Szerző: ? Sep 17, 2026 22:04:01
Válasz
(7)
Anyád elvert amikor számonkérted fókahangon miért nem vette fel neked?
Válaszolj, Büdi!
Sep 17, 2026 22:04:01

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 280605x140) Sep 17, 2026 22:11:24
Válasz
(15)
Népszerűtlen vélemény
Csodálom, hogy eddig házi őrizetben tartották és tartják most is. Már rég el kellett volna engedni.

És miért? Mert te azt mondod? Gondolom ezer ügyben rendeltél el kényszerintézkedést, mert nyomozási bíró vagy. Jó, nyilván közöd nincs a témához, ezért elmondom neked: azért áll kényszerintézkedés hatálya alatt, mert fennállnak annak törvényi feltételei. És ezzel még a másodfokú bíróság is egyetért.

Kicsit felületesen olvasom a fórumot egy ideje, inkább scrollozni szoktam, de honnan a faszomból jönnek elő mostanában ezek felszopók, pdf drukkerek, asztalosnak és mészárosnak látszó nickek?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Sep 17, 2026 22:11:24

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 50259x25) Sep 17, 2026 22:14:01
Válasz
(3)
Flixbus utas
A mai nap margójára:

Én azt nem értem ebbe a maiba, vagy hasonlóknál, hogy oké elsőre ök egy 40+ debil fogyatékost látnak, aki sír az anyukája után, hogy vonatozni tudjon, de ök nem keresnek rá, hogy kivel van dolguk és ha igen, akkor nem látják, hogy hány és milyen ügyek vannak, voltak nála? Nem akarom elhíni, hogy 2026-ba ezt nem lehet megoldani. Ha pedig megvan oldva, akkor viszont pláne nagy baj van itt, ilyenek után.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Sep 17, 2026 22:14:01

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 50259x25) Sep 17, 2026 22:30:03
Válasz
(26)
Bori legyőzött minket ma. De mért nem vitte haza a gyagyást és irt le neki a címét ahonnan idézheti a biró majd? Remélem nem a szagok tehetnek erről. Na majd a tanúskodása után, talán ügyesebbek leszünk!

Sep 17, 2026 22:30:03

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24967x12) Sep 17, 2026 22:30:40
Válasz
(3)
Hahó

Kicsit felületesen olvasom a fórumot egy ideje, inkább scrollozni szoktam, de honnan a faszomból jönnek elő mostanában ezek felszopók, pdf drukkerek, asztalosnak és mészárosnak látszó nickek?

Érzik a vesztüket, hamarosan egyetlen sztárjuk, ideáljuk, szórakozási forrásuk jó sok évre (vagy akár véglegesen) el fog tűnni.

Azt hitték ez valami Bigbrother vagy VV, ha elég SMS-t (ajcsimajcsit) küldenek a kiszavazós műsorban, akkor folytatódik a freak show.

Mert olyan vicces egy idiótát nézni a szemétdombja közepén, miközben minden nap még nagyobb idiótává issza magát és tekergeti a féreg a testét.

Csak kár, hogy ez az idióta anno gyilkosokat promótált, szexuális erőszakról publikált miközben tönkretette az áldozat családját, gyerekeket kukkolt a strandod, alkoholista öregasszonyt próbált halálra itatni, kislányt fogdosott és botrányokat gerjesztett az interneten, rendőröket fenyegetett életellenesen, halálig éheztette és kínozta a macskáját.

Ma pedig szembejött a valóság nekik is ugyanúgy, ahogyan a púprémnek, amikor nem engedte a bíró belehetyetyézni a vádirat ismertetése közben, és kidobni sem lehetett őt az ablakból, mert már lassú és unalmas.
Ki az az Endre bácsi?
Sep 17, 2026 22:30:40

Szerző: SporoloProli (Snecológus-pontszám: 7832x3) Sep 17, 2026 22:30:50
Válasz
(12)
Szóval akkor bori végülis felvett egy napszemüveget?
"Sörön spórolni...beteg gondolat"
Sep 17, 2026 22:30:50

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 16839x8) Sep 17, 2026 22:33:46
Válasz
(37)
EasybankosPedo
Bori legyőzött minket ma. De mért nem vitte haza a gyagyást és irt le neki a címét ahonnan idézheti a biró majd? Remélem nem a szagok tehetnek erről. Na majd a tanúskodása után, talán ügyesebbek leszünk!

Az a napszemüveges, hajléktalannak öltözött fickó, az Endre volt!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Sep 17, 2026 22:33:46

Szerző: megszomorodott Sep 17, 2026 22:38:55
Válasz
(3)
Flixbus utas
Ez hihetetlen hogy ilyen impotens a magyar rendőrség.

OFFtopic, rendőrség topic

1 - Az egyik kollégám mondta, az öccse ki-be járkált a börtönből, 18 évesen varrták be először, negyed életét bent, a többit kint töltötte, tehát nem ma kezdte.
Az ürge legutóbb egy verekedésért kapott 8 hónapot, nem vonult be önként - de nem is adtak ki még rá körözést, tehát ilyen félig-meddig köztes állapot volt.
Amikor megunta, mert lakása se volt természetesen, bement a yardra, hogy akkor ő elkezdené. És azt mondták neki, hogy még nincs ellene kiadva körözés, és el is zavarták a picsába.

2 - Egy ismerősöm mondta, hogy egy spanját Bp-en, a Feneketlen tónál, fényes nappal akarták kirabolni, valami 2 román vagy ukrán geci.
Ellenállt, egy vascsővel (!) fejbebaszták, elég rendesen meg is sérült, a 2 patkányt egy órán belül elfogták, és azzal a lendülettel el is engedték.

