Maradjunk annyiban, hogy az adósok mappa neve nem véletlenül adósok, és nem törlesztők
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Kb. bármeddig, de mivel nem akar csöviszállóra menni a budai úrifiú, meg ugye alkesz mint az állat, szerintem maximum két hét... aztán megpessed. Reménykedjünk a legjobb dolgokban.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
Stoki agya, 1. javított kiadás
Sört, mejszike, HALÁL, HALÁL, HALÁL, sört, faszpina, mejszike, sört, rivó
Hányás
Szeged, faszpina, sört, rivó, mejszike, lamantin, rivó, sört, faszpina
Hányás
Sört, faszpina, fiakkra, mejszike, szeged, rivó, sört, faszpina
Hányás
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
A troll bánókkal rámegyünk többen is, nyomorogni fog.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Egy pillanatra sem. Ez az "ebbol is tanultam" excel tablabol felolvasott sorok.
Szamara ez az egesz kapcsolat tranzakcio alapu volt mar az elejetol. Az a vicces, hogy mindig csak azutan "tanul valamit", hogy mar sokadszorra basszak at ugyanazzal a dologgal.
Persze mindig mashogy.
Amikor gorcsosen hajtogatja, hogy "de azt mondta szeret" az is ugyen abban a kontextusban hangzott el, hogy " tudod, hogy en szeretlek, de minek vagy itt".
Az egesz vegtelenul egyszeru. A tibi tudja, hogy meg van ott penz de ahoz mar keves, hogy kompromitalja magat emiatt. Jonnek az ujabb es ujabb korok ahol jol jon neki a gyagyas penze de mutatkozni mar nem akar vele.
Endre egyetlen pillanatig nem jart a realitas kornyeken sem. Ugyan az a lehuzhato balek mint eddig, csak mostmar nyug vele mutatkozni.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Naty a fhaszom. :)
Én először magyarral kezdenék, aztán keresnék egy európai behajtó céget, és összekötném őket.
meg akkor egyúttal jelezném feléjük hogy van tartozása németországban is, és itthon is.
Aztán lehet angolnázni fifi mert az eu-s behajtó belenyúl a szádba,ki a seggeden, és úgy veszi ki a pénzt a zsebedből
erröl majd késöbb
hány sörikét és cigit kap érte
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
EOS Group
Lowell Group (korábban GFKL)
Intrum
KRUK Group
Hoist Finance
Creditreform
BFS Risk & Collection GmbH
B2Holding
Ezek a cégek jelentős piaci szereplők a német követeléskezelési szektorban, és gyakran foglalkoznak bedőlt hitelek felvásárlásával és kezelésével.
A mi adósainkat pl a Lowell veszi át. Idő kérdése, hogy a zenebohóc iPhone csalót mikor.
Elvileg végtelenségig, gyakorlatilag 52 hetente be kell adni új kérelmet, és az utóbbi időben előszeretettel dobják vissza ezeket a hosszabbításokat, és küldik az embert Mindestsicherungra (1.155,84 Euro brutto havonta).
Így van. Azon röhögött, nem hogy egy Jürgen Klinsmann fejű transzvesztita jutott csak neked, de még ahhoz is impotens vagy.
Azt elfelejtettem leírni, hogy Mindestsicherung mellett sincs fütyizés, ugyanúgy basztat az AMS, mint korábban.
2021 ujevi fogadalom - E-Toro.. ha havi 200eurot betett volna... De nem tette be.
Most varjuk a csodat, mert valoszinuleg az a zsenialis otlete tamadt, hogy a chatgptvel fog lottot nyerni
Gondolj bele Endre. Veszel egy lottót az x % esély a nyerésre, de minden egyes plusz lottó megvásárlásával 100%-al növeled az esélyt. Nem értem hogy éri ez meg nekik.
Melyik kolbász? Igen!
Jo, de a Geza kedvesen felajanlotta neki, hogy ad neki 5000 eurot ha visszaviszi neki a Mazdat az eredeti allapotban! Arra is kb annyi az esely mint a lottora.
Annyira győztek hogy a Gammer Bandi meg a többi tróger aki ígérte hogy ott lesz ma el sem ment a tárgyalásra pedig több általuk már évek óta veréssel és feljelentéssel fenyegetett troll is ott volt hogy rögzítsék az eseményt
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Viktorsz most vett uj Xiaomi elektromos rollert, kettes csatornajan volt unboxing
segíteni akajtam meg bajátkozni mejt annyija egyedüj voltam.
Valahol az isten háta mögött valami használaton kívüli romos kastélyban el lehetne fektetni a végstádiumos alkoholistákat. Napi húsz sör és pár szem rivó nem kerül pénzbe, enni meg úgysem esznek egy sonkás zsemlénél többet.
Nem jó, nincsen dohánybolt a közelben.
Igyunk egy sörtöt, he
Lebuktál progjamozó troll a jekujzív algoritmussal!
Csak kifelejtetted a kaszádolást!
Ajjajj nagyon sűrűn felejtesz el mostanában dolgokat gyagya. Tudod, "vasárnap nem voltak tranyó lájfszban", "minden kedden Bécsbe jönne", stb stb. Én ezt már kivizsgáltatnám, nehogy ascitesnek legyen igaza a Korszakov-szindrómával.
Csak ficceltem, mindent nagyon jól csinálsz!
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Pedig a börtönbe szép kis jövő várna rá!
Nagyon sok évvel ezelőtt (mondjuk 2006-ban) még talán.. TALÁN volt benned annyi, hogy normálisan ki tudtál állni magadért, bár akkor is nagyon erős volt az auti hetyetye.
Mostanra teljesen leépültél, nem öltözködsz rendesen, büdös vagy, 0-24 be vagy baszva, teljesen megőrültél, végleg elveszítetted a valóságodat, térben és időben egyáltalán nem vagy már orientált.
Lófaszt mama! Pár hete/hónapja berakta ide valaki a 2006-os ítélet címlapját, kb az volt ott hogy "KCF beadott ugyan 17 oldal hetyetyét ám annak az ügy szempontjából semmi releváns tartalma nincs". Csak azért úszta meg mert a drága kúrmány így akarta.
Az öltözködés is *pr*, elég megnézni a Kaufmannos kúriás képet.
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Hát mondjuk ha az én kislányomra csak rá merne nézni ez az elmebeteg, minimum már csak tejben áztatott kiflit tudna nyammogni az orbitrágók hűlt helyeivel.
Ki az az Endre bácsi?
Jó de egy NORMÁlIS felnőttet nyílván nem vernél össze mert váltott volna pár szót.
Ez a púpos buzi meg hát tudjuk milyen és megérdemli.
Punszisza a lekjopp!
Kiváncsi vagyok Tibi mit lép a mai zaklatásra? Bar biztosra veszem , hogy nem hív rendőrt.
KURVArangy
a troll riadólánc készen áll ma, ha a pedofil megindul tibihez, a helyszínen lévő egység riadóztatja tibort, ő meg addig lekapcsolja az élőt amíg nem jelentjük neki, hogy a pedofil elindult vonattal púpszász felé. ha visszapatkánykodna, arra is van kész tervünk, de az legyen titok a pedofil előtt.
Bár lehetetlennek tűnik, de élőben még ocsmányabb. Na meg a szagok ugye...
Vajon mennyi ásvány utánpótlást kap a haldokló szervezete?
A sörben lévő minimális adagok, szemben a kártékony hatásával (ha ilyen módon mértéktelenül fogyasztja) ebben az esetben nem számítanak.
Fogalma sincs arról mikor evett utoljára meleg ételt (nem, Endre nem a tranyó váladékokról van szó)
Arról nem is beszélve, hogy lassan csak bébipürét fog tudni enni, mert ha elmenne egy gyomortükrözésre a doki visszaadná a praxisát. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Tegnap ismét megnéztem a Trash Karácsony vágott verziót, pont ezen röhögtem, hogy ekkor még zsebből kápézott 20 + 50 ezer forintot Gammeréknak, csak hagyják őt egyedül Tibivel.
Most már villogó buzidobozokra se telik, minden yo.
Ki az az Endre bácsi?
De ha jól emlékszem, akkor azokat a forintokat is Golda adta neki.
Heki a traki
Igen, "anyukám adott pénzt".
El nem tudom képzelni azt az élethelyzetet, amikor 40 évesen pénzt kérsz anyádtól, hogy a Karácsonyt inkább egy csapat félszerzettel kocsmázd végig, majd pedig ezeknek pénzt ossz, hogy egy maga alá szaró tranyóval fajtalankodj.
Ki az az Endre bácsi?
Hahó
(
x135)
Oct 17, 2024 22:03:33
x135)
Stoki ma sem kaptál ajánlatot? Szomcsy.
Már csak másfél hónap, aztán vége.:)))
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 17, 2024 22:04:10
x17)
A notstandhilfevel meddig húzhatja ez a nyomorult?
Punszisza a lekjopp!
