Bocs az OFF-ért, de megmondom én: ha jól tudom, egy Hajnalka nevű csajtól van a pulya, ha rákeresel, vagy Trashcity-n rákeresel arra, hogy Hajneszka, azonnal megkapod a választ.
Utálom Trutyikát mint a szart, van attól károsabb és nagyobb rohadék trash is, de ennek van 1-2 tulajdonsága, ami miatt kifejezetten rühellem. Remélem egyszer úgy elvágódik, hogy szétcsattan az a hülye feje az asztal sarkán.
(Trashcity-n persze volt olyan, amelyik bevédte ezt a patkányt. Eszem megáll, ott is milyen trashlégy felszopó banda tud összeverődni. Szerencsére teljesen még nem terjedt el.)
Annyira nem követem a Turbót, de szerintem nem ettől a Hajnalka nevű cickánytól van a gyerek. Ez már úgy költözött oda Trutymóhoz gyerekestül jó pár éve.
Kolompár Helénát még egyik se tudta felülmúlni.
kissendrevagyok
Suller(vagy schuller nemtom) Zsuzsitól van a gyerek
Sok igazság van benne amit írsz, de én már azóta követem RGL-t, hogy feltűnt a Koppányos lakásfoglalásokon.
Akkor még nem uralkodott el rajta teljesen a skizofrénia, de a notórius munkakerülés, aggresszió, pökhendi kiválasztottság tudat már akkor a személyisége alapjait adta.
Alapvetően egy szarházi, lusta, kivagyi kis féreg, aki mindig meg találja miért nem ő a hibás csak mint a Gyagyás.
Érdekes módon amikor az érdekei úgy kívánják és új gazdatestet vagy szponzort talál akkor valahogy szünetel az őrület, de amint a gazdatest valamilyen ellenszolgáltatást vár el, pl. hogy legalább segítsen a házimunkába ha már be lett fogadva, na akkor hirtelen újra maxon van a skizofrénia.
Nem kurva érdekes? :)
Klingon Zsuzsinak hívják a tévénéző gyerekek a csajt:

De végül nem voltak örökké együtt.
Baconbe tekert hús sajttal töltve meg sült cukkini az ok, de mi a narancssárga? Édesburgonyapüré?
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Korrigálom kicsit a trash történelmet, a többiek ugorják át légyszi hiszti nélkül. Annyi relevanciája viszont van hogy Endre is ilyen stratégiára készült a rászoruló nőkkel a kapcsolati függőség kialakítására. De neki még ez se ment :D :D
Hajni egy egész más kategória. Útszéli cigány kurva volt, egy pulyával Hipós Koni-val költözött Trutymó nyakára mivel az a "cigány társkereső"-ben hírdette magát hogy akár kisgyerekes csajt keres és oda lehet költözni hozzá. Erre ugranak a bántalmazó kapcsolatból menekülni akaró nők.
Hajnitól elvették Hipós Konit, akit azért hívtak így mert simán live-ban beleivott valami gyanús tisztítószerbe annyira nem figyeltek oda rá. Ők trutymóval nyomták a koldulós éhezős liveokat. Hajni végül otthagyta, összejött egy csávóval akivel elkezdték le spawn-olni a kölköket. Megélhetési forrásnak pedig webcam-es szexet tolnak.
"Kolompár" Heléna volt a legnagyobb arc szerintem is, az ékszer fóbiájával (ékszert kell venni neki különben rosszul lesz) aki annyit loopolt trutymónak hogy az végül egy deportálós live-ban kiadta az útját.
Utána jött Wishes Barbi aki szénné csicskította Trutymót és offolta a liveozástól jó időre.
Klingon Zsuzsis sztori nekem már nincs meg, addig követtem, de tök fura hogy csinált gyereket mert Trutymónak tartós komoly merevedési zavarai voltak annyit ivott. Ez liveban is kiderült mert régebben belive-ozott valami öregasszonytól akit elment kurni és azt hiszem Hajni is elkotyogta meg más is.
Érdekes összehasonlítani Endrével az egészet mert van némi párhuzam. Mindenesetre ezek született pinások voltak. Heléna régebben sokkal jobban nézett ki, Klingon Zsuzsi se ronda csak fura, Wishes Barbinak voltak jó pillanatai. Hajniban lett volna szerintem fantázia csak kuvára le volt lakva. Mindenesetre más minőség jutott neki mint Endrének.
Zsomborral volt egy kis buzulás (vajkrémes nyammogós live), és Tibivel kavart akit meg a családja nem engedett. Trutymó is becsicskul az anyjának de az támogatja pénzzel és kajával.
Off vége
Klingon Zsuzsis sztori nekem már nincs meg, addig követtem, de tök fura hogy csinált gyereket mert Trutymónak tartós komoly merevedési zavarai voltak annyit ivott. Ez liveban is kiderült mert régebben belive-ozott valami öregasszonytól akit elment kurni és azt hiszem Hajni is elkotyogta meg más is.
Off vége
A félkarú Dezsö lesz itt a gyerek apja, nem a trutyi..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Vajon beköltözik ma? :)
Ma tanulsággá válik az iphone meg a faptop?
Gecis hányós lavór
Maga alá temették az üres sörösdobozok!
