Nem helyszín, hanem szituáció függő. Általában akkor fájdul meg a térde, amikor dolgozni kell, de annyira, hogy ülő munkát sem tud végezni.
Egyébként egy szál cigiért világrekord alatt futja körbe a Margit körutat.
Ki az az Endre bácsi?
Hajj, most tudna egy két szem Rivotrilhoz jutni, Manna ABC kutya fasza lenne ahhoz képest... Bécsbe lenyomna most egy olyan epizódot konkrétan mentőt hívnának és vinnék az AKH-ba.
Ott milyen szép fecnit kapna német nyelven ráadásul, AMS örülne neki.
Lehet ezért van a stoki fején is napok óta a sapka? Fáj a feje, csak dolgozni ne kelljen.
Nekem se könnyű
Ágyban feküdni bontott csirke pózban nem igazán terheli az ízületeket.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Csak valami sorozatot nézett a netflixen. Ott hallhatta.
Nekem se könnyű
Nem-e?! Úgy kikezdi a csípőjét, hogy jövőre már cserélni kell a gömbcsuklókat majd. Protézises szisza lesz a szisza. Élő szövet fém vázon.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Höhöhö, buzi tjoj, höhö
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Én arra tippelek a segély végének közeledtével rákapcsoltak és leszerveztek neki állásajánlatokat,interjúkat.Ilyenkor kötelező elmennie és ugrik a segély ha nem működik együtt.
Nem kell elfogadnia a kevesebb fizetést de kötelezhetik hogy megjelenjen az interjún a segélyért cserébe.
Egyik ruhája sem a mérete. Kicsit sem. Ha boltban vette volna őket, elvárható lenne, hogy legalább most jók lennének rá. Ehhez képest a kabát akkora, hogy beleférne még egy Sodi.
Úgynevezett szerelmen alapuló párkapcsolat.
Az hát. Egy befordított faszú, herebőr arcú csöves férfival. Ez a "párkapcsolat" a magyar trash mélyének egyik leggusztustalanabb története, pedig erős a verseny.
Az nyami, de legyen lebojotvájva a tjollfütyi!
no shit Sherlock! Hát Ő maga mondta jegyzőkönyvbe :D
Kell a hely a púpnak.
Bata nagypapa ÁVÓ-s bőrkabátja integet, hahó!
A kappányos fekete kaftánja?
De nem verték meg, a pedofil kapott egy tanító-nevelő jellegű pofont, aztán szokása szerint szétkente a vért magán az aberrált barom. A szemüvegét elhagyta, de még arról is azt hazudta, hogy a cigánygyerek lopta el.
Igyunk egy sörtöt, he
hogy a hímnemű pótanyja nélkül nem tudja megkölönböztetni a zsákot a kabáttól.
Gyagya bazmeg! Éveket "éltél" külföldön! Ok, nem vagy egy életképes egyed, de azért még elvegetáltál. Most már annak is lőttek? Tájékozódni tudsz még GPS-szel? Tudod merre van a fel meg a le?
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
GPS téma.
Van ez a kép amit akkor készítettem mikor a 2 flokkba a Linniagasse 22 járt, a flokk 3 percébe és arra is kerestem rá hogy kiderüljön merre mászkál. Na most, itt látszik, hogy 3 lehetséges útvonal van vissza a hostelhez.

Itt pedig az látszik, hogy merre ment és hol állította le a felvételt. (Haydngasse 19) Ebből pedig kiderül, hogy eltévesztette az utcát mikor nem fordult rá Stumpergasse-ra, hanem ment szépen tovább egyenesen, majd a Haydngasse próbált visszanavigálni és ezért is állíthatta le a felvételt, hogy megnézze merre van és merre kell mennie.

Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Ne izguld túl.
A tranyó homlokán is ott a célkeresz.
Érvényes kilövési engedély van a heréltre.
Megint szopta a pedofilt, megint pokol lesz a következő hónapokra a jussa.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Ezzel nem értek egyet. Az addig oké, hogy tibi mutáns, de az nem oké, hogy nincs libidója.
A pultosként dolgozó felszopójára, Timikére úgy rá volt gerjedve egy lájvjában, mint korábban -és azóta sem- senki másra. Többször részletezte azt is, hogy hogyan nyalna ki random nőket, akiket meglátott az utcán.
Tibi egy férfi, az is marad. Attól, hogy kivágta a heréjét, a vágyai megvannak, csak jól megszívatta magát: ha kicsi fasza is volt, azzal tudott mit kezdeni, a befordított faszpinával viszont kétlem, hogy bármiféle orgazmust át tudna élni. Maximum egy kis prosztatamasszázst tudok nála elképzelni, de minél hosszabban gondolkodom ezen, annál inkább hányingerem támad.
Na hányás, csá.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Meg ugye a jelek szerint Tibcédesz heteroszexuális: férfi létére a nők tetszenek neki.
Duplacsavar! :D
Utána pedig jön a sörrel locsolt hosszabbítóból a szikra, ami nagyon jót fog tenni a rengeteg felhalmozott rongynak.
ez megint a szexi mesék egyike, amire endike nyáladzik, a tranyó meg készíti elő a telekom számlákat...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Tibi egy férfi, az is marad. Attól, hogy kivágta a heréjét, a vágyai megvannak, csak jól megszívatta magát: ha kicsi fasza is volt, azzal tudott mit kezdeni, a befordított faszpinával viszont kétlem, hogy bármiféle orgazmust át tudna élni. Maximum egy kis prosztatamasszázst tudok nála elképzelni, de minél hosszabban gondolkodom ezen, annál inkább hányingerem támad.
Na hányás, csá.
Aljas rágalom! Aszodi tavasszal 40 perc alatt háromszor is elélveztette. Mert ilyen csődör a fatászpika, piszony!
Inkább csak linkelem
forum.sodika.org/?pageNo=14979&highlight=1513306#comment-1513306
Nekem az a rész tetszik a legjobban amikor fancsali pofával meséli, hogy vele homoszexuális kapcsolatot akart két férfi is a strandon és hogy fúj már ez undorító, aztán az előtte levő napon meg üvöltözve meséli, hogy Tranyó amikor elélvezett a csonkított makkjával akkor jól teleküldte a száját finom testmeleg prosztataváladékkal. 🤡
kissendrevagyok
Az eddigi kotorékához képest a bécsi csöviszálló maga a Grand Hotel.
Azért nálad is van baj a toronyban rendesen.
Sodi. Mit vártál?
Utána pedig a faszos kezével fogott kezet vele

NSZKSZ! Nekem is ez jött le a jegyzőkönyvben lévőkből. Engem érdekelt.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!

Az volt a terv, hogy a tiktik géppel majd fhosni fogja. Mert ha egy MC Fekalofil meg tud élni belőle akkor astoki is.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nyugi, kezeli!
puskapoj
Es ha mondjuk egy-ket gonosz ninja troll kerites levagna mindket kezet, akkor hogy kezelne?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Megint újabb Iphone? Ez már hanyadik? Sem az IPhone körüli hype-ot, sem azt nem értem, hogy miért pont IPhone kell nekik és ha annyira kell, akkor miért hagyják el állandóan? Steve Csopsz tényleg egy látnok volt, aki az LSD szeánszain retardok tízmillióit vizionálta előre, akik majd megveszik és elhagyják a hitelre vett méregdrága, túlárazott kütyüjét hogy még idiótábbnak tűnjenek. Aztán pedig mivel ő is akkora zseni volt, gyorsan meg is halt.
