banshee
Jan 07, 2013 17:19:34
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>NA, EZÉRT NEM SZOKTAM MAGAM SOSE HAGYNI SÜRGETNI SEMMIVEL, MERT AKKOR ABSZOLÚT ELBASZÁS LESZ A VÉGEREDMÉNY.</b>
Mostantól bárki bárkivel sürgetni mert, automatikus válaszom, hogy menjen a jó büdös kurva anyjába.
<b>A SÜRGETÉSNEK, BAZMEG, MINDIG ABSZOLÚT ELBASZÁS AZ EREDMÉNYE.</b></div>
Bárminek, amihez hozzányúlsz, az abszolút elbaszás az eredménye.
Ha öngyilkos akarnál lenni, az se sikerülne.
Sajnos...
Mostantól bárki bárkivel sürgetni mert, automatikus válaszom, hogy menjen a jó büdös kurva anyjába.
Bárminek, amihez hozzányúlsz, az abszolút elbaszás az eredménye.
Ha öngyilkos akarnál lenni, az se sikerülne.
Sajnos...
Jan 07, 2013 17:19:34
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 07, 2013 17:21:07
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>NA, EZÉRT NEM SZOKTAM MAGAM SOSE HAGYNI SÜRGETNI SEMMIVEL, MERT AKKOR ABSZOLÚT ELBASZÁS LESZ A VÉGEREDMÉNY.</b>Mostantól bárki bárkivel sürgetni mert, automatikus válaszom, hogy menjen a jó büdös kurva anyjába.<b>A SÜRGETÉSNEK, BAZMEG, MINDIG ABSZOLÚT ELBASZÁS AZ EREDMÉNYE.</b></div>
Milyen surgetes?
Delutan 5 ora van.
Tegnap meg azt mondtad, elso dolgod lesz ma reggel felvenni a kapcsolatot a jobbikos kepviselokkel. Erre mi lett az egeszbol? Delutan, a hivatali ido lejarta utan egy email, ami nagy esellyel fenn akad a spamszuron.
Milyen surgetes?
Delutan 5 ora van.
Tegnap meg azt mondtad, elso dolgod lesz ma reggel felvenni a kapcsolatot a jobbikos kepviselokkel. Erre mi lett az egeszbol? Delutan, a hivatali ido lejarta utan egy email, ami nagy esellyel fenn akad a spamszuron.
Jan 07, 2013 17:21:07
banshee
Jan 07, 2013 17:21:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Sneci, ez a levél megpecsételte a sorsodat minden általad szegről-végről ismert képviselőnél, remélem tudod. :DDDD</div>
Ez a levél kihangsúlyozta, hogy egy olyan emberről beszélünk, aki rosszakat írt a Jobbikról, és több jobbikos képviselőről.
Ahogyan az atlatszo.hu fogalmaz: gondolhat Borbély József személyéről mindenki azt, amit akar, és írhatott a weblapján bármit, a vele megtörtént vérlázító jogtiprás ellen mindenképp fel kell lépni, mert az alapvető emberség ezt kívánja.</div>
Nem púp, az alapvető emberség azt kívánja hogy a dilinyós legyen a diliházban és ne a normális emberek között.
Ez a levél kihangsúlyozta, hogy egy olyan emberről beszélünk, aki rosszakat írt a Jobbikról, és több jobbikos képviselőről.
Ahogyan az atlatszo.hu fogalmaz: gondolhat Borbély József személyéről mindenki azt, amit akar, és írhatott a weblapján bármit, a vele megtörtént vérlázító jogtiprás ellen mindenképp fel kell lépni, mert az alapvető emberség ezt kívánja.</div>
Nem púp, az alapvető emberség azt kívánja hogy a dilinyós legyen a diliházban és ne a normális emberek között.
Jan 07, 2013 17:21:39
sodika
Jan 07, 2013 17:22:14
<b>ÉN OLYAN SZÉPEN, PONTOSAN, RENDBEN, ÉS HIBÁTLANUL DOLGOZOM, ÉS RAKOM ÖSSZE A DOLGOKAT, HA NINCS EZ A KIBASZOTT SÜRGETÉS.</b>
Soha többé a büdös kurva életben nem hagyom azt, hogy bárki is akár csak nyomokban is elhintse bennem azt a kibaszott kurva gondolatot, hogy bármivel is, ahol pontos hivatkozások vannak a szövegben, és érdemi a tartalom részlete, sietnem kell.
A fontos dolgokat nem szabad elsietni.
Ha jogvesztő határidőről van szó, akkor sem szabad összecsapni a dolgot. Akkor is annyit kell leírni, hogy fellebbezést jelentesz be, mert jogtalannak tartod, és majd pár nap múlva részletesen is kifejted, hogy milyen okokból.
Soha többé a büdös kurva életben nem hagyom azt, hogy bárki is akár csak nyomokban is elhintse bennem azt a kibaszott kurva gondolatot, hogy bármivel is, ahol pontos hivatkozások vannak a szövegben, és érdemi a tartalom részlete, sietnem kell.
Ha jogvesztő határidőről van szó, akkor sem szabad összecsapni a dolgot. Akkor is annyit kell leírni, hogy fellebbezést jelentesz be, mert jogtalannak tartod, és majd pár nap múlva részletesen is kifejted, hogy milyen okokból.
Jan 07, 2013 17:22:14
Béla
Jan 07, 2013 17:22:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Sneci, ez a levél megpecsételte a sorsodat minden általad szegről-végről ismert képviselőnél, remélem tudod. :DDDD</div>
Félreértesz púp. Azért van véged, mert most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy magad is gyakorló elmebeteg vagy. Ennyi.
Félreértesz púp. Azért van véged, mert most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy magad is gyakorló elmebeteg vagy. Ennyi.
Jan 07, 2013 17:22:54
Géntolvaj református
Jan 07, 2013 17:23:13
Verd ki, attól lenyugszol.