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 17, 2024 22:05:10
x44)
Hogy áll az ADÓSOK mappa Endre??
Maradjunk annyiban, hogy az adósok mappa neve nem véletlenül adósok, és nem törlesztők
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Oct 17, 2024 22:05:51
x1)
Kb. bármeddig, de mivel nem akar csöviszállóra menni a budai úrifiú, meg ugye alkesz mint az állat, szerintem maximum két hét... aztán megpessed. Reménykedjünk a legjobb dolgokban.
CafkaMarci
(
x6)
Oct 17, 2024 22:06:13
x6)
713,0 KB total disk space.
2 048 bytes in bad sectors.
711,0 KB are available.
1 024 bytes in each allocation unit.
711 allocation units available on disk.
12 bits in each FAT entry.
2 048 bytes in bad sectors.
711,0 KB are available.
1 024 bytes in each allocation unit.
711 allocation units available on disk.
12 bits in each FAT entry.
Stoki agya, 1. javított kiadás
Sört, mejszike, HALÁL, HALÁL, HALÁL, sört, faszpina, mejszike, sört, rivó
Hányás
Szeged, faszpina, sört, rivó, mejszike, lamantin, rivó, sört, faszpina
Hányás
Sört, faszpina, fiakkra, mejszike, szeged, rivó, sört, faszpina
Hányás
Hahó
(
x135)
Oct 17, 2024 22:07:48
x135)
A troll bánókkal rámegyünk többen is, nyomorogni fog.
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 17, 2024 22:08:39
x44)
Sörre ayran, Tibi meg tutti-fruttis vodka csokis nutridrinkre
Micsoda hajléktalan koktélok ezek
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Micsoda hajléktalan koktélok ezek
A helyzet megoldása
(
x44)
Oct 17, 2024 22:09:05
x44)
FÓRIZS ESZTER NDK-s kémelhárítás
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Oct 17, 2024 22:11:39
x1)
Nos, a háboru is csúnya, meg a megmikrózott kefír sem szép, de ezek ketten.....
www.youtube.com/watch?v=oyFnbp1cZag
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
www.youtube.com/watch?v=oyFnbp1cZag
Hahó
(
x135)
Oct 17, 2024 22:13:16
x135)
Lenne egy nagy feladat, ha valaki nagyon ráér. Kellene csinálni egy listát német követeléskezelő cégekről. Csak a nagyobbakról, akik bedőlt hiteleket vásárolnak.
Aztán küldeni ezeknek egy mailt, hogy amennyiben egy stoki nevű adós tartozását kezelik, arra szeretnénk ajánlatot tenni. Ha van pozitív válasz, akkor átveszem onnantól az ügyet.
Nszksz ha vki időt szán erre.
Aztán küldeni ezeknek egy mailt, hogy amennyiben egy stoki nevű adós tartozását kezelik, arra szeretnénk ajánlatot tenni. Ha van pozitív válasz, akkor átveszem onnantól az ügyet.
noikabatgomb
(
x10)
Oct 17, 2024 22:14:09
x10)
Mi történt, a gyagyás egy pillanatra megérkezett a valóságba? Úgysem tart sokáig.
Egy pillanatra sem. Ez az "ebbol is tanultam" excel tablabol felolvasott sorok.
Szamara ez az egesz kapcsolat tranzakcio alapu volt mar az elejetol. Az a vicces, hogy mindig csak azutan "tanul valamit", hogy mar sokadszorra basszak at ugyanazzal a dologgal.
Persze mindig mashogy.
Amikor gorcsosen hajtogatja, hogy "de azt mondta szeret" az is ugyen abban a kontextusban hangzott el, hogy " tudod, hogy en szeretlek, de minek vagy itt".
Az egesz vegtelenul egyszeru. A tibi tudja, hogy meg van ott penz de ahoz mar keves, hogy kompromitalja magat emiatt. Jonnek az ujabb es ujabb korok ahol jol jon neki a gyagyas penze de mutatkozni mar nem akar vele.
Endre egyetlen pillanatig nem jart a realitas kornyeken sem. Ugyan az a lehuzhato balek mint eddig, csak mostmar nyug vele mutatkozni.
tyodika
Oct 17, 2024 22:20:38
Stoki ma sem kaptál ajánlatot? Szomcsy.
Naty a fhaszom. :)
Oct 17, 2024 22:20:38
tralala
Oct 17, 2024 22:21:39
Lenne egy nagy feladat, ha valaki nagyon ráér. Kellene csinálni egy listát német követeléskezelő cégekről. Csak a nagyobbakról, akik bedőlt hiteleket vásárolnak.
Én először magyarral kezdenék, aztán keresnék egy európai behajtó céget, és összekötném őket.
meg akkor egyúttal jelezném feléjük hogy van tartozása németországban is, és itthon is.
Aztán lehet angolnázni fifi mert az eu-s behajtó belenyúl a szádba,ki a seggeden, és úgy veszi ki a pénzt a zsebedből
Oct 17, 2024 22:21:39
1982
Oct 17, 2024 22:46:12
na mi van te szuper sztréjt hetero fatászbika a nyúzó kést ki hoztad már hitelre? tudod azt írtad mindenkit ki nyírsz.....
ujpest08
Oct 17, 2024 22:46:12
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 17, 2024 22:51:04
x7)
Már csak az a kérdés, hogy amikor a tranyó értékel egy ajándékot, a legolcsobb bolti árat veszi figyelembe, vagy amennyiért stoki hitelre "kihozza". (65.000 ft vs 140.000ft)
|__o__|
halászlé
(
x24)
Oct 17, 2024 22:55:54
x24)
Már csak az a kérdés, hogy amikor a tranyó értékel egy ajándékot, a legolcsobb bolti árat veszi figyelembe, vagy amennyiért stoki hitelre "kihozza". (65.000 ft vs 140.000ft)
hány sörikét és cigit kap érte
-
Oct 17, 2024 22:58:27
EOS Group
Intrum
KRUK Group
Hoist Finance
Creditreform
B2Holding
Ezek a cégek jelentős piaci szereplők a német követeléskezelési szektorban, és gyakran foglalkoznak bedőlt hitelek felvásárlásával és kezelésével.
Oct 17, 2024 22:58:27
-
Oct 17, 2024 23:04:45
A legolcsóbb arab ócskás árával számolja az értékét amennyiért átveszik. (15000 ft) Oct 17, 2024 23:04:45
A1 Troll
Oct 17, 2024 23:06:50
EOS Group
Intrum
KRUK Group
Hoist Finance
Creditreform
B2Holding
Intrum
KRUK Group
Hoist Finance
Creditreform
B2Holding
A mi adósainkat pl a Lowell veszi át. Idő kérdése, hogy a zenebohóc iPhone csalót mikor.
Oct 17, 2024 23:06:50
-
Oct 17, 2024 23:12:14
Elvileg végtelenségig, gyakorlatilag 52 hetente be kell adni új kérelmet, és az utóbbi időben előszeretettel dobják vissza ezeket a hosszabbításokat, és küldik az embert Mindestsicherungra (1.155,84 Euro brutto havonta).
Oct 17, 2024 23:12:14
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 17, 2024 23:12:56
x16)
Nem a kamagrán röhögött hanem azon hogy impotens vagy.
Így van. Azon röhögött, nem hogy egy Jürgen Klinsmann fejű transzvesztita jutott csak neked, de még ahhoz is impotens vagy.
-
Oct 17, 2024 23:16:35
Azt elfelejtettem leírni, hogy Mindestsicherung mellett sincs fütyizés, ugyanúgy basztat az AMS, mint korábban.
Oct 17, 2024 23:16:35
Österreichische Lotterien
Oct 17, 2024 23:34:43
Üdvözlendő hír, hogy az utóbbi időben rákaptál a szerencsejátékra. Nagyon jó, hogy minden nap adsz fel valami szelvényt. Ajánljuk a kaparós Rubbellos sorsjegyeket is. Előnyük, hogy nem kell várni a sorsolásra. A 25 Fette Jahre-val pl 25 éven keresztül 5000 Eurót nyerhetsz.
Ne feledd, minél több sorsjegyet és szelvényt vásárolsz, annál több az esélyed megnyerni a millió fütyiket. Ha lennének rajongóid, koldulhatnál te is sorsjegyekre, mint a Tonnket.
Na nem baj, legalább egy minimális pénzt visszaforgatsz az államkasszába.
Ne feledd, minél több sorsjegyet és szelvényt vásárolsz, annál több az esélyed megnyerni a millió fütyiket. Ha lennének rajongóid, koldulhatnál te is sorsjegyekre, mint a Tonnket.
Oct 17, 2024 23:34:43
noikabatgomb
(
x10)
Oct 17, 2024 23:48:21
x10)
Üdvözlendő hír, hogy az utóbbi időben rákaptál a szerencsejátékra. Nagyon jó, hogy minden nap adsz fel valami szelvényt. Ajánljuk a kaparós Rubbellos sorsjegyeket is. Előnyük, hogy nem kell várni a sorsolásra. A 25 Fette Jahre-val pl 25 éven keresztül 5000 Eurót nyerhetsz.
