Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
De hát ő is egy magasan képzett egészségügyi szakember hahó!
Buzi soDI a soDI
Ha tudna olvasni, most nagyon mérges lenne a maga alá szaró csöves.
Figyelj tibor ez nem úgy működik, hogy te csak így beírogatsz ide. Egyoldalú a kommunikáció, majd a fórum megkeres!
Főhősünk leggyengébb pontja. Teljesen legit és érhető, ha nèha a herélt jobban középpontba kerül!

Minden egy folyamat
Főhősünk többet élőzőtt random sztojkával az elmúlt évben mint ezzel az állítólagos leggyengébb ponttal.Ennyire nagy jelentősége van valójában a heréltnek.
Írni se tud a komlói törpe terminátor, szóval én itt el is engedtem a kérdést.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Tekerj bele a moziba, ez már régesrég megtörtént.
Én nem vagyok itt olyan régen. Nem is leszek itt sokáig, mert nagyon nyomasztó ezeket a figurákat figyelni. Csak amikor unatkozom az irodában, akkor vagyok itt.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Én is utálom a kuvikfejűt, ráadásul tudom, hogy borederlineosként esélytelen hosszabb ideig kontrollálni, hol bántalmazza a korcsot, hol ajnározza, maga sem képes eldönteni, hogy mit akar, csak viszi a vére, semmilyen önuralma nincs. Akkor is, ha levágják a kezét miatta.
De azt hiába próbálod bevonzzani, hogy ne számítson a korcsnak. Olyan, mintha nem láttál volna 5 videót sem a korcstól az elmúlt 3 évben, mert kb. ennyi volt, amiben nem szerepelt a herélt legalább utalás formájában. Ha súlytalannak tartod, akkor elveszhettél valami másik dimenzióban.
Azzal nem vagyunk előrébb, ha nem figyelünk oda rá, mivel történetesen a korcs jelenleg egyetlen szövetségese. Ez olyan, mintha amiatt hupákoltál volna 2020-ban, hogy nem akarod hallni Márk nevét. Szívás. A snecológia nehéz szak, mert a korcs ilyen emberi hulladékokkal veszi körül magát.
Persze nem kéne a totál érdektelen tranyólájvokat 3 oldalon át kommentálni, de annak sincs értelme, hogy úgy csinálsz, mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy a korcs akkor is a minirambón pörög, ha az felé se néz.
Dadogós kisnyugdíjas, itt az ideje, hogy ragyogj!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
a snecológia kemény tudomány!!
vérdíj target nr. 1
nem fog semmit virítani a korcsról. hiába játsza el a “mit keresel itt” magánszámát, hiába rühelli a veknifejűt, most még talonban tartja a korcsot. ha szállást nem is nagyon remélhet tőle, még pár telekom számla van benne, addig menni fog míg az rendezve nem lesz. szerintem.
Régebben mekkora hisztit levágott volna főhősünk egy ilyen magányos kiutazás miatt,miközben élőzik pestről a kedvence.
Ma már láthatóan nincs ilyen hatása rá.Egyszerűen hozzászokott és ráunt mert már semmi újat nem tud mutatni.
Most is csak a lamantinos szálat erőlteti mert ebben még talál valamit ami leköti.
Elillant már a herélt varázsa és kevés valódi hatása maradt főhősünkre.
Én jövendöltem a tranyó halálát 2025.01.17-re és ezt a dátumot továbbra is tartom.
Elég egy-két csontig hatolóan hideg éjszaka, egy jól átázott párducnadrág és párduckabát, fél marék rivó, egy-két liter tömény és kész is a varázslat.
Hab lenne a tortán, ha a fikás ott lenne vele és végignézhetné, mint az apja a saját tibije haláltusáját.
(egyébként igen, tudom, hogy a pokolra kerülök, de majd fellövöm a lájvot és közvetítem, hogy mit csinál a tranyó)
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
tb szám mit mutat?
A Trashcity -ről is?
lófasz van itt
kissendrevagyok
Megy a terelés nagyon. Vagy melóról vagy pedig a tranyóról.
Helyszín egyébként Stumpergasse.
Ki az az Endre bácsi?
amúgy most veszem észre, meglett a régi szemüvege vagy hova tünt a barnakeretes? vagy ennyire mocskos már hogy a barna is feketének látszik?
#50euro + kamatok
100% hogy vonaton van fel percenként flokkolt szetfesziti a közléskényszer de liveot nem mer inditani
Commander Cody
A vodka-rivó koktél.
Kis szabálysértés elfér a többi mellett.
Lehet viszi magával a banyatankot, hát mibe rakná a sört?
egyik kezében sör, másikban telefon!
kissendrevagyok
én asszem ennek örömére feljebb tekerem a fűtést
#50euro + kamatok
Nézd meg jobban, tele van sörrel a faptop táska. Nem vitt ez semmi faptopot az ott van púpszászon.

Vajon ki fogja kiosztani ezt a "nagy verés" -t? A száznegyven centis herélt? A százhetven centi magas remegő kocsonya?
Tekintetjük ezt pimaszkodásnak?
Tranyó-tranyó... Te akkora faszerdőbe navigáltad magad, hogy rövidesen azt se tudod, fiú vagy, vagy lány...