Amúgy tisztelt tetyóúr, te melyik mozit nézed ha az jött le az elmúlt napok alapján, hogy most iPhonet vett? :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
2 iPhone-t fizet. Az egyiket állítólag ellopták mikor részegen elesett, a másik meg a 15 pro max, aminek a képernyője már berepedt. Az iPhone csak a hozzánk hasonló társadalmakban élő embereknek jelent valami csillogót. Nyugat-Európában vagy Amerikában ez csak egy eszköz, mint az autó.
A pedofilt mindig is az új kütyü megvétele izgatta. Jó példa erre a rengeteg mikrofon, tablet, HDMI kábel, 20 féle előfizetés, na meg a most nyáron beszerzett SUP.
Pont most fog összeállni a kétkeresős modell. Ebből barmikor lehet albi. Utána házasság és már vehetik is fel a babavárót. Pont, mint egy Stephen King regényben.
Nekem se könnyű
Telekom meg A1 mobilszamla hamar behozza magat ha mind a ketten dolgoznak.
Idezzuk magunk ele a Blahan tortent beszelgets ahol endre hangosan rohogott azon, hogy az MMA -s fiu ketkezi munkat talal es boldogan el egyutt a tibivel..
A blahas evad talan pont ott, azzal a "felszabadult" kacajjal indult el.
Ebben eddig lehetett eljutni.
számomra az is felfoghatatlan, hogy munkanélküli segélyből miért vett hitelre kettő egy csúcs majd egy majdnem csúcs készüléket, természetesen előfizetéssel és tokkal együtt, ha már lúd legyen kövér, valamint ha tudta hogy a gémerszetáp, az elgato, a gorillapod és a temérdek techszutyok amit összevett nem hozta vissza az árát, akkor a "komoly tiktok gép" piztos shiker lesz
mindezt azért, hogy utána ladal alatt legyen
egyszerűen zseniális
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
A fikás egy szerencsétlen irigy fasz. A tibi a telefonbuzi kettejük közül, neki van az a kattanása, hogy legyen két-három szolgáltatónál legalább két-három előfizetése egyszerre (bár az eszét hűen tükrözi, hogy havi 100k elbaszása után is 10-20 giga nete van összesen egy hónapban). Tibinek kell snoopys óra, csúcstelefon, csúcsfüles, lájvozós telefon, titkos telefon, amiről senki sem tud, stb.
És ha tininek van valamije, akkor arra a fikásnak rá kell licitálni. Tipikus kispöcs komplexusos impotens buzi.
Egymást viszik mélyebbre és mélyebbre, és ez így van jól.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
|__o__|
Púptok reposzt 21:45
vm.tiktok.com/ZGdedvcED/
(Profi táncosokkal dance zenére ritmusra lépkedő kutya)
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Ennél azért csúnyább halált kívánok neki.
Nem tudok TikTok genyából gifet csinálni, de a 2. videóban 5:00 körül pl. ugyanazt a torz pofát vágja, ...
Ez?

Az igazsag mindig durvabb. Valoszinuleg alszik a piatol vagy gubbaszt a gepe elott es a pokujjakkal gepeli a mai nap note-jait " mai is gyozelmet arattam".
Ebben eddig lehetett eljutni.
ti most komolyan azt mondjátok, hogy amikor volt pénze a stokinak, akkor jól öltözött és nem nézett ki csövesnek? LOL :DDDDDmutassak pár képet a nagy felhőmérnöki korszakából?
komolyabb, egyre nagyobb baromságokat lehet itt olvasni...
a fikás akkor szokott ilyen intenzíven költekezni (új ruhák, tibi szobáztatása /zabáltatása, buziszauna, szállás) amikor van pénze vagy biztos pénzt vár.
elfogadot egy ajánlatot, ezért olyan vidám és ezért költekezik. deal with it.
Nem kell ezt túlgondolni: hónap eleje van, és megjött a segély.
Igen, pontosan erre gondoltam, NSZKSZ!
Látszik, hogy mennyire rángatózik, kapálózik, túlmozog. Fincsi lesz a következő pár hét.
Én a magam részéről pont azt akartam mondani, hogy a mostani "új" ruhái pont olyanok, mint Rocskai Geri rozmárbőrei és nem olyanok, amiket a. Golda turkál neki (azoknak van egy ilyen... dohos koloniál stílusuk), b. amiket Márkcicával vettek (azok rikítók, harsányak, mint a sárga pulcsi), c. amiket ő maga vásárolt (pl. a szmájlis póló, a méretben megfelelő fröccsöntött papucs stb.).
A rocskaigöncök is egy hajléktalannak szóltak és a mostani szarok is. A kettő közt volt más is. Nem pompás, nem jólöltözött, nem adekvát, de más.
🙏 Isten munkáját végzed!
Szerintem azért próbál lakcímet szerezni, mert rájött, hogy a munkanélküli után felvehető gyorssegélyből (amit hónapok alatt lecsökkentenek 1000-1200 euróra) nem fog tudni hostelezni, mert ha 800 eurót elszór a szállásra, nem marad sörikére.
De a hipotézisem alapja, hogy most minden napra behívták az AMS-hez (vagy azzal kapcsolatban valahova), mondván a csöves lakcím miatt nem tudják máshogy ellenőrizni, hogy Bécsben van-e. Ha ugyanis ez folytatódna a munkanélküli után, akkor elégetné az összes juttatást az, hogy bizonyítsa, hogy Ausztriában van, és ez eléggé motiválná egy olcsóbb, rendes lakcím megszerzésére.
Ha Hahó infó infója kóser, akkor a mostani munkanélkülit nem veszélyezteti a normális lakcím hiánya, a jelek szerint az AMS kénytelen elfogadni, máshogy kell szivatni. Ha nem lenne jó, a panasz hatására egyszerűen csak elvették volna a munkanélkülit és kész.
Persze lehet, hogy az van, amit régebben gondoltam, hogy a gyorssegélyhez újra kell igényelnie a segélyt és a friss elbírálás során gond lesz a lakcím hiányából, de ha a csövescím megfelel a nagyobb összegű munkanélkülihez, akkor a gyorssegélyhez miért ne lenne jó?
Lehet, hogy a fikás eleve nem akarta megmondani, eltitkolta, hogy decembertől a gyorssegélyt tervezi, hogy aztán azt hazudja, hogy munkába állt. Mi keresnénk a fantomcéget és békén hagynánk az AMS-t, ő pedig vidáman élne az osztrák ellátásból, amíg meg nem hal.
Skynetsodi
(
x2)
Oct 09, 2024 16:17:19
x2)
Hé slozi. Tibornak miért, csak Pesten kell hordani a térdvédőt? Neked nem mondott erről semmit? A járásban segít,vagy a tarhálásban? Bezzeg mikor luxus eszkort volt nem fájt a lába.
