Ascites nagyon szépen összegyűjtötte és leírta tegnap, hogy milyen hasznos infókat tudtunk meg Hafrénak köszönhetően. És ez csak egy 20 perces felkérdezés volt. Na ennyire volt felesleges beszélgetni vele.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
newewewew tjojj menny innyen!!!
ki zárta le?
Az autipajzs, Endre még a papírokat nyálazza
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Pedofil, csak a kíváncsiság kedvéért erdekelne, hogyan zárta le a beteg agyad a témát?
1. A PS4 a raktárban van
2. A PS4-en nincs pedofil tartalom
3. A PS4-en pedofil tartalom van, de nem te voltál
4. A PS4-l nem jutott el a rendőrségre
5. A PS -en pedofil tartalom van, én voltam, de a kilencvenhatos béhá szerint a képek készítőjének célját kell vizsgálni, így engem lem lehet elítélni, amíg a bíróság be nem idézi Aljosát, a fotóst és az nem nyilatkozik a szándékairól.
Tanul cigit tölteni.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nem lelombozásul, de egyelőre ott tartunk, hogy hónap végén ő pénzeli a sörözését
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Golda azt fizette, hogy ne legyen ott.
lépek ki mert hülyék vagytok
A tiszteletből nincs hiány. Többen vagyunk itt, akik tevőlegesen is tettünk a "folyamat" érdekében. De nem ízléses sem kérkedni vele, sem pedig azoknak az orra alá dörgölni, akik más módszerrel közelítik meg a troll hivatást, mint a puszta erőszak. Véleményem szerint azzal, hogy szimplán odamegy valaki és agyba-főbe tojásozza vagy püföli, csak azt éri el, hogy tudja lobogtatni, hogy "lám, engem bántalmaznak ok nélkül a gonosz trollok". Ráadásul ez is csak időleges kielégülést okoz, bár bevallom, akkor nagyon jó érzés látni a csordogáló vérecskét és a felpüffedt veknit.
Viszont egy ilyen higgadt felkérdezés esetében képtelen megfontoltan reagálni, és rendszerint kipofáz önmagára terhelő információkat. Amit aztán a hozzáértő szakosodott trollok fel tudnak ellene használni. De ez csak az én véleményem. Egyébként meg peace bro'.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Jozsii Busák
És a cipőfűzővel mi lesz?
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
Goldahód az általa világraszart patkány fattyához hasonlóan kibaszott gátlástalan egy vén kurva.
Jár Púpszász eseményeire, leül az első sorba, mosolyog azzal a fasszopó hód fejével, nem úgy néz ki, mint akit érdekelnének bármilyen hangok.
Az agyhalott púposhoz hasonlatosan működik a gondolatmenete gondolom:
"Engem nem érdekel, azt csinál amit akar, mit csináljak vele?". Ennek szellemében is "nevelte" már amennyi keveset.
Ajánlom ezt a hozzászólást mindazok figyelmébe akik egy kedves, szerencsétlen, megfáradt idős asszonyt látnak a vén komcsi geciládában, aki persze csak áldozat.
Mert kurvára nem az.
" A börtön az börtön :D " --- A fegyház meg fegyház.
Majd kedd hajnali négykor, hogy maximalizálja a nézettséget, ezzel a megkeresett pénzt.
Akkor ér rá ez a 2 föld alá való patkány.
Punszisza a lekjopp!
Elfoglaltak a munkanélküli hajléktalanok, na!
Zseniálisak, az autipajzs izzásig hevült már akkor is. Hányszor szarta már szájba magát a Sodi!
"Életemben nem szexeltem transzfesztitával. Fogalmam sincs, honnan veszed ezt. (Transzfesztita az, akinek farka van.)"
"Nézz utána, ki vagyok, és mi az a 2 osztály.
ELTE és Corvinus a megoldás.
Az vagyok én."
"A történet annyi, hogy későbbi videókhoz, illetve cikkekhez forrásmunkát gyűjtök éppen arról, hogy a politikai LMBTQ propagandistákat nyugodtan szét lehet választani az LMBTQ emberektől, mert amíg az előbbiek mérhetetlenül károsak mindenre, amit keresztényi érték, addig az utóbbiak csak élni szeretnének: konkrétan lélegezni."
"Kurva anyádat, te szemét felcsúti törpe, és egyenként MINDENKINEK, személy szerint a büdös kurva anyját, aki CSAK AZÉRT szavaz rád, mert te legalább "nem a Gyurcsány" vagy."
"Én persze így se oltatnám be magam, de ez valóban jó megoldás lenne arra, hogy szabad legyen a választás."
A cím: "11 éves kislánnyal lehetett szexuális kapcsolata két ismert sportolónak" Sodi válasza: "Érdekes, pedig nincs is ragadozó-arcuk.
Alapvetően szimpatikus embernek tűnnek pofára."
"A dolog feloldása, hogy ezek a leszbikák igenis gyűlöletbűncselekményt elkövető nácik. Le kell őket tartóztatni :)"
Ma elfoglalja magát azzal, hogy a seggbekúrtat győzködi, hogy legyen a titkosügynöke, de az is jobban szeret a melegben trollt keresni, mint egy heréltet figyelni a hidegben, márpedig most Hafré ürügyén van oka adatbázisokat ugrasztani.
Amúgy Bori tényleg aktivizálta magát? Azt hittem, hogy mostanában rendesen szedi a gyógyszereit.
Gyagyás profilja a hozzászólásaival. Regisztráció nélkül is olvashatok a hülyeségei, ha valakit érdekel miket írogatott.
disqus.com/by/disqus_Y92cAVTKuF/
,,Életemben nem szexeltem transzfesztitával. Fogalmam sincs, honnan veszed ezt. (Transzfesztita az, akinek farka van.)"
Retardált idióta
Buzi Sodi a Sodi
"Én persze így se oltatnám be magam, de ez valóban jó megoldás lenne arra, hogy szabad legyen a választás."
Nekem ennél az tetszik nagyon, hogy ugye ez a cikk címe.
"Fekete-Győr: ADJUNK 100.000 FORINTOT MINDENKINEK, AKI BEOLTATJA MAGÁT!"
A Teljes hozzászólás meg igy néz ki.
"Ebben mondjuk igaza van, remek ötlet.
Én persze így se oltatnám be magam, de ez valóban jó megoldás lenne arra, hogy szabad legyen a választás."
Első bekezdésbe egyből feltámadtak a zsidó gének, ösztönök. A Második bekezdés elejéből, aztán tudjuk mi lett végül. xD
Szerintem a ChatGPT-t kérdezte meg - mint mindig - mert az különbséget tesz a transznemű és a transzvesztita között. Azzal viszont már nem számol a robot, hogy a magyar köznyelv gyakran ezeket összemossa.