Az ájfónt már elvették tőle. Azóta - és azért! - nincs flokk, idétlenkedő videók meg a többi. Nincs mivel elkészíteni. Se mobil, se ájfón. Ezért ilyen kevés az írása, nincsenek autiloopok, mert gépről nem annyira szeret írni (amennyire látom).
A másik oka a kevés aktivitásának az, hogy már képtelen bármit is csinálni. Az idejének nagyrészében részegen alszik, egy éjjel valószínűleg belehal a saját hányásába, amire nem ébred meg. Emiatt nem is szórakoztató már figyelni - max annyira, mint akármelyik hajléktalant a parkban.
Az egyetlen, amiért figyelem ezt az oldalt, hogy bekerül-e a böribe és elnyeri-e a méltó büntetését, vagy megússza ezt is egy sima halálbahányással.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Egyszer egy elvesztegetett élet is tanússággá fog válni a Blahán a börtön évek után.
Komolyabb intervencionistak lehet meg pofan is talpaljak.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Schrödinger cuccai címmel még bestseller/blockbuster lehet belőlük.
Amikor a gyagyás a helyére kerül a blahán, én nem fogom összepiszkolni magamat azzal, hogy megütöm, vagy rúgom. Csak majd egy este adok neki egy ötezrest, de úgy, hogy a helyi fauna is lássa. A többit elintézi a természet!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Csak le kell hugyozni a picsába, nem kell ezt túlgondolni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Nem er ra. Eppen elterelik.
Ebben eddig lehetett eljutni.
végre egy melócsá, amihez csatolhatná referenciának az "úgy iszom a sört, mintha egy hatalmas faszt szopnék" képet.

a sodi, ez bizony kék óceán.
vérdíj target nr. 1
Ezen a képen is előjön, hogy a sodinak nem csak kibaszottul ocsmány, eltorzult pofája van, de kimondottan elvadult, bunkó tahó is.
Még akkor megfigyelhető, amikor a pl. visszanéz a kamerába, vagy hazugok álmát alussza.
Igyunk egy sörtöt, he
nagymamája próbálta a civilizáció vívmányait (hogyan iszunk pohárból, evőeszköz használat stb.) átadni a kis kredencnek, de a sodi válasza erre az volt, hogy akkor ő most megy a vasút mellé játszani. élvezte, hogy fél a nagymama. mert ilyen elvadult, barlangban nevelkedett sodi a sodi.
vérdíj target nr. 1
Sajnos nem. Biztos vagyok benne hogy lelőtték a telefonját mert nem tudta fizetni a részletet ezért nincsenek bokor flokkok
Ez se rossz szcenárió...
Akkor most Tibcédesz és az ismeretlen telefontokvaj is szentségel?
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
stoki visszavonulását az ájfón 15 pjó támogatta
Ascites Nostredamus nagytestvér már megjósolta azt az összeomlást, ami éppen zajlik, és én olyan boldog vagyok, mert szerintem még a negyedénél sem jár a fikafika annak, ami még vár rá. :DD
Annyi szépséghibája van az egésznek, hogy mi ezt valószínűleg nem fogjuk tudni végignézni, de maga a folyamat zajlik, és ez nagyon, nagyon jó hír!
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Nem vagyok képben a mostani rendszerekkel.
Règen csak az adott hálótat használatát korlátozták, ahol az előfizetès volt.
Ha wifiről használtad, ment a Viber, meg minden telefon funkció:
Kávéra,zene, film.
De most, hogy a kikapcsolt telefon is megkereshető, most magát a kèszülèket tiltják le, vele az alkalmazásokat, vagy hogy van most?
Púpp a púp hátán
Tibor éjjelente szokott reggelig loopolni, csak Laura rászól hogy nemtud aludni nyomja ki a liveot hála istennek meg is teszi, kibírhatatlan
be van allitva elvileg hogy minden élőrol ertesitest kapjak uj merci 2-n es egyet sem kaptam ezekről
köszi hszi csin ping
Kínai kommunista párt gondoskodni kedves magyar troll elvtárs mentális egészségéről. Nagy népi Kína elítélni maga alá hugyozó hímnőt és pedofil exfeleségét.
Aztakurva. Akkor még van mobilnete.
Végülis, ha akkor megy be pakolni, amikor nincs otthon a Stoki, megúszik egy verést. Mármint a Stoki.
Nem mer az hozzányúlni a telirecskázott faptophoz.
Igazából vége van. Ezek az utolsó rángások, mielőtt kipukkan a májacska.
Újabb rendőrségi ügy. Mi baj lehet belőle?
Különben is, miből venné meg? Lassan már sötrte nem lesz pénz...
Véleményes, mert
1. a corinás lehúzásra csak 50 ezernél tart a videóban
2. a fülhallgatókra azt mondja "október elején lesz raktáron, szóval pár hét múlva tudom kihozni"
3. Gyanúsan 12:00-kor jelent meg a videó, időzített volt
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nem áll rendelkezésre hahó!
Buzi soDI a soDI
Lányokat? Akkor egy másik Endréről lehet szó.
Szerintem a jovoben hagyd, hogy a tokád beszeljen helyetted. Ertelmesebbnek tunik nalad, endre.
sodika82 tiktokon van
A szürke női szemüveg tetszett Corinának, aztán "valahogy" eltűnt.