Nekem se könnyű
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 09, 2024 16:20:48
x12)
Hé slozi. Tibornak miért, csak Pesten kell hordani a térdvédőt? Neked nem mondott erről semmit? A járásban segít,vagy a tarhálásban? Bezzeg mikor luxus eszkort volt nem fájt a lába.
Nem helyszín, hanem szituáció függő. Általában akkor fájdul meg a térde, amikor dolgozni kell, de annyira, hogy ülő munkát sem tud végezni.
linziasztal01
(
x77)
Oct 09, 2024 16:21:26
x77)
Vasárnapi Tibi lájv, ahol felbukkan:
-Gyeje Phécsbe.
-Nem megyek Bécsbe.
-Gyeje Phécsbe, mekoldjuk falahogy.
-Nem megyek bécsbe, isten őrizz.
Endre agya hétfőre: Tibi Bécsbe akart jönni.
XD
-Gyeje Phécsbe.
-Nem megyek Bécsbe.
-Gyeje Phécsbe, mekoldjuk falahogy.
-Nem megyek bécsbe, isten őrizz.
Endre agya hétfőre: Tibi Bécsbe akart jönni.
XD
Johann Hölzel
(
x1)
Oct 09, 2024 16:25:21
x1)
Amúgy kezd keményen rángatózni a féreg megint, ahogy a mániás időszakokban szokta.
Nem tudok TikTok genyából gifet csinálni, de a 2. videóban 5:00 körül pl. ugyanazt a torz pofát vágja, mint amikor Márknak magyarázta, hogy a porban kellene csúsznia előtte, vagy mikor az arab lakása előtt üvöltözött a frissen visszaszerzett telefonjával.
Folyamatosan agitált, izeg-mozog magához képest is, egészen gyorsan beszél (még nem radikális) és iszonyat vadul gesztikulál. Dobálja a fejét, rángatja a vállát, hadonászik, rikoltozik az utcán.
Ahogy így kóvályog azokban a ruhákban, még a végén beviszik a pszichiátriára.
Nem tudok TikTok genyából gifet csinálni, de a 2. videóban 5:00 körül pl. ugyanazt a torz pofát vágja, mint amikor Márknak magyarázta, hogy a porban kellene csúsznia előtte, vagy mikor az arab lakása előtt üvöltözött a frissen visszaszerzett telefonjával.
Folyamatosan agitált, izeg-mozog magához képest is, egészen gyorsan beszél (még nem radikális) és iszonyat vadul gesztikulál. Dobálja a fejét, rángatja a vállát, hadonászik, rikoltozik az utcán.
Ahogy így kóvályog azokban a ruhákban, még a végén beviszik a pszichiátriára.
Hajj, most tudna egy két szem Rivotrilhoz jutni, Manna ABC kutya fasza lenne ahhoz képest... Bécsbe lenyomna most egy olyan epizódot konkrétan mentőt hívnának és vinnék az AKH-ba.
Ott milyen szép fecnit kapna német nyelven ráadásul, AMS örülne neki.
Skynetsodi
(
x2)
Oct 09, 2024 16:27:03
x2)
Lehet ezért van a stoki fején is napok óta a sapka? Fáj a feje, csak dolgozni ne kelljen.
Poop in the loop
(
x2)
Oct 09, 2024 16:27:48
x2)
Torkom alatt zsilettpenge,
Sodi vagyok, ideggyenge!
Sodi vagyok, ideggyenge!
Endre priusza
(
x11)
Oct 09, 2024 16:27:49
x11)
Bezzeg mikor luxus eszkort volt nem fájt a lába.
76osKressz
Oct 09, 2024 16:30:32
Te mondd csak pedofil, mit gondolsz ki a befordítottfaszváladékot érdekel, hogy te szerinted mi igaz meg mi nem?
Annyira röhejesen cringe amikor bírónénit játszol - még ügyfédnek is balfasz vagy bazmeg. Arról már nem is beszélve, hogy milyen kurva bátor vagy már megint - messziről
De legalább megint adod a puskapojt a lamantínnak ezzel a doxxal.
Annyira röhejesen cringe amikor bírónénit játszol - még ügyfédnek is balfasz vagy bazmeg. Arról már nem is beszélve, hogy milyen kurva bátor vagy már megint - messziről
De legalább megint adod a puskapojt a lamantínnak ezzel a doxxal.
Oct 09, 2024 16:30:32
keserke
(
x4)
Oct 09, 2024 16:36:45
x4)
Az a baj, hogy ezt a retard Maunikasót még a pédiáról is kínszenvedés végigolvasni. Gyagya, valami normális műsort nem tudnál végre gyártani?
76osKressz
Oct 09, 2024 16:38:04
kénytelen voltam magam fölvértezni a védekezés képességével
Ezt a kifejezést az egyetyemen tanultad?
Oct 09, 2024 16:38:04
Skynetsodi
(
x2)
Oct 09, 2024 16:40:50
x2)
kénytelen voltam magam fölvértezni a védekezés képességével
Csak valami sorozatot nézett a netflixen. Ott hallhatta.
Dörpepúp
(
x7)
Oct 09, 2024 16:41:29
x7)
Nem-e?! Úgy kikezdi a csípőjét, hogy jövőre már cserélni kell a gömbcsuklókat majd. Protézises szisza lesz a szisza. Élő szövet fém vázon.
mikedp
(
x9)
Oct 09, 2024 16:49:43
x9)
Te fasz púp, ma jöttem haza egy őszi nyaralásból. Mivel még egész jó volt a tenger , gondoltam teszem egy próbát ezzel a sup dologgal. Ha te arra a feltérdelésig eljutottál, szádba adom a faszom :)
KURVArangy
koszos
(
x11)
Oct 09, 2024 16:51:14
x11)
megint municokrol,atomokrol fantazialsz,de a beteg agyaddal nem fogod fel,hogy inkabb az eletedet kellene rendbe rakni,te idiota barom.
befekudnel egy elnvonora,keresnel olyan munkat,amit el is tudsz vegezni,mert itt van pl a solarys,ahol lofaszt sem csinaltal,de buszken irtad bele a cvdbe,hogy meddig "dogolztal" ott...
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
befekudnel egy elnvonora,keresnel olyan munkat,amit el is tudsz vegezni,mert itt van pl a solarys,ahol lofaszt sem csinaltal,de buszken irtad bele a cvdbe,hogy meddig "dogolztal" ott...
buniBanki
(
x2)
Oct 09, 2024 16:53:53
x2)
Akárki akármit is mond, a kuvikfejű kőműves sziszáról elnevezni Bagolykát Endre kreatívitásának csúcsa volt
Endre egy pedofil!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 09, 2024 16:54:15
x37)
Annyira szánalmas, hogy Endre összes emberi kapcsolata arra redukálódik, hogy kinek milyen anyaga van a másik zsarolására. Klasszikus pszichopata mentalitás, minden csak tranzakció. Úgy erőszakolta ki a szexet már Bécsben is, hogy ha XY megbaszott, akkor le kell nyeljed a gecimet, stb. Folyamatos zsarolás, fenyegetőzés az egész élete, nincs egy normális, barátságon, szereteten alapuló kapcsolata, és soha nem is volt.
