gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 11:21:13
kocsonya, anyádnak már mondtad, hogy a pátyi házat adja el szentkoronáért? Jövő héten el tudná adni roszanak.
Mar 24, 2013 11:21:13
snecigeci
Mar 24, 2013 11:22:44
Sneci, te már benne vagy a rendszerben, belépek én is, aztán megvenném a laptopodat. Mondj egy árat rá, kifizetem.
Mar 24, 2013 11:22:44
snecigeci
Mar 24, 2013 11:25:17
Sneci, te miért nem osztozol rózsa örömében a videó végén?
Mar 24, 2013 11:25:17
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 11:29:14
kocsonya, szerinted rosza mennyiért hagyná kúratni magát? szervezném neki az öreg fószereket, akik nekem forintban fizetnének, én meg roszanak szentkoronában amennyit kér.
Mar 24, 2013 11:29:14
Kis Meleg Farkas
Mar 24, 2013 11:31:45
<div class="quote"><div class="author">alvilági fráter</div><div class="quote"><div class="author">Kis Meleg Farkas</div>Tegnap Takács Rószával beszélgettem az MLM-ről. 66másodperces videó később.
<a href="http://sodilive.blogspot.hu/2013/03/takacs-rosza-interju-az-mlm-rol.html" rel="nofollow" target="_blank">http://sodilive.blogspot.hu/2013/03/takacs-rosza-interju-az-mlm-rol.html</a></div>
jó ez a gif, de a videóból kivágott felvétel kellene. mert itt alig látszik a fikaevés.</div>
Megvitattuk a javaslatot az <s>fedél nélkül</s> Utca népe szerkesztőségében és kollégáim máris javítottak a kép minőségén:
<a href="http://sodilive.blogspot.hu/2013/03/takacs-rosza-interju-az-mlm-rol.html" rel="nofollow" target="_blank">http://sodilive.blogspot.hu/2013/03/takacs-rosza-interju-az-mlm-rol.html</a>
<a href="http://sodilive.blogspot.hu/2013/03/takacs-rosza-interju-az-mlm-rol.html" rel="nofollow" target="_blank">http://sodilive.blogspot.hu/2013/03/takacs-rosza-interju-az-mlm-rol.html</a></div>
jó ez a gif, de a videóból kivágott felvétel kellene. mert itt alig látszik a fikaevés.</div>
Megvitattuk a javaslatot az <s>fedél nélkül</s> Utca népe szerkesztőségében és kollégáim máris javítottak a kép minőségén:
<a href="http://sodilive.blogspot.hu/2013/03/takacs-rosza-interju-az-mlm-rol.html" rel="nofollow" target="_blank">http://sodilive.blogspot.hu/2013/03/takacs-rosza-interju-az-mlm-rol.html</a>
Mar 24, 2013 11:31:45
sodika
Mar 24, 2013 11:41:40
<div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Ez mélyen keresztényietlen, ugyanis a Biblia azt írja hogy az eredendő bűn miatt az embernek a kenyerét fáradtságos munkával kell megkeresnie.</div>
Én ezt már az elejétől kezdve úgy értelmeztem, hogy miatta létezik ez a kényszer, tehát ez áttételesen akkor is a gonosz által ránk erőltetett dolog, ha egyébként a gonosz tevékenysége miatt személy szerint maga az Isten alakította így a társadalmakat.
Ez mélyen keresztényietlen, ugyanis a Biblia azt írja hogy az eredendő bűn miatt az embernek a kenyerét fáradtságos munkával kell megkeresnie.</div>
Én ezt már az elejétől kezdve úgy értelmeztem, hogy miatta létezik ez a kényszer, tehát ez áttételesen akkor is a gonosz által ránk erőltetett dolog, ha egyébként a gonosz tevékenysége miatt személy szerint maga az Isten alakította így a társadalmakat.
Mar 24, 2013 11:41:40
sodika
Mar 24, 2013 11:47:55
<div class="quote"><div class="author">?</div>Sodi s te még adod is a nő alá a lovat. Nagyon erkölcsös dolog.</div>
Ha megfigyeled, a végén, amikor mondja, hogy "húsvétra lesz lakásom", egyértelműsítem: "lehet lakásod, amennyiben a másik fél elfogadja a szentkoronát".
Ez egy nagyon egyértelmű mondat, nem lehet félreérteni.
Ha megfigyeled, a végén, amikor mondja, hogy "húsvétra lesz lakásom", egyértelműsítem: "lehet lakásod, amennyiben a másik fél elfogadja a szentkoronát".
Ez egy nagyon egyértelmű mondat, nem lehet félreérteni.
Mar 24, 2013 11:47:55
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 11:47:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Én ezt már az elejétől kezdve úgy értelmeztem, hogy miatta létezik ez a kényszer, tehát ez áttételesen akkor is a gonosz által ránk erőltetett dolog, ha egyébként a gonosz tevékenysége miatt személy szerint maga az Isten alakította így a társadalmakat.</div>
ez istenkáromlás. ilyen nagyon egyszerű ez.
a középkorban ezért máglyán égtél volna, kocsonya.
Én ezt már az elejétől kezdve úgy értelmeztem, hogy miatta létezik ez a kényszer, tehát ez áttételesen akkor is a gonosz által ránk erőltetett dolog, ha egyébként a gonosz tevékenysége miatt személy szerint maga az Isten alakította így a társadalmakat.</div>
ez istenkáromlás. ilyen nagyon egyszerű ez.
a középkorban ezért máglyán égtél volna, kocsonya.
Mar 24, 2013 11:47:57
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 11:49:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Sodi s te még adod is a nő alá a lovat. Nagyon erkölcsös dolog.</div>
Ez egy nagyon egyértelmű mondat, nem lehet félreérteni.</div>
anyád húsvétra eladhatja a házat, rosza megveszi azt is. ehhez csak arra van szükség, hogy te meggyőzd anyádat, hogy elfogadja a szentkoronát.
anyád húsvétra eladhatja a házat, rosza megveszi azt is. ehhez csak arra van szükség, hogy te meggyőzd anyádat, hogy elfogadja a szentkoronát.