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Hahó prof lehet tudni az az ügy hogy áll vagy mi az újabb beadvány ? Remelem jól megbasznak stoki ezért szárazon, valaki feljelent zaklatásért, le sem szar de te drónnal akarsz utána kémkedni :D
-
Sep 26, 2024 07:37:31
A trashvilág egyik legnagyobb rejtélye, hogy ki volt az a nő, aki ránézett erre az alkoholista elmebetegre és azt mondta: "Igen, vele szeretnék szaporodni, ő a tökéletes apa."
Bocs az OFF-ért, de megmondom én: ha jól tudom, egy Hajnalka nevű csajtól van a pulya, ha rákeresel, vagy Trashcity-n rákeresel arra, hogy Hajneszka, azonnal megkapod a választ.
Utálom Trutyikát mint a szart, van attól károsabb és nagyobb rohadék trash is, de ennek van 1-2 tulajdonsága, ami miatt kifejezetten rühellem. Remélem egyszer úgy elvágódik, hogy szétcsattan az a hülye feje az asztal sarkán.
(Trashcity-n persze volt olyan, amelyik bevédte ezt a patkányt. Eszem megáll, ott is milyen trashlégy felszopó banda tud összeverődni. Szerencsére teljesen még nem terjedt el.)
Sep 26, 2024 07:37:31
D_Dezső
(
x29)
Sep 26, 2024 08:07:15
x29)
ha jól tudom, egy Hajnalka nevű csajtól van a pulya, ha rákeresel, vagy Trashcity-n rákeresel arra, hogy Hajneszka, azonnal megkapod )
Annyira nem követem a Turbót, de szerintem nem ettől a Hajnalka nevű cickánytól van a gyerek. Ez már úgy költözött oda Trutymóhoz gyerekestül jó pár éve.
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 26, 2024 08:08:17
x48)
féregnyulvány
(
x7)
Sep 26, 2024 08:10:24
x7)
Suller(vagy schuller nemtom) Zsuzsitól van a gyerek
D_Dezső
(
x29)
Sep 26, 2024 08:19:26
x29)
De. RGL azon a szinten van hogy valóságérzékelése, cselekvési lehetőségei, döntési képességei annyira beszűkültek a szépen kifejlett elmezavar miatt hogy orvosilag(és jogilag) is beszámíthatatlan. A skizofrén nem gondolkodik, nem mérlegel, nincs személyisége, nem lehet neki felróni semmit,
Sok igazság van benne amit írsz, de én már azóta követem RGL-t, hogy feltűnt a Koppányos lakásfoglalásokon.
Akkor még nem uralkodott el rajta teljesen a skizofrénia, de a notórius munkakerülés, aggresszió, pökhendi kiválasztottság tudat már akkor a személyisége alapjait adta.
Alapvetően egy szarházi, lusta, kivagyi kis féreg, aki mindig meg találja miért nem ő a hibás csak mint a Gyagyás.
Érdekes módon amikor az érdekei úgy kívánják és új gazdatestet vagy szponzort talál akkor valahogy szünetel az őrület, de amint a gazdatest valamilyen ellenszolgáltatást vár el, pl. hogy legalább segítsen a házimunkába ha már be lett fogadva, na akkor hirtelen újra maxon van a skizofrénia.
Nem kurva érdekes? :)
amatőr ügyvédbojtárka
Sep 26, 2024 08:25:04
hogy hívják a viking vloggert?
Floki
jogilag verhetetlen afro-amerikai entitás aki jobb sorsra érdemes fiataloknak segít
Floki
Sep 26, 2024 08:25:04
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 26, 2024 08:35:01
x5)

Narrátor
Sep 26, 2024 08:35:56
De végül nem voltak örökké együtt.
Sep 26, 2024 08:35:56
NBVNG
(
x1)
Sep 26, 2024 08:44:41
x1)
Stoki geci, amúgy mikor ettél szilárd táplálékot utoljára? Ma volt egy kis időm főzni, készítettem ebédet a született pinásomnak meg magamnak
Baconbe tekert hús sajttal töltve meg sült cukkini az ok, de mi a narancssárga? Édesburgonyapüré?
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Sep 26, 2024 08:47:44
x5)
Korrigálom kicsit a trash történelmet, a többiek ugorják át légyszi hiszti nélkül. Annyi relevanciája viszont van hogy Endre is ilyen stratégiára készült a rászoruló nőkkel a kapcsolati függőség kialakítására. De neki még ez se ment :D :D
Hajni egy egész más kategória. Útszéli cigány kurva volt, egy pulyával Hipós Koni-val költözött Trutymó nyakára mivel az a "cigány társkereső"-ben hírdette magát hogy akár kisgyerekes csajt keres és oda lehet költözni hozzá. Erre ugranak a bántalmazó kapcsolatból menekülni akaró nők.
Hajnitól elvették Hipós Konit, akit azért hívtak így mert simán live-ban beleivott valami gyanús tisztítószerbe annyira nem figyeltek oda rá. Ők trutymóval nyomták a koldulós éhezős liveokat. Hajni végül otthagyta, összejött egy csávóval akivel elkezdték le spawn-olni a kölköket. Megélhetési forrásnak pedig webcam-es szexet tolnak.
"Kolompár" Heléna volt a legnagyobb arc szerintem is, az ékszer fóbiájával (ékszert kell venni neki különben rosszul lesz) aki annyit loopolt trutymónak hogy az végül egy deportálós live-ban kiadta az útját.
Utána jött Wishes Barbi aki szénné csicskította Trutymót és offolta a liveozástól jó időre.
