Szerző: meghaltam Nov 14, 2024 07:54:27
Válasz
(20)
sodi, amugy nagyon vicces, hogy ugy gondolod a nemet hiteltartozas mar csak valami multbaveszett rossz emlek

lesznek meg 2025-ben fincsi meglepetesek az osztrak szamlan

Nov 14, 2024 07:54:27

Szerző: BodiTesok (Snecológus-pontszám: 3239x1) Nov 14, 2024 07:55:54
Válasz
(24)
Zsibuci
Megvan.

Koszonom zsido!

Segitettem Gyagyasnak beadni egy ESTA-t, remelem minden kerdesre sikerult jol valaszolni:
1) Do you have a physical or mental disorder; or are you a drug abuser or addict; or do you currently have any of the following diseases (communicable diseases are specified pursuant to section 361(b) of the Public Health Service Act): Cholera, Diphtheria, Tuberculosis infectious, Plague, Smallpox, Yellow Fever, Viral Hemorrhagic Fevers, including Ebola, Lassa, Marburg, Crimean-Congo, Severe acute respiratory illnesses capable of transmission to other persons and likely to cause mortality. - YES

2) Have you ever been arrested or convicted for a crime that resulted in serious damage to property, or serious harm to another person or government authority? - YES
3) Have you ever violated any law related to possessing, using, or distributing illegal drugs? - YES
4) Do you seek to engage in or have you ever engaged in terrorist activities, espionage, sabotage, or genocide? - YES

Ott segitek ahol tudok!
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Nov 14, 2024 07:55:54

Szerző: Helyihülye Nov 14, 2024 07:58:03
Válasz
(3)
Ha jól értem, tegnap azért ment a hiszti mert nem utazik eleget pedig imádja.
Oszták, német, vagy csak Szeged, Szolnok, Bp, Eger a lényeg hogy utazzon. Az mindegy, hogy rendőrségi, bírósági ügy vagy ams, a kötelező megjelenés a kedvence.
Aki teheti és van ideje segítsen hát Endrének mozgatni öreg csontjait. Gyűjti a kilométereket.
A valósággal való bármilyen egyezés pusztán a véletlen műve!
Nov 14, 2024 07:58:03

Szerző: Poop in the loop (Snecológus-pontszám: 5943x2) Nov 14, 2024 08:04:30
Válasz
(22)
Gyagyás, hát ez már igazán sok hogy még számlarögzítés közben is te meg a hód kurva anyád kell hogy eszembe jussatok.

Baszódjatok meg mindketten!
Nov 14, 2024 08:04:30

Szerző: technikai_proba (Snecológus-pontszám: 3298x1) Nov 14, 2024 08:05:00
Válasz
(3)
EasybankosPedo

Tehát nem azért verték meg a pedofil állatot mert előző nap tögyezte a kislányt, hanem mert másnap elkezdte tapogatni is.

hát ez borzasztó. endre, egy szörnyeteg vagy!
Nov 14, 2024 08:05:00

Szerző: a sodi Nov 14, 2024 08:05:16
Válasz
(2)
meghaltam
sodi, amugy nagyon vicces, hogy ugy gondolod a nemet hiteltartozas mar csak valami multbaveszett rossz emlek

Mekmongytam, és ebben anutám is egyetért: aggódjanak a bankok.
Nov 14, 2024 08:05:16

Szerző: cucksodi (Snecológus-pontszám: 6749x3) Nov 14, 2024 08:06:52
Válasz
(5)
Engem csak az érdekel, hogy endre hogyan fog rábaszni arra, hogy egy kebabos megtámadott egy tengeri emlöst.
puskapoj
Nov 14, 2024 08:06:52

Szerző: Endi Vajna (Snecológus-pontszám: 23482x11) Nov 14, 2024 08:08:49
Válasz
(8)
Megvertek egy hétmérföldes kurvát aminek semmi köze Sodihoz (nem az első eset, hogy egyik pasija megverte) és innen vár segítségre?

Menjetek a brummogó faszba, ez nem bálna védő egyesület ti meg ne legyetek hülyék, vagy aki itt loopolja emaileket te a swinger kádra vágysz?

Nov 14, 2024 08:08:49

Szerző: - Nov 14, 2024 08:13:05
Válasz
(-3)
cucksodi
Engem csak az érdekel, hogy endre hogyan fog rábaszni arra, hogy egy kebabos megtámadott egy tengeri emlöst.

Úgy hogy a nőverő jumurdzsák oldalára áll, relativizálni fog, és mi ezt dokumentáljuk, majd pedig felhasználjuk ellene amikor eljön az ideje.
Nov 14, 2024 08:13:05

Szerző: keserke (Snecológus-pontszám: 8737x4) Nov 14, 2024 08:13:59
Válasz
(2)
Ha igaz, akkor előbb-utóbb úgy is meg lesz erősítve.
Nekem nincsenek már pénzügyeim. Megvan a Netflix, a napi pár sör, és ennyi
Nov 14, 2024 08:13:59

Szerző: röff Nov 14, 2024 08:14:18
Válasz
(2)
Poop in the loop
Gyagyás, hát ez már igazán sok hogy még számlarögzítés közben is te meg a hód kurva anyád kell hogy eszembe jussatok.

megvagy, pécsi troll. megy az infó a tanár úrnak, enyém lesz a vérdíj!!
ugyanitt kopogtatócédulák kaphatók.
Nov 14, 2024 08:14:18

Szerző: Endi Vajna (Snecológus-pontszám: 23482x11) Nov 14, 2024 08:18:08
Válasz
(4)
-
Úgy hogy a nőverő jumurdzsák oldalára áll, relativizálni fog, és mi ezt dokumentáljuk, majd pedig felhasználjuk ellene amikor eljön az ideje.

Jó és ezzel hogy lesz bajban? Ki a faszt érdekel egy csaló kurva? Sodinak lesz belőle ügye?

Nem... mert nem ő verte meg.... ne itt nyaljuk már a lamantin seggét... Tanuljatok már Viktorsz esetéből
Nov 14, 2024 08:18:08

Szerző: Egy Vlognéző Gyerek (Snecológus-pontszám: 4036x2) Nov 14, 2024 08:23:52
Válasz
(5)
Poop in the loop

Zsíroshajú Lacika már izzíti is a trollexcelt. Pécsi troll, nem láttál amúgy mostanában egy nagydarab, kopasz román férfit?
Putyputyputy HALLO
Nov 14, 2024 08:23:52

Szerző: Trottel Nov 14, 2024 08:26:14
Válasz
(5)

Nagyon megvert brühühü, de lelet azért inkább nem kell amivel tudnám bizonyítani az igazam. Hazug dagadék kurva.

Ez olyan mint amikor Gammercigány iránti szerelmi bánatában öngyilkos akart lenni? Jajj Kammert is meghülyítette, ott röhögtek mindketten a múmián, csak hogy aztán amint kiderül nincs több new yorki lakás meg az óragyűjtemény is trombitaréz repült a czibbon a lakásból...
"Nincs semmi pénzem.Kihozni tudok dolgokat, nem pedig kifizetni."
Nov 14, 2024 08:26:14

Szerző: Endi Vajna (Snecológus-pontszám: 23482x11) Nov 14, 2024 08:30:07
Válasz
(1)
Trottel
Nagyon megvert brühühü, de lelet azért inkább nem kell amivel tudnám bizonyítani az igazam. Hazug dagadék kurva.

