Es a legfontosabb infoval mi van?
Tajgi ugrott?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Seggest. Sándor álló faszára.
hoty... hotyhotyhoty...
Rosszak a fényviszonyok.
hoty... hotyhotyhoty...
Azok. Este is egy 100-as izzó mellett a szőke Korinna egy szakadt vén cigánykurvának látszott, aki betört az ólba.
Ez. Én nem vagyok szobafestő, de Stoki nem említett semmiféle másodfokot. Nekem az jön le a sztoriból, hogy ugyanazzal a bíróval újratárgyaltatná az ügyet ugyanúgy első fokon, csak mert nem tetszik neki az ítélet és elterelésre akar menni. Nem értek hozzá, hogy erre hogyan lenne lehetőség. Ha fellebbezésről lenne szó, akkor eleve csak akkor kerülne vissza első fokra az ügy, ha a fellebviteli bíróságot már megjárta, és ők találnak eljárásjogi hibát vagy új enyhítő vagy súlyosbító körülményt. Minden más esetben jóváhagyják az eredeti ítéletet. Nem dobálnak ezek vissza semmit, maximum stoki csillámpónis beadványait. Ez a sztori messziről bűzlik már az első pillanattól, és érdemes fenntartásokkal kezelni, bármit is hetyetyézik róla Astoki.
Én nem értem ezt honnét veszitek, 450 euró bírságot kapott előszőr, plusz az hogy nem lesz tiszta az erkölcsije, és még ő maga is elmondta, hogy ezzel van a kurva nagy gond, mert akkor esélye sincs semmire, mert Németország a hitelek miatt off, Ausztria az erkölcsi miatt, itthon nyilván nincs esély.
Tehát ezért amúgy sem kaphatna letöltendőt, ebben az ügyben csak akkor kellene bevonulnia ha nem fizeti be a bírságot amit átváltoztatnak "leülősre" időarányosan.
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Vágyvezérelt gondolkodás, hogy astoki ülni fog, ez kétségtelen. Bár amekkora csótány, lehet megkockáztatja, hogy a 450 Euróért leüli a 15 napot, vagy tudomisén mennyi jár érte. Napi 3 étkezés, szállás, kvázi ingyen.
Olli, a buzi fodrász.
Biztosan Janka néni, mert az is piás volt.
Nem emlékeztek, hogy mi volt az eredeti sztojkás estén? Azért úszta meg a fikás ép bőrrel, mert Sztojka rájött, hogy a korcsra figyelnek a követői. A telefonba rikácsolók mentették meg.
Ezeknek nem számít, hogy mit mond róluk egy girhes pedofil, nem fogják se felvágni a hasát, se feljelenteni rágalmazásért. Ha ez számítana, felnégyelték volna Jászapátiban, mondott akkor mindent Sztojkára.
Az miért is jó nekünk, ha tudják, hogy a korcs követői még mindig résen vannak és figyelnek a kedvencükre? Csak azt érhetitek el, hogy lekopnak a fikásról. Kár lenne.
Igen, itt a remény tárgya az, hogy kap egy általa kiskálázhatatlan birit, és lecsücsüli. Nem tiszta erkölcsivel meg lezárult egy Ausztria. Svájc német nyelvterület még, de oda esélye sincs.
Jöhet haza Gémeskútba csatornapatkánykodni.
most hogy mondod nekemis kellene pár kencefice meg pár parfüm..
indulhatunk pedofil?
mondjuk lehet az a baj,hogy nem vagyok cigány,ezért nem vesz nekem…
Endre, ha a kisboltban vagytok akkor kene nekem posopor, tusfurdo, meg borotva. Koszi, puszi.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Ha a hegesztési varratból nem azonosítja a helyet kissendrevagyok, akkor soha többet nem írok ide.
Szerintem is ez. Kétlem, hogy ájfoncsá van, az neki egy halálos ítélet lenne, a Pennybe se talál el nélküle.
Hétfőn-kedden azért nem volt flokk, mert töltött még az autipajzs a bíróság után (ami szintén kurva zavaros), szerdán pedig kezdődött a Stoki idomítás és itt kaphatott 1-2 nevelő célzatú pofont.
Ki az az Endre bácsi?
Illetve Trutyival is felvette tegnap este messengeren a kapcsolatot 1-2 perc alatt. Kétlem, hogy a Faptop alkalmas lenne audiovizuális kommunikációra min. 40 perc konfigurálás és "nyem nyem ezt a szhaaart nyem éjtem" kábelezés nélkül.
Ki az az Endre bácsi?
Meg is van a sodipédián.
sodipedia.sodika.org/wiki/V%C3%A9delmi_p%C3%A9nz
Szerintem az lehetett, hogy amikor jött haza Bécsből, akkor éjszaka a vonaton találkozott a nővel és akkor ott haza is vitte. Így nyelvtanilag igaz lehet, hogy "ott töltötte az egész éjszakát", mert ha megérkeztek éjfélre mondjuk és hajnalban, nyitás előtt már mentek is a boltba.
A csajszinak így csak 3-5 órát kellett elviselnie a pedofilt, de rohant is nyitás előtt kifele a főnökhöz (Sztojkához) jelenteni.
Vagy csak hazudozik ossze-vissza, ahogy szokott.
Hétfőn délután patkánykodot ki Bécsbe valószínűleg, akkor szpotolták Kelenföldön. Jó eséllyel Kedden korán kellet mennie a bíróságra, ezért ment Hétfőn. Ott nagyon rossz híreket kaphatott. Esélyes hogy még Kedd este is kint volt lásd a 4 másodperces, debil, hol van Corina, flokkot tőle. Ezért is találhatott be Kedden a bíróság neki. Bár a flokkot felvehette Hétfő este is a szállásán. Kedden vagy Szerdán hazajött, de a bírósági rossz hír miatt valószínűleg tölteni kellet a pajzsot ezért kussolt. Majd ezután indult a kaland Szerda este.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
A csajszinak így csak 3-5 órát kellett elviselnie a pedofilt, de rohant is nyitás előtt kifele a főnökhöz (Sztojkához) jelenteni.
Azért azzal vigyázzunk, hogy a Gyagyás infantilis nő besorolásait komolyan vegyük.
Az a "csaj" nála simán lehet egy 50 éves cigány asszony. A 25 éves meg "néni".
Amikor Sztojka hintáztatta Pesten akkor is a 50+-os asszonyt "csajnak" hívta.
Igen igy is lehetet. Lehet Sztojka felismerte a vonaton és ráküldte a csajt a lehúzható balekra. Viszont akkor kérdés mit csinált 1.5 napig (Kedd és Szerda) Bécsbe.
Eltévedt, lekéste, rosszra szállt, elhagyta, sírt, és okádott
hoty... hotyhotyhoty...
Véletlenül az is egy festett szőke cigánynő volt :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Bors plusz? Az mindig is egy alja bulvár szennylap volt.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Plazmazott.
Nyilvan. De endrenek nem sok minden fer bele a napjaba. Ha reggel elment a birosagra akkor delutanra mar megvolt a 4 alapozo sorike tehat a delutani alvas utan max egy olcso szaunara futhatta.
Masnap AMS meg levelek begyujtese es maris megerkeztunk a negy alapozo sorikehez.
Ebbe beleszamolva, hogy kozben 5x eltevedt mar ki is jon az ott toltott ido.