Érdekes összehasonlítani Endrével az egészet mert van némi párhuzam. Mindenesetre ezek született pinások voltak. Heléna régebben sokkal jobban nézett ki, Klingon Zsuzsi se ronda csak fura, Wishes Barbinak voltak jó pillanatai. Hajniban lett volna szerintem fantázia csak kuvára le volt lakva. Mindenesetre más minőség jutott neki mint Endrének.
Zsomborral volt egy kis buzulás (vajkrémes nyammogós live), és Tibivel kavart akit meg a családja nem engedett. Trutymó is becsicskul az anyjának de az támogatja pénzzel és kajával.
Off vége
Klohek
(
x12)
Sep 26, 2024 08:57:39
x12)
Off vége
A félkarú Dezsö lesz itt a gyerek apja, nem a trutyi..
Bagolyka
(
x7)
Sep 26, 2024 09:21:59
x7)
Vajon ma is jön a Corina?
Sörike
(
x3)
Sep 26, 2024 09:23:49
x3)
keserke
(
x4)
Sep 26, 2024 09:29:41
x4)
Gyagya, merre vagy? Úgy is elő leszel kerítve!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Carpenter
(
x2)
Sep 26, 2024 09:32:29
x2)
Maga alá temették az üres sörösdobozok!
Hurvinyek
Sep 26, 2024 09:37:40
Az ájfónt már elvették tőle. Azóta - és azért! - nincs flokk, idétlenkedő videók meg a többi. Nincs mivel elkészíteni. Se mobil, se ájfón. Ezért ilyen kevés az írása, nincsenek autiloopok, mert gépről nem annyira szeret írni (amennyire látom).
A másik oka a kevés aktivitásának az, hogy már képtelen bármit is csinálni. Az idejének nagyrészében részegen alszik, egy éjjel valószínűleg belehal a saját hányásába, amire nem ébred meg. Emiatt nem is szórakoztató már figyelni - max annyira, mint akármelyik hajléktalant a parkban.
Az egyetlen, amiért figyelem ezt az oldalt, hogy bekerül-e a böribe és elnyeri-e a méltó büntetését, vagy megússza ezt is egy sima halálbahányással.
Sep 26, 2024 09:37:40
Bagolyka
(
x7)
Sep 26, 2024 09:41:51
x7)
Egyszer egy elvesztegetett élet is tanússággá fog válni a Blahán a börtön évek után.
MaxPayne
(
x24)
Sep 26, 2024 09:46:32
x24)
De meg elotte leszunk egy paran, akik lehugyozzak ott a Blaha kovezeten. Komolyabb intervencionistak lehet meg pofan is talpaljak.
Gabonatároló
(
x1)
Sep 26, 2024 10:09:53
x1)
Schrödinger cuccai címmel még bestseller/blockbuster lehet belőlük.
Darth Tibor
(
x7)
Sep 26, 2024 10:25:40
x7)
De meg elotte leszunk egy paran, akik lehugyozzak ott a Blaha kovezeten.
Amikor a gyagyás a helyére kerül a blahán, én nem fogom összepiszkolni magamat azzal, hogy megütöm, vagy rúgom. Csak majd egy este adok neki egy ötezrest, de úgy, hogy a helyi fauna is lássa. A többit elintézi a természet!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 26, 2024 10:29:59
x13)
Csak le kell hugyozni a picsába, nem kell ezt túlgondolni.
Zsibuci
(
x5)
Sep 26, 2024 10:33:39
x5)
Endre, most, hogy a technikai eszközeid elfogytak, Corina üzeni, hogy kártyával is fizethetsz!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
noikabatgomb
(
x10)
Sep 26, 2024 10:42:26
x10)
Nem er ra. Eppen elterelik.
banshee
(
x24)
Sep 26, 2024 10:48:15
x24)
Endre! Amit Corinna lenyúlt tőled, a pénzbüntid mekkora részét fedezné?
Sodragon legendája
(
x2)
Sep 26, 2024 10:51:11
x2)
Recskás azért van valami ironikus és sorszerű, abban ami történik veled és amit magad is rémképnek láttál előre. Azt mondtad, hogy a rémálmod hogy a kocsmában a piálós haveroknak meséled a nyugati kalandjaidat/karriered, továbbá, hogy nem vagy hajlandó semmi szín alatt megválni az eddig vásárolt setupoktól.
Az irónia az, hogy helyben ahol élsz ott egy egy kocsma se hajlandó téged beengedni, barátaid meg sosem voltak és nincsenek ma sem, így legalább ez a rémálmod nem válik valóra. A setupoktól meg nem te szabadulsz meg, hanem a hozzád betörő és öregezős cigányok, így végülis nem általad történik a setup elkótyavetyélése. Szépen megálmodta neked ezt is a Kozmikus Teknős, illetve a jól megérdemelt bukásod is egy folyamat, ahogyan az elmeroggyant new ages ezobullshit-baromság sugallja neked, amiben hiszel, annak ellenére hogy keresztény-konzervatívnak hívod magad. A sors fintora lenne, ha életed utolsó pár évében kiköltöztetnének a putriból magukhoz a környékbeli cigányok és a csicskájukká tennének.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Az irónia az, hogy helyben ahol élsz ott egy egy kocsma se hajlandó téged beengedni, barátaid meg sosem voltak és nincsenek ma sem, így legalább ez a rémálmod nem válik valóra. A setupoktól meg nem te szabadulsz meg, hanem a hozzád betörő és öregezős cigányok, így végülis nem általad történik a setup elkótyavetyélése. Szépen megálmodta neked ezt is a Kozmikus Teknős, illetve a jól megérdemelt bukásod is egy folyamat, ahogyan az elmeroggyant new ages ezobullshit-baromság sugallja neked, amiben hiszel, annak ellenére hogy keresztény-konzervatívnak hívod magad. A sors fintora lenne, ha életed utolsó pár évében kiköltöztetnének a putriból magukhoz a környékbeli cigányok és a csicskájukká tennének.
