Ez volt szombaton:
Az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha nem állnál szóba cigánykurvákkal és Sztojkákkal, még képzeletben és az alternatív valóságodban sem.
Ahogy 10.000 emberből 9.999 teszi.
Szépen eljutunk a "száraz zsemléért seggből-szájba" szintre, valamelyik ponton odafele majd csak megunja xD
Na ez az a rendes vérbeli recskás, csak visszatért. Látod pont ezért kerültél a macskaólba és majd kerülsz lejjebb is. Pontosan ezért a hozzáállásért.
Nem tudom menyi igaz belőle, vagy honnan tudhatja valaki, de múltkor volt itt egy hsz, hogy már csak 220-ról képes üzemelni a gecis faptop. Ami annyira nem lenne meglepő. Újra telepítve meg kipucolva biztos 1x nem volt mióta megvette. Ez mellet minimum 1 de lehet 1.5 éve, attól függően kapott e, a Solarystol munkagépet, de ezt nem hiszem, folyamatosan megy a gép lényegébe, lásd youtube, netflix, torrent stb stb.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nem működik rajta a billentyűzet sem! :D
Az lehetetlen, Marci törölte minden Tiktik fiókját. Legalábbis a letiltott Endre szerint.
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
És az 55 ezer csak az amit bevallott :)
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Milyen bánót? Elhagyta szegényt a vőlegénye, ráadásul terhes is. Apa kell a gyereknek, eurós gyerek és asszony tartás.
Tuti vannak szarok, aminek az eltűnését észre sem vette, mert annyira nem vágja, hogy mi hol van, mije van még meg egyáltalán. Pl. a csaj tuti zsebre rakta a bankókat a szeméthalom alól és csak az aprót kérte el. A fésűt is azért kérte el, hogy kunyisnak és ne tolvajnak tűnjön.
Jobb lesz, Corina hálózaztban dolgozik, Tibi magányos farkas, ráadásul itt most allin lesz (ól in, haha)lehet, hogy a kádár kocka is beduzzog valahogy a képbe.
Itt már csak Tibi segíthet.
Endrének védelem kell, gondoskodás.
Nominálisan a rekordot Kaffka honvéd tartja, mert olyan pénzét is vitte, ami nem létezik (hitel), de bízom a jászsági simlis cigányok leleményességében.
Itt hónapról hónapra vegetálás van, amíg a segély tart, ugye.
A tél közeleg…!
Tehát macskaól - bolt - állomás volt az útvonal, amit bejártatok.
Nyelftanilag egy cigány kurvával jársz, Endre.
Ámen!
Na, erre előjött a valódi énje, mert agyfaszt kapott :D
Szerencsére. Szerintem többé tényleg nem jön vissza.
Ha mégis, torkon élvezem, és kap 7 ezer forint értékű kosarat.
Szépen eljutunk a "száraz zsemléért seggből-szájba" szintre, valamelyik ponton odafele majd csak megunja xD
Ilyen seggből szájba történet volt már korábban is, emlékszel? :)
Hogy ebbol a vetitesbol mi a kamu meg mi nem, azt majd a teknos eldoni.
Endre ragaszkodik ehez a tortenethez, ami ki van szinezve mar az elejetol.
Nyilvan jon ra a 500 comment a forumon, ami eletben tarja a troll akademiat de kozben kialakult az a hangulat, hogy alabecsulod az ellenseged.
- hol van es mit csinal csak feltetelezve van. Az, hogy a macskaolban van es csak a faptoprol tud irodatni egy meltatlanul ostoba rigmus. Barhol lehet.
- az hogy a Haho majd kilovi a melot az pont eleg volt mindenkinek, hogy leszarja az egeszet, pedig pont errol szolt volna eredetileg a dolog.
- nincs tibi... Faszt nincsen. Beszelnek ezek.
- nyivakolas, hogy nincsen flok meg elozes... Fura mod az egesz brigad bekussolt, nem azert mert felnek a forumtol.
Nem kene alabecsulni a retardokat. Majd holnap jovok, mert ez biztos nem lesz popularis post.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Faszt vannak ezek eltűnve. Tibi minden liveban irogat, szpottolják kb mindennap. Laura minden éjszaka kb reggelig Pista nemezisével a törökkel nyomja tiktiken. Púpos meg ideokádja a szemetet sajnos.
Hat az geci jo. Tudod. Ez abszolut alaasta azt az allitast, hogy a gyagyas melojat egy az egyben atadta a forum egy kezebe.
Mert ide Lett irva, hogy de jauja hajnalig fent van.
Geci jo indok.
Én nem nyomtam downt rá, de a jelek szerint nem érted a korcsot. Nem érted a motivációit, a működési mechanizmusait, a jeleket, amiket ad. Nem emlékszel, hogy milyen volt 10 éve, amikor még nem önmaga kilúgozott váza volt, elhinni pedig a jelek szerint nem is fogod másnak, kár hosszasan magyarázni. Figyeld meg, majd meglátod.
En pont attol tartok, hogy az fog elveszni ami fontos, pl a te ki mmentjeid, mert emberek tulsagosan belelik magukat a bukasba. Te es en is lattuk a gyagyast visszajonni majd meg nagyobbat bukni. De azt te se lattad, hogy ilyen jo hangulatban, a forumon terelve I ranyitotta azt, hogy mi mirol okadunk ide 500 kommentet naponta.
Mindezt ugy, hogy mar sokadszorra vasarol be a csajnak allitolag es meg egy rendes szopasig sem jutott el. A mese szerint.
Ahol fifi jelenleg van, onnan ez mr felfelé ismerkedés.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
nem tudom eldönteni, hogy most arra vered magad, hogy egy nőt megalázhatsz, vagy hogy milyen szolgáltatást akarsz igénybe venni egy prostitól? - mindegyik vér ciki.
amúgy már szerelmes sodi a sodi, akivel intim kapcsolatba kerül, arra teljesen ráfeszül és nem tudja elengedni
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
...és nem lesz még phaszás se.
De stoki, azt ugye tudod hogy az ilyen cigánykurvákban semmi szégyenérzet nincs, az utcán fogja kikiabálni, hogy egy férfiatlan impotens stoki a stoki.
Szóval igaza volt a cigány corinának a lejáratás fonatkozásában.
