Púp, most komolyan.
Nem aggaszt, hogy látványosan butulsz el? Te magad is mondtad, hogy észlelted a romlást, már a neveket sem vagy képes megjegyezni.
Ez a Korszakov klasszikus tünete.
Tibi vagy Mejszi, már annyira mindegy... :DD
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Komoly dilemma lesz, hogy ha véletlenül Márk juttatja börtönbe fifit, akkor felterjeszthető lesz-e a tölgyfalombokkal ékesített szarvashere kitűntetésre...
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Jogsid van?
Nincs.
Python helyett miért nem a B-s jogsit pályáztad meg az eltartóidnál?
Itthon olyan szigorúak a szabályok, hogy a felfelé bukó embereket heccből megbuktatják a pályaalkalmasságin..szemét gecik
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Mondjuk ott pont nem sikerult a papirokkal hozni a formai minimumot.
Ebben eddig lehetett eljutni.
Már megkérdeztük, és a ChatGPT szerint is pedofil a Stoki
Aludj, pdf! Reggel a suliban dolit kell írni, nehogy négyes alánál rosszabb legyen!
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Felkerdezik a szokartyakat!
Miért nem kéred meg a chatGPT-t hogy tőzsdézzen helyetted ?
kissendrevagyok
"....de ő inkább egy diák-klubbot alapít. ..."
klasszikus proli helyesírási hiba a klub szót két b-vel írni
"Orvgazda"
"Haja száRa"
furcsa, endre egy modern proli.
Munkanélküli vagy. Akkora adósàggal, hogy már soha nem lesz tiszta lap. 0 baràt, 0 kapcsolat, család sincs, anyád is alig visel el.
Diploma nincs, jogsi nincs. Mindenki átver, lehúz hosszú évek óta! Mindenki megvet!
Szerinted akkor sikeresen alkalmaztac? Papír mester :) egy papír van amit simán hozol, az , amit a dilidoki àllít ki!
Börtönös filmeket nézzél te elítélt pedofil kutya, mert hamarosan ott kötsz ki!
Erről beszélek, alkoholista nyomorult.
A sok-sok hektoliter elfogyasztott sör hatására véglegesen károsodott az agyad. Ha kapsz is azonnal kezelést, már soha nem leszel ugyanaz, aki voltál. Ha nem teszel semmit, akár halálhoz is vezető agyi károsodást kockáztatsz.
Hamarosan olyan növényke leszel a macskaól ablakában, amilyenné apád is változott. Csak neki legalább egy tisztességes agyvérzése volt, nem szó szerint hülyére itta magát, ahogy te.
Nincs £200 euro havonta. Hahó!
Nincs hozzáfűznivalóm, csak olyan szép, mert igaz.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hallod korcs? Ne kummants! Sose hittem a cynocephalusokban de ahogy elnézlek simán oké. Talán valami durva génkombináció vagy orosz kísérlet terméke vagy csupán.
Manocephalus a manocephalus. Piszony-piszopny.
Amúgy a recskás ott is elrontotta a pjogjamozást, hogy a saját elméjében lúpba került. Piszony: |: recska - Tibi :|
Az a Golda, akit a fikás évek óta azzal gyaláz, hogy gonosz módon erőszakkal (=nem fizetett mást) az informatikai pályán tartotta. Agyrém.
az a legszebb, hogy azt se tudod, mihez nem értesz, meg amikor AI-ról habblatyol most mindenki, igazából miről beszélnek.
Egy általános iskolából kibukott, politoxikomán elmebeteg telepíti neki a Windowst. A nagy szenyor felhőéneknek, piszony. Majd a Blahán együtt nézik a Udemy videókat.
Egyébként lehetne a saját megoldásod egy közösségi oldal csöveseknek, meg lecsúszott elmebetegeknek. Be lehetne csekkolni meg véleményezni közterületeket, ingyenkonyhákat.
lehet, már Golda is programozni akart, de nem hagyta a rendszert, így a kis Endi élheti az álmait
Nem szeretném, ha elsikkadna: Endre most jelentette be, hogy hajlandó kiváltani a fogyipapírt Ausztriában.
100%, hogy már kiváltotta korábban, és azért volt egyáltalán BÁRMILYEN programozó melója.
Szép beismerés, zsidó!
Tolongani fognak érte az ügyfélszolgálatok, hiszen felsőfokú szinten, választékosan beszéli a német nyelvet, és az angolja is tárgyalóképes. *pr
Az alkalmazkodási zavart is szeretik olyan munkakörben, ahol ügyfelekkel kell kommunikálni, és percre pontosan ki van számolva a szüneted, meg a hívásidőd. Nyomasd, Endre.
Egyébként, Endre pont arra akarja kiváltani a fogyipapírt hogy ha az osztrákok megpróbálnák benyomni valami ügyfélszolgálatra(vagy operátornak), akkor ezzel el tudja ütni. Az ő fejében az él hogy ha mindenre alkalmatlannak nyilváníttatja magát, akkor nem lesz más lehetőségük mint gányoldákat felhajtani neki. Csakhogy emitten van a probléma, a korcs azt nem érti hogy a labanc ügyintéző bizony látja azt a fényes szakmai múltat, lehet hogy megkeresett pár ex-főnökurat is. Én nem vagyok teljesen szkeptikus azzal kapcsolatban hogy egyébként megadják neki a python kurzust, mivel elvitathatatlan hogy ezen a piacon volt alkalmazva, és az is elvitathatatlan hogy most ezen a piacon az egyetlen stabil felvevő az ML ipar, ezért simán megadhatják neki, mert az osztrák szoc. háló ROI-t néz. Csakhogy, ehhez az kellene hogy endre a python kurzus mellett képes legyen elvégezni egy ML kurzust is. Amihez nincs elegendő agya, régen se volt, de mostanra végképp semmi, a legreálisabb opciója valami non-coding IT meló lenne, a legtöbb multi keres doksigyárosokat akik egyébként a termékfejlesztésben nem vesznek részt, csak sajtpapírt gyártanak amibe bele lehet fojtani az auditorokat.
Csuldigung, de ahogy a kommented első részében írtad, a korcs most jutott el a fogyipapírig, ráadásul nem munkát akar vele szerezni, hanem segélyt. Az egészet arra mondta, hogy hogyan fogja elhesegetni az AMS-t, ha valami "alantas" munkára akarná kiközvetíteni.
Értem én, hogy liberális nyugat, meg kvóták, de hányszor kell még elmondani, hogy ha egy vállalat fel akar venni a kvótáért egy mentálisan sérült/pszichológiai problémákkal közdő embert, akkor az nem egy normál béres programozó lesz, hanem takarító vagy adatrögzítő? Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy nyugaton a cégek a szájjalfestő grafikust választanák felvételkor a kvóta miatt.
Ráadásul hamarosan már a kód sem kell hozzá, mert kinyitják a raktárat és szabad vásár lesz...vajon előbb odaérsz, mint a trollok,hogy kihozd azokat a dolgokat, ami még terhelő lehet rád nézve és a Tranyó még nem szolgáltatta be nekünk?
Ezért nevetek nagyon. Én látás-, meg hallássérült embereket ismerek szellemi munkakörben, akik agyilag nagyon pengék, és pszichésen is rendben vannak. Endre alkatrészeket fog festegetni, meg füvet nyírni alamizsnáért, és 1 cent kiadásról sem dönthet majd önállóan.
Végül megoldottam. A Chrome baszakodott. Nagyon köszi.
Persze. Nem fogja fel, hogy az elmebetegség, az nem játék. Persze az aprócigány RGL elviccelődik azon, hogy bolond, meg hogy sátánszisztem, stb, és van is flepnije, de egy napot nem is dolgozott az elmúlt 10 évben. Egyszer elvitték valami tanyára melózni, onnan a második nap szökött meg hatalmas nácikurvázások közepette, mert rájött, hogy fizikai munkát kell végezni a kajáért, szállásért meg a pénzért. Endre tudata nem fogja át, hogy ha az alkalmazkodási zavara rákerül valamilyen dokumentumra, az onnantól kezdve kísérni fogja évekig, és SEMMILYEN szellemi munkakörbe nem fogják felvenni.
