Hát most vissza rakta vele magát a térképre.
A fikás délután írt neki egy szerelmes levelet a fórumon, hogy milyen okos, erre ment is vissza a pedofilhoz szmájlizgató levelekkel...
Nagyon nevetek, hogy azt hitte, hogy a korcs majd nem fogja világgá kürtölni. Tibi mellett a 2. balek, akit sikerült belemanipulálnia a szarba.
Egyetértek 100%-ban, viszont lehet hogy a szirénnek vannak kapcsolatai és mi van ha így könnyen megúszná a dolgot, holott már bőven kijárna neki az élettől/jogtól néhány pofon. Utánanéztem, már 12 éve is csinált pár kissebb csalást, sőt volt olyan adás -vételi csoport anno ahonnan tiltották is.. egyedül a közösségben maradása egy ok miatt lehet mint hogy elrettentő példa .. sneci meg pláne.
Lehet, és? Ne értsd félre nem rosszbó' mondom, csak ezzel mit érne el?
A dagadt kurva vagy visszavonja a feljelentést vagy nem (szerintem nem), de ez mellékes.
Endre mindennapi életét ez mennyiben befolyásolja? Jelenleg az van, hogy az AMS letolta a kemény farkát a torkán (sokan elmondták, hogy olyanokat is "vegzálnak", akik makulátlanul csinálják a tisztességes dolgukat), szerintetek milyen levélkét kellett kapnia a korcsnak, aki az összes földi "vagyonát" felpakolta a görbe hátára (faptop, szatyor, táska sörrel) és elindult oda, amit nagyon utál, Ausztria. Van itt baj vastagon.
Felőlem pöröghet a lamantinon, a lamantin is csepegtethet neki infókat, amin napokig pörög. Itt az idő a legfontosabb tényező, lakcím nincs, ezért keményen felkérdezték. Ez tudható, hogy tombolása tárgya alapvetően fogadott anyja Tibor volt, és miután itt taktikát váltott, elkezdődött, hogy majd ő "demonstrál" és mindegy kibe "rúg" bele, de valakibe bele kell. Itt konkrétan azt kell elképzelni, hogy ordítottak vele és úgy beszéltek vele, mint egy utolsó senkiházival (helyes) az AMS hivatalában.
Pörögj a púpodon, Endre, szórakoztat a nyomorod.
ui: Úgy fenyegessél, jokászkodjál faszszopó, hogy azt nem tudtad mit írsz alá Döblingben, tettél egy X-et, mint az analfabéta cigányok. A stoki. a krónikás.
Viccnek is szar vagy, de legfőképp unalmas.
Esze ágában sincs visszavonni a feljelentést. Előtte Gézának mondta épp, hogy felbaszta Tibi miket talál ki.. gondolom hirtelen felindulás vagy tudatos volt az is lehet, hogy a tranyóhoz eljusson. Vissza lehet ezt még lapátolni, pláne hogy nem csak a zaklatás volt, vagy pl Lillát nem is ez ügyben beszélte rá a feljelentésre.
Igen, Endike interjúzgat is.
Utazik: vasárnap Bécs, péntek Magyarország.
Nagy jövőt nem jósolok a faptopnak :)))
Így van. Börtönbe fog jutni hamarosan. Hahó troll bánója miatt és a segély miatt amit valószínűleg majd kérnek vissza. Úgyhogy minden bizonnyal csücsülni fog a pedofil és a börtönben is döglik meg!
Azt sajnalnam.
En abban remenykedem, hogy jo par pokoli borton honapot/evet kovetoen, hajlektalankent a blahan kot ki, ahol lesz modom lehugyozni, hajlektalanokkal osszeveretni, aztan nezni, ahogy egy teli honapon halalra fagy az utcan.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
A Jutkás korszak óta követem ezt a szerencsétlent.
A Linzi lakás, jól fizető állás, streamer bohóckodás és szir-szar vásárlásból eljutottunk oda, hogy a hajléktalanellátóból öltözködve iszik meg egy tálca sört naponta, miközben többágyas hostelekben bassza a rezet munkanélküliként.
Mindezt laza 3 év alatt. Szépítheti, evickélhet, ebből nincs kiút már.
Mi lesz jövő ilyenkor, kérdem én?
Blaha, vigyorgó, börtön?
Blaha, vigyorgó, börtön?
Nyilvánosvécé a púpszászi temető azon sarkában, ahol a púpos hamvait berakták a cementfalba.
NSZKSZ! Ezt is lehetne? gofile.io/d/GWnNB0
Minden egy folyamat.
Egy dolog biztos - a mi gyagyasunk iparagi tudasa es kepessegei szerint a forum es annak lelkes kommenhaveri kozossege tulertekeli endrenket.
Nagy bizalom van a szlovak ugyvedur lete es kepessegei fele, sokan abban remenykednek, hogy egy ocska, szelhamos kurva fogja a veget jelenteni es nehanyan varjak, hogy egy buta lakatos pofanverje.
Az igazsag az, hogy endre onmaga ellensege.
Az a magabiztos, bipolaris, szemelyisegzavaros, neurotikus, alkoholista 42 eves ferfi, aki az egesz eletet ugy elte, hogy keptelen volt beilleszkedni ezert inkabb szobanovenynek alcazta magat addig, amig a koklersege szemet nem utott az most eppen az eleteert kuzd.
Mi pedig irigykedve nezzuk, ahogy az osztrak es magyar es nemet jogrendszer egyre ingovanyosabb es egyre melyebb purgatoriumaban barangol.
Dolj hatra, kerj ki egy kavet egy Gratzi kavezoban es elvezd.
Ha leszeded a trash habot a kave tetejerol a vegen csak a szarasi inger es endre imadkozo kepe marad.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Elnezest, bocsanat de a blahas sodi megjelenik vagatlanul es a lenyeg kinemitasa nelkul megvan valakinek? Ujrahallgatnam es neznem. A mai tortenesek tukreben lenne ertelme.
..14 oldal, nem hiszem el
Most ment ki a napi frissítés, az valamennyivel rövidebb. Ha esetleg megspórolnál pár órát.
sodipedia.sodika.org/wiki/Sz%C3%B3cikkek#.C3.9Ajdons.C3.A1gok
NSZKSZ, átrágtam magam rajta mire ideértem, rég nem volt ennyire felpörögve ez a félállat.
Szerintem tuti meló…. A múltkor mondta hogy interjúzgat. Tibort is akkor tudta kicsalni amikor úgy érezte fix állása van , szerintem most is ezt ígérgeti.
Ezt több okból kifolyólag sem tartom elképzelhetőnek.
Az egyik, hogy nézd meg miből kell a gyagyásnak gazdálkodnia/angolnáznia. Csak nézz végig rajta hogy néz ki a képeken. Idáig is inkább hajlott a fogyatékos hajléktalan ábrázat felé, de mostanra kimaxolta a lerúgott csöves skint. Nem beszélve arról, hogy milyen átázott dohos pince és alkohol és bőrbetegség szaga lehet neki. Korábban még el tudta adni az otthonából az Lghdtv+ propaganda miatt elüldözött fiatal szerepet, de mára se nem fiatal, de meg igazából nem is ember. Hanem ilyen két lábon járó beszélő biofoszlány, ami összefüggéstelenül hetyetyézik valami férfiról meg szegedről meg valami lamantinról meg trollokról.