Endre, megkérdeztem azt is tőle képzeld, hogy engedély nélkül nyilvánosságra lehet-e hozni valakiről videofelvételt. Nem akarok spoilerezni, de ő is azt mondta, amit mi. :)
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Én attól félek, hogy azért jött meg az étvágya, mert kevesebbet iszik. Ami nem jó jel.
Szarkazmus?
Szerintem nem iszik kevesebbet, max akkor pár dobozzal mikor tényleg kevés a pénze, mondjuk hónap végén. Ha kevesebbet inna, akkor nem az akciós ottakringert venné, ahogy a héten láttuk, hanem azt a kék dobozos sört, amit a szintén a héten nevezett a jelenlegi kedvencének. Pedig az se lehet sokkal drágább talán, mivel az is talán 1 max 2 hete látszik nála, tehát akkor kezdte azt is inni, mikor fogytán volt már a segélynek.
Jobban végig gondolva a különbség a férfi és a nő között, hogy van e kuki, vagy nincsen. Így már világos miért is vagy buzi.
Nekem se könnyű
Wieselburger a kék dobozos sör.
Ez finoman szólva sem egy szakadt környék. Ezt is shikerült eltékozolni?
Generációról generációra száll ez a "tudomány".
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
NSZKSZ. Na az akció nélkül a billába 1.44 euró. Ottakringer ugyanott, akció nélkül 1.39 euró. Szóval ugyanaz az árkategória csak ugye az Ottakringer most akcios.T ehát szerintem ha kevesebbet inna, akkor vehetné azt is.
shop.billa.at/produkte/ottakringer-helles-0011990
shop.billa.at/produkte/wieselburger-gold-00504149
A szamosival kurgyál, mert neki legalább feláll.
aki nem hitelképes az nem ember
az új bubukával van. ezért sem fog megindulni a pedofil, egy pesti lakással rendelkező kannal ő nem tud versenyezni. legyen az szamosi, vagy legyen az bárki más. a pedofil ismét veszített.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
legyunk oszintek, SENKIVEL sem tud versenyezni.
Amikor utcan van a Tibi, teljesen egyedul, akkor is buzihengerre, airtagekre meg hotelre kell kolteni (azaz minimum 200k, azaz tobb eves hitel ... hahaha), hogy egy hetvegen at megturje egy csoves hajlektalan.
envagyokaz, nem ismersz meg?
abban biztos vagyok, ha megverik megint egyből indul a lájfsz, hogy tilthassa a tiktok a vérért
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Endre organikus neutrális hálójának ez már túl nagy falat
Macska vagyok, ments ki innen!
Lassan összerakhatnánk egy Proli-Magyar szó és kifejezéstárat. Demokrész kardja, Neutrális háló, Transzfesztita és a sor végtelen. Nem tekintek a régi snecológiai érákra túl sok nosztalgiával, a gameplay live-oknál csak az ízléstelenül vágott, fellengzős flokkok voltak unalmasabbak, de akkoriban endre legalább többé kevésbé helyesen tudta leírni azokat a szavakat amiket teljesen helytelenül használt.
Van ilyen a sodizmusok a pedian.
lépek ki mert hülyék vagytok
Nekem azok inkább endre gyakran használt szófordulatainak tűnnek, nem egy kifejezett szótár funkció, de akár oda is felvihetjük.
ő már azt lezárta. inkább te meséld el ne hagyj minket lógva
Sajnos nem tudok róla semmit, valószínűleg elsodikázódott.
Vagy amiatt mert ausztriában fenyegetőzött a pedofil, vagy amiatt mert átadták ezeket az infókat az újszásziaknak, azok meg csak húztak egy újabb strigulát miért kell zárt osztályra rakni a bolond Endrét
Ezek mondjuk csak az én tippjeim, lehet nő a faszerdő a háttérben
nekem nagyon tetszett hogy egy allokepbol levágta a rendőr, hogy baj van a stoki fejében.
ő ilyen beteg?
nem csak hülye.
Gondolj bele, ilyenkor még a világítást sem lehet felkapcsolni. Endre ott hekkelte' meg a rendszert, hogy a fürdőszobájában nincs is mit felkapcsolni!
Azé' nem hüjje astoki!
Szerintem végig retteg a macskaólban és számolgatja a perceket, hogy mikor kell az életét kockáztatva kimennie sörért.
Közben frissítgeti a filmes accountjait, hátha belépett valamelyikbe Tibó, és töltögeti a szarra sem jó autiexceljeit.
Amikor már túlcsordul a sok infó a fejében (=Szamosi-Tibi-Szamosi-Tibi-system error), akkor megnéz egy epizódot valamelyik kilúgozott szuperhős sorozatból a Netflixen vagy csak moflizik és pityereg az új Corina után.
Vartam, hogy panaszkodjon a pupos. De mivel 1het utan se tett emlitesd, igy megirom:
Mult hetvegen kb. 5kg romlott hust szortunk szet a pupszaszi kulipinyo kornyeken, mely csodas szagot araszt. Bar szerintem fel se tunt nekik olyan retek es buzbe elnek ezek goldaval. Vagy csak nem te szedtel ossze belole egy keveset abba a zold zsakba masnap ahogy spottoltak stoki?
Elmondom meg talalsz boven a kertben par nyalas csuszos romlott husikat.
Amikor már túlcsordul a sok infó a fejében (=Szamosi-Tibi-Szamosi-Tibi-system error), akkor megnéz egy epizódot valamelyik kilúgozott szuperhős sorozatból a Netflixen vagy csak moflizik és pityereg az új Corina után.
Illetve szakmai egyeztetést folytat Goldával az AI-ról.
Nemet mondtam. De ez egy bonyolult nem volt.
Azt de meghallgattam volna, baszki!
-Éjjáj, éjjáj miatt nincs munkám, mit nyem éjtesz! Há' beírod mi van kiaggya'!
-Szarok bele, aludni akarok este 11 van!
Másnap:
Édesanyám szerint is a mesterséges intelegenciával' kellene foglalkosznom!
nagyobb, mint gondolnánk
Elég komolyan becsípődött neki most az, hogy egy autót kell szereznie, és megfigyelni a kérdéses lépcsőház bejáratát, úgyhogy 100%, hogy addig nem nyugszik, amíg ezt el nem éri. Sunkamalac felkészül, a kártyenek hamarosan pörögni fognak.
Részemről rátehetünk egy lapáttal arra, hogy ebbe belehergeljük, mert az csak jó, ha hülyeségekre/a tranyóra szórja a pénzt.
