« 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 »
1745634 komment.

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jan 07, 2013 17:18:57
Válasz
(1)
Nagyon jo ez a level!

Endre, kerd el Molnartol az elosztojat, es kuldd el mindenkinek, aki rajta van. Sem a 9. keruleti okmanyirodat, sem a kansasi FBI kirendeltseget sem szabad megfosztani attol a lehetosegtol, hogy elolvassak!
Jan 07, 2013 17:18:57

Szerző: banshee Jan 07, 2013 17:19:34
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>NA, EZÉRT NEM SZOKTAM MAGAM SOSE HAGYNI SÜRGETNI SEMMIVEL, MERT AKKOR ABSZOLÚT ELBASZÁS LESZ A VÉGEREDMÉNY.</b>

Mostantól bárki bárkivel sürgetni mert, automatikus válaszom, hogy menjen a jó büdös kurva anyjába.

<b>A SÜRGETÉSNEK, BAZMEG, MINDIG ABSZOLÚT ELBASZÁS AZ EREDMÉNYE.</b></div>

Bárminek, amihez hozzányúlsz, az abszolút elbaszás az eredménye.

Ha öngyilkos akarnál lenni, az se sikerülne.

Sajnos...
Jan 07, 2013 17:19:34

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jan 07, 2013 17:21:07
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>NA, EZÉRT NEM SZOKTAM MAGAM SOSE HAGYNI SÜRGETNI SEMMIVEL, MERT AKKOR ABSZOLÚT ELBASZÁS LESZ A VÉGEREDMÉNY.</b>Mostantól bárki bárkivel sürgetni mert, automatikus válaszom, hogy menjen a jó büdös kurva anyjába.<b>A SÜRGETÉSNEK, BAZMEG, MINDIG ABSZOLÚT ELBASZÁS AZ EREDMÉNYE.</b></div>
Milyen surgetes?

Delutan 5 ora van.

Tegnap meg azt mondtad, elso dolgod lesz ma reggel felvenni a kapcsolatot a jobbikos kepviselokkel. Erre mi lett az egeszbol? Delutan, a hivatali ido lejarta utan egy email, ami nagy esellyel fenn akad a spamszuron.
Jan 07, 2013 17:21:07

Szerző: banshee Jan 07, 2013 17:21:39
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Sneci, ez a levél megpecsételte a sorsodat minden általad szegről-végről ismert képviselőnél, remélem tudod. :DDDD</div>

Ez a levél kihangsúlyozta, hogy egy olyan emberről beszélünk, aki rosszakat írt a Jobbikról, és több jobbikos képviselőről.

Ahogyan az atlatszo.hu fogalmaz: gondolhat Borbély József személyéről mindenki azt, amit akar, és írhatott a weblapján bármit, a vele megtörtént vérlázító jogtiprás ellen mindenképp fel kell lépni, mert az alapvető emberség ezt kívánja.</div>

Nem púp, az alapvető emberség azt kívánja hogy a dilinyós legyen a diliházban és ne a normális emberek között.
Jan 07, 2013 17:21:39

Szerző: sodika Jan 07, 2013 17:22:14
Válasz
(5)
<b>ÉN OLYAN SZÉPEN, PONTOSAN, RENDBEN, ÉS HIBÁTLANUL DOLGOZOM, ÉS RAKOM ÖSSZE A DOLGOKAT, HA NINCS EZ A KIBASZOTT SÜRGETÉS.</b>

Soha többé a büdös kurva életben nem hagyom azt, hogy bárki is akár csak nyomokban is elhintse bennem azt a kibaszott kurva gondolatot, hogy bármivel is, ahol pontos hivatkozások vannak a szövegben, és érdemi a tartalom részlete, sietnem kell.

A fontos dolgokat nem szabad elsietni.

Ha jogvesztő határidőről van szó, akkor sem szabad összecsapni a dolgot. Akkor is annyit kell leírni, hogy fellebbezést jelentesz be, mert jogtalannak tartod, és majd pár nap múlva részletesen is kifejted, hogy milyen okokból.
Jan 07, 2013 17:22:14

Szerző: Béla Jan 07, 2013 17:22:54
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Sneci, ez a levél megpecsételte a sorsodat minden általad szegről-végről ismert képviselőnél, remélem tudod. :DDDD</div>

Ez a levél kihangsúlyozta, hogy egy olyan emberről beszélünk, aki rosszakat írt a Jobbikról, és több jobbikos képviselőről.

