Nincs péééénsz! Mit nem értesz? Leírta.
Asz ety matyar mondat folt.
Hévezgetünk jegy nélkül?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem jön ki a matek.
Nincs 65000 forinja.
ezt csak őgy itt hagyom

Nincs mese, Tibike nevére kell íratni a Púpszászi putrit! Na az már komolyan vehető ajándék lenne. Tessék szépen felvezetni Goldának micsoda vállalkozást (kéjlak) tudna nyitni a tranyó a nagyházban! Foshná!
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Ez eddig a legjobb ötlet a faszpinához való korlátlan hozzáféréshez!
Fogadd meg a tanszéki kolléga tanácsát, Stoki!
Szépen átköltözteted a náci köpedék kurva anyádat a macskaólba, ti meg tibivel beköltöztök a nagyházba. Bejelentitek az élettársi kapcsolatot és mindketten megcsináljátok az odaszóló lakcimkártyát. Igy már hivatalosan is ott fog élni a tibi, nem is lehetne kidobatni a rendörökkel. Éjjel-nappal mehetne a tiktik, a sör, a rivó, meg a fajtalankodás.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
csak ugye az a bokkenio,hogy valszeg a ven zsido varor tul fogja elni mindketto elmebeteg alkoholistat.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Ha két darab agysejtje lenne a két buzinak összesen, már évek óta ezt csinálnák: ahol élnek, legyen az akár a macskaól, akár a bécsi recskaodú, bekamerázzák az életterüket, és 0-24-ben lájvozzák az eseményeket.
Nem karakk ólon kellett volna gondolkodni, hanem a két kétlábon járó állatnak kellett volna elindítani a streamelését.
Nyilván ehhez is segghülye a stoki, ezért is tart ott az élete, ahol tart.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Axl Rose Pestre tart!
Punszisza a lekjopp!
Igaz, igaz. Sörikét nem lehet hitelre kihozni.:)
Heki a traki
Takarodjál innen légyszives, nem adunk neked hitelt, húzzál a picsába mielőtt rendőrt hívunk.
Igyiótya, neki ez a szakmája. X-faktor, hahó! Na Ámesznek csicskulás, csá!
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Azért azt a vonaglást nem nagyon lehet táncnak nevezni. Epilepsziás görcsnek igen, de táncnak sehogy sem.
Heki a traki
A híres közösségi tér, ala' 80-as évek magyar öregotthona.
A fáskamrában élő Kiss Endre Farkas itt tudja magát elképzelni luxuskörülmények között.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Egy koszos büdös hajléktalan tranyóra pont nem gondoltak…
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
máshoz nem ért, na.
majd a masnins cv-ben eladja a púp balettművésznek.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Szerintem már nem tartja számon. Ha kap egy idézést, elmegy, de lehet azt is elfelejti. Majd begyűjtik a rendőrök, ha nagyon hiányzik nekik.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Bár utálom a homonculust mint a szart, de nézze majd át jól, mert egy airtag-et tesz majd bele a mániákus elmebeteg.
Tutira belebassza, azért erőlködik azzal a szarral. Aztán ha "ellopták" legalább láthatja melyik boltba adta le a tranyó :)
KURVArangy
pár hete szereltem fel a postaládámat, golda pedig leszerelte a postaládáját.
az Univerzum egyensúlyra törekszik.
vérdíj target nr. 1
Ez az idei leopardmintas cicanadrag.
lépek ki mert hülyék vagytok
Minek? Az munkaeszköz, azzal dolgozni kell.
Lebuktál Donald Trump.
Minden O és K
NEM HISZEM EL!XDD
Punszisza a lekjopp!
AMS!
Punszisza a lekjopp!
1 hónapon belül annyi neki.
Punszisza a lekjopp!
A tranyó első reakciója, amikor rájön, hogy nem lesz itt semmiféle ájfón 16 pró max, mert még a jbl is hitelből van, részletre

Majd a második

Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Meg se lepödök hogy az AMS meg a Bankos leveleknél vanak csak olvasatlan üzenetek. Elmebeteg, sok levelet kapsz ezektől ugye? Bezzeg az adósok, oda évek óta nem érkezet levél.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ráadásul hitelre
Gecis hányós lavór
Nincs péééénsz!!!!
nem figyeltek Hahó!
36 hónapra fizet havi tíz eurót, így 360euró a vége.
A bank is látványosan érdeklődik, remélhetőleg az a 2 levél nem reklám, hanem egyre morcosabb felkérdezés a hitelek miatt.
Igen ez egy kutatasra erdemes temakor. En nem hiszem el, hogy csak ugy hagyjak lelepni ennyi hitellel.
úgy látom kénytelen leszel majd előszedni azt a hangfelvételt, amin tibor meséli a szegedi történéseket, pedofil.
onnantól meg tibor dönti el a sorsod. aki majd esetleg azt mondja, hogy hazudott neked és ez van a felvételen? nem tudom, csak találgatok.
de tibort jól belekeverted. biztos örülni fog neki. lehet majd neki is fizetheted a sérelemdíjat az engedély nélküli felvétel miatt.
yo lesz ez.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
KELL!!! XDDDD
Ez kurvajó, kihozok egy ilyet a sziszának, beledugjuk a seggébe, és onnan fog szólni a muzsika, miközben jól mekphaszom!!! XDDD
Irreleváns, mi igaz.