Ezek így történtek, sajnos nem hazudok.
Azon csodálkoztam, amikor anno a TEK 2 kisbusszal vonult ki a pedofil adócsaló rohadékhoz.
Sep 17, 2026 22:38:55

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26700x13) Sep 17, 2026 22:55:24
Válasz
(3)
[quote=EasybankosPedo]Bori legyőzött minket ma./quote]
Áh, akkor azért nem volt ma kóbor kutya Szolnokon.
Vádirat: 3 év börtön.
Sep 17, 2026 22:55:24

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 62012x31) Sep 17, 2026 22:55:33
Válasz
(1)
lassan végre mehet a dorogi fesztivál, jó az út!

youtu.be/VEhP1OkGDMs?si=ceAAX7p8GFPw94O-
Sep 17, 2026 22:55:33

Szerző: - Sep 17, 2026 22:59:10
Válasz
(3)
Nagy kár hogy endre ismer jó néhány arcot név szerint is, és magasról tett rá hogy ki kicsoda mert nem érdekli.

drága borinak ez nem tűnt föl.
Sep 17, 2026 22:59:10

Szerző: ? Sep 17, 2026 23:01:07
Válasz
(1)
Szerintetek, mennyi idő lehet mire újratölt a pajzs?
Sep 17, 2026 23:01:07

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21536x10) Sep 17, 2026 23:09:21
Válasz
(9)
Nem fogom beidézni a kommentet, de azért néhány mondatban itthagynám, hogy
1. A gyagyás karácsony napján és utána megannyiszor fel lett hívva Endre figyelme arra, hogy azok az emberekkel akikkel találkozott a végét jelentik. Endre leszarta.
2. A linzi évadok alatt tényszerüen ott van a videókban, hogy a "médiapartnere" Ádám is többször beszélt vele. Endre ignorálta.
3. Amikor linz széthullott és bécsben a vahúr levette a búcsúküldést a legundorítóbb emberek a történetben IS megmondták endrének, hogy itt a vége. Ignorálta öket.
4. Bécsben már az összes pénzét felélö tibi is könyörgött neki, hogy szálljon ki. Nem volt hajlandó.
5. A púpszászról segélycsaló endrét már a hatóságok figyelmeztették, hogy fejezze be. Nem volt hajlandó.
6. A pupszászi végállomáson, a maradék pénzét elgyros-ozó cigány költe vele, hogy egy balek. Ignorálta.
7. A végsö összeomlásban a putri közepén álló "médiapartner" Ádám próbált valami irányt mutatni. Nem sok jó származott belöle.

Ezek után a fórumot, az Endre által megállás nélkül közvetített tartalmat kommentelöket hibáztatni,vagy felkérdezni egyszerüen retardált dolog!

Minden a te hibád endre! Minden!
Ebben eddig lehetett eljutni.
Sep 17, 2026 23:09:21

Szerző: - Sep 17, 2026 23:17:39
Válasz
(1)
Ez pont olyan, mint a jogsi.
Megmondtak neki, nem tudja megszerezni.
Megbukott egyszer, nem baj, majd a kovetkezo sikerult.
Megbukott masodjara is, nem baj, majd kovetkezo sikerul.
.
.
.
Megbukott a pavon, nem baj, majd legkozelebb sikerult.
Ezerszer elmondtak neki, hogy nem fog osszejonni, nem ertett belole.
Ugyanez megy a fougyeben is.
Elmondjak neki, ebbol borton lesz. Nem, nem lesz ugy. Lett ugy. Nem lesz vademeles. Lett vademeles. Felmentik elsofokon. Nem fogjak. Akkor felmentik masodfokon. Nem fogjak.
Jo, akkor majd a bortonbon addig fellebbez, amig felmentik.
Egyszeruen kar vele szobaallni. Tul hulye hogy felfogja mi tortenik. Keptelen eszrevenni a legalapvetobb mintakat is.
A bortonben fog megdogleni.
Sep 17, 2026 23:17:39

Szerző: - Sep 17, 2026 23:24:10
Válasz
(1)
Nem tudom mi lenne a viccesebb.Borit kiszórni a tanúk listájáról,tanúbefolyásolási kísérletei miatt,mert erre hajt,annyira akar megjelenni mint malac a vágóhídon.Ugyanez tajgira is igaz.Vagy hagyni hogy még nagyobb szarba tegyék a vallomásukkal gyagyást.Pertaktikai okokból nem tudom melyik megoldás lenne a szórakoztatóbb.
Sep 17, 2026 23:24:10

Szerző: Solaris Trollino (Snecológus-pontszám: 3187x1) Sep 17, 2026 23:32:16
Válasz
(3)
Nem megy a komment.sodikereso.info

Kérem a bűnösök megbüntetését!
Sep 17, 2026 23:32:16

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 26397x13) Sep 17, 2026 23:42:06
Válasz
(19)
Bori bazmeg te retardált fasz hát mindenki bediktálta a nevét a bírónak.
olyan ellenséges vagy velem
Sep 17, 2026 23:42:06

Szerző: Gunnar (Snecológus-pontszám: 5985x2) Sep 17, 2026 23:51:17
Válasz
(4)
Azigen, most pótoltam be a napot.

Azért gondoljatok bele a bíró szitujába. Látja, hogy ez egy kibaszott emberi roncs, egy ostoba balek, aki részegen fenyegetőzik gyilkossággal, de a cipőjét nem bírja bekötni (bár csaláshoz nem hülye).

De mi van, ha futni hagyja, és utána tényleg valami féletlen folytán (kb. mint Fargo) emberi életre tör és ez lemegy a hírekben? Mit mond? "ááá, annyira mégsem tűnt gáznak,hát ezettty bolond volt, elengedtem!"

Egyszerűbb lesz rárakni a műanyag lakatot oszt viszlát.

blabla
Sep 17, 2026 23:51:17

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12166x6) Sep 17, 2026 23:52:40
Válasz
(12)
Lackó, te nem hajléktalannak öltözöl, hanem de facto hajléktalan vagy. Anyád kegyelemkenyerén tengődsz, a gyerekszobában, és úgy nézel ki, mint valami öreg buzi, aki Tokio Hotel fannak öltözött farsangkor, de a kukából túrta ki a göncöket hozzá.

Ja, és ne nevettess, nem voltál te sehol. Maximum az asztrálsíkon látogattad meg Szolnokot, ott gubbasztottál Tiszafaszomban egész nap. Ha nem így lenne, csináltál volna egy káprázatos, senkit nem érdeklő Youtube videót, ahogy leskelődsz a trollok után.
Sep 17, 2026 23:52:40

Szerző: Hetero Hegesztő (Snecológus-pontszám: 2394x1) Sep 18, 2026 00:11:41
Válasz
(4)
-
Nem tudom mi lenne a viccesebb.Borit kiszórni a tanúk listájáról,tanúbefolyásolási kísérletei miatt,mert erre hajt,annyira akar megjelenni mint malac a vágóhídon.Ugyanez tajgira is igaz.Vagy hagyni hogy még nagyobb szarba tegyék a vallomásukkal gyagyást.Pertaktikai okokból nem tudom melyik megoldás lenne a szórakoztatóbb.