A másik, hogy a komlói heréltről is lehet sok mindent mondani, de azt nem, hogy ne lenne zsivány. Ha csak egy halovány reményfoltja lenne abból, hogy tud még mit legombolni a púpról, akkor közelebb tartja magához a pénztárcáját, de nem ez történt. Találkozott vele, pár alkalom után végre kiszedte belőle, hogy nem hogy munka, de lófasz sincsen és nem is lesz, mire szétváltak útjaik és az első adandó alkalommal tiltotta is gyagyást a tranyó. Nincs itt éjzejem, szejejmes tyók, csak kőkemény biznisz. Azaz, hogy pont az nincsen, nincs pénz nincsen faszpina sem.
Tök jó , hogy miattad csukják le a cigányklán egyik tagját. Szerencsés dolog. Aztán valamelyiküknek hiányozni kezd és egész egyszerűen ledöfnek az utcán mint egy disznót.
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
Látszik hogy haragban vannak Tibivel: ilyenkor rossz tranyó a tranyó, férfi tranyó, fúj undi.
Bezzeg ha együtt vannak, akkor cica-mica, okos, osztrák nők 2/3nál szebb, puncica. Undorító napraforgó buzeráns féreg!
Feljelentést nem lehet visszavonni, ezzel már rábaszott.
A Sodi csőbuzi. Az egész nyilvános "karrierje" alatt végigkísérte a homoszexualitása, már huszonévesen is meleg társkeresőkre feltöltött videókkal bukott le. Nagy valószínűséggel kapás is volt rá, úgyhogy tényként kezelhetjük, hogy bőven voltak homoszexuális kapcsolatai.
Azt sem zárnám ki, hogy a szexnagyi valójában szexpapi volt.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Ez édesanutám telke, tessék nála panaszkodni.
Én itt csak élősködök, nehogy már még gazoljak is.
Különben is, ha a vén náci kurva nem dobja ki Mejszikét, ő megcsinálta volna.
Szerintem tegnap délután kirakták a szállásáról, mert az üvöltésétől visszhangzott az egész hely.
Hallatszik a flokkokon meg a Gayzas liveban, hogy alig van hangja :D
Ki az az Endre bácsi?
Ebben amúgy lehet valami, mert az auticunami erősségéből kiindulva nagyon felhúzhatta magát a trollokkal folytatott szélmalomharcon. Ez shiker? :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Eszt pakojd fel a pojcja a többi pukkapoj mellé!!!
Én úgy gondolom már meg is úszta, egyszerűen a rendőrség sajnos nem fogja megtalálni ki volt. Mivel a púpos nemtudott rendszámot vagy egyértelmű autót mondani, bárki lehetett, én kátátlam hogy beidézgetnek, meggyanusítanak, alibit kérnek, stb, simán el lesz ez sodikázva. Pont mert a púpszászi és a szolnoki zsaruk is ismerik a pedifilt, mint a rossz pénzt.
Igazából ők is ütnék, csak nekik nem lehet.. :)
Asz, hogy férfiaknak teszek orális szexuális ajánlatot, nyelvtani értelemben nem számít randevúzásnak, tehát a válaszom egy határozott nem.
Csak pipa semmi romantika??
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
- Igeny.
[De szoptál faszt.]
- Jó, de részeg foltam.
[Annyira nem voltál részeg, hogy ne tudjál magadról.]
- Jó, de aszt mondta, hogy ő nő, és női fasza van.
[Nem mondott ilyet.]
- Jó, de nem szoptam a faszát, csak a péniszét szívtam és nyalogattam bő nyállal.
De nyem éjtyed. Aki aSodit bántja, annak azonnal térden állva kell könyörögni és rögtönítélő bíróság által kötél általi golyót kell kapnia.
Más pedig angolnázhat fél évig Döblingben, hiszen csip-csup okirathamisításokra még a levél kézbesítést is meg kell fellebbezni. Mert ilyen Sodi aSodi.
Ki az az Endre bácsi?
Ez evidens csak szeretem beleverni az orrát minnél több bizonyítékba.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Evidenciákat
Ény mindenkivel ki akartam pékülni, le is töröltem minden videót, de nem hatytok békén.
Ezért most kijelentem, hogy atombombát fogok dobni Hahóra is!
Először is példát statuálok, és a parkban fel fogok rúgni egy galambot!
Mert ez a statuálás, hoty nem azt bántjuk, aki visszabánthat, hanem valaki mást, és ebből mindenki tanul!
hoty... hotyhotyhoty...
Szerintem Mayer Laura Edda. Ő a proxy a fasz végéhez.
De a galamb rúgta fel az endrét.
XXXL-es férfitrikó, Hahó!
Baszd meg! Majdnem belefulladtam a kávémba! :DDD
Ezt rajzolja meg valaki!
Stoki megpóbál felrúgni egy galambot, de összeakadnak a torz lábai és pofára esik.
Ezután fókaüvöltve próbálja meg újra felrúgni a galambot, de most egy kutyaszaron elcsúszva ugrik fejest egy kukába.
A galamb rászáll a kuka tetejére, onnan szájba szarja Endrét és még a kuka fedelét is rápiszkálja a süvöltöző elmebetegre.
Jahve áldjon meg! Remélem mostmár végre valahára rácsok mögé kerül a pedofil és, hogy ott is döglik meg! 🙏
True story.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
1 hétre nem tud szállást intézni magának, de állandó labanc lakcímről álmodozik. Teljesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal.
ja, tegnap meg tranyó egy “hazug nyomorék volt” ma meg már “hiányzik az a nyugalom, amit rá telepszik, mikor mellette van.” a bevitt alkohol mennyiségétől függően változik a korcs véleménye — azt sem tudják, mit hazudnak már
OFF: gondolom a trollos drónos oda és vissza fejlenetősdi következménye, véletlenül sem az ügyvédje tanácsára törölte magát a gilisztás féreg. Vissza fog természetesen térni, különben éhen halna.
ON: Dögölj meg Endre.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Egyértelműen nincs meló. Tegnap dél óta egészen délutánig itt baszta a jó büdös kurva anyját! Pofa vizit és felkérdezések vannak de keményen!!
Nem kezeli, ha kezelné, akkor nem itt tartana. Energiája pedig azért van (nem sok), mert általában lófaszt sem csinál egész nap. A legdurvább erőkifejtése megemelni a pók hasát és pár száz métert sétálni pár extra työrikéért.
"Az egész napomat elvette az idő..."
Valamit intéznie kell vagy megint migri idomítóba tették.Lehet egy-négyhetes tréning is.Döbling miatt is kaphatott valamit.
Az biztos nagyon fontos neki.Ha valamit most elkúr akkor megbaszhatják.
Tyok eljárást ígért már ellenem a Hahó (borotvájon tótpöcsöt hehehe), mégity szabatylábon vatyok, hahó!