Azt meséltem el, amit ő mesélt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
A masszőrcsaj elfogad halasztott fizetést, hogy aztán 3 éven keresztül havi 10 eurójával fizessen?
Nyha látod! Okos tyodi a tyodi
Ezt ne felejtsd el hangsulyosan elszotagolni a bironak is ha nem erti.
Azt terjesztetted nagy nyilvánosság előtt, amit ő privátban hazudott neked !
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
te ezeket honnan szeded??? teljesen mindegy, hogy te állítod, vagy híreszteled, ha az igazságot nem tudod bizonyítani, akkor azt beszoptad.
arra még van esélyed, hogy kuncsaftokat beidéztess, akik majd azt vallják, hogy pénzért basztak. sok shikert ehhez, pedó! :)))
Nem is értem, hogy miért itélnek el bárkit Magyarországon becsületsértésért.
Hát csak annyit kell mondani, hogy én mástól hallottam, irreleváns igaz-e. :)
Bíróságon irreleváns mi igaz?
Te hülye vagy?!
Azt állítottam, hogy ő ezeket elmesélte.
Semmi többet.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Híresztelés, terjesztés :))
Idióta faty!
Ezért már Czenki mama is megszopatott. Nem tanusz Endre?
Endre, segítek mi lesz releváns, ki ki ellen, mit fog vallani.
Az számít kinek mennyi pénze van. Most kimegyek a Nyugatihoz és a szarában, hugyában fekvő Tibinek adok egy 5 ezrest meg egy doboz 100-as piros Westet, bármit elmond amit kérek.
Neked mennyi pénzed is van?
Ki az az Endre bácsi?
Kikezdhetetlen érvelés!
Te nagyon jó ügyvéd lettél volna! Saját magadat kell majd védened a bíróságon, és garantáltan nyersz!
Kapd el őket, tigris!
Betöjt Laptop
(
x39)
Oct 17, 2024 09:45:51
x39)
Nem követtem minden eseményt, de volt már megerősítve a 7Bunnen?
A tegnapi flokkban elég sok minden látszik.
Nekem sok a hasonlóság.
Vajon jövőhéten is oda akar vissza patkénykodni?
Le kéne foglalni a helyeket előle, vagy cska 1-2-t hagyni ami sokkal drágább.
Esetleg hétfőn kibaszatni, hogy videózik benn... szerintem azt tiltja a szabályzat.
A szerződés szegéssel pénz nem jár vissza, mindenki jól jár a korcs meg szopik ahogy szokott.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nekem sok a hasonlóság.
Esetleg hétfőn kibaszatni, hogy videózik benn... szerintem azt tiltja a szabályzat.
A szerződés szegéssel pénz nem jár vissza, mindenki jól jár a korcs meg szopik ahogy szokott.
-
Oct 17, 2024 09:46:48
Oct 17, 2024 09:46:48
Bubuka
(
x13)
Oct 17, 2024 09:46:58
x13)
Lehet érdemes lett volna itthon megvenned 64.900 forintért úgy, hogy beugrasz a boltba és átveszitek a cicával közösen, nem gyagyás?
Megéri 2.5x-es árat fizetni érte? Milyen álmoskönyv szerint racionális ez a döntés te programozó zseni?
Megéri 2.5x-es árat fizetni érte? Milyen álmoskönyv szerint racionális ez a döntés te programozó zseni?
nemet mondtak
(
x4)
Oct 17, 2024 09:47:55
x4)
Lehet érdemes lett volna itthon megvenned 64.900 forintért úgy, hogy beugrasz a boltba és átveszitek a cicával közösen, nem gyagyás?
Nincs péééénsz! Mit nem értesz? Leírta.
Asz ety matyar mondat folt.
Betöjt Laptop
(
x39)
Oct 17, 2024 09:48:01
x39)
Hévezgetünk jegy nélkül?
-
Oct 17, 2024 09:48:52
Nem jön ki a matek.
Nincs 65000 forinja.
Oct 17, 2024 09:48:52
-
Oct 17, 2024 09:51:15
Nem követtem minden eseményt, de volt már megerősítve a 7Bunnen?
Nekem sok a hasonlóság.
Nekem sok a hasonlóság.
ezt csak őgy itt hagyom

Oct 17, 2024 09:51:15
koszos
(
x11)
Oct 17, 2024 10:11:06
x11)
12 eves kislanynak erezted magad ? szal stoki zaklatta endret ?
kit erdekel mit vettel,minek neked az a "rendezo" ????nemsokara ugy is az utcan fogsz kikotni,ez elkerulhetetlen FIkas!!!!!!
lassu szenvedest addig is.
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
kit erdekel mit vettel,minek neked az a "rendezo" ????nemsokara ugy is az utcan fogsz kikotni,ez elkerulhetetlen FIkas!!!!!!
lassu szenvedest addig is.