Jan 07, 2013 17:23:13
sodika
Jan 07, 2013 17:24:22
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Tegnap meg azt mondtad, elso dolgod lesz ma reggel felvenni a kapcsolatot a jobbikos kepviselokkel.</div>
<b>Nem azt mondtam, hogy jobbikosokkal, hanem azt mondtam: képviselőkkel. És egyébként három jobbikos, és két LMP-s képviselő máris visszajelzett, hogy holnap személyesen fognak érdeklődni az IMEI-ben.</b>
Tegnap meg azt mondtad, elso dolgod lesz ma reggel felvenni a kapcsolatot a jobbikos kepviselokkel.</div>
<b>Nem azt mondtam, hogy jobbikosokkal, hanem azt mondtam: képviselőkkel. És egyébként három jobbikos, és két LMP-s képviselő máris visszajelzett, hogy holnap személyesen fognak érdeklődni az IMEI-ben.</b>
Jan 07, 2013 17:24:22
tigris
Jan 07, 2013 17:24:26
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>NA, EZÉRT NEM SZOKTAM MAGAM SOSE HAGYNI SÜRGETNI SEMMIVEL, MERT AKKOR ABSZOLÚT ELBASZÁS LESZ A VÉGEREDMÉNY.</b>
ne idegeskedj púpmajom! képzeld el, a való élet így működik, határidők, határidők, határidők! és persze minőségi munka.
te elvárod, hogy mindenki igazodjon a kbiaszott lusta, kényelmes ótvar életviteledhez. ez így nem fog menni. megint megbuktál.
ez nem sürgetés... ez a te fogyatékosságod eredménye. nem való neked ez, mert ennek a vége megint totális elbaszottság lett! ELBASZTAD! KIBASZTÁL A KORMÁNYZÓVAL!
ne idegeskedj púpmajom! képzeld el, a való élet így működik, határidők, határidők, határidők! és persze minőségi munka.
te elvárod, hogy mindenki igazodjon a kbiaszott lusta, kényelmes ótvar életviteledhez. ez így nem fog menni. megint megbuktál.
ez nem sürgetés... ez a te fogyatékosságod eredménye. nem való neked ez, mert ennek a vége megint totális elbaszottság lett! ELBASZTAD! KIBASZTÁL A KORMÁNYZÓVAL!
Jan 07, 2013 17:24:26
Béla
Jan 07, 2013 17:24:34
Baszki, ezt a sírás-rívást jávorka, beszarok. Mint egy fürdőskurva.
Bezzeg azon nem nyafogtál, picpoci, hogy basztad apádat meglátogatni karácsonykor.
Bezzeg azon nem nyafogtál, picpoci, hogy basztad apádat meglátogatni karácsonykor.
Jan 07, 2013 17:24:34
tigris
Jan 07, 2013 17:24:54
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
<b>Nem azt mondtam, hogy jobbikosokkal, hanem azt mondtam: képviselőkkel. És egyébként három jobbikos, és két LMP-s képviselő máris visszajelzett, hogy holnap személyesen fognak érdeklődni az IMEI-ben.</b></div>
dehát honnan tudod, hogy ha rossz telefonszámot adtál meg ? :DDD
<b>Nem azt mondtam, hogy jobbikosokkal, hanem azt mondtam: képviselőkkel. És egyébként három jobbikos, és két LMP-s képviselő máris visszajelzett, hogy holnap személyesen fognak érdeklődni az IMEI-ben.</b></div>
dehát honnan tudod, hogy ha rossz telefonszámot adtál meg ? :DDD
Jan 07, 2013 17:24:54
Béla
Jan 07, 2013 17:25:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Melyik kettő??? Ne hazudj, mert le tudom csekkolni. Kb. 5 perce beszéltem Bencével telefonon.
Szóval?
Melyik kettő??? Ne hazudj, mert le tudom csekkolni. Kb. 5 perce beszéltem Bencével telefonon.
Szóval?
Jan 07, 2013 17:25:25
tigris
Jan 07, 2013 17:25:51
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>NA, EZÉRT NEM SZOKTAM MAGAM SOSE HAGYNI SÜRGETNI SEMMIVEL, MERT AKKOR ABSZOLÚT ELBASZÁS LESZ A VÉGEREDMÉNY.</b>Mostantól bárki bárkivel sürgetni mert, automatikus válaszom, hogy menjen a jó büdös kurva anyjába.<b>A SÜRGETÉSNEK, BAZMEG, MINDIG ABSZOLÚT ELBASZÁS AZ EREDMÉNYE.</b></div>
Milyen surgetes?
Delutan 5 ora van.
Tegnap meg azt mondtad, elso dolgod lesz ma reggel felvenni a kapcsolatot a jobbikos kepviselokkel. Erre mi lett az egeszbol? Delutan, a hivatali ido lejarta utan egy email, ami nagy esellyel fenn akad a spamszuron.</div>
ma reggel aludnia kellett a kislánynak. mert ha nem alussza ki magát, akkor rossz a kedvecskéje a kis picsácskának.
Milyen surgetes?
Delutan 5 ora van.
Tegnap meg azt mondtad, elso dolgod lesz ma reggel felvenni a kapcsolatot a jobbikos kepviselokkel. Erre mi lett az egeszbol? Delutan, a hivatali ido lejarta utan egy email, ami nagy esellyel fenn akad a spamszuron.</div>
ma reggel aludnia kellett a kislánynak. mert ha nem alussza ki magát, akkor rossz a kedvecskéje a kis picsácskának.
Jan 07, 2013 17:25:51
Béla
Jan 07, 2013 17:26:25
Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.
Jan 07, 2013 17:26:25
LOL
Jan 07, 2013 17:26:40
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>ÉN OLYAN SZÉPEN, PONTOSAN, RENDBEN, ÉS HIBÁTLANUL DOLGOZOM, ÉS RAKOM ÖSSZE A DOLGOKAT, HA NINCS EZ A KIBASZOTT SÜRGETÉS.</b>
Ha jogvesztő határidőről van szó, akkor sem szabad összecsapni a dolgot. Akkor is annyit kell leírni, hogy fellebbezést jelentesz be, mert jogtalannak tartod, és majd pár nap múlva részletesen is kifejted, hogy milyen okokból.</div>
DÉLUTÁN ÖTRE KÉSZÜLTÉL EL, FASZFEJ!!!!! MILYEN SŰRGETÉS, MAJOMGECI?!!!!?!??!!