Vérvétel ki mutatta volna a drogot.
Nov 14, 2024 08:30:07

Szerző: - Nov 14, 2024 08:30:11
Válasz
(3)
-
döntse el mindenki maga.

na kipontozódás, csá.
Hatalmas putykapoj.Üljél rajta még 2-3 évet hátha akkor majd valakit érdekel.
Nov 14, 2024 08:30:11

Szerző: Helyihülye Nov 14, 2024 08:35:27
Válasz
(26)
Ha valakit érdekel és plakátolna, vagy hirdetne valamit a programozóbalfék hétvégi búvóhelyén. Lehetséges még golda is új barátokat szerezne.
A két artézikút hirdetőtáblája jó lehetőség lehet az emberek kb 80% a olvassa.
Az egyik a katolikus templom mögött van a másik a kastély otthon előtt (itt melegebben kell öltözni, sál sapka mert a portás odaláthat).
A valósággal való bármilyen egyezés pusztán a véletlen műve!
Nov 14, 2024 08:35:27

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11968x5) Nov 14, 2024 08:43:38
Válasz
(3)
Trottel

Ez olyan mint amikor Gammercigány iránti szerelmi bánatában öngyilkos akart lenni? Jajj Kammert is meghülyítette, ott röhögtek mindketten a múmián, csak hogy aztán amint kiderül nincs több new yorki lakás meg az óragyűjtemény is trombitaréz repült a czibbon a lakásból...

Hogy örülhetett hogy feleslegesen engedte magába a fekélyes cigányfaszt :)
Nov 14, 2024 08:43:38

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Nov 14, 2024 08:48:38
Válasz
(5)
Figyelem figyelem, Ha igaz amit itt irnak, akkor holnap Szent Leopold napja lesz ami miatt Bécsbe zárva lesznek többek közt a hivatalok. Szóval lehet hogy a korcs ma patkánykodik haza.

www.feiertage-oesterreich.at/hl-leopold-15-november/

"Gesetzliche Regelung
Der 15. November (Hl. Leopold, auch: Leopoldi, St. Leopold) ist ein Feiertag im Sinne des Landesrechts und somit nicht generell arbeitsfrei. In den Bundesländern Wien und Niederösterreich haben Schulen, Ämter und Behörden an diesem Tag jedoch geschlossen."
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nov 14, 2024 08:48:38

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 14, 2024 08:54:37
Válasz
(35)
Most már annyira leépült a pedofil, hogy azt hiszi azért vannak 20+ éve trolljai, mert az utóbbi pár évben csak segélycsalásból tartja fent magát?
Tudom, hogy teljesen debil, egy idióta hülye állat, de mindig meglep, hogy újabb mélységeket tud felmutatni.

endre! Én nem irigylem a segélyedet. Én sajnálom töled a segélyt, mert kurvára nem érdemled meg. Ugye érted a különbséget, vagy már teljesen elhatalmasodott rajtad a funkcionális analfabétizmus?

Én sajnálok töled minden egyes lélegzetvételt, minden egyes körty sört, minden olyan dolgot, ami még képes biológiai értelemben életben tartani téged.

Senki, soha, semmilyen körülmények között nem volt rád irigy és soha nem is lesz. Nincs mire irigynek lenni.

Szivböl gyülölünk téged, amiért egy parazita csótány vagy, amiért egy végtelenul rosszindulató kis féreg geci vagy, és amiért egy égetnivaló, büdös, mocskos gyerekmolesztáló aljadék pedofil vagy.

Érted már endre? Felfogtad?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Nov 14, 2024 08:54:37

Szerző: - Nov 14, 2024 08:58:59
Válasz
(2)
EasybankosPedo
Figyelem figyelem, Ha igaz amit itt irnak, akkor holnap Szent Leopold napja lesz ami miatt Bécsbe zárva lesznek többek közt a hivatalok. Szóval lehet hogy a korcs ma patkánykodik haza.

feiertage-oesterreich.at/hl-leopold-15-november/

"Gesetzliche Regelung
Der 15. November (Hl. Leopold, auch: Leopoldi, St. Leopold) ist ein Feiertag im Sinne des Landesrechts und somit nicht generell arbeitsfrei. In den Bundesländern Wien und Niederösterreich haben Schulen, Ämter und Behörden an diesem Tag jedoch geschlossen."

Szerintem te szóltál most a fogyatékosnak. :)
Egy emberfiók mínusz.
Nov 14, 2024 08:58:59

Szerző: - Nov 14, 2024 09:02:34
Válasz
(-17)
Trottel

Ott a cickány akart öngyilkos lenni ( nem egyszer a kurva miatt ), laura csak bőgött de az nem akart.
Nov 14, 2024 09:02:34

Szerző: Fuck you whale Nov 14, 2024 09:12:45
Válasz
(5)
-
Ott a cickány akart öngyilkos lenni ( nem egyszer a kurva miatt ), laura csak bőgött de az nem akart.

A szegedi édesvízi emlőst se kell félteni kamu öngyilkosság fenyegetésekben. Van az a videó is mikor ice teával tompítja a fortinokat bőgve.
Hanyagoljuk már ezt a lamantin felszopást........... Stoki erre dörzsöli a csirkenyakat, ezt élvezi...
Nov 14, 2024 09:12:45

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) Nov 14, 2024 09:13:28
Válasz
(4)
-
Szerintem te szóltál most a fogyatékosnak. :)
Egy emberfiók mínusz.

Szerinted nem szóltak volna neki, ha még nem tették meg, hogy holnap nem kell mennie raporta, mert nem lesznek nyitva? :)
Egyébként valószínűleg előre kivan fizetve neki a hét. Egyrészt igy olcsóbb is lehet, másrészt mikor Golda Juliusba kifizette a hoteljét, akkor is 5 napot fizetek ki előre. Ha utolsó pillanatba mondja le, az utolsó napot abból pénze nagyon nem lesz, legrosszabb esetbe beszámítják neki jövő héten, de pénze ebből nem lesz. Szóval baszhatja. Ja és egy 20 eurós, emberfiókról beszélünk. xD
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
Nov 14, 2024 09:13:28

Szerző: SnecológusHallgató (Snecológus-pontszám: 9009x4) Nov 14, 2024 09:13:37
Válasz
(5)
Egy biztos a stoki alkohollal kikövezett életútjában: mindig retardáltakkal vette magát körbe, hisz ő maga is az volt mindig is. Legyen szó 2006-ról, legyen szó az idei évről. A kettő pont között pusztán annyi a látványos és lényeges különbség, hogy egyre lejjebb csúszik azon a bizonyos létrán, évről-évre.

Egy viszont abszolúte igaz lett: egy egyetemista srác pereket provokál maga ellen. Vagyis, ez se, mert egyetemista sosem volt asodi, csak bejárt melegedni, legalábbis a Neptun szerint is ez látszik.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Nov 14, 2024 09:13:37

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90027x45) Nov 14, 2024 09:24:06
Válasz
(20)
Én ezen a fórumon 1db erőszakos elítélt, erőszaktréningre kötelezett embert ismerek, tehát lehet sejteni ki volt az elkövető!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nov 14, 2024 09:24:06

Szerző: Pikturiensz (Snecológus-pontszám: 15088x7) Nov 14, 2024 09:31:11
Válasz
(7)
Tisztelt trollégák, egybegyűltek.

Évek óta követem a gyagyás tevékenységeit és azalatt az időszak alatt tökéletesen ki lehetett ismerni ezt a pedofil véglényt.

Először is teljesen mindegy, hogy hányezer eurót kap, mind tudjuk, hogy ez a pénz csak temporális, tehát nem fogja örökké kapni.