Fikás
Oct 09, 2024 16:54:52
Te fasz púp, ma jöttem haza egy őszi nyaralásból. Mivel még egész jó volt a tenger , gondoltam teszem egy próbát ezzel a sup dologgal. Ha te arra a feltérdelésig eljutottál, szádba adom a faszom :)
Höhöhö, buzi tjoj, höhö
Oct 09, 2024 16:54:52
koszos
(
x11)
Oct 09, 2024 16:59:08
x11)
Oct 09, 2024 16:59:08
Annyira szánalmas, hogy Endre összes emberi kapcsolata arra redukálódik, hogy kinek milyen anyaga van a másik zsarolására. Klasszikus pszichopata mentalitás, minden csak tranzakció. Úgy erőszakolta ki a szexet már Bécsben is, hogy ha XY megbaszott, akkor le kell nyeljed a gecimet, stb. Folyamatos zsarolás, fenyegetőzés az egész élete, nincs egy normális, barátságon, szereteten alapuló kapcsolata, és soha nem is volt.
azt felvette,ahogy a sajat anyja osztja,mocskos fereg ember ez :D ki a fasz akarna vele haverkodni Oct 09, 2024 16:59:08
kripli figyelő
(
x12)
Oct 09, 2024 17:05:36
x12)
Miért lenne életszerütlen, hogy egy hajléktalan lakcímmel rendelkező, havi 1700-1800 eurót felvevő (mások 1000 alatt kapnak), csalásgyanús külföldit minden napra berendelnek, hogy tényleg a városban van?
Amsz nem fogja minden nap irodába berendelni.A céljuk hogy munkát találjon és nem az hogy az irodájukban fárassza az alkalmazottakat minden nap.Én arra tippelek a segély végének közeledtével rákapcsoltak és leszerveztek neki állásajánlatokat,interjúkat.Ilyenkor kötelező elmennie és ugrik a segély ha nem működik együtt.
Nem kell elfogadnia a kevesebb fizetést de kötelezhetik hogy megjelenjen az interjún a segélyért cserébe.
ascites
(
x57)
Oct 09, 2024 17:13:25
x57)
Púp, hallom azt hazudod, hogy vásároltad a 4 számmal nagyobb ruháidat. Vajon a zsetonnal vagánykodó stoki miért nem sorolta el, hogy mennyit költött a ruhácskáira?
Tibi elvitt a hajlékonyellátókhoz, aztán folytattad a lootolást a bécsi intézményben, mi?
Ez megmagyarázza, hogy miért nézel ki csövesnek bennük, és hogy honnan került a kezedbe Az idő rövid története.
Tibi elvitt a hajlékonyellátókhoz, aztán folytattad a lootolást a bécsi intézményben, mi?
Ez megmagyarázza, hogy miért nézel ki csövesnek bennük, és hogy honnan került a kezedbe Az idő rövid története.
Endre priusza
(
x11)
Oct 09, 2024 17:52:39
x11)
Púp, hallom azt hazudod, hogy vásároltad a 4 számmal nagyobb ruháidat. Vajon a zsetonnal vagánykodó stoki miért nem sorolta el, hogy mennyit költött a ruhácskáira?
Egyik ruhája sem a mérete. Kicsit sem. Ha boltban vette volna őket, elvárható lenne, hogy legalább most jók lennének rá. Ehhez képest a kabát akkora, hogy beleférne még egy Sodi.
Endre priusza
(
x11)
Oct 09, 2024 17:53:05
x11)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 09, 2024 18:05:27
x37)
Az hát. Egy befordított faszú, herebőr arcú csöves férfival. Ez a "párkapcsolat" a magyar trash mélyének egyik leggusztustalanabb története, pedig erős a verseny.
tyodika
Oct 09, 2024 18:07:01
szádba adom a faszom :)
Az nyami, de legyen lebojotvájva a tjollfütyi!
Oct 09, 2024 18:07:01
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 09, 2024 18:11:14
x44)
Ha valakit érdekel ez az info:
Kiderítésére került, hogy a testületi megbeszélésen aberráltazó repásiné családjáé a trafik ami előtt megverték ezt a barmot
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Kiderítésére került, hogy a testületi megbeszélésen aberráltazó repásiné családjáé a trafik ami előtt megverték ezt a barmot
-
Oct 09, 2024 18:12:09
no shit Sherlock! Hát Ő maga mondta jegyzőkönyvbe :D
Oct 09, 2024 18:12:09
banshee
(
x24)
Oct 09, 2024 18:18:41
x24)
Kell a hely a púpnak.
Endre priusza
(
x11)
Oct 09, 2024 18:22:26
x11)
Endre, kéne neked egy malaclopó bőrkabát, abban lennél igazán szép!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 09, 2024 18:23:20
x37)
Bata nagypapa ÁVÓ-s bőrkabátja integet, hahó!
banshee
(
x24)
Oct 09, 2024 18:26:35
x24)
A kappányos fekete kaftánja?
Ténfép
(
x5)
Oct 09, 2024 18:27:11
x5)
De nem verték meg, a pedofil kapott egy tanító-nevelő jellegű pofont, aztán szokása szerint szétkente a vért magán az aberrált barom. A szemüvegét elhagyta, de még arról is azt hazudta, hogy a cigánygyerek lopta el.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 09, 2024 18:29:25
x23)
Egyébként mi lehetet a coop-os táskába, ha 4 napja ugyanabba a ruhába bűzölög? Esetleg elhagyta a coop-os táskát és ezért is kellet a bőrönd? :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
ascites
(
x57)
Oct 09, 2024 18:32:19
x57)
Azt azért meg kell hagyni, hogy a korcs jól megdolgoztatta a tranyót a 2 éjszakás hotelezésért.
Ha a párocskának volt "női viagrája", az azt jelenti, hogy elmentek a piacra bevásárolni, amit a korcs egyedül nem mer, mert tudja, hogy átverik.
A ruhák miatt elmentek a hajleszokhoz + Tibi is beszólt neki vasárnap, hogy az ingyenkonyhán is a korcs volt a legcsövesebb, vagyis a fényevő baszott megzabáltatni a kurváját, az vitte el a csövikhez, mert éhes volt.
Szóval Tibi járta szépen a csicskatáncot, a fikás meg most kesereg, hogy a hímnemű pótanyja nélkül nem tudja megkölönböztetni a zsákot a kabáttól.
Ha a párocskának volt "női viagrája", az azt jelenti, hogy elmentek a piacra bevásárolni, amit a korcs egyedül nem mer, mert tudja, hogy átverik.
A ruhák miatt elmentek a hajleszokhoz + Tibi is beszólt neki vasárnap, hogy az ingyenkonyhán is a korcs volt a legcsövesebb, vagyis a fényevő baszott megzabáltatni a kurváját, az vitte el a csövikhez, mert éhes volt.
Szóval Tibi járta szépen a csicskatáncot, a fikás meg most kesereg, hogy a hímnemű pótanyja nélkül nem tudja megkölönböztetni a zsákot a kabáttól.
tqw
Oct 09, 2024 18:44:56
Hívtam a Tranyót a +36305824571
Kèrdeztem mi újság a Stokival,mit szól ahhoz amit vele tesz a Stoki, azt a választ kaptam,hogy szálljak le róluk / !!!Róluk!!!/ mert az ő kettejük dolga majd ő azt tudja.