Ha jogvesztő határidőről van szó, akkor sem szabad összecsapni a dolgot. Akkor is annyit kell leírni, hogy fellebbezést jelentesz be, mert jogtalannak tartod, és majd pár nap múlva részletesen is kifejted, hogy milyen okokból.</div>
DÉLUTÁN ÖTRE KÉSZÜLTÉL EL, FASZFEJ!!!!! MILYEN SŰRGETÉS, MAJOMGECI?!!!!?!??!!
Jan 07, 2013 17:26:40
sodika
Jan 07, 2013 17:27:36
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Azért van véged, mert most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy magad is gyakorló elmebeteg vagy.</div>
Akkor gondolnának engem elmebetegnek, ha öncélúan, vagyis anélkül, hogy az emögött álló spirituális és közjogi jelkép -és szimbólumrendszert részletesen és kimerítően kifejtettem volna, elkezdtem volna apostoli királyságozni meg kormányzózni.
Egy tárgyilagos tájékoztató anyagban ennek nincs helye.
De a lényeg, hogy a személyes visszajelzések alapján legalább egy jobbikos és legalább egy LMP-s képviselő érdeklődni fog az IMEI-ben, így ebben a tekintetben hasznos volt az levelem.
Akkor gondolnának engem elmebetegnek, ha öncélúan, vagyis anélkül, hogy az emögött álló spirituális és közjogi jelkép -és szimbólumrendszert részletesen és kimerítően kifejtettem volna, elkezdtem volna apostoli királyságozni meg kormányzózni.
De a lényeg, hogy a személyes visszajelzések alapján legalább egy jobbikos és legalább egy LMP-s képviselő érdeklődni fog az IMEI-ben, így ebben a tekintetben hasznos volt az levelem.
Jan 07, 2013 17:27:36
banshee
Jan 07, 2013 17:28:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><b>ÉN OLYAN SZÉPEN, PONTOSAN, RENDBEN, ÉS HIBÁTLANUL DOLGOZOM, ÉS RAKOM ÖSSZE A DOLGOKAT, HA NINCS EZ A KIBASZOTT SÜRGETÉS.</b>
Aha, a szép, pontos, hibátlan munkád eredmányei az összegányolt videóid, a visszadobott beadványaid meg a szétkötbérezett segged.
Aha, a szép, pontos, hibátlan munkád eredmányei az összegányolt videóid, a visszadobott beadványaid meg a szétkötbérezett segged.
Jan 07, 2013 17:28:22
Fapisztáni Kormányzó
Jan 07, 2013 17:28:34
Felnézek a kedvenc fórumomra, és mit látok?
A kedvenc jobboldali, keresztény, konzervatív bloggerem magából kikelve káromkodik.
Ilyenkor, ha ennyire morci vagy, posztolj egy videot magadról, ahol dühödben az ostyára is rátoppantasz az <s>influenzagócban</s> templomban. Majd kimagyarázod valahogy. Vonzz be egy elefántot vagy valamit gyorsan, legalább egy sakálfejű nénit bösztörpuszpángról!!!
A kedvenc jobboldali, keresztény, konzervatív bloggerem magából kikelve káromkodik.
Ilyenkor, ha ennyire morci vagy, posztolj egy videot magadról, ahol dühödben az ostyára is rátoppantasz az <s>influenzagócban</s> templomban. Majd kimagyarázod valahogy. Vonzz be egy elefántot vagy valamit gyorsan, legalább egy sakálfejű nénit bösztörpuszpángról!!!
Jan 07, 2013 17:28:34
sodika
Jan 07, 2013 17:28:41
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.</div>
Egy jobbikos kérdezte, hogy van-e fejlemény.
Egy jobbikos, hogy holnap érdeklődik a kollégájával.
És egy LMP-s, hogy a kolléganője szintén intézkedni fog.
És egy LMP-s, hogy a kolléganője szintén intézkedni fog.
Jan 07, 2013 17:28:41
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 07, 2013 17:28:48
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.</div>
Ebbol is latszik, hogy halvany lila segedfogalma sincs az elet mukodeserol.
Te Endre, ha a valo vilagban a munkahelyeden azt mondja a fonokod, hogy irjal egy egy oldalas emailt valami ugyfelnek, akkor arra szerinted mennyi idot kapsz?
Te Endre, ha a valo vilagban a munkahelyeden azt mondja a fonokod, hogy irjal egy egy oldalas emailt valami ugyfelnek, akkor arra szerinted mennyi idot kapsz?
Béla
Nocsak, már csak 1-1? Tíz perc múlva meg 0-0? Te hazug kis geci. :D
Brian
Jan 07, 2013 17:29:20
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Azért van véged, mert most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy magad is gyakorló elmebeteg vagy.</div>
De a lényeg, hogy a személyes visszajelzések alapján legalább egy jobbikos és legalább egy LMP-s képviselő érdeklődni fog az IMEI-ben, így ebben a tekintetben hasznos volt az levelem.</div>
te hazug geci, az elobb meg harom jobbikos es ket lmps volt
De a lényeg, hogy a személyes visszajelzések alapján legalább egy jobbikos és legalább egy LMP-s képviselő érdeklődni fog az IMEI-ben, így ebben a tekintetben hasznos volt az levelem.</div>
te hazug geci, az elobb meg harom jobbikos es ket lmps volt
Jan 07, 2013 17:29:20
Béla
Jan 07, 2013 17:29:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.</div>
És egy LMP-s, hogy a kolléganője szintén intézkedni fog.</div>
Hazudsz, mint mindig. Ebből faszerdő lesz sodrák, csak szólok.
Hazudsz, mint mindig. Ebből faszerdő lesz sodrák, csak szólok.
Jan 07, 2013 17:29:24
Érdeklődő Képviselő
Jan 07, 2013 17:29:43
- Jó napot imei, mégis milyen dolog ez, hogy bárki hozzáférhet önöknél az internethez?
Jan 07, 2013 17:29:43
Karalábé Hadnagy
Jan 07, 2013 17:29:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Azért van véged, mert most már mindenki számára nyilvánvaló, hogy magad is gyakorló elmebeteg vagy.</div>
Az előbb még 3 jobbikos és 2 elempésről írtál. Máris visszamondta közülük 3?
Az előbb még 3 jobbikos és 2 elempésről írtál. Máris visszamondta közülük 3?