Mar 24, 2013 11:49:49
sodika
Mar 24, 2013 11:51:49
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
ez istenkáromlás.</div>
Ez így logikus. Amikor életemben először hallottam ezt a mondatot, nekem úgy jött le, hogy "ez is a megevett alma miatt van, büntetésül".
<b>Mert ha a tunyaság bűn, akkor bizony a másik, ugyanitt említett nehézség elleni találmány, az epidurális érzéstelenítés is istentelen dolog. :)</b>
ez istenkáromlás.</div>
Ez így logikus. Amikor életemben először hallottam ezt a mondatot, nekem úgy jött le, hogy "ez is a megevett alma miatt van, büntetésül".
<b>Mert ha a tunyaság bűn, akkor bizony a másik, ugyanitt említett nehézség elleni találmány, az epidurális érzéstelenítés is istentelen dolog. :)</b>
Mar 24, 2013 11:51:49
Géntolvaj református
Mar 24, 2013 11:53:33
Sodi, mostantól a gyíkembereket fogod hivatásszerűen gyűlölni? Mostantól róluk fogsz rasszista képeket megosztani? Lesz gyíkember és gyíkemberné, lesz gyíkember-montázs, és lesz kentucky fried reptilians?
Mar 24, 2013 11:53:33
Csak egy olvasó
Mar 24, 2013 11:53:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
Tehát azért nem dolgozol, mert az a gonosztól származik? Ez lesz a következő pátyi zsinaton megvitatandó téma?
Tehát azért nem dolgozol, mert az a gonosztól származik? Ez lesz a következő pátyi zsinaton megvitatandó téma?
Mar 24, 2013 11:53:39
sodika
Mar 24, 2013 11:54:04
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>ehhez csak arra van szükség, hogy te meggyőzd anyádat, hogy elfogadja a szentkoronát.</div>
Ami ugye elvileg kötelességem, mert ennek a dolognak terjesztését feladatul adta a Vezérlő Főfejedelem úr. Értem én a logikádat, de az ember elsőként olyanokat győzzön meg a csatlakozásról, akik eleve nyitottak a hazafiasan spirituális dolgok iránt.
Ami ugye elvileg kötelességem, mert ennek a dolognak terjesztését feladatul adta a Vezérlő Főfejedelem úr. Értem én a logikádat, de az ember elsőként olyanokat győzzön meg a csatlakozásról, akik eleve nyitottak a hazafiasan spirituális dolgok iránt.
gennyes féregzsidó
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
ez istenkáromlás.</div>
<b>Mert ha a tunyaság bűn, akkor bizony a másik, ugyanitt említett nehézség elleni találmány, az epidurális érzéstelenítés is istentelen dolog. :)</b></div>
a vallásban nincs semmilyen szerepe a logikának, te gecibuta kocsonya.
ez istenkáromlás.</div>
<b>Mert ha a tunyaság bűn, akkor bizony a másik, ugyanitt említett nehézség elleni találmány, az epidurális érzéstelenítés is istentelen dolog. :)</b></div>
a vallásban nincs semmilyen szerepe a logikának, te gecibuta kocsonya.
sodika
Mar 24, 2013 11:55:20
a vallásban nincs semmilyen szerepe a logikának</div>
A Biblia szavai Isten szavai, nem pedig a magyarázatok. Ha az ember józan paraszti ésszel értelmezi a Biblia szavait, úgy is jó.
Mondom: ha a lustaság kereszténytelen, akkor az epidurális érzéstelenítés szintén az. :)
A Biblia szavai Isten szavai, nem pedig a magyarázatok. Ha az ember józan paraszti ésszel értelmezi a Biblia szavait, úgy is jó.
Mondom: ha a lustaság kereszténytelen, akkor az epidurális érzéstelenítés szintén az. :)
Mar 24, 2013 11:55:20
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 11:56:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>ehhez csak arra van szükség, hogy te meggyőzd anyádat, hogy elfogadja a szentkoronát.</div>
Ami ugye elvileg kötelességem, mert ennek a dolognak terjesztését feladatul adta a Vezérlő Főfejedelem úr. Értem én a logikádat, de az ember elsőként olyanokat győzzön meg a csatlakozásról, akik eleve nyitottak a hazafiasan spirituális dolgok iránt.</div>
akkor győzd meg Kaufmannt, és vedd meg az anyja falk utcai lakását. Jövő héten megint lehet saját lakásod.
Ami ugye elvileg kötelességem, mert ennek a dolognak terjesztését feladatul adta a Vezérlő Főfejedelem úr. Értem én a logikádat, de az ember elsőként olyanokat győzzön meg a csatlakozásról, akik eleve nyitottak a hazafiasan spirituális dolgok iránt.</div>
akkor győzd meg Kaufmannt, és vedd meg az anyja falk utcai lakását. Jövő héten megint lehet saját lakásod.
Mar 24, 2013 11:56:02
Csak egy olvasó
Mar 24, 2013 11:57:02
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Mondom: ha a lustaság kereszténytelen, akkor az epidurális érzéstelenítés szintén az. :)</div>
Logikus úton az is levezethető, hogy Isten nem lehet mindenható. Ezt mégsem hallani egyik tanításban sem. Hogyan lehetséges ez?
Mondom: ha a lustaság kereszténytelen, akkor az epidurális érzéstelenítés szintén az. :)</div>
Logikus úton az is levezethető, hogy Isten nem lehet mindenható. Ezt mégsem hallani egyik tanításban sem. Hogyan lehetséges ez?
Mar 24, 2013 11:57:02
sodika
Mar 24, 2013 11:57:11
akkor győzd meg Kaufmannt, és vedd meg az anyja falk utcai lakását.</div>
Kaufmann túlságosan fideszes. :)
Kaufmann túlságosan fideszes. :)
Mar 24, 2013 11:57:11
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 11:57:19
ez csak a te istenkáromló hülyeséged. menj be a templomba, a pap majd elmagyarázza.
ez csak a te istenkáromló hülyeséged. menj be a templomba, a pap majd elmagyarázza.
Mar 24, 2013 11:57:19
Géntolvaj református
Mar 24, 2013 11:58:32
Kaufmann túlságosan fideszes. :)</div>
Akkor add meg Marcinak a 200 ezredet szent koronában! Még örülni is fog neki, mert a szent korona árfolyama sokkal erősebb, mint a forinté.