"Konkrétan jobban állnék, ha 34 évesen nem kezdek el nyugaton dolgozni."
amúgy már szerelmes sodi a sodi, akivel intim kapcsolatba kerül, arra teljesen ráfeszül és nem tudja elengedni
Akkor vicces évad következik. Ez a nő ugyanis nem egy magányis csöves, hanem tagja a helyi cigány közösségnek. Ők nem távoltartásit fognak kérni, ha zaklatni kezdi a testvírt a Stoki, hanem elássák az erdőben.
Szóval jó az irány, Endre! Itt az utolsó esélyed az igaz szerelemre, csak meg kell ragadnod! Lehet még belőle kölcsönös szerelmen alapuló párkapcsolat!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Azért azt megnézném, amikor a cigányok megpróbálnak télen beköltözni a favellába, de beleütköznek Goldába. Parádés müsör lenne :D
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Azért azt megnézném, amikor a cigányok megpróbálnak télen beköltözni a favellába, de beleütköznek Goldába. Parádés müsör lenne :D
szerintem még ők is jobb körülmények között élnek, mint a púp meg az anyja
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Elbontják a macskaólat.
Lenyomom reggel az interjút, te meg kivered reggel a faszom!
Alapvető hiba, hogy az egyikük így már bejáratos a putriba. Kinézek belőlük egy olyat, hogy valamit beletesznek Golda borocskájába, aztán másnapra fel is dobja a pacskert. De addigra már készül egy végrendelet, amiben mindent Eszmeraldára hagyott.
A szupról is csak trollfényképünk van.
Ne feledd hogy a Sztokjás sztori jó része élőlive-ban ment és az is hasonlóan hihetetlen narratíva volt bármelyik értelmes ember számára. A korcs mégis magát húzta faszra folyamatosan.
Ennyi erővel még igaz is lehet a sztori Lákátos Corinnával.
Corinna észre vette már vajon hogy a favela aluminiumbó' van?
Azért azt sem látta senki erektált állapotban!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
vajon Stoki valaha kapott ilyen szívecskés üzeneteket, főleg nyilvánosan?
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Az megvan hogy úgy akarsz nagyképűsködni hogy közben nem áll fel a faszod?
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Megint az lesz a loop, hogy órákig kúrta kőkemény fasszal.
Jobban fél az a pinatol , mint Gayza a fogorvostól.
KURVArangy
Csimpánz evés megy
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Kösz hogy nem kell néznem!
Konszolidált kinézetű, középosztálybeli fehér ember
Hát nagyon gyanús amúgy, hogy Hétfőn ment ki Bécsbe, talán mert Kedden korán kezdet Döblingbe. Azért ment Hétfőn mert máshogy nem ért volna oda, illetve most Hétfőn is azt írta, hogy 6 nap alatt nem válhatott jogerősé amit alá írt a bírónőnek. Szóval Kedden reggel Döblingbe volt. Viszont valószínűleg csak Szerda este ért haza mikor összefutott Corinával az állomáson. Ezek után vajon mit csinált majdnem 2 napig Bécsbe, mivel a bírónövel való megbeszélés max 1 órás volt, utána meg még ott volt a Kedd és Szerda nappal. Corina ott volt Szerda éjjel és takarított, talán mert nem volt már vonatja se, majd Csütörtök korán reggel mentek a boltba nyitásra, mikor is találkoztak Sztojkával és a csaj le is lépet a 25.000 forintos csomaggal. Ezért is valószínű, hogy Sztojka küldte rá a csajt a vonaton. És hogy akkor Szerda este, éjjel vonatozott haza. Ez is amúgy azt sejteti, hogy Bécsből talán este 6-7 óra felé indult el. Corináék pedig Csütörtök este mentek vissza 10 órára a testvirekkel és vitték el a telefont, tabletet meg az aprót a sofőrnek. Gyagyás pedig pénteken kezdett mesélni először. Szóval alighanem megvan a múlt hete, csak azt nem tudjuk hogy mi volt Kedden és Szerdán Bécsbe. Persze az egész Corinás mese lehet kitalált is, hogy ezzel foglalkozunk, de szerintem túl komplex ahhoz, hogy ma már ilyent kitaláljon.
Wishes 2PAC
Álmodjatok Rémeket!
Guns N' Roses tribute zenekar
Tranyó Rose
Álmodjatok Rémeket!
CafkaMarci
(
x6)
Sep 18, 2024 22:29:04
x6)
Az egész autilogika ott bukik meg, hogy ami egy tibinél vagy sunkamalacnál belefér, az egy született pinásnál nem fog.
Az első seggből szájba akciónál vagy amikor nem fizetsz eleget, az érzékeny lelkű korina elő fogja rántani a szexuális erőszak kártyát, és akkor ugyanott tartasz majd gyagyás, mint Bécsben lyuckóval vagy xandikával.
Mondjuk visszaesőként sokkal lejjebb.
Ez a sztori csak yól végződhet.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Az első seggből szájba akciónál vagy amikor nem fizetsz eleget, az érzékeny lelkű korina elő fogja rántani a szexuális erőszak kártyát, és akkor ugyanott tartasz majd gyagyás, mint Bécsben lyuckóval vagy xandikával.
Mondjuk visszaesőként sokkal lejjebb.
Ez a sztori csak yól végződhet.
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 18, 2024 22:30:50
x44)
Miért fizettél neki harmadik alkalommal is, ha te irányítod a helyzetet?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
öklendező szerelő
(
x4)
Sep 18, 2024 22:31:02
x4)
az is durva, hogy egy random cigánykurva is szégyenkezik endre miatt az utcán
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Hahó
(
x135)
Sep 18, 2024 22:31:05
x135)
holnap:
"jó, a tervezett 7 ezer helyett 18 ezret fizettem neki, de ma rendes volt, és megígérte, hogy holnap megint kiveri. most már tök jól elvagyunk, elvitte a valve indexet kölcsönbe"
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
"jó, a tervezett 7 ezer helyett 18 ezret fizettem neki, de ma rendes volt, és megígérte, hogy holnap megint kiveri. most már tök jól elvagyunk, elvitte a valve indexet kölcsönbe"
Endrét húzogatják
Sep 18, 2024 22:31:13
Tele kosár, üres zacskó,
Fizess mindent Fifi tacskó.
Fizess mindent Fifi tacskó.
Sep 18, 2024 22:31:13
CafkaMarci
(
x6)
Sep 18, 2024 22:32:43
x6)
Én várom nagyon, amikor a macskaólból kitiltásra kerül a stoki legalább két hétre.