Régen a csendőrökre mondtak hasonló mondást, a te átköltésedben ez úgy hangzik, hogy a trollok olyan szigorúan fognak elbámni veled, ha van faszod, akkor letépik, ha nincs akkor ragasztanak!
a faptop minden most csak mellékes.
a lényeg hogy csak hátizsák volt rajta, az újonnan vásárolt kék bőrönd, szatyor és válltáska sehol sem látható a búcsúflokkban 😂
A balfasz erre nem gondolt, hogy lebuktatja saját magát.
kissendrevagyok
akkor hogy lesz meg az 1000 koveto ha 600nal leprivatolja?
agysebész tranyo
A Mariahilfer Straßen sétál a Westbahnhof irányába. Ugyanerre voltak a régi hostelek és albik is, a Westbahnhoftól jobbra a mostani menetiránnyal nézve.
Hogy lehet valaki annyira gyenge szar, hikomat balfasz ,hogy nem bír el kézbe a coopos szatyorba 3-4 plusz sört cipelni? Mert ha megfigyeljük a coop-os szatyor talán félig van pakolva, abba még elférne az a 3-4 doboz sör, amit inkább a faptop táskába rakott akkor bele, csak azért hogy úgy ne húzza a kezét annyira a coopos táska.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Többen meglepődünk, ha ez is el lesz sodikázva..
Ki az az Endre bácsi?
Ez a legolcsóbb szállás a környéken. Tuti, hogy itt patkánykodik.
Kurva unalmas ez a kommented. Az első 40 még vicces volt, de utána már nem annyira.
Ugyan, ő már megbocsátott mindannyiunknak mindenért.
Miért akarná ezek után bárki bántani? Mindenki csak a bocsánatát akarta kicsikarni a feljelentésekkel, szuratásokkal, AMS-sel suttogásokkal, munkáltatók felvilágosításával stb. stb. :D
Megnèzem a t gnap kèszült felvèteleket alaposabban, látszik e a köszön kívül valami a faptop táskán
Púpp a púp hátán
Kétlem, hogy ezen van, Sunka chaten keletiben spottolták a tranyót.
De már alapból bármilyen info infot a Sunka chatjén fenntartással kell kezelni.
Ki az az Endre bácsi?
fillérbaszó stoki kifizette volna szerinted az ÖBB Railjet-et amikor magának baszik venni olyat? 😅
kissendrevagyok
ha faszpinarol es prosztatavaladekrol van szo akkor csekonics
Endre, ezzel nem érsz el semmit. Szerinted mi nem rendezgetjük az anyagokat ellened? :)
Akár melócsában, akár a bíróságon 1 perc alatt semmisítünk meg.
Érzed már, hogy zuhan rád a faszerdő? Nagy a baj?
Ki az az Endre bácsi?
nem feltétlenül nem azért mert az ams nyomoz hol tartozkodott az elmúlt hónapokban.
nagy lehet a baj, mi pedofil?
ezt nem én írtam,, soha nem írok nagybetűt!!!!!!!!!!!!
tilcsák be a kommmentelést!!!!!!!!!!!
A villantásból mindig csak tiltás lesz. Inkább ne villantson, mert hányni fogok. Vagy jót röhögni.
Szerző:
Senkise
Oct 07, 2024 15:01:37
Válasz
(-4)
Tibi! Inkább indits egy liveot a YouTubeon.
Senkise
Oct 07, 2024 15:01:37
MaxPayne
(
x24)
Oct 07, 2024 15:01:51
x24)
Oct 07, 2024 15:01:51
Tibi, már megint nem bírsz a faszoddal?
sose birt vele, ezért inkább levágatta a törpe buzija Oct 07, 2024 15:01:51
ascites
(
x57)
Oct 07, 2024 15:03:51
x57)
Na még csak az kéne, hogy a 4 általánost végzett funkcionális analfabéta ide irkáljon. Szóban is alig bírja kifejezni magát, nemhogy írásban.
Értem én, hogy az évek során esett a kommentek színvonala, de azért legyen már egy határ.
Tibike, írd ki szépen a tiktikedre a fájásodat, ott legalább a rendőrség is látja, mit művelsz. Itt tisztességes családosok, dolgozó emberek, a helyzetnek megfelelően viselkedni képes trollok vannak. Ez nem a te szinted.
Értem én, hogy az évek során esett a kommentek színvonala, de azért legyen már egy határ.
Tibike, írd ki szépen a tiktikedre a fájásodat, ott legalább a rendőrség is látja, mit művelsz. Itt tisztességes családosok, dolgozó emberek, a helyzetnek megfelelően viselkedni képes trollok vannak. Ez nem a te szinted.
MaxPayne
(
x24)
Oct 07, 2024 15:05:07
x24)
Oct 07, 2024 15:05:07
Na még csak az kéne, hogy a 4 általánost végzett funkcionális analfabéta ide irkáljon. Szóban is alig bírja kifejezni magát, nemhogy írásban.
Erre mondta azt a pedofil félkegyelmü, hogy pedig a tibi milyen választékosan tudja kifejezni magát :DDDD Oct 07, 2024 15:05:07
Propi
Oct 07, 2024 15:05:59
De hát ő is egy magasan képzett egészségügyi szakember hahó!
Oct 07, 2024 15:05:59
-
Oct 07, 2024 15:07:38
Tibor fiam!
Megint szemtelenkedsz, pimaszkodsz! Aktív olvasó vagy itt, tudod mi szokta ezt követni…
Megint szemtelenkedsz, pimaszkodsz! Aktív olvasó vagy itt, tudod mi szokta ezt követni…
Oct 07, 2024 15:07:38
mikedp
(
x9)
Oct 07, 2024 15:10:10
x9)
Hogy ez a komlói herélt törpe kappan milyen kurva unalmas . Maradhatott volna a faszban Szegeden . (Jobban is járt volna )
KURVArangy
Tourist
Oct 07, 2024 15:10:47
Ha tudna olvasni, most nagyon mérges lenne a maga alá szaró csöves.
