« 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 »
1739967 komment.

Szerző: sodika Sep 19, 2012 15:41:05
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>Minden emailje ugy kezdodott, hogy elloptak a kerekpart es a jelado mar megint nem mukodott.</div>

Amennyire követtem az eseményeket, ezt úgy oldották meg, hogy azóta nem egy, hanem egyszerre két-három jeladó is van a bringában.

Minden kezdet nehéz.
Sep 19, 2012 15:41:05

Szerző: asd a Régi Troller Sep 19, 2012 15:43:36
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>Tirgis, nem te vetted vissza az azonos nevre keresztelt kerekparodat Sherlock Porkstol?</div>

Elkezdődött a lehúzás! Azért most már egy kicsit neked is feltűnt, igaz? Ugyanaz a szisztéma, mint a bambagyáras gyűjtéseknél?

Kell valami---&gt;gyűjtés----&gt;pénz beszedve, elszámolás vele nincs VAGY valami tessék-lássék alapon-------&gt; aktuális bohócegylet felszámolása--------&gt;összes eszköz értékesítése-------&gt;pénz megtartása.</div>

Nekem az tunt fel, hogy mindig ugyanabba a hibaba futnak bele. Minden emailje ugy kezdodott, hogy elloptak a kerekpart es a jelado mar megint nem mukodott.

Na mar most, addig nem inditanak el egy projectet amig azt szejjel nem tesztelik. Ez igy van IT-ban, autogyartasban, gyogyszeriparban, stb. A biciklit sem lehetne addig kitenni, mig kb 30x el nem lopjak teszt uzemmodban.

A masik pedig, hogy ugy sem szabad elinditani egy projectet, hogy minden az elere van allitva. Legalabb 50% rahagyast kell hagyni penzben. Ha valami elromlik, eltorik akkor nem allhat le a project. Most is szaros 20 ezer forintot akadtak meg.</div>

Jajj te ezt elhiszed? Hányszor kell még, hogy átbasszanak téged az életben. Szerinted ha van kb 1000 tag, és abból kb 50-80 támogatja is a projectet akkor hányszor 20 ezer Ft fog most is összejönni? Tudod? Nem. Átlátható? Nem. Egyesületi számlára megy? Nem.. Kinek a bszámlájára megy. Hopp-hopp!
Sep 19, 2012 15:43:36

Szerző: Zulu Sep 19, 2012 15:43:51
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>
Nekem az tunt fel, hogy mindig ugyanabba a hibaba futnak bele. Minden emailje ugy kezdodott, hogy elloptak a kerekpart es a jelado mar megint nem mukodott.

Na mar most, addig nem inditanak el egy projectet amig azt szejjel nem tesztelik. Ez igy van IT-ban, autogyartasban, gyogyszeriparban, stb. A biciklit sem lehetne addig kitenni, mig kb 30x el nem lopjak teszt uzemmodban.

A masik pedig, hogy ugy sem szabad elinditani egy projectet, hogy minden az elere van allitva. Legalabb 50% rahagyast kell hagyni penzben. Ha valami elromlik, eltorik akkor nem allhat le a project. Most is szaros 20 ezer forintot akadtak meg.</div>

Ki tudja, lehet, hogy nem sóher, csóró amatőrök, hanem bicikli-kereskedők:)
Sep 19, 2012 15:43:51

Szerző: broni Sep 19, 2012 15:45:34
Válasz
(5)
ugy a legjobb biciklit lopni, ha lerugod a csávót, vagy nőt a gépről, mire feltápászkodik, árkon-bokor túl van a harcos!!!
Sep 19, 2012 15:45:34

Szerző: asd a Régi Troller Sep 19, 2012 15:45:34
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>

Ki tudja, lehet, hogy nem sóher, csóró amatőrök, hanem bicikli-kereskedők:)</div>

Bizony-bizony. Egy monitortolvaj talán akad köztük...
Sep 19, 2012 15:45:34

Szerző: broni Sep 19, 2012 15:46:07
Válasz
(4)
ubul for president!!!
Sep 19, 2012 15:46:07

Szerző: Kihegyezett Fogkefe Sep 19, 2012 15:47:14
Válasz
(2)
Sodim drágám, maradjunk annyiban, hogy te nem értesz a gazdasághoz és a közgázhoz egy kanyi kukkot sem. Még a legrégebbi közgazdaságtani munkák is azzal kezdődnek, hogy minden "vállalkozás" tervezésénél álljon rendelkezésre legalább annyi tőke pluszban, amennyi tőke a vállalkozásban eszközként benne van. Közgazdászok ezt szebben is meg tudnák fogalmazni, én csak egy kellően felelősségteljes hazafi vagyok, aki szeret adózni és nem taiwani játékokra szórja el a pénzt, ami esetleg az első útszéli zsidók után megmarad.
Sep 19, 2012 15:47:14

Szerző: asd a Régi Troller Sep 19, 2012 15:47:56
Válasz
(2)
Az se lenne rossz ha felvennének pár tolvajt, majd ők is lopnának, miközben azokat az ügyeket is rákennek a többi tolvajra, majd meglépnének a szajréval.
Sep 19, 2012 15:47:56

Szerző: jewish princess Sep 19, 2012 15:48:26
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>Tirgis, nem te vetted vissza az azonos nevre keresztelt kerekparodat Sherlock Porkstol?</div>

Elkezdődött a lehúzás! Azért most már egy kicsit neked is feltűnt, igaz? Ugyanaz a szisztéma, mint a bambagyáras gyűjtéseknél?

Kell valami---&gt;gyűjtés----&gt;pénz beszedve, elszámolás vele nincs VAGY valami tessék-lássék alapon-------&gt; aktuális bohócegylet felszámolása--------&gt;összes eszköz értékesítése-------&gt;pénz megtartása.</div>

</div>

és arra még nem gondoltál, hogy ezt csak behazudják neked azért, hogy utána lehúzhassanak egy újabb adag pénzre?
Sep 19, 2012 15:48:26

Szerző: Kihegyezett Fogkefe Sep 19, 2012 15:50:03
Válasz
(4)
Megszomjaztam, bontok egy kétliteres noni juice-t.
Sep 19, 2012 15:50:03

