tökmindegy
érdektelen
hoty... hotyhotyhoty...
Nem tudod megütni egy (súlyosan) mentálisan beteg ember szintjét. A felfelé bukó kurva anyádat.
Más természetű a betegsége, ezért a gyakorlati képességei súlyosan visszamaradottak, nem tud cipőt kötni, eltéved 50 méteren 4x, 10éves gyerekkenek evidens 3mp-es logikai feladtok is kifognak rajta, stb.
Nem való az utakra.
Amíg jobban rendben volt fejben, ez akkor is így volt.
De amióta minderre masszív alkoholista is, az önkontrollja nulla alatti, a felelősségérzete és a valóságérzékelése is, kb olyan, mintha egy csimpánznak, vagy egy 5éves gyereknek adnának vezetői engedélyt.
Lehetetlen lenne, hogy autót vezessen, az egész képzési-szűrési rendszer teljes szégyene lenne, ha kapna hivatalos engedélyt erre.
Sokat volt erről szó, amíg tartott ez a mániája.
Ami éveket és millió ft-okat vett el a már akkor sem fényesen alakukó életéből, 101% teljesen értelmetlenül.
SZerencséRE!! :DDDDD
Szo-szo.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Segélycsalásos papírról pofázzál!
AMS is kiszúrta a masnis cv-t, nem lesz ebből baj, Stoki?
Dehogynem.
Tudjuk, ezt hívják zavarnak.
Le is írták!
Mikor hánytál utoljára, korcs? Ha nem válaszolsz, az elég egyértelmű beismerése annak, hogy ma reggel.
Elmebeteg vagy, azért nem lesz soha jogosítványod.
Funkcionális analfabéta vagy?
Tedd ki akkor a szakvéleményt! Mert eddig erről csak a te állításaidat ismerjük, te meg hazudsz.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Na na na! Nem a Páv-val kezdődött ez Gyagyás!
Előtte 120 órán és 5 vizsgán bizonyítottad, hogy képesség nélküli vagy a vezetéshez. Piszony!
Hát persze, papiros elmebeteg. Képeségek dolgába meg te akadtál fent, az 5 elbukott forgalmi vizsgádon! Esetleg a teljes PÁV eredményt nem rakod ki? Hadd tudjuk már mi is pontosan, hogy milyen személyiségjegyek problémák miatt akadt fel a tintapaca.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Az neked csak szarabb. A képességek fejleszthetők valamennyire.
Előtte is volt papírja személyiségzavarról, amikor beleesett a kerítésbe.
egy képesség nélküli szardarab vagy, undorító személyiséggel.
így tűpontos.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Pacsika
Mivel? Azzal, hogy az elmúlt 3 hónapban legfeljebb 5 napot töltöttél Ausztriában, de a segélyt ugyanúgy felveszed?
Te teljesen hülyének nézed őket és minket is. Nagyon be fogod szopni, csak még nem érted miért.
Szerinted mi a faszért kérdeztek rá a héten a masnis CV-re? Kedveskedni, barátkozni akartak?
Ki az az Endre bácsi?
Mondanám, hogy lehetetlen, de a Jutkának is sikerült :D
Úgyhogy fasz tudja.
Befejezed mostmár? Takarodj már a kurva anyádba innen!
A képességeidet a forgalmi bukások tükrözik, azért viszgálták meg az elmeállapotodat, ami súlyos problémát mutatott ki, nekünk egyáltalán nem meglepő módon.
Egyébként pedig a képességeket a személyiség is determinálja, te nyomorék.
Hiába van valakinek jó felépítésű teste, jó genetikája, ha egy lusta szar, és csak zabál meg döglik, sosem lesz sportoló, hanem egy elhízott beteges csődtömeg.
Te elutasítottál minden lehetőséget, vagy elbasztál, vagy elszalasztotál, vagy elpocsékoltál, itt jön be
a személysiéged.
Ha annakidején rendesen úszol, csinálod amit apád anyád mond, csendben elmész adatot rögzíteni legalább egy pár hónapra, az egyetemen legalább 1 szakon becsületesen, lájtosan tanulsz, és nem pereket provokálsz, náculsz, most nem itt tartanál.
De a berlini évad elején elég lett volna megfogni a dolgokat, nem az ogre balekjaként hitelből fasztverni 200kiló gyorsan értékvesztő szarra,..
... de nem mondhatod, a trollok, akik pedig elvileg a halálos ellenségeid, nem mondták el neked ezeket 100x.
A valódi ellenséged saját magad vagy, mert torzult a személysiéged, sőt az a legtorzabb, 100x betegebb mint az elméd és a tested.
mesélj a cigánykurva corolláról!
Endre, most volt állománygyűlés a Sodifórum irodájában.
Állítólag holnaptól a jelszó megadása után fel kell tölteni Captcha gyanánt egy tiszta erkölcsit is, és csak utána lehet ide írni.
Neked lesz tiszta? Miért nem?
Ki az az Endre bácsi?
És az mennyire lehetetlen hogy tiszta az erkölcsid?