Fullkamu
(
x2)
Oct 17, 2024 10:18:04
x2)
kene egy airtag a kapura is endre, ha esetleg egy este eltunne megint! jobol!
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Oct 17, 2024 10:19:15
x1)
sajnálattal konstatálom hogy a stoki jelű húsbáb még csinál valamit. mennyivel jobb lenne ha már végre a megfelelő helyre kerülne. a dögtérbe.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Trottel
Oct 17, 2024 10:23:48
De miért nem kéred meg a palid kezét, Stoki?
Egy szép platina-arany gyémánt gyürüvel.
Vagy azt nem tudod az ékszerésztöl "kihozni"?
Pedig ettöl Tibi biztos elolvadna és még az is lehet, hogy az elött kaphatsz egy kis adag faszpinát, mielött a gyürüt zaciba vágná.
Egy szép platina-arany gyémánt gyürüvel.
Vagy azt nem tudod az ékszerésztöl "kihozni"?
Pedig ettöl Tibi biztos elolvadna és még az is lehet, hogy az elött kaphatsz egy kis adag faszpinát, mielött a gyürüt zaciba vágná.
Nincs mese, Tibike nevére kell íratni a Púpszászi putrit! Na az már komolyan vehető ajándék lenne. Tessék szépen felvezetni Goldának micsoda vállalkozást (kéjlak) tudna nyitni a tranyó a nagyházban! Foshná!
Oct 17, 2024 10:23:48
MaxPayne
(
x24)
Oct 17, 2024 10:27:57
x24)
Szépen átköltözteted a náci köpedék kurva anyádat a macskaólba, ti meg tibivel beköltöztök a nagyházba. Bejelentitek az élettársi kapcsolatot és mindketten megcsináljátok az odaszóló lakcimkártyát. Igy már hivatalosan is ott fog élni a tibi, nem is lehetne kidobatni a rendörökkel. Éjjel-nappal mehetne a tiktik, a sör, a rivó, meg a fajtalankodás.
koszos
(
x11)
Oct 17, 2024 10:31:44
x11)
Nincs mese, Tibike nevére kell íratni a Púpszászi putrit!
ha a ven kurva lerobban, a fikas tuti rabeszeli,hisz ha elvonul goldamama a fikas altal emlegetett "emberi dogkutba",akkor PISZONY nav bacsi viszi a favellat,bagolykaval egyutt.csak ugye az a bokkenio,hogy valszeg a ven zsido varor tul fogja elni mindketto elmebeteg alkoholistat.
CafkaMarci
(
x6)
Oct 17, 2024 10:36:49
x6)
Ha két darab agysejtje lenne a két buzinak összesen, már évek óta ezt csinálnák: ahol élnek, legyen az akár a macskaól, akár a bécsi recskaodú, bekamerázzák az életterüket, és 0-24-ben lájvozzák az eseményeket.
Nem karakk ólon kellett volna gondolkodni, hanem a két kétlábon járó állatnak kellett volna elindítani a streamelését.
Nyilván ehhez is segghülye a stoki, ezért is tart ott az élete, ahol tart.
keserke
(
x4)
Oct 17, 2024 10:37:21
x4)
Mondjuk az biztos, hogy a tömegszállás-macskaól ingázás elég keményen ki fogja kezdeni a gyagyást. Már ameddig fussa rá a havi ezresből.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 17, 2024 10:37:35
x17)
Axl Rose Pestre tart!
Ténfép
(
x5)
Oct 17, 2024 10:38:29
x5)
Idióta barom.
A kuvikfejű köcsög Tibornak nem csak a Nyugatinál és nem csak az éjszakai táncokhoz van fasza, hanem általánosan, mindenhol és mindhez, csak épp szétvágva és befordítva.

Amúgymeg:
Először is, tanulj meg írni. Másodszor, tanulj meg beszélni, fogyatékos barom.
Szerencsére még mindig nem veszed észre te ostoba proli szhar, hogy mennyire gázak vagytok a miskárolt kis buzi férjeddel: ez a ti szintetek bazmeg, a Nyugatinál táncolni. Büdös csöves fehércigányok vagytok.
Igyunk egy sörtöt, he
A kuvikfejű köcsög Tibornak nem csak a Nyugatinál és nem csak az éjszakai táncokhoz van fasza, hanem általánosan, mindenhol és mindhez, csak épp szétvágva és befordítva.

Amúgymeg:
Először is, tanulj meg írni. Másodszor, tanulj meg beszélni, fogyatékos barom.
Szerencsére még mindig nem veszed észre te ostoba proli szhar, hogy mennyire gázak vagytok a miskárolt kis buzi férjeddel: ez a ti szintetek bazmeg, a Nyugatinál táncolni. Büdös csöves fehércigányok vagytok.