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 15:50:59
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">jewish princess</div><div class="quote">
<div class="author">Peter</div>
<div class="quote">
<div class="author">asd a Régi Troller</div>
<div class="quote">
<div class="author">Peter</div>Tirgis, nem te vetted vissza az azonos nevre keresztelt kerekparodat Sherlock Porkstol?</div>Elkezdődött a lehúzás! Azért most már egy kicsit neked is feltűnt, igaz? Ugyanaz a szisztéma, mint a bambagyáras gyűjtéseknél? Kell valami---&gt;gyűjtés----&gt;pénz beszedve, elszámolás vele nincs VAGY valami tessék-lássék alapon-------&gt; aktuális bohócegylet felszámolása--------&gt;összes eszköz értékesítése-------&gt;pénz megtartása.</div>Nekem az tunt fel, hogy mindig ugyanabba a hibaba futnak bele. Minden emailje ugy kezdodott, hogy elloptak a kerekpart es a jelado mar megint nem mukodott.Na mar most, addig nem inditanak el egy projectet amig azt szejjel nem tesztelik. Ez igy van IT-ban, autogyartasban, gyogyszeriparban, stb. A biciklit sem lehetne addig kitenni, mig kb 30x el nem lopjak teszt uzemmodban.</div>és arra még nem gondoltál, hogy ezt csak behazudják neked azért, hogy utána lehúzhassanak egy újabb adag pénzre?</div>
Lehet, hogy csak en vagyok tul naiv, de mintha enyhe ironiat ereztem volna Peter szavaiban.
Sep 19, 2012 15:50:59

Szerző: Kihegyezett Fogkefe Sep 19, 2012 15:52:43
Válasz
(2)
Szerintem nem tudjuk, hogy mi van azokkal a biciklikkel, igazából rohadtul mindegy is. Mindenkinek a saját véleménye, hogy mennyi az igazságtartalma a levélnek meg az egész tolvajkergetésnek. Tudom, tudom, guruljak le a dombról.

Sodi, hol van Bognár Tibor járókerete?!
Pál Marci szendvicsei?
Kaufmann hiányzó testrésze?

Kínos kérdések ezek.
Sep 19, 2012 15:52:43

Szerző: Zulu Sep 19, 2012 15:55:40
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">jewish princess</div>
és arra még nem gondoltál, hogy ezt csak behazudják neked azért, hogy utána lehúzhassanak egy újabb adag pénzre?</div>

Ezt írtam fentebb, de ezzel együtt is azt tartom valószínűbbnek, hogy tényleg csak balfaszkodnak, a támogatásokat ötletszerűen kérik, amikor épp van ürügy megszorulni, és azoknak természetesen legalább kétharmada a zsíros megélhetését fedezi.
Sep 19, 2012 15:55:40

Szerző: asd a Régi Troller Sep 19, 2012 15:56:42
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Kihegyezett Fogkefe</div>Szerintem nem tudjuk, hogy mi van azokkal a biciklikkel, igazából rohadtul mindegy is. Mindenkinek a saját véleménye, hogy mennyi az igazságtartalma a levélnek meg az egész tolvajkergetésnek. Tudom, tudom, guruljak le a dombról.

Sodi, hol van Bognár Tibor járókerete?!
Pál Marci szendvicsei?
Kaufmann hiányzó testrésze?

Kínos kérdések ezek.</div>

Mi volt a nicked a gyáron droid?
Miért érzed kötelességednek mindig reagálni valamit Sherlock Porks védelmében?
Adakoztál már?
Sep 19, 2012 15:56:42

Szerző: asd a Régi Troller Sep 19, 2012 15:59:03
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">jewish princess</div>
és arra még nem gondoltál, hogy ezt csak behazudják neked azért, hogy utána lehúzhassanak egy újabb adag pénzre?</div>

Ezt írtam fentebb, de ezzel együtt is azt tartom valószínűbbnek, hogy tényleg csak balfaszkodnak, a támogatásokat ötletszerűen kérik, amikor épp van ürügy megszorulni, és azoknak természetesen legalább kétharmada a zsíros megélhetését fedezi.</div>

Hahó! Nem vagy kellően tájékozott Sherlock Porksológus még mindig Z ügynök! Az egész akció egyben promója is eddig még meg nem nevezett, nemsokára bevezetésre kerülő nyomkövető/jeladó/GPS eszköznek. Ezt maga a zsírdisznó írta.
Sep 19, 2012 15:59:03

Szerző: Zulu Sep 19, 2012 16:06:53
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">jewish princess</div>

Ezt írtam fentebb, de ezzel együtt is azt tartom valószínűbbnek, hogy tényleg csak balfaszkodnak, a támogatásokat ötletszerűen kérik, amikor épp van ürügy megszorulni, és azoknak természetesen legalább kétharmada a zsíros megélhetését fedezi.</div>

Hahó! Nem vagy kellően tájékozott Sherlock Porksológus még mindig Z ügynök! Az egész akció egyben promója is eddig még meg nem nevezett, nemsokára bevezetésre kerülő nyomkövető/jeladó/GPS eszköznek. Ezt maga a zsírdisznó írta.</div>

Hát ez gecijó reklám neki. Be akarnak vezetni egy ratyi terméket a piacra, és lenyúlnak egy bringát a termék hibájára hivatkozva?
Sep 19, 2012 16:06:53

Szerző: asd a Régi Troller Sep 19, 2012 16:10:12
Válasz
(0)
Nos, igen. Sherlock Porks sose jeleskedett a marketingben. De ezzel most le lehet húzni a céget is egy újabb esetleg egy magasabb kategóriás modellre. Itt amúgy a pontos info:

"Többen is kérdeztétek, milyen jeladót használunk, és mennyiért lehet megvásárolni. Többfélét is használunk, de a legfontosabb egy prototípus, amelynek a piacra kerülés előtti éles tesztelését végezzük. A sorozat 6. részében lesz erről információ, mert kb. addigra tervezi a gyártó cég a bevezetést. Jelenleg is vannak GPS jeladók, de egyiket sem ajánlom, hogy máris megvegyétek, még ha nagyon jónak tűnik is, ugyanis vagy megbízhatatlanok, vagy nagyon könnyen hatástalaníthatóak, vagy mindkettő. Mi gyakorlatilag mindent kipróbáltunk, ami kapható, elhihetitek."
Sep 19, 2012 16:10:12

Szerző: Tigris Sep 19, 2012 16:10:22
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">jewish princess</div>

Hahó! Nem vagy kellően tájékozott Sherlock Porksológus még mindig Z ügynök! Az egész akció egyben promója is eddig még meg nem nevezett, nemsokára bevezetésre kerülő nyomkövető/jeladó/GPS eszköznek. Ezt maga a zsírdisznó írta.</div>

Hát ez gecijó reklám neki. Be akarnak vezetni egy ratyi terméket a piacra, és lenyúlnak egy bringát a termék hibájára hivatkozva?</div>

ezt én se értem
Sep 19, 2012 16:10:22

Szerző: Kihegyezett Fogkefe Sep 19, 2012 16:10:23
Válasz
(0)
Blogin vagyok. Ismeritek a vecsési káposztát, eme finom, ízletes savanyúság-alapanyagunkat? Különleges, vitamindús eledel az év minden napján.
Sep 19, 2012 16:10:23

Szerző: Zulu Sep 19, 2012 16:14:22
Válasz
(7)
<div class="quote"><div class="author">Kihegyezett Fogkefe</div>Blogin vagyok. Ismeritek a vecsési káposztát, eme finom, ízletes savanyúság-alapanyagunkat? Különleges, vitamindús eledel az év minden napján.</div>

Fordulj már fel.