Tibi után és a csavardki-féle vándorcirkusz után mit szólt volna? Szerintem örült, hogy ez legalább született pinás. Valószínűleg már a kisonokákat is vizionálta, de hát történelmileg sajnos másként alakult.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Az a vicc, hogyha egy kicsit is tudna bánni a pénzzel, akkor rengeteget tudott volna, de mire lejár a segély, úgy pofán fogja baszni a valóság, mint amikor megagyabugyálták a dohánybolt előtt..
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Neked is sikerült "SUP-ozás" közben, ráadásul 2 buzi is seggbedurrantott.
Fosh Tartay
Még neked sem reménytelen, Endre! Hátha összeszedsz egy pasit!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Már a 2020-as (!) code reviewban is megkapta: "Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen"
Vagyis a megadott tapasztalatok és a fizetési elvárások nem állnak össze a szakmai tudással és a megvalósítás megfelelőségével.
A trollbánós tárgyalást kiírták már? Beírnám szabira előre!
Mert nem akar a tranyóval lenni.
A csövestartása nincs pénze és a fajtalankodásra is képtelen, hiszen döglött a piton. Neki csak egy dologra kell Tibi: minden erővel beférkőzni a személyes szférájába, sztalkolni, zaklatni, lekötni magát, hogy ne kelljen arra gondolnia, hogy mocskos az erkölcsije, nem tud zabálni alvás nélkül, nem tud felébredni hányás nélkül, és ha minden jól megy, max. decemberig van pénze sörre.
Szokás szerint csak egy eszköz a tranyó, a legjobb sorozat, amit a mafli rajongó gyernőtt követni tud.
stoki, ezt hívják alkalmazkodási zavarnak, emiatt sem lehet soha jogosítványod.
Pontosan. Ez úgy van stoki, hogy az emberről alapvetően feltételezik az ép elmét, ezért a képességeit próbálják növelni, hogy alkalmas legyen forgalomban vezetni. Na, nálad ez ötször egymás után, illetve a szükségesnél ötször több óra után is sikertelennek bizonyult, erre van egy beépített ellenőrző rendszer. A rendszer pedig a következő: oké, értjük, hogy nincsenek képességeid a vezetéshez, de nézzük meg mi ennek az oka. Na ezen a vizsgálaton kimutatták, hogy a személyiségzavarod.
Érdekes hirtelen most feltűnik a trash Buddha is :D
Endre csak nem rá állítottad a helyzetre?
Joga van, csak képessége nincs.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A személyiséged torzult, annyira, hogy a rendőrök ránézésre megmondták, hogy baj van veled. Elvittek a vigyorgóba, ott kaptál két diagnózist és némi halopridolt.
Papiros elmebeteg vagy. Kiszámítható kockázat. Ezzel van a baj, igen.
Ez baj.
Ezert tiltottak el a fegyverviselestől is osztrákban.
Igen, ez a baj.
Amikor annyira hülye vagy, hogy belefulladnál a medencebe is, mert nem vagy képes a valóságot felfogni.
Igen, ez a baj.
Amikor halucinálsz, hazudsz magadnak és kepes vagy megtagadni a valósagot még akkor is, ha vért hánysz.
Igen, ezzel van a baj.
Ha kellően sokat mantrázol egy alternatív valóságot magadnak, azt elkezded igaznak hinni.
Igen. Ezzel van a baj.
Baj van veled, fikaevő.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Atranyó megint 2 sörért tolja seggből szájba,
astokinak meg nincs pénze faszpinára.
Szejintyem esz éjtyhetyő.
höhö, rímelt
Narancs, tetves, és a Gobesug. :DDD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Én is úgy tudom, hogy egy szegedi csávónál van.
És jól mondtam, hogy egymást zsarolgatják a Lamantinnal érzelmileg.
nem tudsz te lófasse, a várost se!
Nem tudsz te semmit havas pedofil
Persze, hogy tudod mivel kiraktam a képet.
Sunka apádhoz miért nem mész be kicsit beszélgetni?
Ki az az Endre bácsi?
Nem mer. Még egy lakatos is lealázza 2 perc alatt.
Megdöbbentő, de te hazavittél egy állomási cigánykurvát. Vagyis haza.. érted.. neked nincs olyan.
Rád is rád mozdult két buzi, Tibire is rámozdulnak. Nincs ebben semmi különös.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Megdöbbentő, hogy nem rakod ki az erkölcsit.
Ki az az Endre bácsi?
Téged is el akartak vinni.
Olyan elmebeteg, alkoholista, aberrált állatok, mint te.
Ismerős a szitu sztem

Szóval szerinted is kurva rusnya egy állat?
hoty... hotyhotyhoty...
A tranyó egy undorító véglény. Like you. Csak a hasonszőrű bolond gecik keresik.
azok után megdöbbentő, hogy még rád is rámozdult két buzi? mindenütt akadnak igénytelen buzik.
Hülye!
Mektöppentő?
Súgok: csak egy papíros idíótának az. Mindenki más pontosan átlátja a helyzetet.
Ennyike
Ez vagy te, endre.
Egy homályos balfasz a sötétben, aki nem tudja merre van eĺöre.
Mi a kurva anyádért foglalkozol velük, te mamahoteles retardált?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hülye vagy, nekem ez a következtetésem.