Gondoltam ,hogy nagy terelèsek vannak itt,mint ahogy mindig is.
De legalább a Tranyó továbbra is huzgálja.
Kèrdeztem mi újság a Stokival,mit szól ahhoz amit vele tesz a Stoki, azt a választ kaptam,hogy szálljak le róluk / !!!Róluk!!!/ mert az ő kettejük dolga majd ő azt tudja.
Oct 09, 2024 18:44:56
keserke
(
x4)
Oct 09, 2024 18:45:46
x4)
hogy a hímnemű pótanyja nélkül nem tudja megkölönböztetni a zsákot a kabáttól.
Gyagya bazmeg! Éveket "éltél" külföldön! Ok, nem vagy egy életképes egyed, de azért még elvegetáltál. Most már annak is lőttek? Tájékozódni tudsz még GPS-szel? Tudod merre van a fel meg a le?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 09, 2024 19:13:48
x37)
"női viagra", hahaha. Endre beadott Tibinek egy szem kamagrát, akinek ettől visszafordult a pöcse a normális helyzetébe, és kegyetlenül megkúrta Endre rojtos segglyukát.
EasybankosPedo
(
x23)
Oct 09, 2024 19:17:59
x23)
GPS téma.
Van ez a kép amit akkor készítettem mikor a 2 flokkba a Linniagasse 22 járt, a flokk 3 percébe és arra is kerestem rá hogy kiderüljön merre mászkál. Na most, itt látszik, hogy 3 lehetséges útvonal van vissza a hostelhez.

Itt pedig az látszik, hogy merre ment és hol állította le a felvételt. (Haydngasse 19) Ebből pedig kiderül, hogy eltévesztette az utcát mikor nem fordult rá Stumpergasse-ra, hanem ment szépen tovább egyenesen, majd a Haydngasse próbált visszanavigálni és ezért is állíthatta le a felvételt, hogy megnézze merre van és merre kell mennie.

töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 09, 2024 19:18:15
x37)
Szerinted hány 43 éves, kemény faszú bikának kell beviagráztatnia a saját nőjét? 30-as 40-es nők úgy basznak, mint a kinigli nyúl, Endre. A Tibi egy mesterségesen kiherélt hormonrendszerű, libidó nélküli MUTÁNS, bazmeg, aki csak bekristályozva meg sakál részegen tud szexelni, mert még magától is undorodik. Egész gyerekkora azzal telt, hogy az idősebb Tibi árulta a fiatalabb Tibi seggét a komlói cigánysoron. Szerinted mennyire vágyik a te csirkenyakfaszodra, ami ráadásul még használhatatlan is?
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 09, 2024 19:28:33
x44)
Tényleg igaz, hogy Molnár F Árpád mindig a titkos szerelmed volt, és amikor megtudtad hogy benzinkúton dolgozik, észrevétlenül odaosontál az egyik kútfej mögé, és kicserélted a töltőpisztolyt a lasszódra, majd amikor Molnár F rámarkolt hogy tankoljon, belehugyoztál valakinek a tankjába?
Betöjt Laptop
(
x39)
Oct 09, 2024 19:29:53
x39)
Hívtam a Tranyót a +36305824571
Ne izguld túl.
A tranyó homlokán is ott a célkeresz.
Érvényes kilövési engedély van a heréltre.
Megint szopta a pedofilt, megint pokol lesz a következő hónapokra a jussa.
szörnyeteg
(
x3)
Oct 09, 2024 19:39:57
x3)
FérfiTibor többet fog szopni mint kurva korában a szegedi kuplerájban.
Ez egy szörnyeteg!!! - főnök úr Linz, Austria környékén
CafkaMarci
(
x6)
Oct 09, 2024 19:43:49
x6)
A Tibi egy mesterségesen kiherélt hormonrendszerű, libidó nélküli MUTÁNS,
Ezzel nem értek egyet. Az addig oké, hogy tibi mutáns, de az nem oké, hogy nincs libidója.
A pultosként dolgozó felszopójára, Timikére úgy rá volt gerjedve egy lájvjában, mint korábban -és azóta sem- senki másra. Többször részletezte azt is, hogy hogyan nyalna ki random nőket, akiket meglátott az utcán.
Na hányás, csá.
Endre priusza
(
x11)
Oct 09, 2024 19:46:00
x11)
Szerinted hány 43 éves, kemény faszú bikának kell beviagráztatnia a saját nőjét? 30-as 40-es nők úgy basznak, mint a kinigli nyúl, Endre. A Tibi egy mesterségesen kiherélt hormonrendszerű, libidó nélküli MUTÁNS, bazmeg, aki csak bekristályozva meg sakál részegen tud szexelni, mert még magától is undorodik. Egész gyerekkora azzal telt, hogy az idősebb Tibi árulta a fiatalabb Tibi seggét a komlói cigánysoron. Szerinted mennyire vágyik a te csirkenyakfaszodra, ami ráadásul még használhatatlan is?
Meg ugye a jelek szerint Tibcédesz heteroszexuális: férfi létére a nők tetszenek neki.
Remegőszáj
(
x1)
Oct 09, 2024 19:49:43
x1)
De ez milyen érvelès már: azért legyen vele a hímnős, hogy legyen ki segít kabátot venni neki.
Oidipusz komplexus minden élethelyzetben visít. Szerelmet vallhatnál igazán már anyádnak.
Oidipusz komplexus minden élethelyzetben visít. Szerelmet vallhatnál igazán már anyádnak.
kripli figyelő
(
x12)
Oct 09, 2024 20:00:19
x12)
Remélem rákattan a hajlékony szállós ruhákra.Most már nem engedheti meg magának a HDMI kábel vásárlásokat és ez egy remek alternatíva.Év végéig összehordhat annyi csöves holmit ami megtölti a fél macskaólat.
halottpiton
(
x3)
Oct 09, 2024 20:03:08
x3)
stoki!
A macskaólban, vagy egy csövesszállón jobbak az életkörülmények?
aki nem hitelképes az nem ember
Johann Hölzel
(
x1)
Oct 09, 2024 20:10:31
x1)
Fú, tényleg. A kapuról sem beszél, az is tuti kamu volt. Meg döbling is.
Sőt, sőt! Igaz, hogy látszólag szétesettebb, mint hosszú ideje, időben teljesen dezorientált és csak Tibi érdekli, de most, most megtanult igazi áltörténeteket kiagyalni.
Teljesen félreismertük a pedofilt, nincs közléskényszere, csak zseniálisan manipulálja a trollokat. Már rég dolgozik mint kutatásvezető egy AI cégnél :D
Sőt, sőt! Igaz, hogy látszólag szétesettebb, mint hosszú ideje, időben teljesen dezorientált és csak Tibi érdekli, de most, most megtanult igazi áltörténeteket kiagyalni.
Teljesen félreismertük a pedofilt, nincs közléskényszere, csak zseniálisan manipulálja a trollokat. Már rég dolgozik mint kutatásvezető egy AI cégnél :D
Duplacsavar! :D
keserke
(
x4)
Oct 09, 2024 20:11:40
x4)
Év végéig összehordhat annyi csöves holmit ami megtölti a fél macskaólat.