Akkor add meg Marcinak a 200 ezredet szent koronában! Még örülni is fog neki, mert a szent korona árfolyama sokkal erősebb, mint a forinté.
Mar 24, 2013 11:58:32
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 11:59:09
akkor kit fogsz meggyőzni? eszter biztos beszáll. vedd meg tőle a kakukk utcai lakást Jövő héten.
akkor kit fogsz meggyőzni? eszter biztos beszáll. vedd meg tőle a kakukk utcai lakást Jövő héten.
Mar 24, 2013 11:59:09
sodileaks
Mar 24, 2013 12:00:22
rósza az apostoli alapjövedelemből spórolta össze a szentkorona millióit? nyeméjtyem...
Mar 24, 2013 12:00:22
sodika
Mar 24, 2013 12:01:30
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>rósza az apostoli alapjövedelemből spórolta össze a szentkorona millióit? nyeméjtyem...</div>
Mindenkinek jár havonta 200 ezer forint értékben.
Mindenkinek jár havonta 200 ezer forint értékben.
Mar 24, 2013 12:01:30
Géntolvaj református
Mar 24, 2013 12:01:52
Sodi, egyébként abban igazad van, hogy az érzéstelenítés keresztényietlen dolog. A középkorban vallási okokból tilos volt az érzéstelenítés, de mióta az egyház szerencsére elvesztette hatalmát, és az ateizmus győzött Európában, használhatunk érzéstelenítést.
Mar 24, 2013 12:01:52
Danyiil Romanovics
Mar 24, 2013 12:04:00
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>rósza az apostoli alapjövedelemből spórolta össze a szentkorona millióit? nyeméjtyem...</div>
Mindenkinek jár havonta 200 ezer forint értékben.</div>
Így elég hamar el fog inflálódni a Szentkorona :(
Így elég hamar el fog inflálódni a Szentkorona :(
Mar 24, 2013 12:04:00
snecigeci
Mar 24, 2013 12:04:30
Sneci, adok a laptopodért 300 ezer forintnak megfelelő szentkoronát. Te meg veszel egy jobbat. Deal?
Mar 24, 2013 12:04:30
Slim Shady
Mar 24, 2013 12:04:59
"úgy értelmeztem"
ugyan már sodi, kit akarsz átverni? Olyan szinten nem tudsz szöveget értelmezni ( mivel abszolút nem olvasol, nincs rutinod) hogy ha a kezedbe nyomnák a Micimackót, nem tudnál kitölteni belőle egy olvasónaplót.
"úgy értelmeztem"
ugyan már sodi, kit akarsz átverni? Olyan szinten nem tudsz szöveget értelmezni ( mivel abszolút nem olvasol, nincs rutinod) hogy ha a kezedbe nyomnák a Micimackót, nem tudnál kitölteni belőle egy olvasónaplót.
Mar 24, 2013 12:04:59
Andy Dufresne
Mar 24, 2013 12:12:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>rósza az apostoli alapjövedelemből spórolta össze a szentkorona millióit? nyeméjtyem...</div>
Hol lehet hozzajutni? En felvennem!
Hol lehet hozzajutni? En felvennem!
Mar 24, 2013 12:12:22
Latinovits
Mar 24, 2013 12:13:02
<div class="quote"><div class="author">Slim Shady</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">banshee</div>
"úgy értelmeztem"
ugyan már sodi, kit akarsz átverni? Olyan szinten nem tudsz szöveget értelmezni ( mivel abszolút nem olvasol, nincs rutinod) hogy ha a kezedbe nyomnák a Micimackót, nem tudnál kitölteni belőle egy olvasónaplót.</div>
megnézné a youtube-on inkább, amíg el nem kezd recskázni Malackára
"úgy értelmeztem"
ugyan már sodi, kit akarsz átverni? Olyan szinten nem tudsz szöveget értelmezni ( mivel abszolút nem olvasol, nincs rutinod) hogy ha a kezedbe nyomnák a Micimackót, nem tudnál kitölteni belőle egy olvasónaplót.</div>
megnézné a youtube-on inkább, amíg el nem kezd recskázni Malackára
Mar 24, 2013 12:13:02
sodika
Mar 24, 2013 12:13:29
<div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
Hol lehet hozzajutni? En felvennem!</div>
A kecskeméti kormányzói irodában kell igényelni.
A kecskeméti kormányzói irodában kell igényelni.
Mar 24, 2013 12:13:29
Csak egy olvasó
Mar 24, 2013 12:15:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
A kecskeméti kormányzói irodában kell igényelni.</div>
De ugye nem kell cserében imádkozni a pénzbevonzó elefánthoz a szeánsz-irodában?
De ugye nem kell cserében imádkozni a pénzbevonzó elefánthoz a szeánsz-irodában?
Mar 24, 2013 12:15:33
Fotelrocker_Presszócigány
Mar 24, 2013 12:18:35
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Andy Dufresne</div>
És mit lehet belőle venni? Hol fogadják el?
És mit lehet belőle venni? Hol fogadják el?
Mar 24, 2013 12:18:35
?
Mar 24, 2013 12:21:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Sodi s te még adod is a nő alá a lovat. Nagyon erkölcsös dolog.</div>
S miért nem azt mondtad neki, hogy ez egy baromság mivel a szentkorona nem létezik? Miért csapod be az embereket Sodi?
S miért nem azt mondtad neki, hogy ez egy baromság mivel a szentkorona nem létezik? Miért csapod be az embereket Sodi?
Mar 24, 2013 12:21:33
?
Mar 24, 2013 12:22:23
SOdi mit kaptál cserébe Rózsától a "jó hírért"? Szexet?Kaját?
Mar 24, 2013 12:22:23
sodileaks
Mar 24, 2013 12:23:07
Ezt el kell híresztelni a mésztelepiek körében, hátha megrohamozzák a kurmányzói irodát.
Ezt el kell híresztelni a mésztelepiek körében, hátha megrohamozzák a kurmányzói irodát.
Mar 24, 2013 12:23:07
?
Mar 24, 2013 12:23:19
Te már kaptál belőle? A forintot kell beváltani szentkoronára? Ez érdekes.