úgy érted azok alapján a fals infók alapján, amelyekkel szopatnak?
mikor mész csepeli házat drónozni?:)
Megint ostoba vagy. Nem így történt.
Mi kell ahhoz, hogy bekussolj végre? Induljon egy Ducato és kérsz egy-két maflást?
Csukd be a szemed, és próbálj meg nem röhögni, csak próbáld meg.
És képzeld el, hogy ezeket a kommenteket leírja abból a putriból aminek a sokszor megosztott látványa belevésődött, talán itt mindenkinek az elméjébe..
Na jó, én nem bírtam ki röhögés nélkül. :D
Foglalkozzon csak azzal, addig se veszi át bírósági papírokat és fingja se lesz mi folyik körülötte.
Le vagy maradva.
és épp most egy beállt retard kérdezi a hülyeségeket Sodiról amit mindenki tud.
"ha mégegyszer azt mered nekem a büdös faszom
mégegyszer
nekem kétszer mondtad BAZDMEG
HOGY MIT KERESEL ITT NE ENGEM VEGYÉL
ENNEK A FASZNAK EGYSZER
A KURVA ANYÁD
*kalapálás*
"
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
ja, valami dáriusz szintű kolduskirály
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
CafkaMarci
(
x6)
Sep 28, 2024 17:12:46
x6)
Akkor lesz gond, ha a lamantin behapsizik. Mi lesz akkor a tranyóval, stoki? Majd a fűtött autódból fogod végignézni, ahogyan az utcán halálra fagy?
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 28, 2024 17:14:36
x23)
Együttműködés = AMS ki közvetít cégekhez, mert már senki se jelez vissza a jelentkezéseimre. De ezek a cégek is egyből levágják, hogy egy debil, igénytelen, kókler, csaló vagyok, masnis CV-vel, aki seghülye a szakmájához is 43 évesen! Te elmebeteg, hogy lesz ebből újabb 6 órás munkaviszony Decemberre?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Zegernye
(
x2)
Sep 28, 2024 17:17:21
x2)
Nagy info volt. Viszont Tibike még Szegeden van, Laura meg a törökkel. Mit játszmázna vele ?
tökmindegy
érdektelen
SyntaxError
(
x24)
Sep 28, 2024 17:17:41
x24)
Te ócska buzi! Mikor mész börtönbe? Összepakoltál már, vagy anyáddal fogod bepakoltatni a cuccaid, az utolsó pillanatban?
Többek kérdezik, te szar!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Többek kérdezik, te szar!
Eazy
(
x11)
Sep 28, 2024 17:18:47
x11)
Azon gondolkozom, hogy amikor a gyagyás berak ide egy képet, akkor a saját buzi oldalát használja feltöltésre?
Lol:D
Mert hogy hülye a catbox src-hez az kurvaisten xd
Lol:D
Mert hogy hülye a catbox src-hez az kurvaisten xd
C64korszak
(
x2)
Sep 28, 2024 17:18:51
x2)
Nem tudod megütni egy (súlyosan) mentálisan beteg ember szintjét. A felfelé bukó kurva anyádat.
Más természetű a betegsége, ezért a gyakorlati képességei súlyosan visszamaradottak, nem tud cipőt kötni, eltéved 50 méteren 4x, 10éves gyerekkenek evidens 3mp-es logikai feladtok is kifognak rajta, stb.
Nem való az utakra.
Amíg jobban rendben volt fejben, ez akkor is így volt.
De amióta minderre masszív alkoholista is, az önkontrollja nulla alatti, a felelősségérzete és a valóságérzékelése is, kb olyan, mintha egy csimpánznak, vagy egy 5éves gyereknek adnának vezetői engedélyt.
Lehetetlen lenne, hogy autót vezessen, az egész képzési-szűrési rendszer teljes szégyene lenne, ha kapna hivatalos engedélyt erre.
Sokat volt erről szó, amíg tartott ez a mániája.
Ami éveket és millió ft-okat vett el a már akkor sem fényesen alakukó életéből, 101% teljesen értelmetlenül.
SZerencséRE!! :DDDDD
sodika
Sep 28, 2024 17:20:13
Elalszik a saját hányásában fekve egy padon vagy leszop valami félcsövest, hogy nála aludhasson. "Feltalálja magát".
Szo-szo.
Sep 28, 2024 17:20:13
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2024 17:21:27
x77)
Szo-szo.
Segélycsalásos papírról pofázzál!
AMS is kiszúrta a masnis cv-t, nem lesz ebből baj, Stoki?
Dehogynem.
sodika
Sep 28, 2024 17:21:30
Nem képességek dolgában akadt fent a tintapaca, hanem személyiségjegyben.
Sep 28, 2024 17:21:30
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2024 17:21:54
x77)
Tudjuk, ezt hívják zavarnak.
Le is írták!
-
Sep 28, 2024 17:22:59
Mikor hánytál utoljára, korcs? Ha nem válaszolsz, az elég egyértelmű beismerése annak, hogy ma reggel.
Sep 28, 2024 17:22:59
Ende
Sep 28, 2024 17:26:17
Putris Stoki van más témád Tiboron kivul vagy ez kitőlti az egész napjaid?