Utóbbi
Nszksz!
Max akkor mutasd ha a lamantinal van és nem Csepelen vannak.
Ne tedd be a képet a fórumra! Hadd bassza az ideg a pedot!
Kerem a bunosok megbunteteset!
Igen, viszont nincs fantáziája kitalálni egy félig-meddig koherens sztorit. Ostobán állítja valaminek az ellenkezőjét vagy titokzatoskodik, ennyire futja neki. A jogosítvány is annyi volt, hogy állította, hogy van, csak lejárt, részletekbe nem ment (mikor csinálta, hol csinálta stb). És hozzá képest ez egy komplexebb kamu volt.
Szerintem legalább a főbb állítások (leszólítás, hazamenetel, takarítás, vásárlás és a visszatérés az elektronikai hulladékokért) igaz, mert nem tudná kitalálni.
Emellett a fikás akkor loopol ilyeneket itt, ha 1) ő maga még nem emésztette meg a dolgot és segít neki, ha összefoglalhatja, átgondolhatja a dolgot, 2) szüksége van egy kisnplusz értelmezésre, a trollok véleményére. Ezt a sztorit is ezért kellett elmesélnie, közléskényszeres. Nincs értelme nagyon hazudni benne.
Pacsi, hogy megkérdezted! +1
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Szerintem legalább a főbb állítások (leszólítás, hazamenetel, takarítás, vásárlás és a visszatérés az elektronikai hulladékokért) igaz, mert nem tudná kitalálni.
Emellett a fikás akkor loopol ilyeneket itt, ha 1) ő maga még nem emésztette meg a dolgot és segít neki, ha összefoglalhatja, átgondolhatja a dolgot, 2) szüksége van egy kisnplusz értelmezésre, a trollok véleményére. Ezt a sztorit is ezért kellett elmesélnie, közléskényszeres. Nincs értelme nagyon hazudni benne.
Ha ehez hozzateszuk azt, hogy a valosag mindig durvabb akkor igy azert korvonalazodik, hogy endre megint egy balek volt, megint lehuztak es ebbol azt a keretes kis tortenetet alkotta meg amit el akart meselni, foleg a tibinek.
Szinte minden ilyen es ehez hasonlo tortenetnek az a gerince, hogy "ha a tibi itt lett volna akkor ez nem tortenik meg. A tortenet fonso elemei is egyeznek
- nekem sok penzem van es nem rad koltom, tibi
- az en faszomat akarjak, de nem kapjak meg, tibi
- nincs aki kitakaritson, tibi, de talaltam mast aki takarit, de nem olyan jol mint TE, tibi
Mar akkor ideirtam, amikor a sztojkaval talalkozott, hogy a ciganyromantika resze, hogy ha egyszer talalnak egy palimadarat akkor azt addig nem engedik, amig nem lesz forro a talaj. Ha egyszer elterjed rola, hogy egy idiota, akkor azt nem fogja levakarni magarol.
Ha game theory alapon a jobb lehetosegek jatszuk le akkor a kovetkezo is jatszhatott.
- balek endre rajott, hogy mindenkeppen becsbe kell mennie mert ha elterelest akar ahoz ott kell lennie. Golda kozolte, hogy takaritson ki mert ide tobbet nem jon vissza ha kupi van. Endre ezt is kiadta masnak es miutan a sztojkanak loopolt azok egyszeruen kozoltek, hogy a Dzsenifer megcsinalja 25k-ert de aztan meglatta, hogy mi van ott es kozolte, hogy ez felaras lesz. De ez csak egy teknosalom scenario jatek. Az, hogy ezt utana endre mikent hanyta ide, az mar mas kerdes.
" Ich erhole mich so langsam "
Véreset hány egy lavórba a szeméthalom közepén.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
az is lehetséges, hogy tyeknyikajilag nem hazudik, csak az annyira máshogy tolmácsolja a történteket, hogy szerinte igazat mond. Ezer ilyen példa volt.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ismerek valakit aki fizetne érte jelképes hu-hu-húszezer forintot.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
Te ennyire balek szar már tényleg nem lehetsz 🤣🤣
Pedig de.
Egy-két troll van ezen a világon, de ezt túl kell élnünk...
Az egész sztori nem több, mint figyelemelterelés. Foglalkozzunk csak ezzel a kiagyalt baromsággal és ne kérdezzük fel, hogy mi volt a bíróságon. Neki tényleg kevésbé ciki ez a cigó-lehúzós sztori, mint ami ott történt. Nekünk ez jó hír...
Kicsit olyan Stoki, mint a viccben Móricka, amikor azt mondja, hogy az apja selyemfiú, mert kínosabb lenne megmondani, hogy focista.
Na, ez megy itt is. Inkább behazudja Sztojkáékat, mert az kevésbé gáz, mint az eljárás következményei.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
így életszerübb
lépek ki mert hülyék vagytok
Te milyen drogot szedsz?
Minden O és K
Zseniális ez a shaját megoldás, hogy Stoki nem fizet phaszásért. Az a fajta akihez elmegy a kurva, fizet, engedi hogy kilootolják, ami érték azt viszik, sőt este még visszamennek az apróért, na de szex az ki van zárva. Nővel sosem, pfejj
Nem fogod. Magány Márton nagyobb úr, ráadásul nem ismered a romák lelkivilágát. Ha egyszer adtál pénzt valamelyiknek, akkor onnantól legközelebb már nem az a kérdés, hogy adsz-e, hanem hogy mennyit.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Endre, te barom.
Kalányos Korina szerelmes beléd, hát nem érted? Ezek a cigány családok iszonyatosan gazdagok, és hatalmas hozományt fogsz kapni - de az esküvő előtt letesztelik, hogy eléggé gavallér vagy-e. Ha nem, Korina nem mehet hozzád.
Bazmeg, egész életedben cigányok között forogtál, csak akkor érezted jól magad, amikor kokerók között lehettél. És még ennyit sem tanultál meg?
Igen, ez biztos elég lesz, te balek
hoty... hotyhotyhoty...
Nagyon megbaszott a bírónéni?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Oké, akkor most mesélj az ítéletről
hoty... hotyhotyhoty...
eszt má énis halótam XD
Elég mérgesen és egyértelműen mondtam neki.
Azt mondja, hogy "jól van".
Szóval szerintem megértette.
Meg előtte is leült, és mosolyogva mutogatta, hogy meg vannak duzzadva a mellei, miért nem adok puszit, meg ilyesmi.
Mindegy, ő most megszűnt, leráztam a picsába.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Szerző:
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 14, 2024 10:13:33
Válasz
(2)
x5)
Válasz
(2)
Ha ma nem tudja az iphonet bemutatni akkor lehet megtörtènt.
Jozsii Busák
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 14, 2024 10:14:19
x45)
Heti rövid retard összefoglaló:
RGL: Eltűnt, valószínűleg megint az ufók vitték el vagy a Facebook bannolta, editet továbbra is zaklatja
Krakadil: Új jogi ötletekkel kápráztat el minket, "BE KELL VENNI a Btk.-ba a Bírósági eljárással történő bántalmazás fogalmát"
S.O.S József: Éli al életét, 2 naponta elborul, és kiad valami full capslock echelon 5g közleményt őrjöngős stílusban írva
Molnár F: Továbbra is egy benzinkúti nigger, néha van ideje megint videókat csinálni, még ritkábban ír cikkeket, de amikor igen, az a szokásos brutális elmebaj.