Elvileg ugye rendszeresen okádik, ezt el is tudom hinni.
Azt mindenki látta, és jó jel, hogy a töménytől is okádott, a sörtöt is szellőztetve szereti vedelni, de csak inkább nyammogni (baszottul undorító).
De pl. hogy a picsába nem köhög? Ilyen immunrendszerrel illene allergiásnak lenni minden szarra, retkes-poros-fertőzött szardombon él, sosincs normálisan felöltözve, és az utcán, földön fetrengés se idegen tőle.
Igyunk egy sörtöt, he
Aztán gyorsan korrigál: "vagy a 8 éffel eszelőtt, amikor a .. eőee pináját"
ezen a szabadfordításon most hangosan röhögök XDD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Egyrészt jó nekünk mert Tranyó Tibi rendesen szívja a kártyeneket.
Másrészt annyira nem mert a korcs ilyenkor felpörög aztán nekiáll melócsá-keresésnek... Mondjuk 4000-es fizetési igénnyel ez angyalszárny.
ascites
(
x57)
Oct 08, 2024 23:13:47
x57)
Szerintem utálja csak reagált a tibis dolgokra még ha nem is kellett volna.
Hát most vissza rakta vele magát a térképre.
A fikás délután írt neki egy szerelmes levelet a fórumon, hogy milyen okos, erre ment is vissza a pedofilhoz szmájlizgató levelekkel...
Nagyon nevetek, hogy azt hitte, hogy a korcs majd nem fogja világgá kürtölni. Tibi mellett a 2. balek, akit sikerült belemanipulálnia a szarba.
Autilooprecorder
Oct 08, 2024 23:18:52
Tudom, hogy nincs szinkronban a céllal, de én a lamantint, a transzvesztitát és a pedofilt ugyanabba a vulkánba dobnám. Én egy ideje azt várom az ostoba tehéntől, hogy jól beterhelje magát is, és a bíróság őt is megkínálja valami villás reggelivel. Engem mindhárom szenvedése szórakoztat.
Egyetértek 100%-ban, viszont lehet hogy a szirénnek vannak kapcsolatai és mi van ha így könnyen megúszná a dolgot, holott már bőven kijárna neki az élettől/jogtól néhány pofon. Utánanéztem, már 12 éve is csinált pár kissebb csalást, sőt volt olyan adás -vételi csoport anno ahonnan tiltották is.. egyedül a közösségben maradása egy ok miatt lehet mint hogy elrettentő példa .. sneci meg pláne.
Oct 08, 2024 23:18:52
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2024 23:35:52
x77)
Figyeljétek meg, ebből mèg idén szegedi látogatás lesz. Kurva beteg egy nő.
A dagadt kurva vagy visszavonja a feljelentést vagy nem (szerintem nem), de ez mellékes.
Endre mindennapi életét ez mennyiben befolyásolja? Jelenleg az van, hogy az AMS letolta a kemény farkát a torkán (sokan elmondták, hogy olyanokat is "vegzálnak", akik makulátlanul csinálják a tisztességes dolgukat), szerintetek milyen levélkét kellett kapnia a korcsnak, aki az összes földi "vagyonát" felpakolta a görbe hátára (faptop, szatyor, táska sörrel) és elindult oda, amit nagyon utál, Ausztria. Van itt baj vastagon.
Felőlem pöröghet a lamantinon, a lamantin is csepegtethet neki infókat, amin napokig pörög. Itt az idő a legfontosabb tényező, lakcím nincs, ezért keményen felkérdezték. Ez tudható, hogy tombolása tárgya alapvetően fogadott anyja Tibor volt, és miután itt taktikát váltott, elkezdődött, hogy majd ő "demonstrál" és mindegy kibe "rúg" bele, de valakibe bele kell. Itt konkrétan azt kell elképzelni, hogy ordítottak vele és úgy beszéltek vele, mint egy utolsó senkiházival (helyes) az AMS hivatalában.
ui: Úgy fenyegessél, jokászkodjál faszszopó, hogy azt nem tudtad mit írsz alá Döblingben, tettél egy X-et, mint az analfabéta cigányok. A stoki. a krónikás.
MaxPayne
(
x24)
Oct 08, 2024 23:41:38
x24)
Kivitte volna magaval a faptopot Becsbe?
Ez komoly?
Ez oriasi taktikai hiba.
Most kellene az osztrak magannyomozot felkerni, hogy minden rendorsegi kontaktjat bevetve, foglaltassa le az osztrak rendorseggel a faptopjat. Minden csalasa, pedofil ugye, egyeb jogsertese ott van rajta. Ezt most ki kellene hasznalni!
Ez komoly?
Ez oriasi taktikai hiba.
Most kellene az osztrak magannyomozot felkerni, hogy minden rendorsegi kontaktjat bevetve, foglaltassa le az osztrak rendorseggel a faptopjat. Minden csalasa, pedofil ugye, egyeb jogsertese ott van rajta. Ezt most ki kellene hasznalni!
Szolnoki troll
Oct 08, 2024 23:44:19
Esze ágában sincs visszavonni a feljelentést. Előtte Gézának mondta épp, hogy felbaszta Tibi miket talál ki.. gondolom hirtelen felindulás vagy tudatos volt az is lehet, hogy a tranyóhoz eljusson. Vissza lehet ezt még lapátolni, pláne hogy nem csak a zaklatás volt, vagy pl Lillát nem is ez ügyben beszélte rá a feljelentésre.
Oct 08, 2024 23:44:19
linziasztal01
(
x77)
Oct 08, 2024 23:44:23
x77)
Kivitte volna magaval a faptopot Becsbe?
Ez komoly?
Ez oriasi taktikai hiba.
Ez komoly?
Ez oriasi taktikai hiba.
Igen, Endike interjúzgat is.
Utazik: vasárnap Bécs, péntek Magyarország.
Nagy jövőt nem jósolok a faptopnak :)))
Vaják
(
x6)
Oct 09, 2024 00:17:01
x6)
Fent vannak a mai flokkok és a gézás live:
1.flokk:
old.bitchute.com/video/4RAMiUbF4OKD/
2.flokk:
old.bitchute.com/video/HhZFrlVyAQuV/
3.flokk:
old.bitchute.com/video/tV67cgKFlKRK/
Géza live:
old.bitchute.com/video/vdE5lwvczS6c/
1.flokk:
2.flokk:
3.flokk:
Géza live:
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 09, 2024 00:23:51
x21)
Szerintem ezen mar a rendorok is csak vonyitva nevetnek. De azert a pedofilt remelem igy vagy ugy, de bortonbe zarjak par evre. Utana indulhat a blaha evad.
Így van. Börtönbe fog jutni hamarosan. Hahó troll bánója miatt és a segély miatt amit valószínűleg majd kérnek vissza. Úgyhogy minden bizonnyal csücsülni fog a pedofil és a börtönben is döglik meg!
MaxPayne
(
x24)
Oct 09, 2024 00:26:39
x24)
Azt sajnalnam.
