott valahol nőknek is lennie. Tetszik érteni? Tehát a logika alapján akkor vagy pl a legkevésbé homokos ha egy apácazárdában 200 nő között baszol meg egy átműtött férfit mert jó volt az ivararány..
Nem tudom érti-e ezt valaki én a múltkor próbáltam fejtegetni de ezzel érvelt a vén köcsög sodi a buzi a sodi
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 09, 2024 18:19:31
x21)
Én akárhány hetero férfi ismerősöm kérdeztem meg, kivétel nélkül mindenki azt mondja, hogy aki rámozdul egy transzira (még arra is, aki át van műtve) az egy férfival baszik.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 09, 2024 18:21:56
x11)
Ebben szerintem tényleg közrejátszik az ascites, karra-lábra nem hízik, csak a gyomra és a feje lesz egyre nagyobb.
Ezen a képen látszik, hogy már a sérvecskét is nyomja kifelé, hiába műtötték.
Púpos, anutádnak már ne intézz felesleges bankkártyákat, simán túlél a 123 éves vénasszony.
Ráadásul az "élet" nevű játék csak úgy érdekes, ha megtöltöd tartalommal.
Te közel 43 éves vagy, és SEMMI értelme a létezésednek. SEMMI! Még egy szájbacseszett macska sem számít rád, céltalanul bámulsz ki a malac szemeiddel abból az ormótlan koponyádból. Üres minden napod...
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 09, 2024 18:25:43
x44)
Elnézést bhocsánat mondhatok valamit? Amit itt még soha nem írt le senki, a Kaffka férfi vs valódi nő témában, az a bőr.
Aki ért már női bőrhöz, az tudja hogy az egyik legjobb dolog a nőben ahogy a sima és puha testhez bárhol érsz hozzá az jó, ellenben aki akár látott már ilyen 40+ os, hajléktalan férfit az tudja hogy a bőrük nagyjából olyan mint egy dermatologiai rémálom egy csiszolópapiron.
Tehát Kaffka fonatkozásában már ott elbukik az ügy, ha egy hetero férfi hozzáér, undorodik a bőrétől is
Pietr
(
x2)
Sep 09, 2024 18:29:02
x2)
Mert ez az igazság. Sodin kívül senki nem látja máshogy. Buzisodi
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 09, 2024 18:33:00
x5)
a fasznak a bőrének a külső részét bassza amire csorog az ondóvezetekbol az előváladék. mikozben az Y kromoszomas bőrt csokolgatja ami alatt szilikon van.
ilyen stoki aStoki. ennél közelebb sosem jutott nőhöz.
MaxPayne
(
x24)
Sep 09, 2024 18:33:20
x24)
Meg kb fel ora es az Apple bemutatja az uj iPhone-t, endre.
Csak elo kellene rendelni az uj tiktok gepet, hogy vegre fossha, nemde? Ne legyel proli, pedofil!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Csak elo kellene rendelni az uj tiktok gepet, hogy vegre fossha, nemde? Ne legyel proli, pedofil!
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 09, 2024 18:34:12
x44)
Végre a helyeden te lasszófaszos askenázi, amúgy meg itt a PNG, had menjenek a mémek xd

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

SyntaxError
(
x24)
Sep 09, 2024 18:34:15
x24)
Endre, szerintem Tóta trolléga itt egy kicsit rád is utalást tesz.
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 09, 2024 18:35:07
x5)
elnézést a bassza szó sem stimmel itt. vörös fejjel a hátán fekve próbálja visszatartani a hányást amit a kamagra okoz és közben reménykedik hoty sikejüj begyugni.
a Stoki.
a Stoki.
-
Sep 09, 2024 18:39:57
Sodipédia főoldalára nézz fel, ha nem nézegetted az utóbbi időben.
Sep 09, 2024 18:39:57
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 09, 2024 18:45:57
x21)

Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 09, 2024 18:46:12
x8)
Endre visszavonult. Kéregetni egy alúljáró lépcsőjére. Vajon mennyi sörre tudott ma pénzt szerezni??