Én valamiért biztos vagyok abban egyébként, hogy a buzihengert sem csak Mejszike kényeztetése miatt vette meg, hanem azért is, hogy minket hergeljen vele. Ezerszer leírtuk, hogy a tranyó torkán legszívesebben letolnánk a jbl-t, majd amikor eladta a sajátját, a fogyipapíros elmebeteg kitalálta, hogy azzal minket jól felhergelhet, ha vesz egy újat.
Az év biznisze volt, tényleg jól felhergelte a trolljait, de ez már csak részletkérdés.
Szóval Stoki! Oda ne menj a lépcsőházat megfigyelni, mert a sziszamisza nincs ott! Nekünk oda lehet menni, neked nem! Nekünk van jogosítványunk, neked nem! Nekünk van autónk, neked nincs!
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
Dicső tett, ha valóban így volt, de ugye egy kép általában bizonyító erejű ;) Jelen esetben még akár szétszórás előtt egy kicsivel is.
De nem azért írtam, hogy baszakodjak, félreértés ne essen, már csak azért is elhiszem, mert Endruska az utóbbi időben nagyon szeret kussolni az ilyen csínytevésekről.
Az ámeszes ügyeiről főleg, és ugyan azt se értem meg, hogy azokról kussol, de ugye azokbecsületbeli féregségbeli ügyek, az alkoholizálása függ tőle, de az ilyeneket, kaput, falubeliek általi lepedofilozást simán elmondhatná. A régi pedofil Endre elmondta volna. "Höhö, a náci kurva anyámnak 1 óráig kellett összeszedni a rohadt húsokat, jól kibasztatok vele, de nem velem, nekem fel se tűnt." De hol van már a saját tárgyalásairól való köszfetítés...
Igyunk egy sörtöt, he
És mono hangzása van??!
Punszisza a lekjopp!
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Én valamiért biztos vagyok abban egyébként, hogy a buzihengert sem csak Mejszike kényeztetése miatt vette meg, hanem azért is, hogy minket hergeljen vele.
Sikerült is! Annyira felhergelt vele hogy alig kaptam levegőt!
Mármint a röhögés miatt hogy hogy lehet ekkora BALEK!
Na jó, de a tiétek az valóban egy érzelmen alapuló szerelmi kapcsolat lehet! :-)
Meddig is fizeti még rá a törlesztőket? Egy darabig meg tud vele hergelni minket.
Azon röhögök hogy biztos még mindig arra pörög hogy neki jó lett volna az .. és a végén magának is "kihoz" egyet a macskaólba és azon hallgatja a Tibi liveokat.
mi a bánatnak kellett volna neki egy olyan hangfal, aminek igazából adokveszek csoportokban élőző cigányok, prolik és tizennégyévesek örülnek, hogy villog buzisan
a bébisárk ugyanolyan kurva idegesítő mindenen
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
Bagolyka végre jóllakott.
Vajon fel lett bontva az a macska kaja amit hoztak neki?
Minek? Minek kellettek neki a philips buzifények, a három elgato greenscreen, a kilenc gorillapod állvány, az öt kilóméternyi HDMI kábel, az "ablakmosó robot", az ugráló robot és a többi.
Mert egy retardált fasz és ilyenekre izgul
4) Rohanna kipakolni a macskaólat, azzal, hogy az az ő öröksége a férjétől.
El sem kezdte még. Harom hónap halasztott fizetéssel hozta ki.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 09, 2024 11:55:37
x23)
Felesleges a gügyögős debilell beszélgetni. Szét kell csapni egy tojást a fején, vagy ráuszítani egy kerítést egy sötétebb szakaszon és kész.
Ascites nagyon szépen összegyűjtötte és leírta tegnap, hogy milyen hasznos infókat tudtunk meg Hafrénak köszönhetően. És ez csak egy 20 perces felkérdezés volt. Na ennyire volt felesleges beszélgetni vele.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 09, 2024 11:58:01
x21)
Pedofil! Ha egyszer mondjuk nmthrwwy420 trolléga menne téged felkérdezni azt ki tudnád ejteni a picsaszáddal? 🤣
tyodika
Nov 09, 2024 11:59:05
Pedofil! Ha egyszer mondjuk nmthrwwy420 trolléga menne téged felkérdezni azt ki tudnád ejteni a picsaszáddal? 🤣
newewewew tjojj menny innyen!!!
Nov 09, 2024 11:59:05
40_éves_junior
(
x6)
Nov 09, 2024 12:00:02
x6)
Az már lezárt téma.
ki zárta le?
Sztrapacska
(
x6)
Nov 09, 2024 12:01:01
x6)
Endre,majd a rendőrségen is ezt mondd a PS4-re:
Esz máj leszárt théma, hatyál faszom
Fogyatékos debil barom.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Esz máj leszárt théma, hatyál faszom
Fogyatékos debil barom.
Eazy
(
x11)
Nov 09, 2024 12:06:04
x11)
ki zárta le?
-
Nov 09, 2024 12:07:59
Az már lezárt téma.
Pedofil, csak a kíváncsiság kedvéért erdekelne, hogyan zárta le a beteg agyad a témát?
1. A PS4 a raktárban van
Nov 09, 2024 12:07:59
MaxPayne
(
x24)
Nov 09, 2024 12:08:07
x24)
Stoki!
Amikor majd a biro elitel 5 evre es erre te is eliteled a birot 5 evre, hisz ha neki lehet, akkor neked is, kinek az utasitasat hajtjak vegre? A biroet, vagy a tiedet?
Miert nem a tiedet?
Amikor majd a biro elitel 5 evre es erre te is eliteled a birot 5 evre, hisz ha neki lehet, akkor neked is, kinek az utasitasat hajtjak vegre? A biroet, vagy a tiedet?
Miert nem a tiedet?
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 09, 2024 12:09:22
x44)
Na mivan, most hogy nem ül melleted a migránsidomítóban a szenegáli abdul, így már nagy a pofád?
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Sodi valósága
Nov 09, 2024 12:13:48
1. A PS4 a raktárban van
1. A PS4 a raktárban van
5. A PS -en pedofil tartalom van, én voltam, de a kilencvenhatos béhá szerint a képek készítőjének célját kell vizsgálni, így engem lem lehet elítélni, amíg a bíróság be nem idézi Aljosát, a fotóst és az nem nyilatkozik a szándékairól.