En abban remenykedem, hogy jo par pokoli borton honapot/evet kovetoen, hajlektalankent a blahan kot ki, ahol lesz modom lehugyozni, hajlektalanokkal osszeveretni, aztan nezni, ahogy egy teli honapon halalra fagy az utcan.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Oct 09, 2024 00:42:24
x2)
Azt sajnalnam.
A Linzi lakás, jól fizető állás, streamer bohóckodás és szir-szar vásárlásból eljutottunk oda, hogy a hajléktalanellátóból öltözködve iszik meg egy tálca sört naponta, miközben többágyas hostelekben bassza a rezet munkanélküliként.
Blaha, vigyorgó, börtön?
ascites
(
x57)
Oct 09, 2024 00:50:03
x57)
Blaha, vigyorgó, börtön?
Nyilvánosvécé a púpszászi temető azon sarkában, ahol a púpos hamvait berakták a cementfalba.
-
Oct 09, 2024 00:51:17
Hétfőtől péntekig Bécsben kell lennie.Ez meló vagy migriképző lesz.
Oct 09, 2024 00:51:17
-
Oct 09, 2024 00:54:20
Fent vannak a mai flokkok és a gézás live:
1.flokk:
2.flokk:
3.flokk:
Géza live:
1.flokk:
2.flokk:
3.flokk:
Géza live:
Oct 09, 2024 00:54:20
noikabatgomb
(
x10)
Oct 09, 2024 00:55:12
x10)
Blaha, vigyorgó, börtön?
Blaha, vigyorgó, börtön?
Minden egy folyamat.
Egy dolog biztos - a mi gyagyasunk iparagi tudasa es kepessegei szerint a forum es annak lelkes kommenhaveri kozossege tulertekeli endrenket.
Nagy bizalom van a szlovak ugyvedur lete es kepessegei fele, sokan abban remenykednek, hogy egy ocska, szelhamos kurva fogja a veget jelenteni es nehanyan varjak, hogy egy buta lakatos pofanverje.
Az igazsag az, hogy endre onmaga ellensege.
Az a magabiztos, bipolaris, szemelyisegzavaros, neurotikus, alkoholista 42 eves ferfi, aki az egesz eletet ugy elte, hogy keptelen volt beilleszkedni ezert inkabb szobanovenynek alcazta magat addig, amig a koklersege szemet nem utott az most eppen az eleteert kuzd.
Mi pedig irigykedve nezzuk, ahogy az osztrak es magyar es nemet jogrendszer egyre ingovanyosabb es egyre melyebb purgatoriumaban barangol.
Dolj hatra, kerj ki egy kavet egy Gratzi kavezoban es elvezd.
Ha leszeded a trash habot a kave tetejerol a vegen csak a szarasi inger es endre imadkozo kepe marad.
noikabatgomb
(
x10)
Oct 09, 2024 00:58:30
x10)
Elnezest, bocsanat de a blahas sodi megjelenik vagatlanul es a lenyeg kinemitasa nelkul megvan valakinek? Ujrahallgatnam es neznem. A mai tortenesek tukreben lenne ertelme.
again mine the refund
(
x6)
Oct 09, 2024 01:15:58
x6)
és kezdődik is a menetrendszerű auticunami.
Tanszéki Levéltáros
Oct 09, 2024 01:30:02
Most ment ki a napi frissítés, az valamennyivel rövidebb. Ha esetleg megspórolnál pár órát.
Oct 09, 2024 01:30:02
again mine the refund
(
x6)
Oct 09, 2024 01:45:17
x6)
NSZKSZ, átrágtam magam rajta mire ideértem, rég nem volt ennyire felpörögve ez a félállat.
Erkelyszimulator
(
x2)
Oct 09, 2024 03:20:20
x2)
Herrsteller
Oct 09, 2024 03:20:54
Hétfőtől péntekig Bécsben kell lennie.Ez meló vagy migriképző lesz.
Szerintem tuti meló…. A múltkor mondta hogy interjúzgat. Tibort is akkor tudta kicsalni amikor úgy érezte fix állása van , szerintem most is ezt ígérgeti.
Oct 09, 2024 03:20:54
-
Oct 09, 2024 04:00:58
Mi ez a dzsungel az udvarban? Szarcigány sodi a sodi?
Oct 09, 2024 04:00:58
Tourist
Oct 09, 2024 04:38:52
Ezt több okból kifolyólag sem tartom elképzelhetőnek.
Az egyik, hogy nézd meg miből kell a gyagyásnak gazdálkodnia/angolnáznia. Csak nézz végig rajta hogy néz ki a képeken. Idáig is inkább hajlott a fogyatékos hajléktalan ábrázat felé, de mostanra kimaxolta a lerúgott csöves skint. Nem beszélve arról, hogy milyen átázott dohos pince és alkohol és bőrbetegség szaga lehet neki. Korábban még el tudta adni az otthonából az Lghdtv+ propaganda miatt elüldözött fiatal szerepet, de mára se nem fiatal, de meg igazából nem is ember. Hanem ilyen két lábon járó beszélő biofoszlány, ami összefüggéstelenül hetyetyézik valami férfiról meg szegedről meg valami lamantinról meg trollokról.
A másik, hogy a komlói heréltről is lehet sok mindent mondani, de azt nem, hogy ne lenne zsivány. Ha csak egy halovány reményfoltja lenne abból, hogy tud még mit legombolni a púpról, akkor közelebb tartja magához a pénztárcáját, de nem ez történt. Találkozott vele, pár alkalom után végre kiszedte belőle, hogy nem hogy munka, de lófasz sincsen és nem is lesz, mire szétváltak útjaik és az első adandó alkalommal tiltotta is gyagyást a tranyó. Nincs itt éjzejem, szejejmes tyók, csak kőkemény biznisz. Azaz, hogy pont az nincsen, nincs pénz nincsen faszpina sem.
Oct 09, 2024 04:38:52
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 09, 2024 04:42:36
x3)
endre megosztas tiktiken tegnap este 11 óra tájékon vm.tiktok.com/ZGdJTLG9E/
(fiatal hölgyemény dance zenére shuffle táncot lejt)
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
(fiatal hölgyemény dance zenére shuffle táncot lejt)
Jumma Mubarak
Oct 09, 2024 06:38:59
Vekni hajnal ötös újraközlése Púptokon: vm.tiktok.com/ZGdJT4j6G/
A következő cégemhez csak transz "nőket" fogok felvenni....
Férfi erő, viszont női bérezés
Brek
Oct 09, 2024 06:38:59
-
Oct 09, 2024 06:40:39
Fasza lesz pénteken egyedül magányosan a macskaólban?
Oct 09, 2024 06:40:39
Pietr
(
x2)
Oct 09, 2024 06:53:54
x2)
Mire nyomozó:
- Nem ússza meg, mert ő maga adta fel magát.
- Nem ússza meg, mert ő maga adta fel magát.
Tök jó , hogy miattad csukják le a cigányklán egyik tagját. Szerencsés dolog. Aztán valamelyiküknek hiányozni kezd és egész egyszerűen ledöfnek az utcán mint egy disznót.