Utóbbi. Most gondolj bele: Rolinda és Lackó, mint tanúk. Már csak ettől a "képtől" elfogja az embert a röhögés. Az egyik egy nyolcvanévesnek kinéző lerobbant vénember, hamuszürke arccal, szívbajos, elmebajos, gyakorlatilag az utolsókat rúgja. Ha a bíróságon (akár távmeghallgatással) előadja a szokásos lemezét, a bíró 2 perc alatt fogja leinteni. Lacika gyakorlatilag ugyanez pepitában: jön majd a maffiázás, asztrálsík, miegymás és ő is mehet a cselkirály után a kispadra. Hozzájuk képest a másik 2 tanú (Géza és Gatyaboy) valóságos felüdülés lesz a bíróságnak, pedig ott is az egyik egy 2 agysejttel rendelkező létforma a másik pedig egy labilis drogfüggő.
Sep 18, 2026 00:11:41

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33855x16) Sep 18, 2026 00:43:55
Válasz
(4)
Érdeklődő
Lackó, te nem hajléktalannak öltözöl, hanem de facto hajléktalan vagy. Anyád kegyelemkenyerén tengődsz, a gyerekszobában, és úgy nézel ki, mint valami öreg buzi, aki Tokio Hotel fannak öltözött farsangkor, de a kukából túrta ki a göncöket hozzá.

Ja, és ne nevettess, nem voltál te sehol. Maximum az asztrálsíkon látogattad meg Szolnokot, ott gubbasztottál Tiszafaszomban egész nap. Ha nem így lenne, csináltál volna egy káprázatos, senkit nem érdeklő Youtube videót, ahogy leskelődsz a trollok után.

Persze hogy nem volt ott. 4D-s sakkot akar játszani, hogy a trollok jól megijedjenek, de túl gyáva és túl buzi ahhoz, hogy oda merje dugni a képét. Csak a klaviatúra mögött nagy a pofája a zsírcsimbóknak. Kimenőt maximum a dübbenő anyja temetésére adnának neki, a szalagmunkás szolga inkább termelje csak a GDP-t ahelyett, hogy egy gyagyás pedó tárgyalására rohangáljon.
Sep 18, 2026 00:43:55

Szerző: - Sep 18, 2026 01:31:44
Válasz
(1)
Annyira jelentéktelen, semmitmondó figura vagy boriska hogy le se szarták a csövesbánat outfittedet. Fáj mi?
Sep 18, 2026 01:31:44

Szerző: Bátor_bikagolyó (Snecológus-pontszám: 5031x2) Sep 18, 2026 02:01:53
Válasz
(2)
Népszerűtlen vélemény
Mi lesz a Snecológia jövője? Mi vár Sodira? Nagyon el lesz kapva? Szétrobban a mája? Széterőszakolják a börtönben? Aligha. Csodálom, hogy eddig házi őrizetben tartották és tartják most is. Már rég el kellett volna engedni.

3 évvel kínálták meg alsó hangon, de a balfasza megküzd a duplájáért, plusz tegnap is le lett rázva az órával kapcsolatban. Értem én a wishful thinkinget, de ez mind a két irányba igaz.
Sep 18, 2026 02:01:53

Szerző: Negermann Sep 18, 2026 02:41:26
Válasz
(7)
Nagyon kíváncsi vagyok micsoda ötletelegtések mehetnek most ott a kunyhó büdösében. Újra meg újra lejátssza a fejében hogy sikeresen "meglépett" és a keletiig eljutott és még baj sem lett belőle hanem ingyenjegy! Minden egyes alkalommal mikor lefut a szalag a fejében egy kicsit jobb lesz, egy kicsit szebb, egy kicsit a vágyaihoz torzulnak az események.

Füstöl most az autipajzs hogy kiszüljön valami szökési tervet, azért mennek ezek a szándékos pimaszkodások,szabályo szürkezónás megszegése. Direkt rossz időnben küldte ő az emailt is meg direkt ment pestre. Imdája feszegetni a határokat és röhögcsélve megúszni. Ehhez jön most hozzá a szociopata hajlamú megszorított patkány félelme. Ma a bíróságon rádöbbenhetett hogy lájdédzser van, őt TÉNYLEG el fogják vinni a börtöbe és hogy TÉNYLEG bent fogják tartani hat évig, meg még ami a többi ügyéből összejön pluszba(döbling, manna, miegymá).

A patkányalkatának minden idegszála azt sugallja hogy menekülnie kéne valahogyan, rángatja az ösztön hogyan járhatna túl a féregség eszén, főleg hogy a dagadtkurvás csalásai után igazi nehézbűnözőnek érzi már magát. Tervezgeti nagyon, folyamatosan ez pöröghet már a fejében, nem csoda hogy a jogászkodást már rég elengedte. Egyfolytában suttog az endre fülébe a sodi hogy lépjenek meg.
Sep 18, 2026 02:41:26

Szerző: - Sep 18, 2026 02:52:36
Válasz
(2)
A mai performanszod után még mindig úgy gondolod nem kell kirendelt védőt váltanod?
Sep 18, 2026 02:52:36

Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 16972x8) Sep 18, 2026 06:39:53
Válasz
(11)
Bori, azért mert nem foglalkoztunk veled, nem jelenti azt, hogy nem is láttunk. Az első pillanattól kezdve láttuk, hogy tőlünk 30 méterre egy fa mögött bujkálsz és alig mersz kinézni.

Pedig nekem valami olyasmi rémlik, hogy te azt ígérted, hogy odamész a trollokhoz és felkérdezed őket, meggondoltad magad?

"Szarba nem csapok, zsíroshaj."
Mirror: youtube.com/@pikturiensz | Online Blaha: onlineblaha.hu
Sep 18, 2026 06:39:53

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 13738x6) Sep 18, 2026 07:46:50
Válasz
(3)
Hahó! Ezt a vadàszbolt nézegetős szàmszeríjjas fotót nem kéne becsatolni az ügyeihez? Pl hogy szüntessék meg a reggeli kimenőt mert a jól látható jelek szerint tovàbbra is gyilkosságot tervez?
Sep 18, 2026 07:46:50

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 280605x140) Sep 18, 2026 07:58:23
Válasz
(9)
Minél jobban pimaszkodsz kutyabaszó, annál nagyobb lesz a büntetésed.
Sep 18, 2026 07:58:23

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 8317x4) Sep 18, 2026 08:05:19
Válasz
(1)
Érdemes volt A.I tokeneket égetni meg készülni a tàrgyalàsra akàrcsak a jogsiszerzésre. De gondolom a spanyolnyelvvizsgàn is ez lenne a menetrend...
Na papucspörgetés Csá!
Sep 18, 2026 08:05:19

Szerző: Gabonatároló (Snecológus-pontszám: 5154x2) Sep 18, 2026 08:12:38
Válasz
(1)
?
Szerintetek, mennyi idő lehet mire újratölt a pajzs?