Dőrpe: Új tiktokja alapján sikerült lokalizálni egy profilt, amire csak képeket rak ki, újra munkába állt, a hely egyelőre ismeretlen:

RGL: Eltűnt, valószínűleg megint az ufók vitték el vagy a Facebook bannolta, editet továbbra is zaklatja
Krakadil: Új jogi ötletekkel kápráztat el minket, "BE KELL VENNI a Btk.-ba a Bírósági eljárással történő bántalmazás fogalmát"
S.O.S József: Éli al életét, 2 naponta elborul, és kiad valami full capslock echelon 5g közleményt őrjöngős stílusban írva
Molnár F: Továbbra is egy benzinkúti nigger, néha van ideje megint videókat csinálni, még ritkábban ír cikkeket, de amikor igen, az a szokásos brutális elmebaj.
Dőrpe: Új tiktokja alapján sikerült lokalizálni egy profilt, amire csak képeket rak ki, újra munkába állt, a hely egyelőre ismeretlen:

MaxPayne
(
x24)
Sep 14, 2024 10:28:03
x24)
összefoglalo
Tajgi ugrott?
Zegernye
(
x2)
Sep 14, 2024 10:30:05
x2)
Tajgi ugrott?
Tajgi ugrott?
Seggest. Sándor álló faszára.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 14, 2024 10:32:11
x45)
Endre, engem az érdekelne, hogy dőrpe, aki idősebb nálad, egész életében a legalja munkákat végezte, félig hajléktalanként élt, mégsem ősz a haja, ellenben a fatászbika kopaszodik és teljesen ősz, hogy lehet ez?
Zegernye
(
x2)
Sep 14, 2024 10:37:41
x2)
Endre, engem az érdekelne, hogy dőrpe, aki idősebb nálad, egész életében a legalja munkákat végezte, félig hajléktalanként élt, mégsem ősz a haja, ellenben a fatászbika kopaszodik és teljesen ősz, hogy lehet ez?
Rosszak a fényviszonyok.
linziasztal01
(
x77)
Sep 14, 2024 10:42:34
x77)
Rosszak a fényviszonyok.
Azok. Este is egy 100-as izzó mellett a szőke Korinna egy szakadt vén cigánykurvának látszott, aki betört az ólba.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 14, 2024 10:44:23
x37)
Az egész újratárgyalás mese bűzlik.Az ítélet megvolt,azért van a másodfok hogy orvosolja ha eljárási hiba történt vagy új bizonyíték merült fel.Minek adnának csak úgy pofára új tárgyalást.A tárgyalási listán sem szerepelt.
Inkább annyi történhetett hogy eljárási kifogása merült fel gyagyásnak amit személyesen akart kihetyetyézni de közölték vele hogy ezt írásban kell leadnia bizonyítékokkal.
Valószínűleg a panaszát átküldik a törvényszéknek akik a szemétkosárba továbbítják.
De a szobafestők biztosan jobban értenek ehhez.
Inkább annyi történhetett hogy eljárási kifogása merült fel gyagyásnak amit személyesen akart kihetyetyézni de közölték vele hogy ezt írásban kell leadnia bizonyítékokkal.
Valószínűleg a panaszát átküldik a törvényszéknek akik a szemétkosárba továbbítják.
De a szobafestők biztosan jobban értenek ehhez.
Ez. Én nem vagyok szobafestő, de Stoki nem említett semmiféle másodfokot. Nekem az jön le a sztoriból, hogy ugyanazzal a bíróval újratárgyaltatná az ügyet ugyanúgy első fokon, csak mert nem tetszik neki az ítélet és elterelésre akar menni. Nem értek hozzá, hogy erre hogyan lenne lehetőség. Ha fellebbezésről lenne szó, akkor eleve csak akkor kerülne vissza első fokra az ügy, ha a fellebviteli bíróságot már megjárta, és ők találnak eljárásjogi hibát vagy új enyhítő vagy súlyosbító körülményt. Minden más esetben jóváhagyják az eredeti ítéletet. Nem dobálnak ezek vissza semmit, maximum stoki csillámpónis beadványait. Ez a sztori messziről bűzlik már az első pillanattól, és érdemes fenntartásokkal kezelni, bármit is hetyetyézik róla Astoki.
gyagyás irigye2
(
x3)
Sep 14, 2024 10:46:11
x3)
Stoki! Vonzás törvénye!
Új Corinát akartál, lett! Olyan, amilyet érdemelsz!
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Új Corinát akartál, lett! Olyan, amilyet érdemelsz!
Irigyellek!
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 14, 2024 10:46:28
x21)
Börtön lesz itt, azért is talált ki orbitális nagy hazugságokat a pedofil!
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 14, 2024 10:50:15
x45)
Börtön lesz itt, azért is talált ki orbitális nagy hazugságokat a pedofil!
Én nem értem ezt honnét veszitek, 450 euró bírságot kapott előszőr, plusz az hogy nem lesz tiszta az erkölcsije, és még ő maga is elmondta, hogy ezzel van a kurva nagy gond, mert akkor esélye sincs semmire, mert Németország a hitelek miatt off, Ausztria az erkölcsi miatt, itthon nyilván nincs esély.
Tehát ezért amúgy sem kaphatna letöltendőt, ebben az ügyben csak akkor kellene bevonulnia ha nem fizeti be a bírságot amit átváltoztatnak "leülősre" időarányosan.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 14, 2024 10:53:14
x37)
Vágyvezérelt gondolkodás, hogy astoki ülni fog, ez kétségtelen. Bár amekkora csótány, lehet megkockáztatja, hogy a 450 Euróért leüli a 15 napot, vagy tudomisén mennyi jár érte. Napi 3 étkezés, szállás, kvázi ingyen.
Johann Hölzel
(
x1)
Sep 14, 2024 10:56:17
x1)
Ahogy Bőhm bácsi mondaná:"Sic transit gloria mundi - Így múlik el a világ dicsősége".
Az egykori nemzethy radikális keresztény krónikás már hantázik, meséket talál ki arról hogy cigány kurvák meglopták, csak azért hogy ne kelljen beszélnie hogy külföldön börtönre ítélik.
Történelmileg így alakult!
Az egykori nemzethy radikális keresztény krónikás már hantázik, meséket talál ki arról hogy cigány kurvák meglopták, csak azért hogy ne kelljen beszélnie hogy külföldön börtönre ítélik.
Történelmileg így alakult!
linziasztal01
(
x77)
Sep 14, 2024 10:58:50
x77)
Készül a csodás, könyörgős beadvány a diversionért?:)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 14, 2024 11:01:49
x21)
Gyagyás, ki volt a kedvenc Szomszédok karaktered? :)
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sodi valósága
Sep 14, 2024 11:02:42
Olli, a buzi fodrász.
Sep 14, 2024 11:02:42
linziasztal01
(
x77)
Sep 14, 2024 11:06:41
x77)
Stoki, a cigánycsicska.