Sep 28, 2024 17:26:17
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2024 17:26:40
x135)
másfél óráig bírta magában tartani, miután senkit nem érdekelt a szarja.:))
15:10
16:45
15:10
Egyébként Szegedről most szerintem nekem van több infóm, mint nektek. De mindegy, nem részletezem. :)
16:45
Egyébként az infó az, hogy a Mercit nem lehet egy éjszakával sarokba szorítani, mert feltalálja magát. Ennyi.
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 28, 2024 17:26:47
x21)
Elmebeteg vagy, azért nem lesz soha jogosítványod.
Funkcionális analfabéta vagy?
Endre priusza
(
x11)
Sep 28, 2024 17:26:56
x11)
Tedd ki akkor a szakvéleményt! Mert eddig erről csak a te állításaidat ismerjük, te meg hazudsz.
D_Dezső
(
x29)
Sep 28, 2024 17:27:15
x29)
Előtte 120 órán és 5 vizsgán bizonyítottad, hogy képesség nélküli vagy a vezetéshez. Piszony!
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 28, 2024 17:27:28
x5)
mit kinlodsz itt pupos geci. huzzal innen es az erdektelen szarsagaidat flokkold inkább.
azt könnyebb ignorálni.
azt könnyebb ignorálni.
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2024 17:28:21
x77)
Nagyon fájt, amikor az idomár belenyúlt a cv-be, igaz? :D
Pirossan kihúzott belőle, hogy legalább minimálisan legyen köze a valósághoz. :D
Pirossan kihúzott belőle, hogy legalább minimálisan legyen köze a valósághoz. :D
EasybankosPedo
(
x23)
Sep 28, 2024 17:28:29
x23)
Hát persze, papiros elmebeteg. Képeségek dolgába meg te akadtál fent, az 5 elbukott forgalmi vizsgádon! Esetleg a teljes PÁV eredményt nem rakod ki? Hadd tudjuk már mi is pontosan, hogy milyen személyiség
banshee
(
x24)
Sep 28, 2024 17:28:39
x24)
Az neked csak szarabb. A képességek fejleszthetők valamennyire.
SyntaxError
(
x24)
Sep 28, 2024 17:28:58
x24)
Endre! Arról is beszámolhatnál, hogy igazak-e a hírek, hogy írtál a Miniszterelnökségnek, hogy mint 2006-os hős, szívesen bevéded az Orbán Balázst, és igazolod, hogy ott harcolt veled a Corvin közben a Gyurcsányék ellen, ha cserébe elengedik a tartozásaid és intéznek neked egy tiszta erkölcsit a labancoknál!
Előre szólok, nem fog sikerülni!
Különösen azért nem, mert nem feltétlenül nem jár már egy ideje körbe az a pletyka, hogy te fityeóztad le a Bese atyát is a buzi gruppenben, majd miután nem sikerült zsarolnod vele (honnan is tanultad ezeket a módszereket?), kiszivárogtattad a felvételeket a sajtónak pár hete!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Előre szólok, nem fog sikerülni!
Különösen azért nem, mert nem feltétlenül nem jár már egy ideje körbe az a pletyka, hogy te fityeóztad le a Bese atyát is a buzi gruppenben, majd miután nem sikerült zsarolnod vele (honnan is tanultad ezeket a módszereket?), kiszivárogtattad a felvételeket a sajtónak pár hete!
banshee
(
x24)
Sep 28, 2024 17:29:47
x24)
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2024 17:30:12
x135)
egy képesség nélküli szardarab vagy, undorító személyiséggel.
így tűpontos.
Pacsika
Sep 28, 2024 17:31:22
Azt meg hogy?:D Sep 28, 2024 17:31:22
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2024 17:32:37
x77)
Ugye az a ""logikád"", hogy leszarod mit állapít meg legkésőbb a magyar hatóság a lakcím fonatkozásában?!
Kész szerencse, hogy a hatóság tud levelezni egy külföldi hatósággal. Tudod, EU. :))
Hogy mik vannak…
Kész szerencse, hogy a hatóság tud levelezni egy külföldi hatósággal. Tudod, EU. :))
Hogy mik vannak…
nmthrwwy420
(
x12)
Sep 28, 2024 17:33:25
x12)
Nem, ott együttműködök, ahogy kérve lett.
Mivel? Azzal, hogy az elmúlt 3 hónapban legfeljebb 5 napot töltöttél Ausztriában, de a segélyt ugyanúgy felveszed?
Te teljesen hülyének nézed őket és minket is. Nagyon be fogod szopni, csak még nem érted miért.
Szerinted mi a faszért kérdeztek rá a héten a masnis CV-re? Kedveskedni, barátkozni akartak?
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 28, 2024 17:35:48
x44)
Endre, Szekeres Imre most indul oda grippeneket átadni
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
sodika
Sep 28, 2024 17:37:47
Akkor lesz gond, ha a lamantin behapsizik.
Úgyhogy fasz tudja.