Heki a traki
Eazy
(
x11)
Sep 09, 2024 18:52:28
x11)
"Tyak nye kejjen pöjtönpe mennyi"
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 09, 2024 18:53:04
x7)
Nemzeti érzelmű keresztény = univerzumhívő, buzi, zsidó sodi
|__o__|
SyntaxError
(
x24)
Sep 09, 2024 18:54:44
x24)
Van pofád kéregetni??? És a néninek ki fog segíteni, te szörnyeteg?!
tibi2435645
(
x2)
Sep 09, 2024 18:55:23
x2)
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 09, 2024 19:00:26
x5)
nagyon rossz lesz neked a bortonben fikás.
nem azert mert palcika testű nulla érdekérvényesitő képessegű sub nyomorék vesztes vagy, nem.
tenni fogunk róla hogy megtudják ki vagy. és ott szó szerint megölik a pedofilokat. törött üveget dugnak a seggükbe. nekik már nincs vesztenivalojuk.
NAGYON AJANLOM HOGY ÖLD MEG MAGAD, TÉNYLEG MINT EMBER AZ EMBERNEK MONDOM. csak így úszhatod meg. irány a vonatsin.
nem azert mert palcika testű nulla érdekérvényesitő képessegű sub nyomorék vesztes vagy, nem.
tenni fogunk róla hogy megtudják ki vagy. és ott szó szerint megölik a pedofilokat. törött üveget dugnak a seggükbe. nekik már nincs vesztenivalojuk.
NAGYON AJANLOM HOGY ÖLD MEG MAGAD, TÉNYLEG MINT EMBER AZ EMBERNEK MONDOM. csak így úszhatod meg. irány a vonatsin.
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 09, 2024 19:12:49
x5)
Sep 09, 2024 19:12:49
Persze meg nálla az iskola táska tele sörrel hogy el tudjon vegyülni a gyerekek között a PEDOFIL! Sep 09, 2024 19:12:49
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 09, 2024 19:17:17
x8)
Stokibuzi,emlékszel még,hogy az ogre lyukbol osztottad a pizza futárokat,postásokat ,melosokat, hoigy mekkora prolik?
Bezzeg te mint felhöének,nagy pofával.
Ma vettem egy ilyet,proli melosként:
www.hugoboss.com/hu/en/regular-fit-jacket-in-soft-suede-with-zip-front/hbeu50528014_361.html
A mai imádkozós outfitedet elnézve, szerintem a dzsekim zippzárja többet ér:-D
Balfasz.
Bezzeg te mint felhöének,nagy pofával.
Ma vettem egy ilyet,proli melosként:
www.hugoboss.com/hu/en/regular-fit-jacket-in-soft-suede-with-zip-front/hbeu50528014_361.html
A mai imádkozós outfitedet elnézve, szerintem a dzsekim zippzárja többet ér:-D
Balfasz.
Hurvinyek
Sep 09, 2024 19:33:21
Ez ijesztő. Ráadásul ez nem "normál has". Mármint én magam is kövér vagyok, sokat nézem a saját képeim, hogy találjak közöttük elfogadhatót, de abszolút nem ilyen a kövérség miatti has (igaz Stokink alacsony, én meg magas vagyok). Ez valami betegség, torzulás, mint a púpja meg a vekni.
Esetleg a sok "sörtöt ivás" miatt a mája volna? De ahhoz még túl "fiatal" (kivételesen ezt kell mondjam a vén bolondra)
Sep 09, 2024 19:33:21
Carpenter
(
x2)
Sep 09, 2024 19:36:12
x2)
Ascitese van. Azért néz ki így.
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 09, 2024 19:43:11
x21)
Fikás, nézed az Apple Eventet?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Jutka műbarack
(
x5)
Sep 09, 2024 19:43:27
x5)
Miért van mindegyik lesifotón egyedül a csöves? Bárhol bármilyen panorámában van lefotózva, soha sehol senki. Ennyire büdös lenne, vagy patkány módjára csak akkor indul meg helyről helyre amikor tiszta a terep?
Kiss Farkas Farkas
OmlosHal
(
x1)
Sep 09, 2024 19:50:03
x1)
Gyagya mész megint bécsbe kihozni részletre az új ájfónt? Tudod, a 15 már lejárt, a flokkokat csakis a legújabb technológiával kell csinálni!
OmlosHal
(
x1)
Sep 09, 2024 19:50:29
x1)
Jah meg az új erpoccot se felejtsd el, halljad hogy anyád mikor megy villázni a torz tested.