Figyelj tibor ez nem úgy működik, hogy te csak így beírogatsz ide. Egyoldalú a kommunikáció, majd a fórum megkeres!
Oct 07, 2024 15:10:47
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 15:11:18
x48)
17:32-kor bécsi egység ki tud menni a csekkolni a RegioJet vonatot? Amennyiben a fikásnak tényleg van új melócsája és szállása akkor Tiborszunk könnyedén elvezethet az új recskabarlanghoz.
kissendrevagyok
Pályaudvari moszad egység
Oct 07, 2024 15:12:43
TranyóTibó! Jóból mondom minden lépésed figyelve van!
Oct 07, 2024 15:12:43
-
Oct 07, 2024 15:15:35
Fórum pont tibor pont org.
Egy négyosztályos csövessel vitatkoztok mintha harmadik világháborúban lennétek.Legyen már bennetek egy kis önbecsülés.A disznóval sem kezdünk vitatkozni mert a saját mocskában hempereg.
Egy négyosztályos csövessel vitatkoztok mintha harmadik világháborúban lennétek.Legyen már bennetek egy kis önbecsülés.A disznóval sem kezdünk vitatkozni mert a saját mocskában hempereg.
Oct 07, 2024 15:15:35
+
Oct 07, 2024 15:19:52
Fórum pont tibor pont org.
Főhősünk leggyengébb pontja. Teljesen legit és érhető, ha nèha a herélt jobban középpontba kerül!
Oct 07, 2024 15:19:52
Snake Plissken
Oct 07, 2024 15:23:56

Oct 07, 2024 15:23:56
Mitvisz
(
x1)
Oct 07, 2024 15:24:02
x1)
Tibi jobb ha tudod , hogy nem feltétlenül nem állsz állandóan megfigyelés alatt. :)
SyntaxError
(
x24)
Oct 07, 2024 15:25:48
x24)
A reggeli topichoz: szerintem nincs itt semmiféle melócsá. "Boldogan" sörözget aSodi Bécsben az utcán.
Nem hinném, hogy lenne olyan melócsá, ahol ezt már az első napon megtehetné.
Inkább vagy az van, hogy idomítóba jár megint, vagy ügyeket intéz - azaz angolnázik a felkérdezések elől.
Sörikével rendőrség / bíróság / interjúcsá nem lehet, úgyhogy szerintem ez AMS lesz. A gurulós is azért kellhetett, mert bejelenti magát valami hajlékony szállásra. Azaz papírozás folyománya állhat fenn.
Különben meg mindig mondom: munkája aSodinak sosem volt, csak állása. A kettő nem ugyanaz.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nem hinném, hogy lenne olyan melócsá, ahol ezt már az első napon megtehetné.
Inkább vagy az van, hogy idomítóba jár megint, vagy ügyeket intéz - azaz angolnázik a felkérdezések elől.
Sörikével rendőrség / bíróság / interjúcsá nem lehet, úgyhogy szerintem ez AMS lesz. A gurulós is azért kellhetett, mert bejelenti magát valami hajlékony szállásra. Azaz papírozás folyománya állhat fenn.
Különben meg mindig mondom: munkája aSodinak sosem volt, csak állása. A kettő nem ugyanaz.
-
Oct 07, 2024 15:26:35
Egy év után odadugta a pofáját egy élőbe és 10 hónap után csináltak egyéjszakás hostelt.Ennyire komolyan vehető a súlya.Főhősünk többet élőzőtt random sztojkával az elmúlt évben mint ezzel az állítólagos leggyengébb ponttal.Ennyire nagy jelentősége van valójában a heréltnek.
Oct 07, 2024 15:26:35
Hurvinyek
Oct 07, 2024 15:26:52
Tiborszból tök jó - és olcsó - kémet lehetne csinálni - ha nem lenne ennyire instabil - hogy a Stoki által eltitkolt dolgokat felfedje. Pár fillérért simán elmesélne mindent, amit Stoki bácsi mostanában Corinával, a kapuzárási pánikkal meg más kamutörténetekkel mázol el.
Tiborsz speciális felderítőkommandó a macskaólba. Speciális, mert nem hat rá az ottani fauna, amivel pl. Fullfing nem tud már mit kezdeni.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Tiborsz speciális felderítőkommandó a macskaólba. Speciális, mert nem hat rá az ottani fauna, amivel pl. Fullfing nem tud már mit kezdeni.
Oct 07, 2024 15:26:52
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 07, 2024 15:28:19
x4)
Tranyó fórum “akkuntot” kér a fórumosoktól, hogy be tudjon írni.
Írni se tud a komlói törpe terminátor, szóval én itt el is engedtem a kérdést.
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 07, 2024 15:29:47
x8)
Az utóbbi évek legjobb flokkja ez a Tranyótól. Igazi vígjáték. Nagyon ideges a kos ratyi Rambó. Csak úgy habzik a szája.:)
Heki a traki
Sheldon
(
x2)
Oct 07, 2024 15:31:30
x2)
Tiborszból tök jó - és olcsó - kémet lehetne csinálni - ha nem lenne ennyire instabil - hogy a Stoki által eltitkolt dolgokat felfedje. Pár fillérért simán elmesélne mindent, amit Stoki bácsi mostanában Corinával, a kapuzárási pánikkal meg más kamutörténetekkel mázol el.