Javítva. A soha nem stalkoló Sodi is ott volt kárörvendeni. Természetesen az alkalomhoz és az időjáráshoz illően, rövid ujjú polóban a 0 fokban.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ez is csepelen van? Miért? 💀
Én vagyok Űr diplomata úr
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Azóta eltelt pár év viszont és elittad azt a maradék gyépés agyadat is, te baromállat
Előtte nem ártana tudni egy lineáris/logisztikus regressziót illeszzeni, de a két agysejteddel már egy elsőfokú, egyismeretlenes egyenletnél sztrókot kapsz, tehát esélytelen. Takarításban, mosogatásban gondolkodj inkább.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ezen röhögtem amikor a Pythonról loopolt. A munkahelyemen Endréhez hasonló lusta geci hetyetyézők "kezelik" a backend-et és már két hónapja basztak megcsinálni egy pár napos php-s melót. Mennek a végeláthatatlan meetingek stb. Úgy hogy a pythont életemben akkor láttam először, csináltam a kollégámnak egy scriptet ami legenerálta az összes szükséges cuccot sima txt "adatbázisból".
Fél napot basztam el vele, szóval a pájton tényleg iszonyat "nehéz" ... az ilyen fogyatékosoknak.
Előled menekül te zaklató elmebeteg pedofil köcsög. Mondjuk szerintem is hiba volt
- téged visszaengedni a fórumra
- neked bármilyen infó infót adni tranyó lokációról.
Hogy dögöltél volna meg a magányban a 6 ágyas szobában.
Plusz a labamputacio utan tenyleg nem fogjak soha beosztani arufeltoltonek. Bar hajoban tőkesuly meg lehet.
Látod Endre ebből is csak az jön le, hogy alkalmatlan vagy értyelmiségi munkakörre.
Tudod más fejlesztők vagy IT-ban dolgozók úgy működnek, hogy látják a trend-eket és már akkor elkezdenek felkészülni rá amikor azok még plusz pontot jelentenek a munkáltatónál nem kötelező minimumok.
Így tudnak maguknak nagyobb juttatásokat, céges autót, részvényeket kialkudni. Nekik nem kell 250 cv-t kiküldeni, mert őket fogják keresni a cégek.
Nekik nem a 80 éves anyjuk javasolja, hogy AI-al kellene foglalkozni, pasztmek! :)
Tényleg nem érzed mennyire nonsense, hogy a 80 éves falusi anyádnak kell téged felvilágosítani, hogy az AI-ban van a jövő?! :)
Ebben az a vicces púpos buzi,hogy te se nem vagy felnőtt szinten,jogász meg sosem voltál.Hagyd meg a film producereknek a képzelgést te bukott alkesz hajlesz buzi:)
Punszisza a lekjopp!
Vagy csak tarkón lövik ott helyben.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Épp ésszel nem lehet felfogni mikor tolják már be ebbe a kategóriába. Más országban van a segélyesnek max 6 hónapja hogy a saját korábbi munkakörébe elhelyezkedjen, utána kötelező kimennie még a három rota shiftes raktári melóra is különben megvonják a segélyt. Ez a szabály, a gyakorlatban 2-3 hét után már inzultálják az embert hogy ha nincsenek interjúi csak küldözgeti a cv-ket.
Erre mondta meg nekem a ChatGPT, melyik film az.Filmekről hadoválsz,Renátó meg tiszta ideg!!
Jozsii Busák
Viszi. Egyből a tibi raktárába. Ott lesz biztonságban, ameddig nem valósul meg a két szobás lakás modell.
Nekem se könnyű
A python valóban könnyú, de az AMS tanfolyamon úgy fog megbukni, mint PÁV-on vagy a 7 évesek legójával.
Már évekel ezelött is keverte a programnyelveket. A forumra is loop-olt amikor rájött, hogy a Type Script-ben típusok vannak. És amikor rájött, hogy hivatkozásnál az eredeti változót is változtatod. Annyit sem ér, mint egy AI előfizetés.
|__o__|
Egyrészt én is megadnám neked az E kategóriát, sőt csak neked létre kellene hozni az F-et. Bár vicces lehet elképzelni, ahogy Sopedó bemegy a sorozásra, meglátják a vekni fejet, a pálcika karokat, a májtól szétdurranó törzset, a tevepúpot, meg az arcára kiült "alkalmazkodási zavarokat" és máris kapja a E-t, további vizsgálat nem szükséges, vigyétek ki, mert nagyon büdös van.
Másrészt rohadt fura, hogy valaki arra verje magát, hogy a legrosszabb kategóriába sorolták, csak ránézésre. (Persze Sopedónak az maradt meg, hogy "dik, ezt is megúsztam!" - ezzel is növelve benne azt a tévhitet, hogy bármit megúszhat meg elég csak minél szánalmasabbnak lennie, akkor majd mindent elnéznek neki. Ez is csak megerősítés volt neki.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
|__o__|
Hamar kiderültek ott is a "képességei". :DDDDDDDDDD
Tudjuk bazdmeg, hát ez a kommented mintha egy az egyben onnan másoltad volna ki.
forum.sodika.org/?pageNo=15672&highlight=1582654#comment-1582654
Persze, úgy röhögtem, hogy csapkodtam az asztalt.
De szerintem az volt a legjobb, amikor az idomárnak beadott kinyomtatott masnis cv-be belejavított(!!) a nő és piros tollal kihúzott dolgokat belőle!
Ahhoz mennyire kell nyomoréknak lenni, hogy az idomár rád néz és a cv felét kihúzza a picsába? :DD
Erre mondta meg nekem a ChatGPT, melyik film az.
"Egy filmet keresek, amiben egy felnőtt alkoholista pedofil beköltözik az anyja fáskamrájába. Majd a hajdani élettársa, az átoperált tibor, eladja a pedofil előzményekkel tele lévő konzolját, de ő inkább tagad és Bécsbe menekül. Vígjáték
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
KEF: egy homokos pedofil élete
Magyar-osztrák vígjáték, dráma.
Írok: teknös és trollok.
Rendezö: egy szlovák jégkorongozó
Természetesen nem, csak eljátszotta hogy nincs hol aludnia. Az új Bubukával mehetett a balhé aztán ezt tudta kitalálni a tranyó, lemegy eljátszani a fagyhalált.
Hazafelé botorkálva a live után:

Megvan már a cím pedofil? Nagyon kéne ugye? Találgassál csak! :D
Kibaszott komlói Maugli. Hiába a hosszú haj, erről a járásről kilométerekről lerí híg, hogy egy faszi. Egy rossz buzi vagy púpos korcs!
ascites
(
x57)
Nov 06, 2024 23:21:53
x57)
Ez hülye. A telefonos fizetéshez nem kell net a telefonra.
Púp, most komolyan.
Nem aggaszt, hogy látványosan butulsz el? Te magad is mondtad, hogy észlelted a romlást, már a neveket sem vagy képes megjegyezni.
Ez a Korszakov klasszikus tünete.
Eazy
(
x11)
Nov 06, 2024 23:23:13
x11)
Te magad is mondtad, hogy észlelted a romlást, már a neveket sem vagy képes megjegyezni.
Tibi vagy Mejszi, már annyira mindegy... :DD
SyntaxError
(
x24)
Nov 06, 2024 23:23:53
x24)
Olyan kurva jó papírmunkát végez a pedofil, hogy a Márk rávallott a bíróságon :DD
Komoly dilemma lesz, hogy ha véletlenül Márk juttatja börtönbe fifit, akkor felterjeszthető lesz-e a tölgyfalombokkal ékesített szarvashere kitűntetésre...
linziasztal01
(
x77)
Nov 06, 2024 23:24:02
x77)
Van bp-i albérlet?
Neked nincs.
Jogsid van?
Nincs.
Saját bevallásod szerint is kuss a neved!
Gyakorold a kussolást!
Neked nincs.
Jogsid van?
Nincs.
Saját bevallásod szerint is kuss a neved!