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 14, 2024 11:07:23
x21)
Biztosan Janka néni, mert az is piás volt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 14, 2024 11:10:00
x37)
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon melyik buzipornónak lehet az a plotja, hogy jön a takarító"nő", és szó nélkül elkezd rendezkedni meg takarítani egy vadidegen férfinél. Magasabb műveltséget Astokiból nem nézek ki, márpedig ezt a sztorit úgy szedte valahonnan, ilyen a valóságban nem történik meg. A boltos részt elhiszem, hogy lehúzták egy kosárnyi cuccra, ez egy közismert koldulási/lehúzási forma Budapesten is. De a többi, az színtiszta fikció.
féregnyulvány
(
x7)
Sep 14, 2024 11:15:11
x7)
remélem a közeljövőben még betalál pár cigány,főleg majd decemberben
“kell a 10 pujának ajándék karácsonyra cserébe leszoplak”
leszopás helyett meg szájbabaszást kaphatnál
az boldog karácsony lenne.
“kell a 10 pujának ajándék karácsonyra cserébe leszoplak”
leszopás helyett meg szájbabaszást kaphatnál
az boldog karácsony lenne.
SnecológusHallgató
(
x4)
Sep 14, 2024 11:19:32
x4)
Te büdös balfasz Endre. Most értem el a tegnapi rohamod végére, és sírva röhögök, mekkora egy idióta vagy.
Hintáztatnak a cigányok még mindig. Remélhetőleg lehúz a Sztojka/Szántó klán sok-sok tízezer forinttal. Ezektől már soha nem fogsz megszabadulni, olyanok, mint a piócák. És rafkósak, mint látható.
Cigánycsicska elítélt sodi asodi, piszony.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Hintáztatnak a cigányok még mindig. Remélhetőleg lehúz a Sztojka/Szántó klán sok-sok tízezer forinttal. Ezektől már soha nem fogsz megszabadulni, olyanok, mint a piócák. És rafkósak, mint látható.
Cigánycsicska elítélt sodi asodi, piszony.
ascites
(
x57)
Sep 14, 2024 11:22:04
x57)
A lánya fent van. Korábban linkeltem,ha jól emlèkszem Szántó Emese. Mindenkèpp megèr egy üzenetet.
Nem emlékeztek, hogy mi volt az eredeti sztojkás estén? Azért úszta meg a fikás ép bőrrel, mert Sztojka rájött, hogy a korcsra figyelnek a követői. A telefonba rikácsolók mentették meg.
Ezeknek nem számít, hogy mit mond róluk egy girhes pedofil, nem fogják se felvágni a hasát, se feljelenteni rágalmazásért. Ha ez számítana, felnégyelték volna Jászapátiban, mondott akkor mindent Sztojkára.
Az miért is jó nekünk, ha tudják, hogy a korcs követői még mindig résen vannak és figyelnek a kedvencükre? Csak azt érhetitek el, hogy lekopnak a fikásról. Kár lenne.
gyagyás irigye2
(
x3)
Sep 14, 2024 11:22:27
x3)
Stoki, parfümre lenne szükségem, otthon vagy, mehetünk venni?
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Irigyellek!
banshee
(
x24)
Sep 14, 2024 11:28:14
x24)
Igen, itt a remény tárgya az, hogy kap egy általa kiskálázhatatlan birit, és lecsücsüli. Nem tiszta erkölcsivel meg lezárult egy Ausztria. Svájc német nyelvterület még, de oda esélye sincs.
Jöhet haza Gémeskútba csatornapatkánykodni.
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 14, 2024 11:31:23
x21)
Pedofil kutya! Hétvége van. Ugye nem a dohos-penészes macskaólban fogsz gubbasztani és írkálni a hazugságaidat azoknak akik utálnak, mint a szart? Ugye nem?!
trashWOODstock varangya
(
x3)
Sep 14, 2024 11:32:01
x3)
stoki, lassan ebéd idő, kérjed kifelé a gyrostálakat! egyet ott fogyasztásra, egyet elvitelre. ja, meg egy kávét is!
féregnyulvány
(
x7)
Sep 14, 2024 11:32:21
x7)
Stoki, parfümre lenne szükségem, otthon vagy, mehetünk venni?
Irigyellek!
Irigyellek!
indulhatunk pedofil?
noikabatgomb
(
x10)
Sep 14, 2024 11:37:08
x10)
indulhatunk pedofil?
indulhatunk pedofil?
Endre, ha a kisboltban vagytok akkor kene nekem posopor, tusfurdo, meg borotva. Koszi, puszi.
sörtötbontok
(
x8)
Sep 14, 2024 11:39:38
x8)
Ha a hegesztési varratból nem azonosítja a helyet kissendrevagyok, akkor soha többet nem írok ide.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 14, 2024 11:43:49
x23)
Olvasátok ell a napi összefoglalot, NSZKSZ a munkáért levéltáras troll, ez a történet nagyon nem kerek ugy ahogy a korcs elöadja itt.
Onnan indulunk, hogy este szedte össze a cigó kurva a gyagyást. Ezután 1.5 óra takarítás után indultak bevásárolni. Igen ám, de a bolt zárva volt, ezért nyitásig benéztek a vasútállomásra ahol összefutottak Sztojkával. Ezután bevásároltak, a kurva lelépet, majd este 10-kor visszatért. Turbonál viszont már azt mondta, hogy a kurva ott is éjszakázott.
Na most vagy hazudik össze vissza pl a kurva mért töltené a éjszakát a macskaólba vagy igy történt talán. Szerdán összeszedte a kurva, kitakarított és ott töltötte az éjszakát. Ezért mondhata Csütörtökön neki a korcs, hogy nem bir átvirrasztani még egy éjszakát. Csütörtök reggel mentek a boltba de korán. Kurva lelépet és Csütörtök este 10-kor tért vissza a stricijével. A Telefonok, tablet, pénz meg kitudja mit vittek még el, pedig a Szerda éjszaka ára volt. Az se kizárt hogy szerzet pár mokkát is a szeme alá, Csütörtök este és ezért nem videóba meséli ezt a történetet.
Onnan indulunk, hogy este szedte össze a cigó kurva a gyagyást. Ezután 1.5 óra takarítás után indultak bevásárolni. Igen ám, de a bolt zárva volt, ezért nyitásig benéztek a vasútállomásra ahol összefutottak Sztojkával. Ezután bevásároltak, a kurva lelépet, majd este 10-kor visszatért. Turbonál viszont már azt mondta, hogy a kurva ott is éjszakázott.
Na most vagy hazudik össze vissza pl a kurva mért töltené a éjszakát a macskaólba vagy igy történt talán. Szerdán összeszedte a kurva, kitakarított és ott töltötte az éjszakát. Ezért mondhata Csütörtökön neki a korcs, hogy nem bir átvirrasztani még egy éjszakát. Csütörtök reggel mentek a boltba de korán. Kurva lelépet és Csütörtök este 10-kor tért vissza a stricijével. A Telefonok, tablet, pénz meg kitudja mit vittek még el, pedig a Szerda éjszaka ára volt. Az se kizárt hogy szerzet pár mokkát is a szeme alá, Csütörtök este és ezért nem videóba meséli ezt a történetet.
nmthrwwy420
(
x12)
Sep 14, 2024 11:49:59
x12)
Az se kizárt hogy szerzet pár mokkát is a szeme alá
Szerintem is ez. Kétlem, hogy ájfoncsá van, az neki egy halálos ítélet lenne, a Pennybe se talál el nélküle.