Te már kaptál belőle? A forintot kell beváltani szentkoronára? Ez érdekes.
Mar 24, 2013 12:23:19
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 12:23:22
kocsonya, szerinted rosza csalódott lesz ha az eladójának nem lesz jó a szentkorona, csak a forint?
Mar 24, 2013 12:23:22
?
Mar 24, 2013 12:24:09
Ebből a szentkoronából megint balhé lesz. Sodi ismát a vádlottak padján fog ülni :)))
Mar 24, 2013 12:24:09
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 12:26:51
kocsonya, szerinted mennyi esélye van annak, hogy valaki odaadja a 20 millió forintot érő lakását szentkoronáért, amivel semmit sem tud kezdeni?
nem gondolod, hogy rosza geci nagyot fog koppanni?
nem gondolod, hogy rosza geci nagyot fog koppanni?
Mar 24, 2013 12:26:51
sodileaks
Mar 24, 2013 12:28:17
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, szerinted rosza csalódott lesz ha az eladójának nem lesz jó a szentkorona, csak a forint?</div>
Remélem lesz legalább egy 66másodperces videó, amin rósza a tulajjal tárgyal. Az fergeteges lenne, hallod sodi? Közvetítsed a kék óceánt.
Remélem lesz legalább egy 66másodperces videó, amin rósza a tulajjal tárgyal. Az fergeteges lenne, hallod sodi? Közvetítsed a kék óceánt.
Mar 24, 2013 12:28:17
Danyiil Romanovics
Mar 24, 2013 12:29:14
Valaki összefoglalná nekem egy-két mondatban, hogy tulajdonképpen miről is kokettál Rósza és Sneci a videóban? Mi a jó hír? Nincs időm végignézni most ezt a három óra hosszát.
Mar 24, 2013 12:29:14
sodika
Mar 24, 2013 12:30:42
<div class="quote"><div class="author">?</div>Ebből a szentkoronából megint balhé lesz. Sodi ismát a vádlottak padján fog ülni :)))</div>
Nem, a belső pénzt, amit egy szövetkezet tagjai egymás között fogadnak el, nem tiltja semmi. Azért nem, mert ha a szentkoronáért megvásárolható érték a Szentkorona tulajdonába kerül, és csak a kezelői pozíció változik, akkor nem történik tulajdonosváltás, csak szervezeten belüli vagyonmozgás, ami adómentes.
Nem, a belső pénzt, amit egy szövetkezet tagjai egymás között fogadnak el, nem tiltja semmi. Azért nem, mert ha a szentkoronáért megvásárolható érték a Szentkorona tulajdonába kerül, és csak a kezelői pozíció változik, akkor nem történik tulajdonosváltás, csak szervezeten belüli vagyonmozgás, ami adómentes.
Mar 24, 2013 12:30:42
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 12:31:48
<div class="quote"><div class="author">Danyiil Romanovics</div>Valaki összefoglalná nekem egy-két mondatban, hogy tulajdonképpen miről is kokettál Rósza és Sneci a videóban? Mi a jó hír? Nincs időm végignézni most ezt a három óra hosszát.</div>
rosza azt hiszi, hogy Jövő héten lesz saját lakása, mert kocsonya és borbély elhitették vele, hogy szentkoronáért is meg tudja venni.
a videó végén rosza sikoltozott a jó hírtől.
rosza azt hiszi, hogy Jövő héten lesz saját lakása, mert kocsonya és borbély elhitették vele, hogy szentkoronáért is meg tudja venni.
a videó végén rosza sikoltozott a jó hírtől.
Mar 24, 2013 12:31:48
tigriss
Mar 24, 2013 12:32:15
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Ebből a szentkoronából megint balhé lesz. Sodi ismát a vádlottak padján fog ülni :)))</div>
Nem, a belső pénzt, amit egy szövetkezet tagjai egymás között fogadnak el, nem tiltja semmi. Azért nem, mert ha a szentkoronáért megvásárolható érték a Szentkorona tulajdonába kerül, és csak a kezelői pozíció változik, akkor nem történik tulajdonosváltás, csak szervezeten belüli vagyonmozgás, ami adómentes.</div>
mindig csk a pénz-pénz-pénz-pénz
másra se tudsz gondolni, még az Úr Napján se. te kaftános salamon. én inkább lelki gyakorlatot tartok, és holnap kezdek a pénzzel foglalkozni, te keresztényellenes pogány!
Nem, a belső pénzt, amit egy szövetkezet tagjai egymás között fogadnak el, nem tiltja semmi. Azért nem, mert ha a szentkoronáért megvásárolható érték a Szentkorona tulajdonába kerül, és csak a kezelői pozíció változik, akkor nem történik tulajdonosváltás, csak szervezeten belüli vagyonmozgás, ami adómentes.</div>
mindig csk a pénz-pénz-pénz-pénz
másra se tudsz gondolni, még az Úr Napján se. te kaftános salamon. én inkább lelki gyakorlatot tartok, és holnap kezdek a pénzzel foglalkozni, te keresztényellenes pogány!
?
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, szerinted mennyi esélye van annak, hogy valaki odaadja a 20 millió forintot érő lakását szentkoronáért, amivel semmit sem tud kezdeni?
nem gondolod, hogy rosza geci nagyot fog koppanni?</div>
Nem gondolja, tudja. De a vacsiért meg potya töcskölésért valamit villantani kellett.
nem gondolod, hogy rosza geci nagyot fog koppanni?</div>
Nem gondolja, tudja. De a vacsiért meg potya töcskölésért valamit villantani kellett.
sodika
Mar 24, 2013 12:32:31
<div class="quote"><div class="author">?</div>
S miért nem azt mondtad neki, hogy ez egy baromság mivel a szentkorona nem létezik?</div>
Hogyne létezne? Borbély létrehozta.
Szervezeten belül az egyes egységek között lehet kismackóval is számolni, nem tiltja semmi, a számviteli szabályok a külvilág felé köteleznek.
S miért nem azt mondtad neki, hogy ez egy baromság mivel a szentkorona nem létezik?</div>
Szervezeten belül az egyes egységek között lehet kismackóval is számolni, nem tiltja semmi, a számviteli szabályok a külvilág felé köteleznek.