Sep 28, 2024 17:37:47
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2024 17:38:32
x135)
pedofil, hallod az óra ketyegését? tik-tak. múlik az idő, közeledik a segélyke vége.
az idő is a trolloknak dolgozik. ugye milyen vicces?:)
az idő is a trolloknak dolgozik. ugye milyen vicces?:)
mondomkusskuss
(
x21)
Sep 28, 2024 17:38:48
x21)
Úgyhogy fasz tudja.
Úgyhogy fasz tudja.
Befejezed mostmár? Takarodj már a kurva anyádba innen!
C64korszak
(
x2)
Sep 28, 2024 17:38:57
x2)
A képességeidet a forgalmi bukások tükrözik, azért viszgálták meg az elmeállapotodat, ami súlyos problémát mutatott ki, nekünk egyáltalán nem meglepő módon.
Egyébként pedig a képességeket a személyiség is determinálja, te nyomorék.
Hiába van valakinek jó felépítésű teste, jó genetikája, ha egy lusta szar, és csak zabál meg döglik, sosem lesz sportoló, hanem egy elhízott beteges csődtömeg.
Te elutasítottál minden lehetőséget, vagy elbasztál, vagy elszalasztotál, vagy elpocsékoltál, itt jön be
a személysiéged.
Ha annakidején rendesen úszol, csinálod amit apád anyád mond, csendben elmész adatot rögzíteni legalább egy pár hónapra, az egyetemen legalább 1 szakon becsületesen, lájtosan tanulsz, és nem pereket provokálsz, náculsz, most nem itt tartanál.
De a berlini évad elején elég lett volna megfogni a dolgokat, nem az ogre balekjaként hitelből fasztverni 200kiló gyorsan értékvesztő szarra,..
... de nem mondhatod, a trollok, akik pedig elvileg a halálos ellenségeid, nem mondták el neked ezeket 100x.
A valódi ellenséged saját magad vagy, mert torzult a személysiéged, sőt az a legtorzabb, 100x betegebb mint az elméd és a tested.
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2024 17:39:33
x135)
Úgyhogy fasz tudja.
Úgyhogy fasz tudja.
mesélj a cigánykurva corolláról!
kripli figyelő
(
x12)
Sep 28, 2024 17:40:42
x12)
Nagyon unatkozol pedofil?Szokj hozzá,mostantól a hétvégéid is ilyenek lesznek.
nmthrwwy420
(
x12)
Sep 28, 2024 17:40:54
x12)
Úgyhogy fasz tudja.
Úgyhogy fasz tudja.
Endre, most volt állománygyűlés a Sodifórum irodájában.
Állítólag holnaptól a jelszó megadása után fel kell tölteni Captcha gyanánt egy tiszta erkölcsit is, és csak utána lehet ide írni.
Neked lesz tiszta? Miért nem?
40_éves_junior
(
x6)
Sep 28, 2024 17:41:05
x6)
Úgyhogy fasz tudja.
Úgyhogy fasz tudja.
És az mennyire lehetetlen hogy tiszta az erkölcsid?
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2024 17:42:52
x135)
a jó kurva anyád mit szólt ahhoz, hogy hazavittél neki egy cigány besurranó tolvajt?
kripli figyelő
(
x12)
Sep 28, 2024 17:45:55
x12)
Sep 28, 2024 17:45:55
Jogsi október 23? Sep 28, 2024 17:45:55
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2024 17:46:16
x77)
Mennyit spóroltál mióta púpszász létérdeked központja?:)
CafkaMarci
(
x6)
Sep 28, 2024 17:46:58
x6)
a jó kurva anyád mit szólt ahhoz, hogy hazavittél neki egy cigány besurranó tolvajt?
Tibi után és a csavardki-féle vándorcirkusz után mit szólt volna? Szerintem örült, hogy ez legalább született pinás. Valószínűleg már a kisonokákat is vizionálta, de hát történelmileg sajnos másként alakult.
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 28, 2024 17:48:43
x5)
puposnak nincs joga élni
Eazy
(
x11)
Sep 28, 2024 17:50:16
x11)
Mennyit spóroltál mióta púpszász létérdeked központja?:)
Az a vicc, hogyha egy kicsit is tudna bánni a pénzzel, akkor rengeteget tudott volna, de mire lejár a segély, úgy pofán fogja baszni a valóság, mint amikor megagyabugyálták a dohánybolt előtt..
Tibi_méhe
Sep 28, 2024 17:50:55
Úgyhogy fasz tudja.
Úgyhogy fasz tudja.
Neked is sikerült "SUP-ozás" közben, ráadásul 2 buzi is seggbedurrantott.
Sep 28, 2024 17:50:55
Kérdés
Sep 28, 2024 17:57:10
Most hogy pesten csövel a hímed, jóvàhagyod, hogy nosztalgiából Bubukàzzon picit?! :)
Nehogy meglepi legyen . ;)
Nehogy meglepi legyen . ;)
Sep 28, 2024 17:57:10
Endre priusza
(
x11)
Sep 28, 2024 18:01:29
x11)
Úgyhogy fasz tudja.
Úgyhogy fasz tudja.
Még neked sem reménytelen, Endre! Hátha összeszedsz egy pasit!
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2024 18:02:01
x48)
Endre de amúgy miért érdekel ennyire még mindig a tranyó?