Pacsika
Sep 26, 2024 10:52:33
Endre ! Ha esetleg nem csuknak le lesz karácsonyfa a macskaòlban? Anyád süt neked bejglit?
Pacsika
Sep 26, 2024 10:52:33
Kötőjel
(
x12)
Sep 26, 2024 10:54:28
x12)
Endre! Már megint a trolloknak kell neked segíteni, hogy ne köss ki heteken belül a Blahán!?? Meg vagy mentve! Itt van álmaid állása!
végre egy melócsá, amihez csatolhatná referenciának az "úgy iszom a sört, mintha egy hatalmas faszt szopnék" képet.
a sodi, ez bizony kék óceán.
Ténfép
(
x5)
Sep 26, 2024 11:06:12
x5)
Ezen a képen is előjön, hogy a sodinak nem csak kibaszottul ocsmány, eltorzult pofája van, de kimondottan elvadult, bunkó tahó is.
Még akkor megfigyelhető, amikor a pl. visszanéz a kamerába, vagy hazugok álmát alussza.
nmthrwwy420
(
x12)
Sep 26, 2024 11:16:45
x12)
Endre, mi ez a csend?
Csak nem Bécsben süsüzöl valakinél?
Ki az az Endre bácsi?
Csak nem Bécsben süsüzöl valakinél?
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 26, 2024 11:19:12
x21)
Pedofil! Csak nem börtönbe vonultál?
Lakhely elhagyási tilalom
Sep 26, 2024 11:24:07
A bécsi hajléktalan szállón
*Integet*
*Integet*
Sep 26, 2024 11:24:07
Kötőjel
(
x12)
Sep 26, 2024 11:29:57
x12)
nagymamája próbálta a civilizáció vívmányait (hogyan iszunk pohárból, evőeszköz használat stb.) átadni a kis kredencnek, de a sodi válasza erre az volt, hogy akkor ő most megy a vasút mellé játszani. élvezte, hogy fél a nagymama. mert ilyen elvadult, barlangban nevelkedett sodi a sodi.
-
Sep 26, 2024 11:30:10
Pedofil! Csak nem börtönbe vonultál?
Sajnos nem. Biztos vagyok benne hogy lelőtték a telefonját mert nem tudta fizetni a részletet ezért nincsenek bokor flokkok
Sep 26, 2024 11:30:10
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 26, 2024 11:34:16
x21)
Ez se rossz szcenárió...
Endre priusza
(
x11)
Sep 26, 2024 11:35:05
x11)
Akkor most Tibcédesz és az ismeretlen telefontokvaj is szentségel?
Endre priusza
(
x11)
Sep 26, 2024 11:35:56
x11)
Endre, írj be a faptopról, amíg még van rá lehetőséged!
trashWOODstock varangya
(
x3)
Sep 26, 2024 11:36:41
x3)
stoki visszavonulását az ájfón 15 pjó támogatta
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 26, 2024 11:37:24
x5)
sikerült az összes trasht eltakaritanunk tiktokrol vagy ez valami tarsadalmi változás?
gammer vahur ilyesmi regota nem, de kaffka tibor (férfi) se gyart kontentet honapok óta, a pedofil kontentet sose gyartott de ő is kussol, a vakmeleg csatrix meg a hobbit barátja is eltűnt.
győzelem? nem. amig nincsenek börtönben a segelycsalo 8eves korinak szoknyaja alá vágyó aberrált faszpinaszopók.
gammer vahur ilyesmi regota nem, de kaffka tibor (férfi) se gyart kontentet honapok óta, a pedofil kontentet sose gyartott de ő is kussol, a vakmeleg csatrix meg a hobbit barátja is eltűnt.
győzelem? nem. amig nincsenek börtönben a segelycsalo 8eves korinak szoknyaja alá vágyó aberrált faszpinaszopók.
Eazy
(
x11)
Sep 26, 2024 11:37:32
x11)
Ascites Nostredamus nagytestvér már megjósolta azt az összeomlást, ami éppen zajlik, és én olyan boldog vagyok, mert szerintem még a negyedénél sem jár a fikafika annak, ami még vár rá. :DD
Annyi szépséghibája van az egésznek, hogy mi ezt valószínűleg nem fogjuk tudni végignézni, de maga a folyamat zajlik, és ez nagyon, nagyon jó hír!
Púpp
(
x1)
Sep 26, 2024 11:39:47
x1)
Nem vagyok képben a mostani rendszerekkel.
Règen csak az adott hálótat használatát korlátozták, ahol az előfizetès volt.
Ha wifiről használtad, ment a Viber, meg minden telefon funkció:
Kávéra,zene, film.
De most, hogy a kikapcsolt telefon is megkereshető, most magát a kèszülèket tiltják le, vele az alkalmazásokat, vagy hogy van most?