Nov 09, 2024 12:13:48
Endre priusza
(
x11)
Nov 09, 2024 12:14:40
x11)
Tanul cigit tölteni.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 09, 2024 12:14:49
x23)
Egyébként azért is volt jó ez a felkérdezés igy, mert megint bebizonyosodott, hogy igy tényleg idegesé lehet tenni (bemenekült a KFC-be) és nem tudja annyira kontrolálni, hogy mit pofáz ki. 98%-ba felesleges a livejaiba bemenni és felkérdezni, mert úgyis csak loopol vagy kirak, mivel a kezébe van az irányitás. 1 fokkal jobb ha mások livejaiba van behívva, mert ugyan ott is eltud menekülni és kilép végül max, de azt nem tudja irányitani hogy miről kérdezzék és simán fel lehet cseszni az agyát, főleg ha őt rakják ki és nem engedik vissza. Például emlékezetek rá, hogy elkezdet őrjöngeni meg fenyegetözni, mikor az Ösember kirakta live-ból, és nem engedte vissza a lamantin kérésére.
halottpiton
(
x3)
Nov 09, 2024 12:28:05
x3)
Anyád szükségszerűen tiltani fog a macskaólból, mert nem fogja tudni elviselni a falusiak általi nyomást, ami rajta keresztül ellened irányul.
aki nem hitelképes az nem ember
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 09, 2024 12:33:39
x44)
Anyád szükségszerűen tiltani fog a macskaólból, mert nem fogja tudni elviselni a falusiak általi nyomást, ami rajta keresztül ellened irányul.
Nem lelombozásul, de egyelőre ott tartunk, hogy hónap végén ő pénzeli a sörözését
Hafré
(
x9)
Nov 09, 2024 12:40:36
x9)
Golda azt fizette, hogy ne legyen ott.
Sheldon
(
x2)
Nov 09, 2024 12:41:51
x2)
Már vagy 10 ilyen alkalom volt! Tiszteletet a hősöknek!
A tiszteletből nincs hiány. Többen vagyunk itt, akik tevőlegesen is tettünk a "folyamat" érdekében. De nem ízléses sem kérkedni vele, sem pedig azoknak az orra alá dörgölni, akik más módszerrel közelítik meg a troll hivatást, mint a puszta erőszak. Véleményem szerint azzal, hogy szimplán odamegy valaki és agyba-főbe tojásozza vagy püföli, csak azt éri el, hogy tudja lobogtatni, hogy "lám, engem bántalmaznak ok nélkül a gonosz trollok". Ráadásul ez is csak időleges kielégülést okoz, bár bevallom, akkor nagyon jó érzés látni a csordogáló vérecskét és a felpüffedt veknit.
Viszont egy ilyen higgadt felkérdezés esetében képtelen megfontoltan reagálni, és rendszerint kipofáz önmagára terhelő információkat. Amit aztán a hozzáértő szakosodott trollok fel tudnak ellene használni. De ez csak az én véleményem. Egyébként meg peace bro'.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 09, 2024 12:45:45
x23)
Budapesten tojások helyet kérdésekkel kell bombázni az elmebeteg pedofilt. Púpszászon tojásokkal kell bombázni. A verést meg rákell bízni a felháborodott Púpszászi emberekre!
nem vagy elég türelmes
(
x2)
Nov 09, 2024 12:58:55
x2)
Endre te rohadék!

A trollok mindenhol ott vannak, vajon milyen meglepetés készül éppen?

MaxPayne
(
x24)
Nov 09, 2024 13:12:38
x24)
Endre te rohadék!
En arra tippelnek, hogy extra habos krem keszul. Biztos izleni fog a pedofil kocsognek. A trollok mindenhol ott vannak, vajon milyen meglepetés készül éppen?
Jozsii Busák
(
x5)
Nov 09, 2024 13:12:43
x5)
Nov 09, 2024 13:12:43
Pedofil! Szerinted Renátó már értesítve lett, hogy a macskaólban bújkálsz?
Renátó csak úgy nem fog megindulni felhívásra viszont bele lehet rakni az ideget hogy aztán bekristályozva nagy unalmakba hátha megindul.. Nov 09, 2024 13:12:43
noikabatgomb
(
x10)
Nov 09, 2024 13:16:21
x10)
Nagy kar lenne, ha a "magyarvero" kemmented miatt felpezsdulne az elet pupszaszon, endre.
Szerinted lenne " Magyarveres a Jaszsagban! Felhivas! " cimu cikk a Kurucon?
Ebben eddig lehetett eljutni.
Szerinted lenne " Magyarveres a Jaszsagban! Felhivas! " cimu cikk a Kurucon?
Eazy
(
x11)
Nov 09, 2024 13:23:29
x11)
Tanul cigit tölteni.
És a cipőfűzővel mi lesz?
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 09, 2024 13:32:43
x23)
Kurucról jut eszembe. Gyagyás 10 éve regisztrált a Disqus-ra, legalábbis 10 éve írta az első kommentjét a profilja szerint. 10 év alatt 258 hozzászólása volt. Viszont az utolsó 2 évbe, csak 7 hozzászólás volt tőle. 7-böl 3 esetbe a Tibi miatt. :)
Elmebeteg pedofil, takarodj a kurucra okoskodni, ne minket fárassz mindig a loopjaidal.
Gyagyás profilja a hozzászólásaival. Regisztráció nélkül is olvashatok a hülyeségei, ha valakit érdekel miket írogatott.
Elmebeteg pedofil, takarodj a kurucra okoskodni, ne minket fárassz mindig a loopjaidal.
Sheldon
(
x2)
Nov 09, 2024 13:44:18
x2)
Láthatóan konzekvens az autilogika:

Egy éve is az volt az álláspont, hogy "hát mondta".
Tranyó is azt mondta, hogy a PS4 a raktárban van. Meg azt is, hogy nem adja elé a buzihengert és azt is, hogy nem lopta el az Iphone-t. Hát ha azt mondják, akkor biztosan úgy van. "Jah, nyilván, köcsög" (Juci hangján)
Apropó pedofil, az milyen érzés, hogy az általad úgy lenézett és lesajnált szarszagú Jucusnak is több esze van, mint neked és nem szop be minden baromságot?

Egy éve is az volt az álláspont, hogy "hát mondta".
Tranyó is azt mondta, hogy a PS4 a raktárban van. Meg azt is, hogy nem adja elé a buzihengert és azt is, hogy nem lopta el az Iphone-t. Hát ha azt mondják, akkor biztosan úgy van. "Jah, nyilván, köcsög" (Juci hangján)
Apropó pedofil, az milyen érzés, hogy az általad úgy lenézett és lesajnált szarszagú Jucusnak is több esze van, mint neked és nem szop be minden baromságot?
horgász
(
x10)
Nov 09, 2024 13:50:43
x10)
Goldahód az általa világraszart patkány fattyához hasonlóan kibaszott gátlástalan egy vén kurva.
Jár Púpszász eseményeire, leül az első sorba, mosolyog azzal a fasszopó hód fejével, nem úgy néz ki, mint akit érdekelnének bármilyen hangok.