Ajtó-ablak nyitva volt megint, hogy te legyél a fehér lovag és felkapard az utcáról de te inkább nézted a macskaólból ahogy szenved. Ez minden csak nem szerelem.
kissendrevagyok
Ajtó-ablak nyitva volt megint, hogy te legyél a fehér lovag és felkapard az utcáról de te inkább nézted a macskaólból ahogy szenved. Ez minden csak nem szerelem.
ascites
(
x57)
Sep 28, 2024 18:05:37
x57)
Azért igencsak jó hír trollen, hogy a fullstack senior munkakörbe beangolnázni próbáló gyernőtt demens alkesz csalótól alapdolgokat kérdezek, mint ma kikotyogta ezt.
ÉS ami mégjobb, hogy a kora és az elvárt szakmai életútja alapján ennek kéne lennie,.. hiába próbálná lejjebb adni, kisebb bérigénnyel, valami teljes kamu CV-t összemasnizni, már ezen a ponton az kizárt, mindenhogy kurvára kilóg a lóláb.
ÉS ami mégjobb, hogy a kora és az elvárt szakmai életútja alapján ennek kéne lennie,.. hiába próbálná lejjebb adni, kisebb bérigénnyel, valami teljes kamu CV-t összemasnizni, már ezen a ponton az kizárt, mindenhogy kurvára kilóg a lóláb.
Már a 2020-as (!) code reviewban is megkapta: "Mit deiner angegebenen Erfahrung und den Gehaltsvorstellungen passen die Erwartungen von uns an fachliches Knowhow und entsprechende Umsetzungen nicht zusammen"
Vagyis a megadott tapasztalatok és a fizetési elvárások nem állnak össze a szakmai tudással és a megvalósítás megfelelőségével.
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2024 18:11:54
x77)
Az Ámesz meddig köteles "szakmai" munkákat felajánlani?
Endi Vajna
(
x11)
Sep 28, 2024 18:14:08
x11)
Endre nagyon rá vagy izgulva a történésekre. Nyugodtan elmondhatod lelkecske, alig várod Tibi elhagyja Szegedet és 100% legyen az info info hogy összevesztek.
Hány sört gurult le az izgulás miatt? 20-30?
Hány sört gurult le az izgulás miatt? 20-30?
-
Sep 28, 2024 18:14:31
3 napja volt fellebbezni. és azt mondja hónapokkal később, hogy még nem jogerős.:))))
A trollbánós tárgyalást kiírták már? Beírnám szabira előre!
Sep 28, 2024 18:14:31
ascites
(
x57)
Sep 28, 2024 18:15:35
x57)
Endre de amúgy miért érdekel ennyire még mindig a tranyó?
Mert nem akar a tranyóval lenni.
A csövestartása nincs pénze és a fajtalankodásra is képtelen, hiszen döglött a piton. Neki csak egy dologra kell Tibi: minden erővel beférkőzni a személyes szférájába, sztalkolni, zaklatni, lekötni magát, hogy ne kelljen arra gondolnia, hogy mocskos az erkölcsije, nem tud zabálni alvás nélkül, nem tud felébredni hányás nélkül, és ha minden jól megy, max. decemberig van pénze sörre.
Szokás szerint csak egy eszköz a tranyó, a legjobb sorozat, amit a mafli rajongó gyernőtt követni tud.
Endi Vajna
(
x11)
Sep 28, 2024 18:15:40
x11)
[quote=-Laura meg a törökkel. Mit játszmázna vele ?[/quote]
Török... Selim Etkárról beszélünk... arról a véglényről aki most irigykedik Mc Istire régen meg "trollja" volt a Stu val együtt...
Az is ugyan olyan retard mint Sodi, Gammer, Géza és a többi..
Török... Selim Etkárról beszélünk... arról a véglényről aki most irigykedik Mc Istire régen meg "trollja" volt a Stu val együtt...
Az is ugyan olyan retard mint Sodi, Gammer, Géza és a többi..
Múlt
Sep 28, 2024 18:17:59
Na nézzük csak:Volt egy kereszteződés. Ma.
Ott lerobbant valami, szerelték, kerülgettük.
Mellette meg parkoló.
Mondom magamnak némán: ez most mi a fasz.
Lelassítok, nézelődök, próbálom megérteni a helyzetet.
- Most miért lassítunk? Kerüld ki, menjünk, gyerünk, gyerünk.
Miután elhagytuk:
- El tudod nekem magyarázni, hogy miért kellett majdnem megállnunk ott?
Én meg mondom:
- Időbe tartott értelmeznem, hogy itt most ki pakol, és ki vesz részt a forgalomban.
Bakker.
Nem volt egyszerű helyzet, elemezni kellett.
Ott lerobbant valami, szerelték, kerülgettük.
Mellette meg parkoló.
Mondom magamnak némán: ez most mi a fasz.
Lelassítok, nézelődök, próbálom megérteni a helyzetet.
- Most miért lassítunk? Kerüld ki, menjünk, gyerünk, gyerünk.
Miután elhagytuk:
- El tudod nekem magyarázni, hogy miért kellett majdnem megállnunk ott?
Én meg mondom:
- Időbe tartott értelmeznem, hogy itt most ki pakol, és ki vesz részt a forgalomban.