-
Sep 26, 2024 11:41:11
sikerült az összes trasht eltakaritanunk tiktokrol vagy ez valami tarsadalmi változás?
Tibor éjjelente szokott reggelig loopolni, csak Laura rászól hogy nemtud aludni nyomja ki a liveot hála istennek meg is teszi, kibírhatatlan
Sep 26, 2024 11:41:11
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 26, 2024 11:42:54
x5)
be van allitva elvileg hogy minden élőrol ertesitest kapjak uj merci 2-n es egyet sem kaptam ezekről
köszi hszi csin ping
Xi Jinping
Sep 26, 2024 11:50:18
köszi hszi csin ping
köszi hszi csin ping
Kínai kommunista párt gondoskodni kedves magyar troll elvtárs mentális egészségéről. Nagy népi Kína elítélni maga alá hugyozó hímnőt és pedofil exfeleségét.
Sep 26, 2024 11:50:18
Endre priusza
(
x11)
Sep 26, 2024 12:01:43
x11)
Endre, gondolj bele, ennél csak rosszabb lesz majd a böri! Ott nem csak telefonod nem lesz, de sört sem kapsz majd.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 26, 2024 12:03:52
x45)
FLOKK FLOKK FLOKK
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 26, 2024 12:05:35
x5)
na kellett nekem örömködni jött is a flokk.
kurva anyád gyagyás direkt csinálod
kurva anyád gyagyás direkt csinálod
linziasztal01
(
x77)
Sep 26, 2024 12:05:47
x77)
Szopatja az AMS :D
Endre priusza
(
x11)
Sep 26, 2024 12:05:53
x11)
FLOKK FLOKK FLOKK
Aztakurva. Akkor még van mobilnete.
Flixbus utas
(
x1)
Sep 26, 2024 12:07:08
x1)
Nem rendelkezem kínai kémprogrammal. Hogy kezdte : Nna sziasztok vagy Hú gyerekek?
MegintKezded
(
x6)
Sep 26, 2024 12:07:41
x6)
Hát igen, az AMSnek is feltünt, hogy kamu a CV tartalma :DDDDDD
Na bumm.
Lellytoll dandárszázados
Sep 26, 2024 12:07:43
Endre életedben egyszer lehetnél férfi, és segíthetnél a corinának kivinni a kocsihoz a sup-ot.
Ne neki kelljen már azt a nehéz szart cipelni, úgyis elmúlt a nyár
Kaffka endre
Ne neki kelljen már azt a nehéz szart cipelni, úgyis elmúlt a nyár
Sep 26, 2024 12:07:43
Propi
Sep 26, 2024 12:08:08
Púpszászon nincs fodrász, hogy ezért és Bécsbe kell menni?
Buzi soDI a soDI
Sep 26, 2024 12:08:08
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 26, 2024 12:08:26
x21)
15 perces hetyetye... Te jó Jahve!
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 26, 2024 12:08:29
x5)
a pinaszort direkt meghagyta a fordász a fején?
szinte hihhetetlen milyen szarul nez igy ki
szinte hihhetetlen milyen szarul nez igy ki
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Sep 26, 2024 12:08:30
x3)
Még mindig papucsba járkál mindenhova, de az interjúra azért vitt cipőt.
Így jött ki a matek.
linziasztal01
(
x77)
Sep 26, 2024 12:09:44
x77)
Az, hogy autistán mosolyog, az egy dolog.
Kurva nagy a baj most :D
Kurva nagy a baj most :D
Propi
Sep 26, 2024 12:09:48
Macskaól ajtaját bezártad, hogy a Corolla ne tudjon bemenni? Miért nem?
Buzi soDI a soDI
Sep 26, 2024 12:09:48
Endre priusza
(
x11)
Sep 26, 2024 12:11:49
x11)
Macskaól ajtaját bezártad, hogy a Corolla ne tudjon bemenni? Miért nem?
Végülis, ha akkor megy be pakolni, amikor nincs otthon a Stoki, megúszik egy verést. Mármint a Stoki.
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 26, 2024 12:12:19
x21)
Most kéne valahogy ellopni "Corinanak" a faptopot
noikabatgomb
(
x10)
Sep 26, 2024 12:13:07
x10)
Kikandikal az ing a pulcsi alol, endi.
Hogy ment az interju?
Hogy ment az interju?
Endre priusza
(
x11)
x11)
Most kéne valahogy ellopni "Corinanak" a faptopot
Nem mer az hozzányúlni a telirecskázott faptophoz.
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 26, 2024 12:13:16
x5)
vége lehetne már. börtön vagy temető
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 26, 2024 12:13:46
x45)
KEF 15-16 évesekkel beszélget, és nevezi őket pedofilnak
Endre priusza
(
x11)
Sep 26, 2024 12:14:18
x11)
vége lehetne már. börtön vagy temető
Igazából vége van. Ezek az utolsó rángások, mielőtt kipukkan a májacska.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 26, 2024 12:14:39
x45)
További pletykák terjednek újszászon: Endre állítólag lányokat követ a vasútállomásról és leszólítja őket
linziasztal01
(
x77)
Sep 26, 2024 12:14:50
x77)
Drónt akart bérelni Csepelen XD
Meghalok
Meghalok
Propi
Sep 26, 2024 12:15:40
Lamantin téma: "Egész szeptemberben nem foglalkoztam vele"
Hát gyagyás, ilyen ez az állandó delírium
Buzi soDI a soDI
Hát gyagyás, ilyen ez az állandó delírium
Sep 26, 2024 12:15:40
Rumci
(
x2)
Sep 26, 2024 12:16:14
x2)
Szerintem ezt nem ma vette fel
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 26, 2024 12:17:12
x45)
Drónt akart bérelni Csepelen, hogy kémkedjen XD
noikabatgomb
(
x10)
Sep 26, 2024 12:17:37
x10)
Pro tippek endretol.