Lakatos Corinna
Oct 17, 2024 10:43:18
Hétvégén beugrok a villogó hangfalér szívem! NSZKSZ
Oct 17, 2024 10:43:18
Kötőjel
(
x12)
Oct 17, 2024 10:47:24
x12)
a sodi, szerinted egy negyvenes nő férfi részéről normális viselkedés bebaszva, bedrogozva "táncolni" (inkább vonaglani) a nyugatinál éjszaka?
bónusz kérdéscsá: szerinted épelméjű az a szintén negyvenes lelkecske, aki szerint az első kérdésben részletezett viselkedés elfogadható és támogatandó cigányhifi vásárlásával?
többen kérdezték!!
vérdíj target nr. 1
bónusz kérdéscsá: szerinted épelméjű az a szintén negyvenes lelkecske, aki szerint az első kérdésben részletezett viselkedés elfogadható és támogatandó cigányhifi vásárlásával?
többen kérdezték!!
Elázott_Ozmó
Oct 17, 2024 10:54:22
Két kérdés stoki:
- A linzi buzifényeiddel mi lett gyagyás? Eltáncolta őket az urad, míg te lyudkát verted?
- A kormanyhivatali hatarozatban, amiben leírják, hogy pszichológiailag alkatlan vagy autót vezetni, kitérnek arra is, hogy egy hajléktalan aberrált buzi vagy?
- A linzi buzifényeiddel mi lett gyagyás? Eltáncolta őket az urad, míg te lyudkát verted?
- A kormanyhivatali hatarozatban, amiben leírják, hogy pszichológiailag alkatlan vagy autót vezetni, kitérnek arra is, hogy egy hajléktalan aberrált buzi vagy?
Oct 17, 2024 10:54:22
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 17, 2024 10:58:51
x8)
Hitelre nem tud venni työrikét meg cigit a gyagyás
UFO ABC
Oct 17, 2024 10:59:48
Takarodjál innen légyszives, nem adunk neked hitelt, húzzál a picsába mielőtt rendőrt hívunk.
Oct 17, 2024 10:59:48
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 17, 2024 11:04:57
x8)
Megértenék ezt a villódzó hangfalt, ha 15-18 éves gyereknek lenne ajándék. De egy 40x éves herélt hajléktalannak. Ez a nap vicce. Akinek elmeséltem, azt mondták, hogy ilyen nincs. S mégis. A retardált teljesen elitta a maradék agyát. Itt már a leépülés utolsó szakaszában vagyunk. Mágnes faszpinájú Tibor azért tudhat valamit.:)
Heki a traki
tyodika
Oct 17, 2024 11:05:39
a sodi, szerinted egy negyvenes nő férfi részéről normális viselkedés bebaszva, bedrogozva "táncolni" (inkább vonaglani) a nyugatinál éjszaka?
Oct 17, 2024 11:05:39
balek
(
x10)
Oct 17, 2024 11:06:35
x10)
és igaza is volt, mert te csak hajléktalannak hazudod magad.
púpszászon laksz anyádnál, és bécsben hotelezel.
2 magyar lakcímed is van.
Nem pont arra kapja a segélyt a segélyes migri, hogy ne legyen hajléktalan? púpszászon laksz anyádnál, és bécsben hotelezel.
2 magyar lakcímed is van.
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 17, 2024 11:07:01
x8)
Azért azt a vonaglást nem nagyon lehet táncnak nevezni. Epilepsziás görcsnek igen, de táncnak sehogy sem.
Sztrapacska
(
x6)
Oct 17, 2024 11:07:12
x6)
ezt csak őgy itt hagyom
A híres közösségi tér, ala' 80-as évek magyar öregotthona.
A fáskamrában élő Kiss Endre Farkas itt tudja magát elképzelni luxuskörülmények között.
balek
(
x10)
Oct 17, 2024 11:09:42
x10)
Hát néztem, mint Rozi a moziban. Nem kéne, geci, félrevonulni, és ott a hátam mögött kibeszélni engem? Itt az orrom előtt kell ezt, te nyomorék.
Ezek a labancok is ugyanolyanok.
A németek jobbak, de ezek németül karattyoló magyarok kb.
Mentalitás tekintetében.
Nyugi, a hátad mögött is kiröhögnek mindig mindenhol. A kamagrán nem azért nevettek, mert fiatal vagy hozzá (őszhajú, kopasz demens nagypapi), hanem mert nem tudják elhinni, hogy valaki magára enged.Ezek a labancok is ugyanolyanok.
A németek jobbak, de ezek németül karattyoló magyarok kb.
Mentalitás tekintetében.
Egy koszos büdös hajléktalan tranyóra pont nem gondoltak…
halászlé
(
x24)
Oct 17, 2024 11:10:40
x24)
máshoz nem ért, na.
majd a masnins cv-ben eladja a púp balettművésznek.
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2024 11:19:07
x136)
hogy saccolod stoki, lettek mostanában új ügyeid gémeskútban? és ha igen, akkor mennyi az új ügyek száma, szerinted?
és összesen mennyi van eddig?
tedd ki az excelt!
tedd ki az excelt!
Jogaszisten
Oct 17, 2024 11:20:40
Nem lehetnek új ügyeid, ha anyáddal leszerelteted a póstaládat, hahó!