Hétfőn-kedden azért nem volt flokk, mert töltött még az autipajzs a bíróság után (ami szintén kurva zavaros), szerdán pedig kezdődött a Stoki idomítás és itt kaphatott 1-2 nevelő célzatú pofont.
zsolex
Sep 14, 2024 11:50:46
A legjobb mondjuk az egészben, hogy az elején ezt a sztorit még úgy tálalta, hogy "majdnem lett csaja, csak bonyolult okok miatt mégse"
Sep 14, 2024 11:50:46
nmthrwwy420
(
x12)
Sep 14, 2024 11:53:48
x12)
Illetve Trutyival is felvette tegnap este messengeren a kapcsolatot 1-2 perc alatt. Kétlem, hogy a Faptop alkalmas lenne audiovizuális kommunikációra min. 40 perc konfigurálás és "nyem nyem ezt a szhaaart nyem éjtem" kábelezés nélkül.
banshee
(
x24)
Sep 14, 2024 11:54:01
x24)
Történelmileg így alakult, hogy a stokit megint átbaszta egy nő.
Eszembe jut az, amikor azt mondta, hogy őt nem verik át, csak a hiszékeny szarokat, mert Magyarországon olyan intelligens ember nincs, aki erre képes lenne.
Utána rögtön 5000-es részletekben 50.000-et akart fizetni az álSherlock Porksnak kvázi védelmi pénz gyanánt.
Eszembe jut az, amikor azt mondta, hogy őt nem verik át, csak a hiszékeny szarokat, mert Magyarországon olyan intelligens ember nincs, aki erre képes lenne.
Utána rögtön 5000-es részletekben 50.000-et akart fizetni az álSherlock Porksnak kvázi védelmi pénz gyanánt.
banshee
(
x24)
Sep 14, 2024 11:55:21
x24)
Történelmileg így alakult, hogy a stokit megint átbaszta egy nő.
Meg is van a sodipédián.
sodipedia.sodika.org/wiki/V%C3%A9delmi_p%C3%A9nz
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 14, 2024 12:03:36
x37)
A Sodiverzum első törvénye: Sodi mindig (!) hazudik. Akármi is történt a takarítós kurvával, az biztos (!), hogy nem úgy történt, ahogy itt elő lett adva tegnap. Újaknak: Sneci 10 évig hazudta azt, hogy van jogosítványa, csak meg kell hosszabbítania, mert lejárt. Nem volt ott semmiféle nő, csak Sztojkáék beugrottak lecombozni a csicskát, és elvitték pár régebbi kütyüjét zaciba.
ascites
(
x57)
Sep 14, 2024 12:05:37
x57)
Olvasátok ell a napi összefoglalot, NSZKSZ a munkáért levéltáras troll, ez a történet nagyon nem kerek ugy ahogy a korcs elöadja itt.
Szerintem az lehetett, hogy amikor jött haza Bécsből, akkor éjszaka a vonaton találkozott a nővel és akkor ott haza is vitte. Így nyelvtanilag igaz lehet, hogy "ott töltötte az egész éjszakát", mert ha megérkeztek éjfélre mondjuk és hajnalban, nyitás előtt már mentek is a boltba.
Zegernye
(
x2)
Sep 14, 2024 12:08:45
x2)
Endre, ha élsz még, gyere, és mondd el az igazságot, mellébeszélés nélkül.
Ne legyenek benne ellentmondások, szürke zónák.
Egy értelmes embernek ez nem nehéz.
Ha nem tudod ezt szépen, időrendileg leírni, azt kell feltételeznünk, hogy egy ostoba balek vagy, akinél a legutolsó faluvégi cigány is okosabb.
hoty... hotyhotyhoty...
Ha nem tudod ezt szépen, időrendileg leírni, azt kell feltételeznünk, hogy egy ostoba balek vagy, akinél a legutolsó faluvégi cigány is okosabb.
MaxPayne
(
x24)
Sep 14, 2024 12:09:03
x24)
Stoki!
Te azert utalod es veted meg a noket, beszelsz roluk undorito modon, mert rettegsz toluk?
Anyad gyerekkent veled nyalatta a pinajat, vagy honnan ered ez nalad?
Te azert utalod es veted meg a noket, beszelsz roluk undorito modon, mert rettegsz toluk?
Anyad gyerekkent veled nyalatta a pinajat, vagy honnan ered ez nalad?
MaxPayne
(
x24)
Sep 14, 2024 12:09:40
x24)
Endre, ha élsz még, gyere, és mondd el az igazságot, mellébeszélés nélkül.
Vagy csak hazudozik ossze-vissza, ahogy szokott.
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 14, 2024 12:11:26
x23)
Hétfőn délután patkánykodot ki Bécsbe valószínűleg, akkor szpotolták Kelenföldön. Jó eséllyel Kedden korán kellet mennie a bíróságra, ezért ment Hétfőn. Ott nagyon rossz híreket kaphatott. Esélyes hogy még Kedd este is kint volt lásd a 4 másodperces, debil, hol van Corina, flokkot tőle. Ezért is találhatott be Kedden a bíróság neki. Bár a flokkot felvehette Hétfő este is a szállásán. Kedden vagy Szerdán hazajött, de a bírósági rossz hír miatt valószínűleg tölteni kellet a pajzsot ezért kussolt. Majd ezután indult a kaland Szerda este.
D_Dezső
(
x29)
Sep 14, 2024 12:14:29
x29)
Azért azzal vigyázzunk, hogy a Gyagyás infantilis nő besorolásait komolyan vegyük.
Az a "csaj" nála simán lehet egy 50 éves cigány asszony. A 25 éves meg "néni".
Érdeklődő
(
x6)
Sep 14, 2024 12:16:07
x6)
Te Endre...
Ezt az elfogadható arcú cigány nénit, aki lehúzott, nem Kovács Márk Zoltánnak hívták véletlenül?
Ezt az elfogadható arcú cigány nénit, aki lehúzott, nem Kovács Márk Zoltánnak hívták véletlenül?
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 14, 2024 12:17:55
x23)
Igen igy is lehetet. Lehet Sztojka felismerte a vonaton és ráküldte a csajt a lehúzható balekra. Viszont akkor kérdés mit csinált 1.5 napig (Kedd és Szerda) Bécsbe.
Zegernye
(
x2)
Sep 14, 2024 12:20:37
x2)
Viszont akkor kérdés mit csinált 1.5 napig (Kedd és Szerda) Bécsbe.
Eltévedt, lekéste, rosszra szállt, elhagyta, sírt, és okádott
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 14, 2024 12:21:48
x45)
Véletlenül az is egy festett szőke cigánynő volt :)
JohnCramer
(
x1)
Sep 14, 2024 12:27:35
x1)
Hova süllyed a mai (magyar???) társadalom... Ajánlom minden becses Trolléga figyelmébe a Bors plusz címlapját, Nyali és Fali a két farok (!!!) simogató...
Esetleg Fikás, Jenessel meg a többi bubuzival nem akartok pályázni erre a becses posztra? Többen kérdezik!
Ez most buzisan fog hangzani, de heteró vagyok
Esetleg Fikás, Jenessel meg a többi bubuzival nem akartok pályázni erre a becses posztra? Többen kérdezik!
SodiTitkosRajongója
Sep 14, 2024 12:31:25
Hova süllyed a mai (magyar???) társadalom... Ajánlom minden becses Trolléga figyelmébe a Bors plusz címlapját, Nyali és Fali a két farok (!!!) simogató...
Bors plusz? Az mindig is egy alja bulvár szennylap volt.