2021 ujevi fogadalom - E-Toro.. ha havi 200eurot betett volna... De nem tette be.
Most varjuk a csodat, mert valoszinuleg az a zsenialis otlete tamadt, hogy a chatgptvel fog lottot nyerni
noikabatgomb
(
x10)
Oct 18, 2024 00:22:54
x10)
Az, hogy mennyire beszukult a gyagyas abbol is latszik, hogy teljesen megszunt a nagy otleteles el eloremenekulo gyokerkedes.
Szisza nem olyan regen talalt valami AI music generatort es ma kipakolt egy rakas hallgathatatlan szart. Ez nyilvan benne van a vibralo rendorvonzo doboz beszerzeseben.
Meg azt sem allitom, hogy osszebeszelnek. Szerintem a gyagyas megint csak ki akarja elegiteni az elemi osztonoket. Amit lat az van. Szisza elsetalt a DJ kepzo mellett es szeret tancolni - akkor ezt Kell csinalni.
Ugyanakkor a tiktokvonat element. Ma is bemutatta, hogy keptelen hasznalni a tiktokot. Elbol bekezdett egy serult fiuval aki barkivel szobaall de nem volt hozza idege. Massal mar jatszani sem volt kepes. Nem kap semmit.
A tibinek mar nem tud vetiteni arrol, hogy mikent lesz mediabirodalom mert semmihez nem ert.
A mi endrenk egy negyedrangu kis kocsog lett, aki kezdi erezbi azt, hogy senki nem kivancsi ra tobbet, mert a tiktokgyerekek hozzaszoktak a karakterekhez akik hozzak a napi megszokott utemet.
Meg arra is keptelen, hogy a tibire raakaszkodva felhozza magat.
Pedig ma valoszinuleg azert live-ozott mert nagyon kellett volna az a nehany euro es nem azert mert kedve volt hozza.
Szisza nem olyan regen talalt valami AI music generatort es ma kipakolt egy rakas hallgathatatlan szart. Ez nyilvan benne van a vibralo rendorvonzo doboz beszerzeseben.
Meg azt sem allitom, hogy osszebeszelnek. Szerintem a gyagyas megint csak ki akarja elegiteni az elemi osztonoket. Amit lat az van. Szisza elsetalt a DJ kepzo mellett es szeret tancolni - akkor ezt Kell csinalni.
Ugyanakkor a tiktokvonat element. Ma is bemutatta, hogy keptelen hasznalni a tiktokot. Elbol bekezdett egy serult fiuval aki barkivel szobaall de nem volt hozza idege. Massal mar jatszani sem volt kepes. Nem kap semmit.
A tibinek mar nem tud vetiteni arrol, hogy mikent lesz mediabirodalom mert semmihez nem ert.
A mi endrenk egy negyedrangu kis kocsog lett, aki kezdi erezbi azt, hogy senki nem kivancsi ra tobbet, mert a tiktokgyerekek hozzaszoktak a karakterekhez akik hozzak a napi megszokott utemet.
Meg arra is keptelen, hogy a tibire raakaszkodva felhozza magat.
Pedig ma valoszinuleg azert live-ozott mert nagyon kellett volna az a nehany euro es nem azert mert kedve volt hozza.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Oct 18, 2024 00:24:16
x3)
Mibe' fogadunk, hogy ha megnyerné a lottót, akkor se fizetné ki a tartozásait a Diákhitel Központ, meg a német bankok felé, de még az anyjának se az ellopott szalonnát, és ugyanilyen putris Rocskay, Nász Imre, máltais rozmárbőrökben ízléstelenkedne tovább?
Martin Looper King
Oct 18, 2024 00:28:28
Gondolj bele Endre. Veszel egy lottót az x % esély a nyerésre, de minden egyes plusz lottó megvásárlásával 100%-al növeled az esélyt. Nem értem hogy éri ez meg nekik.
Oct 18, 2024 00:28:28
noikabatgomb
(
x10)
Oct 18, 2024 00:37:55
x10)
Mibe' fogadunk, hogy ha megnyerné a lottót, ...?
Jo, de a Geza kedvesen felajanlotta neki, hogy ad neki 5000 eurot ha visszaviszi neki a Mazdat az eredeti allapotban! Arra is kb annyi az esely mint a lottora.
ascites
(
x57)
Oct 18, 2024 00:38:28
x57)
A gyagyás amúgy tényleg foszlik szét, mint a főhős a Moonban. Megvágta az állát, az orrcimpáján van egy seb és a képen nem látszik, de a nyakán is nőtt egy piros pattanás.
Trollok harca
(
x5)
Oct 18, 2024 00:43:26
x5)
NácziLaci is el van tűnve: győztek a trashek?
Miskolci alvósejt
Bejlin
(
x8)
Oct 18, 2024 00:58:28
x8)
NácziLaci is el van tűnve: győztek a trashek?
Annyira győztek hogy a Gammer Bandi meg a többi tróger aki ígérte hogy ott lesz ma el sem ment a tárgyalásra pedig több általuk már évek óta veréssel és feljelentéssel fenyegetett troll is ott volt hogy rögzítsék az eseményt
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Oct 18, 2024 01:12:18
x3)
Nekem unironikusan tetszik ez a szerencsejátékos vonal, és igazából az sem kúrna fel különösebben, ha ez a Gyagyás fasz behúzná mondjuk a 6 aus 45 osztrák lottó Jackpotot. (1,2 millió Euró jelenleg a főnyeremény). Egy hatalmas költségvetésű befejező rész lenne a Sagaban a Teknős jóvoltából. Esküszöm, nem irigyelném, mert egy percre nem cserélnék vele, akkor sem, ha jelentős vagyonhoz jutna hirtelen.
Tegyük fel, hogy megnyeri, mert a bolondoknak sokszor van valami különös szerencséjük.
Szcenáriók - oddsok:
1.) Észre sem veszi, hogy nyert, mert annyi felesleges szemét van nála, és időnként random elhagy dolgokat, illetve egy fogyatékos faszról van, aki a szelvényeket ellenőrizni sem tudja, így a nyertes szelvény a szemétben végzi valamelyik MA-48 telepen. - 1x
2.) Beolvassa valahogy a QR-kódot, és rájön, hogy nyert. Pár napig magában tudja tartani az infót, majd rövid flokkokban utalgat rá, hogy most már minden máshogy lesz, végül elkotyogja az infót. Géjza, Vahúr, Gammer, meg a többi a trash testületileg megindulnak Bécsbe vagy Púpszászra, és erőszakkal elveszik a szelvényt a Gnómtól. Esetleg örökre eltüntetik. - 1,24x
3.) Beolvassa valahogy a QR-kódot, és rájön, hogy nyert. Valahogy el tudja hallgatni az infót, és felhívja a nagynyereményes vonalat.
a.) Azt az opciót választja, hogy az osztrák szerencsejáték munkatársai házhoz mennek a szelvényért. Kimennek a csövesszállóra, rájönnek, hogy egy balfasz, elmebeteg, funkcionális analfabéta, fogyatékos szar, aki a nyelvet sem beszéli, elviszik a szelvényt, majd valamelyik ismerős kiváltja nyertesként. - 2x
b.) Azt az opciót választja, hogy ő megy be a székházba a szelvénnyel.
ba.) Útközben eltéved, berúg, majd TikTiken mutogatja a nyertes szelvényt sorszámmal, mindennel nagy pofával, végül elhagyja. - 3x
bb.) Sikeresen eljut a székházba, ahol annak nézik, ami: bolond csövesnek, és elküldi a biztonsági őr a halál faszára, főleg, miután nem tudja elmakogni sem, kihez és miért ment. Az utcán forgat néhány fenyegetőzős flokkot, majd berúgva elhagyja a nyertes szelvényt. - 6,25x
bc.) A lottó székházba menet közben hangosan flokkol, vagy lájvol és dicsekszik. Útközben hallja néhány agresszív magyar bűnöző múltú csöves, akik valami indokkal elcsalják, vagy elveszik a szelvényt tőle. Pár perc késéssel háromszögeli a műsort kissendrevagyok, és a trollok a hasukat fogják a nevetéstől. - 8x
bd.) Valamilyen csoda folytán sikerül átvenni a nyereményt
bda.) Örömében azonnal Pestre utazik a heréltet kergetni, és halálra cuccozzák magukat - 8,5x
bdb.) Örömében azonnal Pestre utazik a heréltet kergetni, aki szerelmi szerződést köt a Korccsal, és kisemmizi őt, és fél éven belül feléli a nyereményt a Jumma Mubarakkal, meg a Bubukával. - 12x
bcc.) Megjelennek a régi adósok, Dőrpe és Márk is újra szóba áll a Veknivel, RGL-nek és kellene kölcsön 3000 Euró új szolárpanelekre, Fórizs úrnak meg tüntetésekre. Ismét bőkezű lesz a Csekonics, úgy szórja a pénzt, mint az őrültek, fél éven belül kifosztják, ő meg halálra issza magát végre. A saját temetésére persze nem gondol, a magyar állam és részben Golda fogja finanszírozni a szociális temetést - 12,5x
bcd.) Kifizeti az adósságait, bocsánatot kér a korábbi gyalázatos dolgaiért, az anyját befizeti élete végéig egy luxus idősotthonba, ő maga rendbe teszi az életét, törli magát az internetről, eljár hetente 2x pszichoterápiára, vesz egy vidéki kis tanyát, és szerényen éli tovább az életét. Szabadidejében időnként befizet egy nyelviskolába, vagy valami Udemy tanfolyamra. Megtanul végre főzni is, és cipőt kötni. - 99999999999999999999999999999999999999999999999999999x
Tegyük fel, hogy megnyeri, mert a bolondoknak sokszor van valami különös szerencséjük.