Oct 17, 2024 11:20:40
-
Oct 17, 2024 11:23:40
Remélem Tibi az első héten elhagyja/eladja azt a szart, amit a pedofil 3 even keresztül fizet.
Bár utálom a homonculust mint a szart, de nézze majd át jól, mert egy airtag-et tesz majd bele a mániákus elmebeteg.
Oct 17, 2024 11:23:40
Endre priusza
(
x11)
Oct 17, 2024 11:26:12
x11)
hogy saccolod stoki, lettek mostanában új ügyeid gémeskútban? és ha igen, akkor mennyi az új ügyek száma, szerinted?
tedd ki az excelt!
tedd ki az excelt!
Szerintem már nem tartja számon. Ha kap egy idézést, elmegy, de lehet azt is elfelejti. Majd begyűjtik a rendőrök, ha nagyon hiányzik nekik.
mikedp
(
x9)
Oct 17, 2024 11:26:43
x9)
Tutira belebassza, azért erőlködik azzal a szarral. Aztán ha "ellopták" legalább láthatja melyik boltba adta le a tranyó :)
Kötőjel
(
x12)
Oct 17, 2024 11:27:55
x12)
Nem lehetnek új ügyeid, ha anyáddal leszerelteted a póstaládat, hahó!
pár hete szereltem fel a postaládámat, golda pedig leszerelte a postaládáját.
az Univerzum egyensúlyra törekszik.
buniBanki
(
x2)
Oct 17, 2024 11:34:35
x2)
Akkora tévedésben van itt mindenkit, a korcs 0 eurót szán költeni a buzihangládára, 3 hónap halasztással vett rá fel hitelt, januárban már a Duna mélyén tervezi ünnepelni a szülinapját. Nem szorult semmi fantázia ebbe a féregbe, már nem egyszer javasolták neki, hogy minden maradék hitellel irány Thaiföld, pöcsöslányok és aranylövés, sajnos az a repülő már elment, most ennek a gyagyás változatát látjuk megvalósulni. Álló phasszal
Endre egy pedofil!
Endre priusza
(
x11)
Oct 17, 2024 11:36:31
x11)
Kifejezetten tetszik ez a hitelre csekonicskodás. Főleg, hogy erre már megáll a csalás is egy bíróság előtt, hiszen már bedőltek a német hitelei, nyilvánvalóan nem tervezte fizetni ezeket sem. Szerencsére nincsenek rosszakarói, akik befújnák a hatóságoknál a Stokit.
Endre priusza
(
x11)
Oct 17, 2024 11:37:55
x11)
Endre, ki kéne hozni egy új faptopot is a biztonság kedvéért!
-
Oct 17, 2024 11:41:19
amúgy a tranyónál mi ez a rambo fejpánt hóbort? tudja valaki?
Oct 17, 2024 11:41:19
Hafré
(
x9)
Oct 17, 2024 11:41:52
x9)
amúgy a tranyónál mi ez a rambo fejpánt hóbort? tudja valaki?
Ez az idei leopardmintas cicanadrag.
banshee
(
x24)
Oct 17, 2024 11:44:29
x24)
Endre, ki kéne hozni egy új faptopot is a biztonság kedvéért!
Minek? Az munkaeszköz, azzal dolgozni kell.
Nem vagyok őrült
(
x3)
Oct 17, 2024 11:50:43
x3)
Úgy nyeri meg a pedofil a lottót, ahogy én egyszer amerikai elnök leszek...
Lebuktál Donald Trump.
tranyókiller
(
x2)
Oct 17, 2024 11:52:29
x2)
Fun fact igy hogy mar megrendelte, hogy ennyiert sokkal jobb minosegu bt hangfalat vehetett volna ami meretben is ekkora…ez a jbl consumer vonal mar regota egy hulladek.
De a lenyeg hogy szep szines buzifenyek legyenek rajta, mas nem szamit ezeknek.
Igazi legalja proli mentalitas.
Achtung!!
MaxPayne
(
x24)
Oct 17, 2024 11:54:28
x24)
Oct 17, 2024 11:54:28
Akkora tévedésben van itt mindenkit, a korcs 0 eurót szán költeni a buzihangládára, 3 hónap halasztással vett rá fel hitelt, januárban már a Duna mélyén tervezi ünnepelni a szülinapját. Nem szorult semmi fantázia ebbe a féregbe, már nem egyszer javasolták neki, hogy minden maradék hitellel irány Thaiföld, pöcsöslányok és aranylövés, sajnos az a repülő már elment, most ennek a gyagyás változatát látjuk megvalósulni. Álló phasszal
Ha lett volna bármi valódi akarat és fantázia, felszállt volna a Sodi-Kitchen vonatra. Talán az egyik legnézettebb csörformansza volt a gombás hal. Ha csak heti két ilyet kirakott volna, néha-néha egy-egy élö, simán jött volna belöle bevétel. A trollégák többször mondták neki, hogy kivételesen ez egy tényleg jó irány, dehát egy lusta, sikertelen geci ez a pedofil endre. Oct 17, 2024 11:54:28
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 17, 2024 11:57:18
x5)
korcs flokk. megvette az autikütyüt tibornak
-
Oct 17, 2024 12:00:58
Lehet érdemes lenne írni a salzburgi universal teamnek még a kiküldés előtt, hogy jól meggondolták azt, hogy egy munkanelküli alkoholistának küldenek ilyet aki sisem fogja kifizetni.