Ez a baromarcú megkereshetné a világ összes pénzét, az se lenne neki elég. Ha valamilyen véletlen szerencsének köszönhetően nyerne a lottón, vagy lenne egy többszáz milliós öröksége, idővel akkor is ugyanebbe az állapotba vonszolná magát, mert a balfasz nem tud bánni a pénzzel. Minden trashre ugyanez jellemző. MC Pista is hiába keresi meg az 1 milliót a tiktikből, valahogy mindig nyomorog és mindig elfogy idő előtt a pénz. Ez az utóbbi dolog Endrére különösen igaz.

Igen, igazságtalan, hogy egy ilyen ember simán megkereshet ennyit, de mindannyian tudjuk, hogy a pénz csak egy átmeneti boldogságot okoz, mint kvázi egy drog. Az alkoholizmusa és az igénytelen életmódja miatt már borítékolható, hogy sokkal kevesebb van neki hátra, mint amennyit már megélt.

Lassan, de biztosan őröl ez a malom és az évek óta szajkózott blahás évad ijesztően közel van.

Jelenleg nagyon büszke magára, mert Ő megvan róla győződve, hogy mi trollok irigykedünk rá, ami igazából nem is nagyon nagy baj ha úgy nézzük, mert általában ilyenkor szokott valami történni, ami miatt görbül a picsaszáj. Magas lóról lehet a legnagyobbat esni, ami rendszerint meg is történik nála.
Mirror: https://www.youtube.com/@pikturiensz
Nov 14, 2024 09:31:11

Szerző: Sodit a Tajgetoszra (Snecológus-pontszám: 7490x3) Nov 14, 2024 09:35:42
Válasz
(2)
Szép napot a Tanszéknek!

Egy kérdéssel furakodnék két gyagyást ostorozó komment közé:
Miert van ilyen csendben ez a véglény?
Osztrákiából mindig szórta a netszemetet. Most semmi. A fórumon ugyan habzó szájjal veri a port, de önmagához képest csöndes. Ladal alatt akar maradni?
Kint van ez a fajankó Labancziábán egyáltalán?
Köszönöm✌️
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Nov 14, 2024 09:35:42

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25760x12) Nov 14, 2024 09:43:57
Válasz
(7)
Sodit a Tajgetoszra
Szép napot a Tanszéknek!

Osztrákiából mindig szórta a netszemetet. Most semmi. A fórumon ugyan habzó szájjal veri a port, de önmagához képest csöndes. Ladal alatt akar maradni?
Köszönöm✌️

a) a sodi éppen depressziós szakaszban van. ilyenkor jégcsákánnyal sem lehet belőle kihúzni pár tőmondatnál többet. ezt követi majd valamikor egy mániás szakasz, amitől majd a fórumot büdös púpszag lengi be. (20-30 oldal naponta stb.)

b) az elhatalmasodó alkoholizmusa miatt egyszerűen nincs már motivációja videócsázni sem. csak a következő söradag megszerzése érdekli és élteti.

én örülnék, ha a b) lehetőség állna fenn, de tartok tőle, hogy csak depis a lelkecske.
vérdíj target nr. 1
Nov 14, 2024 09:43:57

Szerző: Bubuka (Snecológus-pontszám: 27284x13) Nov 14, 2024 09:44:31
Válasz
(17)
A balfasz Tőrökön élősködő vándorcigány lamantinnal kapcsolatban szeretném megkérdezni a szánalmas felszopóit akik azonnal ugranak és tolják ide a szarjait, hogy miért nem teszik fel a kérdést az örökösnőnek, mégis mi a kurva anyádért vagy még ott akkor? Fogja magát, elmegy egy hotelbe, vagy a jó édes kurva anyjához vissza, nem?

NINCS PHÉÉÉNSZ?

Milyen érdekes dógok ezek, egyébként gratulálok mindenkinek aki bekajálja a riherongy figyelemért való kapálózását.
Nov 14, 2024 09:44:31

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) Nov 14, 2024 09:51:26
Válasz
(3)
Sodit a Tajgetoszra
Szép napot a Tanszéknek!

Köszönöm✌️

Remélem, hogy kapott ismét a pofája és azért nem meri magát mutatni. De ma-holnap úgyis spottolva lesz és akkor látni fogjuk hogyan néz ki jelenleg a vekni!
Nov 14, 2024 09:51:26

Szerző: Nem vagyok őrült (Snecológus-pontszám: 7759x3) Nov 14, 2024 09:55:32
Válasz
(3)
Sodit a Tajgetoszra
Szép napot a Tanszéknek!

Köszönöm✌️

Eszköztelen sodi asodi, már csak a fórumán való vergődés maradt neki.
Minden O és K
Nov 14, 2024 09:55:32

Szerző: nmthrwwy420 (Snecológus-pontszám: 24300x12) Nov 14, 2024 09:58:42
Válasz
(4)
Kötőjel
a) a sodi éppen depressziós szakaszban van. ilyenkor jégcsákánnyal sem lehet belőle kihúzni pár tőmondatnál többet. ezt követi majd valamikor egy mániás szakasz, amitől majd a fórumot büdös púpszag lengi be. (20-30 oldal naponta stb.)

b) az elhatalmasodó alkoholizmusa miatt egyszerűen nincs már motivációja videócsázni sem. csak a következő söradag megszerzése érdekli és élteti.

én örülnék, ha a b) lehetőség állna fenn, de tartok tőle, hogy csak depis a lelkecske.

c) Én továbbra is tartom az elméletem, hogy megnevelték hétvégén Púpszászon és van 1-2 mokesz a veknin. Van Lamantinos sztori ami vagy igaz vagy nem (nem igaz, de a lőtéri kutyát se érdekli) és erről ne flokkolna legalább naponta háromszor?

Kizárt, az még a legdepisebb, legpatkánykodós időszakában is előcsalogatta legalább egy 5:01 hosszúságú bécsi bokorflokkra.

Egyébként őt sokkal több attrocitás éri, mint amennyit bevall nekünk. 2 hete pesti tibikergetés során is kicsit meglökte egy gyanútlan kocogó alak és véletlen ismeretlen eredetű anyaggal rongálta meg a kabátját. Erről sem mesélt sosem.
Ki az az Endre bácsi?
Nov 14, 2024 09:58:42

Szerző: Hurvinyek Nov 14, 2024 09:59:26
Válasz
(2)
Sodit a Tajgetoszra

Tegnap azért sikerült átütni a pajzsot együttes erővel. Elég volt rámutatni, hogy hol van a megbecsültsége, de főleg azon háborgott, amikor páran rámutattak, hogy a pénz amit kap nem ajándék és járnia kell érti szopni akár heti 500 km-t oda-vissza többször is. Az meg már majdnem olyan, mintha az ember dolgozna. Ezen jól besértődött :D

Na meg azon, hogy ő itt a főellenség, "pedig a többiek se dógoznak" - ami igaz, de az általa írt többiek közül egy se pedofil, egy se vág fel azzal, hogy nem dolgozik, inkább csak sunnyognak - csak ő maga.

Furán hangzik, de mintha a fő baja ez lett volna, hogy megtört a mese, amit magával is elhitet, hogy ő ajándékba kapja a pénzt és mekkora mastermind, közben pedig csicskítják az osztrákok, ha füttyentenek akkor ugrania kell, továbbá én még leírtam azt is (amin szintén őrjöngött), hogy otthon lenni így sunyiban, de mindig ugrásra készen, gyomorgörccsel és bónusz sörikkel az állandó ideg miatt kiszolgáltatottabb és rosszabb, mint egy sima melóban lenni kevesebbért.
„Miért ne adhatnám el? A részletet te fizeted” Klapka Tiborsz ars poeticája
Nov 14, 2024 09:59:26

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15998x7) Nov 14, 2024 10:15:02
Válasz
(3)
Endre!
Remélem nem fognak jönnek hamarosan a Jumurdzsák pukkapojok, hogy a törökretard bacont evett, meg 2005-ben úgy vitt vissza kazettát a tékába, hogy nem tekerte vissza! De a lakcíme, és a melócsája sem érdekel senkit!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nov 14, 2024 10:15:02

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15998x7) Nov 14, 2024 10:15:55
Válasz
(1)
Darth Tibor
Endre!