4 sört.
Sep 18, 2026 08:12:38

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 50259x25) Sep 18, 2026 08:18:07
Válasz
(6)
Gyagyás mostantól, megpróbálom minden nap 2 adattal indítani itt a napomat. Remélem örülni fogsz neki.
- 98 % VÁDEREDMÉNYESÉG.
- Már csak 52 NAP van vissza 2026.11.09-ig!
Sep 18, 2026 08:18:07

Szerző: Szolnoki ninja troll (Snecológus-pontszám: 7893x3) Sep 18, 2026 08:20:36
Válasz
(2)
Az mondjuk nekem nem világos, hogy mivel kell kiegészíteni a szakvéleményt, és ez kb mennyi időt fog igénybe venni?
Így jött ki a matek.
Sep 18, 2026 08:20:36

Szerző: - Sep 18, 2026 08:24:34
Válasz
(5)
Szolnoki ninja troll
Az mondjuk nekem nem világos, hogy mivel kell kiegészíteni a szakvéleményt, és ez kb mennyi időt fog igénybe venni?
Ha jól értem az ügyész indítványozta ezt,szerintem látta a becsatolt szakvéleményen hogy nincs itt semmi látnivaló,és kétséget kizárólag kirúgja az elmebeteg sámlit,amivel a korcs takarózni akar.
Sep 18, 2026 08:24:34

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 20720x10) Sep 18, 2026 08:26:12
Válasz
(3)
EasybankosPedo
Gyagyás mostantól, megpróbálom minden nap 2 adattal indítani itt a napomat. Remélem örülni fogsz neki.
- 98 % VÁDEREDMÉNYESÉG.
- Már csak 52 NAP van vissza 2026.11.09-ig!

micsoda eszméletlen süsüzések lesznek, amikor valóban bizonyítani kell majd valamit, alig várom
💕52 nap és ropni kellesz!💕
Sep 18, 2026 08:26:12

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22925x11) Sep 18, 2026 08:30:42
Válasz
(10)
Azért kicsit elsiklottunk a fölött, hogy Endre megint maga hozta a kötelet az akasztásához.

Tehát Endre, te a bírónak magyaráztad, hogy megnyerted a rendőrlistás pert is. Ez igazi telitalálat, a bíróságok, a rendőrök és a BV eléggé összetartanak, mivel Magyarországon csak egymásra számíthatnak. Ha emlékezteted a bírót, hogy te voltál az a faszkalap, aki rendőröket vegzált annak idején, az biztos hogy egy rossz pont neked, mert a bíró gondolkodás nélkül a rendőrök pártját fogja minden egyes esetben.

Annak idején azért engedtek el, mert az akkori vezetés (Gyurcsány és víg kalózai) nem akart mártírt csinálni belőled, így inkább szájba szarták a rendőröket, csak hogy ne lehessen téged mint egy koncepciós per áldozatát mutogatni. Ez most ellened dolgozik, a bíró úgy fogja érezni, hogy már rég megszolgáltad a csücsit, a mostani ügytől függetlenül is.

És ez még nem minden. Gondolom hallottál róla, hogy áprilisban választások voltak, ahol a NER nagyon csúnyát bukott, az egykori támogatói tömegével fordultak el a párttól. Most nem igazán szexi fideszesnek lenni. Az emberek kórusban követelik a rendszer fenntartóinak a bebörtönzését, itt már milliárdosokat visznek el vezetőszáron. És akkor jössz te baszdmeg és a bíró előtt, ahol a hét év középértékű ügyeidet tárgyalják éppen nagy büszkén elmeséled, hogy te voltál annak idején az egyik legkorábbi NERenc. Szerintem meséld el neki azt is, hogy még a parlament honlapján is kinn van a jegyzőkönyv, amikor Gaudi Nagy Tamás szólalt fel az érdekedben ( www.parlament.hu/documents/static/biz38/bizjkv38/EMB/0903241.htm )! Vagy mesélj neki az egykori politikai szerepvállalásodról! Nagyon fogja díjazni.

Ember, még a NER alatt gyűjthettél valamiféle szánalmat a "2006 -os nemzeti hős" alakjával, a lánglelkű forradalmáréval, akit közben kicsit megtiport az élet és lecsúszott. De ez már a múlté, most éppen nem kellett volna hangoztatni az egykori szerepedet.

De ezt is elbasztad, mint mindent az életedben, mert egyszerűen nincs annyi eszed hogy fölfogd, mit csinálsz.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Sep 18, 2026 08:30:42

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 50259x25) Sep 18, 2026 08:35:43
Válasz
(1)
Szolnoki ninja troll

Szerintem arról van szó hogy a második szakvélemény az nem ebbe az ügybe készült, hanem egy másikba, talán amit Májusba tárgyaltak és amit elvesztett. És ott nem a mostani ügyhöz kapcsolódó időszakot, tetteket vizsgálták nézték. Na ezt kell ugyananak a dokinak kiegészíteni erre az ügyre vonatkozóan. Én mondjuk már akkor és most meg pláne, azt nem értem hogy épen ezért, mért vették figyelembe, hogy tudták befogadni azt a véleményt. Plusz remélem, hogy ettől még, haladhat majd az ügy a bíróságon, akkor is ha még egy vizsgálat kell és mondjuk csak a bizonyitás sorozat végére lesz kész a doki.

Amugy nekem úgy rémlik, hogy ez volt az a vizsgálat ahova a korcs utolag elküldte az első Szolnoki Ninja kerítéses eset utáni diliflepnit, amire azt válaszolták, hogy az nem sokat ér, használhatatlan.
Sep 18, 2026 08:35:43

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 280605x140) Sep 18, 2026 08:36:03
Válasz
(17)
A jelenlévő trolloktól jók lennének hosszabb szubjektív beszámolók, hogy mit érzékeltek a bírón, ügyészen, védőn, ami még nem volt leírva eddig.

De csak kötőjellel, nehogy kutyabaszó feljeletsen fórumra írás miatt!!!!
Sep 18, 2026 08:36:03

Szerző: Vadászbika Sep 18, 2026 08:36:16
Válasz
(4)
nmthrwwy420
Az első volt, késett fél órát a vonat, mert a rendőrök megkérték a kalauzt, hogy várják meg a vádlottat.

Tehát csokireszeléknek még ma telibe szopatott pár száz, munkából hazaigyekvő embert.

Miffaaaan???
Honnan van ez az infó-infó, vasutas vagy?