Oct 17, 2024 12:00:58
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 17, 2024 12:02:11
x17)
NEM HISZEM EL!XDD
Fatászpika
(
x2)
Oct 17, 2024 12:02:30
x2)
Na megvette a JBL-t jelképes 250 Euróért
Gyenge matekom szerint az mai árfolyamon 120000 fütyi, szerintem nem olcsóbb mint itthon
Ez tényleg debil
Gyenge matekom szerint az mai árfolyamon 120000 fütyi, szerintem nem olcsóbb mint itthon
Ez tényleg debil
Bubuka
(
x13)
Oct 17, 2024 12:03:03
x13)
Adósok, hogyne :D

Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 17, 2024 12:03:54
x17)
AMS!
kripli figyelő
(
x12)
Oct 17, 2024 12:04:23
x12)
Ekkora autihisztit egy kütyü miatt amit senki sem kért,senki nem akarja tőle,senkit nem érdekel.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 17, 2024 12:04:48
x17)
Fun fact igy hogy mar megrendelte, hogy ennyiert sokkal jobb minosegu bt hangfalat vehetett volna ami meretben is ekkora…ez a jbl consumer vonal mar regota egy hulladek.
1 hónapon belül annyi neki.
CafkaMarci
(
x6)
Oct 17, 2024 12:05:04
x6)
A tranyó első reakciója, amikor rájön, hogy nem lesz itt semmiféle ájfón 16 pró max, mert még a jbl is hitelből van, részletre

Majd a második

PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 17, 2024 12:09:26
x10)
Az adósok mappába beleraktad magad?
Álmodjatok Rémeket!
-
Oct 17, 2024 12:10:07
Egy szaros buzifényes kihangosító.Még egy telefont sem volt képes kihozni amit a legutolsó maga alá szaró csövesek is kihoznak.
Mert kell valami amibe belerejti az ejteket.
Mert kell valami amibe belerejti az ejteket.
Oct 17, 2024 12:10:07
Hafré
(
x9)
Oct 17, 2024 12:12:19
x9)
Ezért a fogyatékos autista "juhhhúú"-ért külön kapsz majd a ducatoban.
villogós zenehenger
Oct 17, 2024 12:13:03
nick kiadó
Oct 17, 2024 12:13:03
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 17, 2024 12:14:12
x23)
Meg se lepödök hogy az AMS meg a Bankos leveleknél vanak csak olvasatlan üzenetek. Elmebeteg, sok levelet kapsz ezektől ugye? Bezzeg az adósok, oda évek óta nem érkezet levél.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 17, 2024 12:14:29
x10)
Anyádnak elmondtad ezeket az összegeket?
Álmodjatok Rémeket!
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 17, 2024 12:14:48
x12)
Endre, te nagyon hülye vagy. Alzában csak 5 ezerrel drágább, de pesten még másnapi szállítással AlzaBoxba kérhetted volna.
Már holnap át tudtad volna adni az ajándékot. Hogy lesz így faszpina a hétvégére?
Ki az az Endre bácsi?
Már holnap át tudtad volna adni az ajándékot. Hogy lesz így faszpina a hétvégére?
dzsóbájden
Oct 17, 2024 12:16:33
Ti is szoktatok levágott péniszű férfiaknak hangszórót vásárolni ajándékba? Csak kérdezem...
Oct 17, 2024 12:16:33
Sörike
(
x3)
Oct 17, 2024 12:21:52
x3)
Ti is szoktatok levágott péniszű férfiaknak hangszórót vásárolni ajándékba? Csak kérdezem...
Ráadásul hitelre
nemet mondtak
(
x4)
Oct 17, 2024 12:22:32
x4)
Endre, te nagyon hülye vagy. Alzában csak 5 ezerrel drágább, de pesten még másnapi szállítással AlzaBoxba kérhetted volna.
Nincs péééénsz!!!!
MaxPayne
(
x24)
Oct 17, 2024 12:23:31
x24)
Oct 17, 2024 12:23:31
Nincs péééénsz!!!!
Akkor nincs faszpina se. Oct 17, 2024 12:23:31
dogoljmegsodi
(
x5)
Oct 17, 2024 12:25:16
x5)
szerintem a szisza (akinek xy kromoszomája van tehát férfi) ugyanennyi pénzért egy alsobb kategoriás telefonnak jobban örült volna, hogy ne a laptopot cipelve kelljen liveoznia.
de nem véletlenül gyagyás a gyagyás. a stoki
de nem véletlenül gyagyás a gyagyás. a stoki
Skynetsodi
(
x2)
Oct 17, 2024 12:25:44
x2)
Ha igazán korrekt lennél, akkor mondanád a tibinek, hogy ez most feloba ment. Mégis, csak ő fogja hallgatni.