Szcenáriók - oddsok:
1.) Észre sem veszi, hogy nyert, mert annyi felesleges szemét van nála, és időnként random elhagy dolgokat, illetve egy fogyatékos faszról van, aki a szelvényeket ellenőrizni sem tudja, így a nyertes szelvény a szemétben végzi valamelyik MA-48 telepen. - 1x
2.) Beolvassa valahogy a QR-kódot, és rájön, hogy nyert. Pár napig magában tudja tartani az infót, majd rövid flokkokban utalgat rá, hogy most már minden máshogy lesz, végül elkotyogja az infót. Géjza, Vahúr, Gammer, meg a többi a trash testületileg megindulnak Bécsbe vagy Púpszászra, és erőszakkal elveszik a szelvényt a Gnómtól. Esetleg örökre eltüntetik. - 1,24x
3.) Beolvassa valahogy a QR-kódot, és rájön, hogy nyert. Valahogy el tudja hallgatni az infót, és felhívja a nagynyereményes vonalat.
a.) Azt az opciót választja, hogy az osztrák szerencsejáték munkatársai házhoz mennek a szelvényért. Kimennek a csövesszállóra, rájönnek, hogy egy balfasz, elmebeteg, funkcionális analfabéta, fogyatékos szar, aki a nyelvet sem beszéli, elviszik a szelvényt, majd valamelyik ismerős kiváltja nyertesként. - 2x
b.) Azt az opciót választja, hogy ő megy be a székházba a szelvénnyel.
ba.) Útközben eltéved, berúg, majd TikTiken mutogatja a nyertes szelvényt sorszámmal, mindennel nagy pofával, végül elhagyja. - 3x
bb.) Sikeresen eljut a székházba, ahol annak nézik, ami: bolond csövesnek, és elküldi a biztonsági őr a halál faszára, főleg, miután nem tudja elmakogni sem, kihez és miért ment. Az utcán forgat néhány fenyegetőzős flokkot, majd berúgva elhagyja a nyertes szelvényt. - 6,25x
bc.) A lottó székházba menet közben hangosan flokkol, vagy lájvol és dicsekszik. Útközben hallja néhány agresszív magyar bűnöző múltú csöves, akik valami indokkal elcsalják, vagy elveszik a szelvényt tőle. Pár perc késéssel háromszögeli a műsort kissendrevagyok, és a trollok a hasukat fogják a nevetéstől. - 8x
bd.) Valamilyen csoda folytán sikerül átvenni a nyereményt
bda.) Örömében azonnal Pestre utazik a heréltet kergetni, és halálra cuccozzák magukat - 8,5x
bdb.) Örömében azonnal Pestre utazik a heréltet kergetni, aki szerelmi szerződést köt a Korccsal, és kisemmizi őt, és fél éven belül feléli a nyereményt a Jumma Mubarakkal, meg a Bubukával. - 12x
bcc.) Megjelennek a régi adósok, Dőrpe és Márk is újra szóba áll a Veknivel, RGL-nek és kellene kölcsön 3000 Euró új szolárpanelekre, Fórizs úrnak meg tüntetésekre. Ismét bőkezű lesz a Csekonics, úgy szórja a pénzt, mint az őrültek, fél éven belül kifosztják, ő meg halálra issza magát végre. A saját temetésére persze nem gondol, a magyar állam és részben Golda fogja finanszírozni a szociális temetést - 12,5x
bcd.) Kifizeti az adósságait, bocsánatot kér a korábbi gyalázatos dolgaiért, az anyját befizeti élete végéig egy luxus idősotthonba, ő maga rendbe teszi az életét, törli magát az internetről, eljár hetente 2x pszichoterápiára, vesz egy vidéki kis tanyát, és szerényen éli tovább az életét. Szabadidejében időnként befizet egy nyelviskolába, vagy valami Udemy tanfolyamra. Megtanul végre főzni is, és cipőt kötni. - 99999999999999999999999999999999999999999999999999999x
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Oct 18, 2024 01:22:50
x3)
Endre, viccen kívül kérd el a seggbekúrttól a Toto Programot. Nem hinném, hogy a git-et te vagy ő megoldanátok, de ha szerencséd van, talán odaadja Újpalotán valami kulcstartós pendrive-on a Szent Grált az egyik helyi lepukkadt sörözőben.
Némi részesedésért cserébe talán Géza apádat is megkérdezhetnéd Tipmix trükkökért.
Dőrpapa, Gammer, meg a Tranyó max a kaparós vonalon van otthon.
Ideje felpörögni.
Némi részesedésért cserébe talán Géza apádat is megkérdezhetnéd Tipmix trükkökért.
Dőrpapa, Gammer, meg a Tranyó max a kaparós vonalon van otthon.
Ideje felpörögni.
lolsz
Oct 18, 2024 04:13:21
Endre, szerinted az általad lenézett pizzafutár Viktorsz tudna venni magának nyolcvanezres hangfalat, ha akarna? Most azonnal, hitel és egyéb rákészülés nélkül?
Viktorsz most vett uj Xiaomi elektromos rollert, kettes csatornajan volt unboxing
Oct 18, 2024 04:13:21
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2024 05:18:47
x24)
Pediarol:
„megiszom a kefirtet, aztán a sörtöt, aztán hányunk, utána alszunk - meseld mar el pedofil, hanyan vagytok odabent? Endre, Stoki, Corina… ki van meg ott veletek?
Meg egy elmebaj a listan: disszociatív személyiségzavar
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
„megiszom a kefirtet, aztán a sörtöt, aztán hányunk, utána alszunk - meseld mar el pedofil, hanyan vagytok odabent? Endre, Stoki, Corina… ki van meg ott veletek?
Meg egy elmebaj a listan: disszociatív személyiségzavar
Ténfép
(
x5)
Oct 18, 2024 06:27:00
x5)
Abból a kevés nyammogós dadogós fehércigány igénytelenkedésből, amit tegnap láttam, nekem is az jött le, hogy ez a dögevő féle hererák csak go lyó rendkívül ízléses tréfája volt. Ezért is röhögött rajta a korcs olyan jól, mivel egyrészt valaki betegségéről szól, másrészt "nyem igasz, háty hotyne jehetne kijöhögni". Lehetőleg ne ez terjedjen el, hogy a dögevő a megfejtés, Hermánt valószínűbbnek tartom én is.
Az viszont egy videó kivágást talán megérdemelne, már ha rögzítette valaki, hogy elvégre egy betelefonáló valaki hererákjáról beszél, a barom meg tele picsaszájjal röhög rajta.
Igyunk egy sörtöt, he
Az viszont egy videó kivágást talán megérdemelne, már ha rögzítette valaki, hogy elvégre egy betelefonáló valaki hererákjáról beszél, a barom meg tele picsaszájjal röhög rajta.
Endre priusza
(
x11)
Oct 18, 2024 06:28:16
x11)
Akármekkora lottónyeremény is csak annyit érne neki, hogy onnantól megint rendes sört szlopálna a macskaólban. Egyszerűen nincs elég esze egy emberi élethez. A felfogóképessége a harminc forintosok kereséséig tart.
A legvalószínűbb, hogy először a tranyó hallana erről, aki azonnal rárepülne a megtollasodott balekra és egy éven belül seggére verne a nyereménynek. Onnantól pedig ha túlélik, mennek vissza a csöviszállóra.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
A legvalószínűbb, hogy először a tranyó hallana erről, aki azonnal rárepülne a megtollasodott balekra és egy éven belül seggére verne a nyereménynek. Onnantól pedig ha túlélik, mennek vissza a csöviszállóra.
NBVNG
(
x1)
Oct 18, 2024 06:41:13
x1)
Szerencsére a moonnal ellentétben Stokiból nincs több és ez az egy sem egy épkézláb példány.
De azért az az időzített szétbomlás foshná.
De azért az az időzített szétbomlás foshná.