Ahogyan az atlatszo.hu fogalmaz: gondolhat Borbély József személyéről mindenki azt, amit akar, és írhatott a weblapján bármit, a vele megtörtént vérlázító jogtiprás ellen mindenképp fel kell lépni, mert az alapvető emberség ezt kívánja.</div>

Félreértesz púp. Azért van véged, mert most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy magad is gyakorló elmebeteg vagy. Ennyi.
Jan 07, 2013 17:22:54

Szerző: Géntolvaj református Jan 07, 2013 17:23:13
Válasz
(11)
Verd ki, attól lenyugszol.
Jan 07, 2013 17:23:13

Szerző: sodika Jan 07, 2013 17:24:22
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Tegnap meg azt mondtad, elso dolgod lesz ma reggel felvenni a kapcsolatot a jobbikos kepviselokkel.</div>

<b>Nem azt mondtam, hogy jobbikosokkal, hanem azt mondtam: képviselőkkel. És egyébként három jobbikos, és két LMP-s képviselő máris visszajelzett, hogy holnap személyesen fognak érdeklődni az IMEI-ben.</b>
Jan 07, 2013 17:24:22

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:24:26
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>NA, EZÉRT NEM SZOKTAM MAGAM SOSE HAGYNI SÜRGETNI SEMMIVEL, MERT AKKOR ABSZOLÚT ELBASZÁS LESZ A VÉGEREDMÉNY.</b>

Mostantól bárki bárkivel sürgetni mert, automatikus válaszom, hogy menjen a jó büdös kurva anyjába.

<b>A SÜRGETÉSNEK, BAZMEG, MINDIG ABSZOLÚT ELBASZÁS AZ EREDMÉNYE.</b></div>

ne idegeskedj púpmajom! képzeld el, a való élet így működik, határidők, határidők, határidők! és persze minőségi munka.

te elvárod, hogy mindenki igazodjon a kbiaszott lusta, kényelmes ótvar életviteledhez. ez így nem fog menni. megint megbuktál.

ez nem sürgetés... ez a te fogyatékosságod eredménye. nem való neked ez, mert ennek a vége megint totális elbaszottság lett! ELBASZTAD! KIBASZTÁL A KORMÁNYZÓVAL!
Jan 07, 2013 17:24:26

Szerző: Béla Jan 07, 2013 17:24:34
Válasz
(11)
Baszki, ezt a sírás-rívást jávorka, beszarok. Mint egy fürdőskurva.

Bezzeg azon nem nyafogtál, picpoci, hogy basztad apádat meglátogatni karácsonykor.
Jan 07, 2013 17:24:34

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:24:54
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Tegnap meg azt mondtad, elso dolgod lesz ma reggel felvenni a kapcsolatot a jobbikos kepviselokkel.</div>

<b>Nem azt mondtam, hogy jobbikosokkal, hanem azt mondtam: képviselőkkel. És egyébként három jobbikos, és két LMP-s képviselő máris visszajelzett, hogy holnap személyesen fognak érdeklődni az IMEI-ben.</b></div>

dehát honnan tudod, hogy ha rossz telefonszámot adtál meg ? :DDD
Jan 07, 2013 17:24:54

Szerző: Béla Jan 07, 2013 17:25:25
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>

<b>Nem azt mondtam, hogy jobbikosokkal, hanem azt mondtam: képviselőkkel. És egyébként három jobbikos, és két LMP-s képviselő máris visszajelzett, hogy holnap személyesen fognak érdeklődni az IMEI-ben.</b></div>

Melyik kettő??? Ne hazudj, mert le tudom csekkolni. Kb. 5 perce beszéltem Bencével telefonon.

Szóval?
Jan 07, 2013 17:25:25

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:25:51
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>NA, EZÉRT NEM SZOKTAM MAGAM SOSE HAGYNI SÜRGETNI SEMMIVEL, MERT AKKOR ABSZOLÚT ELBASZÁS LESZ A VÉGEREDMÉNY.</b>Mostantól bárki bárkivel sürgetni mert, automatikus válaszom, hogy menjen a jó büdös kurva anyjába.<b>A SÜRGETÉSNEK, BAZMEG, MINDIG ABSZOLÚT ELBASZÁS AZ EREDMÉNYE.</b></div>
Milyen surgetes?

Delutan 5 ora van.

Tegnap meg azt mondtad, elso dolgod lesz ma reggel felvenni a kapcsolatot a jobbikos kepviselokkel. Erre mi lett az egeszbol? Delutan, a hivatali ido lejarta utan egy email, ami nagy esellyel fenn akad a spamszuron.</div>

ma reggel aludnia kellett a kislánynak. mert ha nem alussza ki magát, akkor rossz a kedvecskéje a kis picsácskának.
Jan 07, 2013 17:25:51

Szerző: Béla Jan 07, 2013 17:26:25
Válasz
(8)
Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.
Jan 07, 2013 17:26:25

Szerző: LOL Jan 07, 2013 17:26:40
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>ÉN OLYAN SZÉPEN, PONTOSAN, RENDBEN, ÉS HIBÁTLANUL DOLGOZOM, ÉS RAKOM ÖSSZE A DOLGOKAT, HA NINCS EZ A KIBASZOTT SÜRGETÉS.</b>

Soha többé a büdös kurva életben nem hagyom azt, hogy bárki is akár csak nyomokban is elhintse bennem azt a kibaszott kurva gondolatot, hogy bármivel is, ahol pontos hivatkozások vannak a szövegben, és érdemi a tartalom részlete, sietnem kell.