Gyakorold a kussolást!
Eazy
(
x11)
Nov 06, 2024 23:32:27
x11)
Jogsid van?
Nincs.
Itthon olyan szigorúak a szabályok, hogy a felfelé bukó embereket heccből megbuktatják a pályaalkalmasságin..szemét gecik
Kendra
(
x2)
Nov 06, 2024 23:32:40
x2)
Stoki épp az emberfiókban vagy? 😂
noikabatgomb
(
x10)
Nov 06, 2024 23:34:14
x10)
Mondjuk ott pont nem sikerult a papirokkal hozni a formai minimumot.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 06, 2024 23:40:45
x47)
Az emberszekrényben te vagy egyedül pedofil?
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
sodika
Nov 06, 2024 23:40:59
Egyébként a film nevére nem is emlékeztem.
20 éve volt.
"Egy filmet keresek, amiben egy felnőtt jogász beköltözik egy egyetemi campusba. Ott a hajdani évfolyamtársa, a dékán, ki akarja lakoltatni, de ő inkább egy diák-klubbot alapít. Vígjáték."
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
20 éve volt.
"Egy filmet keresek, amiben egy felnőtt jogász beköltözik egy egyetemi campusba. Ott a hajdani évfolyamtársa, a dékán, ki akarja lakoltatni, de ő inkább egy diák-klubbot alapít. Vígjáték."
Nov 06, 2024 23:40:59
-
Nov 06, 2024 23:42:28
kérdezd meg hogy pedofil vagy e
Nov 06, 2024 23:42:28
Sheldon
(
x2)
Nov 06, 2024 23:43:43
x2)
kérdezd meg hogy pedofil vagy e
Már megkérdeztük, és a ChatGPT szerint is pedofil a Stoki
CafkaMarci
(
x6)
Nov 06, 2024 23:44:14
x6)
20 éve volt.
20 éve volt.
Aludj, pdf! Reggel a suliban dolit kell írni, nehogy négyes alánál rosszabb legyen!
Hahó
(
x135)
Nov 06, 2024 23:44:27
x135)
Kérdezd meg, hogy helyénvaló-e 13 éves lányokat fogdosni az utcán!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
noikabatgomb
(
x10)
Nov 06, 2024 23:44:44
x10)
Felkerdezik a szokartyakat!
kissendrevagyok
(
x48)
Nov 06, 2024 23:47:15
x48)
20 éve volt.
20 éve volt.
sittessanyi
(
x7)
Nov 06, 2024 23:48:04
x7)
"....de ő inkább egy diák-klubbot alapít. ..."
linziasztal01
(
x77)
Nov 06, 2024 23:49:24
x77)
"Orvgazda"
"Haja száRa"
40_éves_junior
(
x6)
Nov 06, 2024 23:49:35
x6)
furcsa, endre egy modern proli.
-
Nov 06, 2024 23:52:03
Az a film volt rám a legnagyobb hatással. :)
Na ennyi.
Csá.
Na ennyi.
Csá.
Munkanélküli vagy. Akkora adósàggal, hogy már soha nem lesz tiszta lap. 0 baràt, 0 kapcsolat, család sincs, anyád is alig visel el.
Diploma nincs, jogsi nincs. Mindenki átver, lehúz hosszú évek óta! Mindenki megvet!
Szerinted akkor sikeresen alkalmaztac? Papír mester :) egy papír van amit simán hozol, az , amit a dilidoki àllít ki!
Nov 06, 2024 23:52:03
-
Nov 06, 2024 23:53:33
Én életemben először próbáltam ki a chatgpt-t, és szerinte is káros a létezésed amikor a rád nézve durván terhelő pédia cikkekről kérdeztem.
Kinek adod ki magadat, hogy egy ilyen algoritmus ne ignoráljon egyből a faszba?
Kinek adod ki magadat, hogy egy ilyen algoritmus ne ignoráljon egyből a faszba?
Nov 06, 2024 23:53:33
Gyagya
(
x1)
Nov 06, 2024 23:53:46
x1)
Annak a filmnek mi a neve ami egy alkesz, pedofil, buzi szardarab "pjogjamozóról" szól? Ha nem tudod itt többen tudunk segíteni!
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 06, 2024 23:55:34
x21)
20 éve volt.
20 éve volt.
Börtönös filmeket nézzél te elítélt pedofil kutya, mert hamarosan ott kötsz ki!
ascites
(
x57)
Nov 06, 2024 23:55:48
x57)
20 éve volt.
20 éve volt.
A sok-sok hektoliter elfogyasztott sör hatására véglegesen károsodott az agyad. Ha kapsz is azonnal kezelést, már soha nem leszel ugyanaz, aki voltál. Ha nem teszel semmit, akár halálhoz is vezető agyi károsodást kockáztatsz.
Hamarosan olyan növényke leszel a macskaól ablakában, amilyenné apád is változott. Csak neki legalább egy tisztességes agyvérzése volt, nem szó szerint hülyére itta magát, ahogy te.
noikabatgomb
(
x10)
Nov 06, 2024 23:56:40
x10)
Nincs £200 euro havonta. Hahó!
max5enutálnak
(
x47)
Nov 07, 2024 00:00:38
x47)
Nincs hozzáfűznivalóm, csak olyan szép, mert igaz.
sittessanyi
(
x7)
Nov 07, 2024 00:01:53
x7)
Tudod, mi a vicces, pedofil!?
Az, hogy te a retarfilmed hősének látod magad, aki rafkósan átbassza a rendszert és nevet a markában. Neked ugye ez az önképed.
Kétségtelen tény, hogy egy gátlástalan, erkölcstelen geci vagy, de rád alapvetően nem így fognak emlékezni, hanem úgy mint egy fogyatékos, balek idiótára, aki a budai negyedből leküzdötte magát a csöves létre és utolsó éveiben egy szaros seggű csöves után futott, de még ő sem akarta az idegesítő társasásgod.
Sodi = magányos balek
Az, hogy te a retarfilmed hősének látod magad, aki rafkósan átbassza a rendszert és nevet a markában. Neked ugye ez az önképed.
Kétségtelen tény, hogy egy gátlástalan, erkölcstelen geci vagy, de rád alapvetően nem így fognak emlékezni, hanem úgy mint egy fogyatékos, balek idiótára, aki a budai negyedből leküzdötte magát a csöves létre és utolsó éveiben egy szaros seggű csöves után futott, de még ő sem akarta az idegesítő társasásgod.
Sodi = magányos balek
Eazy
(
x11)
Nov 07, 2024 00:03:57
x11)
Ne foglalkozz itt senkivel Endre.. a raktárban van a playstation, bármikor elmehetsz érte!!
Boráros Réme
Nov 07, 2024 00:06:35
Jó látni, hogy a faszpinás dobbantott a Mester utcai lakásból is és biztosíthatunk róla Tibi, hogy mi nagyon jól fogunk aludni a kényelmes ágyunkban a melegben teli hassal.
Vagy mégsem alszunk és hazakísérünk?...
Vagy mégsem alszunk és hazakísérünk?...
Nov 07, 2024 00:06:35
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 07, 2024 00:07:18
x3)
Kár, hogy visszatértél pedofil.
De ha már itt vagy, válaszold meg azt a kérdést, hogy szerinted az AMS tényleg fizetni fog neked egy Python tanfolyamot úgy, hogy kilométerekre bűzlesz az alkoholtól, látványosan elmebeteg vagy, plusz soha nem tudtál hosszú ideig megtartani egy munkahelyet sem. Hiába adod be nekik a masni cv-ket, látják ők az egynapos munkaviszonyokat is. Senki nem fog invesztálni beléd többezer eurót. Szerinted a migránsidomító után milyen feedbackeket kaptak rólad a Besttől?
Még párszáz eurós targoncás meg nehézgép-kezelői tanfolyamokra is húzzák a szájukat. Teljesen életszerűtlen, hogy egy papíron sok éve senior Python-tanfolyamra akar járni, ugyanis normális embereknek max 1-2 hét megtanulni a nyelvet, szintaxis, stb, de ugye nálad alapvető logikai készségek hiányoznak. Ezek a tanfolyamok olyanoknak vannak, akik totál kezdők, életükben nem programoztak még.