Bakker.
Nem volt egyszerű helyzet, elemezni kellett.
stoki, ezt hívják alkalmazkodási zavarnak, emiatt sem lehet soha jogosítványod.
Sep 28, 2024 18:17:59
Trehány
Sep 28, 2024 18:18:03
Pontosan. Ez úgy van stoki, hogy az emberről alapvetően feltételezik az ép elmét, ezért a képességeit próbálják növelni, hogy alkalmas legyen forgalomban vezetni. Na, nálad ez ötször egymás után, illetve a szükségesnél ötször több óra után is sikertelennek bizonyult, erre van egy beépített ellenőrző rendszer. A rendszer pedig a következő: oké, értjük, hogy nincsenek képességeid a vezetéshez, de nézzük meg mi ennek az oka. Na ezen a vizsgálaton kimutatták, hogy a személyiségzavarod.
Sep 28, 2024 18:18:03
-
Sep 28, 2024 18:19:04
Tibi a Széchenyi téren kóborol még mindig Szegeden a cuccaival
Sep 28, 2024 18:19:04
A helyzet megoldása
(
x44)
Sep 28, 2024 18:24:18
x44)
Sunka Géza Krisztián folyékony live
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Endi Vajna
(
x11)
Sep 28, 2024 18:25:48
x11)
Sunka Géza Krisztián folyékony live
Érdekes hirtelen most feltűnik a trash Buddha is :D
Endre csak nem rá állítottad a helyzetre?
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2024 18:30:00
x39)
puposnak nincs joga élni
Joga van, csak képessége nincs.
Endi Vajna
(
x11)
Sep 28, 2024 18:33:24
x11)
Ajjajj Endre, jók a következtetések? Biztos?

Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Sep 28, 2024 18:33:57
x3)
A személyiséged torzult, annyira, hogy a rendőrök ránézésre megmondták, hogy baj van veled. Elvittek a vigyorgóba, ott kaptál két diagnózist és némi halopridolt.
Papiros elmebeteg vagy. Kiszámítható kockázat. Ezzel van a baj, igen.
Ez baj.
Ezert tiltottak el a fegyverviselestől is osztrákban.
Igen, ez a baj.
Amikor annyira hülye vagy, hogy belefulladnál a medencebe is, mert nem vagy képes a valóságot felfogni.
Igen, ez a baj.
Amikor halucinálsz, hazudsz magadnak és kepes vagy megtagadni a valósagot még akkor is, ha vért hánysz.
Igen, ezzel van a baj.
Ha kellően sokat mantrázol egy alternatív valóságot magadnak, azt elkezded igaznak hinni.
Igen. Ezzel van a baj.
Baj van veled, fikaevő.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2024 18:36:02
x39)
Szejintyem esz éjtyhetyő.
gobesug
(
x30)
Sep 28, 2024 18:45:32
x30)
höhö, rímelt
Eazy
(
x11)
Sep 28, 2024 18:45:56
x11)
höhö, rímelt
Narancs, tetves, és a Gobesug. :DDD
sodika
Sep 28, 2024 18:48:18
Sep 28, 2024 18:48:18
gobesug
(
x30)
Sep 28, 2024 18:48:43
x30)
nem tudsz te lófasse, a várost se!
Eazy
(
x11)
Sep 28, 2024 18:48:50
x11)
Nem tudsz te semmit havas pedofil
Endi Vajna
(
x11)
Sep 28, 2024 18:49:39
x11)
Persze, hogy tudod mivel kiraktam a képet.
nmthrwwy420
(
x12)
Sep 28, 2024 18:49:44
x12)
sodika
Sep 28, 2024 18:50:03
Gyorsan rámozdulnak, ezt ki tudja azért használni.
Sep 28, 2024 18:50:03
Endi Vajna
(
x11)
Sep 28, 2024 18:50:18
x11)
Sunka megkapta a kilövést asszonytól, meg fog indulni hozzád Stoki.
Csak nehogy pirost kapjon.
Csak nehogy pirost kapjon.
-
Sep 28, 2024 18:50:35
Nem mer. Még egy lakatos is lealázza 2 perc alatt.
Sep 28, 2024 18:50:35
sodika
Sep 28, 2024 18:51:39
Megdöbbentő, de általában mindig akad valaki, aki hazaviszi.
Sep 28, 2024 18:51:39
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2024 18:53:30
x47)
Megdöbbentő, de te hazavittél egy állomási cigánykurvát. Vagyis haza.. érted.. neked nincs olyan.
Rád is rád mozdult két buzi, Tibire is rámozdulnak. Nincs ebben semmi különös.
nmthrwwy420
(
x12)
Sep 28, 2024 18:53:59
x12)
Megdöbbentő, hogy nem rakod ki az erkölcsit.
Endi Vajna
(
x11)
Sep 28, 2024 18:54:17
x11)
Téged is el akartak vinni.
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2024 18:54:26
x39)
Olyan elmebeteg, alkoholista, aberrált állatok, mint te.
Eazy
(
x11)
Sep 28, 2024 18:54:30
x11)
Ismerős a szitu sztem

Zegernye
(
x2)
Sep 28, 2024 18:54:34
x2)
Szóval szerinted is kurva rusnya egy állat?