*fognak jönni
Andi
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Nov 14, 2024 10:15:55

Szerző: Ténfép (Snecológus-pontszám: 11523x5) Nov 14, 2024 10:18:13
Válasz
(2)
nmthrwwy420

Egyébként őt sokkal több attrocitás éri, mint amennyit bevall nekünk. 2 hete pesti tibikergetés során is kicsit meglökte egy gyanútlan kocogó alak és véletlen ismeretlen eredetű anyaggal rongálta meg a kabátját. Erről sem mesélt sosem.

Szerintem is így van. Az ilyenekről (is) mélyen kussol krónikás. De az elmúlt napok iránya nagyon jó volt részéről:
- azsodi belenyugszik, majd lesz falahoty, majd jobb lesz, aztán
- a "miért fáj nektek, hoty segélyt csalok, halottakat gyalázok, pedofil vagyok, gyerekeket molesztálok, a kispénzű kissegélyű bűnöző zsodi pofátlan hergelése miért fáj? he?" c. műsor
- most meg se flokk, se tagadás, pedig olyan kurvajó lamantinos téma adja magát, hogy a szottyadt heréje biztos arrébb gurult

De pedofil, egyet azért csak kérdeznék, komolyan:
- van az, amikor nyomod a lájfot az utcán, akkor biztonságba gondolod magad emiatt
- aztán van az, amikor felkérdez valaki, fel is veszi, akkor meg amiatt gondolod magad biztonságba
- nade mivan akkor, ha nincs lájf, nincs kamerás felkérdezés, de még esetleg köztéri kamera se, és véletlenül fejbebasz valaki? Akkor mivan? És nem lesz róla se flokk, se trollvideo, semmi, csak maga a tény.
Igyunk egy sörtöt, he
Nov 14, 2024 10:18:13

Szerző: mikedp (Snecológus-pontszám: 19160x9) Nov 14, 2024 10:20:07
Válasz
(3)
[quote=Ténfép
- nade mivan akkor, ha nincs lájf, nincs kamerás felkérdezés, de még esetleg köztéri kamera se, és véletlenül fejbebasz valaki? Akkor mivan? És nem lesz róla se flokk, se trollvideo, semmi, csak maga a tény.[/quote]

Ez történt mikor a kerítés faszpinát varázsolt a tenyerébe.
KURVArangy
Nov 14, 2024 10:20:07

Szerző: csicskovics Nov 14, 2024 10:33:52
Válasz
(6)
Sodit a Tajgetoszra
Szép napot a Tanszéknek!

Köszönöm✌️

Mivel folyamatosan itthon van, mindig kockáztatja, hogy a trollok küldik az AMS-nek a helyzetét, így kevesebb a segélyke. Mindig van valamilyen trash retard akinek tud loopolni. Most épp a törők. Bécsben még nem volt benne a trash vonalban, senki nem állt vele szóba csak a trollok.
Most a 4 egyetemet végzett elkezdett volt felhőének programozó megtalálta a közösségét, az általa felsorolt 5-10 embert. Oda lőtte be magát, az a szintje. Csöves cigányok, tranyók, tiktok koldusok. Nagy kár viszont, hogy ők nem tekintik magukénak, mert míg egymással kollaborálnak (McIsti - Ali, tranyó - Turbó, stb) senki nem vállalja fel hogy asodival barátkozik. Így semmi más nem marad számára mint messengeren loopolni egész nap, vedelni a sört és néha 50-100 ezer forintos ráfordításokkal megbaszni (*pr) a tranyót amíg az ájultan be van rivozva. Ez az élete jelenleg, és az elkövetkezendő x hónapban és évben is.
Nov 14, 2024 10:33:52

Szerző: Bád Szpenszer (Snecológus-pontszám: 3946x1) Nov 14, 2024 10:47:13
Válasz
(7)
csicskovics
és néha 50-100 ezer forintos ráfordításokkal megbaszni (*pr) a tranyót amíg az ájultan be van rivozva

20-30 ezerért egy szép nővel szexelhetne egy órán át a rosszlányokról. De neeem, ő inkább 150 ezerért egy beszart-bevizelt bűzös narkomán hajléktalan férfival végez istenkáromló, fajtalan aktust.
Mert ilyen agyafúrt sodi a sodi.
A sodi.
"Baszót adok be a Gézára."
Nov 14, 2024 10:47:13

Szerző: mikedp (Snecológus-pontszám: 19160x9) Nov 14, 2024 10:55:20
Válasz
(10)
Bád Szpenszer
20-30 ezerért egy szép nővel szexelhetne egy órán át a rosszlányokról. De neeem, ő inkább 150 ezerért egy beszart-bevizelt bűzös narkomán hajléktalan férfival végez istenkáromló, fajtalan aktust.
A sodi.

Nem izgatják a nők, a szép nők meg főleg nem !
KURVArangy
Nov 14, 2024 10:55:20

Szerző: Fikás Nov 14, 2024 10:57:17
Válasz
(8)
mikedp
Nem izgatják a nők, a szép nők meg főleg nem !

A masztujbájó féjfiak tyépek! 🥰
Nov 14, 2024 10:57:17

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Nov 14, 2024 11:12:13
Válasz
(5)
Bád Szpenszer
A sodi.

Mert a Sodi csőbuzi.
Barátnőm bonyolult okokból terméketlen
Nov 14, 2024 11:12:13

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 14, 2024 11:14:47
Válasz
(13)
Endre priusza
Mert a Sodi csőbuzi.

Egyrészt.
Másrészt meg utálja a nöket, lenézi és megveti öket.
Ha egy nö nem csak szép, de még okos is, attól szó szerint rosszul lesz és ószövetségi düh keríti hatalmába.
Ekkora egy féreg az endre. azendre
Nov 14, 2024 11:14:47

Szerző: cucksodi (Snecológus-pontszám: 6749x3) Nov 14, 2024 11:17:36
Válasz
(3)
MaxPayne
Egyrészt.
Ha egy nö nem csak szép, de még okos is, attól szó szerint rosszul lesz és ószövetségi düh keríti hatalmába.

Kicsit kár érte, hogy nem lesz még egy szép okos nö fönöke a kókler balfasz endrének. Legjobb örjöngéseket generálta Júlia is annak idején:D
puskapoj
Nov 14, 2024 11:17:36

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Nov 14, 2024 11:18:24
Válasz
(3)
csicskovics

Így semmi más nem marad számára mint messengeren loopolni egész nap, vedelni a sört és néha 50-100 ezer forintos ráfordításokkal megbaszni (*pr) a tranyót amíg az ájultan be van rivozva. Ez az élete jelenleg, és az elkövetkezendő x hónapban és évben is.

Ne higyj a geci trollnak, Sodi! Mind irigyek vagyunk rád a fantasztikus életed miatt!
Nov 14, 2024 11:18:24

Szerző: balek (Snecológus-pontszám: 20272x10) Nov 14, 2024 11:27:00
Válasz
(2)
sodika
Na jó, mindegy. Dögöljetek meg, én léptem.
Nagyon jó az irány a folyamatos hergeléssel Endre. Nem kaptál még eleget a pedofil pofádra.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nov 14, 2024 11:27:00

Szerző: csicskovics Nov 14, 2024 11:29:34
Válasz
(6)
Endre priusza
Ne higyj a geci trollnak, Sodi! Mind irigyek vagyunk rád a fantasztikus életed miatt!