Az agyhalott púposhoz hasonlatosan működik a gondolatmenete gondolom:
"Engem nem érdekel, azt csinál amit akar, mit csináljak vele?". Ennek szellemében is "nevelte" már amennyi keveset.
Ajánlom ezt a hozzászólást mindazok figyelmébe akik egy kedves, szerencsétlen, megfáradt idős asszonyt látnak a vén komcsi geciládában, aki persze csak áldozat.
Mert kurvára nem az.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 09, 2024 13:58:48
x17)
Lesz ma tranyókergetés púpos buzi? Ráérek
Punszisza a lekjopp!
Endre priusza
(
x11)
Nov 09, 2024 14:00:08
x11)
Majd kedd hajnali négykor, hogy maximalizálja a nézettséget, ezzel a megkeresett pénzt.
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 09, 2024 14:01:05
x17)
Endre priusza
(
x11)
Nov 09, 2024 14:01:57
x11)
Elfoglaltak a munkanélküli hajléktalanok, na!
Endre priusza
(
x11)
Nov 09, 2024 14:10:33
x11)
Zseniálisak, az autipajzs izzásig hevült már akkor is. Hányszor szarta már szájba magát a Sodi!
"Életemben nem szexeltem transzfesztitával. Fogalmam sincs, honnan veszed ezt. (Transzfesztita az, akinek farka van.)"
"Nézz utána, ki vagyok, és mi az a 2 osztály.
ELTE és Corvinus a megoldás.
Az vagyok én."
"A történet annyi, hogy későbbi videókhoz, illetve cikkekhez forrásmunkát gyűjtök éppen arról, hogy a politikai LMBTQ propagandistákat nyugodtan szét lehet választani az LMBTQ emberektől, mert amíg az előbbiek mérhetetlenül károsak mindenre, amit keresztényi érték, addig az utóbbiak csak élni szeretnének: konkrétan lélegezni."
"Kurva anyádat, te szemét felcsúti törpe, és egyenként MINDENKINEK, személy szerint a büdös kurva anyját, aki CSAK AZÉRT szavaz rád, mert te legalább "nem a Gyurcsány" vagy."
A cím: "11 éves kislánnyal lehetett szexuális kapcsolata két ismert sportolónak" Sodi válasza: "Érdekes, pedig nincs is ragadozó-arcuk.
Alapvetően szimpatikus embernek tűnnek pofára."
"A dolog feloldása, hogy ezek a leszbikák igenis gyűlöletbűncselekményt elkövető nácik. Le kell őket tartóztatni :)"
ascites
(
x57)
Nov 09, 2024 14:16:38
x57)
Ma elfoglalja magát azzal, hogy a seggbekúrtat győzködi, hogy legyen a titkosügynöke, de az is jobban szeret a melegben trollt keresni, mint egy heréltet figyelni a hidegben, márpedig most Hafré ürügyén van oka adatbázisokat ugrasztani.
Amúgy Bori tényleg aktivizálta magát? Azt hittem, hogy mostanában rendesen szedi a gyógyszereit.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 09, 2024 14:21:08
x23)
20 perces felkérdezés = mínusz 13 euró a korcsnak (KFC menü).
Elmebeteg, számoljuk ki most, hogy az a 13 euróból hány akciós Ottakringer jött volna ki. Hatos packal számolva, ahol egy doboz Ottakringer 0.79 euró, az bizony 16 doboz Ottakringer. 1 napi sört, KFC-tél el, mert megijedtél Hafrétól és bemenekültál a KFC-be. Még pár ilyen, aztán hónap végén megint könyöröghetsz a hód kurva anyádnak sör pénzért.
Elmebeteg, számoljuk ki most, hogy az a 13 euróból hány akciós Ottakringer jött volna ki. Hatos packal számolva, ahol egy doboz Ottakringer 0.79 euró, az bizony 16 doboz Ottakringer. 1 napi sört, KFC-tél el, mert megijedtél Hafrétól és bemenekültál a KFC-be. Még pár ilyen, aztán hónap végén megint könyöröghetsz a hód kurva anyádnak sör pénzért.
Robusztus
Nov 09, 2024 14:31:10
,,Életemben nem szexeltem transzfesztitával. Fogalmam sincs, honnan veszed ezt. (Transzfesztita az, akinek farka van.)"
Retardált idióta
Nov 09, 2024 14:31:10
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 09, 2024 14:32:16
x23)
Nekem ennél az tetszik nagyon, hogy ugye ez a cikk címe.
"Fekete-Győr: ADJUNK 100.000 FORINTOT MINDENKINEK, AKI BEOLTATJA MAGÁT!"
A Teljes hozzászólás meg igy néz ki.
"Ebben mondjuk igaza van, remek ötlet.
Én persze így se oltatnám be magam, de ez valóban jó megoldás lenne arra, hogy szabad legyen a választás."
Első bekezdésbe egyből feltámadtak a zsidó gének, ösztönök. A Második bekezdés elejéből, aztán tudjuk mi lett végül. xD
ascites
(
x57)
Nov 09, 2024 14:34:22
x57)
Abból a szempontból nem rossz, hogy újabban eszik valamennyit, hogy kurva sokat elkölt kajára. Ötlete sincs, hogy mi tápláló, megfelelő ár-érték arányú étel.
Túlárazott, zsírban és finomított cukrokban úszó féladag mekis, kfc-s, subwayes szarokat töm magába teljes áron, ami csak jobban begyullasztja a rengeteg sörös szénhidrát miatt legyalult bélflóráját. Ez a kaja hasznára nincs, csak viszi a pénzét.
Még a 3000 forintos gyros a legminőségibb kaja, de azt meg Golda fúrja meg :D
Túlárazott, zsírban és finomított cukrokban úszó féladag mekis, kfc-s, subwayes szarokat töm magába teljes áron, ami csak jobban begyullasztja a rengeteg sörös szénhidrát miatt legyalult bélflóráját. Ez a kaja hasznára nincs, csak viszi a pénzét.
Eazy
(
x11)
Nov 09, 2024 14:35:50
x11)
Amúgy a "transzfesztita" valami buli amikre a travik járkálnak, vagy itt mire gondoltál Endre?

gobesug
(
x30)
Nov 09, 2024 14:39:41
x30)
Endre teli rezsi hozzájárulást mar beszerezted a kurva anyádnak?
SnecológusHallgató
(
x4)
Nov 09, 2024 14:44:57
x4)
Amúgy a "transzfesztita" valami buli amikre a travik járkálnak, vagy itt mire gondoltál Endre?
Szerintem a ChatGPT-t kérdezte meg - mint mindig - mert az különbséget tesz a transznemű és a transzvesztita között. Azzal viszont már nem számol a robot, hogy a magyar köznyelv gyakran ezeket összemossa.