Mar 24, 2013 12:32:31
sodika
Mar 24, 2013 12:33:48
rosza azt hiszi, hogy Jövő héten lesz saját lakása, mert kocsonya és borbély elhitették vele, hogy szentkoronáért is meg tudja venni.</div>
Amennyiben a másik fél csatlakozik a rendszerhez, és hajlandó elfogadni a lakásért cserébe a szentkoronát, meg is tudja venni.
rosza azt hiszi, hogy Jövő héten lesz saját lakása, mert kocsonya és borbély elhitették vele, hogy szentkoronáért is meg tudja venni.</div>
Amennyiben a másik fél csatlakozik a rendszerhez, és hajlandó elfogadni a lakásért cserébe a szentkoronát, meg is tudja venni.
Mar 24, 2013 12:33:48
?
Mar 24, 2013 12:34:28
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Ebből a szentkoronából megint balhé lesz. Sodi ismát a vádlottak padján fog ülni :)))</div>
Kisfiam ennek fuss neki még egyszer.
Kisfiam ennek fuss neki még egyszer.
Mar 24, 2013 12:34:28
Géntolvaj református
Mar 24, 2013 12:34:31
Sodi, ha adok 2 millió szent koronát a recskalaptopodért, eladod nekem? Utána kéjes vigyorral az arcomon a földhöz basznám, és ugrálnék a maradványain.
Mar 24, 2013 12:34:31
Mar 24, 2013 12:35:17
Amennyiben a másik fél csatlakozik a rendszerhez, és hajlandó elfogadni a lakásért cserébe a szentkoronát, meg is tudja venni.</div>
szerinted ennek mennyi a valószínűsége? Miért nem adjátok el a pátyi házat szentkoronáért?
Amennyiben a másik fél csatlakozik a rendszerhez, és hajlandó elfogadni a lakásért cserébe a szentkoronát, meg is tudja venni.</div>
szerinted ennek mennyi a valószínűsége? Miért nem adjátok el a pátyi házat szentkoronáért?
Mar 24, 2013 12:35:17
?
Mar 24, 2013 12:35:46
Már csak palimadarakat kell ehhez találni... Sodi remekül fogtok egy cellában mutatni Borbéllyal.
Már csak palimadarakat kell ehhez találni... Sodi remekül fogtok egy cellában mutatni Borbéllyal.
Mar 24, 2013 12:35:46
Csak egy olvasó
Mar 24, 2013 12:35:49
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>
Szervezeten belül az egyes egységek között lehet kismackóval is számolni, nem tiltja semmi, a számviteli szabályok a külvilág felé köteleznek.</div>
De a szentkorona is pénz, te pedig már kijelentetted régebben, hogy pénz nem létezik. Mint tudjuk, te a végletekig következetes vagy, tehát logikusan a szentkorona sem létezik.
Szervezeten belül az egyes egységek között lehet kismackóval is számolni, nem tiltja semmi, a számviteli szabályok a külvilág felé köteleznek.</div>
De a szentkorona is pénz, te pedig már kijelentetted régebben, hogy pénz nem létezik. Mint tudjuk, te a végletekig következetes vagy, tehát logikusan a szentkorona sem létezik.
Mar 24, 2013 12:35:49
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 12:36:56
te idióta, és ha elfogadja a szentkoronát, tud érte magának másik lakást venni? borbély eladja neki?
te idióta, és ha elfogadja a szentkoronát, tud érte magának másik lakást venni? borbély eladja neki?
Mar 24, 2013 12:36:56
sodileaks
Mar 24, 2013 12:37:17
És te mikor fogod igényelni a jogos alapjövedelmedet snecike?
Mar 24, 2013 12:37:17
sodika
Mar 24, 2013 12:38:56
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
szerinted ennek mennyi a valószínűsége?</div>
A nagy dolgokhoz nagyban kell álmodni.
Azt csodálom Rózsában és Borbélyban, hogy képesek rá.
Ez ugyanis minden sikerkönyv szerint a siker záloga.
Ez ugyanis minden sikerkönyv szerint a siker záloga.
Mar 24, 2013 12:38:56
sodika
Mar 24, 2013 12:39:26
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>És te mikor fogod igényelni a jogos alapjövedelmedet snecike?</div>
Már igényeltem. Van róla hivatalos tanúsítványom.
Már igényeltem. Van róla hivatalos tanúsítványom.
Mar 24, 2013 12:39:26
?
Mar 24, 2013 12:40:00
Kezd nagyon csalás és lehúzás szaga lenni a dolognak. Beszállok a szentkorona bizniszbe. Eladom a lakásom szentkoronáért. Aztán egyszer csak Borbély úgy dönt, hogy nincs többé szentkorona. Na akkor mi van?
Mar 24, 2013 12:40:00
sodika
Mar 24, 2013 12:40:53
te idióta, és ha elfogadja a szentkoronát, tud érte magának másik lakást venni?</div>
Ha már ketten csatlakoznak, és van köztük aki ingatlant adna el, miért is ne? A szentkorona használhatósága a csatlakozókkal együtt fog növekedni.
te idióta, és ha elfogadja a szentkoronát, tud érte magának másik lakást venni?</div>
Ha már ketten csatlakoznak, és van köztük aki ingatlant adna el, miért is ne? A szentkorona használhatósága a csatlakozókkal együtt fog növekedni.
Mar 24, 2013 12:40:53
Csak egy olvasó
Mar 24, 2013 12:40:55
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
Ez ugyanis minden sikerkönyv szerint a siker záloga.</div>
Akkor tied a legnagyobb shiker, mert te nincstelen hajléktalanként olyan dolgokról álmodozol, amikről még ők sem.
Ez ugyanis minden sikerkönyv szerint a siker záloga.</div>
Akkor tied a legnagyobb shiker, mert te nincstelen hajléktalanként olyan dolgokról álmodozol, amikről még ők sem.
Mar 24, 2013 12:40:55
?
Mar 24, 2013 12:41:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>És te mikor fogod igényelni a jogos alapjövedelmedet snecike?</div>
Már igényeltem. Van róla hivatalos tanúsítványom.</div>
Az kb. arra jó mint a wc papír. Az az érzésem, hogy itt egyesek ingyen akarnak lakáshoz jutni.