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 09, 2024 19:59:21
x44)
Endre, az apple most mutatta be a visual intelligence funkciót amivel mindennap bescannelheted a faszod, és az meg válaszol, hogy "esz egy szhar lasszófasz"
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 09, 2024 20:03:16
x21)
Endre, az apple most mutatta be a visual intelligence funkciót amivel mindennap bescannelheted a faszod, és az meg válaszol, hogy "esz egy szhar lasszófasz"
Sirinek nem tud loopolni, mert English only, úgyhogy marad a KalapácsGPT.
kérdezhetek valamit
(
x2)
Sep 09, 2024 20:14:37
x2)
Miért van mindegyik lesifotón egyedül a csöves? Bárhol bármilyen panorámában van lefotózva, soha sehol senki. Ennyire büdös lenne, vagy patkány módjára csak akkor indul meg helyről helyre amikor tiszta a terep?
Eleve ki menne hozzá oda? Egyrészt. Másrészt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 09, 2024 20:17:07
x39)
Elmebeteg alkoholista benyomását kelti.
Bizonytalan járás, a telefont 20 centire nyomja a saját pofájába, folyamatosan.
Büdös és koszos.
Hadonászik és mutogat, széles mozdulatokkal.
A csövesek is kikerülik. Konkrétan.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 09, 2024 20:19:50
x8)
Messziről látszik róla, hogy elmeroggyant, meg se kell szólalnia.
D_Dezső
(
x29)
Sep 09, 2024 20:20:58
x29)
aki akár látott már ilyen 40+ os, hajléktalan férfit az tudja hogy a bőrük nagyjából olyan mint egy dermatologiai rémálom egy
Hát én láttam ... egész pontosan Kaffka Tibit láttam kisgatyában.
Kb. 3 éve útlevelet csináltattam és jöttem ki a kormányhivatalból ezek ketten Judka meg Tibi jöttek szembe. Egy pillanatra ránéztem a Kaffka lábára ... pfh gechi' az nem a pihe-puha női láb :)
Televolt ilyen tipikus csöves sebekkel meg csípésekkel. A csontszáraz kérges bőre lógott az inas combjain. Annyira volt nőies a lába mint a 70 éves ex-focista apám lába :)
Kurva beteg egy állat ez az Endre, hogy ehhez dörgölte a pitonját ... pfhejj
Ténfép
(
x5)
Sep 09, 2024 20:23:46
x5)
Snecológiai OFF
Nézem ezeket a linzi lájfokat - abból a korszakból, amikor a herélt köcsög és Lyudga is ott vendégeskedett -, és a mai napig fel nem bírom fogni (többek között), hogy:
- a pedofil köcsög jó ötletnek tartotta, hogy 2 alkoholista csövest maga mellé vesz. Láthatta, hogy miket műveltek régebben, látta a részeg rombolást, látta a legalja szar, reménytelen őrjöngést, a tombolást, a vergődést, de már csak amit sejtett, a pénz reményében is (ami valamilyen szinten össze is jött, bár a végére simán több volt a kiadás, mint a bevétel) maga mellé fogadta a poloskákat, mert "yo lesz". Meg talán már akkor is, a pénztől is jobban vonzotta a fasz nélküli csöves férfi
- akkor még gányolt, a 2 részeg csöves ott őrjöngött mellette, de komolyan mondom, kb. úgy tekintett rájuk, mint valami elbaszott szülő, amikor a meló mellett a gyelekuxok játszanak. Pedig ott van, tanúságként, hogy maga a herélt köcsög Tibi mondta neki, hogy csináljon valamit Lyudgadémonnal, ne neki kelljen mindig leverni, hogy ne rombolja a lakást, ne díboljon, de nem: ha a "teknyikai eszhköszömet" nem baszta le, nem öntötte le sörrel, akkor hadd csinálja. Persze mindezt csak akkor, ha maga a korcs se volt "játszópajti" ebben a bebaszott, civilizált emberi körülményekhez bőven nem méltó, kikészült, bebaszott őrjöngésben. Ilyet még a világ nem baszott. Bár ez nagyjából igaz a korcs egész, szürreálisan elbaszott, balek létére.
De szerencsére, fordulópontként ott volt a saját albérletéből (!!) való 2 hetes kibaszás, hát ilyet se hallottam még. Egy szakadt, alkesz öregasszony kibaszat a saját pecudból. "Hihhetyetylen."