Jan 07, 2013 17:29:59
banshee
Jan 07, 2013 17:30:11
Akkor gondolnának engem elmebetegnek, ha öncélúan, vagyis anélkül, hogy az emögött álló spirituális és közjogi jelkép -és szimbólumrendszert részletesen és kimerítően kifejtettem volna, elkezdtem volna apostoli királyságozni meg kormányzózni.</div>
Meg ha rád néznek.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egy tárgyilagos tájékoztató anyagban ennek nincs helye.</div>
Pedig releváns körülmény.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De a lényeg, hogy a személyes visszajelzések alapján legalább egy jobbikos és legalább egy LMP-s képviselő érdeklődni fog az IMEI-ben, így ebben a tekintetben hasznos volt az levelem.</div>
Megkérdezik, hogy ugye nem engedik ki, benntartják?
Akkor gondolnának engem elmebetegnek, ha öncélúan, vagyis anélkül, hogy az emögött álló spirituális és közjogi jelkép -és szimbólumrendszert részletesen és kimerítően kifejtettem volna, elkezdtem volna apostoli királyságozni meg kormányzózni.</div>
Meg ha rád néznek.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egy tárgyilagos tájékoztató anyagban ennek nincs helye.</div>
Pedig releváns körülmény.
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>De a lényeg, hogy a személyes visszajelzések alapján legalább egy jobbikos és legalább egy LMP-s képviselő érdeklődni fog az IMEI-ben, így ebben a tekintetben hasznos volt az levelem.</div>
Megkérdezik, hogy ugye nem engedik ki, benntartják?
Jan 07, 2013 17:30:11
tigris
Jan 07, 2013 17:30:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.</div>
vs.
"És egyébként három jobbikos, és két LMP-s képviselő máris visszajelzett, hogy holnap személyesen fognak érdeklődni az IMEI-ben."
:DDDDDD
hát a hazudós kurva anyád tényleg már :D
vs.
"És egyébként három jobbikos, és két LMP-s képviselő máris visszajelzett, hogy holnap személyesen fognak érdeklődni az IMEI-ben."
:DDDDDD
hát a hazudós kurva anyád tényleg már :D
Jan 07, 2013 17:30:36
Jávor Benedek
Jan 07, 2013 17:30:45
Én biztosan nem válaszoltam ennek az elmebetegnek a levelére.
Jan 07, 2013 17:30:45
Schiffer András
Jan 07, 2013 17:31:22
Én sem.
Jan 07, 2013 17:31:22
Morvai Krisztina
Jan 07, 2013 17:31:41
Hát hová gondolnak???
Jan 07, 2013 17:31:41
tigris
Jan 07, 2013 17:31:55
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Béla</div>Ennyi idő alatt semmilyen képviselő nem válaszol egy levélre te hazug fasz.</div>
Te Endre, ha a valo vilagban a munkahelyeden azt mondja a fonokod, hogy irjal egy egy oldalas emailt valami ugyfelnek, akkor arra szerinted mennyi idot kapsz?</div>
ŐT NESÜRGESSE SENKI! PONT EZÉRT NEM DOLGOZIK! EZÉRT VOLT HÜLYE AZ ANYJA IS! akkor egyébként azt válaszolná a főnöknek hogy előtte át kell gondolni, hogy mit is akarunk írni, azaz szükség van a tervezési folyamatot megelőző előzetes állapotfelmérésre.
Te Endre, ha a valo vilagban a munkahelyeden azt mondja a fonokod, hogy irjal egy egy oldalas emailt valami ugyfelnek, akkor arra szerinted mennyi idot kapsz?</div>
ŐT NESÜRGESSE SENKI! PONT EZÉRT NEM DOLGOZIK! EZÉRT VOLT HÜLYE AZ ANYJA IS! akkor egyébként azt válaszolná a főnöknek hogy előtte át kell gondolni, hogy mit is akarunk írni, azaz szükség van a tervezési folyamatot megelőző előzetes állapotfelmérésre.
Jan 07, 2013 17:31:55
Szegedi Csanád
Jan 07, 2013 17:31:58
Nekem nem írt a Sodi...
Jan 07, 2013 17:31:58
szpítsopp
Jan 07, 2013 17:31:59
hogy fogynak ezek a válaszoló képviselők, remélem, holnapra azért marad még :DDD
hogy fogynak ezek a válaszoló képviselők, remélem, holnapra azért marad még :DDD
Jan 07, 2013 17:31:59
sodika
Jan 07, 2013 17:32:20
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>
Nyilván nem szabad az ügyfélnek faszságot írni, ezért ilyenkor én félreteszem az aktuális melót, főzök egy kávét, és a következő háromnegyed órát erre szánom.
Nyilván nem szabad az ügyfélnek faszságot írni, ezért ilyenkor én félreteszem az aktuális melót, főzök egy kávét, és a következő háromnegyed órát erre szánom.
Jan 07, 2013 17:32:20
Szegedi Chanád
Jan 07, 2013 17:32:26
Én írtam Sodinak, mert már kurvára várom a 3D-s menórát, amit egy hónapja modellez...
Jan 07, 2013 17:32:26
dr. Gaudi-Nagy Tamás
Jan 07, 2013 17:32:38
Sodi? Az kicsoda?
Jan 07, 2013 17:32:38
Zagyva György Gyula
Jan 07, 2013 17:33:26
Nekem ne merjél írni te liberális kis szuttyos zsidó!
Jan 07, 2013 17:33:26
Szegedi Chanád
Jan 07, 2013 17:33:59
Córesz vagy, Sodi!
Jan 07, 2013 17:33:59
dr. Vona Gábor
Jan 07, 2013 17:34:00
A jó édes kurva anyád az a Zázrivecz Sodika!
Jan 07, 2013 17:34:00
Brian
Jan 07, 2013 17:34:21
Nyilván nem szabad az ügyfélnek faszságot írni, ezért ilyenkor én félreteszem az aktuális melót, főzök egy kávét, és a következő háromnegyed órát erre szánom.</div>
aha a kovetkezo haromnegyed orat, meg meg tizennyolcat. ezt a szar mennyi ido alatt szenvedted ki magadbol, raadasul hibasan?
Nyilván nem szabad az ügyfélnek faszságot írni, ezért ilyenkor én félreteszem az aktuális melót, főzök egy kávét, és a következő háromnegyed órát erre szánom.</div>
aha a kovetkezo haromnegyed orat, meg meg tizennyolcat. ezt a szar mennyi ido alatt szenvedted ki magadbol, raadasul hibasan?