Nem hiszem el! Ha mégis igaz, akkor a világ botránya, hogy a rendőrség miatt borítja a vasúti menetendet, és a tisztességes utasok viseljék el a büdös, óbégató pedofilt.
Hát azért hetyetyetyetye
Sep 18, 2026 08:36:16

Szerző: - Sep 18, 2026 08:42:22
Válasz
(0)
Endre priusza
... a bíróságok, a rendőrök és a BV eléggé összetartanak...

Speciel úgy utálják egymást, mint a szart. Lenézik a egymást, a "ranglétra" alján a BV-sek vannak. Te már többször írtál totál fake news-okat, nem értem miért csinálod.
Sep 18, 2026 08:42:22

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 50259x25) Sep 18, 2026 08:43:31
Válasz
(2)
Endre priusza
Azért kicsit elsiklottunk a fölött, hogy Endre megint maga hozta a kötelet az akasztásához.

Azért nem mindenki siklott el. :) Én is írtam tegnap, talán már Hafré zseniális közvetítése alatt, hogy biztos jó ötlet volt azt bedobni a bírónak, ami főleg azt bizonyítja, hogy míg 20 éve csak listázott, addig ma már torkokat akar vagdosni és akkor vajon mi lesz 5-10 év múlva, ha nem állítják meg?
Sep 18, 2026 08:43:31

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22925x11) Sep 18, 2026 08:48:52
Válasz
(3)
EasybankosPedo

Amugy nekem úgy rémlik, hogy ez volt az a vizsgálat ahova a korcs utolag elküldte az első Szolnoki Ninja kerítéses eset utáni diliflepnit, amire azt válaszolták, hogy az nem sokat ér, használhatatlan.

Endre továbbra sem érti, hogy neki egy olyan szakvéleményre lenne szüksége, ami azt bizonyítja, hogy képtelen volt felismerni a tette következményeit.

"17. § (1) Nem büntethető, aki a büntetendő cselekményt az elmeműködés olyan kóros állapotában követi el, amely képtelenné teszi cselekménye következményeinek a felismerésére, vagy arra, hogy e felismerésnek megfelelően cselekedjen.

(2) A büntetés korlátlanul enyhíthető, ha az elmeműködés kóros állapota az elkövetőt korlátozza a bűncselekmény következményeinek a felismerésében, vagy abban, hogy e felismerésnek megfelelően cselekedjen.

18. § A 17. § nem alkalmazható arra, aki a bűncselekményt önhibájából eredő ittas vagy bódult állapotban követi el."

Egyrészt külön benne van a BTK -ban, hogy ha seggrészegre iszod magad, az nem kizáró tényező, másrészt ott a lényeg: "képtelenné teszi cselekménye következményeinek a felismerésére, vagy arra, hogy e felismerésnek megfelelően cselekedjen". Hiába lobogtatja Endre a sajtpapírját, hogy neki személyiségzavara van, az semmit sem számít a bíróság előtt, ettől neki fel kellett volna ismernie, hogy mit csinál és annak mik a következményei. Olyan szakvélemény kéne, ami valamilyen nagyon súlyos elmebetegséget állapít meg, mondjuk skizofréniát, bipoláris személyiségzavart, valamilyen pszichotikus állapotot, mély depressziót, vagy valami hasonló súlyos elváltozást. Ugye, ugye ha nem kerülte volna a pszichiátereket egész életében ("nem vagyok őrült"), akkor most lehetne mindenféle papírja arról, hogy milyen elmeállapotban volt már gyerekkora óta, de hát így nem a legjobban veszi ki magát, hogy egész életében elvolt orvosi segítség nélkül, de most amikor le akarják ültetni, hirtelen rájött, hogy kezeltetnie kéne magát.

A "személyiségzavar" nem ilyen, az csak annyit jelent, hogy egy rohadék, de ettől a bírónak nem kell figyelembe vennie az ítélethozatalkor. Az alkoholizmus szintén nem mentő körülmény (még a rivózás sem).

Úgyhogy ezek teljesen fölösleges körök, az orvos is látott már ezt-azt a praxisában, a hét év középérték árnyékában hirtelen megvilágosodó pszichiátriai beteget el fogja hajtani a halál faszára.
Sep 18, 2026 08:48:52

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22925x11) Sep 18, 2026 08:50:08
Válasz
(1)
-
Speciel úgy utálják egymást, mint a szart. Lenézik a egymást, a "ranglétra" alján a BV-sek vannak. Te már többször írtál totál fake news-okat, nem értem miért csinálod.

Milyen totál fake newsokra gondolsz?

Sep 18, 2026 08:50:08

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5491x2) Sep 18, 2026 08:58:27
Válasz
(1)
Endre priusza
....

Ember, még a NER alatt gyűjthettél valamiféle szánalmat a "2006 -os nemzeti hős" alakjával, a lánglelkű forradalmáréval, akit közben kicsit megtiport az élet és lecsúszott. De ez már a múlté, most éppen nem kellett volna hangoztatni az egykori szerepedet.

Hahó miniszterelnök urunk hogyan szerepelt először a Tv-ben és a nyilvánosságban?
Endre egy pedofil!
Sep 18, 2026 08:58:27

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22925x11) Sep 18, 2026 09:04:02
Válasz
(1)
buniBanki
Hahó miniszterelnök urunk hogyan szerepelt először a Tv-ben és a nyilvánosságban?

Az egyetlen módja, hogy ne hiányozzunk névsorolvasáskor, ha mi olvassuk a névsort. Hahó ezzel a shaját megoldással kerülte el az elszámoltatást, ha más dönt rendszert, akkor bizony elővették volna, hogy hogy is volt az a diákhitelközpontozás? De Endre nem ez a kaliber.
Sep 18, 2026 09:04:02

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 26397x13) Sep 18, 2026 09:13:58
Válasz
(14)
Hahó
A jelenlévő trolloktól jók lennének hosszabb szubjektív beszámolók, hogy mit érzékeltek a bírón, ügyészen, védőn, ami még nem volt leírva eddig.

Összevetve az előző tárgyalásával itt a védő nem tűnt annyira proaktívnak kb a mondok valamit már, hogy ne tűnjön fel mennyire leszarom vonalon mozgott.

A bírót szétbaszta az ideg mer állandóan pofázott üvöltött és nem értett semmit, a harmadik perctől úgy beszélt vele mint egy 2 bites cigánnyal aki nem érti hol van.
Persze az ilyen hetyetyékre, hogy "nem tudom nem emlékszem" vagy a "nem eredeti de nem tudom, hogy mennyire összevágott a felvétel" dolgokra ilyen AHA, OKÉ fejet vágott.