Endre priusza
(
x11)
Oct 18, 2024 06:46:38
x11)
Elnézve ezt a nyomorflokkot, lehet hogy be kéne vezetni valamilyen palliatív ellátást ezeknek. Valahol az isten háta mögött valami használaton kívüli romos kastélyban el lehetne fektetni a végstádiumos alkoholistákat. Napi húsz sör és pár szem rivó nem kerül pénzbe, enni meg úgysem esznek egy sonkás zsemlénél többet.
Így legalább nem rontanák a városképet, az ő állapotukon pedig úgysem lehet javítani.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Így legalább nem rontanák a városképet, az ő állapotukon pedig úgysem lehet javítani.
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2024 07:02:22
x24)
Ma lesz a nagy visszapatkánykodás és a legkomolyabb tranyó sztalkolás napja. Te is úgy izgulsz, pedofil, ahogy én?
Ténfép
(
x5)
Oct 18, 2024 07:11:50
x5)
Valahol az isten háta mögött valami használaton kívüli romos kastélyban el lehetne fektetni a végstádiumos alkoholistákat. Napi húsz sör és pár szem rivó nem kerül pénzbe, enni meg úgysem esznek egy sonkás zsemlénél többet.
Nem jó, nincsen dohánybolt a közelben.
tyodika
Oct 18, 2024 07:43:41
Nekem unironikusan tetszik ez a szerencsejátékos vonal, és igazából az sem kúrna fel különösebben, ha ez a Gyagyás fasz behúzná mondjuk a 6 aus 45 osztrák lottó Jackpotot.
oddsok:
1.)
2.)
3.)
a.)
b.)
ba.)
bb.)
bc.)
bd.)
bda.)
bdb.)
bcc.)
bcd.)
oddsok:
1.)
2.)
3.)
a.)
b.)
ba.)
bb.)
bc.)
bd.)
bda.)
bdb.)
bcc.)
bcd.)
Lebuktál progjamozó troll a jekujzív algoritmussal!
Csak kifelejtetted a kaszádolást!
Oct 18, 2024 07:43:41
CafkaMarci
(
x6)
Oct 18, 2024 08:14:19
x6)
Szokásos reggeli flokk
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Oct 18, 2024 08:15:37
x3)
www.tiktok.com/@sodika82/video/7426992182042578209
Feledékeny sodi asodi, elfelejtett vonatjegyet venni.
Így jött ki a matek.
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 18, 2024 08:18:22
x8)
Ezek a flokkok unalmasak, nézhetetlenek, s önismétlő fasz loop-olások. Erre ott van a gyomai gnom akinek a loopokat tolni kellene. Ne nekünk.
Heki a traki
Ténfép
(
x5)
Oct 18, 2024 08:20:31
x5)
Na, te segélyen tengődő buzeráns csöves, jól öregedett?
Igyunk egy sörtöt, he
Trottel
Oct 18, 2024 08:21:03
www.tiktok.com/@sodika82/video/7426992182042578209
Ajjajj nagyon sűrűn felejtesz el mostanában dolgokat gyagya. Tudod, "vasárnap nem voltak tranyó lájfszban", "minden kedden Bécsbe jönne", stb stb. Én ezt már kivizsgáltatnám, nehogy ascitesnek legyen igaza a Korszakov-szindrómával.
Csak ficceltem, mindent nagyon jól csinálsz!
Oct 18, 2024 08:21:03
Propi
Oct 18, 2024 08:21:10
Nem feledékeny vagy fikás, hanem egy alkoholista fasz.
Buzi soDI a soDI
Oct 18, 2024 08:21:10
Ezt ne_ezt ne_ezt ne
Oct 18, 2024 08:30:08
1. Szép próbálkozás megint terelni,hogy nem ma jössz haza,mert nem vettél jegyet
2. Az ufós eladó nem beszélt olyan vérses szájjal rólad,pedig megtehette volna a tetteid után és nem tudta,hogy közvetítve van
3. Nagyszerű hír,hogy híres sodi asodi púpszászon
4. Nem mindenki olyan személyiségzavaros, hogy egyik nap feljelentéssel fenyegetőzik,a következő nap meg lóbálja a fehér zászlót, a szegediek meg magasról tesznek rád,mert azt gondolom nem hagytad megtorlatlanul a kifosztás csát sem
Ezt azért mégse
2. Az ufós eladó nem beszélt olyan vérses szájjal rólad,pedig megtehette volna a tetteid után és nem tudta,hogy közvetítve van
3. Nagyszerű hír,hogy híres sodi asodi púpszászon
4. Nem mindenki olyan személyiségzavaros, hogy egyik nap feljelentéssel fenyegetőzik,a következő nap meg lóbálja a fehér zászlót, a szegediek meg magasról tesznek rád,mert azt gondolom nem hagytad megtorlatlanul a kifosztás csát sem
Oct 18, 2024 08:30:08
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2024 08:34:14
x77)
Nagyon be van szarva a szegedi feljelentéstől az elmebeteg zaklató...
Skynetsodi
(
x2)
Oct 18, 2024 08:34:17
x2)
Beszarok. a hitelre vett airtagel menősködik, hogy egy árából lehet magánvádas indítványt benyújtani. Szeretném emlékeztetni a pedofil urat, hogy Magyarországon nem lehet hitelbe a hatóságoknál az első fázisban intézkedni.
Nekem se könnyű
Skynetsodi
(
x2)
Oct 18, 2024 08:34:26
x2)
Beszarok. a hitelre vett airtagel menősködik, hogy egy árából lehet magánvádas indítványt benyújtani. Szeretném emlékeztetni a pedofil urat, hogy Magyarországon nem lehet hitelbe a hatóságoknál az első fázisban intézkedni.
Nekem se könnyű
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 18, 2024 08:35:38
x21)
Nagyon be van szarva a szegedi feljelentéstől az elmebeteg zaklató...
Pedig a börtönbe szép kis jövő várna rá!
linziasztal01
(
x77)
Oct 18, 2024 08:44:35
x77)
Egyrészt. Miért fosol ennyire a szegedi feljelentéstől? Mert ez nem a magadfajta csillámpónis beadvány, hanem te is tudod ki csinálta, és arra te mindig rábaszol?
Másrészt. Nagy perkirály vagy, nem? Akkor? Odamész és tisztázod magad szépen a bíróságon, nézzük csak hogy fogsz ott süvíteni.
Zárójel bezárva. Meg hamarosan te is.
Másrészt. Nagy perkirály vagy, nem? Akkor? Odamész és tisztázod magad szépen a bíróságon, nézzük csak hogy fogsz ott süvíteni.
Zárójel bezárva. Meg hamarosan te is.
Trottel
Oct 18, 2024 08:51:47
Nagyon sok évvel ezelőtt (mondjuk 2006-ban) még talán.. TALÁN volt benned annyi, hogy normálisan ki tudtál állni magadért, bár akkor is nagyon erős volt az auti hetyetye.
Mostanra teljesen leépültél, nem öltözködsz rendesen, büdös vagy, 0-24 be vagy baszva, teljesen megőrültél, végleg elveszítetted a valóságodat, térben és időben egyáltalán nem vagy már orientált.
Lófaszt mama! Pár hete/hónapja berakta ide valaki a 2006-os ítélet címlapját, kb az volt ott hogy "KCF beadott ugyan 17 oldal hetyetyét ám annak az ügy szempontjából semmi releváns tartalma nincs". Csak azért úszta meg mert a drága kúrmány így akarta.
Az öltözködés is *pr*, elég megnézni a Kaufmannos kúriás képet.
Oct 18, 2024 08:51:47
Klohek
(
x12)
Oct 18, 2024 08:57:22
x12)
endre, akkor kijelenthetjük, hogy Újszászon a helyzet egyre fokozódik? Nagyon helyes! Lesz itt még flip-flop fényezés a szemed körül, köcsögláda...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
keserke
(
x4)
Oct 18, 2024 08:57:44
x4)
Jó lesz ez! Stokit egyre inkább betalálják furgonos cigányok! Aztán az egyikkel el is viszik, csak nem hozzák vissza.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Oct 18, 2024 09:02:24
x3)
Leirat:
Hát gyerekek, úgy néz ki hogy lassan kezdek már feledékeny is lenni. Mert teljesen úgy emlékeztem hogy tegnap mielőtt elindultam
volna a szaunába, vettem volna egy vonatjegyet, de aztán kiderül ma reggel számomra hogy hopp mégsem vettem meg, csak gondoltam rá.