Az kb. arra jó mint a wc papír. Az az érzésem, hogy itt egyesek ingyen akarnak lakáshoz jutni.
Mar 24, 2013 12:41:06
sodika
Mar 24, 2013 12:41:33
<div class="quote"><div class="author">?</div>Aztán egyszer csak Borbély úgy dönt, hogy nincs többé szentkorona. Na akkor mi van?</div>
Borbély nem fog úgy dönteni, mert tisztességes, és van felelősségérzete.
Borbély nem fog úgy dönteni, mert tisztességes, és van felelősségérzete.
Mar 24, 2013 12:41:33
Mar 24, 2013 12:42:17
összesen hány tag van most?
Mar 24, 2013 12:42:17
sodika
Mar 24, 2013 12:42:41
Kisfiam ennek fuss neki még egyszer.</div>
Nem kell. Ha egy nyomtatót átköltöztetek az irodám egyik szobájából egy másikba, ezután nem kell vámot vagy adót fizetnem, mert szervezeten belül történik a vagyonmozgás. Egy szövetkezet tagjai pedig egy szervezetet alkotnak.
Nem kell. Ha egy nyomtatót átköltöztetek az irodám egyik szobájából egy másikba, ezután nem kell vámot vagy adót fizetnem, mert szervezeten belül történik a vagyonmozgás. Egy szövetkezet tagjai pedig egy szervezetet alkotnak.
Mar 24, 2013 12:42:41
sodileaks
Mar 24, 2013 12:42:57
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodileaks</div>És te mikor fogod igényelni a jogos alapjövedelmedet snecike?</div>
És megkaptad már?
És megkaptad már?
Mar 24, 2013 12:42:57
sodika
Mar 24, 2013 12:42:59
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>összesen hány tag van most?</div>
Elhangzik a videóban. 40.
Elhangzik a videóban. 40.
Mar 24, 2013 12:42:59
?
Mar 24, 2013 12:43:00
Ha már ketten csatlakoznak, és van köztük aki ingatlant adna el, miért is ne? A szentkorona használhatósága a csatlakozókkal együtt fog növekedni.</div>
Sodi szerintem nagyon gyorsan szállj ki ebből a dologból mert szerencsésebb esetben a sitten fogod végezni.
Ha már ketten csatlakoznak, és van köztük aki ingatlant adna el, miért is ne? A szentkorona használhatósága a csatlakozókkal együtt fog növekedni.</div>
Sodi szerintem nagyon gyorsan szállj ki ebből a dologból mert szerencsésebb esetben a sitten fogod végezni.
Mar 24, 2013 12:43:00
1337
Mar 24, 2013 12:43:02
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>összesen hány tag van most?</div>
hol lehet penzt valtani?
hol lehet penzt valtani?
Mar 24, 2013 12:43:02
Csak egy olvasó
Mar 24, 2013 12:43:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Aztán egyszer csak Borbély úgy dönt, hogy nincs többé szentkorona. Na akkor mi van?</div>
Borbély nem fog úgy dönteni, mert tisztességes, és van felelősségérzete.</div>
Arról a Borbélyról beszélünk, aki benne volt egy takarékszövetkezet tönkretételében?
Borbély nem fog úgy dönteni, mert tisztességes, és van felelősségérzete.</div>
Arról a Borbélyról beszélünk, aki benne volt egy takarékszövetkezet tönkretételében?
Mar 24, 2013 12:43:51
sodika
Mar 24, 2013 12:43:55
Sodi szerintem nagyon gyorsan szállj ki ebből a dologból mert szerencsésebb esetben a sitten fogod végezni.</div>
Tatár Józsi elmondta, hogy a magyarság ellenségei félnek a helyi pénzektől, mert veszélyezteti a gyilkos pénzrendszert. Pedig a jövő igenis ebben van.
Sodi szerintem nagyon gyorsan szállj ki ebből a dologból mert szerencsésebb esetben a sitten fogod végezni.</div>
Tatár Józsi elmondta, hogy a magyarság ellenségei félnek a helyi pénzektől, mert veszélyezteti a gyilkos pénzrendszert. Pedig a jövő igenis ebben van.
Mar 24, 2013 12:43:55
?
Mar 24, 2013 12:44:41
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>
Nem kell. Ha egy nyomtatót átköltöztetek az irodám egyik szobájából egy másikba, ezután nem kell vámot vagy adót fizetnem, mert szervezeten belül történik a vagyonmozgás. Egy szövetkezet tagjai pedig egy szervezetet alkotnak.</div>
Ettől még a csalás és a "lehúzás" csalás és lehúzás marad. Ebben az egész történetben nincsenek garanciák.
Nem kell. Ha egy nyomtatót átköltöztetek az irodám egyik szobájából egy másikba, ezután nem kell vámot vagy adót fizetnem, mert szervezeten belül történik a vagyonmozgás. Egy szövetkezet tagjai pedig egy szervezetet alkotnak.</div>
Ettől még a csalás és a "lehúzás" csalás és lehúzás marad. Ebben az egész történetben nincsenek garanciák.
Mar 24, 2013 12:44:41
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 12:44:42
ok. akkor tételezzük fel, hogy az eladó eladja roszanak a 20 millió forintos lakást. másnap venne magának egy másikat. ki fogja neki eladni a sajátját? te?
ok. akkor tételezzük fel, hogy az eladó eladja roszanak a 20 millió forintos lakást. másnap venne magának egy másikat. ki fogja neki eladni a sajátját? te?
Mar 24, 2013 12:44:42
snecigeci
Mar 24, 2013 12:44:53
Sneci, havi 200 ezerből vígan megél egy ember. Mi fogja motiválni az embereket, hogy elmenjenek dolgozni? Te el fogsz menni dolgozni? lol
Mar 24, 2013 12:44:53
Brian
Mar 24, 2013 12:45:05
ki a faszom fogja szentkoronáért eladni a lakását?
ki a faszom fogja szentkoronáért eladni a lakását?
Mar 24, 2013 12:45:05
?
Mar 24, 2013 12:45:49
"Borbély nem fog úgy dönteni, mert tisztességes, és van felelősségérzete."
Aha persze a mai világban...Persze és még papírja is van róla, hogy tisztességes.