Endre priusza
(
x11)
Sep 18, 2024 22:32:51
x11)
Endre, ugye azt vágod, hogy ez eddig volt kifosztás, de mostantól sima prostitúció?
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 18, 2024 22:33:25
x44)
De amúgy ez ilyen örök körforgás, Márk is tartozott neki, tehát a logikus lépés az volt, hogy további pénzeket küldött neki
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 18, 2024 22:34:05
x44)
Gézának mikor írod az SMS-t hogy a kutyája vagy meg a csicskása, ha árt a kibaszott corinának?
Endre szamárfasza
Sep 18, 2024 22:34:17
Corolla nem férfi, ráadásul 15 éves is elmúlt, ezért ma sem indult meg bennem a vérkeringés.
Sep 18, 2024 22:34:17
ascites
(
x57)
Sep 18, 2024 22:34:37
x57)
holnap:
Ez volt szombaton:
Mondom neki: ok, 5 ezer.
Ő mondja: legyen 10.
Mondom nem.
Akkor 7.
Mondom, talán.
Erre 17.
Mindegy, mérgesen elhajtottam, hogy legyen boldog vele, de azt szeretném, hogy soha többé ne jöjjön vissza, és ne is hívjon soha.
Ő mondja: legyen 10.
Mondom nem.
Akkor 7.
Mondom, talán.
Erre 17.
Mindegy, mérgesen elhajtottam, hogy legyen boldog vele, de azt szeretném, hogy soha többé ne jöjjön vissza, és ne is hívjon soha.
-
Sep 18, 2024 22:35:04
Ráadásul a golyósimogatás az már luxuskategória, ha jól tudom. Sokba lesz ez Endre.
Sep 18, 2024 22:35:04
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 18, 2024 22:37:20
x44)
Az új snecológiai vizsgasor első kérdése:
"A trash univerzumban, Huszár "Buddha" Géza Krisztián, és Kozma "Vahur" Csaba" egyszerre indul meg, ki ér oda előbb, ha útközben 12 lámpás kereszteződés van?"
"A trash univerzumban, Huszár "Buddha" Géza Krisztián, és Kozma "Vahur" Csaba" egyszerre indul meg, ki ér oda előbb, ha útközben 12 lámpás kereszteződés van?"
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Sep 18, 2024 22:37:21
x11)
Olyan helyre vitt, ahol 100-ból 99 esetben tényleg vannak emberek. De ma nem voltak, ezért szarrá tudtam trollkodni az arcát azzal az egyszerű dumával, hogy "ki előtt ne járassalak le? nézz már körül, nincs itt senki". :DDDDDDDDDD
Az lenne a legegyszerűbb megoldás, ha nem állnál szóba cigánykurvákkal és Sztojkákkal, még képzeletben és az alternatív valóságodban sem.
Ahogy 10.000 emberből 9.999 teszi.
Bagolyka
(
x7)
Sep 18, 2024 22:37:31
x7)
Na ez az a rendes vérbeli recskás, csak visszatért. Látod pont ezért kerültél a macskaólba és majd kerülsz lejjebb is. Pontosan ezért a hozzáállásért.
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 18, 2024 22:39:05
x44)
Endre, ez már a blahára melegítés, hogy "száraz zsemléért segből szájba"?
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 18, 2024 22:39:53
x23)
Az sem mai darab, szóval bízzunk a legjobbakban!:)
Nem tudom menyi igaz belőle, vagy honnan tudhatja valaki, de múltkor volt itt egy hsz, hogy már csak 220-ról képes üzemelni a gecis faptop. Ami annyira nem lenne meglepő. Újra telepítve meg kipucolva biztos 1x nem volt mióta megvette. Ez mellet minimum 1 de lehet 1.5 éve, attól függően kapott e, a Solarystol munkagépet, de ezt nem hiszem, folyamatosan megy a gép lényegébe, lásd youtube, netflix, torrent stb stb.
linziasztal01
(
x77)
Sep 18, 2024 22:41:05
x77)
Ez a helyzet nekem kifejezetten tetszik. Semmi kontrollal nem rendelkezik már semmi felett (oké, sosem volt, de néha pár órára össze tudta magát kaparni), itt már minden csak történik vele hatalmas pislogások közepette.
Mivel minden nap ájulásig kell (!!) innia magát -és ez nem opció, hanem törvényszerű-, a mélyalvás fázisa teljesen kimarad és ez hosszú évek óta, azért (is) öregszik ilyen látványosan és csuklik össze állandóan, mint kecske a napon, persze a tropa hasnyálmirigy sem segíti a helyzetet.
Interjúk: Mivel alapvetően nem tudja felmérni a helyzetét még úgy érzi válogathat, így az az interjú, ami nem délután jön szóba ott vagy kisírja azt, vagy "áhh hattyuk" van. Persze, mert olyan 12-14 óra körül van ""normális"" állapotban, hogy egyáltalán meg tud szólalni és a fordos néni ósdi hülyeségeit előadni.
A piszkos erkölcsit nem is említem... :) Akkor lesz nagy ordítás, amikor a végletekig kitolt fizetési határidő legutolsó napján akarja fizetni és 100-130 euróval kevesebb lesz a Revoluton... :))
Mivel minden nap ájulásig kell (!!) innia magát -és ez nem opció, hanem törvényszerű-, a mélyalvás fázisa teljesen kimarad és ez hosszú évek óta, azért (is) öregszik ilyen látványosan és csuklik össze állandóan, mint kecske a napon, persze a tropa hasnyálmirigy sem segíti a helyzetet.
Interjúk: Mivel alapvetően nem tudja felmérni a helyzetét még úgy érzi válogathat, így az az interjú, ami nem délután jön szóba ott vagy kisírja azt, vagy "áhh hattyuk" van. Persze, mert olyan 12-14 óra körül van ""normális"" állapotban, hogy egyáltalán meg tud szólalni és a fordos néni ósdi hülyeségeit előadni.
A piszkos erkölcsit nem is említem... :) Akkor lesz nagy ordítás, amikor a végletekig kitolt fizetési határidő legutolsó napján akarja fizetni és 100-130 euróval kevesebb lesz a Revoluton... :))
Strici Sztojka
Sep 18, 2024 22:41:21
Ha nem fizetsz a lányomnak, akkor a seggeddel fogsz fizetni láncra verve.