Ha nem ismernénk a személyiségét, még akár irigykedni is lehetne. Kár, hogy neki ez nem hoz boldogságot, max megnyugvást, hogy nem hal éhen. A boldogság számára a tranyó, a lamantin és a flokkolás. Egyiket sem tudja művelni, és ez így is marad. A tranyó is már csak rivoval bírja ki 1 napnál tovább, és az is 50-100 ezer forintjába kerül. A lamantin hallani se akar róla, a férfiak akiknek loopol (gammer, géza, selim, stb) meg csak npck számára. Neki egy anyuka figura kellene, de azt sosem fog már kapni. Az anyja eldobta magától gyerekkorában, azóta van benne ez a tüske, azóta magamutogat ezerrel, mert a kis endre figyelemre vágyik. És ez sosem fog magától megoldódni, örök szenvedést fog neki okozni, nem hiába vedeli a sört tonnaszámra, mivel nem bírja elviselni, hogy nincs olyan ember a földön, aki érdeklődne iránta őszintén, anélkül, hogy anyagi hasznot remélne tőle.

Otthon lakik a macskaólban, de képzelhetitek milyen lehet az otthoni helyzet. Szerintem köszönni se köszönnek egymásnak, Golda max megtűri. Mikor volt az utolsó kedves szó amit egymásnak mondtak? Szerintem évtizedekkel ezelőtt. Minden napja azzal telik, hogy azzal a nővel kell együtt élnie, aki eldobta magától amikor a legsérülékenyebb volt.
Egy pillanatra átélte az idillt, mikor a tranyó illegálisan beköltözött hozzá. Akkor cicabújtak, söröztek, rivoztak, anyunak szólította. De az új anyukája sem viselte el, ő is eldobta magától, a sors iróniája pedig, hogy a régi anyukája dobatta ki, ezáltal örökre anyuka nélkül maradt asodi :))
Nov 14, 2024 11:29:34

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Nov 14, 2024 11:36:53
Válasz
(15)
MaxPayne
Egyrészt.

Ez ilyen impotens düh a részéről. Eddig még minden nő, akihez valaha köze volt becsicskította, kivétel nélkül. Még az olyan súlytalan mellékszereplők is, mint a Péniszmentős titkárnő, aki napi szinten kérdezte fel trollfórumos terminus technicusok használatával. Vera néni csicskította, a Fordos szexnagyi is helyre rakta többször. Az anyja csicskítja a mai napig. Még az alkoholtól félhalott Lyudga is le tudta dominálni, ha nem ketten verték őt Tibivel éppen. A női főnökurakat ne is nézzük, ott Endrének eleve esélye sem volt. MINDEN nő ledominálta, még a fogyatékos Szandika is.

Endre egy kapcarongy, azért vartyog állandóan a nők ellen. Mert nem férfi.
Nov 14, 2024 11:36:53

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Nov 14, 2024 11:53:11
Válasz
(3)
Tényleg Ændi, hogy állsz a nemváltoztató műtéttel? Van már időpontod? Élére raktad már a költségét?
Nov 14, 2024 11:53:11

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Nov 14, 2024 11:54:38
Válasz
(13)
Endre pont ugyanolyan hímnős félszerzet, mint Tibi. Extrém magas lehet a női hormonok szintje a szervezetében, ugyanis kutatások azt igazolják, hogy az alacsony tesztoszteronszint magas női hormonszinttel kombinálva pubertás korú hermafroditáknál azt okozta, hogy gigantikus faszuk nőtt, de impotensek voltak. Azok, akiknél adagoltak férfi hormont pubertás során, azoknak kisebb lett a fasza, de az izomtömegük nagyobb lett, és képesek voltak merevedés fenntartására.

Endre egy utolsó férfiatlan hermafrodita mutáns félember, ez a lényeg.
Nov 14, 2024 11:54:38

Szerző: Endre priusza (Snecológus-pontszám: 22282x11) Nov 14, 2024 12:06:04
Válasz
(3)
De hát Ændi állkapcsokat szokott szilánkosra törni, ha rendetlenkedik a barátnője, hogy lenne már férfiatlan? *PR*
Nov 14, 2024 12:06:04

Szerző: mikedp (Snecológus-pontszám: 19160x9) Nov 14, 2024 12:11:16
Válasz
(6)
Endre priusza
De hát Ændi állkapcsokat szokott szilánkosra törni, ha rendetlenkedik a barátnője, hogy lenne már férfiatlan? *PR*

Púpom te valóban egy kutya vagy , nem csak a fifi név miatt. Volt nekünk egy pici keverék amolyan tacskó szerzetünk, aki ha a kert végéből meghallotta hogy nyílik az utcaajtó, vérfarkasként rontott előre. Aztán az udvar közepén elfáradt a futásban és inkább elfeküdt. Mire az látogató beért a bejárati ajtóhoz, már ment hogy az vakargassa meg a hátát. Ő legalább szerethető hülye volt, nem úgy mint te.
KURVArangy
Nov 14, 2024 12:11:16

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Nov 14, 2024 12:13:37
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
Endre pont ugyanolyan hímnős félszerzet, mint Tibi. Extrém magas lehet a női hormonok szintje a szervezetében, ugyanis kutatások azt igazolják, hogy az alacsony tesztoszteronszint magas női hormonszinttel kombinálva pubertás korú hermafroditáknál azt okozta, hogy gigantikus faszuk nőtt, de impotensek voltak. Azok, akiknél adagoltak férfi hormont pubertás során, azoknak kisebb lett a fasza, de az izomtömegük nagyobb lett, és képesek voltak merevedés fenntartására.

Endre egy utolsó férfiatlan hermafrodita mutáns félember, ez a lényeg.

Endre baromira el van hízva. Ami azért is kockázatos, mert testzsír, főleg a zsigeri zsír hormontermelő szervként működik, és számos fontos hormont termel, pl. ösztrogént. Ezen felül csomó mást, pl gyulladásos markereket is termel.

Endrének le kéne fogynia, de az mozgásszegény életmód és csak sörből bevitt napi kb 3500 kalória mellett nem fog menni.
Nov 14, 2024 12:13:37

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) Nov 14, 2024 12:18:55
Válasz
(4)
banshee
Endre baromira el van hízva. Ami azért is kockázatos, mert testzsír, főleg a zsigeri zsír hormontermelő szervként működik, és számos fontos hormont termel, pl. ösztrogént. Ezen felül csomó mást, pl gyulladásos markereket is termel.

Endrének le kéne fogynia, de az mozgásszegény életmód és csak sörből bevitt napi kb 3500 kalória mellett nem fog menni.

Nincs annyira elhízva, inkább csak fel van dagadva a rengeteg piálástól!
Nov 14, 2024 12:18:55

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Nov 14, 2024 12:48:52
Válasz
(3)
Endi Vajna
Megvertek egy hétmérföldes kurvát aminek semmi köze Sodihoz (nem az első eset, hogy egyik pasija megverte) és innen vár segítségre?

Ez azért fontos infó, mert a korszakovos nyomorult már képtelen elmondani, hogy mi történik, rendesen megadni a kontextust. Ha most enélkül az infómorzsa nélkül megjelnik és elkezd hadovázni, akkor nem értenénk belőle semmit. Mivel nincs lájv, videó, tudjuk, hogy ezek a retardok fogják loopot, szóval tuti, hogy elő fogja hozni a féreg, ha be mer írni.

Meg hát értem én, hogy a lamantin megérdemli, hogy elverjék, de a török is megérdemli, hogy megszívja. Pláne, hogy ő az új korcsszerelem, a fő pedószopó, és egy vélt vagy valós nőverés csak tovább fogja fűteni a lamúrt.