Nekem se könnyű
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 17, 2024 12:25:50
x3)
endre!
Betegségtudat van hitelre?
Egyet kihozhatnál.
Jóbol, tetyaú
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Betegségtudat van hitelre?
Egyet kihozhatnál.
Jóbol, tetyaú
tekknikai_proba
Oct 17, 2024 12:26:20
Úgy érzem ez az ajandékátadás simán lehet egy pirosbetűs ünnep, rendkívül elszomorító lenne, ha készülne róla felvétel.
Stoki, te nagyon hülye, ha a sziszától egy rommá amortizált JBL-t "elloptak", akkor szerinted ez hány perc után fogja csökkenteni a fizetendő telekomszámláját? Airtaget azért elrejtetted benne, ugye?
Stoki, te nagyon hülye, ha a sziszától egy rommá amortizált JBL-t "elloptak", akkor szerinted ez hány perc után fogja csökkenteni a fizetendő telekomszámláját? Airtaget azért elrejtetted benne, ugye?
Oct 17, 2024 12:26:20
hegesztőnő
(
x3)
Oct 17, 2024 12:26:33
x3)
Na megvette a JBL-t jelképes 250 Euróért
Ez tényleg debil
Ez tényleg debil
nem figyeltek Hahó!
36 hónapra fizet havi tíz eurót, így 360euró a vége.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 17, 2024 12:30:09
x3)
AMS-től bejövő leveled van, endre!
Most mit várnak tőled? Ánuszmasszázs lesz holnap?

Most mit várnak tőled? Ánuszmasszázs lesz holnap?

EasybankosPedo
(
x23)
Oct 17, 2024 12:31:05
x23)
Hotel szobát ahol tudsz fajtalankodni a fajzattal, cserébe a hangszóróért, tudsz kihozni hitelre, vagy mentek a hajléktalan szállóra? Esetleg megint kiütöd rivó és sör kombóval és rávered a nyílt utcán mint Szombaton?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 17, 2024 12:31:26
x12)
Endre, azt ugye tudod, hogy ez volt az utolsó kütyü, amit életedben megrendeltél?
Egy villogó buzidoboz.
Ki az az Endre bácsi?
Egy villogó buzidoboz.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 17, 2024 12:34:20
x3)
púptok reposzt
11:30
vm.tiktok.com/ZGddDSyS4/
(Fekete-Győr András régi Hír Tv-s riportját vágták össze Zsozé atyás klippel viccesre)
11:30
vm.tiktok.com/ZGddDSyS4/
(Fekete-Győr András régi Hír Tv-s riportját vágták össze Zsozé atyás klippel viccesre)
Ténfép
(
x5)
Oct 17, 2024 12:36:54
x5)
Jaaj bazmeg, ott az ámesz meg az ápel között, az álszenteskedő fasz... A 'K' betűhöz kellett volna írnod, mint Köpedék kurva, vagy még inkább Köpedék Homofób náczy vénkurva...
Igyunk egy sörtöt, he
-
Oct 17, 2024 12:37:40
Endre, kering egy email, aminek ilyen mellékletei vannak. Mi a véleményed erről? Nagy a baj?

Oct 17, 2024 12:37:40
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Oct 17, 2024 12:37:53
x3)
Egy 180 eurós elektronikai hulladékra vered magad, amit ráadásul nem is fizettél még ki. Tényleg visszatértek a Pénzmentős idők.
Hetero Hegesztő
(
x1)
Oct 17, 2024 12:38:05
x1)
AMS-től bejövő leveled van, endre!
Most mit várnak tőled?
Most mit várnak tőled?
A bank is látványosan érdeklődik, remélhetőleg az a 2 levél nem reklám, hanem egyre morcosabb felkérdezés a hitelek miatt.
Hafré
(
x9)
Oct 17, 2024 12:39:21
x9)
Igen ez egy kutatasra erdemes temakor. En nem hiszem el, hogy csak ugy hagyjak lelepni ennyi hitellel.
PúpszásziVámpír
(
x10)
Oct 17, 2024 12:42:36
x10)
Nem akartok elmenni strapacskát enni a férjeddel?
Álmodjatok Rémeket!
szomorú teknős
Oct 17, 2024 12:47:54
20-30 ezerért egy csinos masszőrcsajjal vagy kurvával tölthettél volna egy órát, kellemes körülmények között.
Te ezzel szemben 120 ezret költesz arra, hogy egy kakaszagú szörnyszülött papíros elmebeteg hajléktalan férfival fajtalankodj.
Mert ilyen agyafúrt sodi a sodi.
A sodi.
Te ezzel szemben 120 ezret költesz arra, hogy egy kakaszagú szörnyszülött papíros elmebeteg hajléktalan férfival fajtalankodj.
A sodi.
Oct 17, 2024 12:47:54
banshee
(
x24)
Oct 17, 2024 12:51:06
x24)
Ha Tibinek nincs telefonja, mi lövi át a zenét a hangfalra?
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2024 12:53:21
x136)
Endre, kering egy email, aminek ilyen mellékletei vannak. Mi a véleményed erről? Nagy a baj?