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2024 18:55:31
x39)
Gyorsan rámozdulnak, ezt ki tudja azért használni.
A tranyó egy undorító véglény. Like you. Csak a hasonszőrű bolond gecik keresik.
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2024 18:55:32
x135)
azok után megdöbbentő, hogy még rád is rámozdult két buzi? mindenütt akadnak igénytelen buzik.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Sep 28, 2024 18:57:26
x3)
Hülye!
Mektöppentő?
Súgok: csak egy papíros idíótának az. Mindenki más pontosan átlátja a helyzetet.
Ennyike
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Sep 28, 2024 18:58:33
x3)
Ismerős a szitu sztem
Ez vagy te, endre.
Egy homályos balfasz a sötétben, aki nem tudja merre van eĺöre.
Örebro
(
x17)
x17)
gyagyås, melyik baråtod es legutobb mikor kerdezte meg, hogy mi ujsåg veled?
miert az ellensegeidnek irogatsz?
miert az ellensegeidnek irogatsz?
Bubuka
(
x13)
Sep 28, 2024 18:59:35
x13)
Miért nem ülsz be a céges Tesládba pedofil? Szombat este nincsen időd visszaszerezni életed fasziját?
sodika
Sep 28, 2024 18:59:54
Egyébként a "velem így nem beszél" rész azért nem pontos, mert akkor pont kibékültek, és a Merci csak egy nappal később, a következő estén ment el.
Sep 28, 2024 18:59:54
max5enutálnak
(
x47)
Sep 28, 2024 19:00:58
x47)
Egyébként a "velem így nem beszél" rész azért nem pontos, mert akkor pont kibékültek, és a Merci csak egy nappal később, a következő estén ment el.
Endi Vajna
(
x11)
Sep 28, 2024 19:01:07
x11)
Hülye vagy, nekem ez a következtetésem.
linziasztal01
(
x77)
Sep 28, 2024 19:01:15
x77)
Leszarjuk.
Segélycsalásos papírt tedd ki!
Segélycsalásos papírt tedd ki!
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2024 19:01:33
x135)
úgy érted azok alapján a fals infók alapján, amelyekkel szopatnak?
mikor mész csepeli házat drónozni?:)
Betöjt Laptop
(
x39)
Sep 28, 2024 19:01:51
x39)
Megint ostoba vagy. Nem így történt.
-
Sep 28, 2024 19:02:26
Mi kell ahhoz, hogy bekussolj végre? Induljon egy Ducato és kérsz egy-két maflást?
Sep 28, 2024 19:02:26
Hahó
(
x135)
Sep 28, 2024 19:03:13
x135)
fikás, meséld csak el, hogy mennyi időt basztál el a csepeli házas kamura?
napokat, vagy heteket?
napokat, vagy heteket?
Eazy
(
x11)
Sep 28, 2024 19:03:26
x11)
Csukd be a szemed, és próbálj meg nem röhögni, csak próbáld meg.
És képzeld el, hogy ezeket a kommenteket leírja abból a putriból aminek a sokszor megosztott látványa belevésődött, talán itt mindenkinek az elméjébe..
Na jó, én nem bírtam ki röhögés nélkül. :D
Endi Vajna
(
x11)
Sep 28, 2024 19:04:28
x11)
fikás, meséld csak el, hogy mennyi időt basztál el a csepeli házas kamura?
napokat, vagy heteket?
napokat, vagy heteket?
Foglalkozzon csak azzal, addig se veszi át bírósági papírokat és fingja se lesz mi folyik körülötte.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 28, 2024 19:04:51
x7)
Sodinak jó volt így is a faszpina, de a szegedi öreg szemüveges klienseknek feltűnik, hogy robbantott fasz. (Újabb műtét)
|__o__|
kissendrevagyok
(
x48)
Sep 28, 2024 19:05:30
x48)
Gayza live, stoki a téma
kissendrevagyok
Endi Vajna
(
x11)
Sep 28, 2024 19:06:12
x11)
Gayza live, stoki a téma
Le vagy maradva.
és épp most egy beállt retard kérdezi a hülyeségeket Sodiról amit mindenki tud.
dogoljmegsodi
(
x5)
Sep 28, 2024 19:07:14
x5)
menj mar innen pupos nem lehet tőled olvasni
herr_schwechater
(
x8)
Sep 28, 2024 19:11:19
x8)
"ha mégegyszer azt mered nekem a büdös faszom
mégegyszer
nekem kétszer mondtad BAZDMEG
HOGY MIT KERESEL ITT NE ENGEM VEGYÉL
ENNEK A FASZNAK EGYSZER
A KURVA ANYÁD
*kalapálás*
"
halászlé
(
x24)
Sep 28, 2024 19:16:09
x24)
ja, valami dáriusz szintű kolduskirály
127 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ez a srác..vagyis mára már férfi körülbelül 4-5 különböző mentális problémával küszködik nap, mint nap, és szegénynek az intelligenciahányadosa is nagyon alacsony.
Ezzel csak annyit szerettem volna elmondani, hogy te ez alatt vagy pedofil.