Jan 07, 2013 17:34:21
banshee
Jan 07, 2013 17:34:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>
Mennyíít?
Ez kb. 10 perc...
Mennyíít?
Ez kb. 10 perc...
Jan 07, 2013 17:34:56
Belső Hang László
Jan 07, 2013 17:35:09
Sodiiiiii... Meeeeenj eeeeeel doooolgoooooozni nyooooolcóóóóóráááááábaaaaaaaaan... Sooooodiiiiii...
Jan 07, 2013 17:35:09
Bence hívja Bandit
Jan 07, 2013 17:36:22
- Te, neked is írt ez a kis buzi?
- Jah...
- És, válaszoltál?
- Hülye vagy, bazdmeg? Én a Bajnainak sem válaszolok, nemhogy egy ilyen lejáratott szagló képviselőfánk-kunyerálónak!! Miért, te válaszoltál neki?
- Jól van már, nyugi...dehogyis, az kéne még, hogy felvegyen a fütyikamerájával. Amúgy is azt mondta a vadász ismerősöm, hogy most, hogy idény van, ne tartózkodjak vele egy légtérben, nehogy egy őrezredes leszedjen vele együtt...
- Jah...
- És, válaszoltál?
- Hülye vagy, bazdmeg? Én a Bajnainak sem válaszolok, nemhogy egy ilyen lejáratott szagló képviselőfánk-kunyerálónak!! Miért, te válaszoltál neki?
- Jól van már, nyugi...dehogyis, az kéne még, hogy felvegyen a fütyikamerájával. Amúgy is azt mondta a vadász ismerősöm, hogy most, hogy idény van, ne tartózkodjak vele egy légtérben, nehogy egy őrezredes leszedjen vele együtt...
Jan 07, 2013 17:36:22
Belső Hang László
Jan 07, 2013 17:36:27
Teessszkóóóóó.... Meeeeekdooooonááááááálc... Piiiistiikkkeeeeee kááááeftéééééééé... Jövőőőőőő, Soooodiiiii...
Jan 07, 2013 17:36:27
tigris
Jan 07, 2013 17:37:02
elbaszta a telefonszámot... biztos a sakálemberek írták át!
Jan 07, 2013 17:37:02
here
Jan 07, 2013 17:37:03
"Két meló volt. Egy friss, és még a határidős is, ami mára tolódott."
:DDDDD
:DDDDD
Jan 07, 2013 17:37:03
sodilegnagyobbrajongoja
Jan 07, 2013 17:37:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote">
<div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Te Endre, ha a valo vilagban a munkahelyeden azt mondja a fonokod, hogy irjal egy egy oldalas emailt valami ugyfelnek, akkor arra szerinted mennyi idot kapsz?</div>Nyilván nem szabad az ügyfélnek faszságot írni, ezért ilyenkor én félreteszem az aktuális melót, főzök egy kávét, és a következő háromnegyed órát erre szánom.</div>
Kavet? Mibol fozol te magadnak kavet? Az penzmentosok keszletet dezsmalod mar megint?
<div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Te Endre, ha a valo vilagban a munkahelyeden azt mondja a fonokod, hogy irjal egy egy oldalas emailt valami ugyfelnek, akkor arra szerinted mennyi idot kapsz?</div>Nyilván nem szabad az ügyfélnek faszságot írni, ezért ilyenkor én félreteszem az aktuális melót, főzök egy kávét, és a következő háromnegyed órát erre szánom.</div>
Kavet? Mibol fozol te magadnak kavet? Az penzmentosok keszletet dezsmalod mar megint?
Jan 07, 2013 17:37:14
Béla
Jan 07, 2013 17:37:36
Nos, te hazug kis fasz, ki az a <s>két</s> egy LMP-s képvisleő?? Nevezd meg! Hallod? HALLOD???
Jan 07, 2013 17:37:36
Carlos
Jan 07, 2013 17:37:47
Remélem, még látjuk egymást!
Jan 07, 2013 17:37:47
Torazin János
Jan 07, 2013 17:38:23
Nyugi, Sodi, ne dühöngj.
Jan 07, 2013 17:38:23
Horváth Károly
Jan 07, 2013 17:38:40
Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.
Köszönöm.
Köszönöm.
Jan 07, 2013 17:38:40
Karcsihívó
Jan 07, 2013 17:39:44
- Jó napot jó napot <b>JÓ NAPÓÓÓT!</b>. AZ ALJA MILYEN?! Szabadíccsukmárki a kórmányzót válaszolj ott vagy!?
Jan 07, 2013 17:39:44
sodika
Jan 07, 2013 17:41:09
Dr. Gaudi-Nagy Tamás visszajelzett: többen megkeresték már Borbély József ügyében, egyeztetett Morvai Krisztinával, fel kívánnak lépni az eljárás törvényességének kivizsgáltatása érdekében, holnap pedig tervezi, hogy érdeklődni fog Borbély úr egészségi állapotával kapcsolatban az IMEI-nél. Z. Kárpát Dániel is szorosan nyomon követi a fejleményeket. A fideszes Gulyás Gergely szintén visszajelzett, miszerint az ügyben Ékes Ilona képviselő-asszony tájékoztatást fog kérni a fogvatartás körülményeiről, elrendelésének indokáról és Borbély József állapotáról.
---
Oké, ezt benéztem, a Gulyás Gergely fideszes. :)
---
Oké, ezt benéztem, a Gulyás Gergely fideszes. :)
Jan 07, 2013 17:41:09
ügyvéd
Jan 07, 2013 17:41:40
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.
Köszönöm.</div>
célszerű pert indítani.
Köszönöm.</div>
célszerű pert indítani.
Jan 07, 2013 17:41:40
Z. Kárpáti Dávid
Jan 07, 2013 17:42:08
Hát persze, hogy figyelek. :)
Jan 07, 2013 17:42:08
füves lmp-s
Jan 07, 2013 17:42:29
kijafasz mailezget itten, hát naaa, már pattog a cigi, ne zavarjájóóóóvaaan?
különben meg kifaszom az a kormányzó, wehheheee
különben meg kifaszom az a kormányzó, wehheheee
Jan 07, 2013 17:42:29
sodika
Jan 07, 2013 17:43:31
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.