Igyunk egy sörtöt, he
Nézem ezeket a linzi lájfokat - abból a korszakból, amikor a herélt köcsög és Lyudga is ott vendégeskedett -, és a mai napig fel nem bírom fogni (többek között), hogy:
- a pedofil köcsög jó ötletnek tartotta, hogy 2 alkoholista csövest maga mellé vesz. Láthatta, hogy miket műveltek régebben, látta a részeg rombolást, látta a legalja szar, reménytelen őrjöngést, a tombolást, a vergődést, de már csak amit sejtett, a pénz reményében is (ami valamilyen szinten össze is jött, bár a végére simán több volt a kiadás, mint a bevétel) maga mellé fogadta a poloskákat, mert "yo lesz". Meg talán már akkor is, a pénztől is jobban vonzotta a fasz nélküli csöves férfi
- akkor még gányolt, a 2 részeg csöves ott őrjöngött mellette, de komolyan mondom, kb. úgy tekintett rájuk, mint valami elbaszott szülő, amikor a meló mellett a gyelekuxok játszanak. Pedig ott van, tanúságként, hogy maga a herélt köcsög Tibi mondta neki, hogy csináljon valamit Lyudgadémonnal, ne neki kelljen mindig leverni, hogy ne rombolja a lakást, ne díboljon, de nem: ha a "teknyikai eszhköszömet" nem baszta le, nem öntötte le sörrel, akkor hadd csinálja. Persze mindezt csak akkor, ha maga a korcs se volt "játszópajti" ebben a bebaszott, civilizált emberi körülményekhez bőven nem méltó, kikészült, bebaszott őrjöngésben. Ilyet még a világ nem baszott. Bár ez nagyjából igaz a korcs egész, szürreálisan elbaszott, balek létére.
De szerencsére, fordulópontként ott volt a saját albérletéből (!!) való 2 hetes kibaszás, hát ilyet se hallottam még. Egy szakadt, alkesz öregasszony kibaszat a saját pecudból. "Hihhetyetylen."
noikabatgomb
(
x10)
Sep 09, 2024 20:25:24
x10)
Gyagya mész megint bécsbe kihozni részletre az új ájfónt? Tudod, a 15 már lejárt, a flokkokat csakis a legújabb technológiával kell csinálni!
Ki kell hozni, endi!!!
Ki kell hozni!!!!!
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 09, 2024 20:29:13
x5)
Ki kell hozni, endi!!!
Ki kell hozni!!!!!
Ki kell hozni!!!!!
Hát ez a 4k/120 FPS KIHAGYHATATLAN lehetőség lenne hogy maximálisra emelje a bokor flokkok minőségét!
FOMO ENDI FOMO!
Trollok harca
(
x5)
Sep 09, 2024 20:35:25
x5)
Miskolci alvósejt
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 09, 2024 20:39:17
x8)
Endre!!!
Csak nem azért üldögéltél az állomásnál, mert már online nem kaphatsz Revolut kártyát anyádnak, s ezért ki kell menned Litvániába a központba, hogy elrejthessed a maradék segély eurocskákat?
Heki a traki
Csak nem azért üldögéltél az állomásnál, mert már online nem kaphatsz Revolut kártyát anyádnak, s ezért ki kell menned Litvániába a központba, hogy elrejthessed a maradék segély eurocskákat?
CafkaMarci
(
x6)
Sep 09, 2024 20:41:32
x6)
[quote=Ténfép]Snecológiai OFF
- a pedofil köcsög jó ötletnek tartotta, hogy 2 alkoholista csövest maga mellé vesz. /quote]
Úgy tartotta jó ötletnek, hogy:
1. van egy közepes pepszi szigorlata. Ez a pedagógusképzőkben egy pedagógia és pszichológia tárgyakat összevontan tartalmazó szigorlat. Közepes érdemjeggyel abszolválta 20+ évvel ezelőtt, tehát ő már fel is volt jogosítva az autipajzs szerint arra, hogy mediátorkodjon és kezelni tudja a két társadalmon kívüli csövest.
Láttuk mindannyian, hogy mire ment a közepes pepszijével.