Ha jogvesztő határidőről van szó, akkor sem szabad összecsapni a dolgot. Akkor is annyit kell leírni, hogy fellebbezést jelentesz be, mert jogtalannak tartod, és majd pár nap múlva részletesen is kifejted, hogy milyen okokból.</div>

DÉLUTÁN ÖTRE KÉSZÜLTÉL EL, FASZFEJ!!!!! MILYEN SŰRGETÉS, MAJOMGECI?!!!!?!??!!
Jan 07, 2013 17:26:40

Szerző: sodika Jan 07, 2013 17:27:36
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Azért van véged, mert most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy magad is gyakorló elmebeteg vagy.</div>

Akkor gondolnának engem elmebetegnek, ha öncélúan, vagyis anélkül, hogy az emögött álló spirituális és közjogi jelkép -és szimbólumrendszert részletesen és kimerítően kifejtettem volna, elkezdtem volna apostoli királyságozni meg kormányzózni.

Egy tárgyilagos tájékoztató anyagban ennek nincs helye.

De a lényeg, hogy a személyes visszajelzések alapján legalább egy jobbikos és legalább egy LMP-s képviselő érdeklődni fog az IMEI-ben, így ebben a tekintetben hasznos volt az levelem.
Jan 07, 2013 17:27:36

Szerző: banshee Jan 07, 2013 17:28:22
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>ÉN OLYAN SZÉPEN, PONTOSAN, RENDBEN, ÉS HIBÁTLANUL DOLGOZOM, ÉS RAKOM ÖSSZE A DOLGOKAT, HA NINCS EZ A KIBASZOTT SÜRGETÉS.</b>

Ha jogvesztő határidőről van szó, akkor sem szabad összecsapni a dolgot. Akkor is annyit kell leírni, hogy fellebbezést jelentesz be, mert jogtalannak tartod, és majd pár nap múlva részletesen is kifejted, hogy milyen okokból.</div>

Aha, a szép, pontos, hibátlan munkád eredmányei az összegányolt videóid, a visszadobott beadványaid meg a szétkötbérezett segged.
Jan 07, 2013 17:28:22

Szerző: Fapisztáni Kormányzó Jan 07, 2013 17:28:34
Válasz
(4)
Felnézek a kedvenc fórumomra, és mit látok?

A kedvenc jobboldali, keresztény, konzervatív bloggerem magából kikelve káromkodik.

Ilyenkor, ha ennyire morci vagy, posztolj egy videot magadról, ahol dühödben az ostyára is rátoppantasz az <s>influenzagócban</s> templomban. Majd kimagyarázod valahogy. Vonzz be egy elefántot vagy valamit gyorsan, legalább egy sakálfejű nénit bösztörpuszpángról!!!
Jan 07, 2013 17:28:34

Szerző: sodika Jan 07, 2013 17:28:41
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.</div>

Egy jobbikos kérdezte, hogy van-e fejlemény.
Egy jobbikos, hogy holnap érdeklődik a kollégájával.
És egy LMP-s, hogy a kolléganője szintén intézkedni fog.
Jan 07, 2013 17:28:41

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jan 07, 2013 17:28:48
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.</div>
Ebbol is latszik, hogy halvany lila segedfogalma sincs az elet mukodeserol.

Te Endre, ha a valo vilagban a munkahelyeden azt mondja a fonokod, hogy irjal egy egy oldalas emailt valami ugyfelnek, akkor arra szerinted mennyi idot kapsz?
Jan 07, 2013 17:28:48

Szerző: Béla Jan 07, 2013 17:28:48
Válasz
(5)
Nocsak, már csak 1-1? Tíz perc múlva meg 0-0? Te hazug kis geci. :D
Jan 07, 2013 17:28:48

Szerző: Brian Jan 07, 2013 17:29:20
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Azért van véged, mert most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy magad is gyakorló elmebeteg vagy.</div>

Akkor gondolnának engem elmebetegnek, ha öncélúan, vagyis anélkül, hogy az emögött álló spirituális és közjogi jelkép -és szimbólumrendszert részletesen és kimerítően kifejtettem volna, elkezdtem volna apostoli királyságozni meg kormányzózni.

De a lényeg, hogy a személyes visszajelzések alapján legalább egy jobbikos és legalább egy LMP-s képviselő érdeklődni fog az IMEI-ben, így ebben a tekintetben hasznos volt az levelem.</div>

te hazug geci, az elobb meg harom jobbikos es ket lmps volt
Jan 07, 2013 17:29:20

Szerző: Béla Jan 07, 2013 17:29:24
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.</div>

És egy LMP-s, hogy a kolléganője szintén intézkedni fog.</div>

Hazudsz, mint mindig. Ebből faszerdő lesz sodrák, csak szólok.
Jan 07, 2013 17:29:24

Szerző: Érdeklődő Képviselő Jan 07, 2013 17:29:43
Válasz
(14)
- Jó napot imei, mégis milyen dolog ez, hogy bárki hozzáférhet önöknél az internethez?
Jan 07, 2013 17:29:43

Szerző: Karalábé Hadnagy Jan 07, 2013 17:29:59
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Azért van véged, mert most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy magad is gyakorló elmebeteg vagy.</div>

De a lényeg, hogy a személyes visszajelzések alapján legalább egy jobbikos és legalább egy LMP-s képviselő érdeklődni fog az IMEI-ben, így ebben a tekintetben hasznos volt az levelem.</div>

Az előbb még 3 jobbikos és 2 elempésről írtál. Máris visszamondta közülük 3?
Jan 07, 2013 17:29:59

Szerző: banshee Jan 07, 2013 17:30:11
Válasz
(3)

Akkor gondolnának engem elmebetegnek, ha öncélúan, vagyis anélkül, hogy az emögött álló spirituális és közjogi jelkép -és szimbólumrendszert részletesen és kimerítően kifejtettem volna, elkezdtem volna apostoli királyságozni meg kormányzózni.</div>

Meg ha rád néznek.