Sep 14, 2024 12:31:25
CafkaMarci
(
x6)
Sep 14, 2024 12:32:39
x6)
Fikás, ez a szeptember egyik évben sem a te hónapod. :) Tavaly ilyenkor üzented meg a szerelmednek, akit anyáddal ekkorra már kidobattál a macskaólból, hogy dögöljön meg, majd hozzáfűzted, hogy télen már egy jó kocsiból fogod végignézni, hogy halálra fagy az utcán.
Hogy állsz ezzel a projekttel amúgy, recsi? Melyik télre gondoltál? Csak azért kérdezem, mert benned már nem sok tél maradt.
Napra pontosan egy éve egyébként a szerelmed szokás szerint annyira be volt mindenezve, hogy az utcán fetrengett. Ebben semmi szokatlan nincs, csak hogy épp arra járt egy jóravaló legény, aki meglovasította a finom úrinő telefonját.
Nem is részletezem, hogy lyucifer ment összekaparni a szarjából, nem pedig a felesége…
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Hogy állsz ezzel a projekttel amúgy, recsi? Melyik télre gondoltál? Csak azért kérdezem, mert benned már nem sok tél maradt.
Napra pontosan egy éve egyébként a szerelmed szokás szerint annyira be volt mindenezve, hogy az utcán fetrengett. Ebben semmi szokatlan nincs, csak hogy épp arra járt egy jóravaló legény, aki meglovasította a finom úrinő telefonját.
Nem is részletezem, hogy lyucifer ment összekaparni a szarjából, nem pedig a felesége…
Pacsika
Sep 14, 2024 12:48:14
Vajon mit csinálhat most Endre?
Pacsika
Sep 14, 2024 12:48:14
noikabatgomb
(
x10)
Sep 14, 2024 12:48:31
x10)
Plazmazott.
Nyilvan. De endrenek nem sok minden fer bele a napjaba. Ha reggel elment a birosagra akkor delutanra mar megvolt a 4 alapozo sorike tehat a delutani alvas utan max egy olcso szaunara futhatta.
Masnap AMS meg levelek begyujtese es maris megerkeztunk a negy alapozo sorikehez.
Ebbe beleszamolva, hogy kozben 5x eltevedt mar ki is jon az ott toltott ido.
Púpp
(
x1)
Sep 14, 2024 12:52:21
x1)
Infó! Infó!
Friss ropogós tranyó spot.
A tanszèk kèri, vagy rejtsük el a púpos elől?
Púpp a púp hátán
linziasztal01
(
x77)
Sep 14, 2024 12:56:19
x77)
Infó! Infó!
Utóbbi
Nszksz!
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 14, 2024 12:59:29
x23)
Infó! Infó!
Max akkor mutasd ha a lamantinal van és nem Csepelen vannak.
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 14, 2024 13:00:31
x21)
Infó! Infó!
Ne tedd be a képet a fórumra! Hadd bassza az ideg a pedot!
MaxPayne
(
x24)
Sep 14, 2024 13:06:37
x24)
Legyetek mar okosak!
Ha valaszol a honapok ota feltett kerdesekre, amiket termeszetesen hivatalos iratokkal igazol is, akkor megkaphatja a herelt kocsog lokaciojat. Ellenkezo esetben orjongjon csak az anyja combja mellett.
Ha valaszol a honapok ota feltett kerdesekre, amiket termeszetesen hivatalos iratokkal igazol is, akkor megkaphatja a herelt kocsog lokaciojat. Ellenkezo esetben orjongjon csak az anyja combja mellett.
Púpp
(
x1)
Sep 14, 2024 13:07:37
x1)
A tranyó spot zsebben marad, pár nap múlva megosztom, ha már irreleváns lesz.
Szèp napot mindenkinek, kivève ugye a púpsnak!
Púpp a púp hátán
dilomalo
(
x1)
Sep 14, 2024 13:11:22
x1)
Endrus, ne hallgass a gonosz trollokra, kurva jó a műsor, együtt nézzük Lakatos Corinával és Sztojka úrral!
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
linziasztal01
(
x77)
Sep 14, 2024 13:26:23
x77)
Kész van a csillámporos beadvány, Endre?
noikabatgomb
(
x10)
Sep 14, 2024 13:30:24
x10)
Kész van a csillámporos beadvány, Endre?
Kerem a bunosok megbunteteset!
ascites
(
x57)
Sep 14, 2024 13:34:29
x57)
A Sodiverzum első törvénye: Sodi mindig (!) hazudik. Akármi is történt a takarítós kurvával, az biztos (!), hogy nem úgy történt, ahogy itt elő lett adva tegnap.
Igen, viszont nincs fantáziája kitalálni egy félig-meddig koherens sztorit. Ostobán állítja valaminek az ellenkezőjét vagy titokzatoskodik, ennyire futja neki. A jogosítvány is annyi volt, hogy állította, hogy van, csak lejárt, részletekbe nem ment (mikor csinálta, hol csinálta stb). És hozzá képest ez egy komplexebb kamu volt.
linziasztal01
(
x77)
Sep 14, 2024 13:49:09
x77)
Kilékelődött Endre legmasszívabb jogi érve a kézzel készült beadványból:
"lÉcci, naon szeletném, me gigérem, hog¥ jó lesZek."
max5enutálnak
(
x47)
Sep 14, 2024 13:49:36
x47)
Infó! Infó!
Pacsi, hogy megkérdezted! +1
noikabatgomb
(
x10)
Sep 14, 2024 13:50:13
x10)
Ha ehez hozzateszuk azt, hogy a valosag mindig durvabb akkor igy azert korvonalazodik, hogy endre megint egy balek volt, megint lehuztak es ebbol azt a keretes kis tortenetet alkotta meg amit el akart meselni, foleg a tibinek.
Szinte minden ilyen es ehez hasonlo tortenetnek az a gerince, hogy "ha a tibi itt lett volna akkor ez nem tortenik meg. A tortenet fonso elemei is egyeznek
- nekem sok penzem van es nem rad koltom, tibi
- az en faszomat akarjak, de nem kapjak meg, tibi
- nincs aki kitakaritson, tibi, de talaltam mast aki takarit, de nem olyan jol mint TE, tibi
Mar akkor ideirtam, amikor a sztojkaval talalkozott, hogy a ciganyromantika resze, hogy ha egyszer talalnak egy palimadarat akkor azt addig nem engedik, amig nem lesz forro a talaj. Ha egyszer elterjed rola, hogy egy idiota, akkor azt nem fogja levakarni magarol.
Ha game theory alapon a jobb lehetosegek jatszuk le akkor a kovetkezo is jatszhatott.
- balek endre rajott, hogy mindenkeppen becsbe kell mennie mert ha elterelest akar ahoz ott kell lennie. Golda kozolte, hogy takaritson ki mert ide tobbet nem jon vissza ha kupi van. Endre ezt is kiadta masnak es miutan a sztojkanak loopolt azok egyszeruen kozoltek, hogy a Dzsenifer megcsinalja 25k-ert de aztan meglatta, hogy mi van ott es kozolte, hogy ez felaras lesz. De ez csak egy teknosalom scenario jatek. Az, hogy ezt utana endre mikent hanyta ide, az mar mas kerdes.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 14, 2024 13:54:02
x10)
Kilékelődött Endre legmasszívabb jogi érve a kézzel készült beadványból:
" Ich erhole mich so langsam "
Endre priusza
(
x11)
Sep 14, 2024 14:02:11
x11)
Vajon mit csinálhat most Endre?