Köszönöm.</div>
Már kiküldtem a helyreigazítást.
A helyes telefonszám 06-30.
Elnézést kérek.
Köszönöm.</div>
Elnézést kérek.
Jan 07, 2013 17:43:31
Csak egy kérdés
Jan 07, 2013 17:44:22
Sodi, viccesnek találtad, amikor beírtál az előbb füves lmp-s néven? :( Mert nem volt az.
Jan 07, 2013 17:44:22
Géntolvaj református
Jan 07, 2013 17:44:36
Húúú, micsoda izgalmak!
Jan 07, 2013 17:44:36
Horváth Károly
Jan 07, 2013 17:44:59
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Már kiküldtem a helyreigazítást.
Elnézést kérek.</div>
Köszönöm. Kérem, hogy erről a fórumról is törölje a telefonszámot.
Elnézést kérek.</div>
Köszönöm. Kérem, hogy erről a fórumról is törölje a telefonszámot.
Jan 07, 2013 17:44:59
Horváth Károly
Jan 07, 2013 17:45:05
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.
Köszönöm.</div>
Elnézést kérek.</div>
Miért használta fel az én privát számomat egy hivatalos levélben?
Köszönöm.</div>
Elnézést kérek.</div>
Miért használta fel az én privát számomat egy hivatalos levélben?
Jan 07, 2013 17:45:05
Brian
Jan 07, 2013 17:45:20
sodi, a TASZnal probalkoztatok mar? azok annyira liberalisak, hogy meg a retardnacikat is kepesek vedeni
Jan 07, 2013 17:45:20
szpítsopp
Jan 07, 2013 17:45:24
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.
Köszönöm.</div>
Elnézést kérek.</div>
rofl
tuti nem érdekel a pénzbevonzó elefánt 18 ropiért? :DDD
Köszönöm.</div>
Elnézést kérek.</div>
rofl
tuti nem érdekel a pénzbevonzó elefánt 18 ropiért? :DDD
Jan 07, 2013 17:45:24
Béla
Jan 07, 2013 17:46:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Dr. Gaudi-Nagy Tamás visszajelzett: többen megkeresték már Borbély József ügyében, egyeztetett Morvai Krisztinával, fel kívánnak lépni az eljárás törvényességének kivizsgáltatása érdekében, holnap pedig tervezi, hogy érdeklődni fog Borbély úr egészségi állapotával kapcsolatban az IMEI-nél. Z. Kárpát Dániel is szorosan nyomon követi a fejleményeket. A fideszes Gulyás Gergely szintén visszajelzett, miszerint az ügyben Ékes Ilona képviselő-asszony tájékoztatást fog kérni a fogvatartás körülményeiről, elrendelésének indokáról és Borbély József állapotáról.
---
Oké, ezt benéztem, a Gulyás Gergely fideszes. :)</div>
Köszi, sneci. :DDD
---
Oké, ezt benéztem, a Gulyás Gergely fideszes. :)</div>
Köszi, sneci. :DDD
Jan 07, 2013 17:46:22
Kiss Endre Farkas
Jan 07, 2013 17:47:13
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Már kiküldtem a helyreigazítást.
Elnézést kérek.</div>
Köszönöm. Kérem, hogy erről a fórumról is törölje a telefonszámot.</div>
Na, azért mindennek van határa. Minek képzel engem, hogy így ugráltat, egy fillérekért lealjasuló szolgának? Közlöm magával, hogy jobb, ha befejezi a pimaszkodást, lévén hogy az Apostoli Magyar Királyság jogi szakértőjénél próbálkozik éppen.
Elnézést kérek.</div>
Köszönöm. Kérem, hogy erről a fórumról is törölje a telefonszámot.</div>
Na, azért mindennek van határa. Minek képzel engem, hogy így ugráltat, egy fillérekért lealjasuló szolgának? Közlöm magával, hogy jobb, ha befejezi a pimaszkodást, lévén hogy az Apostoli Magyar Királyság jogi szakértőjénél próbálkozik éppen.
Jan 07, 2013 17:47:13
tigris
Jan 07, 2013 17:48:08
<div class="quote"><div class="author">szpítsopp</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Üdvözlöm Kiss úr, Horváth Károly vagyok, a Google keresőjével találtam ide. Kérem vegye le a telefonszámomat (06-20-661....) az internetről, mert ismeretlenek hívogatnak.
Köszönöm.</div>
Elnézést kérek.</div>
rofl
tuti nem érdekel a pénzbevonzó elefánt 18 ropiért? :DDD</div>
de egy idegen embert miért mártott bele ebbe a szarba? mondjuk én kurvajól szórakozom hogy hívogatom a csávót, és kiss endre farkast keresem a bebörtönzött kormányzó ügyében elváltoztatott hangon, de ő már kezd eres lenni :D
Köszönöm.</div>
Elnézést kérek.</div>
rofl
tuti nem érdekel a pénzbevonzó elefánt 18 ropiért? :DDD</div>
de egy idegen embert miért mártott bele ebbe a szarba? mondjuk én kurvajól szórakozom hogy hívogatom a csávót, és kiss endre farkast keresem a bebörtönzött kormányzó ügyében elváltoztatott hangon, de ő már kezd eres lenni :D
Jan 07, 2013 17:48:08
Horváth Károly
Jan 07, 2013 17:48:27
<div class="quote"><div class="author">ügyvéd</div>célszerű pert indítani.</div>
Első körben csak megkértem Kiss urat, hogy távolítsa el a telefonszámot. Ezt a Facebookon meg is tette, már csak erről a fórumról kell letörölnie, ez esetben természetesen eltekintek a további lépésektől és megköszönöm az együttműködését.
Első körben csak megkértem Kiss urat, hogy távolítsa el a telefonszámot. Ezt a Facebookon meg is tette, már csak erről a fórumról kell letörölnie, ez esetben természetesen eltekintek a további lépésektől és megköszönöm az együttműködését.