Utána pedig jön a sörrel locsolt hosszabbítóból a szikra, ami nagyon jót fog tenni a rengeteg felhalmozott rongynak.
halászlé
(
x24)
Oct 09, 2024 20:14:33
x24)
"női viagra", hahaha. Endre beadott Tibinek egy szem kamagrát, akinek ettől visszafordult a pöcse a normális helyzetébe, és kegyetlenül megkúrta Endre rojtos segglyukát.
ez megint a szexi mesék egyike, amire endike nyáladzik, a tranyó meg készíti elő a telekom számlákat...
Félregombolt pizsama
Oct 09, 2024 20:21:43
Na hányás, csá.
Aljas rágalom! Aszodi tavasszal 40 perc alatt háromszor is elélveztette. Mert ilyen csődör a fatászpika, piszony!
Inkább csak linkelem
forum.sodika.org/?pageNo=14979&highlight=1513306#comment-1513306
Oct 09, 2024 20:21:43
kissendrevagyok
(
x48)
Oct 09, 2024 20:38:41
x48)
Nekem az a rész tetszik a legjobban amikor fancsali pofával meséli, hogy vele homoszexuális kapcsolatot akart két férfi is a strandon és hogy fúj már ez undorító, aztán az előtte levő napon meg üvöltözve meséli, hogy Tranyó amikor elélvezett a csonkított makkjával akkor jól teleküldte a száját finom testmeleg prosztataváladékkal. 🤡
Endre priusza
(
x11)
Oct 09, 2024 20:41:10
x11)
stoki!
Az eddigi kotorékához képest a bécsi csöviszálló maga a Grand Hotel.
Betöjt Laptop
(
x39)
Oct 09, 2024 20:42:03
x39)
Most akkor melyik nap 18:00-tól van vissza vonulva a gyagya?
Nem tudom követni az eseményeket.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem tudom követni az eseményeket.
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 09, 2024 20:43:06
x3)
endreféle repost púptokon 20:10 vm.tiktok.com/ZGdedrGTy/
"hetyetye...valósítsd meg az álmaid...hetyetye...Drakula karóbahúzás...hetyetye"
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
"hetyetye...valósítsd meg az álmaid...hetyetye...Drakula karóbahúzás...hetyetye"
-
Oct 09, 2024 20:45:55
Oct 09, 2024 20:45:55
-
Oct 09, 2024 20:49:58
Sodi. Mit vártál?
Oct 09, 2024 20:49:58
SyntaxError
(
x24)
Oct 09, 2024 20:50:59
x24)
A felkérdezés napja alkalmából egyetlen kollázsban összefoglalható történetbe gyúrtam a mai termést:
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
-
Oct 09, 2024 20:55:51
A felkérdezés napja alkalmából egyetlen kollázsban összefoglalható történetbe gyúrtam a mai termést:
Utána pedig a faszos kezével fogott kezet vele

Oct 09, 2024 20:55:51
Dörpepúp
(
x7)
Oct 09, 2024 21:10:20
x7)
NSZKSZ! Nekem is ez jött le a jegyzőkönyvben lévőkből. Engem érdekelt.
SyntaxError
(
x24)
Oct 09, 2024 21:10:47
x24)
Potyondi találkozott veled fifi?! Vallj színt!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
NBVNG
(
x1)
Oct 09, 2024 21:14:51
x1)
"Több mint egy éve a Merci ott lakott nálam Újszászon..."
Az anyád fáskamrájában.
Így pontos.
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Az anyád fáskamrájában.
Így pontos.
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 09, 2024 21:21:44
x44)
A szervezeted 50% Viagra a másik 50% sör
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 09, 2024 21:23:23
x7)
Felfoghatatlan, hogy miért nem lakást bérelt ki a két iPhone helyett, és akkor ha jön a hideg bejön tibicica. Inkább TikTok géppel, bombákat ledobva akarja kikényszeríteni az alkalmi szállodai együttlétet.
|__o__|
D_Dezső
(
x29)
Oct 09, 2024 21:26:04
x29)

Darth Tibor
(
x7)
Oct 09, 2024 21:27:17
x7)
Felfoghatatlan, hogy miért nem lakást bérelt ki a két iPhone helyett, és akkor ha jön a hideg bejön tibicica. Inkább TikTok géppel, bombákat ledobva akarja kikényszeríteni az alkalmi szállodai együttlétet.
Az volt a terv, hogy a tiktik géppel majd fhosni fogja. Mert ha egy MC Fekalofil meg tud élni belőle akkor astoki is.
cucksodi
(
x3)
Oct 09, 2024 21:31:28
x3)
Nyugi, kezeli!
MaxPayne
(
x24)
Oct 09, 2024 21:32:39
x24)
Nyugi, kezeli!
Es ha mondjuk egy-ket gonosz ninja troll kerites levagna mindket kezet, akkor hogy kezelne?
keserke
(
x4)
Oct 09, 2024 21:41:43
x4)
Felfoghatatlan, hogy miért nem lakást bérelt ki a két iPhone helyett,
Megint újabb Iphone? Ez már hanyadik? Sem az IPhone körüli hype-ot, sem azt nem értem, hogy miért pont IPhone kell nekik és ha annyira kell, akkor miért hagyják el állandóan? Steve Csopsz tényleg egy látnok volt, aki az LSD szeánszain retardok tízmillióit vizionálta előre, akik majd megveszik és elhagyják a hitelre vett méregdrága, túlárazott kütyüjét hogy még idiótábbnak tűnjenek. Aztán pedig mivel ő is akkora zseni volt, gyorsan meg is halt.
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 09, 2024 21:45:17
x44)
Megint újabb Iphone? Ez már hanyadik?
Amúgy tisztelt tetyóúr, te melyik mozit nézed ha az jött le az elmúlt napok alapján, hogy most iPhonet vett? :)
SzárazVekni
Oct 09, 2024 21:52:13
2 iPhone-t fizet. Az egyiket állítólag ellopták mikor részegen elesett, a másik meg a 15 pro max, aminek a képernyője már berepedt. Az iPhone csak a hozzánk hasonló társadalmakban élő embereknek jelent valami csillogót. Nyugat-Európában vagy Amerikában ez csak egy eszköz, mint az autó.
A pedofilt mindig is az új kütyü megvétele izgatta. Jó példa erre a rengeteg mikrofon, tablet, HDMI kábel, 20 féle előfizetés, na meg a most nyáron beszerzett SUP.
Oct 09, 2024 21:52:13
Skynetsodi
(
x2)
Oct 09, 2024 21:52:44
x2)
Pont most fog összeállni a kétkeresős modell. Ebből barmikor lehet albi. Utána házasság és már vehetik is fel a babavárót. Pont, mint egy Stephen King regényben.
noikabatgomb
(
x10)
Oct 09, 2024 22:03:29
x10)
Telekom meg A1 mobilszamla hamar behozza magat ha mind a ketten dolgoznak.
Idezzuk magunk ele a Blahan tortent beszelgets ahol endre hangosan rohogott azon, hogy az MMA -s fiu ketkezi munkat talal es boldogan el egyutt a tibivel..