Félregombolt pizsama
Oct 09, 2024 06:59:09
Vekni hajnal ötös újraközlése Púptokon: vm.tiktok.com/ZGdJT4j6G/
Látszik hogy haragban vannak Tibivel: ilyenkor rossz tranyó a tranyó, férfi tranyó, fúj undi.
Bezzeg ha együtt vannak, akkor cica-mica, okos, osztrák nők 2/3nál szebb, puncica. Undorító napraforgó buzeráns féreg!
Oct 09, 2024 06:59:09
Kendra
(
x2)
Oct 09, 2024 07:00:45
x2)
Hétvégén visszük el a másik kapyt is Stoki ne egyet hanem kettőt rendeljetek, de inkább hármat!
NBVNG
(
x1)
Oct 09, 2024 07:33:46
x1)
Bocs a grafikus okfejtésért így reggel de:
Az jutott eszembe az
"Úgy, hogy le van vágva a heréje, semmilyen íze nincs a prosztataváladéknak. Íztelen."
kijelentése kapcsán hogy miért mondta ezt így?
Honnan tudja hogy azért nincs íze mert le van vágva a heréje? Honnan tudja hogy akinek van heréje annak az nem ízetlen? Miért lepődött meg hogy nincs íze vagy miért érezte szükségét hogy ennek okát keresse és okának a herék meglétét találta?
Csak nem kóstolt már olyat is a keresztény komzervatív nemzet krónikása akinek van herélye?
Talán a gőzben?
Az jutott eszembe az
"Úgy, hogy le van vágva a heréje, semmilyen íze nincs a prosztataváladéknak. Íztelen."
Honnan tudja hogy azért nincs íze mert le van vágva a heréje? Honnan tudja hogy akinek van heréje annak az nem ízetlen? Miért lepődött meg hogy nincs íze vagy miért érezte szükségét hogy ennek okát keresse és okának a herék meglétét találta?
Csak nem kóstolt már olyat is a keresztény komzervatív nemzet krónikása akinek van herélye?
Talán a gőzben?
MaxPayne
(
x24)
Oct 09, 2024 07:38:47
x24)
Mondom, hogy a swingerben, ahova a tibit is elvitte, o szopta fel az egyik arabot.
De mar teenager koraban is volt fasz a szajaban.
Bunkibank + az apja csovesei.
De mar teenager koraban is volt fasz a szajaban.
Bunkibank + az apja csovesei.
pacektorokos
Oct 09, 2024 07:41:34
Feljelentést nem lehet visszavonni, ezzel már rábaszott.
Oct 09, 2024 07:41:34
Endre priusza
(
x11)
Oct 09, 2024 07:47:30
x11)
Bocs a grafikus okfejtésért így reggel de:
Az jutott eszembe az
Talán a gőzben?
Az jutott eszembe az
Talán a gőzben?
A Sodi csőbuzi. Az egész nyilvános "karrierje" alatt végigkísérte a homoszexualitása, már huszonévesen is meleg társkeresőkre feltöltött videókkal bukott le. Nagy valószínűséggel kapás is volt rá, úgyhogy tényként kezelhetjük, hogy bőven voltak homoszexuális kapcsolatai.
Vaják
(
x6)
Oct 09, 2024 07:50:38
x6)
halottpiton
(
x3)
Oct 09, 2024 07:56:38
x3)
endre! 110k- ért líkelem neked a kaputolvajt.
Csak, hogy ne üres szavak legyenek ezek, elárulom, hogy a neve úgy kezdődik, hogy "A" és úgy végződik, hogy "nonymus"
aki nem hitelképes az nem ember
Csak, hogy ne üres szavak legyenek ezek, elárulom, hogy a neve úgy kezdődik, hogy "A" és úgy végződik, hogy "nonymus"
koszos
(
x11)
Oct 09, 2024 08:00:07
x11)
azt,hogy anyaddal ketten helyeztetek at a kaput mit jelent ? anyad melozott,mmikozben te fokauvoltve szlopaltad a sort ? kb igy lehetett
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 09, 2024 08:07:18
x3)
Látszik, hogy, endre nem tud aludni
Még hajnal öt órai púptok:
vm.tiktok.com/ZGdJTGUXT/
(Puzser beszél: Nincsenek drogptoblémáim! Mindig van nálam elég drog!)
vm.tiktok.com/ZGdJTctVD/
(Rogán Antal arca ramontírozva egy Magyar Péterről "árulkodó" hölgy arcára, és Rogán hangján beszél)
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Még hajnal öt órai púptok:
vm.tiktok.com/ZGdJTGUXT/
(Puzser beszél: Nincsenek drogptoblémáim! Mindig van nálam elég drog!)
vm.tiktok.com/ZGdJTctVD/
(Rogán Antal arca ramontírozva egy Magyar Péterről "árulkodó" hölgy arcára, és Rogán hangján beszél)
Fullkamu
(
x2)
Oct 09, 2024 08:10:33
x2)
csak nem ejszakai villamosozgatas van fel-ala becsben szallas helyett endre?
stoki
Oct 09, 2024 08:24:36
Mi ez a dzsungel az udvarban? Szarcigány sodi a sodi?
Ez édesanutám telke, tessék nála panaszkodni.
Én itt csak élősködök, nehogy már még gazoljak is.
Különben is, ha a vén náci kurva nem dobja ki Mejszikét, ő megcsinálta volna.
Oct 09, 2024 08:24:36
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 09, 2024 08:25:21
x12)
csak nem ejszakai villamosozgatas van fel-ala becsben szallas helyett endre?
Szerintem tegnap délután kirakták a szállásáról, mert az üvöltésétől visszhangzott az egész hely.
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 09, 2024 08:26:47
x4)
Ebben amúgy lehet valami, mert az auticunami erősségéből kiindulva nagyon felhúzhatta magát a trollokkal folytatott szélmalomharcon. Ez shiker? :D
banshee
(
x24)
Oct 09, 2024 08:40:50
x24)
A púpszászi orrtörő cigánygyerek simán megússza ezt egy ügyészi megrovással, ha nem volt semmi ügye addig.
A menthető felindulás a gyermekkorú testvére zaklatása, tapperolása és az édesanyjával ahogy beszélt, ráadásul a helyi közbeszédben a púp mint "a pedofil" van emlegetve és a falu lumpenje, ettől elég vékonyan fog fogni a bíró ceruzája.
A menthető felindulás a gyermekkorú testvére zaklatása, tapperolása és az édesanyjával ahogy beszélt, ráadásul a helyi közbeszédben a púp mint "a pedofil" van emlegetve és a falu lumpenje, ettől elég vékonyan fog fogni a bíró ceruzája.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Oct 09, 2024 09:01:46
x5)
Tényleg fogalmam sincs, hogy ő volt-e, aki magára vállalta Újszászon a rendőrök előtt a megverésemet, ezért sem írom le a nevét. Nekem megvan, ennyi egyelőre elég.
Eszt pakojd fel a pojcja a többi pukkapoj mellé!!!