Ne legyel analfabeta ..
Ne legyel analfabeta ..
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 26, 2024 12:20:10
x21)
Drónt akart bérelni Csepelen, hogy kémkedjen XD
Újabb rendőrségi ügy. Mi baj lehet belőle?
Különben is, miből venné meg? Lassan már sötrte nem lesz pénz...
linziasztal01
(
x77)
Sep 26, 2024 12:20:11
x77)
Endre, drónhoz van jogsi? :D
A helyzet megoldása
(
x45)
Sep 26, 2024 12:20:56
x45)
Szerintem ezt nem ma vette fel
Véleményes, mert
1. a corinás lehúzásra csak 50 ezernél tart a videóban
2. a fülhallgatókra azt mondja "október elején lesz raktáron, szóval pár hét múlva tudom kihozni"
3. Gyanúsan 12:00-kor jelent meg a videó, időzített volt
Propi
Sep 26, 2024 12:21:04
Endre, drónhoz van jogsi? :D
Nem áll rendelkezésre hahó!
Sep 26, 2024 12:21:04
D_Dezső
(
x29)
Sep 26, 2024 12:21:30
x29)
De röhögök basszátok meg! :)
Endre 42 éves korára, több száz állásinterjú után, "kitapasztalta" bazdmeg, hogy a hr-esek nem szeretik ha lófaszt sem tudsz a cégről ... :)
(szerintem ez a féreg már úgy nyomja, hogy a cég nevét sem vágja aztán gondolom nem egyszer futott bele, hogy fingja sem volt, hogy a cégről beszélnek neki)
Endre 42 éves korára, több száz állásinterjú után, "kitapasztalta" bazdmeg, hogy a hr-esek nem szeretik ha lófaszt sem tudsz a cégről ... :)
(szerintem ez a féreg már úgy nyomja, hogy a cég nevét sem vágja aztán gondolom nem egyszer futott bele, hogy fingja sem volt, hogy a cégről beszélnek neki)
tralala
Sep 26, 2024 12:24:49
és ez a gyökér így ,egy interjúra :D
direkt nem írom le, hogy mi a hiba de ez egy igazi balek.
- her kiss, Raus!
erröl majd késöbb
direkt nem írom le, hogy mi a hiba de ez egy igazi balek.
- her kiss, Raus!
Sep 26, 2024 12:24:49
linziasztal01
(
x77)
Sep 26, 2024 12:25:36
x77)
Tehát az AMS folyamatosan próbálja "dolgoztatni", de Endre válogat! :)
Hamar kiütközött még nekik is a kamu CV.
Ez a "nadrágot veszek" stb, egy katasztrófa előtti impulzusvásárlás, nem lesz ebből sem semmi.
Egész szeptemberben baszott mindenbe, csak itthon 12 ügye van, de az osztrák ügyek égetőbbek.
Minden yo.
Hamar kiütközött még nekik is a kamu CV.
Ez a "nadrágot veszek" stb, egy katasztrófa előtti impulzusvásárlás, nem lesz ebből sem semmi.
Egész szeptemberben baszott mindenbe, csak itthon 12 ügye van, de az osztrák ügyek égetőbbek.
Minden yo.
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Sep 26, 2024 12:28:32
x3)
Corina meg fog őrülni ettől az új frizurától!

Így jött ki a matek.

nmthrwwy420
(
x12)
Sep 26, 2024 12:28:43
x12)
"Aztán átvettem egy levelet..."
Mi volt abban a levélkében, Sodika? :)) Nagyon lekonyult a picsaszáj :(
Ki az az Endre bácsi?
linziasztal01
(
x77)
Sep 26, 2024 12:30:41
x77)
A "kertben permetezős ing" van rajta, a mocskos kurva anyádat, Endre XDDD
MaxPayne
(
x24)
Sep 26, 2024 12:31:43
x24)
Sep 26, 2024 12:31:43
Corina meg fog őrülni ettől az új frizurától!
mi a faszom ez a kappan taréj, te buzi? Hogy a halalba lehet ilyen pusztito rondanak lenni, Sipor? Sep 26, 2024 12:31:43
linziasztal01
(
x77)
Sep 26, 2024 12:34:03
x77)
"el tudja olvasni, mit akarnak nekem küldözgetni a különböző hatóságok, meg bíróságok, meg ügyészségek, meg lófasz.."
:))
Sok jóra nem számítanék, Editke.
:))
Sok jóra nem számítanék, Editke.
Örebro
(
x17)
Sep 26, 2024 12:34:47
x17)
te gyagyås tudjuk, hogy egy igenytelen szar vagy, de a gallerodra figyelj mår oda.
-
Sep 26, 2024 12:35:18
Utálod Bécset (állítólag), de azért segélyük meg az ingyenkonyhájuk jó, mi?