A blahas evad talan pont ott, azzal a "felszabadult" kacajjal indult el.
herr_schwechater
(
x8)
Oct 09, 2024 22:06:11
x8)
számomra az is felfoghatatlan, hogy munkanélküli segélyből miért vett hitelre kettő egy csúcs majd egy majdnem csúcs készüléket, természetesen előfizetéssel és tokkal együtt, ha már lúd legyen kövér, valamint ha tudta hogy a gémerszetáp, az elgato, a gorillapod és a temérdek techszutyok amit összevett nem hozta vissza az árát, akkor a "komoly tiktok gép" piztos shiker lesz
egyszerűen zseniális
-
Oct 09, 2024 22:11:48
Egyébként egy igazolványképpel és egy aláírt lemondó nyilatkozattal le lehet mondani ezeket egyszerűen E-Mailben is.
Oct 09, 2024 22:11:48
CafkaMarci
(
x6)
Oct 09, 2024 22:15:34
x6)
egyszerűen zseniális
egyszerűen zseniális
A fikás egy szerencsétlen irigy fasz. A tibi a telefonbuzi kettejük közül, neki van az a kattanása, hogy legyen két-három szolgáltatónál legalább két-három előfizetése egyszerre (bár az eszét hűen tükrözi, hogy havi 100k elbaszása után is 10-20 giga nete van összesen egy hónapban). Tibinek kell snoopys óra, csúcstelefon, csúcsfüles, lájvozós telefon, titkos telefon, amiről senki sem tud, stb.
És ha tininek van valamije, akkor arra a fikásnak rá kell licitálni. Tipikus kispöcs komplexusos impotens buzi.
Egymást viszik mélyebbre és mélyebbre, és ez így van jól.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 09, 2024 22:19:14
x7)
Oct 09, 2024 22:19:14
Egyébként egy igazolványképpel és egy aláírt lemondó nyilatkozattal le lehet mondani ezeket egyszerűen E-Mailben is.
jobb móka inkább előfizetni dolgokat amikor kártyá számot leak-el a híres leaker. Oct 09, 2024 22:19:14
MaxPayne
(
x24)
Oct 09, 2024 22:32:45
x24)
Amikor ennyire kussban van a pedofil Becsben, mindig abban remenykedem, hogy vagy epp keselik a migrik, vagy egy osztrak fogdaban fokauvolt. Vagyvezerelt gondolkodas.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 09, 2024 22:36:00
x3)
Púptok reposzt 21:45
vm.tiktok.com/ZGdedvcED/
(Profi táncosokkal dance zenére ritmusra lépkedő kutya)
Félregombolt pizsama
Oct 09, 2024 22:36:11
Amikor ennyire kussban van a pedofil Becsben, mindig abban remenykedem, hogy vagy epp keselik a migrik, vagy egy osztrak fogdaban fokauvolt. Vagyvezerelt gondolkodas.
Ennél azért csúnyább halált kívánok neki.
Oct 09, 2024 22:36:11
Jonciii
(
x8)
Oct 09, 2024 22:46:16
x8)
Nem tudok TikTok genyából gifet csinálni, de a 2. videóban 5:00 körül pl. ugyanazt a torz pofát vágja, ...
Ez?

noikabatgomb
(
x10)
Oct 09, 2024 23:08:29
x10)
Az igazsag mindig durvabb. Valoszinuleg alszik a piatol vagy gubbaszt a gepe elott es a pokujjakkal gepeli a mai nap note-jait " mai is gyozelmet arattam".
punk
Oct 09, 2024 23:15:26
nagy altalanossagban a cegunk nem dolgozik ganyoldakkal de van egy projectunk ahol egy roman outsourcing ceget hasznalunk mar 5 eve. most itt vagyok kikuldetesen (luxus hotel, hetyetye)
van itt egy csavo aki kurara rad hajaz Gyagyas. reggel kesve kocosan, kurva szesz szaguan jott be. az angol csak angyal szarny katergoria. latvanyosan egesz heten amig itt voltunk probalt a radar alatt maradni. mi holnap megyunk igy jo kedelyuleg elbucsuztunk. latszott, hogy buszke magara, hogy ezt is meguszta. megbeszeltem a kollegaval, hogy penteken kirugjuk. (amugy output=0 nala, szoval nem csak ez alapjan)
Gyagya: szerintem te kurvara kifogtad a szakmanak azt a szuk 2-5 evet, ami minden ceg arany kora volt es a programozok voltak az istenek. Ennek viszont vege. TE SOHA A BUDOS KURVA ELETBEN NEM FOGSZ ALLAST TALALNI EBBEN A SZAKMABAN
van itt egy csavo aki kurara rad hajaz Gyagyas. reggel kesve kocosan, kurva szesz szaguan jott be. az angol csak angyal szarny katergoria. latvanyosan egesz heten amig itt voltunk probalt a radar alatt maradni. mi holnap megyunk igy jo kedelyuleg elbucsuztunk. latszott, hogy buszke magara, hogy ezt is meguszta. megbeszeltem a kollegaval, hogy penteken kirugjuk. (amugy output=0 nala, szoval nem csak ez alapjan)
Gyagya: szerintem te kurvara kifogtad a szakmanak azt a szuk 2-5 evet, ami minden ceg arany kora volt es a programozok voltak az istenek. Ennek viszont vege. TE SOHA A BUDOS KURVA ELETBEN NEM FOGSZ ALLAST TALALNI EBBEN A SZAKMABAN
Oct 09, 2024 23:15:26
sittessanyi
(
x7)
Oct 09, 2024 23:25:33
x7)
ti most komolyan azt mondjátok, hogy amikor volt pénze a stokinak, akkor jól öltözött és nem nézett ki csövesnek? LOL :DDDDDmutassak pár képet a nagy felhőmérnöki korszakából?
a fikás akkor szokott ilyen intenzíven költekezni (új ruhák, tibi szobáztatása /zabáltatása, buziszauna, szállás) amikor van pénze vagy biztos pénzt vár.
sodilegnagyobbrajongoja
Oct 09, 2024 23:37:08
Nem kell ezt túlgondolni: hónap eleje van, és megjött a segély.
Oct 09, 2024 23:37:08
-
Oct 09, 2024 23:41:56
Lehet, hogy ki lett már tárgyalva, de mire adnak az osztrákok ennyi segélyt, és főleg ilyen hosszú ideig? Itthon ehhez képest 3 hónapig jár valami kis lófasz összeg, aztán ennyi.
Oct 09, 2024 23:41:56
Helyihülye
Oct 09, 2024 23:55:12
Vannak itt akik úgy gondolják , hogy a főhőst a dohányboltban vagy az előtt verték meg.
Valójában csak annyira megszomjazott a nagy menekülés közben, hogy bement sörért a verés (nem verekedés!!) után.
Még valami, van itt a fórumon 1 kép egy másik dohányboltról de nem ott történt.
Aki ott volt biztosan tudja igazolni, vagy cáfolni ezeket a dolgokat. ( Még ha nem is látott jól szemüveg nélkül !)
És igen, a bolt azé akinek a neve a jegyzőkönyv bejegyzésénél látszik.
A valósággal való bármilyen egyezés pusztán a véletlen műve!