<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egy tárgyilagos tájékoztató anyagban ennek nincs helye.</div>

Pedig releváns körülmény.

<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De a lényeg, hogy a személyes visszajelzések alapján legalább egy jobbikos és legalább egy LMP-s képviselő érdeklődni fog az IMEI-ben, így ebben a tekintetben hasznos volt az levelem.</div>

Megkérdezik, hogy ugye nem engedik ki, benntartják?
Jan 07, 2013 17:30:11

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:30:36
Válasz
(9)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.</div>

vs.

"És egyébként három jobbikos, és két LMP-s képviselő máris visszajelzett, hogy holnap személyesen fognak érdeklődni az IMEI-ben."

:DDDDDD

hát a hazudós kurva anyád tényleg már :D
Jan 07, 2013 17:30:36

Szerző: Jávor Benedek Jan 07, 2013 17:30:45
Válasz
(11)
Én biztosan nem válaszoltam ennek az elmebetegnek a levelére.
Jan 07, 2013 17:30:45

Szerző: Schiffer András Jan 07, 2013 17:31:22
Válasz
(11)
Én sem.
Jan 07, 2013 17:31:22

Szerző: Morvai Krisztina Jan 07, 2013 17:31:41
Válasz
(11)
Hát hová gondolnak???
Jan 07, 2013 17:31:41

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:31:55
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.</div>
Ebbol is latszik, hogy halvany lila segedfogalma sincs az elet mukodeserol.

Te Endre, ha a valo vilagban a munkahelyeden azt mondja a fonokod, hogy irjal egy egy oldalas emailt valami ugyfelnek, akkor arra szerinted mennyi idot kapsz?</div>

ŐT NESÜRGESSE SENKI! PONT EZÉRT NEM DOLGOZIK! EZÉRT VOLT HÜLYE AZ ANYJA IS! akkor egyébként azt válaszolná a főnöknek hogy előtte át kell gondolni, hogy mit is akarunk írni, azaz szükség van a tervezési folyamatot megelőző előzetes állapotfelmérésre.
Jan 07, 2013 17:31:55

Szerző: Szegedi Csanád Jan 07, 2013 17:31:58
Válasz
(9)
Nekem nem írt a Sodi...
Jan 07, 2013 17:31:58

Szerző: szpítsopp Jan 07, 2013 17:31:59
Válasz
(3)

hogy fogynak ezek a válaszoló képviselők, remélem, holnapra azért marad még :DDD
Jan 07, 2013 17:31:59

Szerző: sodika Jan 07, 2013 17:32:20
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Te Endre, ha a valo vilagban a munkahelyeden azt mondja a fonokod, hogy irjal egy egy oldalas emailt valami ugyfelnek, akkor arra szerinted mennyi idot kapsz?</div>

Nyilván nem szabad az ügyfélnek faszságot írni, ezért ilyenkor én félreteszem az aktuális melót, főzök egy kávét, és a következő háromnegyed órát erre szánom.
Jan 07, 2013 17:32:20

Szerző: Szegedi Chanád Jan 07, 2013 17:32:26
Válasz
(9)
Én írtam Sodinak, mert már kurvára várom a 3D-s menórát, amit egy hónapja modellez...
Jan 07, 2013 17:32:26

Szerző: dr. Gaudi-Nagy Tamás Jan 07, 2013 17:32:38
Válasz
(7)
Sodi? Az kicsoda?
Jan 07, 2013 17:32:38

Szerző: Zagyva György Gyula Jan 07, 2013 17:33:26
Válasz
(8)
Nekem ne merjél írni te liberális kis szuttyos zsidó!
Jan 07, 2013 17:33:26

Szerző: Szegedi Chanád Jan 07, 2013 17:33:59
Válasz
(5)
Córesz vagy, Sodi!
Jan 07, 2013 17:33:59

Szerző: dr. Vona Gábor Jan 07, 2013 17:34:00
Válasz
(7)
A jó édes kurva anyád az a Zázrivecz Sodika!
Jan 07, 2013 17:34:00

Szerző: Brian Jan 07, 2013 17:34:21
Válasz
(2)

Nyilván nem szabad az ügyfélnek faszságot írni, ezért ilyenkor én félreteszem az aktuális melót, főzök egy kávét, és a következő háromnegyed órát erre szánom.</div>

aha a kovetkezo haromnegyed orat, meg meg tizennyolcat. ezt a szar mennyi ido alatt szenvedted ki magadbol, raadasul hibasan?
Jan 07, 2013 17:34:21

Szerző: banshee Jan 07, 2013 17:34:56
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Nyilván nem szabad az ügyfélnek faszságot írni, ezért ilyenkor én félreteszem az aktuális melót, főzök egy kávét, és a következő háromnegyed órát erre szánom.</div>

Mennyíít?