Faszomba, hogy ennyire elszaporodtak a trollok trolljai.
Sep 19, 2012 16:14:22

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 16:16:15
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Peter</div>Nem tamogatok senkit, elore leszogezem. Itt van a kerekpar tolvaj kergeto legujabb emailje.

Copy-paste kovetkezik.

Kedves Támogatók!

A pillanat, melytől annyira féltünk, elkövetkezett. Tigris névre
keresztelt csalikerékpárunk, amelyen már tíz győzelmi jelzés sorakozott,
ma hajnalban lopás áldozata lett, és a jelek szerint már sosem látjuk
viszont.

Tigrist tegnap helyeztük el a Nagyvásárcsarnok árkádsora alatt. Bent, az
egyik pavilon tetején állítottuk fel a kamerát, ami az ablakon át kitűnő
képeket rögzített a tolvajról. Hihetetlen, de ugyanaz volt, akit egyszer
már lencsevégre kaptunk a Fejér György utcában, és a YouTube-on is
közzétettük! (Az a hely egyébként alig két sarokra van onnan.) Mivel a
bicikli fedett helyről indult, a jeladónak kellett volna néhány perc,
míg ráhangolódik a műholdakra. Erre azonban nem volt idő, mert a tolvaj
csak két percig mozgott vele, aztán ismét fedett helyre került. Egy
darabig jöttek az újabb és újabb mozgásriasztások, ahogyan pakolgatta,
de reggel 06:30 óta semmi, és az automatikus 6 óránkénti bejelentkezés
is elmaradt. A tartalék jeladó sem felel. Minden arra utal, hogy a
kerékpárt szétszedték, és megtalálták benne a jeladókat. A
cellainformációk alapján behatároltuk, hogy a Nagyvásárcsarnok környékén
lehet, valahol a Lónyay utca és a Kinizsi utca sarka körül, de hiába
talpaltunk egész délután egy rendőrrel, és jártuk végig az összes házat,
nem sikerült rádiós keresővel a nyomára bukkanni.

Egy perc néma vigyázzállással emlékezzünk meg hát Tigrisről, aki életét
adta a budapesti közbiztonságért. De nem hagyjuk őt megbosszulatlanul!

Nem reménytelen egyébként, hogy elkapjuk a tolvajt. A Nagyvásárcsarnok
biztonsági őrei ismerik, sokszor látták, és a szolgálatvezető elmondása
szerint egyszer tetten is érték, jól meg is verték, de sajnos nem hívtak
rá rendőrt. Ha esetleg betéved a csarnokba - ami nem lehetetlen, hiszen
ott lakik valahol a környéken - akkor elfogják és kihívják a
rendőrséget. Én azt tervezem, hogy addig is, amíg nem tudunk rámenni
szervezett akcióval, körbejárom a környék összes boltját, és mindenhová
viszem a fényképét, hogy ha látják, felismerik, hívják rá a rendőrséget.

Tigris elvesztése nem jelenti a Tolvajkéregetők végét. Néhány nappal
ezelőtt új szponzorunktól, a Nopeustól kaptunk egy gyönyörű, zsír új
csalikerékpárt. Igaz, nem olyan értékes, mint Tigris volt, de a célnak
megfelel. Ezen ugyan néhány dolgot ki kell majd cserélni, de igen hamar
bevethetővé tudjuk tenni. Jeladónk van még mindhárom típusból, csak SIM
kártyákat kell beléjük venni. Ha segítetek ebben, akkor egyrészt
elkaphatjuk ezt a gazembert egy harmadik alkalommal, amikor viszont úgy
rákészülünk, hogy nem fog kisiklani a gyűrűből, másrészt nem kell
lefújnunk a hét végére tervezett akciót a Debreceni Rendőrkapitánysággal.

Körülbelül 15-20 ezer forintra van szükségünk, hogy a Nopeus bringán
kicseréljük a kormányt egy Ahead fejesre, amibe bele tudjuk tenni a
SpyBike-ot. Új első és hátsó lámpát kell vennünk, amiben elrejthetjük a
rádiós jeladót és a tartalékot, illetve kell vennünk két SIM kártyát.
Kérem, hogy aki tud, adakozzon ismét, hogy ne kelljen leállnunk éppen
most, kora ősszel, amikor a legtöbb biciklilopás történik, és
célkeresztben is van egy igazán veszélyes tolvaj!

A számlaszám változatlan: CIB Bank, 10700419 - 65344095 - 51100005,
Sherlock Porks.

Illetve lehet PayPalra is küldeni: Sherlock Porks@Sherlock Porkspolo.hu.

Minden megvásárolt holmi a jövő héten bejegyzésre kerülő Kerékpáros
Közbiztonságért Egyesület vagyonába kerül, illetve a maradék pénz is.

Előre is köszönjük!

üdv
Sherlock Porks</div>

itt lenne az ideje megírnod Sherlock Porksnak, hogy miért kéreget 20 ezer forintot másoktól, amikor sorban nyeri a milliós kártérítéseket, és az egész akciónak ő lesz a haszonélvezője.
Sep 19, 2012 16:16:15

Szerző: Vizio Sep 19, 2012 16:18:07
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">Peter</div>Nem tamogatok senkit, elore leszogezem. Itt van a kerekpar tolvaj kergeto legujabb emailje.

Copy-paste kovetkezik.

Kedves Támogatók!

A pillanat, melytől annyira féltünk, elkövetkezett. Tigris névre
keresztelt csalikerékpárunk, amelyen már tíz győzelmi jelzés sorakozott,
ma hajnalban lopás áldozata lett, és a jelek szerint már sosem látjuk
viszont.

Tigrist tegnap helyeztük el a Nagyvásárcsarnok árkádsora alatt. Bent, az
egyik pavilon tetején állítottuk fel a kamerát, ami az ablakon át kitűnő
képeket rögzített a tolvajról. Hihetetlen, de ugyanaz volt, akit egyszer
már lencsevégre kaptunk a Fejér György utcában, és a YouTube-on is
közzétettük! (Az a hely egyébként alig két sarokra van onnan.) Mivel a
bicikli fedett helyről indult, a jeladónak kellett volna néhány perc,
míg ráhangolódik a műholdakra. Erre azonban nem volt idő, mert a tolvaj
csak két percig mozgott vele, aztán ismét fedett helyre került. Egy
darabig jöttek az újabb és újabb mozgásriasztások, ahogyan pakolgatta,
de reggel 06:30 óta semmi, és az automatikus 6 óránkénti bejelentkezés
is elmaradt. A tartalék jeladó sem felel. Minden arra utal, hogy a
kerékpárt szétszedték, és megtalálták benne a jeladókat. A
cellainformációk alapján behatároltuk, hogy a Nagyvásárcsarnok környékén
lehet, valahol a Lónyay utca és a Kinizsi utca sarka körül, de hiába
talpaltunk egész délután egy rendőrrel, és jártuk végig az összes házat,
nem sikerült rádiós keresővel a nyomára bukkanni.