2. nem titkolt célja volt, hogy lyucifert megölje, mert más módszert nem talált a kaffkáról való leválasztására. Nézegesd még a videókat, elég sokat lúpolt róla, hogy hogyan akarja megtenni.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
- a pedofil köcsög jó ötletnek tartotta, hogy 2 alkoholista csövest maga mellé vesz. /quote]
Úgy tartotta jó ötletnek, hogy:
1. van egy közepes pepszi szigorlata. Ez a pedagógusképzőkben egy pedagógia és pszichológia tárgyakat összevontan tartalmazó szigorlat. Közepes érdemjeggyel abszolválta 20+ évvel ezelőtt, tehát ő már fel is volt jogosítva az autipajzs szerint arra, hogy mediátorkodjon és kezelni tudja a két társadalmon kívüli csövest.
Láttuk mindannyian, hogy mire ment a közepes pepszijével.
2. nem titkolt célja volt, hogy lyucifert megölje, mert más módszert nem talált a kaffkáról való leválasztására. Nézegesd még a videókat, elég sokat lúpolt róla, hogy hogyan akarja megtenni.
Ténfép
(
x5)
Sep 09, 2024 20:44:03
x5)
Snecológiai OFF
Még 1 kérdés, aztán nem picsogok tovább: hogy van az, hogy a heréltnek is, a korcsnak is, de még Mc Pityulinak is, (inkább) hátul rothadnak / rothadtak ki a fogai, de elöl látszólag megvannak?
Holott, pl. az ilyen "derék "munkás" "embereknek", mint tranyóbaszó Gayza, Biós Pityesz, vagy Heiner Emőke (na jó, talán ő nem), egyenletesen, elöl is rothadnak a fogai?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 09, 2024 20:46:27
x8)
Azok csak úgy ki szoktak potyogni.:-D
D_Dezső
(
x29)
Sep 09, 2024 20:46:56
x29)
D_Dezső
(
x29)
Sep 09, 2024 20:48:24
x29)
Plusz ugye, a "jó munkásembereknél" benne van, hogy kiütögetik az elsőket.
Ez a Gyagyásnál meg a bolond mc-nél ugye nem áll fent mert mindkettő az anyja szoknyája alatt élte le az életét
halottpiton
(
x3)
Sep 09, 2024 20:50:11
x3)
pedofil!
Mikor mész tiborral New York-ba?
... :)
aki nem hitelképes az nem ember
Mikor mész tiborral New York-ba?
... :)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 09, 2024 20:51:09
x8)
Én arra gondolok, hogy mivel a hátsok már rohadnak, fájnak a hidegtől, melegtől, édestől.
Igy elöl rágcsálnak, és ott még valamilyen szinten van tisztulás, na nem a fogkefétől:-D
De majd egy fogorvos troll elmagyarázza.
Tupperware Újszász
Sep 09, 2024 20:54:53
Mai ajánlatunk:

Sep 09, 2024 20:54:53
halászlé
(
x24)
Sep 09, 2024 20:56:40
x24)
vanna ilyen közös pontok...pl. mindegyik olyan helyen érzi magát jól, ahol van éjjel-nappali bót...meg midegyik éjjel 1-kor áll neki főzni...
linziasztal01
(
x77)
Sep 09, 2024 20:57:09
x77)
Most nem kell menni ütölni a Práterre?
ascites
(
x57)
Sep 09, 2024 21:04:08
x57)
Ráadásul örvendezett, hogy 5 centiről csodálta a faszpinapumpáló arab faszokat.
Miért is lenne buzi emiatt? :D
Balázs Padre
(
x13)
Sep 09, 2024 21:07:31
x13)
Egyebkent művészeti síkon megközelítve ezt a jól elkapott pillanatot
MENTÁLIS HOLOKAUST SÖRREL A BLAHA FELÉ CSÚSZVA...
Egyébként akármelyik kollega csinálta a képet-MESTERMŰ!!!
MENTÁLIS HOLOKAUST SÖRREL A BLAHA FELÉ CSÚSZVA...
Egyébként akármelyik kollega csinálta a képet-MESTERMŰ!!!
Balázs Padre
(
x13)
Sep 09, 2024 21:30:35
x13)
Aki esetleg sokat jár bírósági folyosókon,ott lehet ilyen remegő emberkéket látni büntetőügyes ítélethirdetés előtt.
Ilyenkor kicsinek érzi magát minden utcai harcos.
Igaz stoki??
Kiokádtad már a sörikét????
Múltkor Bécsben még fölényesen vigyorogtál.
NEKED MÁR CSAK AZ ÉGIEK KEGYELME MARADT TE SZODOMITA.