Aha persze a mai világban...Persze és még papírja is van róla, hogy tisztességes.
Mar 24, 2013 12:45:49
sodika
Mar 24, 2013 12:46:11
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sneci, havi 200 ezerből vígan megél egy ember.</div>
Nem feltétlenül. Eszter például a többszöröséből is nehezen is jön ki.
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Mi fogja motiválni az embereket, hogy elmenjenek dolgozni?</div>
A többletjószág.
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Mi fogja motiválni az embereket, hogy elmenjenek dolgozni?</div>
A többletjószág.
Mar 24, 2013 12:46:11
?
Mar 24, 2013 12:46:52
<div class="quote"><div class="author">Brian</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
ki a faszom fogja szentkoronáért eladni a lakását?</div>
Borbély szeretne leginkább lakást venni szentkoronáért.
ki a faszom fogja szentkoronáért eladni a lakását?</div>
Borbély szeretne leginkább lakást venni szentkoronáért.
Mar 24, 2013 12:46:52
sodika
Mar 24, 2013 12:47:07
<div class="quote"><div class="author">?</div>Ebben az egész történetben nincsenek garanciák.</div>
Ott van a föld alatt a garancia és a fedezet. Az ásványanyagvagyon és a geotermikus energia.
Ott van a föld alatt a garancia és a fedezet. Az ásványanyagvagyon és a geotermikus energia.
Mar 24, 2013 12:47:07
Mar 24, 2013 12:47:10
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>összesen hány tag van most?</div>
Elhangzik a videóban. 40.</div>
Ne haragudj de én csak azt néztem meg a videóból, ahogy megeszed a fikádat. De az legalább vicces volt.
Elhangzik a videóban. 40.</div>
Ne haragudj de én csak azt néztem meg a videóból, ahogy megeszed a fikádat. De az legalább vicces volt.
Mar 24, 2013 12:47:10
?
Mar 24, 2013 12:47:34
"em feltétlenül. Eszter például a többszöröséből is nehezen is jön ki."
Persze, mivel rajta élősködsz...
Persze, mivel rajta élősködsz...
Mar 24, 2013 12:47:34
snecigeci
Mar 24, 2013 12:48:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Nem feltétlenül. Eszter például a többszöröséből is nehezen is jön ki.
</div>
Átlagemberről beszélünk. Fórizs piócákat tart hobbiból, Az más.
Te királyként élnél 200 ezerből. Téged mi motiválna, hogy elmenj dolgozni? Jelenleg az sem jelent elég motivációt, hogy éhezel.
</div>
Átlagemberről beszélünk. Fórizs piócákat tart hobbiból, Az más.
Te királyként élnél 200 ezerből. Téged mi motiválna, hogy elmenj dolgozni? Jelenleg az sem jelent elég motivációt, hogy éhezel.
Mar 24, 2013 12:48:11
Mar 24, 2013 12:48:25
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Ebben az egész történetben nincsenek garanciák.</div>
Ott van a föld alatt a garancia és a fedezet. Az ásványanyagvagyon és a geotermikus energia.</div>
De az a magyar államé, nem Borbélyé. Adjon a bank 10 milliót én garanciát adok neki a szomszéd házára. lolbazmeg.
Ott van a föld alatt a garancia és a fedezet. Az ásványanyagvagyon és a geotermikus energia.</div>
De az a magyar államé, nem Borbélyé. Adjon a bank 10 milliót én garanciát adok neki a szomszéd házára. lolbazmeg.
Mar 24, 2013 12:48:25
Brian
Mar 24, 2013 12:48:51
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sneci, havi 200 ezerből vígan megél egy ember.</div>
A többletjószág.</div>
te hány havi alapjövedelmet kaptál már kézhez? és mit vettél belőle? leszrepcsii meg leszokosfényképező szentkoronából?
A többletjószág.</div>
te hány havi alapjövedelmet kaptál már kézhez? és mit vettél belőle? leszrepcsii meg leszokosfényképező szentkoronából?
Mar 24, 2013 12:48:51
grafikus007
Mar 24, 2013 12:48:52
sodi, mi változna, ha mindenki kapna havi 200at? hiszen mindenki a saját szintjén nyomorog, tudod.
Mar 24, 2013 12:48:52
?
Mar 24, 2013 12:49:27
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">?</div>Ebben az egész történetben nincsenek garanciák.</div>
Tényleg? S azzal is Borbély rendelkezik? S hogy kerül amjd a föld felszínére mindez?Ingyen feljön magától te balfasz.
Ez egy piramisjáték akar lenni. Aki beszél és bedobja a lakását soha többet egy büdös fillért nem fog látni max. ha lehúz másokat. Irány a börtön Sodi.
Tényleg? S azzal is Borbély rendelkezik? S hogy kerül amjd a föld felszínére mindez?Ingyen feljön magától te balfasz.
Ez egy piramisjáték akar lenni. Aki beszél és bedobja a lakását soha többet egy büdös fillért nem fog látni max. ha lehúz másokat. Irány a börtön Sodi.
Mar 24, 2013 12:49:27
gennyes féregzsidó
Mar 24, 2013 12:49:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sneci, havi 200 ezerből vígan megél egy ember.</div>
Nem feltétlenül. Eszter például a többszöröséből is nehezen is jön ki.</div>
mert élősködőket tart el. szerinted mennyibe került neki a pécsi kirándulás? mennyit adtál bele? ja, hogy nullát? látod ezért jön ki nehezen.
Nem feltétlenül. Eszter például a többszöröséből is nehezen is jön ki.</div>
mert élősködőket tart el. szerinted mennyibe került neki a pécsi kirándulás? mennyit adtál bele? ja, hogy nullát? látod ezért jön ki nehezen.
Mar 24, 2013 12:49:44
Csak egy olvasó
Mar 24, 2013 12:50:00
Sneci, esetleg próbáld ki te is a Tesconál, hogy szentkoronáért szállítanak-e házhoz:
<a href="http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/kiprobaltuk_igy_mukodik_a_tesconal_a_netes_vasarlas_+_fotok.1035890.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/kiprobaltuk_igy_mukodik_a_tesconal_a_netes_vasarlas_+_fotok.1035890.html</a>
Mivel a G-Robyról már vannak tapasztalataid, írhatsz házhozszállító-kritikákat is a blogodra.