Egy perc néma vigyázzállással emlékezzünk meg hát Tigrisről, aki életét
adta a budapesti közbiztonságért. De nem hagyjuk őt megbosszulatlanul!

Nem reménytelen egyébként, hogy elkapjuk a tolvajt. A Nagyvásárcsarnok
biztonsági őrei ismerik, sokszor látták, és a szolgálatvezető elmondása
szerint egyszer tetten is érték, jól meg is verték, de sajnos nem hívtak
rá rendőrt. Ha esetleg betéved a csarnokba - ami nem lehetetlen, hiszen
ott lakik valahol a környéken - akkor elfogják és kihívják a
rendőrséget. Én azt tervezem, hogy addig is, amíg nem tudunk rámenni
szervezett akcióval, körbejárom a környék összes boltját, és mindenhová
viszem a fényképét, hogy ha látják, felismerik, hívják rá a rendőrséget.

Tigris elvesztése nem jelenti a Tolvajkéregetők végét. Néhány nappal
ezelőtt új szponzorunktól, a Nopeustól kaptunk egy gyönyörű, zsír új
csalikerékpárt. Igaz, nem olyan értékes, mint Tigris volt, de a célnak
megfelel. Ezen ugyan néhány dolgot ki kell majd cserélni, de igen hamar
bevethetővé tudjuk tenni. Jeladónk van még mindhárom típusból, csak SIM
kártyákat kell beléjük venni. Ha segítetek ebben, akkor egyrészt
elkaphatjuk ezt a gazembert egy harmadik alkalommal, amikor viszont úgy
rákészülünk, hogy nem fog kisiklani a gyűrűből, másrészt nem kell
lefújnunk a hét végére tervezett akciót a Debreceni Rendőrkapitánysággal.

Körülbelül 15-20 ezer forintra van szükségünk, hogy a Nopeus bringán
kicseréljük a kormányt egy Ahead fejesre, amibe bele tudjuk tenni a
SpyBike-ot. Új első és hátsó lámpát kell vennünk, amiben elrejthetjük a
rádiós jeladót és a tartalékot, illetve kell vennünk két SIM kártyát.
Kérem, hogy aki tud, adakozzon ismét, hogy ne kelljen leállnunk éppen
most, kora ősszel, amikor a legtöbb biciklilopás történik, és
célkeresztben is van egy igazán veszélyes tolvaj!

A számlaszám változatlan: CIB Bank, 10700419 - 65344095 - 51100005,
Sherlock Porks.

Illetve lehet PayPalra is küldeni: Sherlock Porks@Sherlock Porkspolo.hu.

Minden megvásárolt holmi a jövő héten bejegyzésre kerülő Kerékpáros
Közbiztonságért Egyesület vagyonába kerül, illetve a maradék pénz is.

Előre is köszönjük!

üdv
Sherlock Porks</div>

itt lenne az ideje megírnod Sherlock Porksnak, hogy miért kéreget 20 ezer forintot másoktól, amikor sorban nyeri a milliós kártérítéseket, és az egész akciónak ő lesz a haszonélvezője.</div>

vajon péter tudja, hogy ártiék "kecskének" hívják?
Sep 19, 2012 16:18:07

Szerző: asd a Régi Troller Sep 19, 2012 16:19:40
Válasz
(1)
Majd hülye lenne a saját pénzét is beletenni. Arra ott vannak a szánalmas szarok!
Sep 19, 2012 16:19:40

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 16:25:46
Válasz
(6)
"új szponzorunktól, a Nopeustól"

Nopeus Kft.

Irodacím: 1026 Budapest, Pázsit u. 6.

Telefonszám: +36-1/336-1910

Fax: +36-1/336-1911

E-mail: [email protected]

ugye mindenki tudja, hogy mi a dolga?
Sep 19, 2012 16:25:46

Szerző: Hitvány Patkány Sep 19, 2012 16:27:24
Válasz
(2)
Ő Árti nősténye?

<a href="http://www.facebook.com/athina586" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/athina586</a>
Sep 19, 2012 16:27:24

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 16:28:10
Válasz
(1)
de az is lehet, hogy el kéne játszani egy álszponzort.
Sep 19, 2012 16:28:10

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 16:29:18
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Ő Árti nősténye?

<a href="http://www.facebook.com/athina586" rel="nofollow" target="_blank">http://www.facebook.com/athina586</a></div>

igen, ő pogi/yeti.
Sep 19, 2012 16:29:18

Szerző: asd a Régi Troller Sep 19, 2012 16:31:48
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>de az is lehet, hogy el kéne játszani egy álszponzort.</div>

Erős a gyanúm, hogy Sherlock Porks és blogina olvassák néha a fórumot. De a droidjaik közül néhány tutira.
Sep 19, 2012 16:31:48

Szerző: asd a Régi Troller Sep 19, 2012 16:32:41
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>"új szponzorunktól, a Nopeustól"

Nopeus Kft.

ugye mindenki tudja, hogy mi a dolga?</div>

Sodika te is tiltakozni fogsz ugye?
Sep 19, 2012 16:32:41

Szerző: asd a Régi Troller Sep 19, 2012 16:33:32
Válasz
(0)
Azaz remélem Sodika is tiltakozni fog.
Sep 19, 2012 16:33:32

Szerző: kiss.endrefarkas@gmail Sep 19, 2012 16:36:08
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>Azaz remélem Sodika is tiltakozni fog.</div>

Természetesen.
Sep 19, 2012 16:36:08

Szerző: Haim Sep 19, 2012 16:37:27
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>"új szponzorunktól, a Nopeustól"

Nopeus Kft.

ugye mindenki tudja, hogy mi a dolga?</div>

Sodika te is tiltakozni fogsz ugye?</div>

Sőt, egy videót is küld magáról!
Sep 19, 2012 16:37:27

Szerző: sodika Sep 19, 2012 16:37:42
Válasz
(17)
<div class="quote"><div class="author">kiss.endrefarkas@gmail</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>Azaz remélem Sodika is tiltakozni fog.</div>

Természetesen.</div>

kurva anyád
Sep 19, 2012 16:37:42

Szerző: Peter Sep 19, 2012 16:38:47
Válasz
(1)
"itt lenne az ideje megírnod Sherlock Porksnak, hogy miért kéreget 20 ezer forintot másoktól, amikor sorban nyeri a milliós kártérítéseket, és az egész akciónak ő lesz a haszonélvezője."