WAFF-on keresztül próbálsz meg finanszírozást szerezni? Majd megy akkor oda is tényfeltárás.
Ezzel a Pythonozással hiába próbálsz meg itt hergelni. De egyébként nevetnék, ha megkapnád, mert teljesen kezdő emberek aláznának le, plusz 1-2 hiányzás után fizetheted vissza az egészet.
De ha már itt vagy, válaszold meg azt a kérdést, hogy szerinted az AMS tényleg fizetni fog neked egy Python tanfolyamot úgy, hogy kilométerekre bűzlesz az alkoholtól, látványosan elmebeteg vagy, plusz soha nem tudtál hosszú ideig megtartani egy munkahelyet sem. Hiába adod be nekik a masni cv-ket, látják ők az egynapos munkaviszonyokat is. Senki nem fog invesztálni beléd többezer eurót. Szerinted a migránsidomító után milyen feedbackeket kaptak rólad a Besttől?
Még párszáz eurós targoncás meg nehézgép-kezelői tanfolyamokra is húzzák a szájukat. Teljesen életszerűtlen, hogy egy papíron sok éve senior Python-tanfolyamra akar járni, ugyanis normális embereknek max 1-2 hét megtanulni a nyelvet, szintaxis, stb, de ugye nálad alapvető logikai készségek hiányoznak. Ezek a tanfolyamok olyanoknak vannak, akik totál kezdők, életükben nem programoztak még.
WAFF-on keresztül próbálsz meg finanszírozást szerezni? Majd megy akkor oda is tényfeltárás.
Ezzel a Pythonozással hiába próbálsz meg itt hergelni. De egyébként nevetnék, ha megkapnád, mert teljesen kezdő emberek aláznának le, plusz 1-2 hiányzás után fizetheted vissza az egészet.
Bagolyka
(
x7)
Nov 07, 2024 00:25:06
x7)
20 éve volt.
20 éve volt.
Hallod korcs? Ne kummants! Sose hittem a cynocephalusokban de ahogy elnézlek simán oké. Talán valami durva génkombináció vagy orosz kísérlet terméke vagy csupán.
Manocephalus a manocephalus. Piszony-piszopny.
Értetlen
(
x1)
Nov 07, 2024 00:30:10
x1)
Korcs, neked tényleg a 70 éves, bukott, zugügyvéd anyád ad tanácsokat a programozói karriereddel kapcsolatban?
szerintem még egyeztess Tibivel és Jenessel is, mik a legújabb trendek, mit kéne meglovagolnod.
szerintem még egyeztess Tibivel és Jenessel is, mik a legújabb trendek, mit kéne meglovagolnod.
Bagolyka
(
x7)
Nov 07, 2024 00:32:45
x7)
Korcs, neked tényleg a 70 éves, bukott, zugügyvéd anyád ad tanácsokat a programozói karriereddel kapcsolatban?
Amúgy a recskás ott is elrontotta a pjogjamozást, hogy a saját elméjében lúpba került. Piszony: |: recska - Tibi :|
ascites
(
x57)
Nov 07, 2024 00:33:25
x57)
Az a Golda, akit a fikás évek óta azzal gyaláz, hogy gonosz módon erőszakkal (=nem fizetett mást) az informatikai pályán tartotta. Agyrém.
Értetlen
(
x1)
Nov 07, 2024 00:35:08
x1)
Egyébként azért nem értek hozzá, mert eddig pont ketté szartam.
De egy év után fel kell ismerni a váltás kényszerét.
az a legszebb, hogy azt se tudod, mihez nem értesz, meg amikor AI-ról habblatyol most mindenki, igazából miről beszélnek.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 07, 2024 00:36:12
x3)
Egy általános iskolából kibukott, politoxikomán elmebeteg telepíti neki a Windowst. A nagy szenyor felhőéneknek, piszony. Majd a Blahán együtt nézik a Udemy videókat.
Egyébként lehetne a saját megoldásod egy közösségi oldal csöveseknek, meg lecsúszott elmebetegeknek. Be lehetne csekkolni meg véleményezni közterületeket, ingyenkonyhákat.
Értetlen
(
x1)
Nov 07, 2024 00:36:16
x1)
lehet, már Golda is programozni akart, de nem hagyta a rendszert, így a kis Endi élheti az álmait
Hírháttér Média
Nov 07, 2024 00:38:04
Nálunk Echelon elmeprogramozást lehet ingyen tanulni a legnagyobb élő tanuktól. Nem akarsz beiratkozni, Endre?
Nov 07, 2024 00:38:04
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2024 00:38:20
x37)
Ha ránézésre adtak nekem a sorozásnál E kategóriát, bármilyen fizikai melóra megkérhetem az alkalmatlanságot, nyugi.
Ügyfélszolgálatos melónál meg beszerzek alkalmazkodási zavaros papírt, pont jól fog jönni.
Nyugi, mindenre fel vagyok készülve.
Ügyfélszolgálatos melónál meg beszerzek alkalmazkodási zavaros papírt, pont jól fog jönni.
Nem szeretném, ha elsikkadna: Endre most jelentette be, hogy hajlandó kiváltani a fogyipapírt Ausztriában.
100%, hogy már kiváltotta korábban, és azért volt egyáltalán BÁRMILYEN programozó melója.
Szép beismerés, zsidó!
Bubuka
(
x13)
Nov 07, 2024 00:38:57
x13)
Pénzt kér a tranyó, Pedofil! Hallottad? Most mondta, hogy pénzre van szüksége.
Múltkor azt mondtad neki, hogy de nem szólt hogy pénz kell neki. MIért nem küldöd neki a pénzt?
Múltkor azt mondtad neki, hogy de nem szólt hogy pénz kell neki. MIért nem küldöd neki a pénzt?
Értetlen
(
x1)
Nov 07, 2024 00:40:29
x1)
ha Korcs nyerne a lottón, Tibi mekkorát mulathatna
meg mi is, ahogy 1 hét alatt széthordanák a vagyont
meg mi is, ahogy 1 hét alatt széthordanák a vagyont
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 07, 2024 00:42:20
x3)
Szép beismerés, zsidó!
Szép beismerés, zsidó!
Tolongani fognak érte az ügyfélszolgálatok, hiszen felsőfokú szinten, választékosan beszéli a német nyelvet, és az angolja is tárgyalóképes. *pr
Az alkalmazkodási zavart is szeretik olyan munkakörben, ahol ügyfelekkel kell kommunikálni, és percre pontosan ki van számolva a szüneted, meg a hívásidőd. Nyomasd, Endre.
40_éves_junior
(
x6)
Nov 07, 2024 00:52:32
x6)
Egyébként, Endre pont arra akarja kiváltani a fogyipapírt hogy ha az osztrákok megpróbálnák benyomni valami ügyfélszolgálatra(vagy operátornak), akkor ezzel el tudja ütni. Az ő fejében az él hogy ha mindenre alkalmatlannak nyilváníttatja magát, akkor nem lesz más lehetőségük mint gányoldákat felhajtani neki. Csakhogy emitten van a probléma, a korcs azt nem érti hogy a labanc ügyintéző bizony látja azt a fényes szakmai múltat, lehet hogy megkeresett pár ex-főnökurat is. Én nem vagyok teljesen szkeptikus azzal kapcsolatban hogy egyébként megadják neki a python kurzust, mivel elvitathatatlan hogy ezen a piacon volt alkalmazva, és az is elvitathatatlan hogy most ezen a piacon az egyetlen stabil felvevő az ML ipar, ezért simán megadhatják neki, mert az osztrák szoc. háló ROI-t néz. Csakhogy, ehhez az kellene hogy endre a python kurzus mellett képes legyen elvégezni egy ML kurzust is. Amihez nincs elegendő agya, régen se volt, de mostanra végképp semmi, a legreálisabb opciója valami non-coding IT meló lenne, a legtöbb multi keres doksigyárosokat akik egyébként a termékfejlesztésben nem vesznek részt, csak sajtpapírt gyártanak amibe bele lehet fojtani az auditorokat.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2024 00:54:10
x37)
Annyira nem akar dolgozni ez a mocskos féreg, hogy inkább kiváltaná a FOGYIPAPÍRT az elmebetegségéről. Ezt azért ízlelgessük egy kicsit. Egy évtizeden keresztül vehemensen tagadta, hogy bármi baja lenne akár fizikailag, akár mentálisan. De ahogy kilátásba helyezik, hogy DOLGOZNI kéne, rögtön hajlandó beismerni, hogy szellemi fogyatékos és/vagy őrült. Húznám bele a faszomat az AMS-be is amúgy, hogy ezt a habituális ingyenélőt még képesek Python tanfolyamra küldeni úgy, hogy már a migrimelengetőből is állandóan hiányzott, és folyamatosan csal a jelenléttel is.