Endre, megkérdeztem azt is tőle képzeld, hogy engedély nélkül nyilvánosságra lehet-e hozni valakiről videofelvételt. Nem akarok spoilerezni, de ő is azt mondta, amit mi. :)
Endre priusza
(
x11)
Nov 09, 2024 14:49:34
x11)
Abból a szempontból nem rossz, hogy újabban eszik valamennyit, hogy kurva sokat elkölt kajára. Ötlete sincs, hogy mi tápláló, megfelelő ár-érték arányú étel.
Én attól félek, hogy azért jött meg az étvágya, mert kevesebbet iszik. Ami nem jó jel.
Sheldon
(
x2)
Nov 09, 2024 14:53:02
x2)
Szarkazmus?
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 09, 2024 14:56:22
x44)
Nyeríts te ló!
Gabonatároló
(
x1)
Nov 09, 2024 14:56:46
x1)
Jaj, Endre!
Valamelyik nap itt picsogtál, hogy nem tudsz kijönni 7-8K-ból. Hát, te, én ezt személyes sértésnek vettem és már majdnem rettenetesen felkúrtam magam, aztán hirtelen beugrott, hogy felesleges az idegeimet a te nyomorult hergeléseden leesztergálni. Rájöttem, hogy minden úgy jó, ahogy van, minden halad a maga útján, szép lassan minden a helyére kerül.
A teknős álmodik, a karma dolgozik.
Valamelyik nap itt picsogtál, hogy nem tudsz kijönni 7-8K-ból. Hát, te, én ezt személyes sértésnek vettem és már majdnem rettenetesen felkúrtam magam, aztán hirtelen beugrott, hogy felesleges az idegeimet a te nyomorult hergeléseden leesztergálni. Rájöttem, hogy minden úgy jó, ahogy van, minden halad a maga útján, szép lassan minden a helyére kerül.
A teknős álmodik, a karma dolgozik.
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 09, 2024 14:57:37
x23)
Szerintem nem iszik kevesebbet, max akkor pár dobozzal mikor tényleg kevés a pénze, mondjuk hónap végén. Ha kevesebbet inna, akkor nem az akciós ottakringert venné, ahogy a héten láttuk, hanem azt a kék dobozos sört, amit a szintén a héten nevezett a jelenlegi kedvencének. Pedig az se lehet sokkal drágább talán, mivel az is talán 1 max 2 hete látszik nála, tehát akkor kezdte azt is inni, mikor fogytán volt már a segélynek.
Skynetsodi
(
x2)
Nov 09, 2024 14:57:50
x2)
Jobban végig gondolva a különbség a férfi és a nő között, hogy van e kuki, vagy nincsen. Így már világos miért is vagy buzi.
Kikmakukk
(
x1)
Nov 09, 2024 15:01:34
x1)
SyntaxError
(
x24)
Nov 09, 2024 15:02:37
x24)
Endre te rohadék!
Ez finoman szólva sem egy szakadt környék. Ezt is shikerült eltékozolni?
Generációról generációra száll ez a "tudomány".
-
Nov 09, 2024 15:08:51
Tranyó spot!
De azt hogy hol, kivel, mit csinál ès merre megy tovább megtartom.
Fifibohóc!
Mit tudsz ajánlani az infócsáèrt?
Fifibohóc!
Nov 09, 2024 15:08:51
EasybankosPedo
(
x23)
Nov 09, 2024 15:12:38
x23)
NSZKSZ. Na az akció nélkül a billába 1.44 euró. Ottakringer ugyanott, akció nélkül 1.39 euró. Szóval ugyanaz az árkategória csak ugye az Ottakringer most akcios.T ehát szerintem ha kevesebbet inna, akkor vehetné azt is.
shop.billa.at/produkte/ottakringer-helles-0011990
shop.billa.at/produkte/wieselburger-gold-00504149
A helyzet megoldása
(
x44)
Nov 09, 2024 15:28:13
x44)
Egy kis fél off
Elek Zoltán videoinfo1 felrakott egy rage videót, amiben a trashcityt szidja, és 16:39-nél ásó27 is előkerül, akit csak “az ásós”-nak hív
youtu.be/373LYAUH1WA?si=xnJyR1UQcj8zGdLp&t=999
Elek Zoltán videoinfo1 felrakott egy rage videót, amiben a trashcityt szidja, és 16:39-nél ásó27 is előkerül, akit csak “az ásós”-nak hív
youtu.be/373LYAUH1WA?si=xnJyR1UQcj8zGdLp&t=999
halottpiton
(
x3)
Nov 09, 2024 15:30:01
x3)
Tranyó spot!
Fifibohóc!
Fifibohóc!
A szamosival kurgyál, mert neki legalább feláll.
Hahó
(
x135)
Nov 09, 2024 15:54:42
x135)
Tranyó spot!
Fifibohóc!
Fifibohóc!
az új bubukával van. ezért sem fog megindulni a pedofil, egy pesti lakással rendelkező kannal ő nem tud versenyezni. legyen az szamosi, vagy legyen az bárki más. a pedofil ismét veszített.
Tibi_méhe
Nov 09, 2024 15:59:54
Megvertek már az orkok, pedó?
Fosh Tartay
Nov 09, 2024 15:59:54
Sikura Imolda
Nov 09, 2024 16:14:55
A régi bubuka nem fogja karácsonyra meghívni Tibit??
Pedig jól összeilletetek! Addig is sodika egyedül vergődött a hányos vödre mellett.
Pedig jól összeilletetek! Addig is sodika egyedül vergődött a hányos vödre mellett.
Nov 09, 2024 16:14:55
Tlpszchptks Trbmxr
(
x1)
Nov 09, 2024 16:28:06
x1)
stoki, hamarosan sötétedik, itt az ideje elpatkánykodni sörtért. trollkerítésekkel óvatosan pedofil.
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
envagyokaz
(
x1)
Nov 09, 2024 16:41:52
x1)
legyunk oszintek, SENKIVEL sem tud versenyezni.
Amikor utcan van a Tibi, teljesen egyedul, akkor is buzihengerre, airtagekre meg hotelre kell kolteni (azaz minimum 200k, azaz tobb eves hitel ... hahaha), hogy egy hetvegen at megturje egy csoves hajlektalan.
herr_schwechater
(
x8)
Nov 09, 2024 16:47:34
x8)
Megvertek már az orkok, pedó?
abban biztos vagyok, ha megverik megint egyből indul a lájfsz, hogy tilthassa a tiktok a vérért
max5enutálnak
(
x47)
Nov 09, 2024 16:56:52
x47)
Nincs olyan szó, hogy transzfesztita, te iskolázatlan, férfisegg baszó, buzeráns nyomorék.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 09, 2024 16:59:02
x8)
Endre!!! Tibi most repül Szamosival Tenerife felé. Ez megszoptad.:)
Heki a traki
Madzsga
Nov 09, 2024 17:00:05
Nincs olyan szó, hogy transzfesztita, te iskolázatlan, férfisegg baszó, buzeráns nyomorék.