Nem irok semmit. Csak szemlelem az esemenyeket.
Sep 19, 2012 16:38:47

Szerző: sodika Sep 19, 2012 16:39:48
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">kiss.endrefarkas@gmail</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>Azaz remélem Sodika is tiltakozni fog.</div>

Természetesen.</div>

kurva anyád</div>

Ja, hogy ilyen nem is enged a Google? :)

Akkor visszaszívom. :D
Sep 19, 2012 16:39:48

Szerző: Trollopata Sep 19, 2012 16:40:24
Válasz
(3)
[email protected] ez egy e-mail-cim?
en nem ertek ehhez, nem vagyok olyan verprofi programozo rendszergazda, mint sneci.
sodi, recskaboy kiss endre farkas?
ez valami SEO cucc?
ha igen, akkor meg beletennem, hogy masztiparti, koppany, szetey, naci, autista VADLOTT!
Sep 19, 2012 16:40:24

Szerző: sodika Sep 19, 2012 16:40:49
Válasz
(0)
Intelligens eszköz egy a gmail, nem ad helyt a pontos trollkodásnak. Nagyon helyes. :)
Sep 19, 2012 16:40:49

Szerző: kiss.endre.farkas@gmail Sep 19, 2012 16:41:42
Válasz
(6)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">kiss.endrefarkas@gmail</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>Azaz remélem Sodika is tiltakozni fog.</div>

Természetesen.</div>

kurva anyád</div>

Ja, hogy ilyen nem is enged a Google? :)

Akkor visszaszívom. :D</div>

Dehát hetyetyetye
Sep 19, 2012 16:41:42

Szerző: Zulu Sep 19, 2012 16:42:20
Válasz
(5)
Tudok pár email címről, amiről eddig mindenki elhitte, hogy sodráké, a nem létező listán lehet érdeklődni a részletekről :)
Sep 19, 2012 16:42:20

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 16:43:18
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Intelligens eszköz egy a gmail, nem ad helyt a pontos trollkodásnak. Nagyon helyes. :)</div>

a pátyi önkorinak sem gmailről küldtél levelet a házasságtörő ribancról.
Sep 19, 2012 16:43:18

Szerző: Vizio Sep 19, 2012 16:44:11
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div>Intelligens eszköz egy a gmail, nem ad helyt a pontos trollkodásnak. Nagyon helyes. :)</div>

a pátyi önkorinak sem gmailről küldtél levelet a házasságtörő ribancról.</div>

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

a vonzás törvénye
Sep 19, 2012 16:44:11

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 16:49:25
Válasz
(1)
és ha már ilyen nagy levelezésben van sneci, néhány baráti kérdéssel írhatna egy sajtólevelet ide: [email protected] , aztán lehetne terjeszteni a neten, mint egy sodi-interjút.
Sep 19, 2012 16:49:25

Szerző: szeszesember Sep 19, 2012 16:57:14
Válasz
(3)
Púp, ma mész Szexnyuggerékhez?
Sep 19, 2012 16:57:14

Szerző: szeszesember Sep 19, 2012 17:04:54
Válasz
(3)
Sneci, így szólj be a készenlétiseknek: <a href="http://index.hu/belfold/2012/09/19/rendor_keselt_egy_godolloi_szorakozohelyen/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2012/09/19/rendor_keselt_egy_godolloi_szorakozohelyen/</a>
Sep 19, 2012 17:04:54

Szerző: Káoszkapitány Sep 19, 2012 17:05:03
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div>Púp, ma mész Szexnyuggerékhez?</div>

De szigorúan csak gyermeknemzés céljából, mert az olyan nőt, aki nem akar tőled gyermeket, ki kell dobni. ÁMEN.
Sep 19, 2012 17:05:03

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 17:14:49
Válasz
(5)
nem lehet hogy a titokzatos idegen a masztipartis sodi? Tudjátok, ő sodi munkatársa, akinek a gépén a buzi könyvjelzők voltak
Sep 19, 2012 17:14:49

Szerző: Hebrew Hammer Sep 19, 2012 17:19:05
Válasz
(3)
<a href="http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/428109_3060287379003_845867850_n.jpg" rel="nofollow" target="_blank">http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/428109_3060287379003_845867850_n.jpg</a>

részletgazdag arc
Sep 19, 2012 17:19:05

Szerző: Káoszkapitány Sep 19, 2012 17:21:19
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>nem lehet hogy a titokzatos idegen a masztipartis sodi? Tudjátok, ő sodi munkatársa, akinek a gépén a buzi könyvjelzők voltak</div>

Lehet, hogy a tényfeltárók új felfedezettje. Ránézésre egy betépett hobónak tűnik.
Sep 19, 2012 17:21:19

Szerző: Zulu Sep 19, 2012 17:29:02
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div><div class="quote"><div class="author">grafikus007</div>nem lehet hogy a titokzatos idegen a masztipartis sodi? Tudjátok, ő sodi munkatársa, akinek a gépén a buzi könyvjelzők voltak</div>

Lehet, hogy a tényfeltárók új felfedezettje. Ránézésre egy betépett hobónak tűnik.</div>

Egy betépett hobó, aki úgy követi őket, mint valami kutya, eltűri, hogy rgl oltogassa, és még sodit se meri leteremteni, mikor az felveszi a kamerával, hanem bátortalanul elbújik a bokorban. Weird.
Sep 19, 2012 17:29:02

Szerző: Vizio Sep 19, 2012 17:57:17
Válasz
(6)
te sodi, miért írtál ennek a Nopeus kft-nek felháborodott hangvételű levelet? miért fenyegetőztél azzal, hogy közíróként, népszerű ripoorterként fogod bemutatni mindenki előtt, hogy egy nácit támogatnak?
Sep 19, 2012 17:57:17

Szerző: Zulu Sep 19, 2012 18:00:25
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Vizio</div>te sodi, miért írtál ennek a Nopeus kft-nek felháborodott hangvételű levelet? miért fenyegetőztél azzal, hogy közíróként, népszerű ripoorterként fogod bemutatni mindenki előtt, hogy egy nácit támogatnak?</div>

Meg kell hogy védjem, szerintem teljesen igaza volt. Remélem nem fog bajba kerülni emiatt.
Sep 19, 2012 18:00:25

Szerző: Haim Sep 19, 2012 18:04:24
Válasz
(5)
<div class="quote"><div class="author">Vizio</div>te sodi, miért írtál ennek a Nopeus kft-nek felháborodott hangvételű levelet? miért fenyegetőztél azzal, hogy közíróként, népszerű ripoorterként fogod bemutatni mindenki előtt, hogy egy nácit támogatnak?</div>

Az hagyján, de ezek után miért küldte el a közírói minőségében fürdőszobában maszturbálós videóját?!
A Nopeus KFT-nél most vakarják a fejüket.
Sep 19, 2012 18:04:24

Szerző: Káoszkapitány Sep 19, 2012 18:14:21
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>

Egy betépett hobó, aki úgy követi őket, mint valami kutya, eltűri, hogy rgl oltogassa, és még sodit se meri leteremteni, mikor az felveszi a kamerával, hanem bátortalanul elbújik a bokorban. Weird.</div>

Te végignézted? Én pár perce nézem, de nem bírom tovább. Ez rosszabb egy mindapernél is. Mi a videó lényege dióhéjban?
Sep 19, 2012 18:14:21

Szerző: banshee Sep 19, 2012 18:21:45
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">Vizio</div>te sodi, miért írtál ennek a Nopeus kft-nek felháborodott hangvételű levelet? miért fenyegetőztél azzal, hogy közíróként, népszerű ripoorterként fogod bemutatni mindenki előtt, hogy egy nácit támogatnak?</div>

Az hagyján, de ezek után miért küldte el a közírói minőségében fürdőszobában maszturbálós videóját?!
A Nopeus KFT-nél most vakarják a fejüket.</div>

Az más.