Ez kb. 10 perc...
Jan 07, 2013 17:34:56

Szerző: Belső Hang László Jan 07, 2013 17:35:09
Válasz
(9)
Sodiiiiii... Meeeeenj eeeeeel doooolgoooooozni nyooooolcóóóóóráááááábaaaaaaaaan... Sooooodiiiiii...
Jan 07, 2013 17:35:09

Szerző: Bence hívja Bandit Jan 07, 2013 17:36:22
Válasz
(11)
- Te, neked is írt ez a kis buzi?

- Jah...

- És, válaszoltál?

- Hülye vagy, bazdmeg? Én a Bajnainak sem válaszolok, nemhogy egy ilyen lejáratott szagló képviselőfánk-kunyerálónak!! Miért, te válaszoltál neki?

- Jól van már, nyugi...dehogyis, az kéne még, hogy felvegyen a fütyikamerájával. Amúgy is azt mondta a vadász ismerősöm, hogy most, hogy idény van, ne tartózkodjak vele egy légtérben, nehogy egy őrezredes leszedjen vele együtt...
Jan 07, 2013 17:36:22

Szerző: Belső Hang László Jan 07, 2013 17:36:27
Válasz
(5)
Teessszkóóóóó.... Meeeeekdooooonááááááálc... Piiiistiikkkeeeeee kááááeftéééééééé... Jövőőőőőő, Soooodiiiii...
Jan 07, 2013 17:36:27

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:37:02
Válasz
(2)
elbaszta a telefonszámot... biztos a sakálemberek írták át!
Jan 07, 2013 17:37:02

Szerző: here Jan 07, 2013 17:37:03
Válasz
(4)
"Két meló volt. Egy friss, és még a határidős is, ami mára tolódott."

:DDDDD
Jan 07, 2013 17:37:03

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Jan 07, 2013 17:37:14
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Te Endre, ha a valo vilagban a munkahelyeden azt mondja a fonokod, hogy irjal egy egy oldalas emailt valami ugyfelnek, akkor arra szerinted mennyi idot kapsz?</div>Nyilván nem szabad az ügyfélnek faszságot írni, ezért ilyenkor én félreteszem az aktuális melót, főzök egy kávét, és a következő háromnegyed órát erre szánom.</div>
Kavet? Mibol fozol te magadnak kavet? Az penzmentosok keszletet dezsmalod mar megint?
Jan 07, 2013 17:37:14

Szerző: Béla Jan 07, 2013 17:37:36
Válasz
(5)
Nos, te hazug kis fasz, ki az a <s>két</s> egy LMP-s képvisleő?? Nevezd meg! Hallod? HALLOD???
Jan 07, 2013 17:37:36

Szerző: Carlos Jan 07, 2013 17:37:47
Válasz
(4)
Remélem, még látjuk egymást!
Jan 07, 2013 17:37:47

Szerző: Torazin János Jan 07, 2013 17:38:23
Válasz
(3)
Nyugi, Sodi, ne dühöngj.
Jan 07, 2013 17:38:23

Szerző: Horváth Károly Jan 07, 2013 17:38:40
Válasz
(7)
Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.

Köszönöm.
Jan 07, 2013 17:38:40

Szerző: Karcsihívó Jan 07, 2013 17:39:44
Válasz
(2)
- Jó napot jó napot <b>JÓ NAPÓÓÓT!</b>. AZ ALJA MILYEN?! Szabadíccsukmárki a kórmányzót válaszolj ott vagy!?
Jan 07, 2013 17:39:44

Szerző: sodika Jan 07, 2013 17:41:09
Válasz
(0)
Dr. Gaudi-Nagy Tamás visszajelzett: többen megkeresték már Borbély József ügyében, egyeztetett Morvai Krisztinával, fel kívánnak lépni az eljárás törvényességének kivizsgáltatása érdekében, holnap pedig tervezi, hogy érdeklődni fog Borbély úr egészségi állapotával kapcsolatban az IMEI-nél. Z. Kárpát Dániel is szorosan nyomon követi a fejleményeket. A fideszes Gulyás Gergely szintén visszajelzett, miszerint az ügyben Ékes Ilona képviselő-asszony tájékoztatást fog kérni a fogvatartás körülményeiről, elrendelésének indokáról és Borbély József állapotáról.

---

Oké, ezt benéztem, a Gulyás Gergely fideszes. :)
Jan 07, 2013 17:41:09

Szerző: ügyvéd Jan 07, 2013 17:41:40
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.