Bubuka
(
x13)
Nov 07, 2024 00:55:20
x13)
Azért a fogyipapírért meg is kell ám dolgoznod te elmebeteg szar. Te nem fogyatékos vagy, hanem egy számító gonosz pszichopata féreg.
Szerinted ha a PÁV-on 3 tintapaca után vörös kódot fújtak és azonnal kibaszták a szűrödet nem fog feltűnni a hátsó szándékod egy szakember előtt?
Ugyan már :)
Szerinted ha a PÁV-on 3 tintapaca után vörös kódot fújtak és azonnal kibaszták a szűrödet nem fog feltűnni a hátsó szándékod egy szakember előtt?
Ugyan már :)
ascites
(
x57)
Nov 07, 2024 00:55:42
x57)
Csuldigung, de ahogy a kommented első részében írtad, a korcs most jutott el a fogyipapírig, ráadásul nem munkát akar vele szerezni, hanem segélyt. Az egészet arra mondta, hogy hogyan fogja elhesegetni az AMS-t, ha valami "alantas" munkára akarná kiközvetíteni.
Értem én, hogy liberális nyugat, meg kvóták, de hányszor kell még elmondani, hogy ha egy vállalat fel akar venni a kvótáért egy mentálisan sérült/pszichológiai problémákkal közdő embert, akkor az nem egy normál béres programozó lesz, hanem takarító vagy adatrögzítő? Ez kb. olyan, mintha azt mondanám, hogy nyugaton a cégek a szájjalfestő grafikust választanák felvételkor a kvóta miatt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2024 01:00:05
x37)
Ismerek olyan IT területen működő magyar céget, ahol projektvezető van kerekesszékes. Nem azt akarom mondani, hogy ez mindenütt így működik, de Ausztria nagyon más világ, mint ami nálunk van. Ott komolyan veszik ezt a befogadós, integrálós nyugati szemléletet, és ha valaki fogyatékos de jó munkaerő (!!), akkor szó nélkül alkalmazzák. De mivel Endre szellemi fogyatékra vált ki papírt, ezért eleve kizárja magát utána az összes programozó melóból is, szóval ez a mesterterv totális munkakerülésre fog épülni megint.
Sheldon
(
x2)
Nov 07, 2024 01:01:28
x2)
Ne foglalkozz itt senkivel Endre.. a raktárban van a playstation, bármikor elmehetsz érte!!
Ráadásul hamarosan már a kód sem kell hozzá, mert kinyitják a raktárat és szabad vásár lesz...vajon előbb odaérsz, mint a trollok,hogy kihozd azokat a dolgokat, ami még terhelő lehet rád nézve és a Tranyó még nem szolgáltatta be nekünk?
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 07, 2024 01:02:02
x3)
Az a jó, hogy fogyipapírral segélyt és fizetést sem fog kapni, hanem ún. zsebpénzt kicentizve, és ilyennel Mekiben lehet takarítani, meg ilyen fajátékokat festegetni, és ezeket el sem utasíthatja majd, hiszen fogyi. Ha nem teljesít, akkor is védve lesz valamennyire a segge. Ha nagyon szemtelen lesz, kap majd Erwachsenenvertretungot, és nem hozhat ki soha többé semmit áruhitelre, a telefonszámláit is felügyelik, a napi összes fingását. Nem lesz majd internetezés, meg sörike, meg flokkok, hanem majd amit a felügyelő kicentiz neki a zsebpénzből. Ha pedig tovább szemtelenkedik, kihullok egyszerűen a szociális hálóból.
Zámbó Jimmy zsírleszívás
(
x3)
Nov 07, 2024 01:05:36
x3)
Ismerek olyan IT területen működő magyar céget, ahol projektvezető van kerekesszékes. Nem azt akarom mondani, hogy ez mindenütt így működik, de Ausztria nagyon más világ, mint ami nálunk van. Ott komolyan veszik ezt a befogadós, integrálós nyugati szemléletet, és ha valaki fogyatékos de jó munkaerő (!!), akkor szó nélkül alkalmazzák. De mivel Endre szellemi fogyatékra vált ki papírt, ezért eleve kizárja magát utána az összes programozó melóból is, szóval ez a mesterterv totális munkakerülésre fog épülni megint.
Ezért nevetek nagyon. Én látás-, meg hallássérült embereket ismerek szellemi munkakörben, akik agyilag nagyon pengék, és pszichésen is rendben vannak. Endre alkatrészeket fog festegetni, meg füvet nyírni alamizsnáért, és 1 cent kiadásról sem dönthet majd önállóan.
Sheldon
(
x2)
Nov 07, 2024 01:06:19
x2)
Lehet nem sikerül a kommentek automatikus frissítése?
Ha nem oldódik meg magától, akkor írj a goodzorg protonmail-re.
Ha nem oldódik meg magától, akkor írj a goodzorg protonmail-re.
Végül megoldottam. A Chrome baszakodott. Nagyon köszi.
Bubuka
(
x13)
Nov 07, 2024 01:07:24
x13)
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 07, 2024 01:31:05
x37)
Persze. Nem fogja fel, hogy az elmebetegség, az nem játék. Persze az aprócigány RGL elviccelődik azon, hogy bolond, meg hogy sátánszisztem, stb, és van is flepnije, de egy napot nem is dolgozott az elmúlt 10 évben. Egyszer elvitték valami tanyára melózni, onnan a második nap szökött meg hatalmas nácikurvázások közepette, mert rájött, hogy fizikai munkát kell végezni a kajáért, szállásért meg a pénzért. Endre tudata nem fogja át, hogy ha az alkalmazkodási zavara rákerül valamilyen dokumentumra, az onnantól kezdve kísérni fogja évekig, és SEMMILYEN szellemi munkakörbe nem fogják felvenni.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Nov 07, 2024 01:56:11
x38)
Pár dolog csak, mert körbe futunk, Dugó!
1. ASODI már nagyon régen elfelejtette a jelszavát, ez nem újdonság, eddig is csak a faptopról tudott bejelentkezve írni.
1.1. Ettől függetlenül simán előfordulhat, hogy legyalulta a böngészőjét, mert fél a pedóvadászoktól, de nem ez a lényeg!
1.2. Hanem az, hogy ASODI írni AKAR a telefonjáról, ezért regisztrált új nevet! Micsoda véletlen, hogy lassan egy éve pont leszarta, de MOST, amikor a (raktárban lévő, nem eladott) PS4-ről került elő (Tibié vagy Márké vagy a Fotosoptrolloké, de amúgy is elévült) pedókontent, akkor nagyon kepeszt, hogy AMS csalás közben is kommentelhessen.
1.3. Ezért nem is értem, hogy Zulu miért szórakozott vele ennyit, kaphatott volna a púpos új jelszót, és még pimaszkodni se lett volna ekkora a pofája.