Az a videó van annál a mailcímnél betéve aláírásnak, zsidó! Ne kelljen már evidenciákat...
Sep 19, 2012 18:21:45

Szerző: Haim Sep 19, 2012 18:24:19
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">banshee</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">Vizio</div>te sodi, miért írtál ennek a Nopeus kft-nek felháborodott hangvételű levelet? miért fenyegetőztél azzal, hogy közíróként, népszerű ripoorterként fogod bemutatni mindenki előtt, hogy egy nácit támogatnak?</div>

A Nopeus KFT-nél most vakarják a fejüket.</div>

Az más.

Az a videó van annál a mailcímnél betéve aláírásnak, zsidó! Ne kelljen már evidenciákat...</div>

Jól van na, nem tudhatom,hogy a regisztrált zsidók miket eszeltek ki. De ezek szerint ugyanolyan a gondolkodásunk.
Sep 19, 2012 18:24:19

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 18:28:13
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div>Te végignézted? Én pár perce nézem, de nem bírom tovább. Ez rosszabb egy mindapernél is. Mi a videó lényege dióhéjban?</div>

Először végigbeszélik ügyes-bajos dolgaikat, aztán kibeszélik közös ismerőseiket. RGL többször is beszól Sodinak, de ő nem mer visszaszólni. Aztán majdnem egy óráig RGL (volt?) feleségének ügyén lelkiznek. Szerintem Sodi arra akarta rávezetni RGL-t, hogy ejtse a nőt a fenébe, de ezt nem merte nyíltan kimondani.

Nagyjából olyasmi lehetett ez, mint amikor mi a haverokkal néha este beülünk sörözni és dumálunk. Csak mivel nekik nincs pénzük, ezért bóklásznak az éjszakában, és mert retardáltak, ezért az egészet kiteszik a netre.
Sep 19, 2012 18:28:13

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 18:32:58
Válasz
(2)
az első órában rgl nagyon lelkes, viccelődik meg minden, aztán sodi kiejelnti, hogy nem fog vele többet videózni, mert nem érdekes a témája. Állítása szerint a Kaufmann és Minda videók az érdekesek. Ezután sodi arra akarja rávezetni rglt, hogy normális családot akarjon alapítani a cigány kurvával, rgl erre nem hajlandó, és teljesen lehangoltan, besértődve, mint egy tinipicsa válaszolgat sodinak. Szerintem ennyi a lényege, ameddig néztem
Sep 19, 2012 18:32:58

Szerző: Kérdezőbiztos Sep 19, 2012 18:42:58
Válasz
(1)
Találtam itt Korzikán egy éttermet ami előtt életnagyságú alienek állnak.
Béla terjeszkedik?
Sep 19, 2012 18:42:58

Szerző: Trollopata Sep 19, 2012 18:44:13
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>Találtam itt Korzikán egy éttermet ami előtt életnagyságú alienek állnak.
Béla terjeszkedik?</div>
Hozok majd kepet egy cipoboltbol, ahol mindenfele femhulladekbol epitettek egy alient. kurvajol nez ki sztem. mondjuk a bela elhordana a mehbe az is biztos :)
Sep 19, 2012 18:44:13

Szerző: Kérdezőbiztos Sep 19, 2012 18:46:09
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div><div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div>Találtam itt Korzikán egy éttermet ami előtt életnagyságú alienek állnak.
Béla terjeszkedik?</div>
Hozok majd kepet egy cipoboltbol, ahol mindenfele femhulladekbol epitettek egy alient. kurvajol nez ki sztem. mondjuk a bela elhordana a mehbe az is biztos :)</div>

De azt hol láttad?
Sep 19, 2012 18:46:09

Szerző: Trollopata Sep 19, 2012 18:51:05
Válasz
(1)
itt a sarkon egy cipoboltban. majd csinalok rola kepet, egyet gyorsan csinaltam, de szar lett, meg tul sok vasarlo van rajta. majd holnap/jovo heten intezek menobb kepet. de kurvajol nez ki anyakbol meg csavarokbol meg fogaskerekekbol meg mittomen mifaszombol van osszehegesztve :)
Sep 19, 2012 18:51:05

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 18:56:38
Válasz
(2)
sodi, rglnek elrabolták a gyerekét, te meg hírértékről dumálsz? érzéketlen szar vagy
Sep 19, 2012 18:56:38

Szerző: grafikus007 Sep 19, 2012 18:57:09
Válasz
(2)
az is kiderül a videóból, hogy Molnár F-et cigányok pénzelik, legalábbis RGL szerint.
Sep 19, 2012 18:57:09

Szerző: Kérdezőbiztos Sep 19, 2012 18:57:46
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>itt a sarkon egy cipoboltban. majd csinalok rola kepet, egyet gyorsan csinaltam, de szar lett, meg tul sok vasarlo van rajta. majd holnap/jovo heten intezek menobb kepet. de kurvajol nez ki anyakbol meg csavarokbol meg fogaskerekekbol meg mittomen mifaszombol van osszehegesztve :)</div>

Ez is hasonló koncepció.
Ma elmegyek arra és én is fényképezek egyet.
Sep 19, 2012 18:57:46

Szerző: Káoszkapitány Sep 19, 2012 19:33:26
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>itt a sarkon egy cipoboltban. majd csinalok rola kepet, egyet gyorsan csinaltam, de szar lett, meg tul sok vasarlo van rajta. majd holnap/jovo heten intezek menobb kepet. de kurvajol nez ki anyakbol meg csavarokbol meg fogaskerekekbol meg mittomen mifaszombol van osszehegesztve :)</div>

Ez is hasonló koncepció.
Ma elmegyek arra és én is fényképezek egyet.</div>

Az estebédet követően?
Sep 19, 2012 19:33:26

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 20:26:28
Válasz
(1)
Dolgozol Sodi?
Sep 19, 2012 20:26:28

Szerző: Trollopata Sep 19, 2012 20:27:40
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Dolgozol Sodi?</div>
FAP-FAP-FAP-FAP
A tobbi nema csond.
Sep 19, 2012 20:27:40

Szerző: Géntolvaj református Sep 19, 2012 20:30:09
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Dolgozol Sodi?</div>

Igen. Mint mindig. A megkeresett pénzből pedig törleszti a tartozását az adófizetők felé.
Sep 19, 2012 20:30:09