C64korszak
(
x2)
Oct 09, 2024 09:06:32
x2)
orrtörő cigánygyerek simán megússza ezt
Én úgy gondolom már meg is úszta, egyszerűen a rendőrség sajnos nem fogja megtalálni ki volt. Mivel a púpos nemtudott rendszámot vagy egyértelmű autót mondani, bárki lehetett, én kátátlam hogy beidézgetnek, meggyanusítanak, alibit kérnek, stb, simán el lesz ez sodikázva. Pont mert a púpszászi és a szolnoki zsaruk is ismerik a pedifilt, mint a rossz pénzt.
Klohek
(
x12)
Oct 09, 2024 09:07:02
x12)
endre, akkor kijelenthetjük, hogy amikor nem tudtuk miért is járkálsz Szolnokra, akkor férfiakkal randevúztál?!!!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
tyodika
Oct 09, 2024 09:13:56
endre, akkor kijelenthetjük, hogy amikor nem tudtuk miért is járkálsz Szolnokra, akkor férfiakkal randevúztál?!!!
Asz, hogy férfiaknak teszek orális szexuális ajánlatot, nyelvtani értelemben nem számít randevúzásnak, tehát a válaszom egy határozott nem.
Oct 09, 2024 09:13:56
halottpiton
(
x3)
Oct 09, 2024 09:14:25
x3)
pedofil!
Ki tudod jelenteni teljes bizonyossággal, hogy soha nem szoptál faszt?
Klohek
(
x12)
Oct 09, 2024 09:17:05
x12)
Csak pipa semmi romantika??
stoki-logi
Oct 09, 2024 09:23:25
pedofil!
- Igeny.
[De szoptál faszt.]
- Jó, de részeg foltam.
[Annyira nem voltál részeg, hogy ne tudjál magadról.]
- Jó, de aszt mondta, hogy ő nő, és női fasza van.
[Nem mondott ilyet.]
- Jó, de nem szoptam a faszát, csak a péniszét szívtam és nyalogattam bő nyállal.
Oct 09, 2024 09:23:25
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 09, 2024 09:26:46
x12)
De nyem éjtyed. Aki aSodit bántja, annak azonnal térden állva kell könyörögni és rögtönítélő bíróság által kötél általi golyót kell kapnia.
Más pedig angolnázhat fél évig Döblingben, hiszen csip-csup okirathamisításokra még a levél kézbesítést is meg kell fellebbezni. Mert ilyen Sodi aSodi.
NBVNG
(
x1)
Oct 09, 2024 09:39:48
x1)
A Sodi csőbuzi.
Félregombolt pizsama
Oct 09, 2024 09:53:25
Evidenciákat
Oct 09, 2024 09:53:25
noikabatgomb
(
x10)
Oct 09, 2024 10:05:19
x10)
Privát Sodina.
Hahó
(
x135)
Oct 09, 2024 10:08:03
x135)
mizu nálad stoki?
nézd csak, én már dolgozom, írom ellened a feljelentéseket. van nálam egy gyűjtés linkekkel, amely szerint összesen 12 alkalommal rágalmaztál. ebből szerintem lesz egy kb. 1 milliós pénzbüntetés. ha nem lesz pénzed kifizetni, majd leülöd. 200 nap fogda, az kicsivel több mint fél év, kibírod.
"Tisztelt Szolnoki Járásbíróság!
Alulírott, M.L.E. (.... szám alatti lakos)
f e l j e l e n t é s t
é s
m a g á n i n d í t v á n y t
teszek Kiss Endre Farkas (tartózkodási helye: 5052 Újszász Attila utca 4.) ellen a Btk. 226. § (1) bekezdésébe ütköző, és a Btk. 226. § (2) bekezdés b) pontja szerint minősülő rágalmazás vétségének elkövetése miatt, az alábbi tényállás miatt.
...."
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
nézd csak, én már dolgozom, írom ellened a feljelentéseket. van nálam egy gyűjtés linkekkel, amely szerint összesen 12 alkalommal rágalmaztál. ebből szerintem lesz egy kb. 1 milliós pénzbüntetés. ha nem lesz pénzed kifizetni, majd leülöd. 200 nap fogda, az kicsivel több mint fél év, kibírod.
f e l j e l e n t é s t
é s
teszek Kiss Endre Farkas (tartózkodási helye: 5052 Újszász Attila utca 4.) ellen a Btk. 226. § (1) bekezdésébe ütköző, és a Btk. 226. § (2) bekezdés b) pontja szerint minősülő rágalmazás vétségének elkövetése miatt, az alábbi tényállás miatt.
...."
MaxPayne
(
x24)
Oct 09, 2024 10:17:04
x24)
“Alulírott, M.L.E.” - ez mit jelent?
Mukormos Leszek Endre?
Mukormos Leszek Endre?
gobesug
(
x30)
Oct 09, 2024 10:17:06
x30)
börtönben 1 hét alatt elvágják a torkod, imádom :D
Zegernye
(
x2)
Oct 09, 2024 10:17:13
x2)
mizu nálad stoki?
...."
...."
Ény mindenkivel ki akartam pékülni, le is töröltem minden videót, de nem hatytok békén.
Mert ez a statuálás, hoty nem azt bántjuk, aki visszabánthat, hanem valaki mást, és ebből mindenki tanul!
Tourist
Oct 09, 2024 10:18:39
“Alulírott, M.L.E.” - ez mit jelent?
Mukormos Leszek Endre?
Mukormos Leszek Endre?
Szerintem Mayer Laura Edda. Ő a proxy a fasz végéhez.
Oct 09, 2024 10:18:39
Narrator
Oct 09, 2024 10:19:07
Oct 09, 2024 10:19:07
Hahó
(
x135)
Oct 09, 2024 10:21:44
x135)
fogdát írtam fogház helyett, a kurva anyámat.:))
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
banshee
(
x24)
Oct 09, 2024 10:23:06
x24)
XXXL-es férfitrikó, Hahó!
-
Oct 09, 2024 10:25:19
Baszd meg! Majdnem belefulladtam a kávémba! :DDD
Ezt rajzolja meg valaki!
Stoki megpóbál felrúgni egy galambot, de összeakadnak a torz lábai és pofára esik.
Ezután fókaüvöltve próbálja meg újra felrúgni a galambot, de most egy kutyaszaron elcsúszva ugrik fejest egy kukába.
A galamb rászáll a kuka tetejére, onnan szájba szarja Endrét és még a kuka fedelét is rápiszkálja a süvöltöző elmebetegre.
Oct 09, 2024 10:25:19
stokileaks
Oct 09, 2024 10:29:28
Oct 09, 2024 10:29:28
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 09, 2024 10:33:39
x21)
mizu nálad stoki?
f e l j e l e n t é s t
é s
...."
f e l j e l e n t é s t
é s
...."
Jahve áldjon meg! Remélem mostmár végre valahára rácsok mögé kerül a pedofil és, hogy ott is döglik meg! 🙏
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 09, 2024 10:33:50
x13)
tetvek
True story.
féregnyulvány
(
x7)
Oct 09, 2024 10:36:36
x7)
flokk
gobesug
(
x30)
Oct 09, 2024 10:37:52
x30)
20 fokban dokkmunkás sapkában.
csöves
csöves
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 09, 2024 10:40:16
x21)
Mi van pedofil? Utcára lettél baszva?