Sep 18, 2024 22:41:21
Endre priusza
(
x11)
Sep 18, 2024 22:41:30
x11)
Endrénél olyan jól bevált a napi egy dobozzal csökkentett söradag, hogy ugyanezt a módszert akarja használni a kurva leépítésére is. Az eredménye sem fog különbözni.
Hahó
(
x135)
Sep 18, 2024 22:41:33
x135)
pedó, riadó, riadó, stalkolni való videó van tibi csatornáján, és kommentben is elhelyeztettem neked egy kis infót, agyalj rajta, hogy igaz-e, vagy csak szopatlak.
linziasztal01
(
x77)
Sep 18, 2024 22:42:50
x77)
Újra telepítve meg kipucolva biztos 1x nem volt mióta megvette.
Nem működik rajta a billentyűzet sem! :D
mikedp
(
x9)
Sep 18, 2024 22:42:55
x9)
Én csak kapkodom a fejem stoki, ahogy cé Corina a kezét. Ugye az elfáradt, és a lerántás máshogy valósult meg.
KURVArangy
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 18, 2024 22:44:03
x44)
Endre, melyik a jobb forgatókönyv, ha beállít corina cigány palija és laposra veri a veknit, vagy ha család kitalálja, hogy miattad szakítottak, tehát bánót kell fizetned
Trottel
Sep 18, 2024 22:44:34
pedó, riadó, riadó, stalkolni való videó van tibi csatornáján, és kommentben is elhelyeztettem neked egy kis infót, agyalj rajta, hogy igaz-e, vagy csak szopatlak.
Az lehetetlen, Marci törölte minden Tiktik fiókját. Legalábbis a letiltott Endre szerint.
Sep 18, 2024 22:44:34
Hahó
(
x135)
Sep 18, 2024 22:45:12
x135)
döbbenetes, hogy minden kényszer nélkül bevallott egy 55 ezres lehúzást, és még hajlandó is növelni. ez 200 ezer alatt nem fog megállni.
Zsibuci
(
x5)
Sep 18, 2024 22:48:41
x5)
döbbenetes, hogy minden kényszer nélkül bevallott egy 55 ezres lehúzást, és még hajlandó is növelni. ez 200 ezer alatt nem fog megállni.
Sztojka
Sep 18, 2024 22:53:36
Endre, melyik a jobb forgatókönyv, ha beállít corina cigány palija és laposra veri a veknit, vagy ha család kitalálja, hogy miattad szakítottak, tehát bánót kell fizetned
Milyen bánót? Elhagyta szegényt a vőlegénye, ráadásul terhes is. Apa kell a gyereknek, eurós gyerek és asszony tartás.
Sep 18, 2024 22:53:36
ascites
(
x57)
Sep 18, 2024 22:53:38
x57)
Tuti vannak szarok, aminek az eltűnését észre sem vette, mert annyira nem vágja, hogy mi hol van, mije van még meg egyáltalán. Pl. a csaj tuti zsebre rakta a bankókat a szeméthalom alól és csak az aprót kérte el. A fésűt is azért kérte el, hogy kunyisnak és ne tolvajnak tűnjön.
max5enutálnak
(
x47)
Sep 18, 2024 22:56:03
x47)
Tudom mit fog csinálni Döblinggel. Priuszos bűnöző szar lett, ezért bosszúból azt fogja képzelni, hogy a bírónőnek van priusza. Sakk-matt
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 18, 2024 22:57:23
x23)
Engem az érdekelne, hogy hogyan aránylik a cigó Corina lehúzása a Tibi lehúzásához, ha Corina havi 200.000 rántja le a balekot, lásd 1 hét alatt 54.000-ért vásárolt be neki, miközben csak a havi 700.000 segély áll rendelkezésre. Közbe Tibi havi majdnem 1 millióval rántotta le, úgy hogy picivel több mint 1 milliót kereset és volt még a bankok pénzéből is mellette. Mondhatjuk azt, hogy a Corina legalább annyira hatékony a maga szintjén, mint a Tibi?
-
Sep 18, 2024 22:59:52
Engem az érdekelne, hogy hogyan aránylik a cigó Corina lehúzása a Tibi lehúzásához, ha Corina havi 200.000 rántja le a balekot, lásd 1 hét alatt 54.000-ért vásárolt be neki, miközben csak a havi 700.000 segély áll rendelkezésre. Közbe Tibi havi majdnem 1 millióval rántotta le, úgy hogy picivel több mint 1 milliót kereset és volt még a bankok pénzéből is mellette. Mondhatjuk azt, hogy a Corina legalább annyira hatékony a maga szintjén, mint a Tibi?
Jobb lesz, Corina hálózaztban dolgozik, Tibi magányos farkas, ráadásul itt most allin lesz (ól in, haha)lehet, hogy a kádár kocka is beduzzog valahogy a képbe.
Sep 18, 2024 22:59:52
Az az én házam,testvérem
Sep 18, 2024 23:01:25
Itt már csak Tibi segíthet.
Endrének védelem kell, gondoskodás.
Sep 18, 2024 23:01:25
linziasztal01
(
x77)
Sep 18, 2024 23:01:49
x77)
Mondhatjuk azt, hogy a Corina legalább annyira hatékony a maga szintjén, mint a Tibi?
Nominálisan a rekordot Kaffka honvéd tartja, mert olyan pénzét is vitte, ami nem létezik (hitel), de bízom a jászsági simlis cigányok leleményességében.
Itt hónapról hónapra vegetálás van, amíg a segély tart, ugye.
A tél közeleg…!
D_Dezső
(
x29)
Sep 18, 2024 23:09:31
x29)
“Többen” írták, hogy kami ez az egész cigánylányos story.
De ha csak a már több százszor látott patternt nézem, hogy világlátott, dörzsölt,felnőtt emberek írogatják a fogyatékosnak, hogy ebbű’ baj lesz more, de közben a gondokság alá való elmebeteg juszt is az ellenlezőjét csinálja, na ezen pattern nyomán én csont nélkül elhiszem a storyt.
De ha csak a már több százszor látott patternt nézem, hogy világlátott, dörzsölt,felnőtt emberek írogatják a fogyatékosnak, hogy ebbű’ baj lesz more, de közben a gondokság alá való elmebeteg juszt is az ellenlezőjét csinálja, na ezen pattern nyomán én csont nélkül elhiszem a storyt.
sörtötbontok
(
x8)
Sep 18, 2024 23:09:56
x8)
Mondja nekem a csaj a bolt előtt
Odamegyünk az állomás alé
Odamegyünk az állomás alé
Tehát macskaól - bolt - állomás volt az útvonal, amit bejártatok.