Endre organikus neutrális hálójának ez már túl nagy falat
Nov 09, 2024 17:00:05
40_éves_junior
(
x6)
Nov 09, 2024 17:04:16
x6)
Lassan összerakhatnánk egy Proli-Magyar szó és kifejezéstárat. Demokrész kardja, Neutrális háló, Transzfesztita és a sor végtelen. Nem tekintek a régi snecológiai érákra túl sok nosztalgiával, a gameplay live-oknál csak az ízléstelenül vágott, fellengzős flokkok voltak unalmasabbak, de akkoriban endre legalább többé kevésbé helyesen tudta leírni azokat a szavakat amiket teljesen helytelenül használt.
Hafré
(
x9)
Nov 09, 2024 17:05:51
x9)
Lassan összerakhatnánk egy Proli-Magyar szó és kifejezéstárat.
40_éves_junior
(
x6)
Nov 09, 2024 17:08:25
x6)
Nekem azok inkább endre gyakran használt szófordulatainak tűnnek, nem egy kifejezett szótár funkció, de akár oda is felvihetjük.
max5enutálnak
(
x47)
Nov 09, 2024 17:21:32
x47)
Már azért börtön járna, amit évtizedek óta művel az anyanyelvével ez a kisegítős érettségis balfasz. Kurva vicces, hogy választékosan akar beszélni, közben meg az általános iskola után tanult szavakat helytelenül használja.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
csínytevő
Nov 09, 2024 17:52:33
STOKI!
Meselj mar az egy hettel ezelotti halloweeni stokit vagy csalunk csinrol!
Nov 09, 2024 17:52:33
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 09, 2024 17:58:26
x5)
STOKI!
ő már azt lezárta. inkább te meséld el ne hagyj minket lógva
Vaják
(
x6)
Nov 09, 2024 18:02:58
x6)
Másodszor, arról nem tudsz valamit, hogy mi lett azzal az ügyel, ami miatt nyáron a rendörök kerestek, mert kiraktad az elmebeteg fenyegetözös videóit és azt hitték elöször, hogy te fenyegetsz azokon?
Vagy amiatt mert ausztriában fenyegetőzött a pedofil, vagy amiatt mert átadták ezeket az infókat az újszásziaknak, azok meg csak húztak egy újabb strigulát miért kell zárt osztályra rakni a bolond Endrét
dogoljmegsodi
(
x5)
Nov 09, 2024 18:09:54
x5)
nekem nagyon tetszett hogy egy allokepbol levágta a rendőr, hogy baj van a stoki fejében.
ő ilyen beteg?
nem csak hülye.
Szolnoki ninja troll
(
x3)
Nov 09, 2024 18:15:51
x3)
Mit csináltál ma fifi? Egész nap döglöttél az ólba, sörtöt vedelve? Remélem azt a 2,5 jelentkezést azért elküldted 2 sör között.
Így jött ki a matek.
Ténfép
(
x5)
Nov 09, 2024 18:23:19
x5)
Pedofil, sabbat alkalmából, ugye legalább mára lapos lesz a picsa pofád?
Igyunk egy sörtöt, he
linziasztal01
(
x77)
Nov 09, 2024 18:26:22
x77)
Pedofil, sabbat alkalmából, ugye legalább mára lapos lesz a picsa pofád?
Gondolj bele, ilyenkor még a világítást sem lehet felkapcsolni. Endre ott hekkelte' meg a rendszert, hogy a fürdőszobájában nincs is mit felkapcsolni!
Azé' nem hüjje astoki!
ascites
(
x57)
Nov 09, 2024 18:28:39
x57)
Mit csináltál ma fifi? Egész nap döglöttél az ólba, sörtöt vedelve? Remélem azt a 2,5 jelentkezést azért elküldted 2 sör között.
Szerintem végig retteg a macskaólban és számolgatja a perceket, hogy mikor kell az életét kockáztatva kimennie sörért.
Közben frissítgeti a filmes accountjait, hátha belépett valamelyikbe Tibó, és töltögeti a szarra sem jó autiexceljeit.
csínytevő
Nov 09, 2024 18:32:05
STOKI!
Vartam, hogy panaszkodjon a pupos. De mivel 1het utan se tett emlitesd, igy megirom:
Mult hetvegen kb. 5kg romlott hust szortunk szet a pupszaszi kulipinyo kornyeken, mely csodas szagot araszt. Bar szerintem fel se tunt nekik olyan retek es buzbe elnek ezek goldaval. Vagy csak nem te szedtel ossze belole egy keveset abba a zold zsakba masnap ahogy spottoltak stoki?
Nov 09, 2024 18:32:05
HTC Vive
(
x2)
Nov 09, 2024 18:33:33
x2)
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 09, 2024 18:36:58
x8)
Azért azt öröm látni, hogy egyre nehezebben tudja beröffenteni az autipajzsot. Lassan teljes összeomlás lesz.
Heki a traki
linziasztal01
(
x77)
Nov 09, 2024 18:37:37
x77)
Azt de meghallgattam volna, baszki!
-Éjjáj, éjjáj miatt nincs munkám, mit nyem éjtesz! Há' beírod mi van kiaggya'!
-Szarok bele, aludni akarok este 11 van!
Másnap:
Édesanyám szerint is a mesterséges intelegenciával' kellene foglalkosznom!
koszos
(
x11)
Nov 09, 2024 18:37:38
x11)
amikor felebredsz ejszakankent sorozni,meg mindig az az elso,hogy vonyitasz(HOJ FAN A MEJSZI) ????
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 09, 2024 18:40:24
x8)
Az Ai miatt nincs munka. Golda kidobta Tibit, ezért nincs kapcsolata. Golda miatt kellett az informatikai képzés felé indulnia, holott neki semmi érzéke nincs ezekhez. Ergo.
GOLDA TEHET MINDENRŐL.
Endre! Gyújtsd rá anyádra a hasziendát.
Heki a traki
GOLDA TEHET MINDENRŐL.
Endre! Gyújtsd rá anyádra a hasziendát.
Darth Tibor
(
x7)
Nov 09, 2024 18:46:29
x7)
Arra mi az esély, hogy az Erőmű utcában patkánykodik, hátha megpillantja Tibort, vagy újbubukát?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
sírógörcs
(
x4)
Nov 09, 2024 18:48:39
x4)
Arra mi az esély, hogy az Erőmű utcában patkánykodik, hátha megpillantja Tibort, vagy újbubukát?
nagyobb, mint gondolnánk
tyodika
Nov 09, 2024 19:00:10
Már azért börtön járna, amit évtizedek óta művel az anyanyelvével ez a kisegítős érettségis balfasz. Kurva vicces, hogy választékosan akar beszélni, közben meg az általános iskola után tanult szavakat helytelenül használja.