<a href="http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/kiprobaltuk_igy_mukodik_a_tesconal_a_netes_vasarlas_+_fotok.1035890.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/kiprobaltuk_igy_mukodik_a_tesconal_a_netes_vasarlas_+_fotok.1035890.html</a>
Mivel a G-Robyról már vannak tapasztalataid, írhatsz házhozszállító-kritikákat is a blogodra.
Mar 24, 2013 12:50:00
sodika
Mar 24, 2013 12:50:17
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
De az a magyar államé, nem Borbélyé.</div>
De ő a vezérlő főfejedelem.
De ő a vezérlő főfejedelem.
Mar 24, 2013 12:50:17
Brian
Mar 24, 2013 12:50:51
miért eszed meg a fikádat a videón? éhes vagy? éhezel? 200000 szentkoronáért már csak adnak egy lejárt szavatosságú fagyasztott pizzát, vagy nem? minikólát se?
miért eszed meg a fikádat a videón? éhes vagy? éhezel? 200000 szentkoronáért már csak adnak egy lejárt szavatosságú fagyasztott pizzát, vagy nem? minikólát se?
Mar 24, 2013 12:50:51
pilvax coffee shop
Mar 24, 2013 12:51:02
Úgy döntöttem, én is bocsátok ki pénzt.
Egyelőre csak Access adatbázisban fog létezni, és az lesz a neve, hogy lófütyi.
Alapjövedelemként mindenki kap havi 100000 lófütyit, aki személyesen igényli nálam.
Egyelőre csak Access adatbázisban fog létezni, és az lesz a neve, hogy lófütyi.
Alapjövedelemként mindenki kap havi 100000 lófütyit, aki személyesen igényli nálam.
Mar 24, 2013 12:51:02
sodika
Mar 24, 2013 12:51:53
<div class="quote"><div class="author">?</div>Ez egy piramisjáték akar lenni.</div>
Hülyeség. Az a föld egyetlen, valódi fedezettel rendelkező pénze akar lenni.
Hülyeség. Az a föld egyetlen, valódi fedezettel rendelkező pénze akar lenni.
Mar 24, 2013 12:51:53
Mar 24, 2013 12:51:59
Nehezedre esik logikusan gondolkozni? Mennyit vedeltetek tegnap rószával? Ott dülöngéltek mint két alkesz.
Mar 24, 2013 12:51:59
snecigeci
Mar 24, 2013 12:52:39
Sneci, mielőtt kibasztak az egyetemről, nem magyarázták el, hogy hogy működik a gazdaság? A 10 éves unokaöcsém felsorolna kapásból 10 okot, ami miatt nem működne a szentkorona.
Mar 24, 2013 12:52:39
Mar 24, 2013 12:53:33
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>
De ő a vezérlő főfejedelem.</div>
tévedsz. volt itt egy szavazás ahol engem választottak meg kormányzónak borbély helyett.
tévedsz. volt itt egy szavazás ahol engem választottak meg kormányzónak borbély helyett.
Mar 24, 2013 12:53:33
?
Mar 24, 2013 12:53:55
Ki szerint?Milyen alapon?Ki ismeri el?
Ki szerint?Milyen alapon?Ki ismeri el?
Mar 24, 2013 12:53:55
sodika
Mar 24, 2013 12:54:07
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>szerinted mennyibe került neki a pécsi kirándulás?</div>
Az én utazásom oda-vissza 10 ezer. Szállásom egy főre vetítve még egyszer ennyi. Kajám 5 ezer. Nagyjából 25 ezerre saccolom tehát. De itt most tényfeltárás folyik, nem kirándulás.
Az én utazásom oda-vissza 10 ezer. Szállásom egy főre vetítve még egyszer ennyi. Kajám 5 ezer. Nagyjából 25 ezerre saccolom tehát. De itt most tényfeltárás folyik, nem kirándulás.
Mar 24, 2013 12:54:07
tigriss
Mar 24, 2013 12:54:29
ki választotta meg?
ki választotta meg?
Mar 24, 2013 12:54:29
?
Mar 24, 2013 12:54:53
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sneci, mielőtt kibasztak az egyetemről, nem magyarázták el, hogy hogy működik a gazdaság? A 10 éves unokaöcsém felsorolna kapásból 10 okot, ami miatt nem működne a szentkorona.</div>
Ezt a palimadaraknak nem kell tudniuk. Csak hozzák a lakásokat ingyné' Borbélynak.
Ezt a palimadaraknak nem kell tudniuk. Csak hozzák a lakásokat ingyné' Borbélynak.
Mar 24, 2013 12:54:53
tigriss
Mar 24, 2013 12:55:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>szerinted mennyibe került neki a pécsi kirándulás?</div>
Az én utazásom oda-vissza 10 ezer. Szállásom egy főre vetítve még egyszer ennyi. Kajám 5 ezer. Nagyjából 25 ezerre saccolom tehát. De itt most tényfeltárás folyik, nem kirándulás.</div>
dehát te beleszarsz az egészbe, neked ez csak egy kirűndulás volt, ezt te írtad itt. már elfelejtetted?
Az én utazásom oda-vissza 10 ezer. Szállásom egy főre vetítve még egyszer ennyi. Kajám 5 ezer. Nagyjából 25 ezerre saccolom tehát. De itt most tényfeltárás folyik, nem kirándulás.</div>
dehát te beleszarsz az egészbe, neked ez csak egy kirűndulás volt, ezt te írtad itt. már elfelejtetted?
Mar 24, 2013 12:55:14
sodika
Mar 24, 2013 12:55:18
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Sneci, mielőtt kibasztak az egyetemről</div>
Nem basztak ki.
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>nem magyarázták el, hogy hogy működik a gazdaság?</div>
A rendszer belső logikáját magyarázták el, de ez nem zárja ki a paradigmaváltást.
Nem basztak ki.
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>nem magyarázták el, hogy hogy működik a gazdaság?</div>
A rendszer belső logikáját magyarázták el, de ez nem zárja ki a paradigmaváltást.
Mar 24, 2013 12:55:18
92 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

jó ez a gif, de a videóból kivágott felvétel kellene. mert itt alig látszik a fikaevés.