Te tetves féreg geci.
Kihányod úgyis az interjú előtt...
Te tetves féreg geci.
Kihányod úgyis az interjú előtt...
Sep 26, 2024 12:35:18
Endre priusza
(
x11)
Sep 26, 2024 12:36:38
x11)
További pletykák terjednek újszászon: Endre állítólag lányokat követ a vasútállomásról és leszólítja őket
Lányokat? Akkor egy másik Endréről lehet szó.
-
Sep 26, 2024 12:36:47
Ó, hogy azt a mocskos pedofil kurva anyádat Endre, most jutottam el a megverős hetyetyédig.
NEM! Nem, azért vertek meg, mert bunkó voltál, hanem azért mert pedofil vagy. És képes vagy ezt az egészet elröhögcsélni, és a pofánkba hazudni..
Na gyere csak haza.. nem marad egy fogad sem abban a büdös pofádban.
NEM! Nem, azért vertek meg, mert bunkó voltál, hanem azért mert pedofil vagy. És képes vagy ezt az egészet elröhögcsélni, és a pofánkba hazudni..
Na gyere csak haza.. nem marad egy fogad sem abban a büdös pofádban.
Sep 26, 2024 12:36:47
MaxPayne
(
x24)
Sep 26, 2024 12:36:57
x24)
"Aztán átvettem egy levelet..."
Szerintem a jovoben hagyd, hogy a tokád beszeljen helyetted. Ertelmesebbnek tunik nalad, endre.
Örebro
(
x17)
Sep 26, 2024 12:37:26
x17)
van valahol flok?
again mine the refund
(
x6)
Sep 26, 2024 12:38:14
x6)
van valahol flok?
sodika82 tiktokon van
linziasztal01
(
x77)
Sep 26, 2024 12:39:42
x77)
"Felbukkan egy újabb, szebb, vidámabb halacska" = lehúzós, simlis cigánykurva
Végülis...
Végülis...
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 26, 2024 12:39:58
x5)
tiszteletlen voltam egy cigány lánnyal
vs
pedofil férgeg vagyok es 8eves korinák után epekedek nyogdecselve
ne félj pupom szerintem sztojka a hatterben intézi a sorsod. sok rosszat lehet mondani a ciganyokrol de a bűnhöz értenek
vs
pedofil férgeg vagyok es 8eves korinák után epekedek nyogdecselve
ne félj pupom szerintem sztojka a hatterben intézi a sorsod. sok rosszat lehet mondani a ciganyokrol de a bűnhöz értenek
nmthrwwy420
(
x12)
Sep 26, 2024 12:40:35
x12)
A Laurára vissza kell lőni, drónozás..
Még mindig nem érti, hogy miért és milyen ügyek folynak ellene, nagyon nevetek :DD
Ki az az Endre bácsi?
Még mindig nem érti, hogy miért és milyen ügyek folynak ellene, nagyon nevetek :DD
Kötőjel
(
x12)
Sep 26, 2024 12:43:12
x12)
05:07 - "kiöntök egy kis sört a.. bögrébe, és akkor leülök, mit kell tudni erről a cégről"
ilyen egy nem alkoholista sodi, 9:52-kor tölti a sört a bögrébe, amit egy interjú KÖZBEN szándékozik elfogyasztani.
tiszteletlen, alkoholista szhar vagy, tüdőcske.
vérdíj target nr. 1
ilyen egy nem alkoholista sodi, 9:52-kor tölti a sört a bögrébe, amit egy interjú KÖZBEN szándékozik elfogyasztani.
tiszteletlen, alkoholista szhar vagy, tüdőcske.
linziasztal01
(
x77)
Sep 26, 2024 12:43:21
x77)
Miért ez a szemüveg van rajta a szürke női helyett??
keserke
(
x4)
Sep 26, 2024 12:44:43
x4)
Hol a sör gyagya? Csóró Stoki a Stoki, még sörre sincs pénze?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
nmthrwwy420
(
x12)
Sep 26, 2024 12:44:45
x12)
Külön tetszett, hogy a millió fütyis pjogjamozó ingyen konyhára jár és turiban veszi a ruháit.
Majd elmélkedik, hogy neki a legújabb iPods (lol) kell, az alá nem adja :D
Ki az az Endre bácsi?
Majd elmélkedik, hogy neki a legújabb iPods (lol) kell, az alá nem adja :D
Zsibuci
(
x5)
Sep 26, 2024 12:45:23
x5)
Miért ez a szemüveg van rajta a szürke női helyett??
A szürke női szemüveg tetszett Corinának, aztán "valahogy" eltűnt.
linziasztal01
(
x77)
Sep 26, 2024 12:48:51
x77)
Az Interpol által körözött sittes pedofil a vasúttól követ hazáig gyerekeket?! - ezt tudják róla.
Hmm, de fincsi lesz az a FB csoport!:))
Hmm, de fincsi lesz az a FB csoport!:))
-
Sep 26, 2024 12:49:58
A Laurára vissza kell lőni, drónozás..
Hahó prof lehet tudni az az ügy hogy áll vagy mi az újabb beadvány ? Remelem jól megbasznak stoki ezért szárazon, valaki feljelent zaklatásért, le sem szar de te drónnal akarsz utána kémkedni :D
Sep 26, 2024 12:49:58
156 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

...
Sok kisegito iskolas jogaszt ismersz?