Az ügyésznek egy ponton el kellett hallgatnia, mert belepofázott stoki és nem hagyta abba. Illetve volt egy olyan epizód amikor stoki letorkolta tajtparaszt módon, hogy hát ott van benne a vádiratban, hogy részeg voltam, nézze meg az ügyészség állítja! amire a bíró elkezdett neki magyarázni az eljárás megőrzendő méltóságáról.

Szerintem a szokásos formájánál is jobb volt, én azthittem kicsit csicskulni fog de nem, tényleg teljes erőbedobással szalad a faszerdőben és gyújtogatja maga mögött a nitro boostot.
Sep 18, 2026 09:13:58

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 26397x13) Sep 18, 2026 09:15:09
Válasz
(4)
A büntetés korlátlanul enyhíthető != a büntetés korlátlanul enyhítendő
Sep 18, 2026 09:15:09

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 50259x25) Sep 18, 2026 09:19:24
Válasz
(3)
De most jut eszembe ez volt az a szakvélemény amiről már akkor is azt hitte, hogy emiatt korlátlanul enyhíteni fognak nála mert "romlott az állapota" a Szeptemberi szakvélemény óta. Pedig aztán többen írtuk akkor is, hogy lófaszt, mert ott van az alkohol miatta dolog is. Én akkor még azt is írtam, hogy persze, hogy romolhatott az állapot, mivel mikor a Szeptemberi első szakvélemény elkészült akkor már hónapok óta "tiszta" volt, nem vedelt. Viszont mikor ez készült, akkor már megint hónapok óta, November óta vedelt és igy jőt ki az állapot romlás, amitől sokat remél. Lényegébe bebizonyították hogy mi van, mi történik ha nincs kontrol alatt (rácsos) és tud emiatt vedelni.
Sep 18, 2026 09:19:24

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 26227x13) Sep 18, 2026 09:21:26
Válasz
(2)
EasybankosPedo

erről az a south park rész jut eszembe, ahol yates nyomozó kurvának öltözik, hogy beépüljön, és olyannyira beleéli magát a szerepbe, hogy meg is basszák nem kevesen, a kúrás végén pedig letartóztatja a gyanútlan ütyfeleket.

ilyesmi lehetett bori is, lecuppantott pár alkoholista, seggszagú hajléktalant, hogy hiteles legyen az álca. persze, hogy nem tűnt fel nekünk. amire azt gondoltuk, hogy egy szexuálisan teljesen aberrált, társadalomból kizárt, büdös, igénytelen csöves, aki az utcán fajtalankodik pár deci koccintós reményében, az valójában kisfasz1 volt, aki mindenkiről lőtt egy felvételt 2 cuppogás között.

mestervadász ez a kisukrán1. nincs esélyünk.
vérdíj target nr. 1
Sep 18, 2026 09:21:26

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 49098x24) Sep 18, 2026 09:24:51
Válasz
(3)
EasybankosPedo
De most jut eszembe ez volt az a szakvélemény amiről már akkor is azt hitte, hogy emiatt korlátlanul enyhíteni fognak nála mert "romlott az állapota" a Szeptemberi szakvélemény óta. Pedig aztán többen írtuk akkor is, hogy lófaszt, mert ott van az alkohol miatta dolog is. Én akkor még azt is írtam, hogy persze, hogy romolhatott az állapot, mivel mikor a Szeptemberi első szakvélemény elkészült akkor már hónapok óta "tiszta" volt, nem vedelt. Viszont mikor ez készült, akkor már megint hónapok óta, November óta vedelt és igy jőt ki az állapot romlás, amitől sokat remél. Lényegébe bebizonyították hogy mi van, mi történik ha nincs kontrol alatt (rácsos) és tud emiatt vedelni.

Az elkövetéskori elmeállapotot veszik figyelembe. Hogy 2025 áprilisa óta mennyire itta/rivózta el az agyát, azt nem.
Sep 18, 2026 09:24:51

Szerző: Rufus (Snecológus-pontszám: 2435x1) Sep 18, 2026 09:26:09
Válasz
(3)
Szerintetek a következő ülésen go vagy no-go lesz? Ott nagyobb lesz a tét, visszafogja magát vagy mégnagyobb erőbedobással megy majd a hetyetye?

A tegnapi után erősen elgondolkoztam egy szabadságon aznapra, hogy élőben láthassam a totális szétesést, de nincs kedvem annyit utazni :(
heló
Sep 18, 2026 09:26:09

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 26397x13) Sep 18, 2026 09:29:49
Válasz
(8)
Meg van róla győződve, hogy igaza van. Novemberben egy éve lesz, hogy itthon vedel fullon van a pajzs. Iszonyatos műsor lesz tövig nyomja a pedált majd, ráadásul Gayza letorkoztatja, Anygagos bemártja bónusz esetleg zsír és seggbekúrt ámokfutása. Állítom, hogy sokáig fogják emlegetni a bíróságon a tárgyalásait.
Sep 18, 2026 09:29:49

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22925x11) Sep 18, 2026 09:40:38
Válasz
(3)
Hafré
Meg van róla győződve, hogy igaza van. Novemberben egy éve lesz, hogy itthon vedel fullon van a pajzs. Iszonyatos műsor lesz tövig nyomja a pedált majd, ráadásul Gayza letorkoztatja, Anygagos bemártja bónusz esetleg zsír és seggbekúrt ámokfutása. Állítom, hogy sokáig fogják emlegetni a bíróságon a tárgyalásait.

Jót tett neki, hogy a napjait az AI kliensekkel csevegve tölti, azok is adják alá a lovat, hogy jó lesz ez, nyerhető az ügy.
Sep 18, 2026 09:40:38

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 16839x8) Sep 18, 2026 09:40:46
Válasz
(6)
Mindenhol rajongók. Tiktokon találtam:
vm.tiktok.com/ZN86P7ooF/
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Sep 18, 2026 09:40:46

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 280605x140) Sep 18, 2026 09:41:20
Válasz
(7)
Ha tegnap este nem volt a számláján 1600 forcsi vonatjegyre, akkor a ma sör nélküli nap lesz.

De ott van hafré töménye és az almabor amit tegnap kapott.
Sep 18, 2026 09:41:20

Szerző: - Sep 18, 2026 09:49:32
Válasz
(2)
A legszebb az egészben, hogy ha egy sima meghallgatáson így vergődik, akkor novemberben négyen fogják kivonszolni az ítélet után.