Nyelftanilag egy cigány kurvával jársz, Endre.
Apmz
(
x1)
Sep 18, 2024 23:11:17
x1)
Azt remélem, senki se gondolta egy percig sem, hogy a cigók csak epizódszereplők voltak.
A cigány olyan, mint az bálványfa, ha megjelenik valahol, végleg sose fogsz tőle megszabadulni.
Valószínűleg azt nem tudják, hogy Endre nevén kb semmi sincs, csak egy rakás adósság, de lehet, Goldát is megdolgozzák majd, aztán ugrik a ház.
a kurva anyádat, Endre
A cigány olyan, mint az bálványfa, ha megjelenik valahol, végleg sose fogsz tőle megszabadulni.
Valószínűleg azt nem tudják, hogy Endre nevén kb semmi sincs, csak egy rakás adósság, de lehet, Goldát is megdolgozzák majd, aztán ugrik a ház.
linziasztal01
(
x77)
Sep 18, 2024 23:14:47
x77)
Azt remélem, senki se gondolta egy percig sem, hogy a cigók csak epizódszereplők voltak.
Ámen!
Érdeklődő
(
x6)
Sep 18, 2024 23:23:11
x6)
Ilyen seggből szájba történet volt már korábban is, emlékszel? :)
noikabatgomb
(
x10)
Sep 18, 2024 23:43:06
x10)
Nyilvan jon ra a 500 comment a forumon, ami eletben tarja a troll akademiat de kozben kialakult az a hangulat, hogy alabecsulod az ellenseged.
- hol van es mit csinal csak feltetelezve van. Az, hogy a macskaolban van es csak a faptoprol tud irodatni egy meltatlanul ostoba rigmus. Barhol lehet.
- az hogy a Haho majd kilovi a melot az pont eleg volt mindenkinek, hogy leszarja az egeszet, pedig pont errol szolt volna eredetileg a dolog.
- nyivakolas, hogy nincsen flok meg elozes... Fura mod az egesz brigad bekussolt, nem azert mert felnek a forumtol.
Nem kene alabecsulni a retardokat. Majd holnap jovok, mert ez biztos nem lesz popularis post.
-
Sep 18, 2024 23:51:02
Faszt vannak ezek eltűnve. Tibi minden liveban irogat, szpottolják kb mindennap. Laura minden éjszaka kb reggelig Pista nemezisével a törökkel nyomja tiktiken. Púpos meg ideokádja a szemetet sajnos.
Sep 18, 2024 23:51:02
noikabatgomb
(
x10)
Sep 19, 2024 00:02:45
x10)
Hat az geci jo. Tudod. Ez abszolut alaasta azt az allitast, hogy a gyagyas melojat egy az egyben atadta a forum egy kezebe.
Mert ide Lett irva, hogy de jauja hajnalig fent van.
Geci jo indok.
SzertehagyottCuccok
Sep 19, 2024 00:06:42
Meg lehet becsülni, hogy csak bánóra mennyi ment el mióta "elpártolt tőle a szerencse" és boldog-boldogtalannal konfliktusba kerül, aminek a vège mindig egy pénztárca nyitás?
Mindig van lejjebb...
Sep 19, 2024 00:06:42
ascites
(
x57)
Sep 19, 2024 00:10:02
x57)
Én nem nyomtam downt rá, de a jelek szerint nem érted a korcsot. Nem érted a motivációit, a működési mechanizmusait, a jeleket, amiket ad. Nem emlékszel, hogy milyen volt 10 éve, amikor még nem önmaga kilúgozott váza volt, elhinni pedig a jelek szerint nem is fogod másnak, kár hosszasan magyarázni. Figyeld meg, majd meglátod.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 19, 2024 00:18:59
x10)
En pont attol tartok, hogy az fog elveszni ami fontos, pl a te ki mmentjeid, mert emberek tulsagosan belelik magukat a bukasba. Te es en is lattuk a gyagyast visszajonni majd meg nagyobbat bukni. De azt te se lattad, hogy ilyen jo hangulatban, a forumon terelve I ranyitotta azt, hogy mi mirol okadunk ide 500 kommentet naponta.
SyntaxError
(
x24)
Sep 19, 2024 00:38:40
x24)
Endre, mit tippelsz, ha egy kormányközeli papról akták vannak és tudták / tudják róla, hogy buzeráns, akkor rólad hány szekrényre való információja lehet a kormánynak?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Badoer
(
x1)
Sep 19, 2024 00:40:57
x1)
Ezt a hergelést gyagyás amit ma le műveltél. Idősebbek emlékeznek a 80as évekbe volt egy kvíz műsor Fele sem igaz. Ez jutott eszembe mikor olvastam a mai előadásod. Meg egy film cim Nevem Senki
Hivd ki a rendört.Csinálj már valami vacsorát
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 19, 2024 00:52:51
x37)
Kitűnő látlelet a mai nap Fifi szellemi színvonalára nézve.
A 28 egyetemi félévet végzett, pepszi szigorlaton átment, német nyelvterületen évekig programozóként dolgozó Endre ocsortány részegen arról hadovál, hogyan fog torkon élvezni egy kamionsoron rodázó kitérdelt cigány kurvát.
Endre, ez már a felfelé ismerkedős szakasz? Többen kérdezik.
A 28 egyetemi félévet végzett, pepszi szigorlaton átment, német nyelvterületen évekig programozóként dolgozó Endre ocsortány részegen arról hadovál, hogyan fog torkon élvezni egy kamionsoron rodázó kitérdelt cigány kurvát.
noikabatgomb
(
x10)
Sep 19, 2024 01:07:02
x10)
Mindezt ugy, hogy mar sokadszorra vasarol be a csajnak allitolag es meg egy rendes szopasig sem jutott el. A mese szerint.
SyntaxError
(
x24)
Sep 19, 2024 03:12:12
x24)
Ahol fifi jelenleg van, onnan ez mr felfelé ismerkedés.
halászlé
(
x24)
Sep 19, 2024 05:07:42
x24)
SporoloProliGondolom
Megjelenik a csaj
-Na endre be kéne vásárolni mert éhesek a puják
-Gyegyegye..jofan
Okés az, de előbb nyelje le.
Nem akarom, hogy lelkiismeretfurdalása legyen, amiért tartozik.