(sóhajtás). A szórakozottság nem válik előnyömre, meg hasznomra úgyhogy kicsit oda kell figyelnem a dolgaimra.Azt se tudom hogy hol
áll a fejem.Na mindegy ez most egy üzenet mindenkinek hogy azért engem esetleg békén is lehetne hagyni. Gondolok itt arra például hogy,
az ember sétál Újszászon és akkor különféle verziókba megállnak mellette kocsik.Most direkt nem mondok részleteket jó, hogy ne az
legyen hogy VÁÁÁ megint emlegetsz! Ezért csak általánosan. Tehát az egyik vlogom után rám ír valaki tiktokon hogy én ne emlegessem
őket. Kiket?Hol? Akkor pár nappal később megáll mellettem egy furgon, Újszászon sétálok sörökkel és kiszól belőle egy ilyen
termetesebb úriember, idősebb hogy na hát ő írt rám tiktokon.És mondom neki hogy, de miről beszélünk ember, hát én én két fiatal gyerekről
beszéltem a vlogban, (eltorzított hangon) jóó de azok a fiaim.Jó...jajj istenem..jó, például ilyen marhaságokkal, nem is említek meg
konkrétan senkit, de így általánosságban se, ne legyen említve senki. Vagy megáll mellettem egy másik autó, hát ne beszéljek már csúnyán
az UFO abc eladónőjéről, aztán mondom hogy de ember, hát hallgasd már vissza hogy ő több száz néző előtt miket mond rólam, ugye ott
a Géza lájvjában. Hát ugyan abban a stílusban miért ne szólnék vissza mint ahogy ő is hozzám szólt, és ebben teljes mértékben igazam van.
Vagy ugye ahogy a harmadik, állok sorba a lottózóban hogy veszek lottót, és akkor(elváltoztatott hangon) Höhh te vagy az a pedofil?
Hát mondom , rólam hazudozzák.(elváltoztatott hangon) Na most akkor te vagy? Mo-Mondom igen, rólam hazudozzák.(elváltoztatott hangon)
Itt ne pedofilkodjál mert akkor izé,aztat mi összeverjük. Mondom nagyon helyes.Hát mit lehet erre mondani, és akkor látszott rajta
hogy grimaszol, már valamit mondana, adna valami választ, de inkább kiment. Most mit lehet erre mondani, nagyon helyes, ha valaki
ott pedofilkodik azt verjétek össze, én is így gondolom tényleg.(röhögés) De most mit lehet erre mondani? Nagyon helyes. Tehát én sem
szólok senkihez, hozzám se szóljon senki, meg például ott is amiből a balhé lett az a lány szólt hozzám. Még az a szerencse hogy megvan
a felvétel hogy háromszor is hogy -Gyere ide,gyere ide. Mondom biztos, lájvban vagyok 600 néző, biztos?Igen biztos, jó. Egyrészt, másrészt
itt eljutnak hozzám mindenféle információk arról hogy a szegedi csatakancák gondolkodnak dolgokban, hát most azzal kapcsolatban annyit tudok
elmondani hogy amióta nincs ott a Merci, én azt az egész szegedi történetet a magam részéről leszarnám.És ez egy ajánlat, mert szeretnélek
titeket emlékeztetni arra hogy amikor haragban voltatok, akkor egymás ellen dobáltátok át nekem a bizonyítékokat arról hogy hogyan lettem
elkábítva és kifosztva.Több mint százezer forinttal, ami azért kicsit leülős bcs. Úgyhogy ezt tessék átgondolni, meg tessék átgondolni
hogy egy, az nektek meg lett írva hogy egy magánvádas indítvány az egy AirTag ára, amiből ezen a héten lazán vettem ötöt, tehát én is be tudok
mindenféle dolgokat nyomni, és akkor ennek sose lenne vége. Tehát vagy mindenki sebződik össze vissza egy háborúban vagy el se kezdjük. Én az
utóbbit ajánlanám, annak van értelme. Na röviden ennyi, sziasztok.
Így jött ki a matek.
Hát gyerekek, úgy néz ki hogy lassan kezdek már feledékeny is lenni. Mert teljesen úgy emlékeztem hogy tegnap mielőtt elindultam
volna a szaunába, vettem volna egy vonatjegyet, de aztán kiderül ma reggel számomra hogy hopp mégsem vettem meg, csak gondoltam rá.
(sóhajtás). A szórakozottság nem válik előnyömre, meg hasznomra úgyhogy kicsit oda kell figyelnem a dolgaimra.Azt se tudom hogy hol
áll a fejem.Na mindegy ez most egy üzenet mindenkinek hogy azért engem esetleg békén is lehetne hagyni. Gondolok itt arra például hogy,
az ember sétál Újszászon és akkor különféle verziókba megállnak mellette kocsik.Most direkt nem mondok részleteket jó, hogy ne az
legyen hogy VÁÁÁ megint emlegetsz! Ezért csak általánosan. Tehát az egyik vlogom után rám ír valaki tiktokon hogy én ne emlegessem
őket. Kiket?Hol? Akkor pár nappal később megáll mellettem egy furgon, Újszászon sétálok sörökkel és kiszól belőle egy ilyen
termetesebb úriember, idősebb hogy na hát ő írt rám tiktokon.És mondom neki hogy, de miről beszélünk ember, hát én én két fiatal gyerekről
beszéltem a vlogban, (eltorzított hangon) jóó de azok a fiaim.Jó...jajj istenem..jó, például ilyen marhaságokkal, nem is említek meg
konkrétan senkit, de így általánosságban se, ne legyen említve senki. Vagy megáll mellettem egy másik autó, hát ne beszéljek már csúnyán
az UFO abc eladónőjéről, aztán mondom hogy de ember, hát hallgasd már vissza hogy ő több száz néző előtt miket mond rólam, ugye ott
a Géza lájvjában. Hát ugyan abban a stílusban miért ne szólnék vissza mint ahogy ő is hozzám szólt, és ebben teljes mértékben igazam van.
Vagy ugye ahogy a harmadik, állok sorba a lottózóban hogy veszek lottót, és akkor(elváltoztatott hangon) Höhh te vagy az a pedofil?
Hát mondom , rólam hazudozzák.(elváltoztatott hangon) Na most akkor te vagy? Mo-Mondom igen, rólam hazudozzák.(elváltoztatott hangon)
Itt ne pedofilkodjál mert akkor izé,aztat mi összeverjük. Mondom nagyon helyes.Hát mit lehet erre mondani, és akkor látszott rajta
hogy grimaszol, már valamit mondana, adna valami választ, de inkább kiment. Most mit lehet erre mondani, nagyon helyes, ha valaki
ott pedofilkodik azt verjétek össze, én is így gondolom tényleg.(röhögés) De most mit lehet erre mondani? Nagyon helyes. Tehát én sem
szólok senkihez, hozzám se szóljon senki, meg például ott is amiből a balhé lett az a lány szólt hozzám. Még az a szerencse hogy megvan
a felvétel hogy háromszor is hogy -Gyere ide,gyere ide. Mondom biztos, lájvban vagyok 600 néző, biztos?Igen biztos, jó. Egyrészt, másrészt
itt eljutnak hozzám mindenféle információk arról hogy a szegedi csatakancák gondolkodnak dolgokban, hát most azzal kapcsolatban annyit tudok
elmondani hogy amióta nincs ott a Merci, én azt az egész szegedi történetet a magam részéről leszarnám.És ez egy ajánlat, mert szeretnélek
titeket emlékeztetni arra hogy amikor haragban voltatok, akkor egymás ellen dobáltátok át nekem a bizonyítékokat arról hogy hogyan lettem
elkábítva és kifosztva.Több mint százezer forinttal, ami azért kicsit leülős bcs. Úgyhogy ezt tessék átgondolni, meg tessék átgondolni
hogy egy, az nektek meg lett írva hogy egy magánvádas indítvány az egy AirTag ára, amiből ezen a héten lazán vettem ötöt, tehát én is be tudok
mindenféle dolgokat nyomni, és akkor ennek sose lenne vége. Tehát vagy mindenki sebződik össze vissza egy háborúban vagy el se kezdjük. Én az
utóbbit ajánlanám, annak van értelme. Na röviden ennyi, sziasztok.
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2024 09:02:46
x24)
Stoki, de debil!
A haboru azota tart, hogy a zsido komcsi kurva anyad a vilagra fosott teged, te fasz!
A szegedi luvnyak csak egy front a sok kozul, amivel el fog taposni teged a tanszek.
Ennyire hulye vagy?
A haboru azota tart, hogy a zsido komcsi kurva anyad a vilagra fosott teged, te fasz!
A szegedi luvnyak csak egy front a sok kozul, amivel el fog taposni teged a tanszek.
Ennyire hulye vagy?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2024 09:05:48
x17)
Hát ez kurva jó..Már Púszászon zaklatják a balhés cigányok a buzit..Ezt még agyon fogják verni.
Punszisza a lekjopp!
Sodit a Tajgetoszra
(
x3)
Oct 18, 2024 09:06:28
x3)
Reggeli púptok reposztok
8:10
vm.tiktok.com/ZGdduRsxG/
(Rowan Atkinson sketch:
rendőr: - Van már 16 éves a hölgy a hátsó ülésen?
srác: - Még nincs. Majd úgy kb 10 perc múlva.