Félregombolt pizsama
Oct 09, 2024 10:41:22
Mi van pedofil? Utcára lettél baszva?
1 hétre nem tud szállást intézni magának, de állandó labanc lakcímről álmodozik. Teljesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal.
Oct 09, 2024 10:41:22
Jonciii
(
x8)
Oct 09, 2024 10:45:54
x8)
Szorri az offért, de a Sodi ikerlángja, Herbert is úgy döntött, teljesen magától természetesen, hogy nem adja a nevét tovább az internethez :D
Darth Tibor
(
x7)
Oct 09, 2024 10:51:31
x7)
Astoki szerint a lamantin nagybátyja is tranyóbaszó lett! Nem tudom az ki, meg, hogy van-e családja, de érdekes.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
trashWOODstock varangya
(
x3)
Oct 09, 2024 10:54:22
x3)
Astoki szerint a lamantin nagybátyja is tranyóbaszó lett! Nem tudom az ki, meg, hogy van-e családja, de érdekes.
ja, tegnap meg tranyó egy “hazug nyomorék volt” ma meg már “hiányzik az a nyugalom, amit rá telepszik, mikor mellette van.” a bevitt alkohol mennyiségétől függően változik a korcs véleménye — azt sem tudják, mit hazudnak már
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 09, 2024 10:59:58
x12)
Teljesen érdektelen a flokk, nyugodtan várjátok meg a kalapácsot.
Tulajdonképpen ugyanaz, mint a tegnapi, csak más a témák sorrendje.
Ki az az Endre bácsi?
Tulajdonképpen ugyanaz, mint a tegnapi, csak más a témák sorrendje.
linziasztal01
(
x77)
Oct 09, 2024 11:03:37
x77)
Relativizálni próbálja a zaklatást.
Uncsi.
Uncsi.
NBVNG
(
x1)
Oct 09, 2024 11:05:12
x1)
Egyébként annak van bármi esélye hogy munkát szerzett vagy fog szerezni egyáltalán?
Mármimt még tegnap is láttam kommenteket meg a gayza liveban találgatást. Pedig számomra egyértelmű hogy az a hajó már elment. A végjáték megy. Vagy tévedek?
Mert egyszerűen nem tudom elképzelni hogy beül egy személyes interjúra és úgy ki tudja nyalni magát meg összeszedni a félrészeg gondolatait hogy ép eszü hr-es ne vágja le hogy ez egy sörtől bűzlő hajlesz. Akárhogy hazudik a CV-ben ezt a beszédet meg a megjelenés nem tudja áttolni szerintem.
Mármimt még tegnap is láttam kommenteket meg a gayza liveban találgatást. Pedig számomra egyértelmű hogy az a hajó már elment. A végjáték megy. Vagy tévedek?
Mert egyszerűen nem tudom elképzelni hogy beül egy személyes interjúra és úgy ki tudja nyalni magát meg összeszedni a félrészeg gondolatait hogy ép eszü hr-es ne vágja le hogy ez egy sörtől bűzlő hajlesz. Akárhogy hazudik a CV-ben ezt a beszédet meg a megjelenés nem tudja áttolni szerintem.
Semper Snecifisz
(
x2)
Oct 09, 2024 11:09:40
x2)
A tibis, váladék ivós megjegyzései alapján szerintem az autipajzs elvesztett legalább 1 generátort, így a 'nem fatyok buzi' rész teljesen el lett engedve. Gratulálok stoki, végre boldog, felszabadult köcsög vagy!
"Az egész napomat elvette az idő..."
linziasztal01
(
x77)
Oct 09, 2024 11:10:57
x77)
Ennyi pénzed van, hogy hahó nevét emlegeted? :D
Bubuka
(
x13)
Oct 09, 2024 11:10:59
x13)
Ezek már csak fingszagú kapálózások, hátha tud hatni bárkire aki seggbe fogja jogilag ujjazni nagymenő vadász bikát.
Valóban végjátékhoz közeli hangulatok vannak.
Valóban végjátékhoz közeli hangulatok vannak.
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 09, 2024 11:15:15
x5)
a flokk tartalma: geza jauja mejszi szeged hetyetyetyetyetye
pont mint tegnap. vagy azelott. vagy bármikor az elmult fél évben.
hihetetlen mennyire elmebeteg
pont mint tegnap. vagy azelott. vagy bármikor az elmult fél évben.
hihetetlen mennyire elmebeteg
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Oct 09, 2024 11:15:22
x13)
Szorri az offért, de a Sodi ikerlángja, Herbert is úgy döntött, teljesen magától természetesen, hogy nem adja a nevét tovább az internethez :D
OFF: gondolom a trollos drónos oda és vissza fejlenetősdi következménye, véletlenül sem az ügyvédje tanácsára törölte magát a gilisztás féreg. Vissza fog természetesen térni, különben éhen halna.
ON: Dögölj meg Endre.
SnecológusHallgató
(
x4)
Oct 09, 2024 11:15:34
x4)
Endre!
Fegyház flokkok lesznek majd? Többen kérdezik!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Fegyház flokkok lesznek majd? Többen kérdezik!
csicskovics
Oct 09, 2024 11:16:48
Egy kabátot nem tud egyedül megvenni :))
Oct 09, 2024 11:16:48
SzárazVekni
Oct 09, 2024 11:23:43
Ordibál az utca közpén fényes nappal, meg mindenféle undorító lmbtq szarságokat nyomat, amit gyerekek is hallhatnak és neki az a baja, hogy a városban zajonganak. Nem baj a zárkában úgyse fogsz flokkolni.
Oct 09, 2024 11:23:43
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 09, 2024 11:23:59
x21)
Egyébként annak van bármi esélye hogy munkát szerzett vagy fog szerezni egyáltalán?
Egyértelműen nincs meló. Tegnap dél óta egészen délutánig itt baszta a jó büdös kurva anyját! Pofa vizit és felkérdezések vannak de keményen!!
BodiTesok
(
x1)
Oct 09, 2024 11:26:23
x1)
Egy prof doktor segitsen mar, hogy van ennek a reteknek ennyi energiaja ha tenyleg csak sorike es hanyasbol all a napja?
Egyszeruen nem fer a fejembe, hogy a szervezete hogyan kepes ezt a fajta folyamatos kaoszt kezelni, foleg hogy ostoba mint a faszom.
Hihetetlen, hogy hogyan kepes igy angolnazni akar az AMS-nel.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Egyszeruen nem fer a fejembe, hogy a szervezete hogyan kepes ezt a fajta folyamatos kaoszt kezelni, foleg hogy ostoba mint a faszom.
halottpiton
(
x3)
Oct 09, 2024 11:26:30
x3)
Akármilyen minőségű büntetés végrehajtási intézetbe is kerülsz, azt ugye tudod, hogy nap mint nap, valahogy, valamilyen formában ki fognak jönni az infók. És a kommenthaverok pedig jó nagyokat fognak nevetni
Semper Snecifisz
(
x2)
Oct 09, 2024 11:28:18
x2)
Egy prof doktor segitsen mar, hogy van ennek a reteknek ennyi energiaja ha tenyleg csak sorike es hanyasbol all a napja?