Ez lesz a válaszom :)
Megjelenik a csaj
-Na endre be kéne vásárolni mert éhesek a puják
-Gyegyegye..jofan
Okés az, de előbb nyelje le.
Nem akarom, hogy lelkiismeretfurdalása legyen, amiért tartozik.
Ez lesz a válaszom :)
nem tudom eldönteni, hogy most arra vered magad, hogy egy nőt megalázhatsz, vagy hogy milyen szolgáltatást akarsz igénybe venni egy prostitól? - mindegyik vér ciki.
MaxPayne
(
x24)
Sep 19, 2024 05:16:52
x24)
Uj nap, uj feladatok a ciganyidomitott Sipornak, a gnom hazimanonak.
Mennyire turik el a loopolasaidat a gazdaid?
Komolyan meg szoktak verni?
A regi jobbos ismeroesid mit szolnak, hogy nem eleg, buzi vagy, de meg pedofil is es ciganyok hazikedvence lettel, akit ugy csicskaztatnak ahogy epp kedvuk tartja?
Oket is megnyugvassal tolti el az elotted alo bortonevek gondolata?
Mennyire turik el a loopolasaidat a gazdaid?
Komolyan meg szoktak verni?
A regi jobbos ismeroesid mit szolnak, hogy nem eleg, buzi vagy, de meg pedofil is es ciganyok hazikedvence lettel, akit ugy csicskaztatnak ahogy epp kedvuk tartja?
Oket is megnyugvassal tolti el az elotted alo bortonevek gondolata?
banshee
(
x24)
Sep 19, 2024 05:38:10
x24)
...és nem lesz még phaszás se.
De stoki, azt ugye tudod hogy az ilyen cigánykurvákban semmi szégyenérzet nincs, az utcán fogja kikiabálni, hogy egy férfiatlan impotens stoki a stoki.
rezsidémon
(
x8)
Sep 19, 2024 05:49:09
x8)
Mondom neki: nézz már körül, nincsnek itt emberek.
Mégis ki előtt "járatlak le", ha nincs itt senki? :))))))))))))
Ismerve téged, a kisboltost nem tekinted embernek ;)Mégis ki előtt "járatlak le", ha nincs itt senki? :))))))))))))
Szóval igaza volt a cigány corinának a lejáratás fonatkozásában.
gyagyás irigye2
(
x3)
Sep 19, 2024 05:56:31
x3)
Stoki, hogy dögölnél meg végre tényleg!
Hát milyen cigányidomítás ez? Nem vagy pró benne?
Irigyellek!
kissendrefarkas életét irigyellem
Hát milyen cigányidomítás ez? Nem vagy pró benne?
Irigyellek!
Endre priusza
(
x11)
Sep 19, 2024 06:01:20
x11)
Akkor vicces évad következik. Ez a nő ugyanis nem egy magányis csöves, hanem tagja a helyi cigány közösségnek. Ők nem távoltartásit fognak kérni, ha zaklatni kezdi a testvírt a Stoki, hanem elássák az erdőben.
Szóval jó az irány, Endre! Itt az utolsó esélyed az igaz szerelemre, csak meg kell ragadnod! Lehet még belőle kölcsönös szerelmen alapuló párkapcsolat!
MaxPayne
(
x24)
Sep 19, 2024 06:09:22
x24)
Igazmondó Juhász
(
x2)
Sep 19, 2024 06:11:44
x2)
TAOT
Respect és Jahve üldözze azokat a trollégákat, akiknek van még idegzetük és gyomruk Fifi lassan naponta idehányt faszságait olvasgatni, követni. Én már csak a pédián teszem, éppen elég ott végigolvasni (innen is köszi a melódat Levéltáros trolléga). Ahogy csúszik le egyre unalmasabb lesz a műsor, a folyamatos fajtalankodós álmodozásai és a szegedezés már kiborít. Egyedül a cigánylány szopatásán tudok derülni.
Fifim nagyon érik neked a blaha, de lehet abból döbling lesz. Neked már nem lesz melód, teljesen KO vagy a sok pálesztől, marad a lavorba hányás, anyád, a macskaól meg a cigánylány. Budai úrifiúból egy nincstelen alföldi proli lett. Ahogy egy trolléga szokta mondani, a kocsmában dicsekedhetnél vele hogy te felhőének voltál nyugaton, de még ez sincs, mert onnan is kitiltattad magad.
Marad a magány, anyád meg a lavor.
Nagyon irigyellek :D
Ja nem.
Respect és Jahve üldözze azokat a trollégákat, akiknek van még idegzetük és gyomruk Fifi lassan naponta idehányt faszságait olvasgatni, követni. Én már csak a pédián teszem, éppen elég ott végigolvasni (innen is köszi a melódat Levéltáros trolléga). Ahogy csúszik le egyre unalmasabb lesz a műsor, a folyamatos fajtalankodós álmodozásai és a szegedezés már kiborít. Egyedül a cigánylány szopatásán tudok derülni.
Fifim nagyon érik neked a blaha, de lehet abból döbling lesz. Neked már nem lesz melód, teljesen KO vagy a sok pálesztől, marad a lavorba hányás, anyád, a macskaól meg a cigánylány. Budai úrifiúból egy nincstelen alföldi proli lett. Ahogy egy trolléga szokta mondani, a kocsmában dicsekedhetnél vele hogy te felhőének voltál nyugaton, de még ez sincs, mert onnan is kitiltattad magad.
Marad a magány, anyád meg a lavor.
Nagyon irigyellek :D
Ja nem.
halászlé
(
x24)
Sep 19, 2024 06:12:20
x24)
szerintem még ők is jobb körülmények között élnek, mint a púp meg az anyja
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 19, 2024 07:03:11
x48)
Endre meg volt a lehetőséged hogy újra felkarold a legaljáról a háziasított takarítós tranyót és elköltözz vele púpszászról egy közös albiba, de te helyette a pénzedet és a figyelmedet egy random szőke cigóra pazaroltad. A transzfób anyáddal fogsz már örökké lakni. Gratulálok!
kissendrevagyok
MaxPayne
(
x24)
Sep 19, 2024 07:08:59
x24)
Sep 19, 2024 07:08:59
Endre meg volt a lehetőséged hogy újra felkarold a legaljáról a háziasított takarítós tranyót és elköltözz vele púpszászról egy közös albiba, de te helyette a pénzedet és a figyelmedet egy random szőke cigóra pazaroltad. A transzfób anyáddal fogsz már örökké lakni. Gratulálok!