Köszönöm.</div>

célszerű pert indítani.
Jan 07, 2013 17:41:40

Szerző: Z. Kárpáti Dávid Jan 07, 2013 17:42:08
Válasz
(1)
Hát persze, hogy figyelek. :)
Jan 07, 2013 17:42:08

Szerző: füves lmp-s Jan 07, 2013 17:42:29
Válasz
(1)
kijafasz mailezget itten, hát naaa, már pattog a cigi, ne zavarjájóóóóvaaan?
különben meg kifaszom az a kormányzó, wehheheee
Jan 07, 2013 17:42:29

Szerző: sodika Jan 07, 2013 17:43:31
Válasz
(11)
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.

Köszönöm.</div>

Már kiküldtem a helyreigazítást.
A helyes telefonszám 06-30.

Elnézést kérek.
Jan 07, 2013 17:43:31

Szerző: Csak egy kérdés Jan 07, 2013 17:44:22
Válasz
(3)
Sodi, viccesnek találtad, amikor beírtál az előbb füves lmp-s néven? :( Mert nem volt az.
Jan 07, 2013 17:44:22

Szerző: Géntolvaj református Jan 07, 2013 17:44:36
Válasz
(1)
Húúú, micsoda izgalmak!
Jan 07, 2013 17:44:36

Szerző: Horváth Károly Jan 07, 2013 17:44:59
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Már kiküldtem a helyreigazítást.

Elnézést kérek.</div>

Köszönöm. Kérem, hogy erről a fórumról is törölje a telefonszámot.
Jan 07, 2013 17:44:59

Szerző: Horváth Károly Jan 07, 2013 17:45:05
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.

Köszönöm.</div>

Elnézést kérek.</div>

Miért használta fel az én privát számomat egy hivatalos levélben?
Jan 07, 2013 17:45:05

Szerző: Brian Jan 07, 2013 17:45:20
Válasz
(1)
sodi, a TASZnal probalkoztatok mar? azok annyira liberalisak, hogy meg a retardnacikat is kepesek vedeni
Jan 07, 2013 17:45:20

Szerző: szpítsopp Jan 07, 2013 17:45:24
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.

Köszönöm.</div>

Elnézést kérek.</div>

rofl

tuti nem érdekel a pénzbevonzó elefánt 18 ropiért? :DDD
Jan 07, 2013 17:45:24

Szerző: Béla Jan 07, 2013 17:46:22
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Dr. Gaudi-Nagy Tamás visszajelzett: többen megkeresték már Borbély József ügyében, egyeztetett Morvai Krisztinával, fel kívánnak lépni az eljárás törvényességének kivizsgáltatása érdekében, holnap pedig tervezi, hogy érdeklődni fog Borbély úr egészségi állapotával kapcsolatban az IMEI-nél. Z. Kárpát Dániel is szorosan nyomon követi a fejleményeket. A fideszes Gulyás Gergely szintén visszajelzett, miszerint az ügyben Ékes Ilona képviselő-asszony tájékoztatást fog kérni a fogvatartás körülményeiről, elrendelésének indokáról és Borbély József állapotáról.

---

Oké, ezt benéztem, a Gulyás Gergely fideszes. :)</div>

Köszi, sneci. :DDD
Jan 07, 2013 17:46:22

Szerző: Kiss Endre Farkas Jan 07, 2013 17:47:13
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Már kiküldtem a helyreigazítást.

Elnézést kérek.</div>

Köszönöm. Kérem, hogy erről a fórumról is törölje a telefonszámot.</div>

Na, azért mindennek van határa. Minek képzel engem, hogy így ugráltat, egy fillérekért lealjasuló szolgának? Közlöm magával, hogy jobb, ha befejezi a pimaszkodást, lévén hogy az Apostoli Magyar Királyság jogi szakértőjénél próbálkozik éppen.
Jan 07, 2013 17:47:13

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:48:08
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.

Köszönöm.</div>

Elnézést kérek.</div>

rofl

tuti nem érdekel a pénzbevonzó elefánt 18 ropiért? :DDD</div>

de egy idegen embert miért mártott bele ebbe a szarba? mondjuk én kurvajól szórakozom hogy hívogatom a csávót, és kiss endre farkast keresem a bebörtönzött kormányzó ügyében elváltoztatott hangon, de ő már kezd eres lenni :D
Jan 07, 2013 17:48:08

Szerző: Horváth Károly Jan 07, 2013 17:48:27
Válasz
(10)
<div class="quote"><div class="author">ügyvéd</div>célszerű pert indítani.</div>

Első körben csak megkértem Kiss urat, hogy távolítsa el a telefonszámot. Ezt a Facebookon meg is tette, már csak erről a fórumról kell letörölnie, ez esetben természetesen eltekintek a további lépésektől és megköszönöm az együttműködését.
Jan 07, 2013 17:48:27

Szerző: Csak egy kérdés Jan 07, 2013 17:48:38
Válasz
(3)
egyszer a haveri körömhöz csapódott egy jobbikhívő srác, talán be is lépett a pártba. az egyetlen sztori, amit elmesélt magáról az volt, amikor el akartak menni túrázni, de már otthon begombáztak, és a saját kertjükben kóboroltak egész nap.

sodi, te mit nyomsz, hogy meg bírj írni fél nap alatt egy ilyen szöveget? met?
Jan 07, 2013 17:48:38