2. Bármennyire is rühellem a Tibor nevű mellékszereplő-véglényt, sajnos nekem is és nektek is el kell fogadnotok, hogy ő most már a Sodiverzum része marad addig, amíg ő vagy a púprém el nem patkol. Nem is kéne többet picsogni ezen, lassan idegesítő lesz, én is abbahagytam már évekkel ezelőtt. ASODI néhány napja elmondta az autipajzs működését, ezzel pontot téve a tanszéki kutatásra. Merci teljesen mindegy, hogy mit mond, mit csinál, mit gondol, mert ASODI ha eléggé leitatja és rivó-sör mámorban megpitonozza, akkor kvázi reset-gombot nyom az EGÉSZ ügyön, és indulhat újra a hintáztatás örökkön örökké. Amíg Merci nincs reset-állapotban, ASODI folyamatosan azon dolgozik, hogy eljuttassa ide. Jöhet közben PS4-atombomba, vekniszaggatás, őrjöngés, ezek csak NPC-specifikus questek, amiket szépen ASODI ignorál meg dodge-ol, közben farmolgat kamagrára, és egyszer csak majd meglesz a tranyózombi-kúrás, ezt vonzza be ASODI.
3. A kislánytaperolós buli szerintem annyi lehet, hogy ASODI szokásához híven képtelen volt felmérni, hogy hol vannak a határok, valamiért a beszélgetés során megfogta a lányt, mert ASODI így magyaráz tőgyről, pubertásról vagy akármiről. ASODI nem is értette először, hogy miért puffannak az öklök a veknin, hebegve-habogva hazudozott itt a fórumon is. Aztán viszont megnézte a csideót, és szerteszét vagdalva tudja csak az autiködbe beilleszteni, hogy ő nem fogdosta a lányt. És közben hazudik arról is, hogy ott volt-e a lány vagy nem, mert igazából ASODI most is szépen kikakilta a gerincét, ahogy szokta, csak most (már többedszerre) a pedó vonalon ütődik a vas, azt pedig ASODI is tudja, hogy abból jó dolog eddig sem származott...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
1. ASODI már nagyon régen elfelejtette a jelszavát, ez nem újdonság, eddig is csak a faptopról tudott bejelentkezve írni.
1.1. Ettől függetlenül simán előfordulhat, hogy legyalulta a böngészőjét, mert fél a pedóvadászoktól, de nem ez a lényeg!
1.2. Hanem az, hogy ASODI írni AKAR a telefonjáról, ezért regisztrált új nevet! Micsoda véletlen, hogy lassan egy éve pont leszarta, de MOST, amikor a (raktárban lévő, nem eladott) PS4-ről került elő (Tibié vagy Márké vagy a Fotosoptrolloké, de amúgy is elévült) pedókontent, akkor nagyon kepeszt, hogy AMS csalás közben is kommentelhessen.
1.3. Ezért nem is értem, hogy Zulu miért szórakozott vele ennyit, kaphatott volna a púpos új jelszót, és még pimaszkodni se lett volna ekkora a pofája.
2. Bármennyire is rühellem a Tibor nevű mellékszereplő-véglényt, sajnos nekem is és nektek is el kell fogadnotok, hogy ő most már a Sodiverzum része marad addig, amíg ő vagy a púprém el nem patkol. Nem is kéne többet picsogni ezen, lassan idegesítő lesz, én is abbahagytam már évekkel ezelőtt. ASODI néhány napja elmondta az autipajzs működését, ezzel pontot téve a tanszéki kutatásra. Merci teljesen mindegy, hogy mit mond, mit csinál, mit gondol, mert ASODI ha eléggé leitatja és rivó-sör mámorban megpitonozza, akkor kvázi reset-gombot nyom az EGÉSZ ügyön, és indulhat újra a hintáztatás örökkön örökké. Amíg Merci nincs reset-állapotban, ASODI folyamatosan azon dolgozik, hogy eljuttassa ide. Jöhet közben PS4-atombomba, vekniszaggatás, őrjöngés, ezek csak NPC-specifikus questek, amiket szépen ASODI ignorál meg dodge-ol, közben farmolgat kamagrára, és egyszer csak majd meglesz a tranyózombi-kúrás, ezt vonzza be ASODI.
3. A kislánytaperolós buli szerintem annyi lehet, hogy ASODI szokásához híven képtelen volt felmérni, hogy hol vannak a határok, valamiért a beszélgetés során megfogta a lányt, mert ASODI így magyaráz tőgyről, pubertásról vagy akármiről. ASODI nem is értette először, hogy miért puffannak az öklök a veknin, hebegve-habogva hazudozott itt a fórumon is. Aztán viszont megnézte a csideót, és szerteszét vagdalva tudja csak az autiködbe beilleszteni, hogy ő nem fogdosta a lányt. És közben hazudik arról is, hogy ott volt-e a lány vagy nem, mert igazából ASODI most is szépen kikakilta a gerincét, ahogy szokta, csak most (már többedszerre) a pedó vonalon ütődik a vas, azt pedig ASODI is tudja, hogy abból jó dolog eddig sem származott...
SyntaxError
(
x24)
Nov 07, 2024 02:15:27
x24)
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!
Javítva. A soha nem stalkoló Sodi is ott volt kárörvendeni. Természetesen az alkalomhoz és az időjáráshoz illően, rövid ujjú polóban a 0 fokban.
veknis vaj szemüveggel
(
x1)
Nov 07, 2024 03:12:24
x1)
Németh Szilárd belépett az Echelon ligába, Molnár F Echelonpápa személyesen hívta meg
Ez is csepelen van? Miért? 💀
balek
(
x10)
Nov 07, 2024 03:21:00
x10)
Nov 07, 2024 03:21:00
Az egyetemista budaiértelmiségi vadászbika, aki pereket provokált maga ellen
Egy újszászi, leépült alkoholista pedofil veréseket provokál maga ellen Nov 07, 2024 03:21:00
Balek
Nov 07, 2024 03:23:17
Ha ránézésre adtak nekem a sorozásnál E kategóriát, bármilyen fizikai melóra megkérhetem az alkalmatlanságot, nyugi.
Nyugi. Fizikai melóra azért vagy alkalmatlan, mert egy púpos torz nyokorék vagy. Szellemi melóra meg azért, mert egy cipőt bekötni nem tudó, szivacsos agyú alkoholista debil vagy. Nyugi. Ügyfélszolgálatos melónál meg beszerzek alkalmazkodási zavaros papírt, pont jól fog jönni.
Nov 07, 2024 03:23:17
Teknős
Nov 07, 2024 03:41:26
ASODI adatrögzítő lesz az önkormányzatnál, a felhőbe fogja menteni az űrlapok tartalmát ügyesen.
Nov 07, 2024 03:41:26
Púpszászi napelem
(
x13)
Nov 07, 2024 03:47:55
x13)
Stoki bazdmeg, az ember eljon a vilag masik felere es itt is veled talalkozik

alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie

DonDraper
Nov 07, 2024 05:52:30
Öt évig jártam matekszakra az ELTÉ-n.
Azóta eltelt pár év viszont és elittad azt a maradék gyépés agyadat is, te baromállat
Nov 07, 2024 05:52:30
Megpetyhüdt Szamárfasz
Nov 07, 2024 06:43:59
Kb. egyetlen esélyem, hogy mélytanulás, neutrális hálók, meg ilyen geciségeket tanulgatok.
Így több mint egy év után már fel kell ismerni, ha váltani kell.
Így több mint egy év után már fel kell ismerni, ha váltani kell.
Előtte nem ártana tudni egy lineáris/logisztikus regressziót illeszzeni, de a két agysejteddel már egy elsőfokú, egyismeretlenes egyenletnél sztrókot kapsz, tehát esélytelen. Takarításban, mosogatásban gondolkodj inkább.
Nov 07, 2024 06:43:59
MaxPayne
(
x24)
Nov 07, 2024 06:54:42
x24)
Nov 07, 2024 06:54:42
jol irta. Jart. Nem elvegezte, jart. Semmit sem tud a matematikarol. Akkor sem volt hozza esze, ma meg mar foleg nincs. Alapmuveleteket is keptelen elvegezni szamologep app nelkul. Nov 07, 2024 06:54:42
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 07, 2024 06:59:00
x5)
Teljesen életszerűtlen, hogy egy papíron sok éve senior Python-tanfolyamra akar járni, ugyanis normális embereknek max 1-2 hét megtanulni a nyelvet, szintaxis, stb, de ugye nálad alapvető logikai készségek hiányoznak. Ezek a tanfolyamok olyanoknak vannak, akik totál kezdők, életükben nem programoztak még.