Rendőr bólint és elballag)
8:20
vm.tiktok.com/ZGddmWM5P/
(Szerkesztett video. Magyar Péter és Orbán az EU parlamentben az elhíresült kézfogás után egymasnak esnek és összeverik, lelövik, felgyújtják egymast a Mortal Kombat zenéjére)
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
8:10
vm.tiktok.com/ZGdduRsxG/
(Rowan Atkinson sketch:
rendőr: - Van már 16 éves a hölgy a hátsó ülésen?
srác: - Még nincs. Majd úgy kb 10 perc múlva.
Rendőr bólint és elballag)
8:20
vm.tiktok.com/ZGddmWM5P/
(Szerkesztett video. Magyar Péter és Orbán az EU parlamentben az elhíresült kézfogás után egymasnak esnek és összeverik, lelövik, felgyújtják egymast a Mortal Kombat zenéjére)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2024 09:06:54
x17)
42 évesen beütött a demencia púpos buzi.Akkor lassan vége a könyvnek is.Piszony.
Punszisza a lekjopp!
Klohek
(
x12)
Oct 18, 2024 09:08:00
x12)
Mindenki hagyjon békén.. Be vagy szarva mi, ahogy haza kell jönni már nem is akarsz mészárolni?? Gyáva szar vagy, egy embernek sem nevezhető lény...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2024 09:10:14
x30)
Na mire hazaersz ma délután fikas lesz e vajon felhergelt ciganygaleri az allomason?
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 18, 2024 09:12:44
x12)
Mai Regiojet kínálat, én a 13:27-esre tippelnék.
Szerintem ugyanaz a terv, biztonságba helyezi a buzigurtnit és a faptopot Púpszászon, aztán jön Pestre zaklatni.
Ki az az Endre bácsi?
Szerintem ugyanaz a terv, biztonságba helyezi a buzigurtnit és a faptopot Púpszászon, aztán jön Pestre zaklatni.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2024 09:16:07
x17)
Púpos buzi nem azért vernek össze mert odamentél egy kislányhoz,hanem amit mondtal te patkany
Punszisza a lekjopp!
max5enutálnak
(
x47)
Oct 18, 2024 09:17:15
x47)
Ugye tudod, hogy ennél jóval bagatellebb dolgokért szúrtak már mellkason embereket?
Már mindenki tudja, hogy pedofil vagy és csak egy bekristályozott családapára várunk, aki a feszkót majd a lengőbordáid között vezeti le.
Beszélgettél már szétcuccozott cigánnyal, akinek kés van a kezében? Na azok imádják a loopolást!
Olyan kár, hogy nem nézhetjük majd végig. Ez az igazán szhomcsy :(((
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Már mindenki tudja, hogy pedofil vagy és csak egy bekristályozott családapára várunk, aki a feszkót majd a lengőbordáid között vezeti le.
Beszélgettél már szétcuccozott cigánnyal, akinek kés van a kezében? Na azok imádják a loopolást!
Olyan kár, hogy nem nézhetjük majd végig. Ez az igazán szhomcsy :(((
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 18, 2024 09:18:37
x12)
Púpos buzi nem azért vernek össze mert odamentél egy kislányhoz,hanem amit mondtal te patkany
Hát mondjuk ha az én kislányomra csak rá merne nézni ez az elmebeteg, minimum már csak tejben áztatott kiflit tudna nyammogni az orbitrágók hűlt helyeivel.
Darth Tibor
(
x7)
Oct 18, 2024 09:19:49
x7)
Endre!
Mitől félsz jobban? A rád vadászó púpszászi dakotáktól, vagy a szegedi feljelentésektől?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Mitől félsz jobban? A rád vadászó púpszászi dakotáktól, vagy a szegedi feljelentésektől?
Pitonsz Professzor
(
x17)
Oct 18, 2024 09:27:32
x17)
Jó de egy NORMÁlIS felnőttet nyílván nem vernél össze mert váltott volna pár szót.
Ez a púpos buzi meg hát tudjuk milyen és megérdemli.
mikedp
(
x9)
Oct 18, 2024 09:28:15
x9)
Mai Regiojet kínálat, én a 13:27-esre tippelnék.
Kiváncsi vagyok Tibi mit lép a mai zaklatásra? Bar biztosra veszem , hogy nem hív rendőrt.
Bubuka
(
x13)
Oct 18, 2024 09:30:43
x13)
Endre, nem fenyegetőzni kell a magánvádas feljelentésekkel, hanem megtenni azokat. Annyira nagy volt a pofád, hogy te mindenkit be fogsz perelni, miközben ellened több eljárás megy már a háttérben. Magyarázhatsz a tiktokon, ezeket senki nem fogja visszavonni, és minden vergődésed nagyobb faszerdőt és egy újabb eljárást fog követni.
Megmondták már itt neked a profok. Ez lesz, kész.
Megmondták már itt neked a profok. Ez lesz, kész.
max5enutálnak
(
x47)
Oct 18, 2024 09:30:53
x47)
Amúgy nem lesz ilyen prózai halálod. Szimplán megfulladsz a hányásodban a lavór mellett fekve mocskos részegen. Anyád kb 4 nap után veszi majd észre, de akkor is csak azért, mert zavaróan kellemes lesz a csöndben és nyugalomban tengetni a napjait.
max5enutálnak
(
x47)
Oct 18, 2024 09:34:00
x47)
Abba belegondoltál már, hogy gyakrabban hánysz, mint étkezel?
Meg fogsz dögleni :D
Meg fogsz dögleni :D
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2024 09:35:39
x135)
a troll riadólánc készen áll ma, ha a pedofil megindul tibihez, a helyszínen lévő egység riadóztatja tibort, ő meg addig lekapcsolja az élőt amíg nem jelentjük neki, hogy a pedofil elindult vonattal púpszász felé. ha visszapatkánykodna, arra is van kész tervünk, de az legyen titok a pedofil előtt.
Darth Tibor
(
x7)
Oct 18, 2024 09:40:20
x7)
A tegnapi lályvot vissza lehet valahol nézni?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Ténfép
(
x5)
Oct 18, 2024 09:42:36
x5)
Endre, ma hányra érsz Kelenföldre? Én még nem láttam az ocsmány pofád előben, pedig mérsékelten érdekel a katasztrófaturizmus.
Igyunk egy sörtöt, he
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 18, 2024 09:43:25
x21)
Pedofil! Szerinted mennyi időd van még hátra?
mikedp
(
x9)
Oct 18, 2024 09:43:28
x9)
SporoloProli
(
x3)
Oct 18, 2024 09:43:37
x3)
Endre, ma hányra érsz Kelenföldre? Én még nem láttam az ocsmány pofád előben, pedig mérsékelten érdekel a katasztrófaturizmus.
Bár lehetetlennek tűnik, de élőben még ocsmányabb. Na meg a szagok ugye...
MaxPayne
(
x24)
Oct 18, 2024 09:49:38
x24)
Hiába hazudott azt, hogy nem vagy pedofil, stoki? Túl sok bizonyíték van már az ellenkezöjére. Tudod, mint arról, hogy elmebeteg is vagy. Papirod van róla.
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2024 09:50:43
x135)
a háborútól magát összeszaró gyenge ellenfél meg nem támadási ajánlatokat tesz a háború megkezdését követően.
te ennyire félsz, pedofil?
te ennyire félsz, pedofil?
Hetye Etye
Oct 18, 2024 09:56:11
Valaki felvette a tegnapi rivos live-ot?
Oct 18, 2024 09:56:11
mondomkusskuss
(
x21)
Oct 18, 2024 10:08:38
x21)
Pedofil! A börtönből is lesz majd lehetőséged lottózni? 🧐
Jozsii Busák
(
x5)
Oct 18, 2024 10:13:20
x5)
Egy újszászi plakátolás most sokat segítene a helyzeteden..
Jozsii Busák
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2024 10:13:21
x135)
itt vinnyog, hogy csak részletre tud tibornak megvenni valami 200 eurós szart, mert annyira nincs pénze, aztán előadja a pénzes csávót, hogy ő is le tud perkálni 60 ezret illetékre.
Eazy
(
x11)
Oct 18, 2024 10:13:49
x11)
A gyagyás amúgy tényleg foszlik szét, mint a főhős a Moonban. Megvágta az állát, az orrcimpáján van egy seb és a képen nem látszik, de a nyakán is nőtt egy piros pattanás.
Vajon mennyi ásvány utánpótlást kap a haldokló szervezete?
A sörben lévő minimális adagok, szemben a kártékony hatásával (ha ilyen módon mértéktelenül fogyasztja) ebben az esetben nem számítanak.
Fogalma sincs arról mikor evett utoljára meleg ételt (nem, Endre nem a tranyó váladékokról van szó)
Arról nem is beszélve, hogy lassan csak bébipürét fog tudni enni, mert ha elmenne egy gyomortükrözésre a doki visszaadná a praxisát. :D
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 18, 2024 10:17:44
x12)
itt vinnyog, hogy csak részletre tud tibornak megvenni valami 200 eurós szart, mert annyira nincs pénze, aztán előadja a pénzes csávót, hogy ő is le tud perkálni 60 ezret illetékre.