Szerző: sodika Jan 07, 2013 17:48:40
Válasz
(1)
Az imént beszéltem Minda Zoltánnal. Elmondta, hogy dr. Lippai László ügyvéd úrnak azt a tájékoztatást adták ma, hogy állítólag Borbély Józsefet átszállították a tököli rabkórház belgyógyászatára. Teljesen biztosat ugyanakkor nem tudni róla, mert pontos adatokat az egészségügyi állapotáról továbbra sem adnak ki neki.
Jan 07, 2013 17:48:40

Szerző: sodika Jan 07, 2013 17:49:03
Válasz
(1)
Ez nem az én fórumon, ezért nem tudok törölni semmit.
Elgépelés volt a telefonszám, a helyes körzetszám 30-as.
Jan 07, 2013 17:49:03

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:50:32
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez nem az én fórumon, ezért nem tudok törölni semmit.
Elgépelés volt a telefonszám, a helyes körzetszám 30-as.</div>

körzetszám?? milyen körzetszám?
Jan 07, 2013 17:50:32

Szerző: banshee Jan 07, 2013 17:50:43
Válasz
(3)
Dehogynem a te fórumod, különben miért lenne sodika a neve?
Jan 07, 2013 17:50:43

Szerző: ügyvéd Jan 07, 2013 17:50:39
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez nem az én fórumon, ezért nem tudok törölni semmit.

hazudsz.

tessék megindítani azt a pert.
Jan 07, 2013 17:50:39

Szerző: Tisztázás végett... Jan 07, 2013 17:50:49
Válasz
(7)
Akkor most melyik a helyes szám?
A 20-as vagy a 30-as? Gyorsan változnak itt az infók.
Jan 07, 2013 17:50:49

Szerző: Béla Jan 07, 2013 17:50:58
Válasz
(5)
Faszerdő, sodikám, faszerdő. Én megmondtam.
Jan 07, 2013 17:50:58

Szerző: Kiss Endre Farkas Jan 07, 2013 17:51:25
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div><div class="quote"><div class="author">ügyvéd</div>célszerű pert indítani.</div>

Első körben csak megkértem Kiss urat, hogy távolítsa el a telefonszámot. Ezt a Facebookon meg is tette, már csak erről a fórumról kell letörölnie, ez esetben természetesen eltekintek a további lépésektől és megköszönöm az együttműködését.</div>

Még egyszer nyomatékosan megkérem, ne keresse a bajt. Mivel láthatólag nem tudja, kivel szemtelenkedik, egyelőre nem viszem a Kormányzó Úr elé az ügyet, de ha folytatja, könnyen pórul járhat, I. Borbély József nem habozik kiszabni az igazságos büntetést.
Jan 07, 2013 17:51:25

Szerző: Horváth Károly Jan 07, 2013 17:51:29
Válasz
(8)
Az imént megint volt egy hívásom. Nyomatékosan megkérem, hogy törölje innen a telefonszámomat, és külön bejegyzésben írjon ki helyreigazítást a Facebookon.
Jan 07, 2013 17:51:29

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:51:38
Válasz
(9)

hát hogy a picsába ne lenne a te fórumod? itt jelented be mindig, hogy mit intéztél. hallod már kibaszott ideges a csávó :DDD előbb azzal hívtam fel, hogy orbán viktor akar vele beszélni a kormányzó ügyében, mire elkezdett üvöltözni, hogy kikapcsolja a telefonját, őt mindenféle cigány ne hívogassa :DDDDDDDDDDDDDD
Jan 07, 2013 17:51:38

Szerző: dr. Gaudi-Nagy Tamás Jan 07, 2013 17:51:48
Válasz
(8)
Sodi, jó lenne, ha végre eldöntenéd, melyik a helyes telefonszám, ne nekem kelljen már ezzel is foglalkoznom!
Jan 07, 2013 17:51:48

Szerző: Karalábé Hadnagy Jan 07, 2013 17:51:51
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez nem az én fórumon, ezért nem tudok törölni semmit.</div>

A webcím Sodika.org, ő maga írogat ide, de nem az ő fóruma! Ez mekkora poén már! :)
Jan 07, 2013 17:51:51

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:52:44
Válasz
(11)
figyeljen mindenki, a 06 után 20 jön, az volt a dokumentumon! az számít! itt lehet, hogy gy ál SoDI garázdálkodik, mondjuk az amelyik a masztipartis kommentet írta!
Jan 07, 2013 17:52:44

Szerző: Béla Jan 07, 2013 17:53:01
Válasz
(6)
Kedves Horváth Károly!