Véreset hány egy lavórba a szeméthalom közepén.
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 14, 2024 14:12:06
x6)
Igen, viszont nincs fantáziája kitalálni egy félig-meddig koherens sztorit. Ostobán állítja valaminek az ellenkezőjét vagy titokzatoskodik, ennyire futja neki.
az is lehetséges, hogy tyeknyikajilag nem hazudik, csak az annyira máshogy tolmácsolja a történteket, hogy szerinte igazat mond. Ezer ilyen példa volt.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 14, 2024 14:17:19
x45)
Tisztázd magad bevizelős!
SodiTitkosRajongója
Sep 14, 2024 14:21:56
Gyagyás, egyrészt nagyon szeretném ha már végre megdöglenél -, de valljuk be őszintén, nem érdemled meg -, sokat kell még addig szenvedned! Másrészt, ha a Manna ABC előtti teljesítményedet veszem alapul, akkor a túl korai halálod nagy mennyiségű trash tartalomtól fosztana meg.
A lényeg: szenvedj, mert megérdemled, de azért annyira ne, hogy idejekorán bele is dögölj!
Kérj segítséget a fórumon a kommenthaveroktól! Ha a szenvedésed elnyújtásáról van szó, sokan vagyunk, akik bármikor a segítségedre sietünk. Ne légy szégyenlős! Mond el, hogy mi bánt, aztán itt a fórumon kitárgyaljuk, hogy mit is kellene tenned -, hogy nagy szenvedések közepette, de életben tudjunk tartani.
A Manna ABC-s performanszodra én úgy tekintek, mint a Blaha évad egy rövid, de annál tartalmasabb előzetesére. Nagyon várom már, el ne baszd nekem!
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
A lényeg: szenvedj, mert megérdemled, de azért annyira ne, hogy idejekorán bele is dögölj!
Kérj segítséget a fórumon a kommenthaveroktól! Ha a szenvedésed elnyújtásáról van szó, sokan vagyunk, akik bármikor a segítségedre sietünk. Ne légy szégyenlős! Mond el, hogy mi bánt, aztán itt a fórumon kitárgyaljuk, hogy mit is kellene tenned -, hogy nagy szenvedések közepette, de életben tudjunk tartani.
A Manna ABC-s performanszodra én úgy tekintek, mint a Blaha évad egy rövid, de annál tartalmasabb előzetesére. Nagyon várom már, el ne baszd nekem!
Sep 14, 2024 14:21:56
szörnyeteg
(
x3)
Sep 14, 2024 14:27:55
x3)
A tranyó spot zsebben marad, pár nap múlva megosztom, ha már irreleváns lesz.
Ismerek valakit aki fizetne érte jelképes hu-hu-húszezer forintot.
BunkovicsSaman
Sep 14, 2024 14:29:02
Jó, elmondom akkor. Azzal lettem átbaszva, hogy kell ide takarítószer, meg illatgyertya, menjünk reggel a boltba.
Meg valamit a nővérének is kell venni, mert ha üres kézzel megy haza, fél, hogy megveri.
Ok, hypo, illatosító, lófasz. 25 ezer forint.
Erre mosdóra hivatkozik, majd elmegy a szatyorral a vonattal.
Meg valamit a nővérének is kell venni, mert ha üres kézzel megy haza, fél, hogy megveri.
Ok, hypo, illatosító, lófasz. 25 ezer forint.
Erre mosdóra hivatkozik, majd elmegy a szatyorral a vonattal.
Te ennyire balek szar már tényleg nem lehetsz 🤣🤣
Pedig de.
Sep 14, 2024 14:29:02
Örebro
(
x17)
Sep 14, 2024 14:33:04
x17)
off
ez a telex egyik cikkenek a cime, ez nem innen van, mårmint a jol öregedett mondat?
” Szépen öregedő mondatok Bese atyától”
on
ez a telex egyik cikkenek a cime, ez nem innen van, mårmint a jol öregedett mondat?
” Szépen öregedő mondatok Bese atyától”
on
Hurvinyek
Sep 14, 2024 14:45:20
Az egész sztori nem több, mint figyelemelterelés. Foglalkozzunk csak ezzel a kiagyalt baromsággal és ne kérdezzük fel, hogy mi volt a bíróságon. Neki tényleg kevésbé ciki ez a cigó-lehúzós sztori, mint ami ott történt. Nekünk ez jó hír...
Kicsit olyan Stoki, mint a viccben Móricka, amikor azt mondja, hogy az apja selyemfiú, mert kínosabb lenne megmondani, hogy focista.
Na, ez megy itt is. Inkább behazudja Sztojkáékat, mert az kevésbé gáz, mint az eljárás következményei.
Sep 14, 2024 14:45:20
trashWOODstock varangya
(
x3)
Sep 14, 2024 14:45:45
x3)
illatgyertyát vegyél stoki. kis szerencsével megmelegszel, nagyobb szerencsével a macskaólat magadra gyújtod
Erkelyszimulator
(
x2)
Sep 14, 2024 14:50:23
x2)
Sodi, ha nem ismernem feluletesen a sodiverzumot, nem hinnem el reszben sem, amit idefostal az elmult nap. Egy szo jut eszembe:
B
A
L
E
K
B
A
L
E
K
Hektor a Traktor
(
x8)
Sep 14, 2024 15:03:35
x8)
Endre!!!
Az új Corina és barátai kifosztottá már a púpszászi HQ-t???
Ha igen, de nem beszélhetsz, akkor csak írd ide, hogy ma is ittam egy liter vizet.
Heki a traki
Ha igen, de nem beszélhetsz, akkor csak írd ide, hogy ma is ittam egy liter vizet.
Vasaltheréspatkány
Sep 14, 2024 15:16:16
Endre!!!
Remélem az ellenséges csapatok ezúttal is ostromolják a fűrer bunkert. Portyázó romák a láthatáron!!! Az új Corina és barátai kifosztottá már a púpszászi HQ-t???
Sep 14, 2024 15:16:16
Hafré
(
x9)
Sep 14, 2024 15:18:34
x9)
Endre!!!
csak írd ide, hogy ma is ittamegy liter vizet. öt liter sört.
csak írd ide, hogy ma is ittam
így életszerübb
Tibi_méhe
Sep 14, 2024 15:36:19
Stoki, mi a terv jövőhétre?
Bécsben bevonulás vagy pedig tárgyalásokra járkálás Magyarországon?
Vagy trollbánó fizetés?
Fosh Tartay
Bécsben bevonulás vagy pedig tárgyalásokra járkálás Magyarországon?
Vagy trollbánó fizetés?
Sep 14, 2024 15:36:19
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 14, 2024 15:44:03
x5)
Tiszta hülye vagy Endre!
Az utolsó hitel részletekből a faszodba egy pumpát kellett volna beépíttetni hogy legyen valami haszna is az egésznek. Ehelyett vettél egy pumpálható SUP-ot. Na jól jártál vele, vagy azt is elvitte a cigány csaj valami szar szöveggel?
"A tessírem Rozalinda gyerekének kíne felfújható ágynak!"