Nem lepne meg, ha holnap Egerbe vezetne az útja Jumurdzsák segget nyalogatni.
Nov 14, 2024 12:48:52

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Nov 14, 2024 13:06:31
Válasz
(6)
Sodit a Tajgetoszra
Szép napot a Tanszéknek!

Köszönöm✌️

Szerintem bőven tombol még a mániás szakasz, csak az egri szappanopera annyira leköti, hogy szarik minden másra. Egyszerűen az van, ami általában: valaki fogja a loopot.

Itt viccelődött tegnap, hogy hídangolnáskodik a két retard között, vagyis nem csak a lamantin (aki önmagában is hihetetlenül abszorbens loopfogó), hanem a janicsár is traktálja.

Ez a felaljzott időszak a lehető legjobb arra, hogy megint vágyra lobbanjon, és ez a fórumhergelő okoska pont az esete. Gondomom amikor csak megengedheti magának az emberfiókban, megy a retardkonferencia. Amit megtud, azonnal mondania kell minden lamantinrajongó retardnak, de elsősorban Gézának és a dögevőnek. Azt a 6-8 órát, amit eddig unalmában Tibi sztalkolására és videók felmondására fordított, most kitölti a dedós suliintrikálás.
Nov 14, 2024 13:06:31

Szerző: Bád Szpenszer (Snecológus-pontszám: 3946x1) Nov 14, 2024 13:08:33
Válasz
(4)
ascites

Meg hát értem én, hogy a lamantin megérdemli, hogy elverjék, de a török is megérdemli, hogy megszívja. Pláne, hogy ő az új korcsszerelem, a fő pedószopó, és egy vélt vagy valós nőverés csak tovább fogja fűteni a lamúrt.

Nem lepne meg, ha holnap Egerbe vezetne az útja Jumurdzsák segget nyalogatni.

Egy szavukat sem szabad elhinni. Elmebeteg hazudozók mind, a sok kábítószer meg a trash életmód miatt már köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, az sem igaz, amit kérdeznek.
"Baszót adok be a Gézára."
Nov 14, 2024 13:08:33

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Nov 14, 2024 13:11:07
Válasz
(5)
mondomkusskuss
Nincs annyira elhízva, inkább csak fel van dagadva a rengeteg piálástól!

Dehogy nincs. 3000-3500 kalória sörből, mellé csipsz, junkfood, szal napi 4000-4500 kalóriát bevisz, annyi egy 2 méteres 120 kilós kipattintott szénbányásznak is elég lenne, nemhogy a 170 centis izomtalan stokinak, aki annyit mozog hogy elmegy sörért.
Nov 14, 2024 13:11:07

Szerző: ascites (Snecológus-pontszám: 115895x57) Nov 14, 2024 13:33:59
Válasz
(4)
Bád Szpenszer
Egy szavukat sem szabad elhinni. Elmebeteg hazudozók mind, a sok kábítószer meg a trash életmód miatt már köszönőviszonyban sincsenek a valósággal, az sem igaz, amit kérdeznek.

Igazából nem az a kérdés, hogy mi az igazság, hanem hogy mi a korcs tudattartalma. Ő elhiszi, mert el akarja, és ez a lényeg.

Napok óta alig lehet követni, amit a nyomorult idefos, mert olyan dolgokat kezel alapként, amit nagyrészünk nem vág. Kellenek az ilyen leakek, lépőkövek az autifolyamban, különben követhetetlen, miről vakerál.
Nov 14, 2024 13:33:59

Szerző: Fikás Nov 14, 2024 13:34:40
Válasz
(8)
banshee
Dehogy nincs. 3000-3500 kalória sörből, mellé csipsz, junkfood, szal napi 4000-4500 kalóriát bevisz, annyi egy 2 méteres 120 kilós kipattintott szénbányásznak is elég lenne, nemhogy a 170 centis izomtalan stokinak, aki annyit mozog hogy elmegy sörért.

Höhöhö a tyodi is ki vany patyanyva, piszony!

Nov 14, 2024 13:34:40

Szerző: Mitvisz (Snecológus-pontszám: 2831x1) Nov 14, 2024 13:35:58
Válasz
(6)
Fáj még a segglyukad Kiss Roland (Tajgi)?
Nov 14, 2024 13:35:58

Szerző: halottpiton (Snecológus-pontszám: 7966x3) Nov 14, 2024 13:37:53
Válasz
(3)
banshee

Azért valamennyit visszaöklendezik a lelkecske :) Pazarló pedofil a sodi.
aki nem hitelképes az nem ember
Nov 14, 2024 13:37:53

Szerző: Sodit a Tajgetoszra (Snecológus-pontszám: 7490x3) Nov 14, 2024 13:38:07
Válasz
(3)
Köszönöm a válaszokat!
Röviden akkor elmondhatjuk, hogy depisen lamantinozik Phécsben.
Sodit a Tajgetoszra Közhasznú Alapítvány
Nov 14, 2024 13:38:07

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19201x9) Nov 14, 2024 13:42:06
Válasz
(19)
halottpiton
Azért valamennyit visszaöklendezik a lelkecske :) Pazarló pedofil a sodi.

Nemkell ahoz megennie, hogy el tudja pazarolni

lépek ki mert hülyék vagytok
Nov 14, 2024 13:42:06

Szerző: keleföldi pedo spotter Nov 14, 2024 13:42:33
Válasz
(12)
Várunk holnap délután endre. Szerintem húzd fel a szigetes parókádat, úgy hátha nem sikerül majd spottolni téged 😄
Nov 14, 2024 13:42:33

Szerző: Apmz (Snecológus-pontszám: 2880x1) Nov 14, 2024 13:48:49
Válasz
(4)
sodika
Na jó, mindegy. Dögöljetek meg, én léptem.

Nagyon zavar, hogy mindkét kapu megvan?
a kurva anyádat, Endre
Nov 14, 2024 13:48:49

Szerző: Flixbus utas (Snecológus-pontszám: 3681x1) Nov 14, 2024 13:51:01
Válasz
(6)
meghaltam

A pedofil részéről az le van zárva, kész, mint a PS4 is. Főszabály szerint ha a Gyagyás valamit kijelent, hogy le van zárva, az le van zárva.
Mahd várjuk a fökaüvöltéseket amikor bevisznek.
Nov 14, 2024 13:51:01

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 14, 2024 14:02:27
Válasz
(5)
Apmz
Nagyon zavar, hogy mindkét kapu megvan?