Ezen röhögtem amikor a Pythonról loopolt. A munkahelyemen Endréhez hasonló lusta geci hetyetyézők "kezelik" a backend-et és már két hónapja basztak megcsinálni egy pár napos php-s melót. Mennek a végeláthatatlan meetingek stb. Úgy hogy a pythont életemben akkor láttam először, csináltam a kollégámnak egy scriptet ami legenerálta az összes szükséges cuccot sima txt "adatbázisból".
Fél napot basztam el vele, szóval a pájton tényleg iszonyat "nehéz" ... az ilyen fogyatékosoknak.
Sodika fülszőre
Nov 07, 2024 07:07:43
Hogy terel már 😃
Egy órája: van helyem.
Most, hogy kikerült: á, nem mehetek oda többé.
terel
Egy órája: van helyem.
Most, hogy kikerült: á, nem mehetek oda többé.
terel
Előled menekül te zaklató elmebeteg pedofil köcsög. Mondjuk szerintem is hiba volt
- téged visszaengedni a fórumra
- neked bármilyen infó infót adni tranyó lokációról.
Hogy dögöltél volna meg a magányban a 6 ágyas szobában.
Nov 07, 2024 07:07:43
Endre priusza
(
x11)
Nov 07, 2024 07:31:50
x11)
Endre, baszod, az orosz hadseregben a sebesülésért járó bónusz már harmincezer dollár! Gondolj bele, berukkolsz, azért kapsz húszezret, az első csetepatéban átlövöd a lábfejedet, az harmincezer. Ki is jöttél rögtön az adósságspirálból hat hét alatt!
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Tibi_méhe
Nov 07, 2024 07:32:16
Ne aggódj gyagya!
A chatgpt majd kiszámolja neked helyesen, hogy mennyi 12-4.
Fosh Tartay
A chatgpt majd kiszámolja neked helyesen, hogy mennyi 12-4.
Nov 07, 2024 07:32:16
MaxPayne
(
x24)
Nov 07, 2024 07:35:25
x24)
Endre, baszod, az orosz hadseregben a sebesülésért járó bónusz már harmincezer dollár! Gondolj bele, berukkolsz, azért kapsz húszezret, az első csetepatéban átlövöd a lábfejedet, az harmincezer. Ki is jöttél rögtön az adósságspirálból hat hét alatt!
Plusz a labamputacio utan tenyleg nem fogjak soha beosztani arufeltoltonek. Bar hajoban tőkesuly meg lehet.
D_Dezső
(
x29)
Nov 07, 2024 07:53:33
x29)
Egyébként azért nem értek hozzá, mert eddig pont ketté szartam.
Látod Endre ebből is csak az jön le, hogy alkalmatlan vagy értyelmiségi munkakörre.
Tudod más fejlesztők vagy IT-ban dolgozók úgy működnek, hogy látják a trend-eket és már akkor elkezdenek felkészülni rá amikor azok még plusz pontot jelentenek a munkáltatónál nem kötelező minimumok.
Így tudnak maguknak nagyobb juttatásokat, céges autót, részvényeket kialkudni. Nekik nem kell 250 cv-t kiküldeni, mert őket fogják keresni a cégek.
Nekik nem a 80 éves anyjuk javasolja, hogy AI-al kellene foglalkozni, pasztmek! :)
Tényleg nem érzed mennyire nonsense, hogy a 80 éves falusi anyádnak kell téged felvilágosítani, hogy az AI-ban van a jövő?! :)
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 07, 2024 07:59:32
x17)
20 éve volt.
20 éve volt.
Ebben az a vicces púpos buzi,hogy te se nem vagy felnőtt szinten,jogász meg sosem voltál.Hagyd meg a film producereknek a képzelgést te bukott alkesz hajlesz buzi:)
MaxPayne
(
x24)
Nov 07, 2024 08:02:36
x24)
Meg minek python kurzus, mikor ott a kalapacs? Nyem ejtyem
Endre priusza
(
x11)
Nov 07, 2024 08:04:30
x11)
Vagy csak tarkón lövik ott helyben.
Boncz Géza
Nov 07, 2024 08:05:32
Most jön majd a barkóba, hogy ki lő téged tarkóba!
Nov 07, 2024 08:05:32
nyem éjtem.
Nov 07, 2024 08:09:12
Az a jó, hogy fogyipapírral segélyt és fizetést sem fog kapni, hanem ún. zsebpénzt kicentizve, és ilyennel Mekiben lehet takarítani, meg ilyen fajátékokat festegetni, és ezeket el sem utasíthatja majd, hiszen fogyi.
Épp ésszel nem lehet felfogni mikor tolják már be ebbe a kategóriába. Más országban van a segélyesnek max 6 hónapja hogy a saját korábbi munkakörébe elhelyezkedjen, utána kötelező kimennie még a három rota shiftes raktári melóra is különben megvonják a segélyt. Ez a szabály, a gyakorlatban 2-3 hét után már inzultálják az embert hogy ha nincsenek interjúi csak küldözgeti a cv-ket.
Nov 07, 2024 08:09:12
nemet mondtak
(
x4)
Nov 07, 2024 08:12:07
x4)
Nagy örömmel látom a mindennapos szenvedéseidet, te féreg.
Szopat az AMS, szopatnak a trollok, szopatnak a cigányok...
Nincs meló, nincs pééénsz, mincs erekció, nincs kandúr, nincs egészség.
Van viszont temérdek bírósági ügy, kellemetlen felkérdezések minden irányból, májbetegségecske, gyomorbántalmak, kirohadó fogcsonkok, őrült gondolatok.
Nap, mint nap. Micsoda szenvedés lehet az életed, még belegondolni is csodálatos. :) Végre elérkezel oda, ahová mindig is való voltál!
Jó lesz ez, kezeled, puszi-puszi.
Szopat az AMS, szopatnak a trollok, szopatnak a cigányok...
Nincs meló, nincs pééénsz, mincs erekció, nincs kandúr, nincs egészség.
Van viszont temérdek bírósági ügy, kellemetlen felkérdezések minden irányból, májbetegségecske, gyomorbántalmak, kirohadó fogcsonkok, őrült gondolatok.
Nap, mint nap. Micsoda szenvedés lehet az életed, még belegondolni is csodálatos. :) Végre elérkezel oda, ahová mindig is való voltál!
Jó lesz ez, kezeled, puszi-puszi.
daniel83w2
Nov 07, 2024 08:13:03
Endre, viszi ma a futár a PS5 Pro-t?
Nov 07, 2024 08:13:03
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 07, 2024 08:15:55
x5)
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 07, 2024 08:17:40
x21)
Pedofil kutya!
Szerinted mi vár rád holnap Púpszászon amikor haza patkánykodsz, hm?
Szerinted mi vár rád holnap Púpszászon amikor haza patkánykodsz, hm?
linziasztal01
(
x77)
Nov 07, 2024 08:19:14
x77)
Egy elítélt okirat-hamisító állítása szerint "jó a papírmunkában" és szerinte ki tudja játszani ezzel a munkaügyi hivatalt.
Jól van, Endre, igyál még egy kicsit...
Jól van, Endre, igyál még egy kicsit...
Skynetsodi
(
x2)
Nov 07, 2024 08:22:52
x2)
Endre, viszi ma a futár a PS5 Pro-t?
Viszi. Egyből a tibi raktárába. Ott lesz biztonságban, ameddig nem valósul meg a két szobás lakás modell.
Darth Tibor
(
x7)
Nov 07, 2024 08:23:09
x7)
A pedofil AI szoftverének akar lenni, hogy az AI kalapáccsal gányolja az AI-t! Nagyon meta!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 07, 2024 08:23:43
x7)
A python valóban könnyú, de az AMS tanfolyamon úgy fog megbukni, mint PÁV-on vagy a 7 évesek legójával.