A tiszabaszomi elmebeteg egyébiránt jó tippet adott, mert mindenki a pedofilra figyel, kell egy védvonal is ezután, aki a figyelők figyelőit figyeli. Kösz kutyabaszó!

Endre,nem is mindtad, mi lett a 8-22h kijárásból? Belekalkulalta a bíró, hogy mi van ha rossz vonatra ülsz, és anyukád nem küld pénzt? Úgyis jó barátok lettetek, nem hívod fel, hogy hogy van ez?
Sep 18, 2026 09:49:32

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 50259x25) Sep 18, 2026 09:49:45
Válasz
(1)
banshee
Az elkövetéskori elmeállapotot veszik figyelembe. Hogy 2025 áprilisa óta mennyire itta/rivózta el az agyát, azt nem.

Ez igy van és a bíróságot is csak ez érdekli alap esetbe. Na de egy szakvélemény nem csak azt tartalmazza, hogy az elkövetés időpontjában milyen állapotba volt. Az ad egy részletes értékelést is, aminek max a végén ott van a diagnozis, válasz, hogy akkor milyen állapotba is lehetet az elkövetéskor.
Sep 18, 2026 09:49:45

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 50259x25) Sep 18, 2026 10:03:13
Válasz
(1)
Amúgy mi van a pedofil simogató Asztalos Krisztiánnal? Azt még értem, hogy tegnap ö se mert megjeleni Szolnokon a nagy napon, na de mért csak Goldát hívogatta a korcs pénz miatt, vele mért nem próbálkozott? Ugye nem az van, hogy még a telefonszámodat se mered megadni a kis elmebeteg barátodnak, hogy eltudjon könnyen érni ilyenkor is? Vagy ha megvan a korcsnak a szám akkor csak ennyire leszarja, hogy még ilyenkor se jut eszébe. Tegnapi, első vonatos live első pár percébe még azt is elmondta a korcs, hogy a 2 leendő retard tanújához, még e-mail címe sincs, hogy írjon nekik a címük miatt. :) Felszopok, felszopok, kurva nagy NPC-k vagytok ti.
Sep 18, 2026 10:03:13

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 47900x23) Sep 18, 2026 10:05:56
Válasz
(4)
Asztalos Krisztiánnak megvan a telefonszáma, csak annyira jelentéktelen még Gyagya szerint is, hogy fel sem próbálta hívni.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
Sep 18, 2026 10:05:56

Szerző: - Sep 18, 2026 10:08:18
Válasz
(8)
-
A tiszabaszomi elmebeteg egyébiránt jó tippet adott, mert mindenki a pedofilra figyel, kell egy védvonal is ezután, aki a figyelők figyelőit figyeli. Kösz kutyabaszó!

Honnan veszed, hogy nem volt ilyen védvonal?
Bori, nem tűnt fel a nálad is szakadtabb, csövesebb kinézetű hajléktalan, aki meg téged követett? Hát tudd meg hogy az Broni volt, aki direkt azért hagyta el a fórumot, hogy beépüljön a fórum és a dicső dák nemzet ellenségei közé. És nem csak tegnap követett le nagyon, hanem folyamatosan megfigyelés alatt tart, úgyhogy mostantól nézz a hátad mögé, mert akkor fog becsapni a szar (szó szerint) Tiszavasváriban, mikor a legkevésbé számítasz rá!
Sep 18, 2026 10:08:18

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 29957x14) Sep 18, 2026 10:15:53
Válasz
(6)
Engem nagyon érdekel, hogy a nagypofájú anyagos, meg a többi balfasz meg mernek-e jelenni Novemberben, vagy majd remoteból pampognak csak.

Anyagost rendesen bemártotta, hogy kvázi az ő hibája az egész hiszen ő közvetítette, ő csak elszenvedője ennek a helyzetnek, ezért is ez az egyetlen vádpont amiben elismerte, hogy viccelődött

Micsoda illusztris társaság ez a három elmebeteg
Nem kell már nézned a korcsot, itt az AI összefoglaló: https://kronika-400.pages.dev/
Sep 18, 2026 10:15:53

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 50259x25) Sep 18, 2026 10:54:32
Válasz
(4)
Hozzá értőtől kérdeznem. Ugye Hafrétól tudjuk hogy a mértékes indítványt (3 év) visszavonta az ügyész, mert felmerült benne, hogy itt egy elmebeteg van. Ami akár azt is jelenti, Hahó prof egyik hozzászólása alapján, hogy ez még IMEI is lehet a szakértői vélemény miatt. Na de, mi van akkor a 6 ével, arról nem mondtak semmit és akkor most amig nem derül ki a szakértő véleménye, addig nem tudhatjuk mit kérnek rá? Mert ugye a vádat továbbra is fent tartja az ügyész. Mondjuk ez se rosz mert a gyagyás akkor most pluszba parázhat azon is, hogy rácsos vagy IMEI lesz e a vége. Gyagyás, szeretnél az IMEI-be menni zöldségnek, bizonytalan időre?
Sep 18, 2026 10:54:32

Szerző: - Sep 18, 2026 11:23:05
Válasz
(2)
Szerintem inkabb valasztana az imeit, ahol rendszeresen kapna a szurikat, mintsem a sitten minden masodpercben vekninbassza a valosag.
Nem azt mondom, hogy az imeivel tenyleg jobban jarna, hanem hogy szerintem mit valasztana, ha modjaban allna.
Ettol fuggetlenul en remelem, hogy nagyon fog szenvedni, barmelyik is legyen aztan. Kierdemelte.
Sep 18, 2026 11:23:05

Szerző: Várható szitu Sep 18, 2026 11:34:52
Válasz
(4)
Várható, több oldalról is lefuttattam az ügyét:

A bíróság Kiss Endre Farkas vádlottat mind a négy vádpontban bűnösnek mondja ki.

A bíróság a videó- és hangfelvételek, a tanúvallomások és az egyéb bizonyítékok alapján kétséget kizáróan megállapította a vádirati cselekmények elkövetését és azok büntetőjogi tényállási elemeinek megvalósulását.

A kiegészített igazságügyi szakértői vélemény szerint a vádlott beszámítási képessége a cselekmények idején sem kizárt, sem korlátozott nem volt, ezért büntetőjogi felelősségre vonásának ezen az alapon nincs akadálya.

A bíróság a vádlottat halmazati büntetésül 5 év végrehajtandó szabadságvesztésre ítéli.

Az ítélet nem jogerős.