Bizonyára Golda combja is van olyan jó, mint egy herélt csöves férfinek. Sep 19, 2024 07:08:59
NemVállalom
Sep 19, 2024 07:09:24
Cigánykurca, idomulj!
Stoki fasza lekonyul
Stoki fasza lekonyul
Sep 19, 2024 07:09:24
Nemvoltdurex
(
x13)
Sep 19, 2024 07:22:56
x13)
Elbontják a macskaólat.
Endre priusza
(
x11)
Sep 19, 2024 07:43:08
x11)
Alapvető hiba, hogy az egyikük így már bejáratos a putriba. Kinézek belőlük egy olyat, hogy valamit beletesznek Golda borocskájába, aztán másnapra fel is dobja a pacskert. De addigra már készül egy végrendelet, amiben mindent Eszmeraldára hagyott.
-
Sep 19, 2024 07:45:15
A soha senki által nem látott Columbo felesége Corina.Majd pont a közléskényszeres púpos lesz aki nem rakja ki a képét az első nem azt csinálja amit mondok hiszti után.Szokásos féligazságokkal teleírt kiszínezett autilufi. De ha csak a már több százszor látott patternt nézem, hogy világlátott, dörzsölt,felnőtt emberek írogatják a fogyatékosnak, hogy ebbű’ baj lesz more, de közben a gondokság alá való elmebeteg juszt is az ellenlezőjét csinálja, na ezen pattern nyomán én csont nélkül elhiszem a storyt.
Sep 19, 2024 07:45:15
Endre priusza
(
x11)
Sep 19, 2024 07:50:32
x11)
A soha senki által nem látott Columbo felesége Corina.Majd pont a közléskényszeres púpos lesz aki nem rakja ki a képét az első nem azt csinálja amit mondok hiszti után.Szokásos féligazságokkal teleírt kiszínezett autilufi.
MaxPayne
(
x24)
Sep 19, 2024 07:52:42
x24)
Off:
Valojában latható Columbo felesege, mivel egy sajat spin-off sorozatot kapott, Mrs. Columbo cimmel. A sorozat epp megelt ket evadot, nem lett sikeres. Probalkoztak nevvaltoztatassal, mas iranyba indulni, de ez sem hozta meg a sikert. Ettol meg hivatalosan a cimszereplo valoban Columbo felesege.
A foszereplo holgy egyebkent a Star Trek Voyager kapitanyakent lehet ismeros.
Valojában latható Columbo felesege, mivel egy sajat spin-off sorozatot kapott, Mrs. Columbo cimmel. A sorozat epp megelt ket evadot, nem lett sikeres. Probalkoztak nevvaltoztatassal, mas iranyba indulni, de ez sem hozta meg a sikert. Ettol meg hivatalosan a cimszereplo valoban Columbo felesege.
A foszereplo holgy egyebkent a Star Trek Voyager kapitanyakent lehet ismeros.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
x5)
Ne feledd hogy a Sztokjás sztori jó része élőlive-ban ment és az is hasonlóan hihetetlen narratíva volt bármelyik értelmes ember számára. A korcs mégis magát húzta faszra folyamatosan.
Ennyi erővel még igaz is lehet a sztori Lákátos Corinnával.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 19, 2024 07:53:48
x5)
Elbontják a macskaólat.
Corinna észre vette már vajon hogy a favela aluminiumbó' van?
egynadrág
(
x2)
Sep 19, 2024 07:56:10
x2)
Azért azt sem látta senki erektált állapotban!
Kriptozsidó
(
x6)
Sep 19, 2024 07:59:19
x6)
vajon Stoki valaha kapott ilyen szívecskés üzeneteket, főleg nyilvánosan?
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 19, 2024 08:00:40
x44)
Küld oda rocskai házához a cigány corinát!
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 19, 2024 08:04:42
x21)
Pedofil kutya! Ha ezek a hazugságok a transzvesztitanak szólnak elárulom, hogy telibe szarja, sőt, már ő is a börtönben látna szívesen!
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 19, 2024 08:06:46
x44)
Endre, ki ne derüljön hogy ez az eddig 0 bizonyítékkal rendelkező sztori egy terelés, mert egy balek cég alkalmazásba akar venni, és ez az utolsó utáni esélyed, ezért trükközni próbálsz
myDate
Sep 19, 2024 08:08:44
te inkompetens, impotens vesztes
Sep 19, 2024 08:08:44
MaxPayne
(
x24)
Sep 19, 2024 08:10:03
x24)
Sep 19, 2024 08:10:03
Pedofil kutya! Ha ezek a hazugságok a transzvesztitanak szólnak elárulom, hogy telibe szarja, sőt, már ő is a börtönben látna szívesen!
Ha a kappan épp liveban tudná meg, hogy a pedofilt bevitték a börtönbe, gurgulázó röhögésben törne ki és legalább 1 órát loopolna arról, mennyire megérdemelte ezt azt Endi. Sep 19, 2024 08:10:03
NBVNG
(
x1)
Sep 19, 2024 08:22:55
x1)
Stoki újságolja a sztorikat amik meg sem történtek:

segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.

EasybankosPedo
(
x23)
Sep 19, 2024 08:26:25
x23)
Gyagyás mondtam neked már mikor itt beszámoltál a 2. találkozás után, hogy mit kell tenned, hogy lerázd a csajt, fel kell löni a live-ot, mikor megérkezik. Te mégse tetted és azóta már még 2x meglátogatott. Bravó gyagyás, ne hallgass a komment haverokra.
Ezek után már csak az lenne a vicces, ha készülne egy troll videó arról, ahogy bevásárolsz neki és a vasútállomáson kiabál veled. Tudod úgy, ahogy tavaly videó készült arról ahogy a hátsó ülésen vezetsz vagy a forgalma vizsgán való bukásról is, 2x is.
A Legviccesebb viszont az lenne, ha a trollok elmennének videót forgatni erről és amig várnak, körbe kérdeznék a vasút állomásnál lévő 2 boltot, ha igaz van egy bolt ott ahol kidobták rendőrrel mikor a sztojkával kajáltak és egy másik picivel odább a kanyar után egy utcasarkon ahogy az iskola felé megyünk, hogy tényleg egy szőke csajal jársz oda mostanában és neki vásárolsz be mindig? Aztán ha kiderülne hogy ez nem is igaz, vagy akár ha igaz is, akkor elmondanák a boltba, hogy azért vásárolsz be neki mindig, mert cserébe 12.000 forintért a döglött slagot vereted ki vele.