Ilyenkor kicsinek érzi magát minden utcai harcos.
Igaz stoki??
Kiokádtad már a sörikét????
Múltkor Bécsben még fölényesen vigyorogtál.
NEKED MÁR CSAK AZ ÉGIEK KEGYELME MARADT TE SZODOMITA.
Jutka műbarack
(
x5)
Sep 09, 2024 21:31:08
x5)
A buzi fohász.
ascites
(
x57)
Sep 09, 2024 21:37:52
x57)
Hogy pityereghet most a korcs valamelyik hatágyasban :D
Minden bírósági tárgyalás előtt töltögette fel a könnyes szemü, Bécset ócsárló videókat, de most nincs már ereje a videóra.
Minden bírósági tárgyalás előtt töltögette fel a könnyes szemü, Bécset ócsárló videókat, de most nincs már ereje a videóra.
halottpiton
(
x3)
Sep 09, 2024 21:43:10
x3)
ha börtön nélkül tudnám garantálni.... HALÁÁL HALÁÁLT ÉRDEMELNÉL, de nem akarok börtönbe kerülni, 30-40 évet szabadon akarok még elni
Mit gondolsz endre? Hogy áll most a még 30-40 év szabadlábon projekt?
aki nem hitelképes az nem ember
Balázs Padre
(
x13)
Sep 09, 2024 21:44:39
x13)
Gondolom lefordította a vádiratot stokkerke,és útközben Döbling felé egy MANNÁS LEOLVADÁST produkált sodrákunk.
Milyen kár,hogy a tárgyalásról nem lesz krónika.
Pedig az NAGYON FOSHNÁ.
Majd ilyen uUSA-ban szokásos rajz skiccet lehet csinálni a felbaszott agyú bíróval,meg a bömbölő sodrákgyernőtttel.
Milyen kár,hogy a tárgyalásról nem lesz krónika.
Pedig az NAGYON FOSHNÁ.
Majd ilyen uUSA-ban szokásos rajz skiccet lehet csinálni a felbaszott agyú bíróval,meg a bömbölő sodrákgyernőtttel.
prolipredator
Sep 09, 2024 21:44:58
ha börtön nélkül tudnám garantálni.... HALÁÁL HALÁÁLT ÉRDEMELNÉL, de nem akarok börtönbe kerülni, 30-40 évet szabadon akarok még elni
HALAL FOOD-ot neki Bécsben
Sep 09, 2024 21:44:58
noikabatgomb
(
x10)
Sep 09, 2024 21:45:27
x10)
Hogy pityereghet most a korcs valamelyik hatágyasban :D
Holnap haza kell menni, a leterdek kozpontjaba, a macskaolba. De miutan hazaert anyukanak be kell szamolni a tortentekrol.
Minden o es K.
Balázs Padre
(
x13)
Sep 09, 2024 21:49:19
x13)
Majd ZSIDÓTÁNCOLUNK az osztrák börtön kapujában soderittó bevonulásakor.
A legújabb manócska
Sep 09, 2024 21:50:28
Ájtatos Manó
Sep 09, 2024 21:50:28
Eazy
(
x11)
Sep 09, 2024 21:54:36
x11)
Van esély arra, hogy megússza?
Szvsz nem fogja, de mi van ha mégis?
Mondjuk egy rakás szarnak titulálják és végül nem marasztalják el.. (liberális nyugat)
Azzal sem értek egyet, hogy egy 23 oldalas tényfeltáró beadvány után, hogy kaphat akár egy fillért is, miközben egyértelmű, hogy egy csaló.
Ilyenkor hogy szolgálja az ember a jót, ha nem is engedik?
Mondjuk egy rakás szarnak titulálják és végül nem marasztalják el.. (liberális nyugat)
Azzal sem értek egyet, hogy egy 23 oldalas tényfeltáró beadvány után, hogy kaphat akár egy fillért is, miközben egyértelmű, hogy egy csaló.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 09, 2024 22:01:06
x8)
Van esély arra, hogy megússza?
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 09, 2024 22:03:41
x8)
Lemaradt, segítőkészek alapból, de ha látjlák hogy valaki angolnázik,azt megszopatják ahogyan azt illik:-)
Flixbus utas
(
x1)
Sep 09, 2024 22:08:02
x1)
Majd mielőtt Alexandra bírónő épp ítéletet hírdet azért egy sört fel fogsz bontani ugye?