Szerző: Kihegyezett Fogkefe Sep 19, 2012 20:47:09
Válasz
(1)
Az estebéd szón röhögök egy órája. :D
Az estebédet követően? :DDDDDDDDDD
Sep 19, 2012 20:47:09

Szerző: Káoszkapitány Sep 19, 2012 20:52:21
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Kihegyezett Fogkefe</div>Az estebéd szón röhögök egy órája. :D
Az estebédet követően? :DDDDDDDDDD</div>

Vagyis vacsi után. Vagyis soha. :)
Sep 19, 2012 20:52:21

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 20:57:41
Válasz
(2)
<a href="http://divany.hu/eletmod/2012/09/19/5_budapesti_randihely_csoroknak/" rel="nofollow" target="_blank">http://divany.hu/eletmod/2012/09/19/5_budapesti_randihely_csoroknak/</a>

"Összeszedtünk pár budapesti szabadtéri helyet, ami ideális randihelyszín lehet, <b>leginkább csóróknak.</b>"
Sep 19, 2012 20:57:41

Szerző: szeszesember Sep 19, 2012 21:07:51
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><a href="http://divany.hu/eletmod/2012/09/19/5_budapesti_randihely_csoroknak/" rel="nofollow" target="_blank">http://divany.hu/eletmod/2012/09/19/5_budapesti_randihely_csoroknak/</a>

"Összeszedtünk pár budapesti szabadtéri helyet, ami ideális randihelyszín lehet, <b>leginkább csóróknak.</b>"</div>Ez néhány hete volt asszem a Velveten.
Sep 19, 2012 21:07:51

Szerző: - Sep 19, 2012 21:27:30
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">Káoszkapitány</div><div class="quote"><div class="author">Kérdezőbiztos</div><div class="quote"><div class="author">Trollopata</div>itt a sarkon egy cipoboltban. majd csinalok rola kepet, egyet gyorsan csinaltam, de szar lett, meg tul sok vasarlo van rajta. majd holnap/jovo heten intezek menobb kepet. de kurvajol nez ki anyakbol meg csavarokbol meg fogaskerekekbol meg mittomen mifaszombol van osszehegesztve :)</div>

Ez is hasonló koncepció.
Ma elmegyek arra és én is fényképezek egyet.</div>

Az estebédet követően?</div>

Holnap jön a kép!:)
Most jöttünk vissza a kikötőből, már sötét volt, nem tudtam lefotózni.
Sportember este már nem vecserál, csak sétál. Meg edz.
Sep 19, 2012 21:27:30

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 21:29:35
Válasz
(0)
sneci, miért nem közvetítetted ma a zagyva-csicskítást?

<a href="http://index.hu/belfold/2012/09/19/zagyva_hetek/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2012/09/19/zagyva_hetek/</a>

2 órás rácz-interjú helyett ezt kellett volna.
Sep 19, 2012 21:29:35

Szerző: szeszesember Sep 19, 2012 21:40:05
Válasz
(2)
<div class="quote"><div class="author">Kihegyezett Fogkefe</div>Emlékszem, a freeblogos időkben talán szeszesember írta be, hogy a Zöld Pardon mellett felvett kocsival két tinipicsát, és reggelig dugta őket felváltva. :D Akkoriban én is jártam a Zépébe, folyton azért imádkoztam, hogy összejöjjön egy ilyen dupla. :D</div>Azért nem imádkozni kell. A Vonzás Törvénye egy faszság. Tekintsd át Sneci élettörténetét!
Sep 19, 2012 21:40:05

Szerző: sodika Sep 19, 2012 21:40:10
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, miért nem közvetítetted ma a zagyva-csicskítást?

<a href="http://index.hu/belfold/2012/09/19/zagyva_hetek/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2012/09/19/zagyva_hetek/</a>

2 órás rácz-interjú helyett ezt kellett volna.</div>

Csókollak, te vagy a minden aktát kikorrupciózó troll.
Miért nem értesítettél előzetesen?
Sep 19, 2012 21:40:10

Szerző: broni Sep 19, 2012 21:42:01
Válasz
(5)
szerintem shiker, hogy ez a prolibűnöző bent ül a parlamentben!!!!
Sep 19, 2012 21:42:01

Szerző: Meleg Alert Sep 19, 2012 21:42:50
Válasz
(3)
* Bíp *
Sep 19, 2012 21:42:50

Szerző: szeszesember Sep 19, 2012 21:44:34
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">broni</div>szerintem shiker, hogy ez a prolibűnöző bent ül a parlamentben!!!!</div>Apropó, te miért nem vagy ott? :D Hogy fogsz így gaz burzsoázia ellen eredményesen harcolni? :D
Sep 19, 2012 21:44:34

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 21:45:21
Válasz
(3)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, miért nem közvetítetted ma a zagyva-csicskítást?

2 órás rácz-interjú helyett ezt kellett volna.</div>

Csókollak, te vagy a minden aktát kikorrupciózó troll.
Miért nem értesítettél előzetesen?</div>

a seggemet csókolhatod, szarás után. ha megengedem.

milyen korrupciózó? megint üres, idióta duma, vagy van valami bizonyítékod is?

nem te vagy az újságíró? az indexeseket is trollok informálták?
Sep 19, 2012 21:45:21

Szerző: szeszesember Sep 19, 2012 21:46:04
Válasz
(4)
<div class="quote"><div class="author">szeszesember</div><div class="quote"><div class="author">broni</div>szerintem shiker, hogy ez a prolibűnöző bent ül a parlamentben!!!!</div>Apropó, te miért nem vagy ott? :D Hogy fogsz így gaz burzsoázia ellen eredményesen harcolni? :D</div>Baszki, ha ide írok, időnként diszlexiás-diszgráfiás tüneteket produkálok.
Sep 19, 2012 21:46:04

Szerző: sodika Sep 19, 2012 21:47:16
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
milyen korrupciózó? megint üres, idióta duma, vagy van valami bizonyítékod is?</div>

A cselekményre igen, arra, hogy nem csak mutatod magad annak, aki vagy, esetleg az illető lejáratása céljából, amivel nyilván védekeznél, ha fecsérelnék a kérdésre energiát, viszont valóban nincs.
Sep 19, 2012 21:47:16

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 21:50:45
Válasz
(0)
virítsd a bizonyítékot a cselekményre (konkrétan mire is?).
Sep 19, 2012 21:50:45

Szerző: Amerika Kapitány Sep 19, 2012 21:53:27
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">kiss.endrefarkas@gmail</div><div class="quote"><div class="author">asd a Régi Troller</div>Azaz remélem Sodika is tiltakozni fog.</div>

Természetesen.</div>

kurva anyád</div>

The finest moments of the internet.