Tegnap ismét megnéztem a Trash Karácsony vágott verziót, pont ezen röhögtem, hogy ekkor még zsebből kápézott 20 + 50 ezer forintot Gammeréknak, csak hagyják őt egyedül Tibivel.
gobesug
(
x30)
Oct 18, 2024 10:21:05
x30)
haldoklik az apád endre és az osztrák winstonos dobozzal neked üzen!
iphone 16 pro és életben marad, ezt mondta az orvos

iphone 16 pro és életben marad, ezt mondta az orvos

Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 18, 2024 10:21:07
x8)
Hahó
(
x135)
Oct 18, 2024 10:21:14
x135)
Majd megnézzük hogy perkálsz ki 150 eurót illetékre az 1000 eurós szociális segélyedből, amiből 800 eurót kapásból elvisz a telószámla és a sör. A tárgyalásokra miből akarsz hazautazni? Majd koldulsz bécsben?
Ugye látod mire megy ki ez az egész, pedofil? Vagy ha nem, akkor kérjél vkitől észt a gondolkodáshoz. Ezt a háborút te már akkor elvesztetted amikor mi eldöntöttük, hogy eltaposunk.
Ugye látod mire megy ki ez az egész, pedofil? Vagy ha nem, akkor kérjél vkitől észt a gondolkodáshoz. Ezt a háborút te már akkor elvesztetted amikor mi eldöntöttük, hogy eltaposunk.
nmthrwwy420
(
x12)
Oct 18, 2024 10:23:49
x12)
Igen, "anyukám adott pénzt".
El nem tudom képzelni azt az élethelyzetet, amikor 40 évesen pénzt kérsz anyádtól, hogy a Karácsonyt inkább egy csapat félszerzettel kocsmázd végig, majd pedig ezeknek pénzt ossz, hogy egy maga alá szaró tranyóval fajtalankodj.
Hektor a Traktor
(
x8)
Oct 18, 2024 10:28:27
x8)
Ha azt nézzük, hogy mennyi pénzt kért az anyjától, akkor elmondható, hogy Endre és Tibor tartották a Tranyót.
Heki a traki
Bagolyka
(
x7)
Oct 18, 2024 10:28:45
x7)
Hallod recskás? Már a lakosok is lázadoznak.
Púpszász népe lassan villát ragad.
Pisztos, hogy nincs semmi baj veled?
Pisztos, hogy mindent jól csináltál?
Púpszász népe lassan villát ragad.
Pisztos, hogy nincs semmi baj veled?
Pisztos, hogy mindent jól csináltál?
keserke
(
x4)
Oct 18, 2024 10:29:02
x4)
Gyagya, akkor most már ez lesz az életed? Tegyük fel, hogy megkapod a notstandshilfét életed végéig. Örökre a macskaól és a bécsi tömegszállások között fogsz ingázni, közben meg flokkolgatsz? Lelkecskének nem fog jót tenni!
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
horgász
(
x10)
Oct 18, 2024 10:33:32
x10)
Na figyelj csak recskás fiam,
Ezt csak azért írom le, hogy egyrészt irigykedj, másrészt bemutassam mekkora faszkalap egy agyalágyult incel BALFASZ buzi pedofil geci állat vagy.
Rám azt szokták mondani a szegényes szókinccsel élő véglények (akik hozzád képest még mindig hatványokkkal feljebb helyezkednek el a táplálékláncban), hogy "teli vagyok, mint pap". Van házam wellness részleggel, több drága autóm, gond nélkül kifizetek 2-4 millió szar magyar forintot egy órára, ha épp olyanom van. DE például 3 dolgot mégsem csinálnék soha:
-nem vennék egy ilyen retek dzsunka műanyag zenebuzidobozt közel 300 euróért, ráadásul túlárazva
-nem tennék Airtag-t egy kivert kóbor macskára
-nem lottóznék soha
A Wurlitzerrel amúgy mi a hód kurva anyádat akarsz?
Üldözöd vele a buziszerelmed amíg fel nem oldja a tiltást? 😂 Hát telefonja nincs te faszzabáló szar gecinyelő puputeve 😂
Idióta elmebeteg igénytelen szar fehércigány csöves moslék hányinger féreg malacszemű BALFASZ pedofil véglény vagy te fifikutya, tudtad?
Hogy bassza szájba azt a szubmisszív fasszopó vén kurva anyádat egy aligátor. Dögölj meg kínok között!
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Ezt csak azért írom le, hogy egyrészt irigykedj, másrészt bemutassam mekkora faszkalap egy agyalágyult incel BALFASZ buzi pedofil geci állat vagy.
Rám azt szokták mondani a szegényes szókinccsel élő véglények (akik hozzád képest még mindig hatványokkkal feljebb helyezkednek el a táplálékláncban), hogy "teli vagyok, mint pap". Van házam wellness részleggel, több drága autóm, gond nélkül kifizetek 2-4 millió szar magyar forintot egy órára, ha épp olyanom van. DE például 3 dolgot mégsem csinálnék soha:
-nem vennék egy ilyen retek dzsunka műanyag zenebuzidobozt közel 300 euróért, ráadásul túlárazva
-nem tennék Airtag-t egy kivert kóbor macskára
-nem lottóznék soha
A Wurlitzerrel amúgy mi a hód kurva anyádat akarsz?
Üldözöd vele a buziszerelmed amíg fel nem oldja a tiltást? 😂 Hát telefonja nincs te faszzabáló szar gecinyelő puputeve 😂
Idióta elmebeteg igénytelen szar fehércigány csöves moslék hányinger féreg malacszemű BALFASZ pedofil véglény vagy te fifikutya, tudtad?
Hogy bassza szájba azt a szubmisszív fasszopó vén kurva anyádat egy aligátor. Dögölj meg kínok között!
Robusztus
Oct 18, 2024 10:33:51
Tegnapi live fent van valahol?
Buzi Sodi a Sodi
Oct 18, 2024 10:33:51
Ténfép
(
x5)
Oct 18, 2024 10:39:01
x5)
"És ebben teljes mértékben igazam van."
Hát Stokmány, a kurva anyádat ismételten, hogy ilyen hülye vagy, természetesen kurvára nincs igazad. Amit az uffer abc-s hölgy mondott, az mind igaz volt, vagy ha esetleg mégsem, akkor abszolúte reális és még könnyen megtörténhet. Amiket meg te ugattál róla, az szidás meg rágalmazás.
Amúgy majd a délutáni részeg buzi loopodban ezt válaszold már meg: makogásod szerint, amikor önként és dalolva bedrogoztad magad és fetrengtél, eltűnt a pénzed.
Akkor azt magyarázod, hogy a 2 hájas meg önmagukra terhelő bizonyítékokat küldött át neked, hogy ők hogy fosztottak ki? Amit ellenük fel lehet használni? Azaz Lamantin kibaszott Lamantinnal, a másik meg önmagával? Vagy csak keresztbe basztak ki egymással?
Mert ezt a kisegítős érettségiddel és fogyatékos makogásoddal nehéz lesz megmagyarázni a píjó néninek.
Igyunk egy sörtöt, he
Hát Stokmány, a kurva anyádat ismételten, hogy ilyen hülye vagy, természetesen kurvára nincs igazad. Amit az uffer abc-s hölgy mondott, az mind igaz volt, vagy ha esetleg mégsem, akkor abszolúte reális és még könnyen megtörténhet. Amiket meg te ugattál róla, az szidás meg rágalmazás.
Amúgy majd a délutáni részeg buzi loopodban ezt válaszold már meg: makogásod szerint, amikor önként és dalolva bedrogoztad magad és fetrengtél, eltűnt a pénzed.
Akkor azt magyarázod, hogy a 2 hájas meg önmagukra terhelő bizonyítékokat küldött át neked, hogy ők hogy fosztottak ki? Amit ellenük fel lehet használni? Azaz Lamantin kibaszott Lamantinnal, a másik meg önmagával? Vagy csak keresztbe basztak ki egymással?
Mert ezt a kisegítős érettségiddel és fogyatékos makogásoddal nehéz lesz megmagyarázni a píjó néninek.
Eazy
(
x11)
Oct 18, 2024 10:40:27
x11)
Azért kemény mennyi savat kap itt.. rég láttam ennyi agressziót egy helyen. 🤣
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
125 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Közben a tranyó meg mindent ráfogott Judkára, hogy ő vette le a pénzeket. Ez a gyámoltalan nyomorult meg csak bólogatott akkor is, félt, hogy többet nem lesz buziskodás ha akadékoskodik.
Nem is egy összegben.
Levettek 145 000-et aztán még 80 00-at, mert látták, hogy a balek nem reagál semmit.
Ha kicsit keresgélek, még tuti meglesz a kép amit a tranyó lőtt a kiterített kp-val, amivel a gyagyást nyugtatták a pénz 2/3-val.