Jan 07, 2013 17:48:27
Csak egy kérdés
Jan 07, 2013 17:48:38
egyszer a haveri körömhöz csapódott egy jobbikhívő srác, talán be is lépett a pártba. az egyetlen sztori, amit elmesélt magáról az volt, amikor el akartak menni túrázni, de már otthon begombáztak, és a saját kertjükben kóboroltak egész nap.
sodi, te mit nyomsz, hogy meg bírj írni fél nap alatt egy ilyen szöveget? met?
sodi, te mit nyomsz, hogy meg bírj írni fél nap alatt egy ilyen szöveget? met?
Jan 07, 2013 17:48:38
sodika
Jan 07, 2013 17:48:40
Az imént beszéltem Minda Zoltánnal. Elmondta, hogy dr. Lippai László ügyvéd úrnak azt a tájékoztatást adták ma, hogy állítólag Borbély Józsefet átszállították a tököli rabkórház belgyógyászatára. Teljesen biztosat ugyanakkor nem tudni róla, mert pontos adatokat az egészségügyi állapotáról továbbra sem adnak ki neki.
Jan 07, 2013 17:48:40
sodika
Jan 07, 2013 17:49:03
Ez nem az én fórumon, ezért nem tudok törölni semmit.
Elgépelés volt a telefonszám, a helyes körzetszám 30-as.
Elgépelés volt a telefonszám, a helyes körzetszám 30-as.
Jan 07, 2013 17:49:03
tigris
Jan 07, 2013 17:50:32
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez nem az én fórumon, ezért nem tudok törölni semmit.
Elgépelés volt a telefonszám, a helyes körzetszám 30-as.</div>
körzetszám?? milyen körzetszám?
körzetszám?? milyen körzetszám?
Jan 07, 2013 17:50:32
banshee
Jan 07, 2013 17:50:43
Dehogynem a te fórumod, különben miért lenne sodika a neve?
Jan 07, 2013 17:50:43
ügyvéd
Jan 07, 2013 17:50:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez nem az én fórumon, ezért nem tudok törölni semmit.
hazudsz.
tessék megindítani azt a pert.
hazudsz.
tessék megindítani azt a pert.
Jan 07, 2013 17:50:39
Tisztázás végett...
Jan 07, 2013 17:50:49
Akkor most melyik a helyes szám?
A 20-as vagy a 30-as? Gyorsan változnak itt az infók.
A 20-as vagy a 30-as? Gyorsan változnak itt az infók.
Jan 07, 2013 17:50:49
Béla
Jan 07, 2013 17:50:58
Faszerdő, sodikám, faszerdő. Én megmondtam.
Jan 07, 2013 17:50:58
Kiss Endre Farkas
Jan 07, 2013 17:51:25
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div><div class="quote"><div class="author">ügyvéd</div>célszerű pert indítani.</div>
Első körben csak megkértem Kiss urat, hogy távolítsa el a telefonszámot. Ezt a Facebookon meg is tette, már csak erről a fórumról kell letörölnie, ez esetben természetesen eltekintek a további lépésektől és megköszönöm az együttműködését.</div>
Még egyszer nyomatékosan megkérem, ne keresse a bajt. Mivel láthatólag nem tudja, kivel szemtelenkedik, egyelőre nem viszem a Kormányzó Úr elé az ügyet, de ha folytatja, könnyen pórul járhat, I. Borbély József nem habozik kiszabni az igazságos büntetést.
Első körben csak megkértem Kiss urat, hogy távolítsa el a telefonszámot. Ezt a Facebookon meg is tette, már csak erről a fórumról kell letörölnie, ez esetben természetesen eltekintek a további lépésektől és megköszönöm az együttműködését.</div>
Még egyszer nyomatékosan megkérem, ne keresse a bajt. Mivel láthatólag nem tudja, kivel szemtelenkedik, egyelőre nem viszem a Kormányzó Úr elé az ügyet, de ha folytatja, könnyen pórul járhat, I. Borbély József nem habozik kiszabni az igazságos büntetést.
Jan 07, 2013 17:51:25
Horváth Károly
Jan 07, 2013 17:51:29
Az imént megint volt egy hívásom. Nyomatékosan megkérem, hogy törölje innen a telefonszámomat, és külön bejegyzésben írjon ki helyreigazítást a Facebookon.
Jan 07, 2013 17:51:29
tigris
Jan 07, 2013 17:51:38
hát hogy a picsába ne lenne a te fórumod? itt jelented be mindig, hogy mit intéztél. hallod már kibaszott ideges a csávó :DDD előbb azzal hívtam fel, hogy orbán viktor akar vele beszélni a kormányzó ügyében, mire elkezdett üvöltözni, hogy kikapcsolja a telefonját, őt mindenféle cigány ne hívogassa :DDDDDDDDDDDDDD
hát hogy a picsába ne lenne a te fórumod? itt jelented be mindig, hogy mit intéztél. hallod már kibaszott ideges a csávó :DDD előbb azzal hívtam fel, hogy orbán viktor akar vele beszélni a kormányzó ügyében, mire elkezdett üvöltözni, hogy kikapcsolja a telefonját, őt mindenféle cigány ne hívogassa :DDDDDDDDDDDDDD
Jan 07, 2013 17:51:38
dr. Gaudi-Nagy Tamás
Jan 07, 2013 17:51:48
Sodi, jó lenne, ha végre eldöntenéd, melyik a helyes telefonszám, ne nekem kelljen már ezzel is foglalkoznom!
Jan 07, 2013 17:51:48
Karalábé Hadnagy
Jan 07, 2013 17:51:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Ez nem az én fórumon, ezért nem tudok törölni semmit.</div>
A webcím Sodika.org, ő maga írogat ide, de nem az ő fóruma! Ez mekkora poén már! :)
A webcím Sodika.org, ő maga írogat ide, de nem az ő fóruma! Ez mekkora poén már! :)
Jan 07, 2013 17:51:51
tigris
Jan 07, 2013 17:52:44
figyeljen mindenki, a 06 után 20 jön, az volt a dokumentumon! az számít! itt lehet, hogy gy ál SoDI garázdálkodik, mondjuk az amelyik a masztipartis kommentet írta!
Jan 07, 2013 17:52:44
Béla
Jan 07, 2013 17:53:01
Kedves Horváth Károly!
Ez bizony Kiss Endre Farkas (aka SoDI) fóruma, tehát azt töröl, amit csak szeretne. Akik narancssárga nicknévvel írnak, azok az adminisztrátorok.