MegintKezded
(
x6)
Sep 09, 2024 22:09:47
x6)
Azért na, 1 éve ezt csinálja ez a munkanélküli alkoholista kókler szar. Az elején értettem, hogy segítik, mert "szegény,szerencsétlen migri". De na. Azóta lebukott párszor, tényfeltárások nélkül is. Nem kis dolgokkal.
Szarik bele az AMS. pár hónap és letudják a hülyegyereket, talán majd a Notstandhilfét megvonják. Vagy nem. Addig meg dolgozzanak a proli geci adófizetök, hogy eltartsák ezt a társadalmi zsákutcában vergödö pedofilt (és társait).
Eazy
(
x11)
Sep 09, 2024 22:11:07
x11)
Na ez az, hogy akik nem ismerik a gyagyást, azoknak nagyon megtévesztő tud lenni..
A tényfeltárásoknak is ezért tud sajnos néha csak az 1/5-öd része beérni, mert olyan szinten szánalmat kelt emberekben, hogy egyszerűen kihúzza a nyakát a hurokból..
Én 100%-osan meg voltam győződve, hogy a Jutkás incidens után bilincsbe viszik el, és azt is megúszta egy pár napos hitelkártyenről fizetett hotellel. Elképesztő..
Nincs a világon nincs még egy olyan személy, aki annyi szart megúszott életében, mint ő, aki ráadásul még pedofil is.
Erkelyszimulator
(
x2)
Sep 09, 2024 22:12:30
x2)
Ne sürgesd a karmát zsidó, minden egy folyamat! Fogunk mi meg bronislaw prof emlekere sodi sirjara szarni!
MegintKezded
(
x6)
Sep 09, 2024 22:15:01
x6)
Jahve kísérje utunkat, lehet ideje meglátogatnunk a siratófalat, hogy a karma újra a kegyeibe fogadjon minket.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 09, 2024 22:15:17
x8)
Kamatostul fognak visszakérni mindent, amint lezárul a dolog,
vitának helye nem lesz.
Persze a mi buzink, majd próbálkozik, de bukta, szerintem.
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Sep 09, 2024 22:23:14
x8)
Engemet évek óta szivatnak, egy idiota könyvelő miatt.
Pedig nem rosszhiszeműen akartam eljárni, de az a balfasz,amit csak lehetett elbaszott.
Azóta minden finanzamt-hoz kötött dolog ,szopás számomra.
+papir munka, és 2x anny idö.
Ez van.
A pupos is megkapja majd ami jár neki, csak idö kérdése.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 09, 2024 22:24:09
x10)
Bayer Zsolti stroke-ot kapott.
Te meg priuszt fogsz.
Lesz majd bokorflokk ahol mind a kettot letagadod?
Te meg priuszt fogsz.
Eazy
(
x11)
Sep 09, 2024 22:30:04
x11)
Az volt a legostobább döntésed, hogy nem kértél bocsánatot a másokat meggyalázó bűneid miatt nyilvánosan, mint közszereplő, mert ezzel azt is elintézted, hogy a jóérzésű embertársad célkeresztjébe kerültél, akik el fogják neked intézni a börtönterrort, ha bekerülsz.
Ott kevés lesz a kelenföldi ima, gyogyós..
Ott kevés lesz a kelenföldi ima, gyogyós..
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 09, 2024 22:30:43
x21)
Amúgy ha már ennyire foglalkoztat a transz téma és egy munkanélküli dologtalan kis geci vagy, mikor fogod végre elolvasni Virgina Woolftól az Orlando c. könyvet, ami kb. az első modernista megközelítése a transznemű témának?

Művelődjél, te tanulatlan szar.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Művelődjél, te tanulatlan szar.
gobesug
(
x30)
Sep 09, 2024 22:32:23
x30)
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 09, 2024 22:34:05
x8)
Bayer Zsolti stroke-ot kapott.
Te meg priuszt fogsz.
Te meg priuszt fogsz.
Reméljük, hogy mindkét szemetet hamarosan elviszi a halál.
123 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Asodi a nagy megbocsájtó. Jobb kézzel békét nyújt a szegedi kurváknak, ballal Google alertet állít a nevükre. Meg a fórumon mocskolja őket.
Asodi, a keresztény.