Sep 18, 2026 11:34:52

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79837x39) Sep 18, 2026 11:35:36
Válasz
(8)
Pikturiensz produksön : www.youtube.com/watch?v=2YhdnamLykE

Félelem és rettegés az előkészitő tárgyaláson.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Sep 18, 2026 11:35:36

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 280605x140) Sep 18, 2026 11:39:44
Válasz
(6)
Várható szitu
Várható, több oldalról is lefuttattam az ügyét:

A bíróság Kiss Endre Farkas vádlottat mind a négy vádpontban bűnösnek mondja ki.

A bíróság a videó- és hangfelvételek, a tanúvallomások és az egyéb bizonyítékok alapján kétséget kizáróan megállapította a vádirati cselekmények elkövetését és azok büntetőjogi tényállási elemeinek megvalósulását.

A kiegészített igazságügyi szakértői vélemény szerint a vádlott beszámítási képessége a cselekmények idején sem kizárt, sem korlátozott nem volt, ezért büntetőjogi felelősségre vonásának ezen az alapon nincs akadálya.

A bíróság a vádlottat halmazati büntetésül 5 év végrehajtandó szabadságvesztésre ítéli.

Az ítélet nem jogerős.

ha büntethető lesz, akkor szerintem biztosan többet kap, mint 5 évet, mivel 7 év a középmérték, és tele van súlyosítókkal, enyhítő meg alig van.
Sep 18, 2026 11:39:44

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 96097x48) Sep 18, 2026 11:54:49
Válasz
(25)
Te MÁV gnóm, már megint leakek keringenek rólad, többek szerint aki a képet készítette felvette azt is kinek és mit írtál a lajv után, az ugye nem baj?

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sep 18, 2026 11:54:49

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26700x13) Sep 18, 2026 12:00:06
Válasz
(7)
Betöjt Laptop
Pikturiensz produksön : youtube.com/watch?v=2YhdnamLykE

Nem tudom tegnap feltűnt-e másnak, de 1:35-nél amikor Hafré rászól a gyagyásra az utcán, az ijedtében nem a telefonját emeli fel védelmi videózás céljából, hanem a sörösdobozt :DD Teljesen feloldotta az agyát a vén alkesz.
Vádirat: 3 év börtön.
Sep 18, 2026 12:00:06

Szerző: Poop in the loop (Snecológus-pontszám: 6054x3) Sep 18, 2026 12:00:17
Válasz
(15)
Irgumburgum mamahotel,
mind a sitten rohadtok el.

Sep 18, 2026 12:00:17

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 26397x13) Sep 18, 2026 12:00:24
Válasz
(5)
Ez tényleg megcsócsálta azt a pancsot
Sep 18, 2026 12:00:24

Szerző: Carpenter (Snecológus-pontszám: 4424x2) Sep 18, 2026 12:05:21
Válasz
(6)
A helyzet megoldása
Te MÁV gnóm, már megint leakek keringenek rólad, többek szerint aki a képet készítette felvette azt is kinek és mit írtál a lajv után, az ugye nem baj?

Egyszerűen nem lehet feldolgozni ezt a látványt, hogy asodi hurkapálca törzsén ott van egy hatalmas, jávorszarvas nagyságú aránytalan torzszülött fej.
Sep 18, 2026 12:05:21

Szerző: - Sep 18, 2026 12:21:20
Válasz
(14)
1. Szolnoki büntetőügy – 4 vádpont
2. Manna-ügy – garázdaság
3. Simon Gézához kapcsolódó további rendőrségi ügy(ek)
4. Dunaújvárosi kölcsönügy
5. Rendőrségi hangfelvétellel kapcsolatos ügy
6. Mayer Laura zaklatási ügye
7. Füssy Angélához kapcsolódó külön eljárás
8. Gyermekpornográfiával kapcsolatos korábbi eljárás
9. „Rendőrlistás” büntetőügy
10. Osztrák AMS-ügy

És ez még semmi,jön a többi is!
Egészen elképesztő!
Sep 18, 2026 12:21:20

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 280605x140) Sep 18, 2026 13:04:34
Válasz
(1)
Betöjt Laptop
Pikturiensz produksön : youtube.com/watch?v=2YhdnamLykE

nszksz. a végén jó választás volt angelo badalamenti.
Sep 18, 2026 13:04:34

Szerző: tyodika Sep 18, 2026 13:04:58
Válasz
(3)
A helyzet megoldása
https://i.ibb.co/sds1m2s3/IMG-4220.jpg

Ez a kép hamityítyvány, csatyoltyam az eredetyit.
Sep 18, 2026 13:04:58

Szerző: - Sep 18, 2026 13:11:28
Válasz
(0)
Mi szükséges hogy részt lehessen venni a novemberi tárgyalásán?
Személyi elég, vagy kell valami nyilatkozatot is tenni? Nszksz
Sep 18, 2026 13:11:28

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 280605x140) Sep 18, 2026 13:12:34
Válasz
(3)
-
Mi szükséges hogy részt lehessen venni a novemberi tárgyalásán?
Személyi elég, vagy kell valami nyilatkozatot is tenni? Nszksz

semmi. odamész, megkérdezik a nevedet, és leülsz.
Sep 18, 2026 13:12:34

Szerző: evidencio Sep 18, 2026 13:13:49
Válasz
(0)
Carpenter
Egyszerűen nem lehet feldolgozni ezt a látványt, hogy asodi hurkapálca törzsén ott van egy hatalmas, jávorszarvas nagyságú aránytalan torzszülött fej.

Meg egy tekintélyes méretű púp a görbe hátán.
Kibaszottul ocsmány egy teremtés ez a sodrák.
Sep 18, 2026 13:13:49

Szerző: LaCI Sep 18, 2026 13:14:06
Válasz
(4)
Hahó

Gyakran előfordul, hogy fitymavizsgálat is van. Egy barátomat szokták ilyenkor felkérni
Sep 18, 2026 13:14:06

Szerző: Soderátor Sep 18, 2026 13:25:03
Válasz
(1)
Hahó

és mi kell ahhoz hogy az egészet rögziteni is lehessen?
Sep 18, 2026 13:25:03

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 280605x140) Sep 18, 2026 13:27:22
Válasz
(3)
Soderátor

sajtóként kell előre regisztrálni.
Sep 18, 2026 13:27:22

Szerző: Bagolyka (Snecológus-pontszám: 15647x7) Sep 18, 2026 13:43:08
Válasz
(1)
Soderátor

Itt kell, hogy legyen egy sajtótermék: sajtopub.nmhh.hu

És utánna csinál magának a versenyző egy sajtó "igazolványt" és csapathatja. Ha jól értem a dolgot.

Sep 18, 2026 13:43:08

132 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™