Nem kezeli, ha kezelné, akkor nem itt tartana. Energiája pedig azért van (nem sok), mert általában lófaszt sem csinál egész nap. A legdurvább erőkifejtése megemelni a pók hasát és pár száz métert sétálni pár extra työrikéért.
-
Oct 09, 2024 11:32:25
Lehet nincs meló de biztosan nem hívja be az AMS minden nap pofavizitre.Ez nem a büntetés végrehajtás ahol naponta jelentkezni kell a tartótisztnél.Valamit intéznie kell vagy megint migri idomítóba tették.Lehet egy-négyhetes tréning is.Döbling miatt is kaphatott valamit.
Az biztos nagyon fontos neki.Ha valamit most elkúr akkor megbaszhatják.
Oct 09, 2024 11:32:25
tyodika
Oct 09, 2024 11:33:10
Remélem mostmár végre valahára rácsok mögé kerül a pedofil
Tyok eljárást ígért már ellenem a Hahó (borotvájon tótpöcsöt hehehe), mégity szabatylábon vatyok, hahó!
Oct 09, 2024 11:33:10
MaxPayne
(
x24)
Oct 09, 2024 11:35:20
x24)
Miert vitted ki magaddal a faptopot, sipor?
Csak nem attol feltel, hogy cigany corina azt is tanulsagga teszi?
Csak nem attol feltel, hogy cigany corina azt is tanulsagga teszi?
linziasztal01
(
x77)
Oct 09, 2024 11:36:35
x77)
Ez kurva jó:
"Natyon jó ötlet esz a nő kamakla(??), újra 20 évesnek érzi makát."
Igen, Stoki, mert akkor még megvolt a fasza Tibinek. :DD
Kibújt a buzidémon megint. :D
"Natyon jó ötlet esz a nő kamakla(??), újra 20 évesnek érzi makát."
Igen, Stoki, mert akkor még megvolt a fasza Tibinek. :DD
Kibújt a buzidémon megint. :D
Ténfép
(
x5)
Oct 09, 2024 11:50:36
x5)
Egyszeruen nem fer a fejembe, hogy a szervezete ...
Egyszeruen nem fer a fejembe, hogy a szervezete ...
Elvileg ugye rendszeresen okádik, ezt el is tudom hinni.
Azt mindenki látta, és jó jel, hogy a töménytől is okádott, a sörtöt is szellőztetve szereti vedelni, de csak inkább nyammogni (baszottul undorító).
De pl. hogy a picsába nem köhög? Ilyen immunrendszerrel illene allergiásnak lenni minden szarra, retkes-poros-fertőzött szardombon él, sosincs normálisan felöltözve, és az utcán, földön fetrengés se idegen tőle.
.
Oct 09, 2024 11:50:56
Maximálisan tisztában van a Pedo azzal,hogy már a hétvégétől újra a Tranyóval lesz./ Mokuskerek/
Számomra ez egyértelmű.
"Hozzám tartozol-összetartozunk"
Na hányás csá!
Számomra ez egyértelmű.
Na hányás csá!
Oct 09, 2024 11:50:56
linziasztal01
(
x77)
Oct 09, 2024 11:50:57
x77)
Endre: Géza, engem megszemélyesít egy troll és a nevemben üzenget meg kavarja a szart.
Endre tegnap Gézának élőben: Mi az, hogy nem kiabálsz, a csicskám vagy. Tartozol geci és még te nem emeled fel a hangod? A lábaimnál kellene csúsznod...
Endre, nem vagy te egy kicsit elmebeteg??
Endre tegnap Gézának élőben: Mi az, hogy nem kiabálsz, a csicskám vagy. Tartozol geci és még te nem emeled fel a hangod? A lábaimnál kellene csúsznod...
Endre, nem vagy te egy kicsit elmebeteg??
halászlé
(
x24)
Oct 09, 2024 11:51:53
x24)
ezen a szabadfordításon most hangosan röhögök XDD
Gabonatároló
(
x1)
Oct 09, 2024 11:56:24
x1)
Egyrészt: Endre, nincs neked egy Zödön nevű rokonod?
Másrészt: Néztem a friss flokkokat, és azon agyaltam, hogy kire emlékeztetsz ennyire... aztán beugrott.

Zárójel pezájva.
Másrészt: Néztem a friss flokkokat, és azon agyaltam, hogy kire emlékeztetsz ennyire... aztán beugrott.

Zárójel pezájva.
Nem vágom a jelszavam
Oct 09, 2024 11:58:00
"Ha privátba valaki elohozza akkor emlegetem oket"
Jah ez más.... remélem pofanver a sunka
Jah ez más.... remélem pofanver a sunka
Oct 09, 2024 11:58:00
halottpiton
(
x3)
Oct 09, 2024 11:58:15
x3)
Mennyi ideig tart vajon egy ilyen mocsok szar flokkot felvenni? Pár évvel ezelőtt amikor mentek a streamek, akkor közben vette fel a flokkokat és egy mondatnak vagy 10szer nekiállt :D legalább.. Most is így csinálod fikás? Mész az utcán és az 5-10 perces videóidat órákon át veszed fel, mert valamit folyamat elbaszol? Ez igaz?
Félregombolt pizsama
Oct 09, 2024 11:58:27
Maximálisan tisztában van a Pedo azzal,hogy már a hétvégétől újra a Tranyóval lesz./ Mokuskerek/
Számomra ez egyértelmű.
Na hányás csá!
Számomra ez egyértelmű.
Na hányás csá!
Egyrészt jó nekünk mert Tranyó Tibi rendesen szívja a kártyeneket.
Másrészt annyira nem mert a korcs ilyenkor felpörög aztán nekiáll melócsá-keresésnek... Mondjuk 4000-es fizetési igénnyel ez angyalszárny.
Oct 09, 2024 11:58:27
Púpszászi Fosórém
Oct 09, 2024 12:00:00
Idén korán jött a Jézuska, ugyanis szerintem az elmúlt 2 nap agymenése az már a Gyagyás Karácsony 2024, legalábbis annak a "prológusa".
Az lesz a szép, amikor már se telefon, se mobilnet, és majd a maga előtt tartott tenyerének megy a hetyetye, és semmi sem fogja megkülönböztetni a magukban motyogó összefüggéstelenül beszélő vén bolond csövesektől.
Nem kellenek nekem pénzügyek. Legyen meg a napi sör, menjen a Netflix és kész.
Az lesz a szép, amikor már se telefon, se mobilnet, és majd a maga előtt tartott tenyerének megy a hetyetye, és semmi sem fogja megkülönböztetni a magukban motyogó összefüggéstelenül beszélő vén bolond csövesektől.
Oct 09, 2024 12:00:00
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Csak így tovább.
Koszonom a kommentet. Ebbol is tanultam!