Hurvinyek
Oct 07, 2024 15:35:43
Én nem vagyok itt olyan régen. Nem is leszek itt sokáig, mert nagyon nyomasztó ezeket a figurákat figyelni. Csak amikor unatkozom az irodában, akkor vagyok itt.
Oct 07, 2024 15:35:43
ascites
(
x57)
Oct 07, 2024 15:39:33
x57)
Egy év után odadugta a pofáját egy élőbe és 10 hónap után csináltak egyéjszakás hostelt.Ennyire komolyan vehető a súlya.
Főhősünk többet élőzőtt random sztojkával az elmúlt évben mint ezzel az állítólagos leggyengébb ponttal.Ennyire nagy jelentősége van valójában a heréltnek.
Én is utálom a kuvikfejűt, ráadásul tudom, hogy borederlineosként esélytelen hosszabb ideig kontrollálni, hol bántalmazza a korcsot, hol ajnározza, maga sem képes eldönteni, hogy mit akar, csak viszi a vére, semmilyen önuralma nincs. Akkor is, ha levágják a kezét miatta.
De azt hiába próbálod bevonzzani, hogy ne számítson a korcsnak. Olyan, mintha nem láttál volna 5 videót sem a korcstól az elmúlt 3 évben, mert kb. ennyi volt, amiben nem szerepelt a herélt legalább utalás formájában. Ha súlytalannak tartod, akkor elveszhettél valami másik dimenzióban.
Azzal nem vagyunk előrébb, ha nem figyelünk oda rá, mivel történetesen a korcs jelenleg egyetlen szövetségese. Ez olyan, mintha amiatt hupákoltál volna 2020-ban, hogy nem akarod hallni Márk nevét. Szívás. A snecológia nehéz szak, mert a korcs ilyen emberi hulladékokkal veszi körül magát.
Persze nem kéne a totál érdektelen tranyólájvokat 3 oldalon át kommentálni, de annak sincs értelme, hogy úgy csinálsz, mintha nem lenne nyilvánvaló, hogy a korcs akkor is a minirambón pörög, ha az felé se néz.
.
Oct 07, 2024 15:39:37
Tranyo meg mindig nem veszi észre,hogy Stoki úgy irányitja őt a kakiba ahogy AKARJA.
ITT AZ ÍDŐ PAKOLJ KI STOKIROL AMIT TUDSZ!
ELJOTT AZ IDŐ!
ELJOTT AZ IDŐ!
Oct 07, 2024 15:39:37
Endre priusza
(
x11)
Oct 07, 2024 15:50:54
x11)
Vagy kérjen egyet a seggbekúrttól, annak úgyis van vagy harminc alteregója itt.
Dadogós kisnyugdíjas, itt az ideje, hogy ragyogj!
Harmadik Hannes AKibaszó
(
x1)
Oct 07, 2024 15:51:31
x1)
Gyagyás flokk
Átlagos alienpörkölt élvező
Kötőjel
(
x12)
Oct 07, 2024 15:52:03
x12)
a snecológia kemény tudomány!!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 07, 2024 15:52:12
x10)
Ennyire nincs pénzed stoki?! Csomagoltál magadnak otthonról tyopronit??
Álmodjatok Rémeket!
trashWOODstock varangya
(
x3)
Oct 07, 2024 15:52:21
x3)
Tranyo meg mindig nem veszi észre,hogy Stoki úgy irányitja őt a kakiba ahogy AKARJA.
ELJOTT AZ IDŐ!
ELJOTT AZ IDŐ!
nem fog semmit virítani a korcsról. hiába játsza el a “mit keresel itt” magánszámát, hiába rühelli a veknifejűt, most még talonban tartja a korcsot. ha szállást nem is nagyon remélhet tőle, még pár telekom számla van benne, addig menni fog míg az rendezve nem lesz. szerintem.
-
Oct 07, 2024 15:53:18
Le sem szarta miközben jogsizott.Akkor is csak unaloműzőnek és pajzsnak tartotta.Már nem 2020-22 írunk amikor tényleg idegrohamokat kapott a heréltje miatt.Régebben mekkora hisztit levágott volna főhősünk egy ilyen magányos kiutazás miatt,miközben élőzik pestről a kedvence.
Ma már láthatóan nincs ilyen hatása rá.Egyszerűen hozzászokott és ráunt mert már semmi újat nem tud mutatni.
Most is csak a lamantinos szálat erőlteti mert ebben még talál valamit ami leköti.
Elillant már a herélt varázsa és kevés valódi hatása maradt főhősünkre.
Oct 07, 2024 15:53:18
CafkaMarci
(
x6)
Oct 07, 2024 15:56:40
x6)
Volt itt egy pár napja egy trolléga által közzé tett jóslat tibiről, hogy hogyan és mikor éri a vég. Ezt még mindíg fenntartja az elmúlt napok után?
Én jövendöltem a tranyó halálát 2025.01.17-re és ezt a dátumot továbbra is tartom.
Elég egy-két csontig hatolóan hideg éjszaka, egy jól átázott párducnadrág és párduckabát, fél marék rivó, egy-két liter tömény és kész is a varázslat.
Hab lenne a tortán, ha a fikás ott lenne vele és végignézhetné, mint az apja a saját tibije haláltusáját.
(egyébként igen, tudom, hogy a pokolra kerülök, de majd fellövöm a lájvot és közvetítem, hogy mit csinál a tranyó)
SyntaxError
(
x24)
Oct 07, 2024 15:56:52
x24)
Bejelentős flokk!!!