Ez bizony Kiss Endre Farkas (aka SoDI) fóruma, tehát azt töröl, amit csak szeretne. Akik narancssárga nicknévvel írnak, azok az adminisztrátorok.
Jan 07, 2013 17:53:01
banshee
Jan 07, 2013 17:54:54
Sneci, sneci, nagy púponbaszásnak leszel te kis gazdája...
Jan 07, 2013 17:54:54
Képviselők százai
Jan 07, 2013 17:55:13
* fogalmazzák háromnegyed órán át válaszukat *
Jan 07, 2013 17:55:13
Horváth Károly
Jan 07, 2013 17:55:14
Kiss úr, kérem, hogy törölje a 15:47:41-kor kelt "sodika" néven ön által beküldött hozzászólást, mert az a privát telefonszámomat tartalmazza.
Jan 07, 2013 17:55:14
fdfdffs
Jan 07, 2013 17:56:25
Köszönöm.</div>
Elnézést kérek.</div>
Ez kesz, visszavonom az imenti felelotlen kijelentesemet, miszerint sodi nem teljesen gyogyos.
Köszönöm.</div>
Elnézést kérek.</div>
Ez kesz, visszavonom az imenti felelotlen kijelentesemet, miszerint sodi nem teljesen gyogyos.
Jan 07, 2013 17:56:25
tigris
Jan 07, 2013 17:57:08
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Kiss úr, kérem, hogy törölje a 15:47:41-kor kelt "sodika" néven ön által beküldött hozzászólást, mert az a privát telefonszámomat tartalmazza.</div>
nem fogja törölni karcsika, meg volt a kiigazítás, nem lehet sürgetni a programozó urat! dolga van! meló, csá!
nem fogja törölni karcsika, meg volt a kiigazítás, nem lehet sürgetni a programozó urat! dolga van! meló, csá!
Jan 07, 2013 17:57:08
Horváth Károly
Jan 07, 2013 17:59:00
Kiss úr, ki ez a nő, aki percenként felhív, és beleordítja a telefonba, hogy "én vagyok a sakálember"? A fórumát ne arra használja, hogy velem szórakozzanak. És nem kérem többször, hogy távolítsa el a telefonszámomat.
Jan 07, 2013 17:59:00
Horváth Károly
Jan 07, 2013 17:59:21
Kiss úr, figyelmeztetem, hogy ha a fent említett hozzászólást nem hajlandó eltávolítani, akkor a holnapi nap folyamán konzultálni fogok az ügyvédemmel az esetleges jogi lépésekről.
Jan 07, 2013 17:59:21
banshee
Jan 07, 2013 18:00:44
Konzultálhatsz Karesz, ha meg is nyered a pert ezen a púpos élősködőn nem tudsz behajtani semmit!
Jan 07, 2013 18:00:44
tigris
Jan 07, 2013 18:02:26
<div class="quote"><div class="author">Horváth Károly</div>Kiss úr, ki ez a nő, aki percenként felhív, és beleordítja a telefonba, hogy "én vagyok a sakálember"? A fórumát ne arra használja, hogy velem szórakozzanak. És nem kérem többször, hogy távolítsa el a telefonszámomat.</div>
:DDDDDDDDDD
kibaszott nagy a műsor, most elloptam a főnököm telefonját, és arról hívtam fel nem rejtett számként. beleüvöltöttem, hogy "szerbusz sakálember", amíg szart a góré. Kíváncsi vagyok visszahíja e majd az ürge
:DDDDDDDDDD
kibaszott nagy a műsor, most elloptam a főnököm telefonját, és arról hívtam fel nem rejtett számként. beleüvöltöttem, hogy "szerbusz sakálember", amíg szart a góré. Kíváncsi vagyok visszahíja e majd az ürge
Jan 07, 2013 18:02:26
sodika
Jan 07, 2013 18:05:30
Elgépeltem. A helyes telefonszám 06-30-661-3594.
Mindenki ezt hívja, a 20-as elgépelés volt.
Mindenki ezt hívja, a 20-as elgépelés volt.
Jan 07, 2013 18:05:30
Horváth Károly
Jan 07, 2013 18:06:08
Önök szórakoznak a telefonon? Kikapcsolom a készüléket. Megtudhatom Kiss úr telefonszámát? A holnapi nap folyamán felkeresné az ügyvédem.
Jan 07, 2013 18:06:08
Karalábé Hadnagy
Jan 07, 2013 18:06:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Elgépeltem. A helyes telefonszám 06-30-661-3594.
Mindenki ezt hívja, a 20-as elgépelés volt.</div>
Töröljél, ne magyarázkodj! SODERÁLJ!
Töröljél, ne magyarázkodj! SODERÁLJ!
Jan 07, 2013 18:06:21
Horváth Károly
Jan 07, 2013 18:06:33
E-mail címet és telefonszámot kérnék. Köszönöm!
Jan 07, 2013 18:06:33
banshee
Jan 07, 2013 18:07:14
Az előbb én is rácsörögtem skype -on mint Kiss Endre Farkas...ha azt mondom hogy nem tetszett neki alkkor enyhén fogalmaztam.
Jan 07, 2013 18:07:14
Kiss Endre Farkas
Jan 07, 2013 18:07:40
Elég ebből. Nyugodtan hívogassátok Karcsikát, akkor talán megunja és befogja a pofáját.
Jan 07, 2013 18:07:40
snecigeci
Jan 07, 2013 18:07:43
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Elgépeltem. A helyes telefonszám 06-30-661-3594.
FB-re írd, te fasz, itt csak trollok látják xD
FB-re írd, te fasz, itt csak trollok látják xD
Jan 07, 2013 18:07:43
tigris
Jan 07, 2013 18:07:49
hogy lehet elgépelni egy lyen fontos dolgot?
nem hiszek én ebben...
hogy lehet elgépelni egy lyen fontos dolgot?
nem hiszek én ebben...
Jan 07, 2013 18:07:49
138 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Endre, kerd el Molnartol az elosztojat, es kuldd el mindenkinek, aki rajta van. Sem a 9. keruleti okmanyirodat, sem a kansasi FBI kirendeltseget sem szabad megfosztani attol a lehetosegtol, hogy elolvassak!