Már évekel ezelött is keverte a programnyelveket. A forumra is loop-olt amikor rájött, hogy a Type Script-ben típusok vannak. És amikor rájött, hogy hivatkozásnál az eredeti változót is változtatod. Annyit sem ér, mint egy AI előfizetés.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 07, 2024 08:24:41
x21)
Vajon a transzvesztita kihült már?
Hurvinyek
Nov 07, 2024 08:26:35
ránézésre adtak nekem a sorozásnál E kategóriát
Egyrészt én is megadnám neked az E kategóriát, sőt csak neked létre kellene hozni az F-et. Bár vicces lehet elképzelni, ahogy Sopedó bemegy a sorozásra, meglátják a vekni fejet, a pálcika karokat, a májtól szétdurranó törzset, a tevepúpot, meg az arcára kiült "alkalmazkodási zavarokat" és máris kapja a E-t, további vizsgálat nem szükséges, vigyétek ki, mert nagyon büdös van.
Másrészt rohadt fura, hogy valaki arra verje magát, hogy a legrosszabb kategóriába sorolták, csak ránézésre. (Persze Sopedónak az maradt meg, hogy "dik, ezt is megúsztam!" - ezzel is növelve benne azt a tévhitet, hogy bármit megúszhat meg elég csak minél szánalmasabbnak lennie, akkor majd mindent elnéznek neki. Ez is csak megerősítés volt neki.
Nov 07, 2024 08:26:35
linziasztal01
(
x77)
Nov 07, 2024 08:30:33
x77)
Ez a tanfolyam, AI meg papírok beszerzése és ezzel trükközés engem arra emlékeztet, amikor ugyan ilyen vehemensen loopolta, hogy 3-4 hónapot jön csak haza spórolni az anyjához és ha már itt van megcsinálja a jogsit is, mert itt olcsóbb.
Eredmény:
1,5 milla elégetve a semmire, vezetéstől eltiltva és újabb elmebeteg papír.
Eredmény:
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Nov 07, 2024 08:30:52
x7)
Nov 07, 2024 08:30:52
Amikor tibi elpusztul ne írjatok lokációt, mert 5 viagrával kiveri az utcán. Nov 07, 2024 08:30:52
MaxPayne
(
x24)
Nov 07, 2024 08:32:51
x24)
Ez a tanfolyam, AI meg papírok beszerzése és ezzel trükközés engem arra emlékeztet, amikor ugyan ilyen vehemensen loopolta, hogy 3-4 hónapot jön csak haza spórolni az anyjához és ha már itt van megcsinálja a jogsit is, mert itt olcsóbb.
Eredmény:
Emlékszel mikor a migriképzös csajt szidta mint a bokrot, mert az meg merte töle kérdezni, hogy ö is kész van az excelben azzal a pár lépéssel, amit eddig mutatott és hogy tovább haladhat e a csoport? :DEredmény:
Sodika fülszőre
Nov 07, 2024 08:35:32
20 éve volt.
20 éve volt.
Tudjuk bazdmeg, hát ez a kommented mintha egy az egyben onnan másoltad volna ki.
forum.sodika.org/?pageNo=15672&highlight=1582654#comment-1582654
Nov 07, 2024 08:35:32
linziasztal01
(
x77)
Nov 07, 2024 08:37:18
x77)
Emlékszel mikor a migriképzös csajt szidta mint a bokrot, mert az meg merte töle kérdezni, hogy ö is kész van az excelben azzal a pár lépéssel, amit eddig mutatott és hogy tovább haladhat e a csoport? :D
Persze, úgy röhögtem, hogy csapkodtam az asztalt.
De szerintem az volt a legjobb, amikor az idomárnak beadott kinyomtatott masnis cv-be belejavított(!!) a nő és piros tollal kihúzott dolgokat belőle!
Ahhoz mennyire kell nyomoréknak lenni, hogy az idomár rád néz és a cv felét kihúzza a picsába? :DD
Sztrapacska
(
x6)
Nov 07, 2024 08:37:27
x6)
"Egy filmet keresek, amiben egy felnőtt alkoholista pedofil beköltözik az anyja fáskamrájába. Majd a hajdani élettársa, az átoperált tibor, eladja a pedofil előzményekkel tele lévő konzolját, de ő inkább tagad és Bécsbe menekül. Vígjáték
Csetcsípíti
Nov 07, 2024 08:51:04
KEF: egy homokos pedofil élete
Magyar-osztrák vígjáték, dráma.
Írok: teknös és trollok.
Rendezö: egy szlovák jégkorongozó
Nov 07, 2024 08:51:04
Boráros Réme
Nov 07, 2024 08:51:44
Természetesen nem, csak eljátszotta hogy nincs hol aludnia. Az új Bubukával mehetett a balhé aztán ezt tudta kitalálni a tranyó, lemegy eljátszani a fagyhalált.

Nov 07, 2024 08:51:44
Bubuka
(
x13)
Nov 07, 2024 08:54:22
x13)
Milyen nőiesen sétál hazafele a fűtött luxusba a komlói herélt cigány faszid Endre. Irigy vagyok!
Sodika fülszőre
Nov 07, 2024 08:54:44
Kibaszott komlói Maugli. Hiába a hosszú haj, erről a járásről kilométerekről lerí híg, hogy egy faszi. Egy rossz buzi vagy púpos korcs!
Nov 07, 2024 08:54:44
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2024 08:54:48
x23)
Április 03-án (szerdán)SoDI délután 1-kor live-olni kezdett a tegnapi helyszínéről....Ennek (valamint a támogatási rendszer alaposabb megismerésének) köszönhetően kitalálta, hogy a „szar” nyelvtanfolyam helyett egy Python kurzust fog megvásároltatni az AMS-szel.
Elmebeteg, több mint 7 hónapja tervezed a python tanfolyamot. Hogyhogy nem sikerült még elintézni ennyi idő alatt? Ugye nem azért, mert te olyan kurva jó vagy a papír munkába? És akkor most Golda tanácsa miatt, vagy mert felismerted, hogy 1 év munkanélküliség után váltani kell, vagy mert megismerted a támogatási rendszert miatt akrsz pyton tanfolyamra menni?
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Elmebeteg, több mint 7 hónapja tervezed a python tanfolyamot. Hogyhogy nem sikerült még elintézni ennyi idő alatt? Ugye nem azért, mert te olyan kurva jó vagy a papír munkába? És akkor most Golda tanácsa miatt, vagy mert felismerted, hogy 1 év munkanélküliség után váltani kell, vagy mert megismerted a támogatási rendszert miatt akrsz pyton tanfolyamra menni?
Klohek
(
x12)
Nov 07, 2024 08:59:29
x12)
Száva Vincét csak kéne értesíteni, hogy endre púpszászon taperolja a roma fiatalkorú kisebbséget, és orkoknak hívja őket...
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Kendra
(
x2)
Nov 07, 2024 09:00:19
x2)
Most olvason hogy Stoki neuron hálót akar A.I -hoz fejleszteni...
Első lépésként a cipődet megtanulhatnád bekötni, te alkoholista mamakedvence...
tyodika
Nov 07, 2024 09:12:51
Most olvason hogy Stoki neuron hálót akar A.I -hoz fejleszteni...
haggggyaaaamaaaa! aszt nyem tanyitottak asz etyetemen. Na, segélycsalás csá. Első lépésként a cipődet megtanulhatnád bekötni, te alkoholista mamakedvence...
Nov 07, 2024 09:12:51
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 07, 2024 09:13:17
x23)
Ezt a tegnapi videót nem akarja valaki kirakni a Púpszászi csoportba? Akár admin is. Szerintem ez az a videó amire vártunk, hogy kilehesen oda rakni, mert van Púpszászal kapcsolatos relevanciája.
gofile.io/d/BE2fUJ
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
gofile.io/d/BE2fUJ
Darth Tibor
(
x7)
Nov 07, 2024 09:13:21
x7)
Jó, hogy lerohadt Tibor fejéről a Sandokán turbán.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Legközelebb is rávall, mikor a pedostation miatt mennek majd a bíróságra.