Este hatkor eltűntet minden fityeót minden csatornájáról a Stoki aStoki.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Bagolyka
(
x7)
Oct 07, 2024 15:57:00
x7)
Ne gondolkozz recskás! Hülye vagy hozzá.
Amúgy meg ne privátolj, hanem törölj!
Amúgy meg ne privátolj, hanem törölj!
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Oct 07, 2024 15:57:32
x7)
röhögök hogy a buzi már megint fordítva nézi a filmet, ő nem bocsánatot kér, hanem megbocsájt
vén fasz
le vagy tiltva, kurva anyád
vén fasz
kripli figyelő
(
x12)
Oct 07, 2024 15:58:52
x12)
Meló szagot érzek.
SzárazVekni
Oct 07, 2024 16:00:29
Még a TikTok is trollkodik a buzival:

Oct 07, 2024 16:00:29
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 07, 2024 16:01:33
x5)
Meló szagot érzek.
tb szám mit mutat?
Endre priusza
(
x11)
Oct 07, 2024 16:02:35
x11)
Bejelentős flokk!!!
A Trashcity -ről is?
-
Oct 07, 2024 16:04:17
A Trashcity -ről is?
Csak privátolja.Tehát a következő tiltásnál megint kirakja. Oct 07, 2024 16:04:17
a szegedi swinger
Oct 07, 2024 16:04:54
Nincs bocsánat!!!!!
Oct 07, 2024 16:04:54
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 16:05:28
x48)
milyen érdekes, hogy Tibi nem indít élőt.. mintha patkánykodna
kissendrevagyok
MaxPayne
(
x24)
Oct 07, 2024 16:07:29
x24)
Nincs bocsanat pedofil tetű!
El leszel taposva!
Mit nem ertesz sipor?
El leszel taposva!
Mit nem ertesz sipor?
Gyors Cigány
Oct 07, 2024 16:08:50
Lehet megfűzte a Tibit, hogy menjen utána, mert van pénz és szállás itt meg mindkettőre rémületes sors várna Magyarországon.
Oct 07, 2024 16:08:50
gobesug
(
x30)
Oct 07, 2024 16:12:40
x30)
Meló szagot érzek.
lófasz van itt
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 16:12:57
x48)
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 07, 2024 16:13:14
x12)
Bejelentős flokk!!!
Megy a terelés nagyon. Vagy melóról vagy pedig a tranyóról.
Helyszín egyébként Stumpergasse.
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 07, 2024 16:15:04
x5)
amúgy most veszem észre, meglett a régi szemüvege vagy hova tünt a barnakeretes? vagy ennyire mocskos már hogy a barna is feketének látszik?
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 07, 2024 16:15:58
x5)
milyen érdekes, hogy Tibi nem indít élőt.. mintha patkánykodna
100% hogy vonaton van fel percenként flokkolt szetfesziti a közléskényszer de liveot nem mer inditani
CC-2224
Oct 07, 2024 16:16:27
Hogy ez a komlói herélt törpe kappan milyen kurva unalmas . Maradhatott volna a faszban Szegeden . (Jobban is járt volna )
ott se bírt a faszával Oct 07, 2024 16:16:27
Bejlin
(
x8)
Oct 07, 2024 16:17:01
x8)
Tibor genyó! Remélem ezt is olvasod! Szerinted a trollok vagy a hideg fog veled előbb végezni?
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Endre priusza
(
x11)
Oct 07, 2024 16:17:23
x11)
Azért az a 2006 -os nemzeti hős Sodi, akit én ismertem, nem csicskult volna be ilyen mocskos módon az ellenség labancoknak egy fos, szürkeegérkedős állásért! Dalolva ment volna a Blahára.
Tibcédesz
Oct 07, 2024 16:18:06
Tibor genyó! Remélem ezt is olvasod! Szerinted a trollok vagy a hideg fog veled előbb végezni?
A vodka-rivó koktél.
Oct 07, 2024 16:18:06
Endi Vajna
(
x11)
Oct 07, 2024 16:18:22
x11)
Nagy a baj Endre?
Mert úgy tűnik azért akarsz békülni a haragosaiddal :D
5 millió bánó Hahónak az a békülés ára! (persze azóta drágult az euro + infláció azt is kalkuláld bele)
Mert úgy tűnik azért akarsz békülni a haragosaiddal :D
5 millió bánó Hahónak az a békülés ára! (persze azóta drágult az euro + infláció azt is kalkuláld bele)
Fullkamu
(
x2)
Oct 07, 2024 16:18:37
x2)
haho fellelegezhet, nem lesz atvagva a torka jovo augusztusban
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 16:19:53
x48)
stoki nem bírja megállni, hogy ne rögzítse magát bűnözés közben.
kissendrevagyok
Endi Vajna
(
x11)
Oct 07, 2024 16:20:44
x11)
stoki nem bírja megállni, hogy ne rögzítse magát bűnözés közben.
Kis szabálysértés elfér a többi mellett.
sörtötbontok
(
x8)
Oct 07, 2024 16:24:06
x8)
Sunkatokát növesztett Endre a visszavonulás alatt:
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 16:27:23
x48)
stoki amúgy ott basztad el, hogy az egyik kezedben a tyoproni, másikban a telefon.. a bőrönd meg a recskabarlangban maradt.
kissendrevagyok
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 07, 2024 16:27:28
x21)
Engem az érdekel, hogy a pedofil és a transzvesztita nagyon el lesz kapva? 🧐
-
Oct 07, 2024 16:27:45
Ezek szerint nincs meló.
Sörtöt vitt a faptop táskában.
Sörtöt vitt a faptop táskában.