Egyrészt. Másrészt meg ad absurdum zárójel bezárva. Nov 09, 2024 19:00:10
CafkaMarci
(
x6)
Nov 09, 2024 19:04:00
x6)
Elég komolyan becsípődött neki most az, hogy egy autót kell szereznie, és megfigyelni a kérdéses lépcsőház bejáratát, úgyhogy 100%, hogy addig nem nyugszik, amíg ezt el nem éri. Sunkamalac felkészül, a kártyenek hamarosan pörögni fognak.
Részemről rátehetünk egy lapáttal arra, hogy ebbe belehergeljük, mert az csak jó, ha hülyeségekre/a tranyóra szórja a pénzt.
Én valamiért biztos vagyok abban egyébként, hogy a buzihengert sem csak Mejszike kényeztetése miatt vette meg, hanem azért is, hogy minket hergeljen vele. Ezerszer leírtuk, hogy a tranyó torkán legszívesebben letolnánk a jbl-t, majd amikor eladta a sajátját, a fogyipapíros elmebeteg kitalálta, hogy azzal minket jól felhergelhet, ha vesz egy újat.
Az év biznisze volt, tényleg jól felhergelte a trolljait, de ez már csak részletkérdés.
Szóval Stoki! Oda ne menj a lépcsőházat megfigyelni, mert a sziszamisza nincs ott! Nekünk oda lehet menni, neked nem! Nekünk van jogosítványunk, neked nem! Nekünk van autónk, neked nincs!
Ténfép
(
x5)
Nov 09, 2024 19:12:21
x5)
Dicső tett, ha valóban így volt, de ugye egy kép általában bizonyító erejű ;) Jelen esetben még akár szétszórás előtt egy kicsivel is.
De nem azért írtam, hogy baszakodjak, félreértés ne essen, már csak azért is elhiszem, mert Endruska az utóbbi időben nagyon szeret kussolni az ilyen csínytevésekről.
Az ámeszes ügyeiről főleg, és ugyan azt se értem meg, hogy azokról kussol, de ugye azok
-
Nov 09, 2024 19:25:43
A kettesen:
Nov 09, 2024 19:25:43
Hektor a Traktor
(
x8)
Nov 09, 2024 19:25:58
x8)
Endre!!!
Vettem az asszonynak egy hete egy elektromos rollert. 300.000 volt. Valamiért nem akarja eladni, mint Tibi a buzihengert,
Heki a traki
Vettem az asszonynak egy hete egy elektromos rollert. 300.000 volt. Valamiért nem akarja eladni, mint Tibi a buzihengert,
Pitonsz Professzor
(
x17)
Nov 09, 2024 19:35:19
x17)
Endre!!!
És mono hangzása van??!
koszos
(
x11)
Nov 09, 2024 19:37:03
x11)
Nov 09, 2024 19:37:03
És mono hangzása van??!
es vilagit tobb szinben ?naugye Nov 09, 2024 19:37:03
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 09, 2024 19:38:26
x5)
Én valamiért biztos vagyok abban egyébként, hogy a buzihengert sem csak Mejszike kényeztetése miatt vette meg, hanem azért is, hogy minket hergeljen vele.
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 09, 2024 19:43:07
x21)
Endre!!!
Na jó, de a tiétek az valóban egy érzelmen alapuló szerelmi kapcsolat lehet! :-)
Baromarc
(
x1)
Nov 09, 2024 19:43:26
x1)
Meddig is fizeti még rá a törlesztőket? Egy darabig meg tud vele hergelni minket.
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 09, 2024 19:44:38
x5)
Azon röhögök hogy biztos még mindig arra pörög hogy neki jó lett volna az .. és a végén magának is "kihoz" egyet a macskaólba és azon hallgatja a Tibi liveokat.
MaxPayne
(
x24)
Nov 09, 2024 19:49:45
x24)
Nov 09, 2024 19:49:45
Max fel oran at, amig tele nem locsolja sorrel a balfasz. Nov 09, 2024 19:49:45
herr_schwechater
(
x8)
Nov 09, 2024 20:02:32
x8)
mi a bánatnak kellett volna neki egy olyan hangfal, aminek igazából adokveszek csoportokban élőző cigányok, prolik és tizennégyévesek örülnek, hogy villog buzisan
banshee
(
x24)
Nov 09, 2024 20:03:04
x24)
mondomkusskuss
(
x21)
Nov 09, 2024 20:05:03
x21)
Vajon fel lett bontva az a macska kaja amit hoztak neki?
MaxPayne
(
x24)
Nov 09, 2024 20:31:10
x24)
Pedofil! Szerinted a levagott faszu csoves tibi milyen reakciovideot tolna fel arra, ha latna, ahogy Renatoek szetverik a fejedet?
1. Sirva sajnalkozna es bejelentene, hogy maris siet hozzad a korhazba
2. Hangosan rohogne rajtad es arrol loopolna, mennyire megerdemelted mar a komoly verest
3. Annyira leszar mar teged, hogy semmilyen reakciot sem valtana ki belole az eset; max smsekre reagalva irna meg hogy ki lettel rohogve
2. Hangosan rohogne rajtad es arrol loopolna, mennyire megerdemelted mar a komoly verest
3. Annyira leszar mar teged, hogy semmilyen reakciot sem valtana ki belole az eset; max smsekre reagalva irna meg hogy ki lettel rohogve
-
Nov 09, 2024 20:45:33
Bagolykát el kell venni a pedofiltól.
Nov 09, 2024 20:45:33
A TITOK CÍMŰ FILM
(
x5)
Nov 09, 2024 20:48:08
x5)
Minek? Minek kellettek neki a philips buzifények, a három elgato greenscreen, a kilenc gorillapod állvány, az öt kilóméternyi HDMI kábel, az "ablakmosó robot", az ugráló robot és a többi.
Mert egy retardált fasz és ilyenekre izgul
Endre priusza
(
x11)
Nov 09, 2024 20:59:08
x11)
Pedofil! Szerinted a levagott faszu csoves tibi milyen reakciovideot tolna fel arra, ha latna, ahogy Renatoek szetverik a fejedet?
4) Rohanna kipakolni a macskaólat, azzal, hogy az az ő öröksége a férjétől.
Endre priusza
(
x11)
Nov 09, 2024 21:00:10
x11)
El sem kezdte még. Harom hónap halasztott fizetéssel hozta ki.
124 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Te leszel bezárt béna.