Az utolsó hitel részletekből a faszodba egy pumpát kellett volna beépíttetni hogy legyen valami haszna is az egésznek. Ehelyett vettél egy pumpálható SUP-ot. Na jól jártál vele, vagy azt is elvitte a cigány csaj valami szar szöveggel?
"A tessírem Rozalinda gyerekének kíne felfújható ágynak!"
sodika
Sep 14, 2024 15:48:13
Jobb nekem nem szóba állni senkivel.
Valahogy lerí rólam a gyenge akarat.
Ott ülök bazmeg, kint zuhog, egyszer csak felbukkan. Megint bevásároltatott magának 17 ezer forintért, mert hogy a lánya éhes. (Mondtam neki, 5 ezer, de azzal vége, erre ennyi lett).
No meg ehhez képest amikor mutatom neki, hogy legközelebb 2 óra múlva megy vissza vonat oda, ahol lakik, mondja, hogy nem baj, elviszik kocsival az állomástól.
De ezen legalább felhúztam magam annyira, hogy mérgesen azt mondjam neki, hogy "elég, én azt akarom, hogy soha többet ne gyere ide, és ne is hívjál".
Nagyjából randi étteremszámla kivételével ha bárki úgy ismerkedik velem, hogy annak első 72 órájában pénzt kér, mostantól lendületből elhajtom.
Valahogy lerí rólam a gyenge akarat.
Ott ülök bazmeg, kint zuhog, egyszer csak felbukkan. Megint bevásároltatott magának 17 ezer forintért, mert hogy a lánya éhes. (Mondtam neki, 5 ezer, de azzal vége, erre ennyi lett).
No meg ehhez képest amikor mutatom neki, hogy legközelebb 2 óra múlva megy vissza vonat oda, ahol lakik, mondja, hogy nem baj, elviszik kocsival az állomástól.
De ezen legalább felhúztam magam annyira, hogy mérgesen azt mondjam neki, hogy "elég, én azt akarom, hogy soha többet ne gyere ide, és ne is hívjál".
Nagyjából randi étteremszámla kivételével ha bárki úgy ismerkedik velem, hogy annak első 72 órájában pénzt kér, mostantól lendületből elhajtom.
Sep 14, 2024 15:48:13
sodika
Sep 14, 2024 15:49:34
Mondom neki: ok, 5 ezer.
Ő mondja: legyen 10.
Mondom nem.
Akkor 7.
Mondom, talán.
Erre 17.
Mindegy, mérgesen elhajtottam, hogy legyen boldog vele, de azt szeretném, hogy soha többé ne jöjjön vissza, és ne is hívjon soha.
Mondom nem.
Akkor 7.
Mondom, talán.
Erre 17.
Mindegy, mérgesen elhajtottam, hogy legyen boldog vele, de azt szeretném, hogy soha többé ne jöjjön vissza, és ne is hívjon soha.
Sep 14, 2024 15:49:34
Nem vagyok őrült
(
x3)
Sep 14, 2024 15:49:53
x3)
Jobb neke...jtom.
Te milyen drogot szedsz?
CafkaMarci
(
x6)
Sep 14, 2024 15:50:50
x6)
Stoki, az sem normális, hogy 72 óra ismeretség után kér pénzt tőled bárki. Csak mondom.
lavor
Sep 14, 2024 15:51:08
Akkor kezdett el takarítani, amikor közöltem vele, hogy nem fizetek szexért soha senkinek
Zseniális ez a shaját megoldás, hogy Stoki nem fizet phaszásért. Az a fajta akihez elmegy a kurva, fizet, engedi hogy kilootolják, ami érték azt viszik, sőt este még visszamennek az apróért, na de szex az ki van zárva. Nővel sosem, pfejj
Sep 14, 2024 15:51:08
sodika
Sep 14, 2024 15:51:10
Faszom a gyenge akaratomba.
Bizonyos pontokon nemet kell mondani a picsába.
Bizonyos pontokon nemet kell mondani a picsába.
Sep 14, 2024 15:51:10
Hurvinyek
Sep 14, 2024 15:51:49
mostantól lendületből elhajtom.
Nem fogod. Magány Márton nagyobb úr, ráadásul nem ismered a romák lelkivilágát. Ha egyszer adtál pénzt valamelyiknek, akkor onnantól legközelebb már nem az a kérdés, hogy adsz-e, hanem hogy mennyit.
Sep 14, 2024 15:51:49
CafkaMarci
(
x6)
Sep 14, 2024 15:52:00
x6)
Gyenge akarat = debilség
sodika
Sep 14, 2024 15:52:10
Nem akartam balhézni, kifizettem, de mérgesen kiabálva kértem a bolt elől, hogy többé ne jöjjön ide és ne is hívjon.
Sep 14, 2024 15:52:10
Érdeklődő
(
x6)
Sep 14, 2024 15:52:19
x6)
Mondom neki: ok, 5 ezer.
Mondom nem.
Akkor 7.
Mondom, talán.
Erre 17.
Mondom nem.
Akkor 7.
Mondom, talán.
Erre 17.
Endre, te barom.
Kalányos Korina szerelmes beléd, hát nem érted? Ezek a cigány családok iszonyatosan gazdagok, és hatalmas hozományt fogsz kapni - de az esküvő előtt letesztelik, hogy eléggé gavallér vagy-e. Ha nem, Korina nem mehet hozzád.
Bazmeg, egész életedben cigányok között forogtál, csak akkor érezted jól magad, amikor kokerók között lehettél. És még ennyit sem tanultál meg?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 14, 2024 15:53:59
x21)
Mesélj az ítéletről.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Zegernye
(
x2)
Sep 14, 2024 15:54:07
x2)
Nem akartam balhézni, kifizettem, de mérgesen kiabálva kértem a bolt elől, hogy többé ne jöjjön ide és ne is hívjon.
sodika
Sep 14, 2024 15:54:14
Mindegy, most pár évre kijótékonykodtam magam.
Így fogom fel.
Így fogom fel.
Sep 14, 2024 15:54:14
Adózó állampolgár
Sep 14, 2024 15:54:16
Fizessél is, elítélt pedofil. Holtodig.
Sep 14, 2024 15:54:16
Jozsii Busák
(
x5)
Sep 14, 2024 15:54:19
x5)
Hazug egy homokos patkány vagy!!
Jozsii Busák
Nemzet Krónikása
(
x21)
Sep 14, 2024 15:54:31
x21)
Így fogom fel.
Így fogom fel.
Nagyon megbaszott a bírónéni?
Zegernye
(
x2)
Sep 14, 2024 15:54:50
x2)
Így fogom fel.
Így fogom fel.
Oké, akkor most mesélj az ítéletről
Kovács Márk, CigóCEO
Sep 14, 2024 15:55:02
Így fogom fel.
Így fogom fel.
eszt má énis halótam XD
Sep 14, 2024 15:55:02
CafkaMarci
(
x6)
Sep 14, 2024 15:55:24
x6)
Egyik nap 25k, másik nap 17k. Szerinted holnap nem fog keresni a hölgy?
sodika
Sep 14, 2024 15:55:34
Elég mérgesen és egyértelműen mondtam neki.
Azt mondja, hogy "jól van".
Szóval szerintem megértette.
Meg előtte is leült, és mosolyogva mutogatta, hogy meg vannak duzzadva a mellei, miért nem adok puszit, meg ilyesmi.
Mindegy, ő most megszűnt, leráztam a picsába.
Sep 14, 2024 15:55:34
152 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™