Ez bizony Kiss Endre Farkas (aka SoDI) fóruma, tehát azt töröl, amit csak szeretne. Akik narancssárga nicknévvel írnak, azok az adminisztrátorok.
Jan 07, 2013 17:53:01

Szerző: banshee Jan 07, 2013 17:54:54
Válasz
(3)
Sneci, sneci, nagy púponbaszásnak leszel te kis gazdája...
Jan 07, 2013 17:54:54

Szerző: Képviselők százai Jan 07, 2013 17:55:13
Válasz
(3)
* fogalmazzák háromnegyed órán át válaszukat *
Jan 07, 2013 17:55:13

Szerző: Horváth Károly Jan 07, 2013 17:55:14
Válasz
(7)
Kiss úr, kérem, hogy törölje a 15:47:41-kor kelt "sodika" néven ön által beküldött hozzászólást, mert az a privát telefonszámomat tartalmazza.
Jan 07, 2013 17:55:14

Szerző: fdfdffs Jan 07, 2013 17:56:25
Válasz
(4)

Köszönöm.</div>

Elnézést kérek.</div>

Ez kesz, visszavonom az imenti felelotlen kijelentesemet, miszerint sodi nem teljesen gyogyos.
Jan 07, 2013 17:56:25

Szerző: tigris Jan 07, 2013 17:57:08
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Kiss úr, kérem, hogy törölje a 15:47:41-kor kelt "sodika" néven ön által beküldött hozzászólást, mert az a privát telefonszámomat tartalmazza.</div>

nem fogja törölni karcsika, meg volt a kiigazítás, nem lehet sürgetni a programozó urat! dolga van! meló, csá!
Jan 07, 2013 17:57:08

Szerző: Horváth Károly Jan 07, 2013 17:59:00
Válasz
(7)
Kiss úr, ki ez a nő, aki percenként felhív, és beleordítja a telefonba, hogy "én vagyok a sakálember"? A fórumát ne arra használja, hogy velem szórakozzanak. És nem kérem többször, hogy távolítsa el a telefonszámomat.
Jan 07, 2013 17:59:00

Szerző: Horváth Károly Jan 07, 2013 17:59:21
Válasz
(5)
Kiss úr, figyelmeztetem, hogy ha a fent említett hozzászólást nem hajlandó eltávolítani, akkor a holnapi nap folyamán konzultálni fogok az ügyvédemmel az esetleges jogi lépésekről.
Jan 07, 2013 17:59:21

Szerző: banshee Jan 07, 2013 18:00:44
Válasz
(7)
Konzultálhatsz Karesz, ha meg is nyered a pert ezen a púpos élősködőn nem tudsz behajtani semmit!
Jan 07, 2013 18:00:44

Szerző: tigris Jan 07, 2013 18:02:26
Válasz
(8)
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Kiss úr, ki ez a nő, aki percenként felhív, és beleordítja a telefonba, hogy "én vagyok a sakálember"? A fórumát ne arra használja, hogy velem szórakozzanak. És nem kérem többször, hogy távolítsa el a telefonszámomat.</div>

:DDDDDDDDDD

kibaszott nagy a műsor, most elloptam a főnököm telefonját, és arról hívtam fel nem rejtett számként. beleüvöltöttem, hogy "szerbusz sakálember", amíg szart a góré. Kíváncsi vagyok visszahíja e majd az ürge
Jan 07, 2013 18:02:26

Szerző: sodika Jan 07, 2013 18:05:30
Válasz
(2)
Elgépeltem. A helyes telefonszám 06-30-661-3594.
Mindenki ezt hívja, a 20-as elgépelés volt.
Jan 07, 2013 18:05:30

Szerző: Horváth Károly Jan 07, 2013 18:06:08
Válasz
(3)
Önök szórakoznak a telefonon? Kikapcsolom a készüléket. Megtudhatom Kiss úr telefonszámát? A holnapi nap folyamán felkeresné az ügyvédem.
Jan 07, 2013 18:06:08

Szerző: Karalábé Hadnagy Jan 07, 2013 18:06:21
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Elgépeltem. A helyes telefonszám 06-30-661-3594.
Mindenki ezt hívja, a 20-as elgépelés volt.</div>

Töröljél, ne magyarázkodj! SODERÁLJ!
Jan 07, 2013 18:06:21

Szerző: Horváth Károly Jan 07, 2013 18:06:33
Válasz
(4)
E-mail címet és telefonszámot kérnék. Köszönöm!
Jan 07, 2013 18:06:33

Szerző: banshee Jan 07, 2013 18:07:14
Válasz
(3)
Az előbb én is rácsörögtem skype -on mint Kiss Endre Farkas...ha azt mondom hogy nem tetszett neki alkkor enyhén fogalmaztam.
Jan 07, 2013 18:07:14

Szerző: Kiss Endre Farkas Jan 07, 2013 18:07:40
Válasz
(1)
Elég ebből. Nyugodtan hívogassátok Karcsikát, akkor talán megunja és befogja a pofáját.
Jan 07, 2013 18:07:40

Szerző: snecigeci Jan 07, 2013 18:07:43
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Elgépeltem. A helyes telefonszám 06-30-661-3594.

FB-re írd, te fasz, itt csak trollok látják xD
Jan 07, 2013 18:07:43

Szerző: tigris Jan 07, 2013 18:07:49
Válasz
(2)

hogy lehet elgépelni egy lyen fontos dolgot?

nem hiszek én ebben...
Jan 07, 2013 18:07:49

Szerző: banshee Jan 07, 2013 18:08:10
Válasz
(2)
Jan 07, 2013 18:08:10
« 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 1264 1265 1266 »
1745634 komment.

138 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™