úgy látom kénytelen leszel majd előszedni azt a hangfelvételt, amin tibor meséli a szegedi történéseket, pedofil.
onnantól meg tibor dönti el a sorsod. aki majd esetleg azt mondja, hogy hazudott neked és ez van a felvételen? nem tudom, csak találgatok.
de tibort jól belekeverted. biztos örülni fog neki. lehet majd neki is fizetheted a sérelemdíjat az engedély nélküli felvétel miatt.
yo lesz ez.
Gabonatároló
(
x1)
Oct 17, 2024 12:58:55
x1)
Amazonon van tök fasza villogós hanghenger, hahó!
Darth Tibor
(
x8)
Oct 17, 2024 13:00:32
x8)
És csak 3 hónap múlva kell elkezdeni törlesztenie a buzifényes zeneszart. Tibor már rég elissza az árát, mire a púpos egyáltalán elkezdi fizetni!
Fuck yeah!
Fuck yeah!
-
Oct 17, 2024 13:00:56
Oct 17, 2024 13:00:56
tyodika
Oct 17, 2024 13:03:29
Amazonon van tök fasza villogós hanghenger, hahó!
KELL!!! XDDDD
Ez kurvajó, kihozok egy ilyet a sziszának, beledugjuk a seggébe, és onnan fog szólni a muzsika, miközben jól mekphaszom!!! XDDD
Oct 17, 2024 13:03:29
sodika
Oct 17, 2024 13:05:35
majd esetleg azt mondja, hogy hazudott neked és ez van a felvételen?
Irreleváns, mi igaz.
Oct 17, 2024 13:05:35
D_Dezső
(
x29)
Oct 17, 2024 13:06:36
x29)
20-30 ezerért egy csinos masszőrcsajjal vagy kurvával tölthettél volna egy órát, kellemes körülmények között.
A sodi.
A sodi.
A masszőrcsaj elfogad halasztott fizetést, hogy aztán 3 éven keresztül havi 10 eurójával fizessen?
Nyha látod! Okos tyodi a tyodi
keserke
(
x4)
Oct 17, 2024 13:06:49
x4)
Milyen a felső ágy a tömegszállón, gyagya?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Hafré
(
x9)
Oct 17, 2024 13:07:09
x9)
Irreleváns, mi igaz.
Ezt ne felejtsd el hangsulyosan elszotagolni a bironak is ha nem erti.
Darth Tibor
(
x8)
Oct 17, 2024 13:07:43
x8)
Irreleváns, mi igaz.
Azt terjesztetted nagy nyilvánosság előtt, amit ő privátban hazudott neked !
Hahó
(
x136)
Oct 17, 2024 13:08:00
x136)
Irreleváns, mi igaz.
te ezeket honnan szeded??? teljesen mindegy, hogy te állítod, vagy híreszteled, ha az igazságot nem tudod bizonyítani, akkor azt beszoptad.
arra még van esélyed, hogy kuncsaftokat beidéztess, akik majd azt vallják, hogy pénzért basztak. sok shikert ehhez, pedó! :)))
D_Dezső
(
x29)
Oct 17, 2024 13:09:15
x29)
Irreleváns, mi igaz.
Nem is értem, hogy miért itélnek el bárkit Magyarországon becsületsértésért.
Hát csak annyit kell mondani, hogy én mástól hallottam, irreleváns igaz-e. :)
linziasztal01
(
x78)
Oct 17, 2024 13:09:37
x78)
Irreleváns, mi igaz.
Bíróságon irreleváns mi igaz?
Te hülye vagy?!
sodika
Oct 17, 2024 13:10:12
teljesen mindegy, hogy te állítod, vagy híreszteled, ha az igazságot nem tudod bizonyítani, akkor azt beszoptad.
Semmi többet.
Oct 17, 2024 13:10:12
linziasztal01
(
x78)
Oct 17, 2024 13:10:36
x78)
Semmi többet.
Semmi többet.
Híresztelés, terjesztés :))
Idióta faty!
D_Dezső
(
x29)
Oct 17, 2024 13:11:32
x29)
Semmi többet.
Semmi többet.
Ezért már Czenki mama is megszopatott. Nem tanusz Endre?
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 17, 2024 13:12:03
x12)
Irreleváns, mi igaz.
Endre, segítek mi lesz releváns, ki ki ellen, mit fog vallani.
Az számít kinek mennyi pénze van. Most kimegyek a Nyugatihoz és a szarában, hugyában fekvő Tibinek adok egy 5 ezrest meg egy doboz 100-as piros Westet, bármit elmond amit kérek.
Neked mennyi pénzed is van?
Darth Tibor
(
x8)
Oct 17, 2024 13:12:43
x8)
Semmi többet.
Semmi többet.
Kikezdhetetlen érvelés!
Te nagyon jó ügyvéd lettél volna! Saját magadat kell majd védened a bíróságon, és garantáltan nyersz!
Kapd el őket, tigris!
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hitelre nem tud venni työrikét meg cigit a gyagyás