Ezzel kapcsolatosan amúgy felröhögtem, mikor olvastam, tekintve, hogy a legöregebb snecológus is böven túl fogja élni a pedofil szörnyeteget. :D
Nov 14, 2024 14:02:27

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Nov 14, 2024 14:06:48
Válasz
(6)
MaxPayne
Ezzel kapcsolatosan amúgy felröhögtem, mikor olvastam, tekintve, hogy a legöregebb snecológus is böven túl fogja élni a pedofil szörnyeteget. :D

Pedig hogy mondta még Bejlinytyündéjmeszeojdzágban , hogy az őt felhívó vénembert is túl fogja élni...
Nov 14, 2024 14:06:48

Szerző: Johann Hölzel (Snecológus-pontszám: 3147x1) Nov 14, 2024 14:25:29
Válasz
(7)
Elnézést pocsánat, tényleg nem áll módomban bármiféle elmeháborodott, legalja emberszemeteket védeni.
De például Bartos ha jól emlékszem volt hogy elment napszámba... Okés hogy cigiért meg borért, de akkor is, mégiscsak fizikai munka kint a szőlőben, ilyesmi.
Endre te a büdös életben egy percig nem végeztél bármiféle érdemi munkát.
Recskáztál, provokáltál, bűnözőket videóztál, vetted fel a hiteleket meg alibimunka gyanánt bejártál melegedni néha valahová.
Szóval fogd be az elítélt, segélycsaló, pedofil pofádat, semmi nincs az értelmetlen életben amit fel tudnál mutatni, konkrétan semmi.
Nov 14, 2024 14:25:29

Szerző: tyodika Nov 14, 2024 14:31:44
Válasz
(1)
Johann Hölzel
Elnézést pocsánat, tényleg nem áll módomban bármiféle elmeháborodott, legalja emberszemeteket védeni.
De például Bartos ha jól emlékszem volt hogy elment napszámba... Okés hogy cigiért meg borért, de akkor is, mégiscsak fizikai munka kint a szőlőben, ilyesmi.
Endre te a büdös életben egy percig nem végeztél bármiféle érdemi munkát.
Recskáztál, provokáltál, bűnözőket videóztál, vetted fel a hiteleket meg alibimunka gyanánt bejártál melegedni néha valahová.
Szóval fogd be az elítélt, segélycsaló, pedofil pofádat, semmi nincs az értelmetlen életben amit fel tudnál mutatni, konkrétan semmi.
Naty a fütyim.
Nov 14, 2024 14:31:44

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26181x13) Nov 14, 2024 14:31:59
Válasz
(16)
Johann Hölzel
De például Bartos ha jól emlékszem volt hogy elment napszámba...

Ájj sztój.

Nem méltó a recskás pedofil faszt a Bartoshoz hasonlítani. Bartos az, aki, annál sose akart többnek tűnni. Sőt, fiatal korában írt több egész érdekes szociológiai tanulmányt, abból párat ki is adtak könyv formájában, neten még elérhetőek voltak pár éve. Persze aztán teljesen elitta az eszét, akár csak asodi, de akkor sem egy kategória.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Nov 14, 2024 14:31:59

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) Nov 14, 2024 14:34:12
Válasz
(8)
Féreg pedofil, minden vágyad, hogy "szürkeegérkedj" 9:00-17:00 között valami jó kis fütyizős irodában, mit játszod itt a fejedet, kb egy-két pályakezdőt vagy munkanélkülit tudsz esetleg ezzel hergelni, te barom. Te magad mondtad többször, hogy szar vállalkozó lennél, mert egyszerűen képtelen megszervezni a körülötte lévő dolgokat. Ez egyébként abszolút igaz, a súlyos alkoholizmusod óta hatványozottan. Innen már a szürkeegérkedés is lehetetlen. Kitartó munkával a semmiből tudtam magam vezetői pozícióba felküzdeni, pedig nem tartom magam se tehetségesnek, se túl okosnak. Sőt, még sokszor jó lusta is vagyok mellé, de amikor csinálni kell, akkor csinálni kell. Te annyira egy retardált nyomorék vagy, hogy képtelen vagy teljesíteni még akkor is, amikor "nincs nyomás" Nyomás alatt meg megdöglesz kb, hányszor panaszkodtál te hulladék, hogy már megint számon kérnek a szánalmas eredményeid miatt? Utolsó utáni senki vagy még a béresek kasztjában is, ott se tudtál teljesíteni. Most még ez a nevetséges segély "kitart" egy darabig, de ez is véges. Annyit iszol bazmeg, hogy váltani kellene már a kannásra vagy valami kommersz töményre, nem is értem, miért nem léped meg? Még ehhez is hülye vagy komolyan mondom, pedig a szarfaszú apád ott van remek példának, tessék szépen úgy leépülni!
A jó portás csak baszik!
Nov 14, 2024 14:34:12

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11968x5) Nov 14, 2024 14:42:50
Válasz
(1)
Nem vagyok őrült
Eszköztelen sodi asodi, már csak a fórumán való vergődés maradt neki.

Már ameddig a trolloknak ehhez van kedve és ameddig engedik ezt.
Nov 14, 2024 14:42:50

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11968x5) Nov 14, 2024 14:44:11
Válasz
(4)
töppedt buzigolyók
Ez ilyen impotens düh a részéről.

...

Endre egy kapcarongy, azért vartyog állandóan a nők ellen. Mert nem férfi.

Az utolsó mondathoz:

trashcity.net/video/4809/sodi-t-nem-tekinti-fe-rfinak-szandika
Nov 14, 2024 14:44:11

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 14, 2024 14:46:24
Válasz
(19)
Zulu! Most jut eszembe! Nem úgy volt, ha tovább pimaszkodik a pedofil, akkor elveszed töle a boldozás lehetöségét?
Elködött is mindenkit a fenébe, az anyukánkat szidta, a halálunkat kívánta..., szerintem ez böven kimeríti a pimaszkodást. Rá kell koppintani a fifi kutya karvaj orrára.
Nov 14, 2024 14:46:24

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Nov 14, 2024 14:50:04
Válasz
(15)
Nem zaklató, hanem kopogtató, kíváncsiskodó, érdeklődő Sodi aSodi:

Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nov 14, 2024 14:50:04

Szerző: tyodika Nov 14, 2024 14:50:49
Válasz
(2)
meghaltam

Nem lesznek, én egy spanyol illetőségű tenerifei hajléktalan vagyok
Nov 14, 2024 14:50:49

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Nov 14, 2024 14:51:43
Válasz
(17)
Aztán persze ha elküldik a picsába ("Minek jöttél ide?"), akkor zaklató elmebeteg Sodi lesz aSodi:

Nov 14, 2024 14:51:43

Szerző: Sztrapacska (Snecológus-pontszám: 12657x6) Nov 14, 2024 15:03:13
Válasz
(6)
MaxPayne
Zulu! Most jut eszembe! Nem úgy volt, ha tovább pimaszkodik a pedofil, akkor elveszed töle a boldozás lehetöségét?
Elködött is mindenkit a fenébe, az anyukánkat szidta, a halálunkat kívánta..., szerintem ez böven kimeríti a pimaszkodást. Rá kell koppintani a fifi kutya karvaj orrára.

Vagy milyen jó lenne egy fix keret, ami minden beírásnál feljön:
Kiss Endre Farkas vagyok,pedofil.
És csak ezután írhatna bármit.
Ó ö Hi sztrápácská no food faszom gyere már
Nov 14, 2024 15:03:13

Szerző: Sinead O'Connor Nov 14, 2024 15:05:18
Válasz
(8)
MaxPayne

Valahányszor kafka tibor férfit "cicának" vagy "mercinek" nevezi, kapjon egy nap bant.
Nov 14, 2024 15:05:18

Szerző: Zsibuci (Snecológus-pontszám: 11850x5) Nov 14, 2024 15:09:45
Válasz
(7)
Sinead O'Connor
Valahányszor kafka tibor férfit "cicának" vagy "mercinek" nevezi, kapjon egy nap bant.

Ha beírja, hogy "Soha többet nem írok ide" akkor kapjon permabant! Segítsünk betartani az ígéretét!
Sponsored by: Boros László Ukrán Cigi és Herbál Mintabolt (Tiszavasvári, Gombás András u. 23/A)
Nov 14, 2024 15:09:45

Szerző: dilomalo (Snecológus-pontszám: 2731x1) Nov 14, 2024 15:22:06
Válasz
(1)
Pedofil gyere loopolj valami faszságot ami nem lamatinos dolog, geci unalmas már ez a kötőjeles lamantin károsult
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Nov 14, 2024 15:22:06

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90027x45) Nov 14, 2024 15:38:30
Válasz
(1)
Mély gondolatok következnek tőlem
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
Nov 14, 2024 15:38:30

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90027x45) Nov 14, 2024 15:38:53
Válasz
(17)
Akinek jávorszarvas feje van, ne csodálkozzon ha felszarvazzák!
Nov 14, 2024 15:38:53

Szerző: Galla Miklós Nov 14, 2024 15:57:52
Válasz
(7)
A helyzet megoldása
Akinek jávorszarvas feje van, ne csodálkozzon ha felszarvazzák!