Ezek után már csak az lenne a vicces, ha készülne egy troll videó arról, ahogy bevásárolsz neki és a vasútállomáson kiabál veled. Tudod úgy, ahogy tavaly videó készült arról ahogy a hátsó ülésen vezetsz vagy a forgalma vizsgán való bukásról is, 2x is.
A Legviccesebb viszont az lenne, ha a trollok elmennének videót forgatni erről és amig várnak, körbe kérdeznék a vasút állomásnál lévő 2 boltot, ha igaz van egy bolt ott ahol kidobták rendőrrel mikor a sztojkával kajáltak és egy másik picivel odább a kanyar után egy utcasarkon ahogy az iskola felé megyünk, hogy tényleg egy szőke csajal jársz oda mostanában és neki vásárolsz be mindig? Aztán ha kiderülne hogy ez nem is igaz, vagy akár ha igaz is, akkor elmondanák a boltba, hogy azért vásárolsz be neki mindig, mert cserébe 12.000 forintért a döglött slagot vereted ki vele.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 19, 2024 08:41:48
x7)
Soha Többé Nem Kúrok Vele (STNKV) időszakot jelentett be már megint.
|__o__|
NBVNG
(
x1)
Sep 19, 2024 08:42:45
x1)
Beveszek egy kamagrát, és
Majd meglátjuk, akar-e maradni :D
Majd meglátjuk, akar-e maradni :D
banshee
(
x24)
Sep 19, 2024 08:44:33
x24)
Megint az lesz a loop, hogy órákig kúrta kőkemény fasszal.
halászlé
(
x24)
Sep 19, 2024 08:46:09
x24)
mikedp
(
x9)
Sep 19, 2024 08:46:36
x9)
Jobban fél az a pinatol , mint Gayza a fogorvostól.
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 19, 2024 08:49:32
x44)
tanyó live:
tiktok.com/@j.merci.2/live?enter_from_merge=others_homepage&enter_method=others_photo
tiktok.com/@j.merci.2/live?enter_from_merge=others_homepage&enter_method=others_photo
Csimpánz evés megy
egynadrág
(
x2)
Sep 19, 2024 08:50:13
x2)
Csimpánz evés megy
Kösz hogy nem kell néznem!
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 19, 2024 08:50:28
x23)
Endre, ki ne derüljön hogy ez az eddig 0 bizonyítékkal rendelkező sztori egy terelés, mert egy balek cég alkalmazásba akar venni, és ez az utolsó utáni esélyed, ezért trükközni próbálsz
Hát nagyon gyanús amúgy, hogy Hétfőn ment ki Bécsbe, talán mert Kedden korán kezdet Döblingbe. Azért ment Hétfőn mert máshogy nem ért volna oda, illetve most Hétfőn is azt írta, hogy 6 nap alatt nem válhatott jogerősé amit alá írt a bírónőnek. Szóval Kedden reggel Döblingbe volt. Viszont valószínűleg csak Szerda este ért haza mikor összefutott Corinával az állomáson. Ezek után vajon mit csinált majdnem 2 napig Bécsbe, mivel a bírónövel való megbeszélés max 1 órás volt, utána meg még ott volt a Kedd és Szerda nappal. Corina ott volt Szerda éjjel és takarított, talán mert nem volt már vonatja se, majd Csütörtök korán reggel mentek a boltba nyitásra, mikor is találkoztak Sztojkával és a csaj le is lépet a 25.000 forintos csomaggal. Ezért is valószínű, hogy Sztojka küldte rá a csajt a vonaton. És hogy akkor Szerda este, éjjel vonatozott haza. Ez is amúgy azt sejteti, hogy Bécsből talán este 6-7 óra felé indult el. Corináék pedig Csütörtök este mentek vissza 10 órára a testvirekkel és vitték el a telefont, tabletet meg az aprót a sofőrnek. Gyagyás pedig pénteken kezdett mesélni először. Szóval alighanem megvan a múlt hete, csak azt nem tudjuk hogy mi volt Kedden és Szerdán Bécsbe. Persze az egész Corinás mese lehet kitalált is, hogy ezzel foglalkozunk, de szerintem túl komplex ahhoz, hogy ma már ilyent kitaláljon.
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 19, 2024 08:50:52
x44)
Lokáció: Budapest, király utca
CafkaMarci
(
x6)
Sep 19, 2024 08:51:50
x6)
A setup a tranyónál egy cool girl feliratú fejkendővel fejlődött.
Hát ilyen egy igazi cool girl, stoki.

Hát ilyen egy igazi cool girl, stoki.

halászlé
(
x24)
x24)
endre, szerinted sikerült féltékennyé tenni a sziszát?
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 19, 2024 08:52:10
x44)
Kaffka: "délután megyek vissza le a drágámhoz"
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 19, 2024 08:52:50
x10)
Bazdmeg agyon kéne lőni ezzel a csámcsogással!
Álmodjatok Rémeket!
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 19, 2024 08:53:53
x48)
Csokis nutridrink van nála. Akkor lehet megint kórházban volt.
kissendrevagyok
halászlé
(
x24)
Sep 19, 2024 08:56:22
x24)
ragadnak rá a hetelo féjfijak:

prolipredator
Sep 19, 2024 08:59:33
mint egy rossz cigánykurva. Csak már ennek az érzékelése se működik
Sep 19, 2024 08:59:33
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 19, 2024 09:00:39
x10)
Wishes 2PAC
sírógörcs
(
x4)
Sep 19, 2024 09:00:44
x4)
PúpszásziVámpír
(
x10)
Sep 19, 2024 09:01:44
x10)
Tranyó Rose
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Sep 19, 2024 09:02:16
x3)
Megy a tarhálás, Revolutot kéne tölteni, hogy legyen pénz, vagy el kéne mennie úveget gyűjteni vonatjegyre.
Megy a spórolás Laumoval
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Megy a spórolás Laumoval
kissendrevagyok
(
x48)
x48)
Az kamu hogy orvossal íratta ki a nutridrinket, mert azt csak 24 darabos csomagban árulják a patikában. Ráadásul háziorvos csak gasztro orvos szakorvosi javaslatára írhatja fel.
kissendrevagyok
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Szerinted majd vár 2 napig míg félkeményre felszenveded a szamárfaszod?