Oct 07, 2024 16:27:45
Bubuka
(
x13)
Oct 07, 2024 16:29:43
x13)
MZP már az ágynemű tartóban!

ascites
(
x57)
Oct 07, 2024 16:29:58
x57)
Szóval a bátor kocsonya ismét fisszafonul *ásít* és békejobbot nyújt mindenkinek, akinek "soha többé nem hallja a nevét".
Pedofil féreg, te megint azt hiszed, hogy a nyúl viszi a vadászpuskát.
Neked a haragosaid lábai előtt kellene vergődnöd a porban bocsánatért esedezve, nem feltételeket szabni. Pláne nem olyanokat, amik arról szólnak, hogy a te valósággal érintőleges kapcsolatban sem lévő agyadban kinek a neve merül fel.
Viszont azt örömmel látom, hogy úgy megropogtatta a tökeidet az AMS, hogy már az első bécsi napodon szűkölve rohansz be a sötét sarokba.
Pedofil féreg, te megint azt hiszed, hogy a nyúl viszi a vadászpuskát.
Neked a haragosaid lábai előtt kellene vergődnöd a porban bocsánatért esedezve, nem feltételeket szabni. Pláne nem olyanokat, amik arról szólnak, hogy a te valósággal érintőleges kapcsolatban sem lévő agyadban kinek a neve merül fel.
Viszont azt örömmel látom, hogy úgy megropogtatta a tökeidet az AMS, hogy már az első bécsi napodon szűkölve rohansz be a sötét sarokba.
.
Oct 07, 2024 16:30:46
Tranyó privátba tette a speckba.nyomom /Tiktok/ accountját.
Itt nagy pedosimogatások vannak közös megvalósithatatlan tervekkel :)
Oct 07, 2024 16:30:46
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 16:31:45
x48)
nekem a tippem, hogy beköltözött az új albiba vagy hostelbe ott hagyta a ruhákat, faptopot, bőröndöt és most elment vásárolni és kiment Tibiért az állomásra.
kissendrevagyok
SzárazVekni
Oct 07, 2024 16:32:53
nekem a tippem, hogy beköltözött az új albiba vagy hostelbe ott hagyta a ruhákat, faptopot, bőröndöt és most elment vásárolni és kiment Tibiért az állomásra.
Oct 07, 2024 16:32:53
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 07, 2024 16:33:06
x23)
A második Flokk a Stumpergasse 62, 1060 Wien, Ausztria indul. Innen sétál át az elsö flokk helyszinéhez (Mariahillfe 119) ahol mellesleg van egy Billa is. Sörért megy?)
Nem mesze onnan ahol a flokk indult egy mellékutcába (Fügergasse) van a ez a hotel, ahol lehet 1 vagy 2 ágyas szobát is választani (34.000ft) de lehet 5 vagy 6 ágyas hálóterembe is lenni (10.280ft) és 8 ágyas hálóterembe is (7935ft/nap) Szerintem szobázik most még (faptop és talán tibi miatt is) Viszont ahogy fogy majd a pénz, hétről hétre, akkor megy át a hálóterembe, ha még kint kel lenie akkor is.
www.booking.com/hotel/at/westend-city-hostel.hu.html?aid=356938&label=metagha-link-MRHU-hotel-411878_dev-desktop_los-1_bw-1_dow-Tuesday_defdate-1_room-0_gstadt-2_rateid-eu_aud-0_gacid-21404706195_mcid-10_ppa-0_clrid-0_ad-1_gstkid-0_checkin-20241008_ppt-G_lp-2348_r-6921620342938517248&sid=f330e27d64de4f7c7b7e1e4a9127eb6e&checkin=2024-10-08&checkout=2024-10-09&dest_id=-1995499&dest_type=city&dist=0&do_availability_check=1&group_adults=1&group_children=0&hp_avform=1&hp_group_set=0&no_rooms=2&origin=hp&sb_price_type=total&src=hotel&type=total&activeTab=main
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nem mesze onnan ahol a flokk indult egy mellékutcába (Fügergasse) van a ez a hotel, ahol lehet 1 vagy 2 ágyas szobát is választani (34.000ft) de lehet 5 vagy 6 ágyas hálóterembe is lenni (10.280ft) és 8 ágyas hálóterembe is (7935ft/nap) Szerintem szobázik most még (faptop és talán tibi miatt is) Viszont ahogy fogy majd a pénz, hétről hétre, akkor megy át a hálóterembe, ha még kint kel lenie akkor is.
www.booking.com/hotel/at/westend-city-hostel.hu.html?aid=356938&label=metagha-link-MRHU-hotel-411878_dev-desktop_los-1_bw-1_dow-Tuesday_defdate-1_room-0_gstadt-2_rateid-eu_aud-0_gacid-21404706195_mcid-10_ppa-0_clrid-0_ad-1_gstkid-0_checkin-20241008_ppt-G_lp-2348_r-6921620342938517248&sid=f330e27d64de4f7c7b7e1e4a9127eb6e&checkin=2024-10-08&checkout=2024-10-09&dest_id=-1995499&dest_type=city&dist=0&do_availability_check=1&group_adults=1&group_children=0&hp_avform=1&hp_group_set=0&no_rooms=2&origin=hp&sb_price_type=total&src=hotel&type=total&activeTab=main
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 16:33:17
x48)
egyik kezében sör, másikban telefon!
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 07, 2024 16:37:52
x5)
én asszem ennek örömére feljebb tekerem a fűtést
Faptop tetyó
Oct 07, 2024 16:38:25
Nézd meg jobban, tele van sörrel a faptop táska. Nem vitt ez semmi faptopot az ott van púpszászon.