Valójában csak annyira megszomjazott a nagy menekülés közben, hogy bement sörért a verés (nem verekedés!!) után.
Még valami, van itt a fórumon 1 kép egy másik dohányboltról de nem ott történt.
Aki ott volt biztosan tudja igazolni, vagy cáfolni ezeket a dolgokat. ( Még ha nem is látott jól szemüveg nélkül !)
És igen, a bolt azé akinek a neve a jegyzőkönyv bejegyzésénél látszik.
Oct 09, 2024 23:55:12
ascites
(
x57)
Oct 10, 2024 00:07:02
x57)
Ez?
Igen, pontosan erre gondoltam, NSZKSZ!
Látszik, hogy mennyire rángatózik, kapálózik, túlmozog. Fincsi lesz a következő pár hét.
Bagolyka
(
x7)
Oct 10, 2024 00:07:33
x7)
Nekem az a legviccesebb a recska veréses boltos sztoriban, hogy így ment be a tag a jardra: "Én vertem meg a pedofilt." XD
Mi ez ha nem a plakátozós trólok shikere?
Mi ez ha nem a plakátozós trólok shikere?
ascites
(
x57)
Oct 10, 2024 00:13:40
x57)
Én a magam részéről pont azt akartam mondani, hogy a mostani "új" ruhái pont olyanok, mint Rocskai Geri rozmárbőrei és nem olyanok, amiket a. Golda turkál neki (azoknak van egy ilyen... dohos koloniál stílusuk), b. amiket Márkcicával vettek (azok rikítók, harsányak, mint a sárga pulcsi), c. amiket ő maga vásárolt (pl. a szmájlis póló, a méretben megfelelő fröccsöntött papucs stb.).
A rocskaigöncök is egy hajléktalannak szóltak és a mostani szarok is. A kettő közt volt más is. Nem pompás, nem jólöltözött, nem adekvát, de más.
-
Oct 10, 2024 00:20:31
Most próbál lakcímet szerezni mert kell neki legalább egy hónap folyamatos igazolt cím a sima segély megszerzéséhez?
Oct 10, 2024 00:20:31
Bátor_bikagolyó
(
x2)
Oct 10, 2024 00:24:50
x2)
megbeszeltem a kollegaval, hogy penteken kirugjuk. (amugy output=0 nala, szoval nem csak ez alapjan)
🙏 Isten munkáját végzed!
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 10, 2024 00:37:12
x21)
Vajon idén is lesz a trolloknak karácsonyi ajándék, mint tavaly? 🤭
ascites
(
x57)
Oct 10, 2024 01:17:39
x57)
Most próbál lakcímet szerezni mert kell neki legalább egy hónap folyamatos igazolt cím a sima segély megszerzéséhez?
Szerintem azért próbál lakcímet szerezni, mert rájött, hogy a munkanélküli után felvehető gyorssegélyből (amit hónapok alatt lecsökkentenek 1000-1200 euróra) nem fog tudni hostelezni, mert ha 800 eurót elszór a szállásra, nem marad sörikére.
De a hipotézisem alapja, hogy most minden napra behívták az AMS-hez (vagy azzal kapcsolatban valahova), mondván a csöves lakcím miatt nem tudják máshogy ellenőrizni, hogy Bécsben van-e. Ha ugyanis ez folytatódna a munkanélküli után, akkor elégetné az összes juttatást az, hogy bizonyítsa, hogy Ausztriában van, és ez eléggé motiválná egy olcsóbb, rendes lakcím megszerzésére.
Ha Hahó infó infója kóser, akkor a mostani munkanélkülit nem veszélyezteti a normális lakcím hiánya, a jelek szerint az AMS kénytelen elfogadni, máshogy kell szivatni. Ha nem lenne jó, a panasz hatására egyszerűen csak elvették volna a munkanélkülit és kész.
Persze lehet, hogy az van, amit régebben gondoltam, hogy a gyorssegélyhez újra kell igényelnie a segélyt és a friss elbírálás során gond lesz a lakcím hiányából, de ha a csövescím megfelel a nagyobb összegű munkanélkülihez, akkor a gyorssegélyhez miért ne lenne jó?
Lehet, hogy a fikás eleve nem akarta megmondani, eltitkolta, hogy decembertől a gyorssegélyt tervezi, hogy aztán azt hazudja, hogy munkába állt. Mi keresnénk a fantomcéget és békén hagynánk az AMS-t, ő pedig vidáman élne az osztrák ellátásból, amíg meg nem hal.
-
Oct 10, 2024 04:38:53
Vajon idén is lesz a trolloknak karácsonyi ajándék, mint tavaly? 🤭
Tavaly elpatkánykodta a karácsonyt.Ha kussban marad idén is az mindenkinek megfelel. Oct 10, 2024 04:38:53
-
Oct 10, 2024 04:58:14
Vajon trutyi is milliókat fizetett a tranyónak, vagy ismét kiderült hogy csak a shodinak kell fizetnie?
trashcity.net/video/12461/turbo-tit%C3%A1n-bevallja-hogy-lecumiztatta-kaffka-tibit
trashcity.net/video/12461/turbo-tit%C3%A1n-bevallja-hogy-lecumiztatta-kaffka-tibit
Oct 10, 2024 04:58:14
Vaják
(
x6)
Oct 10, 2024 05:59:10
x6)
pótoltam a tegnapi 2. flokkot:
old.bitchute.com/video/I5ckte364Ix2/
old.bitchute.com/video/I5ckte364Ix2/
Örebro
(
x17)
Oct 10, 2024 06:38:12
x17)
gyagyås fasz! most akkor mi az igaz? pereket provokålo volt egyetemista vagy, esetleg egy bekulni vågyo buzeråns?
döntsd mår el mikor mit hazudsz geci!
döntsd mår el mikor mit hazudsz geci!
Örebro
(
x17)
Oct 10, 2024 06:41:26
x17)
nålad ez ugy menne, hogy ma kitalplod, nem vagyok alkoholista, mert nem iszom, de iszol es alkoholista vagy! attol, hogy valamit ignorålni probålsz az meg van es letezik geci!
irtam mår talizzunk cica, bekuljunk, nem reagålsz, akkor meg sem akarsz bekulni, hazudsz?
irtam mår talizzunk cica, bekuljunk, nem reagålsz, akkor meg sem akarsz bekulni, hazudsz?
Tourist
Oct 10, 2024 07:14:53
De tényleg stoki, miért vitted magaddal pécspe a faptopot? Ugye nem arról van szó, hogy a cigánygaleri még mindig bejárkál a macskaólba és félő, hogy lenyúlnák azt is, mire hazaérnél? Ugye nem hagytad otthon a hód kurva anyádat egyedül úgy, hogy a cigányok kedvükre ki-be járkálnak?
Oct 10, 2024 07:14:53
120 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Bezzeg korábban.
Már onnan is annyira egyértelmű volt hogy önszántából minden nap "na képzeljétek mi volt ma megint" meg "még történt valami, de inkább el se mondom".
Mese habbal volt az egész, terelés és/vagy trafó csalogatásnak találta ki az egészet.
Fú, tényleg. A kapuról sem beszél, az is tuti kamu volt. Meg döbling is.