[img src=<a href="https://img.sodika.dk/imgur.com/GbI57.png" rel="nofollow" target="_blank">https://img.sodika.dk/imgur.com/GbI57.png</a>
]
Sep 19, 2012 21:53:27

Szerző: Amerika Kapitány Sep 19, 2012 21:53:47
Válasz
(0)
Sep 19, 2012 21:53:47

Szerző: Amerika Kapitány Sep 19, 2012 21:54:36
Válasz
(0)
Miért nem mûködnek a képek?
Sep 19, 2012 21:54:36

Szerző: sodika Sep 19, 2012 21:54:53
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>virítsd a bizonyítékot a cselekményre (konkrétan mire is?).</div>

Irreleváns, miután legjobb tudomásom szerint ezer helyen van hozzáférés, és a lekérdezések jó eséllyel vagy nincsenek naplózva, vagy ha mégis, le lenne tagadva.
Sep 19, 2012 21:54:53

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 21:55:57
Válasz
(1)
"Németországban 36 különböző biztonsági hatóság közös munkájával adatbázist építettek az alkotmányellenes tevékenységre hajlamosnak tartott szélsőjobboldali személyekről, az új fejlesztést a hatóságok szerdától használják, az információáramlás javulását várják tőle."

ilyen neonáci adatbázis nálunk is kellene. sneci biztos bekerülne, és először mondhatná, hogy elért valamit életében.
Sep 19, 2012 21:55:57

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 21:57:11
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>virítsd a bizonyítékot a cselekményre (konkrétan mire is?).</div>

Irreleváns, miután legjobb tudomásom szerint ezer helyen van hozzáférés, és a lekérdezések jó eséllyel vagy nincsenek naplózva, vagy ha mégis, le lenne tagadva.</div>

milyen lekérdezések?

korrupcióról beszéltél, Hahó! hol a bizonyíték a korrupcióra?
Sep 19, 2012 21:57:11

Szerző: sodika Sep 19, 2012 21:57:45
Válasz
(0)
No meg ha valaki valami általam nem ismert hivatali kialakítás folytán papírból tud súgni, még az esetlegesen létező elektronikus napló sem segítene. Vagy az is lehet, hogy a terminálok nincsenek felhasználóhoz kötve, hanem bekapcsolják a kezelőirodán, és zümmög annak, aki éppen odaül. Ezer és egy lehetőség van, én éppen ezért nem veszem a fáradtságot, hogy utána menjek a kérdésnek, mert a végén amúgy is valami ehhez hasonló nesze semmi fogd meg jól-féle zsákutca lenne az eredmény, ebben 100%-ig biztos vagyok.
Sep 19, 2012 21:57:45

Szerző: sodika Sep 19, 2012 21:59:38
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
korrupcióról beszéltél, Hahó! hol a bizonyíték a korrupcióra?</div>

Hogy tudod az ügyszámokat, amíg az érintett sem?
Hogy ismered az eljárási cselekményeket az érintett előtt?

Ez tény, erről nem kell bizonyíték. :)

Itt kizárólag a kiléted az, ami bizonyíthatatlan, mert mi van, ha csupán le akarod járatni azt, aki vagy, ugye. Nem tudhatom elvileg.
Sep 19, 2012 21:59:38

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 21:59:53
Válasz
(0)
sneci, alapvetően az a baj veled, hogy egy tudatlan idióta vagy. úgy szopatlak ahogy akarlak.
Sep 19, 2012 21:59:53

Szerző: sodika Sep 19, 2012 22:02:23
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, alapvetően az a baj veled, hogy egy tudatlan idióta vagy. úgy szopatlak ahogy akarlak.</div>

Fogalmam sincs a lehetséges háttérről, ezért nem is megyek utána. Amit nem értek, abban eszem ágában sincs hülyét csinálni magamból, csak hogy jóízűt röhöghess rajta.
Sep 19, 2012 22:02:23

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 22:03:15
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>
korrupcióról beszéltél, Hahó! hol a bizonyíték a korrupcióra?</div>

Hogy tudod az ügyszámokat, amíg az érintett sem?
Hogy ismered az eljárási cselekményeket az érintett előtt?</div>

ha nem lennél egy tájékozatlan idióta, akár erre is tudhatnád a választ.

most is éppen hülyét csinálok belőled, de még annyi eszed sincs, hogy észrevedd. kibaszott okosnak hiszed magad, közben meg annyi eszed van, mint egy marék lepkének.
Sep 19, 2012 22:03:15

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 22:03:29
Válasz
(0)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, alapvetően az a baj veled, hogy egy tudatlan idióta vagy. úgy szopatlak ahogy akarlak.</div>

Fogalmam sincs a lehetséges háttérről, ezért nem is megyek utána. Amit nem értek, abban eszem ágában sincs hülyét csinálni magamból, csak hogy jóízűt röhöghess rajta.</div>
Sodi, annyiszor csináltál már hülyét magadból, és annyiszor röhögtünk rajtad jóízűen.
Sep 19, 2012 22:03:29

Szerző: Amerika Kapitány Sep 19, 2012 22:04:42
Válasz
(1)
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Tutenchamun</div>sneci, alapvetően az a baj veled, hogy egy tudatlan idióta vagy. úgy szopatlak ahogy akarlak.</div>

Fogalmam sincs a lehetséges háttérről, ezért nem is megyek utána. Amit nem értek, abban eszem ágában sincs hülyét csinálni magamból, csak hogy jóízűt röhöghess rajta.</div>

Már megtörtént. Azzal, hogy olyasmirôl szakértesz, amirôl a saját bevallásod szerint sincs fogalmad, igen jól szórakozunk.
Sep 19, 2012 22:04:42

Szerző: Tutenchamun Sep 19, 2012 22:05:17
Válasz
(1)

ezzel már elkéstél, mert már jó ideje röhögök rajtad. azért az kurva nagy poén, hogy innen tudtad meg, vádlott lettél. ismerd el, ha troll lennél, te is kurvára röhögnél azon az idiótán, akivel ezt megcsinálják a trolljai.
Sep 19, 2012 22:05:17

Szerző: ? Sep 19, 2012 22:05:42
Válasz
(0)

Akkor most következzen egy örökzöld:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA</a>
Sep 19, 2012 22:05:42

Szerző: ? Sep 19, 2012 22:06:31
Válasz
(0)
Sodi ne utánozd Mindát.
Sep 19, 2012 22:06:31

Szerző: sodilegnagyobbrajongoja Sep 19, 2012 22:06:56
Válasz
(0)
Sodi, azt írtad tegnap, hogy neked azért kell előfizetéses telefon, mert nem bírnád elviselni az állandó bizonytalanságot, hogy van-e még pénz a kártyán vagy sem.

De valójában így is állandó bizonytalanságban szenvedsz, hiszen hónapról hónapra ott a para, hogy sikerül-e összeszedned a 10.000 forintot a számlára vagy sem.

Hányszor fordult elő az elmúlt két és fél évben, hogy kikapcsolták a telefonod? Háromszor? Négyszer?
Sep 19, 2012 22:06:56
« 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 »
1739967 komment.

90 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™