Oct 07, 2024 16:38:25
Endre priusza
(
x11)
Oct 07, 2024 16:40:49
x11)
Vajon ki fogja kiosztani ezt a "nagy verés" -t? A száznegyven centis herélt? A százhetven centi magas remegő kocsonya?
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 07, 2024 16:43:52
x16)
Tranyó privát fórumot fenyegető flokkjai:
gofile.io/d/NabY8l
gofile.io/d/NabY8l
Tekintetjük ezt pimaszkodásnak?
Tranyó-tranyó... Te akkora faszerdőbe navigáltad magad, hogy rövidesen azt se tudod, fiú vagy, vagy lány...
Régen a csendőrökre mondtak hasonló mondást, a te átköltésedben ez úgy hangzik, hogy a trollok olyan szigorúan fognak elbámni veled, ha van faszod, akkor letépik, ha nincs akkor ragasztanak!
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 16:44:05
x48)
a faptop minden most csak mellékes.
a lényeg hogy csak hátizsák volt rajta, az újonnan vásárolt kék bőrönd, szatyor és válltáska sehol sem látható a búcsúflokkban 😂
A balfasz erre nem gondolt, hogy lebuktatja saját magát.
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 07, 2024 16:44:49
x5)
Tranyó privátba tette a speckba.nyomom /Tiktok/ accountját.
akkor hogy lesz meg az 1000 koveto ha 600nal leprivatolja?
agysebész tranyo
Kikmakukk
(
x1)
Oct 07, 2024 16:50:41
x1)
A Mariahilfer Straßen sétál a Westbahnhof irányába. Ugyanerre voltak a régi hostelek és albik is, a Westbahnhoftól jobbra a mostani menetiránnyal nézve.
ascites
(
x57)
Oct 07, 2024 16:54:17
x57)
Azt mondta, hogy délután csicsikált egy kicsit, aztán világosult meg. Vagyis van szállása, ott vannak a szarjai, nem jön haza ma este.
Az viszont rengeteget elárulna, ha biztosan tudnánk, hogy vitt-e faptopot.
Anélkül nem tud interjúzni, videót bámulni és a fórum is megússza a cunamit.
Ha viszont vele van, akkor nem aludhat 6 ágyasban (=jó drága neki) + több napra, esetleg egész hétre kénytelen maradni.
Az viszont rengeteget elárulna, ha biztosan tudnánk, hogy vitt-e faptopot.
Anélkül nem tud interjúzni, videót bámulni és a fórum is megússza a cunamit.
Ha viszont vele van, akkor nem aludhat 6 ágyasban (=jó drága neki) + több napra, esetleg egész hétre kénytelen maradni.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 07, 2024 16:55:08
x23)
Hogy lehet valaki annyira gyenge szar, hikomat balfasz ,hogy nem bír el kézbe a coopos szatyorba 3-4 plusz sört cipelni? Mert ha megfigyeljük a coop-os szatyor talán félig van pakolva, abba még elférne az a 3-4 doboz sör, amit inkább a faptop táskába rakott akkor bele, csak azért hogy úgy ne húzza a kezét annyira a coopos táska.
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 07, 2024 16:57:58
x45)
A snecologia történetébe a mai nap 18:00 mint a nagy privátozások napja, fog bevonulni
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Eazy
(
x11)
Oct 07, 2024 17:02:56
x11)
Mi ez a tranyó mosatlan rambókendőjét puszilgató tiktik videó amit a livejából vágtál ki gyagyás? xddd
Ezen röhögünk itt tíz perce Kimberlyvel és Melisszával..
"Mejty mi összetyajtyozunk" jaaaj nem bírom. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Ezen röhögünk itt tíz perce Kimberlyvel és Melisszával..
"Mejty mi összetyajtyozunk" jaaaj nem bírom. :D
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 07, 2024 17:04:28
x12)
A snecologia történetébe a mai nap 18:00 mint a nagy privátozások napja, fog bevonulni
Többen meglepődünk, ha ez is el lesz sodikázva..
ascites
(
x57)
Oct 07, 2024 17:10:30
x57)
A második Flokk a Stumpergasse 62, 1060 Wien, Ausztria indul. Innen sétál át az elsö flokk helyszinéhez (Mariahillfe 119) ahol mellesleg van egy Billa is. Sörért megy?)
booking.com/hotel/at/westend-city-hostel.hu.html?aid=356938&label=metagha-link-MRHU-hotel-411878_dev-desktop_los-1_bw-1_dow-Tuesday_defdate-1_room-0_gstadt-2_rateid-eu_aud-0_gacid-21404706195_mcid-10_ppa-0_clrid-0_ad-1_gstkid-0_checkin-20241008_ppt-G_lp-2348_r-6921620342938517248&sid=f330e27d64de4f7c7b7e1e4a9127eb6e&checkin=2024-10-08&checkout=2024-10-09&dest_id=-1995499&dest_type=city&dist=0&do_availability_check=1&group_adults=1&group_children=0&hp_avform=1&hp_group_set=0&no_rooms=2&origin=hp&sb_price_type=total&src=hotel&type=total&activeTab=main
booking.com/hotel/at/westend-city-hostel.hu.html?aid=356938&label=metagha-link-MRHU-hotel-411878_dev-desktop_los-1_bw-1_dow-Tuesday_defdate-1_room-0_gstadt-2_rateid-eu_aud-0_gacid-21404706195_mcid-10_ppa-0_clrid-0_ad-1_gstkid-0_checkin-20241008_ppt-G_lp-2348_r-6921620342938517248&sid=f330e27d64de4f7c7b7e1e4a9127eb6e&checkin=2024-10-08&checkout=2024-10-09&dest_id=-1995499&dest_type=city&dist=0&do_availability_check=1&group_adults=1&group_children=0&hp_avform=1&hp_group_set=0&no_rooms=2&origin=hp&sb_price_type=total&src=hotel&type=total&activeTab=main
Ez a legolcsóbb szállás a környéken. Tuti, hogy itt patkánykodik.