Ez de szar...
Nov 14, 2024 15:57:52

Szerző: molos troll (Snecológus-pontszám: 5656x2) Nov 14, 2024 16:04:14
Válasz
(3)
MaxPayne

Egy képválasztós, betűkeresős vagy csúszkás captcha ezerszer nagyobb szenvedést okozna a kinyúlt nyúltagynak és a remegő pókujjaknak.
Nov 14, 2024 16:04:14

Szerző: Sas József Nov 14, 2024 16:06:27
Válasz
(2)
Galla Miklós
Ez de szar...

Dehogy is kolléga, én nagyot kacagtam rajta!
Nov 14, 2024 16:06:27

Szerző: SodiTitkosRajongója Nov 14, 2024 16:06:58
Válasz
(7)
Olvasom, hogy sokan szóvá tették, hogy mennyire igazságtalan, hogy az osztrák állam segélyt folyósít a gyagyásnak - igazatok van! De szerintem más oldalról érdemes megközelíteni a dolgot.
A gyagyásra nézve legpusztítóbb dolog, vagyis a nagy fokú alkoholizmusa nem tudott volna másképp kialakulni. Ha nem lett volna pénze, akkor azért, ha lett volna, de be kellett volna érte járnia egy munkahelyre, akkor meg azért. Igen tudom, hogy már a berlini kalandozás idején is iszogatott, de az messze nem az a volumen volt mint most. Nem is csoda, hisz atom részegen nem mehetett volna be dolgozni(élősködni). Így, hogy bőven van erőforrása, de nincs vele szemben sok elvárás támasztva, van lehetősége még mélyebbre rugdalni magát. Gondoljatok bele: a nyakába szakadt egy olyan függőség, amiből esélye sincs kilábalni, de az közben folyamatosan építi lefelé mind fizikailag, mind szellemileg - ráadásul komoly anyagi vonzata is van. Ha elzáródnak a pénzcsapok, ami előbb-utóbb úgyis bekövetkezik, akkor ez a függőség olyan mélységekbe foglya taszítani, ami jó eséllyel a snecólógusok legvadabb álmait is felülmúlja majd.
Nem csak az a lényeg, hogy mi van most, hanem a tendenciát érdemes figyelni. Hol tartott mondjuk 4 évvel ezelőtt és mos hol tart - majd ezt kell kivetíteni a jövőbe. Ugyan mit számít az a néhány euró, ha nincs egy pillanat az életében amikor jól érezné magát. Ráadásul az eurók egy jelentős részéből egy olyan mérget vásárol, ami a snecólógusok malmára hajtja a vizet. Az idő nekünk dolgozik és nem neki.
Nekem szent meggyőződésem, hogy ezek a jogosulatlan segély eurók olyan mélységekbe fogják taszítani, amik egyébként elérhetetlenek lettek volna számára. Hisz egy dolog az utcára kerülni - és egy teljesen másik egy ilyen függőséggel a nyakadon az utca kövére zuhanni. Majd ha ez megtörténik - ami nagymértékben valószínűsíthető -, akkor vajon mire fog vetemedni ez a hitvány kobold, hogy hozzájusson a napi alkohol adagjához? Nem tudom, de nagyon komoly műsor lesz annyi biztos.
Arról nem is beszélve, hogy amíg ennek a rögös útnak a végére nem érünk, ez a hitvány féreg sok emlékezetes pillanattal fog még a számunkra szolgálni.
Én azt gondolom, hogy inkább mondjuk köszönetet az osztrák államnak a bőkezűségükért - hisz az általuk folyósított eurócskák nélkül a mi saját bejáratú udvari bolondunk most lenne ilyen mélyen ahol van.
Egy gyerek, egy csont Kiss Endre Farkas! EGY GYEREK, EGY CSONT!!!
Nov 14, 2024 16:06:58

Szerző: Antal Imre Nov 14, 2024 16:11:13
Válasz
(-5)
Sas József
Dehogy is kolléga, én nagyot kacagtam rajta!

Szerintem is jó kis vicc! Vagy ahogy koszorús költőnk, Glázser Bozsó mondaná:

Itt van a tél, jön a hideg,
Jó vicceket mondok nektek!

HAHAHAHAHAHAAAAAAA
Nov 14, 2024 16:11:13

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) Nov 14, 2024 16:37:12
Válasz
(5)
Endre, nekem, te - mint adósságokban úszó, éppen kurvára ráérő programozó - nagyon gyanús vagy!

Ugye nincs ehhez semmi közöd?!

Többen kérdezik!

Nov 14, 2024 16:37:12

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) Nov 14, 2024 16:52:33
Válasz
(7)
SyntaxError
Endre, nekem, te - mint adósságokban úszó, éppen kurvára ráérő programozó - nagyon gyanús vagy!

Többen kérdezik!

endre meg egy tojasfozo orat se tudna meghackelni, ha az elete mulna rajta.
Nov 14, 2024 16:52:33

Szerző: tyodika Nov 14, 2024 17:07:15
Válasz
(-6)
SyntaxError

Többen kérdezik!

Hehe, megvagy zsido!

Hekker a SoDi!
Nov 14, 2024 17:07:15

Szerző: Rumci (Snecológus-pontszám: 4833x2) Nov 14, 2024 17:10:05
Válasz
(2)
Stoki egy x fucktor zsűritag videót közli újra - aki született pinás -
Kérdem én mint komment haver te minek közlöd újra egy született pinás videóját csőbuzi, beforditott “pina” baszóként?
Mi az elmebaj biztos ismérve? Ha valaki újra meg újra ugyanazt teszi, de más eredményt vár.
Nov 14, 2024 17:10:05

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Nov 14, 2024 17:19:17
Válasz
(3)
banshee

Kancsöcsös buzi lett a Sodiból vénségére, bizony. Zéró izomtömeg mellett 30-35%-os testzsír befigyel nála. Egy igazi szarból lévő ember az Endre.
Nov 14, 2024 17:19:17

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48784x24) Nov 14, 2024 17:24:06
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Kancsöcsös buzi lett a Sodiból vénségére, bizony. Zéró izomtömeg mellett 30-35%-os testzsír befigyel nála. Egy igazi szarból lévő ember az Endre.

Állítólag szagra is már...
Nov 14, 2024 17:24:06

Szerző: mondomkusskuss (Snecológus-pontszám: 43575x21) Nov 14, 2024 17:31:23
Válasz
(4)
SyntaxError
Aztán persze ha elküldik a picsába ("Minek jöttél ide?"), akkor zaklató elmebeteg Sodi lesz aSodi:

Melyik appal csináltad?
Nov 14, 2024 17:31:23

Szerző: Mester utca Nov 14, 2024 17:38:35
Válasz
(25)
Indul a hétvége.
Még mielőtt a Tranyó Stokizna :)
Simizd a Pupost Tranyo,minden lépésed tudja.

Nov 14, 2024 17:38:35

Szerző: . Nov 14, 2024 17:40:28
Válasz
(19)
Vélhetően Snecológust fedeztem fel az m1-en. Megy egy beszélgetős műsor, erre mikor kimondta, hogy keresztény konzervatív párt elröhögte magát. M1-es troll írj be!
Nov 14, 2024 17:40:28

156 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™