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 07, 2024 17:16:46
x5)
el leszel kapva gyagyás többen írják
-
Oct 07, 2024 17:20:09
Kurva unalmas ez a kommented. Az első 40 még vicces volt, de utána már nem annyira.
Oct 07, 2024 17:20:09
ascites
(
x57)
Oct 07, 2024 17:20:45
x57)
Ugyan, ő már megbocsátott mindannyiunknak mindenért.
Miért akarná ezek után bárki bántani? Mindenki csak a bocsánatát akarta kicsikarni a feljelentésekkel, szuratásokkal, AMS-sel suttogásokkal, munkáltatók felvilágosításával stb. stb. :D
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 07, 2024 17:24:23
x45)
Kaffka, itt vagyok Szlovákiában egy tárgyaláson, és beugrottam a boltba, Hahó ott bujkál a jedonotában a száraztészta és az ásványvizes sor mögött, INDULJ MEG!

Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír

kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 17:28:06
x48)
Nächster Halt Wien Hauptbahnhof!
kissendrevagyok
Púpp
(
x1)
Oct 07, 2024 17:30:08
x1)
Megnèzem a t gnap kèszült felvèteleket alaposabban, látszik e a köszön kívül valami a faptop táskán
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 07, 2024 17:32:57
x12)
Nächster Halt Wien Hauptbahnhof!
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 17:34:03
x48)
fillérbaszó stoki kifizette volna szerinted az ÖBB Railjet-et amikor magának baszik venni olyat? 😅
Ténfép
(
x5)
Oct 07, 2024 17:37:51
x5)
Endre, akkor te is meg a kurva anyád is megbocsátotok a kertkaput előnyösebb létállapotba helyező fiatalembereknek?
Vagy a szokásos átbaszós békejobbod mellett azért a vén náczi kurva megírja azt a feljelentést?
Igyunk egy sörtöt, he
Vagy a szokásos átbaszós békejobbod mellett azért a vén náczi kurva megírja azt a feljelentést?
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 07, 2024 17:39:19
x5)
ha faszpinarol es prosztatavaladekrol van szo akkor csekonics
A helyzet megoldása
(
x45)
Oct 07, 2024 17:42:18
x45)
Azonnal egy helikopter kell a snecológia headquarters tetejére, itt túszejtés zajlik!
aRSZLAN
Oct 07, 2024 17:43:13
uDV. DUBLINBOL MINDENKINEK!
Oct 07, 2024 17:43:13
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Oct 07, 2024 17:44:11
x3)
Még nincs is 6 óra de már eltüntette az összes flokkot 3 kivételével.
Így jött ki a matek.
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 07, 2024 17:48:13
x12)
Endre, ezzel nem érsz el semmit. Szerinted mi nem rendezgetjük az anyagokat ellened? :)
Akár melócsában, akár a bíróságon 1 perc alatt semmisítünk meg.
Érzed már, hogy zuhan rád a faszerdő? Nagy a baj?
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 07, 2024 17:52:08
x5)
nem feltétlenül nem azért mert az ams nyomoz hol tartozkodott az elmúlt hónapokban.
nagy lehet a baj, mi pedofil?
Broni
Oct 07, 2024 17:55:08
üdv Bukarestbő mindenkinek
Oct 07, 2024 17:55:08
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 07, 2024 17:55:21
x21)
Hiába törlöd pedofil, minden archiválva van. Neked remélem rövid időn belül vége lesz annak a bizonyos könyvnek!
Balogh
(
x1)
Oct 07, 2024 17:58:28
x1)
Nem találtam róla infót, ezért kérdezek.
A gyagyásnak az AMS utalta a segély? Lehetséges, hogy most csak személyesen veheti át? Csak mert az előző hónapban is ebben az időszakban 5-8 körül volt Bécsben. Személyesen kell bemenni a pénzért. Lehetséges?
Olyan mintha az AMS jobban górcső alá vetné és figyelné. Gondolom a bejelentések miatt.
A gyagyásnak az AMS utalta a segély? Lehetséges, hogy most csak személyesen veheti át? Csak mert az előző hónapban is ebben az időszakban 5-8 körül volt Bécsben. Személyesen kell bemenni a pénzért. Lehetséges?
Olyan mintha az AMS jobban górcső alá vetné és figyelné. Gondolom a bejelentések miatt.
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 07, 2024 17:59:17
x48)
stoki 1 perced van hátra, még villantsál előtte valamit
kissendrevagyok
broni szelleme
Oct 07, 2024 17:59:40
üdv Bukarestbő mindenkinek
ezt nem én írtam,, soha nem írok nagybetűt!!!!!!!!!!!!
tilcsák be a kommmentelést!!!!!!!!!!!
Oct 07, 2024 17:59:40
Balogh
(
x1)
Oct 07, 2024 18:00:24
x1)
stoki 1 perced van hátra, még villantsál előtte valamit
A villantásból mindig csak tiltás lesz. Inkább ne villantson, mert hányni fogok. Vagy jót röhögni.
149 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™